مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
masoudtr
02-06-2009, 21:29
کعبی شده طفیلی تیم ملی
مثل کش تنبون به تیم وصله
من نگران الان نیستم نگران اینم که بخواد تا 30 و چند سالگی ادامه بده فوتبال را
بحث تیم ملی فقط... قبول رفیق
مگه روز اوج هم داشته ؟! اها شاید تو جهانی 2006 را میگی که با کف پا رفت تو صورت فیگو : دی
یک کف پا رفت یک عمر از همین حرکت تو تیم ملی نون خورد
فکر کنم دیگه بس باشه براش
sia-saketi
02-06-2009, 23:08
فکر کنم دیگه بس باشه براش
اینی که من می شناسم از دایی الگو میگیره و تا جام جهانی 3010!!! بازی کردنش رو ادامه میده!
MoJtaBa.R
03-06-2009, 11:45
چند خبر از نتايج تيماي هم گروهمون
ديدارهاي دوستانه/
كرهجنوبي مقابل عمان متوقف شد
خبرگزاري فارس: رقيب تيم ملي فوتبال ايران در مرحله مقدماتي جامجهاني 2010 افريقاي جنوبي برابر عمان متوقف شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس تيم كره جنوبي كه در گروه دوم با ايران پيكارهاي مقدماتي جام جهاني رقابت مي كند، سه شنبه شب در ورزشگاه باشگاه الوصل امارات در شهر دبي، به مصاف عمان رفت و در نهايت به تساوي بدون گل رسيد.
در اين ديدار عمان كه توسط كلودلهروي، مربي فرانسوي هدايت مي شد، با استفاده از تاكتيكي دفاعي، سعي در كنترل و مهار حملات گسترده تيم كره جنوبي كرد و در اين راه موفق نشان داد.در اين ميان ستاره بازي علي الحبسي، دروازه بان عضو تيم بولتوني انگليس در تيم عمان بود كه در چند نوبت ضربات بازيكنان كره جنوبي را مهار كرد.
تيم ملي كره جنوبي در گروه دوم مقدماتي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي همگروه با تيم هاي ايران، كره شمالي ، امارات و عربستان است. اين تيم در تاريخ ششم ژوئن (شنبه 16 خرداد 1388 ) در دبي ميهمان تيم امارات در ادامه مسابقات مقدماتي جامجهاني است. كره جنوبي 27 خرداد در آخرين ديدار اين مرحله ميزبان ايران خواهد بود.
ديدارهاي دوستانه/
شكست سنگين حريف ايران مقابل آلمان
خبرگزاري فارس: حريف تيم ملي فوتبال ايران در مرحله مقدماتي جامجهاني افريقايجنوبي متحمل شكست سنگيني برابر نايب قهرمان اروپا شد.
به گزارش خبرگزاري فارس امارات شب گذشته ميزبان آلمان بود. در اين ديدار كه در حضور 7000 نفر تماشاگر در ورزشگاه المكتوم دبي، انجام گرفت، تيم ميزبان با نتيجه 7 بر 2 شكست را پذيرا شد.
ماريو گومز مهاجم فصل قبل اشتوتگارت و فصل آينده بايرنمونيخ، مرد اول اين بازي بود كه به تنهايي چهار گل از هفت گل تيمش را وارد دروازه امارات كرد. وي در دقايق 35، 47، 48 و 92 براي ژرمن ها گل زد.
همچنين سه گل ديگر تيم تحت رهبري يواخيملو، توسط هايكو وسترمان 29، تروخوسكي 40 و فريس جمعه 52 (بازيكن امارات) به ثمر رسيد.
در نقطه مقابل امارات توسط اسماعيل سالم 53 و نواف مبارك 73 دو گل به تيم آلمان زد.
تيم امارات در گروه دوم رقابت هاي مقدماتي جام جهاني افريقايجنوبي با تيم هاي ايران، كره جنوبي، كره شمالي و عربستان همگروه
است.
امارات در تاريخ ششم ژوئن ( شنبه 16 خرداد 1388) در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني در دبي با كرهجنوبي ديدار مي كند.
امارات 20 خرداد در تهران ميهمان تيم ملي كشورمان است.
aliaskon
05-06-2009, 01:50
آقا یه چیزی میگم نریزید سرم
خوش خیالم نمیخام باشم
ولی یه حسی بهم میگه کره شمالی رو میبریم
تا حالا که بهش نباختیم
تقریبا همه زور ایرانم که تو بازیه
شوک و انگیزه و اینجور چیزا هم که تا دلت بخاد داریم
آخه چرا نبریم این تنگ نظر رارو ؟
:42::42::42::42:
namakdoon
05-06-2009, 08:50
آقا یه چیزی میگم نریزید سرم
خوش خیالم نمیخام باشم
ولی یه حسی بهم میگه کره شمالی رو میبریم
تا حالا که بهش نباختیم
تقریبا همه زور ایرانم که تو بازیه
شوک و انگیزه و اینجور چیزا هم که تا دلت بخاد داریم
آخه چرا نبریم این تنگ نظر رارو ؟
:42::42::42::42:
:11:
ممنون رفیق با بچه های تیم در میون میذارم که حتما ببریمشون:5:
ولی اگه روز خوب رحمتی باشه ، شک نکنین که می بریم ،:21: 1 به 0
Pejvak61
05-06-2009, 10:31
من هم يه حسي بهم ميگه برنده بازي ما هستيم.:5:
من فردا دارم مرخصي ميگيرم:31: بشينم خونه و بازي رو نگاه كنم:18::10::8:
masoudtr
05-06-2009, 10:50
ببازیم دیگه حتمی حذف هستیم دیگه؟
بستگی به نتیجه عربستان داره
farshidshd
05-06-2009, 11:00
اگه ببازیم باید دوتا بازیه بعدی رو ببریم
عربستان هم نتیجه نگیره
Retired User
05-06-2009, 11:22
عربستان هم نتیجه نگیره
در كل حذفيم ديگه
ارمغان جنون
05-06-2009, 11:29
اگه ببازیم ضربه مهمی به مموت در آستانه انتخابات میخوره.
masoudtr
05-06-2009, 11:33
عربستان هم نتیجه نگیره
بعد اون موقع چندم میشیم
دوم یا سوم؟
اگه هر 3 بازی را ببریم چندم میشیم؟
Retired User
05-06-2009, 11:37
بعد اون موقع چندم میشیم
دوم یا سوم؟
اگه هر 3 بازی را ببریم چندم میشیم؟
تمام نتايج ما وابسته به عربستانه
JEFF_HARDY
05-06-2009, 11:38
اگه ببازیم ضربه مهمی به مموت در آستانه انتخابات میخوره.
بهتر، می فهمیم مدیر های ما هیچی نیستن
mehdi_vsgh
05-06-2009, 16:15
من فردا باید برم دانشگاه امتحان دارم..
نمیتونم بازی رو ببینم...:(
Pejvak61
05-06-2009, 16:54
اگر بازي رو ببريم بايد منتظر نتيجه نگرفتن عربستان در بازي با كره جنوبي بشيم.
اونوقت ما ميتونيم با شكست امارات با تعداد باز مساوي از كره شمالي و عربستان بالاتر بايستيم (با امتياز نه تفاضل گل). اونوقت در كره يه جهنم واقعي خواهيم داشت.
عربستان الان 10 امتيازيه و ما 6 امتيازي با يه بازي كمتر.
شرايط ممكن معقول براي دوم شدن ايران :
- اگر از سه بازي باقيمونده 9 امتياز بگيريم در شرايطي كه عربستان فقط دربازي با كره جنوبي برنده نباشه ميتونيم دوم بشيم.
- يه اميد ديگه هست و اونم اينه كه ايران از سه باز باقيمونده 7 امتياز بگيره و عربستان هم مثلاً با كره جنوبي و شمالي مساوي كنه يعني از 2 بازي باقيمونده خودش 2 امتياز بگيره ما دوم ميشيم.
براي سوم شدن هم كار خيلي راحت تره :
1- حداقل با كره شمالي و جنوبي مساوي كنيم و امارات رو هم ببريم و به اميد شكست كره شمالي مقابل عربستان باشيم.
2- از سه بازي باقيمونده 7 امتياز بگيريم(به شرط پيروزي مقابل كره شمالي) و بعدش بي خيال عربستان شيم و فرض كنيم عربستان همه بازيهاشو ميبره كه از اين عربهاي لعنتي هيچي بعيد نيست.
با ديدن اين شرايط واقعاً افسوس ميخورم كه چرا نتونستيم در مقابل عربستان در تهران حتي مساوي بكنيم كه در اون شرايط با پيروزي مقابل كره شمالي شانسمون به مراتب بالاتر بود. افسووووووووس.
Pejvak61
05-06-2009, 17:03
اگه 7 امتيازي بشيم چه شبي ميشه شب 20 خرداد چون ماكه بازيمون حدوداً 12 تا 2 بعد از ظهر انجام ميشه و نتيجه معلوم ميشه ولي عربستان لعنتي چون هواي اونجا جوشه! تا دير وقت بازيشو شروع نميكنه و ما بايد تا آخرين لحظه قلبمون در بياد و منتظر امتياز گرفتن كره شمالي از عربستان در خونه عربستان باشيم.
با 7 امتيازي شدنمون بايد تا آخرين لحظه به مرز جنون برسيم.
به هر حال با 7 امتيازي شدنمون از سقوط فرار ميكنيم ولي دوم شدن و صعود مستقيم به جام جهاني حتماً جراحت هايي رو بر قلب هممون ايجاد ميكنه. خدابه خير بگذرونه.
آيا كسي فكر ميكنه ما بتونيم از عربسان جلو بزنيم؟ اونا فقط ميرن به جام جهاني ولي اونجا چنان گندي به هيكل آسيا ميزنن كه اگه مابوديم تا سال ها فكر رفتن به جام جهاني رو از سرمون دور ميكرديم ولي اونا نه.
يادتون هست كه از جام جهاني 98 به اينطرف چه نتايج شاهاري گرفتن:
جام جهاني 1998 : عربستان 0 - 4 فرانسه
جام جهاني 2002 : عربستان 0 - 8 آلمان
جام جهاني 2006 : عربستان 0 - 4 اوكراين
ولي ما كه به هر حال نتايج آبرمندانه اي گرفتيم بايد هر دوره اينجوري تو دردسر بيفتيم.
mehdi_vsgh
05-06-2009, 19:12
اگر بازي رو ببريم بايد منتظر نتيجه نگرفتن عربستان در بازي با كره جنوبي بشيم.
اونوقت ما ميتونيم با شكست امارات با تعداد باز مساوي از كره شمالي و عربستان بالاتر بايستيم (با امتياز نه تفاضل گل). اونوقت در كره يه جهنم واقعي خواهيم داشت.
عربستان الان 10 امتيازيه و ما 6 امتيازي با يه بازي كمتر.
شرايط ممكن معقول براي دوم شدن ايران :
- اگر از سه بازي باقيمونده 9 امتياز بگيريم در شرايطي كه عربستان فقط دربازي با كره جنوبي برنده نباشه ميتونيم دوم بشيم.
- يه اميد ديگه هست و اونم اينه كه ايران از سه باز باقيمونده 7 امتياز بگيره و عربستان هم مثلاً با كره جنوبي و شمالي مساوي كنه يعني از 2 بازي باقيمونده خودش 2 امتياز بگيره ما دوم ميشيم.
براي سوم شدن هم كار خيلي راحت تره :
1- حداقل با كره شمالي و جنوبي مساوي كنيم و امارات رو هم ببريم و به اميد شكست كره شمالي مقابل عربستان باشيم.
2- از سه بازي باقيمونده 7 امتياز بگيريم(به شرط پيروزي مقابل كره شمالي) و بعدش بي خيال عربستان شيم و فرض كنيم عربستان همه بازيهاشو ميبره كه از اين عربهاي لعنتي هيچي بعيد نيست.
با ديدن اين شرايط واقعاً افسوس ميخورم كه چرا نتونستيم در مقابل عربستان در تهران حتي مساوي بكنيم كه در اون شرايط با پيروزي مقابل كره شمالي شانسمون به مراتب بالاتر بود. افسووووووووس.
پس با این حساب همونطور که خود قطبی هم گفته بود حداقل برای اینکه امید به صعود داشته باشیم باید 7 امتیاز رو بگیریم
بازی فردا حکم مرگ وزندگی رو داره ولی نباید تیم امارات رو هم فراموش کنیم بالاخره اونا عرب هستن و قطعا هرکاری تو بازی اخرشون با عربستان انجام میدن تا نزارن ما به جام جهانی بریم
farshidshd
05-06-2009, 20:15
لازم به ذکر ما سه تا باازی داریم عربستان 2 تا بازی داره
iman_abi
05-06-2009, 21:38
تجربه نشون داده ایران همیشه سخت ترین راه ممکن رو واسه رفتن به جام جهانی انتخاب میکنه! احتمال اینکه سوم بشیم بیشتره!
ایشالا بازی رو فردا ببریم
MoJtaBa.R
05-06-2009, 22:33
ايشا... ببريم
ايشا...
بهتر که سياسيش نکنيم : بايد ببريم
sia-saketi
06-06-2009, 01:04
می بیریم ان شاء الله... فقط دعا کنید این 3 تا بازی رو ببریم و توی جام جهانی هم خوب بازی کنیم...
aliaskon
06-06-2009, 01:35
من فردا باید برم دانشگاه امتحان دارم..
نمیتونم بازی رو ببینم...:(
خیلی متاسف شدم
من جات چار چشمی با یک کیلو تخمه کنتراتی نیگا میکنم ،
ایشالا میبریم 1 - 0
فقط نیمه اول نباید گل بخوریم تا حریف تمام وجود بیاد جلو ، بعد پاسای کریمی رو داریم و فرارای فورواردا ،
امشب خوابم ببره خوبه ...:33::33::33::33::24::24::24:
خیلی متاسف شدم
من جات چار چشمی با یک کیلو تخمه کنتراتی نیگا میکنم ،
ایشالا میبریم 1 - 0
فقط نیمه اول نباید گل بخوریم تا حریف تمام وجود بیاد جلو ، بعد پاسای کریمی رو داریم و فرارای فورواردا ،
امشب خوابم ببره خوبه ...:33::33::33::33::24::24::24:
ظاهرا که خوابت نبرده ها !!
جام جهاني 2002 : عربستان 0 - 8 آلمان
یکی از بهترین روزهای فوتبالی عمرم بود...یادش به خیر
aliaskon
06-06-2009, 02:10
نه آقا ممد، هنوز که حوالی 3:30 صبحه بیدارم
البته یکی دو تا کارم داشتم
شما چرا تا حالا ...؟
شما چی فکر میکنی ؟
نه آقا ممد، هنوز که حوالی 3:30 صبحه بیدارم
البته یکی دو تا کارم داشتم
شما چرا تا حالا ...؟
شما چی فکر میکنی ؟
ما درس میخوندیم...وات ابوت یو:31:؟؟
فقط میدونم که بازی خوبی از تیم خواهیم دید...امیدوارم آب رفته در دوره ی دایی به جوی بازگرده...
در مورد نتیجه هم نگران نباشید...الله معنا
ali_ranger22
06-06-2009, 12:05
امیدوارم ببریم ... بازی مرگ و زندگی هست تقریبا
الآن بین دو نیمه است !! چه موقعیتی داشتیم روی صحنه آخری...
حیف شد...
باز این کعبی تو میدون بود ... کاش میشمردم چندتا توپ را خراب کرده . نیمه دوم حتما اینکارا میکنم .... قربونش بره اوت هم بلد نیست بندازه
علی کریمی هم بدجور گرفته بودنش
مهدوی کیا هم تو یکی دو موقعیت بد نبود
شجاعی هم خوب بازی نکرد ... شایدم چون پستش عوض شده اون بازدهی را نداره
در کل بچه ها خوب بازی کردن
masoudtr
06-06-2009, 12:25
چرا تماشاگر های کره ای تبل اوردن تو زمین
مگه استفاده از طبل و کوس اون هم این همه مجازه؟؟؟
کعبی با این بازی هاش دیگه باید غزل رفتن را سربخونه
خیلی ضعیف بود
MoJtaBa.R
06-06-2009, 12:26
خدايي حيف جام جهاني که کره شمالي ميخواد بره توش ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا تاسف داره اونا 10 امتياز جمع کردن تا قبل اين بازي ولي ما با اين همه مهره ....
دوزار بازي نکردن : داور چيني هم که پشتشه ...
ايشا... ميبريم
به جز شجاعي الباقي تلاششون رو کردن
momkhbpsp
06-06-2009, 12:27
این کعبی به جای فوتبال داشت تو زمین حرکات موزون انجام میداد
راستی چرا اینا به این داور چینی اعتراض نکردن همش داره به نفع میگیره
resident_evil
06-06-2009, 12:33
بدترین بازیکنمون شجاعیه ! این بچه فکر کرده خیلی گندس !
تیموریان هم زیاد خوب نبود ! نوری هم یه مقداری انگار استرس داره رو توپ مسلط نبود ! کعبی هم بهتر بود ولی بازم خوب نیست !
ولی واقعا حیف این باقالیا که برن جام جهانی ! من موندم چجوری 10 امتیاز جمع کردن تا الان !
داور هم که هیچی !
ولی واقعا حیف این باقالیا که برن جام جهانی ! من موندم چجوری 10 امتیاز جمع کردن تا الان !
ما چی ؟ ما حق داشتیم ؟؟
masoudtr
06-06-2009, 13:25
ایران بره جام جهانی که چی بشه؟
اعصاب ما رو خوردتر کنن
با این بازیکن های ضعیف
فقط بلدن به تیپشون برسن بازی صفر تیپ صد
واقعا مسخره بازی بود
این اخر کاری هم پژمان نوری یک اشتباه کرد نزدیک بود دروازه باز بشه
ببین چقدر بدبخت شدیم که کره برامون شاخ وشونه میکشه
Javad_Ed
06-06-2009, 13:28
...شانس آوردیم نباختیم!
resident_evil
06-06-2009, 13:28
ما چی ؟ ما حق داشتیم ؟؟
عزیزم مگه میگم حق ما بود ؟! منظورم اینه که چرا ما باید به اون وضع بیفتیم و اینا بالاتر از ما قرار بگیرن !
خیلی بد شد باید میبردیم ! امارات رو که میبریم تو تهران ! میمونه کره جنوبی که خیلی خیلی سخته !
شجاعی هم که جز اعتراض به داور کاری نکرد ! شوت معدنچی حیف شد که نرفت تو گل واقعا قشنگ زد !
به امید پیروزی تو بازی های آینده !
DANIAL_2000
06-06-2009, 13:30
خوب اینم از جام جهانی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصرتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیموریان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلیلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بیاد ترکیب رو تفسیر کنه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران بره جام جهانی که چی بشه؟
اعصاب ما رو خوردتر کنن
با این بازیکن های ضعیف
فقط بلدن به تیپشون برسن بازی صفر تیپ صد
واقعا مسخره بازی بود
بازیکن ضعیف؟ شما بازیکنای ما رو با کره مقایسه کن!!!
نه عزیز مشکل ضعف نیست , بی غیرتیه!
بازی قبل هم به بی غیرتی بچه ها باختیم نه دایی...
cdcenter
06-06-2009, 13:31
...شانس آوردیم نباختیم!
اگر باخته بودیم دیگه خیالمون راحت میشد . حالا باید برای 2 تا بازی بعد هم حرص بخوریم . این فوتبال در همه جای دنیا اسباب شادی مردم است در ایران اسباب عذاب روحی
من نمیدونم تو اردو چین چه غلطی میکردن؟!!!! کاملا بی هماهنگ ....
بازم دم رحمتی گرم ... اگه اون نبود باید با جهانی وداع میکردیم ...
من نمیدونم انگیزه قطبی از اینکه نوری را گذاشت تو زمین چی بود؟
شجاعی که هر دقیقه بدتر میشد .. داداش اوساسونای باش ... الان باید به فکر تیم ملی باشی!
تو همه بازیها باید این کعبی را تحمل کنیم ! چـــــــــــــــــــــــر ا؟
همون بهتر که نریم جهانی
DANIAL_2000
06-06-2009, 13:34
انصافا در حد لیگ یک ما هم نیستن!
ولی با جون و دل برای تیم ملیشون میجنگن..نه مثل بچه های ما که...:2:
واقعا دم رحمتی گرم !!:11::11:
کریمی هم که بعد از اینهمه مدت برگشت فقط یه موقعیت داشت که اونهم خراب کرد.
شجاعی که کار خاصی انجام نداد !! ایکاش از اول بجاش خلعتبری بازی میکرد!!:41:
کره شمالی که یه زمانی برامون جیقیلی بود اینجوری دروازه مارو پشت سر هم تهدید میکنه !! وای به حال بازی با کره جنوبی که اون یارو (( پارک جی سونگ )) رو از منچستر یونایتد برمیدارن و میارن برای بازی با ما !!:18:
malkemid
06-06-2009, 13:38
واقعا بازی مسخره ای بود...همینجوری الکی هرکی به هرکی بازی می کردن...تنها کاری که خوب انجام دادن همون پرس بود که اونم آخرا قاطی کردن!
این شجاعی هم حال مارو بهم زد...خلعتبری رو 6 دقیقه آخر میاره که چی بشه؟معجزه کنه؟
حضور نصرتی هم از اون موارد خنده دار بود...این اون موقع که به قول ملت در اوج آمادگی بود خدای سوتی بود...چه برسه الان...1 نفوذ نصفه نیمه هم نتونست بکنه.
کلا حقمون نبود ببریم.
Haj_Amoo
06-06-2009, 13:38
من نگران ابرو حيثيت آقاي قطبيم!!!
حيف نيست آقاي قطبي به اين خوشكلي با معرفتي و پرفسوري ثانيه هاي با ارزش عمرشون رو توي ايران تلف كنن؟!! ده آخه شما كه نمي دونين من مي دونم ايشون چقدر پيشنهاد از منچستر و بارسلونا داشته و قبول نكرده اومده ايران!!!
متاسفم که فقط از بازیکن ها توقع داریم:41:
مگه فوتبال ایران واسه این بازیکن ها چی کار کرده که ما ازشون این همه توقع داریم
به جایه اینکه آدم های چاپلوس و ... مثل قطبی را از فئتبالمون بیرون کنیم یا اینکه از این همه بی مدیریتی در فوتبال گله کنیم , میگیم بازیکنا بی غیرتن !!!!!!!!!!!! :18::18::18:
تیم که تاکتیک نداشت .
__
علی کریمی که _چرا_ میکرد تو زمین , فکر نکنم بیشتر از 3 کیلوتر دویده باشه :2::2::2: به خاطر بیغیرتیش نیست به خاطر بی جنبه بودنشه :2::2::2::2:
فوتبال برزیل برای کاکا چیکار کرد ؟؟
فوتبال کامرون برای اتوئو چیکار کرد ؟؟
همه اینها تو تیمهای باشگاهی خارج از مملکت خودشون بازی کردند و به یه جایی رسیدند !! درست مثل لژیونر های ما !!
قرار نیست کشور کاری بکنه !! بازیکن باید خودش جوهر داشته باشه
فوتبال ما مشکل اساسی داره !! به این زودی ها هم درست نمیشه !!
الان میبینیم طفلک دایی هم زیاد مقصر نبود !!
ده آخه شما كه نمي دونين من مي دونم ايشون چقدر پيشنهاد از منچستر و بارسلونا داشته و قبول نكرده اومده ايران!!!
این از اوناش بودا...
یه چیزی نگین که آدم خندش بگیره :27:
resident_evil
06-06-2009, 13:45
ترکیب رو خیلی بهتر ازین میتونست بچینه ! نوری , شجاعی , تیموریان ! کعبی باز بهتر بود ! خلعتبری رو باید زودتر میاورد به نظر من !
