ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ..... Windows could not start because

rasouli58
02-10-2008, 22:33
سلام
بعد از پاک کردن یکی از ویندوزهایم هنگام بالا آمدن ویندوز هنوز گزینه انتخواب ویندوز, آنرا نشان می داد که از طریق Mycomputer /proertise/advanced/setting/Editموفق شدم آن را پاک کنم.ولی بعدا چو ن می خواستم صفحه انتخواب ویندوز اصلا بالا نیاد در همین مرحله چک اول زیر Edit را برداشتم. حالا ویندوز بالا نمیاد و این گزارش را میدهد:
windows could not start because of a computer disk Hard ware configuration problem.
could not read from the selectedboot disk. check booy path and disk Hard ware
Pleas check the windows documention about Hard ware disk configuration and your Hard ware reference manuals for adsitional information.

در ضمن F10 سیستم ریکاوری هم عمل نمی کند فقط F1 عمل میکند.
با تشکر از راهنمایی های دوستان.

hosein66
02-10-2008, 23:23
سلام
بعد از پاک کردن یکی از ویندوزهایم هنگام بالا آمدن ویندوز هنوز گزینه انتخواب ویندوز, آنرا نشان می داد که از طریق Mycomputer /proertise/advanced/setting/Editموفق شدم آن را پاک کنم.ولی بعدا چو ن می خواستم صفحه انتخواب ویندوز اصلا بالا نیاد در همین مرحله چک اول زیر Edit را برداشتم. حالا ویندوز بالا نمیاد و این گزارش را میدهد:
windows could not start because of a computer disk Hard ware configuration problem.
could not read from the selectedboot disk. check booy path and disk Hard ware
Pleas check the windows documention about Hard ware disk configuration and your Hard ware reference manuals for adsitional information.

در ضمن F10 سیستم ریکاوری هم عمل نمی کند فقط F1 عمل میکند.
با تشکر از راهنمایی های دوستان.

روش زیر رو امتحان کنید:

با سی دی اکس پی بوت می شید تو اون سه گزینه ای که برای تعمیر نصب و خروج هستش شما repair رو انتخاب می کنید

اگه هنگام نصب ویندوز به ادمین پسورد گذاشته بودید پسورد را وارد می کنید در سطر بعدی تایپ می کنید : CHKDSK/R

enter رو می زنید بعد از disk cleanup تایپ می کنید:BOOTCFG بعد enter رو می زنید حالا از این مرحله خارج شده

اگه باز درست نشد با زدن f8 گزینه last known good رو انتخاب می کنید

rasouli58
03-10-2008, 09:41
سلام حسین جان
با زدن F8 صفحه گزینه انتخواب ویندوز ظاهر شدو مشکل حل شد.
با تشکر

rasouli58
03-10-2008, 12:07
سلام
الان ویندوز که بالا میاد گزینه Windows Default فعال است که بایدWindows XP Home Edition را فعال کنم و Enter را بزنم.حالا چکار کنم که اول گزینه Windows XP HomeEdition فعال باشد و یا اصلا این صفحه ظاهر نشه.

hosein66
03-10-2008, 13:15
سلام
الان ویندوز که بالا میاد گزینه Windows Default فعال است که بایدWindows XP Home Edition را فعال کنم و Enter را بزنم.حالا چکار کنم که اول گزینه Windows XP HomeEdition فعال باشد و یا اصلا این صفحه ظاهر نشه.

run/msconfig/boot.ini/ckeck all boot paths/ok

rasouli58
03-10-2008, 14:11
run/msconfig/boot.ini/ckeck all boot paths/ok
دستورات فوق را عمل نمودم ولی فرقی نکرد. یک عکس از صفحه Edit گرفتم شاید کمک کند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hosein66
03-10-2008, 15:23
همین جایی را که گفتم می بینی که دو تا ویندوز هستش بر روی پایینی کلیک کن حتما بعد از کلیک یه کادر ok و no باز می شه

شما ok رو بزن

تصویر رو دیدم شما تو همون advanced تیک مربع بالایی edit را بزن و تیک مربع بالا تر از اونو بردار