مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
farshidshd
17-06-2009, 16:54
الان كره 7 تا گل زده داره 5 تا خورده ايران 8 تا زده داره 7 تا خورده يعني اگه كره ببازه حتي با اختلاف يه گل ميشه 7 تا زده 6 تا خورده ايران 8 تا زده 7 تا خورده پس ما ميريم ديگه نه ؟ گل زدمون بيشتره خوب :دي
اگه آماری که گذاشتی درست باشه فقط اون دوتا تیم نباید مساوی کنن
با هرنتیجه ای جز مساوی بازیشون تموم شه ایران سوم میشه
pedram_sad
17-06-2009, 16:55
این تیم با این وضعش نره جام جهانی سنگینتره
تیمی که over clock شدش اینه و تو تهران تیم در پیتی مثله امارات رو 1-0 میزنه
همون سنگینتره که نره بالا
سوتی هایی که بازکناش میدن ادم رو دغ مرگ میکنه در حد خود همون تیم ملی !!
Dr.Godfather
مرسی پست بالا رو ندیدم شرمنده..ایشاالله تبانیی نمیشه میریم پلی آف.
تبانی نمیکنن چون عربستان در صورت مساوی سوم میشه پس با تمام قدرت میان که ببرن و مستقیم صعود کنن...
کره هم یه بازی دفاعی ارائه میده و میره رو ضد حمله....بهرحال احتمال مساوی بیشتر از برد یکی از دو تیمه!
در ضمن با برد عربستان هم ایران میره مگر اینکه کره 3-2 یا 4-3 ببازه که احتمالش ضعیفه.
Haj_Amoo
قطبی رو برمیدارن @@@ حالا میبینیم ما جنبه نداریم مربی تیم ملی مون از 3 ماه بیشتر بمونه بعده برانکو شخص شخيص كفاشيان جنبه نداره(يعني برا حفظ موقعيت خودش با كوچكترين اتفاق بدي، همه چي رو ميندازه گردن مربي و يكي ديگه رو مياره!!)
AnarchAshkan
17-06-2009, 16:56
شمردن بلدی شما ؟؟؟ نکنه منظورت اینه که باید جباری و نمی دونم هر چی اس... رو می اوورد تو حتما می بردیم ؟؟؟ برو بابا !
مثلا برهانی به جز اون افساید چه چیزی دیگه ای خورد ؟؟؟؟
عزیزم , پسرم یا دخترم , احتملا دختر 13 یا 14 ساله هستی , مشکلت خیلی حاده و باید صبر کنی تا سنت رشد کنه تا یه ذره سر عقل بیای .
H.TiFuSi
17-06-2009, 16:58
عزیزم , پسرم یا دخترم , احتملا دختر 13 یا 14 ساله هستی , مشکلت خیلی حاده و باید صبر کنی تا سنت رشد کنه تا یه ذره سر عقل بیای .
این حرف ها نشون می ده که شما کاملا منطقی هستین و اصلا هم کم نیاوردین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M O B I N
17-06-2009, 16:59
آقا/خانم تو رو خدا به هم توهین نکنین الان اغتشاش گرا میان اینجا اول بحث سیاسی راه میندازن بعد قرارا رو میگن بعد مثل خش و خاشاک میریزن بیرون به قول بعضی ها و بعد فروم رو میبندن که پاره ای اختلالات درست بشه بعد من و شما میمونیم علاف !!!! بیخی بشین!!
momkhbpsp
به نظر من بهترین نتیجه رو گرفتیم
چون اگه میبردیم به نفع رژیم بود اگه هم میباختیم 1 سال دیگه حسرت میخوردیم
حداقل الان به پلی آف میتونیم امیدوار باشیم
Haj_Amoo
گور پدر استقلال و پيروزي كه همه ي مشكلات فوتبال ما بلا استثنا از اونا نشات مي گيره!!
ول كنين اين دعوا ها رو!
من اندازه ی پدر شما سن دارم ! و به اندازه ی موهای شما ( اگه کجل نباشی ) استادیوم رفتم پس بهتره دیگه توی این تایپیک نیای !
C. Breezy
17-06-2009, 17:00
الان رو نمی دونم ... ولی قبلا یه پسر 19 ساله بود
جدول رده بندی گروه B
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خدا کنه عربستان امشب ببازه
چون که حالم از این عرب های بی پدر بهم می خوره
اینطوری هم ما میریم پلی آف هم اون عرب های بی همه چیز حذف میشن
عزیزم سایتی که توش عکس رو گذاشتی ف....یل....تره!
H.TiFuSi
17-06-2009, 17:03
M O B I N
17-06-2009, 17:04
فقط خدا کنه عربستان امشب ببازه
چون که حالم از این عرب های بی پدر بهم می خوره
اینطوری هم ما میریم پلی آف هم اون عرب های بی همه چیز حذف میشن
17-06-2009, 17:04
من اندازه ی پدر شما سن دارم ! و به اندازه ی موهای شما ( اگه کجل نباشی ) استادیوم رفتم پس بهتره دیگه توی این تایپیک نیای !
چشم کلانتر !!!!!!!! :31:
استادیوم رفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :27::27::27::27::27: با ری کلا , احسنت , چند دقیقه تا حالا فوتبال بازی کردی ؟ :21:
امیدوارم تیم ملی و تیم باشگا هیتون موفق باشد و شما هم همیشه بری استادیوم !!! :31:
این جدول هم که عکسش باز نمیشه
توی tinypic آپ نکنین...برای بعضی ها ف ی ل ت ر ه
مثل خود من....
farshidshd
17-06-2009, 17:05
جدول رده بندی گروه B
کو پس؟؟؟؟ چرا لود نشده؟
AnarchAshkan
17-06-2009, 17:05
الان رو نمی دونم ... ولی قبلا یه پسر 19 ساله بود
با تشکر :10:
toolhelp
17-06-2009, 17:07
كعبي : افتضاح - بايد يك بازي فوتبال كچ راه بندازن كه اين فقط بره رد استوكاشو بندازه رو بدن بازيكنا و افتخاراش بيشتر بشه ! (رنگ زرد بدنش كمه كلا )
شجاعي : افتضاح - به نظرم يا خيلي مغروره يا فكر ميكنه خيلي بي خيالو ريلكسه يا اينكه خيلي قدرت انتقالش كمه چون وقتي توپ مياد زير پاش تا وقتي تصميم ميگيره كه چيكار كنه ميفهمه كه توپشو گرفتن بردن تو زمين خودمون ! يا يدونه دريبل ميزنه جوگير ميشه فكر ميكنه الان همه دنيا دارن نيگاش ميكنن و تيم فوتبال يك نفرست!
خط دفاع - بد نبود گرچه معلوم بود خيلي تحت فشار عصبي بودن و فقط ميزدن زير توپ
مهدوي كيا - خسته به نظر ميومد ديگه شادابي و قدرت دوندگي جوونيشو نداره
كريمي - خيلي تحت فشار بود نتونست كاري بكنه
تيموريان - عالي مثل هميشه جنگنده و پر قدرت گرچه هيچوقت بازيشو نميبينيم
رحمتي - بد نبود بهتر از قبل بود ولي هميشه ترس از چهرش ميباره هميشه بوي گل ميده (مقايسه كنين با چهره عابد زاده مثلا)
نكونام - متوسط بود مثل هميشه تاثير گذار نبود
يه بنده خدايي هم هست كه هميشه وقتي كمك ميكنه گل بزنيم خودش تو همون بازي باعث گل خوردنمون ميشه ! اين بازي هم مثل هميشه بود كاش ميشد بره يكم به زندگيش برسه !
كلا همه چي كلي بود شايدم در كل هميشه !!!
M O B I N
17-06-2009, 17:08
اون بازی حالا ساعت چنده؟
22:30 به وقت جمهوریه الاسلامیه الایران
جدول رده بندی گروه B
(اینم فیل تره؟)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم با صحبتت در مورد شجاعی موافقم
اعصابمون رو خرد کرد بس که خودش رو انداخت روی زمین
اصلا پاس نمیداد....یک موقعیت 99% گل رو هم خراب کرد
farshidshd
17-06-2009, 17:13
یکی جدول رو بزاره ببینیم گل زده ایران واقعا چنده؟
(اینم فیل تره؟)
نه
مرسی
22:30 به وقت جمهوریه الاسلامیه الایران
ممنون
اگه یه چفیه هم دم دستت هست اونم بذار بغلش به یاد مردم فلسطین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی جدول رو بزاره ببینیم گل زده ایران واقعا چنده؟
ایران 8 تا زده 7 تا خورده
جدول رو هم که دوباره گذاشتن
farshidshd
17-06-2009, 17:16
این اطلاعات و جدول رو از کجا آوردی؟
ali racer
17-06-2009, 17:19
بچه ها اگه عربستان و کره مساوی بکنن یا با نتیجه 1 برصفر بازیشون تموم بشه
ایران حذف میشه ؟
جدول رده بندی گروه B
محض اطلاع میگم ایران الان سومه نه چهارم! خوبه خودت تفاضلا رو هم گذاشتی :27:
این اطلاعات و جدول رو از کجا آوردی؟
از اینجا البته با کمی ادیت:
ایران حذف میشه ؟
اگه مساوی بشه ایران حذفه اگه 1-0 بشه (به نفع هر کدوم) ایران میره پلی آف
mhv_kntu
17-06-2009, 17:22
من توی یه خوابگاه دانشجویی تهران بهمراه 50 تا دانشجوی دیگه داشتیم بازی رو می دیدیم . نکته جالب این بود که وقتی ایران گل زد بچه ها موسوی رو تشویق می کردن و وقتی هم که گل حوردیم کسی ناراحت نشد و همه گفتن بهتر شد!؟
بغل دستی من وقتی کره گل زد 2 متر از زمین جدا شد!؟(الهه غرور و عزت ملی بود)
pedram_sad
17-06-2009, 17:24
كعبي : افتضاح - بايد يك بازي فوتبال كچ راه بندازن كه اين فقط بره رد استوكاشو بندازه رو بدن بازيكنا و افتخاراش بيشتر بشه ! (رنگ زرد بدنش كمه كلا )
شجاعي : افتضاح - به نظرم يا خيلي مغروره يا فكر ميكنه خيلي بي خيالو ريلكسه يا اينكه خيلي قدرت انتقالش كمه چون وقتي توپ مياد زير پاش تا وقتي تصميم ميگيره كه چيكار كنه ميفهمه كه توپشو گرفتن بردن تو زمين خودمون ! يا يدونه دريبل ميزنه جوگير ميشه فكر ميكنه الان همه دنيا دارن نيگاش ميكنن و تيم فوتبال يك نفرست!
رحمتي - بد نبود بهتر از قبل بود ولي هميشه ترس از چهرش ميباره هميشه بوي گل ميده (مقايسه كنين با چهره عابد زاده مثلا)
يه بنده خدايي هم هست كه هميشه وقتي كمك ميكنه گل بزنيم خودش تو همون بازي باعث گل خوردنمون ميشه ! اين بازي هم مثل هميشه بود كاش ميشد بره يكم به زندگيش برسه !
تایید میشه در حد همون تیم ملی
مخصوصا قرمز رنگش
farshidshd
17-06-2009, 17:27
ایران حذف میشه ؟
مساوی کنن حذف میشه
100 درصد عربا کره شمالی رو خر میکنن تا تبانی کنن و بازی مساوی شه ( پولوسشون موجوده )
بهتر از باخت و حذف شدنه
از اینجا البته با کمی ادیت:
ممنون
ولی خب الان ایران سومه
ولی انصافا مهدوی کیا خوب دوید برخلاف بازیهای قبل!
Dr.Godfather
17-06-2009, 17:35
مساوی کنن حذف میشه
100 درصد عربا کره شمالی رو خر میکنن تا تبانی کنن و بازی مساوی شه ( پولوسشون موجوده )
بهتر از باخت و حذف شدنه
دوست من عربا با مساوی سوم میشن و میرن پلی آف! مطمئن باش شانس صعود مستقیم رو بخاطر ایران از دست نمیدن! امشب عربا برای برد میان و کره برای مساوی!!
در ضمن کره شمالی هم با هرنتیجه ای ببازه ایران میره بجز 3-2 و 4-3 که خیلی بعیده.
masoudtr
17-06-2009, 17:37
اميدهاي تيم ايران برابر راهيابي به جام جهاني کاهش يافت
اميدهاي تيم ملي فوتبال ايران براي راهيابي به رقابت هاي جام جهاني با توقف برابر کره جنوبي کاهش يافت.
در اين ديدار که عصر چهارشنبه در ورزشگاه جام جهاني سئول برگزار شد دو تيم در پايان 90 دقيقه تلاش به نتيجه تساوي يک بر يک رسيدند تا صعود ايران به جام جهاني به اما و اگر کشيده شود.
"مسعود شجاعي" در دقيقه 51 براي تيم ايران و "پارک جي سونگ" در دقيقه 80 براي کره جنوبي گل به ثمر رساندند.
در نيمه نخست، کره اي ها با پرس در يک سوم خط مياني تيم ايران اجازه بازي سازي را به بازيکنان ايراني ندادند.
آنان قصد داشتند تا از کناره ها عمق خط دفاع تيم ايران را باز کنند که اين حربه با هوشياري مدافعان کشورمان دفع شد.
در اواسط نيمه نخست، بازيکنان ايراني از لاک دفاعي خارج شدند و توانستند با شوتزني به سمت دروازه "لي وون جائه" دروازه بان باتجربه کره اي ها نزديک شوند.
جواد نکونام در دقيقه 25 شوت سنگيني را روانه دروازه کره جنوبي کرد که در برگشت شجاعي شانس گلزني را از دست داد.
شجاعي در اواخر اين نيمه از عمق خط دفاع کره جنوبي حرکت و شوت سنگيني را به سمت درازه "جائه" شليک کرد که اين درازه بان توپ را به کرنر فرستاد تا تيم ايران نتواند با پيروزي به رختکن برود.
در نيمه دوم بازيکنان ايراني حملات خود را از کناره ها طراحي کردند که در دقيقه 51 به نخستين گل بازي دست يافتند.
در اين لحظه "محمد نصرتي" مدافع چپ تيم ايران سانتري را بر روي دروازه کره جنوبي ارسال کرد که شجاعي بر روي اشتباه جائه و "کيم دونگ جين" توپ را درون دروازه حريف جاي داد تا ايران در سئول از کره جنوبي پيشي گيرد.
پس از اين گل، حملات گسترده کره اي ها بر روي دروازه "سيد مهدي رحمتي" دروازه بان کشورمان آغاز شد .
آنان به راحتي با پاس هاي کوتاه و تک ضرب به پشت دروازه تيم ايران مي رسيدند و فرصت هاي گلزني را براي مهاجمان خود مهيا مي کردند.
"پارک چو يونگ" هافبک کره اي تيم موناکو فرانسه در دقيقه 64 بر روي يک ضد حمله وارد محوطه جريمه تيم ايران شد و شوت سنگيني را پس از جا گذاشتن هادي عقيلي و سيد جلال حسيني روانه دروازه ايران کرد که رحمتي با پا توپ را دفع کرد.
در دقيقه 66 تيم کره جنوبي در پشت محوطه جريمه صاحب يک ضربه ايستگاهي شد که شوت يونگ به ديرک عمودي دروازه اصابت کرد.
"هيو يونگ مو" سرمربي تيم کره جنوبي در دقيقه 75 بازي "يونگ دونگ هيون" و "لي يونگ پيو" را وارد زمين کرد تا قدرت خط حمله اين تيم را افزايش دهد.
حملات کره اي ها از عمق خط دفاع تيم ايران ادامه يافت تا اينکه " پارک جي سونگ" هافبک کره اي تيم منچستريونايتد انگليس در دقيقه 80 دروازه کشورمان را باز کرد تا بازي به تساوي کشيده شود.
متاسفانه بازيکنان ايراني پس از گل نخست، نتوانستند بازي را کنترل کنند و در حفظ توپ نيز ناموفق عمل کردند تا شرايط براي حملات بي محاباي کره اي ها مهيا شود.
تعويض هاي ديرهنگام "افشين قطبي" در دقايق پاياني نيز مثمرثمر واقع نشد تا تيم ايران براي صعود به جام جهاني نياز به شانس و اقبال داشته باشد.
تيم هاي ملي فوتبال عربستان و کره شمالي تا ساعاتي ديگر در رياض به مصاف هم مي روند که در صورت پيروزي هر يک از اين دو تيم، ايران به عنوان تيم سوم گروه راهي مرحله حذفي (پلي اف) خواهد شد.
جدول رده بندي گروه دوم
جدول رده بندي
1- کره جنوبي 18 امتياز
2- کره شمالي 11 امتياز (تفاضل گل مثبت دو )
3- ايران 11 امتياز (تفاضل گل مثبت يک)
4- عربستان 11 امتياز (تفاضل گل صفر)
5- امارات 1 امتياز
ولی من احتمال توافق عربستان و کره را برای مساوی زیاد میدونم :13:
---------
جدول هم درست شد:
farshidshd
17-06-2009, 17:41
دوست من عربا با مساوی سوم میشن و میرن پلی آف! مطمئن باش شانس صعود مستقیم رو بخاطر ایران از دست نمیدن! امشب عربا برای برد میان و کره برای مساوی!!
در ضمن کره شمالی هم با هرنتیجه ای ببازه ایران میره بجز 3-2 و 4-3 که خیلی بعیده.
مطمئنا از عربا هر کاری بر میاد...
در ضمن اگه کره با هر شرایطی 2 تا گل بزنه ایران حذف میشه.
در ضمن اگه کره با هر شرایطی 2 تا گل بزنه ایران حذف میشه.
مطمنی ؟؟ ...
farshidshd
17-06-2009, 18:08
مطمنی ؟؟ ...
نه :دی
خدا کنه بازی یه برنده داشته باشه
M.etallic.A
17-06-2009, 18:26
برای من همون مچ بند کریمی و نکونام و بقیه بازیکنها به اندازه صدتا پیروزی ارزش داشت. پورحیدری گفت این مچ بندها نذر حضرت ابولفضل بوده : دی
majid.khaledi
17-06-2009, 18:36
برای من همون مچ بند کریمی و نکونام و بقیه بازیکنها به اندازه صدتا پیروزی ارزش داشت. پورحیدری گفت این مچ بندها نذر حضرت ابولفضل بوده : دی
بله خیلی ارزشمند بود:11:
همه داشتن الا 5 نفر
نیمه دوم هم که بازش کرده بودن از دستشون نیروهای.....!!
masoudtr
17-06-2009, 18:49
نتیجه عربستان -کره چند چند دنبال میشه؟
سایتی هست که اطلاعات کافی بده لحظه به لحظه
برای من همون مچ بند کریمی و نکونام و بقیه بازیکنها به اندازه صدتا پیروزی ارزش داشت
منم همینطور
pedramch
17-06-2009, 18:53
Australia 2 - 1 Japan
:دی
devil_ff2008
17-06-2009, 18:59
دم همشون گرم
با این کارشون ثابت کردن که واقعا با ملتن
اندازه 10 تا برد می ارزید همون مچ بندا
mehdi30nema
17-06-2009, 19:10
این اولین بار هست که از نتیجه نگرفتن تیم ملی خیلی خیلی خوشحال شدم
mehdi_vsgh
17-06-2009, 19:20
مساوی کنن حذف میشه
بهتر از باخت و حذف شدنه
ممنون
ولی خب الان ایران سومه
منظورت فولوس هستش دیگه؟:دی
malkemid
17-06-2009, 19:28
نتیجه عربستان -کره چند چند دنبال میشه؟
سایتی هست که اطلاعات کافی بده لحظه به لحظه
منم همینطور
بی باک بی بال
17-06-2009, 19:37
یه سوال بازی عربستان پخش می شود یه نه
بله ساعت 22:30 پخش ميشود .
