ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

poria_mc
04-04-2009, 13:45
تو اخبار ورزشي ساعت 13.15 گفت تروسيه داره با عراق براي 4 ماه حدود 600 هزار دلار به توافق مي رسه.
تروسیه از همون اول هم واسه عراق انتخاب شده بود اما به خاطر ایران دست نگه داشته بود!

نادر1368
04-04-2009, 14:46
چه عجب یکی که ازش انتظار نداشتیم از سرمربی تیم ملی حمایت کرد نماینده مجلس و ملت اردبیل که برای دفاع از دایی اقدام میکند ستایشش میکنیم!فکر کنم ایت الله بهجت سکوت رو به افشاگری ترجیح داده اند!شاید رهنمونهای دیگری ارائه داده اند من از این فوتبال لذت میبرم.:2:

MoJtaBa.R
04-04-2009, 21:54
:31:

باشگاه استقلال نظر خودش را گفته است
كفاشيان: با قلعه نويي مذاكره نكرده‌ايم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: باشگاه استقلال نظر خود را بيان كرده و ما مذاكره اي با سرمربي اين تيم نداشته ايم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان اظهار داشت: تاكنون جلسات متعددي را براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي برگزار كرده و از مربيان داخلي و خارجي نظرات مختلفي را گرفته ايم. اميدوار هستيم اين بار با انتخابي شايسته تيم ملي را به جايگاه واقعي خود برسانيم. تا 20 روز آينده تيم ملي برنامه خاصي نداشته و سعي خواهيم كرد در فرصتي مناسب، تصميم پخته اي را براي انتخاب سرمربي بگيريم.
كفاشيان درخصوص گزينه هاي مطرح شده در رسانه ها براي سرمربيگري تيم ملي فوتبال عنوان كرد: اين دليل نمي شود كه اگر از هر مربي نظر يا شرايطش را مي گيريم به عنوان گزينه قطعي سرمربيگري باشد.
وي افزود: فعلا براي 3 بازي باقي مانده بايد تدابيري انديشيد تا تيم ملي به جام جهاني راه يابد. در حال حاضر بايد بستري مناسب را براي تيم ملي فراهم آوريم تا در 3 ديدار موفق ظاهر شود. اگر سرمربي تيم بتواند اين 3 بازي را با موفقيت پشت سر بگذارد براي مابقي ديدارهاي پيش رو مجددا وارد مذاكره خواهيم شد.
وي در خصوص معرفي اعضا از سوي سازمان تربيت بدني اظهار داشت: سازمان هيچ دخالتي درخصوص انتخاب سرمربي نداشته و هر وقت با مشكل مالي مواجه مي شويم ،سازمان با فدراسيون وارد همكاري و مذاكره مي شود.
كفاشيان درباره اينكه شايعه شده امير قلعه نويي از گزينه هاي نزديك به سرمربيگري تيم ملي است؛ گفت: چه كسي گفته با قلعه نوعي مذاكره كرده ايم؟ مشاوره با مربيان يا باشگاه هايي كه تيم هاي ليگ برتري دارند دليل بر آن نيست كه مربي آن تيم صرفا مد نظر ما است.در خصوص قلعه نوعي ما با هيچ كس مذاكره نكرده ايم و اگر باشگاه در خصوص حضور وي در تيم ملي مصاحبه كرده، فقط اظهار نظر شخصي است نه چيز ديگري.
رئيس فدراسيون تصريح كرد: تمام تلاشمان را براي حضور تيم ملي در جام جهاني به كار خواهيم گرفت و از كادر فني حمايت خواهيم كرد. در صورت صعود كادر فني تقويت مي شود درغير اينصورت حذف خواهد شد. چرا كه برنامه هاي مهم ديگري پيش روي تيم ملي بوده و با باسازي تيم ملي سعي خواهيم كرد تيم خوبي را تشكيل دهيم.
كفاشيان در خصوص فعاليت هاي پيش روي فدراسيون اظهارداشت: امسال، سال تيم ملي اميد بوده و بايد بستر مناسبي را براي اين تيم فراهم كنيم چرا كه تيم اميد بايد در مسابقات آسيايي گوانگجو و المپيك 2012 لندن موفق ظاهر شود.
وي افزود: مسابقات حساس فوتسال آسيايي داخل سالن در ويتنام را نيز پيش روي خود داريم كه اميدوارم با تدابير دقيق سرمربي تيم ملي فوتسال، همچنان افتخار آفرين باشيم. همچنين ميزباني مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را دراصفهان پيش رو داريم كه اميد است در اين پيكارها نمايندگان ايران نتايج ارزنده اي را كسب كنند.
رئيس فدراسيون تصريح كرد: تيم نوجوانان نيز ديدار هاي مهم و حساسي را پيش روي خود دارند كه بايد تمامي تلاشمان را براي حضوري موفق در جام جهاني بكار گيريم.
كفاشيان اظهار داشت: در خصوص برنامه هاي ليگ و تغيير و تحولات آن نيز نشست هايي را برگزار خواهيم كرد تا در كنار توسعه دربخش آكادمي و آموزشي بتوانيم ليگ پر باري را داشته باشيم

frontlines
04-04-2009, 22:05
تاج در گفت و گو با فارس:
فدراسيون فوتبال براي انتخاب سرمربي تحت تاثير دلال‌ها قرار نمي‌گيرد

خبرگزاري فارس: نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال گفت: در شرايط فعلي براي انتخاب سرمربي تيم ملي دلال‌ها به شدت فدراسيون فوتبال را احاطه كرده‌اند.

مهدي تاج در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره انتخاب سرمربي تيم ملي اظهار داشت: بدون شك ما براي انتخاب سرمربي توجه ويژه اي به سرعت داريم اما اين دليل نمي‌شود كه اجازه دخالت دلال‌ها را در اين انتخاب مهم بدهيم.
وي افزود: اين روزها براي معرفي سرمربي تيم ملي دلال‌ها بسيار فعال شدند اما ما سعي داريم با جلوگيري از دخالت آنها بهترين انتخاب را انجام دهيم.
سخنگوي فدراسيون فوتبال درباره شايعه انتخاب افشين قطبي به عنوان سرمربي تيم ملي گفت: اين شايعه اصلا صحت ندارد. هنوز كميته فني تيم‌هاي ملي و اعضاي شوراي مشورتي در اين زمينه به جمع بندي نهايي نرسيده اند و در حال بررسي وضعيت نامزدها هستند.
تاج عنوان كرد: براي ما ضرورت دارد كه ذهنيت جامعه فوتبال و بازيكنان را به گونه‌اي فراهم سازيم كه آنها با انتخاب ما تطابق داشته باشند و سرمربي را در وضعيت مطلوب پذيرا شوند. اميدوارم با رسيدن به جمع بندي نهايي بهترين انتخاب را داشته باشيم. همچنين اميدوارم اعضاي شوراي مشورتي كه حضور آنها در فدراسيون فوتبال جنبه مشورت و تا حدودي نظارتي دارد به ما براي انتخاب سرمربي كمك كند.
وي تاكيد كرد: مهمترين مسئله براي ما اين است كه سرمربي جديد بتواند در وهله اول تعامل خوب با مربيان باشگاه‌ها داشته باشد، سپس ارتباط مطلوب با بازيكنان برقرار كند ودر نهايت تعامل ايده آل با مسئولان فدراسيون و ارتباط مناسب با رسانه‌ها داشته باشد. اين معيارها مد نظر ما است.
نايب رئيس اول فدراسيون درباره نهايي شدن انتخاب امير قلعه نويي به عنوان سرمربي گفت: اين موضوع صحت ندارد و قلعه نويي نيز مانند ساير نامزد‌ها شرايط يكساني دارد و هنوز چيزي نهايي نشده است. ما همراه با شوراي مشورتي سعي داريم از ميان گزينه‌هاي داخلي و خارجي بهترين را انتخاب كنيم.

