PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

vahid_civil
10-06-2009, 19:17
من نیمه دوم رو نگاه نمیکنم. کی گل رو زد ؟
چحوری زد ؟

فاطـمه
10-06-2009, 19:20
علی کریمی گل زد

فاطـمه
10-06-2009, 19:21
به نظر من قطبی خیلی هم خوب داره تیم رو مربیگری می کنه
رشدش کاملا مشهوده
هر بازی بهتر از بازی قبل میشه تیم

MoJtaBa.R
10-06-2009, 19:52
علی دایی حداقل شجاعیش بهتر بازی میکرد. چون جای کریمی بود.
مهدوی کیا سه قدم نمیتونه حرکت کنه !

شجاعی جاش اونجا نیست. یا شایدم چمن اینجا با اوساسون فرق داره !

افتضاح بودن

وحيد از تو بعيد بود يه همچين حرفي !

کلا برهاني : يه نيمه و هيچ

نکونام و شجاعي : بايد خدارو شکر بگن که لاليگا رو ....

MoJtaBa.R
10-06-2009, 19:53
من نیمه دوم رو نگاه نمیکنم. کی گل رو زد ؟
چحوری زد ؟

.علي کريمي

توضيح بهتر از اين

..

MoJtaBa.R
10-06-2009, 19:54
قطبي نشون داد : شماهايي که ميگين آرش آرش : تحويل گرفتين ؟

resident_evil
10-06-2009, 20:00
خب اول تبریک به کسانی که تیم ملی براشون مهمه !

دوم اینکه واقعا این شجاعی نابغست ! جایی که باید پاس بده میشوته ! اونجا که باید بشوته پاس میده به برهانی و برهانی هم که هیچ ! واقعا زاویه ای که شجاعی در اختیار داشت کریمی هم در اختیار داشت ! ولی با این تفاوت که کریمی گل زد ولی شجاعی گند زد ! اینجاس که فرق 2 تا بازکن مشخص میشه ! کـــــــــریــــــــــمــ ـــــــــی ! خلعتبری خوب بود ! نوری خیلی بهتر شد ! کعبی عالی بود امروز ! حیدری هم خوب بازی کرد وقتی به بازی اومد ! به نظر من نباید به شجاعی رو تو بازی با کره بزاره تو زمین ! خلعتبری رو باید از اول بیاره !

aluminum
10-06-2009, 20:04
وقتی برهانی اون موقعیت رو خراب کرد یه لحظه قطبی رو نشون داد
به نظر می خواست بگه این مهاجم
از دو متری توپ براش میاد بعد سایه توپ رو میزنه

Mahdi/s
10-06-2009, 20:06
زیاد جوش نزنید............شاید...شاید.....زو ری......تیم 3 بریم بالا

Hossein Adeli
10-06-2009, 20:07
برد تیم رو تسلیت میگم به اونایی که حالشون از تیم ملی به هم می خوره...

vahid_civil
10-06-2009, 20:07
باید 2-0 میبرد. اینجوری فایده ای نداره.
چون عربستان بازی بعد کره شمالی رو میبره.
ما با کره جنوبی مساوی میکنیم.
کره شمالی با تفاضل گل بهتر سوم میشه

pedramch
10-06-2009, 20:10
کره شمالی با تفاضل گل بهتر سوم میشه
دوست عزیز کره شمالی اگه ببازه حداقل -1 تفاضل گل میاره..
اونوقت مساوی میشیم..
اونوقت بدلیل بازی رو در رو ما میریم بالا..

راستی تبریک میگم......

---

شرایط صعود:
1-کره رو ببریم
2-با کره مساوی کنیم در صورتی که بازی کره شمالی و عربستان برنده داشته باشه

*Batman*
10-06-2009, 20:13
سلام.
امیدوارم صعود کنیم.
فقط خداکنه سر به سر این قطبی نذارن تا بتونه کارشو به خوبی انجام بده.

aliani
10-06-2009, 20:18
والا اين جوري كه خياباني گفت احتمال اينكه تيم چه مستقيم بره جام جهاني يا بره پلي آف زياده يعني اگه حتي ايران با كره مساوي كنه و عربستان تو خونش كره شمالي و ببره با توجه به تساوي در تفاضل گل با كره شمالي و بازيه رودرو ايران سوم ميشه اگرم ايران بازي رو ببره و بازيه عربستان و كره شمالي مساوي بشه ايران به عنوان تيم دوم ميره والا اينجوري كه خياباني ميگفت.
كسي جدول و بازياي باقيموندرو نداره بزاره ؟ :|

aluminum
10-06-2009, 20:19
اونوقت مساوی میشیم..

راستی تبریک میگم......

---

شرایط صعود:
1-کره رو ببریم

قسمت اول حرفت درسته
ولی یه اشتباهی که من کردم و تو هم این اشتباه رو کردی اینه که گل زده بعد از تفاضل گل در اولویته بعد بازی رو در رو

M O B I N
10-06-2009, 20:21
عمو ایران سعود نمی کنه با بازیکن هایی که زیر ابرو بگیرن و طرفدار مد و پد باشن بهتر از این نمیشه انتظار داشت!!!!!!!!!! غیرت دینی ندارن حداقل غیرت ملی رو داشته باشن1!! امارات تیمه ما از اون فقط با یک گل ببریم؟؟؟؟ همون بهتر نریم جام جهانی افتضاح به بار میاریم!!

حتما فردا قطبی میاد میگه ::: ما اول میشیم من قول میدم!!!!!! یا .... ×!

masoudtr
10-06-2009, 20:24
برهانی هم چنگی به دل نزد این همه میگفتن بعضی ها برهانی برهانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاج را دیدید چه سریع خودشو به مزدک رسونده بود که بگه فدراسیون همه تلاش را کرده
دیگه الان همه میدونن فدراسیون ایران پشم هم نیست و یکی دیگه تصمیم میگیره

resident_evil
10-06-2009, 20:25
عمو ایران سعود نمی کنه با بازیکن هایی که زیر ابرو بگیرن و طرفدار مد و پد باشن بهتر از این نمیشه انتظار داشت!!!!!!!!!! غیرت دینی ندارن حداقل غیرت ملی رو داشته باشن1!! امارات تیمه ما از اون فقط با یک گل ببریم؟؟؟؟ همون بهتر نریم جام جهانی افتضاح به بار میاریم!!

اگه اساتید بزرگواری مثل شجاعی و برهانی میتونستن مثل کریمی بازی کنن بیشتر از یه گل میزدیم ! زحمتی هم زیر ابرو برمیداره ؟! هاشمیان , مهدوی کیا یا کریمی ! کلی موقعیت هم نیمه ی اول از دست دادیم ! در ضمن فکر نمیکنم ظاهر دیگران به منو شما ربطی داشته باشه !

pedramch
10-06-2009, 20:28

این حرفا چیه برادر من؟
یعنی هر کی زیرابرو برداشت دیگه آدم نیست؟
این حرفای مسخره چیه؟
همین زیرابرو برداشته ها صد برابر بهتر بازی میکنن...
یعنی میخوای بازی افرادی مثل کعبی و شجاعی رو با امثال خطیبی و عنایتی مقایسه کنی؟؟

mehdi_vsgh
10-06-2009, 20:40
نمیخوام به هیچ وجه بحث استقلالو پرسپولیس بشه ولی خداوکیلی
برهانی خیلی خوب به همه استقلالیا جواب داد.....
قطبی نشون داد که واقعا تیم ملی بازیکنان درست و حسابی و بااستعداد باید بازی کنن
نه بازیکنی همچون برهانی و....

MORINIO
10-06-2009, 20:40
تیم خوب بازی کرد ولی از موقعیتا اصلا نتونست خوب استفاده کنه!

rz21
10-06-2009, 20:42
به نظر من شجاعی اصلا در تیم ملی خوب بازی نمیکنه!!همینطور اندو و نکونام.

MoJtaBa.R
10-06-2009, 20:42
وقتی برهانی اون موقعیت رو خراب کرد یه لحظه قطبی رو نشون داد
به نظر می خواست بگه این مهاجم
از دو متری توپ براش میاد بعد سایه توپ رو میزنه

حيدري هماهنگ نشون داد با کعبي ولي برهاني شايد يکم هول شد مث قديما ، البته ميشه بهش فرصت داد : استارت داره که وحيد نداره
خلعتبري هم خوب بود ولي نکونام و شجاعي ديگه شورش رو در آوردن

اين هم يه حرف منطقي از ...

اينجور تفکرات رو بزارين کنار

مگه کريس رونالدو يا مسي با دينداريشون فوتبال ميکنن ؟؟ دين رو قاطيه فوتبال نکنيد تا موضوع مايلي کهنها پيش نياد

ايران فعلا ضعف حمله داره مقابل تيمايي که ميچپن تو نيمه خودي : ربطي به غيرت و دين نداره

MoJtaBa.R
10-06-2009, 20:43
کعبي هم نشون داد اگه فضا باشه و يار مکمل داشته باشه مث حيدري ميتونه بهتر باشه

..

MoJtaBa.R
10-06-2009, 20:47
تیم خوب بازی کرد ولی از موقعیتا اصلا نتونست خوب استفاده کنه!

شرايط بازي به بازي بهتر ميشه : قطبي داره کم کم شناخت پيدا ميکنه از بازيکنا

دايي رو يکي شجاع خطاب کرد : ايشون لجباز بودن و همش در فکر خراب کردن بازيکنا

کريمي نشون داد برا فوتبال ايرونيمون يه نعمته

ولي از حق نگذريم برترين سرمربي هم بياد با اين ذات فوتبالمون کاري نميتونه کنه : بزن زيرش رو نميشه جدا کرد از فوتبالمون

استپ ساده رو هم مث اينکه هنوز نکونام باهاش اخت پيدا نکرده

vahid_civil
10-06-2009, 20:48
شرايط بازي به بازي بهتر ميشه : قطبي داره کم کم شناخت پيدا ميکنه از بازيکنا

دايي رو يکي شجاع خطاب کرد : ايشون لجباز بودن و همش در فکر خراب کردن بازيکنا

کريمي نشون داد برا فوتبال ايرونيمون يه نعمته

ولي از حق نگذريم برترين سرمربي هم بياد با اين ذات فوتبالمون کاري نميتونه کنه : بزن زيرش رو نميشه جدا کرد از فوتبالمون

استپ ساده رو هم مث اينکه هنوز نکونام باهاش اخت پيدا نکرده

اگه منو میگی من گفتم شجاعیش بهتر بازی میکرد. یعنی مسعود شجاعیش !

masoudtr
10-06-2009, 20:51
علت ضعف ما همین دایی است
مدت ها از فوتبال ملی کنار نرفت و باعث شد هیچ مهاجمی فرصت بازی ملی نداشته باشه و در نتیجه هیچ مهاجم پخته ای نداشته باشیم
تلویزیون که از مدت ها قبل منتظر بود ایران ببره یک اهنگ در پیتی پخش کنه

masoudtr
10-06-2009, 20:55
برهانی بدرد بازی های خز وخیل میخوره که همه را دریبل بزنه بعد بره رو خط دروازه تیم حریف اون جوات بازی ها را در بیاره و ابروی ایران را ببره

m2stech
10-06-2009, 20:55
خدا کنه کره شمالی و عربستان مساوی کنن ما هم ممکنه با تیم دوم کره جنوبی بازی کنیم و راحت دوم بشیم !

farshidshd
10-06-2009, 21:01
اگه یه کم شانس داشت میتونست بیشتر گل بزنه
حیف شد ...
ولی خدا رو شکر
آرش هم که مثل همیشه دروازه خالیو خراب کرد

B3HZ@D
10-06-2009, 21:04
فقط دعا کنین ایران کره جنوبی رو ببره و بازی عربستان و کره شمالی مساوی بشه
فقط به همین نیاز داریم

pouya_99999
10-06-2009, 21:15
فقط به همین نیاز داریم
همچینم چیز کمی نیستا

H a m e e d
10-06-2009, 21:22
من میگم در بهترین حالت ایران میتونه سوم بشه و به پلی-آف برسه.
ایران تو خاک کره بعیده که بیشتر از یه امتیاز بگیره، اما میتونه از این طرف امیدوار باشه که بازی عربستان و کره شمالی، یه بازنده داشته باشه.

mammad*2
10-06-2009, 21:25
ما حداقل 3گل میتونستیم بزنیم که مهاجمین طراز اول ما خراب کردن
احتمالا کسایی که میگفتن چرا برهانی بازی نمیکنه جوابشو گرفته باشن.خلعتبری هم عالی بود ولی چیزی نمونده بود که مارو 10 نفره کنه اینجاست که تجربه خودشو نشون میده

Haj_Amoo
10-06-2009, 21:25
فقط به همین نیاز داریم
شما به دعا كردنم اعتقاد داري مگه؟!!

vahid_civil
10-06-2009, 21:33
اونوقت مساوی میشیم..

