مشاهده نسخه کامل
: چه جوري مي تونم كاربر فعال بشم
من يه چند وقتيه كه در قسمت موبايل و uiq دارم فعاليت ميكنم ، و تقريبا روزي 4-3 ساعت رو تو اين بخش هستم
مي خواستم بدونم شرايط كاربر فعال شدن چيه ؟
Hadi King
21-09-2008, 11:48
من يه چند وقتيه كه در قسمت موبايل و uiq دارم فعاليت ميكنم ، و تقريبا روزي 4-3 ساعت رو تو اين بخش هستم
توضیح درباره نحوی انتخاب "کاربر فعال" و ... !
تيم مديريت اينو گفتــــه ميثم و سيــــنا عزيز :11:
كاربراني است كه براي كمك به ساير اعضا ، تلاش بيشتري كرده اند و در كل فعاليت بيشتري داشته اند . ( اين افراد توسط مديران هر بخش معرفي شده اند )
با اجراي اين طرح كاربران تازه وارد به انجمن شناخت بهتر و سريعتري از كاربران برجسته انجمن پيدا خواهند كرد
خدمت دوستان عرض کنم که این لقب به هیچ عنوان دائمی نیست و اعضایی که فعالیتشون در یک برهه زمانی مستمر و دارای شرایط انتخاب باشد این لقب بهشون تعلق خواهد گرفت و تمامی دوستانی که عنوان کاربر فعال رو دریافت میکنند توسط مدیران انجمن ها زیر نظر گرفته خواهند شد و در صورتی که فعالیتشون کم یا قطع و یا از شرایط انتخاب خارج شود این عنوان از زیر شناسه کاربریشون حذف خواهد شد!
مطمئنا کاربران فعال دارای این پتانسیل هستند که برای همیشه فعال باقی بمونند ولی خوب برای اینکه کار یک دست بشه کنترل صورت میگیره ...
در ضمن این نکته رو هم اضافه کنم که درجه "کاربر فعال" فقط یه درجه ویژه هست و هیچ برتری از نظر امکانات و ... نداره
نکته آخر اینکه ... همه میتوانند کاربر فعال شوند به شرطی که شرایطش رو داشته باشند و فراهم کنند ...
دکتر علی شریعتی میگه : این که چه کسی باشید و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد. :)
موفق باشيد!:40:
ممنون ... ولي براي اطلاع يافتن مديران بايد چي كار كنيم ؟
REGISTERED USER
21-09-2008, 16:44
مدیر و همکاران اون بخش ها زیر نظرت دارن ... مطمئن باش اگر فعال باشی و پست هات خوب باشند و کمک زیادی به کاربرا بکنی ، 100 درصد با مشورت هم انتخابت می کنند
اما اینکه بخوای مستقیم صحبت کنی فایده ای نداره .... اونها تشخیص میدن
موفق باشی
مدیر و همکاران اون بخش ها زیر نظرت دارن ... مطمئن باش اگر فعال باشی و پست هات خوب باشند و کمک زیادی به کاربرا بکنی ، 100 درصد با مشورت هم انتخابت می کنند
اما اینکه بخوای مستقیم صحبت کنی فایده ای نداره .... اونها تشخیص میدن
عزیز جان به نظر من از هرکی خششون بیاد میکننش کاربر فعال از هرکیم خوششون نیاد بیخیالش میشن
ali_ranger22
21-09-2008, 16:52
3-4 ساعت موندن در یک بخش دلیل بر این نیست که شما باید کاربر فعال بشی
مهم نوع فعالیت شما هست
REGISTERED USER
21-09-2008, 16:57
عزیز جان به نظر من از هرکی خششون بیاد میکننش کاربر فعال از هرکیم خوششون نیاد بیخیالش میشن
این که مسلمه ... آدم هرچقدر فعال باشه و خوب اما شرایطش رو نداشته باشه که نمیشه فعالش کرد و بعد هم درجه مدیریتی داد
طرف باید فهم و اخلاق هم داشته باشه و خوب رفتار کنه که خوششون بیاد
کاملا حرف ایشون درسته.ولی یه کم خوش اخلاقی هم میخواد که یه وقت بهش این عنوان داده بشه هی قیافه نگیره و تاٌنه نمی زده باشه به کاربرای دیگه.