تموم شد رفت دیگه باید منتظر بازی با امارات باشیم !
چند چند شد؟
مساوی : صفر - صفر
واقعا بازی مسخره ای بود...همینجوری الکی هرکی به هرکی بازی می کردن...تنها کاری که خوب انجام دادن همون پرس بود که اونم آخرا قاطی کردن!
این شجاعی هم حال مارو بهم زد...خلعتبری رو 6 دقیقه آخر میاره که چی بشه؟معجزه کنه؟
حضور نصرتی هم از اون موارد خنده دار بود...این اون موقع که به قول ملت در اوج آمادگی بود خدای سوتی بود...چه برسه الان...1 نفوذ نصفه نیمه هم نتونست بکنه.
کلا حقمون نبود ببریم.
باهات موافقم:46:
این یارو ها اصلا توپ گیری بلد نیستن !! هیچ نمیدونن چجوری توپ رو از حریف بگیرن و فقط رو اشتباهات کره ای ها صاحب توپ میشدند که اونهم با دفاع فشرده کره ای ها راه بجایی نمیبرد !!
از زمانی که نصرتی اون گل به خودی رو زد حالم ازش بهم میخوره !! عینهو اسکول ها میمونه !!
خلعتبری که تند و تیز بازی میکنه بدرد بازی تو پیستون چپ میخورد نه مسعود شجاعی !!
اگه دایی سر مربی بود شاید از اول خلعتبری رو فیکس میذاشت تو ترکیب تیم !!
حالا امیدوارم این قطبی اینکار رو برای بازی چهارشنبه بکنه !!
در ضمن کسی به قیافه منصور پور حیدری توجه کرد ؟؟ بنده خدا از عصبانیت عین گوجه فرنگی قرمز شده بود :31:
vahid_civil
06-06-2009, 13:46
حذف غرور آفرین ایران رو تبریک میگم !
فعلا فقط یه برد !
4 تساوی
1 باخت !
از 7 بازی !
کره جنوبی 11 امتیاز از 5 بازی !
کره شمالی 11 .......7 بازی
عربستان 10 ......6 بازی
ایران 7 ......6 بازی
آخه چطور ممکنه ایران دیگه حتی سوم بشه !؟ دی:
DANIAL_2000
06-06-2009, 13:48
متاسفم که فقط از بازیکن ها توقع داریم:41:
مگه فوتبال ایران واسه این بازیکن ها چی کار کرده که ما ازشون این همه توقع داریم
به جایه اینکه آدم های چاپلوس و ... مثل قطبی را از فوتبالمون بیرون کنیم یا اینکه از این همه بی مدیریتی در فوتبال گله کنیم , میگیم بازیکنا بی غیرتن !!!!!!!!!!!! :18::18::18:
فوتبال ایران برای این بازیکنا چکار نکرده؟؟؟!! ایکاش میشد زندگی بازیکنای ایرانی رو با این کره ایهای ساده و پرتلاش مقایسه کرد...
اگه 2 نفر غیرت و همیت رحمتی رو داشتن الان برده بودیم...:13:
پس فیفا چه غلطی میکنه ؟؟ فقط مامور میفرستن که اگه ایرانیا نارنجک زدن محروممون کنن ؟؟
این داوره دیگه کی بود ؟؟ کم مونده بود توپ و برداره بذاره رو خط دروازه ما بعد یه رد کارپت برا اونا پهن کنن که.......
Haj_Amoo
06-06-2009, 13:52
اگه 2 نفر غیرت و همیت رحمتی رو داشتن الان برده بودیم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازي رو نگاه نكردم فقط اون اولش كه يوسفي گفت بازيكنا سر نهار با هم هم قسم شدن كه كره رو ببرن ، رو ديدم!! حالا اين قسمشون چجور قسمي بوده؟!!(حضرت عباس، حضرت قطبي!!! و ...)
اینهم لینک تیم ملی فوتبال ایران در وب سایت فیفا و امتیازات ایران در کنار هم گروه ها :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
JEFF_HARDY
06-06-2009, 13:53
فوتبال ایران برای این بازیکنا چکار نکرده؟؟؟!! ایکاش میشد زندگی بازیکنای ایرانی رو با این کره ایهای ساده و پرتلاش مقایسه کرد...
اگه 2 نفر غیرت و همیت رحمتی رو داشتن الان برده بودیم...:13:
دلم سوخت براش
آخر بازی داشت گریه می کرد
کار اون کریمی و شجاعی هم یه کم ازش الگو می گرفتن، عین سیب زمینی....
کاش به جای کعبی حیدری رو اورده بود، به جای هاشمیان برهانی، به جای نصرتی هم نوری رو گزاشته بود، خلعتبری رو می زاشت تو پست نوری
آخه چطور ممکنه ایران دیگه حتی سوم بشه !؟ دی:
نمیشه...باید این فکر رو بذاریم کنار...بعد بذارن قطبی کارش رو ادامه بده برای آینده
کاری که چین کرده...که بعید میدونم این کارا تو ایران صورت بگیره
momkhbpsp
06-06-2009, 13:54
نتایجی که کره شمالی تو کشورش تا الان گرفته بود
کره شمالی 1 - 1 کره جنوبی
کره شمالی 1 - 0 عربستان
کره شمالی 2 - 0 امارات
کره شمالی 0 - 0 ایران
نتیجه ی بدی نبود
اگه الان دایی بود که 6تا خورده بودیم
فراموش نکنید ایران جلویه همین تیم تو آزادی دقایق پایانی نزدیک بود مساوی کنه
و از عربستان هم باخته بود
من که هنوز امیدوارم
resident_evil
06-06-2009, 13:56
تنها تیمی که نتونست امارات رو ببره ما بودیم آره ؟! چون یادمه امارات فقط 1 امتیاز داشت !
AnarchAshkan
06-06-2009, 13:57
فوتبال برزیل برای کاکا چیکار کرد ؟؟
فوتبال کامرون برای اتوئو چیکار کرد ؟؟
همه اینها تو تیمهای باشگاهی خارج از مملکت خودشون بازی کردند و به یه جایی رسیدند !! درست مثل لژیونر های ما !!
قرار نیست کشور کاری بکنه !! بازیکن باید خودش جوهر داشته باشه
فوتبال ما مشکل اساسی داره !! به این زودی ها هم درست نمیشه !!
الان میبینیم طفلک دایی هم زیاد مقصر نبود !!
این از اووون حرف ها بود !!!!!!!!!! .
مگه تو برزیل به بازیکناشون از سن پایین تاکتیک یاد نمیدن ؟ فکر کردی کاکا تو سن 22 سالگی به دنیا اومد و :31: تو میلان همه چی بهش یاد دادن . نه خیر . از سن 14 سالگی تو تیم های پایه برزیلی بازی میکرد :31: اونجا بهش فوتبال یاد دادن :27: و اون هم خواست تا بازیکن بزرگی بشه و شد .
با این حال فوتبالش در برزیل پایه گذاری شد ولی برزیلی ها ازش توقع ندارن معجزه کنه .
فوتبال ایران تو سن پایین چی یاد میدن ؟ ببر گوشه , بکش زیرش , سانتر کن , پای بازیکن حریف را قلم کن .
باید خدا را شکر کنی که تو ایران استعدادهای زیادی هست که خودشون و میکشن تا سطح اروپا
اگه همین تیم های بزرگ دنیا امکاناتشون مثل ایران بود وعضشون بدتر از ایران میشد .
__
واسه جمع بندی حرف هام یه مثال میزنم تا خودت روش فکر کنی : فوتبال ترکیه
دوستان انقدر نظر کارشناسه ندن اتفاقا نظم که من دیدم خیلی عالی بود به این خوبی کمپرس میکرن تو بازی که نمیه دوم ضعیف شد
کعبی خوب بود 2 موقیت داشت شکل میداد بهتر از بازی قبلی بود
شجاعی محسس هم که گفت بهتر بود خلعتبری میمد جاش بازی به نفع ما بود
البته محسس گفت که با این مسدومیت خلیلی کلا همهچی بهم خرد و گنه خلعتبری زودتر میومد داخل
مهدوی کیا خوب بود نمیه دوم دیگه فقط دیگه نفس برای کشیدن نداشت
علی کریمی نظری ندارم ؟!
داورم که چی بگم خدا ازش نگزره کلا کمی روحیه تیم مخصوصا تو نیمه دوم بهم ریخت
Majid393
06-06-2009, 13:58
تنها تیمی که نتونست امارات رو ببره ما بودیم آره ؟! چون یادمه امارات فقط 1 امتیاز داشت !
آره ... ما بودیم ..... :دي
تنها تیمی هم که داشت از امارات میباخت ما بودیم...
و به همین خاطر عادل فردوسی پور علی دایی رو مسخره کرد
ali_ranger22
06-06-2009, 14:02
امید ندارم ... شاید با پلی آف صعود کنیم
امید ندارم ... شاید با پلی آف صعود کنیم
منظور دوستان از سوم شدن همین بود دیگه...دوتا تیم اول مستقیم میرن
که احتمالا کره و عربستان و تیم سوم هم کره شمالی میشه...ما هم میشینیم پای تلویزیون و صحبتهای تکراری رو گوش میدیم
که همیشه بعد از ناکامیها بوده...بعد از جام جهانی ، المپیک و ....
نمیدونم کی این حرفا میخواد نتیجه بده...
اگه میخوایم فوتبال یا در کل ورزش مملکت پیشرفت کنه باید اون علی ابادی نفهم رو بندازیم بیرون
کلا مدیر سیاسی توی ورزش نداشته باشیم
و گرنه تا ابد همین اش و همین کاسه
Elendil1
06-06-2009, 14:37
جباري رو به تيم ملي دعوت نمي كنه. كاظمي رو ميفرسته تهران. برهاني رو سكو . خسرو حيدري هم رو نيمكت!! به ترتيب قد كار مي كنه دي: !!! اونوقت :: نوري كه هيچ بارش نيست رو مياره ، با خليلي كه يه فصل بازي نكرده و هيچي بارش نيست !! بهترين بازيكن چپ ايران كه خلعتبري هست رو دقيقه ي 87 مياره. مهدوي كيا كه 3 بازي هم تو ليگ بازي نكرده رو تو زمين ميذاره. مسعود شجاعي تو عمرش چپ بازي نكرده، ميذاره چپ !!! شما از اين انتظار داشتين نتيجه هم بگيره؟؟؟خدا وكيلي به جز سانتر كردن و همون يه موقعيت گل تو نيمه ي اول موقعيت ديگه اي هم داشتيم؟
و اين جناب امپراتور!!
حالا هم مياد ميگه اشتباه داوري زياد بود ، اگه نگفت!!
bleu2u4u
06-06-2009, 16:03
خوب اینم از جام جهانی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصرتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیموریان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلیلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بیاد ترکیب رو تفسیر کنه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا من برات تفسیر کنم
این سیستم یکی از مدرترین سیستم هایه جهانه که بر بایه ی (صفحه کلید کافی نته p نداره) سیستم حسین قلی خانی استواره
توی این سیستم با استفاده از بازیکنان کارامدی در حد خلیلی و معدنچی و نصرتی و کعبی و ...(که بازیکنانی به مراتب بهتر از برهانی گل نزن و خسروی حیدری با اون باسهای بدش و خلعتبری با اون تک روی های بی ثمر هستند) اجازه میدن تا حریف هر کار دلش خواست بکنه و با این امید که رحمتی همه ی توبها رو میگیره هیچ ترسی به دلشون راه نمیدن
Pejvak61
06-06-2009, 16:09
حالا بايد حتماً در 2 بازي باقيمونده برنده بشيم.
اگر از 2 بازي باقيمونده 6 امتياز رو بگيريم و اگر چهارشنبه عربستان به كره جنوبي ببازه يا مساوي كنه اونوقت در بازي آخر شرايط اينطوري ميشه :
1- كره جنوبي ؟ امتياز با 8 بازي
2- ايران 13 امتياز !!!! (يعني كره جنوبي رو هم در سئول ببريم!!!!!!!!!!!!!!!!!) با 8 بازي
3- كره شمالي 11 امتياز با 7 بازي
4- عربستان 10 امتياز يا 11 امتياز(به خاطر بازي مستقيم با كره شمالي ازش عقب تر ميفته) با 7 بازي
5- امارات ؟ امتياز با 8 بازي
در اين شرايط در صورت تساوي كره شمالي و عربستان ايران به عنوان تيم دوم مستقيم به جام جهاني صعود ميكنه.
البته با كسب 4 امتياز هم ميتونيم اميدوار به شكست كره شمالي از عربستان باشيم تا به عنوان تيم سوم به پليآف بريم.
M.etallic.A
06-06-2009, 16:11
آقای قطبی کلی ادعا کرد دو تا دستیار هلندی آوردن ما گفتیم دمش گرم حداقل ترکیب رو درست و درمون میچینه... هر چی بازیکن پرسپولیسی که تو فصل قبل باهاشون رفیق بود آورده تو زمین.... شجاعی الان یه فصله داره تو اوساسونا راست بازی میکنه بعد میزاره چپ... مهدوی کیا رو که با سن بالاش خیلی کند بازی میکنه گذاشته راست پشت سرشم کعبی معلوم الحال... یعنی علنا و رسما دو گوش ایران رو با دستای خودش کبریت بی خطر کرد. تازه هرز چندگاهی یه تکون میدادن به خودشون و یه سانت میکردن هاشمیان خراب میکرد. انگار به پاهای هاشمیان وزنه بسته بودن... برهانی آقای گل لیگ رو میفرسته رو سکو اونوقت خلیلی یه فصل مصدوم رو میاره تو زمین که کلا دو دقیقه هم بازی نکرد. پژمان نوری تو زمینه اونوقت جباری نیست یا کاظمی نیستن. خلعتبری رو دو دقیقه آخر میاره تو زمین... خسرو حیدری رو بازی نمیده. من واقعا عقلم قد نمیده چرا حیدری رو بازی نمیدن ؟
اصلا بحث استقلال و پرسپولیس نیستا ولی خداییش قطبی داره به بازیکنهای پرسپولیس تو تیم ملی خیلی میدون میده. دقیقا همون کاری که دایی با سایپا میکرد.از تیم قهرمان لیگ برتر یه بازیکنم تو زمین نبود... من یکی که فکر میکردم قطبی حرفه ایه ولی نشون داد که یه چیزی تو مایه های همون دایی و بقیه س...
فقط دم رحمتی گرم وگرنه الان باید سوم شدن رو هم فراموش میکردیم.
Pejvak61
06-06-2009, 16:12
اگر عربستان به كره جنوبي و كره شمالي ببازه هم ما باز با 4 امتياز از دو بازي به مرحله پليآف صعود ميكنيم.
mehdi_vsgh
06-06-2009, 16:14
آقای قطبی کلی ادعا کرد دو تا دستیار هلندی آوردن ما گفتیم دمش گرم حداقل ترکیب رو درست و درمون میچینه... هر چی بازیکن پرسپولیسی که تو فصل قبل باهاشون رفیق بود آورده تو زمین.... شجاعی الان یه فصله داره تو اوساسونا راست بازی میکنه بعد میزاره چپ... مهدوی کیا رو که با سن بالاش خیلی کند بازی میکنه گذاشته راست پشت سرشم کعبی معلوم الحال... یعنی علنا و رسما دو گوش ایران رو با دستای خودش کبریت بی خطر کرد. تازه هرز چندگاهی یه تکون میدادن به خودشون و یه سانت میکردن هاشمیان خراب میکرد. انگار به پاهای هاشمیان وزنه بسته بودن... برهانی آقای گل لیگ رو میفرسته رو سکو اونوقت خلیلی یه فصل مصدوم رو میاره تو زمین که کلا دو دقیقه هم بازی نکرد. پژمان نوری تو زمینه اونوقت جباری نیست یا کاظمی نیستن. خلعتبری رو دو دقیقه آخر میاره تو زمین... خسرو حیدری رو بازی نمیده. من واقعا عقلم قد نمیده چرا حیدری رو بازی نمیدن ؟
یادتون رفت بازی های اخیر برهانی چه موقعیتهایی تو بازی از دست میداد؟
cdcenter
06-06-2009, 16:14
بیا من برات تفسیر کنم
این سیستم یکی از مدرترین سیستم هایه جهانه که بر بایه ی (صفحه کلید کافی نته p نداره) سیستم حسین قلی خانی استواره
توی این سیستم با استفاده از بازیکنان کارامدی در حد خلیلی و معدنچی و نصرتی و کعبی و ...(که بازیکنانی به مراتب بهتر از برهانی گل نزن و خسروی حیدری با اون باسهای بدش و خلعتبری با اون تک روی های بی ثمر هستند) اجازه میدن تا حریف هر کار دلش خواست بکنه و با این امید که رحمتی همه ی توبها رو میگیره هیچ ترسی به دلشون راه نمیدن
تفسیر واقعا جالبی بود . من نمیدونم بازیکنی که یک فصل از میادین دور بوده چرا باید به تیم ملی دعوت بشه .
یا این هاشمیان . خداییش واسه تیم ملی توی این چند ساله چخ سودی داشته این هاشمیان ؟ یا اصلا چه شباهتی به یک سان فوروارد داره ؟ اگه حرف بزنیم میگن چرا اعتراض میکنی . آخه 4 دقیقه آخر بازی باید خلعتبری رو بیاری تو زمین ؟ !!!!
بهترین و مثبت ترین کار بایکوت کردن این فوتبال مسخره و سیاسی است . حالا فصل که شروع شد باز ملت هجوم میارم به ورزشگاهها .... نکنین ....
3 امتیاز مقابل امارت رو هم بگیره به کره میبازه . بای بای جام جهانی ....وقتی آقای دایی با یک شاهکار توی 5 بازی 6 امتیاز میگیره از قطبی زبون بسته چه انتظاری میشه داشت . چنان .ر.....به تیم ملی که گاس هدینگم نمیتونه درستش کنه .
M.etallic.A
06-06-2009, 16:22
با این تیم و این بازی که من دیدم تو امارات هم مساوی میکنیم نهایتا و بعد تو کره میبازیم و جام جهانی خداحافظ... آقای قطبی هم بعدش یه مصاحبه میکنه که من تیم رو تو شرایط بدی تحویل گرفتم و تو این مدت کم کار خاصی نمیشد کرد. بعدم مبلغ قراردادش رو میگیره ساکشو میبنده شبانه از ایران میره دوبی و با همسر کره ایش روزهای خوشی رو سپری میکنن.
bleu2u4u
06-06-2009, 16:25
من حتا به مساوی با امارات عربی هم امیدی ندارم
M.etallic.A
06-06-2009, 16:26
ماشالله منطق... آهان پس یعنی باید خلیلی که یه فصل اصلا بازی نکرد و مصدوم بود بیاد تو زمین ؟ من میگم اصلا برهانی بد... به قول تو توی این چند بازی اخیر موقعیت خراب کرد. ولی خداییش دیگه هر چی باشه از هاشمیان سنگین وزن بهتره. یا خلیلی مصدوم که دو دقیقه نشد زمین بازی رو ترک کرد و یه تعویض ایران هیچی شد.
در ضمن یه چیزی یادم رفت. زندی رو چرا بازی نداد ؟واقعا یعنی پژمان نوری یا آندرانیک تیموریان از زندی بهتر بازی میکنن ؟ اینجاس که میگم قطبی هم چیزی بارش نیست فقط بلده هیجان کاذب ایجاد کنه و وعده دروغین بده...
این تیم نره جام جهانی بهتره:2:
mehdi_vsgh
06-06-2009, 16:31
ماشالله منطق... آهان پس یعنی باید خلیلی که یه فصل اصلا بازی نکرد و مصدوم بود بیاد تو زمین ؟ من میگم اصلا برهانی بد... به قول تو توی این چند بازی اخیر موقعیت خراب کرد. ولی خداییش دیگه هر چی باشه از هاشمیان سنگین وزن بهتره. یا خلیلی مصدوم که دو دقیقه نشد زمین بازی رو ترک کرد و یه تعویض ایران هیچی شد.
در ضمن یه چیزی یادم رفت. زندی رو چرا بازی نداد ؟واقعا یعنی پژمان نوری یا آندرانیک تیموریان از زندی بهتر بازی میکنن ؟ اینجاس که میگم قطبی هم چیزی بارش نیست فقط بلده هیجان کاذب ایجاد کنه و وعده دروغین بده...
حالا این یه کم منطقی تر شد
منم با حضور خلیلی مخالف بودم
و میگم باید زندی بازی میکرد
به هر حال شرایط بازی رو مربی بهتر از من وشما میدونه ما اینجا نشستیم کولر هم بالا سرمون روشنه:دی نظر میدیم
ولی فکرشو بکن خودت باشی تو اون شرایط شاید یه تصمیماتی بدتر از قطبی و دیگران می گرفتی....
قطعا دلیلی داشته که زندی رو بازی نداده چون قطبی بازی زندی رو قبول داره و بهش اعتماد داره
mehdi_vsgh
06-06-2009, 16:32
در ضمن به نظر من مشکل به هیچ وجه قطبی نیست مشکل علی آبادی هستش
قطبی باید 2 سال پیش میومد برای تیم ملی نه الان که 3 بازی برامون مونده که حتی با برد 3 بازی باید منتظر بازی عربستان باشیم که آیا میتونیم مستقیما به جام جهانی بریم یا نه؟!!!!
1 ماه مونده به مسابقات قطبی رو میارن
خداوکیلی کدوم مربی میتونه تو این مدت یه کاری درست انجام بده؟؟؟
تقصیر قطبی نیست
تقصیر کسانی دیگس که خودشونو قایم کردن
bleu2u4u
06-06-2009, 16:49
قطبی باید 2 سال پیش میومد برای تیم ملی نه الان که 3 بازی برامون مونده که حتی با برد 3 بازی باید منتظر بازی عربستان باشیم که آیا میتونیم مستقیما به جام جهانی بریم یا نه؟!!!!
تقصیر قطبی نیست
قطبی بد ترکیب چیده بود چه ربطی به علی ابادی داره
اگه قطبی نمیتونست کاری کنه اصلا چرا اومد
مگه بزور اوردنش (البته شایدم ممود بزور اوردش باید بریم ببینیم پیرنش رو از پشت پاره شده یا جلو:27:)
momkhbpsp
06-06-2009, 17:15
یا این هاشمیان . خداییش واسه تیم ملی توی این چند ساله چخ سودی داشته این هاشمیان ؟ یا اصلا چه شباهتی به یک سان فوروارد داره ؟ .
همین هاشمیان بود که ایران تونست بره جام جهانی آلمان
2 گل به ژاپن یادتون رفته
البته امروز تنها بود و اگر یه بازیکن سرعتی باهاش بود بهتر کار میکرد
تقصیر قطبی نیست
درسته
اصلا با اون قیافش پا شد رفت دیدن تیم ملی قبل بازی معلومه چی میشه
قطبی بد ترکیب چیده بود چه ربطی به علی ابادی داره
اگه قطبی نمیتونست کاری کنه اصلا چرا اومد
مگه بزور اوردنش (البته شایدم ممود بزور اوردش باید بریم ببینیم پیرنش رو از پشت پاره شده یا جلو:27:)
اگه قطبی نبود که الان همون مایلی کلنگ مونده بود
حداقل از اون یارو که مثل ارث باباش چسبیده بود به تیم ملی و استعفاء نمیداد که بهتره
اتفاقا قطبی حرفه ای کار کرد
تو نیمه اول تیم به فکر به دست آوردن نتیجه بود و خوب کار کرد
اما در نیمه دوم اگر تیم دست به بازی احساسی میزد حتما از کره گل میخورد و الان همون یه ذره امید هم از دست داده بودیم
همونطور هم که دیدیم بعد از بازی کره ای ها از ایرانی های ناراحت تر بودن چون اونا 1 بازی دارن و ایران 2 بازی
تازه انتظار برد تو کره خیلی انتظار زیادیه
کره تو خونه تیم های امارات و عربستان رو برده بود و با کره جنوبی مساوی کرده بود
bleu2u4u
06-06-2009, 17:18
2 گل به ژاپن یادتون رفته
البته اگه خداداد هم نبود ما نمیرفتیم جام جهانی
دلیل نمیشه که خداد رو بگذاریم تو ترکیب
farshidshd
06-06-2009, 17:31
عربستانی که چین رو 4-1 برده همون چینی که ایران رو 1-0 برده میتونه کره شمالی رو هم ببره
حتی کره جنوبی رو
به هر حال بازم کار به اما و اگر کشید....
farshidshd
06-06-2009, 17:38
پیونگ یانگ – ایران بدون نمایشی از یک تیم تهاجمی برابر کره شمالی مساوی کرد تا شانس صعود کمتر از قبل شود.
در اولین بازی روز هشتم بازیهای مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2010 در آسیا ایران در خانه کره شمالی به تساوی بدون گل رسید.
تیم ملی ایران که در نیمه اول زمان بیشتری توپ را در اختیار داشت تنها دو بار در 18 قدم فرصت بدست آورد که مسعود شجاعی و وحید هاشمیان در زدن ضربه آخر ناموفق بودند.
با شروع نیمه دوم کره شمالی که مثل همیشه تیمی سازمان یافته بود بازتر شد و چند بار به شکلی خطرناک تر از ایران به گل نزدیک شد اما حرکات به موقع مهدی رحمتی دروزاه را بسته نگه داشت.
شوت خطرناک جان ته سه و مشت توپ از گوشه دروازه در دقیقه 77 به علاوه خروج از 18 قدم در دقیقه 90 که مهاجم کره شمالی را تحت فشار قرار داد دو حرکت نجات بخش رحمتی در نیمه دوم بود.
در حالیکه تیم ملی اساساً در خلق موقعیت در 18 قدم دچار مشکل بود، قطبی ابراهیم خلیلی را به جای هاشمیان به زمین فرستاد و بعد با مصدومیت خلیلی به ناچار مهرزاد معدنچی را وارد زمین کرد تا در عمل ایران بدون مهاجم بماند.
تا دقیقه 85 که خلعتبری به زمین آمد تا تنها گلزن ایران باشد. کره شمالی هم البته در زمین خانگی نتوانست هر سه امتیاز را بدست آورد و برای تضمین صعود خود محکوم به برد عربستان در کشور عربستان شد.
ایران در دو بازی آینده در گروه 2 به ترتیب روز 10 جون – 20 خرداد در تهران با امارات بازی می کند و 17 جون – 27 خرداد در سئول به مصاف کره جنوبی می رود.
در صورتی که ایران بتواند هر شش امتیاز این دو بازی را بدست آورد هنوز احتمال ایستادن در رده سوم جدول و رفتن به پلی آف وجود دارد.
نتایج عربستان و کره شمالی در بازیهای آینده می تواند نشان دهد که تا چه حد ایران با شش امتیاز دیگر شانس سوم شدن در جدول را خواهد داشت.
ممکن است در محاسبات ایران، صعود زودهنگام کره جنوبی و دعوت نکردن از بازیکنان قدرتمند برای بازی آخر در نظر باشد.
ایران اینک با 7 امتیاز از شش بازی و کره شمالی با 11 امتیاز از هفت بازی در انتظار آینده هستند.
منبع:::
momkhbpsp
06-06-2009, 17:38
البته اگه خداداد هم نبود ما نمیرفتیم جام جهانی
دلیل نمیشه که خداد رو بگذاریم تو ترکیب
شما ابتدا سئوال ایشون رو بخونید
من درجواب به این سئوال که هاشمیان تو این چند سال واسه تیم چی کار کرده گفتم
راستی با این استدلال شم پس دلیل هم نمیشه آقای گل لیگ رو بزاریم تو ترکیب فیکس چون اونجا لیگه اینجا مقدماتی جام جهانی
bleu2u4u
06-06-2009, 17:47
من سوال اون اقا رو نخوندم ولی این صحبت من چه ربطی به اون حرف شما در مورد ارش داره خدا میدونه
خداداد 12 سال پیش ایران رو برد جام جهانی هاشمیان 4 سال پیش حالا این چه ربطی به برهانی که توی لیگی اقای گل شده که 1 ماه نیست تموم شده داره من نمیدونم
masoudtr
06-06-2009, 17:57
کلا بیخود انتظار صعود از این تیم در پیتی داریم
بهتر صعود نکنیم جام جهانی را با ارامش ببینیم نه اینکه اونجا هم حرص بخوریم
aluminum
06-06-2009, 18:26
ای کاش همین یه چیز هم یادت رفته بود
واقعا صحبتهای تاریخی بود
من کاری به بحث ها خلیلی و برهانی و... ندارم
خودم وقتی دیدم نصرتی داره بازی می کنه تعجب کردم
ولی
اخه زندی رو چه به بازی در پست هافبک دفاعی!!!!!:18::18::18:
اگه می گفتی کاظمی حرفت قبول بود ولی من هنوز متعجبم:18::18:
اگه اشتباه نکنم سیستم 4-2-3-1 بود
توی این سیستم زندی می تونسته یکی از سه نفر پشت مهاجم باشه که سمت چپ ایده ال تره
ولی هافبک دفاعی:18::18:
اگه تصمیم به تغییر سیستم هم باشه ادم های شایسته تری هم شاید باشن
momkhbpsp
06-06-2009, 19:05
من سوال اون اقا رو نخوندم ولی این صحبت من چه ربطی به اون حرف شما در مورد ارش داره خدا میدونه
خداداد 12 سال پیش ایران رو برد جام جهانی هاشمیان 4 سال پیش حالا این چه ربطی به برهانی که توی لیگی اقای گل شده که 1 ماه نیست تموم شده داره من نمیدونم
من فک کردم منظوره شما
دعوت نشدن از خداداد زمان بلاژویچ بود
mohamad23
06-06-2009, 19:18
تیم ملی امارات دوشنبه به ایران می آید
مهر: تیم ملی فوتبال امارات برای انجام دیدار برگشت خود مقابل ایران درچارچوب مسابقات مقدمانی جام جهانی 2010 بامداد دوشنبه از دبی وارد تهران خواهد شد.
تیم فوتبال امارات که روز 20 خرداد درتهران میهمان تیم ملی فوتبال کشورمان خواهد بود، ساعت 4 بامداد روز دوشنبه از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشورمان خواهد شد.
کاروان تیم فوتبال امارات را در سفر به تهران 41 بازیکن و همراه تشکیل می دهند که قرار است درمحل هتل استقلال تهران اسکان یابند.
سرپرست تیم فوتبال امارات برای انجام هماهنگی های لازم پیرامون هتل محل اقامت تیم و همچنین محل تمرین و ترانسفرفردا یکشنبه وارد تهران خواهد شد .
دیدارتیم های ملی فوتبال ایران و امارات در چارچوب مسابقات مقدماتی گروه دوم جام جهانی 2010 در قاره آسیا روزچهارشنبه هفته جاری 20 خرداد در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
M.etallic.A
06-06-2009, 19:53
حالا این یه کم منطقی تر شد
منم با حضور خلیلی مخالف بودم
و میگم باید زندی بازی میکرد
به هر حال شرایط بازی رو مربی بهتر از من وشما میدونه ما اینجا نشستیم کولر هم بالا سرمون روشنه:دی نظر میدیم
ولی فکرشو بکن خودت باشی تو اون شرایط شاید یه تصمیماتی بدتر از قطبی و دیگران می گرفتی....
قطعا دلیلی داشته که زندی رو بازی نداده چون قطبی بازی زندی رو قبول داره و بهش اعتماد داره
ببین آخه یه چیزایی هست که واضحه و ربطی به شرایط نداره. مثلا وقتی هاشمیان اصلا معلومه که نمیتونه بازی کنه چرا باید تو زمین باشه یا خسروحیدری که تک و تنها سمت راست میتونست خیلی بهتر از مهدوی کیا و کعبی باشه چرا بازی داده نشه یا زندی تنها دلیلی که میتونست نباشه مصدومیت بود وگرنه چه دلیل قانع کننده دیگه ای داره ؟ دیگه بازی دوستانه با چین نبود که بعضیا اومدن گفتن میخواست دستش رو نشه یا ریسک نکرد. این بازی رو اگر میبردیم 50 درصد راه صعود رو طی میکردیم. بازی مرگ و زندگی بود. دیگه باید از همه قدرتش استفاده میکرد. قطبی احتمال زیاد رو سوم شدن برنامه ریزی کرده و این به نظر من اشتباهه...
M.etallic.A
06-06-2009, 20:05
تقصیر قطبی نیست
به قول دوستمون قطبی ترکیبو بد چیده بود... این دیگه به کسی ربطی نداره به جز خودش. شما هم از همین الان دارید قطبی رو توجیه میکنید. با هیچ عقل سلیمی جور در نمیاد که تو مسابقه به این حساسی اینجوری ترکیب بچینی.
2 گل به ژاپن یادتون رفته
آهان چون 4 سال پیش به ژاپن دو گل زد پس تا وقتی که فسیلش در بیاد باید تو تیم ملی باشه نه ؟ این طرز تفکره که به فوتبال ما ضربه میزنه. تعارف داریم با همه. الان مهدوی کیا کنار گذاشته بشه همه میگن یادتون تو مقدماتی جام جهانی 98 دو تا گل به چین زد ؟ یا یادتون رفت فلان موقع تیمو نجات داد ؟ خوب همه اینا قبول ولی وقتی الان خوب نیست چرا باید تو تیم باشه. کعبی چرا باید تو تیم باشه ؟ علی دایی چرا اون یکی دو سال اخر تو تیم بود با اینکه بد بازی میکرد. چون تعارف داشتیم. کسی روش نمیشد دایی رو دعوت نکنه. مگه میشه اینهمه گل زده... ما اسیر همین تعارفات هستیم دیگه.
بازم گلی به جمال کریم باقری که خودش دید آماده نیست کناره گیری کرد.
اخه زندی رو چه به بازی در پست هافبک دفاعی!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه می گفتی کاظمی حرفت قبول بود ولی من هنوز متعجبم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه نکنم سیستم 4-2-3-1 بود
توی این سیستم زندی می تونسته یکی از سه نفر پشت مهاجم باشه که سمت چپ ایده ال تره
ولی هافبک دفاعی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تصمیم به تغییر سیستم هم باشه ادم های شایسته تری هم شاید باشن
زندی میتونست کنار آندرانیک تیموریان بازی کنه و متمایل به جلو... حتما لازم نبود که تو یه خط با تیموریان باشه. مخصوصا نیمه دوم که مثلا قرار بود تیم تهاجمی باشه واسه همین نصرتی اومد بیرون معدنچی رفت تو...
در ضمن ما تو این بازی اینقدر چیزای عجیب غریب دیدیم که هافبک دفاعی بودن زندی خیلی عادیه... مثلا اینکه اول شجاعی چپ بازی میکنه ( کل فصل راست بود ) بعد از مدتی مهدوی کیا میاد چپ ( کسی که از وقتی فوتبالو شناخت راست بازی میکرد ) شجاعی میره چپ و چند دقیقه بعد دوباره جاشونو عوض میکنن. انگار قطبی داره آزمون و خطا میکنه. اونم تو بازی به این مهمی... گوشها رو با هم عوض میکنه : دی واسه همینه که میگم قطبی مربی نیست.
masoudtr
06-06-2009, 20:10
تیم ایران خیلی وقته دیگه نتیجه نمیگیره
با تعویض مربی هم مشکل حل نمیشه
اگه میخواستن عیار واقعی قطبی یا هر کس دیگه را بدست بیاورند باید دو تا بازی با تیم های قوی و درست و حسابی برگزار میکردند تا ببینیم چند مرده حلاجیم
نه اینکه تا قبل از بازی رسمی هم نمیدونیم توانمون چقدره
H a m e e d
06-06-2009, 20:13
واقعا نمیدونم اون چهار نفری که به رتبه اول رای دادن دلشونو به چی خوش کردن؟!؟!؟!
MoJtaBa.R
06-06-2009, 20:58
خلعتبری که تند و تیز بازی میکنه بدرد بازی تو پیستون چپ میخورد نه مسعود شجاعی !!
در شرايط امروز که مسعود عصبي شد و به حاشيه رفت حرفت درست ولي با وضعي کع سر تعويض پيش اومد ترکيب تيم يکم تغيير کرد
امروز شايد اگه بچه ها عصبي نميشدن بهتر نتيجه ميگرفتن
شايد توپ شجاعي به جاي تير ميرفت توي گل در نيمه ي اول لاک دفاعي ميشکست و خيلي از شايد هاي ديگه
به هر حال اين تيم پر از استرسه : نتيجه اي رو که در پي لجبازيه يه نفر بدست آورديم رو به همين راحتيها نميشه برگردوند
بايد منتظر موند و ديد
باز هم هنوز اميد داريم : همونطور که مشخص بود اونايي که فوتبالي فک نميکنن وآرزوي زمين خوردن تيم تحت رهبريه قطبي رو داشتن پستاشون با روزاي قبل فرق نکرده و گير دادن به مسايل تکراري و خنده دار ، نقل قول بزنين و اينهمه وقت صرف تايپ مجدد نکنين
در روزي که داوري ضعيف بود ! توان بازيکنا به خاطر فشار عصبي با گذشت زمان بازي تحليل رفت ، از اونطرف هم ترکيب دستخوش تغيير يکباره و غير پيش بيني شد نتيجه ي خوبي نگرفتيم ولي باز هم ايران ميتونه بره به جام جهاني حالا چه لايقش باشه و چه ...
MoJtaBa.R
06-06-2009, 21:00
واقعا نمیدونم اون چهار نفری که به رتبه اول رای دادن دلشونو به چی خوش کردن؟!؟!؟!
احتمالا مث الان که پستها از روي احساس هست ! اونموقع هم بازي ايران اوايلش رو سپري ميکرد
momkhbpsp
06-06-2009, 21:08
آهان چون 4 سال پیش به ژاپن دو گل زد پس تا وقتی که فسیلش در بیاد باید تو تیم ملی باشه نه ؟ این طرز تفکره که به فوتبال ما ضربه میزنه. تعارف داریم با همه. الان مهدوی کیا کنار گذاشته بشه همه میگن یادتون تو مقدماتی جام جهانی 98 دو تا گل به چین زد ؟ یا یادتون رفت فلان موقع تیمو نجات داد ؟ خوب همه اینا قبول ولی وقتی الان خوب نیست چرا باید تو تیم باشه. کعبی چرا باید تو تیم باشه ؟ علی دایی چرا اون یکی دو سال اخر تو تیم بود با اینکه بد بازی میکرد. چون تعارف داشتیم. کسی روش نمیشد دایی رو دعوت نکنه. مگه میشه اینهمه گل زده... ما اسیر همین تعارفات هستیم دیگه.
بازم گلی به جمال کریم باقری که خودش دید آماده نیست کناره گیری کرد.
دوست عزیز من چند بار بگم من در جواب سئوال اون دوستی که گفتن هاشمیان تو این چند سال تو تیم چی کار کرده گفتم
MoJtaBa.R
06-06-2009, 21:08
جباري رو به تيم ملي دعوت نمي كنه. كاظمي رو ميفرسته تهران. برهاني رو سكو . خسرو حيدري هم رو نيمكت!! به ترتيب قد كار مي كنه دي: !!! اونوقت :: نوري كه هيچ بارش نيست رو مياره ، با خليلي كه يه فصل بازي نكرده و هيچي بارش نيست !! بهترين بازيكن چپ ايران كه خلعتبري هست رو دقيقه ي 87 مياره. مهدوي كيا كه 3 بازي هم تو ليگ بازي نكرده رو تو زمين ميذاره. مسعود شجاعي تو عمرش چپ بازي نكرده، ميذاره چپ !!! شما از اين انتظار داشتين نتيجه هم بگيره؟؟؟خدا وكيلي به جز سانتر كردن و همون يه موقعيت گل تو نيمه ي اول موقعيت ديگه اي هم داشتيم؟
و اين جناب امپراتور!!
اتفاقا زمان دايي شجايي چپ هم بازي کرده : دليل نداره با واژه هاي امپراطور و ذکر اسامي استقلاليها اين تاپيک رو مث هميشه به بيراها ببريد
اينجا تاپيک تيم مليه نه استقلال : حتما سرمربي تشخيص ميده که برا ارنج توي تيم کي مناسبه : کسي که کلاغ رو بزنه يا ...
احساسات رو ميشه کنترل کردها
به نظر من هم ترکیب می تونست بهتر باشه ولی از مربی ای که 2-3 تا بازی بیشتر با تیم نبوده نباید انتظار زیادی داشت انشالله با برد امارات و کره به جام جهانی میریم.
MoJtaBa.R
06-06-2009, 21:29
نقل قول:
نه کسي يادش نرفته چشا رو بستن : کلا حقيقت اين رو زا از اين افکار بيرون نمياد
MoJtaBa.R
06-06-2009, 21:33
کلا . . .
سبک بازيه اين دو نفر کجا و زندي کجا ؟؟؟!!!!!!!!!!!
از چه لحاظ سبک بازيا رو به هم اينقدر نزديک ديدي ؟؟؟؟!!!!!!!!!
خوبه نگفتي يه مدافع به جاي اون دوتا بياد تو زمين !
کلا ميگن آدم که صحبت ميکنه ميشه در مورد افکار و نوع نگرشش پي برد
واسه همينه ميگن کم گوي و گزيده گوي چون در
اينجا لازم نيست بحث رو رنگي کنيم : تاپيک تيم مليه نه کل کل قرمز آبي
afsane_tab
06-06-2009, 23:31
اگر این تیم از اول دست قطبی بود .الان این اما اگر نبود!
MoJtaBa.R
06-06-2009, 23:48
از مشکلات دايي اين بود که يکم از لحاظ جايگاه تيم ملي بزرگسال رو با اميد اشتباه گرفت
در واقع اگر از لحاظ زير ساخت فوتبالمون اين پتانسيل رو داشت که باشگاههامون در همه سطوح بازيکن بسازن برا تيم ملي در همه سنين اينکار علي دايي که خواست به يکباره تيم رو از تجربه خالي و به جوانگرايي که مد نظرش بود دربياره يه توجيه منطقي داشت ولي بدون داشتن بازيکنايي که تجربه ي ملي کمي دارن و به يکباره در عرصه ي تيم ملي ميان و در شرايط بازياي سنگين قرار ميگيرن نتيجش همين ميشه که در اکثر بازيا اون جذابيتي که بازياي ليگ برترمون !!!!!!!! برامون داشت رو حتي از تيم مليه آقاي دايي نديديم چه برسه در حد تيمي که ميخواد بره جام حهاني
الان هم کار بسيار دشوار بوده که قطبي اومده ولي با همه اين اوصاف توي بازياي آينده احتمال داره تمام اين بدبينيها از بين بره و با کنار رفتن استرس از بچه ها بازيه روونتري ببينيم .
milky way
06-06-2009, 23:54
امیدوارم عربستان کره شمالی رو ببره، اونوقت خیلی شانس ما زیاد میشه؛ فقط باید اِمارات بدبخت رو ببریم که راحته و کره جنوبی هم که دیگه صعود کرده، احتمال زیاد اصلا با تیم اولش بازی نمیکنه.
MoJtaBa.R
06-06-2009, 23:58
يك كارشناس داوري گفت: انتخاب داور چيني از سوي كنفدارسيون فوتبال آسيا براي ديدار با كره شمالي كج سليقگي بود.
هوشنگ نصيرزاده اظهار داشت: قبل از برگزاري مسابقه ايران و كره شمالي برخي كارشناسان به دليل رابطه نزديك چين و كره شمالي انتخاب سامبا اوجي براي قضاوت اين ديدار را يك كج سليقگي از سوي كنفدارسيون آسيا ميدانستند.
وي ادامه داد: اين داور نشان داد بيميل نيست كه كره شمالي برنده اين مسابقه باشد. بيتوجهي او به خطاهايي كه روي مهدويكيا، شجاعي و هاشميان در طول مسابقه انجام شد و عدم اعلام دو كرنر به سود ايران نشانگر اين بود كه سامبا اوجي بيطرفانه قضاوت نميكند.
اين كارشناس داوري تاكيد كرد: در نيمه اول اگر چه هاشميان به دليل تنه شديدي كه به بازيكن حريف زد، از گرفتن يك اخطار فرار كرد اما در مجموع بايد گفت داور به دليل حسي كه به بيننده منتقل مي شد علاقمند بود خطاهاي كوچك را به نفع كره شمالي سوت زده و از اعلام اين خطاها براي ايران خودداري كنند.
نصيرزاده تصريح كرد: اگر چه در درون محوطه جريمه دو تيم اتفاق خاصي رخ نداد اما در مجموع نوع سوت زني داور چيني متمايل به كرهايها بود هر چند او هيچ گاه در تعيين نتيجه مسابقه نقشي نداشت.
وي با اشاره به يك نكته فني در داوري عنوان كرد: علت عدم درج نام بازيكنان بر روي پيراهنها، اين بود كه بر طبق آئيننامه اين كار در مرحله مقدماتي الزامي نيست.
mohsensoft
07-06-2009, 00:07
خداییش این تیم ملی بود یا پرسپولیس؟
به خدا نمیخوام بحث استقلال پرسپولیس رو پیش بکشم
اما واقعا حق خسرو حیدری نبود که بازی کنه؟
حق برهانی نبود که به عنوان آقای گل لیگ برتر دست کم روی نیمکت بشینه؟
پژمان نوری چیکار کرد جز اون صحنه ای که توپ رو لو داد و داشتیم در دقیقه ی آخر گل میخوردیم؟
اصلا آندو تیموریان،هاشمیان،مهدوی کیا و نصرتی چند تا بازی تو این فصل واسه تیمشون انجام دادن؟
والا همون علی دایی بود بهتر بود لااقل میدونستیم یه آینده ای واسش هست و اگه 4 روز دیگه از ایران رفت بر علیه این مملکت حرف نمیزنه!!
به قول دوستان امپراطور خیلی تابلو بازی درآورد
MoJtaBa.R
07-06-2009, 00:17
ولي اين چند روزه با اينهمه جو منفي اي که همه دانشش رو دارن و ميدونن ما نميريم به جام جهاني آدم 50 سال پير ميشه با خوندن پستهاشون
جالبه هميشه ميگيم اين نباشه اون باشه : اون بود بهتر بود به جاي اين
کلا همين افکار رو توي رده هاي مختلف ورزش ميشه ديد
تعويضاي متعدد در کليه مقامها و پستهاي مديريتي و ...
خلاصه يه روز دايي بده يه روز قطبي بده يه روز ژنرال !!!!! مرد روزاي بزرگ نيست يه روز برانکو خيانت به ذات بازيه زيباي ايرانيه و نتيجه گرايي پوچه يه روز ايويچ آفته واسه هر چي قشر فوتباليه و يه روز ...
کلا اين پستهاتون رو يه بار مرور کنيد ببينيد خودتون چه انتظاري از تيم ملي داشتين و آيا با اينهمه ايکاشها و قضاوتهاي ... ميشه کاري کرد : تبعاتش هم همين نتايج ضعيفه که الگو برداري کرديم از اعراب در تعويض سريع سرمربي در صورت نگرفتن نتيجه جدا از اينکه حالا اگه نرفتيم جام جهاني بهتره با يه سرمربي خوب بمونيم و خودمون رو برا بعديش آماده کنيم يا همين رو هم به خاطر کارنامه سياه اعمال خودمون برکنارش کنيم و بر بي برنامه گري خودمون پافشاري کنيم و باز بريم سراغ آدرس بعدي !!!!
هر چی بازیکن پرسپولیسی که تو فصل قبل باهاشون رفیق بود آورده تو زمین....
هیچی نمیگم...خودت به صحت حرف خودت فکر کن...
برهانی آقای گل لیگ رو میفرسته رو سکو
با توجه به بازیهای اخیر تیم ملی به نظر خودت چند درصد قابل اطمینان بود؟؟
اونوقت خلیلی یه فصل مصدوم رو میاره تو زمین که کلا دو دقیقه هم بازی نکرد
به نظرت اون برخورد با دروازه بان تقصیره مربی بود؟؟ این حرفا دیگه یه کم......بازهم به خودت واگذار میکنم...
به نظر من هم ترکیب می تونست بهتر باشه ولی از مربی ای که 2-3 تا بازی بیشتر با تیم نبوده نباید انتظار زیادی داشت انشالله با برد امارات و کره به جام جهانی میریم.
در مورد ترکیب تجدید نظر خواهیم دید...
عزیزم تو ایران این تفکرات جا نداره...تو تاپیک پرسپولیس یه پستی دادم که تو ایران با مربی چیکار میکنن...
این حرفا رو از روی تعصب نمیزنم ؛ زمانی هم که قلعه نوعی از مربیگری برکنار شد یکی بهم گفت که اینم اومد و گن زد و رفت...
بهش گفتم ایران مربی خراب کنه...نباید از هرکسی توقع موفقیت تو ایرانو داشته باشی ( چه باشگاهی چه ملی )...
فکر میکنم قبل از اینکه بخواهیم مربی عوض کنیم باید توقعاتمون رو اصلاح کنیم...تو همه ی دنیا همه ی تیما برنامشون اینه که
بازیهای داخلیشون رو ببرن و بازیهای خارج از خانه رو برای گرفتن تک امتیاز میرن...یا اگرم شد ببرن...
بعد ما تو تهران به عربستان میبازیم و به کره مساوی میدیم ؛ حالا انتظار داریم بریم شمالی و جنوبی رو تو خونشون ببریم...منطقیه ؟؟
sia-saketi
07-06-2009, 00:41
احسنت من هم همین رو میگم...
شماها همتون این جور موقع ها از این حرفا میزنید و هر دفعه حرفتون رو عوض می کنید... منظور تمام اون کسایی هست که الان بعد از تساوی مقابل کره اومدن اینجا و اظهار ناراحتی و....!!! می کنن
این آقای کفاشیان هم برای اولین بار یه حرف حساب زد و مستقل از علی آبادی حرف زد از جانب خودش... این شد حرف حساب:
"علي کفاشيان" روز شنبه در گفت و گو با ايرنا، در خصوص ديدار مقابل کره شمالي خاطر نشان ساخت: بازي خوبي مقابل حريف برگزار کرديم. بازيکنان ما توانستند عملکرد مطلوبي در اين ديدار از خود نشان دهند.
وي افزود: کادر فني فعلي در اين ناکامي ها مقصر نيست و متاسفانه ما نتايج بازي هاي گذشته خود را از دست داده ايم.
رييس فدراسيون فوتبال گفت: بازيکنان ما توانستند با ارائه يک بازي خوب و منظم در خانه حريف نتيجه نسبتا خوبي کسب کنند و شخصا از عملکرد آنها رضايت دارم.
کفاشيان با اشاره به رضايتش از عملکرد قطبي در اين ديدار اظهار کرد: از عملکرد قطبي راضي هستيم زيرا او توانست در اين مدت کوتاه تغييرات خوبي را در تيم ملي ايجاد کند.
وي افزود: متاسفانه ما بازي هاي آساني را مانند امارات از دست داديم و شايد اگر در اين ديدار پيروز ميدان بوديم در حال حاضر با خيال آسوده تري به ادامه مسابقات مي پرداختيم.
رييس فدراسيون فوتبال در خصوص شانس صعود تيم ملي گفت: اين مساوي شانس ما را کاهش داد اما ما هنوز به صعود اميدواريم و معتقدم در مقابل کره جنوبي بازي بسيار بهتري را به نمايش خواهيم گذاشت.
وي تصريح کرد: ما در هر صورت در پايان اين مسابقات بايد جوانگرايي کنيم زيرا فوتبال ما به شدت نيازمند اين مهم است.
کفاشيان در خصوص احتمال تمديد قرارداد با قطبي در صورت عدم صعود به جام جهاني گفت: در آن زمان اين موضوع را بررسي خواهيم کرد. البته احتمال حفظ او وجود دارد. ما از کار او بسيار راضي هستيم اما در حال حاضر نمي توانم بيش از اين در اين خصوص حرفي بزنم.
وي ادامه داد: قطبي يک بار ديگر در اين ديدار نشان داد که از درک بالايي سود مي برد و اين موضوع براي ما بسيار با ارزش است.
منبع: ایرنا
=====================
شماها چه انتظار هایی که از این تیم تازه تشکیل شده ی قطبی که ندارین!!! اون هم توی این اوضاع بد که دستاورهای جناب دایی هست و تمام گند هایی الان کار اونه و علی آبادی که توی فدراسیون دخالت می کنه...
واقعا تا حالا شده بشینید و منطقی فکر کنید ببینید بازی با کره شمالی مشکلش از کجاها آب خورده و الان نتیجه ش این شده؟ تا کی شماها می خواین این جوری فکر کنید... خیلی هم تیم ملی خوب کار کرد... قطبی که نمی تونست دیگه معجزه کنه... شک نکنید توی این شرایط و با توجه به اونچه که بعد از جام جهانی 2006 و جام ملت های آسیا اتفاق افتاده باعث این همه بدبختیه...
قطبی بهترین عملکردش رو نشون داد و بهتر هم میشه... البته اگر بهش فرصت بدن و بدیم
به نظر من باید قراردادش رو تا آخر جام ملت های 2011 تمدید کنه... وگرنه مطمئن باشین که اگه دوباره سرمربی عوض کنیم تیم ملی مون بیچاره ترین دورانش رو توی تاریخ فوتبال مون تجربه می کنه و توی جام ملت ها هم گند می زنیم و تیم ملی مون برای یه مدت طولانی حداقل 6-7 سال افت شدید میکنه و میشیم در حد تیم ملی افغانستان!
میگی نه؟ نیگا کن...
برهاني رو سكو . خسرو حيدري هم رو نيمكت!! به ترتيب قد كار مي كنه دي: !!! اونوقت :: نوري كه هيچ بارش نيست رو مياره ، با خليلي كه يه فصل بازي نكرده و هيچي بارش نيست !!
از نظرات کارشناسانه و خیزخواهانه و بی طرفانه ی شما هم سپاسگذارم...
بعد میگیم چرا پیشرفت نمیکنیم...
M.etallic.A
07-06-2009, 01:32
اتفاقا زمان دايي شجايي چپ هم بازي کرده : دليل نداره با واژه هاي امپراطور و ذکر اسامي استقلاليها اين تاپيک رو مث هميشه به بيراها ببريد
اينجا تاپيک تيم مليه نه استقلال : حتما سرمربي تشخيص ميده که برا ارنج توي تيم کي مناسبه : کسي که کلاغ رو بزنه يا ...
احساسات رو ميشه کنترل کردها
کسی حرف از استقلال زد ؟ از کی تا حالا زندی شد استقلالی ؟ اتفاقا بحث حضورش تو پرسپولیس هست...
من از علی کریمی انتقاد کردم ؟ چون واقعا باغیرت بازی کرد. هر چند کره شمالی واسه مهارش برنامه داشت و موفقم شد ولی حداقل سعی خودشو کرد. یا کریم باقری که وقتی دید آماده نیست خودش کنار کشید. پس ما بحث استقلال رو نکردیم که شما دارید جوسازی میکنید. من حرفم اینه خسروحیدری چرا نباید بازی میکرد ؟ برهانی حداقل میتونست رو نیمکت بشینه ... نمیتونست ؟
کلا . . .
سبک بازيه اين دو نفر کجا و زندي کجا ؟؟؟!!!!!!!!!!!
از چه لحاظ سبک بازيا رو به هم اينقدر نزديک ديدي ؟؟؟؟!!!!!!!!!
خوبه نگفتي يه مدافع به جاي اون دوتا بياد تو زمين !
کلا ميگن آدم که صحبت ميکنه ميشه در مورد افکار و نوع نگرشش پي برد
واسه همينه ميگن کم گوي و گزيده گوي چون در
اينجا لازم نيست بحث رو رنگي کنيم : تاپيک تيم مليه نه کل کل قرمز آبي
سبک بازی ؟؟!! نمردیم سبک بازی رو هم دیدیم. اینکه چپ و راست توپو لو بدی هم شد سبک ؟ سبک توپ لو دادن بود ؟
کسی بحث رو رنگی نکرد مثل اینکه شما خیلی دوست داری اینکارو بکنی که هی داری روش تاکید میکنی.
با توجه به بازیهای اخیر تیم ملی به نظر خودت چند درصد قابل اطمینان بود؟؟
یعنی درصد اطمینانش از محسن خلیلی کمتر بود ؟
به نظرت اون برخورد با دروازه بان تقصیره مربی بود؟؟ این حرفا دیگه یه کم......بازهم به خودت واگذار میکنم...
بله تقصیر سرمربی بود. وقتی یه بازیکنی که تازه مصدومیتش برطرف شده رو میاره تو زمین یعنی چی ؟ وگرنه کدوم بازیکن با یه برخورد از بازی بیرون میره ؟
تو همه ی دنیا همه ی تیما برنامشون اینه که
بازیهای داخلیشون رو ببرن و بازیهای خارج از خانه رو برای گرفتن تک امتیاز میرن...یا اگرم شد ببرن...
البته کاملا درسته ولی تو شرایط حال حاضر تیم ملی ما ؟ این واسه اون موقع بود که شانس صعودمون با بقیه برابر بود. الان که وضعیت اینجوری شده و ما باید هر سه بازی رو میبردیم دیگه این برنامه فایده ای نداشت. من از این افسوس میخورم که دلیل مساوی ما فقط فقط ترکیب بد بود وگرنه میتونستیم ببریم.
واقعا تا حالا شده بشینید و منطقی فکر کنید ببینید بازی با کره شمالی مشکلش از کجاها آب خورده و الان نتیجه ش این شده؟ تا کی شماها می خواین این جوری فکر کنید... خیلی هم تیم ملی خوب کار کرد... قطبی که نمی تونست دیگه معجزه کنه... شک نکنید توی این شرایط و با توجه به اونچه که بعد از جام جهانی 2006 و جام ملت های آسیا اتفاق افتاده باعث این همه بدبختیه...
برای بار صدم دلیل مساوی ما 90% ترکیب بد بود که مسئول اصلیش سرمربی تیمه... ما میتونستیم بازی رو ببریم و مساوی کردیم.
یعنی درصد اطمینانش از محسن خلیلی کمتر بود ؟
به قول خودت کسی حرف از خلیلی و پرسپولیس زد ؟؟ به خدا ایران تیمای دیگه هم داره...
بله تقصیر سرمربی بود. وقتی یه بازیکنی که تازه مصدومیتش برطرف شده رو میاره تو زمین یعنی چی ؟ وگرنه کدوم بازیکن با یه برخورد از بازی بیرون میره ؟
پیمان یوسفی گفتش که بعد از استارتی که زد با دروازه بان کره ایها یه برخوردی داشت که کارگردان کره ای چیزی نشون نداد...
الآن چند ماهی میشه که میگن آماده شده...کما اینکه تو چنتا بازی برای پرسپولیس بازی کرد ( که بد هم نبود اگه دیده باشی )
خلاصه این بنده خدا هم از اون خوش شانس هاس...یه چیزی تو مایه های نویدکیا...
البته کاملا درسته ولی تو شرایط حال حاضر تیم ملی ما ؟ این واسه اون موقع بود که شانس صعودمون با بقیه برابر بود. الان که وضعیت اینجوری شده و ما باید هر سه بازی رو میبردیم دیگه این برنامه فایده ای نداشت.
همینه که میگم قبل از اینکه تپ و تپ مربی و مسئول و غیره و ذلک عوض کنیم توقعاتمون رو اصلاح کنیم...( پست صفحه پیشم رو ببین )
من از این افسوس میخورم که دلیل مساوی ما فقط فقط ترکیب بد بود وگرنه میتونستیم ببریم.
این حرفت ok...
malkemid
07-06-2009, 03:32
انصافا ترکیب نسبت به زمان برانکو تغییر چندانی نداشت! افتضاح ترکیب چید.
ترجیح داد این بازی به باتجربه ها میدون بده
M . Sayid
07-06-2009, 09:02
مثل همیشه باید بریم پلی آف و حالشو ببریم
MoJtaBa.R
07-06-2009, 11:17
من حرفم اینه خسروحیدری چرا نباید بازی میکرد ؟ برهانی حداقل میتونست رو نیمکت بشینه ... نمیتونست ؟
بالاخره ديگران هم که هوادار تيماي ديگه هستن ميتونن هر نظري داشته باشن و همين سوال رو داشته باشن در مورد ستاره هاي تيمشون
شما ميگي خسرو ، ديگري بياد بگه محمد و ديگري ... و الا آخر : به هر حال به قول ژنرالتون هر سرمربي اي با توجه به جو بازي و تاکتيکي که ميخواد در نظر بگيره بازيکناي خاصي رو توي پازل ترکيبيش ! ميچينه : ولو اينکه بازيکنا نتونن انتظاراتش رو بر آورده کنن
ديروز دو نيمه متفاوت داشتيم که متاسفانه نيمه دوم رو فقط ديدي و گير دادي به لو دادن پاسها در صورتيکه پرسينگ نيمه اول رو نميبيني
MoJtaBa.R
07-06-2009, 11:20
سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان بعد از تساوي بدون گل مقابل كره شمالي در مقدماتي جام جهاني ،۲۰۱۰گفت: با اينكه ايران كار سختي براي صعود دارد اما هنوز هم ميتواند در صورت پيروزي در دو بازي آينده، از طريق مسابقه پلي آف راهي جام جهاني شود. به گزارش ايرنا، arthtimesاز پيونگ يانگ به نقل از افشين قطبي نوشت: اين مسابقه براي هر دو تيم مهم بود بنابراين روشن است كه فشار زيادي روي تيم ها قرار داشت.
وي افزود: به نظر من تيم ايران در نيمه اول فوقالعاده و سازمان يافته بود. كنترل بازي در دست ما بود و هيچ فرصتي به حريف نداديم و فكر ميكنم سه يا چهار شانس مسلم گل داشتيم. به نظر من در فوتبال ملي بايد حداقل يكي از اين شانسها را تبديل به گل كرد.
قطبي با اشاره به جو ورزشگاه مملو از تماشاگر شهر پيونگ يانگ كه بيوقفه تيمشان را تشويق ميكردند، اظهار داشت: پيروزي در پيونگ يانگ براي هر تيم سخت است. البته مقابل بهترين تيم كره شمالي در اين سالها بازي كرديم كه بسيار سازمان يافته و سخت كوش بودند. آنها مهاجماني دارند كه از كلاس بالايي نسبت به استانداردهاي آسيا برخوردارند.
سرمربي تيم ملي ايران در مورد نتيجه مسابقه ديروز خاطر نشان كرد: فكر مي كنم هر دو تيم در آينده ميتوانند از اين يك امتياز استفاده كنند.
ايران كه اكنون با هفت امتياز بعد از تيمهاي كره جنوبي، عربستان و كره شمالي، در مكان چهارم گروه دوم مقدماتي جام جهاني در آسيا ايستاده، دو مسابقه ديگر در پيش دارد.
قطبي ادامه داد: ايران بايد اول مسابقه بعدي خود را مقابل امارات در خانه ببرد و بعد شانس خود را در سئول امتحان كند.
از سوي ديگر كره شمالي كه يك بازي بيشتر از ايران انجام داده يازده امتيازي است و در آخرين مسابقه خود بايد خارج از خانه به ديدار عربستان برود.
سرمربي تيم ملي فوتبال كره شمالي هم با تصديق اينكه هنوز امكان صعود ايران به جام جهاني وجود دارد، گفت، تيمش براي اطمينان از سفر به آفريقاي جنوبي بايد عربستان را شكست دهد.
كيم جونگ هون افزود: اگر عربستان را ببريم كه هيچ اما اگر شكست بخوريم بايد منتظر نتيجه مسابقه ديگر بمانيم.
pedramch
07-06-2009, 11:21
مثل همیشه باید بریم پلی آف و حالشو ببریم
تایید میشه!
انصافا ترکیب نسبت به زمان برانکو تغییر چندانی نداشت! افتضاح ترکیب چید.
ببخشید مثل اینکه یادتون رفته زمان برانکو با همین ترکیب رده 17هم جهان بودیما....
MoJtaBa.R
07-06-2009, 11:22
بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران اولين تمرين خود را بعد از تساوي مقابل كره شمالي، ساعت ۷صبح امروز (يكشنبه) در تهران انجام دادند.
به گزارش ايرنا، اعضاي تيم ملي فوتبال ايران بعد از هشت ساعت پرواز ساعت ۳بامداد امروز به تهران رسيدند و بعد از چند ساعت استراحت اولين تمرين خود را در محل كمپ تيمهاي ملي انجام دادند.
با توجه به اينكه بازيكنان با يك پرواز اختصاصي به ايران آمده و در هواپيما استراحت كرده بودند، اين تمرين بعد از چهار ساعت استراحت و راس ساعت ۷صبح انجام شد.
بازيكنان و اعضاي تيم ملي بعد از تمرين سبك امروز صبح، به منازل خود بازگشتند و قرار است مجددا فردا قبل از ساعت ۱۲به اردوي تيم ملحق شوند.
تمرينات بازيكنان تيم ملي ايران از فردا بعدازظهر مجددا آغاز ميشود تا خود را براي بازي روز چهارشنبه مقابل امارات آماده كنند.
تيم ملي ايران روز گذشته در چارچوب مسابقات مقدماتي جام جهاني ۲۰۱۰ آفريقاي جنوبي مقابل كره شمالي به تساوي بدون گل رسيد.
MoJtaBa.R
07-06-2009, 11:26
دومنك: بدون چند بازيكن كليدي به مصاف ايران ميرويم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال امارات گفت: در ديدار بعدي در ورزشگاه آزادي چند بازيكن كليدي خود را در اختيار نخواهيم داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم هاي ملي امارات و كره جنوبي در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 شب گذشته در دبي به مصاف يكديگر رفتند كه در پايان كره جنوبي به برتري 2 بر صفر صعود را به جام جهاني مسجل كرد.
دومنك باتني در پايان مسابقه اظهار داشت: بازي برابر يكي از بهترين هاي آسيا براي ما سخت بود. در نيمه اول 2 گل خورديم كه اين كار را دشوار كرد، شايد اگر نيمه اول يك بر صفر تمام مي شد كار راحت تر مي بود.
سرمربي امارات تاكيد كرد: از اين شكست متاسفم. مهم تر از اين متاسفم كه براي اين بازي چند بازيكن اصلي را نداشتيم. ما در بازي با ايران هم چند بازيكن كليدي را نخواهيم داشت.
ايران 7 امتيازي و امارات يك امتيازي كه در ردههاي چهارم و پنجم جدول گروه ايستاده اند چهارشنبه در تهران به مصاف هم خواهند رفت
Pejvak61
07-06-2009, 13:55
ما هنوز هم شانس صعود داريم. اصلاً من فكر نمي كردم كه بتونيم كره شمالي رو تو خوته خودش شكست بديم پس چندان ناراضي نيستم.
تيم ملي بايد در دوبازي باقيمونده شانس خودشو امتحان كنه.
دو مطلب :
1- كره جنوبي با صعودش به جام جهاني انگيزه كمتري در ادامه بازي ها خواهد داشت اما از طرف ديگر با خيال راحت بازي خواهد كرد. اين ميتونه برامون يه امتياز به حساب بياد كه بتونيم ازش در جهت رسيدن به 6 امتياز باقيمونده كمك بگيريم.
2- كره شمالي و عربستان در بازي آخر در صورت تساوي كمك بزرگي به كسب عنوان دوم تيم ملي در گروه بهمون ميكنن به شرطي كه ايران كره جنوبي رو ببره و كره جنوبي در بازي با عربستان بازنده نباشه. اما در صورت تساوي ايران مقابل كره جنوبي بايد منتظر بازي كره شمالي و عربستان باشيم كه فقط برد عربستان ميتونه بهمون در رسيدن به عنوان سومي كمك كنه وگرنه بايد غزل خداحافظي رو بخونيم.
پس هنوز هم دير نيست. هرچند سخته اما اگه قراره نتونيم در دو بازي باقيمونده پيروز بشيم اصلاً نريم به جام جهاني خيلي بهتره.
تيمي كه ميخواد شايستگيشو نشون بده بايد خيلي سختي بكشه.
من معتقدم اگه تيم ملي از همون اول با قطبي شكل ميگرفت با توجه به نوع بازي كه بچه ها در نيمه اول و كمي در نيمه دوم انجام دادن ميتونستن جلوي اين اتفاقات رو بگيرن.
متأسفانه تيم ملي دچار يك سري خودزني هاي بي مورد شد. ما در زمان دايي كارهاي سخت رو خيلي آسون انجام داديم مقابل كره جنوبي و عربستان در تهران بايد برنده از زمين خارج ميشديم و حتي كار مشكل زدن گل اول رو تقريباً راحت انجام داديم ولي دفاع درست و بازي منطقي، حفظ توپ، خراب كردن اعصاب حريف در زمان برتري در نتيجه (البته بصورت جوانمردانه) كه كارهاي به مراتب راحت تري بودن رو اصلاً انجام نداديم. حتي اگه 10 دقيقه بازي با عربستان رو با نتيجه مساوي تموم ميكرديم الآن وضعيت به دفعات بهتر بود. چرا راه دور بريم؟ بازي با امارات رو كه تمام تيم هاي گروه به راحتي اونو برده بودن چقدر راحت مساوي كرديم بعد از زدن گل تساوي تيم كلي وقت داشت بازي رو به نفع خودش تموم كنه اما واقعاً بچه گانه عقب كشيد. همش هم تقصير ترس و نداشتن درايت دايي بود من مطمئن هستم اگه با تمام قوا به دروازه امارات يورش ميبرديم ميتونستيم اونا رو شكست بديم ولي چند ساليه كه ميبينم تيم ملي در بازي با آسيايي ها آنچنان ترسو ظاهر ميشه كه آبروي ما رو ميبره.
اما قطبي به نظرم خيلي حساب شده تر بازي رو ميگردونه البته به تركيبش مربوط نميشه بلكه به دستورات و توصيه هاش در مورد لحظات مختلف بازي مرتبطه. من اميدوارم تيم ملي بتونه در دو بازي باقيمونده نتيجه مطلوب رو كسب كنه. حتي اگه به پلي آف هم بريم باز هم ارزششو داره كه به جام جهاني بريم. در ضمن بازي در پلي آف احتمالاً رو خوش خودشو بهمون نشون خواهد داد. چرا كه بازي برگشت رو ما در تهران خواهيم داشت و نيوزيلند هم كه تيم خاصي به حساب نمياد كه ازش بترسيم. اونا با هر كدوم از تيم هاي حاضر در مرحله پلي آف بازي كنن بازنده خواهند بود.
البته اميدوارم تيم ملي بتونه باز هم حتي با شانس به عنوان تيم دوم مستقيماً به جام جهاني صعود كنه ولي اگرم نشد مهم نيست چون تيم ملي واقعي تازه چند هفته ميشه كه از شكل گيريش ميگذره.
شما رو به خدا ايقدر آيه يأس نخونين. اميدوار باشين. به اميد خدا همه چي حل ميشه فقط دعا كنين. اگر هم نشد شايد حكمتي باشه. خدا رو چه ديدي شايد خدا خواسته كه ملت ايران 4 سال با خيال راحت از فوتبال گريزان بشن تا يه خورده قلب و اعصابشون آروم بگيره.
به چيزهاي خوب فكر كنيم.
bleu2u4u
07-06-2009, 14:05
خیلی جالبه یکی از دوستان کارش شده این که بیاد اینجا و جواب تمام انتقادات از قطبی رو بده
من که هرچی فکر کردم هیچ دلیلی غیر از اینکه قطبی زمانی سرمربی تیمشون بوده پیدا نکردم
pedramch
07-06-2009, 14:10
خیلی جالبه یکی از دوستان کارش شده این که بیاد اینجا و جواب تمام انتقادات از قطبی رو بده
من که هرچی فکر کردم هیچ دلیلی غیر از اینکه قطبی زمانی سرمربی تیمشون بوده پیدا نکردم
من نمیدونم منظور شما کیه؟
ولی واقعا متاسفم که این استقلالیا تیم ملی و باشگاهی سرشون نمیشه..
شما چون قطبی سرمربی پرسپولیس بوده باهاش مشکل دارید..
فقط میتونم بگم متاسفم...
bleu2u4u
07-06-2009, 14:16
بالاخره ديگران هم که هوادار تيماي ديگه هستن ميتونن هر نظري داشته باشن و همين سوال رو داشته باشن در مورد ستاره هاي تيمشون
شما ميگي خسرو ، ديگري بياد بگه محمد و ديگري ... و الا آخر : به هر حال به قول ژنرالتون هر سرمربي اي با توجه به جو بازي و تاکتيکي که ميخواد در نظر بگيره بازيکناي خاصي رو توي پازل ترکيبيش ! ميچينه : ولو اينکه بازيکنا نتونن انتظاراتش رو بر آورده کنن
ديروز دو نيمه متفاوت داشتيم که متاسفانه نيمه دوم رو فقط ديدي و گير دادي به لو دادن پاسها در صورتيکه پرسينگ نيمه اول رو نميبيني
بعضی وقت یه بازیکنی اونقدر توی یه فصل خوب بازی میکنه که دیگه همه اونو جزو ترکیب اصلی تیم ملی میگذارن این هیچ ربطی به طرفداری از یه تیم خاص نداره همونطور که همه انتظار داشتن خلعتبری توی ترکیب باشه و هیچ استقلالی ای هم انتظار نداشت طالبلو توی ترکیب باشه ولی متاسفانه شماها چون فقط به فکر این هستید که یه وقت کسی به امپراطور (امپراتور) توهین نکنه
اصلا هم کار ندارید حرفی که میزنی منطقیه یا نه !!!
پیمان یوسفی گفتش که بعد از استارتی که زد با دروازه بان کره ایها یه برخوردی داشت که کارگردان کره ای چیزی نشون نداد..
الآن چند ماهی میشه که میگن آماده شده...کما اینکه تو چنتا بازی برای پرسپولیس بازی کرد ( که بد هم نبود اگه دیده باشی )
خلاصه این بنده خدا هم از اون خوش شانس هاس...یه چیزی تو مایه های نویدکیا...
چه ربطیبه خوش شانسی داره
وقتی طرف وقتی مصدوم بود دوست داشت اش بره کل اروپا رو بگرده (تازه انتظار داشته باشه پول خوشگزرونی هایش رو هم فدراسیون بده) چه ربطی به بدشانسی داره
همه دیدیم امید روانخواه با اینکه 4 ماه دیرتر از خلیلی مصدوم شد ولی 3 ماه زودتر از اون اماده شد (مصدوم هر دوتا یکی بود)
چرا؟چون نشست ایران و هرچی دکتر نوروزی به اش گفت عمل کرد
bleu2u4u
07-06-2009, 14:23
فقط میتونم بگم متاسفم...
من با قطبی بخاطر اینکه زمانی سرمربی پرسپولیس بود و با اون تیم به مقام قهرمانی لیگ رسید هیچ مشکلی ندارم
من با قطبی مشکل دارم بخاطر ترکیب مسخره ای که توی بازی چید
من با قطبی مشکل دارم بخاطر اینکه وقتی میدونست نمیتونه کاری کنه قبول کرد سرمربی بشه
من با قطبی مشکل دارم بخاطر خیلی ها (منظورم تو نیستی) بدون هیچ دلیل و منطقی هر انتقاد از قطبی رو با جوابهای احمقانه پاسخ میدن
من با قطبی مشکل دارم بخاطر اینکه در روز بازی با امارات میگه من وقت نداشتم و این خانه از پایه ویران بوده و از این حرفا
aluminum
07-06-2009, 14:29
من نمی دونم چرا بعضی فکر می کنن عقل کل هستند و باید جای مجید جلالی توی برنامه نود شرکت کنن و شاید فکر می کنن باید دستار فرگوسن باشن
حالا شاید حقشون رو خوردن که الان اینجا هستند
اخه بعضی حرفها و صحبتهایی که در مورد ترکیب میشه خیلی خنده داره؟!!!!
حرف منطقی من تا حالا ندیدم
malkemid
07-06-2009, 14:36
تایید میشه!
ببخشید مثل اینکه یادتون رفته زمان برانکو با همین ترکیب رده 17هم جهان بودیما....
نه یادم هست...ولی اون چند سال پیش بود؟دیگه الان بازیکنای بهتری از نصرتی و کعبی و اینا داریم!
masoudtr
07-06-2009, 14:37
من با قطبی مشکل دارم بخاطر ترکیب مسخره ای که توی بازی چید
نمیدونم چرا همه اینجا شدن کارشناس فوتبال
خود مجید جلالی میگفت من اول فکر میکردم از فوتبال خیلی حالیم است بعد که رفتم چند تا کلاس مربی گری تو اروپا
فهمیدم اصلا هیچی بلد نیستم
تازه اینو مجید جلالی میگه
اخه شما مدرکی تو زمینه فوتبال داری؟
تا بحال تو تیم باشگا هی فوتبال بازی کردی؟
حتما قطبی یک چیزی بیشتر حالیش بوده ک از این ترکیب استفاده کرده
البته نمیخوام توهین به کسی بشه
ولی یکی از مشکلات ما اینه که همه صاحب نظریم
pedramch
07-06-2009, 14:38
من با قطبی مشکل دارم بخاطر اینکه وقتی میدونست نمیتونه کاری کنه قبول کرد سرمربی بشه
خوب دوست من..
این خانه را علی دایی و امثالهم خراب کردن..
تیم هم که بدون سرمربی نمیتونست بمونه...
قطبی هم تو اون شرایط چون آرزوش سرمربی گری ایران بود قبول کرد..
تازه ما هنوز هم شانس صعود داریم..
زود قضاوت نکنید..
momkhbpsp
07-06-2009, 14:39
بنده خدا یه بازی اصلی رو نیمکت بوده تازه مساوی هم کرده و نباخته اونم تو خونه حریف
اونوقت میان از ترکیب و سرمربی و... انتقاد میکنن
همون ژنرال تو برنامه بهرام شفیع گفت آقای قطبی رو واسه 4 سال باید نگه داریم و...
تازه بازی آینده هم پیش بینی میکنن از الان که میبازیم
pedramch
07-06-2009, 14:48
kelly clarkson
عشق است kelly clarkson
همون ژنرال تو برنامه بهرام شفیع گفت آقای قطبی رو واسه 4 سال باید نگه داریم و...
کاملا درسته..
تو این زمان باقیمونده تمام مربی های دنیا هم جمع بشن کاری از دستشون بر نمیاد...
من یکی که کاملا از نتیجه راضیم...
البته میتونست بهتر باشه..
انشالله اماراتو میبریم..
روحیه میگیریم..
کره جنوبی هم کره شمالی رو میبره:دی
masoudtr
07-06-2009, 15:00
بابا مایلی کهن که همه ادم و عالم میدونن چیزی حالیش نیست وقتی بهش پیشنهاد شد قبول کرد
دیگه از قطبی چه انتظاری دارین که خیلی ها زمان دایی هم میگفتن باید ایشون انتخاب بشه
راستی کسی نگفت اوردن طبل تو ورزشگاه مجازه یا نه
momkhbpsp
07-06-2009, 15:18
عشق است kelly clarkson
کاملا درسته..
تو این زمان باقیمونده تمام مربی های دنیا هم جمع بشن کاری از دستشون بر نمیاد...
من یکی که کاملا از نتیجه راضیم...
البته میتونست بهتر باشه..
انشالله اماراتو میبریم..
روحیه میگیریم..
کره جنوبی هم کره شمالی رو میبره:دی
خب پس تو p30 هم kelly طرفدار داره:40:
ایشالله 3-4 تا به امارات میزنن تا تفاضل هم بهتر بشه
راستی بازی مستقیم ملاکه یه تفاضل؟
چون اگه مستقیم باشه ایران از اعراب باخته و بد میشه
بابا مایلی کهن که همه ادم و عالم میدونن چیزی حالیش نیست وقتی بهش پیشنهاد شد قبول کرد
دیگه از قطبی چه انتظاری دارین که خیلی ها زمان دایی هم میگفتن باید ایشون انتخاب بشه
راستی کسی نگفت اوردن طبل تو ورزشگاه مجازه یا نه
من فکر کنم مجازه چون اصلا طرز تشویق کشورهای آسیای شرقی همینه البته خودمون هم میاریما 4شنبه:31:
اما آوردن ارتش یک کشور فک نکنم آخه اینقدر نظم من تا حالا تو یه ورزشگاه ندیده بودم
Paradise_human
07-06-2009, 16:57
سلام دوستان .....
من نه استقلالیم نه پرسپولیسی یعنی اصلا طرفدار پاشگاه خاصی تو ایران نیستم ..
ولی تیم ملی رو دوست دارم ...
کارشناس فوتبال هم نیستم ولی نظر خودمو میگم ...
میخوام چندتا نکته رو بگم به عنوان کسی که بی طرفانه داره قضاوت میکنه:
اولا این نتیجه ( تساوی ) توی زمین کره شمالی ( تیمی که عربستان رو تو همون زمین زده و با کره مساوی کرده) نمیگم نتیجه ی خوبی بود اما هرچی بود از باخت بهتر بود.
با اینکه تیم میتونست ببره اما از موقعیت هاش توی نیمه ی اول استفاده نکرد ...
اما مساله قطبی ....
اولا قطبی هر چی که بود از مایلی کلنگ بهتر بود توی این شرایط ( شرط میبندم اگه مایلی کهن اخراج نمیشد 100% ما با باخت از کره برمیگشتیم و همه چیز تموم شده بود)
دوما از یه مربی که 1 ماهه تیمو تحویل گرفته ( که البته قابل ذکره تیم اصلی یه هفته در اختیارش بوده ) انتظار معجزه دارید ؟؟
فرگوسن هم این تیم رو تحویل میگرفت هیچ کاری نمیتونست بکنه ....
بازیکنا از دقیقه 60 به بعد از لحاظ بدنی کم میارن مقصر قطبیه ؟؟؟
که این قضیه با بازی ایران توی نیمه اول کاملا مشخص بود ( اونا چون خسته نبودن تاکتیک مربی رو اجرا میکردن و داشتنم نتیجه میگرفتن ولی با بیدقتی 2 موقعیت 100% گل رو از بین برن ) اینم به قطبی ربط داره با توپ به تیر میخوره به قطبی ربط داره ؟؟؟
این تیمو علی دایی بهش گند زده یعنی از 5 بازی فقط 6 امتیاز اوورده همین قضیه باعث شد تا ما فقط 3 امتیاز رو ببینیم و تساوی ارزشمندمونو جلوی تیم قدرتمندی مثل کره شمالی که توی زمین کره جنوبی داشت باهاش مساوی میکرد و توی دقیقه ی آخر با یه گل به خودی کره جنوبی برنده شد رو نیبینیم .
سوما منم مثل بعضی از دوستان با تعویض های قطبی نمیتونستن کنار بیام ...
خسرو حیدری یکی از بهترین بازیکنا بود که حتی میتونست جای نصرتی باشه و از سمت شجاعی و کریمی تیمو هجومی تر کنه ولی مربی تشخیش داده اون بازی نکنه و بجاش نصرتی بازی بکنه ...
تنها علتی که من میتونم پیدا بکنم برای این قضیه اینه که خسرو حیدری تجربه ی ملیش کمه ...
خوب اینم باز بحثی توش نیست باز مربی چیزی میدونسته که خسرو حیدری رو به بازی نفرستاده ...
در مورد برهانی :
برهانی احساسی بازی میکنه یعنی بازیش بگیر نگیر داره ( یه وقت میبینی یه گلایی میزنه که هیچکس نمیزنه و یه گلایی رو نمیزنه که حتی منم میتونم بزم :D ) البته این آخریش اقراق بود ...
و یکی هم اینکه تجربه اش تو جو ملی کم بوده ....
بازم مربی چیزی میدونسته که حتی توی لیست 18 نفره هم نزاشتش ...
اما تعویض خلیلی :
اونم من باهاش موافق نبودم چون واقعا بازی کردن برای بازیکنی که 1 سال مصدوم بوده توی یه چنین بازی حساسی به نظر من تعویش خوبی نبود ... ولی باز مربی از ما بهتر میدونه داره چکار میکنه که البته با بد شانسی هم مواجه شد....
من نظرم این بود که فریدون زندی میتونست بازی کنه و خلعتبری هم زودتر به زمین میومد شاید اتفاقاتی میافتاد ولی بازم سرمربی از ما بیشتر می دونه ...
در کل افراد زیاد خودشونو جای مربی نزارن که اگه اینجور میشد اونجور میشد ...
اگه کسی همینجوری میرفت مربی میشد الان شما یا بنده جای قطبی روی نیمکت نشسنه بودیم ...
درکل من باز هنوز به آینده امیدوارم ..
به امید پیروزی تیم توی بازی های آینده ...
M.etallic.A
07-06-2009, 16:58
واقعا خنده م میگیره. تو خسروحیدری رو با علیرضا محمد مقایسه میکنی ؟ دیگه دوست و دشمن اعتراف میکنن خسروحیدری پدیده لیگ بوده. بازیکنی هست که خیلی کم افت داره و تقریبا همیشه خوب بازی میکنه. واقعا سطح فکرت اینه که من چون حیدری تو استقلال بازی میکنه میگم چرا تو تیم نبود ؟ مثلا اگه من طرفدار ملوان بودم میگفتم چرا رافخایی تو بازی نیست ؟ نه تو شاید اینجوری باشی ولی من براساس توانایی بازیکنها نظر میدم. خسروحیدری بازیکنیه که از خیلی از بازیکنهای فیکس تیم ملی میتونست بهتر باشه ولی جناب امپراطور بهش بازی نداد.
vahid_civil
07-06-2009, 17:01
4 شنبه جلوی امارات نتیجه نمیگیریم دیگه بحث های اگه و ... هم پیش نمیاد ! راحت
من که امیدوارم صعود کنیم....
به امید برد مقابل امارات....
M.etallic.A
07-06-2009, 17:08
نمیدونم چرا همه اینجا شدن کارشناس فوتبال
خود مجید جلالی میگفت من اول فکر میکردم از فوتبال خیلی حالیم است بعد که رفتم چند تا کلاس مربی گری تو اروپا
فهمیدم اصلا هیچی بلد نیستم
تازه اینو مجید جلالی میگه
اخه شما مدرکی تو زمینه فوتبال داری؟
تا بحال تو تیم باشگا هی فوتبال بازی کردی؟
حتما قطبی یک چیزی بیشتر حالیش بوده ک از این ترکیب استفاده کرده
البته نمیخوام توهین به کسی بشه
ولی یکی از مشکلات ما اینه که همه صاحب نظریم
اوکی آقا یکی به مدیر پیغام بده این انجمن و تاپیک کلا بند و بساط رو جمع کنن یا اینکه اعلام کنن فقط افرادی میتونن در این انجمن و تاپیکها پست بدن که کپی مدرک A مربیگری خودشونو به ایمیل سایت بفرستن...
ببین دوست من اینجا انجمن عمومیه و همه میتونن بیان نظر بدن. حتی بچه 11 ساله هم میتونه بیاد نظرشو بده. واسه نظر دادن هم فکر نکنم تو قوانین نوشته باشه نیازی به مدرک خاصی هست.
نظر بنده اینه که قطبی ترکیبو بد چیده بود. در طول بازی هم چند تا اشتباه کرد. اول اینکه جای شجاعی و مهدوی کیا رو با هم عوض کرد و دوباره برشون گردوند. تمرکز تیم رو به هم ریخت. اشتباه دوم محسن خلیلی رو آورد تو زمین که با یه برخورد ساده مصدوم شد... و بازی ندادن تعدادی از بازیکنها که میتونستن حداقل یه حرکتی به تیم بدن. خلعتبری میتونستن 4 تا نفوذ کنه. حیدری میتونست دو تا سانت درست و حسابی بکنه. زندی میتونست دو تا شوت از پشت محوطه جریمه بزنه. وقتی تیم واسه گل زدن تاکتیک نداره دیگه باید به همین حرکتها امید بست.
masoudtr
07-06-2009, 17:12
4 شنبه جلوی امارات نتیجه نمیگیریم دیگه بحث های اگه و ... هم پیش نمیاد ! راحت
ماها عادت کردیم با دعا و صلوت بریم جام جهانی
ولی اگه حذف بشیم برای اونی که میخواد دوباره رای بیاره بد میشه
دیگه اماراتو نبریم اونم با اختلاف زیاد باید در فوتبال رو گل گرفت چون امارات چند تا بازیکن اصلیشو نمیاره و در حقیقت با تیم دومش بازی میکنه!
MoJtaBa.R
07-06-2009, 21:32
واقعا خنده م میگیره. تو خسروحیدری رو با علیرضا محمد مقایسه میکنی ؟ دیگه دوست و دشمن اعتراف میکنن خسروحیدری پدیده لیگ بوده. بازیکنی هست که خیلی کم افت داره و تقریبا همیشه خوب بازی میکنه. واقعا سطح فکرت اینه که من چون حیدری تو استقلال بازی میکنه میگم چرا تو تیم نبود ؟ مثلا اگه من طرفدار ملوان بودم میگفتم چرا رافخایی تو بازی نیست ؟ نه تو شاید اینجوری باشی ولی من براساس توانایی بازیکنها نظر میدم. خسروحیدری بازیکنیه که از خیلی از بازیکنهای فیکس تیم ملی میتونست بهتر باشه ولی جناب امپراطور بهش بازی نداد.
با پستهايي که قبلا داده بودي : قبل از بازي و به بعد بازي کاملا همه فهميدن که اصلا طرفداري نميکني !!!!!!!!!!!!
مشکل شما يه چيز ديگست : اين رو هم از هر دوست و دشمني بپرس ميگن بهت
ايشا... توي بازيه بعدي هم اونايي ميرن تو ترکيب که به نظر سرمربي آماده ترين باشن : يادمه يکي ميگفت سرمربي تو طول هفته با بازيکناست و از شرايط فني و روحي باخبره نه هوادارها که بيرون ميدونن
دليل نداره به زور و بدون يکم منطق و فکر بخواي حرفت رو اثبات کني : جملات من رو هر بچه اي فهميده چه برسه به ... قبول نميخواي بکني يه بحث ديگست
MoJtaBa.R
07-06-2009, 21:38
نقل قول:
فقط میتونم بگم متاسفم...
اگه به پرسپوليسي بودن باشه که الان همه ي پرسپوليسيا اول بايد از دايي حمايت ميکرديم نه قطبي !
متاسفانه جو اينجا هنوز همون کل کل آبي و قرمزه : همش داره انکار ميشه ولي اينجوري بوده
کسي از قطبي بخواد دفاع کنه ميگن به خاطرپرسپوليسه و ... يکي از شماها نيومدين بگين ترکيب ايده آلتون کدومه که هي گير دادين به خلعتبري ! خسرو ! برهاني !
مسلما ارنج مورد نظرتون با اونچه که تو تمرين سرمربي ديده فرق داره ولي به هر حال بگين تا همه بدونن ايده آل از نظرتوت چيه ؟!
MoJtaBa.R
07-06-2009, 21:43
زندی میتونست دو تا شوت از پشت محوطه جریمه بزنه
بنا به اون موقعيت خاص مهر زاد هم اومد تا همين کار رو بکنه که شوتش ...
خلعتبری میتونستن 4 تا نفوذ کنه
يعني با اون دفاع منطقي ميتونست يه تنه ...
حیدری میتونست دو تا سانت درست و حسابی بکنه.
چند تا سانتر کرديم که اکثرش رو مدافعان کره زدن ؟
من که امیدوارم صعود کنیم....
به امید برد مقابل امارات....
ايشا...
M.etallic.A
08-06-2009, 01:09
با این وضعیت وحشتناک انتخاباتی در کشور... نتیجه دیدار با امارات به شدت سیاسیه.
masoudtr
08-06-2009, 07:24
احمدی نژاد گفته ما بازی به کره شمالی را بردیم اگر باور ندارید بهتون مدرک نشون بدم
دیگه اماراتو نبریم اونم با اختلاف زیاد باید در فوتبال رو گل گرفت چون امارات چند تا بازیکن اصلیشو نمیاره و در حقیقت با تیم دومش بازی میکنه!
ببینم امارات از رقابتها حذف شده یا اینکه با باخت مقابل ما قراره حذف بشه ؟؟
momkhbpsp
08-06-2009, 09:51
ببینم امارات از رقابتها حذف شده یا اینکه با باخت مقابل ما قراره حذف بشه ؟؟
حذف شده
امارات تا الان 7 بازی انجام داده و 1 امتیاز گرفته البته اون هم از ایران و عملا حذف شده به حساب میاد
AnarchAshkan
08-06-2009, 10:02
نتیجه گیری که میشه تو ای چند صفحه از بعضی پست ها گرفت اینه : :41:
علیرضا محمد در حد تیم ملی ه :18: , نوری خیلی کارس درست ه :31: , علی کریمی خیلی مفید بازی میکنه :27: , آشوبی چرا بازی نکرد :21: ؟ مسعود شجاعی اخه , بی غیرته !!! :18:
مهدویکیا چون زمانی در پرسپولیسس بوده باید 90 دقیقه بازی کنه :27:
واز اونر : خسرو حیدری کیه ؟؟؟ نمیشماسمش !! حسین کاضمی اصلا به گرد نوری و آشوبی و تیموریان نمیرسه !! :18: آرش برهانی کیه ؟ اه ه آقای گل لیگ ه ؟ چه جالب ؟ :18:
خوب خلیلی هم 7 یا 8 سال پیش آقای گل شد . :27:
نتیجه آخر اینه که ما استقلالی ها خیلی متعصبیم , اخه نه کی تیممون قهرمان لیگ نشده 1 بازی کن تو تیم ملی نداریم(ثابت) ما نباید اعتراض کنیم .
pedramch
08-06-2009, 10:05
نتیجه گیری که میشه تو ای چند صفحه از بعضی پست ها گرفت اینه :
علیرضا محمد در حد تیم ملی ه , نوری خیلی کارس درست ه , علی کریمی خیلی مفید بازی میکنه , آشوبی چرا بازی نکرد ؟ مسعود شجاعی اخه , بی غیرته !!!
مهدویکیا چون زمانی در پرسپولیسس بوده باید 90 دقیقه بازی کنه
واز اونر : خسرو حیدری کیه ؟؟؟ نمیشماسمش !! حسین کاضمی اصلا به گرد نوری و آشوبی و تیموریان نمیرسه !! آرش برهانی کیه ؟ اه ه آقای گل لیگ ه ؟ چه جالب ؟
خوب خلیلی هم 7 یا 8 سال پیش آقای گل شد .
نتیجه آخر اینه که ما استقلالی ها خیلی متعصبیم , اخه نه کی تیممون قهرمان لیگ نشده 1 بازی کن تو تیم ملی نداریم(ثابت) ما نباید اعتراض کنیم .
شما در کل نتیجه گیری نمیکردید خیلی بهتر بود..
دوباره بحثای قدیمی رو شروع نکنید...
h_starboy
08-06-2009, 10:58
به دنبال صعود تیم ملی باشید نه به دنبال دعوای قدیمی پرسپولیس و استقلال
امارات رو میبریم و امیدوارم کره جنوبی هم عربستان رو ببره و در بازی آخر هم میریم برای برد مقابل کره که حداقل سومیمون ۱۰۰ درصد بشه.
و اگر عربستان و کره شمالی مساوی بشن دومیم واگر بازیشون برد داشته باشه سوم میشیم .
AnarchAshkan
08-06-2009, 11:04
شما در کل نتیجه گیری نمیکردید خیلی بهتر بود..
دوباره بحثای قدیمی رو شروع نکنید...
چشم معاون کلانتر !!
masoudtr
08-06-2009, 11:13
ولی تیمی که با دعا و صلوات بخواد بره
نره بهتره
اخه میمردن همین امارات را ببرن یا عربستان را تو ایران کار به اینجا نرسه
h_starboy
08-06-2009, 11:19
ولی تیمی که با دعا و صلوات بخواد بره
نره بهتره
اخه میمردن همین امارات را ببرن یا عربستان را تو ایران کار به اینجا نرسه
ما همیشه کارمون به اینجا میرسه . نشد یه بار مثل آدم صعود کنیم. ۲۰۰۶ هم در مرحله قبلیش به اردن تو تهران باختیم و کارمون سخت شد و کم مونده بود حذف شیم.
به نظر من همین امارات مارو میبره,میگی نه نیگا کن.
عربستان همین که مربیشو عوض کر مارو برد.حالا هم شانس ما امارات مربیشو عوض کرده پس =>امارات مارو میبره.
ما همیشه کارمون به اینجا میرسه . نشد یه بار مثل آدم صعود کنیم. ۲۰۰۶ هم در مرحله قبلیش به اردن تو تهران باختیم و کارمون سخت شد و کم مونده بود حذف شیم.
تازه همیشه زور میزدیم اول بشیم ,آخر کارمون به پلی آف میرسید.
حالا که به امید پلی آفیم,احتمالا آخر میشیم.
:31:
من هنوز دارم فکر میکنم که دلیل بازی نکردن حیدری و خلعتبری و زندی و دلیل بازی کردن کعبی و پژمان و حاشمیان چی بود.
ولی هنوز به نتیجه نرسیدم:دی
هیمن جور پست پشت سر هم بده شما کاری به بقیه نداشته باش !
h_starboy
08-06-2009, 12:42
من هنوز دارم فکر میکنم که دلیل بازی نکردن حیدری و خلعتبری و زندی و دلیل بازی کردن کعبی و پژمان و حاشمیان چی بود.
آره بابا مخصوصا حیدری که خیلی بهتر از کعبیه . خلعتبری رو هم باید از اول بزاره
باز پژمان بد نبود با اینکه یه کم با عجله بازی میکرد ولی در کل خوب بود
با اومدن نکونام تو این پست مشکل تداریم دیگه
Pejvak61
08-06-2009, 13:26
هیمن جور پست پشت سر هم بده شما کاری به بقیه نداشته باش !
شديداً تأييد ميشه.
MoJtaBa.R
08-06-2009, 13:58
در گفتوگو با فارس
نصرتي: مشكل تيم ملي به نتايج گذشته بازميگردد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي فوتبال گفت: اگر تيم ملي شرايط دشواري دارد به دليل نتايج كسب شده در بازيهاي قبلي است.
محمد نصرتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي تيم ملي مقابل كره شمالي خاطرنشان كرد: بازي خوبي بود. تلاش خودمان را انجام داديم و با توجه به اينكه در زمين حريف بازي مي كرديم امتياز خوبي كسب كرديم.
وي در مورد انتقاداتي كه از تيم ملي بابت اين تساوي شد اظهار داشت: درست است كه شرايط براي رسيدن به جام جهاني سخت شد اما هنوز اميد داريم و بايد تلاش كنيم.
نصرتي ادامه داد: در حال حاضر كاري كه لازم است را انجام مي دهيم اما تيم ملي اگر به اينجا رسيده به اين دليل است كه نتايج قبلي باعث شده كارمان سخت شود.
اين بازيكن كه مقابل كره شمالي در پست دفاع چپ به ميدان رفت تاكيد كرد: همه مي دانند كه من در اين پست راحت نيستم اما با توجه به اينكه شرايط حساس بود وقتي آقاي قطبي اين موضوع را گفت؛ قبول كردم كه براي تيم ملي هر كمكي از دستم بر مي آيد انجام دهم. نمي دانم چقدر خوب بودم اما به نظرم مربيان راضي بودند.
نصرتي يادآور شد: كساني كه انتقاد مي كنند بايد خود را جاي مربيان و بازيكنان بگذارند. جوي كه در ورزشگاه حاكم بود را بايد در نظر گرفت. البته ما نيمه اول تيم كره را در زمين خودش محبوس كرده بوديم. نيمه دوم چند اشتباه داشتيم اما آنها از ما ترسيده بودند.
وي درباره اينكه گفته مي شود از وي به اين دليل استفاده شد كه بازيكني براي دفاع چپ نبوده گفت: براي من اين حرف ها مهم نيست. حتي اگر روي سكو هم مي رفتم ناراحت نمي شدم. اكنون فقط شرايط تيم ملي مهم است نه اينكه من بازي كنم.
بازيكن تيم النصر امارات در اره اينكه براي فصل آنيده چه تصميم دارد تصريح كرد: هنوز هيچ چيز معلوم نيست. بايد به امارات بروم تا تسويه حسابم را بگيرم. غير مستقيم براي تمديد قرارداد پيشنهاد داده اند اما هنوز چيزي مشخص نيست.
MoJtaBa.R
08-06-2009, 13:58
/تاريخچه ديدارهاي ايران و امارات/
9 پيروزي و فقط يك شكست
خبرگزاري فارس: در 13 بازي برگزار شده بين تيم هاي فوتبال امارات و ايران، تيم ملي كشورمان 9برد و 3 تساوي و يك باخت را در كارنامه خود دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، آمار بازي هاي ايران مقابل امارات به شرح زير است:
1-در تاريخ 5 آگوست 1980-ايران 2-امارات صفر-ديدار دوستانه العين-زننده گل: دانايي فرد-فركي
2-در تاريخ 7 آگوست1980-ايران 3-امارات صفر-ديدار دوستانه-ابوظبي-زننده گل:فركي-عبدالهي-بازرگاني
3-يك دسامبر1984-ايران 3-امارات صفر-جام ملت هاي آسيا-سنگاپور-زننده گل:عليدوستي-بياني و نادر محمد خاني
4-8در تاريخ دسامبر 1988-ايران يك-امارات صفر-جام ملت هاي آسيا-قطر-زننده گل:فرشاد پيوس
5-يك نوامبر 1992-ايران صفر-امارات صفر-جام ملت هاي آسيا-هيروشيما
6-در تاريخ 2 سپتامبر1997-ايران يك-امارات3-ديدار دوستانه-ابوظبي-زننده گل :استيلي
7- در تاريخ 25 اكتبر 2001-ايران يك-امارات صفر-مقدماتي جام جهاني-زننده گل: كريم باقري
8-درتاريخ31 اكتبر 2001-ايران 3-امارات صفر-مقدماتي جام جهاني-زننده گل:دايي-باقري-ميناوند.
9- در تاريخ 8 آگوست 2006 – ايران 1 – امارات 0 – دوستانه تهران (عنايتي)
10 – درتاريخ 12 ژانويه 2007 – ايران 2 – امارات 0 – دوستانه ابوظبي (ابراهيم صادقي – رسول خطيبي)
11- درتاريخ 2 جون 2008 – ايران 0 – امارات 0 – مقدماتي جام جهاني آزادي
12-در تاريخ 7 جون 2008 – ايران 1 – امارات 0 – مقدماتي جام جهاني العين (فريدون زندي)
13- در تاريخ 19 نوامبر 2008 – ايران 1 – امارات 1 – مقدماتي جام جهاني دوبي (كريم باقري)
14 – درتاريخ10 جون 2009 – ايران ؟ - امارات؟ - مقدماتي جام جهاني تهران
ديدار ايران و امارات در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني 2010 ساعت 19 چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
براي ديدار برابر امارات
زمان تمرينات تيم ملي اعلام شد
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال زمان تمرينات تيم ملي را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه تمرينات تيم ملي به شرح زير است:
دوشنبه 18/3/88 ساعت : 17 - كمپ تيم هاي ملي
سه شنبه 19/3/88 ساعت: 17 – زمين شماره 1 آزادي
ديدار ايران و امارات در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام جهاني 2010 ساعت 19 چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
MoJtaBa.R
08-06-2009, 14:00
كنفرانس مطبوعاتي مربيان ايران و امارات فردا برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: نشست خبري سرمربيان تيم ملي فوتبال ايران و امارات سه شنبه (فردا) برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، كنفرانس مطبوعاتي سرمربيان تيم هاي ايران و امارات ساعت 11:30 سه شنبه در محل روابط عمومي فدراسيون فوتبال برگزار مي شود.
بنا بر اعلام كنفدراسيون فوتبال آسيا مدت زمان برگزاري هر كنفرانس براي هر سرمربي 15 دقيقه است.
بازي تيم ملي مقابل امارات چهارشنبه هفته جاري ساعت 19 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
خدا کمک کنه اینو ببریم....ولی من به بازی با کره جنوبی تو سئول که فکر میکنم
حالم بد میشه.
ارمغان جنون
08-06-2009, 16:12
قطبي: قانون فوتبال به ما اجازه پيروزي نداد
سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: با شكست امارات پيروزي بر کره جنوبي در سئول کار راحتي است.
به گزارش ايسنا، افشين قطبي پيش از ديدار ايران برابر امارات و کره جنوبي در اين گفتوگو به نکاتي اشاره کرده است كه در زير ميآيد:
*آيا تيم ملي به جام حهاني صعود مي کند؟
شک نکنيد، ما حتما به جام جهاني صعود ميکنيم. چه مستقيم و چه پليآف. اما شايد فکر کنيد نتيجه مقابل کره شمالي بايد برد مي بود. اما اين تساوي نتيجه بسيار خوبي است. مطمئنا اين توان را داريم که کره جنوبي و امارات را ببريم.
*البته همه انتظار برد داشتند.
بله، قدرت ما بسيار بيشتر از کره شمالي است. اما نتيجه اين بازي برابر کره شمالي اميدواري ما را کاهش نداده است و همانطور که گفتم ممکن است کار ما به پلي آف بکشد. در گروه ما هنوز هيچ چيز معلوم نيست و به جز امارات که حذفش قطعي شده و کره جنوبي که صعودش قطعي شده ايران، عربستان و کره شمالي اميد به صعود دارند. بازيها هيجان انگيز است و هيچ چيز هم قابل پيش بيني نيست.
* بازي تيم ملي در نيمه دوم کمي افت کرد، اين افت به چه دليل بود؟
ما قابل قبول بازي کرديم. توپ و زمين در اختيار ما بود. برنامه داشتيم. به خوبي پرس مي کرديم. فقط کمي بدشانس بوديم. اگر آن توپ که به تيرك خورد وارد دروازه مي شد حالا سه امتياز گرفته بوديم.
*شما پيش از بازي مقابل کره شمالي بسيار به برد اميدوار بوديد.
بله، نگران نبودم، حس خوبي داشتم و اصلا استرس نداشتم اما شانس با ما يار نبود. به هر جهت توپهايمان وارد دروازه حريف نشد و اين در فوتبال پيش مي آيد. ما در نخستين برنامهريزي خود براي تيم ايران روي تمام جزئيات هم دقت داشتيم و سعي کرديم همه امکانات لازم را فراهم کنيم و تصميمات درستي بگيريم تا تيم ايران هر روز در آرامش باشد. در کره شمالي هم مسوولين تيم امکانات لازم رابراي ما فراهم کردند. همه چيز مهيا بود. اما قانون فوتبال به ما اجازه برد نداد. ما حقمان برد بود.
*تيم ملي در کره شمالي فضاي دوستانه و خوبي داشت. کساني هم که اطراف تيم ملي بودند از فضاي اردو لذت بردند.
ما کار روانشناسي کرده بوديم. براي ما ايجاد يک فضاي آرام و پر از دوستي و محبت بسيار مهم بود. ما محدوديت زماني داشتيم و مي بايست اين فضا را ايجاد مي کرديم.
*بازي مقابل امارات در آزادي بسيار مهم است. اگر مي خواهيم انگيزه بردن مقابل کره جنوبي را داشته باشيم بايد امارات را ببريم. براي اين بازي چه برنامه اي داريد؟
معتقدم که چهارشنبه براي ايراني ها يک جشن بزرگ خواهد بود و ما امارات را در تهران با اختلاف بالا شکست مي دهيم، جون اين توانايي را داريم و مهمتر از همه اينکه به اين برد احتياج داريم. من مطمئنم با بردن امارات شكست کره جنوبي در سئول کار راحتي است، چون رفتن کره جنوبي به جام جهاني قطعي شده است. من هميشه اميدوار هستم. در زندگي ام هم همينطور بوده ام ،هستم و خواهم بود. ديد من به صعود ايران به جام جهاني کاملا مثبت است.
توی تهران دیگه اماراتی رو که از همه خورده نزنیم باید در فوتبال مملکت رو گل بگیریم
از الان باید روی برد توی سئول فکر بکنیم
namakdoon
08-06-2009, 19:51
توی تهران دیگه اماراتی رو که از همه خورده نزنیم باید در فوتبال مملکت رو گل بگیریم
از الان باید روی برد توی سئول فکر بکنیم
عزیزم ، شما فعلا فکر همین امارات باشین ، اگه اینو نزنیم که دیگه تمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــوم ! :18:
حذف شده
امارات تا الان 7 بازی انجام داده و 1 امتیاز گرفته البته اون هم از ایران و عملا حذف شده به حساب میاد
پس برای همینه که اون یارو اسماعیل مطر رو با خودشون نمیارن !! همونی که نزدیک بود با کعبی کتک کاری راه بندازه !!
اگه این تیم رو هم نبریم دیگه خلاص !! :31:
باید به جام جهانی 2014 امیدوار باشیم.!!:41: البته اگه علی آبادی سر کار نباشه !!
بی باک بی بال
09-06-2009, 08:31
کاش خوب بازی می کرداند حذف م شدند مشکل اینجاست که بد بازی می کنند
MoJtaBa.R
09-06-2009, 11:25
داوري ديدار با كرهشمالي مشكلي نداشت
كفاشيان: بايد با گلهاي زياد امارات را شكست دهيم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: مقابل امارات بايد با تعداد گل زياد به پيروزي برسيم.
علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: شرايط ملي پوشان بسيار خوب و اميدوار كننده است. ما در كرهشمالي هم اگر شانس داشتيم ميتوانستيم به پيروزي برسيم. از تلاش بازيكنان راضي هستم. آنها در اين ديدار تلاش خود را انجام دادند كه همين مورد از اهميت زيادي براي ما برخوردار است.
وي در مورد اعتراض به داور مسابقه برابر كرهشمالي عنوان كرد: داوري اشكال خاصي نداشت و ما در اين مورد به AFC نامهاي ندادهايم. در فوتبال حرفهاي امروز براي پيروز شدن بايد برنامه داشت و بايد از تك موقعيتها استفاده كرد. داوري از نظر من خوب بود و مورد خاصي را از داور چيني نديدم كه به ضرر ما سوت بزند.
كفاشيان در مورد ديدار تيمهاي ايران و امارات و احتمال تباني تيمهاي عربستان و امارات به دليل پيچيدگي اين گروه خاطرنشان كرد: اين موارد در فوتبال روز دنيا منسوخ شده است. بعيد ميدانم اماراتيها مقابل ما براي تباني با عربستان به ميدان بيايند. علاوه بر اين ما در خانه بايد با تعداد گلهاي بالايي اين تيم را شكست دهيم زيرا همچنان شانس صعود مستقيم به جام جهاني را داريم.
ديدار تيمهاي ايران و امارات ساعت 19 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود. ايران با 7 امتياز از 6 مسابقه در رده چهارم گروه دوم مسابقات مقدماتي جامجهاني 2010 آفريقاي جنوبي در منطقه آسيا قرار دارد و امارات با يك امتياز قعرنشين است
MoJtaBa.R
09-06-2009, 11:31
ايران و امارات فردا در ورزشگاه آزادي
بردن براي اميدوار ماندن
خبرگزاري فارس: تيم ملي ايران فردا در شرايطي به مصاف امارات ميرود كه در صورت كسب نتيجهاي غير از پيروزي بايد با جام جهاني 2010 خداحافظي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، صعود تيم ملي ايران پس از تساوي بدون گل مقابل كره شمالي به جام جهاني دشوارتر شد. حالا بايد دو بازي آيندهمان را ببريم و البته به نتايج ساير تيمها توجه كنيم تا بتوانيم به جام جهاني برسيم.
فردا از ساعت 19 تيم ملي در ورزشگاه آزادي ميزبان امارات است. مسابقهاي كه ميتواند سرنوشت صعود ما را رقم بزند. ايران با 7 امتياز از 6 مسابقه در رده چهارم جدول قرار دارد و تيمهاي كره جنوبي، كره شمالي و عربستان را بالاي سر خود ميبيند. امارات هم با تك امتيازي كه از ايران گرفته در رده پنجم جاي دارد.
صعود كره جنوبي به جام جهاني قطعي شده است، كره شمالي 11 امتيازي و عربستان 10 امتيازي از شانس بيشتري نسبت به ايران براي رسيدن به جام جهاني برخوردار هستند. اين موضوع بيانگر دشواري كار تيم ملي است.
هنوز شانس اندكي براي صعود به عنوان تيم دوم و به صورت مستقيم به جام جهاني داريم اما آنطور كه از شواهد برميآيد تيم ملي بايد براي رسيدن به پلي آف تلاش كند. اگر هر نتيجهاي غير از پيروزي در ديدار فردا در ورزشگاه آزادي براي تيم ملي رقم بخورد، بايد قيد حضور در جام جهاني را بزنيم.
جدال فردا شب كره جنوبي و عربستان نيز براي تيم ملي تعيينكننده است. پيروزي كره جنوبي مي تواند شانس ما را افزايش دهد.
در ديدارهاي گروه يك نيز استراليا ميزبان بحرين است و ژاپن به مصاف قطر ميرود. صعود استراليا و ژاپن از اين گروه قطعي شده و بحرين و قطر براي رتبه سومي ميجنگند
MoJtaBa.R
09-06-2009, 12:09
مگه بليط بازي پيش فروش شده که فلان کانديداي رياست ! ميگن 60 هزارتا رو خريده برا هواداراش رايگان ميخواد بده ؟! يعني هر کي از اين بليط مجانيها بگيره طرفداره اون .. هست ؟؟
M.etallic.A
09-06-2009, 12:17
فکر نکن به نتیجه نمیرسی. چون طبق نظر دوستان اول باید بری مدرک مربیگیری و کارشناسی فوتبال بگیری بعد نظر بدی. طبق یه نظر دیگه مربی چون یه هفته س داره با بازیکنها میخوره و میخوابه و تمرین میکنه پس بهتر از من و شما میدونه کیو بازی بده طبق همین اصل حیدری و خلعتبری و زندی بازی نکردن.
فکر نکن به نتیجه نمیرسی. چون طبق نظر دوستان اول باید بری مدرک مربیگیری و کارشناسی فوتبال بگیری بعد نظر بدی. طبق یه نظر دیگه مربی چون یه هفته س داره با بازیکنها میخوره و میخوابه و تمرین میکنه پس بهتر از من و شما میدونه کیو بازی بده طبق همین اصل حیدری و خلعتبری و زندی بازی نکردن.
هر چی حالیمون نباشیه اینو میفهمیم که آقای خلیلی در این فصل همون خلیلی همیشی نبود!به زور و بلا 1 گل اونم دورازه خالی زد!هر چی حالیمون نباشه اینو میدونیم که هاشمیان دیگه توان فوتبال بازی کزدن نداره!اینو میدونیم که خلتبری بهترین فروارد و بازیکن لیگمون بود!اینو میدونیم که حیدری موثر ترین بازیکن در قهرمانی استقلال بود!زندی!زندی به قول خود قطبی سرویس های بین الملی میزنه!!!پژمان چی کار کرد که بقیه نمیتونستن؟برهانی!هر چهقدر توپ خراب کن باشه باز هم بهترین گل زنه لیگمون بود!!!مقصر اصلی تو این ناکامی ارنج افتضاح قطبی بود!ازش انتظار بیشتری میرفت!خیلی بیشتر!!
MoJtaBa.R
09-06-2009, 12:32
اميدوار به حمايت تماشاگران و شكست امارات
قطبي: فردا قدم بزرگي براي رسيدن به جام جهاني برميداريم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: فردا با حمايت تماشاگران امارات را شكست داده و قدم بزرگي براي رسيدن به جام جهاني 2010 برمي داريم.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در نشست مطبوعاتي پيش از بازي ايران مقابل امارات در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر اينكه براي سيستم خاص تيم هاي عربي چه برنامه اي دارد، اظهار داشت: نمي خواهم وارد اين فضا شوم. هميشه بايد به تيم ها احترام گذاشت و هر مربي براي خود حرفهاي فكر ميكند.
وي افزود: اماراتيها سعي ميكنند با نتيجه خوب مسابقات را به پايان ببرند. ايران و امارات از يك خانواده هستند و تيم با كيفيتي دارند؛ اما تلاش ميكنيم بهترين نتيجه را كسب كنيم.
سرمربي تيم ملي درباره اينكه بازيكنان پس از سفر پيونگ يانگ ريكاوري مناسبي نداشتند، عنوان كرد: پس از بازي بلافاصله بازگشتيم و 4 صبح به تهران رسيديم؛ اما بازيكنان از انگيزه بسيار خوبي برخوردار بودند و از من خواستند 7 صبح ريكاوري انجام دهيم.
قطبي افزود: ما از نتيجه كمي ناراحت هستيم؛ اما در مورد ريكاوري مشكلي نداريم. امروز هم در تمرين روي ضربات ايستگاهي كار كرديم.
سرمربي تيم ملي در مورد عملكرد بازيكنان با تجربه تصريح كرد: آنها روي نتيجه گيري تيم تاثير زيادي دارند. همان طور كه ديديد فصل گذشته كريم باقري در پرسپوليس بهترين بازيها را انجام داد. تيم ملي در بازي هاي اخير خود 6 گلي كه به ثمر رسانده توسط بازيكنان با تجربه بوده است. براي بازي با امارات از نفراتي استفاده ميكنم كه تجربه بالاتري در بازيهاي حساس را دارند.
وي با بيان اين مطلب كه شجاعي مصدوم نبوده و تنها مصدوم ما محسن خليلي است، تاكيد كرد: بازيكنان تيم ملي آماده خدمت به 70 ميليون ايراني در داخل كشور و 5 ميليون در خارج از كشور هستند. فردا بازي خوبي را از تيم ملي شاهد خواهيد بود و قدم بزرگ براي رسيدن به جام جهاني را بر خواهيم داشت.
سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال كه آيا قصد دارد با سيستم هجومي مقابل امارات بازي كند، اظهار داشت: مقابل كره شمالي هم سعي كرديم با 11 نفر دفاع و با 11 نفر حمله كنيم. زماني كه توپ در زمين خودمان بود با 10 نفر دفاع ميكرديم و فقط وحيد هاشميان در زمين كره بود. در حمله نيز شجاعي، كريمي، مهدوي كيا و هاشميان به هم كمك ميكردند.
قطبي ادامه داد: در ايران هنوز سنتي فكر ميكنيم. مثلا وقتي ميگويم با سيستم 4 - 4- 2 بازي ميكنيم يعني فقط به دو مهاجم حمله ميكنيم اما در سيستم مدرن همه بايد با هم حمله و دفاع كنند، البته بايد توازن هم برقرار شود.
