مشاهده نسخه کامل
: مشکل جدی در ویندوز 2003 سرور - Nat
parhamsoft
11-09-2008, 22:21
دوستان سلام به کمک شما نیازمندم
بنده راه اندازی NAT مشکل پیدا کردم ... مشکل از اینجا شروع شد که :
توضیح : هدف share کردن کانکشن اینترنت است
1- ما یک مودم ADSL با قابلیت 2 خروجی همزمان داریم که الان فقط از پورت LAN اش استفاده می کنیم و پورت USB خالی است. ( یادآوری می کنم که روی سرور 2 کارت شبکه نصب است (یکی onboard و دیگری کارت)
2-هنگام نصب سرویس NAT هنگامی NAT می پرسد کانکشن اینترنت و در مرحله بعد کانکشن LAN رو مشخص کنید در این حالت (یعنی هنگامی که مودم با پورت LAN وصل است) فقط یک مرحله وجود دارد و مرحله دوم که باید کانشکن public رو مشخص کنیم وجود ندارد)
حال :
بنده مودم را از طریق USB وصل کردم به اینترنت و سوکت LAN رو غیر فعال کردم :
اینبار هنگام راه اندازی NAT مراحل درست می شود و در مرحله اول کانکشن اینترنت (یعنی USB) رو مشخص می کنم و در مرحله بعد کانکشن عمومی یعنی کارت شبکه مان را و سرویس راه اندازی می شود)
اما : !!!
وقتی به اینترنت کانکت می شوم دیگر Send و Recive وجود ندارد و Page ای باز نمی شود و تا سرویس Nat رو Diable می کنم این مشکل حل می شود و Page باز می شود. در هر دو حالت فوق کلاینت ها internet ندارد و page ای باز نمی کنند...
در ضمن مودم را در هر دو حالت PPPoE و Bridge کانفیگ و در هر دو حالت امتحان نمودم...
البته توی یکی از آموزش های مایکروسافت (Infra 1) نگاه می کردم اون هم فکر کنم کانکشنش مودمش با LAN بود چون در ویزارد NAT فقط یک مرحله داشت و اون هم انتخاب اینترفیس مربوط به کانکشن اینترنت بود یعنی همون کانکشن اینترنت(ADSL یا هر چیز دیگر) در ضمن Adress Pool کانکشن اکسترنال (کانکشن اینترنت) هم خالی است (ظاهرا باید خالی باشد)
متشکر و طاعات تان قبول مونس یار
e.iglesias
12-09-2008, 23:36
بلاخره من نفهمیدم شما interface اینترنال تونو معرفی کردید یا نه
dns رو رو اینترفیس اینترنال تون فعال کردید یا نه
DG برا کلاینتا ست کردید یا نه
IP رو از DHCP میگیرین با میخواین از NAT بگیرین
اصلا نوع کانکشن شما به اینترنت چظوریه؟
منظورم اینه که demaid dial هست یا permanent یا همون bridge mode یا pppoe
با تشکر
parhamsoft
13-09-2008, 00:13
ویرایش شد دوست عزیزم e.iglesias کمک کن !!!
سلام دوست عزیزم : ممنون که وقت گذاشتید و پست من رو مطالعه فرمودید.
1-کانکشن مودم الان در حالت Bridge هست (در بالا هم ذکر کردم این مطلب رو) البته در حالت PPPoE هم فرقی نکرد.
2-تمامی کلاینت ها از DHCP سرور آی پی می گیرند و این روال تغییری نخواهد کرد
3-در مورد تنظیم اینترفیس هم در ویزارد NAT فقط یک مرحله وجود دارد و در آن مرحله کانکشن LAN ای رو که برای مودم هست Set می کنم.
4-بعد از انجام این کارها دیگر خود سرور هم Page باز نمی کند ! چه برسد به Client ها !!!!
5-بلافاصله بعد از Disable کردن سرویس NAT(حذف آن) سرور دوباره Page باز می کند.
"در یک سی د ی آموزشی دیدم که فرد آموزش دهنده به همین مورد اشاره می کنه و تو فیلم هم نشون میده که سرور Page باز نمی کنه و فرد آموزش دهنده میره توی پراپرتیس اینترفیس اکسترنال و Adress Pool رو حذف می کنه که من هم این کار رو انجام دادم ولی Adress Pool خالی هست و چیزی برای Remove وجود نداره"
در ضمن IP اینترنت مون Dynamic هست.
من دوباره هر کاری که میشد کردم مراحل زیر رو انجام دادم :
در قسمت Adress Pool آی پی ISP مان را وارد کردم(با توجه به اینکه در حال تغییر است این IP و دینامیک هست از آن آی پی تا آخرش رو ست کردم مثلا از 217.15.37.17 تا 217.15.35.255
آیا نباید آی پی استاتیک داشته باشیم و اون رو در Adress poll وارد کنیم ؟؟؟؟
در مورد انتخاب اینترفیس ها هم یک نکته خیلی مهم به ذهنم رسیده و اون اینکه الان مودم در حالت Bridge کانفیگ است ! بنابراین یک کانکشن برای LAN داخلی داریم یک LAN که مودم بهش وصله و یک کانکشن هم که از نوع Boardband هست و اون رو درست کردم(برای اتصال به اینترنت) حال دقت کنید !!!!! اگر در مرحله ای که ویزارد NAT می پرسد که اینترفیس مربوط به کانکشن اینترنت رو مشخص کنید مگر نباید کانکشنی رو که به LAN مودم وصله انتخاب کنم ؟ چون غیر از اون یک کانکشن دیگر بیشتر وجود ندارد و آن کانکشن مربوط به کارت شبکه خود سیستم هست(همون که رفته به سوئیچ) و کانشن دیگری (همون Boardbande هه ) دیده نمی شود.