راستی تبریک میگم......

---

شرایط صعود:
1-کره رو ببریم

1- کره جنوبی امتیاز 15
2-کره شمالی امتیاز 11 تفاضل گل +2
3-عربستان 11 ........ 0
4-ایران 10 +1
5-امارات

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

اگه عربستان کره رو ببره و ایران مساوی کنه با کره جنوبی چون گل زده ایران کمتره پس کره شمالی سوم میشه.
این برای بار چندم !

momkhbpsp
10-06-2009, 21:34
من الان از استادیوم اومدم
کلا بازی بدی نبود
قطبی تعویض هاش خوب بود
اما در مورد آرش برهانی باید بگم ایراد از شخص ایشون نیست چون کلا آقای گل های لیگ همیشه تو تیم ملی کم میارن من طرفدار پرسپولیسما اما تو این چند سال کاملا مشخصه این مسئله
نمونه هاش عنایتی و خلیلی و برهانی
به نظر من این نشون میده تو لیگ ما یه کاسه ای زیر نیم کاسس

ایشالله صعود میکنیم
هفته دیگه میریم آفریقا اگه نشد شهریور مقابل نیوزلند

momkhbpsp
10-06-2009, 21:37
1- کره جنوبی امتیاز 15
2-کره شمالی امتیاز 11 تفاضل گل +2
3-عربستان 11 ........ 0
4-ایران 10 +1
5-امارات

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)

اگه عربستان کره رو ببره و ایران مساوی کنه با کره جنوبی چون گل زده ایران کمتره پس کره شمالی سوم میشه.
این برای بار چندم !

مگه تفاضل ملاک نیست؟
اگه تفاضل ملاک باشه که بالاخره کره مقابل عربستان گل خواهد خورد

vahid_civil
10-06-2009, 21:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مگه تفاضل ملاک نیست؟
اگه تفاضل ملاک باشه که بالاخره کره مقابل عربستان گل خواهد خورد

فاضلمون مساوی یمشه ولی گل زدمون کمتره.
بی خیال

aliani
10-06-2009, 22:23
ولي اينجوري كه سايت afc گفته در صورت تساوي ايران با كره ايران شانس صعود داره البته توضيح نداده چجوري

H a m e e d
10-06-2009, 22:32
بستگی به نوع تساوی هم داره؛ اگه تساوی با گل باشه ایران میتونه سوم شه اگه Korea DPR ببازه.
ولی مثلا اگه ایران 1-1 کنه، کره شمالی هم 1-2 ببازه؛ اونوقت هر دو با 11 امتیاز 8 گل زده و 7 گل خورده شرایط یکسانی پیدا میکنن؛ در این حالت نتایج رو در رو درنظر گرفته میشه یا نه؟ که اگه اینطور باشه ایران تیم برتره.

aluminum
10-06-2009, 22:42
بستگی به نوع تساوی هم داره؛ اگه تساوی با گل باشه ایران میتونه سوم شه اگه Korea DPR ببازه.
ولی مثلا اگه ایران 1-1 کنه، کره شمالی هم 1-2 ببازه؛ اونوقت هر دو با 11 امتیاز 8 گل زده و 7 گل خورده شرایط یکسانی پیدا میکنن؛ در این حالت نتایج رو در رو درنظر گرفته میشه یا نه؟ که اگه اینطور باشه ایران تیم برتره.

راست میگی من به تساوی با گل فکر نکرده بودم
اینجوری شانس داریم پس

ولی باید به کره دو سه تا بزنیم و مساوی کنیم
اینجوری یه تیم هجومی باید بره توی زمین

h_starboy
10-06-2009, 23:39
ولی چون بازی ما زودتر برگزار میشه نمیشه ریسک کرد .
حتما باید ببریم. اومدیم و اونا مساوی شدن. ما که شانس نداریم

sudotux
10-06-2009, 23:42
متاسفانه یک مهاجم خوب و گلزن در حال حاضر نداریم ! اگر همین وضع ادامه داشته باشه باید حماسه ای همانند حماسه ی ملبورن رخ بده تا صعود کنیم !

sia-saketi
11-06-2009, 01:44
من فکر کنم بهترین اتفاقی که می تونه برامون بیفته اینه که عربستان و کره ی شمالی مساوی کنن (که خیلی بعیده) و ایران کره ی جنوبی رو بزنه!

sia-saketi
11-06-2009, 02:07
سايت گل – انتشار گفت‌وگويي با برانكو ايوانكويچ سرمربي سابق تيم ملي ايران كه با موجي از نفرت عمومي، از شغل خود بعد از جام جهاني 2006 كناره‌گيري كرد، بهانه‌اي است براي رفتارشناسي ايرانيان در حوزه فوتبال، به خصوص آنها كه در نشريات ورزشي مي‌نويسند و به اصطلاح به افكار عمومي جهت مي‌دهند.

خلاصه‌اي از يك داستان تكراري

برانكو ايوانكوويچ، كه بعد از استعفاي ميروسلاو بلاژويچ، توسط محسن صفايي فراهاني به عنوان سرمربي تيم ملي ايران برگزيده شد، كار خود را با تغيير نسل در تيم اميدي كه قرار بود در بازي‌هاي آسيايي بوسان 2002 شركت كند، آغاز كرد. او البته كار راحتي نداشت چون نتايج نه چندان موفقيت بار در بازي‌هاي تداركاتي فشار‌ها را عليه او افزايش مي‌داد. در عين حال افرادي مثل محمدمايلي‌كهن، ناصر ابراهيمي، خداداد عزيزي و ناصر حجازي كه به مرور تبديل به نشانه‌هاي فوتبالفارسي در مخالفت با هر تفكر جديدي شده‌اند، درست مثل دوران بلاژويچ، فرماندهي مبارزه روزنامه‌اي با وي را برعهده داشتند. در شهريور ماه سال 1382، سرانجام فشارها به آنجا رسيد كه محسن صفايي فراهاني از سمت خود به عنوان رييس فدراسيون استعفا داد. در اين احوال، شايع شده بود كه مايلي كهن، جانشين برانكو خواهد شد اما محمد دادكان سرپرست فدراسيون پاي برانكو ايستاد و ايران با شكست كره در خاك اين كشور قهرمان بازي‌ها شد. اما اين قهرماني در تمديد قرارداد برانكو معكوس عمل كرد و دادكان با اين تفكر كه نيمكت ايران مربي ايراني مي‌خواهد، همايون شاهرخي را سرمربي تيم ملي كرد. اما شكست شاهرخي در بازي مقابل اردن كار را به جايي رساند كه برانكو با سلام و صلوات و فشار سازمان تربيت بدني به ايران بازگردد. او در اولين بازي در دور جديد با 4 گل نيوزلند را شكست داد و فاتح جام بين‌ قاره‌اي شد. اين تنها دوره‌اي است كه برانكو از شر انتقادات در امان بوده است.

برانكوي بيمار

اما آغاز مسابقات تيم ملي براي حضور در جام ملت‌هاي آسياي2004، دور تازه‌اي از مشكلات را براي سرمربي تيم ملي فراهم آورد. اين حملات عموماً، از يك روزنامه‌ ورزشي سازماندهي مي‌شد كه بعدها، 3 عضو آن به دلايل مختلف دستگير شدند و مدتي طولاني را در بازداشت به سربردند. جالب اينكه يك سوي همه اتهامات اين روزنامه به برانكو، دلالي بود.چيزي كه امروز در فوتبال ايران تبديل به يك شغل شرافتمندانه شده است، چرا كه افراد نزديك به مراجع بالا درباره‌ دستگيري‌ها مي‌گويند: اين بازداشت‌ها حاصل تحقيقات روي جرايمي به مراتب بالاتر از دلالي، مثل تغيير نتايج مسابقات اتفاق افتاد.

برانكو كه در اين دوره با تيم به جام ملت‌ها رفت و با وجود مصدوميت 6 مهره كليدي، جام را با عنوان سوم تمام كرد، از ديد ورزشي‌نويسان ايران، يك مربي فاقد شجاعت و استراتژي بود در حالي كه ايران با او، حتي مي‌توانست به مقام قهرماني برسد كه مشكلات داوري در بازي چين در نيمه نهايي مانع از اين اتفاق شد. برانكو سپس با تيم ملي پاي به مسابقات مقدماتي جام جهاني گذاشت. در همين روزها بود كه يك روزنامه ورزشي درباره سرمربي تيم ملي نوشت: «برانكو اسكيزوفرني دارد.» تيتري كه تا پايان دوران حضور او در ايران از يادش نرفت. با اين حال برانكو هميشه براي مطبوعات ارزش و احترام خاصي قائل بود. او بدون توجه كارش را ادامه داد و در نهايت به سادگي هر چه تمام‌تر ايران را به جام جهاني برد. البته محمدمايلي كهن مثل هميشه عقيده داشت كه برانكو شاهكار نكرده وگروه ايران (شامل ژاپن، بحرين و كره شمالي) آسان بوده است! تحليلي كه آبكي بودن آن در اين روزها بيش از هميشه به چشم مي‌آيد.

القصه، برانكو با وجود صعود به جام جهاني هرگز گرامي‌ داشته نشد و در شرايطي به جام جهاني رفت كه مشخص بود هر شكستي پايان كار او را به همراه خواهد داشت. بله، رويا پردازها انتظار داشتند ايران مكزيك را ببرد، با پرتغال مساوي كند و در بازي مقابل آنگولا ركورد بزند!

فلاش فوروارد

افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران بعد از تساوي مقابل كره شمالي، با اميد كار خود را ادامه مي‌دهد اما فتيله انتقادات عليه او در پايان اولين بازي رسمي بالا رفت. در تحليل‌ها، او مربي‌ايست كه قدرت كوچينگ خوبي ندارد و هر كس ديگري جاي او بود با تعويض خلعتبري و عدم استفاده از محسن خليلي، كار كره شمالي را در پيونگ يانگ تمام مي‌كرد ...

اين مطلب نتيجه‌گيري خاصي ندارد، مي‌خواستيم بنويسيم، ديرزماني است كه در همان است و پاشنه همان. امروز بلاژويچ، سرمربي تيم 8 سال پيش ايران، در آستانه صعود به جام جهاني با تيم كوچك بوسني است، برانكو(كه تازه يادمان افتاده چه مربي خوبي بود) سرمربي تيم مقدونيه است و مصطفي دنيزلي، موفقترين مربي تركيه. يادتان هست جريان منحرف فوتبالفارسي ، اين سه نفر را چطور نقد مي‌كرد؟

=======
حالا به یاد بیارین که چه کسی الان سرمربی تیم ملی ما هست و ما باید قدرش رو بدونیم یا مثل گذشته ها خودمون رو کارشناس فوتبال بدونیم؟ اونایی که الان توی لیگ مربی و سرمربی هستن هیچی حالیشون نیست و فقط دهنشون رو باز می کنن، دیدیم که سرانجامش چی شد حالا یادتون باشه که چه کسی جرئت و شهامت و مردونگی رو داشت که توی این شرایط وحشتناک که حاصل گندهای جناب دایی هست اومد تیم ملی رو نجات بده و با چندتا نتیجه ی بد این نتیجه گیری رو نکنید که مربی نیست چون چند ماه یا سال دیگه از رفتنش ممکنه افسوس بخوریم...

حتی اگه تیم ملی هم نتیجه های خوبی توی کره یا پلی آف نگیره قطبی مقصر نیست چون تازه داره با فضای تیم ملی آشنا میشه...

لطف کنید همه ی مطلب رو بخونید بعد حرفای من رو برای جواب دادن نقل قول کنید... (هرچند که می دونم بازم هم شما ها کار خودتون رو می کنید و شروع می کنید به انتقاد و...... خب هرچی باشه این یکی از نشونه های ایرانی هاست!!!!)

ارمغان جنون
11-06-2009, 02:42
اگه بازی عربستان و کره شمالی برنده داشته باشه, ایران باید با اختلاف چند گل کره رو ببره؟

ragbar12
11-06-2009, 02:45
اين بردو تبريك ميگم درسته با مكافات به دست امد ولي با ارزش بود
الان همه چي دست خودمونه ببريم يا صعود ميكنيم يا ميريم پلي اف .

اين مدلي مگه تو خواب كره رو ببريم چون شنيدم كره بازي با عربستانو خيلي جدي گرفته وبوده وچند تا موقعيت خوب داشته. پس اونا بي انگيزه نيستن مابايد خيلي تلاش كنيم به قول معروف تو اين هفته المپيكي تمرين كنيم.