frontlines
04-04-2009, 22:07
تو اخبار ورزشی گفت به احتمال خیلی زیاد افشین قطبی سرمربی تیم ملی میشه

JEFF_HARDY
04-04-2009, 22:09
تو اخبار ورزشی گفت به احتمال خیلی زیاد افشین قطبی سرمربی تیم ملی میشه
خدا از زبونت بشنوه

frontlines
04-04-2009, 22:14
گزارشگر شبکه پنج سیما پس از پرسشی که در نشست خبری علی دایی مطرح کرد از سوی برخی افراد ناشناس تهدید شده است.

مهدی واعظی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد اتفاقاتی که پس از دیدار ایران با عربستان برای وی پیش آمد، گفت: پس از آن دیدار و پرسشی که بنده در نشست خبری مطرح کردم( وی در این نشست خواستار استعفای علی دایی شده بود) پیامک هایی دریافت کردم که متنی کاملا غیراخلاقی و توهین آمیز داشت. ضمن اینکه از برخی شماره های ناشناس نیز با بنده تماس گرفته شد و تهدید شدم که نباید چنین سوالی را مطرح می کردم.

وی ادامه داد: در این تماس های تهدید آمیز طرف های مقابل به من اعلام می کردند توکاره ای نیستی که در مورد علی دایی اظهار نظر کنی زیرا ما می توانیم به راحتی پرونده ات را ببنیدم.

خبرنگار شبکه پنجم با بیان اینکه ترس و واهمه ای از این اتفاقات ندارد، اظهار داشت: متاسفانه در این چند روز احساس می کنم که چند موتورسوار در همه جا من را تعقیب می کنند، من حس ششمی قوی دارم و احساس می کنم پس از آن مصاحبه جریاناتی در کار است.

واعظی در پایان گفت: قطعا پس از این اتفاقات به مراجع ذیصلاح شکایت خواهم کرد و از این طریق پیگیر اتفاقات اخیر هستم تا مشخص شود چه کسانی من را تهدید کرده و یا sms های نامربوط برایم ارسال می کنند.

مهدی واعظی در نشست خبری علی دایی پس از شکست تیم ملی برابر عربستان در نخستین سوال از سرمربی تیم ملی از وی خواست به خاطر تیم ملی از سمت خود استفا دهد اما دایی در پاسخ به وی اعلام کرد شما درجایگاهی نیستید که در این مورد اظهار نظر کنید.:41::41::41:

Majid393
04-04-2009, 22:17
تاج:سرمربي تيم ملي فوتبال فردا معرفي مي شود

تهران/واحد مرکزي خبر/ ورزشي 1388/01/15

نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال پس از دومين نشست کميته فني نظارتي گفت:سرمربي و سرپرست تيم ملي فوتبال بعد از ظهر فردا معرفي مي شوند.

مهدي تاج در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار ما افزود: در دومين نشست کميته فني نظارتي که باحضور بنده و اقايان کفاشيان، نبي،ياوري،معيني ،حاج رضايي، پورحيدري و مهاجراني امشب در فدراسيون فوتبال برگزار شد.

وي اضافه كرد:دراين جلسه نظرات کارشناسي متفاوت اما درعين حال کاملي درباره انتخاب سرمربي و سرپرست تيم ملي مطرح شد.
تاج درباره گزينه هاي مطرح شده در اين جلسه براي سرمربيگري تيم ملي فوتبال چيزي نگفت و افزود: قرار شد از همه ظرفيتهاي فوتبال کشور به طور کامل استفاده شود.

وي افزود: هدف کميته فني نظارتي انتخاب بهترين تصميم درکوتاهترين زمان ممکن است.

نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال با بيان اينکه نظر حاضران درجلسه امشب انتخاب سرمربي داخلي است گفت:فردا بعدازظهر سرمربي داخلي و سرپرست تيم ملي فوتبال به هموطنان معرفي مي شود.

M.etallic.A
04-04-2009, 22:25
هر روز که میگذره زمان از دست میره... باید خیلی سریع مربی جدید انتخاب میشد. اینا افتضاحی بالا آوردن که جمع کردنی نیست. تیمی که به راحتی میتونست بره جام جهانی... حالا باید واسه سومی بجنگه. واقعا تاسف آوره... این فدارسیون و اون رئیس سازمان دیگه باید چه گندی بزنن که برکنار بشن ؟

iman_s
05-04-2009, 00:00
جوابی هم که مردم تو نود دادند جواب غرور بیش از حد دایی بود که جز خودش کسی رو نمیدید و تیم ملی رو ارث پدریش میدونست.

Grand
05-04-2009, 02:12

بنابر اخبار موثق از منابع نزدیک به فدراسیون فوبتال افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران شده است. در حالیکه شنبه شب دومین جلسه کمیته فنی فدراسیون با حضور اعضای آن برگزار شد، ظاهرا خروجی این جلسه انتخاب قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران بوده است.

بنا به گفته این منبع خبری قطبی دوشنبه به ایران می آید تا رسما به عنوان سرمربی تیم ملی معرف شود. البته این خبر هنوز به طور رسمی اعلام نشده و بنابراین مثل دفعه پیش احتمال تغییر درآن وجود دارد!

علی کفاشیان روز گشته گفت که افشین قطبی برای کار در ایران در سه بازی آینده مقدماتی جام جهانی پولی درخواست نکرده است.

به نقل از Goal.com

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahid_civil
05-04-2009, 02:27
ممنون از خبر

milky way
05-04-2009, 03:08
این سایت گل، سایت خیلی معتبریه ولی بازم به صورت رسمی این خبر تایید نشده.
با این حال اگر واقعا قطبی مربی شده باشه باید از همین الان خودش رو برای تحقیر بعد از نرفتن تیم به جام جهانی آمده کنه، مسئولیت بدی رو به گردن گرفته واقعا و کار بسیار سختی داره.

