مشاهده نسخه کامل
: پرسش و پاسخ در مورد گوشی های موتورولا
jojo_2000
13-09-2011, 19:19
از لحاظ قدرت سخت افزاری PHOTON قوی تره یا DROID 3؟ توی پردازنده های موبایل به ترتیب کدوما بهترن؟
از لحاظ قدرت سخت افزاری PHOTON قوی تره یا DROID 3؟ توی پردازنده های موبایل به ترتیب کدوما بهترن؟
دقیقا" نمیدونم جوجو جان .
من فکر میکدم فوتون و آتریکس قویتر باشن اما وقتی مشخصات دروید بیونیک رو دیدم شک کردم .
آخه موتورولا تویه دروید بیونیک که جدیدترین گوشیش هست هم از سخت افزاری مشابه دروید 3 استفاده کرده .
فکر کنم مقایسه پردازنده ها یک جایی تو سایت هست .
jojo_2000
13-09-2011, 20:30
میگم حتما موتو یه دلیلی داشته که رم دروید 3 رو 512 گذاشته! من دروید 3 رو دوست دارم ولی بخاطر رم 512 یه جورایی دلمو زد:41:وبه همین دلیل به فوتون پناه بردم(ببینم میتونم بخرمش)! صفحه نمایش دروید 3 گوریلا هستش؟
jojo_2000
13-09-2011, 20:31
میگم حتما موتو یه دلیلی داشته که رم دروید 3 رو 512 گذاشته! من دروید 3 رو دوست دارم ولی بخاطر رم 512 یه جورایی دلمو زد:41:وبه همین دلیل به فوتون پناه بردم(ببینم میتونم بخرمش)! صفحه نمایش دروید 3 گوریلا هستش؟
دروید بیونیک واسه ما که جواب نمیده! میده؟
ببين فوتون گوشي خيلي خوبيه به نظر من . و اگر موجود بود شايد من به جاي آتريكس ميخريدمش .البته همين آتريكس هم گوشي توپيه و همين 1 روز كه دستمه حرف نداره .
اما در مورد درويد 3 !! فكر نكنم الان 512 رم كم باشه و البته حتما" دليلي داشته كه موتورولا اين كا رو كرده و گرنه براي موتورولا 1گيگ رم از قبل در گوشيهاش استفاده ميكرده . كه تعدادشون هم كم نيست .
در مورد ال سي دي هم الان تمام گوشي هاي آندرويدي موتورولا از شيشه هاي گوريلا استفاده ميكنن .
jojo_2000
14-09-2011, 12:46
اتریکس گرفتی؟؟ مبارکه! سخت افزار فوتون بهتره یا دروید 3؟:31::5:اگه دوربین اتریکس 8 بود میگرفتمش(بهترین گوشی 2011 شد؟)
آره . مرسي
اگر دوربين برات مهمه صبر كن واسه درويد 3 .
هرچند دوربين 5 آتريكس هم خيلي خوبه . و از 5 هايي كه قبلا" داشتم بهتر عكس ميگيره .
jojo_2000
14-09-2011, 19:06
آک خریدی؟اپدیت شده؟ باطریش چجوریاس؟ droid 3 که تو سایت ebay هس 550$
آک خریدی؟اپدیت شده؟ باطریش چجوریاس؟ droid 3 که تو سایت ebay هس 550$
آره . رامش 2.2.2 هست و فكر كنم تو پاييز 2.3.3 براش مياد . باطريش هنوز درست تست نكردم چون 2روزه خريدم و همش سرم تو گوشيه .
به نظر من زياد تو نخ دوربين موبيل نباش . آخرش دوربين موبيل برات دوربين حسابي نميشه حتي اگر 12 مگاپيكسلي باشه .
jojo_2000
15-09-2011, 22:09
چند گرفتی؟از کجا؟اینجور که من فهمیدم مثل اینکه سخت افزار اتریکس بهتره از لحاظ مصرف کم باطری! وسخت افزار دروید از لحاظ دوربین و مالتی مدیا قوی تره! حالا اگه دوربینش بالا باشه ضرر نداره
کیفیت دوربین گوشی های موتورولا حرفی واسه گفتن ندارن :41:
jojo_2000
16-09-2011, 22:21
droid bionic انلاک میشه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت دوربین گوشی های موتورولا حرفی واسه گفتن ندارن :41:
دوربینهای موبایل کلا" در مقابل دوربینهای معمولی حرفی برای گفتن ندارن . موتورولا هم گوشی هاش دوربین خوب داره و بد هم داره . مثل همه برندها .
jabarmandumi
18-09-2011, 16:47
کسی خبر داره این دروید بیونیک کی وارد بازار میشه و جنس بدنه اش چیه
بعد از مایلستون یک دیگه هیچ گوشی اون کیفیت لازم رو که میخوام تا حالا نداشته منتظر این بیونیک هستم که شکر خدا وزنشم خوب و سنگینه
کسی خبر داره این دروید بیونیک کی وارد بازار میشه و جنس بدنه اش چیه
بعد از مایلستون یک دیگه هیچ گوشی اون کیفیت لازم رو که میخوام تا حالا نداشته منتظر این بیونیک هستم که شکر خدا وزنشم خوب و سنگینه
متاسفانه دروید بیونیک فقط برای اپراتور وریزون آمریکا کار میده و اصلا" GSM نیست .
شما میتونی به آتریکس یا دروید 3 فکر کنی . و حتی فوتون
amirardallan
01-10-2011, 14:37
سلام به عزیزان
من 1 مشکلی دارم . من backflip خریدم 3 ماه قبل که با وجود اینکه گوشی نو بود ، ولی دارای مشکلات عدیده ای بود که دوستان عزیز با یکسری از مشکلات در پستهای قدیمی آشنا شدند و دیگه سر عزیزان رو درد نمیارم .
نمایندگی موتورلا دبی گوشی رو به اندورید 1.5 که بصورت پیشفرض روی گوشی نصب بود برگردوند . ولی متاسفانه چون وایرلس این ورژن کار نمیکرد من گوشی رو به 2.3.4 تغییر دادم . خدا رو شکر تقریبا همه چی مرتبه الا این موضوع که ......
یکسری از برنامه ها روی این ورژن کار نمیکنه ! و من الان میخوام بدونم که چطوری باید این برنامه ها رو روی گوشی نصب کنم !
مثلا از برنامه بازار ، گوگل مپ گرفتم ولی نصب نمیشه و خیلی برنامه های دیگه . ایا راهی وجود داره که بشه این برنامه ها رو به گوشی حالی کرد . مثل ساین که در سیمبیان بود ؟
ارادتمند همگی و ممنون بخاطر راهنمایی ها
farsad14
03-10-2011, 21:10
من پس از نصب سیانوژن رو گوشی موتورولا دفی دیگه نمیتونم اس ام اس ارسال کنم؟ از کدوم
قسمت گوشی میتونم این مشکل رو حل کنم؟
من پس از نصب سیانوژن رو گوشی موتورولا دفی دیگه نمیتونم اس ام اس ارسال کنم؟ از کدوم
قسمت گوشی میتونم این مشکل رو حل کنم؟
من تا حالا همچین مشکلی نشنیده بودم ! شاید مشکل از سیم کارتت و تنظیمات مسیج باشه . بعید میدونم ربطی به رام داشته باشه .
حالا واسه اطمینان یکبار فکتوری ریست کن ببین چی میشه . اما با فکتوری ریست اطلاعاتت پاک میشن . پس قبلش یک بک آپ بگیر .
سلام
گوشی من دیفای ئه ، رامش هم 2.2.2 , بعد از نصب یکی دوتا نرم افزار الان خاموش روشن که کردم گوشی بالا میاد و آرم قرمز موتورولا رو هم نشون میده اما رامش رو نمیتونه بالا بیاره و رو آرم آندروید میمونه همینجوری ! چیکارکنم ؟
سلام
گوشی من دیفای ئه ، رامش هم 2.2.2 , بعد از نصب یکی دوتا نرم افزار الان خاموش روشن که کردم گوشی بالا میاد و آرم قرمز موتورولا رو هم نشون میده اما رامش رو نمیتونه بالا بیاره و رو آرم آندروید میمونه همینجوری ! چیکارکنم ؟
احتمالا" چیز اشتباهی نصب کردی که اینطوری شده .