باعث خوشحاليه كه عربا نتونستن كره ج رو ببرن چون اگه سه امتياز ميگرفتن مطمئن مطمئن باشيد بازي با كره شمالي رو ميباختن تا ايران صعود نكنه ولي الان مجبورن ببرن.
ما هم بايد ببريم
مرديم از اما ها واگر ها....

ragbar12
11-06-2009, 02:47
.................................................. .
...........................

mehdi_vsgh
11-06-2009, 07:40
ولی چون بازی ما زودتر برگزار میشه نمیشه ریسک کرد .
حتما باید ببریم. اومدیم و اونا مساوی شدن. ما که شانس نداریم

متاسفانه یک مهاجم خوب و گلزن در حال حاضر نداریم ! اگر همین وضع ادامه داشته باشه باید حماسه ای همانند حماسه ی ملبورن رخ بده تا صعود کنیم !

من فکر کنم بهترین اتفاقی که می تونه برامون بیفته اینه که عربستان و کره ی شمالی مساوی کنن (که خیلی بعیده) و ایران کره ی جنوبی رو بزنه!

من فکر کنم دو بازی باهم دقیقا شروع میشن
(کسی ساعت انجام بازی رو میدونه؟)

راسی یادتون نره اگه الان ما یک مهاجم واقعی نداریم تقصیر عل داییه که تکو تنها یه قرن مهاجم ما بود و به هیچکس اجازه نمیداد که جاش قرار بگیره
برای همینه الان با کمبود مهاجم برخوردیم....

AKBAR_56
11-06-2009, 08:26

راسی یادتون نره اگه الان ما یک مهاجم واقعی نداریم تقصیر عل داییه که تکو تنها یه قرن مهاجم ما بود و به هیچکس اجازه نمیداد که جاش قرار بگیره

من قبول ندارم و کاری به این هم ندارم که علی دایی چه بر سر تیم ملی داد . شما خودتون دیدید لژیونرها چکار کردند ما از پایه خرابیم نمی خواهیم حرفه ای یا بصورت اصولی یاد بگریم. چرا تمام بازیکنان ما از مملکت خارج می شوند خیلی زود نیمکت نشین می شوند ما داریم با یک سری اسم بازی می کنیم

MoJtaBa.R
11-06-2009, 08:34
اگه منو میگی من گفتم شجاعیش بهتر بازی میکرد. یعنی مسعود شجاعیش !

نه وحيد تو منظورم نيستي : خودش ميدونه

MoJtaBa.R
11-06-2009, 08:40
جالبه : تاپيک تيم ملي نسبت به روز قبلش پستهاي کمتري درش اومده : بالاخره تيم ملي اگه نميبرد معلوم بود که اون عده دوبازه ميومدن و ميگفتن ...

MoJtaBa.R
11-06-2009, 08:46
قطبي: اگر كسي بتواند كره‌ را در سئول شكست دهد، من هستم

ایسنا: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از پيروزي مقابل تيم امارات گفت: اگر كسي بتواند در كره‌جنوبي اين تيم را شكست دهد آن فرد افشين قطبي است.

افشين قطبي در ادامه اظهار كرد: بسيار خوشحالم كه اين پيروزي را به دست آورديم و بايد اين پيروزي شيرين را به همه مردم ايران تبريك بگويم.

وي ادامه داد: ما استرس زيادي داشتيم و اين استرس زياد كار را براي تيم ما سخت كرده است. اين فشار رواني باعث شد تا در برخي از صحنه‌هاي بازي نتوانيم خوب كار كنيم اما خيلي خوشحالم كه سه امتياز بازي را كسب كرديم. اما به طور كلي در بازي صحنه‌هاي خوبي را داشتيم. من از عملكرد شاگردانم راضي هستم كه اين پيروزي را كسب كرديم.

قطبي با بيان اينكه پيروزي برابر كره‌جنوبي شيرين‌تر خواهد بود، خاطر نشان كرد: اگر كسي بتواند اين پيروزي را به دست بياورد آن فرد افشين قطبي است. من سال‌ها در كره جنوبي بودم و آنجا را خوب مي‌شناسم. از همه تشكر مي‌كنم و اميدوارم كه مردم ما را حمايت كنند.

سرمربي تيم فوتبال ايران با بيان اينكه از روز اول مي‌دانستم كار سختي را پيش رو دارم، ادامه داد: از روز اول كه آمدم مي‌دانستم كه كار بزرگي را در پيش رو دارم، بعد از سه بازي حداقل هفت امتياز كسب مي‌كرديم، ما مي‌خواستيم در كره‌شمالي پيروز باشيم اما اين اتفاق براي بازي آخر افتاد كه شيريني‌اش بيشتر شود، همانند پرسپوليس كه سال گذشته در بازي آخر قهرمان ليگ شد.

وي در مورد تعويض‌هايش گفت: در ابتداي بازي احساس مي‌كردم تيم امارات خيلي بسته بازي مي‌كند، بنابراين خعلتبري را كه فوتبال باانرژي دارد براي مقابله تركيبي وارد زمين كردم. در بخش ديگري از بازي نيز ما به سرعت آرش برهاني نياز داشتيم، همچنين در هنگام تعويض سوم هم تيم نياز به تحرك بيشتر داشت كه خسرو حيدري را وارد زمين كرديم، فكر مي‌كنم هر سه اين تعويض‌ها براي تيم خوب بود.

وي در مورد علت بازي ندادن فريدون زندي هم گفت: ما هفتاد ميليون نفر جمعيت داريم كه همه آن‌ها مي‌توانند در تيم ملي بازي كنند، همچنين ما هم‌اكنون مي‌توانيم در نيمه اول يك تيم و در نيمه دوم يك تيم ديگر را وارد زمين كنيم. نكته سوم اينكه زندي بايد يا به جاي علي كريمي بازي مي‌كرد يا در كناره‌ها كه در همه اين پست‌ها بازيكنان ما خيلي خوب كار مي‌كردند.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در پايان در مورد اهميت حضور مردم در انتخابات رياست جمهوري هم گفت: انتخابات يكي از بزرگ‌ترين آرزوهاي مردم است و فكر مي‌كنم كه همه بايد در انتخابات شركت كنند. من هم در انتخابات شركت مي‌كنم و اين يك لطف خداوندي براي ايراني‌ها است.

MoJtaBa.R
11-06-2009, 08:46
كريمي بهترین ایران برابر امارات شناخته شد

ایلنا: هافبک گلزن تيم ملي فوتبال کشورمان در دیدارمقابل امارات پس از پایان این مسابفه به عنوان بهترين این ديدار شناخته شد.
از سوي مسئولان برگزاري مسابقه علي كريمي زننده تك گل ايران برابر امارات به عنوان بهترين بازيكن این بازی معرفي شد.
كريمي توانست در دقيقه 53 تك گل ايران را به ثمر رساند

MoJtaBa.R
11-06-2009, 08:54
حاشيه‌هاي ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران - امارات

ایسنا:ديدار تيم ملي فوتبال ايران و امارات كه از ساعت 19 امرو ز در ورزشگاه آزادي تهران آغاز شده است با حاشيه‌هاي مختلفي همراه بود.
در اين ديدار كه نتيجه آن براي تيم ملي حساسيت فوق‌العاده‌اي داشت تنها سي هزار تماشاگر به ورزشگاه آمده بودند.
* تعدادي از تماشاگران بليت‌هايي در اختيار داشتند و بدون آن كه از باجه فروش بليت ورزشگاه اقدام به خريد بليت كنند وارد ورزشگاه شده و يا حتي بليت‌هاي خود را به تماشاگران ديگر مي‌فروختند!
* چند خبرنگار زن نيز در جايگاه خبرنگاران حضور داشتند.
*با آغاز نيمه دوم بازي خلعتبري جايگزين مهدي مهدوي‌كيا در تيم ملي ايران شد.
* عليرغم تاكيد فدراسيون فوتبال مبني بر خودداري كانديداهاي رياست جمهوري از تبليغات، در بين دو نيمه طرفداران يكي از كانديداها با به نمايش درآوردن عكس كانديداي مورد نظر خود جو ورزشگاه را تغيير دادند كه اين موضوع با واكنش تماشاگران ديگر روبرو شده و آن‌ها نيز با حمايت از يك كانديداي ديگر به تشويق وي پرداختند.
*پس از گلزني علي كريمي اين فضا در ورزشگاه تغيير كرد و تمامي تماشاگران يك صدا به تشويق تيم ملي ايران پرداختند.
* برخي از خبرنگاراني که براي پوشش اين ديدار به ورزشگاه آزادي رفته بودند قبل از ورود مورد بازرسي بدني قرار گرفتند. اين در حالي است که در بازيهاي گذشته به هيچ وجه خبرنگاران مورد بازرسي قرار نمي گرفتند.

محمد88
11-06-2009, 09:48
تبریک میگم...ایشالا حماسه ی استرالیا رو تو سئول تکرار میکنیم.

vahid78
11-06-2009, 10:36
سلام ....

تبریک میگم ( قبول کنید که زوری بردیم : دی من که دیگه از بس داد زدم تا امروز صبح نمیتونستم صحبت کنم : دی)

h_starboy
11-06-2009, 11:05

بازیها همزمان نیست.
بازی ما ساعت ۱۵:۳۰ و بازی عربستان هم ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران هستش
این واسه ما خیلی بده وحتما باید برای برد به زمین بریم چون اگه مساوی کنیم و اونا هم مساوی کنن ما حذف میشیم به همین راحتی
اما اگه عربستان ببره که خیلی هم شانسش زیاده ما باتساوی هم میتونیم سوم بشیم به شرطی که تفاضلمون بهتر از کره شمالی باشه
یعنی خدا کنه عربستان با اختلاف ۲ تا کره شمالی رو ببره.

محمد88
11-06-2009, 11:09
آقا وحید میتونستیم بازهم گل بزنیم ، به خصوص اون دروازه خالی ای که آقای گل خراب کردن...

vahid78
11-06-2009, 11:18
آقا وحید میتونستیم بازهم گل بزنیم ، به خصوص اون دروازه خالی ای که آقای گل خراب کردن...

باز دارین بحث قرمز و آبی را پیش میکشید ......؟!!

محمد88
11-06-2009, 11:28
باز دارین بحث قرمز و آبی را پیش میکشید ......؟!!
نه خدا وکیلی...چه ربطی به قرمز و آبی داره ؟؟؟ آخه آدم دلش میسوزه یه همچین موقعیتی...
من جایگاه 23 نشسته بودم ( رو خط آفساید ) ، این آقا 90-80 درصد مواقع تو آفساید وایساده بود...حرفم ربطی به این دو تا تیم هم نداره...بازیکن خوب رو ( مثل خسرو ) باید ازش تقدیر کرد و بازیکنی که اشتباه میکنه رو باید از انتقاد کرد ( مثلا یه پرسپولیسی )

h_starboy
11-06-2009, 12:11
نه خدا وکیلی...چه ربطی به قرمز و آبی داره ؟؟؟ آخه آدم دلش میسوزه یه همچین موقعیتی...
من جایگاه 23 نشسته بودم ( رو خط آفساید ) ، این آقا 90-80 درصد مواقع تو آفساید وایساده بود...حرفم ربطی به این دو تا تیم هم نداره...بازیکن خوب رو ( مثل خسرو ) باید ازش تقدیر کرد و بازیکنی که اشتباه میکنه رو باید از انتقاد کرد ( مثلا یه پرسپولیسی )

من با شما موافقم. مثلا من خودم از خلیلی ناراحتم آخه تو که آماده نیستی واسه چی باید بیای تیم ملی.
خسرو حیدری و خلعتبری رو باید از اول بزاره تو زمین به جای مهدوی کیا مثلا

Pejvak61
11-06-2009, 14:29
علت ضعف ما همین دایی است
مدت ها از فوتبال ملی کنار نرفت و باعث شد هیچ مهاجمی فرصت بازی ملی نداشته باشه و در نتیجه هیچ مهاجم پخته ای نداشته باشیم
تلویزیون که از مدت ها قبل منتظر بود ایران ببره یک اهنگ در پیتی پخش کنه

شديداً تأييد ميشه. :46:

Pejvak61
11-06-2009, 14:34

فاضلمون مساوی یمشه ولی گل زدمون کمتره.
بی خیال

من همش در فكر اين بودم كه كره چند تا گل زده داره. راستش بعد از برد ضعيف ايران مقابل امارات ترسيدم به جدول نگاه كنم ولي حالا يكم اميدوار شدم. پس ميتونيم اميدوار باشيمكه با تساوي ايران و كره، بازي كره و عربستان يه بازنده داشته باشه كه بهتره برتري برنده بابيش از يك گل باش يا اينكه اگه كره شمالي باخت تعداد گل زده و خورده اون با ايران مساوي بشه.