بی باک بی بال
05-04-2009, 07:41
اگه این اقا با اون حرفهای که توی بی بی سی گفته بشه مربی
واقعا خیلی خندار است

shahshahani
05-04-2009, 08:13
سیاست فدراسیون فوتبال اینه که مربیانی که تو لیگ برتر قهرمان میشن رو بیارن تیم ملی و خرابشون کنن. همین...

بی باک بی بال
05-04-2009, 08:16
هر کار می خواهند بکنند فقط زود تر باید مربی انتخاب شود
نه مثل قبل دو سه ماه ملت بگذارند سر کار

ferdfe
05-04-2009, 08:42
من به قطبي ايمان دارم ولي با اين گندي كه فدارسيون و علي دايي به تيم ملي زدن حتي بهترين مربي جهان نمي تونه كاري بكنه !!!

H A M A S
05-04-2009, 08:48
چند دقیقه پیش تاج در شبکه یک اومد گفت:سرمربی تیم ملی داخلی و یکی از مربیان لیگ برتر ایران است

بی باک بی بال
05-04-2009, 08:52
دفعه قبل هم گفت خارجی است

نادر1368
05-04-2009, 09:58
خوب گفته علی دایی واقعا چرت ترین سوالات رو پرسیدن فکر کردن دایی هم مثل مربی های مظلوم دیگه س که خرابش کنن دایی بکشش!

بی باک بی بال
05-04-2009, 10:36
این خبرنگار خیلی چیزها رو گند می کنه
شاید راست بگه

احمدصالح پور
05-04-2009, 11:07
خدا وکیلی علی دایی هر عیب و ایرادی داشته باشه اینو خیلی خوب گفت که توجایگاهی نیست که خواستار استعفای سرمربی تیم ملی بشه ....خودتون یه کم فکر کنین ببینین تو کجای دنیا خبرنگار از یه سرمربی میخواد استعفا بده ؟؟؟اصلا" این به خبرنگار مربوطه ؟؟؟خداوکیلی یه درصد هم مربوط نیست من جای دایی بودم یه کشیده میخوابوندم پس گوشش

Ehsan Studio
05-04-2009, 11:11
تازه دیشب که خبر ورزشی شبکه سه گفت : به نقل از خبرگزاری ایسنا تاج گفته به احتمال زیاد افشین قطبی سرمربی تیم ملی میشه...

Majid393
05-04-2009, 11:21
"افشين قطبي" حذف شد
مهاجراني پس از نشست فدراسيون فوتبال:
كادر فني تلفيقي از يك مربي جوان و يك با تجربه است

عضو گروه مشاوران فني فدراسيون فوتبال گفت: يك مربي جوان و يك مربي باتجربه‌ي فوتبال كشور هدايت تيم ملي را برعهده مي‌گيرند.

حشمت مهاجراني پس از آخرين نشست اين گروه در زمينه‌ي انتخاب سرمربي تيم ملي به خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: شاخصه‌هاي مختلفي براي انتخاب سرمربي جديد وجود داشت. از جمله قدرت مديريتي و اينكه از نظر فني نيز حرفي براي گفتن داشته باشد و حداقل در سطح آسيا صاحب نام باشد.

وي افزود: به همين دليل گروه مربيان موردنظر را به چهار دسته تقسيم كرديم كه گروه اول مربيان جوان كشور كه نتايج خوبي كسب كرده بودند، گروه دوم مربيان با تجربه، گروه سوم مربيان ايراني خارج از كشور و گروه چهارم مربيان خارجي بودند كه در نهايت كميته‌ي فني به اين جمع‌بندي رسيد كه تلفيقي از مربيان جوان و با تجربه مي‌توانند به تيم ملي كمك كنند.

مهاجراني خاطرنشان كرد: يكي از دلايل حذف مربي خارجي اين بود كه هيچ مربي خارجي حاضر نمي‌شود براي سه بازي تيم ملي را هدايت كند و حداقل به قراردادي يك ساله نياز است. ضمن آنكه روته مولر نيز در تيم ملي حضور دارد و حتما از وجود او استفاده مي‌شود. همچنين نبايد فراموش كرد كه ما يك بازي مهم بيشتر پيش‌رو نداريم و آن هم بازي با كره شمالي است. چرا كه اگر كره شمالي را شكست دهيم، تا 70 درصد مشكلات ما برطرف مي‌شود.

وي ادامه داد: در هر صورت گزينه‌هاي مختلفي مطرح بودند اما، در مجموع به اين نتيجه رسيديم كه از يك مربي با تجربه و همچنين يك مربي جوان در تيم ملي استفاده كنيم تا تلفيق اين دو بتواند تيم ايران را به موفقيت برساند.

مهاجراني خاطرنشان كرد: تمامي افرادي كه در كميته‌ي فني فدراسيون حضور دارند، تنها به فكر سربلندي تيم ملي ايران هستند و هيچ كدام براي پست و مقام به ميدان نيامده‌اند. من از دبي به ايران آمدم تا به تيم ملي كمك كنم و ساير دوستان نيز با همين نيت قلبي نام و حيثيت خود را به ميان گذاشتند تا بهترين سرمربي را انتخاب كنند. من معتقدم نقش رسانه‌هاي گروهي نيز براي همفكري بسيار مهم است، ضمن آن كه ما حتما از كمك فكري به گروه فني جديد تيم ملي دريغ نخواهيم كرد.

وي درباره‌ي اينكه خود او نيز از گزينه‌هاي هدايت تيم ملي است، گفت: همواره گفته‌ام كه با جان و دل در خدمت تيم ملي هستم. اما، در اين باره با من صحبتي نشده است.

وي درباره‌ي حذف قطبي از ميان گزينه‌هاي تيم ملي نيز گفت: همانطور كه گفتم تصميم بر استفاده از يك مربي جوان و يك مربي با تجربه از ليگ برتر فوتبال كشور است. به همين دليل قطبي تقريبا حذف شده است.

مهاجراني همچنين درباره‌ي گزينه‌ي پيشنهادي خود نيز گفت: من تنها يك راي از شش راي را دارم و رابطه‌ي بسيار خوبي با تمامي گزينه‌ها دارم. بنابراين آنچه كه مهم است، راي جمعي است نه نظر من.

zahedy2006
05-04-2009, 11:26
فقط سوال پرسیده یا گفته باید استعفا بده؟؟

اگه سوال پرسیده که اشکالی نداره.