آره پخش میشه
mf.designing
17-06-2009, 19:48
به نظر من که حذف میشیم !
masoudtr
17-06-2009, 19:54
بازی عربستان ساعت چند بود؟
7 یا 10.30؟؟؟؟؟؟
boy iran
17-06-2009, 19:54
سلام
نرسيدم يا اين تيم رو به جام جهاني تبريك ميگم
قضيه مچ بند سبز هم مذهبي هست نه سياسي هر كي سبيل داره كه باباي آدم نميشه
تاپيك رو هم به بيراهه نبريد كه تو ترش بايد خبر بيبينيم
سلام
نرسيدم يا اين تيم رو به جام جهاني تبريك ميگم
قضيه مچ بند سبز هم مذهبي هست نه سياسي هر كي سبيل داره كه باباي آدم نميشه
تاپيك رو هم به بيراهه نبريد كه تو ترش بايد خبر بيبينيم
مذهبي هست !؟
از اون حرافها بود ها محمد جان :دي
نكونام و كريمي و شجاعي و نصرتي و كعبي و مهدوي كيا كدومشون سيد هستند كه از رنگ سبز به عنوان نشانه مذهبي استفاده كنن ؟ نشانه سبز اگر مذهبي تلقي بشه ، بيشتر براي احترام سادات هست .
در ضمن اين چند تا بازيكن نيمه اول مذهبي هستند ولي نيمه دوم مذهبي نيستند !؟ :31:
بچه ها ، يه چيز جالب :دي
M.etallic.A
17-06-2009, 20:02
مذهبي هست !؟
نكونام و كريمي و شجاعي و نصرتي و كعبي و مهدوي كيا كدومشون سيد هستند كه از رنگ سبز به عنوان نشانه مذهبي استفاده كنن ؟ نشانه سبز اگر مذهبي تلقي بشه ، بيشتر براي احترام سادات هست .
منصورپورحیدری واسه ماسمالی یه چیزی گفت. گفت بازیکنها نذر کرده بودن. خوب اگه اینطوره چرا همشون با این مچ بند نیومدن. تازه ما تا اونجا که یادمون واسه نذر یه تیکه پارچه سبز میبندن نه اینکه مچ بند بزارن : دی
وي در خصوص دستبندهاي سبز برخي از بازيكنان تيم ملي گفت: اين دستبندها نشان ارادت بازيكنان تيم ملي به حضرت ابوالفضل بود و قبلا نيز بازيكناني مثل نكونام و نصرتي از آن استفاده ميكردند.
نائب رئيس فدراسيون فوتبال افزود: احتمال برداشت هاي منفي وجود داشت و سرپرست تيم ملي به بازيكنان تذكر داد و همه اين دستبندها را از دست خود باز كردند تا برخي سواستفاده سياسي نكنند.
اين ديگه از اون حرفا بودا !
نكونام و مهدوي كيا و شجاعي بعد از عمري از اروپا اومدن و حضرت ابولفضل يادشون افتاده . :27:
نيمه دوم هم اعتقاداتشون عوض شده =))=))=))
Ali_BlueBoy
17-06-2009, 20:22
پورحیدری در گفتگو با مهر:
"سبز" های بازیکنان نذر حضرت ابوالفضل(ع) بود/ تمام تلاشمان را کردیم
سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان بستن مچ بندهای سبز توسط برخی بازیکنان این تیم در دیدار برابر کره جنوبی را نذر آنها برای پیروزی تیم ملی و صعود به جام جهانی عنوان کرد.
منصور پورحیدری که عصر چهارشنبه و پس از تساوی یک بر یک تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره جنوبی در سئول با خبرنگار مهر گفتگو می کرد ضمن اشاره به این موضوع گفت: بازیکنان تیم ملی برای رسیدن به پیروزی برابر کره جنوبی و صعود به جام جهانی مچ بندهای سبزی را با نیت نذر حضرت ابوالفضل(ع) بسته بودند که در بین دو نیمه با این تشخیص که ممکن است این سبزها مورد سوء استفاده عده ای قرار گیرد آنها را باز کردند.
وی ادامه داد: بنده خودم 20 سال است سبز نذری حضرت ابوالفضل (ع) را چه در دروانی که فوتبال بازی می کردم و چه در دوران مربیگری بر دست می بندم.
پورحیدری در مورد دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره جنوبی نیز گفت: بازیکنان ما تمام تلاششان را کردند تا در این دیدار به پیروزی برسند اما در نهایت به تساوی یک بر یک دست یافتیم و حالا باید منتظر نتیجه دیدار تیم های عربستان و کره شمالی باشیم.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو خيلي از بازيها از نشانه هاي سبز استفاده كردن همين بازيكنا اما اين بازي سخته بگيم براي بركت بوده يا اينكه چيز ديگه ...
h_starboy
17-06-2009, 20:26
خدا کنه یکی ببره بازی عربستان با کره شمالی
اگه عربستان میبره خدا کنه ۱-۰ ۲-۱ یا با اختلاف بیش از ۱ گل
اگه خدای نکرده عربستان ۳-۲ یا ۴-۳ و۵-۴ و ... ببره حذفیم
malkemid
17-06-2009, 20:35
منصورپورحیدری واسه ماسمالی یه چیزی گفت. گفت بازیکنها نذر کرده بودن. خوب اگه اینطوره چرا همشون با این مچ بند نیومدن. تازه ما تا اونجا که یادمون واسه نذر یه تیکه پارچه سبز میبندن نه اینکه مچ بند بزارن : دی
خوب بیچاره چی بیاد بگه...اینو نگه که فردا پرتش می کنن بیرون از تیم(الانم امکانش هست!)
Pejvak61
17-06-2009, 20:39
آخرش به جايي رسيديم كه فكرشو ميكردم.
خداروشكر كه عربستان نياز به برد كره شمالي داره وگرنه ما بايد حتماً بازي رو مساوي شده تلقي ميكرديم.
اما اگه كره شمالي بازي رو ببره چقدر حال ميده بچه ها! عربستان حذف ميشه!!!! ولي من شخصاً فكر ميكنم عربستان بازي رو ميبره. به هر حال اونا هم برامون يه كاري ميكنن علي رغم ميلشون.
M.etallic.A
17-06-2009, 20:49
خوب بیچاره چی بیاد بگه...اینو نگه که فردا پرتش می کنن بیرون از تیم(الانم امکانش هست!)
آدم که بخاطر یه مقام دروغ نمیگه و محبوبیت خودشو خراب نمیکنه.
vahid_civil
17-06-2009, 20:56
آدم که بخاطر یه مقام دروغ نمیگه و محبوبیت خودشو خراب نمیکنه.
چرا تو ایران میکنن !
یکی زحمت بکشه جدول گروه ایران رو با تفاضل گل و زده و خورده بذاره تا بفهمیم بازی کره عربستان چه نتیجه ای باید بشه .
اولویت اینجوریه نه ؟
-- تفاضل گل --بعد گل زده -- بعد بازی رو در رو .
boy iran
17-06-2009, 21:23
مذهبي هست !؟
مذهبي از چه نظر
تو انقلاب هر كي بوق ميزنه ملت ميريزن ميگن شلوغ شده
يعني .. چي بگم همه دنبال سوء استفاده هستن
پور حيدري گفته براي حضرت ابوالفضل نذر كرده بوديم چي ميدونستن ميبندنشون به دم موسوي
بابا به خدا انتخابات هم مثل فوتبال 90 دقيقه هست الان هم سوتش خورده شده و تموم هيچ چيزي قابل برگشت نيست
چرا الكي شلوغ كنيم
اولش هم بشكنه دست خودم كه براي موسوي كار كردم :27:
masoudtr
17-06-2009, 21:28
مذهبي از چه نظر
پور حيدري گفته براي حضرت ابوالفضل نذر كرده بوديم چي ميدونستن ميبندنشون به دم موسوي
بابا به خدا انتخابات هم مثل فوتبال 90 دقيقه هست الان هم سوتش خورده شده و تموم هيچ چيزي قابل برگشت نيست
چرا الكي شلوغ كنيم
اولش هم بشكنه دست خودم كه براي موسوي كار كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی که خوابه را میشه بیدار کرد
کسی که خودشو به خواب زده نمیشه
والسلام نامه تمام
مذهبي از چه نظر
چرا الكي شلوغ كنيم
اولش هم بشكنه دست خودم كه براي موسوي كار كردم :27:
ماهیانه 200 تا میگیری یا 300 تا ؟ شهرستاناهم میری ؟
boy iran
17-06-2009, 21:37
هي چي بگم
ماهي يك گوني يا دوگوني سيب زميني بيشتر نميگيرم :دي
اي بابا چرا همه به هم توهين ميكنيم
داريم به بيراهه ميريم
منم اگه يك يوزر ديگه داشتم ميتونستم صحبت كنم ولي خوب .....
اميدوارم حق به حق دار برسه با اينكه ناممكن هست
MoJtaBa.R
17-06-2009, 21:40
ولی خط دفاع روی تمام توپای تودر جاموند که : به هر توپی که بین دفاع وسطها اومد نه گفته نشد که
MoJtaBa.R
17-06-2009, 21:49
تا اینجا که عربستان داره فشار میاره
MoJtaBa.R
17-06-2009, 21:50
جالبه دارن مث عربها این کره ای های ... میتلفند وقت را
resident_evil
17-06-2009, 21:55
من اون موقعیتی که شجاعی از دست دادو تو اخبار دیدم ! چرا اینقدر این بشر کنده ! خیلی موقعیت خوبی بود ! حیف شد نبردیم ! گل بدی خوردیم !
H.TiFuSi
17-06-2009, 21:56
ولی خط دفاع روی تمام توپای تودر جاموند که : به هر توپی که بین دفاع وسطها اومد نه گفته نشد که
نفس اون عقیلی بالا نمیومد بابا
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:00
کلا عقیلی قدرت بدنی و هدش خوبه : سرعت صفر
دفاعهای ایرانی همین خصوصیت بارز رو دارن
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:00
مدافع تيم ملي فوتبال ايران پس از بازي مقابل كره جنوبي به دليل مصدوميت راهي بيمارستان شد.
محمد نصرتي كه در ديدار با كره جنوبي از ناحيه مچ پا مصدوم شد، بنابر نظر كادر پزشكي پس از بازي راهي بيمارستان شد.
وي در دقيقه 80 بازي بر اثر برخورد هافبك تيم ملي كره جنوبي از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت و از تركيب خارج شد.
ايران در اين ديدار به تساوي يك بر يك رسيد.
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:01
قطبي: برابر كره جنوبي با استرس و خستگي بازي كرديم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: برابر كره جنوبي با استرس و خستگي بازي كرديم.
افشين قطبي پس از تساوي يك بر يك برابر كره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از نتيجه راضي نيستيم. براي پيروزي آماده بوديم؛ اما نتوانستيم آن را كسب كنيم. خسته بوديم و با استرس بازي كرديم.
وي ادامه داد: بعد از گل اول، مسعود شجاعي يك فرصت عالي گلزني را از دست داد. اگر آن توپ گل ميشد، 2 بر صفر از حريف جلو ميافتاديم؛ اما پس از اين اتفاق، كره بر بازي مسلط شد. اميدوارم دو تيم كره شمالي و عربستان بازي جوانمردانهاي را ارائه كنند.
سرمربي تيم ملي ايران در مورد تعويضهاي دير هنگامش گفت: مهدي مهدوي كيا و علي كريمي از نظر بدني تحليل رفته بودند. احساس كردم ميتوانيم از سرعت آرش برهاني استفاده كنيم. در 12 روز 3 مسابقه انجام داديم و اين باعث خستگي بازيكنان شد. كريمي هم به دليل تحليل رفتن قواي بدنش، خوب دفاع نميكرد كه او را تعويض كردم.
وي ادامه داد: عقب نشيني برابر كره جنوبي اشتباه بود؛ اما متاسفانه عقب رفتيم. ميخواستم با تعويض هايي كه انجام دادم، حفظ توپ كنيم.
افشين قطبي در مورد تفاوت كره جنوبي كنوني و تيمي كه وي در آن حضور داشت، گفت: اين تيم تلفيقي از جوانان و با تجربهها است كه اكنون بازيكنانش تجربه بسيار بيشتري نسبت به گذشته پيدا كردند.
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:03
تاج: بازيكنان تيم ملي گرايش سياسي ندارند !
رئيس كميته تيم هاي ملي فوتبال گفت: بازيكنان تيم ملي به خاطر اعتقادات مذهبي مچ بند سبز بستند و هيچ گرايش سياسي ندارند.
مهدي تاج درباره مچ بندهاي سبزي كه شماري از بازيكنان تيم ملي در نيمه اول بسته بودند اظهار داشت: مچ بندهاي سبز به قصد اعتقادات مذهبي اين بازيكنان بسته شده بود. من از آنها سوال كردم و گفتند هيچ گرايش خاصي به هيچ فرد سياسي ندارند.
وي با رد شايعه برقراري تماس از تهران و تحت فشار گذاشتن بازيكنان براي باز كردن مچ بندها در بين دو نيمه عنوان كرد: هيچ تماسي از تهران گرفته نشد و آنها فقط براي اينكه ثابت كنند گرايشي به هيچ شخص خاصي ندارند، مچ بندها را باز كردند.
نائب رئيس فدراسيون فوتبال درباره جريان بازي گفت: بازي خوبي انجام داديم. توان ما همين قدر بود، البته نااميد نبوده و منتظر بازي عربستان و كره شمالي هستيم.
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:04
سرنوشت صعود ايران در دست عربستان و كرهشمالي
سايت گل در گزارشي از بازي ايران و كره جنوبي نوشت: نگاه ايرانيان براي تحقق اندك اميد باقي مانده براي صعود به جام جهاني 2010 معطوف بازي امشب كره شمالي و عربستان است.
اين سايت لحظاتي پس از تساوي يك بر يك تيم فوتبال ايران برابر كره جنوبي در ورزشگاه سئول نوشت: ايران در اين بازي در صورتي كه مي توانست برتري اوليه يك بر صفر خود را كه با گل مسعود شجاعي به دست آمد، حفظ كند، بخت صعود به جام جهاني را پيدا مي كرد؛ اما دريافت گل تساوي اميد ايرانيان را بسيار كاهش داد.
پس از گلزني شجاعي و پيش افتادن از ميزبان، ايران حتي مي توانست گل دوم را توسط همين بازيكن وارد دروازه حريف كند؛ اما اين اتفاق روي نداد و در مقابل تيم كره جنوبي پيوسته حمله كرد و رحمتي دروازه بان ايران لحظات پركاري داشت.
تيم ملي ايران در آخرين ديدار مرحله مقدماتي خود در گروه دوم رقابت هاي جام جهاني 2010 كه امروز (چهارشنبه) در سئول برابر كره جنوبي انجام شد به تساوي يك بر يك رسيد و به علت هم امتياز شدن با تيم هاي كره شمالي و عربستان، براي رسيدن به مسابقه پلي اف، چشم انتظار جدال ساعت 22:30 اين دو تيم در رياض است.
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:04
پارك: ايران شايسته حضور در جام جهاني است
يتان تيم ملي كره جنوبي گفت: با توجه به بازي زيباي امروز بايد اذعان داشت كه ايران لياقت حضور در جام جهاني را دارد.
پارك جي سونگ به كره جنوبي اظهار داشت: تيم ايران با قدرت و با انگيزه به سئول آمد و با توجه به بازي امروز مقابل ما بايد گفت لياقت حضور در جام جهاني را دارد.
وي افزود: دقايقي در نيمه اول توان ايرانيها مثالزدني بود و آنها به همين دليل با ادامه رويه كار خود در نيمه دوم به ما گل زدند؛ اما هرگز دوست نداشتيم بازنده باشيم.
جي سونگ ادامه داد: در گروه ما كارها كمي پيچيده شده و خوشحاليم كه به جام جهاني صعود كرديم. به نظر من عربستان و كره شمالي نيز قدرت كافي براي صعود به جام جهاني را به صورت مستقيم دارند
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:06
يك ميليارد تومان پاداش صعود تيم ملي به جام جهاني !!!!!!!
نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: سازمان تربيت بدني در صورت صعود تيم ملي به جام جهاني، يك ميليارد تومان به تيم ملي پاداش مي دهد.
مهدي تاج اظهار داشت: پيش از بازي امروز ايران و كره جنوبي، رئيس سازمان تربيت بدني كه هميشه نگاه ويژه اي به تيم ملي داشته است، نامهاي خطاب به بازيكنان و كادر فني تيم ملي نوشت كه آن را براي همه بازگو كردم.
وي افزود: در اين نامه آمده است در صورت صعود تيم ملي ايران به جام جهاني پاداش يك ميليارد توماني از طرف سازمان تربيت بدني به تيم ملي فوتبال اهدا خواهد شد.
تاج ادامه داد: متاسفانه امروز شرايط طوري نشد كه ما برنده شويم و زيبايي فوتبال به همين است اما راضي هستيم. همان نگراني ما باعث شد تا دچار مشكل شويم چون كنفدراسيون فوتبال آسيا در قبال تيم ملي ايران بد عمل كرد و بازي امروز بايد همزمان با ديدار كره شمالي و عربستان برگزار ميشد.
وي در خصوص دستبندهاي سبز برخي از بازيكنان تيم ملي گفت: اين دستبندها نشان ارادت بازيكنان تيم ملي به حضرت ابوالفضل بود و قبلا نيز بازيكناني مثل نكونام و نصرتي از آن استفاده ميكردند.
نائب رئيس فدراسيون فوتبال افزود: احتمال برداشت هاي منفي وجود داشت و سرپرست تيم ملي به بازيكنان تذكر داد و همه اين دستبندها را از دست خود باز كردند تا برخي سواستفاده سياسي نكنند.
تاج در پايان خاطر نشان كرد: ما همچنان اميدوار صعود به جام جهاني هستيم و اميدوارم براي اينكه دل مردم ايران را شاد كنيم به اين هدف خود برسيم تا جواب تلاش مسئولان نيز را به خوبي داده باشيم.
amirtoty
17-06-2009, 22:06
در مورد بازی عربستان بگید
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:07
لي پي يونگ: ايران و كره لياقت جهاني شدن را دارند
هافبك تيم ملي كره جنوبي گفت: هر دو تيم ايران و كره جنوبي شايسته بازي كردن در جام جهاني هستند.
لي پي پونگاظهار داشت: دو تيم بازي خوب و زيبايي به نمايش گذاشتند. ايران براي برد به سئول آمده بود و بازي هجومي انجام داد.
وي افزود: فكر نميكردم اينقدر تحت فشار باشيم. انگيزه بالاي ايرانيان نشان داد كه آنها دوست داشتند مستقيم به جام جهاني صعود كنند.
هافبك تيم كره جنوبي خاطرنشان كرد:در قاره آسيا تيم ملي ايران و كره جنوبي هر دو تيم لياقت حضور درجام جهاني را دارند. خوشحالم كه زودتر از ايران مجوز حضور در بازي جام جهاني را گرفتيم.
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:08
همكاري با قطبي در صورت عدم صعود به جامجهاني نيز ادامه دارد
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: از عملكرد قطبي راضي بوده و حتي در صورت عدم صعود به جام جهاني نيز خواهان همكاري با وي هستيم.
علي كفاشيان در مورد ديدار تيمهاي ايران و كره جنوبي اظهار داشت: بازي خوبي را از تيم ايران شاهد بوديم. نيمه اول توپ و ميدان در دست بازيكنان ما بود و آنها به خوبي سوار بر بازي بودند.
وي افزود: نيمه دوم به گل رسيديم؛ اما با حملات شديد كرهايها متأسفانه دروازه ما باز شد و بار ديگر پارك جي سونگ زهرش را ريخت و گل تساوي را وارد دروازه ايران كرد.
وي ادامه داد: اين بازيكن با هوش بالا از موقعيتي كه به دست آورد استفاده كرد و توانست گل مساوي را وارد دروازه ايران كند؛ اما با اين حال ملي پوشان ما مقابل كرهجنوبي آن هم در سئول و مقابل تيمي كه با همه توانش بازي ميكرد، عملكرد خوبي داشتند.
كفاشيان در مورد ديدار امشب عربستان و كره شمالي تأكيد كرد: عربستان ميخواهد به عنوان تيم دوم به جام جهاني صعود كند و از انگيزه بالايي در ديدار امشب برخوردار است. به نظر من سازشي براي رقم خوردن نتيجه بيرون از ميدان وجود ندارد و عربستان از شانس بالايي براي برد در اين ميدان برخوردار است.
وي در باره داوري اظهار داشت: داور ژاپني با نشان دادن 4 كارت زرد بيجهت، اعتماد به نفس را از بازيكنان ما گرفت و بايد به طور رسمي به وي اعتراض كرد. اين داور با نحوه قضاوتش بازيكنان ما را بسيار اذيت كرد و به همين دليل بازيكنان به ناچار در نيمه دوم محتاطتر بازي كردند كه اين احتياط باعث شد حملات ايران كمدامنهتر از نيمه اول شود.
كفاشيان در مورد ادامه حضور افشين قطبي در تيم ملي ايران با پايان مسابقات مقدماتي جام جهاني، اظهار داشت: اگر امشب به عنوان تيم سوم انتخاب شويم، قطبي تا پايان بازيهاي پليآف در ايران خواهد ماند و پس از آن با مذاكره خواهيم كرد؛ اما در صورتي كه نتيجه ديدار عربستان و كره شمالي به گونهاي رقم بخورد كه تيم ملي از گردونه مسابقات مقدماتي جام جهاني حذف شود، سعي ميكنيم با قطبي براي ادامه حضورش در تيم ملي به توافق برسيم.
وي افزود: ما در اين مدت از قطبي راضي بوديم و سعي ميكنيم با او به تفاهم برسيم و او را در ايران نگه داريم، البته اين تفاهم دوطرفه است.
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:08
نكونام، شجاعي و رحمتي در زمين ماندند
سه بازيكن تيم ملي ايران پس از تساوي برابر كره جنوبي حاضر به ترك ميدان مسابقه نبودند.
پس از پايان مسابقه جواد نكونام، مهدي رحمتي و مسعود شجاعي در زمين مانده و با ساير نفرات به رختكن نرفتند. در نهايت با درخواست مهدويكيا و صحبت با آنها راضي به ترك زمين شدند.
* تعويض اول افشين قطبي، محمدرضا خلعتبري بود؛ اما تصميماش عوض شد و در نهايت آرش برهاني به عنوان اولين بازيكن تعويضي به جاي علي كريمي به ميدان رفت.
* در پايان مسابقه كرهاي ها كه پيش از اين صعودشان به جام جهاني قطعي شده بود، جشن صعود برپا كردند و بازيكنان كره چند توپ به هوادارانشان هديه دادند.
* در اين مراسم موسيقي پاپ و سنتي كره جنوبي اجرا شد.
* گل پارك جي سونگ به ايران چندين بار در جريان مسابقه از اسكوربرد پخش شد و هر مرتبه تماشاگران كرهاي اين بازيكن را تشويق ميكردند.
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:10
در مورد بازی عربستان بگید
همین قدر که الان کره شد یه تیم کاملا عربی : با اتلاف پیاپی وقت . اونا مساوی رو میخوان از بازی و کاملا پیداست ولی برعکس انگیزه بالایی دارن عربستانیها برا گلزنی به حریف
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:11
پارك جي سونگ بهترين بازيكن شد
كاپيتان تيم فوتبال كره جنوبي بهترين بازيكن مسابقه ايران و كره جنوبي شد.
پارك جي سونگ با توجه به تلاش خود در اين بازي و گلي كه توانست مسابقه را به تساوي بكشاند، از سوي برگزار كنندگان به عنوان بهترين بازيكن انتخاب شد.
ديدار ايران مقابل كره جنوبي با نتيجه يك بر يك به پايان رسيد.
الان داره بازی عربستان و کره شمالی را نشون میده .... این کره شمالی چی چی داشت که ما نتونستیم ببریم؟
به نظر من قطبی هیچ تغییر تاکتیکی نداده و اصلا تیمش از لحاظ تاکتیکی هیچ فرقی با تیم زمان دایی نداره( گل بزن برو دفاع) ... فقط یکم رفیق بازی و تعارفهای تیم بالاتر رفته چندتا کمک مربی خارجی اورده با یکم حرف های چرت و پرت داره مردم را گول میزنه : تنها تیمی که میتونه تو کره این تیم را ببره تیم ماست : دی بشین بابا مزخرف نگو...
دقیقه 82 خلعتبری را میاره تو ... شجاعی را میزاره مهاجم چرا؟ به خاطر اینکه تو اوساسونا دو دقیقه مهاجم بازی کرده (شاید شجاعی تو اوساسونا دروازه بان بازی کنه اونوقت تو باید بزاریش دروازه؟) و جالب تر نوری پشت شجاعی بازی میکرد : دی نصرتی نصرتی را داشتید ضربه آزاد میزنه ذوق میکنه میوفته رو زمین یکی بیاد اینا بلند کنه ...
تو 81 دقیقه هیچ تعویضی انجام نمیده فاصله 5 دقیقه سه تا تعویض میکنه .... اقای قطبی تعویضهای شما بر چه مبنای هست؟روی چه اصولی این بازیکنان را میفرستی تو؟ چی میگی تو اصول و مبنا چیه کیلویی بازیشون میدم ...
برهانی چند کیلویی ؟ 70 کیلوم اقا ... هاشمیان تو چند کیلویی؟ اقا افشین 150 کیلوم.... خوب اول آرش میره بعد تو برو
شجاعی: اقا میخوام تو این بازی فیکس باشم!!؟ خیلی خوب صبر کن ببینم کجا جای خالی دارم ... اها بیا وایستا مهاجم
اینا همش نظر خودم بود ...
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:24
الان داره بازی عربستان و کره شمالی را نشون میده .... این کره شمالی چی چی داشت که ما نتونستیم ببریم؟
به نظر من قطبی هیچ تغییر تاکتیکی نداده و اصلا تیمش از لحاظ تاکتیکی هیچ فرقی با تیم زمان دایی نداره( گل بزن برو دفاع) ... فقط یکم رفیق بازی و تعارفهای تیم بالاتر رفته چندتا کمک مربی خارجی اورده با یکم حرف های چرت و پرت داره مردم را گول میزنه : تنها تیمی که میتونه تو کره این تیم را ببره تیم ماست : دی بشین بابا مزخرف نگو...
دقیقه 82 خلعتبری را میاره تو ... شجاعی را میزاره مهاجم چرا؟ به خاطر اینکه تو اوساسونا دو دقیقه مهاجم بازی کرده (شاید شجاعی تو اوساسونا دروازه بان بازی کنه اونوقت تو باید بزاریش دروازه؟) و جالب تر نوری پشت شجاعی بازی میکرد : دی نصرتی نصرتی را داشتید ضربه آزاد میزنه ذوق میکنه میوفته رو زمین یکی بیاد اینا بلند کنه ...
تو 81 دقیقه هیچ تعویضی انجام نمیده فاصله 5 دقیقه سه تا تعویض میکنه .... اقای قطبی تعویضهای شما بر چه مبنای هست؟روی چه اصولی این بازیکنان را میفرستی تو؟ چی میگی تو اصول و مبنا چیه کیلویی بازیشون میدم ...
برهانی چند کیلویی ؟ 70 کیلوم اقا ... هاشمیان تو چند کیلویی؟ اقا افشین 150 کیلوم.... خوب اول آرش میره بعد تو برو
شجاعی: اقا میخوام تو این بازی فیکس باشم!!؟ خیلی خوب صبر کن ببینم کجا جای خالی دارم ... اها بیا وایستا مهاجم
اینا همش نظر خودم بود ...
کجا آپ کردی پستت رو ؟ برا من نمیاد انگاری ف ی ل ت ر داره !:18:
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:25
فعلا که یه نیمه تموم شد : از نوع مساوی
و یه نیمه مونده
MoJtaBa.R
17-06-2009, 22:45
عجب بی دقته این قحطانی ! کلا اگه بخواد تمام توپا به اون ختم بشه احتمال گل نشدن توپا بیشتره تا شدنش
اينجا هم دست از استقلالي بودن يعني عقده اي و کينه اي و زبون نفهم بودن برنميدارين ؟ ديگه مردم اعصاب استقلال پرسپوليس کردن و ندارن . دتبال يه بهانن يه کم غماشون يادشون بره .
داداش جان به مولا علي اگه هدف من به راه انداختن کل کل آبي و قرمز باشه .... فقط خودت کلاهت را قاضي کن!!
از بعد از ظهر تا حال به قدري اعصابم خرده که نگو ... ديگه پي بن شدن را به تنم ماليده بودم اگه بعد از بازي به اينترنت دسترسي داشتم که ديگه تا حالا بن شده بودم
در ضمن شما هم به توهيني کردي ... مواظب باش!
خوبه که آدم ! هميشه بياد اين تاپيک نه صرفا برا تيکه اندازي و بر هم زدن نظم تاپيک
شما چيزي ننوشتي که کسي بياد جوابت رو بده !
پس علت نقل و قول کردن اون پست چي بود؟ مسخره کردن؟تحريک؟!
و در نهایت تیم ملی به حول و قوه اقایان: دایی،تاج،کفاشیان،قطبی و بازیکنان غیور تیم حـــــــــــــــــــــــذ ف شد!
amir_rahmani
19-06-2009, 11:29
نه نخوندیم بگذار ببینیم..
M.etallic.A
19-06-2009, 11:39
تسلیت میگم....
به نظرم نیروهای غیبی دست به دست هم دادن تا تیم نره بالا، خدا هم دوست نداشت این تیم با این وضعیت بره جام جهانی !
بچه ها مشکلات تیم ملی رو ریشه یابی کنید اگه گفتید به کی میرسید؟!
babak-online
19-06-2009, 11:56
تیمی که از تیم قهرمان لیگش بازیکنی توی ترکیبش نیست لیاقت صعود نداره.
آقایان تاج، کفاشیان، علی آبادی و دایی مبارکتان باشد.
masoudtr
19-06-2009, 11:58
تسلیت میگم....
من برای اولین بار اصلا ناراحت نشدم
خداییش هم اگه بخواهیم ما نتیجه بگیریم
پس باید گفت دیگه چیزایی مثل مدیریت و بازیکن سازی و کشف استعداد و بازی های تدارکاتی و ...کشک است چون ما بدون استفاده از اینا به نتیجه رسیدیم و تیمی مثل ژاپن با استفاده از اینا
sina1100
19-06-2009, 12:03
اینجا هم دست از استقلالی بودن یعنی عقده ای و کینه ای و زبون نفهم بودن برنمیدارین ؟ دیگه مردم اعصاب استقلال پرسپولیس کردن و ندارن . دتبال یه بهانن یه کم غماشون یادشون بره .
یکم بیشتر دقت کنین چی از دهنتون در میاد! شما خودت به بدترین شکل داری جانب داری میکنی... تموم کنین بحث رو.
Retired User
19-06-2009, 12:08
خدا كنه بار همه تقصيرات رو نندازن سر قطبي
اون تمام تلاشش رو كرد
كفاشيان بايد بركنار بشه همچنين علي آبادي
ali_ranger22
19-06-2009, 12:25
ما مشکل مدیریتی داریم ... باید همه مسئولان اصلی برن کنار ... کفاشیان این آخر سری فهمید که باید خودش دست به کار بشه و مربی انتخاب کنه که نتیجش خوب بود
در هر صورت ما حذف شدیم ، اسنادش هم موجود است ! :دي
كاش قطبي يه بازي زودتر ميومد :(
Haj_Amoo
19-06-2009, 14:05
اون تمام تلاشش رو كرد
اونا اگه مي خواستن كنار برن بعده المپيك ميرفتن!
در ضمن كسي ميدونه الان قطبي كجاست؟
mf.designing
19-06-2009, 14:14
با این اوضاع اگه میرفت باید تعجب میکرد !
shahab_f
19-06-2009, 14:17
از دست این شجاعی :angry:
هنوز تو کف اون موقعیتیم که کعبی سانتر کرد ،شجاعی هم به جای سر ضرب زدن استپ کرد توپ رو .. e ... e ...e :18:
تازه تو نیمه اول هم یه شوت نکونام کرد دربازه بان نتونست بگیره توپ از دستش ول شد ، اگه آقای شجاعی هوس یه پا دوپا کردن دربازه بان به سرش نمی زد و مستقیم توپ رو شوت میزد گل میشد ، مطمئنم ، اگه ریپلی رو با دقت نگاه کرده باشین با من هم عقیده این که راحت میشد گلش کرد.:13:
wildhunter
19-06-2009, 14:32
به نظر من باید قطبی رو 4 سال دیگه نگه دارن چون واقعا تمام تلاشش و رو کرد
از دست این شجاعی :angry:
هنوز تو کف اون موقعیتیم که کعبی سانتر کرد ،شجاعی هم به جای سر ضرب زدن استپ کرد توپ رو .. e ... e ...e [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
تازه تو نیمه اول هم یه شوت نکونام کرد دربازه بان نتونست بگیره توپ از دستش ول شد ، اگه آقای شجاعی هوس یه پا دوپا کردن دربازه بان به سرش نمی زد و مستقیم توپ رو شوت میزد گل میشد ، مطمئنم ، اگه ریپلی رو با دقت نگاه کرده باشین با من هم عقیده این که راحت میشد گلش کرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
اره من نمیدونم اون موقعیت رو چه جوری گل نکرد فقط کافی بود شوت کنه
یک سری بازیکنان جنبه بزرگ و معروف شدن ندارن
نمونه اش همین شجاعی....خیلی خودخواهه
من واقعا تعجب می کنم ! :دي
چرا عربستان مساوی کرد اخه ؟؟؟ راحت می تونست کره رو بترکونه !
بی باک بی بال
19-06-2009, 16:17
بچه ها مشکلات تیم ملی رو ریشه یابی کنید اگه گفتید به کی میرسید؟
به اسرائیل
حال كردين همون اولي كه نظر سنجي رو گذاشتين من چهارمي رو زدم :5:
mf.designing
19-06-2009, 16:20
به نظر من اگه تیم ملی میرفت جام جهانی باید شک میکردیم ! در ضمن نمیدونم چرا حس کردم کلا عربستان خودش نبود ! یعنی اصلا بازی نمیکرد !
به نظر من اگه تیم ملی میرفت جام جهانی باید شک میکردیم ! در ضمن نمیدونم چرا حس کردم کلا عربستان خودش نبود ! یعنی اصلا بازی نمیکرد !
من اخرای بازی رو دیدم داشت خوب بازی می کرد ! یه گلم زدن ! :دي
بی باک بی بال
19-06-2009, 16:24
باید قبول کرد سطح فوتبال ایران همین است
بعد از انقلاب فوتبال ما تنها افتخاری کسب کرد رفتن به جام جهانی 98 و 2006 است همین
باید قبول کرد سطح فوتبال ایران همین است
بعد از انقلاب فوتبال ما تنها افتخاری کسب کرد رفتن به جام جهانی 98 و 2006 است همین
قبلش مگه چی کار کرد ؟؟ :دي
بی باک بی بال
19-06-2009, 16:30
قبلش مگه چی کار کرد ؟؟ :دي
قبلش
چند بار قهرمان اسیا شده بود
با تیم های مثل اسکاتلند که اون موقع از قدرتهای هان بود بازی کرد و برد
از هم مهم تر حداقل بین 5 تیم چهارم نمی شد
M O B I N
19-06-2009, 16:57
خب مثل اینکه قطبی بازم میمونه همه تعجب کنیم که یه سر مربی بعد از اولین ناکامی هنوز سرمربیه در ایران بعیده!!!
رئيس فدراسيون فوتبال: فيفا با بازيکنانی که مچ بند سبز بستند برخورد می کند
علی کفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال ايران دربارهی بستن مچ بندهای سبز از سوی برخی بازيکنان تيم ملی در بازی مقابل کره جنوبی گفت: من هيچ تماسی با کره نداشتم و علت آن را هم نمیدانم.
اين موضوع را بايد از بازيکنان تيم ملی پرسيد. اما، گويا نمايندهی فيفا دربارهی انگيزهی بازيکنان و سياسی بودن آن شبهاتی را مطرح کرده است چرا که اگر هدف بازيکنان از اين کار نشان دادن يک نماد مذهبی يا سياسی بوده باشد، برخلاف بند شش اساسنامهی فيفا بوده و احتمال دارد فيفا با اين بازيکنان برخورد کند. به هرحال از خود بازيکنان بايد سوال شود که چرا آن مچ بندهای سبز را بستند و سپس باز کردند.
entekhabnews.com
masoudtr
19-06-2009, 17:15
رئيس فدراسيون فوتبال: فيفا با بازيکنانی که مچ بند سبز بستند برخورد می کند
یکی نیست بپرسه با تو نباید برخورد کنن که باعث شدی تو 5 تا تیم 4ام بشیم
یکی نیست بپرسه با تو نباید برخورد کنن که باعث شدی تو 5 تا تیم 4ام بشیم
:38::16::16::16:
Dr.Godfather
19-06-2009, 17:52
تیمی که از تیم قهرمان لیگش بازیکنی توی ترکیبش نیست لیاقت صعود نداره.
آقایان تاج، کفاشیان، علی آبادی و دایی مبارکتان باشد.
لطفا بحث آبی – قرمز رو ببرید تاپیکای خودتون...:2:اینقدر روزنامه ها به تعصب رنگی مردم دامن زدن که دیگه روحیه ملی نداریم و حتی در بازی بچه های تیم ملی هم این بی غیرتی مشخصه! در ضمن همه بازی آقای برهانی و کاظمی رو برای تیم ملی دیدن در این دوره...این بهترین ترکیب ما بود(منهای نصرتی) و البته بهترین بازیمون.
من برای اولین بار اصلا ناراحت نشدم
خداییش هم اگه بخواهیم ما نتیجه بگیریم
پس باید گفت دیگه چیزایی مثل مدیریت و بازیکن سازی و کشف استعداد و بازی های تدارکاتی و ...کشک است چون ما بدون استفاده از اینا به نتیجه رسیدیم و تیمی مثل ژاپن با استفاده از اینا
کره شمالی از نظر بازیکن سازی قویتر از ما یا عربستان نبود, دوندگی و روحیه ملی بازیکناش باعث شد مستقیم صعود کنه!
بعضیا فکر میکنن با نرفتن به جام جهانی مشکلات فوتبال حل میشه!!:13: در حالیکه تیمای خیلی ضعیفتر برای صعود تلاش میکنن و موفقم میشن..
و همچنین .........
آخ جوون.....تیم ملی هم حذف شد..........چه حالی داد........
C. Breezy
19-06-2009, 19:01
خاک بر سر این گوساله ها ... از این تابلو تر نمیشه کودتا به پا کرد ... خسته نباشین ، به بازیکنا هم گیر میدن ، فکر کنم کفاشیان الان داره با باتوم می زنتشون ...
مبین این کجاش نا کامی بود ؟ تو سه بازی 5 امتیاز داشت ... که دو تاش با دو تا کره در زمین خودشون بود ... خیلی خوب کار کرد
ارمغان جنون
19-06-2009, 19:10
ناراحت نباشین
ایران فقط 1 سال زودتر حذف شد
اگر میرفتیم جام جهانی سال اینده همین موقعها و شایدم زودتر در گروهمون چهارم میشدیمو برمی گشتیم
الان پیشرفت برای فوتبال ما اینه که در جام جهانی بتونیم از گروهمون صعود کنیم ولی این تیم اگر جام جهانی هم میرفت زنگ تفریح میشد و بدتر مایه ابروریزی و اگر در 2006 1 امتیاز گرفتیم در 2010 همون 1 امتیزم نمی گرفتیم.
ولی اینو ببینید یه خورده بخندید:
H a m e e d
19-06-2009, 19:10
بعضیا فکر میکنن با نرفتن به جام جهانی مشکلات فوتبال حل میشه!!:13:
با رفتن به جام جهانی هم گره ای از فوتبال ایران گشوده نمی شد.:13:
rama0000
19-06-2009, 19:11
خاک بر سر این گوساله ها ... از این تابلو تر نمیشه کودتا به پا کرد ... خسته نباشین ، به بازیکنا هم گیر میدن ، فکر کنم کفاشیان الان داره با باتوم می زنتشون ...
مبین این کجاش نا کامی بود ؟ تو سه بازی 5 امتیاز داشت ... که دو تاش با دو تا کره در زمین خودشون بود ... خیلی خوب کار کرد
تایید میشه و امضا تاییدتر!!!!کاش میشد منم امضاتون رو بذارم..
بی باک بی بال
19-06-2009, 19:16
آقا خواهشن بحث سیاسی نکنید
ووای عجب چیز تمیزیه این ! برید روحیه بگیرید !!: دي
rama0000
19-06-2009, 19:20
ووای عجب چیز تمیزیه این ! برید روحیه بگیرید !!: دي
آقا خداییش اینو نخونین نصف عمرتون برفناست برین بخونین..حال کنین :27::27::27::27::27:واقعا این خبرگزاری در پیت فارس هم نمیدونه چطوری پاچه خواری خودش رو ثابت کنه طفلکی...!
قبلش
چند بار قهرمان اسیا شده بود
با تیم های مثل اسکاتلند که اون موقع از قدرتهای هان بود بازی کرد و برد
از هم مهم تر حداقل بین 5 تیم چهارم نمی شد
اولا اون موقع جام ملت های آسیا به این سبک برگزار نمیشدش و تعداد تیما خیلی کمتر بودش
دوما اسکاتلند هیچ قدرت خاصی نبود بلکه یه تیم درجه2 محسوب میشد که ما باهاش مساوی کردیم و نبردیمش
سوما هم نداریم:دی
اولا اون موقع جام ملت های آسیا به این سبک برگزار نمیشدش و تعداد تیما خیلی کمتر بودش
دوما اسکاتلند هیچ قدرت خاصی نبود بلکه یه تیم درجه2 محسوب میشد که ما باهاش مساوی کردیم و نبردیمش
سوما هم نداریم:دی
منظور ایشون اینه که،همه ی تیم های جدید و قدیم دارند پیشرفت می کنند،ولی تیم ما ...
Fifa Ranking
بررسی رنکینگ ایران در فیفا طی 4 سال گذشته و 8 سال قبل اون
منبع:
masoudtr
19-06-2009, 20:05
به رنکیگ فیفا اهمیت ندین الان میدونین چند سال است که تو اسیا به فینال نرفتیم؟
Haj_Amoo
19-06-2009, 20:20
رنكينگ فيفا مسخره هست! يادمه يه موقعي تيم ايران با پرتغال توي يه رده بودند!!
iman_abi
19-06-2009, 21:00
اینم از تیم ملی... حالا الکی میگن این جام جهانی تموم شد باید به فکر 4 سال بعد باشیم... 4 بعد باز روز از او روزی از نو ...
رنكينگ فيفا مسخره هست! يادمه يه موقعي تيم ايران با پرتغال توي يه رده بودند!!
ماشالله حافظه هم هم تحلیل رفته
با آلمان تقریبا هم رده بودن نه پرتغال
mehdi_vsgh
19-06-2009, 22:44
ولی باید قطبی رو نگه داریم...
اگه نخوان دوباره به خاطر مسائل سیاسی یه سرمربی داغون بردارن بیارن...
3 بازی و گرفتن 5 امتیاز به نظرم خیلی هم خوبه
علی دایی اگه عرضه داشت تو تهران از عربستان امتیاز میگرفتیم الان اینهمه دردسر نداشتیم...
(البته باید قبول کنیم که بازیکنای تیم ملی یه کم بیش از اندازه بی غیرت هستن.....نمیدونم بازیهای تیم ملی مصر رو میدیدین؟؟؟؟ من بازیشون رو با برزیل دیدم...وقتی 2 گل عقب بودن ناامید نشدن با جون و دل بازی میکردن با عشق برای تیم ملیشون بازی میکردن و دو گل پشت سر هم زدن....درسته که بازی رو باختن ولی حداقل وجدانشون راحته که تلاششون رو کردن..)
بازی مصر رو که دیدیم با خودم گفتم ایکاش تیم ملی ما 40٪ تعصب و غیرت اونارو داشت در این صورت مطمئنا ما خیلی راحت تر به جام جهانی میرفتیم و موفقتر میشدیم....
Retired User
19-06-2009, 22:53
ولی باید قطبی رو نگه داریم...
اگه نخوان دوباره به خاطر مسائل سیاسی یه سرمربی داغون بردارن بیارن...
3 بازی و گرفتن 5 امتیاز به نظرم خیلی هم خوبه
علی دایی اگه عرضه داشت تو تهران از عربستان امتیاز میگرفتیم الان اینهمه دردسر نداشتیم...
(البته باید قبول کنیم که بازیکنای تیم ملی یه کم بیش از اندازه بی غیرت هستن.....نمیدونم بازیهای تیم ملی مصر رو میدیدین؟؟؟؟ من بازیشون رو با برزیل دیدم...وقتی 2 گل عقب بودن ناامید نشدن با جون و دل بازی میکردن با عشق برای تیم ملیشون بازی میکردن و دو گل پشت سر هم زدن....درسته که بازی رو باختن ولی حداقل وجدانشون راحته که تلاششون رو کردن..)
بازی مصر رو که دیدیم با خودم گفتم ایکاش تیم ملی ما 40٪ تعصب و غیرت اونارو داشت در این صورت مطمئنا ما خیلی راحت تر به جام جهانی میرفتیم و موفقتر میشدیم....
تعصب به تنهايي كافي نيست
مگر دايي كم تعصب داشت؟
خب چي كار تونست بكنه؟
تعصب به تنهايي كافي نيست
مگر دايي كم تعصب داشت؟
خب چي كار تونست بكنه؟
چرا همه کار میکنه
تعصب یعنی غیرت ، غیرت یعنی از جونت واسه چیزی مایه بزاری ، تا دقیقه 90 بجنگی برای گل بعدی نه دفاع از گل
مشکل نه تیم ملی مشکل همه باشگاه های ایران اینه
دایی تعصب با خرافات داشت هر بازی 70 بار یه تسبیح رو دور میزد
MoJtaBa.R
19-06-2009, 23:21
تعصب به تنهايي كافي نيست
مگر دايي كم تعصب داشت؟
خب چي كار تونست بكنه؟
ايشون بيش از تعصب لجبازي و غرور داشت : غرور زيادي هم کاذبه و لجبازي با سرمايه هاي تيم ملي هم ميتونه چالش ها رو برا تيم ببار بياره
تيم ملي علي دايي شبيه تيم ملي اميد يا جوانان بود تا بزرگسال : ايشون به يکباره تيم ملي رو خواست جوون کنه : نتيجش هم همين بود که جوونامون فقط تجربه !! کسب کرد بدون هيچ افتخار ملي
MoJtaBa.R
19-06-2009, 23:23
راستي امروز علي آبادي رو نشون داد که از کفاشيان دفع کرد و گفت حداکثر تلاش با عاليترين امکانات برا تيماي ملي بود !!!! و هيچ کوتاهي نشده
البته اين هم گفت که نتايج ضعيف در گذشته تيم ملي رو پوکوند : که اين طبق گفته علي آبادي نقض آشکار کم کاري اي هست که گفت کفاشيان نکرده !
MoJtaBa.R
19-06-2009, 23:29
من واقعا تعجب می کنم ! :دي
چرا عربستان مساوی کرد اخه ؟؟؟ راحت می تونست کره رو بترکونه !
به هر قيمتي تونستن ما ايرونيها رو بپوکونن : جالبه هميشه اعراب روي مغزمون بوده هستن و خواهند بود
به هر قيمتي تونستن ما ايرونيها رو بپوکونن : جالبه هميشه اعراب روي مغزمون بوده هستن و خواهند بود
می گم خیلی به پکوندن علاقه داریا !!: دي
MoJtaBa.R
19-06-2009, 23:33
اون تمام تلاشش رو كرد
کفاشيان به طرز .. اي گفت قطبي چه بببره چه ببازه ! انگاري تيم ملي يه نفرست : در تيم ملي ميمونه
علي آباد ! هم گفت کار کفاشيان فوق العاده بود
حالا منتظريم شاهکار شاغلام رو با تيم ملي اميد رو ببينيم ! :13:
MoJtaBa.R
19-06-2009, 23:36
می گم خیلی به پکوندن علاقه داریا !!: دي
همش دارم مي ويرايشم پستام رو چون کلمه ي قبليش رو اگه بزارم شايد بند شم : پوکوندن مارو مصداق بارز ! ...ند مارو است :31:
masoudtr
19-06-2009, 23:45
ما ها اگه صعود نکردیم تقصیر خود ماهاست به پای عرب ها نگذاریم
ما هم جای اونا بودیم ترجیح میدادیم مساوی بگیریم عربستان را بپکونیم
MoJtaBa.R
19-06-2009, 23:48
ما ها اگه صعود نکردیم تقصیر خود ماهاست به پای عرب ها نگذاریم
ما هم جای اونا بودیم ترجیح میدادیم مساوی بگیریم عربستان را بپکونیم
خوب من نگفتم که ما تقصير نداشتيم : با برنامه ريزي درست و پر پر و پيموني که داشتيم بايدم ميرفتيم
کلا گفتم اعراب هميشه برا روي نرومان هستند
MoJtaBa.R
19-06-2009, 23:49
کسي نميدونه بازياي اميد از کي شروع ميشه ؟!
کفاشیان: امشب به قطبی پیشنهاد تمدید قرارداد 4 ساله دادم
سایت گل-کفاشیان در گفت و گو با سایت گل گفت: ما خواهان تمدید قرارداد افشین قطبی هستیم و بنده به همین منظور ساعت 8 جمعه شب در کمپ تیم های ملی جلسه ای با افشین قطبی داشتم و پیشنهاد تمدید قرارداد به مدت 4 سال را با ایشان در میان گذاشتم.
کفاشیان در ادامه گفت: در این جلسه فقط یکسری بحث های کلی مطرح شد. بنده صراحتا به آقای قطبی اعلام کردم که فدراسیون فوتبال خواهان تمدید قرارداد ایشان به مدت 4 سال است. قطبی هم در این باره نظرات کلی خودش را مطرح کرد و مقرر شد طی روزهای آتی جلسات دیگری با همدیگر داشته باشیم.کفاشیان می گوید: در نشست جمعه شب هیچ بحثی درباره مبلغ قرارداد نشد و فقط پیشنهاد و تمایل ویژه فدراسیون فوتبال به سرمربی تیم ملی ابلاغ شد.
کفاشیان گفت: با توجه به اینکه دقایقی پیش با قطبی جلسه داشتم، نشست روز شنبه برگزار نمی شود و قرار است آقای قطبی بعد از کمی فکر کردن و ارائه برنامه هایش، نظرات و شرایط خود را به ما اعلام کند تا مذاکرات جدی تر از دو روز دیگر آغاز شود.
اختصاصي سايت گل،مچ بندهاي سبز در حمايت از موسوي بود
شب قبل چند نفر از بازيكنان مشهور تيم ملي مثل علي كريمي، مهدي مهدوي كيا و جواد نكونام تصميم گرفتند در حمايت از مير حسين موسوي با مچ بند سبز وارد زمين بشوند
سايت گل - منصور پورحيدري سرپرست تيم ملي ، يكي از آنهايي است كه درباره مچ بندهاي سبزي كه به دست بازيكنان تيم ملي بسته شده بود ، مثل ساير مقامات سعي در پرده پوشي دارد . او مي گويد :"بازیکنان تیم ملی برای رسیدن به پیروزی برابر کره جنوبی و صعود به جام جهانی مچ بندهای سبزی را با نیت نذر حضرت ابوالفضل(ع) بسته بودند. بنده خودم 20 سال است سبز نذری حضرت ابوالفضل (ع) را چه در دروانی که فوتبال بازی می کردم و چه در دوران مربیگری بر دست می بندم."
تصميم شخصي
اما واقعيت رابايد از زبان خبرنگاراني شنيد كه در جريان تصميم ملي پوشان فوتبال ايران بودند . يكي از آنها مي گويد : " شب قبل چند نفر از بازيكنان مشهور تيم ملي مثل علي كريمي تصميم گرفتند در حمايت از مير حسين موسوي با مچ بند سبز وارد زمين بشوند. اين يك تصميم شخصي بود كه همانطور كه ديديد ، با دخالت نايب رئيس فدراسيون فوتبال شكل ديگري به خود گرفت." پورحيدري در اين باره گفته :" در بین دو نیمه با این تشخیص که ممکن است این مچ بند ها مورد سوء استفاده سياسي عده ای قرار گیرد، آنها را باز کردند." اما واقعيت اين بوده كه مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون در بين دونيمه و با اطلاع از جوي كه بلافاصله در شبكه هاي خبري مردمي مثل فيس بوك راه افتاد ، از بازيكنان درخواست مي كند اين دست بند ها را باز كنند كه البته علي كريمي و جوادنكونام و مهدي مهدوي كيا به جاي اجابت اين درخواست با باندي سفيد روي مچ بند سبز را پوشاندند.اين حركت در تهران و در راه پيمايي امروز طرفداران موسوي نيز مورد استقبال شديد قرار گرفت و ساعتي بعد از شروع بازي عكسهاي بزرگ ابتداي مسابقه در اين راه پيمايي مشاهده شد. جالب اينكه مسعود شجاعي مهاجم ايران در اين بازي يك زيرپيراهني سبز نيز به تن كرده بودكه آو هم بين دو نيمه آن را از تن كند تا شادي گل احتمالي اش سياسي نشود.
زيدانيسم در تيم ملي
حركت بازيكنان ايران _ صرفنظر از گرايشي كه دارند – را مي شود با كار زين الدين زيدان در انتخابات رياست جمهوري سال 2002 در فرانسه مقايسه كرد كه اين بازيكن با حضور در جمع مردم از آنها خواست به جريان تندروي ژان ماري لوپن راي ندهند. در واقع اين كه ملي پوشان ايران در مقابل اتفاقات اين روزها بي تفاوت نيستند ، خوشحال كننده و اميدبخش است و مي تواند نشان دهنده چهره اي تازه از آنان باشد آناني كه معمولا به صفتهاي بدي مثل پول دوستي و ... مشهورند. اميدواريم اين اظهار عقيده آزادانه با واكنشي مواجه نشود.
MoJtaBa.R
19-06-2009, 23:57
زيدانيسم در تيم ملي
اميدواريم اين اظهار عقيده آزادانه با واكنشي مواجه نشود.
دقيقا کفاشيان هم منتظر همينه که برخورد کنه : خودشم نکنه فيفا ميگه ميکنه : از کجا ميفهمن ؟ کفاشيان برا چي هست پس ؟ مخالفان عشقوليش رو لو ميده ديگه
M.etallic.A
20-06-2009, 00:45
صددرصد برخورد میکنن. باید از اونا حمایت کنیم. اونا قهرمانای ملی ما هستن... با این کارشون نشون دادن بیخیال نیستن و فقط دنبال پول و شهرت نیستن.
mehdi_vsgh
20-06-2009, 08:01
صددرصد برخورد میکنن. باید از اونا حمایت کنیم. اونا قهرمانای ملی ما هستن... با این کارشون نشون دادن بیخیال نیستن و فقط دنبال پول و شهرت نیستن.
اتفاقا فقط به دنبال پول و شهرت هستن اگه به قهرمان ملی بودن یه کم تعصب از خودشون تو بازیا نشون میدادن...
اینا تنها چیزی که براشون مهم نیست موفقیت تیم ملیه
Haj_Amoo
20-06-2009, 10:13
ماشالله حافظه هم هم تحلیل رفته
با آلمان تقریبا هم رده بودن نه پرتغال
دقيقا يادمه! با پرتغال توي يك رده بودن! شما يادت نيست ...
M.etallic.A
20-06-2009, 10:20
اتفاقا فقط به دنبال پول و شهرت هستن اگه به قهرمان ملی بودن یه کم تعصب از خودشون تو بازیا نشون میدادن...
اینا تنها چیزی که براشون مهم نیست موفقیت تیم ملیه
یعنی چی تعصب نشون میدادن ؟ بازیکنای حریفو چک و لگد میکردن ؟ اونا تمام سعی خودشونو کردن ولی باید قبول کنیم فوتبال ما از آسیا هم عقب افتاده و دیگه ما واسه کره جنوبی حریف سختی نیستیم. اینا همش تقصیر مسئولینه..
masoudtr
20-06-2009, 10:27
تعصب الان شده یک کلمه دستمالی شده که برای هر اتفاقی دلیلش را بی تعصبی میارند
پس اگه اینطوره اسپانیا با غیرت ترین بازیکن ها را داره و مالدیو هم همه بازیکن هاش بی غرتند؟
نه عزیز من فوتبال یک علمه به قول چراغ پور از شطرنج هم ظریف تره
چرا الان حدود 10 ساله که ژاپن داره حرف اول را تو اسیا میزنه
غیرت یا برنامه ریزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی باک بی بال
20-06-2009, 11:10
ایول ایول اخه مدیران ورزش کشور ما مثل اقای علی ابادی که گند کارش در امد به فکر این چیزها نیستند
اگر کسی حرفی بزند سریع محرم می کنند مثل علی کریمی
amir_rahmani
20-06-2009, 11:26
تیم ملی فقط به خاطر بی برنامگی باخت..........
نه این سه بازی بلکه 5 بازی قبل ما بی برنامه شروع کردی.....
چرا باید توی بازی های خارج از خانه فقط 4 امتیاز ار 12 امتیز بگیریم؟
mehdi_vsgh
20-06-2009, 11:41
پس اگه اینطوره اسپانیا با غیرت ترین بازیکن ها را داره و مالدیو هم همه بازیکن هاش بی غرتند؟
وقتی بازیکنای ما عینهو ماست وا میستن حاضر نیستن برای موفقیت تیم تلاش کنن اسمش چی میشه؟؟
همین شجاعی و نکونام چرا تو اساسونا ستاره های تیمشون هستن ولی وقتی میان تو تیم ملی فقط به فکر این میشن که مصدوم نشن و موقعیت خودشون رو تو باشگاهشون از دست ندن؟؟؟
masoudtr
20-06-2009, 11:52
وقتی بازیکنای ما عینهو ماست وا میستن حاضر نیستن برای موفقیت تیم تلاش کنن اسمش چی میشه؟؟
همین شجاعی و نکونام چرا تو اساسونا ستاره های تیمشون هستن ولی وقتی میان تو تیم ملی فقط به فکر این میشن که مصدوم نشن و موقعیت خودشون رو تو باشگاهشون از دست ندن؟؟؟
اشتباه میکنی عزیزم
ولی من دیگه حوصله اثبات حرف هام را ندارم
صحبت های کارشناس ها را گوش کنی به حرف من میرسی
البته کارشناس های منصف نه جیره خور های فدراسیون
بعدشم شجاعی مهاجم نوک نیست علت اینکه موقعیت از دست میداد هم همین بود نه غیرت و این چیزا
بعدشم شجاعی مهاجم نوک نیست علت اینکه موقعیت از دست میداد هم همین بود نه غیرت و این چیزا
این بر میگرده به کی؟!!
masoudtr
20-06-2009, 12:04
این بر میگرده به کی؟!!
این برمیگرده به دایی که چون حدود 100 سال فقط خودش تو ترکیب مهاجم نوک بود و به هیچ بازیکنی میدان نمیداد هیچ مهاجم نوک پخته ای که در زمینه ملی نداشتیم
درست مثل انگلیس که بعد از رفتن دیوید سیمن در 40 سالگی هیچ دروازه بانی در سطح ملی نداشتن و هنوز هم تقریبا همین مشکل را دارند
Retired User
20-06-2009, 12:06
این بر میگرده به کی؟!!
اين برميگرده به آقاي گل كه نميتونه ساده ترين توپها رو گل كنه تا سرمربي مجبور شه از شجاعي در پست غير تخصصيش استفاده كنه
سايت گل: آيا ايران با تباني حذف شد
به نوشته سايت فوتبال گل، ايرانيهاي سراسر دنيا هفته خوبي را پشت سر نگذاشتند و شاهد ناكامي تيم ملي كشورشان در راهيابي به رقابتهاي جام جهاني ۲۰۱۰بودند.
بنابراين گزارش،هواداران معدودي در آسيا و جهان هستند كه به اندازه ايرانيان نسبت به تيم ملي خود علاقمند و متعصب باشند.
به نوشته گل -درگذشته هرگاه مشكلاتي وجود داشته، مردم به قهرمانان سپيدپوش خود دل بستهاند اما اين بار، چنين اتفاقي نيفتاد.>
اين سايت در ادامه ميافزايد:
-تيم ايران از هشت مسابقه خود تنها ۱۱امتياز بدست آورد؟ امتيازي كه تنها براي رتبه چهارمي گروه كافي بود. كره جنوبي با يك بازي كمتر صدرنشين گروه شد و دومين سهميه صعود را براي رقابت ميان سه رقيب در روز آخر واگذار كرد.