خداييش عجب اما و اگري شده ها!

MoJtaBa.R
11-06-2009, 14:41
در گفت و گو با فارس
هاشمي: با اين پيروزي به حضور در جام جهاني اميدوار شديم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خبرگزاري فارس: معاون سازمان تربيت بدني گفت: با پيروزي برابر امارات به حضور در جام جهاني اميدوارتر شده‌ايم.

تا تيم نتيجه نميگيره خيلي از اينا پيداشون نيست ولي به يکباره ...

m2stech
11-06-2009, 18:27
دیدار حساس تیم‌های ملی فوتبال كره جنوبی و ایران را میشی مورای ژاپنی قضاوت می کند

دیدار حساس تیم‌های ملی فوتبال كره جنوبی و ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 را چهار داور ژاپنی قضاوت خواهند كرد.

آخرین مسابقه مرحله مقدماتی گروه دوم رقابت‌های مقدماتی جام جهانی روز چهارشنبه 27 خرداد بین تیم‌های ملی كره جنوبی و ایران در ورزشگاه جام جهانی سئول برگزار خواهد شد كه این دیدار را "یوئیجی میشی مورا" داور سرشناس ژاپنی قضاوت خواهد كرد.

این داور بین المللی فوتبال ژاپن را در امر قضاوت این دیدار "تورو ساگارا" و" تاكاهیرو هوكانو" همراهی خواهند كرد. ضمن اینكه داور چهارم این دیدار نیز "مینرو توجو" از ژاپن خواهد بود.

بنابر اعلام فیفا، ناظر دیدار تیم‌های كره جنوبی و ایران "علی شیر نیكی بایف" از ازبكستان و ناظر داوری این مسابقه " پیروم" از تایلند خواهد بود.

تیم ملی فوتبال كشورمان در صورت پیروزی برابر كره جنوبی و توقف عربستان در دیدار خانگی مقابل كره شمالی شانس صعود مستقیم به جام جهانی را خواهد داشت.
hurrahsport.com

m2stech
11-06-2009, 18:28
علی کریمی دویستمین گل ایران در مقدماتی جام جهانی به ثمر رسید

گل علی كریمی در دیدار ایران برابر امارات متحده عربی از رقابت های گروه دوم انتخابی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، دویستمین گل ایران در تاریخ 36 ساله حضورش در رقابت های مقدماتی جام جهانی بود.

فدراسیون جهانی فوتبال در پایان دیدار ایران - امارات نوشت: "ایران با گل كریمی نخستین تیم آسیایی است كه به آمار 200 گل زده در این رقابت ها دست پیدا می كند."

فیفا در گزارش خود از بازی های چهارشنبه تیم های آسیایی در رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2010 نیز نوشت: "ایران همچنان می تواند امیدوار بماند. از آنجا كه این تیم با گل علی كریمی در تهران امارات را شكست داد،‌ رقابت ها در گروه دوم آسیا بر سر جایگاه دوم این گروه همچنان داغ و پر هیجان دنبال خواهد شد. در این گروه كره جنوبی بلیت ورود به جام جهانی را به دست آورده است."

(FIFA.com) همچنین نوشت : "ایرانی ها با پیروزی نزدیك برابر امارات كه نخستین بردش پس از چهار بازی بود،‌ هنوز هم می توانند به حضور در رقابت های جام جهانی آفریقای جنوبی امیدوار باشند. شاگردان افشین قطبی در این بازی به هر سه امتیاز مسابقه نیاز حتمی داشتند و برای همین هم گل جنجالی كریمی تعیین كننده بود. نیمه نخست بازی چندان پرهیجان نبود. میزبان در این نیمه به ندرت توانست دفاع حریفش را تحت فشار قرار دهد. هشت دقیقه پس از شروع نیمه دوم علی كریمی،‌ بازیكن سال های پیش بایرن مونیخ، پاسی را از آندرانیك تیموریان در بیرون محوطه جریمه دریافت كرد و پس از عبور از چندین مدافع توپ را با پای چپ از كنار ماجد ناصر دروازه بان امارات به تور دروازه این تیم دوخت.
hurrahsport.com

MORINIO
11-06-2009, 18:36
این داورای عتیقه رو از کجا میارن ؟!؟ 90 دقیقه رو اعصابن!:2:

vahid_civil
11-06-2009, 19:42
بالاخره داور باید از آسیا باشه. یا عرب میشه یا شرقی !
اگه عرب باشه میگیم چرا عربه ؟
اگه هم شرقی میگیم چرا شرقی؟ ما داریم با کره بازی میکنیم !
امروز هم فدراسیون گفته شکایت میکنه نسبت به داور و زمان بازی که چرا همزمان نیست

M.etallic.A
11-06-2009, 20:32
زمان بازی همزمان نیست ؟؟؟!!! این کنفدراسیون فوتبال آسیا هم دیگه شورشو در آورده.

wildhunter
11-06-2009, 20:35
بالاخره داور باید از آسیا باشه. یا عرب میشه یا شرقی !
اگه عرب باشه میگیم چرا عربه ؟
اگه هم شرقی میگیم چرا شرقی؟ ما داریم با کره بازی میکنیم !
امروز هم فدراسیون گفته شکایت میکنه نسبت به داور و زمان بازی که چرا همزمان نیست

میتونستن از استرالیا بزارن که دیگه حرف و سخنی توش نباشه

MoJtaBa.R
11-06-2009, 20:39
اخبار گفت که داور ميشي مورا يا يه همچين چيزايي از ژاپن هست

..

mohamad23
11-06-2009, 22:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی کریمی، با گل خود به امارت امید ایران به صعود به جام جهانی را حفظ کرد

با برتری مقابل امارات متحده‌ی عربی، روزنه‌ی امید راه یابی تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی ۲۰۱۰ همچنان گشوده ماند. کسب یک امتیاز مقابل کره‌ی جنوبی در آخرین دیدار گروهی، می‌تواند ایران را راهی بازی‌های "پلی آف" کند.

تیم ملی فوتبال ایران روز چهارشنبه ۱۰ ژوئن، به لطف تک گل علی کریمی، امارات متحده‌ی عربی را شکست داد. با کسب ۳ امتیاز این دیدار، آخرین بازی تیم ایران در گروه ۲ مرحله‌ی مقدماتی جام جهانی در قاره‌ی آسیا، در برابر تیم میزبان کره‌ی جنوبی که در روز چهارشنبه ۱۷ ژوئن برگزار می‌شود، برای شاگردان افشین قطبی حکم تعیین سرنوشت صعود را دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتاش فریبا، بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران و مربی کنونی تیم مهرکام پارس تهران
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران افشین قطبی مدعی است که با توجه به شناخت کافی خود از تیم ملی کره‌ی جنوبی، کلید موفقیت در این دیدار را به ملی پوشان ایران خواهد داد. پیروزی در میدان سئول ـ در صورتی که عربستان و کره‌ی شمالی به نتیجه‌ی مساوی برسند ـ برابر است با راه یابی مستقیم ایران به جام جهانی.

در صورت کسب نتیجه‌ی مساوی مقابل کره‌ی جنوبی و پیروزی هم زمان عربستان سعودی در برابر کره‌ی شمالی، ایران درمکان سوم جدول گروه ۲ قرار خواهد گرفت و در مرحله "پلی آف" در ۲ دیدار رفت و برگشت به مصاف تیم سوم گروه ۱ (احتمالا بحرین یا ازبکستان) خواهد رفت. برنده‌ی این رویارویی برای تصاحب آخرین بلیط جام جهانی، همچنین در ۲ دیدار رفت و برگشت با تیم ملی زلاندنو، پیشتاز گروه اقیانوسیه روبه رو خواهد شد.

تیم ملی کره‌ی جنوبی صعود خود را به جام جهانی مسجل کرده است. با توجه به این نکته، امید ملی پوشان ایران به این است که کره‌ی جنوبی با همه‌ی قوا رودرروی ایران قرار نگیرد.

مسئله‌ی "اما و اگرها" در مورد صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی، در طول ۲ دهه‌ی اخیر جنبه‌ی "سنتی" به خود گرفته است. بهتاش فریبا، ملی‌پوش پیشین فوتبال ایران و سرمربی تیم فوتبال مهرکام پارس تهران، در گفت‌وگو با بخش فارسی دویچه وله، به بررسی سناریوهای ممکن برای راه‌یابی ایران به جام جهانی پرداخته است. وی معتقد است که "افشین قطبی موج مثبتی را به تیم ملی ایران داده و ایران به هر ترتیبی که شده به جام جهانی صعود خواهد کرد."

محمد88
12-06-2009, 01:15
بچه ها دعا کنید...میتونیم ببریم...به خصوص اینکه بازی برای اونا حکم مرگ و زندگی نداره.
قطبی هم خوب بچه های کره رو میشناسه...حتی از بروبچ خودمون بهتر...فقط دعا کنید
به خدا میتونیم یه حماسه ی دیگه مثل 98 بسازیم

a-r-i-y-a-n-a
12-06-2009, 01:38
من نمیدونم ما میخوایم بریم جام جهانی چی کار؟
جز ابرو ریزی چیزی نداره که! البته با این وضع تیم!

masoudtr
12-06-2009, 07:10
بازی بعدی کی است؟

mehdi_vsgh
12-06-2009, 07:19
بازی بعدی کی است؟
چهارشنبه 27 خرداد
البته ساعت بازی رو دقیقا نمیدونم چه ساعتیه؟!

Kianoosh
12-06-2009, 14:11
15:30 به وقت تهران البته فعلا!

piroooz
12-06-2009, 14:33
وقتی رئیس فدراسیون اینطوری باشه
باید فوتبال مملکت را درشو تخته کنند
هیچ موقع سعی نکنیم خودمون رو گول بزنیم

Kianoosh
12-06-2009, 16:06
لی پوشان فوتبال ایران به منظور بر گزاری آخرین دیدار خود در مسابقات انتخابی جام جهانی فوتبال در گروه دوم آسیا امشب - جمعه شب - تهران را مقصد سئول در کره جنوبی ترک می کنند .

به گزارش واحد مرکزی خبر ، اعضای تیم فوتبال ایران قرار است عصر امروز با حضور در آکادمی فوتبال در ورزشگاه آزادی تهران و پس از بر گزاری تمرین سبک ساعت 23 امشب عازم کره جنوبی شوند .

آخرین دیدار حساس و سر نوشت ساز تیم ملی فوتبال ایران در راه رسیدن به بازیهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی چهارشنبه 27 خرداد در سئول برابر کره جنوبی بر گزار خواهد شد .

در همین روز دو تیم عربستان و کره شمالی هم برای آخرین بازی خود در این گروه به میدان خواهند رفت که نتیجه بازی این دو تیم برای تیم ما از اهمیت خاصی بر خوردار است.

در جدول رده بندی این گروه تیم کره جنوبی که به طور مستقیم به جام جهانی راه یافته است .

با 15 امتیاز در صدر این گروه قرار دارد ، تیم های عربستان و کره شمالی هم با 11 امتیاز دوم وسوم هستند و تیم ایران با 10 امتیاز در مکان چهارو جدول رده بندی ایستاده است.

همچنین از گروه اول مسابقات انتخابی جام جهانی در گروه اول منطقه آسیا 27 خردا د تیم های بحرین و ازبکستان برای صعود به مرحله حذفی جهت راه یابی به جام جهانی برابر هم قرار می گیرند که در این راه بحرین از شانس بیشتری برای راه یابی به مرحله حذفی برخوردار است .

در دیگر بازی این گروه تیم های استرالیا و ژاپن که به طور مستقیم به جام جهانی صعود کرده اند در سیدنی به میدان خواهند رفت.

یا د آور می شود در دیدارهای روز پایانی بازی تیم های ایران و کره جنوبی به وقت سئول قرار است ساعت 16 و 30 دقیقه به وقت تهران بر گزار شود و دیدار تیم های عربستان و کره شمالی ساعت 19 و 30 دقیقه آغاز شود که در این باره فدراسیون فوتبال برای برگزاری همزمان این دو دیدار که برای تیم ما حساسیت ویژه ای هم دارد در صدد مکاتبه با کنفدراسیون فوتبال آسیا می باشد ، تا این دو بازی مهم و حساس به صورت همزمان برگزار شوند.

mehdi30nema
15-06-2009, 08:16
انشالله که این بازی رو میبازیم تا بی کفایتی این علی آبادی بیشتر ثابت بشه .
4 سال ورزش مملکت رو خراب کرد صدای هیچ کس درنیومد .
اون از المپیکمون که با یه لشکر فقط دو تا مدال آوردیم ، اون از جام باشگاهامون ، اینم از تیم ملی مون

masoudtr
15-06-2009, 09:56
انشالله که این بازی رو میبازیم تا بی کفایتی این علی آبادی بیشتر ثابت بشه .
4 سال ورزش مملکت رو خراب کرد صدای هیچ کس درنیومد .
اون از المپیکمون که با یه لشکر فقط دو تا مدال آوردیم ، اون از جام باشگاهامون ، اینم از تیم ملی مون
اون موقع هم می اندازن گردن قطبی
مثل دفعه قبل که انداختن گردن دایی یا قبلش گردن قلعه نوعی
تلویزیون هم ازشون حمایت میکنه واقعیات را برعکس نشون میده

بی باک بی بال
15-06-2009, 10:06
درست علی ابادی تو ورزش کشور ..... ولی اگه تیم ملی بد بازی می کند تقصصیر اون چیه

SAMCRO
15-06-2009, 10:17
اگه تیم ملی بد بازی می کند تقصصیر اون چیه
منم نمی دونم ! می شه یکی توضیح بده اخه ؟؟

بی باک بی بال
15-06-2009, 10:24
یعنی اینکه اون نمی تونه بره توی زمین بازی کنه
درست اصلا در حد این ت نیست که
د

vahid_civil
15-06-2009, 10:34
آخ اگه ببازیم مردم میریزن تو خیابون و ...

و اگه هم ببریم باز مردم میریزن تو خیابون و ...

چه حالی میده !

M.etallic.A
15-06-2009, 11:03
آخ اگه ببازیم مردم میریزن تو خیابون و ...

و اگه هم ببریم باز مردم میریزن تو خیابون و ...

چه حالی میده !

امیدوارم ببازیم.

Haj_Amoo
15-06-2009, 11:07
عزیزی: قطبی یک صدم دایی هم نیست

شفاف: خداد عزیزی معتقد است: روی کاغذ، مقابل کره جنوبی بازنده هستیم.

در حالیکه فوتبال ایران روزهای حساسی را پشت سر می‌گذارد و ما روز چهارشنبه باید در یک بازی سرنوشت‌ساز مقابل کره‌جنوبی قرار بگیریم خداد عزیزی درباره شانس ایران می گوید: همه چیز دست خودمان است و اگر کره‌جنوبی را ببریم یا به طور مستقیم صعود می‌کنیم یا ایکه راهی پلی‌آف می‌شویم ولی معتقدم بردن کره کار بسیار سختی است. باید اتفاقات خاصی بیفتد که اسمش را می‌توان شگفتی بگذاریم.

وی در گفتگو با همشهری ادامه داد: بازی با کره شماری و امارات ثابت کرد که تغییر خاصی در تیم ملی ایران به وجود نیامده است. در بازی با امارات همه دیدند که چگونه برنده شدیم آن هم در شرایطی که حریف نیمی از بازیکنان اصلی خود را کنار گذاشته بود. به طور حتم کره جنوبی از لحاظ توانایی‌های فردی و تاکتیک تیمی اختلاف بسیار زیادی با امارات و کره شمالی دارد و معتقدم اتفاقات عجیبی باید رخ بدهد تا صعود کنیم. منطق فوتبال می‌گوید که ایران به جام‌جهانی صعود نخواهد کرد، ما روز کاغذ بازنده هستیم چون کره‌ای‌ها از لحاظ فوتبالی قوی‌تر از ایران هستند.

بازیکن سابق تیم ملی در ادامه پیش‌بینی اش از نتیجه بازی را اینگونه عنوان کرد: من هیچ‌وقت در فوتبال نتیجه را پیش‌بینی نمی‌کنم و باز هم می‌گویم که ایران روی کاغذ بازنده است و روز بسیار سختی مقابل کره خواهیم داشت. ما فقط باید در انتظار اتفاقات باشیم.

خداد عزیزی درباره قطبی هم می گوید: من هیچ مشکلی با قطبی ندارم و برایم فرقی ندارد که او سرمربی تیم ملی باشد یا الکس فرگوسن چون در هر شرایطی چیزی به سود یا ضرر من نخواهد بود. اعتقاد دارم که در این مدت سیستم و شیوه بازی تیم ملی تغییری نکرده و بازی با امارات و کره شمالی نشان داد که ایران تیمی نیست که تشنه برد و موفقیت باشد. به نظر من سیستم بازی تیم ملی با 15 سال پیش هیچ فرقی ندارد و ما همچنان امیدوار به هنرنمایی تک ستاره‌هایی مثل کریمی، جواد نکونام یا مسعو شجاعی هستیم. در بازی با امارات هم دیدید که در نهایت هنرنمایی کریمی به داد تیم ملی رسید و اگر او نبود فکر می‌کنم که باید هفته گذشته با جام جهانی خداحافظی می‌کردیم. در همین مرحله گروهی عربستان وضعیت بدتری نسبت به ایران داشت ولی آنها با تغییر مربی در ورزشگاه آزادی ایران را شکست دادند تا ثابت شود که پسیرو، سرمربی عربستان چه مربی بزرگی است. ولی ما شخصی ار به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کردیم که از لحاظ بزرگی و سرشناس بودن یک صدم دایی هم نیست. هیچکس قطبی را در دنیا نمی‌شناسد ولی دایی در جهان شخصیتی شناخته شده و قابل تحسین است. وقتی او را کنار می‌گذاریم باید به فکر آوردن یک مربی بزرگ‌تر باشیم تا همه چیز را به یک باره تغییر بدهد ولی آیا به نظر شما قطبی این کار را انجام داد؟
===

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

masoudtr
15-06-2009, 11:53
عزیزی: قطبی یک صدم دایی هم نیست

این دیگه کیه؟
باهاش مصاحبه هم نکن خودش میره با روزنامه ها مصاحبه میکنه
دنبال حاشیه سازی است

mehdi30nema
15-06-2009, 13:31
درست علی ابادی تو ورزش کشور ..... ولی اگه تیم ملی بد بازی می کند تقصصیر اون چیه

اگه تقصیر اون نیست پس تقصیره کیه . ؟
لابد به جاش یه چوب هم بزارن فرقی نمیکنه دیگه چون چوب هم نمیتونه بره توی زمین بازی کنه .

mehdi30nema
15-06-2009, 13:35

توضیحش اینه که علی آبادی چون دوست صمیمی احمدی نژاد بود بدون هیچ گونه تخصصی در ضمینه ورزش از شهرداری اومد شد رئیس تربیت بدنی . بعدشم که چهار سال تحقیر تو ورزش ، توضیح از این بیشتر . ؟

vahid_civil
15-06-2009, 13:47
كم هيجان‌ترين ايران ـ كره تاريخ-سياست فوتبال را ناك اوت كرد
سياست و اتفاقات اخير سياسي در روزهاي گذشته، حجم اصلي بحث‌هاي مردم را به خود اختصاص داده و بازار فوتبال و حاشيه‌هاي هميشه جذاب آن را كساد كرده است.

سايت گل ـ روند وقايع سياسي در ايران بعد از انتخابات رياست جمهوري و اعتراضات دو طرف درگيري‌هاي اخير در تهران و ساير شهرستان‌ها به موضع‌گيري‌هاي يكديگر، تب فوتبال و ساير مسائل مربوط به امور سرگرمي را تا پايين‌ترين حد كاهش داده است. در اين شرايط و در حالي كه بازي ايران در سئول مقابل كره جنوبي يكي از مهمترين مسابقات تاريخ فوتبال ايران است، كمتر بحثي در اين باره در ميان عامه مردم جريان دارد. در واقع اين روزها همه درباره سياست حرف مي‌زنند.

افشين قطبي كه تيمش كم سرو صدا در كره به تمرين مشغول است، مأموريت بسيار بزرگي دارد. شايد تنها يك مسابقه شجاعانه و جذاب در كره بتواند فوتبال را دوباره به دل مردم بازگرداند. چيزي كه قبل از اين در دوره محمد مايلي كهن، بعد از سرخوردگي‌هاي مختلف اجتماعي، توسط تيم پرهيجان و پرستاره او رخ داد. آيا قطبي و تيمش كه اتفاقاًَ بازي آنها براي سياسيون و دولتمردان اهميت مضاعفي يافته است، در مأموريت خود موفق خواهند بود؟ مثل هميشه پاسخ با ارجاع به آينده نزديك به زبان مي‌آيد. خلاصه‌اش اين است كه بايد منتظر ماند و ديد!

بردیا
15-06-2009, 13:52
اگه اینطوریه که میگید تقصیر علی ابادی چیه،پس تقصیر قطبی چیه اگر بازیکنا توپو نمیزنن توی دروازه؟

Haj_Amoo
15-06-2009, 14:01
اگه اینطوریه که میگید تقصیر علی ابادی چیه،پس تقصیر قطبی چیه اگر بازیکنا توپو نمیزنن توی دروازه؟
من نبودم دستم بود ، دستم تو آستينم بود ، آستين توي كت ام بود كت ام مال بابام بود!!!
تقصير علي آبادي كه نيست، تقصير قطبي هم نيست، تقصير بازيكنا هم لابد نيست ديگه ، پس ...
نتيجه: توپ بازي هاي ايران بايد عوض شود!!!

M.etallic.A
15-06-2009, 14:14
نه تقصیر هیچکس نیست. تقصیر دشمنان انقلاب و نظام اسلامیه....

بردیا
15-06-2009, 14:21
هر کسی به سهم خودش مقصره
و به نظرم بیشترین سهم رو علی آبادی داره
اون با برکنار کردن دادکان بعد از جام جهانی فوتبال ایران رو تا مرز نابودی برده

بی باک بی بال
15-06-2009, 16:12
اقا من فهمید اینها هم زیر سر اسرائیل است

AnarchAshkan
17-06-2009, 10:53
برای این که خر وخاشاک !! امروز به خیابان نریزند , تیم ملی دستور داره بازی را ببازه

masoudtr
17-06-2009, 10:55
برای این که خر وخاشاک !! امروز به خیابان نریزند , تیم ملی دستور داره بازی را ببازه
اتفاقا اگه ببازه برای یک عده خیلی بد میشه و مردم عزیز من نه خر وخاشاک ناراحت تر میشوند

SAMCRO
17-06-2009, 11:25
اقا اگه ما مساوی کنیم چی می شه ؟؟؟
کسی می تونه جدولش رو بزاره ما ببینمی ؟؟؟
Thanks In Advance !:D:D:D:

SAMCRO
17-06-2009, 11:35
پیدا کردم خودم!!:دي
می زاریم اینجا اگه بقیه خواستن مستفیض بشن !! :دي

JEFF_HARDY
17-06-2009, 11:57
یارو می گفت اگه امروز ببریم حد اقل به پلی آف می رسیم،بدون توجه به نتیجه عربستان و کره،راست میگفت؟

arash66_2m
17-06-2009, 12:03
یارو می گفت اگه امروز ببریم حد اقل به پلی آف می رسیم،بدون توجه به نتیجه عربستان و کره،راست میگفت؟

سلام.
آره راست میگه طرف.
حتی اگه بازی عربستان و کره شمالی مساوی بشه و ما ببریم حتی میتونیم مستقیم هم صعود کنیم.:46:

JEFF_HARDY
17-06-2009, 12:08
نتیجه ای بجز برد یعنی حذف ؟

SAMCRO
17-06-2009, 12:45
جدول اونجاس ها ! یه نگاه کنی می فهمی !!: دي
فک کنم اگه مساوی شیم باید بازی عربستان برنده داشته باشه ! تا بریم پلی اف !

JEFF_HARDY
17-06-2009, 12:54
جدول اونجاس ها ! یه نگاه کنی می فهمی !!: دي
فک کنم اگه مساوی شیم باید بازی عربستان برنده داشته باشه ! تا بریم پلی اف !
آقای جدول اونجاست، جدوله مگه تفاضل گل هم نشون می ده؟

SAMCRO
17-06-2009, 13:00
آقای جدول اونجاست، جدوله مگه تفاضل گل هم نشون می ده؟
مشکل خودته !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دي

منم خودم با تفاضل می خواستم ! کسی هست بزارش ؟؟؟ :دي

M O B I N
17-06-2009, 13:00
نصر من الله و فتح قریب

انشا الله امروز صعود میکنیم همه 10 بار یا الله بگین 100000000 امن یجیب تا تیم ملی بازی رو ببره
بعد 10 بار یا الله بگین 100000000 امن یجیب تا عربستان بار کره جنوبی مساوی کنه1!!!!

m2stech
17-06-2009, 13:06

C0OPeR
17-06-2009, 13:06
شرمنده بازی ساعت چنده ؟ xD
یه کی میگه 3 یکی 3:30 !!

SAMCRO
17-06-2009, 13:07

pedramch
17-06-2009, 13:10
بازی ساعت سه و نیمه

MoJtaBa.R
17-06-2009, 13:19
ایشا.. ببریم : با اینکه شاید بازم فوتبالمون در جا بزنه

vitamin2002
17-06-2009, 13:27
شرمنده بازی ساعت چنده ؟ xD
یه کی میگه 3 یکی 3:30 !!

ساعت 3.30 اینم منبعش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pedramch
17-06-2009, 13:28
قابل توجه دوستان...
یه توضیح کوتاه بدم واسه همه:دی

1-اگه بازی رو ببریم:
-در صورتی که اون بازی مساوی بشه به عنوان تیم دوم مستقیم صعود میکنیم.
-در صورتی که اون بازی برنده داشته باشه ، برنده بعنوان تیم دوم صعود میکنه و ما به عنوان تیم سوم به پلی آف میریم.

2-در صورتی که بازی رو مساوی کنیم:
-در صورتی که اون بازی مساوی بشه ما بالا نمیریم.
-در صورتی که اون بازی رو کره شمالی ببره ما بعنوان تیم سوم میریم پلی آف.
-در صورتی که اون بازی رو عربستان با اختلاف بیش از یک گل ببره ما بعنوان تیم سوم میریم پلی آف.

3-در صورتی که بازی رو ببازیم:
-خودمونو برای جام جهانی 2014 آماده میکنیم!

mhv_kntu
17-06-2009, 14:11
2-در صورتی که بازی رو مساوی کنیم:
-در صورتی که اون بازی مساوی بشه ما بالا نمیریم.
-در صورتی که اون بازی رو کره شمالی ببره ما بعنوان تیم سوم میریم پلی آف.
-در صورتی که اون بازی رو عربستان با اختلاف بیش از یک گل ببره ما بعنوان تیم سوم میریم پلی آف.
چقدر پیچیده شد!؟

-در صورتی که بازی رو ببازیم:
-خودمونو برای جام جهانی 2014 آماده میکنیم!
مگه از نتیجه انتخابات ایران خبر نداری؟!
2014 هم فکر کنم باید بیخیال شیم.
پ ن :

سال دیگر دروغ و بدبختی و فلاکت و فقر و فحشا و فساد و اعتیاد و سرخوردگی و...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب وقتی ضریب جینی داره کمتر میشه و فاصله طبقاتی کم میشه این اتفاقات هم میفته.( البته وقتی اکثر مردم دارن به قشر فلاکت زده و پایین جامعه می پیوندن)

SAMCRO
17-06-2009, 14:18
اگه با اختلاف 1 گل ببره چی ؟؟ : دي

SAMCRO
17-06-2009, 14:31
اقا چرا مهاجم نداریم ؟؟؟؟ منظورم نوکه !

واای پسر ! دست بندای سبز رو داشتین دست مهدوی کیا و علی کریمی ؟؟ :دي

ADEL_r
17-06-2009, 14:36
حسين كعبي و علي كريمي هم مچبند سبز بستن :27:

ADEL_r
17-06-2009, 14:38
جواد نكونام و محمد نصرتي هم سبز شدن :D

MoJtaBa.R
17-06-2009, 14:43
مچ دست بازیکنا ؟!

ایشا... میزنیم

ADEL_r
17-06-2009, 14:48
مچ دست بازیکنا ؟!

ایشا... میزنیم

اره .

كريمي + نكونام + كعبي + مهدويكيا + نصرتي مچبندسبز دارن

Haj_Amoo
17-06-2009, 14:58
كريمي + نكونام + كعبي + مهدويكيا + نصرتي مچبندسبز دارن
اين مچبند سبز مثل احمدي نژ اد توي بازي عربستان نشه!!

masoudtr
17-06-2009, 15:00
مشخص بازیکن ها هم طرفدار همونی کسی هستند که باید باشند دمشون گرم

H.TiFuSi
17-06-2009, 15:02
شجاعی هم دست بند سبز داره :دي

ADEL_r
17-06-2009, 15:03
كعبي زيرپوش سبز هم پوشيده :دي فكر كنم اگه گل بزنه خيلي باحال مييشه :دي

ADEL_r
17-06-2009, 15:04
شجاعی هم دست بند سبز داره :دي

نخير ، شجاعي مچبند سفيد داره .

ويرايش : شجاعي هم سبز شده ولي نصرتي سبز نيست :دي

SAMCRO
17-06-2009, 15:20
كعبي زيرپوش سبز هم پوشيده :دي فكر كنم اگه گل بزنه خيلي باحال مييشه :دي

:دي

اخرای بازی خیلی خوب بود ! ولی اوولاش خیلی بد بازی می کرد ایران !!
این لی وون جائه چه قدر سوتی دادا ! اگه همین جوری بهش شوت بزنن سوت می شه !! :دي

nafas
17-06-2009, 15:20
بابا بیخیال سبز و سفیدش شین
فقط موندم این میخواد چجوری گل بزنه وقتی مهاجم نداره ؟؟؟؟؟؟

من چاش بودم نیمه دوم 3 تا مهاجم مینداختم داخل
طرح بارسلون بازی کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

corey
17-06-2009, 15:22
این مهدوی کیا و تیموریان بندازه بیرون خوب میشه
به امید بردی سبز برای تیم سبز

♠ ♥ ♦ ♣
17-06-2009, 15:23
خجالت هم نمیکشن!
با اون مچ بندای مسخره!مثلا اینا باید الگو باشن!:31:

MoJtaBa.R
حقمون مساوی نبود

ایشا.. نیمه دوم و بنا به عادت قطبی عناصر هجومی تری رو ببینیم

یعنی میشه ؟ ( .......... )

SAMCRO
فقط موندم این میخواد چجوری گل بزنه وقتی مهاجم نداره ؟؟؟؟؟؟
اتفاقا تا حالا ایران این قدر قشنگ بازی نکرده بود !! :دي
فقط اگه پاس اشتباه ندن ( بالای 20 30 تا اشتباه دادن ! :دي ) ایران خیلی راحت می تونه بترکونشون !

SAMCRO
17-06-2009, 15:24
این مهدوی کیا و تیموریان بندازه بیرون خوب میشه
به امید بردی سبز برای تیم سبز
تیموریات اخراش خیلی خوب بازی کرد دیگه ! :دي

ADEL_r
17-06-2009, 15:27
من خيلي اميدوار به پيروزي هستم :27:

BIKHIAL_ALL_75
17-06-2009, 15:28
واقعا با این دستبند های سبز خیلی خوب بازی میکنن
نیمه اول عالی بود.یعنی از بازی های قبلی بهتر بودن
ایشالا نیمه دوم کار رو یه سره میکنن

SAMCRO
17-06-2009, 15:30
اقا این علی کریمی چرا هیچ کاری نکرد ؟؟ اگه علی کریمی 4 نفرو دریبل کنه کل تیمشون می ریزه به هم !!

MoJtaBa.R
17-06-2009, 15:30
اتفاقا تا حالا ایران این قدر قشنگ بازی نکرده بود !! :دي
فقط اگه پاس اشتباه ندن ( بالای 20 30 تا اشتباه دادن ! :دي ) ایران خیلی راحت می تونه بترکونشون !

به هر حال بازیکنا مچ تر شدن با هم : آره اگه اشتباهات کمتر بشه خیلی از این هم بهتر بازی میکنن

بازی به بازی باید بهتر بشن

I R A N :40:

SAMCRO
17-06-2009, 15:32
به هر حال بازیکنا مچ تر شدن با هم : آره اگه اشتباهات کمتر بشه خیلی از این هم بهتر بازی میکنن

بازی به بازی باید بهتر بشن

I R A N [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگزکتلی ! :دي

اقا کسی می دونه اشجاری کی بر می گرده ؟؟؟ من اصلا به نظرم نصرتی واسه دفاع چپ خوب نیس !!

C0OPeR
17-06-2009, 15:32
اقا این علی کریمی چرا هیچ کاری نکرد ؟؟ اگه علی کریمی 4 نفرو دریبل کنه کل تیمشون می ریزه به هم !!
2 نفر چسبیدن به کریمی اصلا نمیتونه تکون بخوره چه برسه به دریبل .
دمشون گرم با این حرکتی که کردن (دسبندها رو میگم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MoJtaBa.R
17-06-2009, 15:33
خوب شروع شد نیمه دوم : به امید سربلندی ایران با بردی شیرین

ADEL_r
17-06-2009, 15:35
گزارش مزدك ميرزايي با تصاوير تلويزيون حدود 4-5 ثانيه اختلاف داشت .البته بعدا درستش كردن ولي به هر حال حدود 10 ثانيه با تاخير داريم نگاه ميكنيم :دي

فكر كنم اينكارو كردن كه مچ بند هاي سبز رو سانسور كنن :دي

ADEL_r
17-06-2009, 15:38
ايول مسعود شجاعي :دي

ايران 1 - كره 0 :ايكس

MoJtaBa.R
17-06-2009, 15:39
GGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLL

masoudtr
17-06-2009, 15:40
اصلا تماشاگر ها را نشون نمیدن
اینا چه مسخره هستند

Haj_Amoo
گزارش مزدك ميرزايي با تصاوير تلويزيون حدود 4-5 ثانيه اختلاف داشت .البته بعدا درستش كردن ولي به هر حال حدود 10 ثانيه با تاخير داريم نگاه ميكنيم :دي
اين كه عاديه توي بازي هاي قبلي هم بود!

ADEL_r
با اين گلي كه شجاعي زد من دارم خودم رو تابستون اينده تو آفريقا ميبينم كه دارم تيم ايران رو مقابل اسپانيا تو نيمه نهايي تشويق ميكنم :دي

H.TiFuSi
17-06-2009, 15:41
بالاخره خودشون زدن یا شجاعی ؟ معلوم نشد !!!

--

مچ بند ای سبز کجا رفت ؟

Haj_Amoo
17-06-2009, 15:43
با اين گلي كه شجاعي زد من دارم خودم رو تابستون اينده تو آفريقا ميبينم كه دارم تيم ايران رو مقابل اسپانيا تو نيمه نهايي تشويق ميكنم :دي
جام جهاني نرفته ، توهم زديد؟!!
دوره قبل كه يادتون نرفته؟

BIKHIAL_ALL_75
17-06-2009, 15:45
دستبند سبزا رو چرا در آوردن؟؟نکنه تاج تهدیدشون کرده؟؟زیر پوش های سبز رو هم در آوردن

omid-p30
17-06-2009, 15:46
مچ بند ای سبز کجا رفت ؟

بازی رو نمیبینم. قضیه مچ بندا چیه ؟

swastika
17-06-2009, 15:48

اكثر بچه ها مچ بند و زير پوش سبز پوشيده بودن نيمه ي اول مثكه گفتن درارن

Haj_Amoo
17-06-2009, 15:48
بعد هي بگين ورزش ايرانو با سياست قاطي كردن...!! بازيكني كه علنا داره يه كار سياسي مي كنه رو تشويق مي كنيد! چه انتظاري داريد، ورزش با سياست قاطي نشه؟!

mehdi30nema
17-06-2009, 15:49
موج سبز تیم ملی رو هم فرا گرفت .
آفرین به غیرت بازیکنان سبز تیم ملی . هرچند از بالا دستور رسید که تو نیمه دوم مچ بند ها وا بشه اما همون یه نیمه هم کافی بود تا نشون بدن اکثریت جامعه کدوم طرفی هستن .

alex_pk
17-06-2009, 15:50
شانس اوردیم
چه تک به تکی رو گرفتیم!

alex_pk
17-06-2009, 15:53
تیر دروازه....!

H.TiFuSi
17-06-2009, 16:00

ADEL_r
17-06-2009, 16:01
شانس آورديم اون كاشته به تير خورد‌ !

ظاهرا موج سبز در تيم ملي هم از بين رفت :((

ADEL_r
17-06-2009, 16:02
ايول به اين قطبي :دي

فكر كنم گل هاي دوم و سوم رو هم زديم ! برهاني رو آورد :دي

omid-p30
17-06-2009, 16:04

یا خدا... همه با هم همینطوری اند ؟ قرار بود بچه ها جام جهانی رو فتح کنند اینطوریه که همین حالا جام عشق رو بردند بالا سر . فوتبالیست های امروز جاودانه شدند در تاریخ ایران.

rama0000
17-06-2009, 16:05
درود به شرف بازیکنان و کاپیتان با غیرت تیم ملی که با مچ بند سبز اومده بودن تا نشون بدن با مردم هستن روی هردو دست کاپیتان مچ بند سبز بود....................................درود فقط همینو میتونم بگم...