Retired User
21-09-2008, 17:56
هر وقت به جمع بندي رسيديد به منم بگيد دي:
بستگی داره چه نوع فعالیتی داشته باشی ؟
کاملا حرف ایشون درسته.ولی یه کم خوش اخلاقی هم میخواد که یه وقت بهش این عنوان داده بشه هی قیافه نگیره و تاٌنه نمی زده باشه به کاربرای دیگه.
والا من کاربری که تحمل نداره منو ببینه رو فعال موسیقی کردم . بقیه مدیران رو نمیدونم .
به هر حال در قاموس بعضیا دلایلی جز خوش اومدن یا بد اومدن برای کار ها وجود نداره .
سعی کنی مدیر هم میشی ؛ کاربر فعال سهله
سعی کنی مدیر هم میشی ؛ کاربر فعال سهله
همینه که خودت هم کاربر فعالی :31:
Retired User
21-09-2008, 20:10
راهشو ياد گرفتيد به منم ياد بديد دي: لطفا
همینه که خودت هم کاربر فعالی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
مشکلی نیست ، من اصلا دوست ندارم بشم (کاربر فعال یا مدیر)
پوشالیه چنین کاری !
ali_ranger22
21-09-2008, 21:44
حالا انگاری کاربر فعال چی هست !! هیچ امکانات خاصی نداره
ali_ranger22
حالا شما یه کاربر فعال هستید خوب .
مزیت ها و مشقت های کاربرهای فعال بودن رو برای دوستان و کسی که تاپیک رو ایجاد کرده بگید تا بدونن هیچ نتیجه ای نیست !
Hadi King
21-09-2008, 21:56
حالا شما یه کاربر فعال هستید خوب .
مزیت ها و مشقت های کاربرهای فعال بودن رو برای دوستان و کسی که تاپیک رو ایجاد کرده بگید تا بدونن هیچ نتیجه ای نیست !
دوســــت من كاربر فعال از عنوانش معلومـــه ديگه :46:
اگه كمك دوستان تو فروم يا قسمتي كه زياد اطلاعات ازش داري پست بدي و كمك حال دوستان باشي و نكتـــه مهم هم اخلاقت شرطـــــه و مديران و همكارا شما رو زير نظر ميگيرن و اين عنوان رو بهت ميدن و هيچ پارتي بازي و از اين كاربر خوشش بياد يا نياد در كار نيســـت فعاليتت خوبـــه باشـــه چراااا اينكارو انجام ندن :13:
...
من خودم اول تو سوني اريكسون فعاليت ميكردم كاربر فعال سوني اريكسونم كردن بعد از مدتي فعاليت در كل انجمن موبايل كاربر فعال اونجا شدم :11:
موفق باشيد!:40:
چه برتی نسبت به کاربران معمولی داره ؟
ali_ranger22
21-09-2008, 22:06
متاسفانه به جز اضافه شدن 500 تا به Inbox پیغام ها هیچ ویژگی دیگه ای به کاربران فعال داده نمیشه ....
ravani_13
21-09-2008, 22:09
سلام
من که تا حالا کسی رو ندیدم که خیلی فعال باشه و کار ملت رو راه بندازه ولی کاربر فعال نباشه یا نشده باشه , خوشبختانه تو این مورد p30 خوب کار کرده و واقعا اونایی که حقشون بوده شدن این رو من تو انجمن موبایل به وضوح حس میکنم .
مرسی .
متاسفانه به جز اضافه شدن 500 تا به Inbox پیغام ها هیچ ویژگی دیگه ای به کاربران فعال داده نمیشه ....
سلام دوست خوبم:10:
این عناوین و"درجه ها ورتبه ها"همه مجازی هستند...
توی" دنیای نت" که هیچ...حتی توی دنیای واقعی هم چندان بدرد نمیخورند...
