مشاهده نسخه کامل
: تبدیل Rgb به Av
سلام
من یک مشکل برای خروجی گرفتن تصویر از لب تاب برای ویدئو پروجکشن دارم
و تصویر از خروجی svideo گرافیک لب تاب به صورت سیاه و سفیده ولی اگه بصورت componet به تلویزون وصل کنم رنگیه !
ولی من می خوام فقط یک خروجی AV تنها از گرافیک داشته باشم (برای ویدئو پروجکشن) مثل کارت گرافیک های قدیمی که یک خروجی AV تنها داشت .
من خیلی دنبالش بودم همه تنظیمات گرافیک هم انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم اگه دوستانی هستند که در این زمینه اطلاع دقیق دارند لطفا کمک کنند ؟
در ضمن لب تاب یک خروجی RGB هم داره آیا دستگاه یا رابطی برای تبدبل بی دردسر RGB به AV هست ؟
با تشکر
کسی نبود جواب بده یا سوال پیچیده است ؟!!!!!!!!!!!!:41:
تبدیل RGP به AV که ما پیدا نکردیم ، با یکی دو تا مهندس الکترونیک هم که مشورت کردم گفتند تبدیل شاید بشه ولی با درد سر زیاد !!! شما میتونی یک تبدیل ساده S-Video به Av بگیری و به راحتی با اون کار کنی ، مشکل سیاه و سفید بودن هم مال تنظیمات خروجی کارته ( مثلا NTFS و یا PAL بودن اون ) در ضمن من هر چی ویدئو پرژکتور دیدم ورودی RGB داشتند ( شاید تا حالا با بالای 20 مدل ویدئو پرژکتور کار کردم ) اگه از این ورودی استفاده کنی واقعا کارت بهتر میشه
سلام
با تشکر از توجه شما دوست عزیز
درسته کیفیت RGB خیلی بهتر از AV است
اما من می خوام در مراسم از طریق این خروجی 2 دستکاه ویدئو پرژکشن را از طریق خروجی RGB لب تاب تغذیه کنم و قبل از ارسال تصویر از یک تلویزیون رد بشه و بعد ، از خروجی AV تلویزون تصویر را ارسال کنم مشکل من اینه !
در ضمن کلیه تنظیمات خروجی S-Video را دقیق انجام دادم ولی تصویر سیاه و سفیده .
سلام
با تشکر از توجه شما دوست عزیز
درسته کیفیت RGB خیلی بهتر از AV است
اما من می خوام در مراسم از طریق این خروجی 2 دستکاه ویدئو پرژکشن را از طریق خروجی RGB لب تاب تغذیه کنم و قبل از ارسال تصویر از یک تلویزیون رد بشه و بعد ، از خروجی AV تلویزون تصویر را ارسال کنم مشکل من اینه !
در ضمن کلیه تنظیمات خروجی S-Video را دقیق انجام دادم ولی تصویر سیاه و سفیده .
behroozxl
04-06-2011, 12:15
سلام
با اجازه مدیر محترم من اتفاقی این تایپیک رو دیدم درسته قدیمیه ولی جدیدآ با حذف خروجی s video از روی خیلی ازلپتاپها و زیاد شدن مصرف کنندگان لپتاپ و توضیح غلط فروشندگان که بله شما یه سیم تبدیل میخری 5 هزارتومن لپتاپت به تلویزیون وصل میشه و ممکنه باعث متضرر شدن اونایی که میرن دنبال این سیمها بشه اینو نوشتم بازم تصمیم با شماست
عزیزان بیخودی بابت این سیمهای تبدیل پول ندید چون من مدلهای مختلفشو خریدم هیچکدوم جواب نمیده آخر بعد از پرسو جو فراوان متوجه شدم اون چیزی که از vga لپ تاپ به همه tv ها تصویر میده یه جور مدولاتور هست که قیمتش هم از 45 هرارتومان شروع میشه تازه اگه کیفیت خوب بخواهید 85 هزار تومان قیمتشه غیر از این دوتا بقیه اش همه پول دور ریختنه همه فروشنده هاشم میگن این سیما کار میکنه ولی خدا وکیلی سه مدلشو خریدم جمعآ 53 هرار تومان پول دادم آخرشم هیچی حتی مدل vga به hdmi رو هم خریدم تلویزیون هم پلاسما 42 ژاپن پاناسونی
سلام
من یه روشی دارم که می تونید VGA یا کابل تصویر خروجی کامپیوتر را به AV یا کابل ورودی تلویزیون و Svideo را داره این روش یک مداره که این کارو میکنه
فقط یک کریستال 4.433620 لازم داره که من ندارم کی داره کمک کنه
asady92@gmail.com
09359360976
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.