ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادر برد Asus Maximus Formul

hadi_vazi
14-09-2008, 12:17
نظرتون در باره این مادربرد چیه؟وضعیت اورکلاکش؟croser Faier؟برای بازسی چطوره؟قیمت روزش؟کلا چه جور مادربردیه ارزش خریدن داره؟

Professor Massoud
14-09-2008, 12:49
نظرتون در باره این مادربرد چیه؟وضعیت اورکلاکش؟croser Faier؟برای بازسی چطوره؟قیمت روزش؟کلا چه جور مادربردیه ارزش خریدن داره؟

مادربرد فوق العاده ایه ! اورکلاکش عالیه ! کراسفایرش هم محشره ! برای بازی یخورده جلوی مادربردهای p45 کم میاره ولی زیاد مهم نیست . قیمتش هم حدود 250 تومنه . بله ! ارزش خرید بسیار بالایی داره و جزو برترین بردهای دنیا محسوب میشه .

alborz_k
14-09-2008, 12:53
سلام. در تمام مواردي كه گفتين ، اين مادربرد جزء بهترين هاست و هيچ كس نمي تونه بگه كه اين مادربرد بد هست. فقط كمي قديمي شده و من شنيدم كه قيمتش بالا رفته و به 280 تومان رسيده.
اين مين تا 535 مگاهرتز اوركلاك مي شه.و از كراس فاير در سرعت كامل پشتيباني مي كنه.
البته من توصيه مي كنم كه اگه نمي خواين از كراس فاير استفاده كنيد ، از يك مادربرد با چيپ45 استفاده كنيد . چون 100000 تومان اختلاف قيمت بين اين مادربرد ها ، اصلأ به صرفه نيست.

hadi_vazi
14-09-2008, 15:42
خیلی ممنون از راهنماییتون آخه p45 مثلا مدل deluxe asus کارت گرافیکش از 16-16 استفاده نمی کنه به خاطر همین دلم رو زده

hadi_vazi
14-09-2008, 15:44
میشه برام بگید بهتر بودن p5qdeluxe به maxima formula چیه؟دلیلی که بتونه قانعم کنه؟

alborz_k
14-09-2008, 16:41
میشه برام بگید بهتر بودن p5qdeluxe به maxima formula چیه؟دلیلی که بتونه قانعم کنه؟
قیمت بسیار پایین تر.
فکر می کنم که کاملأ منطقی باشه.
ماکسیموس ، مادربرد بهتری هست ، ولی حدود 80 هزار تومان هزینه ی بیشتر توجیه نداره. البته دلیل این اختلاف قیمت بالا ، وجود بازی استالکر و آنتی ویروس کسپرسکی در جعبه ی این مین هست که اصلأ در ایران ارزش ندارن.
اگه می خواین از کراس فایر 2 کارت 4870 استفاده کنید ، ماکسیموس بگیرید ، در غیر این صورت p5q-e به صرفه تره.
یادتون نره که تا چند ماه دیگه ، نهالم می اد و تمام این مادربرد ها از رده خارج می شن ، پس پرداخت 280 تومان برای مادربرد توجیه نداره ، حتی اگه اون برد ، ماکسیموس فرمولا باشه.

Professor Massoud
14-09-2008, 21:14

1) پاور 16 فاز .
2) ساپورت 16 گیگ رم تا باس 1200 .
3) قیمت پایینتر.
4) امکانات جدید از جمله Express Gate .
و ... .

hadi_vazi
15-09-2008, 11:21
از راهنماییاتون واقعا ممنون ولی نی دونم چرا دلایلتون قانعم نکرد...باید بیشتر فکر کنمبازم ممنونم

hadi_vazi
15-09-2008, 11:26
یه سوال دارم من یه کارت گرافیک nvidia 8400 دارم می تونم روی این مادر بردها با یک کارت گرافیک ati 4850 یا nvidia 8800 نصب کنم؟اگه آره روند بازی بهتر میشه؟اگه نه مادربردی هست بتونه این کارو بکنه؟

alborz_k
15-09-2008, 12:51
یه سوال دارم من یه کارت گرافیک nvidia 8400 دارم می تونم روی این مادر بردها با یک کارت گرافیک ati 4850 یا nvidia 8800 نصب کنم؟اگه آره روند بازی بهتر میشه؟اگه نه مادربردی هست بتونه این کارو بکنه؟
سلام. تا جايي كه من مي دونم ، اين كار كلأ غير ممكنه.

alborz_k
15-09-2008, 12:57
سلام دوست عزيز. چند تا نكته رو بايد بگم :
1_ مدار 16 فاز كاملأ تبليغي هست و هيچ پردازنده اي ، چه در حالت اوركلاك اونفدر مصرف نداره ،
2_حداكثر ظرفيت حافظه هاي ddr2 ، 2 گيگ هست ، يعني 16 گيگ هم تبليغه.

