مشاهده نسخه کامل
: پرسش و پاسخ در مورد گوشی های موتورولا
با سلام خدمت دوستان گرامی !
در این تاپیک دوستان می توانند تمام سوالات خود را مطرح کنند تابه کمک دوستان دیگر به آنها پاسخ داده شود تا از زدن تاپیک های بیهوده خوداری شود !
لطفن در هنگام پست دادن به موارد زیر دقت کنید :
* تمامی قوانین کلوپ موتورولا رعایت شود !
* لطفن سوالات مربوط به گوشی هایی که خود دارای تاپیک مجزا هستند در تاپیک آن گوشی پرسیده شود !
rahman_kirmizigul
16-10-2008, 10:39
آيا روي گوشي هاي موتورولا برنامه و بازي نصب ميشه ( v3i ) . چطوري ؟
احد جون کارت درسته!!
خوشحال می شم اولین پاسخو من بدم!!:
آيا روي گوشي هاي موتورولا برنامه و بازي نصب ميشه ( v3i ) . چطوري ؟
تو بیشتر از 90% انها میشه!!
غیر از مدل های خیلی قدیمی که جاوا رو ساپرت نمی کنن!
خیلی از گوشی های موتورولا هم تحت لینوکسن و خب بازی و برنامه های اون رو هم اجرا می کنن و..
در باره ی v3i هم باید بگم این گوشی بازی ها و برنامه های جاوا رو ساپورت می کنه و شما میتونید از هر سایتی که دوست دارید یا از همین سایت بخش بازی ها و.. برنامه های تحت جاوا رو دانلود کنین و با کارت ریدر یا به وسیله ی خود برنامه ی گوشی به مموری گوشی انتقال بدید و با کلیک کردن روی اون برنامه رو اجرا کنین!
موفق باشید
گوشيهاي موتورولا ازنظر امنيتي چطورهستند .
ميشه چندتا عكس از گوشيهاي موتورولا با امكاناتش وقيمتش توي ايران بزاريد.
ازنظر آنتن دهي توي ايران چطورند .
بيشتر چه گوشيهايي ازموتورولا توي ايران استفاده ميشند وخوب جواب ميدن .
باتشكر
ناخدا
* ببخشید منظورتون از امنیت چیه ؟! اگه آلودگی به ویروس باشه شما می تونید از گوشی های تحت سیستم عامل لینوکس مثه a1200 z6 e6 و ... استفاده کنید تا آلوده نشدن به ویروس در گوشیه شما تضمین بشه !
* به اینجا ها یه سری بزن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
یه سری بزن !
* به طور کلی مثه سایر گوشی ها هستند !
* راستش a1200 e8 v6max e6به گفته ی دارندگان که عالی هست اما باز شما به دو لینک بالا سر بزن و با توجه به امکاناتی که از گوشیت انتظار داری و قیمتش اونو انتخاب کن !
Ekacitta
24-10-2008, 11:28
با سلام و تشکر
من گوشی داداشم موتورولا V3i هستش ولی هرچی برنامه جاوا مثل دیکشنری PMD2 و ... می خوام نصب کنم پیغام application error می ده ، بعضی وقتها هم نصب می شه و بعد همون پیغام رو می ده .
سلام احد جان
یه سوال داشتم
همونطور که می دونید mms ایرانسل تقریبا راه افتاده!!
من همینجوری داشتم با گوشی ور می رفتم الکی یه فایل صوتی که حجمش هم حدود 100kb بود رو share via message کردم ولی با کمال تعجب دیدم که پیغام this file is too big داد!!
مگه mms تا 300KB نمی فرسته!؟
رفتم تو محیط خود mms دیدم که فایلایی که حتی حجمشون به 150 هم نمی رسید رو همین پیغام رو می داد!
احساس کردم یه جایی وقتی داشتم ور می رفتم تنظیمات رو عوض کردم ولی چیزی با این منظور پیدا نکردم!!
لطفا راهنمایی کنید!
ممنون
naser maldini
25-10-2008, 03:44
دوست عزیز شما حتما برای نصب این برنامه (و به طور کلی اکثر برنامه ها) باید از برنامه Motomidletmanager استفاده کنید. در غیر این صورت نصب نخواهند شد ولی اگه از برنامه ای که گفتم استفاده کنید برنامه مورد نظرتون بدون نقص نصب میشه.
naser maldini
25-10-2008, 03:46
سلام احد جان
یه سوال داشتم
من همینجوری داشتم با گوشی ور می رفتم الکی یه فایل صوتی که حجمش هم حدود 100kb بود رو share via message کردم ولی با کمال تعجب دیدم که پیغام this file is too big داد!!
رفتم تو محیط خود mms دیدم که فایلایی که حتی حجمشون به 150 هم نمی رسید رو همین پیغام رو می داد!
احساس کردم یه جایی وقتی داشتم ور می رفتم تنظیمات رو عوض کردم ولی چیزی با این منظور پیدا نکردم!!
لطفا راهنمایی کنید!
ممنون
برای این کار شما باید تغییراتی رو در این گوشی انجام بدید که در این صورت میتونید فایل هایی تا حجم 1 مگ رو هم بفرستید!!!
برای این کار شما باید تغییراتی رو در این گوشی انجام بدید که در این صورت میتونید فایل هایی تا حجم 1 مگ رو هم بفرستید!!!
!!!!
شما مطمئنید؟
تا اونجایی که تو سایت خود ایرانسل نوشته بود و ما شنیده بودیم سقف mms 300kb
در هر صورت ممنون که جواب دادید
راستی دقیقا تا 100kb رو attach می کنه بعد error می ده!
naser maldini
28-10-2008, 14:55
گوشی شما چی هست؟ اگه گوشیتون موتورولا v3x باشه میتونید این قابلیت رو فعال کنید. در ضمن شاید ایرانسل محدودیت 300 کیلو بایت رو اعمال کرده باشه ولی اگه اپراتوری اجازه بده میتونید تا حجم 1 مگ رو بفرستید. در ضمن برای ارسال mms واسه ایرانسل باید فرم تعهد براشون ارسال کنید تا این قابلیت فعال بشه.
سلام احد جان
یه سوال داشتم
لطفا راهنمایی کنید!
ممنون
سلام سینا جان !
به خدا سرم انقدر شلوغه که خیلی کم توی نت میام !
اما در پی جواب های دوستمون ناصر عزیز شما به این لینک ها یه سری بزن ببین مشکلت حل میشه !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا به انجمن اپراتورهای تلفن همراه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه سری بزنی فکر کنم به جواب برسی متاسفانه من هنوز با این سرویس کار نکردم و اطلاعاتم در موردش زیاد نیست !
:11:
omidhama2007
30-10-2008, 16:59
مشگل در فلش کردن گوشی v3i بدون آیتن
با عرض سلام و خسته نباشید
داشتم برنامهR479_G_08.B4.85R_PDS005_LP0039_DRM0101 _VSTGERMAN206__G.shxرا با لودر
RSD.Lite.2.4 داخل موبايل ميريختم كه بعد از چند سانيه اررور
critica1 Error
DE
AD
را در ال سي دي موبايل نشون ميده كليدهاي #.*و پاور راميگيرم به حالت لود بر نميگرده ودر كامپيوتر هم شناخته نميشه باتري هم شارژ 100% است لطفن كمك كنيد
naser maldini
01-11-2008, 00:43
از روش پاور بوت استفاده کنید شاید جواب داد. باتری گوشیتون رو در بیارید و اون رو به کامپیوتر وصل کنید. حالا دکمه های # و * رو نگه دارید و در حالی که اون ها رو نگه داشتید باتری رو سر جاش بندازید امیدوارم کمکتون بکنه.
سلام
از همه ممنونم که به سوال من جواب دادید
مشکل من حل شد
گفتم شاید بد نباشه بدونید چی جوری!!
شاید به درد یکی خورد!
توی خود قسمت sms توی service setup قسمت multimedia messeage جایی که پروفایلو انتخاب می کنید!!! اگه روی پایین سمت چپ کلیک کنید edit داره!!(من اینو ندیده بودم!!!!!!)
بعد اگه مال ایرانسلو Edit کنید می بینید که توش max sending size روی 100KB که می شه تغییرش داد!!
البته نه تا 1 MB ولی تا 300KB میشه!!
ممنون
آخ بازم یادم رفت بگم!!!
گوشیه من: a1200
shahinshyd
20-11-2008, 20:57
سلام خدمت اعضای محترم
ببخشید من یک مشکلی باگوشیم که موتورولا وی تری ایکس هست دارم
من از فلش کردن گوشی دیدم که زمان فیلم برداری سه دقیقه است
حتی زمان فیلم برداری را در منویش به حد اکثر رساندم ولی فایده ای نداشت .قبلا هم یک سایت فیلم برداری میکرد
و البته حافظه اش رو هم خالی کردم دلیل مال این هم نبود اگه راهنمایی ام کنید ممنون میشم
rahman_kirmizigul
22-11-2008, 09:29
گوشی v3i دارم . متاسفانه ویروسی شده و پشت سر هم روشن خاموش میشه . مموری رو ویروس کشی کردم و خود گوشی رو هم master clear کردم . ولی باز هم گوشیم روشن خاموش میشه .
میشه سریع کمکم کنین چون دارم از غصه می ترکم ؟
naser maldini
22-11-2008, 20:01
گوشی های جاوا ویروسی نمیشن. گوشی شما یا مشکل سخت افزاری داره و یا مشکل نرم افزاری متداول ریستارت شدن مداوم داره. اگه بشه بیشتر در این باره توضیح بدید. هر چند وقت یک بار گوشی روشن خاموش میشه؟ اگه خیلی سریع این عمل اتفاق میفته با فلش کردن مشکلتون حل میشه.
rahman_kirmizigul
23-11-2008, 16:00
خیلی سریع و پشت سر هم . طوریکه شارژ کاملش رو تا صبح به خاطر روشن شدن صفحه تموم کرد . فعلا دادم که فلش بشه
naser maldini
23-11-2008, 18:26
کاش خودتون فلش میزدید. بیرون با باکس فلش میزنن که خیلی وقت ها به خاطر قدیمی و ضعیف بودن فایل ها گوشی درست حسابی کار نمیکنه. فقط در مواقع ضروری باکس به در میخوره.
Corvette
23-11-2008, 19:03
سلام خدمت اعضای محترم
ببخشید من یک مشکلی باگوشیم که موتورولا وی تری ایکس هست دارم
من از فلش کردن گوشی دیدم که زمان فیلم برداری سه دقیقه است
حتی زمان فیلم برداری را در منویش به حد اکثر رساندم ولی فایده ای نداشت .قبلا هم یک سایت فیلم برداری میکرد
و البته حافظه اش رو هم خالی کردم دلیل مال این هم نبود اگه راهنمایی ام کنید ممنون میشم
مطابقه این آموزش عمل کن مشکلت حل میشه..
تقويت فيلمبرداري V3x
حتما میدونید یکی از نقطه ضعفهای V3X کیفیت پایینفیلمبرداریشه که معمولا خیلی پرش داره و تقریبا چیزی معلوم نمیشه. با استفاده ازروش پایین میتونید تا حدود زیادی این ضعف رو بپوشونید. امتحان کنید واقعا تازه میشهبهش گفت فیلمبرداری .....
تو برنامه LeaderGL FlexEditor از منوی strument گزینه seem explorer رو انتخاب میکنیم .
تو صفحه که باز میشه تو قسمت load دکمه From file رو بزنید و این فایلی که دانلود کردید رو باز کنید.
بعد تو قسمت save جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 و بعد دکمه to phone رو بزنید. بعد از save شدن seem تو گوشی حالادکمه restart رو بزنید تا گوشی روشن و خاموش بشه .
قبل از انجام این کار یه بک-آپ از seem گوشیتونبگیرید به این صورت که تو قسمت load جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 حالا دکمه from phone رو بزنید و منتظر باشید تا seem از گوشی لود بشه. وقتیلود شد تو قسمت save دکمه to file رو بزنید و با اسم 004e_0001 سیو کنید. اگهاحیانا به مشکلی برخوردید به همین روش بالا عمل کنید منتها به جای فایل دانلود شدهاین فایل بک - آپ رو باز کنید.
از دوستان قدیمیه همین کلوپ.
با سلام
.میخواستم بدونم اطلا عات جدیدی در مورد z12 دارین؟کی میاد بازار (ایران که فکر نمیکنم بیاد.اگه دبی رو بگین ممنون)
mmohaqeqf
09-12-2008, 11:38
با عرض سلام :
خیلی در موبایل سر رشته ندارم .دنبال گوشی تاشو (flip cover) نسبتا باریک (slim) در حدود حد اکثر 180 هزار تومن می گردم. یکی از چیزهایی که نسبتا برام مهمه باتری گوشی است (Battery life ) .
اگر کشویی (slide) هم چیزی با این مشخصات سراغ دارید معرفی کنید .