در ضمن هر کاری هم کرده باشه هیچکس حق تعدی و تهدید کسی را ندارد

H A M A S
05-04-2009, 11:32
نام سرمربی تیم ملی لو رفت....
امشب مایلی کهن و خداداد بعنوان سرمربی و مربی معرفی میشوند

احمدصالح پور
05-04-2009, 11:38
بابا خودش پیاز داغش رو زیاد کرده وگرنه مورچه چییه کله پاچش چی باشه این یارو کییه که بخوان تهدیدش کنن؟اونم خواسته از این موقعیت سو استفاده کنه خودش رو مهم جلوه بده .....واقعا" حرفش به جوک بیشتر شبیه هست (من حس ششم قویه احساس میکنم موتورسوارا تعقیبم میکنن:27:)

H A M A S
05-04-2009, 11:40
علی دایی به .... تاریخ پیوست
1)قلب تاریخ
2)زباله دان تاریخ
3)فراموشخانه تاریخ
4)ببینم اصلا شما تاریخ رو تعریف کن بعد من جواب سوال شما رو میدم

sale2000
05-04-2009, 11:40
شورش رو در اوردن یه دفعه بگین انتخابات برگزار کنیم دیگه!فکر کنم چون تماشاگر فوتبال در کشورمون زیاده و همه رو رنگ کردن انداختن به جان هم پس کنترل خیل جمعیت سخته پس نیاز به تامل بیشتریست من نمی دونم چرا اهمیت فوتبال انقدر زیاد شده جمع کنین بساطو!هرکی سرمربی میشه بشه!از فوتبال ایران بیزارم!در همه کشور های عالم و سایر موجودان زنده که شبیه ما ایرانیها هستند پس از برکناری یک مربی مربی دیگری هست که بیارن ولی اینجا نظر همه مهمه بخصوص نظر لابی قوی مرپعکز (مراجع-رئیس جمهور-پسر علی ابادی-کفاشیان و زنش!)هم مهمه!

bbkagp
05-04-2009, 11:42
خدا وکیلی علی دایی هر عیب و ایرادی داشته باشه اینو خیلی خوب گفت که توجایگاهی نیست که خواستار استعفای سرمربی تیم ملی بشه ....خودتون یه کم فکر کنین ببینین تو کجای دنیا خبرنگار از یه سرمربی میخواد استعفا بده ؟؟؟اصلا" این به خبرنگار مربوطه ؟؟؟خداوکیلی یه درصد هم مربوط نیست من جای دایی بودم یه کشیده میخوابوندم پس گوشش
ای ول... تایید میشه...
واقعا خیلی پر رو بازی در آورد...

بعد میگن دایی بد اخلاقه... آخه کی ممکنه در برابر یه چنین حرفی محترمانه بگه، چشم همین الآن استعفا میدم:31::31:

نادر1368
05-04-2009, 11:51
من از هرچی خبر نگاره بدم میاد از اونایی که بازار گرمی میکنن سعی میکنن سر ملت رو با فوتبال گرم کنن بدم میاد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifبابا خبرنگار دوربین و بردار و بیا تو خیابانهای وطن کوچه پس کوچه ها!نشسته دعوت به ایستعفا میکنه!فوتبال سیاسی نمیخوایم نمیخوایم اگه با مراکش ازبکستان مصر بازی میکردیم الان صدر جدول بودیم!روزنامه ها بجای اعتراض به این موضوع حمایت میکنن!

احمدصالح پور
05-04-2009, 11:53
واقعا"مردم فراموشکار و عجیب غریبی داریم همین علی دایی اینهمه گل زده و تو موقعیت های گوناگون به داد تیم ملی رسیده تو حساب کن چند بار تیم ملی با گلهای اون برنده شده ؟حالا براش تست چهار جوابی میذارن که علی دایی میره زباله دانی تاریخ ؟؟؟چرا مگه آدم کشته ؟؟؟مگه جنایت علیه بشریت کرده ؟؟؟اینا رو برای اونجور آدما میگن دوست عزیز ...یه روز همین مردم یه نفر رو تا آسمون میبرن یه روز دیگه طوری زمینش میزنن که خودش ندونه از کجا خورده و هر چی فحشه خار مادر هست تو ورزشگاه بهش میدن ....خیلی مردم عجیبی داریم ...همین مردم بیشترین رضایت رو از انتخاب اون داشتن تو برنامه نود همون مردم حالا اون رو مقصر اصلی میدونن پس فدراسیون نا لایق و کفاشیان کیش زاده !این وسط برگ چغندر بودن ؟؟؟

Mojtaba-MCI
05-04-2009, 12:12
واقعا"مردم قدرنشناس و عجیب غریبی داریم همین علی دایی اینهمه گل زده و تو موقعیت های گوناگون به داد تیم ملی رسیده تو حساب کن چند بار تیم ملی با گلهای اون برنده شده ؟حالا براش تست چهار جوابی میذارن که علی دایی میره زباله دانی تاریخ ؟؟؟چرا مگه آدم کشته ؟؟؟مگه جنایت علیه بشریت کرده ؟؟؟اینا رو برای اونجور آدما میگن دوست عزیز ...یه روز همین مردم یه نفر رو تا آسمون میبرن یه روز دیگه طوری زمینش میزنن که خودش ندونه از کجا خورده و هر چی فحشه خار مادر هست تو ورزشگاه بهش میدن ....خیلی مردم عجیبی داریم ...همین مردم بیشترین رضایت رو از انتخاب اون داشتن تو برنامه نود همون مردم حالا اون رو مقصر اصلی میدونن پس فدراسیون نا لایق و کفاشیان کیش زاده !این وسط برگ چغندر بودن ؟؟؟پس بازیهای تدارکاتی با کیفیت صفر کار دایی بوده ؟؟؟
یا ابولفضل ، چه خبره!چرا داد می زنی احمد جان:31:!!!
ترسیدم به خدا:31:...
ولی از شوخی جدا با اینکه از دایی خوشم نمیاد معتقدم نتایج ضعیف تیم ملی حاصل کار فقط دایی نبوده...
این اواخر طوری شده بود که ایران یه بازی رو نمی تونست با اختلاف 2 گل یا بیشتر ببره ، همش 1 - 1 یا 1 - 0 می کرده اونم با هزار زور و زحمت!
نمیشه فقط دایی رو مقصر دید ، به هرحال توو شکل گیری یه تیم و عملکردش خیلیا در کنار مربی فعالیت دارن.

نادر1368
05-04-2009, 15:16
یکی میگه حشمت سرمربی یکی میگه قطبی نمیشه در حالی که دیگری گفته شده و یکی از عزیزان که وضع حال عمومیشان مشکوک بوده ادعا کرده اگه قبول کنن یاوری سرمربی دیگری میگوید مایلی کهن اومد داریم چانه میزنیم دیگری گفت قلعه نوعی با علی ابادی رفیق هست!وووووووو اخر سر چاه نفت رو به نام یه کروات میزنن میارن سر تیم تا صعود نکنیم 2010 با کروات هم تا 2014 میبندیم!:27:

vahid_civil
05-04-2009, 15:32
محمود یاوری سرمربی شد
منصور ابراهیم زاده مربی
حشمت مهاجرانی مدیرفنی
پورحیدری سرپرست
روته مولر هم همکاری میکنه.