Professor Massoud
15-09-2008, 16:18
1_ مدار 16 فاز كاملأ تبليغي هست و هيچ پردازنده اي ، چه در حالت اوركلاك اونفدر مصرف نداره ،

خب بالاخره رمهای 4 گیگ اگه بیان اونوقت چی میشه ؟ یعنی بازم تبلیغه ؟

Kianoosh
15-09-2008, 18:02
سلام. تا جايي كه من مي دونم ، اين كار كلأ غير ممكنه.

سلام البرز جان

قابلیت فیزیک ایکس انویدیا این امکان رو میده که دو کارت گرافیک از هر خانواده ای!!!با هم روی یک سیستم کار کنن.البته اینطور که معمولا پردازش فیزیک به کارت ضعیفتر سپرده میشه.

بله در مورد 1 باهات موافقم پردازنده ای در اون حد مصرف فعلا نیست!ولی با ورود رمهای 4 گیگ DDR2 با یه سیستم عامل 64 بیتی میشه از کل ظرفیت یه مادربرد مثل p5q که p45 هم هست (16 گیگ) استفاده کرد و فکر نمی کنم این کار تبلیغاتی باشه!!!درست مثل اینه که درسته رمهایی با فرکانس 1600 هستند ولی چند نفر میان برای اون رمها پول خرج کنن!؟این دلیل نمیشه که رمهای فرکانس بالا تبلیغاتی هستند.فکر نمی کنم کمپانی های بزرگی مثل Asus , Giga ,....در این مورد سر مشتری رو کلاه بزارن (شاید کمی فریبنده باشه!)چون بالاخره دیر و زود رمهای 4 گیگ میان و همه چیز معلوم میشه!از یه طرف هم حق با شماست آخه کی 16 گیگ نه اصلا 8 گیگ رم نیاز داره!!!؟؟؟درواقع هر قابلیتی که یک قطعه داره که ازش استفاده نمیشه!مثلا یه کیس چون 4 تا جای ODD داره بهتره!؟باید رفت 4 تا اپتیکال درایو خرید!؟باید در حد استفاده+آینده نگری قطعه خرید.تفقدی بزنیم::31:
رم که عمر و نفسه!دو گیگ خوبه ,چهار گیگ بسه!:34::15:

:11:

alborz_k
15-09-2008, 21:53
سلام البرز جان

قابلیت فیزیک ایکس انویدیا این امکان رو میده که دو کارت گرافیک از هر خانواده ای!!!با هم روی یک سیستم کار کنن.البته اینطور که معمولا پردازش فیزیک به کارت ضعیفتر سپرده میشه.

بله در مورد 1 باهات موافقم پردازنده ای در اون حد مصرف فعلا نیست!ولی با ورود رمهای 4 گیگ DDR2 با یه سیستم عامل 64 بیتی میشه از کل ظرفیت یه مادربرد مثل p5q که p45 هم هست (16 گیگ) استفاده کرد و فکر نمی کنم این کار تبلیغاتی باشه!!!درست مثل اینه که درسته رمهایی با فرکانس 1600 هستند ولی چند نفر میان برای اون رمها پول خرج کنن!؟این دلیل نمیشه که رمهای فرکانس بالا تبلیغاتی هستند.فکر نمی کنم کمپانی های بزرگی مثل Asus , Giga ,....در این مورد سر مشتری رو کلاه بزارن (شاید کمی فریبنده باشه!)چون بالاخره دیر و زود رمهای 4 گیگ میان و همه چیز معلوم میشه!از یه طرف هم حق با شماست آخه کی 16 گیگ نه اصلا 8 گیگ رم نیاز داره!!!؟؟؟درواقع هر قابلیتی که یک قطعه داره که ازش استفاده نمیشه!مثلا یه کیس چون 4 تا جای ODD داره بهتره!؟باید رفت 4 تا اپتیکال درایو خرید!؟باید در حد استفاده+آینده نگری قطعه خرید.تفقدی بزنیم::31:
رم که عمر و نفسه!دو گیگ خوبه ,چهار گیگ بسه!:34::15:

:11:
سلام. احتمالأ افزایش قابلیت در بازی ها با قابلیت فیزیک ایکس 0 هست دیگه ؟:5:
دوست عزیز ، من هم با شما موافقم که رم های 4 گیگی و 8 گیگی در آینده می ایند ، اما مطمئنأ این رم ها بز نوع ddr3 خواهند بود و به درد این مادربرد ها نمی خورند. مادربرد های 45 با رم های ddr3 می تونند از 16 گیگ رم به راحتی استفاده کنند و شکی در اون نیست.
شرکت های مادربرد سازی دروغ نگفتند ، چون مادربرد از نظر آدرس دهی رم مشکل نداره ، فقط رم های 4 گیگی وجود ندارن. :8: