مشاهده نسخه کامل
: گروه ساخت بازی Police
HoJJaT_007
25-09-2008, 16:32
لطفا پاک شه ...
morix_001
25-09-2008, 17:38
سلام .
من با fps-crator کار کردم ... نرم افزار فوق العاده آسون و آماده ایه . منظورم اینه که بازی که توش ساخته می شه چیز زیادی نمی خواد ... فقط چند دقیقه ( کمتر از 10 دقیقه ) وقت می خواد که یه مرحله با همه چیز یعنی تفنگ و دشمن و هوش مصنوعی خودش ردیف میکنه و ...
خب فکر کنم شما همون حجت ی هستید که فک کنم الان می رید اول راهنمایی ؟ تاریخ تولدتون هم 3/2/1376 ؟
بهتون پیشناهاد می کنم برید و 3d studio max رو تا می تونید یاد بگیرید . چون به نظر من fps-crator این نرم افزار کیفیت کار رو میاره پایین . یه سال هم برا این کار زیاده . رو همون بازی 2D هایی که می گید گند زده به بازی ایرانی حتی اگه (gamemaker) هم باشه ، کار سخت تره
این تعداد افرادی رو هم که حدس زدی ، مطمئنم که اگر هم بیان میانگین سنیشون دور و ور 14 بشه ...
تو از بازی کوچیک شروع کن به ساختن ( تک نفره ( با برنامه نویسی ! نه fps-crator ) ) . بعدا اگه خیلی علاقه داری زبان انگلیسیت رو قوی کن و برو e-book های انگلیسی که هر کدونم برا خودش یه مرجعه رو مطالعه کن . اگه این کار رو بکنی و بعد بری تو فکر ساخت همچین بازی ( البته با برنامه نویسی کامل ( یعنی برا خودت یه موتور بنویسی ) ) همچین بازی رو بساز بهت قول می دم وقتی 22 - 24 سالت شد یه خونه و یه ماشین زیر پاته . می دونی چرا انقدر مسلط می گم ؟ چون که یه بازی متوسط رو شرکت reflexiv به قیمت 112 هزار دلار فروخته که 60% به شرکتش می رسه 40% به سازنده که نزدیک 50 هزار دلار می شه . ببین هرچقدر کار کنی همون قدر پول درمیاری . روشی که تو انتخاب کردی گول مالیدن سر مردم ایران و خودته ... چون پیش خودت می گی حالا هر چی که ساختم !! مردم ایران فقط به ایرانی بودنش توجه می کنن و می رن می خرن . ولی این کار به نظر من کلاه برداریه ... چون وقتی که تو می تونستی یه بازی بسیار زیبا فقط با تلاش کردن تو ساخت بازی 2 - 3 سال صبر می کردی هم ایران و هم خودت رو سربلند می کردی ...
یه نصیحت دیگه : بازی خودت رو با بازی های دیگه مقایسه نکن . طوری بازیت رو بساز که بازی های دیگه بازیشون رو با تو مقایسه کنن ...
به هر حال میل خودته .
تمام چیزهایی که نوشتم رو به پای نصیحت و انتقاد بگیر ...
موریکس
رو کاملا تایید میکنم
اینجوری به جایی نمیرسی
اصلا چرا فکر میکنی این گروهم مثل گروه های دیگه نمیشه ؟؟؟ کسی از اعضا دکترای انیمیشن داره ؟ یا موتور آنریل رو خریدی ؟
اون گروه ها هم که تعطیل شدن خیلی هاشون افراد با تجربه داشتن
ولی این که نمیشه
با fps !!!!!!
اصلا این موتور به درد کارای اوپن ورلد نمیخوره
HoJJaT_007
25-09-2008, 18:19
Game Maker که سادست , یعنی اسکریپت نویسیش سخته :d (من بلد نیستم اسکریپتشو)
فکر کنم از دلفی استفاده میشه , درسته ؟
اره خودمم الان فکر میکنم fps خیلی خنده دار تره ,
یعنی تاپیکو کلا پاک کنم ؟ (به مدیر بگم)
morix_001
25-09-2008, 21:52
اگه خواستی پاک کن و اگه می خوای موفق بشی کارایی که گفتم انجام بده ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.