منبع ایسنا و ایلنا و فارس

naseronline
05-04-2009, 15:50
محمود یاوری سرمربی شد
منصور ابراهیم زاده مربی
حشمت مهاجرانی مدیرفنی
پورحیدری سرپرست

ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننهههههههههه ههههههه

ragbar12
05-04-2009, 15:51
خدا نكنه اين خبر درست باشه
والا بايد بگيم خداحافظ جام جهاني

ferdfe
05-04-2009, 16:04
محمود یاوری سرمربی شد
منصور ابراهیم زاده مربی
حشمت مهاجرانی مدیرفنی
پورحیدری سرپرست

:18::18::18:

Fusi0n
05-04-2009, 16:15
از همین الان باخت پپیاپی تیم ملی و خدف کلی از جام جهانی به دوستان تسلیت میگم:27:

صلوات بفرست :31:

logos
05-04-2009, 16:17
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

در شرايطي كه فدراسيون فوتبال براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي جلسات فشرده‌اي را برگزار كرده، برگزاري اين جلسات به انتخاب تركيبي جديد در كادر فني تيم ملي منتج شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از جلسات متعدد فدراسيون فوتبال با كارشناسان در نهايت فدراسيون به تركيب جديدي رسيده كه به احتمال فراوان تركيب جديد كادرفني تيم ملي به اين شرح خواهد بود.

مديرفني: حشمت مهاجراني

سرمربي:‌ محمود ياوري

مربي:‌ منصور ابراهيم‌زاده

سرپرست: منصور پورحيدري

همچنين براساس تصميم گرفته شده به احتمال فراوان افشين قطبي به عنوان مشاور تيم ملي همكاري خواهد كرد.

روته مولر مربي آلماني تيم ملي به دليل عقد قرارداد يكساله با فدراسيون فوتبال همچنان به عنوان يكي از اعضاي كادر فني در تيم ملي همكاري خواهد داشت.

تيم ملي فوتبال ايران 16 خرداد در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني به ديدار كره‌ي شمالي مي‌رود.

انتهاي پيام
كد خبر: 8801-03134

vandu
05-04-2009, 16:29

در شرايطي كه فدراسيون فوتبال براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي جلسات فشرده‌اي را برگزار كرده، برگزاري اين جلسات به انتخاب تركيبي جديد در كادر فني تيم ملي منتج شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از جلسات متعدد فدراسيون فوتبال با كارشناسان در نهايت فدراسيون به تركيب جديدي رسيده كه به احتمال فراوان تركيب جديد كادرفني تيم ملي به اين شرح خواهد بود.

همچنين براساس تصميم گرفته شده به احتمال فراوان افشين قطبي به عنوان مشاور تيم ملي همكاري خواهد كرد.

روته مولر مربي آلماني تيم ملي به دليل عقد قرارداد يكساله با فدراسيون فوتبال همچنان به عنوان يكي از اعضاي كادر فني در تيم ملي همكاري خواهد داشت.

تيم ملي فوتبال ايران 16 خرداد در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني به ديدار كره‌ي شمالي مي‌رود.

انتهاي پيام
كد خبر: 8801-03134

میانگین سنی این عزیزان بیشتراز 70 سال میشه! نه؟ :18:

dma
05-04-2009, 16:37

بايد اشهد اين تيم رو خوند!تو كره 6 تايي ميشيم.
عقل حكم ميكنه يكي مثل قطبي كه با كره ها آشنايي داره بشه سر مربي نه يسري پير پاتال مثل عناصر بالا يا يه داغون مثل مايلي كهن!قطبي خوب تو اين شرايط ميتونه به تيم روحيه بده.ما حتي ميتونيم به عنوان تيم دوم هم براحتي صعود كنيم البته اگه آقايون اون دوگوله رو بكار بندازن.

dma
05-04-2009, 16:41
عظيم زاده در گفت و گو با فارس:
مذاكرات نهايي با تروسيه براي هدايت تيم ملي انجام شده است
خبرگزاري فارس: رئيس كميته بين‌الملل فدراسيون فوتبال گفت: با توجه به مذاكرات انجام شده، تروسيه در صورت ابلاغيه اعضاي هيات رئيسه و رئيس فدراسيون، سرمربي تيم‌ ملي مي‌شود.