=========
بعضی ازما "باعرض معذرت"....بقدری توی "دنیای مجازی"غرق شدیم که از دنیای اطرافمون واونچه که "واقعا"داریم توش "زندگی"می کنیم ....غافل شدیم...
====
اینه که من باصطلاح"کاربرفعال"چندتا pmمیتونم توی صندوقم !!داشته باشم و....دیگرون ...ندارند....مهم نیست...
=======
مهم "کمک وحضورمفید"توی انجمن هست....
=============
حتی بدون انتظار پاداش...:11:
™Enter_The_Love
21-09-2008, 22:24
کاربر فعالی میخوای چیکار ؟
ما یه عمر کاربر فعال بودیم اینهمه جون کندیم آخرشم 2 روز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعالیت نکردیم ازمون گرفتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This is My ID
21-09-2008, 22:28
کاربر فعالی میخوای چیکار ؟
ما یه عمر کاربر فعال بودیم اینهمه جون کندیم آخرشم 2 روز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعالیت نکردیم ازمون گرفتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ؟ من ميخواستم كاربر فعال بشوم هااا . با اين شرايط ديگر نميشوم
سپاس
™Enter_The_Love
21-09-2008, 22:30
واقعا ؟ من ميخواستم كاربر فعال بشوم هااا . با اين شرايط ديگر نميشوم
سپاس
آره دیگه pm_de
البته یکم بیشتر از 2 روز بودا :31:
حداقل این اینباکسمون رو نزاشتن همون 1500 تا بمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی نیست ، من اصلا دوست ندارم بشم (کاربر فعال یا مدیر)
پوشالیه چنین کاری !
تایید میشه |:
تگ کاربر فعالی رو جا انداختی !!!
خداییش اگه برش دارن هیچ فرقی نمیکنه .
This is My ID
21-09-2008, 22:36
آره دیگه pm_de
البته یکم بیشتر از 2 روز بودا :31:
حداقل این اینباکسمون رو نزاشتن همون 1500 تا بمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور 4 ماه ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gmuosavi
21-09-2008, 22:39
کاربر فعال شدن هیچ چیزی جز اضافه شدن مسئولیت برات نداره
اولش خوشحال می شی ولی بعدش برات عادی میشه
نسبت به کاربرای دیگه هیچ چیز اضافه ای هم نداره
هر کسی که فعالیتش خوب و مفید باشه فعال می شه
به تعداد پست ها هم نیست به مفید بودنه
به کاربر فعال شدن هم فکر نکن که فوقش آخر فروم باز می شی
به مدیر شدن فکر کن که حد اقل فعال بشی !
ممنون
™Enter_The_Love
21-09-2008, 22:39
منظور 4 ماه ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی تو همین مایه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
this is
اینجا جای گپ زدن نیست .
سلام
من خودم رو میگم!
بیشتر سعی میکنم برای دوستانم مفید باشم تا عنوان داشته باشم.
حالا هر جا که می خواد باشه لاشه!
عنوان نداشته باشم هم همین که دوستانم من رو از خودشون بدونند برام کافیه!
ممنون
ای بابا ...
چرااین جادکمه ی تشکرنداره....:19:
........
یادم نبودTANX:31:
=======
ویرایش:
بابک جان
سلام
this is[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا جای گپ زدن نیست .نگرفتم موضوعو...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This is My ID
21-09-2008, 22:44
ممنون
اين جمله رو مديران بيشتر استفاده ميكنند ، مدير شدن هيچ چيزي جز افزايش مسئوليت . . .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل شما كه الان عادي هست واستون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظرفيت اينباكس 500 تا افزايش پيدا ميكنه . پس يك چيزي اظافه تر داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلي همين طوره ، قطعا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ميخواي فوقش ديگه چي بشي ؟
اتفاقا ميگن كه به مفيد بودن فكر كنيد ! نه به فعال بودن و آرزوي مديريت
در ضمن ، اين حرفت بر ميگرده به سخن اول خودت " به مدیر شدن فکر کن که حد اقل فعال بشی ! "
پايدار باشي فرزند آدم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
™Enter_The_Love
21-09-2008, 22:45
this is گپ نزن عزیزم دیگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.