خودم علاقه ی زیادی به گوشی های Motorola دارم مخصوصا KRZR K1 و KRZR K3 که واقعا عالی هستند : ولی توی Review ها از k3 به دلیل باتری ضعیف و از k1 به دلیل ترک برداشتن بدون دلیل صفحه و مشکلات نرم افزاری گلایه داشتند . نظر شما چیه ؟ کسی تا حالا این گوشیارو داشته ؟
با تشکر
ershad48
15-12-2008, 20:34
با سلام
گوشی من v3i بدون آیتونز است اشتبهاً منستر پک با آیتونز را روی آن نصب کردم به هیچ وجه نه فایل زبان فارسی روی آن نصب میشود و نه فایل فلش مخصوص خود را قبول میکند که قبلاً بارها آن را نصب کرده بودم حتی ورژنهای جدید راهم قبول نمیکند یعنی بعد از تغییرات گوشی بالا نیامده فقط زمانی که دوباره همان فایل منستر پک را نصب میکنم گوشی بالا می آید. لطفاً یکنفر لطف کرده راهنمائیم کند با تشکر قبلی!
سلام
ميشه يكي در مورد فلش كردن گوشيv3x يه توضيحي بده؟ يا ادرس جايي كه بتونم در موردش اطلاعات بگيرم
1 سوال ديگه من براي دانلود برنامه هابه چه نرم افزارايي احتياج دارم؟
Corvette
22-12-2008, 12:22
سلام
ميشه يكي در مورد فلش كردن گوشيv3x يه توضيحي بده؟ يا ادرس جايي كه بتونم در موردش اطلاعات بگيرم
1 سوال ديگه من براي دانلود برنامه هابه چه نرم افزارايي احتياج دارم؟
سلام.
دوسته عزیز این مطلب بارها مطرح شده. و پاسخ هم دادن دوستان یه سرچ بکنی حتما پیدا خاهی کرد. :12:
سلام من gprsگوشیمو فعال کردم و تنظیمات را هم از مخابرات دریافت کردم ولی متاسفانه نتونستم وارد اینترنت بشم گوشیم هم v3x(در ضمن کسی از آنتی گرل عزیز خبری نداره چند وقتیه پیداش نیست)
yasharoo
12-01-2009, 19:35
سلام دوستان
من rokr e8 دارم ولی نمی تونم هیچ نرم افزاری روش نصب کنم کمک کنید
Hamid_311
23-01-2009, 18:40
سلام.
من یه v3 دارم که یه مشکلی واسش پیش اومده.
وقتی به مسیر Menu-->Setting-->RingStyles-->Vibe&Ring Details میرم و Change رو میزنم ، بر میگرده تو قسمت Setiing.
نمیره تو آپشنهای Changes. یه بار هم Master Reset کردم فایده ای نداشت.
چیکار کنم؟
mortza110
27-01-2009, 19:59
سلام دوستان عزيز كسي هست روش تصويري تنظيمات ام ام اس گوشي موتورلا وي تري ايكس را برام بذاره متشكرم
Gamemaster
26-02-2009, 18:19
ببخشيد كسي نميدونه كه سريهاي جديد اين گوشي كه ميان تو بازار جهاني؟
(من خيلي وقت كه از دنياي موبايل خبر ندارم)
kamyar77
09-03-2009, 17:34
راهی وجود داره تا این گوشی ما خاک زیر ال سیدیش نره؟
سلام
میخواستم بهم یک اطلاعات کلی از گوشی z10 بهم بدین
شنیدم سیستم عامل داره
درسته؟
کیفیت پخش موزیکش به 5700 میرسه؟
دوربینش در چه حدیه؟
خلاصه چه جوریاست
منتظرم
مرسی
Fate2646
09-04-2009, 01:44
میخواستم بدونم الان کدوم گوشی های موتورولا تو بازار تهران هستش ؟
anti_girl
09-04-2009, 09:20
دوست عزيز گوشي هاي زيادي هست...
مثل v8 v9 z8 z10 a1800 e6 e8 a1600
تا اونجا كه من اطلاع دارم البته!
از دوستاني هم كه نتونستيم جواب سوالاتشون رو بديم معذرت مي خوام فشار درس نميزاره ديگه مثل قديم بيام اينجا!
aban2005
09-04-2009, 16:12
سلام
از همه ممنونم که به سوال من جواب دادید
مشکل من حل شد
گفتم شاید بد نباشه بدونید چی جوری!!
شاید به درد یکی خورد!
توی خود قسمت sms توی service setup قسمت multimedia messeage جایی که پروفایلو انتخاب می کنید!!! اگه روی پایین سمت چپ کلیک کنید edit داره!!(من اینو ندیده بودم!!!!!!)
بعد اگه مال ایرانسلو Edit کنید می بینید که توش max sending size روی 100KB که می شه تغییرش داد!!
البته نه تا 1 MB ولی تا 300KB میشه!!
ممنون
سلام
من عضو جدید هستم.
من هم همین مشکلو با A1200 داشتم تا دیروز که MMS گوشیمو دستی فعال کردم.
حالا نه تنها دیگه اجازه نمیده فایل بیشتر از 1.01K رو فعال کنم!!!!!!! که SMSam هم قاطی کرده و با زدن حتی یه حرف میگه fill size is too big :41:
:9:
راهی که گفتید رفتم تو کادر تعیین سایز نوشته ok و نمی زاره تغییرش بدم.
چیکار کنم؟
لطفا کمکم کنید:42:
بی باک بی بال
21-04-2009, 09:02
هیچکدوم از گوشیها tvدارد
anti_girl
21-04-2009, 10:41
دوست عزيز دو مدل از موتورولا هست كه tv داره ولي وارد ايران نشده
بی باک بی بال
24-04-2009, 14:56
دوست عزيز دو مدل از موتورولا هست كه tv داره ولي وارد ايران نشده
میشه مدلهاشو بگی
سلام
مشه من را راهنمایی کنید:1-
من گوشی w720 موتورولا خریدم توی جعبش کابل داشت بابت کامپیوتر ولی وقتی وصل میکنم سیدی از من میخواهد که تو دستگاه قرار بدم.
2- بعد من میخواخم که sms فارسی رو گوشی بتواند بخواند .
و تاحالا گوشی موتورولا نداشتم
با توجه به مشخصات این گوشی تا 2GB ارتقاع پیدا میکنه
naser maldini
06-07-2009, 22:48
در مورد مشکل اولتون باید عرض کنم که گوشی برای وصل شدن به کامپیوتر به درایور ها نیاز داره و شما باید از سی دی کمک بگیرید. اگه توی جعبه سی دی وجود نداره درایورها رو از لینک زیر دانلود کنید و روی سیستم نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bD
در مورد مشکل دومتون هم باید از گوگل دنبال language pack 0034 باشید.
Sadeq_ME
09-08-2009, 11:57
سلام دوستان.
میخواستم بدونم این گوشیهای Motorola که بعضیاشون سیستم عامل Linux دارن چه جوریه؟مثل کامپیوتره؟برنامه و بعضی روش نصب میشه؟ممنون.
perjixen
09-08-2009, 12:58
سلام.
بله ... البته مثل كامپيوتر كه نه ... ولي خوب آره برنامه مخصوص به خودشون رو دارن
كدوم مدل مده نظرتون هست كه روي همون من مثال بزنم.
Sadeq_ME
09-08-2009, 13:56
گوشیهایی که لینوکس دارن از چند تومن شروع میشن؟میشه یه چند تاشون رو ذکر کنید.ممنون.
rozysara
09-08-2009, 15:53
گوشی های دارای سیستم عامل لینوکس از 190 تومن شروع میشن و شامل گوشی هایی نظیر a1200 e8 zn5 v8 u9 a1600 a1800 ............ میشند که از نظر کارایی سری A فوق اعاده هست و تقریبا نیازهاتو براورده میکنه
بهترین گوشی با این سیستم a1800 هستش با دوربین 3.2 دارای جی پی اس توانایی کار با office 2007 و مهمترین ویژگی دوسیمکارته بودنشه
Sadeq_ME
09-08-2009, 19:48
تو GSM که E8 رو بدون سیستم عامل زده؟
rozysara
09-08-2009, 20:26
e8 هم دارای سیستم عاملی نظیر لینوکس هست که از نرمافزارهای mgx پشتیبانی میکند و دارای سیستم lj یا motomgx هستش در ضمن تجربه نشون میده در مورد گوشی های موتورلا زیاد به این سایتها اعتماد نکنی نکته جالب اینه که گوشی e8 و zn5 تا 32 گیگ رو ساپورت میکنن در حالی که این سایت گفته فقط 4 گیگ ساپورت میکنند
Sadeq_ME
10-08-2009, 09:47
ممنون.یه سوال داشتم
میخواستم ببینم الان با ۲۷۰-۸۰ تومن گوشی با سیستم عامل لینوکس چیا میشه خرید.
دوم اینکه آیا این لینوکس از سیمبین و ویندوز موبایل بهتره یا نه.
متشکر.
perjixen
10-08-2009, 10:00
میخواستم ببینم الان با ۲۷۰-۸۰ تومن گوشی با سیستم عامل لینوکس چیا میشه خرید.
شامل گوشی هایی نظیر a1200 e8 zn5 v8 u9 a1600 a1800 ............ میشند که از نظر کارایی سری A فوق اعاده هست و تقریبا نیازهاتو براورده میکنه
البته 1600 و 1800 -كه اين فكر نكنم اومده باشه- قيمتشون بالاي 300 هست.
دوم اینکه آیا این لینوکس از سیمبین و ویندوز موبایل بهتره یا نه.
سليقه يي هست ... بچه هاي اينجا لينوكس رو انتخاب ميكنن ... چون دست كاربرش رو باز ميزاره ... و در اصل بسته به كارايي خود شخص داره.
Sadeq_ME
10-08-2009, 14:01
میگم وقتی یک سیستم عامل اپن سورس باشه مثل لینوکس اونوقت دیگه یعنی همه چی میشه روش ریخت؟(ببخشید اگه سوالم یه کم خندهدار بود):31:
rozysara
10-08-2009, 14:11
نه دوست عزیز اینگونه نیست ولی بدلیل در دست بودن سورسها به راحتی و به سرعت نرم افزارهای گوشی توسط developer ها اپدیت شده و پیشرفته تر میشودبسیاری از امکاناتی که a1200 اکنون دارد شاید خود کمپانی موتورلا هم تصور ان را نمیکرد بطوری که الان علاوه بر سیستم عامل montavista خود گوشی 3 سیستم عامل دیگر نیز به تدریج دارد روی این گوشی مچ میشود که یکی از انها سیستم فوق العاده اندورئید گوگل هستش و خود گوشی a1200 تا حدی امکانات و مزایای جانبی دارد که شما را تقریبا از نصب نرمافزار تنها نقص a1200 نصبت به گوشی های نوکیا نداشتن مونشی تلفن هستش
همه جيز كه مسلما نميشه ريخت ! تا منظورت جي باشه !!! ببين مثلا شما نمي توني برنامه هاي سيمبيان رو روي اين اجرا كني !!! ولي فكر كنم بشه روي a1200 ويندوز مبايل ريخت و برنامه هاي اون رو اجرا كرد ...
Sadeq_ME
10-08-2009, 14:21
عجب! پس این لینوکس هم باید سیستم عامل جالبی باشه.
Sadeq_ME
10-08-2009, 14:23
پس چرا هیچ جا کسی حرفی از این سیستم عامل نمیزنه.ممکن به خاطره این باشه که هنوز جا نیفتاده؟اصلا چند ساله که اومده؟
perjixen
10-08-2009, 15:01
پس چرا هیچ جا کسی حرفی از این سیستم عامل نمیزنه.ممکن به خاطره این باشه که هنوز جا نیفتاده؟اصلا چند ساله که اومده؟
لينوكس يه بستر قدرت منده .. كه براي پي سي هم هست ... به همون دليلي كه براي پي سي ديده نشده ... براي موبايل هم ديده نشده ... و نميشه .!!!
Sadeq_ME
10-08-2009, 21:45
ولی چرا وقتی تو سایتهای دانلود بازی و نرم افزار میرم برای همهٔ سیستم عاملها بازی و نرم افزار هست ولی برای لینوکس نه؟پس از کجا باید دانلود کرد؟
johnypersian1656
10-08-2009, 22:45
دوست خوبم واسه گوشی های لینوکس توی سایت های مخصوص به خودشون برنامه هاش هست و دلیل اینم میتونه همون محدود بودن تعداد اونا باشه .ضمن اینکه با جاوا هم مشکل ندارن اینا.معمولا هم وقتی گوشی رو میخری نمیشه برنامه ها ی لینوکس رو روش نصب کرد و اول باید فلشش کنی (که اینکارم به آسونی آب خوردن هست و مثل گوشی های دیگه سخت نیست) در ضمن rozysara ی عزیز هم که قیمت ها رو فرمودن با گارانتی بوده بدون گارانتی میتونی گوشی لینوکسی 150 هم بخری.
لينوكس يه بستر قدرت منده .. كه براي پي سي هم هست ... به همون دليلي كه براي پي سي ديده نشده ... براي موبايل هم ديده نشده ... و نميشه .!!!