محمد منصور عظيم‌زاده اردبيلي در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس، درباره شرايط نهايي مذاكرات انجام شده با سرمربي فرانسوي عنوان كرد: به دستور علي كفاشيان مذاكرات را در سه نوبت با فيليب تروسيه به صورت مستقيم و بدون حضور واسطه‌ها انجام داديم. در چهار نوبت به صورت مكاتبه و در سه نوبت به صورت تلفني با سرمربي سرشناس فرانسوي مذاكره كرديم كه سرانجام وي با خواسته‌هاي فدراسيون فوتبال ايران موافقت كرد.
رئيس كميته بين‌الملل فدراسيون خاطرنشان كرد: طبق توافقات انجام شده دوره اول مربيگري تروسيه تا پايان بازي با كره جنوبي يعني تا 27 خرداد است. ما شرط كرده‌ايم كه در صورت پيروزي مقابل كره وي به كارش ادامه دهد اما چنانچه در آن مسابقه شكست بخوريم و صعودمان به جام جهاني منتفي شود قرارداد وي به پايان مي‌رسد. چنانچه بتوانيم كره را شكست بدهيم قرارداد تروسيه تا پايان آبان ماه سال 88 ادامه خواهد داشت.
رئيس كميته بين‌الملل فدراسيون فوتبال اضافه كرد: طبق توافقات انجام شده فقط در صورت صعود به جام جهاني با تروسيه به فعاليتمان ادامه خواهيم داد. اگر تيم راهي جام جهاني 2010 شود اين مربي مي‌تواند تا پايان مسابقات همراه تيم ملي ايران باشد.
عظيم‌زاده شايعه اختلاف 900 هزار دلاري فدراسيون با تروسيه را تكذيب كرد و گفت: اين شايعه هرگز صحت ندارد و همان طور كه گفتم با مطرح شدن تروسيه كميته بين‌الملل فدراسيون فوتبال اجازه دخالت به هيچ دلالي را نداده است؛ اگرچه با مطرح شدن تروسيه واسطه‌هاي زيادي از ايران و خارج با او تماس گرفتند. ما به طور شفاف به سرمربي فرانسوي تاكيد كرده‌ايم كه در صورت حضور حتي يك دلال ادامه مذاكرات را با او قطع خواهيم كرد.
وي گفت: چنانچه بحث سرمربي خارجي براي تيم ملي نهايي شود و اعضاي هيات رئيسه و گروه مشورتي فني تيم‌هاي ملي براي جذب سرمربي خارجي به توافق نهايي برسد با سفر تروسيه به تهران قرارداد را نهايي خواهيم كرد. اگرچه تاكنون هيچ ابلاغيه‌اي از سوي رئيس فدراسيون براي نهايي شدن مذاكره نداشتيم. طبق صحبت‌هاي انجام شده تروسيه از ما خواسته است تا روز سه‌شنبه پاسخ نهايي را به او بدهيم. وي براي نهايي شدن مذاكرات رئيس فدراسيون و كميته بين‌الملل را مي‌شناسد.
عظيم‌زاده درباره مبلغ قرارداد تروسيه تصريح كرد: هزينه دستمزد وي بسيار پايين‌تر از مربيان خارجي است كه قبلا براي تيم ملي آمده اند. به عنوان مثال دستمزد وي بسيار پايين‌تر از مبلغ تعيين شده براي خاوير كلمنته است كه سال گذشته براي تيم ملي مطرح شده بود.حتي رقم قرارداد تروسيه و دو دستيارش خيي پايين‌تر از ميزان قرارداد مربيان شاغل در ليگ برتر ايران است.
وي گفت: با توجه به شرايط حساس فوتبال ملي؛ تمايلي به انجام دادن مصاحبه نداشتيم اما در واكنش به برخي شايعات و اتهاماتي كه به كميته بين‌الملل وارد مي‌كنند مجبور به پاسخگويي شديم و با قاطعيت اعلام مي‌كنيم كه اين كميته اجازه دخالت به هيچ كسي را نخواهد داد.
عظيم زاده درباره شايعه حضور تروسيه در تيم ملي عراق يادآور شد: جوسازي برخي ها مبني بر حضور و عقد قرارداد تروسيه با تيم ملي عراق صحت ندارد. اين مربي به ما اعلام كرده اولويت اولش تيم ملي ايران است و همچنان منتظر پاسخ ما خواهد بود. وي تاكنون هيچ قراردادي با عراق نبسته و اعلام كرده تا سه شنبه منتظر ايران مي ماند.
تروسيه مليتي فرانسوي دارد و به صورت كامل به دو زبان فرانسوي و انگليسي تسلط كامل دارد و در سال‌هاي اخير به دين اسلام روي آورده است.
وي از سال 1993 تا 2005 در 7 تيم‌ بزرگسالان فعاليت كرده و در 8 باشگاه نيز تجربه كار دارد. تروسيه در سال 2002 همراه با تيم ملي ژاپن به جام جهاني صعود كرد و در سال 2000 عنوان قهرماني جام ملت‌هاي آسيا بدست آورد.
وي در سال 2002 به دليل عملكرد خوبش در ژاپن به عنوان برترين مربي قاره آسيا معرفي شد

frontlines
05-04-2009, 16:45
هنوز سرمربیگری یاوری قطعی نیست...

vahid_civil
05-04-2009, 17:35
اگه تروسیه بیاد خیلی خوبه. حتی اگه جام جهانی هم نریم

vahid_civil
05-04-2009, 17:38
در پي انتشار خبر سرمربيگري در تيم ملي
ياوري: من هم اندازه ساير گزينه‌ها شانس دارم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: هنوز به صورت قطعي به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب نشده ام و اندازه ساير گزينه‌ها شانس دارم.

محمود ياوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد انتخاب شدنش به عنوان سرمربي تيم ملي اظهار داشت: با فدراسيون مذاكراتي داشته ام و در دو شب گذشته جلساتي برگزار كرديم. اما جلسه نهايي امشب برگزار خواهد شد و همه چيز در اين نشست كه با كميته تيم هاي ملي برگزار مي‌كنيم نهايي مي‌شود.
سرمربي تيم راه آهن ادامه داد: حتي اگر 99 درصد من سرمربي تيم ملي شده باشم باز هم بايد آن يك درصد را در نظر گرفت و تا زماني كه اتفاقي نيفتاده مي‌گويم من هم مانند ساير گزينه‌ها فقط يكي از شانس‌هاي سرمربيگري تيم ملي هستم.
ياوري در مورد جلسه امشب گفت: اين نشست ساعت 19 در فدراسيون برگزار خواهد شد و تا زماني كه من به طور رسمي سرمربي تيم ملي نشوم در مورد برنامه ها و كارهايم در اين تيم صحبت نخواهم كرد زيرا نمي توانم بر اساس توهمات صحبت كرد.

M.etallic.A
05-04-2009, 17:42
این همه اخبار ضدونقیض فقط باعث ضربه بیشتر به تیم ملی میشه...یاوری چیه ؟ مایلی کهن کیه ؟ بازم فیلیپ تروسیه یه چیزی.... متاسفم آقایون حتی نمیتونن یه مربی برای تیم ملی انتخاب کنن ....

نادر1368
05-04-2009, 17:51
حیف کاش دایی میموند!اخه این چه فدراسیونیه؟فدراسیون دادکان کجا اینا کجا حرفای بزرگ میزنن تروسیه نمیاد ایران!یکی میگه افشین قطبی نزدیک شده یاوری مربی شده اصلا همین روته جان رو سرمربی بکنن بره پی کارش!

Majid393
05-04-2009, 17:51
عضو هيات رييسه فراكسيون ورزش خبر داد:
از ميان جلالي، پيرواني، ابراهيم‌زاده، ياوري، ذوالفقارنسب، پروين و حجازي يك نفر سرمربي تيم ملي فوتبال مي‌شود

علي‌اصغر يوسف‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني ايسنا، با اشاره به جلسه امروز فراكسيون ورزش و كارگروه تخصصي تربيت بدني و جوانان كميسيون فرهنگي با مسوولان فوتبال كشور، گفت: اعضاي فدراسيون فوتبال مشتمل بر كفاشيان، تاج و محمدي درباره دلايل انتخاب و بركناري علي دايي و دلايل باخت تيم ملي توضيحاتي بيان كردند.اين آقايان از دامن زدن به فضاي حساس و رواني فوتبال به ويژه پس از بر كناري سرمربي تيم ملي از سوي برنامه 90 سيماي جمهوري اسلامي گلايه و باخت تيم ملي را داراي ريشه‌هاي رواني و نه فني ارزيابي كردند.

نماينده مردم ساري افزود: مسوولان فدراسيون فوتبال تاكيد كردند به دليل در بلاتكليفي بودن فدراسيون فوتبال به مدت يك سال و نيم بايد هرچه سريعتر سرمربي تيم ملي را انتخاب مي‌كرديم، از اين رو با توجه به سابقه و تحصيلات علي دايي در تيم ملي و تيم سايپا وي را انتخاب كرديم؛ اگر چه به نقطه ضعف دايي يعني ارتباط نداشتن وي با مردم، رسانه‌ها و فدراسيون فوتبال نيز اذعان داريم.

وي تاكيد كرد: مديران فدراسيون تاكيد داشتند مربي جديد نمي‌تواند برنامه‌ريزي مناسبي براي تيم انجام دهد؛ چرا كه برنامه اعزام تيم ملي به چين و كره شمالي مشخص است. مربي جديد حتي در تغيير نفرات و ارنج تيم نيز نمي‌تواند نقش موثري ايفا كند از اين رو از گزينه‌هاي مطرح شده داخلي و خارجي ترجيح‌مان انتخاب مربي داخلي است.

عضو هيات رييسه فراكسيون ورزش مجلس، از تشكيل كميته فني متشكل از ياوري، محصص، حاج‌رضايي و مهاجراني سخن گفت و افزود: اين افراد با توجه به شرايط و حساسيت‌هاي موجود وظيفه نظارتي و مشورتي به فدراسيون فوتبال را ايفا خواهند كرد. كفاشيان مربيان داخلي و خارجي را به سه دسته مربيان كلاسيك و تحصيل‌كرده مثل آقايان جلالي، افشين پيرواني و ابراهيم‌زاده، مربيان با تجربه مثل ياوري، ذوالفقارنسب، پروين و حجازي و مربيان ايراني خارج از كشور مثل قطبي، طالبي و طوسي تقسيم‌بنده كرد، ولي تاكيد كرد سرمربي تيم ملي حتي‌الامكان از مربيان داخلي انتخاب خواهد شد.

Y@var
05-04-2009, 18:07
یا ابوالفضل. اینا هم شدن مربی..!
علی دایی 100 هزار برابر بهتر از ایناست...

M.etallic.A
05-04-2009, 18:07
ای خدا هر کس یه حرفی میزنه... فقط کم مونده آبدارچی فدراسیون هم در این مورد اطلاعیه بده. این چه مسخره بازی شروع کردن...

robert
05-04-2009, 18:12
عضو هيات رييسه فراكسيون ورزش خبر داد:
از ميان جلالي، پيرواني، ابراهيم‌زاده، ياوري، ذوالفقارنسب، پروين و حجازي يك نفر سرمربي تيم ملي فوتبال مي‌شود

پروین هم میخواد مربی بشه ؟؟ اونکه چند وقت پیش گفت : خداحافظ فوتبال !!:31:

اگه سلطان مربی بشه همه فحش خارمادر یاد میگیرن بجای فوتبال !!:31:

بی باک بی بال
05-04-2009, 18:28

عضو گروه مشاوران فني فدراسيون فوتبال گفت: يك مربي جوان و يك مربي باتجربه‌ي فوتبال كشور هدايت تيم ملي را برعهده مي‌گيرند

زرده
دراز ه
موزه

frontlines
05-04-2009, 18:49
به گزارش خبرگزاري فارس، نشست كميته تيم هاي ملي كه قرار بود ساعت 19 امروز در محل فدراسيون برگزار شود به دليل مشغله مسئولان فدراسيون برگزار نشد.
بنا بر اعلام مسئولان فدراسيون اين نشست روز آينده برگزار خواهد شد.
قرار است در اين جلسه سرمربي تيم ملي انتخاب شود.
انتهاي پيام/

بردیا
05-04-2009, 19:55
مهدی واعظی در نشست خبری علی دایی پس از شکست تیم ملی برابر عربستان در نخستین سوال از سرمربی تیم ملی از وی خواست به خاطر تیم ملی از سمت خود استفا دهد اما دایی در پاسخ به وی اعلام کرد شما درجایگاهی نیستید که در این مورد اظهار نظر کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرت و پرت اضافی گفته بوده
هیچ خبرنگاری توی هیچ جای دنیا به خودش اجازه نمیده که توی مصاحبه مطبوعاتی به یه سرمربی بگه که باید استعفا بدی.
شاید توی روزنامه هاشون اینکارو بکنن و تحت فشار قرار بدن ولی توی مصاحبه مطبوعاتی به هیچ وجه

Masoud King
05-04-2009, 19:57
تروسیه سرمربی تیم ملی فوتبال ایران

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، در حالی كه نام گزینه های داخلی برای سرمربی گری تیم ملی فوتبال كشورمان مطرح می شود؛ ساعتی پیش عظیم زاده رئیس روابط بین المللی فدراسیون فوتبال تروسیه را یكی از كاندیداهای احتمالی برای سرمربی گری تیم ملی خواند كه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال طی چهار جلسه با وی مذاكره كرده و از لحاظ مالی نیز حتی با او به توافق رسیده است.

عظیم زاده ادامه داد : مبلغ توافق شده با تروسیه از بسیاری مربیان داخلی نیز كمتر است و او كاملا شرایط فدراسیون فوتبال را پذیرفته است .

عظیم زاده در پایان ابراز امیدواری كرد : با انتخاب اصلح در راس تیم ملی فوتبال كشورمان پاسخ مردم و هواداران تیم ملی به خوبی داده شود.

JEFF_HARDY
05-04-2009, 20:30
پروین هم میخواد مربی بشه ؟؟ اونکه چند وقت پیش گفت : خداحافظ فوتبال !!:31:

اگه سلطان مربی بشه همه فحش خارمادر یاد میگیرن بجای فوتبال !!:31:

عضو گروه مشاوران فني فدراسيون فوتبال گفت: يك مربي جوان و يك مربي باتجربه‌ي فوتبال كشور هدايت تيم ملي را برعهده مي‌گيرند

زرده
دراز ه
موزه
دم همتون گرم خيلي باحاليد.من پرسپوليسي هستم، ولي خدا شاهده با بابام داشتيم تلوزيون نيگا مي كرديم،اون سالي كه پرسپوليس هانس ديتر اشميت رو اورد قبلش با سلطان مصاحبه كردن گفت ما مي خوايم يه مربي بياريم كه تو يكي دو تا تيم اروپايي سوت زده ياشه،نمي دونشت مي خواد داور بياره يا مربي!

تروسیه سرمربی تیم ملی فوتبال ایران

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، در حالی كه نام گزینه های داخلی برای سرمربی گری تیم ملی فوتبال كشورمان مطرح می شود؛ ساعتی پیش عظیم زاده رئیس روابط بین المللی فدراسیون فوتبال تروسیه را یكی از كاندیداهای احتمالی برای سرمربی گری تیم ملی خواند كه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال طی چهار جلسه با وی مذاكره كرده و از لحاظ مالی نیز حتی با او به توافق رسیده است.