در آخرين دور مسابقات، تيم ايران به پيروزي برابر كره جنوبي نياز داشت تا اميد به صعود را زنده نگه دارد و سه امتياز آن بازي ميتوانست در صورت تساوي عربستان و كره شمالي براي ايران مفيد باشد. آنچه اتفاق افتاد تساوي آن دو تيم و عدم تحقق پيروزي ايران بود.
تيم ايران در برابر كره جنوبي با يك گل پيشتاز بود اما گل پارك جي-سونگ براي دومين بار تيم ملي را از پيروزي مقابل شواليههاي تائه گوك محروم كرد.>
بنابرگزارش اين سايت، رسانهها به سه دليل راضي نيستند: نخست اين كه ايران در روز ۱۶خردادماه در پيونگ يانگ، چهار روز بعد در تهران و سپس روز ۲۷خرداد در كره جنوبي بازي كرد كه سه بازي سرنوشت ساز در ۱۱روز و مستلزم سفرهاي طولاني بود.
يكي از دلايل نارضايتي اين جاست كه كره شمالي و عربستان از ساعاتي قبل نتيجه ديدار ايران و كره را ميدانستند و اين شبهه را ايجاد ميكند كه آنها با تساوي بدون گل خود، زمينه حذف ايران را فراهم كردند.
نياز به توضيح ندارد كه ايران مجبور بود از تهران (از طريق چين) به پيونگ يانگ سفر كند، سپس به تهران باز گردد و دوباره تمام اين مسير را تا سئول طي كند و بديهي است كه آسيا قاره پهناوري است و سفر از يك سو به سوي ديگر قاره كار بسيار خستهكننده و فرسايشي است.
به علاوه، دور آخر مسابقات در اغلب ليگهاي جهان به طور همزمان آغاز مي شود. حتي در رقابتهاي جاري جام كنفدراسيونها نيز، آخرين دور ديدارهاي مرحله گروهي به دلايل واضح به طور همزمان آغاز ميشود. مقدماتيهاي جام جهاني نيز بايد به همين نحو باشد.>
سايت گل پس از ارايه اين دلايل، مينويسد -اينها دلايل عدم صعود ايران نيست . بزرگترين دليل اين بود كه تيم ملي سزاوار صعود نبود. علت غيبت ايران در رقابتهاي مهم سال آينده، كسب تنها شش امتياز از پنج مسابقه اول است.
آنها تنها تيمي بودند كه برابر امارات امتياز از دست دادند و از دو بازي خانگي بعدي برابر كره جنوبي و عربستان، تنها يك امتياز بدست آوردند.> بنابراين گزارش، -چه علي دايي اخراج ميشد يا نه، انتصاب يك سرمربي جديد (يا دو سرمربي چرا كه مايلي كهن تنها دو هفته دوام آورد) بسيار دير بود.> افشين قطبي تنها سه بازي فرصت داشت كه شامل دو بازي در كره و لزوم كسب هفت امتياز بود.
گل در خاتمه مينويسد:-اكنون ايران فرصت دارد كه براي مدت طولاني فكر كند و براي تزريق ثبات و انسجام به تيم ملي تدبيري بينديشد. از دست دادن جام جهاني ۲۰۱۰تاسف بار است اما دلايل اين ناكامي بايد به دقت بررسي شود.>
Haj_Amoo
20-06-2009, 12:36
پول دادند تا بازیکنان مچ بند سبز ببندند!!!
بدنبال بستن مچ بند سبز توسط برخی بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقه با تیم ملی کره جنوبی ، روزنامه دولتی ایران مدعی شد یک عضو جبهه مشارکت با پرداخت پول ، بازیکنان تیم ملی را به این کار ترغیب کرده است!
در خبر این روزنامه آمده است : منصور پورحیدری، سرپرست تیم ملی فوتبال در مورد بستن مچ بند سبز بازیکنان گفته: بازیکنان تیم ملی برای رسیدن به پیروزی برابر کره جنوبی و صعود به جام جهانی مچ بندهای سبزی را با نیت نذر حضرت ابوالفضل (ع) بسته بودند که در بین دو نیمه با این تشخیص که ممکن است این مچ بندها مورد سوء استفاده عده ای قرار گیرد، آنها را باز کردند.
در عین حال برخی منابع موثق خبر دادند که یک عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و فعال در لابی های پشت صحنه ورزش، با پرداخت مبالغی خواستار بستن مچ بند سبز از سوی آنها شده است.
===
M.etallic.A
20-06-2009, 12:39
چون اوساسونا یه تیم حرفه ای و با برنامه س که از همه بازیکنهاش نهایت استفاده رو میبره. ولی تیم ملی ما یه تیم بی درو پیکره که هر دو هفته یه مربی عوض میکنه و هیچ تاکتیک و برنامه ای نداره. چون شجاعی تو اوساسونا خوب بازی میکنه پس تو تیم ملی هم باید خوب بازی کنه ؟ چه ربطی داره ؟ بازی یه بازیکن بیشتر از اینکه به خودش بستگی داشته باشه به تیم بستگی داره. وقتی تیم از پایه خرابه بازیکن تقصیری نداره. این واژه غیرت و تعصب هم در کنار حرفه ای گری جواب میده. نه اینکه علی آبادی رئیس سازمان ورژش باشه و بعد با غیرت بری قهرمان بشی.
M.etallic.A
20-06-2009, 12:41
دنبال بستن مچ بند سبز توسط برخی بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقه با تیم ملی کره جنوبی ، روزنامه دولتی ایران مدعی شد یک عضو جبهه مشارکت با پرداخت پول ، بازیکنان تیم ملی را به این کار ترغیب کرده است!
در خبر این روزنامه آمده است : منصور پورحیدری، سرپرست تیم ملی فوتبال در مورد بستن مچ بند سبز بازیکنان گفته: بازیکنان تیم ملی برای رسیدن به پیروزی برابر کره جنوبی و صعود به جام جهانی مچ بندهای سبزی را با نیت نذر حضرت ابوالفضل (ع) بسته بودند که در بین دو نیمه با این تشخیص که ممکن است این مچ بندها مورد سوء استفاده عده ای قرار گیرد، آنها را باز کردند.
در عین حال برخی منابع موثق خبر دادند که یک عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و فعال در لابی های پشت صحنه ورزش، با پرداخت مبالغی خواستار بستن مچ بند سبز از سوی آنها شده است.
کلی خندیدم : دی آدم از روی ناچاری ببین به چه روزی میفته که خودشو میزنه به حماقت...
MoJtaBa.R
20-06-2009, 17:05
برنامه ريزي
ولي منظورشون کاملا مشخص بود : اين کار به جاي ديني بودنش سياسي بود ، بچه هم ميفهمه ولي پورحيدري نبايد همچين حرفي ميزد
احمدصالح پور
20-06-2009, 18:45
کلی خندیدم : دی آدم از روی ناچاری ببین به چه روزی میفته که خودشو میزنه به حماقت...
تایید میشه
rama0000
20-06-2009, 18:50
تایید میشه ...به شدت....
دقيقا يادمه! با پرتغال توي يك رده بودن! شما يادت نيست ...
نچ:دی
با آلمان هم رده بودن که کلینزمن رده بندی فیفا رو مسخره خونده بود
موضوع انشا :چگونه به جام جهانی برویم؟ نگاهی طنز به فوتبال سراسر طنزگونه اما تلخ ایران
البته واضح و مبرهن است که حضور در جام جهانی خیلی خوب است. ننه جون یکی همیشه می گوید: دوست دارم یه جام جهانی دیگه ببینم بعدش سر بزارم زمین و بمیرم.
اما رفتن به جام جهانی برای خودش مراحلی دارد. حساب و کتاب دارد. همینطوری نمی شود به جام جهانی رفت. خانه خاله که نیست؟!
اولین اصل برای رفتن به جام حهانی این است که برنامه ای نداشته باشید. هرچه برنامه شما بیشتر باشد شانس رفتنتان به جام جهانی کمتر است.
برای این بی برنامگی بهتر است رئیسی داشته باشید که وقتی دنیا را آب می برد ایشان را خواب ببرد و البته اگر خوابش نمی برد سعی کنید به ریش هر کس و هرچیزی بخندد. اصولا خنده یکی از مدیریت های استراتژیکی و مهم در این زمینه ها می باشد.
سعی کنید در برنامه لیگتان خواهر و مادر سلامتی بازیکنان و اعصاب مربیان و مدیران عامل باشگاه را پیوند دهید.
وقتی بازی های لیگتان را به هر بهانه ای بفرستید لابلای باقالی ها مهمترین قدم را در زمینه رفتن به جام جهانی برداشته اید. فقط مراقب باشید که قدمتان خیلی گنده نباشد که در آنصورت ممکن است بعضی از نواحی مهم شلوارتان جر بخورد.
در این میان هیچگاه از کویت عزیز غافل نباشید. کویت نقش مهمی در این بی برنامگی می تواند ایفا کند. آویزان نگه داشته 17 تیم باشگاهی برای یک دیدار با کویت خود هنریست.
انتخاب کسانی که در عمرشان به خاند دایی گربه لگد نزده اند برای تصدی پست نائب رئیسی از اوجب واجبات است.
در انتخاب سرمربی برای تیم ملی حتما از نظریات پدران خصوصا کسانی که پدر ورزش هستند استفاده کافی و وافی را ببرید. اگر گزینه پدر ورزش در کسب نتایج، رنگین بازی به خرج داد ضمن خاموش نمودن موبایل های خود حکم برکناری این سرمربی را امضا کنید.
توجه داشته باشید که تا می توانید از لجن مال کردن شخصیت این مربی که میتواند اسطوره فوتبال شما باشد برای حفظ موقعیت خود کوتاهی نکنید.
الباقی مربیان را هم خدا به جیب دلالان برکت بدهد. استفاده از مربیان بیکار خصوصا آنها که در تیم های سابق باشگاهی سفر به دوبی را برای صله رحم خیلی می پسندند، بسیار تاثیر گذار است.
انجام بازی های تدارکاتی قوی مثل بازی با تیم دوم اندونزی ، چین و تیم های درجه یک کلا بر روند آماده سازی بسیار تاثیر گذار است. سعی کنید از بازی با تیم هایی مثل هلند که هیچ جایگاهی در فوتبال جهان ندارند و از همه مهمتر بازی با آنها برایمان هدفی ندارد جدا پرهیز کنید.
تا می توانید سر فیفا را کلاه بگذارید. این نهاد که در ظاهر به فکر پیشرفت فوتبال در کشور های تحت زیر مجموعه اش می باشد ، در واقع سعی در تضعیف فوتبال ما دارد بنابراین تا می توانید سر این نهاد را کلاه گذاشته و از مردان سیاسی در امور فوتبالی به نحو احسن استفاده کنید. در این میان استقلا و پرسولیس و تیم ملی در اولویت قرار دارند.
ضمنا در تیم ملی خودتان از دلهای انواع جانوران و حیوانات جهت روحیه دادن استفاده کنید و اگر این اتفاق نیفتاد ، برای بازیکنانی که دعوت کرده اید سعی کنید شرایطی فراهم کنید که خودشان با پای خودشان از تیم ملی خارج شوند.
اگر با اجرای تمامی این موارد نتوانستید به جام جهانی بروید هیچ ترسی به دلتان راه ندهید. حضور یک رئیس مامانی خنده رو برای همین مواقع است دیگر. بر صفحه تلویزیون ظاهر شده و در حالیکه لبخند زکوند بر لب دارد عنوان می کند:
" حضور در جام حهانی خیلی هم مهم نیست انشااله چهار سال دیگر."
نتیجه:
واضح است که بلافاصله کمیته های علت یابی شکست تشکیل شود و دوستان با شکستن تخمه و نوشیدن چای و میل نمودن میوه ضمن تجدید خاطره های جلسات گذشته برنامه جلسات آینده را پی ریزی نمایند.
MoJtaBa.R
20-06-2009, 20:20
در حد يه شايعه : مجلسيها هم خواستار توضيح مچ بند ها شدن ؟ !
البته همين امروز 3 خبر بزرگ و جامعه بهم زن از همين خبرگزاري زرد تکذيب شد از سوي مقامهاي بالاي کشور
اين يکي رو هم احتمالا ميتکذيبا : راستي ف..س حيا کن خبرگزاري رو رها کن
MoJtaBa.R
20-06-2009, 20:23
پول دادند تا بازیکنان مچ بند سبز ببندند!!!
بدنبال بستن مچ بند سبز توسط برخی بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقه با تیم ملی کره جنوبی ، روزنامه دولتی ایران مدعی شد یک عضو جبهه مشارکت با پرداخت پول ، بازیکنان تیم ملی را به این کار ترغیب کرده است!
===
<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>
روزنامه ایران : پول دادند تا بازیکنان مچ بند سبز ببندند !
اين خبرگزاري هم مشخصه که . . .
Mohamma:D
20-06-2009, 20:39
فقط این کارا خراب کردن رنگ سبز و سیدی رو در بر داره. که یه سری این کارا رو خوب بلدن و ما نمیفهمیم. دیدید که با این دستبند شفا دهنده هم نتونستن خوب بازی کنن. حالا چون مساوی شدن میگید خوب بازی کردن .
اصلا مگه همین دستبند سبزیا نبودن که تیم رو اینطوری به بحران کشیدن. خود علی کریمی هم که به خاطر یه جر و بحث کزایی با کفاشیان و ... غیرت ملی رو به شهرتش فروخت.
حالمو بهم زدن با این سو استفاده از علامت سیدی. به خدا حرمت رنگ سبز خیلی بیشتر ایناست که اینا به بازیچه گرفتنش
Haj_Amoo
20-06-2009, 20:46
نچ:biggrin:
با آلمان هم رده بودن که کلینزمن رده بندی فیفا رو مسخره خونده بود
قبل از دوره كلينزمن بود! ايران با پرتغال توي رده ي 14 يا 16 با هم مشترك شده بودن! حالا شما انكار كن...
MoJtaBa.R
20-06-2009, 20:52
فقط این کارا خراب کردن رنگ سبز و سیدی رو در بر داره. که یه سری این کارا رو خوب بلدن و ما نمیفهمیم. دیدید که با این دستبند شفا دهنده هم نتونستن خوب بازی کنن. حالا چون مساوی شدن میگید خوب بازی کردن .
اصلا مگه همین دستبند سبزیا نبودن که تیم رو اینطوری به بحران کشیدن. خود علی کریمی هم که به خاطر یه جر و بحث کزایی با کفاشیان و ... غیرت ملی رو به شهرتش فروخت.
حالمو بهم زدن با این سو استفاده از علامت سیدی. به خدا حرمت رنگ سبز خیلی بیشتر ایناست که اینا به بازیچه گرفتنش
اين کار به جاي ديني بودنش سياسي بود
رنگ سبز : دليلي نميشه بر سيد بودن کسي : يه نماد ميتونه باشه : اگه تي شرت سبز به تن کني يعني سيدي ؟
اين حمايت از يه نماد بود نه جنبه ي مذهبيش
حرمت خيلي چيزا از اين بيشتره : تمامي آثار خلقت داراي احترام هستن : خواهشا مخلوط نکن اينا رو با هم
M.etallic.A
20-06-2009, 22:09
به نظر میرسه فعلا تنها چیزی که حرمت نداره نظر و رای مردمه.
resident_evil
20-06-2009, 22:12
دوستان محروم شدن فوتبالیست ها راسته ؟!
MoJtaBa.R
20-06-2009, 22:17
فک نکنم : چون هيچ خبر گزاري رسمي نگفته : طبق معمول يه روزنامه و يه خبرگزاري که اين هفته بزرگ شدن به خاطر جعل اخبار فقط گمانه زدن و به خاطر خطي عمل کردن اصرار بر برخورد دارن : عمرا !
masoudtr
20-06-2009, 22:19
میدونید این اوج بدبختی کفاشیان را میرسونه که چون خودش میتونست کاریشون بکنه انداخت گردن فیفا
وگرنه فیفا از کجا میخواست بفهمه؟
بجز کفاشیان و ایران کی گزارش میکرد؟
نترسید از بازی های ملی محرومشون میکنن نه باشگاهی
MoJtaBa.R
20-06-2009, 22:22
خبرگزاري فوتبال ايران – در حالي كه تنها سه روز از حذف تيم ملي فوتبال ايران از حضور در رقابتهاي جامجهاني بيشتر نميگذرد ،رئيس فدراسيون فوتبال در جلسهاي با افشين قطبي خواستار برنامههاي اين مربي براي چهارسال آينده شد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، علي كفاشيان جمعه شب در جلسهاي از افشين قطبي خواست تا برنامههايش را براي چهار سال آينده ارائه دهد.اين در حالي است كه قطبي هم مثل مسئولان فدراسيون با انتقادهاي زيادي مواجه شده و خيلي ها او را گزينه مناسبي نميدانند. رئيس فدراسيون فوتبال ضمن تاييد خبر مذاكره اش با قطبي تاكيد كرد: «جلسه مفيدي را پشتسر گذاشتيم. معتقدم قطبي ميتواند با تيم ملي به كار خود ادامه دهد و ما بايد اين فرصت را در اختيار او قرار دهيم. قطبي از پيشنهاد فدراسيون استقبال كرده و قرار است به زودي برنامه چهارسالهاش را به فدراسيون فوتبال ارائه دهد."
H.TiFuSi
20-06-2009, 22:23
دوستان محروم شدن فوتبالیست ها راسته ؟!
اینا که میگن بخاطر نذر بوده پس محرومیتی در کار نیس ...
بخاطر اینکه مساله گنده تر نشه ، نادیده میگیرن ...این چیزا را و خودشون ماس مالی می کنن ...
ولی اینا عقده ای هستن ... اوضاع که اروم بشه یه حالگیری می کنن از بازیکنا
MoJtaBa.R
20-06-2009, 22:29
خبرگزاري فوتبال ايران
سرپرست تيم ملي با اشاره به ناكامي تيم ملي ايران گفت:"نرفتن به جامجهاني خيلي تلخ است. من به اندازه مسئوليت خودم از اين بابت عذرخواهي ميكنم."
منصور پورحيدري، در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال ضمن بيان اين مطلب افزود: «واقعا متاسفم كه تيم ملي ايران نتوانست به جام جهاني صعود كند، اما نبايد يكطرفه در مورد افراد قضاوت كنيم. كادر فني جديد تيم ملي همه زحمت خود را كشيد و تلاش كرد شرايط روحي خوبي را در ميان بازيكنان به وجود آورد اما متاسفانه تيم ما از شانس و دقت كمي برخوردار بود.»
پورحيدري ادامه داد: «تيم ملي ما براي صعود به جامجهاني شرايط بسيار سختي داشت اما خود من و افشين قطبي سعي كرديم نيمه پر ليوان را نگاه كنيم و به مردم و بازيكنان روحيه بدهيم. واقعا متوجه نميشوم كه چرا عدهاي ميگويند ما توقعات مردم را بالا برديم. اتفاقا ما با اين كار به بازيكنان انگيزه مبارزه داديم اما شرايط آن قدر سخت شده بود كه ديگر نتوانستم كاري انجام دهيم.»
سرپرست تيمملي با اشاره به نقطه آغاز بحران تيم ملي تاكيد كرد: «باخت به عربستان آن هم در تهران نقطه شروع بحران بود. وضعيت تيم ملي به هم ريخت و اگر نه در سه بازي آخر تيم ملي بازيكنان نهايت تلاش خود را به كار گرفتند و اتفاقا مقابل كرهشمالي و كرهجنوبي خيلي خوب بازي كردند.»
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا قبول داريد افشين قطبي بيش از حد در ارنج خود محافظهكاري به خرج داد، تصريح كرد: «اين مسئله را قبول ندارم. قطبي هوشمندانه عمل كرد. اگر طور ديگري تصميم ميگرفت تكليف ما در پيونگيانگ يكسره ميشد. ما حريفان سرسختي داشتيم. قطبي ترسو نيست. ترسي كه امروز عدهاي از آن حرف ميزنند ناخودآگاه و تدريجي به وجود آمد و به قطبي مربوط نميشود.»
پورحيدري در واكنش به استعفا از سمت خود در تيم ملي تاكيد كرد: «براي ادامه حضور در تيم ملي هيچ برنامهاي ندارم. من هيچ وقت خودم را به هيچ تيمي تحميل نكردهام. فقط براي سه بازي آخر تيم ملي اعلام آمادگي كرده بودم ضمن اينكه در پاس همدان سمت مديريت فني تيم را برعهده دارم و اصلا نميدانم كه باشگاه با ادامه فعاليتم در تيم ملي موافقت خواهد كرد يا خير. به هرحال از همه مردم به اندازه مسئوليتم در تيم ملي عذرخواهي ميكنم."
MoJtaBa.R
20-06-2009, 22:39
گزارش تصويري/ ديدار تيمهاي ملي فوتبال کره جنوبي و ايران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گزارش%20تصويري/%20ديدار%20تيمهاي%20ملي%20فوت ال%20کره%20جنوبي%20و%20ايران
قبل از دوره كلينزمن بود! ايران با پرتغال توي رده ي 14 يا 16 با هم مشترك شده بودن! حالا شما انكار كن...
شنبه 3 ارديبهشت 1384
ايران بالاتر از آلمان؟ کلينزمن: اين يک شوخى بىمزه است، خبر ورزشي
يورگن کلينزمن سرمربى تيمملى آلمان رنکينگ فدراسيون جهانى فوتبال را يک شوخى بىمزه دانست. تيمملى آلمان که زير نظر کلينزمن قرار دارد، در آخرين ردهبندى فيفا در جايگاه بيستم جهان و پايينتر از تيمهاى ملى ايران و ژاپن قرار گرفته. کلينزمن در اينباره مىگويد: آلمان ميان شش يا هشت تيم اول جهان جاى دارد، بايد کمى واقعبين باشيم. ما در مسابقات مقدماتى شرکت نداريم، در مسابقههاى دوستانه هم اهداف خاصى مدنظر ماست که ممکن است با نتيجهگيرى همخوانى نداشته باشد. ما در جامجهانى نشان مىدهيم که جايگاه واقعى در ليست کجاست؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در تازهترین ردهبندی فیفا اعلام شد
ایران با یك پله صعود در جایگاه نوزدهم جهان ایستاد
ردهبندی تیمهای فوتبال جهان در ماه آوریل از سوی فیفا اعلام شد.
ایران با یك پله صعود در جایگاه نوزدهم بهترین تیمهای جهان قرار گرفت. ژاپن همگروه ایران در رقابتهای انتخابی جام جهانی قارهی آسیا هم یك پله بالاتر رفت و در جایگاه هفدهم ایستاد. بنابراین هنوز ژاپن و ایران بهترین تیمهای قارهی آسیا هستند.
در این ماه هفتاد و هفت دیدار انتخابی جام جهانی و چندین بازی دوستانه انجام شد. در جمع ده تیم برتر جهان جمهوری چك با دو پله صعود پشت سر برزیل ایستاد. فرانسه دیگر در جمع سه تیم برتر جهان نیست.
ده تیم برتر جهان:
1 ـ برزیل 834 امتیاز
2 ـ جمهوری چك 783 امتیاز
3 ـ آرژانتین 780 امتیاز
4 ـ فرانسه 777 امتیاز
5 ـ هلند 763 امتیاز
6 ـ انگلستان 757 امتیاز
7 ـ اسپانیا 755 امتیاز
8 ـ مكزیك 754 امتیاز
9 ـ پرتغال 741 امتیاز
10 ـ ایتالیا 735 امتیاز
11 ـ آمریكا 735 امتیاز
17 ـ ژاپن 703 امتیاز
18 ـ دانمارك 702 امتیاز
19 ـ ایران 701 امتیاز
20ـ آلمان 698 امتیار
گفتنی است عربستان با 653 امتیاز در مكان سی و یكم و اردن با 599 امتیاز مكان چهل و هشتم، بحرین با 597 امتیاز در مكان پنجاهم ایستادهاند.
خب حالا بازم روی حرف خودت هستی؟
MoJtaBa.R
20-06-2009, 22:44
برديا : کاشکي مال رده بندي 2009 رو هم ميزاشتي تا جايگاهي رو که اساتيد رقم زدن واسمون معلوم ميشد
يارو تيم رو بين 20 تا تحويل گرفته الان 3 برابر ! اومده تحويل داده بعد آبادي ! ميگه که ايشون موفق بودن در مديريت فوتبال کشور !
Haj_Amoo
21-06-2009, 07:20
خب حالا بازم روی حرف خودت هستی؟
ّبله! ايران و پرتغال توي يك رده بودند! اين حرف كلينزمن هم يادمه! قبل از اين بود!!
ّبله! ايران و پرتغال توي يك رده بودند! اين حرف كلينزمن هم يادمه! قبل از اين بود!!
مدرک بیار لطفا
Haj_Amoo
21-06-2009, 14:37
مدرک بیار لطفا به هزاز زور و زحمت جورش كردم! ايران و پرتغال در آوريل سال 2004 در رده 17 مشترك بودن!
اينم لينك رده بندي از سايت فيفا:
mehdi_360
21-06-2009, 14:47
اره من هم یادمه ایران یه زمان 17ـــم بود!!!
mehdi30nema
21-06-2009, 15:20
مدرک بیار لطفا
تمام عالم و آدم میدونن که قبل از علی آبادی تیم تا رتبه 15 یا 16 هم بالا رفته . دیگه مدرکه چی میخایید ؟
pedramch
21-06-2009, 15:30
بابا چرا خودتونو زحمت میدید؟
برید تو سایت فیفا
ایران رو سرچ کنید
اونجا یه نمودار داره که تمام رتبه ها رو نشون میده.
ایران تو بهترین حالتش 15هم بوده تو دنیا:دی
که خود فیفا هم تعجب کرده:27:
MoJtaBa.R
21-06-2009, 21:20
علی باستانی / خبرگزاری پارس فوتبال البته واضح و مبرهن است که حضور در جام جهانی خیلی خوب است. ننه جون یکی همیشه می گوید: دوست دارم یه جام جهانی دیگه ببینم بعدش سر بزارم زمین و بمیرم.
اما رفتن به جام جهانی برای خودش مراحلی دارد. حساب و کتاب دارد. همینطوری نمی شود به جام جهانی رفت. خانه خاله که نیست؟!
اولین اصل برای رفتن به جام حهانی این است که برنامه ای نداشته باشید. هرچه برنامه شما بیشتر باشد شانس رفتنتان به جام جهانی کمتر است.
برای این بی برنامگی بهتر است رئیسی داشته باشید که وقتی دنیا را آب می برد ایشان را خواب ببرد و البته اگر خوابش نمی برد سعی کنید به ریش هر کس و هرچیزی بخندد. اصولا خنده یکی از مدیریت های استراتژیکی و مهم در این زمینه ها می باشد.
سعی کنید در برنامه لیگتان خواهر و مادر سلامتی بازیکنان و اعصاب مربیان و مدیران عامل باشگاه را پیوند دهید.
وقتی بازی های لیگتان را به هر بهانه ای بفرستید لابلای باقالی ها مهمترین قدم را در زمینه رفتن به جام جهانی برداشته اید. فقط مراقب باشید که قدمتان خیلی گنده نباشد که در آنصورت ممکن است بعضی از نواحی مهم شلوارتان جر بخورد.
در این میان هیچگاه از کویت عزیز غافل نباشید. کویت نقش مهمی در این بی برنامگی می تواند ایفا کند. آویزان نگه داشته 17 تیم باشگاهی برای یک دیدار با کویت خود هنریست.
انتخاب کسانی که در عمرشان به خان دایی گربه لگد نزده اند برای تصدی پست نائب رئیسی از اوجب واجبات است.
در انتخاب سرمربی برای تیم ملی حتما از نظریات پدران خصوصا کسانی که پدر ورزش هستند استفاده کافی و وافی را ببرید. اگر گزینه پدر ورزش در کسب نتایج، رنگین بازی به خرج داد ضمن خاموش نمودن موبایل های خود حکم برکناری این سرمربی را امضا کنید.
توجه داشته باشید که تا می توانید از لجن مال کردن شخصیت این مربی که می تواند اسطوره فوتبال شما باشد برای حفظ موقعیت خود کوتاهی نکنید.
الباقی مربیان را هم خدا به جیب دلالان برکت بدهد. استفاده از مربیان بیکار خصوصا آنها که در تیم های سابق باشگاهی سفر به دوبی را برای صله رحم خیلی می پسندند، بسیار تاثیر گذار است.
انجام بازی های تدارکاتی قوی مثل بازی با تیم دوم اندونزی ، چین و تیم های درجه یک کلا بر روند آماده سازی بسیار تاثیر گذار است. سعی کنید از بازی با تیم هایی مثل هلند که هیچ جایگاهی در فوتبال جهان ندارند و از همه مهمتر بازی با آنها برایمان هدفی ندارد جدا پرهیز کنید.
تا می توانید سر فیفا را کلاه بگذارید. این نهاد که در ظاهر به فکر پیشرفت فوتبال در کشور های تحت زیر مجموعه اش می باشد ، در واقع سعی در تضعیف فوتبال ما دارد بنابراین تا می توانید سر این نهاد را کلاه گذاشته و از مردان سیاسی در امور فوتبالی به نحو احسن استفاده کنید. در این میان استقلال و پرسولیس و تیم ملی در اولویت قرار دارند.
ضمنا در تیم ملی خودتان از دلهای انواع جانوران و حیوانات جهت روحیه دادن استفاده کنید و اگر این اتفاق نیفتاد ، برای بازیکنانی که دعوت کرده اید سعی کنید شرایطی فراهم کنید که خودشان با پای خودشان از تیم ملی خارج شوند.
اگر با اجرای تمامی این موارد نتوانستید به جام جهانی بروید هیچ ترسی به دلتان راه ندهید. حضور یک رئیس مامانی خنده رو برای همین مواقع است دیگر. بر صفحه تلویزیون ظاهر شده و در حالیکه لبخند ژکوند بر لب دارد عنوان می کند:
" حضور در جام حهانی خیلی هم مهم نیست انشااله چهار سال دیگر."
نتیجه:
واضح است که بلافاصله کمیته های علت یابی شکست تشکیل شود و دوستان با شکستن تخمه و نوشیدن چای و میل نمودن میوه ضمن تجدید خاطره های جلسات گذشته برنامه جلسات آینده را پی ریزی نمایند
MoJtaBa.R
21-06-2009, 21:29
بايد از فوتبال تركيه الگوبرداري كنيم
ذوالفقارنسب: حذف تيم ملي تعجببرانگيز نبود
خبرگزاري فوتبال ايران - كارشناس فوتبال كشورمان سياستگذاري سنتي در فوتبال ايران را اصليترين دليل حذف تيم ملي از حضور در رقابتهاي جامجهاني 2010 آفريقاي جنوبي دانست.
بيژن ذوالفقارنسب در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال تصريح كرد: «فوتبال ما چند سالي است كه روند كندي را طي ميكند. فوتبال ما با پيشرفتهايي كه در سطح آسيا و اروپا درحال شكلگيري است پيش نميرود. متاسفانه بايد بگويم سياستگذاريهاي ما سنتي است چون اساسا مديريت فوتبال ما سنتي است.»
وي ادامه داد: «حذف تيم ملي تعجببرانگيز نبود ما تغيير و تحولات بسياري را شاهد بوديم كادر فني تيم ملي مدام تغيير پيدا كرد از سويي ديگر زيربناها از جمله نظام باشگاهداري شكل عقب افتادهاي داشت كه به ما نشان ميداد زيربناهاي ما نيز دچار مشكل است. بنابراين قابل پيشبيني بود كه تيم ملي ما به جام جهاني نرود. كارشناس فوتبال كشورمان تاكيد كرد نرفتن به جام جهاني را همه ما ميدانستيم در واقع همه ما از واقعيت تلخي كه در انتظارمان بود خبر داشتيم اما از بازگو كردن آن خودداري كرديم تا مبادا لطمهاي به روحيه تيم ملي وارد شود. اما حالا همه چيز تمام شده است و اين تيم ملي ماست كه در بين پنج تيم جايگاه چهارمي را به دست آورده است و من فكر ميكنم اين جايگاه همه چيز را به ما نشان ميدهد.»
ذوالفقارنسب تصريح كرد: «نگرش ما نسبت به فوتبال بايد تغيير كند. بايد الگو برداري كنيم. بايد از كشورهايي كه در فوتبال به سرعت پيشرفت كردهاند به سرعت الگوبرداري كنيم. يكي از اين الگوها فوتبال تركيه است. كه من و ديگران بارها و بارها راجع به آن صحبت كردهايم. اما متاسفانه مديران فوتبال كار خود را انجام دادند و دراينباره تصميم جدي نخواهند گرفت."
aliaskon
22-06-2009, 00:40
"چگونه به جام جهانی برویمو "خیلی خوب اومدی !
کلا بنده هم مشکلات کلان حال حاضر فوتبال ایرانو دو چیز میدونم :
1. مدیریت ضعیف ، روزمره و شل و ول (شاهد مثالشم انتخاب سرمربی با اون داستانهاست ، به نظرم همین قطبی که تو این مسابقات از دل شیر حرف میزد و برعکس ترسو نشون داد رو از همون اول انتخاب میکردن ، الان بی دردسر و بدون نیاز به دلسوزی عربها مسافر آفریقای جنوبی بودیم )
2. این پولهای حرفه ای که به این بازیکنای آماتور ما (از هر لحاظ : روحی و جسمی و اخلاقی و تاکتیکی - که تو فوتبال ایران پیدا کردید سلام مارم بهش برسونید - و...)میدن و جز بی غیرت کردنشون فایده ای واسه فوتبال ما نداشته .
(آخه بازیکنی که هر فصل 300 ،400 ملیون کاسبه - تازه داخلو گفتم- مگه مغزشو دراز گوش گاز گرفته بیاد خودشو به زحمت بندازه یا احیانا واسه فصل بعد مصدوم بشه ، خودتون هم باشید از این پول نمیگذرید )
تا وقتی این پولا ،اینجوری پای این آماتورا ریخته میشه دور فوتبال درست حسابی رو بایست خیط کشید و فقط حرص و جوشش عاید ماست ...
:41::41::41::41::41:
غیر از اینه ؟؟؟
aliaskon
22-06-2009, 00:41
"چگونه به جام جهانی برویمو "خیلی خوب اومدی !
کلا بنده هم مشکلات کلان حال حاضر فوتبال ایرانو دو چیز میدونم :
1. مدیریت ضعیف ، روزمره و شل و ول (شاهد مثالشم انتخاب سرمربی با اون داستانهاست ، به نظرم همین قطبی که تو این مسابقات از دل شیر حرف میزد و برعکس ترسو نشون داد رو از همون اول انتخاب میکردن ، الان بی دردسر و بدون نیاز به دلسوزی عربها مسافر آفریقای جنوبی بودیم )
2. این پولهای حرفه ای که به این بازیکنای آماتور ما (از هر لحاظ : روحی و جسمی و اخلاقی و تاکتیکی - که تو فوتبال ایران پیدا کردید سلام مارم بهش برسونید - و...)میدن و جز بی غیرت کردنشون فایده ای واسه فوتبال ما نداشته .
(آخه بازیکنی که هر فصل 300 ،400 ملیون کاسبه - تازه داخلو گفتم- مگه مغزشو دراز گوش گاز گرفته بیاد خودشو به زحمت بندازه یا احیانا واسه فصل بعد مصدوم بشه ، خودتون هم باشید از این پول نمیگذرید )
تا وقتی این پولا ،اینجوری پای این آماتورا ریخته میشه دور فوتبال درست حسابی رو بایست خیط کشید و فقط حرص و جوشش عاید ماست ...
:41::41::41::41::41:
غیر از اینه ؟؟؟
M.etallic.A
22-06-2009, 01:11
درسته. خیلی از بازیکنهای نصف پولی هم که میگیرن ارزش ندارن. در کل به تعداد انگشت دست بازیکن خوب داریم که واسه پولی که میگیرن واقعا بازی میکنن. مثل خسرو حیدری یا خلعتبری یا علی کریمی و ...
ممنون حاج عمو.لطف کردی
تمام عالم و آدم میدونن که قبل از علی آبادی تیم تا رتبه 15 یا 16 هم بالا رفته . دیگه مدرکه چی میخایید ؟
نه
من میگفتم ایران از آلمان بالاتر بوده،
این رفیقمون میگفت نه از پرتغال هم بالاتر بوده
مدرکو نشون داد و منم قانع شدم وگرنه همه میدونن ایران زمان برانکو چه رنکینگی داشت
Kianoosh
22-06-2009, 14:40
بعد از المپیک اینم برگ زرینی دیگر در کارنامه مهندس(؟) علی آبادی!به زودی هم بازی های همبستگی کشور ها اسلامی با حضور دو کشور ایران و قطر!برگزار میشه که ایران مقام شایسته نایب قهرمانی رو کسب می کنه!حرف هم نباشه!!!
کفاشیان هم 3 روز قبل از آغاز بازی های جام ملتهای آسیا از چند گزینه داخلی و خارجی یک نفر بدبخت بخت برگشته رو به عنوان سرمربی تیم ملی معرفی می کنه که بازم به علت ترافیک بازی ها و خستگی بازیکنها و عدم هماهنگی و کج بودن زمین و ....مقامی بهتر از حذف در گروه رو به دست نمیاره !و با افتخار فدراسیون رو رها می کنه تا دو سال بعد دست یه کمیته انتقالی باشه تا بعدش ببینیم حسش هست انتخابات برگزار کنیم یا علی آبادی همینطوری زوری بیاد بشه رئیس؟...
bleu2u4u
22-06-2009, 14:51
نه
من میگفتم ایران از آلمان بالاتر بوده،
این رفیقمون میگفت نه از پرتغال هم بالاتر بوده
مدرکو نشون داد و منم قانع شدم وگرنه همه میدونن ایران زمان برانکو چه رنکینگی داشت
البته در زمان برانکو معیار نمرات تیمها فرق میکرد
بعد از جام جهانی 2006 بخاطر شکایت خیلی از تیمها و کارشناسان معیار رتبه بندی تیمها تغییر کرد
هرچند بعید میدونم این تیم حتی با اون معیار قبلی هم بتونه جزو 40 تا تیم بشه
راستی ببخشید من بدون مدرک درجه ی a اومدم نظر دادم
ان شاءا.. اساتید بزرگوار بخاطر جسارتی که کردم منو ببخشن
masoudtr
22-06-2009, 15:02
ای خدا بگم چه کارت کنه :19::19::31::31::31:
بابا تو یک بار داشتی چنان تیم و انالیز میکردی که فرگوسن هم اونجوری انالیز نمیکرد:27:
ما هم یک چیزی گفتیم حالا دم به دقیقه بیا بگو من مدرک ندارم و....:21::21:
Kianoosh
22-06-2009, 15:06
بعد از جام جهانی 2006 بخاطر شکایت خیلی از تیمها و کارشناسان معیار رتبه بندی تیمها تغییر کرد
درسته دوست من!
The new method was applied immediately after the FIFA World Cup ™, namely, with the first edition published on 12 July 2006.
MoJtaBa.R
22-06-2009, 22:51
كلمه اي كه باعث حذف ايران شد
گل - پژمان راهبر : در ايران هنوز همه از اين حرف مي زنند كه اگر عربستان و كره شمالي بازي جوانمردانه تري را از خود به نمايش مي گذاشتند ايران حداقل به عنوان تيم سوم به مرحله پلي آف صعود مي كرد اما اين دو تيم با نمايشي مشكوك امتيازات را بين خود تقسيم كردند ، گرچه آن ضربه عجيب مهاجم كره در ثانيه هاي پاياني كه موقعيت گل خالي را به دروازه بان عربستان داداز ياد ما نمي رود.
در اين ميان افشين قطبي عقيده دارد، همزماني دو بازي آخر روز پاياني مقدماتي جام جهاني مي توانست كمك بزرگي به جوانمردانه شدن بازيها باشد. او مي گويد:"تصور كنيد به عربستاني ها خبر مي رسيد ايران در دقيقه 60 به كره گل زده. به نظر من حتما آنها طور ديگري بازي مي كردند."
تلاش فدراسيون
تلاش فدراسيون فوتبال براي همزماني بازيهاي روز آخر بعد از برد مقابل امارات آغاز شد .علي كفاشيان و مهدي محمد نبي با استناد به ماده 17 آئين نامه برگزاري مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 و سوابق قبلي ، بازي مشهوردر مكزيك كه در ساعت 12 ظهر اين كشور گرمسير برگزار شد ، نامه اي را در دو صفحه براي كميته اجرايي و كميته مسابقات ارسال كردند كه گورنو رئيس كميته مسابقات در اين زمينه به فدراسيون جواب دادكه در اين باره بررسي خواهد شد. اما مسئولان فدراسيون دو روز بعد با نامه اي از كميته اجرايي مواجه شدند كه با توجه به اختلاف ساعت و گرما و تهديد سلامت بازيكنان كميته اجرايي به اين نتيجه رسيده كه با درخواست ايران موافقت نكند.
البته در اين مورد دلايل فرامتني تاييد نشده اي هم وجود دارد.اما در نهايت اين ناكامي ضعف ديپلماتيك مديران فوتبال در ايران را نيز اثبات مي كند.
Shall به جاي must
در بند 10 ماده 17 آئين نامه برگزاري مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 چنين مي خوانيم :
The dates of the matches in the preliminary competition shall be fixed by the associations concerned in compliance with the coordinated international match calendar and subject to the approval of the FIFA Organising Committee. The FIFA general secretariat shall be informed in accordance with the deadline stipulated in the relevant FIFA circular.If the associations cannot agree on the dates of the matches in the preliminary competition, the FIFA Organising Committee will make the final decisions. The FIFA Organising Committee shall ensure that matches in the same group are played simultaneously when the situation demands this for sporting reasons.
اين آيين نامه روي اين نكته تاكيد دارد كه بهتر است بازيهاي گروه ها در يك زمان انجام شود .اما نكته مهم اين است كه طبق آئين نامه(پاراگراف آخر) امسال ، كلمه must(بايد) جاي خود را به shall(مي تواند)داده است كه همين موضوع قيد الرام را از برگزار كنندگان برمي دارد. البته نكته بسيار مهم اين است كه ما در مذاكره نفوذ لازم را براي متقاعد كردن كميته برگزاري نداشته ايم و الا وقتي شما با قيد "مي تواند " مواجه مي شويد ، 50 درصد در اختيار تان است و بايد فقط براي يك در صد باقيمانده تلاش كنيد.كاري كه ما موفق به انجامش نشديم!
aliaskon
23-06-2009, 00:28
بازم میگم ، اگه ما یه اخلاق بد داشته باشیم همون میشه پاشنه آشیل زمین خوردن ما ، بالاخره یروز پدرمونو در
میاره ، منظورم به طور واضح شل و ول بودن و عدم اقتدار کافی رییس فدراسیون از یک طرف و کله خر بازی علی
دایی تو دعوت نکردن علی کریمی و یکی دو تا دیگس ، خاب آماده نبود ، یه نیمه اصلا یه رب بهش بازی میدادی ،
همه این تبانی ها و احتمالات روز آخر هم از همون اول تابلو محتمل بود ، همه هم میدونستن ،
دوستان " از ماست که بر ماست "
منکه بعد از بازی کره شمالی که حتما باید میبردیم و امکان پذیر هم بود ( اگه فقط یخورده حتی دل گربه هم داشتیم
و اینقد ترسو نبودیم ) با جام جهانی خداحافظی کردم ، بعدشم زیاد درد نکشیدم ، تو جام جهانیم طرفذار اسپانیا و
برزیلم ، البته اسپانیا و به تبع اون بارسلون یکی دو سالیه فهمیدن فوتبال یعنی آمریکای جنوبی و به سبک اونها بازی
میکنن ... :27::27::27:
Retired User
23-06-2009, 00:33
در جلسه هيات رئيسه مقرر شد پس از تشكيل كميته فني ، اين كميته نام سرمربي مورد نظر را به كميته تيمهاي ملي اعلام كند
سايت گل – افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران نيست! اين خبري است بسيار مهم كه يك روز بعد از كنفرانس مطبوعاتي او ، پله هاي ساختمان فدراسيون را در نورديده و از خيابان سئول روي مانيتور شما نقش بسته است.اين خبري است كه مهدي محمد نبي دبيركل فدراسيون فوتبال آن را تاييد مي كند و درباره جلسه امروز هيات رئيسه چنين توضيح مي دهد:" در جلسه هيات رئيسه اين بحث شد كه به جهت ضابطه مند شدن انتخاب تيمهاي ملي ،كميته فني تشكيل بشود و آنها با بررسي گزينه ها فرد مورد نظر را انتخاب كنند و به كميته تيمهاي ملي بدهند و بعد اين نام به فدراسيون اعلام شود و در نهايت هيات رئيسه روي نام سرمربي تصميم بگيرد."
اين به آن معناست كه قطبي كه برنامه 4 ساله اش را در اختيار فدراسيون قرار داده است ، فقط نامزد هدايت تيم ملي است . همانطور كه نبي مي گويد:" هيچ نامي در هيات رئيسه مطرح نشده و ما در كليه تيمهاي ملي از اين به بعد با اين رويه تصميم گيري خواهيم كرد."
aliaskon
23-06-2009, 01:24
اینم یه بازیه دیگس واسه اینکه به مرگ(بلاتکلیفی) بگیرن به تب (قطبی) راضی شیم ؛
البته من خیلیم با این قطبیه مشکل ندارم ، یخورده ترسوهه که اونم کی نیست !!!
AKBAR_56
23-06-2009, 07:28
هيات رييسه فدراسيون فوتبال در رابطه با عدم راهيابي تيم ملي ايران به رقابتهاي جام جهاني 2010 اطلاعيهاي را صادر كرد. در اين اطلاعيه آمده است: تيم ملي فوتبال جمهوري اسلامي ايران عليرغم تلاشهاي همه جانبه فدراسيون فوتبال، كادر فني و بازيكنان، و با وجود شايستگيهاي لازم به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي راه نيافت و از كسب امتيازات لازم براي حضور در اين رويداد مهم جهاني محروم ماند. بدون ترديد جمع كثيري از مردم عزيز، بخصوص جوانان اين مرز و بوم پرگهر آزرده خاطر شدند و هيات رييسه فدراسيون فوتبال بر خود لازم ميداند با كمال ادب و احترام از همه همميهنان عزيز عذرخواهي كند. فدراسيون فوتبال با وجود تلاشهاي خالصانه و همه جانبه و با تعيين هدف بزرگ و ارزشمند صعود پنج رده تيمهاي ملي به جام جهاني و توسعه همه جانبه فوتبال ملي بانوان، توانست در ردههاي نوجوانان، فوتسال و فوتبال ساحلي به اين مهم دست پيدا كند. البته لازم به ذكر است اين فدراسيون و به تبع آن هيات رييسه، تمام مساعي و كوشش خود را درخصوص حضور پرقدرت تيم ملي بزرگسالان در جام جهاني انجام داد كه برگزاري بالغ بر 30 ديدار تداركاتي، آمادهسازي و تجهيز هتل آكادمي ملي فوتبال و كمپ تيمهاي ملي از آن جمله است كه خود بيانگر اهميت توجه فدراسيون به همه تيمهاي ملي و از آن جمله تيم ملي بزرگسالان است. لذا اين فدراسيون با توجه به هدف والاي خود كه همان ايجاد بستر مناسب براي پرورش و آموزش بازيكنان در همه ردههاي سني تيمهاي ملي است، ميكوشد همچون گذشته با برنامهريزي و كار گروهي كه سرلوحه همه اقدامات اين فدراسيون است باعث رشد و توسعه ورزش پرطرفدار و مورد توجه فوتبال در كشور عزيز اسلاميمان شود. انشاءالله
M.etallic.A
23-06-2009, 09:16
متاسفم... برای فدراسیون و سازمان ورزش و .....
M . Sayid
23-06-2009, 09:54
این رنکینگ فیفا که اصلا بدرد نمی خوره چندساله فدراسیون دلشو به این آمار و ارقام خوش کرده
علی دایی بهترین گلزن ملی( این بابا تو جام جهانی اصلا گل نزده)
علی دایی نفر 26 بهترین بازیکنان تاریخ
فدراسیون باید فکر نان کنه که خربزه آبه
Haj_Amoo
23-06-2009, 12:04
قطبي ايران را ترك كرد؛ تاج: شايد برگردد
افشين قطبي ، سرمربي تيم ملي پس از ارائه پيشنهادها و برنامههاي ادامه همكاري خود، ساعت 4 بامداد ديروز ايران را از طريق فرودگاه امام خميني(ره) ترك كرد.
قطبي طي 5 ديداري كه سرمربيگري تيم ملي ايران را بهعهده داشت، صاحب 2 پيروزي در مقابل اندونزي و امارات، يك باخت از چين و 2 تساوي با كره شمالي و جنوبي شد. اخباري مبني بر پيشنهاد 4 ساله اين مربي ايراني آمريكايي به مبلغ 2 ميليون و 400 هزار دلار در رسانهها منتشر شده است البته با 2 قيد مهم، كه اولي تامين دستمزد دستياران از همين رقم و شرط دوم، ادامه همكاري در صورت قهرماني در جام ملتهاي آسيا (2+2 سال) است.
قطبي در نشست اخير خبري خود اعلام كرده هنوز ريالي از فدراسيون دريافت نكرده است و تنها دستياران او در مجموع رقمي حدود 50 ميليون تومان دستمزد گرفتهاند.
به هر حال اين سرمربي، برنامه بلندمدت خود را تسليم فدراسيون كرده است كه براي بررسي و تصميمگيري درباره آن ديروز جلسه هيات رئيسه فدراسيون تشكيل شد، ولي به نتيجه مشخصي نرسيد.
مهدي تاج، نايب رئيس و سخنگوي فدراسيون فوتبال در اين خصوص به فارس چنين توضيح داد: جلسه ويژه اعضاي هيات رئيسه فدراسيون فوتبال درباره مسائل مختلف از جمله وضعيت سرمربي تيم ملي امروز برگزار شد و پس از بررسي برنامههاي قطبي، مقرر شد مطالعه بيشتري در اين زمينه به عمل آيد و سپس تصميم نهايي اعلام شود.
تاج در عين حال گفت: احتمال ابقاي قطبي زياد است، اما بايد همه جوانب را سنجيد چون برنامههاي قطبي بسيار مفصل است و بايد ضمانت اجرايي آن مشخص شود.
مهدي محمدنبي، دبير فدراسيون و منصور پورحيدري سرپرست تيم هم با دفاع و حمايت از عملكرد قطبي عنوان كردند در صورت تصويب هيات رئيسه، او شهريورماه به تهران برميگردد تا فعاليت مجدد خود را در تيم ملي شروع كند.
تيم ملي، جام ملتهاي آسيا را پيشرو ميبيند و قطبي 45 ساله قول داده با تغيير گسترده در اين تيم، ايران را قهرمان جام ملتهاي آسيا كند.گويا شگرد هميشگي اين مربي، دادن قول قهرماني يا صعود است كه اين بار هم به ابزاري براي ابقاي وي تبديل شده است.
C. Breezy
23-06-2009, 12:12
دیگه خراب شده وضع ... باید از بالا شروع به تصحیح وضعیت بکنن ... از اون کفاشیان بی عرضه
MoJtaBa.R
23-06-2009, 12:21
"اشكان دژاگه" تنها براي تيم ملي آلمان بازي ميكند
ایسنا: اشكان دژاگه در آينده براي تيم ملي آلمان به ميدان خواهد رفت.
بازيكن ايراني تبار ولفسبورگ كه هم اكنون همراه با تيم ملي زير 21 سالههاي آلمان در رقابتهاي قهرماني اروپا در سوئد شركت دارد، گفت: در آينده براي تيم ملي بزرگسالان آلمان به ميدان خواهد رفت.
اين بازيكن 22 ساله دربارهي احتمال حضورش در تيم ملي ايران براساس قوانين فدراسيون جهاني فوتبال گفت: «بديهي است كه ايران پيش از تغيير قوانين در پي حضور من در تيم ملي ايران بود اما، من با خانواده و مدير برنامههايم در اين باره گفتوگو كردم و خيلي زود تصميم گرفتم كه به پيشنهاد ايران پاسخ منفي بدهم. اين تصميم همچنان پابرجا خواهد ماند.»
حتما زندي هم الان پشيمونه !
MoJtaBa.R
23-06-2009, 12:23
محروميت هاي فدراسيون فوتبال براي بازیکنان تیم ملی ایران به خاطر مچ بندهای سبزشان
علی رغم اینکه شنیده می شود بازیکنان تیم ملی ایران به خاطر مچ بندهای سبزشان با هیچ محرومیتی مواجه نشدند اما خبرهای رسیده از اردوی تیم ملی حاکی از آن است که پاسپورت بازیکنان تیم ملی هنوز به آنها تحویل داده نشده است .
مهدی مهدوی کیا ، علی کریمی ، جوادنکونام ، محمد نصرتی، حسین کعبی و مسعود شجاعی 6 بازیکن تیم ملی بودند که در بازی ایران مقابل کره جنوبی نوارهای سبزرنگی به دستشان بستند که شائبه همرنگی شان با مردم ایران یابه تعبیری دیگر حمایت از یک نامزد انتخاباتی را ایجاد کرده بود.
با این همه منصور پورحیدری سرپرست تیم ملی در همان کره جنوبی اعلام کرد که این دست بندها به هیچ وجه جنبه سیاسی و گروه بندی نداشته و بازیکنان تیم ملی فقط به دلیل نذرشان آنها را به دستان خود بسته اند.
با این همه طی چند روز اخیر نشریه های دولتی با تمام توان به ملی پوشان فوتبال تاخته اند و شایع بازنشستگی شان را مطرح کرده اند اما ظاهراً کار از شایعات بالاتر رفته و مقامات فدراسیون فوتبال برخلاف اظهاراتشان در رسانه ها تصمیم به برخورد با ستاره های تیم ملی گرفته اند.
اولین نکته این که به بازیکنان تیم ملی اعلام شده به هیچ وجه اجازه مصاحبه ندارند و دومین نکته اینکه به هیچ کدام از این بازیکنان پاسپورت هایشان تحویل داده نشده است.
البته هرچند فدراسیون فوتبال از نظر قانونی چنین اجازه ای ندارد و نمی تواند با ستاره های تیم ملی چنین برخورد زشتی را داشته باشد اما به نظر می رسد مسئولان تصمیم گرفته اند کمی از بازیکنان تیم ملی زهر چشم بگیرند
MoJtaBa.R
23-06-2009, 12:26
تيترهاي روزنامه هاي امروز رو ببينيد هم بد نيست : عزيزي هم باز شکر گفته
majid.khaledi
23-06-2009, 12:28
محمد نصرتی، [/B]]
این مچ بند نداشت!!
خوب یادمه چون کلی غر زدم سرش!!
masoudtr
23-06-2009, 12:41
محروميت هاي فدراسيون فوتبال براي بازیکنان تیم ملی ایران به خاطر مچ بندهای سبزشان
من جای اینا باشم دفعه بد که دعوتم کردند دیگه برای بازی در تیم ملی نمی یام
Retired User
23-06-2009, 13:29
محمد نصرتی، [/B]]
این مچ بند نداشت!!
C. Breezy
23-06-2009, 13:41
ننگ بر این افراد کثیف ... همه رو می خوان سرکوب کنند ... ببینیم چه غلطی می خوان بکنند آخرش
این مچ بند نداشت!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/quote]
محمد نصرتي در اواسط نيمه اول مچبندش رو درآورد
M.etallic.A
23-06-2009, 17:13
محمد نصرتي در اواسط نيمه اول مچبندش رو درآورد
پس معلوم شد نایب رئیس فدراسیون یعنی تاج و منصور پورحیدری دروغ گفتن که نذر حضرت ابوالفضل بوده. چه قدر راحت دروغ میگن اونم نه به یه نفر نه به دو نفر..... آدم بخاطر پست و مقام چه کارایی که نمیکنه. شرافت خودشو میفروشه.
C. Breezy
23-06-2009, 17:32
پس معلوم شد نایب رئیس فدراسیون یعنی تاج و منصور پورحیدری دروغ گفتن که نذر حضرت ابوالفضل بوده. چه قدر راحت دروغ میگن اونم نه به یه نفر نه به دو نفر..... آدم بخاطر پست و مقام چه کارایی که نمیکنه. شرافت خودشو میفروشه.
اون که معلوم بود دروغ می گن ... نذر چی داشتن ؟ مثلا زن زائو بودن می خواستن بچه شون پسر بشه ؟ یا می خواستن بختشون باز بشه ؟ یا زنشون رفته بود مکه براش نذر گذاشته بودند ؟
malkemid
23-06-2009, 17:44
تيترهاي روزنامه هاي امروز رو ببينيد هم بد نيست : عزيزي هم باز شکر گفته
چی گفته؟راجع به قطبی؟
Haj_Amoo
23-06-2009, 19:44
در باب اظهارنظرهاي قطبي: آخ شــعورم!
با اين همه، ما از هيچكدام از اين دو بازي سه امتياز كامل را نگرفتيم تا به جاي صعود مستقيم، مستقيما حذف شويم! بيترديد ردپاي آقاي «آشنا به تيمملي كره»، با آن تعويضهاي عجيبش در ناكامي سئول كاملا پررنگ بود.
1 - افشين قطبي ميگويد گل كره به ايران تصادفي بود. اين، مصداق كامل و تمام عيار آن دسته از فرمايشاتي است كه آدم با شنيدنش «شعور درد» ميگيرد.
به نوشته گل؛ جناب امپراتور در حالي گل زيباي پاركجيسونگ را كه روي يك حركت تركيبي به ياد ماندني حاصل شد «اتفاقي» مينامد كه راجع به گل مسعود شجاعي در اين بازي حرفي نميزند. احتمالا از نظر ايشان گل مزبور حاصل تمرينات طولاني مدت مثلث نصرتي، شجاعي و ليوون جائه در كمپ تيمهاي ملي ايران بوده است! واقعا افشين قطبي راجع به جنس گوشهاي ما چه فكر ميكند؟ ميتوانيم به او اطمينان بدهيم اينقدرها هم «مخملي» نيست!
2 - امپراتور بر آن است كه مابهالتفاوت ما با كرهجنوبي، آن است كه لژيونر آنها در فينال ليگ قهرمانان توپ زده و لژيونرهاي ما در ورطه سقوط از لاليگا دست و پا ميزدند. اين هم از آن حرفهايي است كه فقط قطبي با آن لهجه جالبش ميتواند به زبان بياورد.
ما يادمان نميآيد دو ماه پيش كه ايشان براي رسيدن به سرمربيگري تيمملي به آب و آتش ميزد، راه به راه قول صعود قطعي ميداد و نزديك بود خودش را حلق آويز كند، اوساسونا در كورس قهرماني با بارسلونا بوده باشد! افشين قطبي از همان ابتدا با بضاعت فوتبال ايران آشنا بود.
او 18 ماه در كشورمان كار كرده بود و مو به موي مسايل را ميدانست. كسي هم وي را مجبور نكرد «رشادت» به خرج بدهد و سرمربيگري تيمملي را بپذيرد. حالا كه ملت بنا به برخي مسايل خيلي در جزييات ناكامي تاريخي تيمملي ورود نميكند و در نقش قابل توجه آقاي امپراتور در اين پروژه موشكافي به خرج نميدهد، ديگر نبايد شاهد منت گذاشتن سرمربي شكست خورده باشيم. به هر حال ببخشيد آقاي قطبي كه «پاركجيسونگ» نداشتيم!
3 - اما ادعاي ديگر افشينخان آن است كه شايد خيليها نميتوانستند از اين سه بازي، همين پنج امتياز را هم بگيرند. حق با قطبي است؛ اما نكته بزرگ اين است كه آن «خيليهايي» كه نميتوانستند همين بيلان را هم به جا بگذارند، طبيعتا حق نشستن روي نيمكت تيمملي را هم نداشتند!
مسوولان فدراسيون فوتبال ما جناب قطبي را به استخدام درآوردند، چون قرار بود عملكرد بهتري داشته باشد و تيم را به جامجهاني ببرد. شايد ايشان حرفهاي قاطعشان در برنامه نود را فراموش كردهاند...!