بله كاملا تاييد ميشه ... من فكر مي كنم !فقط جون كه نرم افزار هاش به صورت كد باز Open source هست ... شركت هاي غول !!! نمي ان براش نرم افزار بسازن !!! به خاطر همينه كه شايد معروف نشده ... و اكثر برنامه هاش رو خود كاربر ها ساختن ...
Sadeq_ME
11-08-2009, 11:10
میشه یه چند تا سایت رو که برنامه و بازی لینوکس واسه دانلود دارن رو ذکر کنید؟ tanx
perjixen
11-08-2009, 11:38
صادق جان متوجه نميشم ... شما خودت گوشي موتو داري...!؟ مدلش چيه.....؟!؟ بگو كه برنامه منطبق با همون مدل رو معرفي كنيم.
يا نه ميخواي بدوني برنامه براي گوشي هاي موتو چي هست....؟! برنامه داره براي اوركلاك كردن سي پي يو گوشي !!!
برنامه داره براي افزايش swap گوشي .... برنامه داره براي پخش فايلهاي حجيم تصويري ... كه ويندوز موبايل از پخشش عاجزه !!!
Sadeq_ME
11-08-2009, 20:56
آره میخوام ببینم که اگه برنامه و بازیهاش جالبه در حدود ۲۷۰ تومن یکی بگیرم.میشه بهترینشو معرفی کنید.به نظر خودم E8 که خوبه.
Sadeq_ME
11-08-2009, 21:36
آها!یه سوال دیگه
بهترین گوشی دوربین دار موتورولا چیه؟یه گوشی بود لنز کداک داشت چی بود اسمش؟
naser maldini
11-08-2009, 22:56
آها!یه سوال دیگه
ZN5 باید منظورتون باشه.
rozysara
12-08-2009, 00:25
آها!یه سوال دیگه
همون جور که ناصر جان فرمودند باید منظورتون zn5 باشه که البته لنزش برای Carl Zeiss که از انحصار نوکیا خارج شد و طراحی دوربین برای کداک هستش این گوشی با داشتن سیستم عامل لینوکس به عنوان بهترین 5 مگاپیکسی در بین گوشی ها شناخته میشود و تنها گوشی هستش که توانایی عکاسی با فرمت raw را دارد ولی فیلمبرداری با سزعت 15fps جزو نقاط ضعف این گوشی میباشد
Sadeq_ME
12-08-2009, 20:21
دوستان چرا صفحه کلید E8 اینجوریه؟شمارهاش ناپدید میشه؟:13:
perjixen
13-08-2009, 07:59
دوستان چرا صفحه کلید E8 اینجوریه؟شمارهاش ناپدید میشه؟
به اين تكنولوژزي ميگن مديا شيت كه يعني هرجاي گوشي فقط دكمه هاي مخصوص به اون قسمت رو ميبيني.
دكمه هاي قسمت دوربين و مديا پلير هم كه با هم ميفرقه ... پس برو حالش رو ببر ... ;-))))
دكمه هاش هم فينگر تاچه ... يه جورايي يه فاز الكتريكي .!
Sadeq_ME
14-08-2009, 19:32
پس شما میگین با ۲۷۰-۸۰ تومن همین E8 خوبه دیگه نه؟
Sadeq_ME
15-08-2009, 16:47
یه سوال دیگه هم داشتم:
Motorola گوشی لمسی نداره؟
rozysara
15-08-2009, 20:04
چرا چندتا داره a1200 a1210 a1600 a1800 zn4 چندتا دیگه هم داشت که قدیمی ترن البته یادم نیست مدلشون چی بود
Sadeq_ME
16-08-2009, 22:55
میگم این گوشیهای موتورولا که مثل گوشیهای دیگه نیست که مثلا شرکتش مثل HTC تو تایوان باشه ولی خودش تو چین تولید شه؟
naser maldini
17-08-2009, 01:00
چرا اتفاقا همین جوری هست که میگید. موتورولا مال آمریکا هست ولی اصلا تو ایران نمیتونید گوشی آمریکایی پیدا کنید!
Sadeq_ME
17-08-2009, 13:46
خوب اینجوری مشکلی نداره؟یا بهتره از دبی یا جاهای دیگه اصلش رو گیر بیارم؟
rozysara
17-08-2009, 14:48
نه این گوشی ها درسته در چین ساخته میوند اما تحت نظارت خود کمپانی عرضه بازار میشوند و از نظر کیفیت با گوشی های اروپایی و امریکایی تفاوتی ندارند
در واقع این روشی برای کاهش قیمت تولید گوشی ها توسط شرکت سازنده هستش که در هر قاره یک یا دو کشور رو برای تولید گوشیهاشون انتخاب میکنه و این مورد شامل تمام برندهای معروف میشه مثل نوکیا و سونی اریکسون و .............. که تماما گوشیهاشون برای اسیا در چین ساخته میشود و اگر گوشی نوکیا با لیبل فنلاند خریداری میکنید میتونم بگم باز در 99 درصد تولید همون چین هستش که بعدا لیبلش عوض میشه
naser maldini
17-08-2009, 22:05
بله. در این مورد که حق با شماست. من هم نمیگم گوشی ها خدایی نکرده تقلبی هستند. فقط میگم در مبدا اصلی ساخته نمیشن. البته گاها برخی از وسایل جانبی به غیر از کشورهای سازنده تو بقیه کشورها پیدا نمیشه. مثلا من دنبال باتری bc70 هستم که متوجه شدم فقط تو آمریکا موجود هست!
در ضمن بعضی از گوشی های موتورولا هستند که روشون نوشته شده made by motorola و اصلا به کشور سازنده اشاره ای نشده. سعی کنید تا جایی که میتونید این گوشی ها رو خریداری نکنید. اون موقع که من دنبال v3x بودم این گوشی ها 20 تومن ارزونتر از بقیه مدل ها فروخته میشدند که یه خورده قضیه مشکوک بود.
سلام
در مورد گوشي ve66 اگه كسي داره اطلاعات بده كيفيت عكسش چقدر از zn5 پايين تره ؟
پخش صداش چطوره ؟
كلا" هر كي اطلاعات واقعي داره بگه ؟ :11:
zn300 چي ؟
با سلام خدمت دوستان
به تازگی یک گوشی K1 خریدم و داشتم از گوشی دیگری بولوتوث میگرفتم که یک دفعه خاموش شد و هر کاری کردم روشن نشد لطفا کمکم کنید ممنونم.؟
سلام
یه سوال داشتم .این برنامه های موتورولا هم مثل نوکیا ساین میخوان برا ی نصب ؟
Mr Unknown
24-10-2009, 12:16
سلام
من مي خوام U9 بخرم
مي خواستم بدونم تايپ باهاش راحته؟
من الان يه V8 دارم اما چون با كيبردش راحت نيستم مي خوام بفروشمش!
U9 از نظر كيبرد چطوره؟
ممنون
perjixen
24-10-2009, 14:33
يه كي از بكس موتو (جاني) اين گوشي (يو9) رو داره ... صبر كنيد تا بياد جواب دقيق بده.
ولي فكر كنم كيبوردش مثل همون وي8 باشه.
حالا ببخشيد مشكل وي8 چي هست.؟؟!
Mr Unknown
24-10-2009, 14:55
حالا ببخشيد مشكل وي8 چي هست.؟؟!
مشكل خاصي كه نداره...
من وقتي V8 رو خريدم رفته بودم كه U9 رو بگيرم
حالا هم نمي تونم بيخيالش بشم:دي
perjixen
24-10-2009, 16:34
پس كيبورد بنده خدا مشكلي نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
johnypersian1656
24-10-2009, 22:13
سلام
من مي خوام U9 بخرم
مي خواستم بدونم تايپ باهاش راحته؟
من الان يه V8 دارم اما چون با كيبردش راحت نيستم مي خوام بفروشمش!
U9 از نظر كيبرد چطوره؟
ممنون
سلام دوست خوبم . راستش من احساس میکنم همه چیز این u9 واسه دختر خانم ها طراحی شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی همین حساب یکمی
باید مثل من انگشتاتون ظریف باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکمی با center key مشکل دارم یعنی یکمی سفته اما کلا خیلی خوش دسته و کیبورد هم عالیه . بهتره یه بار از نزدیک باهاش کار کنین چون این سلیقه ای هستش. اما این گوشی هم خیلی مد میشه با فیرمویرهای مختلف هم اینکه برنامه ها و بازیهاش زیاده اما یه نگاه به v9 هم بکنین هم سرعتش عالیه (چون لینوکس نیست) هم اینکه دوربین عالی ای داره .
johnypersian1656
24-10-2009, 22:16
يه كي از بكس موتو (جاني) اين گوشي (يو9) رو داره ... صبر كنيد تا بياد جواب دقيق بده.
رضا اگه گذاشتی من درسمو بخونم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr Unknown
25-10-2009, 08:54
V9 فرق زيادي كه با V8 نداره..داره؟
.
من الان كل كرجو گشتم هيچ جا موتو نمي خرن
جائي هست كه بتونم بفروشمش؟
johnypersian1656
25-10-2009, 12:47
بیشترین تفاوتش همون سیستم عامل و مموری خوردن هست. اگه خواستین مشخصات گوشی (از لحاظ تمیز بودن) و قیمتی که مایلین بفروشین رو بگین تهران شاید بشه فروخت. راستی به مدل هایی مثل zn5 ,ve66 ,... هم یه نظر بیفکنین!
Mr Unknown
25-10-2009, 13:35
همش 2 ماهه كه خريدم...
سالمه سالمه...
135 مي دم
از ظاهر U9 نمي تونم بگذرم :دي
johnypersian1656
26-10-2009, 22:20
همش 2 ماهه كه خريدم...
سالمه سالمه...
135 مي دم
از ظاهر U9 نمي تونم بگذرم :دي
آقا توی پروفایلت پیغام گذاشتم (نمیدونم 512 دارین یا 2) یه نگاه بکنین چون فکر میکنم اینجا بگم واسه خرید و فروش ایراد بگیرن
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی تو گوشی l7دارم اونم اینه که تو قسمت massage بخشی که smsهای ارسالیم توش ذخیره می شد (outbox) ناپدید شده است برای بازیابی اون باید چیکار کنم؟
سلام یه گوشی موتورلا تاشو تا 330 با دوربین ضبط صدای خوب و جی پی اس و البته تا شو لطفا معرفی کنید.
میلاد حضرت مسیح (ع) مبارک
فقط v9x با اين مشخصات هست كه فكر نكنم ايران گيرت بياد . مشكله l7 با ريستارت ممكنه حل شه . اگه نشد فيرمور رو عوض كن
فقط v9x با اين مشخصات هست كه فكر نكنم ايران گيرت بياد . مشكله l7 با ريستارت ممكنه حل شه . اگه نشد فيرمور رو عوض كن
سلام ممنون از توجه ات
با مستر ریست مشکل حل نشد، فیرمور رو چطوری عوض کنم؟؟؟؟؟
? نشد
ok
هر فيرموري كه بخواي ميتوني تو سايتهاي زير پيدا كني كه اولي بهتره
خيلي از سايتهاي روسي هم هر چي برا موتو بخواي دارن
اصلا" ميتوني تو گوگل سرچ كني - motorola L7 firmware
سلام دو تا سوال داشتم 1- v3xمن وقتي می زارم برای شارژ فول نمي شه حالا اشكالش از گوشيه يا باطري يا شارژر ؟2- آيا راهي براي افزايش قدرت آنتن دهي v3xوجود داره؟
سلام
قیمت موتورلا v8 الان چقده ؟ و در چه رنگهایی موجوده ؟
در ضمن نوع 2 گیگ هم داره v8 ؟ اگه داره چنده
در ضمن v8 های موجود در ایران ساخت کجاست و از لحاظ کیفیت ساخت چطوره ؟
ممنون میشم:40:
قيمت v8 حدود 185 نقره اي رنگ
همه گوشي هاي موجود در بازار چيني هستن -
با گارانتی یا بدون گارانتی ؟
در ضمن نفرمودین نوع 2 گیگش چی (فکر کنم این نوعش رنگش مشکیه) ؟
من شنیدم کره ایش هم هست راسته ؟
باز ممنون میشم...
amir_oyama
08-02-2010, 01:19
قیمت rokr zn50 رو میخواستم :11:
قیمت rokr zn50 رو میخواستم :11:
متاسفانه zn50 فقط در كره جنوبي موجود هست :41:
متاسفانه zn50 فقط در كره جنوبي موجود هست :41:
الان سایت gsmaria زده گوشی موجوده !خبری در این مورد داری که اومده به بازار یا نه؟:11:
ascension
18-02-2010, 20:41
سلام.گوشي من موتورولا v3i هست.مشكي من اينه كه : يه smsطولاني رو از يه گوشي ديگه بهش مي فرستم ،بعد كه مي خوام همون رو forwardكنم ،از تعداد كاراكترها خودش كم مي كنه.يعني نمي تونم يه sms طولاني رو با اين گوشي به كسي بفرستم در حاليكه همون smsطولاني رو وقتي با گوشيهاي ديگه امتحان كردم ،فرستاده شد.
خلاصه اينكه چيكار كنم تا اس ام اس طولاني رو با motorola v3i بتونم سند كنم؟
الان سایت gsmaria زده گوشی موجوده !خبری در این مورد داری که اومده به بازار یا نه؟:11:
بله زده موجود اما در بازار جهاني و اختصاصا" در بازار كره جنوبي
نميدونم موتورولا چرا بعضي گوشي ها رو فقط تو يك كشور ريليز ميكنه ؟
شايد ميخوادببينه اگه استقبال شد فروشش رو جهاني كنه ؟
غير از zn50 يه مدل ديگه هم هست كه من واقعا" عاشقشم و گوشي محشري بايد باشه از سري razr با دوربين 5مگاپيكسلي ! و ال سي دي 2.2اينچي بيروني كه لمسي هم هستش و گوشي فوق العاده ايه
tondar5162
27-02-2010, 21:11
گوشی موتورلای v3من سی دی راه انداز ندارد و از جایی هم نمیتوانم پیدا کنم
از بزرگواران اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم از ایشون
سلام من گوشی موتورولا a1200 دارم فلشش کردم ولی موقع فلش error داد حتی به بوت هم نمی ره یعنی بوت یک لحظه می آد و قطع می شه لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
میشه نقاط ضعف و قوت گوشی موتورولا e8 رو بگید؟
سلام دوستان
میشه نقاط ضعف و قوت گوشی موتورولا e8 رو بگید؟
اگه زياد اهله موزيك گوش دادني حتما" بخرش البته اين گوشي مال 3 سال پيشه
ببينم نو ميخواي بخري
چه مقدار ميخواي هزينه كني ؟
نقاط قوت : كيفيت صوتي و mp3 player عالي - ديزاين بسيار شيك و يگانه - كيفيت ساخت مونتاژ و متريال عالي
نقاط ضعف : ال سي دي كوچك - دوربين 2mp -
johnypersian1656
25-03-2010, 11:14
ممنون از fire عزیز. فقط به نقاط قوتش من سیستم عامل( open source(motomagx و cpu532mhz رو هم لازمه اضافه کنم. کلا همونطور که فایر عزیز گفتن برای موزیک یکی از بهترین گوشی ها هستش.ضمن اینکه بازی ها و نرم افزارهای زیادی هم توی این چندوقت واسش ساخته شده(پورت شدن) که باعث شده گوشی بیشتر حالت لینوکسی به خودش بگیره تا جاوایی.نمونه عکس های گرفته شدش هم توی قسمت عکس های گرفته شده با zn5 هست.اگه اطلاعات دیگه ای خواستین در خدمتیم.
اگه زياد اهله موزيك گوش دادني حتما" بخرش البته اين گوشي مال 3 سال پيشه
ببينم نو ميخواي بخري
چه مقدار ميخواي هزينه كني ؟
نقاط قوت : كيفيت صوتي و mp3 player عالي - ديزاين بسيار شيك و يگانه - كيفيت ساخت مونتاژ و متريال عالي
نقاط ضعف : ال سي دي كوچك - دوربين 2mp -
قیمتش چنده الان؟
نو...
johnypersian1656
26-03-2010, 01:00
قیمتش چنده الان؟
نو...
200 تومن. اگه واست دوربین هم مهمه و میتونی بودجتو تا 270 بالا ببری zn5 هم گزینه ی خوبیه. بهترین 5( از نظر خیلیا هستش)
نه
اصلا از لحاظ بودجه مشکلی ندارم
میخوام یه گوشی خوشگل داشته باشم که خط ایرانسلم توش باشه
johnypersian1656
26-03-2010, 02:04
عزیز اگه توقعاتت از گوشی رو هم بگی بچه ها بهتر میتونن راهنماییت کنن. تا حالا اگه فاکتور زیبایی رو فقط در نظر بگیریم میتونی روی u9(با قیمت 150) , e8( با قیمت 200) , و یا حتی a3100 (که وین موبایل هست) که از همه ظاهرش بهتره فکر کنی. اگه آندروید هم میخوای که dext خیلی خوشکله. دیگه حالا بستگی داره که فقط یه گوشی خوشکل به عنوان گوشی دوم بخوای (که U9 خوبه) یا بخوای سیستم عامل بهتر مثل آندروید یا وین موبایل داشته باشه یا اینکه دوربین 5 مثل zn5 , ve66 بخوای(راستی حالا fire باز میاد گیر میده ها اما ve66 خیلی خوشکلتره از zn5 و دوربین 5 داره سیستم عامل بهتری هم داره قیمتش هم 320 اما zn5 دوربین بهتری واسه عکس داره)بازم ظاهر گوشی خیلی بستگی به سلیقه ی شخصی داره . سوالی بود در خدمتم.
به نظر من اگه پولش برات مهم و به دنبال زيبايي و خاص بودن هستي :
1-aura : گوشي كه واقعا " مايه داريه و مخصوص جنتلمن ها من خودم تا حالا از نزديك نديدم اما دوستم كه موبايل باز هم هست و ديده ميگه واقعا" فوق العاده است و حسابي كف كرده بود .همه چيزش تكه از ديزاين تا ال سي دي منحصر به فرد كه فكر نكنم مثلش رو كسي بتونه بسازه - يعني تمام گوشي هاي لوكس نوكيا پيشش مثل گوشي معمولي به نظر ميان -
2-v8 gold : خيلي خوشكله -با طلاكاري هاي شيك و پشتش كه نميدونم از چرم چيه . تاشو با دوربين 2 خيلي خوب - از سري معروف razr هست .
dext و a3100 : شيك و اسپورت . سيستم عامل قوي و امكانات قوي ...
ve66 : يه گوشي كشويي خيلي شيك . همه چيزش هم خوبه با دوربين 5 و پلير خوب
u9 - e8 : از e8 كه گفتيم اما u9 گوشيه قشنگيه تاشو با دوربين 2 و به نظر من بيشتر خانوميه .
:5:
سلام
میخواستم بپرسم XT800 وارد بازار شده؟
pedramakaay
13-04-2010, 20:33
دوستان سلام....من عاشق این motorola rokr e8 شدم....از کجا می تونم بخرم؟ موتورولا نمایندگی نداره ؟ گوشی های موتورولا ضمانت نامه و گارانتی داره یا نه؟
ممنون میشم زود جواب بدید....
من v3xرا چند بار master clear کردم و فکر کنم بعضی از فایلهاش پاک شده و گوشی به هم ریخته.
کسی بک اپ کاملشو داره برام بذاره ممنون میشم.
اگه لطف کنین زودتر بذارین چون واقعا کارم گیره
johnypersian1656
22-04-2010, 19:58
سلام. عزیز از چه فیرمویری استفاده میکنین؟ چرا خود فیرمویر رو فلش نمیکنین؟ میتونین hearthless 4 یا energy یا فیرمویر دوست عزیزمون ناصر مالدینی (پرسپولیس ) رو فلش کنین تا به گوشیتون هم قابلیت ها ی زیادی اضافه بشه. من خودم enrgy رو دارم و کاملا ازش راضی هستم. فیرمویر پرسپولیس هم خیلی عالیه فقط یکی دوتا باگ حل شدنی داره.
سلام. عزیز از چه فیرمویری استفاده میکنین؟ چرا خود فیرمویر رو فلش نمیکنین؟ میتونین hearthless 4 یا energy یا فیرمویر دوست عزیزمون ناصر مالدینی (پرسپولیس ) رو فلش کنین تا به گوشیتون هم قابلیت ها ی زیادی اضافه بشه. من خودم enrgy رو دارم و کاملا ازش راضی هستم. فیرمویر پرسپولیس هم خیلی عالیه فقط یکی دوتا باگ حل شدنی داره.
میشه همین فیر مویری energy را با نحوه ریختن تو گوشی رو برام بذاری البته با برنامه ی مربوطه
johnypersian1656
22-04-2010, 20:59
حتما . شما یه لطفی بکن ببین ورژن بوت لودرت چیه. گوشی رو خاموش کن و بعد همینجوری که خاموشه کلید های مربع و ستاره و قرمز رو سه تا رو باهم بگیر تا بره به حالت بوت لودر (یه صفحه ی سیاه میاد ) حالا مثلا نوشته 6.8.2 یا 6.8.1 یه شماره ای مینویسه(اگه کل چیزایی که نوشته رو هم بگین که بهتر . این رو باید شما اعلام کنین تا بعد فیرمویر رو بذارم چون اگه فیرمویر یه بوت لودر دیگه رو روی گوشیتون فلش کنین گوشی دیگه بالا نمیاد پس صد در صد دقت کنین که اون عدد رو درست اینجا بگین.
boot loader
0.6.8.3
sw version
R252211LD-AS_U_85.9B.D0R
BATTERY OK
OK to program
transfer mode
serial RS-232
johnypersian1656
23-04-2010, 09:36
هر سه فیرمویر
ممنون
مراحل کارو نمیدونم یعنی بلد نیستم چجوری فلش کنم و با کدوم برنامه
اگه زحمت اینارم بکشی ممنون میشم
راستی این سه تا که زحمت کشیدی معرفی کردی همشون فارسی رو ساپورت میکنن دیگه
اگه SMS فارسی بیاد باز میشه
من اینرو دانلود کردم EnerGy_boot_0684_by_citroen حالا باید چیکار کنم
ضمنا گوشی من 0.683 هست این 0684 مشکلی ایجاد نمیکنه
من فلش کردم ولی بازم مشکل دوربین دارم
رم گوشی رو که میندازم روی گوشی همه چی قاطی میشه
johnypersian1656
24-04-2010, 14:26
در مورد فارسی که پرسیدی پک فارسی رو باید بزنی (پرسپولیس فقط خودش فارسی داره) شما با یه فیرمویر اورجینال هم فلش کن (توی همون modmymoto میتونی پیداش کنی) با یه مموری کارت دیگه هم امتحان کن اگه مشکل حل نشد دیگه سخت افزاریه.
alishahr2
09-05-2010, 15:25
سلام بهترین مدل موتورولا کدام مدل است
johnypersian1656
10-05-2010, 09:16
اگه منظورتون کلی هست و بدون در نظر نگرفتن محدوده قیمت فعلا بهترین گوشی موتورولای توی بازار مایلستون هست
سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم ورژن فیرمور "R541_G_11.56.11R" چیه و بهترین فیرمور برای فلش کردن این گوشی رو بهم معرفی کنید.
متشکرم
sandbad373
03-06-2010, 12:34
کسی از قیمت و موجودیت گوشی موتورولا تندرا وي اي 76 آر در بازار ایران خبر داره؟
Motorola Tundra VA76r
arash66_2m
06-06-2010, 17:26
یه سوال :
من موتورولا l6 دارم می خوام یه نقر هست هی به من زنگ می زنه خوشم نمیاد ازش چطوری میتونم شماره اونو مسدود کنم ؟
یعنی هر وقت زنگ زد بگه گوشی خاموشه از این حرف ها ...
یه دنیا ممنون میشم راهشو بگین/. :41:
goli_8862
07-06-2010, 16:23
سلام همگی خسته نباشند مخصوصا اونی که این تاپیکو راه انداخته و اونایی که به رونقش کمک کردن:31:
کدوم گوشی های موتورولا WiFi دارن؟
zn5 داره؟
سلام همگی خسته نباشند مخصوصا اونی که این تاپیکو راه انداخته و اونایی که به رونقش کمک کردن:31:
کدوم گوشی های موتورولا WiFi دارن؟
zn5 داره؟
سلام /
خيلي از گوشيهاي موتو wifi دارن براي اطلاع از مشخصات كامل ميتوني به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سر بزني /هر چند اين سايت رابطه خوبي با موتورولا نداره و خيلي وقتها اطلاعات كاملي نميده ! و كاربرها چندين بار بايد بهش بگن تا اطلاعاتش رو تصحيح كنه !؟
اما خوب zn5 هم كه گفتي wifi داره و گوشي كاملي هست ve66 هم همينطور ....
]چقدر ميخواين هزينه كنين و چي از گوشي ميخواين ؟
یه سوال :
من موتورولا l6 دارم می خوام یه نقر هست هی به من زنگ می زنه خوشم نمیاد ازش چطوری میتونم شماره اونو مسدود کنم ؟
یعنی هر وقت زنگ زد بگه گوشی خاموشه از این حرف ها ...
یه دنیا ممنون میشم راهشو بگین/.
والا من تا حالا با l6 كار نكردم اما بايد نرم افزار بلك ليست گير بياري كه از شر مزاحم خلاص بشي /
فكر كنم تنظينات call baring هم يه چيز تو اين مايه ها باشه .
z8 , z10 بطور پيش فرض black list دارن . و e6 هم يه بلك ليست پيشرفته داره با تنظيمات عالي :20:
کسی از قیمت و موجودیت گوشی موتورولا تندرا وي اي 76 آر در بازار ایران خبر داره؟
Motorola Tundra VA76r
اين مدل در ايران موجود نيست /
sandbad373
15-06-2010, 10:37
اين مدل در ايران موجود نيست
دوست عزیز میشه بگی منتظر این گوشی بمونم یا برم سراغ مشابه های دیگرش؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چرا اين مدل ؟
از ظاهرش خوشتون اومده آره . مخصوصا" با اون آنتنش / گوشي قشنگيه .
نميدونم كه بياد يا نه ؟ اما مشابه كه نداره ؟
L.A.M.P.A.R.D
02-08-2010, 14:35
میشه یکی droid 2 و droid x رو با هم به صورت تخصصی مقایسه بکنه ؟
میشه یکی droid 2 و droid x رو با هم به صورت تخصصی مقایسه بکنه ؟
درويد 2 كه هنوز رسمي رونمايي نشده و مشخصاتش كاملا" معلوم نيست چي باشه ؟
يه مترجم خوب ميخوايم درويد ايكس رو ريويو كنه / ميخواين خودم ترجمش كنم :31:
L.A.M.P.A.R.D
02-08-2010, 22:27
اگه بتونی ترجمه کنی که خیلی خوبه
اگه بتونی ترجمه کنی که خیلی خوبه
ترجمه ميكنم اما دو تا در ميون :31:
اما ميتونم نتيجه گيري آخر اين بررسي رو همين الان بگم :
درويد ايكس و درويد 2 برترين اسمارتفونهاي جهان هستن :46:
L.A.M.P.A.R.D
03-08-2010, 00:09
:دی........اینو که میدونم :دی
==================
منم بدجوری عاشق موتو شدم............اگه هم نتونسم هیچ کدومه اینا رو بخرم xt720 رو میخرم:46:
دنبال فلت V3Xمیگردم کسی سراغ نداره؟
SAEEDSAMSUNG
19-08-2010, 02:28
سلام از دوستانی که گوشی موتورولا دارن یه سوال دارم . میخواستم ببینم مشخصه اصلی و مزینت اصلی گوشی های موتورولا نسبت به گوشی های دیگه چیه؟ یعنی این برند رو با چه مزیتی میشناسن...مثلا نسبت به سامسونگ :11:
musketeer
19-08-2010, 14:34
سلام از دوستانی که گوشی موتورولا دارن یه سوال دارم . میخواستم ببینم مشخصه اصلی و مزینت اصلی گوشی های موتورولا نسبت به گوشی های دیگه چیه؟ یعنی این برند رو با چه مزیتی میشناسن...مثلا نسبت به سامسونگ :11:
به وضوح طراحی:40:
و یک مقدار قابل قبولی نوآوری
L.A.M.P.A.R.D
19-08-2010, 14:45
کیفیت ساخت خیلی خیلی بالا
سلام از دوستانی که گوشی موتورولا دارن یه سوال دارم . میخواستم ببینم مشخصه اصلی و مزینت اصلی گوشی های موتورولا نسبت به گوشی های دیگه چیه؟ یعنی این برند رو با چه مزیتی میشناسن...مثلا نسبت به سامسونگ
همونطور كه دوستان گفتن
1- طراحي منحصر به فرد و خاص موتورولا : شما برندي نمي بيني كه اينقدر تنوع در طراحي داشته باشه و اينقدر دامنه طراحي هاش وسيع باشه .
يكي از دلايل علاقه خودم به موتورولا همين موضوعه . موتورولا واقعا" تو طراحي و ساخت يك مدل جديد شجاع عمل ميكنه و از دادن يك طرح و ايده جديد ترسو عمل نميكنه در حاليكه مثلا" سامسونگ اكثر گوشي هاش تويه يك رنج طراحي هستن .
شاهد اين صحبتم هم مدلهايي مثل : v3- a1200- z8- flipout- backflip- aura- charm - ... .
2- از نظر كيفيت هم كه بر همه شناخته شده است . اكثر گوشي هياي موتورولا از بدنه محكم و از مواد عالي و عمدتا" فلزي خاص هست (كه باعث ميشه يك گوشي خيلي خوش دست باشه ) در حاليكه اكثر برندها تو ساخت گوشي هاشون از پلاستيك استفاده ميكنن .
شما اين موضوع رو زماني حس ميكني كه يك گوشي از يك برند ديگه در يك دست و يك گوشي موتورولا رو در يك دست بگيري . اونوقت خودتون همه چيز رو متوجه ميشين .
3- سابقه عظيم و پشتوانه تاريخي : خوب همه ميدونن كه موتورولا مخترع موبايلهاي امروزي هست و سابقه خيلي زيادي در اين زمينه داره و حتي قبل از اختراع موبايل در زمينه هاي مختلفي فعال بوده . از بي سيم و راديو گرفته تا كامپيوتر و .... .
حتي سيستم بيسيم پليس ايران هم تا چند سال پيش موتورولا بود كه الان به دليل روابط خوب برداشته شده :31:
خوب اين خودش يك برتري به حساب مياد نسبت به برندي كه چند ساله كارش رو شروع كرده
مثل مقايسه يك باشگاه فوتبال 100 ساله با يك باشگاه تازه تاسيس !؟
علاوه بر اين برند موتورولا يك مارك آمريكايي هست و اين خودش يكي از دلايل برتريشه .
از دوستان کسی اموزش تعویض فلت V3Xرو داره؟
سلام میشه بگید milestoneآندرید اش چنده
rozysara
04-09-2010, 20:13
سلام میشه بگید milestoneآندرید اش چنده
میلستون با اپدیت دارای ورژن اندروئید 2.1 هستش و 2.2 هم احتمالا واسش بیاد
rozysara
04-09-2010, 20:20
از دوستان کسی اموزش تعویض فلت V3Xرو داره؟
احتمالا این بهتون کمک کنه
سلام یه سوال دیگه میل استون فارسی میشه
منطورم منوهاشه که کلا فارسی بشه اس ام اس فارسی هم باشه سایت فارسی هم بره
منو ها رو ندیدم . مطمئن نیستم
ولی برای اس ام اس به راحتی فارسی میشه . چه برای خواندن و یا فرستادن اس ام اس .
در مورد سایتها هم مشکلی نداره .
منو ها رو ندیدم . مطمئن نیستم
ولی برای اس ام اس به راحتی فارسی میشه . چه برای خواندن و یا فرستادن اس ام اس .
در مورد سایتها هم مشکلی نداره .
منو هارو چی کسی میدونه؟
سلام
در مورد گوشی zn200 یکم توضیح میدین؟
عیب خاصی لاگه دارین بگین و بگین الان دقیقا چنده و منوی فارسی داره یا نه؟
silhouette
15-09-2010, 22:28
من تازه گوشیه w388 گرفتم زدم تو شارژ یکی از دکمه هاش که تو دفترچش یعنوان پاور معرفی شده رو میزنم ولی روشن نمیشه فقط یه چراغ آبی رنگ روی دکمه زیر ال سی دیش داره که وقتی تو شارژه چشمک میزنه
خیلی هم تو استفاده از موبایل وارد نیستم میخواستم منو راهنمایی کنید
سلام
در مورد گوشی zn200 یکم توضیح میدین؟
عیب خاصی لاگه دارین بگین و بگین الان دقیقا چنده و منوی فارسی داره یا نه؟
تا حالا باش کار نکردم . میتونی تو موبایلستان بپرسی احتمالا کسی بتونه کمکت کنه .
یک گوشی معمولی هست و قیمت حدود 110 هزار
اما اگر zn300 بگیری بهتر تز اونه .
من تازه گوشیه w388 گرفتم زدم تو شارژ یکی از دکمه هاش که تو دفترچش یعنوان پاور معرفی شده رو میزنم ولی روشن نمیشه فقط یه چراغ آبی رنگ روی دکمه زیر ال سی دیش داره که وقتی تو شارژه چشمک میزنه
یعنی گوشیتون اصلا" روشن نمیشه ؟!
johnypersian1656
18-09-2010, 14:22
جسارت نباشه اما مطمینین گوشی شارژ داره؟
silhouette
20-09-2010, 21:18
جسارت نباشه اما مطمینین گوشی شارژ داره؟
آخ باطری رو توش نذاشته بودم درس شد
چطوری میشه نور ال سی دی موبایلو کم وزیاد کردواینکه شبکه رو غیرفعال کنم؟
shahlaaa
15-10-2010, 11:40
سلام
منمی خوام از دفترچه تلفن ام و پیامک هام روی pc بک آپ بگیرم .
سی دی هم که دارم روی ویندوز 7 کار نمی کنه.
کسی هست منو راهنمایی کنه ؟:13:
johnypersian1656
15-10-2010, 14:07
دوست عزیز لطف کنین درخواستتون رو توی یه تاپیک مطرح کنین ! مدل گوشی خودتون و پیغامی که بعد از نصب motorola phone tools میگیرین رو هم بفرمایید(هیچ پیغامی مبنی بر آپدیت میاد؟)
ورژن های جدید رو اگه به ای دی اس ال دسترسی دارین میتونین از اینجا بگیرین (باز هم مدل گوشی رو بفرمایین تا اگه ممکن باشه نرم افزارهای دیگه ای معرفی بشه )
silhouette
16-10-2010, 22:55
آخ باطری رو توش نذاشته بودم درس شد
چطوری میشه نور ال سی دی موبایلو کم وزیاد کردواینکه شبکه رو غیرفعال کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
johnypersian1656
17-10-2010, 00:03
دوست عزیز شما از این طریق برین جلو :
بعد وارد منویی که من با رنگ آبیته :دی (عجب گلی زد فرهاد مجیدی)مشخص کردم بشین :
نور رو زیاد کنین.
بعد وارد منویی که من با رنگ آبیته :دی (عجب گلی زد فرهاد مجیدی)مشخص کردم بشین :
.
آقای محترم چرا جو سازی میکنی :31:
اما عجب گلی زده / اونم چه دقیقه ای از بازی :10:
silhouette
18-10-2010, 20:57
ممنون..........
zerocold5
07-11-2010, 00:41
ببخشید من میخواستم v3x خودم رو فارسی کنم. یعنی فقط در این حد که بتونم sms های فارسی رو بخونم.
متاسفانه search سایت کار نمیکنه. امکانش هست یکی از دوستان لینک مربوطه رو بذازه؟
با تشکر
یه سر به اینجا بزن
silhouette
08-11-2010, 18:17
مدل موبایلم w388
این برنامه رو دان کردم Motorola Phone Tools آپدیتم کردم ولی مودل موبایلم توش نیست چیکار کنم؟
lllhamedlll
09-11-2010, 18:05
سلا به همه دوستان!!
من تصمیم به خرید گوشی zn200 یا zn300 کردم.هرچی گشتم تاپیک مربوط تر از اینجا نیافتم
دو تا سوال هست اول اینکه می خوام ازش به عنوان مودم لپتاپم استفاده کنم پس باید خیلی راحت وصل بشه بعدم اینکه میزان اشعه مضرش خیلی کم باشه(مثل اینکه تو مایه های 0.6 to 0.8 هست)به نظر شما انتخاب خوبیه یا برم سراغ b3410 samsong ؟؟؟؟؟؟ممنون میشم کمک بفرمایید هرچند می دونم زیاد مربوط نیست!!
zn300 گوشی خوبیه ولی سایز ال سی دی کوچیکه . b3410 هم گوشی معمولیه و از نظر کلی و دوربینی ضعیفتره . اما برای اس ام اس بازی بهتره .
M O B I N
09-01-2011, 18:15
سلام میخواستم نظرتون رو راجب به Motorola ATRIX بدونم !
سلام میخواستم نظرتون رو راجب به Motorola ATRIX بدونم !
همونطور که همه میدونن / قویترین گوشی جهان = آتریکس
دوست عزیز لینک پایین تایپیک اختصاصی آتریکس هست :
ممنون :20:
پیروز پاییز
25-01-2011, 11:07
سلام تورو خدا منو کمک کنید
من l7 دارم موخوام روش pmd نصب کنم اما ارور میده.......
چکار کنم؟
aminarian
25-01-2011, 20:15
سلام
من الان امریکا هستم به نظر شما چه گوشی بخرم که ایران هم کار کنه؟
bidellboy
26-01-2011, 11:00
سلام. میخاستم در مورد ساپورت، گوشی های motorola بدونم، مخصوصا گوشی هایی که سیستم ادروید دارن؟
آخه تو هر سایتی میری همش حرف از HTC Desire,Hero,Legend,wildfireهستش. اما خبری از موتورولا و آپدیتش نیست، یا طریقه root کردنش.
یه نظر هم در مورد Motorola Quench XT5 XT502 بدین؟ این گوشی multi-touch هستش یا نه؟
سلام تورو خدا منو کمک کنید
من l7 دارم موخوام روش pmd نصب کنم اما ارور میده.......
چکار کنم؟
دوست عزیز سوالت رو اینجا مطرح کن
زودتر جواب میگیری
چون من خودم این مدل رو نداشتم و اطلاعی ندارم .
موفق باشی
سلام
من الان امریکا هستم به نظر شما چه گوشی بخرم که ایران هم کار کنه؟
میلستون 2 یا دیفای یا دروید 2 گلوبال
فقط هر چی میگیری آنلاک باشه و سیم فری
که ایران بتونی استفاده کنی
bidellboy
26-01-2011, 14:34
در مورد آپديت گوشيهاي Motorola و root كردنشون يه خورده توضيح بدين.
مخصوصا گوشي Motorola Quench XT5 XT502.
kohi xt701
27-01-2011, 00:55
سلام خدمت همه دوستان گل
من 4 ماه یک گوشی xt701 متورولا خریدم از گوشی راضی هستم خیلی فقط یک سری کمک میخوام اگه لطف کنید
کمکم کنید ممنون میشم
اول اینکه چطوری میتونم وایرلسش رو راه اندازی کنم به شبکه وایرلس کانکت میشم اما با مرورگرم نمیتوتم وصل
بشم و در اینترنت چرخ بزنم
دوم اینکه گوشی من فارسی رو نمیخونه یعنی وارد اینترنتنم میشم فارسی رو نیمتونم بخوانم چطوری میتونم این
مشکل رو حل کنم
سوم اینکه میخوام gps رو فعال کنم اما نمیدونم چطوری هست و چطور میشه نقشه هارو اضافه کرد بهش
و اخرین مطلب اینکه وفتی با gprs به اینترنت وصل میشم نمیشه دیسکانکتش کنم اینم چجوریه
شرمنده خیلی سوال کردم اما کمکم کنید دعاتون میکنم
27-01-2011, 01:14
من ورژن اندرویدم 2.1 هست بخوام 2.2 ارتقا بدم امکانش هست ؟
در مورد آپديت گوشيهاي Motorola و root كردنشون يه خورده توضيح بدين.
مخصوصا گوشي Motorola Quench XT5 XT502.
در مورد xt502
توضیحاتش رو براتون گذاشتم تو کلوپش
روت کردنش هم خیلی ساده بود من خودم انجام دادم . آپدیت هم هنوز تصمیم نگرفتم انجام بدم :20: اون هم زیاد کاری نداره .
سوال داشتی در خدمتیم
البته تو کلوپش باشه بهتره
ممنون
kohi xt701
27-01-2011, 12:05
ای بابا پس چرا کسی جواب منو نمیده پس
bidellboy
28-01-2011, 19:43
در مورد xt502
توضیحاتش رو براتون گذاشتم تو کلوپش
روت کردنش هم خیلی ساده بود من خودم انجام دادم . آپدیت هم هنوز تصمیم نگرفتم انجام بدم :20: اون هم زیاد کاری نداره .
سوال داشتی در خدمتیم
البته تو کلوپش باشه بهتره
ممنون
مرسي، چشم تو كلوپ خودش.....:31:
tazevared12
29-01-2011, 17:35
با سلام.
دوستان لطف کنید اسم تمام مدلهای جایگزین a1200 -البته اونایی که وارد ایران شدند- را بذارید.
با سلام.
دوستان لطف کنید اسم تمام مدلهای جایگزین a1200 -البته اونایی که وارد ایران شدند- را بذارید.
a1210
a1600
tazevared12
02-02-2011, 03:12
ممنون از توضیحاتتون.
a1800 نیومد ایران؟
1800 نیومده . چون دو سیمکارته بوده و مخصوص چین .
البته 1 سیمکارتاش gsm هست اون یکی cdma
اگر تو نخ این مدل ها هستی a1600 بگیر برنامه های خیلی بیشتری براش هست
تو موبایلستان یه سری بزنی میبینی .
tazevared12
03-02-2011, 05:17
ممنون دوستِ واقعا عزیز.
amir_oyama
06-02-2011, 10:25
سلام
هر چقدر دنبال کلوپ ال7 گشتم پیدا نکردم
میخوام لیست شماره های قبلی رو پاک کنم و شماره هایی که روی سیم کارت جدید هست رو بریزم تو گوشی
انگار فقط یکی یکی حذف میکنه
خیلی ممنون
Miladspy
24-02-2011, 16:26
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان
می خواستم بدونم کسی در مورد گوشی Motorola A1680 خبری داره ؟ من خیلی شیفته این گوشی شدم ! می خواستم ببینم در کل چطور گوشی هستش ! یا اینکه اصلا تو ایران اومده یا نه ! اگر اومده قیمتش چنده ؟
پیشاپیش ازتون ممنونم .
كجا ميشه motorola defy پيدا كرد؟
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان
می خواستم بدونم کسی در مورد گوشی Motorola A1680 خبری داره ؟ من خیلی شیفته این گوشی شدم ! می خواستم ببینم در کل چطور گوشی هستش ! یا اینکه اصلا تو ایران اومده یا نه ! اگر اومده قیمتش چنده ؟
پیشاپیش ازتون ممنونم .
سلام دوست عزیز
این مدل حدود یک سال پیش تعداد خیلی کمی ازش وارد شد و دیگه موجود نیست .
شما میتونی a1210 یا a1600 بگیری که بیشتر بورس هستن / a1600 از لحاظ برنامه و ساپورت گزینه بهتری هست
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
كجا ميشه motorola defy پيدا كرد؟
ساکن کدوم شهر هستین ؟
ba maram
06-03-2011, 16:34
سلام...درسته که میگن xt720 به آندروید 2.2 آپگرید نمیشه؟؟
silhouette
20-03-2011, 23:33
برای گوشی های موتورولا برنامه ای هست که یه شماره رو بهش بدیم تا هر موقع بهمون زنگ زد گوشی بوق اشغال بره طرف بزنه؟؟؟
anti_girl
21-03-2011, 00:18
دوست عزیز گوشیت چیه؟؟؟؟
silhouette
21-03-2011, 19:53
دوست عزیز گوشیت چیه؟؟؟؟
w388هستش
:10::10:
anti_girl
22-03-2011, 13:43
متاسفانه این سری از موتورولا که سیستم عاملش قدیمیه همچین نرم افزاری نداره دوست عزیز!
سلام دوستان
من چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه جوابمو بدین!!!
گوشی من موتورولا فلیپ اوت هست ولی چندتا مشکل داره!:41:
1- برای این گوشی محدودیت تماس وجود داره یعنی من نمی تونم با این گوشی شماره کشورهای دیگه رو بگیرم مثلاً 0096 یا 96+ که اعصاب منو خراب کردهسدهدسهی!
2- من چطوری می تونم سیستم عاملشو ارتقاء بدم سیستم عامل خودش Android 2.1 هست هرچی می گردم چیزی در مورد Update این سیستم عامل پیدا نمی کنم!!
3- برای برقراری تماس باید همیشه در حالت فلیپ اوت (چرخان) باز شود و تماس گرفته شود راهی برای انجام ندادن این کار وجود نداره.؟؟؟
مرسی از شما دوستان
anti_girl
29-03-2011, 22:21
امروز برای دادام یک موتورولا v8 gold خریدم....باور کنین انقدر جذاب این گوشی که همه عاشقش شدن حتی خود فروشنده از لوازم جانبی داخل جعبه متعجب شده بود...!
خیلی خیلی خیلی جذابه!
hashemi810
29-03-2011, 23:16
با سلام ميخواستم بپرسم گوشي هاي مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال كي به ايران ميان ؟ تفاوت مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال در چي هست ؟ تفاوت قيمتي چطور ؟ اگر تو ايران هيت بصورت محدود بايد از كجا خريد؟ ممنون ميشم جواب بديد چون من بي صبرانه منتظرم تا يكي از اين گوشي ها رو بخرم
anti_girl
30-03-2011, 12:08
محصولات موتورولا یه مقدار زمان میبره که وارد بازار ایران بشه خوب معمولا اولین جایی که میشه پیداشون کرد تهران هست!
حدود قیمتی موتورولا معمولا زیاد بالا پایین نمیره و قیمت کاذب نسبت به برند های دیگه نداره!
با سلام ميخواستم بپرسم گوشي هاي مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال كي به ايران ميان ؟ تفاوت مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال در چي هست ؟ تفاوت قيمتي چطور ؟ اگر تو ايران هيت بصورت محدود بايد از كجا خريد؟ ممنون ميشم جواب بديد چون من بي صبرانه منتظرم تا يكي از اين گوشي ها رو بخرم
میلستون 2 وارد شده است /
فرقشون فقط توی سرعت سی پی یو هست . دروید 2 گلوبال روی 1.2 گیگاهرتز اورکلاک شده / میلستون 2 روی 1گیگاهرتز
دروید 2 گلوبال پورت hdmi هم داره .
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
امروز برای دادام یک موتورولا v8 gold خریدم....باور کنین انقدر جذاب این گوشی که همه عاشقش شدن حتی خود فروشنده از لوازم جانبی داخل جعبه متعجب شده بود...!
خیلی خیلی خیلی جذابه!
منم خیلی دوست دارم این گوشی رو بخرم . چند خریدین شما فول پکش رو ؟
وضع باطریش چطوره ؟
تو پکش چیا هست ؟
anti_girl
31-03-2011, 16:58
منم خیلی دوست دارم این گوشی رو بخرم . چند خریدین شما فول پکش رو ؟
وضع باطریش چطوره ؟
تو پکش چیا هست ؟
تو پکش هر جوری لوازم جانبی بخوای داره!
2 تا باتری + پایه شارژر جداگانه مربوط به باتری
2تا هندس فری یکی bluetooth یکی سیم دار+ گوش گیرهای اضافه(همون ابر هایی که روی اسپیکرا هست)
البته بگم که یه پایه شارژه خیلی زیبا واقعا خیلی زیبا برای هندسفری lluetooth داره
کیف مخصوص گوشی با بند مخصوص گوشی
یه دستمال برای تمیز کردن گوشی(فقط روی ال سیدی لک دست میفته)میدونی که السیدی پشت گوشی برای پلی کردن اهنگ و دیدن میس کال و اینجوری چیزا لمسی هست! یه مسیج ریدر خیلی توپ داره که میتونی تو هر نوع محیطی از گوشی روشن با خاموش کنی!
2تا کابل برای اتصال!یکی به کامپیونر یکی هم برای تغیر شکل فیش گوشی نوع یو اس بی رو عوض میکنه!
دو تا سی دی نرم افزار مربوط به گوشی
البته میدونی که وی 8 مموری نمیخوره 2 گیگ روی خودش داره!
واقعا خیلی گوشی خوبیه!
باتریش خوبه
تو پکش هر جوری لوازم جانبی بخوای داره!
2 تا باتری + پایه شارژر جداگانه مربوط به باتری
2تا هندس فری یکی bluetooth یکی سیم دار+ گوش گیرهای اضافه(همون ابر هایی که روی اسپیکرا هست)
البته بگم که یه پایه شارژه خیلی زیبا واقعا خیلی زیبا برای هندسفری lluetooth داره
کیف مخصوص گوشی با بند مخصوص گوشی
یه دستمال برای تمیز کردن گوشی(فقط روی ال سیدی لک دست میفته)میدونی که السیدی پشت گوشی برای پلی کردن اهنگ و دیدن میس کال و اینجوری چیزا لمسی هست! یه مسیج ریدر خیلی توپ داره که میتونی تو هر نوع محیطی از گوشی روشن با خاموش کنی!
داری منو شدیدا" وسوسه میکنی :31:
acmilan308
01-04-2011, 15:21
و همینطور من :27:
حالا چند گرفتی؟؟؟
sltavakoli
01-04-2011, 18:22
دوستان من الان قصد دارم یه milestone 2 بخرم !
فقط یه سوال:
انگار گوشی های جدید موتورولا دارن میان.به نظرتون صبر کنم اونا رو بخرم یا همین milestone 2 رو بگیرم؟
anti_girl
01-04-2011, 19:43
خوب شما چی مخوای از گوشی؟اگه این مایلستون درخواست شما رو بر اورده میکنه بخر...!
دوستان من الان قصد دارم یه milestone 2 بخرم !
فقط یه سوال:
انگار گوشی های جدید موتورولا دارن میان.به نظرتون صبر کنم اونا رو بخرم یا همین milestone 2 رو بگیرم؟
اگر منظورت آتریکس هست تا تابستون نمیاد . میلستون 2 گوشی درجه یکی هست .
sltavakoli
04-04-2011, 21:51
دوستان یه چیز دیگه:
این گوشی های موتو اگه خدا نکرده خراب شد اصلا تو ایران قابل تعمیر هست یا نه؟(چون گارانتی هم نداره !)
تو اصفهان جایی هست که موتو تعمیر کنه؟
اگر مشکل نرم افزاری باشه همین جا هم حل میشه . چون دیگه آندروید داره تو ایران و اصفهان جا میفته .
اما مشکل سخت افزاری مثلا" گوشیت محکم بخوره زمین و ال سی دی بشکنه باید در تهران به دنبال قطعات باشی . که امیدوارم این بلا سرت نیاد .
البته گوشی های موتورولا کیفیت خیلی بالایی در سخت دارن و ال سی دی گوشی های جدید همه از نوع گوریلا هست که بسیار مقاوم هستن و به تازگی بقیه کمپانی ها هم دارن از این ال سی دی استفاده میکنن :21:
شاید باورت نشه تو این همه گوشی موتو که من داشتم فقط یک بار گوشیم z8 فلت کشوییش پاره شد که بالاخره تو تهران درستش کردم . البته خرابی اون هم به دلیل سیستم کشویی منحصر به فرد z8 بود .
meisam317
05-04-2011, 13:11
تا حالا کسی گوشی کیبرد کامل . 2 سیم کارته موتورو لا خریده EX118 رو میگم
میشه با یاهو چت کردش ؟ جاوا برنامه مناسب داره ؟ امکانات وب گردی اضافه به گوشیهای دیگه داره ؟
از کیبرد تمام کلید خیلی خوشم امد . زبا فارسی رو کامل پشتیبانی میکنه :11:
ex115 فارسی رو ساپورت میکنه چونکه تو لیست زبانهاش عربی هم داره . البته موقع خرید میتونی این رو چک کنی .