ADEL_r
17-06-2009, 16:06
یا خدا... همه با هم همینطوری اند ؟ قرار بود بچه ها جام جهانی رو فتح کنند اینطوریه که همین حالا جام عشق رو بردند بالا سر . فوتبالیست های امروز جاودانه شدند در تاریخ ایران.

نصرتي + نكونام + كعبي + كريمي + مهدوي كيا و شجاعي اينطوري بودن :دي

alex_pk
17-06-2009, 16:08
گل خوردیم!

ReZa DN
17-06-2009, 16:10
ای ول به بچه های تیم ملی با اون مچ بندها که البته مجبورشون کردن نیمه دوم سبزشو در بیارن!

ADEL_r
17-06-2009, 16:11
اه..... اميدوارم گل دوم رو هم بزنيم . ما خيلي نياز داريم به اين 3 امتياز

♠ ♥ ♦ ♣
خوردیم:((((((((((((((((

C. Breezy
آخیش گل خوردیم
من اولین باره امید وارم ایران ببازه
اگه ببره این دولت به اسم خودش تموم می کنه
ولی واقعا لذت بردم وقتی دیدم کریمی و کعبی و نکونام و مهدوی کیا با دستبند سبز اومده بودند

rama0000
17-06-2009, 16:12
برای دیدن عکسای مچ بندای کاپیتان ودیگران به سایت عصر ایران برین البته با فشار از بالا مچ بندا تو نیمه دوم نبود تهدید شدن بچه ها....(asriran.com)

♠ ♥ ♦ ♣
17-06-2009, 16:16
به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
:27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alex_pk
17-06-2009, 16:17
داشتیم گل دوم هم می خوردیم که!

SAMCRO
17-06-2009, 16:20
مثلا این برهانی چه کاری کرده اووردش تو تیم ؟؟؟؟
اههه ! اخه این عقیلی چه غلطی کرد تو این بازی به جز سوتی دادن ؟؟؟؟ اگه جلال حسینی نبود 10 20 تا خورده بودیم !!

H.TiFuSi
17-06-2009, 16:20
بنظر من عامل این مساوی و احتمالا نرفتن به جام جهانی همونائی هستن که با بعضی دستور ها باعث تخریب روحیه بازیکنا شدن

ADEL_r
17-06-2009, 16:21
بازي مساوي تموم شد ايران 1 - كره 1

امشب كره شمالي و عربستان بايد برامون تعين تكليف كنن !

اميدوارم به پلي آف برسيم

alex_pk
17-06-2009, 16:21
خوب بازی تموم شد و مساوی.....

SAMCRO
17-06-2009, 16:22
کی ببره می ریم پلی اف ؟؟؟؟

♠ ♥ ♦ ♣
17-06-2009, 16:22
خیلی خوب بازی مینکنن!
البته ما معمولا نیمه دوم خوب بازی نمیکنیم!

rama0000
17-06-2009, 16:23
دلیل مساوی همون تهدید از بالای بازیکنان به خاطر مچ بندای سبز بوده ...بازیکنی که از نظر روحی تحت فشار باشه مگه میتونه یه بازی رو ببره؟؟؟؟

MoJtaBa.R
تشکری ویژه از آقای لالیگا !!!!!!!!!!!

تبریک چند باره به اوساسونا بابت داشتن بازیکنی مث شجاعی

از جلو دروازه توپ رو دور کرد ؟!!!!!

SAMCRO
خیلی خوب بازی مینکنن!جاان ؟؟؟؟ :دي

تشکری ویژه از آقای لالیگا !!!!!!!!!!!

تبریک چند باره به اوساسونا بابت داشتن بازیکنی مث شجاعی

از جلو دروازه توپ رو دور کرد ؟!!!!!

راس می گی ! خیلی بد زد ! همیشه همین جوریه دیگه ! 1 گل می زنیم همین جوری عین خر موقعیت از دست می دیم بعدشم .....

H.TiFuSi
17-06-2009, 16:24
جاان ؟؟؟؟ :دي

جانت بی بلا :دي

gmuosavi
17-06-2009, 16:24
تبریک میگم

resident_evil
17-06-2009, 16:25
امشب هرکی ببره ما سوم میشیم اگه مساوی بشه حذف میشیم ؟!

SAMCRO
17-06-2009, 16:25
دلیل مساوی همون تهدید از بالای بازیکنان به خاطر مچ بندای سبز بوده ...بازیکنی که از نظر روحی تحت فشار باشه مگه میتونه یه بازی رو ببره؟؟؟؟

راس می گی همه ی روحیه ها داغون شده بود ! کعبی در کل 1 2 بار بیشتر نفوذ نکرد توی نیمه ی 2 ! نوری اصلا نبود ! اون یکی کریمی خوب نبود ! نکونام بد شد ! ....

ADEL_r
17-06-2009, 16:27
بايد دعا كنيم كه امشب يا كره شمالي عربستان رو شكست بده ( با هر نتيجه اي ) يا عربستان كره شمالي رو با اختلاف حد اقل 2 گل شكست بده !

ADEL_r
بچه ها بخشي از اون روياي من كه مربوط به تشويق تيم ملي در آفريقاي جنوبي بود از بين رفت !

M.etallic.A
نیمه اول وقتی مچ بند سبز رو روی دست کریمی دیدم از روی شوق فریاد کشیدم واقعا دمشون گرم. بعد که دیدم دست کعبی و نکونام هم بود واقعا دیگه حال کردم ولی نیمه دوم مثل اینکه از تهران زنگ زدن گفتن آی آی آی این چیه ؟

masoudtr
17-06-2009, 16:28
خب ببینیم تاج مثل بازی قبل که خودشو انداخت جلوی مزدک تا اول با اون مصاحبه کنه و برد تیم ملی را برای فدراسیون نوشت اینجا هم می یاد یا نه
؟؟؟؟؟؟
ارش برهانی هم نشون داد در حد تیم های دسته دو لیگ هم نیست
نصرتی هم یک خراب کاری کرد باعث خوردن گل شد
بجای اینکه تیم را تشویق کنند گفته بودند مچ بند ها را دربیاورند
اگه نریم جام جهانی من ناراحت که نمیشم خوشحال هم میشم

JEFF_HARDY
17-06-2009, 16:29
تسلیت
حیف شد
بعد از آبرو ریزی المپیک، بهتر که نرفتیم اصلا
می دونم احتمالش هست بریم، ولی لیاقتشو نداریم

M O B I N
تبریک میگم ....ایران مساوی کرد و گل تحقیر آمیزی رو از جی سون پارک خورد/!!!!

C. Breezy
معلوم بود بازیکنا از لحاظ روحی به شدت تحت فشارن ... واقعا برای اینها که فوتبال رو هم سیاسی کردند متاسفم

Haj_Amoo
17-06-2009, 16:30
بايد دعا كنيم كه امشب يا كره شمالي عربستان رو شكست بده ( با هر نتيجه اي ) يا عربستان كره شمالي رو با اختلاف حد اقل 2 گل شكست بده !
من دوست دارم كره شمالي بره جام جهاني!! مردمش خوشحال بشن بعد عهدي تيمشون بره جام جهاني! عربستان چه گلي به جمال فوتبال آسيا زده؟

masoudtr
17-06-2009, 16:30
بچه اینا خیلی تماشاگر های ایرانی را سانسور کردند
کسی عکس ازشون نداره فکر کنم چیزای خوبی بشه پیدا کرد بینشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که همش از ایرانی ها یک ریشو تبل زن را نشون دادند

cdcenter
17-06-2009, 16:31
باز هم کار به اما و اگر کشیده شد . اما بازی خوبی بود . توی کره 1-1 کردن نتیجه خوبی بود . اگر مچ بند ها سبز در کار نبود الان 3-0 باخته بودیم . ایول به غیرت کریمی . نکونام . مهدوی کیا به خاطررنگ سبز

hosseincode2008
17-06-2009, 16:31
ما به تعويض هاي قطبي باختيم ؟!

pedramch
17-06-2009, 16:32
حیف...................

C. Breezy
17-06-2009, 16:33
اینا که همش از ایرانی ها یک ریشو تبل زن را نشون دادند
آره من هم فهمیدم
بعد از گل ایران تماشاگرا رو نشون می داد همش تکراری بود و اصلا هم هیچ احساسی نداشتند ، معلوم بود تصاویر تعویض شده است

H.TiFuSi
17-06-2009, 16:33
معلوم بود بازیکنا از لحاظ روحی به شدت تحت فشارن ...

هم فشار سیاسی هم فشار تماشاگر ها ... هم فشار تیم کره ...کلا تحت فشار بودن

عقیلی که نفسش بالا نمیومد اصلا

mory_fun
17-06-2009, 16:34
داورشم روی خوشی با ایرانیا نداشت!!!!1

pedramch
17-06-2009, 16:34
بچه ها دعا کنید...
ای خدا...
ببین این دایی چه گندی به تیم زد.....

pedramch
17-06-2009, 16:35
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 32 (30 کاربران و 2 مهمان)
مثل اینکه تیم ملیمون هم طرفدار پیدا کرده:دی

momkhbpsp
چرت نگید دیگه
برهانی رو نیاره تو میگید چرا نمیاره ؟
آخه اگه الان دایی بود که 6تا خورده بودیم
یادتون باشه تو آزادی تیم مساوی کرده بود
به نظر من خیلی خوب بازی کردیم
حداقل 4تا پاس درست به هم میدادن

masoudtr
چقدر گل شجاعی را نشون میداد بدبخت مزدک نمیدونست چجوری این همه سانسور را جمع کنه
ایران گل زده بود همون ریشو که تبل میزد را نشون داد کره هم گل زد همون رو
انگار فقط همین یک نفر از ایران تو ورزشگاه بود

SAMCRO

بازیکن نداشتیم ! و بازیکنا هم باید تعویض می شدن چون نمی تونستن 90 دقیقه بازی کنن ! ولی ما بدون مهاجم خیلی بهتر بازی می کنیما !! :دي

Haj_Amoo
هم فشار سیاسی هم فشار تماشاگر ها ... هم فشار تیم کره ...کلا تحت فشار بودن
خداي نكرده له نشدن؟

بازي مساوي شد عزيز!

Hossein Adeli

AnarchAshkan
17-06-2009, 16:37

100%
به جای اینکه خط هافبک را تقویت کنه تا توپ بیاد دست ایران محاجم میاره تو !!! اینها کجا مدرک مربی گری گرفتن ؟
صدا سیما هم مثل همیشه به شعور مردم توهین میکنه . میگن نتیجه خوبی گرفتیم , مثل این میمونه که یه تیمی داره سقوط میکنه دسته 2 ولی اگه بازیش را ببره میمونه تو لیگ ولی بازی آخرش را مساوی کنه بعد بگن نتیجه خوبی گرفتیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از اینجا با صدا سیما میگم خر و بی شعور و خر و خاشاک و اراضل اوباش خودتونید بی پدر ها .

SAMCRO
17-06-2009, 16:38
بازي مساوي شد عزيز!
:31::31::31::31::31:
خیلی قشنگ گفتی !!: دي

بعدشم چرا همش داوورای ژاپنی و استرالیایی و عرب به ما می افته سر بازی هایی که تغریبا از یه طرف اسیا هستن ؟؟؟؟
منظورم اینه که ما کلا با استرالیایی ها مشکل داریم ! اون که هیچ
داوور ژاپنی می خوره به کره !
داوور عرب می خوره به عربستان و امارات !!!

H.TiFuSi

C0OPeR
اولین باریه که از موفق نشدن تیم ملی ناراحت نمیشم . دلایلش رو هم خودتون میدونید !
خاک تو سر مدیرا به جای اینکه روحیه بدن بچه ها رو تحت فشار روانی قرار میدن .

pedramch
چرت نگید دیگه
برهانی رو نیاره تو میگید چرا نمیاره ؟
آخه اگه الان دایی بود که 6تا خورده بودیم
یادتون باشه تو آزادی تیم مساوی کرده بود
به نظر من خیلی خوب بازی کردیم
حداقل 4تا پاس درست به هم میدادن

کاملا تایید میشه..
برهانی به نظر من کلا بازیکن بیخودیه..
فقط حیف که یه مشت استقلالی چشم و گوششونو بستن فقط تو فکر اینن که چرا کریمی و نوری بازی کنن ، این برهانی بازی نکنه.