سرمربي تيم ملي با بيان اينكه فردا تيم ملي سعي دارد نشان دهد در هر پستي هجومي بازي ميكند گفت: روش بازي ما مقابل كره شمالي عالي بود فقط بايد دقت و سرعت خود را بالاتر ميبرديم. در 45 دقيقه اول بازي خوبي انجام داديم. از بيرون قضاوت كردن راحت است مثلا نصرتي چند پاس خوب داد كه بريده شد يا شجاعي چند موقعيت خوب را خلق كرد؛ اما اشتباه در فوتبال طبيعي است، فقط بايد تلاش كنيم تا از اشتباهات بكاهيم.
قطبي درباره اينكه گفته ميشود محسن خليلي به دليل خوب گرم نكردن دچار مصدوميت شد اظهار داشت: خليلي حدود 12 دقيقه پشت دروازه به گرم كردن خود پرداخت و با آمادگي وارد زمين شد. آن يك اتفاق خاص بود كه من هرگز نديده بودم. اين بد شانسي براي تيم ملي و خليلي بود، چراكه وي در تمرينات عالي ظاهر شد.
قطبي ادامه داد: كسب يك امتياز در پيونگ يانگ مهم بود و اگر ميباختيم همه آرزوهاي تيم ملي براي رسيدن به جام جهاني از دست ميرفت. در تعويض هاي خود به همين دليل ريسك نكردم.
وي با اظهار اين مطلب كه اميدوارم فردا هواداران تيم ملي براي حمايت از بازيكنان به ورزشگاه آزادي بيايند، گفت: زماني كه به ايران باز گشتم مردم بهترين حاميان من بودند و فردا هم به ورزشگاه مي آيند تا عظمت ايران را نشان دهند. براي صعود به جام جهاني براي اينكه زنده بمانيم نياز به آنها داريم.
قطبي در پايان گفت: مهمترين انتخابات در حال حاضر براي من انتخاب 11 نفر براي بازي مقابل امارات است. سعي ميكنم بهترين تركيب و چيدمان را داشته باشم
MoJtaBa.R
09-06-2009, 12:33
در نشست خبري پيش از ديدار با امارات
مهدوي كيا: نرفتن به جام جهاني به فوتبال ما ضربه ميزند
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: تلاش مي كنيم جواز صعود به جام جهاني را كسب كنيم، چراكه در غير اينصورت به فوتبال ما ضربه مي زند.
به گزارش خبرگزاري فارس مهدي مهدوي كيا در نشست خبري در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همه مي دانيم كه صعود ايران به جام جهاني از چه اهميتي برخوردار است و تمامي بازيكنان اين اهميت را درك كردند.
وي افزود: اين اهميت به قدري بالا است كه براي نسل بعد ما هم مهم است. يك بار همراه تيم ملي تجربه نرفتن به جام جهاني را دارم و از آن ضربه خورده ام. با نرفتن به جام جهاني فوتبال دچار ركود ميشود.
مهدوي كيا ادامه داد: همه ما تلاش ميكنيم كه تيم ملي به جام جهاني صعود كند. بازيكنان جوان بايد كنار با تجربه ها فوتبال حرفهاي را بياموزند.
كاپيتان تيم ملي در مورد بازي با كره شمالي عنوان كرد: در ايران مقابل كره شمالي بازي خوبي انجام داديم و خواسته هاي مربي را در زمين اجرا كرديم؛ اما بازي در پيونگ يانگ سخت بود و نفرات جوان تجربه لازم را نداشتند، البته كسب يك امتياز هم حياتي بود كه موفق شديم آن را به دست آورديم.
مهدوي كيا تصريح كرد: براي اينكه بازيكنان با خواسته هاي كادر فني هماهنگ شوند نياز به زمان است. دو بازي آينده بايد بهترين باشيم تا به جام جهاني برسيم.
وي درباره حمايت هواداران از تيم ملي گفت: هواداران هم شرايط حساس بازي با امارات را ميدانند و هميشه هم از ما حمايت كردند. فردا هم از تماشاگران ميخواهيم كه به ورزشگاه بيايند و تيم ملي را تشويق كنند.
MoJtaBa.R
09-06-2009, 12:34
پسيرو:
براي جهاني شدن بايد كرهجنوبي را شكست دهيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال عربستان گفت: براي رسيدن به آفريقاي جنوبي بايد كرهجنوبي را شكست دهيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي فوتبال عربستان هفته گذشته استراحت كرد؛ اما تساوي بدون گل ايران و كره شمالي و پيروزي 2 بر صفر كره جنوبي برابر امارات متحده عربي، براي عربستان اميدوار كننده بود.
اين تيم با يك بازي كمتر و با اختلاف يك امتياز پايينتر از كره شمالي، در رده سوم اين گروه قرار دارد و بايد روز چهارشنبه با تيم ملي كره جنوبي در سئول ديدار كند.
تيم ملي فوتبال كره جنوبي پس از اردوي دبي آماده به نظر مير سد و عربستان سعودي نيز پس پيروزي 4 بر يك برابر چين از اعتماد به نفس كافي براي اين ديدار برخوردار است.
خوزه پسيرو روز دوشنبه پس از رسيدن به سئول، گفت: بازيكنان ما در آمادگي خوبي به سر ميبرند و انتظار داريم كه روز چهارشنبه بازي بسيار خوبي ارائه دهند. براي رسيدن به جام جهاني بايد اين تيم را شكست دهيم.
قهرمان سه دوره رقابتهاي مقدماتي جام جهاني در ديدارهاي مقدماتي جام جهاني 2006 برابر كره جنوبي در پايتخت اين كشور به پيروزي رسيد و اگر همان نتيجه تكرار شود، عربستان در خانه برابر كره شمالي در هفته آينده تنها به يك تساوي نياز خواهد داشت تا به آفريقاي جنوبي راه يابد.
افشين قطبي، سرمربي تيم ملي ايران كه در گذشته به عنوان كمكمربي در كرهجنوبي فعاليت كرده است، اميدوار است كه اين تيم بتواند روز چهارشنبه پيروز شود تا شانسي براي كسب عنوان دومي به ايران بدهد.
قطبي روز دوشنبه پس از بازگشت به تهران گفت: ترديد ندارم كه به صورت مستقيم يا با برگزاري ديدارهاي پليآف به جام جهاني راه خواهيم يافت.
همچنين در گروه A اين مسابقات بحرين ميتواند تنها با پيروزي برابر استرالياي صدرنشين در سيدني به دور بعد راه يابد. در غير اين صورت بازيكنان ميلان ماچالا بايد از شكست برابر ازبكستان در روز پاياني اجتناب كنند.
پيم وربيك، سرمربي قطر اظهار داشت: اكنون در روزهاي پاياني هستيم و راه درازي تا شركت در مسابقات جام جهاني داريم. براي برد برابر بحرين حاضر ميشويم و حتماً در اين ديدار پيروز ميدان خواهيم بود.
ژاپن شنبه شب پس از پيروزي يك بر صفر برابر ازبكستان در تاشكند، اولين تيم بود كه به رقابتهاي جامجهاني 2010 آفريقاي جنوبي راه يافت.
تاكشي اوكادا گفت: از بازيكنانم ميخواهم كه سخت بجنگند تا به رقابتهاي نيمه نهايي راه يابيم.
ژاپن اين هفته ميزبان قطر است كه براي باقي ماندن در رده سوم به پيروزي نياز دارد.
سفر ژاپن به ملبورن براي بازي مقابل استراليا در 17 ژوئن است كه تيم اول گروه را مشخص خواهد كرد
MoJtaBa.R
09-06-2009, 12:35
در آستانه ديدار با تيم ملي فوتبال ايران
باتني: براي اعاده حيثيت بازي ميكنيم نه عربستان
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال امارات شايعه مذاكره پنهاني با مقامات فوتبال عربستان و شكلگيري ضد فوتبال در بازيهاي آينده را به شدت تكذيب كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، دومنيك باتني در نشست خبري ديدار ايران و امارات گفت: فوتبال ايران را ميشناسم. برابر كره شمالي نيمه اول را خوب بازي كرد؛ اما در نيمه دوم بازي را از دست داد. آنها از كره شمالي برگشتند و مثل ما زماني براي ريكاوري نداشتهاند و اين باعث ميشود كه دو تيم بازي سختي را تجربه كنند.
وي در مورد احتمال تباني امارات و عربستان گفت: نميدانم در پاسخ به اين سئوال چه بايد بگويم تشكيل ضد فوتبال محال است. چنين چيزي صحت ندارد و من هيچ پيشنهادي از عربستان دريافت نكردم. ما براي اعاده حيثيت آمدهايم و بازيكنان ما از انگيزه كافي براي شكست دادن ايران در آزادي برخوردارند. اين بازي براي هر دو تيم حساس است و اهميت زيادي دارد. مشكل من عربستان نيست. مشكل من ايران است.
باتني در مورد بازيكنان خود گفت: شايد برابر ايران از نفرات جوان خود هم استفاده كنم؛ اما اين بخاطر اهميت ندادن به اين بازي نيست. ميكوشيم يك بازي آبرومندانه به نمايش بگذاريم. در تيم من برخي از بازيكنان مصدوم شدند و چند بازيكن در اردوي تيم ملي زير 21 سال حضور دارند.
وي در مورد بازي تيمش برابر كره جنوبي گفت: بازيكنان من اشتباهات فردي زيادي داشتند. به خاطر همين اشتباهات فردي برابر عربستان و كره جنوبي خوب بازي نكرديم.
وي در مورد احتمال بركناري خود پس از شكست احتمالي برابر ايران در ورزشگاه آزادي گفت: فوتبال همين است. اگر پيروز شويم بهترين مربي هستيم و اگر شكست بخوريم مورد نفرت همه قرار ميگيريم. در اين مورد اطلاعي ندارم و هيچ صحبتي با فدراسيون فوتبال امارات در مورد اين مسئله صورت نگرفته است.
MoJtaBa.R
09-06-2009, 12:42
قطبی : به مرحله پلی آف می رویمساعت خبر: 16:34 - تاريخ خبر: 18/03/1388[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت : شک نکنید ، ما چه مستقیم و چه در مرحله پلی آف به جام جهانی صعود میکنیم.
به گزارش واحد مرکزی خبر؛ افشین قطبی افزود : شاید فکرکنید نتیجه برابر کره شمالی باید حتما برد می بود اما این تساوی نتیجه بسیارخوبی است. وی با تاکید براینکه این توان راداریم تا کره جنوبی و امارات را شکست دهیم افزود : نتیجه دیدار برابر کره شمالی امیدواری ما را کاهش نداده است زیرا درگروه ما هنوزهیچ چیز معلوم نیست و به جز امارات که حذفش قطعی شده و کره جنوبی که صعودش قطعی شده ایران ،عربستان و کره شمالی امید به صعود دارند. وی بازی با امارات در ورزشگاه آزادی تهران را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: اگرمی خواهیم انگیزه بردن برابر کره جنوبی را داشته باشیم باید امارات را ببریم به همین سبب پس فرداچهارشنبه برای ما روز خوبی خواهد بود ، زیرا که ما امارات را با اختلاف بالا شکست خواهیم داد
Kianoosh
09-06-2009, 14:28
شانس ایران برای صعود به جام جهانی محاسبه شد!
صعود مستقیم (رتبه دوم):2.2%!!!!
صعود به پلی آف(رتبه سوم): 6.6%!!!!
در کل حذف نشدن :8.8%!
البته اینا محاسبه احتمالات در ریاضی هست و در فوتبال هر اتفاقی ممکنه رخ بده!
(گروه آمار یکی از نامزدها!)
فیفا شرایط صعود به جام جهانی را اعلام کرد
کمیته مسابقات فیفا نحوه صعود مستقیم تیم ها به جام جهانی2010 آفریقای جنوبی را اعلام کرد.
کمیته مسابقات فیفا نحوه صعود مستقیم تیم ها به جام جهانی2010 آفریقای جنوبی را اعلام کرد که بر اساس اولویت های تعیین شده تفاضل گل مهمتر از بازی رو در رو در صعود تیم ها تاثیرگذار خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، مطابق بند 6 ماده 17 مقررات مسابقات مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، رتبه بندی تیم ها در جدول مسابقات بر اساس 4 اولویت اصلی تعیین می شود.
براساس قوانین فیفا، در رتبه بندی تیم هایی که از شرایط امتیازی یکسانی برخوردارند ابتدا تفاضل گل درکل بازیهای گروهی مورد محاسبه قرارمی گیرد. تعداد گلهای زده در مجموع مسابقات دومین اولویت برای تعیین تیم های برترمحسوب می شود. امتیاز بیشتر در بازیهای رو در رو به همراه تفاضل گل دربازیهای رو در رو دیگر شرایطی است که برای تعیین تیم های برتر گروه در شرایط امتیازی برابر مورد محاسبه قرار می گیرد.
به این ترتیب با توجه به اهمیت تفاضل گل در صعود تیم ملی به جام جهانی، پیروزی پرگل ایران دردیدار روز چهارشنبه برابر امارات می تواند امیدهای تیم ملی کشورمان را در صورت برابر شدن امتیازش با تیم های کره شمالی و عربستان در روز پایانی برای صعود مستقیم به جام جهانی افزایش دهد. البته این درصورتی است که ایران بتواند درمسابقه حساس روز 27 خرداد در سئول کره جنوبی را شکست دهد.
ضمن اینکه نتایج دو دیدارعربستان برابر کره جنوبی و شمالی در بازیهای آینده در سرنوشت و موقعیت تیم ملی ایران درجدول رده بندی این گروه و صعود مستقیم به جام جهانی یا حضور در مرحله پلی آف تاثیرگذارخواهد بود.
در حال حاضر تیم کره شمالی با 11 امتیاز و تفاضل گل 2+ ، عربستان با 10 امتیاز و تفاضل گل صفر و ایران با 7 امتیاز و تفاضل گل صفر پس از کره جنوبی 14 امتیازی در مکان های دوم تا چهارم جدول قرار دارند و در صورت امتیازات برابر در دیدارهای باقی مانده شرایط صعود مستقیم تیم ها به جام جهانی بر اساس اولویت بندی فیفا تعیین خواهد شد.
منبع:alef.ir
M.etallic.A
09-06-2009, 17:56
هر چی حالیمون نباشیه اینو میفهمیم که آقای خلیلی در این فصل همون خلیلی همیشی نبود!به زور و بلا 1 گل اونم دورازه خالی زد!هر چی حالیمون نباشه اینو میدونیم که هاشمیان دیگه توان فوتبال بازی کزدن نداره!اینو میدونیم که خلتبری بهترین فروارد و بازیکن لیگمون بود!اینو میدونیم که حیدری موثر ترین بازیکن در قهرمانی استقلال بود!زندی!زندی به قول خود قطبی سرویس های بین الملی میزنه!!!پژمان چی کار کرد که بقیه نمیتونستن؟برهانی!هر چهقدر توپ خراب کن باشه باز هم بهترین گل زنه لیگمون بود!!!مقصر اصلی تو این ناکامی ارنج افتضاح قطبی بود!ازش انتظار بیشتری میرفت!خیلی بیشتر!!
100% تایید میشه. ما هم اینو گفتیم. دوستان مارو به استقلالی بودن متهم کردن.
AKBAR_56
09-06-2009, 18:02
ایران اگر تقاضل گل بالائی هم بدست بیاره این عربهای نامرد چنان توانی بکنن که تفاضل گل بدرد ایران نخورد . من می ترسم امارات و عربستان از قبل توانی کرده باشند که ایران نتونه یک گل هم به امارات بزند. (((((فقط خدا کنه اینطور نباشه)))))))
Kianoosh
09-06-2009, 18:58
ایران اگر تقاضل گل بالائی هم بدست بیاره این عربهای نامرد چنان توانی بکنن که تفاضل گل بدرد ایران نخورد . من می ترسم امارات و عربستان از قبل توانی کرده باشند که ایران نتونه یک گل هم به امارات بزند. (((((فقط خدا کنه اینطور نباشه)))))))
دوست من دوران تبانی عربها و ناداوری و ضد فوتبال و ...گذشت!الان سرنوشت عربها دست خودشونه و وقتی میان تو آزادی 3 امتیاز میگیرن دیگه نیازی به تبانی با امارات ندارن!باید قبول کرد که در ورزش پیشرفت کردن و عقب افتادیم! و این کاملا مشخصه!و الان بیشتر ما باید به تبانی با امارات فکر کنیم!:46:
vahid_civil
09-06-2009, 19:15
مدتها از وقتی یادم میاد مهاجمان تیم ما گل زده باشن میگذره !
بازی 0-0 و 1-1 کم نداشتیم. کسانی مثل باقری و نکونام گل زدن اون وقت چجوری ما باید انتظار داشته باشیم با تفاضل بالا ببریم ؟
ما اگه عرضه داشته باشیم امارات رو میبریم. اونم تلاشش رو میکنه واسه بردن. این روزا کسی نمیاد تو ورزشگاه آزادی که مساوی بگیره ! واسه برد میان !
همین امارات که میگین تبانی میکنه بازیش با عربستان 3-2 شد.
تنها تیمی هم که بهش امتیاز داده ایرانه !
پس این وسط این ما هستیم که داریم تبانی میکنیم شاید !
گذشت آن زمان کان سان گذشت
babak-online
09-06-2009, 20:20
کلید صعود به جام جهانی = خسرو حیدری
MoJtaBa.R
09-06-2009, 22:12
کلید صعود به جام جهانی = خسرو حیدری
تيم فوتبال يازده نفرست با سرمربي و مربي و بدنساز و دکتر و ماساژور و نيمکت ذخيره و ....
شما روي چه معياري پست رو داديد ؟؟؟
MoJtaBa.R
09-06-2009, 22:12
قطبی:فردا ورزشگاه آزادی را پر کنید
ساعت خبر: 13:40 - تاريخ خبر: 19/03/1388[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرمربی تیم ملی فوتبال از علاقه مندان به این تیم دعوت کرد تا برای حمایت از تیمشان فردا چهارشنبه همه صندلی ها و سکوهای ورزشگاه آزادی را پر کنند.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ،افشین قطبی در نشست خبری امروز خود درباره دیدار فردای تیم ملی فوتبال ایران با امارات در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2010 افریقای جنوبی گفت : فردا با حمایت 70 میلیون ایرانی دوستدار تیم ملی و طرفداران حاضر در ورزشگاه آزادی با بازی کیفیت بالا امارات را شکست می دهیم .
وی افزود:باید به تیم مقابل احترام گذاشت و حرفه ای عمل کرد تیم امارات هم تاکنون نتیجه خوبی نگرفته است اما تلاش می کند این رقابتها را با نتیجه خوب به پایان برساند.
قطبی می گوید :در بازی با کره شمالی نیمه نخست بسیار عالی بودیم اما در پایان نتیجه کسب شده نتیجه پیش بینی شده ما نبود و از این نتیجه مساوی همه ناراحت شدند .
وی اضافه کرد :پس از بازی با کره شمالی با سرعت به ایران بازگشتیم و 4 صبح با رسیدن به تهران قرار بود ساعت 11 صبح همان روز ریکاوری داشته باشیم که بازیکنان با تجربه گفتند بهتر است زودتر تمرین را آغاز کنند و این تمرین 7 صبح با انگیزه و روحیه ای بالا برگزار شد.
سرمربی تیم ملی فوتبال گفت :بازیکنان تیم ملی پس از دیدن خانواده هایشان دیروز تمرین خوبی را پشت سر گذاشتند و امروز هم روی ضربات ایستگاهی تمرین می کنند .
وی اضافه کرد:استفاده از بازیکنان با تجربه در دیدارهای حساس بسیار مفید است اما من مسئولیت تیم را بر عهده دارم و درباره بازیکنان نظر می دهم .
قطبی درباره بازی با کره شمالی گفت :هنوز کمی سنتی فکر می کنیم این تفکر که در ان سیستم ما با یک بازیکن حمله می کردیم در فوتبال مدرن معنایی ندارد .
وی افزود:ما با همه بازیکنان دفاع و با 4 بازیکن حمله می کردیم بازیکنان خطرناک ما شجاعی ،کریمی ،هاشمیان و مهدوی کیا بارها خطرات زیادی را بر دروازه کره ایجاد کردند.
سرمربی تیم ملی گفت :خلیلی 12 دقیقه خود را گرم کرد این اتفاق در 29 سال فعالیتم سابقه نداشت ،این اتفاق تا حدی موجب به تعویق افتادن تعویض اخر شد .
وی اضافه کرد :بازی با کره شمالی عالی بود اما باید سرعت و دقت را افزایش دهیم
masoudtr
09-06-2009, 22:36
گذشت آن زمان کان سان گذشت
اره از الان دارن بهانه های مساوی و باخت و حذف شدن را ردیف میکنن
ragbar12
10-06-2009, 02:19
تا زماني كه سياست قاطي فونبال باشه وضع به همين شكل ميمونه
اما واگر اخرشم كه معلومه...
و اينكه
اگه قراره اين مدلي بريم جام جهاني نريم سنگين تره
به ياد بياريد مقدماتي جام جهاني 2002 رو كه مقابل بحرين شكست خورديم وجشن وشادي در عربستان (بخونيد كل ملت عرب)برپا شد عربستان رفت جام جهاني ولي باسه باخت وبازي هاي ضعيف وخوردن هشت گل از المان يه عنوان تونست بدست بياره
ضعيف ترين تيم جام جهاني 2002
قطعا خيلي از عربا ارزو ميكردن در بازي ايرات وبحرين تيم ما برنده ميشد تا اين ابرو ريزي ايجاد نشه
بله دوستان صرف حظور در جام جهاني مهم نيست مهم اينه كه چيزي در چنته داشته باشي
MoJtaBa.R
10-06-2009, 08:40
در غياب خليلي
آخرين تمرين تيم ملي قبل از ديدار با امارات ديروز برگزار شد
خبرگزاري فارس: تيم ملي ايران به مدت يك ساعت آخرين تمرين خود را قبل از ديدار با تيم ملي امارات برگزار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، آخرين جلسه تمريني تيم ملي فوتبال ايران قبل از رويارويي با امارات امروز در ورزشگاه شماره يك آزادي برگزار شد و ملي پوشان زير نظر كادر فني برنامه هاي فني را مرور كردند.
ملي پوشان ساعت 17 وارد زمين تمرين شده و بعد از دويدن و انجام حركات كششي تمرين را با توپ آغاز كردند.
پاسكاري و و حفظ توپ در بخش بعدي تمرين انجام شد و بازيكنان در ادامه كارهاي تاكتيكي كه بيشتر هجومي بود را مرور كردند.
بازيكنان تيم ملي در ادامه كارهاي تاكتيكي را با سانتر از جناحين و ضربه به گل انجام دادند و با سرد كردن بدن ها تمرين بعد از يك ساعت به پايان رسيد.
*محسن خليلي، مهاجم تيم ملي تنها بازيكن غايب تمرين بود كه به دليل مصدوميت نتوانست در كنار ساير نفرات تمرين كند.
*خبرنگاران و عكاسان براي ورود به داخل ورزشگاه آزادي با مشكل روبرو شدند و به همين دليل اصحاب رسانه با 10 دقيقه تاخير وارد شدند.
*سيد مهدي رحمتي، دروازه بان تيم ملي كه به دليل مصدوميت جدا از سايرين تمرين كرد، امروز با رفع شدن مشكل مصدوميت خود در كنار سايرين تمرين كرد و نشان داد كه براي مسابقه امروز برابر امارات آماده است.
*ايرماتوف داور ازبكستاني به همراه كمك هايش مسابقه تيم هاي ملي ايران و امارات ساعت 17:30 وارد زمين چمن آزادي شده و تمرين كردند. داوران پس از به پايان رسيدن تمرين تيم ملي همچنان در حال تمرين بودند. اين موضوع تعجب حاضرين در آزادي را در پي داشت.