ببین اول چک کن که باطریت شارژ داشته باشه . بعدش اگر باز هم نشد موقع روشن کردن کلید پاور و کاهش صدا رو با هم بگیر میره تو منوی ریکاوری . و از اونجا گزینه های wipe cash و wipe data رو انجام بده . ممکنه با این کار ها درست بشه . اگر نشد باید رام عوض کنی . به کلوپ دیفای هم میتونی مراجعه کنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست میشه اصلا" نگران نباش و حول نکن .
saeed bigdeli
31-10-2011, 16:52
سلام گوشی فوتون می خوام بخرم می خواستم ببینم چطوره آیا خوبه
قطعا" فوتون جزو گوشی های خیلی خوب موتورولا هست . میشه گفت آتریکس هست با دوربین 8 و ال س دی بزرگتر .
چه قیمتی میخواین بخرین ؟
reallovegach
01-11-2011, 14:56
سلام
بچه ها نظرتون راجع به defy چیه ؟
فقط یکی جریان این لنز قرمز و سبز رو برام توضیح بده
فرقشون چیه و کدوک بهتره
میخوام این گوشیو بخرم ، به نظرتون گوشی خوبیه ؟
دوست عزيز از تو بخش پرسشها هم سوال ميكردي جواب ميداديم . نياز نبود 2تا تايپيك مختلف بزني .
ديفاي گوشي خيلي خوبيه و تو اين رنج قيمت بهترينه
. لنز سبز و قرمزش هم اونقدرها تفاوت ندارن . البته ميگن لنز قرمزها فيلم برداري بهتري دارن با آپديت .
ولي من خودم لنز سبز داشتم و خيلي راضي بودم .
سلام
من میخواستم گوشی GLEAM بگیرم, خواستم بپرسم الان تو بازار پیدا میشه؟
قیمتش در چه حدوده؟
+ ببخشید تایپیک قیمت گوشی های موتورولا رو ندیده بودم, اگه خواستید نظم تایپیک بهم نریزه همونجا جواب بدید.
ممنون
بچه ها به نظرتون آتریکس خوبه؟
reza_bagheri
04-12-2011, 21:54
من قبلا دیفای داشتم که خب دزدیدنش
از همه چیزش راضی بودم و به 2.2 هم آپدیتاش کرده بودم
تنها مشکلش نداشتن دوربین دوم بود که متاسفانه defy+ هم همون مشکل رو داره
چه گوشی ای( موتورولا) پیشنهاد میکنید تو همون مایه ها؟
راستی موتورولا گوشی دیگهای نداره که مثل دیفای مقاوم باشه؟(ip64)
iraninokia
06-12-2011, 21:26
آقا کسی ex119 یا 115 رو نداره به من بگه وقتی داری بایه خط صحبت میکنی اگه کسی به اون یکی زنگ بزنه چی میشه؟
میگه خاموشه
یا اشغال میزنه یا پشت خطی
بچه ها به نظرتون آتریکس خوبه؟
کلا" بله گوشی خوبیه . سرعت و قدرت خوب . کیفیت ساخت خوب .و ....
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
من قبلا دیفای داشتم که خب دزدیدنش
از همه چیزش راضی بودم و به 2.2 هم آپدیتاش کرده بودم
تنها مشکلش نداشتن دوربین دوم بود که متاسفانه defy+ هم همون مشکل رو داره
چه گوشی ای( موتورولا) پیشنهاد میکنید تو همون مایه ها؟
راستی موتورولا گوشی دیگهای نداره که مثل دیفای مقاوم باشه؟(ip64)
موتورولا اکثرا" گوشیهاش مقاوم هستن . اما مقاوم مثل دیفای قفط دیفای و دیفای پلاس .
شما اگر بگی چقدر بودجه داری میتونم بگم چیا بهترن براتون
یه دست دوم خوب و ترو تمیزش رو تا چه قیمت میشه ردیف کرد؟ آتریکسرو منظورمه
آقا کسی ex119 یا 115 رو نداره به من بگه وقتی داری بایه خط صحبت میکنی اگه کسی به اون یکی زنگ بزنه چی میشه؟
میگه خاموشه
یا اشغال میزنه یا پشت خطی
من ex115 داشتم در حال مکالمه وقتی سیم کارت دوم زنگ میخورد میگفت در دسترس نیست و بعضی وقتها بوغ شبیه اشغال میخورد . ex119 رو نمیدونم
jojo_2000
27-12-2011, 13:47
یا ex119 ex212 فارسی میخونه؟ قیمتشون چنده؟
PersiAndroid
15-01-2012, 19:31
سلام بچه ها!
امروز عموم گوشيه auraـش رو به من داد :31:
ميخواستم بدونم قيمتش چنده؟ و اينا..... :31:
L.A.M.P.A.R.D
15-01-2012, 21:14
کدوم مدلش ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:18:
aura چند مدل داریم / فکر نکنم مدل gold باشه چون قیمت بالای 2-3 میلیون میشه /
مدل نقره ای رنگش هم چون نوش کمتر گیر میاد قیمت دقیقی نمیشه داد .
اما زیر 1میلیون هم نیست
با سلام.میخواستم بدونم گوشی های موتورولا از نظر خط دهی چطور هستن؟»نمن جدیدا قصد تعویض گوشی دارم و از هر مغازه داری میپرسم میگه توو بورس نیست.من ساکن اصفهان هستم.بیشتر مغازه ها ندارن و انهایی هم که دارن چند مدل محدود.
با سلام.میخواستم بدونم گوشی های موتورولا از نظر خط دهی چطور هستن؟»نمن جدیدا قصد تعویض گوشی دارم و از هر مغازه داری میپرسم میگه توو بورس نیست.من ساکن اصفهان هستم.بیشتر مغازه ها ندارن و انهایی هم که دارن چند مدل محدود.
اصفهان متاسفانه خیلی کم هست موتورولا و گرون .
فقط یک مغازه تو خیابون فردوسی داره 3-4 مدل . و کل احمد آباد هم یکی پیدا نمیشه .
از لحاظ آنتن دهی موتورولا عالیه . کلا گوشیهای با کیفیت عالی و خوش ساختی داره . چه مدلی مد نظرت هست برای خرید ؟
اصفهان متاسفانه خیلی کم هست موتورولا و گرون .
فقط یک مغازه تو خیابون فردوسی داره 3-4 مدل . و کل احمد آباد هم یکی پیدا نمیشه .
از لحاظ آنتن دهی موتورولا عالیه . کلا گوشیهای با کیفیت عالی و خوش ساختی داره . چه مدلی مد نظرت هست برای خرید ؟
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون.اولا من من ابتدا atrix مد نظرم بود.ولی هم امکاناتش به درد من نمیخوره هم اینکه زیاد از حد بزرگه.الان قصد خرید خرید motorola fire xt311 را دارم.هم تیپش خوبه هم دوسیم کارت هم امکاناتش به اندازه هست.خیلی گشتم توو اصفهان همون مغازه توو فردوسی که فرمودید داره ولی رنگ مشکی داره و من سفید میخوام.از سایت gooshishap سراغ گرفتم سفید داره ولی میترسم خرید کنم..چون از تهران ارسال میشه و 24 بیشتر مهلت تست نداره.اگه مشکلی داشته باشه دیگه هیچی.میترسم نکنه گوشی دست دوم بهم بندازن.
دوما میخواستم نظر شما را در مورد این گوشی بدونم در موبایلستان مطرح کردم ولی پاسخ بهم دادن که نخرم .چون نه دوربین خوبی داره و نه سی پی یو..ممنون میشم راهنمایی کنید.
motorola fire xt311 که دو سیم کارته نیست ؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fmotorola_fire_xt311-4045.php)
گوشی شاپ مطمئنه خیالت راحت باشه .
تایپیک مشاوره رو هم کلا بیخیال شو چون یک سری آدم اونجان که فقط سامسونگ و اچ تی سی پیشنهاد میدن . فکر کنم کارمند این شرکت ها هستن :27:
در ضمن امکان دادن پست خصوصی به شما نیست . خواستم شماره تلفن براتون بزارم . حالا خودتون شماره بدین تا بهتون مسیج بدم
motorola fire xt311 که دو سیم کارته نیست ؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fmotorola_fire_xt311-4045.php)
گوشی شاپ مطمئنه خیالت راحت باشه .
تایپیک مشاوره رو هم کلا بیخیال شو چون یک سری آدم اونجان که فقط سامسونگ و اچ تی سی پیشنهاد میدن . فکر کنم کارمند این شرکت ها هستن :27:
در ضمن امکان دادن پست خصوصی به شما نیست . خواستم شماره تلفن براتون بزارم . حالا خودتون شماره بدین تا بهتون مسیج بدم
ممنون دوست عزیز..من هم خواستم به شما پیغام خصوصی بدهم ولی هرچی تلاش کردم نشد...شماره من 09131030752 هست..ممنون میشم با شماره صحبت کنم . مشاوره بگیرم
سلام من گوشیم موتورلا فوتونه، wifi ش خراب شده. رو گزینه wifi تب می کنم باز نمیشه. و مجبورم برم تو setting،
اونجا هم زیر کزینه WiFi نوشته Turn on WIFI،
وقتی روش تب می کنم میگه Eror
WiFi Setting هم که میرم گزینه هاش خاکستری کم رنگه و فعال نمیشه
چند بار گوشیم رو Reset کردم ولی فایده ای نداشت.
ممنون میشم کمک کنید
سلام من گوشیم موتورلا فوتونه، wifi ش خراب شده. رو گزینه wifi تب می کنم باز نمیشه. و مجبورم برم تو setting،
اونجا هم زیر کزینه WiFi نوشته Turn on WIFI،
وقتی روش تب می کنم میگه Eror
WiFi Setting هم که میرم گزینه هاش خاکستری کم رنگه و فعال نمیشه
چند بار گوشیم رو Reset کردم ولی فایده ای نداشت.
ممنون میشم کمک کنید
سلام عزیز
گوشیت از اول این مشکل رو داشت یا یکدفعه اینطوری شد ؟
sound.vision
17-02-2012, 11:53
درود...
کیفیت و کارکرد و (قیمت) چند مدل از گوشی های موتورولا رو می خواستم بدونم.... ممنون می شم اونایی که اطلاع دارند پاسخ بدن
1- +Motorola Pro
2- Motorola ME632
3- Motorola Admiral XT603
4- Motorola Fire XT311
5- Motorola Fire فقط این یکی رو قیمتش رو پیدا کردم که ظاهرا 370 هزار تومن بدون گارانتی موجوده
هر کسی از قیمت این مدل ها و احیانا خوبی و بدی هاشون خبر داره منو رو هم بی نصیب نگذاره... سپاس
سلام عزیز
گوشیت از اول این مشکل رو داشت یا یکدفعه اینطوری شد ؟
سلام ممنون
گوشیم ... تازه س... خیلی استفاده نکردم... میشه گفت از اول اینجوریه، هر بار که خاموش بشه دیگه wifi ش بهم میریزه باید reset کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
بهم گفتن شاید سیستمش به اینجا نمیخوره یا مشکل unlock ه
سلام ممنون
گوشیم ... تازه س... خیلی استفاده نکردم... میشه گفت از اول اینجوریه، هر بار که خاموش بشه دیگه wifi ش بهم میریزه باید reset کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
بهم گفتن شاید سیستمش به اینجا نمیخوره یا مشکل unlock ه
اگر گوشيت مال اپراتور خاصي باشه مثل at&t يا .... واي فايش كار نميده اينجا . چون براي آتريكسهاي مشابه هم همين طور بوده . البته براي آتريكس راهكارهايي هست كه بشه وا فاي درست بشه مشكلش . براي فوتون رو نميدونم !
اگر گوشيت مال اپراتور خاصي باشه مثل at&t يا .... واي فايش كار نميده اينجا . چون براي آتريكسهاي مشابه هم همين طور بوده . البته براي آتريكس راهكارهايي هست كه بشه وا فاي درست بشه مشكلش . براي فوتون رو نميدونم !
... آخه تا قبل از خاموش شدن کار میکنه! اتریکس هم اینطوریه؟
سپاس از راهنمایی
... آخه تا قبل از خاموش شدن کار میکنه! اتریکس هم اینطوریه؟
سپاس از راهنمایی
منظورت چیه که تا قبل خاموش شدن کار میکنه !
ببین برو اینجا آموزش حل مشکل وای فای آتریکس رو بخون و از کسی که آموزش داده هم سوال کن ببین میشه رو فوتون هم اجراش کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت چیه که تا قبل خاموش شدن کار میکنه !
ببین برو اینجا آموزش حل مشکل وای فای آتریکس رو بخون و از کسی که آموزش داده هم سوال کن ببین میشه رو فوتون هم اجراش کرد
یعنی بعد از صد بار ریست کردن درست میشه... کار میکنه ولی اگر گوشی رو خاموش و روشن کنم دوباره error میده و وایفایش وصل نمیشه تا دوباره چندین بار ریست کنم...
حالا میرم میخونم
مرســـــــــــــــــــــی
یعنی بعد از صد بار ریست کردن درست میشه... کار میکنه ولی اگر گوشی رو خاموش و روشن کنم دوباره error میده و وایفایش وصل نمیشه تا دوباره چندین بار ریست کنم...
حالا میرم میخونم
مرســـــــــــــــــــــی
گوشی رو که ریست کنم-البته چندین و چند بار- درست میشه و میتونم به وایفای وصل شم. ولی اگر گوشی رو خاموش کنم ، دوباره که روشن کنم دیگه وصل نمیشه و error میده. و دوباره باید ریستش کنم. یا اینکه گوشیم همیشه روشن باشه!
خوب نمیشه که... هربار همه اپ ها میپره و کلی دردسر دارم.
خسته شدم... پشیمون از گوشی جدید و اندروید
گوشی رو که ریست کنم-البته چندین و چند بار- درست میشه و میتونم به وایفای وصل شم. ولی اگر گوشی رو خاموش کنم ، دوباره که روشن کنم دیگه وصل نمیشه و error میده. و دوباره باید ریستش کنم. یا اینکه گوشیم همیشه روشن باشه!
خوب نمیشه که... هربار همه اپ ها میپره و کلی دردسر دارم.
خسته شدم... پشیمون از گوشی جدید و اندروید
روشی که واسه آتریکس بود به کارت اومد یا نه ؟!
drshahraki
03-04-2012, 16:05
سلام من آتریکس دارم به اینترنت وصل نمیشه یک کم دست کاری کرذم در قسمت تست گوشی نوشته بود usa band اونو که زدم حالا اصلا شبکه رو نمیشناسه و نمیشه باهاش زنگ زد باید چکار کنم ؟
سلام من آتریکس دارم به اینترنت وصل نمیشه یک کم دست کاری کرذم در قسمت تست گوشی نوشته بود usa band اونو که زدم حالا اصلا شبکه رو نمیشناسه و نمیشه باهاش زنگ زد باید چکار کنم ؟
تو قسمت تنظیمات شبکه - موبایل نتورک رو رو حالت اتوماتیک بزار . یا دستی سرچ کن تا شبکه های موجود رو پیدا کنه و متناسب با سیم کارتت شبکه رو انتخاب کن .
shellman_te
02-05-2012, 01:26
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک گوشی xt701 دارم که میخوام 1-روت کنم 2-فارسیش کنم (کیبرد فارسی/خواندن اس ام اس فارسی/دیدن سایتهای فارسی) و همچنین میخواستم بدونم چه رام یا کاستوم رامی برای این گوشی بنا بر تجربه دوستان بهتره.
سؤال دیگه اینکه : آیا ورژن 2.2 همبرای این گوشی وجود داره یا خیر.
تا اینجای کار که سرچ کردم در مورد فارسی شدن برای xt720 چند تا فایل بود ولی کسی روی xt701 تست نکرده بود.
برای روت کردن یک لینکی بود به یک سایت خارجی که البته تو قسمت کامنت هاش کلی آه و ناله کرده بودند که گوشیشون برک شده!
در مورد اینکه آیا برای این گوشی ورژن 2.2 اومدههم چیزی پیدا نکردم. کاستوم رام هم black sea ram تو انجمن لینک دانلودش بود که نظری دربارش داده نشده بود.
از دوستان ممنون میشم اگر لطف کنن کامل به سؤالات بالا جواب بدن و لینک های معتبر هم برای دانلود بگذارند.این گوشی رو خیلی از دوستان دارند و اگر بشه یکبار یکجا کامل این مشکل حل بشه برای همه در آینده قابل استفاده است. بازم از دوستان با تجربه عزیزم تشکر میکنم :10:.
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک گوشی xt701 دارم که میخوام 1-روت کنم 2-فارسیش کنم (کیبرد فارسی/خواندن اس ام اس فارسی/دیدن سایتهای فارسی) و همچنین میخواستم بدونم چه رام یا کاستوم رامی برای این گوشی بنا بر تجربه دوستان بهتره.
سؤال دیگه اینکه : آیا ورژن 2.2 همبرای این گوشی وجود داره یا خیر.
تا اینجای کار که سرچ کردم در مورد فارسی شدن برای xt720 چند تا فایل بود ولی کسی روی xt701 تست نکرده بود.
برای روت کردن یک لینکی بود به یک سایت خارجی که البته تو قسمت کامنت هاش کلی آه و ناله کرده بودند که گوشیشون برک شده!
در مورد اینکه آیا برای این گوشی ورژن 2.2 اومدههم چیزی پیدا نکردم. کاستوم رام هم black sea ram تو انجمن لینک دانلودش بود که نظری دربارش داده نشده بود.
از دوستان ممنون میشم اگر لطف کنن کامل به سؤالات بالا جواب بدن و لینک های معتبر هم برای دانلود بگذارند.این گوشی رو خیلی از دوستان دارند و اگر بشه یکبار یکجا کامل این مشکل حل بشه برای همه در آینده قابل استفاده است. بازم از دوستان با تجربه عزیزم تشکر میکنم :10:.
با سلام . متاسفانه این مدل گوشی شما برای بازار چین بوده . و کمتر در بازارهای مثل اروپا دیده میشه .
و ساپورت کمی هم میشه از سوی حکر ها .
تنها رامی که من براش دیدم همون کاستوم رام دریای سیاه هست . که آموزش هم تو همون لینک رامش هست .
به اینجا هم یک سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] an.net%2Fshowthread.php%3Ft%3D215564)
shellman_te
03-05-2012, 05:22
دوست عزیز ممنون از پاسختون.سوال دیگه ای که داشتم اینه که آیا میشه از کل گوشی یک بکآپ کامل گرفت که اگر روت کردن هرجا ایرادی داشت بشه کلا گوشی رو به حالت اولش باز گردوند؟
دوست عزیز ممنون از پاسختون.سوال دیگه ای که داشتم اینه که آیا میشه از کل گوشی یک بکآپ کامل گرفت که اگر روت کردن هرجا ایرادی داشت بشه کلا گوشی رو به حالت اولش باز گردوند؟
برنامه هاي بك آپ گيري اين قابليت رو دارن . واقعيتش من خودم تا حالا از رام خود گوشي بك آپ نگرفتم .
اما تو مراحل روت كردن اصلا مشكلي پيش نمياد . با برنامه univesallandroot امتحان كن . برنامش رو خود گوشي نصب ميشه و 3ثانيه اي xt720 رو روت ميكنه .
سلام
کد مستر ریست (master reset ) گوشی v3 چیه ؟؟؟
من 000000 و 123456 و 00000 و هرچی بگید رو تست کردم نشد:19:
یه چیزه دیگه میخام وصلش کنم به pc اما هر کاری میکنم pc نمیشناستش برای همین میخام مستر ریست کنم شاید درست بشه
برنامه MotoHelper_2.1.40_Driver_5.5.0 رو هم نصب کردم
ممنون
سلام
کد مستر ریست (master reset ) گوشی v3 چیه ؟؟؟
من 000000 و 123456 و 00000 و هرچی بگید رو تست کردم نشد:19:
یه چیزه دیگه میخام وصلش کنم به pc اما هر کاری میکنم pc نمیشناستش برای همین میخام مستر ریست کنم شاید درست بشه
برنامه MotoHelper_2.1.40_Driver_5.5.0 رو هم نصب کردم
ممنون
دوست عزیز من زیاد اطلاعات در مورد مدلهای قدیمی ندارم . بهتره یه سر به اینجا بزنی
اما اگر پی سی گوشی رو نمیشناسه . بهتره کابل رو چک کنی و از سوکت پشتی کیس امتحان کنی . برنامه moto usb driver هم نسخه جدیدش رو نصب کن /
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
راستی یادم رفت . وقتی گوشیو روت کنی و ریکاوری رو نصب کنی میتونی از داخل خود ریکاوری هم بک آپ بگیری /
shellman_te
05-05-2012, 21:42
[/COLOR]
راستی یادم رفت . وقتی گوشیو روت کنی و ریکاوری رو نصب کنی میتونی از داخل خود ریکاوری هم بک آپ بگیری /[/QUOTE]
بازم ممنون دوست عزیز برای راهنماییهات :10: من الان گوشی رو با همون برنامه که گفتی روت کردم.فارسی هم کردم و کیبرد فارسی رو هم نصب کردم. ولی وقتی برنامه Rom Manager Pro رو نصب کردم و به قسمت بکآپ گرفتن رام رفتم برنامه میگه که اول باید Flash ClockworkMod Recovery نصب بشه.
به منوی ریکاوری گوشی هم که میرم 4 تا آپشن بیشتر نداره :
reboot system now
apply sdcard:update.zip
wipe data/factory reset
wipe cache partition
پایین صفحه هم با فونت زرد رنگ نوشته:
E:can't open /cache/recovery/command
الان چطوری میتونم از رام بکاپ بگیرم؟
سوال دیگه ام اینه که آیا شما خودتون تجربه استفاده از رام معرفی شده تو فروم برای این گوشی رو داشتید و توصیه اش میکنید؟ منظورم اینه که به جز اورکلاک آیا چیز های دیگه ای بهبود داده شده مانند وای فا و غیره؟ :20:
دوست عزیز من زیاد اطلاعات در مورد مدلهای قدیمی ندارم . بهتره یه سر به اینجا بزنی
اما اگر پی سی گوشی رو نمیشناسه . بهتره کابل رو چک کنی و از سوکت پشتی کیس امتحان کنی . برنامه moto usb driver هم نسخه جدیدش رو نصب کن /[COLOR="Silver"]
دمت گرم عزیز
همین برنامه مگه نیست MotoHelper_2.1.40_Driver_5.5.0 (حدود 8 مگه ) یا باید برم دمبال ورژن قدیمیش ؟؟؟؟
Ali_Best
05-05-2012, 22:21
آره این آخرین ورژنه تا الآن تا جایی که من خبر دارم
لینک دانلود هم نداری بگو بهت بدم :)
چرا اینو (MotoHelper_2.1.40_Driver_5.5.0) دارم اما با این هم pc گوشی رو نمیشناسه
این Driver رو که نصب میکنم این میاد باید چیکارش کنم ؟؟؟
میخام گوشی رو فارسی کنم کل این کارا واسه اینه
shellman_te
06-05-2012, 01:43
[/COLOR]
راستی یادم رفت . وقتی گوشیو روت کنی و ریکاوری رو نصب کنی میتونی از داخل خود ریکاوری هم بک آپ بگیری /
بازم ممنون دوست عزیز برای راهنماییهات :10: من الان گوشی رو با همون برنامه که گفتی روت کردم.فارسی هم کردم و کیبرد فارسی رو هم نصب کردم. ولی وقتی برنامه Rom Manager Pro رو نصب کردم و به قسمت بکآپ گرفتن رام رفتم برنامه میگه که اول باید Flash ClockworkMod Recovery نصب بشه.
reboot system now
wipe data/factory reset
wipe cache partition
سوال دیگه ام اینه که آیا شما خودتون تجربه استفاده از رام معرفی شده تو فروم برای این گوشی رو داشتید و توصیه اش میکنید؟ منظورم اینه که به جز اورکلاک آیا چیز های دیگه ای بهبود داده شده مانند وای فا و غیره؟ :20:[/QUOTE]
در مورد نقشه و جی پی اس هم چند جا سرچ کردم تو موبایلستان یک برنامه معرفی شده به اسم Sygic GPS Navigation v11.2.5 نمیدونم اگر شما اطلاعاتی در این مورد دارید یا نه چون میخواستم ببینم اگر دوستان روی این مدل گوشی تست کرده اند و جواب داده دانلودش کنم چون حجم نهاییش چیزی نزدیک به 500 مگابایت هستش!:19:
اگر اطلاعاتی داشته باشید درباره این مورد یا هر نویگیتور دیگهای هم ممنون میشم :20:
چرا اینو (MotoHelper_2.1.40_Driver_5.5.0) دارم اما با این هم pc گوشی رو نمیشناسه
این Driver رو که نصب میکنم این میاد باید چیکارش کنم ؟؟؟
میخام گوشی رو فارسی کنم کل این کارا واسه اینه
والا من با multi flax flash كار نكردم . با برنامه rsdlite نميشه فلش بزني ؟
حالا يك ورژن ديگه از يو اس بي درايور رو هم امتحان كن ضرر نداره . يا با يك كامپيوتر ديگه .
reboot system now
wipe data/factory reset
wipe cache partition
سوال دیگه ام اینه که آیا شما خودتون تجربه استفاده از رام معرفی شده تو فروم برای این گوشی رو داشتید و توصیه اش میکنید؟ منظورم اینه که به جز اورکلاک آیا چیز های دیگه ای بهبود داده شده مانند وای فا و غیره؟ :20:
در مورد نقشه و جی پی اس هم چند جا سرچ کردم تو موبایلستان یک برنامه معرفی شده به اسم Sygic GPS Navigation v11.2.5 نمیدونم اگر شما اطلاعاتی در این مورد دارید یا نه چون میخواستم ببینم اگر دوستان روی این مدل گوشی تست کرده اند و جواب داده دانلودش کنم چون حجم نهاییش چیزی نزدیک به 500 مگابایت هستش!:19:
اگر اطلاعاتی داشته باشید درباره این مورد یا هر نویگیتور دیگهای هم ممنون میشم :20:[/QUOTE]
خوبه اگر گوشيت فارسي هست كاريش نداشته باش . مشكل خاصي داري كه ميخواي رام عوض كني ؟
اون ريكاوري هم كه 4 تا منو داره ريكاوري استوك خود گوشيته .
از خود رام منيجر ببين گزينه اول رو بزن و ريكاوري گوشيت رو بببين تو ليستش داره كه اينستال كنه ؟
البته ديدن ليست و اينستال كردن ريكاوري بايد گوشي به اينترنت وصل باشه .با واي فاي يا gprs
اون رام رو هم من خودم xt701 نداشتم كه بخوام تست كنم . كسي رو هم نميشناسم تست كرده باشه . چون كلا گوشي تكي هست .
در مورد gps هم برنامه زياد هست . افلاين ميخواي؟
من خودم big planet رو استفاده ميكنم.
Ali_Best
06-05-2012, 18:25
ELSIN جان شما گزینه سوم رو نزدی؟!
Clean + Reinstall!
انگار با گزینه اول درایور رو پاک کردی!
والا من با multi flax flash كار نكردم . با برنامه rsdlite نميشه فلش بزني ؟
حالا يك ورژن ديگه از يو اس بي درايور رو هم امتحان كن ضرر نداره . يا با يك كامپيوتر ديگه .
با 3 تا ورژن زدم نشده
با یه pc دیگه هم زدم نشده
مشکل اینه که pc اصلا گوشی رو نمیشناسه :19:
ELSIN جان شما گزینه سوم رو نزدی؟!
Clean + Reinstall!
انگار با گزینه اول درایور رو پاک کردی!
نه اون ماله مستر کیلیره چهارمی هم ماله مستر ریسته ، که نیازی به اونا نیست چون من فقط میخام فارسیش کنم نه چیزه دیگه
shellman_te
07-05-2012, 03:53
اگر اطلاعاتی داشته باشید درباره این مورد یا هر نویگیتور دیگهای هم ممنون میشم :20:
خوبه اگر گوشيت فارسي هست كاريش نداشته باش . مشكل خاصي داري كه ميخواي رام عوض كني ؟
اون ريكاوري هم كه 4 تا منو داره ريكاوري استوك خود گوشيته .
از خود رام منيجر ببين گزينه اول رو بزن و ريكاوري گوشيت رو بببين تو ليستش داره كه اينستال كنه ؟
البته ديدن ليست و اينستال كردن ريكاوري بايد گوشي به اينترنت وصل باشه .با واي فاي يا gprs
اون رام رو هم من خودم xt701 نداشتم كه بخوام تست كنم . كسي رو هم نميشناسم تست كرده باشه . چون كلا گوشي تكي هست .
در مورد gps هم برنامه زياد هست . افلاين ميخواي؟
من خودم big planet رو استفاده ميكنم.[/QUOTE]
دوست خوبم دیشب موفق شدم اینترنت رو واسه گوشیم شیر کنم.وقتی گزینه اول رو برای رام منیجر میزنم گوشیم رو اشتباها یک مدل دیگه موتورولا تشخیص میده.حالا چکار میشه کرد؟
رام رو هم اصراری ندارم عوضش کنم فقط کنجکاو بودم که اگر کسی تا حالا این رام کاستوم روتست کرده و راضی بوده منم شاید عوضش میکردم.
در مورد جی پی اس هم من اون برنامه sygic رو نصب کردم.خوبیش این بود که فارسی بود و صدای راهنمای فارسی داشت وخلاصه یک نویگیتور کامل بود ولی ضعف بزرگش این بود که خیابونها و کوچه ها هیچ کدوم اسم نداشتند! :blink:
من این بیگ پلنت رو چک نکردم. نقشه های تهران و شهرهای دیگه اش با زوم بالاست؟ :20:
Ali_Best
07-05-2012, 12:08
با 3 تا ورژن زدم نشده
با یه pc دیگه هم زدم نشده
مشکل اینه که pc اصلا گوشی رو نمیشناسه :19:
نه اون ماله مستر کیلیره چهارمی هم ماله مستر ریسته ، که نیازی به اونا نیست چون من فقط میخام فارسیش کنم نه چیزه دیگه
نه نه تو پنجره نصب درایور میگم
به هر حال شما با درایور مشکل داری که گوشی رو نمیشناسه
شما حتما با ویندوز 7 امتحان کن
و از برنامه flash&backup هم استفاده کن ببین شناخته میشه یا نه. درایور رو هم حتما نصب کن!
سلام خدمت عزیزان
چندتا سوال درمورد دیفای+ داشتم: ممنون میشم جواب بدید:::
- چطور میتونم گوشی رو به pc suite وصل کنم؟ (آخه میخوام هم کنتاک و هم عکس و صوت و فیلم روش بریزم به راحتی!)
- نمیشه از تاچ برای روشن کردن صفحه استفاده کرد؟ (آخه کمی سخت میشه دکمه پاور رو زد)
- اندرویید4 براش نمیاد؟ (اگه نه! شما کاستوم رام رو پیشنهاد می کنید؟ چه ورژنی رو؟ میشه لینک دانلود بدید؟)
- آیا میشه زبان فارسی رو برای تایپ swipe تعریف کرد؟
خیلی خیلی ممنون
Ali_Best
07-05-2012, 15:37
سلام خدمت عزیزان
چندتا سوال درمورد دیفای+ داشتم: ممنون میشم جواب بدید:::
- چطور میتونم گوشی رو به pc suite وصل کنم؟ (آخه میخوام هم کنتاک و هم عکس و صوت و فیلم روش بریزم به راحتی!)
- نمیشه از تاچ برای روشن کردن صفحه استفاده کرد؟ (آخه کمی سخت میشه دکمه پاور رو زد)
- اندرویید4 براش نمیاد؟ (اگه نه! شما کاستوم رام رو پیشنهاد می کنید؟ چه ورژنی رو؟ میشه لینک دانلود بدید؟)
- آیا میشه زبان فارسی رو برای تایپ swipe تعریف کرد؟
خیلی خیلی ممنون
سلام
چیزایی که من میدونم:
1 - پی سی سوئیت که موتورولا کلا نداره. یه دونه موتورولا فون تولز هست که با اون میتونی اس ام اس و دفترجه تلفن رو مدیریت کنی. ولی گاهی این برنامه گیر داره! مخصوصا با نسخه های جدید موبایل. شما که گوشیت اندروید هست اصلا لازم نیست با پی سی این کارو کنی!
