ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در حال ساخت : پژو 206 سدان ایرانی

mohammadrezams
12-09-2008, 12:50
اینکارو چند روزه شروع کردم برای بازی میخوام بسازم ببینید چطوره نظرات هم بگید . یه سوال هم دارم چطور میشه موتور ماشینو ساخت ؟؟؟ زهنی که سخته باید زهنی بسازم . در مورد اتاق هم همینطور
یه سوال هم دارم . بعد از توربو اسموش بعضی چیزا خراب میشه چطور درست کنم . یه سوال دیگه هم اینکه چطور تو مکس تکستچر رو تنظیم کنم مثلا من تکستچر چراغ عقب و چند چیز دیگه رو توی یه تصویر دارم چطور رو ماشین بندازم ؟
اول وایر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsen770
12-09-2008, 13:13
سلام...!
شما هم دقیقا اشتباه من توی گالاردو رو کردید...
فکر کنم برای ساخت جای چرخ ها روی بدنه از cut استفاده کردید...
برای درست شدنش باید edge ها حالت تار عنکبوتی داشته باشن...
بعد از این کار هم باید vertex های دور چرخ رو انتخاب کنید و chamfer رو بزنید و عددش رو هم بذارید 0.002
اینطوری درست میشه...
------------------------------------
کل بدنه هم باید یه تیکه باشه ...
به نظر میاد که درها جدا هستند.
-----------------------------------
بعد از cut کردن درزها ، من edge خا رو انتخاب میکنم و میکشم به سمت داخل ماشین و weld میکنم .
اینطوری دیگه از شکاف در پشت ماشین معلوم نمیشه. (البته من این روش به ذهنم رسید ، شاید بقیه از روش بهتری استفاده کنن!)
----------------------------------
برای اینکه مدل ها بعد از smooth شدن مچاله نشن باید همون روش تارعنکبوتی رو رعایت کنید و اینکه پیکسل ها نباید 3 ضلعی باشن...
باید همه ی پیکسل ها 4 ضلعی باشن.

CG Art
12-09-2008, 13:22
خیلی زیبا شده.
باید کاملش رو دید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
وایر واسه من باز نمیشه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sorosh MAX
12-09-2008, 14:14
آفرین ، عالیه ...

اما بنظر میاد یکم ماشین پهناش کمه !

SSS_HHH_OOO
12-09-2008, 14:30
خوب جلوی ماشین شبیه 206 نشده...ولی عقبش خیلی خوبه...برای موتور ماشین و داخل ماشین باید ذهنی بری..راهی نداره..

راستی مگه برای بازی نیست؟؟؟خوب پس turbo smooth برای چی؟

Farzad.wow
12-09-2008, 14:33
به نظر من شما اصولی هنو ماشین نساختین ..... آموزشهای ساخت ماشین که تو بخش
آموزشی هست یه نیگا بندازی بد نیس ..... ماشینت اصلا فرم نداره .........

hesam_g59
12-09-2008, 15:31

نه نگو اينطوري فرزاد جان....منم اه بسازم ..شبيه به اينم بشه..كلاهم رو ميندازم هوا...
خوب بايد كمك كنين تا همه بتونيم استفاده ببريم
:10::40:

mohammadrezams
12-09-2008, 17:00
سلام...!
شما هم دقیقا اشتباه من توی گالاردو رو کردید...
فکر کنم برای ساخت جای چرخ ها روی بدنه از cut استفاده کردید...
برای درست شدنش باید edge ها حالت تار عنکبوتی داشته باشن...
بعد از این کار هم باید vertex های دور چرخ رو انتخاب کنید و chamfer رو بزنید و عددش رو هم بذارید 0.002
اینطوری درست میشه...
------------------------------------
کل بدنه هم باید یه تیکه باشه ...
به نظر میاد که درها جدا هستند.
-----------------------------------
بعد از cut کردن درزها ، من edge خا رو انتخاب میکنم و میکشم به سمت داخل ماشین و weld میکنم .
اینطوری دیگه از شکاف در پشت ماشین معلوم نمیشه. (البته من این روش به ذهنم رسید ، شاید بقیه از روش بهتری استفاده کنن!)
----------------------------------
برای اینکه مدل ها بعد از smooth شدن مچاله نشن باید همون روش تارعنکبوتی رو رعایت کنید و اینکه پیکسل ها نباید 3 ضلعی باشن...
باید همه ی پیکسل ها 4 ضلعی باشن.
نه براي قسمت چرخ ها edge ها رو گرفتم بعد شيفت رو نگه داشتم و اون كه براي بزرگ و كوچك كردن اشيا هست رو زدم يه چيزي به قول شما حالت تار انكبوتي شد بعد تا ميتونستم edge ها رو به هم نزديك كردم بعد اونجا گذاشتم .

خوب جلوی ماشین شبیه 206 نشده...ولی عقبش خیلی خوبه...برای موتور ماشین و داخل ماشین باید ذهنی بری..راهی نداره..

راستی مگه برای بازی نیست؟؟؟خوب پس turbo smooth برای چی؟
نميدونستم توربو اسموش چه بدي داره مگه ؟؟؟ تاحالا آخه براي بازي ماشين نساختم . ميخوام براي GTA SanAndreas بسازم .

من اصلا اصل و اصول نميشناسم من فقط از روي يه آموزش ساخت فراري انزو يه فراري نيمه كاره ساختم بعد هم اومدم روي اين .
عقب هم كاملا شبيه شده بود ولي بعد از توربو اسموش اينطوري شد .

وایر واسه من باز نمیشه !
من الان چك كردم دوباره بزنيد درست ميشه .

b3dnet
12-09-2008, 17:15
آفرین خیلی قشنگ شده ولی مشکلاتی هم داره
مثلا اینکه خیلی لاغر شده
و اینکه کمی از نظر طول کمه ....
خوب حالا سوالاتت
برای ساخت موتور میتونی عکس از موتور ماشین پیدا کنی و Blueprint فکر نمیکنم داشته باشه باید از روی عکس خودت زهنی بسازی ...
اتاقشم همینطور میتونی از روی عکس بسازی....

در مورد اینکه Turbo Smooth میکنی و میگی که بعضی از جاها خراب میشه برای اینه که بعضی از Segment هات تنظیم نیست و باید اونارو تنظیم کنی....

و اینکه برای تنظیم Texture باید از اصلاح گر های UVW اسنتفاده کنی که باید به Modify رفته و UVW MAP انتخاب کنی....

البته اینم بگم باید بیشتر حوصله به خرج بدی بعضی از جاها رو سر سری کار کردی مثل شیار دور پنجره ها ....
موفق باشی رفیق

hrgh2
12-09-2008, 18:16
آفرین واسه یه مدل low poly بسیار خوب شده