ديدار ايران و امارات ساعت 19 امروز در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
Pejvak61
10-06-2009, 09:56
فیفا شرایط صعود به جام جهانی را اعلام کرد
کمیته مسابقات فیفا نحوه صعود مستقیم تیم ها به جام جهانی2010 آفریقای جنوبی را اعلام کرد.
کمیته مسابقات فیفا نحوه صعود مستقیم تیم ها به جام جهانی2010 آفریقای جنوبی را اعلام کرد که بر اساس اولویت های تعیین شده تفاضل گل مهمتر از بازی رو در رو در صعود تیم ها تاثیرگذار خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، مطابق بند 6 ماده 17 مقررات مسابقات مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، رتبه بندی تیم ها در جدول مسابقات بر اساس 4 اولویت اصلی تعیین می شود.
براساس قوانین فیفا، در رتبه بندی تیم هایی که از شرایط امتیازی یکسانی برخوردارند ابتدا تفاضل گل درکل بازیهای گروهی مورد محاسبه قرارمی گیرد. تعداد گلهای زده در مجموع مسابقات دومین اولویت برای تعیین تیم های برترمحسوب می شود. امتیاز بیشتر در بازیهای رو در رو به همراه تفاضل گل دربازیهای رو در رو دیگر شرایطی است که برای تعیین تیم های برتر گروه در شرایط امتیازی برابر مورد محاسبه قرار می گیرد.
به این ترتیب با توجه به اهمیت تفاضل گل در صعود تیم ملی به جام جهانی، پیروزی پرگل ایران دردیدار روز چهارشنبه برابر امارات می تواند امیدهای تیم ملی کشورمان را در صورت برابر شدن امتیازش با تیم های کره شمالی و عربستان در روز پایانی برای صعود مستقیم به جام جهانی افزایش دهد. البته این درصورتی است که ایران بتواند درمسابقه حساس روز 27 خرداد در سئول کره جنوبی را شکست دهد.
ضمن اینکه نتایج دو دیدارعربستان برابر کره جنوبی و شمالی در بازیهای آینده در سرنوشت و موقعیت تیم ملی ایران درجدول رده بندی این گروه و صعود مستقیم به جام جهانی یا حضور در مرحله پلی آف تاثیرگذارخواهد بود.
در حال حاضر تیم کره شمالی با 11 امتیاز و تفاضل گل 2+ ، عربستان با 10 امتیاز و تفاضل گل صفر و ایران با 7 امتیاز و تفاضل گل صفر پس از کره جنوبی 14 امتیازی در مکان های دوم تا چهارم جدول قرار دارند و در صورت امتیازات برابر در دیدارهای باقی مانده شرایط صعود مستقیم تیم ها به جام جهانی بر اساس اولویت بندی فیفا تعیین خواهد شد.
منبع:alef.ir
الآن عربستان 10 امتيازيه و كره شمالي هم 11 امتيازي.در صورتي تفاضل گل مطرح ميشه كه ما امتيازمون با هركدوم از اينه مساوي بشه. اگه بتونيم از دو بازي باقيمونده 6 امتياز كسب كنيم اونوقت فقط در شرايطي تفاضل گل به دردمون ميخوره كه عربستان بازي با كره جنوبيشو ببازه و كره شمالي رو ببره. اونوقته كه باهامون برابر ميشه. الآن تفاضل گل عربستان منفي يكه ولي ما صفريم. كره شمالي هم صفره.
به فرض اگه ما امارات و كره رو ببريم اونوقت تفاضل گلمون حداقل مثبت 2 ميشه و اگر عربستان بازي رو امروز به كره ببازه حداقل منفي 2 ميشه و بعيده كه عربستان بهمون برسه يعني بايد حداقل با اختلاف 4 گل كره شمالي رو ببره. اونم كره اي كه خودش اميد صعود به صورت مستقيم داره و هرگز به تيمي به راحتي باج نداده.
حالا با اين تفاسير فقط كافيه منتظر بمونيم كه كره جنوبي عربستان رو ببره كه اگه ببره حتي باكسب 4 امتياز از دو بازي باقيمونده ميتونيم به عنوان تيم سوم به مرحله پلي آف صعود كنيم. اگر هم هر 6 امتياز رو بگيريم حتماً از حذف نجات پيدا ميكنيم و حتي اميد بسيار زيادي نسبت به ساير رقبا براي صعود به طور مستقيم خواهيم داشت.
ميبينين! اوضاع همچين هم بد نيستا. يعني اگه بتونيم دو بازي باقيمونده رو ببريم اون كابوسي كه در بازي با عربستان برامون به واقعيت تبديل شد از بين ميره و بر عكس به عربستان يا كره شمالي ميرسه.
masoudtr
10-06-2009, 10:32
ببین چقدر بدبخت شدیم که حالا باید برای سوم شدن ارزو کنیم
اگه سوم بشیم شانس صعود به جام جهانی صفر میشه برامون
ali_ranger22
10-06-2009, 10:49
هر چی بود به هر حال دایی گند زده بود به تیم
اگه نریم جام جهانی تقصیر داییه
AnarchAshkan
10-06-2009, 13:07
هر چی بود به هر حال دایی گند زده بود به تیم
اگه نریم جام جهانی تقصیر داییه
لابد فوتبال ما مشکل مدیریتی نداره !:41:
نتایج امسال جام باشگا های آسیا را یادت رفت ایران چه گ.. زد !!!!!!!! :2:
MoJtaBa.R
10-06-2009, 14:14
مشکل مديريتي داشتيم که رفتن با لياقت : جناب دايي رو آوردن
يه سال خرد جمعي يه سال دايي و ....
کلا اين دوره جام جهاني کسي به فوتبال کار نداشت مسئولين همه چيز رو سياسي ديدن
يادتون که هست بعد داربي : فوتبال سياسي نميخوايم و فدراسيون سياسي نميخوايم و ...
اون از قضيه ي مدير فوتبالمون که پسرش ... اون هم قضيه اينکه در هر سفري که کاوان مي رفت به نفع ايشون بود چون با خانواده و بدون هزينه بليط همراه کاروان ميرفتن و...
به فوتبالمون دايي گند زد : 90 درصد حواشي فوتبال امسالمون بود
با حرفاش و حرکاتش بازيکنا و مربيا رو انداخت به جون هم
با تعطيل کردن پياپي ليگ : خواست انتقام بگيره از قلعه نوعي که ديگه زبون درازي نکنه
با برگزاري بازياي غير معقولانه که فقط به فکر درآوردن پول تبليغاتي از اون بازيا بود پدر بازيکناي ليگي رو درآورد
اينا از همون بي مديريتي هستش عمو جان
مدير اگه داشتيم همه چيز رو کنترل ميکرد حتي اين ... رو
Kianoosh
10-06-2009, 14:14
الآن عربستان 10 امتيازيه و كره شمالي هم 11 امتيازي.در صورتي تفاضل گل مطرح ميشه كه ما امتيازمون با هركدوم از اينه مساوي بشه. اگه بتونيم از دو بازي باقيمونده 6 امتياز كسب كنيم اونوقت فقط در شرايطي تفاضل گل به دردمون ميخوره كه عربستان بازي با كره جنوبيشو ببازه و كره شمالي رو ببره. اونوقته كه باهامون برابر ميشه. الآن تفاضل گل عربستان منفي يكه ولي ما صفريم. كره شمالي هم صفره.
به فرض اگه ما امارات و كره رو ببريم اونوقت تفاضل گلمون حداقل مثبت 2 ميشه و اگر عربستان بازي رو امروز به كره ببازه حداقل منفي 2 ميشه و بعيده كه عربستان بهمون برسه يعني بايد حداقل با اختلاف 4 گل كره شمالي رو ببره. اونم كره اي كه خودش اميد صعود به صورت مستقيم داره و هرگز به تيمي به راحتي باج نداده.
حالا با اين تفاسير فقط كافيه منتظر بمونيم كه كره جنوبي عربستان رو ببره كه اگه ببره حتي باكسب 4 امتياز از دو بازي باقيمونده ميتونيم به عنوان تيم سوم به مرحله پلي آف صعود كنيم. اگر هم هر 6 امتياز رو بگيريم حتماً از حذف نجات پيدا ميكنيم و حتي اميد بسيار زيادي نسبت به ساير رقبا براي صعود به طور مستقيم خواهيم داشت.
ميبينين! اوضاع همچين هم بد نيستا. يعني اگه بتونيم دو بازي باقيمونده رو ببريم اون كابوسي كه در بازي با عربستان برامون به واقعيت تبديل شد از بين ميره و بر عكس به عربستان يا كره شمالي ميرسه.
:13:
نحوه و تاریخ بازی های پلی-آف:
پس امروز یه 2-0 یا 3-0 بزنیم اوضاعمون بهتر میشه! البته اگه عربستان کره رو نزنه!
بازی کره عربستان دو دقیقه دیگه شروع میشه فکر کنم دبی اسپورت بزاره...
iman_abi
10-06-2009, 15:02
حالا مطمئنید که تفاضل گل مهمه! یعنی بازی مستقیم رو در نظر نمیگیرن؟
pedramch
10-06-2009, 15:15
تا دقیقه 44
Korea Republic 0 - 0 Saudi Arabia
Kianoosh
10-06-2009, 15:25
دوستان اگه عربستان و کره مساوی بشن و ما 6 امتیاز رو بگیریم هر نتیجه ای که در بازی کره شمالی عربستان به دست بیاد در بدترین شرایط!سوم میشیم!
اگر و اما!
یعنی ایران میره جام جهانی؟؟؟!
بگم؟
vahid_civil
10-06-2009, 15:27
دعا کنین عربستان ببازه تا یه شانسی هم اگه کره رو نبردیم داشته باشیم !
بریم خدا خدا کنیم که عربستان کره رو نبره و کره شمالی هم عربستانو نبره و گرنه ما باید بریم سماق بمیکم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
momkhbpsp
10-06-2009, 15:36
تا الان 0-0 هستند 50دقیقه گذشته
عربستان -کره
Kianoosh
10-06-2009, 15:43
54 0-0
>>>تاپیک اخبار و تحولات عربها و کره ها و کورسو امید ایرانی ها!
71 0-0
vahid_civil
10-06-2009, 16:04
وقتی عربستان با کره مساوی میگیره چه انتظاری از ایران دارین ؟
( ستاد روحیه خراب کنی !)
Kianoosh
10-06-2009, 16:11
( ستاد روحیه خراب کنی !)
کدوم روحیه!؟جالبه که تو اکثر سایتها اروپایی ها که یوزر اول هستند تو مسابقه پیشبینی!شانس امارات رو برای برد بشتر دونستن!!!
83 0-0
vahid_civil
10-06-2009, 16:13
تا 85 مساوی. ولی دقیقه 90 یکیشون گل میزنه تا راحت بشیم ! دی:
ایران از مساوی اینا هم استفاده نخواهد کرد
من میدوووونم !
بی باک بی بال
10-06-2009, 16:19
بابا یکی بگه مساوی شدند یا نه
تو سایت گل نوشته مساوی تموم شده... امیدا زنده شد!
Kianoosh
10-06-2009, 16:25
امیدها بیشتر شد...
تساوی ارزشمند عربستان مقابل کره جنوبی!
vahid_civil
10-06-2009, 16:25
0-0 شدند
هنوزم هیچی معلوم نیست
momkhbpsp
10-06-2009, 16:28
0-0
کره خیلی خوب بازی می کرد میتونست ببره
اما یه موقعیت دقیقه 93 گیر این عربها اومد خیلی خطری بود.
کلا دیگه تفاضل گل به درد نمیخوره
و امتیازها کار تیم صعود کننده رو معلوم میکنه
ای کاش کره میزد
اینجوری زیادم خوب نیست
اگه عربستان بازی آخر کره شمالی رو بزنه ما حتی با برد کره هم دوم نمیشیم
M.etallic.A
10-06-2009, 16:29
عربستان نباخت ؟؟؟؟ خیلی حیف شد.
بردن این کره هم هنر میخواد!
Kianoosh
10-06-2009, 16:34
یم های ملی فوتبال ایران و امارات تاکنون و قبل از بازی امروز خود 13 بار با هم روبرو شده اند که اماراتی ها برابر ملی پوشان فوتبال ایران یک مغلوب بزرگ بوده اند.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی از ساعت 19 امروز در ورزشگاه آزادی تهران مقابل امارات به میدان می رود که تاکنون در 13 دیدار گذشته خود 9 بار این تیم را شکست داده ، 3 بار مساوی کرده و در یک مورد هم نتیجه بازی را واگذار کرده است.
نتایج دیدارهای گذشته تیم ملی فوتبال ایران مقابل امارات به این شرح می باشد:
*5 اوت سال 1980 :
( امارات صفر - ایران 2 ) دیدار دوستانه در العین امارات
*7 اوت سال 1980 :
( امارات صفر - ایران 3 ) دیدار دوستانه در ابوظبی
*اول دسامبر سال 1984 :
( ایران 3 - امارات صفر ) جام ملتهای آسیا در سنگاپور
*8 دسامبر سال 1988 :
( ایران 1 - امارات صفر جام ملتهای آسیا در دوحه قطر
*اول نوامبر سال 1992 :
( ایران صفر- امارات صفر جام ملتهای آسیا در هیروشیما
*2 سپتامبر سال 1997 :
امارات 3 - ایران 1 دیدار دوستانه در ابوظبی
*25 اکتبر سال 2001 :
ایران 1 - امارات صفر مقدماتی جام جهانی در تهران
*31 اکتبر سال 2001 :
امارات صفر - ایران 3 مقدماتی جام جهانی در ابوظبی
*8 اوت سال 2006 :
ایران یک - امارات صفر بازی دوستانه در تهران
*12 ژانویه سال 2007 :
امارات صفر - ایران 2 دیدار دوستانه در ابوظبی
*2 ژوئن سال 2008 :
ایران صفر - امارات صفر مقدماتی جام جهانی در تهران
*7 ژوئن سال 2008 :
امارات صفر - ایران 1 مقدماتی جام جهانی در العین
*19 نوامبر 2008 :
امارات 1 - ایران 1 مقدماتی جام جهانی در دوبی
*10 ژوئن سال 2009 :
(( ایران ؟ - امارات ؟ )) مقدماتی جام جهانی در ورزشگاه آزادی تهران
momkhbpsp
10-06-2009, 16:34
اصلا ملاک برتری تفاضل نیست!! بازی رو در رو حساب میشه!
با مساوی عربستان دیگه ما هیچ جور نمیتونیم دوم بشیم! ولی اگه دو تا بازیمونو ببریم حتما سوم میشیم!
چند صفحه قبل رو بخونید میبینید که فیفا اعلام کرده ملاک تفاضل هست
اگه کره شمالی و عربستان مساوی بشن ایران هم کره رو بزنه ایران دومه
اصلا ملاک برتری تفاضل نیست!! بازی رو در رو حساب میشه!
با مساوی عربستان دیگه ما هیچ جور نمیتونیم دوم بشیم! ولی اگه دو تا بازیمونو ببریم حتما سوم میشیم!
طبق اعلام سایت فیفا ملاک برتری تفاضل گل هستش
چند صفحه قبل رو بخونید میبینید که فیفا اعلام کرده ملاک تفاضل هست
ok درسته.....
vahid_civil
10-06-2009, 16:36
فقط تو اروپا بازی رو در رو حساب میشه. (یوفا)
اینجا تفاضل گله.
که ایران کارش به تفاضل گل هم نمیرسه !
من مییییدووووونم !
Kianoosh
10-06-2009, 16:38
بردیا و مورینیو بابا به سومی هم راضی باشید!از این جهت گفتم ارزشمند که 90+3 داشت عربستان گل رو میزد!!!
momkhbpsp
10-06-2009, 16:42
بردیا و مورینیو بابا به سومی هم راضی باشید!از این جهت گفتم ارزشمند که 90+3 داشت عربستان گل رو میزد!!!
آره اگه اون توپ گل میشد کار تموم بود
اما این جالب بود که عربها فکر کردن با همین مساوی صعود کردن همچین هم دیگه رو بغل می کردن که آدم فکر میکرد صعود کردن
گذشتن از سد کره شمالی کاره خیلی سختیه اما این مربی جدید عربها کاملا این تیم رو متحول کرده
عربستان شانس آورد یه سه چهار تا گل نخورد!
ایشالله با کره شمالی مساوی میکنن
ماهم امارات و کره جنوبی رو میزنیم میریم بالا ک و ن ش و ن و میسوزونیم:دی
کار ما همیشه با ایشالله ماشالله هستش
Kianoosh
10-06-2009, 16:47
اما این جالب بود که عربها فکر کردن با همین مساوی صعود کردن همچین هم دیگه رو بغل می کردن که آدم فکر میکرد صعود کردن
گذشتن از سد کره شمالی کاره خیلی سختیه اما این مربی جدید عربها کاملا این تیم رو متحول کرده
خب بازی بعدیشون تو خونه هست با کره شمالی ؟البته وقتی تو آزادی ایران رو بردن رقصیدن حالا مساوی تو سئول بغل کردن هم داره دیگه!!!
ایشالله با کره شمالی مساوی میکنن
ماهم امارات و کره جنوبی رو میزنیم میریم بالا ک و ن ش و ن و میسوزونیم
کار ما همیشه با ایشالله ماشالله هستش
انشالله!
vahid_civil
10-06-2009, 16:49
اگه بازی آخر ایران مساوی بشه.
اگه ایران امارات رو با کمتر از 2 گل شکست بده.
فقط در صورتی صعور میکنه که کره شمالی عربستان رو ببره
اگه عربستان کره شمالی رو ببره با توجه به تفاضل کره سوم میشه
aluminum
10-06-2009, 16:50
یه احتمال وجود داره که با یک برد و یک مساوی تیم سوم شیم
و اون باخت کره شمالی به عرستانه
و یا باخت عربستان با اختلاف گل زیاد یا برد ما با اختلاف گل زیاد
و یه احتمال برای دوم شده
دو برد برای ما و تساوی عربستان و کره شمالی
aluminum
10-06-2009, 16:55
قط در صورتی صعور میکنه که کره شمالی عربستان رو ببره
اگه عربستان کره شمالی رو ببره با توجه به تفاضل کره سوم میشه
اشتباه می کنی
چون در اون صورت در بهترین حالت برای کره شمالی تفاضلمون مساوی میشه
ولی توی بازی مستقیم ما بهتر بودیم و ما سوم میشیم
vahid_civil
10-06-2009, 17:01
اشتباه می کنی
چون در اون صورت در بهترین حالت برای کره شمالی تفاضلمون مساوی میشه
ولی توی بازی مستقیم ما بهتر بودیم و ما سوم میشیم
علیرضا جان !:46:
تفاضل گل کره شمالی +2 هست.
ما و عربستان صفر !
اگه ما امارات رو مثلا 1-0 ببریم. بازهم تفاضلمون از کره کمتره.
اگه مساوی کنیم بستگی به نتیجه ای داره که اون دو تا با هم میگیرن.
pedramch
10-06-2009, 17:09
بگم؟
نه...خودم به اصطلاح چیز شدم:دی
خوب..
کره هم که با عربا مساوی کرد..
ای خدا...
دیگه هنگ کردم..
تا ثانیه آخر باید همینطوری جون به لب بشیم..
هر دوره همین بساطو داریم..
aluminum
10-06-2009, 17:19
علیرضا جان !:46:
تفاضل گل کره شمالی +2 هست.
ما و عربستان صفر !
اگه ما امارات رو مثلا 1-0 ببریم. بازهم تفاضلمون از کره کمتره.
اگه مساوی کنیم بستگی به نتیجه ای داره که اون دو تا با هم میگیرن.
تا اینجا درست ولی اگه کره شمالی با اختلاف یه گل به عرستان به بازه اون وقت تفاضل گلش میشه +1 که با ما برابره
اواترت رو عوض کردی!!!نشناختم
vahid_civil
10-06-2009, 17:22
تا اینجا درست ولی اگه کره شمالی با اختلاف یه گل به عرستان به بازه اون وقت تفاضل گلش میشه +1 که با ما برابره
اواترت رو عوض کردی!!!نشناختم
ما 6 تا گل زدیم. کره 8 تا . گل زده اون بیشتره. اصلا ولش کن این بحثا رو.
بزار ببینیم اصلا میتونیم امارات رو ببریم یا نه.
بازی رفت که شانس آوردیم نباختیم ! رحمتی بهترین بازکن شد !
aluminum
10-06-2009, 17:25
ما 6 تا گل زدیم. کره 8 تا . گل زده اون بیشتره. اصلا ولش کن این بحثا رو.
بزار ببینیم اصلا میتونیم امارات رو ببریم یا نه.
بازی رفت که شانس آوردیم نباختیم ! رحمتی بهترین بازکن شد !
راست میگی این ها منوط به برد ما در بازی امروزه
امارات که تا الان یه امتیاز داره و اون رو هم از ایران گرفته
اگه اون بازی رو برده بودیم....:2::2::41:
Kianoosh
10-06-2009, 17:25
نه...خودم به اصطلاح چیز شدم
من همینجوری گفتم بگم منظورم اون نبود!دی انشاالله هم بریم جام جهانی هم چیز بشه!
هر دوره همین بساطو داریم..
برادر دادکان+برانکو سلام میرسونن!
بی باک بی بال
10-06-2009, 17:26
کار ما به کجا کشیده که باید به بازی اونا نگاه کنیم
بی باک بی بال
10-06-2009, 17:33
من الان تو سایت AFC بودم ازبکا میرن مربی میارن ما مربی داریم
همین ازبکستان سال دیگه سر خر میشه برامون
resident_evil
10-06-2009, 18:50
عجب بازیه خفنی بود ! واقعا بازی در بالاترین سطح ایران برگزار میشه ! کعبی خوب بود ولی شجاعی که عشق تکروی داره ! باید اول نیمه دوم خلعتبری رو بیاره ! تیموریان هم نخودیه ! همین طور نوری !
بی باک بی بال
10-06-2009, 18:55
من نمی دونم علی دایی که خیلی بهتر کار می کرد
MoJtaBa.R
10-06-2009, 18:55
کلا تيم امارات به فکر دفاعه
بودن تيموريان و جواد با هم ؟؟!!
شجاعي هم که : متاسفم واسه لاليگا
کريم چه قدر مرد بود که کشيد کنار : بر خلاف مهدوي کيا !
آره بازه واقعا قشنگ بود
خدا کنه ببریم
malkemid
10-06-2009, 18:57
من می ترسم از کره 3 تا 4 تا بخوریم..با این ترکیب به هیچ جا نمی رسیم.من نمی دونم از این هاشمیان چه خیری دیدیدم.
MoJtaBa.R
10-06-2009, 18:59
بنده خدا تقوي : آقا عجب باروني شد تو تهران !
خياباني با اين صحبتش : ..
vahid_civil
10-06-2009, 19:00
علی دایی حداقل شجاعیش بهتر بازی میکرد. چون جای کریمی بود.
مهدوی کیا سه قدم نمیتونه حرکت کنه !
شجاعی جاش اونجا نیست. یا شایدم چمن اینجا با اوساسون فرق داره !
افتضاح بودن !
MoJtaBa.R
10-06-2009, 19:02
خوب : خلعتبري که اومد
ايشا... هم وحيد و هم مهدوي کيا هم برن رو نيمکت
..
گــــــــــــــــــــــل 1- 0
بچه ها اگه ببریم چی میشه
می ریم جام جهانی یا play off?
به سلامتی
ایشالله که گلای بعدم بزنیم مثل بازی با کره جنوبی و عربستان نشه
برهانی باید بیاد جای هاشمیان
یه بازی دیگه هم داریم
اگه کره رو بزنیم و عربستان هم مساوی بکنه ما مستقیم میریم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.