شما یه اکانت تو گوگل داشته باشی. برو تو جیمیلت و قسمت کانتکت. اونجا بشین دونه دونه کانتکت بساز بعد تو گوشیت این اکانت جی میلت رو تعریف کن و بعد هم سینک بزن. وصل میشه به سرور گوگل همه کانتکت هاتو میاره!
خوبی این اینه که همیشه تو جیمیل دفترجه تلفنت پیشته و ضمنا وقتی که گوشیتم عوض کنی لازم نیست هی بک آپ بگیری! در واقع یه بک آپ تو سرور گوگل داری که از همه نظر امنه!
2 - اینو نمیشه دیگه! اگه میشد که راحت دست هرکسی بود روشن میشد و...
ولی شما یه کار کن. اگه می بینی که دائم صفحه وقتی روشنه خاموش میشه و باید کلید سخت افزاری رو بزنی مدت زمان روشن بودن صفحه رو بیشتر کن
3 - طبق گفته موتورولا فقط این گوشی ها به آیس کریم آپدیت میشن:
DROID BIONIC
DROID RAZR
DROID RAZR MAXX
MOTOROLA RAZR
DROID 4
PHOTON 4G
MOTOROLA ATRIX 4G (AT&T)
ATRIX 2
ELECTRIFY
4 - swipe ورژن جدیدش امکان تایپ فارسی داره باید اونو نصب کنی....
سلام
چیزایی که من میدونم:
1 - پی سی سوئیت که موتورولا کلا نداره. یه دونه موتورولا فون تولز هست که با اون میتونی اس ام اس و دفترجه تلفن رو مدیریت کنی. ولی گاهی این برنامه گیر داره! مخصوصا با نسخه های جدید موبایل. شما که گوشیت اندروید هست اصلا لازم نیست با پی سی این کارو کنی!
شما یه اکانت تو گوگل داشته باشی. برو تو جیمیلت و قسمت کانتکت. اونجا بشین دونه دونه کانتکت بساز بعد تو گوشیت این اکانت جی میلت رو تعریف کن و بعد هم سینک بزن. وصل میشه به سرور گوگل همه کانتکت هاتو میاره!
خوبی این اینه که همیشه تو جیمیل دفترجه تلفنت پیشته و ضمنا وقتی که گوشیتم عوض کنی لازم نیست هی بک آپ بگیری! در واقع یه بک آپ تو سرور گوگل داری که از همه نظر امنه!
2 - اینو نمیشه دیگه! اگه میشد که راحت دست هرکسی بود روشن میشد و...
ولی شما یه کار کن. اگه می بینی که دائم صفحه وقتی روشنه خاموش میشه و باید کلید سخت افزاری رو بزنی مدت زمان روشن بودن صفحه رو بیشتر کن
3 - طبق گفته موتورولا فقط این گوشی ها به آیس کریم آپدیت میشن:
DROID BIONIC
DROID RAZR
DROID RAZR MAXX
MOTOROLA RAZR
DROID 4
PHOTON 4G
MOTOROLA ATRIX 4G (AT&T)
ATRIX 2
ELECTRIFY
4 - swipe ورژن جدیدش امکان تایپ فارسی داره باید اونو نصب کنی....
خیلی ممنونم
کاستوم رام خوب برای دیفای+ هست؟ بهتر از اینکه الان روشه؟؟ (یه کم سرعتش پایینه:41:)
نه نه تو پنجره نصب درایور میگم
به هر حال شما با درایور مشکل داری که گوشی رو نمیشناسه
شما حتما با ویندوز 7 امتحان کن
و از برنامه flash&backup هم استفاده کن ببین شناخته میشه یا نه. درایور رو هم حتما نصب کن!
همه رو تست کردم جواب نمیده :19:
وین 7 دارم خودم ، روی xp هم تست کردم جواب نداد
دیگه دارم نا امید میشم :41:
Ali_Best
08-05-2012, 00:30
همه رو تست کردم جواب نمیده :19:
وین 7 دارم خودم ، روی xp هم تست کردم جواب نداد
دیگه دارم نا امید میشم :41:
رفتم بخوابم یهو یه چیزی یادم اومد!
تنظیمات یو اس بی گوشی در حالت مودم هست یا نه؟! امکان داره در حالت مموری باشه
یه قسمت هست تو data connection فک کنم. اونجا باید بذاری روی مودم تولز
اینو هم چک کن
اگه این فعال نباشه و روی مموری باشه گوشی شناخته نمیشه برای این کارا
رفتم بخوابم یهو یه چیزی یادم اومد!
تنظیمات یو اس بی گوشی در حالت مودم هست یا نه؟! امکان داره در حالت مموری باشه
یه قسمت هست تو data connection فک کنم. اونجا باید بذاری روی مودم تولز
اینو هم چک کن
اگه این فعال نباشه و روی مموری باشه گوشی شناخته نمیشه برای این کارا
دمت گرم عزیز
گوشی من مموری نداره :31: ، V3 هست
بازم ممنون :40:
سلام. به طور ناگهانی یهو دکمه 0 و دکمه فرمان صوتی z3 من از کار افتاد. تو بازی هام کار نمیکنه. بک آپ قدیمیم رو ریختم روش اثر نکرد. باید فلش کنم گوشیو یا ممکنه مشکل سخت افزاری باشه؟
Ali_Best
13-05-2012, 19:06
سلام. به طور ناگهانی یهو دکمه 0 و دکمه فرمان صوتی z3 من از کار افتاد. تو بازی هام کار نمیکنه. بک آپ قدیمیم رو ریختم روش اثر نکرد. باید فلش کنم گوشیو یا ممکنه مشکل سخت افزاری باشه؟
من zn5 داشتم یبار. کلید شاتر دوربینش مشکل پیدا کرده بود که تنها چیزی که به ذهنم میومد این بود که حتما سخت افزاریه (گوشی دست کسی بود)
به پیشنهاد یکی از دوستان یبار فلشش زدم خوب شد!
شما هم یه تستی بکن ضرری نداره!
خیلی کم پیدا میشه موتو اونم کلیداش خراب شه! ;)
مگه بک آپ ریختن مثل فلش کردن نیست؟ در ضمن مانستر پکی که الان دارم عالیه..مگر اینکه دوباره همینو بریزم. چند وقت پیش هم مموری 1گیگم از کار افتاد. خواستم فرمت کنمش اصلا کامپیوتر نمیشناستش. اینم دکمه هاش یهو از کار افتاد!
مگه بک آپ ریختن مثل فلش کردن نیست؟ در ضمن مانستر پکی که الان دارم عالیه..مگر اینکه دوباره همینو بریزم. چند وقت پیش هم مموری 1گیگم از کار افتاد. خواستم فرمت کنمش اصلا کامپیوتر نمیشناستش. اینم دکمه هاش یهو از کار افتاد!
شاید گرد و خاک رفته باشه زیر کیبورد . یه سرویس کنی ضرر نداره . البته یه جایی که گوشی رو خرابتر نکنن
سلام من مایلستون دارم هر چی گشتم یه محافظ یا گارد واسه گوشیم پیدا نکردم چیکار کنم ؟
میتونی از طریق سایت ایران دیلیور یا ایران شیپینگ از سایت های خارجی بخری . سایت های معتبر و مطئنی در زمینه خرید لولزم جانبی موبایل هستند .
Ali_Best
14-05-2012, 21:13
نه فرقی نمیکنه
همون رام هم میشه
مموری رو هم با لینوکس فرمت کنید احتمالا میشه! :)
غیر از gsm سایتی میشناسین که توش قیمت به روز موتورلا رو زده باشه؟ دوروبر 300تومن کدوم مدلو پیشنهاد میکنید؟
سلام من مایلستون دارم هر چی گشتم یه محافظ یا گارد واسه گوشیم پیدا نکردم چیکار کنم ؟
اگر تو علائدين گيرت نياد و بازار موبايل پايتخت .
بايد يكي كه از گوشي هاي ديگه كه ال سي دي 3.7 اينچي داره بخري و بندازي روش .
غیر از gsm سایتی میشناسین که توش قیمت به روز موتورلا رو زده باشه؟ دوروبر 300تومن کدوم مدلو پیشنهاد میکنید؟
قيمتها بعد اون بالا رفتن دلار خيلي بدجور شده . با 300 آندرويدي گيرت نمياد .
شايد اگر دلار همون نرخ قبلي بود ميشد xt720 هم خريد با 300 . اما الان شده بالاي 500 تومان .