خواهش می کن راهنمائی کنید منو.
من با ISP مون صحبت کردم و مشکلی در رابطع با آی پی ثابت نیست اگر نیاز هست فردا این کا رو انجام بدم
ممنون می شوم که پاسخ من را بفرمائید. جبران می کنم
parhamsoft
13-09-2008, 17:30
من با ISP مون صحبت کردم و قرار شد فردا صبح آی پی استاتیک بگیرم آیا نیاز هست ؟ یا نکنم این کارو
e.iglesias
13-09-2008, 17:50
ویرایش شد دوست عزیزم e.iglesias کمک کن !!!
سلام دوست عزیزم : ممنون که وقت گذاشتید و پست من رو مطالعه فرمودید.
1-کانکشن مودم الان در حالت Bridge هست (در بالا هم ذکر کردم این مطلب رو) البته در حالت PPPoE هم فرقی نکرد.
2-تمامی کلاینت ها از DHCP سرور آی پی می گیرند و این روال تغییری نخواهد کرد
3-در مورد تنظیم اینترفیس هم در ویزارد NAT فقط یک مرحله وجود دارد و در آن مرحله کانکشن LAN ای رو که برای مودم هست Set می کنم.
4-بعد از انجام این کارها دیگر خود سرور هم Page باز نمی کند ! چه برسد به Client ها !!!!
5-بلافاصله بعد از Disable کردن سرویس NAT(حذف آن) سرور دوباره Page باز می کند.
"در یک سی د ی آموزشی دیدم که فرد آموزش دهنده به همین مورد اشاره می کنه و تو فیلم هم نشون میده که سرور Page باز نمی کنه و فرد آموزش دهنده میره توی پراپرتیس اینترفیس اکسترنال و Adress Pool رو حذف می کنه که من هم این کار رو انجام دادم ولی Adress Pool خالی هست و چیزی برای Remove وجود نداره"
در ضمن IP اینترنت مون Dynamic هست.
من دوباره هر کاری که میشد کردم مراحل زیر رو انجام دادم :
در قسمت Adress Pool آی پی ISP مان را وارد کردم(با توجه به اینکه در حال تغییر است این IP و دینامیک هست از آن آی پی تا آخرش رو ست کردم مثلا از 217.15.37.17 تا 217.15.35.255
:e.iglesias
این چه کاریه پسر؟؟؟؟؟
آیا نباید آی پی استاتیک داشته باشیم و اون رو در Adress poll وارد کنیم ؟؟؟؟
در مورد انتخاب اینترفیس ها هم یک نکته خیلی مهم به ذهنم رسیده و اون اینکه الان مودم در حالت Bridge کانفیگ است ! بنابراین یک کانکشن برای LAN داخلی داریم یک LAN که مودم بهش وصله و یک کانکشن هم که از نوع Boardband هست و اون رو درست کردم(برای اتصال به اینترنت) حال دقت کنید !!!!! اگر در مرحله ای که ویزارد NAT می پرسد که اینترفیس مربوط به کانکشن اینترنت رو مشخص کنید مگر نباید کانکشنی رو که به LAN مودم وصله انتخاب کنم ؟ چون غیر از اون یک کانکشن دیگر بیشتر وجود ندارد و آن کانکشن مربوط به کارت شبکه خود سیستم هست(همون که رفته به سوئیچ) و کانشن دیگری (همون Boardbande هه ) دیده نمی شود.
خواهش می کن راهنمائی کنید منو.
ممنون می شوم که پاسخ من را بفرمائید. جبران می کنم
ایتی که میگی هیچ صفحه ای بار نمیشه دلیل بر این نیست که اینترنت نداری ممکنه مشکل DNS باشه
قبل از اینکه کارای پایین بکنی مطمئن شو مشکل از DNS نیست....
حداقل ببین PING 4.2.2.2 جواب میده یا نه....اگه جواب داد که هیج کدوم از کارای پایینو نکن....
فرق می کنه کا نکشنت pppoe باشه یا bridge mode برا اینکه اگه bridge mode باشه اونوقت شما مجبوری برا nat کانکشن demand dial تعریف کنی بماند......
متاسفانه keyboard من label فارسی نداره و همین الانم با مشکل دارم تایپ میکنم
شما یه لطفی کن id یاهو ت رو بده اگه امشب آن باشی انشاالله مشکلت به سادگی قابل حله.....
parhamsoft
13-09-2008, 18:23
parhamsoft@yahoo.com
ممنون می شوم مشکل من رو حل کنید. این خیلی ارزش داره که یک نفر مشکل آدم رو حل کنه و این برای من ارزشمند خواهد بود و من هم به نوبه ی خودم جبران می کنم.
e.iglesias
13-09-2008, 20:38
حداقل میگفتی کی on میشی.....
من امشب تا ساعت 12 on ام
فردا هم طرفای 12 طهر اگه on شید انشا الله که مشکلتون حل میشه....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.