جاوا رو هم ساپورت میکنه و مشکلی نداره . از یاهو چت در این گوشی اطلاع ندارم . اگر جاوا برنامه ای داشته باشه که بشه نصب کرد پس باید رو این گوشی هم جواب بده .
Happy face101
22-04-2011, 13:42
سلام. من دیروز یه گوشی موتورولا milestone خریدم ولی الان دیدم زیر باتریش نوشته made in china . یعنی گوشیم تقلبیه؟
jojo_2000
22-04-2011, 21:05
سلام. من دیروز یه گوشی موتورولا milestone خریدم ولی الان دیدم زیر باتریش نوشته made in china . یعنی گوشیم تقلبیه؟
سلام. من دیروز یه گوشی موتورولا milestone خریدم ولی الان دیدم زیر باتریش نوشته made in china . یعنی گوشیم تقلبیه؟ dont worry
my defy write made in chin too :10:
fabio montari
23-04-2011, 23:54
اقا این charm چه جوریه چرا هیچ نقدی خوبی ازش نیست ملت فرنگ خیلی ازش تعریف میکنن منم چشمم گرفته بد جور به نظرتون چه جوریه
fabio montari
24-04-2011, 00:01
BACKFLIP این چه جوریه خوبه ؟
اقا این charm چه جوریه چرا هیچ نقدی خوبی ازش نیست ملت فرنگ خیلی ازش تعریف میکنن منم چشمم گرفته بد جور به نظرتون چه جوریه
charm گوشی خیلی خوبیه و سخت افزار قوی و به روزی داره . سرعتش بالاست . برای کسایی که کیبورد کامل و این دیزاین رو میپسندن طراحی شده . و برای رقابت با گوشیهای بلک بری .
آندرویدش 2.1 هست وآپدیت رسمی براش نمیاد . البته تو xda قطعا" رامهای متنوعی هست .
شنیدم که سرعت اینترنت بالایی هم داره و باطریش متوسط هست . اما ظاهرا" تو پکش یک باطری اضافه هم هست .
چارم از نظر سخت افزاری بالاتر از بک فلیپ هست . بک فلیپ هم خیلی خوبه و دوربینش 5 هست و طراحی منحصر بفردی داره . و به 2.1 آپدیت میشه .
دیگه بستگی داره خودت کدوم رو بپسندی /
fabio montari
24-04-2011, 13:01
باطریش یعنی چقدر متوسطه راستش بینه این و e72 و blackberry bold موندم و چارم یه بدی داشت من فیلمه ریویشو دیدم سرعته تاچش تاطیل بود یعنی یارو میزد صفحه بعد کند بود شدید
e72 رو که بنداز دور .
بلک بری بولد هم چند مدل داره ؟ کدومش رو میگی ؟
در هر صورت بلک بری گوشی خوبیه اما تو ایران به دردت نمیخوره . مطمئن باش .
Given_RL
13-05-2011, 14:04
کمک کمک کمک --- دوستان لطفا یه کمکی به من بکنید .....من یه گوشی موتورولا XT701 دارم .
دیشب می خواستم مشکل نچسبیدن حروفش رو حل کنم ... سه تا فایل از توی وب پیدا کردم به نام های :
libskiagl.so
libwebcore.so
libskia.so
و توی آدرس system/lib کپی کردم ... البته از فایل های قبلی یکی یه کپی هم گرفتم .
آخرین فایل یعنی libskia.so رو که کپی کردم یهو گوشی خاموش شد .... حالا وقتی روشنش می کنم میاد روی لوگوی موتورولا و دیگه بالا نمی یاد ..... حرفه ای ها خواهشا به من مبتدی کمک کنید ........دوستان من مبتدیم خواهشا ساده کمک کنید .....
در ضمن وقتی اون دکمه بغل دوربین رو با پاور نگه می دارم یه عکس مثلث اخطار نشون می ده ... بعد پاور رو که می زنم خاموش می شه .......
مرسی خیلی زیاد
احتمالا شما خواستی فارسی سازی کنی و این مشکل پیش اومده .
یکبار وایپ کن . اگر نشد باید دوباره همون رام اورجینال رو فلش بزنی /
اینجا رو هم یک مطالعه بکن بد نیست
واسه وایپ کردن همون کلید ولوم و پاور رو که نگه داشتی و مثلث خطر و آدمک آندروید اومد : کلید ولوم مثبت + کلید گالری را فشار داده تا به منوی ریکاوری بره
از فشار دادن همزمان کلید ولوم بالا و پایین رفتن به منوی ریکاوری استفاده کنین و از کلید دوربین برای انتخاب گزینه مورد نظر استفاده کنین( اگه کلید دوربین جواب نداد از کلید گالری برای انتخاب استفاده کنین من از کلید گالری استفاده کردم)
گزینه Wipe data/factory reset را انتخاب کنین
گزینه Reboot Phone را انتخاب کنین
Given_RL
15-05-2011, 23:19
مرسی از راهنمایی ات دوست عزیز ولی من قبلا این کارو کردم .... حتی سعی کردم با RSD Lite پوشی رو فلش کنم ..... اما 1- فایل استانداردی برای XT701 پیدا نکردم ..حتی حنوز دوزاریم نیوفتاده XT701 جرو Milestone ها هست یا فرق داره .....2- وقتی پوشی رو به حالت bootloader می برم و کابل usb رو بهش وصل می کنم توی RSD Lite گزینه Connected نوشته می شه....اما تو قسمت Device Properties کشخصات رام قبلی رو نمی نویسه .... 3- وقتی رام جدید رو می گیره گزینه Pass رو که توی خیلی از فروم ها بهش اشاره شده نمی ده ... فقط خودش از bootloader در میاد و ری ست می شه و میاد روی لوگوی موتورولا می مونه در ضمن توی RSD Lite هم می نویسه که گوشی خودتون رو ریست کنید ... خواهشا راهنمایی کنید ... خیلی اعصابم سر این قضیه خورده .....
رامهای xt701 اینجا هست .
میتونی تو گوگل هم سرچ بزنی و یک رام براش دانلود کنی .
بعد هم با همون rsd lite رام رو بریز تو گوشیت .
Given_RL
16-05-2011, 16:30
با تشکر از شما دوست عزیز مشکلم حل شد ...از اونجایی که این سری گوشی های موتورولا هیچ ربطی به سری Milstone ندارن و چون در چین معرفی شده و دارای کاربران زیادی هم هستند ...اینو بگم که به اسم Sholes Tablet شناخته می شن ..... در ضمن این آدرسی که شما دادین هم نمیشه چیزی ازش دانلود کرد و هم اینکه اینها فایل های فلش هستند .... فایل های رام پسوند img دارن و فایل image اند البته برای دوستانی که می خوان از روی خود گوشی رام رو Restore کنن اینطوریه ... راحت تر هم هست .....
ویه چیز دیگه البته با اجازه مدیر این قسمت دوستانی که گوشی XT701 دارن می تونن به این لینکی که پائین گذاشتم یه سری بزنن و از فلش و نصب رام جدید بر روی گوشی شون به صورت تصویری مطلع بشن .... خیلی روون و راحت همه چیز رو با فیلم برداری مرحله به مرحله توضیح میده ... البته به باید یه کم زبان تون هم بگی نگی خوب باشه .... و همچنین به مراحل کار دقت کنین ... در ضمن ازدوست خوبم آقای fire159 هم تشکر می کنم چون اون قضیه ( برای فلش و نصب رام شارژ باطری باید بالای 75 درصد باشه) دقیقا صدق می کنه و این آقایی هم که این کار رو انجام می ده توی فیلم ذکر میکنه ... واقعا نکته به جایی رو فرمودین جناب fire159 ....
مرسی اونم خیلی زیاد .......
آدرس سایتی که بهش اشاره کردم :
دقت کنید این سایت اکثر گوشی های محبوب موتورولا رو هم ساپورت می کنه ... گفتم شاید برای دیگران هم سودی داشته باشه .......
مرسی given
سایت خوبی گذاشتین . بخصوص برای xt701
خوشحالم که مشکلتون حل شد .
راستی یک توضیحی در مورد گوشیتون بزارید هم بد نیست . چطور هست . چند خریدی . راضی هستی . کلاس کاریش چطوره ؟؟
Given_RL
20-05-2011, 01:01
راجع به گوشی هم نمی شه توضیح خاصی داد ..نظر ها رو دوستان دادن ...... به نظر من گوشیه ایده آلی واسه مشکل پسند هاست ... هر کی دستت می بینتش می خواد بدونه چه مارکیه ... از کجا خریدی .. حقیقت من با برند هایی از قبیل نوکیا ،سونی اریکسون ، اچ تی سی که دست مردم عام هست زیاد حال نمی کنم و همیشه دوست دارم متمایز توی همه چی با دیگران باشم ...زیاد تعریف از خود شد ...ولی از یک طرف هم شما همیشه مشکل پیدا کردن رام و فلش های مخصوص گوشی رو داری ..... در مورد قیمتش هم در حقیقت ...یکی از دوستان صمیمی بنده این گوشی رو از چین با قیمت 390 دلار خریده و زحمتش رو کشیده آورده ... در مورد کلاس کاریش تا منظورت چی باشه ... اگه منظورت استیل و شکل ظاهریشه ... از دید من هم خوش دسته ، هم خوش فرمه ... همچنین آنتن دهیش خیلی خوبه ...در ضمن بازی ها رو با قدرت بالایی اجرا می کنه .... فقط یه مشکل داره ..... که گاهی یه قاطی می زنه.... دکمه پاور رو که می زنی گوشی روشنه ولی صفحه نمیاد که فکر می کنم مشکل از اندروید باید باشه نه از گوشی .....دوربینم که دیگه نگو باقلوا ...base این دوربین 8 مگا پیکسله ... با دستکاری اندروید و جایگزین کردن چند فایل در فایل های system از 5 مگا به 8 مگا که نه ولی یه خورده بالاتر از 5 مگا پیکسل تغییر می کنه .
tagarg_yakh
20-05-2011, 09:11
.... فقط یه مشکل داره ..... که گاهی یه قاطی می زنه.... دکمه پاور رو که می زنی گوشی روشنه ولی صفحه نمیاد که فکر می کنم مشکل از اندروید باید باشه نه از گوشی .....
سلام دوست من
اگه منظورت این باشه که وقتی دگمه پاور و میزنی و LED های مربوط به menu, home ,back,serch روشن میشه و صفحه روشن نمیشه ، فکر میکنم به خاطر ممورری کارت باشه ؛ گوشی من xt720 هست یه مدت خیلی این مورد تکرار میشد منم برای تست مموری رو از رو گوشی چند روزی برداشتم و دیدم تو این چند روز گوشیم هیچ موردی براش ایجاد نشد, یه بار مموری کارت و فرمت کردم دیگه اون مسئله تکرار نشد
موفق باشی
:8::5:
Given_RL
22-05-2011, 15:21
جدی؟؟؟؟؟؟ نمی دونستم ...تست می کنم این داستان رو ....به هر حال نکته خوبی رو گفتی ......مرسی
se-k750i
25-05-2011, 19:48
سلام
یه سوال داشتم راستش از گوشی های موتورولا سر در نمیارم
الان یه گوشی a1200 گیرم اومده ولی این مشکلات رو داره:
1. اصلا نمیشه وارد قسمت مسیجینگ شد اول یه پیام please wait to load database میده و بعد هیچ اتفاقی نمیافته و بعد از چند ثانیه به صفحه اصلی برمیگرده!
2. دفتر تلفن نمیاد! یعنی باز میشه ولی هیچ شماره ای نشون نمیده (نه از تلفن نه از سیم) کنتاکت جدید هم نمیشه اضافه کرد (ارور میده)
اگه کسی میدونه لطفاً راهنمایی کنه.. مرسی...
ariya_elec
26-05-2011, 17:33
سلام
براي فعال سازي GPRSموتورولا مدلWX290چيكار بايد بكنم وقتيكه كد ايرانسل رو ميزنم مينويسه اطلاعات گوشي شما در پايگاه ما وجود ندارد!
ميشه كاريش كرد؟
با تشكر
سلام
یه سوال داشتم راستش از گوشی های موتورولا سر در نمیارم
الان یه گوشی a1200 گیرم اومده ولی این مشکلات رو داره:
1. اصلا نمیشه وارد قسمت مسیجینگ شد اول یه پیام please wait to load database میده و بعد هیچ اتفاقی نمیافته و بعد از چند ثانیه به صفحه اصلی برمیگرده!