به نظرم اگر بتوني يك دست دوم تميز هم بخري خوبه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=true&page=1&title=&viewtype=grid&sbrands=30&price=&priceless=1&status=0&sort=date&dir=desc&province=-1&pricetype=1&daterange=30
یه موتورولا l6 دارم بعضی وقتا ( اگه بخوام نسبت بگم در هر 5 بار تماس 3 بار ) مشکل عدم رسیدن صدای طرف مقابل رو دارم . میکروفون گوشی هم سالمه .
اگه بخوام بیشتر توضیح بدم :
اول صدای طرف واسم خوب میاد و شنیده میشه ولی وقتی که یه مدت از حرف زدن میگذره کم کم اختلال در رسیدن صدا بروز میکنه !
کسی میدونه مشکل از چیه ؟!
یک جوانمردی هست بیاد یک نظری بده؟
من یدونه v8 gold دارم که بعضی مواقع یهو میره رو ویبره؛ و ناخودآگاه ویبره میزنه هی برای خودش
یعنی در اصل انگار دکمۀ بغلی رو نگه داشتی
هنوز نبردمش تعمیر، خواستم یکسری اطلاعات کلی گیر بیارم که بدونم طرف قراره چکار بکنه یا نکنه
ممنون
Ali_Best
09-10-2012, 18:01
یک جوانمردی هست بیاد یک نظری بده؟
من یدونه v8 gold دارم که بعضی مواقع یهو میره رو ویبره؛ و ناخودآگاه ویبره میزنه هی برای خودش
یعنی در اصل انگار دکمۀ بغلی رو نگه داشتی
هنوز نبردمش تعمیر، خواستم یکسری اطلاعات کلی گیر بیارم که بدونم طرف قراره چکار بکنه یا نکنه
ممنون
دکمه اش لق شده؟ یعنی فرقی بین فرو رفتن و حالت بدون فشارش نیست؟
اگه نیست نرم افزاری هم میتونه باشه که با یه فلش حل میشه :)
دکمه اش لق شده؟ یعنی فرقی بین فرو رفتن و حالت بدون فشارش نیست؟
اگه نیست نرم افزاری هم میتونه باشه که با یه فلش حل میشه :)
دستت درد نکنه
دو ماهی میشه که ازش استفاده نکردم
الأن که نگاه کردم، دکمه هاش سالم بودن و یادمه یهو شروع می کرد به پایین رفتن صفحه
انگار که دکمۀ پایین رو گرفته باشی
اگر از دکمش باشه، میشه عوضش کرد؟
برای فلش کردن چکار باید بکنم؟
یک نرم افزاری با نام rsd elite گرفتم دو نوع فلش داره
حالا مدل ap sierra رو زدم ببینم چی میشه
آقا من الأن بیشتر دقت کردم، اون دکمه تکی که در اصل نقش ok کردن رو داره، کار نمی کنه
silhouette
25-12-2012, 21:49
آقا من یه گوشی w388 دارم بغضی وقتها قاطی میکنه و اس ام اس هارو اصلا باز نمیکنه و پیغام میده ناموفق چیکارش کنم ذرست شه وقتی اینطوری میشه دیگه اس ام اس نه دریافت داره نه ارسال:n27:
آقا من یه گوشی w388 دارم بغضی وقتها قاطی میکنه و اس ام اس هارو اصلا باز نمیکنه و پیغام میده ناموفق چیکارش کنم ذرست شه وقتی اینطوری میشه دیگه اس ام اس نه دریافت داره نه ارسال:n27:
اگر با ریست کارخانه درست نشده باید دوباره فلشش بزنی .
احتمال زیاد نرم افزاریه
silhouette
26-12-2012, 22:28
اگر با ریست کارخانه درست نشده باید دوباره فلشش بزنی .
احتمال زیاد نرم افزاریه
با ریست درست نشده ... فلش کردن چجوریه خودم میتونم انجام بدم؟؟؟
Ali_Best
27-12-2012, 01:32
با ریست درست نشده ... فلش کردن چجوریه خودم میتونم انجام بدم؟؟؟
فلشر گوشی های موتورولا اسمش rsdlite هست که باید دانلود کنی
رام مناسب با گوشی رو پیدا کنی
و بعد هم گوشی رو به سیستم و بعد هم فلش
silhouette
27-12-2012, 22:56
فلشر گوشی های موتورولا اسمش rsdlite هست که باید دانلود کنی
و بعد هم گوشی رو به سیستم و بعد هم فلش
اگه اشتباه فلش بشه گوشی خراب میشه؟؟
Ali_Best
31-12-2012, 19:05
اگه اشتباه فلش بشه گوشی خراب میشه؟؟
خراب در حد بریک شدن هست و گاهی اینکه دیگه نمیدونی باید چیکارش کنی!
ولی یه سری مسیر داره فلش زدن اونا رو میتونی توی انجمن موبایلستان پیدا کنی و طبق اون فلش بزنی
چند تا نکته مهم هست مثلا:
گوشی باید فول شارژ باشه
باید بوت لودر گوشیت با فریموری که فلش میزنی یکی باشه
و فریمور هم فریمور بدون باگی باشه
نترس
چند نکته ساده هست اینجا و جاهای دیگه هرکی موتو داره راحت خودش فلش میزنه ؛)
رام نه . (((-:
فیرمور
آندروید زده شدی علی جون :n02:
Ali_Best
01-01-2013, 10:50
رام نه . (((-:
فیرمور
آندروید زده شدی علی جون :n02:
آره دیگه
همه چی الآن برام قره قاطی شده !
بخوای درستشم باز بگی مونسترپک درست تره :n09:
arash the archer
09-01-2013, 10:06
سلام ،من یک گوشی موتورولا دیفای دارم
مدتی هست که باطریش خراب شده ،از کجا میتونم تهیه کنم و قیمتش چنده؟
برای افزایش صدای مکالمه موتورولا L6i برنامه موتوسوند رو دانلود کردم ولی به گوشی کانکت نمیشه . چیکار کنم ؟
این در حالیه که برنامه ی مخصوص گوشی که میشه باهاش مثلا اس ام اس ها و سایر چیزهای داخل گوشی رو مدیریت کرد نصب شده و براحتی به گوشی کانکت میشه ولی موتوسوند کانکت نمیشه .
میتونید کمکی کنید ؟ خیلی لازمه چون صدای موتورولا واقعا ضعیفه ( مدل L6i ) ال سیکس معمولی صداش خوبه .
من شخصا از مدلهای قدیمی اطلاع زیادی ندارم و دستکاری نمیکنمشون . اینجا رو سرچ کن داداش :
gdariush
13-01-2013, 00:51
چند روز پیش یک motoluxe گرفتم و چند سوال دارم.
1- کارت گارانتی ودفترچه به اسم motoluxe است ولی گوشی خودشو به اسم xt615 معرفی می کند.چرا ؟
2-حافطه ram,rom در مشخصات 1G , 512 meg ذکر شده ولی گوشی حافظه کل را 393 و 388 اعلام می کند. چرا ؟
3- ظرفیت باطری با رنج 10 تایی است ( مثلا 70%-80%-%90 -...) بقیه گوشی هایmotoluxe هم همینطوری است؟ راهی برای تنظیم عادی وجود دارد ؟.(مثلا 71%- 72%-73%-...)
متشکرم
چند روز پیش یک motoluxe گرفتم و چند سوال دارم.
1- کارت گارانتی ودفترچه به اسم motoluxe است ولی گوشی خودشو به اسم xt615 معرفی می کند.چرا ؟
2-حافطه ram,rom در مشخصات 1G , 512 meg ذکر شده ولی گوشی حافظه کل را 393 و 388 اعلام می کند. چرا ؟
3- ظرفیت باطری با رنج 10 تایی است ( مثلا 70%-80%-%90 -...) بقیه گوشی هایmotoluxe هم همینطوری است؟ راهی برای تنظیم عادی وجود دارد ؟.(مثلا 71%- 72%-73%-...)
متشکرم
سوال :n01:
شما گوشی رو چند خریدی . و این دوربین و ال سی دی و باطری و سرعت و..... چطوره . یه توضیح بده برامون .