SAMCRO
17-06-2009, 16:39
به جای اینکه خط هافبک را تقویت کنه تا توپ بیاد دست ایران محاجم میاره تو !!! اینها کجا مدرک مربی گری گرفتن ؟
صدا سیما هم مثل همیشه به شعور مردم توهین میکنه . میگن نتیجه خوبی گرفتیم , مثل این میمونه که یه تیمی داره سقوط میکنه دسته 2 ولی اگه بازیش را ببره میمونه تو لیگ ولی بازی آخرش را مساوی کنه بعد بگن نتیجه خوبی گرفتیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از اینجا با صدا سیما میگم خر و بی شعور و خر و خاشاک و اراضل اوباش خودتونید بی پدر ها .
عزیزم می دونی توی این بازی ما چند تا هافبک داشتیم ؟؟؟؟

SAMCRO
17-06-2009, 16:40
فقط حیف که یه مشت استقلالی چشم و گوششونو بستن فقط تو فکر اینن که چرا کریمی و نوری بازی کنن ، این برهانی بازی نکنه.
یکی از دلایل اومدن برهانی همین بود !

MORINIO
17-06-2009, 16:41
اما و اگرها به اوج خودش رسید!:27:

SAMCRO
17-06-2009, 16:43
اما و اگرها به اوج خودش رسید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وسط بازی عربستان به اوجش می رسه ! فک کن ایران نره جام جهانی اون موقس که ایران خر تو خر می شه ! از یه طرف ساعت 10 قضیه ی الله و اکبر ! از یه طرف هم همین !!

pedramch
اگه بریم جام جهانی که خیلی خوشحال میشم..
اما اگه نریم هم انصافا ناراحت نمیشم..
چون صد در صد موج اعتراضات به سمت دولت سرازیر میشه...

Ali_BlueBoy
اقا ما نفهمدیدم چرا حالا که بحث سیاسی داغه چزا همه چیز رو باید چسبوند به اون...

یه سری از بچه میان میگن فلانی تحت فشار بوده وا از این حرف ها ... خب مگه همون بازیکن جلوی تیم دوم امارات چی کار میکرد که می خواستی بیاد توی سئول جلوی کرده بکنه.....!!!

به نظر من مشکل اصلی توی تعویض های دیر وقت قطبی بود .....

corey
اگه بازی امشب برنده داشته باشه ( با هر نتیجه ای ) تیم سوم گروه میشیم؟؟؟

hosseincode2008
تو اين مسابقه مساوي هم باخت بود . من خودم استقلاليم ولي جان من وقتي آرش رو آورد يه بار توپ به پاش خورد ؟ به جاي اينكه خلعتبري رو بياره تو توپ رو نگه داره و از سرعتش استفاده كنيم آرش رو اورد كه بيشتر ميتونه سر بزنه و خودش بازي سازي نميتونه بكنه در حالي كه ما حتي نميتونستيم توپ رو از اونا بگيريم . بعد از خوردن گل هم بلافاصله خلعتبري رو اورد اونم تو 5 دقيقه ي پاياني . اين نظر منه هر چند چرت هم باشه ...

Haj_Amoo
دست از اين جنگ زرگري استقلال و پرسپوليس بردارين!!
آقا سرمربيه ، تصميم گرفته كيو بياره خوب و بدش هم با خودشه! مگه اين كه مثل برانكو كه از دايي حرف شنوي داشت بخواد عمل كنه!!

aliani
17-06-2009, 16:45
بازيه امشب چه كره ببره چه عربستان ايران ميره پلي آف

لطفا بحث رو هم سياسي نكنيد دوباره فروم ميخوابه plz

MORINIO
17-06-2009, 16:46
حتی اگه نریم جام جهانی کارنامه قطبی بهتر از دایی بود تازه دو تا از سخت ترین بازی ها ( با دو کره در زمینشون) زمان قطبی بود:

دایی : 5 بازی 6 امتیاز
قطبی: 3 بازی 5 امتیاز

Y@var
اگه کره شمالی عربستان رو ببره یا عربستان با اختلاف بیش از دو گل کره شمالی رو ببره صعود می کنیم!

corey

بحرانی آورد که تیم به جلو هدایت کنه و حفظ توپ کنه نتونست
اگه هم تعویض هاش زودتر انجام میداد و گل میخورد که دیگه واویلا ...

در کل تیم به خاطر فشار زیاد کره گل ورد و توان تیم ملی هم در همین حد بود
یادمون نره که با همین کره تو زمین خودمون زوری مساوس کردیم

SAMCRO

یه سری از بچه میان میگن فلانی تحت فشار بوده وا از این حرف ها ... خب مگه همون بازیکن جلوی تیم دوم امارات چی کار میکرد که می خواستی بیاد توی سئول جلوی کرده بکنه.....!!!

معلومه که از دنیا عقبی ! اوولا برای امضات ! دووما برای اینکه اگه بازی رو دیده بودی همچین حرفی نمی زدی !

ولی فک کنم اگه عربستان می بره باید با اختلاف زیاد ببره !

M O B I N
17-06-2009, 16:47
به نظر من خسرو حیدری و خلعتبری باید بازی میکردن!!!!خوب سرمربی آینده ایران کیه؟!؟؟!

MORINIO
اگه کره شمالی عربستان رو ببره یا عربستان با اختلاف بیش از دو گل کره شمالی رو ببره صعود می کنیم!

اگه عربستان 1-0 یا 2-1 هم ببره ایران میره پلی آف

Y@var

مطمئنی؟!آخه تفاضل گل کره +2 هستش.

masoudtr
17-06-2009, 16:48
بحرانی آورد که تیم به جلو هدایت کنه و حفظ توپ کنه نتونست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alpha2008
سلام

به به چه بازی خدایش این قطبی یک نعمت بود برای تیم ملی توی این چند ماه جوری تیم ساخت که کره جنوبی تو زمین حریف بتون گل بزنیم اونم تیم اول لیست و تیم که تونسته بره جم جهانی به امید بازی کره و عربستان

فقط از مدیران تقاضا دارم جلوی دوستانی که دارن به سمت بحث سیاسی راه میندازن و از جریانات بی خبرن به شدت بگیره

pedramch
به نظر من خسرو حیدری و خلعتبری باید بازی میکردن!!!!خوب سرمربی آینده ایران کیه؟!؟؟!
:27:
بزرگترین اشتباه تعویض سرمربیه..
ما چه بریم جام جهانی چه نریم نباید قطبی رو عوضش کنن.....

Y@var
مرسی پست بالا رو ندیدم شرمنده..ایشاالله تبانیی نمیشه میریم پلی آف.

H.TiFuSi

یکم این برنامه هاتو تشریح می کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad
17-06-2009, 16:49
سلام ... !
خب ، بازی خوبی بود انصافا ! حساب شده بازی کردیم گرچه نمیشه منکر شد شانسم با ما بیشتر از کرده یار بود . اگه شجاعی اون توپ خیلی عالی رو گل کرده بود حال و روزمون ...
مشکل اصلی ما این بود که از اول در انتخاب مربی اشتباه کردیم ! سایرین هم چوب تیم دایی رو می خورند !!!
به هر حال باید منتظر بازی امشب بود ... مثل همیشه کارمون به اما و اگر کشیده متاسفانه !
یه سری بازیکن ها هر چقدرم که خوب باشن واقعا به درد تیم ملی نمی خورند از جمله عنایتی ، خطیبی و برهانی .

ADEL_r

نخير اينطور نيست . لطفا جدول رو نگاه كنيد . تفاضل گل عربستان 0 ولي كره شمالي +2 هستش

SAMCRO

خسرو حیدری نشون داده توی دفاع اصلا به خوبی حملش نیست ! که به درد همچین بازیی نمی خورد ! خلعتبری هم فقط دریبل می کنه که اگه توپ رو لو بده چون توی ضد حمله ضعیفیم به درد نمی خوره !

AnarchAshkan
عزیزم می دونی توی این بازی ما چند تا هافبک داشتیم ؟؟؟؟

2 سوال پیش میاد از حرفت :
سوال 1 : منظورت از هافبک تیموریان و نوری بود ؟ کدومشون بازی ساز بودن ؟ بعد از بیرون کشیدن نصرتی هم نوری رفت دفاع چپ , گفتم تا بدونی , کریمی هم رفت بیرون تا هافبک کاملا فلج بشه (هر چند کریمی قدم میزد)
سوال 2 : احتمالا اصلا تعویض های کره را ندیدی ؟ یک هافبک یارکوب آوردن نکونام را خنثی کرد (جالبه قبل از تعویض های قطبی بود ) :27:
ای کاش برهانی هم بازی نمیکرد تا این ننگ بزرگ دامن هیچ استقلالی را نگیرد تا پرس... ها ی عزیز بهانه ای نداشتند :31:

Haj_Amoo
بستگي داره... !

masoudtr
17-06-2009, 16:50
احتمالا حاجی مایلی کهن
چون بچه ها تو این بازی یکم کار سیا سی کردند دیگه زمان اون کسی که تیم ملی بازی میکنه ی قبضه ریش خواهد داشت و ....
ولی حتی اگه بریم پلی اف هم شانسمون خیلی خیلی کمه
هم بحرین را باید ببریم هم نیوزلند را

SAMCRO
خدا کنه این عربا درست بازی کنن ! و مساوی نکنن !

ali_ranger22
اه هیچ وقت از اگر و... خوشم نیومده !

pedramch
17-06-2009, 16:51
یه سری بازیکن ها هر چقدرم که خوب باشن واقعا به درد تیم ملی نمی خورند از جمله عنایتی ، خطیبی و برهانی .
احسنتکم........

B3HZ@D
تسلیت و تبریک میگم

aliani
مطمئنی؟!آخه تفاضل گل کره +2 هستش.

الان كره 7 تا گل زده داره 5 تا خورده ايران 8 تا زده داره 7 تا خورده يعني اگه كره ببازه حتي با اختلاف يه گل ميشه 7 تا زده 6 تا خورده ايران 8 تا زده 7 تا خورده پس ما ميريم ديگه نه ؟ گل زدمون بيشتره خوب :دي

M O B I N
بزرگترین اشتباه تعویض سرمربیه..
ما چه بریم جام جهانی چه نریم نباید قطبی رو عوضش کنن.....
قطبی رو برمیدارن @@@ حالا میبینیم ما جنبه نداریم مربی تیم ملی مون از 3 ماه بیشتر بمونه بعده برانکو

H.TiFuSi
17-06-2009, 16:52
اما آوردن برهانی خیلی هم بد نشدا :دي:دي

دیدید که دقایق آخر شماره 3 کره دروازه خالی را نتونست بزنه !! فک کنم از برهانی الگو برداری کرده بود !! :دي :دي :دي

اگه معدنچی هم میومد توپ جی پارک هم نمی رفت تو گل :دي :دي

M O B I N
17-06-2009, 16:52
راستی دو بازیکن هیچ وقت بازیکن نمیشن حتی برن بارسا یکی علیزاده است دیگری برهانی:27:

SAMCRO
17-06-2009, 16:53
سوال پیش میاد از حرفت :
سوال 1 : منظورت از هافبک تیموریان و نوری بود ؟ کدومشون بازی ساز بودن ؟ بعد از بیرون کشیدن نصرتی هم نوری رفت دفاع چپ , گفتم تا بدونی , کریمی هم رفت بیرون تا هافبک کاملا فلج بشه (هر چند کریمی قدم میزد)
سوال 2 : احتمالا اصلا تعویض های کره را ندیدی ؟ یک هافبک یارکوب آوردن نکونام را خنثی کرد (جالبه قبل از تعویض های قطبی بود ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش برهانی هم بازی نمیکرد تا این ننگ بزرگ دامن هیچ استقلالی را نگیرد تا پرس... ها ی عزیز بهانه ای نداشتند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمردن بلدی شما ؟؟؟ نکنه منظورت اینه که باید جباری و نمی دونم هر چی اس... رو می اوورد تو حتما می بردیم ؟؟؟ برو بابا !
مثلا برهانی به جز اون افساید چه چیزی دیگه ای خورد ؟؟؟؟

MORINIO
17-06-2009, 16:53
نخير اينطور نيست . لطفا جدول رو نگاه كنيد . تفاضل گل عربستان 0 ولي كره شمالي +2 هستش

خب اگه کره ببازه تفاضلش میشه +1

تمام حالت ها:

اگه کره ببره(با هر نتیجه ای) ایران میره پلی آف

اگه عربستان 1-0 یا 2-1 یا با اختلاف دو گل ببره بازم ایران میره پلی اف ولی اگه مثلا عربستان 3-2 ببره ایران حذف میشه!

اگه مساوی بشه که هیچی!:27:

corey
17-06-2009, 16:54
آقا این بحث های استقلال و پرسپولیس بی خیال بشید
شانسمون بای رفتن به پلی آف زیاده و اونجا هم انشالله با بحرین بخوریم تا انتقاممون ازشون بگیریم
نیوزیلند هم اصلا در حد ایران نیست