ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کی آموزشهای مایا گنومون رو خریده؟(مشکل)

M@STER
16-09-2008, 12:58
سلام دوستان گفتم این تاپیک رو اینجا بزنم چون بحث ما گرافیکیه.از آقا امین(زیکزاک) آقا هادی هم عذر میخوام اگه این تاپیک ربطی به اینجا نداره.

من آموزشهای مایا گنومون رو از همین سایت خریدم .حالا پک 1 دی وی دی 6 مبحث مربوط به character modeling for production رو که میارم آموزش 3d max هستش.البته من پک آموزشی گنومون 3d max رو هم گرفتم و این آموزش رو توش داره که اصلا به مایا ربط نداره و نمیدونم چرا این آموزش رو تو پک مایا گذاشتن که وقتی من به سایت مرجع این آموزش مراجعه کردم یه آموزش دیگه رو گذاشته بود که اصلا ربطی به max نداشت حتی کاراکترش هم فرق میکرد.با مرکز فروش p30world هم تماس گرفتم ولی جواب درستی به من ندادن.حالا کسانی که این اموزش رو خریده اند یه تست کنن ببینن واسه خودشون هم اینجوریه یا نه.ممنون

C0nd@ct0r
16-09-2008, 16:19
سلام

دوست عزیز اگه شما اینترنت پرسرعت دارید میتونید همه ی این آموزشها را دان کنید هرجا تو نت بری میتونی لینکها را پیدا کنی و بیشترشن روی سرور راپیدشر هستند و راپید هم بهترین سرعت دان داره.

این آموزشهای پی سی .. از همین لینکها هستند و اینا رفتند دان کردند اگه دی وی دی اریجینال را بخرید از 80 تا ..... دلار باید برای هر دی وی دی بدی.

من خدم یک سرور دارم. سرعت اتصال سرور به اینترنت خیلی زیاده و چون من خدم ادمین سرور هستم میرم و لینکها را روی سرور برای دان کردن میزارم.
شما هم میتونید چنین کاری بکنید یا برید یک کافی نت و بگید اینها را برامون دان کنید.

M@STER
16-09-2008, 18:56
بله دوست عزیز حرف شما درسته همین آموزشی که گفتم رو تو سایت گنومون 75 دلار زده.
متاسفانه من اینترنت پرسرعت ندارم

Aminzikzak
16-09-2008, 19:54
سلام دوستان گفتم این تاپیک رو اینجا بزنم چون بحث ما گرافیکیه.از آقا امین(زیکزاک) آقا هادی هم عذر میخوام اگه این تاپیک ربطی به اینجا نداره.

من آموزشهای مایا گنومون رو از همین سایت خریدم .حالا پک 1 دی وی دی 6 مبحث مربوط به character modeling for production رو که میارم آموزش 3d max هستش.البته من پک آموزشی گنومون 3d max رو هم گرفتم و این آموزش رو توش داره که اصلا به مایا ربط نداره و نمیدونم چرا این آموزش رو تو پک مایا گذاشتن که وقتی من به سایت مرجع این آموزش مراجعه کردم یه آموزش دیگه رو گذاشته بود که اصلا ربطی به max نداشت حتی کاراکترش هم فرق میکرد.با مرکز فروش p30world هم تماس گرفتم ولی جواب درستی به من ندادن.حالا کسانی که این اموزش رو خریده اند یه تست کنن ببینن واسه خودشون هم اینجوریه یا نه.ممنون

سلام دوست عزیز ...
لطفا اینگونه مشکلات رو با ادمینها و فروشگاه در میان بگذارید ....
ما هیچ ارتباطی با فروشگاه پی سی نداریم ...

ممنون
•♥•