و
جواباتون :
1- همه گوشیها همینطورند . اون xt615 کد گوشی هست . مثلا دیفای رو ببینی کد mb525 هست . یا ریزر xt910
2- حافظه 512 رم داره گوشی . اونی که نشون میده حافظه در دسترس هست و آزاد .
3- اونم تو بیشتر گوشیها همینطوریه . برنامه ها و ویجتهای مخصوص باطری هست که 1% به 1% هم کم کنه بهت نشون میده که میتونی نصب کنی .
4- قصد فروش یا تعویض داشتی به ما خبر بده
موفق باشی
bahman1653
01-03-2013, 00:21
سلام دوستان
گوشیم razr xt910
الان مثلا روشنه ولی اصلان به هیچیش دسترسی ندارم حتی کلید پاور هم کار نمیکنه و غیر فعاله مثل اینکه گوشی خاموش باشه
زنگ که میزنم به خطم بوق میخوره ولی صدای گوشی در نمیاد
تورو خدا یکی راهنمایی کنه
Ali_Best
01-03-2013, 14:58
سلام دوستان
گوشیم razr xt910
الان مثلا روشنه ولی اصلان به هیچیش دسترسی ندارم حتی کلید پاور هم کار نمیکنه و غیر فعاله مثل اینکه گوشی خاموش باشه
زنگ که میزنم به خطم بوق میخوره ولی صدای گوشی در نمیاد
تورو خدا یکی راهنمایی کنه
کلیدهای پاور و ولوم بالا و پایین رو همزمان برای 10 ثانیه نگهدار تا ریست بشه گوشی
فوق فوقش این میشه که یه رام جدید فلش میزنی و اکی میشه
تو موبایلستان آخرین رام خاورمیانه هست ؛)
Green_life
24-03-2013, 23:38
آقا یه نفر راهنمایی کنه.واقعا ممنون میشم
یه گوشی موتورلا Aura دارم.صدای اسپیکر مکالمش خیلی ضعیفه! یعنی اگر جای یکم شلوغ باشم اصلا صدای طرف مقابل رو متوجه نمیشم!
راهی برای افزایش صدای مکالمش هست؟
یه گوشی موتورلا Aura دارم.صدای اسپیکر مکالمش خیلی ضعیفه! یعنی اگر جای یکم شلوغ باشم اصلا صدای طرف مقابل رو متوجه نمیشم!
راهش اینه که اسپیکر رو تعویض کنی . چون قیمت بالایی هم نداره . فقط باید به کسی بده که مهارت کافی داشته باشه . چون باز و بست آئورا کار هر کسی نیست .
Ali_Best
30-03-2013, 14:45
احیانا نرم افزاری که کم نکردی؟!
وقتی صحبت میکنی کلید ولوم بالا رو بزن
نشد کاری که هادی گفت رو انجام بده!
delmajid
23-09-2013, 15:40
سلام کسی میدونه موتو ایکس وارد ایران میشه یا نه ؟
تاریخش کی هستش؟
AvelA_R7
12-11-2013, 21:01
یا الله
سلام علیکم جمیعا
آااااااااااااااااااااااخ از این موتورولا
یه زمانی (سال 2005) دلمون به v3i , v3x خوش بود که با همه ی برند ها کل می انداخت...
یادش بخیر
اما حالا موتورولا تو رقابت خیلی کم اورده...
گوشی V3X (تولید 2005) قابلیت فلش با کابل USB داشت و همچنین تغییراتی در گوشی که اصلا فکرش هم نمی کردیم
یه سرچ کنید ببینید تولید برند های دیگه در سال 2005 چی بوده؟؟؟ و بعد مقایسه کنید
می بینید که موتورولا چقدر جلو هست
اما این مقایسه رو الان انجام بدید...!
...!
راهش اینه که اسپیکر رو تعویض کنی . چون قیمت بالایی هم نداره . فقط باید به کسی بده که مهارت کافی داشته باشه . چون باز و بست آئورا کار هر کسی نیست .
احیانا نرم افزاری که کم نکردی؟!
وقتی صحبت میکنی کلید ولوم بالا رو بزن
نشد کاری که هادی گفت رو انجام بده!
یه برنامه برای موتورولا بود که می شد صدای گوشی رو ( صدای مکالمه رو ) افزایش داد .
تو گوگل برن افزایش صدای مکالمه l7 ( یا l6i هم بزنی میاد )
یه چیز تو همین مایه ها بزن تو گوگل ، یه اطلاعاتی گیرت میاد .
دوستان قصد خرید Motorola Droid Maxx رو دارم کسی از قیمتش خبری نداره؟ و یا اینکه اصلا کجا میشه خرید ؟ تو Motorola.com زده 200 دلار اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام.من یه موتو ریزر HDدارم.الان اندروید 4.1.1 بنظروتون رام رسمی بالاتر واسش هست؟اگه دنبال 4.4.2 باشم رام رسمی واسم گیر میاد؟یا رام رسمی رو بیخیال بشم.بنظرتو بصرفه هست و مشکلی پیش نمیاد برم سراغ رام غیر رسمی 4.4؟بهترین رام غیر رسمی که برم سراغش چیه؟
mohammad varaste
09-06-2014, 22:42
بچه ها من میخوام moto g بگیرم کسی میدونه باید از کجا بگیرم و موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم ؟:n16:
سلام دوستان من میخوام
razr hd
یا
razr m
بگیرم
کدوم بهتره و اینکه درسته تو ایران مشکل داره و اپپراتورها ساپورت نمیکنن؟
سلام میشه آخرین رام موتورولا فلیپ اوت motorolla flipout mb 511 رو برام بزارید لینک دانلودش یا خود فایلشو و امکانش هست توضیح بدید چجوری آپدیتش کنم؟ ورژنش 2.1 هست و آسیا
ba maram
08-10-2014, 01:49
سلام
موتو جی سال 2014 چند هست الان دوستان ؟
کسی هم خریده ؟
نظرتون راجع بعش چی هست ...
با تشکر
ba maram
22-11-2014, 15:06
فایر جان کجایی داداش دیگه نیستی راهنمایی کنی بچه های موتورولا باز رو؟ :n12::n13:
mohammad_77
18-12-2014, 15:59
سلام. میخواستم نظرتون رو درباره Motorola droid mini آنلاک شده بپرسم و اینکه برای روت مشکلی نداره ؟
mohammad_77
19-12-2014, 20:18
سلام. کسی نظری نداشت . من بین moto x و droid mini موندم . هر دوشون 2 گی رم دارند ولی دمی مزیتش به دوام باتری بیشتر هست . کسی داشته نظرش رو بگه . ممنون .
mohammad_77
18-03-2015, 11:23
سلام.ظاهرا اینحا شتری زیادی نداره !
برای تهیه لوازم جانبی (مخصوصا هندزفری) توی تهران کسی می تونی راهنمایی بده . می خواهم از آمازون بگیرم ولی اگه اینجا باشه سریعتر میاد دستم .
behzad171
19-06-2015, 08:06
سلام دوستان من یه گوشی دروید ریزر اچ دی گرفتم .مشکلم اینه که سیم کارت رایتل رو میخونه ولی سیم کارت ایرانسلو نمیخونه..اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه؟
سلام
دوستان یه س.ال خیلی ضروری و مهم دارم هر کس میتونه کمک کنه یا اگه جای خاصی میتونم به پاسخم برسم راهنماییم کنید . من یه گوشی موتورولا z2 force خریدم و تلیویزیون ال جی اسمارت هم دارم که هم توش wifi direct هست و هم miracst و ap . گوشی رو هم دیروز اپدیت رسمیش کردم از خود شرکت موتورولا اندورویدش 8 شده و گزینه فرستادن براش اومده ولی هر کاری میکنم نمیتونم گوشی رو میرور کنم . با برنامه ال جی اسمارت شیر تونستم پی سی رو با تلویزیون شیر کنم که فایل هاشو باز کنه ولی من دنبال میرور کردن گوشیم هستم که بتونم تمام صفحه رو توی تلویزیون ببینم . گوشی قبلیم هم سامسونگ مدل پایین بود هم نتونستم . این که اندروید و امکاناتش بالاست . لطفا کمکم کنید . چطوری میتونم بدون خرید دانگل از طریق بیسیم میرور کنم . ایمیلم رو هم میزارم اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا لطفا کمک کنید .
afshin.atyn5@gmail.com
ممنوم:n16::n16::n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.