4 - آنچه علت تامه استخدام قطبي به حساب ميآمد، ليست حريفان آينده تيمملي بود كه دو كره را در برميگرفت. خود افشين بارها اطمينان داده بود كه با زير و بم تيمهاي ملي اين دو كشور آشناست و حتي در اظهارنظري شگفتانگيز، پس از پيروزي كمرنگ خانگي برابر تيم دوم امارات، ادعا كرد تنها كسي است كه ميتواند كرهجنوبي را در خاكش شكست بدهد.
با اين همه، ما از هيچكدام از اين دو بازي سه امتياز كامل را نگرفتيم تا به جاي صعود مستقيم، مستقيما حذف شويم! بيترديد ردپاي آقاي «آشنا به تيمملي كره»، با آن تعويضهاي عجيبش در ناكامي سئول كاملا پررنگ بود.
حالا اينكه فدراسيون فوتبال ما با كدام استدلال دوباره به ايشان پيشنهاد داده، مثل هميشه بر ما پوشيده است. با اين وجود ديگر انتظار نداريم ايشان با ابراز عقايد شگفتانگيزشان ما را به سخره بگيرد و به شعورمان توهين كند.
===
MoJtaBa.R
23-06-2009, 19:49
چی گفته؟راجع به قطبی؟
ايشون يه قرارداد 14 ساله ميخوان ؟!!!!!!!!!!
MoJtaBa.R
23-06-2009, 20:03
اطلاعیه ای که اسفناج بر پیشانی آدمی سبز می کند!! اگر تمام توان فدراسیون فوتبال این است پس لطفا بروید...
تورج عاطف / خبرگزاری پارس فوتبال
مي گويند برخي از حرفها و اعمال آدميان باعث مي شود كه انسانها پس از شنيدن و ديدن آنها از شدت تحير و تعجب و ساده انگاري آن اعمال و حرفها درست در وسط روز اسفناج در ميان پيشاني اش سبز شود! اين داستان را سالها است كه در فوتبال ايران ديده ايم و نمونه هاي بسياري از آنها كماكان ديده مي شود كه آخرين آنها اطلاعيه عذر خواهي فدراسيون فوتبال ايران در مورد حذف تيم ملي فوتبال درست 5 روز پس از حذف تيم ملي فوتبال است با هم نگاهي به اين اطلاعيه عجيب و غريب مي افكنيم
1/ اصولا دادن اين اطلاعيه ها در جهان امروز نوعي توضيح و اداي ادله به مخاطبين آنها است كه در سراسر اين اطلاعيه هيچ كدام از آنها رعايت نشده است و حتي با چاشني استعفاي دسته جمعي همراه نگرديده است كه اولين پيش شرط آن اطلاعيه دادن های بدون ادله است وگرنه نوشتن چند خط عذر خواهي فاقد مسئوليت در هيچ قاموس و مسلكي مورد پذيرش نيست و اين گونه رفتار فدراسيون فوتبال تنها خشم مردمي را كه خواهان حداقل مطالبات خود از فوتبال هستند را بيشتر مي كند زيرا با اين الفاظ و ساده انگاريها فقط به شعور عمومي توهين مي شود. اين نوع عذر خواهي آقايان و تنها عضو خانم هيات رئيسه فدراسيون فوتبال درست حكايت اين را دارد كه كسي با اتوموبيل تصادف كند و باعث خسارات مالي و جاني شود و تنها بخواهد با يك نامه عذر خواهي سرو ته قضيه را به هم آورد آيا چنين چيزي امكان دارد ؟
2/در اين اطلاعيه آمده است كه "تيم ملي فوتبال ايران علي رغم تلاشهاي همه جانبه فدراسيون فوتبال و سعي و تلاش همه جانبه و انجام سي بازي تداركاتي و آماده سازي موفق به صعود نشد..." سوال اين است حال كه با برنامه ريزي و تمامي تلاش فدراسيون فوتبال و استفاده از تمامي اهرمها تيم ملي فوتبال بزرگسالان در كنار تيم المپيك و تيم جوانان و تيمهاي باشگاهي ايران نتوانستند به نتايج قابل قبولي برسند به چه دليل بايد باز به اين مديريت و برنامه هاي آن اطمينان نمود ؟ بنا به گفته خودشان آنها تمامي سعي خود كه نشان از تمامي توانائي هايشان را دارد كرده اند پس آيا عاقلانه است با توجه به اين توانائي ها بار ديگر سكان رهبري فوتبال ايران را به اين فدراسيون فوتبال داد و يا اين كه بايد به دنبال مجموعه هاي قوي تر و منسجم تر و آگاه تر رفت ؟
3/در بخش ديگر اين اطلاعيه آمده است كه "لذا اين فدراسيون با توجه به هدف والاي خود كه همان ايجاد بستر مناسب براي پرورش و آموزش بازيكنان در همه رده هاي سني تيم هاي ملي است مي كوشد همچون گذشته !!با برنامه ريزي و كار گروهي باعث رشد شود" سوال اين است اين برنامه ريزي و كار گروهي آنها است كه باعث حذف تيم جوانان و حذف تيم اميد و بلاتكليفي فعلي آن و برگزاري بازيهاي جوانان و نوجوانان و اميد در پايين ترين سطح خود در سالهاي اخير شده است ؟آيا دلخوش باشيم كه فدراسيون باز هم چون گذشته اداره و مديريت شود و همان سبك و سياقي كه باعث شده است از بعد افتخارات ورزشي در بد ترين شرايط و از بعد مديريت مالي در وضعيت مفتضحي باشيم باز هم ادامه كار دهد؟
4/فدراسيون فوتبال اعلام مي دارد كه افتخاراتش صعود تيم هاي نوجوانان و فوتبال ساحلي و فوتبال سالني به جام جهاني است براستي فوتسال ايران به مدد اين فدراسيون جهاني شده است ؟آيا نمي دانيم كه سالها است فوتسال ايران در عرصه آسيا بي رقيب و حتي قبل از حضور اين گروه در فدراسيون فوتبال جهاني بوده و حتي حائز رتبه چهارم جام جهاني در روزگاري شده است ؟آيا آنقدر نا آگاهيم كه ندانيم اصولا فوتبال ساحلي در سالهاي اوليه رشد خود قرار دارد و حتي تيمهاي نظير امارات كه در فوتبال آسيا محلي در اعراب ندارند در اين رشته نه چندان مهم به نسبت فوتبال چمني در آسيا بسيار قوي تر از ما ظاهر مي شوند؟ چه كسي است كه نداند صعود تيم نوجوانان ما به مدد كارهائي بود كه در فدراسيون دادكان بر روي نو نهالان انجام شد و پايه هاي تيم نوجوانان در آن زمان ريخته و فدراسيون فعلي هيچ نقشي در كسب قهرماني آنها در آسيا را نداشته است ؟آيا براستي عدم حضور در بين 5 تيم سهميه آسيا در جام جهاني فوتبال با اين افتخارات جعلي توجيه پذير است؟
5/در بخشي از اين اطلاعيه در مورد كارهاي عمراني نظير تجهيز هتل آكادمي المپيك و كمپ تيم هاي ملي سخن گفته شده است براستي بايد شعور و وجدان عمومي را اين گونه به مسخره گرفت ؟ چه كسي است كه نداند پايه هاي اصلي و ساخت آن هتل و كمپ تيمهاي ملي در فدراسيون هاي دادكان و صفائي فراهاني ريخته شدو فدراسيون فعلي به هيچ عنوان در پروسه دخالتي نداشت ؟آيا بايد اين گونه همه افتخارات فدراسيونهاي ديگر را به نام خود نوشت تا همچنان بر مسند كار بمانند؟فدراسيوني كه قادر نيست حداقل مخارج اوليه براي اداره مجموعه خود را تهيه نمايد و براي پر داخت پاداشهاي بازيكنان تيم ملي بارها باعث بروز بحران شده و سرمربي و بازيكنانش را رو در روي خود قرار مي دهد و پيراهن تيم ملي را محلي براي تبليغ ماكاروني مي نمايد و درد بي پو لي و كاسه چكنم آنها همه جا دراز است چگونه مي تواند دم از موفقيت در بخشهاي سخت افزاري زده و جسارت كند كه به او اجازه فعاليتهاي مجدد داده شود؟
فدراسيون كه 5 روز بايد از حذف تيم ملي بگذرد تا تازه يادش بيافتد كه بايد نامه عذر خواهي دهد و يادش مي رود كه در پي اين نامه عذر خواهي بايد هييت رئيسه استعفا دهند مي تواند مديريت و برنامه ريزي و عشق و توانائي محبوب ترين ورزش ايران را داشته باشد ؟ براستي مردم ايران بايد مضحكه اين گروه ناكار آمد و بي برنامه با مديريت ضعيف شوند و احساس كنند كه درست بر وسط پيشاني آنها اسفناج سبز شده است ؟
H a m e e d
23-06-2009, 22:00
امروز توی روزنامه خوندم حقوق ماهانه بازیکنای تیم کره شمالی هفت تا هشت یوروئه!!!:41:
اونوقت با این بضاعت کم ببینین دست به چه کار بزرگی زدن!:5: با توجه به نکات زیر که از ویکی پدیای فارسی پیدا کردم:
کره شمالی دیکتاتورترین کشور جهان در فهرست دموکراسی واحد اطلاعات اکونومیست است.
جامعه کره شمالی جامعه ای به شدت طبقاتی و برپایه روابط خویشاوندی وارتباطات سیاسی است.
شهروندان کره شمالی اجازه عبورومرور آزاد چه درداخل وچه سفر به خارج از کشور راندارند.حتی اگه شانسی هم صعود کرده باشن، بازم عملکردشون لااقل از ایران خیلی بهتر بوده.
تیم ملی ایرانو بگو...
تازه جام جهانی 2010 اولین باریه که هر دو کره توش حضور دارن.:8:
masoudtr
23-06-2009, 22:06
امروز توی روزنامه خوندم حقوق ماهانه بازیکنای تیم کره شمالی هفت تا هشت یوروئه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت با این بضاعت کم ببینین دست به چه کار بزرگی زدن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به نکات زیر که از ویکی پدیای فارسی پیدا کردم:یعنی میخوای بگی ماهی 10 هزار تومن
یعنی روزی 300 تا یک تومنی ؟
باور کردی بعد شما؟
طرف تو تایوان داره تو کارخون کفش سازی طی میکشه زمینه و ساعتی یک دلار میگریه
خوب فکر کنی میبینی الکی گفتن
M O B I N
23-06-2009, 22:09
ولی خوشم میاد از بچه ها که پیش بینی کرده بودن ایران چهارم میشه!!!
H a m e e d
23-06-2009, 22:14
یعنی میخوای بگی ماهی 10 هزار تومن
باور کردی بعد شما؟
چرا باور نکنم، تابلوئه که بدبختن.الکی نگفتن، با اون اوصافی که در معرفی این کشور نوشته شده معلومه خیلی خیلی بدبخته و تنها دلخوشیش همون رهبر کله شقشه که داره هی آزمایش نظامی میکنه:27:
غیر از ویکی پدیا که جای معتبریه، من از کسای دیگه هم شنیده بودم که یه همچین کشوریه.
تایوان کجا، کره شمالی کجا.:13:
بهر حال موضوع اینه که اونا توی جام جهانی خواهند بود، چون با همه این گرفتاریها لیاقت خودشونو نشون دادن.
malkemid
23-06-2009, 22:57
یعنی میخوای بگی ماهی 10 هزار تومن
باور کردی بعد شما؟
آره دوست عزیز...یه جا خوندم سرانه در آمد بطور معمول اونجا سالی 80 دلاره..
خیلی بدبختن...اونقدر که تو فکر ما نمیاد...
M.etallic.A
24-06-2009, 00:02
آره دوست عزیز...یه جا خوندم سرانه در آمد بطور معمول اونجا سالی 80 دلاره..
خیلی بدبختن...اونقدر که تو فکر ما نمیاد...
نترس... ما هم داریم به همون سمت میریم.
masoudtr
24-06-2009, 00:15
شنیدم علی کریمی از تیم ملی خداحافظی کرد درست است؟
Retired User
24-06-2009, 00:50
كريمي كه همواره با مصاحبه ها و تصميمات غيرمنتظره اش فوتبال ايران را غافلگير كرده است به زودي خداحافظي رسمي اش از تيم ملي ايران را اعلام خواهد كرد·
سایت گل-علي كريمي از تيم ملي فوتبال خداحافظي كرد· اين خبري است كه در قطعيت آن نبايد هيچ شك و ترديدي به خرج داد· علي كريمي بعد از حذف تيم ملي ايران از رقابت هاي مقدماتي جام جهاني انگيزه اي براي بازي كردن در تيم ملي ايران ندارد و معتقد است بايد جاي خود را به جوانترها بدهد· كريمي كه همواره با مصاحبه ها و تصميمات غيرمنتظره اش فوتبال ايران را غافلگير كرده است به زودي خداحافظي رسمي اش از تيم ملي ايران را اعلام خواهد كرد·
خداحافظي علي كريمي هيچ ارتباطي به استفاده او از مچ بند سبز و بحث لفظي اش با برخي از مسوولان فدراسيون فوتبال بعد از بازي ايران و كره جنوبي ندارد· كريمي در يك تصميم ناگهاني كه آن را با برخي از نزديكان و حتي يكي از همبازيانش در ميان گذاشته است قصد دارد خبر خداحافظي رسمي اش از تيم ملي را طي روزهاي آينده اعلام كند·
علي كريمي كه در 111 بازي پيراهن تيم ملي ايران را بر تن كرد و سي و شش گل نيز به ثمر رساند· خداحافظي با جادوگر كمي تلخ است· به اندازه اي كه متاسفيم چنين خبري را زودتر از همه در سايت گل منتشر مي كنيم! خداحافظ هشت محبوب!
Retired User
24-06-2009, 00:52
مهدوی کیا گفت: خیلی ناراحتم که تیم ملی ایران از راهیابی به جام جهانی بازماند و نتوانستیم پیام آور شادی برای میلیون ها ایرانی دوست داشتنی باشیم. من قصد دارم درباره خداحافظی ام از تیم ملی در قالب یک نامه یا یک مصاحبه توضیحاتی بدهم و طی روزهای آتی این کار را خواهم کرد.
سایت گل- مهدی مهدوی کیا، کاپیتان تیم ملی ایران در گفت و گو با سایت گل خبر خداحافظی اش از تیم ملی ایران را اعلام کرد. مهدی مهدوی کیا دقایقی پیش در گفت و گو با سایت گل گفت: من قبل از پایان بازی های تیم ملی ایران در رقابت های مقدماتی جام جهانی گفته بودم در صورتی که تیم ملی به جام جهانی صعود کند و مربیان خواهان ادامه حضور من در تیم ملی باشند، در خدمت تیم کشورم خواهم بود و در صورت عدم راهیابی تیم ملی به جام جهانی، از تیم ملی خداحافظی خواهم کرد. حالا هم حرفی که چند وقت پیش زده بودم را تکرار می کنم و می گویم که بازی با کره جنوبی آخرین و تلخ ترین بازی من در تیم ملی بود.
مهدوی کیا در پایان گفت: خیلی ناراحتم که تیم ملی ایران از راهیابی به جام جهانی بازماند و نتوانستیم پیام آور شادی برای میلیون ها ایرانی دوست داشتنی باشیم. من قصد دارم درباره خداحافظی ام از تیم ملی در قالب یک نامه یا یک مصاحبه توضیحاتی بدهم و طی روزهای آتی این کار را خواهم کرد.
avecina.ir
24-06-2009, 09:41
نترس... ما هم داریم به همون سمت میریم.
خیلی ناشکری:13:واقعن یخورده فکر کن بعد حرف بزن
namakdoon
24-06-2009, 09:46
فردا هم خبر خداحافظی نکو ،نصرتی، شجاعی و کعبی رو میزنن......
M.etallic.A
24-06-2009, 10:07
به نظرتون دور بعد میتونیم به جام ملتهای آسیا صعود کنیم ؟
Haj_Amoo
24-06-2009, 10:08
به نظرتون دور بعد میتونیم به جام ملتهای آسیا صعود کنیم ؟
صعود مي كنيم ولي اين كه اونجا چي كار كنيم معلوم نيست!
masoudtr
24-06-2009, 10:19
هم بهتر که صعود نکنیم
الان هم که صعود نکردیم ما ضرر نکردیم همراهای تیم ملی ضرر کردند که میخواستن مفتکی با خانواده یک ماهی برن مسافرت افریقا با پول بیت المال
mehdi_vsgh
24-06-2009, 11:51
خداحافظی کریمی و مهدوی کیا چیز عجیبی نبود
حتی اگه به جام جهانی میرفتیم اونا سنشون بالا رفته و حداکثر تا پایان جام جهانی در تیم ملی بازی میکردن(حداقل مهدوی کیا قبلا هم گفته بود که تا پایان جام جهانی بیشتر در تیم ملی نخواهم بود)
حالا که تیم از رفتن به جام جهانی محروم شده پس همین الان اینا خداحافظی کردن
نکونام هم داستانش مثل کریمی و مهدوی کیا بوده
avecina.ir
24-06-2009, 11:58
چقدر این بی بی سی فارسی رذل و دروغگویه.. تف به بی بی سی فارسی.. اومده میگه مهدوی کیا و کریمی و..... را دولت ایران بخاطر اون مچ بند سبز از تیم انداخته بیرون.. بر پدر اینBBC Persian .......:2::2::2:
خود فیفا رسمن اعلام کرده بودش که اگه این مچ بندها معنی سیاسی و یا مذهبی داشته باشه طبق مصوبات فیفا این ورزشکارها دچار محرومیت شدید میشن بعدش فدراسیون فوتبال در حمایت از ورزشکارها گفته بوده که ما نمیدونیم معنی این مچ بندها چی بوده:46: و باید از خود ورزشکارها پرسید..
malkemid
24-06-2009, 12:11
چقدر این بی بی سی فارسی رذل و دروغگویه.. تف به بی بی سی فارسی.. اومده میگه مهدوی کیا و کریمی و..... را دولت ایران بخاطر اون مچ بند سبز از تیم انداخته بیرون.. بر پدر اینBBC Persian .......:2::2::2:
خود فیفا رسمن اعلام کرده بودش که اگه این مچ بندها معنی سیاسی و یا مذهبی داشته باشه طبق مصوبات فیفا این ورزشکارها دچار محرومیت شدید میشن بعدش فدراسیون فوتبال در حمایت از ورزشکارها گفته بوده که ما نمیدونیم معنی این مچ بندها چی بوده:46: و باید از خود ورزشکارها پرسید..
مطمئن باش فدراسیون فوتبال دل سوخته ای واسه بازیکنا نداره...همین فدراسیون فوتبال چون کریمی انتقاد کرده بود ازشون شدید ترین برخوردها رو باهاشون کرد.
تو این قضیه هم مطمئن باش به جنبه سیاسیش فکر کردن...نه اینکه دلشون بسوزه فیفا بازیکنا رو محروم کنه!
avecina.ir
24-06-2009, 13:10
مطمئن باش فدراسیون فوتبال دل سوخته ای واسه بازیکنا نداره...همین فدراسیون فوتبال چون کریمی انتقاد کرده بود ازشون شدید ترین برخوردها رو باهاشون کرد.
تو این قضیه هم مطمئن باش به جنبه سیاسیش فکر کردن...نه اینکه دلشون بسوزه فیفا بازیکنا رو محروم کنه!
ببین منظورم اینه که فدراسیون حداقلش اینه حفظ ظاهر را کرده و نیومده اینطور که بی بی سی فارسی دروغ پراکنی میکنه بیاد و بازیکن را اخراج کنه:19:
masoudtr
24-06-2009, 13:24
ببین منظورم اینه که فدراسیون حداقلش اینه حفظ ظاهر را کرده و نیومده اینطور که بی بی سی فارسی دروغ پراکنی میکنه بیاد و بازیکن را اخراج کنه:19:
پاسبورت هاشون را نگه داشته بود
میخواستی چکارشون کنه شلاقشون بزنه
بی بی سی هم دروغ نگفت
يعني ميخواين بگين مهدوي كيا و كريمي وقت خداحافظيشون نبوده و به خاطر اينجور چيزا خداحافظي كردن ؟! عجببب !!!
پس تكليف اون 4 نفر ديگه چي ؟!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.