مشاهده نسخه کامل
: &&&& #مراحل ساخت چهره ی Orcman ............$$$$
Farzad.wow
26-09-2008, 15:22
سلام دوستان منم تصمیم گرفتم یه چهره درست کنم که اینو انتخاب کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یکم سعی کردم وتلاش و کوشش و مدل سازی این شد.............. این همه چیز رو که گفتم انجام ندادم ها :31:
خوب منم تا اینجا رو ساختم:
تا اینجا خیلی خوب در آوردی.
Farzad.wow
26-09-2008, 15:36
آره همین الان هم دارم با Zbrush روش کار میکنم بد نشده حالا تموم شد عکسشو براتون میذارم
تا اینجا که واقعا عالی شده من هرچی نگاه میکنم زاویه های صورت رو خیلی خوب درآوردی فکر میکنم مدل عالی بشه
یه پیشنهادی هم دارم اینکه صورتش رو سعی کن با مو بپوشی ( مثل صورت پلنگ ) اینطوری بیشتر شبیه orc میشه
راستی اینو هم بگم این خطی که از وسط چشم orcman رد شده رو استفاده نکن چون خیلی بیش از حد خز شده
یعنی خیلی تکراری شده سعی کن به جای این یه چندتا خط روی لپهاش بندازی !
Farzad.wow
26-09-2008, 15:47
ممنونم دوست عزیز سعی خودمو میکنم
بسیار عالی
یه کم رو گوشش کار کنن فک کنم نازکتر باشه قشنگ تره
در مورد این خط چشم مثلا عکس زیر رو ببین تقریبا یه ایده جدید هستش ! اما الان تا هرکس میخواد مدلش رو خشن نشون بده
یه خط میندازه وسط چشم کاراکتر که البته بسیار جذابه میکنه طرح رو . اما خیلی قدیمی شده ...
alibitaraf
26-09-2008, 15:53
مدل سازیت که خیلی خوب شده فقط چند تا مشکل هست که باید بگم....
همون طور که توی عکس مشخص کردم قسمت هایی که زرد کردم یعنی این که خوب نیست علتش اینه که پنج ضلعیه و باید حتما چهار ضلعی بشه...
قسمت هایی که قرمز کزدم این طوریه... که باید رو قسمت دماغش بیشتر کار بشه چون مالوندی رفته:31:
قسمت دهانش هم که باید درست بشه...
گوشش هم باید با دقت بیشتری روش کار کنی..
ولی در کل خیلی خوب شده!!!
Borhan72
26-09-2008, 15:57
ماشالا فرزاد جان...
آخرشی...
alibitaraf
به نظر من نباید اینطوری ایراد بگیری ! چون هیچ کاری بدون اشکال نیست و کسی که کاراکتر سازی رو شروع کرده و روز به روز
داره پیشرفت میکنه نباید چنین ایراد های ازش گرفته بشه چون فقط باعث نا امیدی شخص میشه به نظر من ! اگر دقت کنیم
این کاراکتر واقعا دقیق ساخته شده و جای تقدیر داره حالا ما بیایم و به 5 ظلعی بودن گیر بدیم !
alibitaraf
به نظر من نباید اینطوری ایراد بگیری ! چون هیچ کاری بدون اشکال نیست و کسی که کاراکتر سازی رو شروع کرده و روز به روز
داره پیشرفت میکنه نباید چنین ایراد های ازش گرفته بشه چون فقط باعث نا امیدی شخص میشه به نظر من ! اگر دقت کنیم
این کاراکتر واقعا دقیق ساخته شده و جای تقدیر داره حالا ما بیایم و به 5 ظلعی بودن گیر بدیم !
سلام دوست عزیز
نمیخوام دخالت کنم
ولی باید بگم که ایراد گرفتن از کاری دلیل بر این نیست که کسی بخواد تو سره کار بزنه....
خوب ممکنه این دوستومون متوجه این مشکلات نشده باشه...
کلا کسی که کاریو میزاره اینجا منتظره اینه که کسی مشکلاتشو بگه تا کارش بهتر از قبل بشه....
در ضمن رفیق خیلی عالی در آوردی
کارت حرف نداره
اون مشکلاتی هم که علی جون گفتو درست کنی محشر میشه....
منتظره ادامش هستم...
alibitaraf
26-09-2008, 16:22
من اصلا قصد ناراحت کردن و ایراد گرفتن رو نداشتم ..:41:
چون کارش خیلی خوب شده بود می خواستم که اصولش رو هم درست کنه تا کاری کاملا حرفه ای از آب در بیاد..
فرزاد جان اگه که ناراحت شدی ..من همین جا ازش معزرت می خوام و طلب بخشش می کنم....:42:
Farzad.wow
26-09-2008, 17:02
بچه ها جون من دعوا نکنین من اصلا خوراکم این ایراداته ....... بذارین اساتید بگن که دفه بعد کاراکتر ایراد نداشته باشته ..
اینم باید بگم علی جون این meshsmoth شده 5 ضلعی دید می شده وگه نه من خودم اینکارم ......
از همه هم به خاطر لطفی که دارین تشکر می کنم . من شاگرد همتونم ........ دارم کاملش می کنم. اصلا سعی من اینه که این کاراکترم نسبت به قبلی ها سر باشه ........
اولا 3؟؟؟ منم به شما عضو جدید تبریک می گم ......... امیدوارم اینجا پیشرفت کنی همون طور که من بهتر شدم.........راستی اسمت چیــــــــــــــــه؟؟؟
آفرین خیلی عالیه
کاش یکی مثل alibitaraf هم اینطوری از من ایراد میگرفت از خدام اونا کار wolverine م رو گذاشتم منتظرم تا ایراداش را بگن
اگه بخواهیم حرفه ای بشیم باید اصول کار را بلد باشیم و اشکالاتمون را برطرف کنیم
در مادلینگ کاراکتر نباید 5 ضلعی به وجود بیاریم باید همه چیز منظم باشه و edge ها به راحتی loop بشن و همچنین در قسمتهای بسته صورت نباید چند edge با هم یکی شن ( فقط در جاهایی از بدن مثل دهان و چشم vertex ها یکی میشن ) رعایت این دو مورد موجب میشه که موقعی که کاراکترمون را smooth میکنیم مشکلی پیش نیاد و همه چیز منظم باشه
Farzad.wow
26-09-2008, 17:09
آفرین خیلی عالیه
کاش یکی مثل alibitaraf هم اینطوری از من ایراد میگرفت از خدام اونا کار wolverine م رو گذاشتم منتظرم تا ایراداش را بگن
اگه بخواهیم حرفه ای بشیم باید اصول کار را بلد باشیم و اشکالاتمون را برطرف کنیم
در مادلینگ کاراکتر نباید 5 ضلعی به وجود بیاریم باید همه چیز منظم باشه و edge ها به راحتی loop بشن و همچنین در قسمتهای بسته صورت نباید چند edge با هم یکی شن ( فقط در جاهایی از بدن مثل دهان و چشم vertex ها یکی میشن ) رعایت این دو مورد موجب میشه که موقعی که کاراکترمون را smooth میکنیم مشکلی پیش نیاد و همه چیز منظم باشه
حمید جون رفیق من خودم هیچ وقت 5 ضلعی و 3 ضلعی کار نمی کنم .. می گم این meshsmooth شده جون شکل nurbs دیده می شه این طوری شده اگه نه tourbo smooth اون این طوری نیس ها ........
خیلی عالیه اقا فرزاد.
منتظر ادامشم.............
Farzad.wow
26-09-2008, 17:17
سلام رفقا اینم با زیبراش تا الان کار کردم ..........
بچه ها بازم اگه ایراد داره بگین ...... :11::5:
Farzad.wow
26-09-2008, 17:19
خیلی عالیه اقا فرزاد.
منتظر ادامشم.............
ممنونم ........... کوروش جون.........
ایول خیلی عالیه فرزاد
کارت حرف نداره ...
SSS_HHH_OOO
26-09-2008, 17:28
خیلی قشنگ شده...ایرادی که میبینم تو وایرش هست..دور لب باید حلقوی باشه...مستطیلی ساختی...بقیه اش خیلی خوب شده....
Farzad.wow
26-09-2008, 17:34
شهاب جون آپ دیت رو میگی یا قبلیش .......؟؟
تو این آپ دیته .بهتر شده ... بعدم اونجا دندون قرار می گیره .... دندون بزرگ ....
Borhan72
26-09-2008, 18:08
بابا فرزاد جان تركوندی...
دمت Hot :)
جدآ خيلی داری خوب پيش ميری...
آفرین فرزاد عالی شده
آفرین
من خودم دارم روی یه چهره اینبار کاملا توی زیبراش کار میکنم
اینطوری مدل لو پلی رو به عنوان بیس قرار دادن هم خیلی خوبه اما ای کاش یکمی هم گردنشو ادامه میدادی
تا پایینش که بعدا بتونی بدنشم بسازی ( چی گفتم اصلا !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Farzad.wow
26-09-2008, 19:41
بابا فرزاد جان تركوندی...
دمت Hot :)
جدآ خيلی داری خوب پيش ميری...
ممنونم برهان جون ........ من چاکرتم ...... در ضمن دم خودتم جیـــــــــــــــــــــــ ـز ..
آفرین فرزاد عالی شده
آفرین
من خودم دارم روی یه چهره اینبار کاملا توی زیبراش کار میکنم
اینطوری مدل لو پلی رو به عنوان بیس قرار دادن هم خیلی خوبه اما ای کاش یکمی هم گردنشو ادامه میدادی
تا پایینش که بعدا بتونی بدنشم بسازی ( چی گفتم اصلا !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هادی جون منونم ..... حتما بقیه ش هم می ساازم ..... یه کاریش می کنم .........
SSS_HHH_OOO
26-09-2008, 20:34
من در مورد جزییات مدل نمیگم...یا شکلش..آناتومیش رو میگم..دور دهن باید edge های حلقوی باشن...
Farzad.wow
26-09-2008, 20:37
من در مورد جزییات مدل نمیگم...یا شکلش..آناتومیش رو میگم..دور دهن باید edge های حلقوی باشن...
اووووووووووو ... اوکی شهاب خان .... من چم دونم .....نمدونم ... باشه رعایت میکنم .. یعنی از این به بعد
Farzad.wow
26-09-2008, 23:04
اینم ادامش........
یه چند تا سوال دارم ........
1- من Divide کار رو بردم تا 4 بعد Import که تو مکس کردم به مشکل خوردم از طرفی جزییات با Divide 3 خوب منتقل نمی شه یا اصلا دیده نمی شه ... نمی دونم من یاد ندارم یا اصلا نمی شه ....
2- تو زیبراش که Deforme می کنم تو حالت خودش خوبه اما بعد از اینکه Drop Now رو می زنم جزییاتش کم میشه ...
خیلی داره قشنگ میشه ...
یه mesh smoot فکر کنم باید بدی آخرش !
خیلی عالیه
ولی چه قدر این یارو زشته
این زنم داره
بد بخت زنش
داری عالی پیش میری
ببینم در مورد Texture از قبل آماده کردی
خیلی زیبا شده.
تبریک میگم
فیگور خوبی هم داره
alibitaraf
27-09-2008, 01:18
خیلی خوب پیش رفتی...
دمت گرم...
اگه میتونی جرئیاتش رو بیشتر کن...
.................................................
*PARASTOO*
27-09-2008, 01:21
کارت واقعا قشنگه ..صورت رو قشنگ در آوردی..ادامه بده.
Farzad.wow
27-09-2008, 05:01
از همه ممنونم ........ چرا بهزاد همش می گی بیچاره زنش . بابا این خیلی از خانومش خوشکل تر . بیچاره .این .. بابا..
Farzad.wow
27-09-2008, 05:04
یه چند تا سوال دارم ........
1- من Divide کار رو بردم تا 4 بعد Import که تو مکس کردم به مشکل خوردم از طرفی جزییات با Divide 3 خوب منتقل نمی شه یا اصلا دیده نمی شه ... نمی دونم من یاد ندارم یا اصلا نمی شه ....
2- تو زیبراش که Deforme می کنم تو حالت خودش خوبه اما بعد از اینکه Drop Now رو می زنم جزییاتش کم میشه ...
هیشکی این سوالو جواب نداد ........
از پیشکسوتان زیبراش کار می خوام منو نجات بدن ......
فرزاد جون وقتی Divide رو کم میکنی یه سری جزئیات از بین میرن ! والا من که راهی بلد نیستم چون همین مشکل رو داشتم.
Farzad.wow
27-09-2008, 08:46
فرزاد جون وقتی Divide رو کم میکنی یه سری جزئیات از بین میرن ! والا من که راهی بلد نیستم چون همین مشکل رو داشتم.
ممنونم عادل جون ........ ولی من می دونم یه راه حلی داره ....... یه شوال الان شما رو Divide چند کار میکنی ؟؟؟؟
من divide رو روی 4 میذارم.
ALI3DMAXAMATOR
27-09-2008, 10:17
بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهب هبهبهبهبهبهبهبه..............چي شد...........با داش فرزاد دمت جيز..........چيكار كردي.......... عجب مدل خوفي زدي................واقعان دمت جيز........كارت درسته به مولا................ناقلا تو زيبراش هم كه راه افتادي.............بابا دست ما رو هم بگير..............خداييش تو ساخت همچين مدلايي خيلي اوستايي...............ما كه فك انداختيم........دي...................... واقعان كارت عالييه...................ديگه وقتشه با هم بريم هاليوود(شوخي).........واي چقدر نظرم طولاني شد............اخه خيلي مدلت خوف شده...........افرين.....باريكلا.... .........احسنت./..........20
Farzad.wow
27-09-2008, 15:08
بابا علی همچی نظر دادی که مردم فک می کنن این لگنی که من ساختم چی هس ........ فک کنم این از نوع هندونه ای هس... ممنونم ........
آفرین فرزاد خیلی عالیه
واسه اون مشکلی هم که گفتی باید z-mapper یه normal map از کارت بگیری و به مکس ببری ...
بسیار عالی.
تبریک ........
Farzad.wow
30-09-2008, 12:43
ممنونم کوروش جون ...........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.