ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمکم کنید یه مشکل عجیب؟؟؟؟؟؟؟؟

sasan san
28-09-2008, 03:45
سلام دوستان عزیز واسه من یه مشکل بزرگ وخنده دارپیش اومده خواهش می کنم اگه میتونید کمکم کنید.
راستش من از ADSL استفاده میکنم یه روز متوجه شدم که کانکت نیستم ولی میتونم به اینترنت برم دوستام گفتن تروجان دارم که همیشه onlin میکنه کل هارد فرمت کردم نشد گفتن از سی دی ویندوز میتونه باشه سه تا ویندوز مختلف عوض کردم باز جواب نداد جالب اینجاست وقتی ویندوز جدید نصب میکنم Broadband Connection هم ایجاد نمی کنم ولی میتونم کانکت بشم بدون اینکه user ویا pasword بدم اگه کسی میتونه کمکم کنه به دوستان هکر گفتم خندشون گرفت:37:

paranoid_android
28-09-2008, 14:37
خنده دار نیست دوست عزیز!
شما میتونی user و pass رو تو کانفیگ خود مودم ADSL ت وارد کنی طوری که نیاز به ایجاد کانکشن نباشه. بنابراین نیازی به connect شدن نداری.
احتمالا خودت وارد کردی بعدا یادت رفته یا اینکه دادی ISP مودم رو برات کانفیگ کرده.

sasan san
28-09-2008, 18:10
سلام دوستان عزیز واسه من یه مشکل بزرگ وخنده دارپیش اومده خواهش می کنم اگه میتونید کمکم کنید.
راستش من از ADSL استفاده میکنم یه روز متوجه شدم که کانکت نیستم ولی میتونم به اینترنت برم دوستام گفتن تروجان دارم که همیشه onlin میکنه کل هارد فرمت کردم نشد گفتن از سی دی ویندوز میتونه باشه سه تا ویندوز مختلف عوض کردم باز جواب نداد جالب اینجاست وقتی ویندوز جدید نصب میکنم Broadband Connection هم ایجاد نمی کنم ولی میتونم کانکت بشم بدون اینکه user ویا pasword بدم اگه کسی میتونه کمکم کنه به دوستان هکر گفتم خندشون گرفت:37:

خو ب مشکلی که پیش نمی یاد؟؟؟؟؟؟ اگه اینطور باشه آخه محدودیت دانلود من 1 GB هستش جالب اینجاست که تموم نمی شه

paranoid_android
28-09-2008, 19:34
تو p.m جوابتون رو دادم