2. دفتر تلفن نمیاد! یعنی باز میشه ولی هیچ شماره ای نشون نمیده (نه از تلفن نه از سیم) کنتاکت جدید هم نمیشه اضافه کرد (ارور میده)
اگه کسی میدونه لطفاً راهنمایی کنه.. مرسی...[/ QUOTE]
به اینجا سر بزنید :
[QUOTE=ariya_elec;6128590]سلام
براي فعال سازي GPRSموتورولا مدلWX290چيكار بايد بكنم وقتيكه كد ايرانسل رو ميزنم مينويسه اطلاعات گوشي شما در پايگاه ما وجود ندارد!
ميشه كاريش كرد؟
با تشكر
احتمالا" تو تنظیماتش باید برید و دستی خودتون فعال کنین که فعال بشه . اگر نشد به نمایندگی اصلی ایرانسل نشون بدن تا بصورت دستی تنظیمان رو انجام بدن .
GACHINI1
05-06-2011, 17:40
سلام من می خوام موتورلا EX128 FOVL سیستم عاملش جیه و وضعیت سرعتش جطوره ؟
دوربینش چند مگا است؟
2 سیم کارته هست . سیستم عاملش brew هست و از جاوا کامل ساپورت میکنه .
از زبان فارسی هم ساپورت میکنه چونکه زبان عربی رو تو لیست زبانهاش داره .
گوشی خیلی خوبیه و دوربینش هم 3.2 هست .
ال سی دی 3اینچی تمام لمسی . کیفیت ساخت خیلی خوبی داره .
ex128 و ex115 بهترین 2سیم کارته های بازار هستن
سلام
دوستان من میخوام یه مایلستون بخرم باید کجایی باشه ؟ موتورولای اصل ساخت کجاست ؟
موتورولا اصالتا" آمریکایی هست . ولی مثل تمام محصولات مختلف دنیا در چین مونتاژ میشه البته تحت لیسانس و نظارت موتورولا . و از این بابت هیچ نگرانی وجود نداره که پشتش زده ساخت چین . موتورولا الان بهترین کیفیت و مونتاژ رو در بین تمام گوشی های موبایل داره .
الان تمام محصولات الکتریکی اعم از موبایل و تلویزیون و لوازم خانگی در چی مونتاژ میشن .
motoxt720
07-06-2011, 15:21
سلام میخواستم بپرسم بالاخره atrix اومد ایران یا نه قیمتش چنده کجا دارن
موتورولا اصالتا" آمریکایی هست . ولی مثل تمام محصولات مختلف دنیا در چین مونتاژ میشه البته تحت لیسانس و نظارت موتورولا . و از این بابت هیچ نگرانی وجود نداره که پشتش زده ساخت چین . موتورولا الان بهترین کیفیت و مونتاژ رو در بین تمام گوشی های موبایل داره .
الان تمام محصولات الکتریکی اعم از موبایل و تلویزیون و لوازم خانگی در چی مونتاژ میشن .
درسته ولی همین الان مثلا HTC یا خیلی از برند ها هم چین دارن و هم تایوان
سلام میخواستم بپرسم بالاخره atrix اومد ایران یا نه قیمتش چنده کجا دارن
بله الان چند تا سایت هستن که سفارشی وارد میکنن . سایت ایران دلیور میاره 680 هزار و گوشی بازار میاره 800 هزار
فکر کنم کم کم عمده تر وارد بشه و خریدش راحت تر بشه
---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------
درسته ولی همین الان مثلا HTC یا خیلی از برند ها هم چین دارن و هم تایوان
خوب اچ تی سی مال خود کشور تایوان هست . و تایوان هم کمی از چین نداره .
البته فکر نکنم همه مدلهای اچ تی سی هم تایوانی باشن و چینی هم باید داشته باشن .
تا یکی دو سال دیگه همه شون چینی میشن چون مجبورن .
الان آیفون 4 - ایپد 2 - آتریکس - تبلت زوم همه تو چین مونتاژ میشن . دیگه بالاتر و معتبر تر از موتورولا و اپل که نداریم
motoxt720
08-06-2011, 11:31
[QUOTE=fire159;6160949]بله الان چند تا سایت هستن که سفارشی وارد میکنن . سایت ایران دلیور میاره 680 هزار و گوشی بازار میاره 800 هزار
---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------
خییییلی اقایی دستت درد نکنه:40::31::11:
motoxt720
08-06-2011, 11:49
[QUOTE=fire159;6160949]بله الان چند تا سایت هستن که سفارشی وارد میکنن . سایت ایران دلیور میاره 680 هزار و گوشی بازار میاره 800 هزار
مرسی مشتی فقط میدونیدلیل این تفاوت قیمت ایران دلیور با پوشی بازار چیه؟میگن دلیور مال اروپارو میاره که وای فایش کار نمیکنه!!؟
اگر از ایران دلیور دلیور بخری هزینه پست و گمرکش بهش اضافه میشه .
اما گوشی بازار نه / گوشی هایی که گوشی بازار میاره آنلاک هستن ولی ظاهرا" اینجا رامش رو عوض میکنن و یک رام کاستوم روش فلش میزنن که بشه باهاش تماس گرفت .
مال ایران دلیور هم آنلاک هستن .
به زودی تو بازار بیشتر میشه و دیگه این مشکلات رو هم نداره .
amirardallan
14-06-2011, 09:43
سلام . من دیروز backflip خریدم و یکسری برنامه هم توش ریختم . چطوری میتونم از برنامه هام بکاپ بگیرم و کسی میدونه چطوری باید به 2.1 اپدیتش کنم ؟ الان 1.5
سلام مبارکتون باشه . گوشی خوبی خریدی
واسه آپدیت هم یک سری به اینجا بزن . یکی از دوستان آموزشش رو گذاشته . فقط با مطالعه کافی اینکار رو بکن که مشکل پیش نیاد و تو دردسر نیفتی . بک آپ هم قبل فلش زدن از رامت بگیر .
سلام فارسی ساز واسه A45
کسی سراغ داره؟
amirardallan
15-06-2011, 10:10
مرسی عزیز جان
متاسفانه این 2تا تاپیک کمکی به من نمیکنه چون ورژن دستگاه من از سری BLUR نیست و اپدیت برای سری BLUR امده ):
خدمت روی ماهتون عرض کنم که من 2 تا مشکل خیلی بزرگ دارم !
اولیش اینه که وقتی به کسی زنگ میزنم بعد از 13 ثانیه ارتباط قطع میشه و وقتی کسی بهم زنگ میزنه بعد از زدن گزینه answer
گوشی هنگ میکنه ! خودتون ببینید که گوشی نو خریدین و اینطوریه ... خیلی حال گیریه
اما مشکل دوم که خیلی خیلی عمومی هم هست اینه که شبکه WIFI این گوشی فقط با سیمکارتهای AT&T اکتیو میشه و کار میکنه .
خوندم که اگه ورژن گوشی به 2.1 اپدیت بشه این مشکل حل میشه . الان 1.5
رو پیدا کردم که توضیحات کاملی به نظر میاد که داده . اما من سر در نمیارم و ممنون میشم اگه فرصت داشتید یک توضیح مختصری بنویسید که من چطوری باید این کار رو انجام بدم .
خیلی خیلی ممنونم ازتون
سلام یک نرم افزار روی وی تری ایکس ریختم که برای آلارم دادن بود حالا که از روی مموری پاکش کردم بازم زرتوزرت آلارم میده و اعصاب آدمو خورد می کنه چطوری می تونم پیداش کنم و پاکش کنم
مرسی عزیز جان
متاسفانه این 2تا تاپیک کمکی به من نمیکنه چون ورژن دستگاه من از سری BLUR نیست و اپدیت برای سری BLUR امده ):
خدمت روی ماهتون عرض کنم که من 2 تا مشکل خیلی بزرگ دارم !
اولیش اینه که وقتی به کسی زنگ میزنم بعد از 13 ثانیه ارتباط قطع میشه و وقتی کسی بهم زنگ میزنه بعد از زدن گزینه answer
گوشی هنگ میکنه ! خودتون ببینید که گوشی نو خریدین و اینطوریه ... خیلی حال گیریه
اما مشکل دوم که خیلی خیلی عمومی هم هست اینه که شبکه WIFI این گوشی فقط با سیمکارتهای AT&T اکتیو میشه و کار میکنه .
خوندم که اگه ورژن گوشی به 2.1 اپدیت بشه این مشکل حل میشه . الان 1.5
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو پیدا کردم که توضیحات کاملی به نظر میاد که داده . اما من سر در نمیارم و ممنون میشم اگه فرصت داشتید یک توضیح مختصری بنویسید که من چطوری باید این کار رو انجام بدم .
خیلی خیلی ممنونم ازتون
ببین این یک رام کاستون 2.2.1 هست . و به نظر میاد رام خوبی باشه و امکانات خوبی به گوشی اضافه میشه .
مشکل قطع شدن تماس و هنک کردن هم با فلش زدن رام جدید باید حل بشه .
روش نصب رام هم خیلی راحته :
1- برنامه ریکاوری رو دانلود و نصب میکنی روی گوشی
2- کاستوم رامی که لینک گذاشته رو دانلود کن و همونطور که دانلود کردی کپی کن تو گوشی .
3- برنامه gapps رو دانلود کن و اون رو هم مثل رام دانلودی بریز تو گوشی .
4-شماره 4 رو نمیخواد چون یک کیبورد azerty هست و به کار ما نمیاد .
5- یو اس بی درایور موتورولا رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کن .
6- برنامه آندروید sdk رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کن .
7- قبل از فلش زدن از رامی که الان روی گوشیت هست بک آپ بگیر .
این ها همه مواد اولیه بود که بتونی رام مورد نظر رو فلش بزنی .
نصب رام هم مراحل جداکانه داره .
این بالایی ها رو که دانلود و نصب و کپی کردی بگو تا ببینیم باید چیکار کنیم .
Given_RL
26-06-2011, 00:12
سلام به دوستان عزیز ... یه سوال داشتم کسی هست که از Xt701 بجز کاستوم رام های DroidX و Blackpattern کاستوم رام های دیگه ای هم سراغ داشته باشه ؟
هر چی تو نت می گردم هیچ کاستوم رام جدید برای Xt701 نیست ... خسته شدم ... یه چند تا سایت چینی هست ولی زبونشون آدمی زادی نیست ... !!!
اگه کسی لینکی ، چیزی داره یه کمکی به ما بکنه ....
amirardallan
02-07-2011, 15:43
ببین این یک رام کاستون 2.2.1 هست . و به نظر میاد رام خوبی باشه و امکانات خوبی به گوشی اضافه میشه .
مشکل قطع شدن تماس و هنک کردن هم با فلش زدن رام جدید باید حل بشه .
روش نصب رام هم خیلی راحته :
1- برنامه ریکاوری رو دانلود و نصب میکنی روی گوشی
2- کاستوم رامی که لینک گذاشته رو دانلود کن و همونطور که دانلود کردی کپی کن تو گوشی .
3- برنامه gapps رو دانلود کن و اون رو هم مثل رام دانلودی بریز تو گوشی .
4-شماره 4 رو نمیخواد چون یک کیبورد azerty هست و به کار ما نمیاد .
5- یو اس بی درایور موتورولا رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کن .
6- برنامه آندروید sdk رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کن .
7- قبل از فلش زدن از رامی که الان روی گوشیت هست بک آپ بگیر .
این ها همه مواد اولیه بود که بتونی رام مورد نظر رو فلش بزنی .
نصب رام هم مراحل جداکانه داره .
این بالایی ها رو که دانلود و نصب و کپی کردی بگو تا ببینیم باید چیکار کنیم .
سلام عزیز
دمت گرم (: این کارها رو انجام دادم و شد 2.2.1
اما مشکل هنگ گوشی حل نشد که نشد . الان نزدیک 15 یا 16 روزه که دست شرکتش دادم که درستش کنن ... اما انگار بلد نیستن و الان من دست از پا درازتر ... هی میگن امروز ... فردا ... امروز ... فردا
احتمالا دارن صبر من رو آزمایش میکنن .
بهم گفتن که میخواستن برشگردونن به 1.5 اما زدن همه چی رو پروندن و الان دارن سعی میکنن که برشگردونن
silhouette
15-08-2011, 19:56
موبایل من موتورولا w388 هستش
من چند روزه نه میتونم sms بفرستم نه دریافت کنم وفتی میفرستم میگه خطای ناشناخته
حتی sms هایی که قبل ها دریافت کردم رو هم برام نمیاره تا بخونمشئن پیغام میده ناموفق
اول فکر کردم از حاقظه جانبیشه فرمتش کرئم چند ساعتی درست شد ولی بعد باز روز از نو روزی از نو
حتی عکسهای سیو شده در حافظه جانبی رو هم نشون نمیده میگه فرمت ناشناخته است
الان حافظه جانی رو در اوردم ولی بازم sms نه میتونم بفرستم نه دریاغت دارم حتی اسم اس های ماههای گذشتم رو هم باز نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید
خوب گوشي رو كلا فكتوري ريست كن . بازم درست نشد بايد فيرمورش رو دوباره بدي فلش بزنن . تعميرشون راحته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.