عظیم زاده ادامه داد : مبلغ توافق شده با تروسیه از بسیاری مربیان داخلی نیز كمتر است و او كاملا شرایط فدراسیون فوتبال را پذیرفته است .

عظیم زاده در پایان ابراز امیدواری كرد : با انتخاب اصلح در راس تیم ملی فوتبال كشورمان پاسخ مردم و هواداران تیم ملی به خوبی داده شود.

3 صفحه قبل گفتن با قطبي تموم كردن
ولي خبر ورزشي از قول يكي از اين مقامات فدراسيون گفته بود سر مربي تيم ملي 100 درصد داخلي هست و در حال حاضر مشغول به كار هست،يعني نه قطبي نه تروسيه

malkemid
05-04-2009, 20:44
دم همتون گرم خيلي باحاليد.من پرسپوليسي هستم، ولي خدا شاهده با بابام داشتيم تلوزيون نيگا مي كرديم،اون سالي كه پرسپوليس هانس ديتر اشميت رو اورد قبلش با سلطان مصاحبه كردن گفت ما مي خوايم يه مربي بياريم كه تو يكي دو تا تيم اروپايي سوت زده ياشه،نمي دونشت مي خواد داور بياره يا مربي!

3 صفحه قبل گفتن با قطبي تموم كردن
ولي خبر ورزشي از قول يكي از اين مقامات فدراسيون گفته بود سر مربي تيم ملي 100 درصد داخلي هست و در حال حاضر مشغول به كار هست،يعني نه قطبي نه تروسيه

مگه قطبی خارجیه؟!

JEFF_HARDY
05-04-2009, 20:58
مگه قطبی خارجیه؟!
نه ولي در داخل مشغول كار نيست
به هر حال حرفيه كه اون زده،شايد طبق معمول حرف مفت باشه

mohamad23
05-04-2009, 21:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حشمت مهاجرانی

در پی رایزنی‌های‌ فدراسیون فوتبال ایران حشمت مهاجرانی به عنوان مدیر فنی تیم ملی انتخاب شد. وی در گفت‌وگو با دویچه وله گفت که مربیان جدید تیم ملی از بین زوج‌های ذوالفقارنسب/مظلومی و یاوری/ابراهیم‌زاده انتخاب خواهند شد.

حشمت مهاجرانی، چهره قدیمی فوتبال ایران، پس از بیش از ۳۰ سال دوری، دوباره به فوتبال ملی ایران باز می‌گردد. وی در پی نشست‌های روز‌های اخیر فدراسیون فوتبال ایران به همکاری با تیم ملی ایران فراخوانده شد. حشمت مهاجرانی از این پس در سمت مدیریت فنی تیم ملی بر عملکرد مربیان نظارت خواهد داشت و همچنین به عنوان مشاور، تیم ملی را از نزدیک همراهی خواهد کرد.

او پس از سرمربی‌گری تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین، از ایران به امارات متحده عربی مهاجرت کرد و از آن زمان مقیم این کشور است. مهاجرانی در طول سه دهه گذشته سرمربیگری تیم های اماراتی و تیم ملی فوتبال عمان را بر عهده داشت.

حشمت مهاجرانی در گفت‌و‌گو با بخش فارسی دویچه وله اظهار داشت که انتخاب سرمربی خارجی برای تیم ملی منتفی است و فدراسیون فوتبال ایران در جلسه یکشنبه شب (۱۶ فروردین) خود مربیان جدید تیم ملی را اعلام خواهد کرد. بدین ترتیب فلیپ تروسیه فرانسوی از میان گزینه‌ها کنار رفته است.

حشمت مهاجرانی خاطرنشان کرد که ترکیب جدید کادر فنی تیم ملی از سرمربی کهنه کار و با تجربه ایرانی در کنار مربی جوان داخلی تشکیل خواهد شد. در این چهارچوب از میان زوج‌های محمود یاوری/منصور ابراهیم زاده و یا بیژن ذوالفقارنسب/پرویز مظلومی گزینشی صورت خواهد گرفت. اریش روته مولر آلمانی که به عنوان دستیار علی دایی عضو کادر فنی تیم ملی ایران بود و با فدراسیون فوتبال ایران تا پایان سال ۲۰۰۹ قرارداد دارد، همچنان به عنوان مربی و طراح تمرین در کنار تیم ملی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

mf.designing
05-04-2009, 21:42
دوستان آیا باز هم امیدی به اومدن قطبی هستش ؟ :2:

M.etallic.A
05-04-2009, 21:49
من یکی که قاطی کردم دیگه... انتخاب سرمربی تیم ملی هم شده معمای انیشتین... آخرش میرن بدترین گزینه رو انتخاب میکنن حالا ببینید کی گفتم...

M.etallic.A
05-04-2009, 21:50
دوستان آیا باز هم امیدی به اومدن قطبی هستش ؟

جناب علی آبادی و بروبچه ها ( یا همون خانم بچه ها ) مخالف حضور ایشون هستن.

m2stech
05-04-2009, 22:00
دلیل حذف قطبی از جمع گزینه های تیم ملی فاش شد!!

یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد:" مهمترین دلیلی که باعث شد افشین قطبی شانس خود را برای رسیدن به تیم ملی از دست بدهد پیشنهاد وی به یکی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بود.

پس از آن که اعضای کمیته ویژه فدراسیون فوتبال تصمیم گرفتند نام محمد مایلی کهن را به عنوان گزینه نهایی به کمیته تیم‌های ملی معرفی کنند سوالات بسیار زیادی در خصوص دلایل حذف قطبی از جمع گزینه‌های هدایت تیم ملی مطرح شد.

یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در این خصوص اعلام کرد:" افشین قطبی تمایل بسیار زیادی برای حضور در تیم ملی داشت اما آخرین حرکت وی برای بالا بردن شانس انتخابش باعث شد اعضای هیات رئیسه فدراسیون جملگی رای به حذف وی از جمع گزینه دهند و با نگاه‌ ویژه‌ای برنامه‌های محمد مایلی کهن را بررسی کنند."

وی در خصوص پیشنهاد قطبی که منجر به حذف وی از جمع گزینه ها شد، توصیح داد:" افشین قطبی برای بالا بردن شانس انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی از طریق یک واسطه به یکی از اعضای هیات رئیسه اعلام کرده است من حاضرم در صورتی که به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شوم پول نگیرم و مبلغی هم به فدراسیون بپردازم!"

وی در ادامه گفت:"پیشنهاد قطبی زیاد به مذاق مسوولان فدراسیون خوش نیامد چرا که شان فدراسیون فوتبال ایران و تیم ملی بسیار بالاتر از اینست که یک مربی برای رسیدن به نیمکت تیم ملی پول پرداخت کند. به همین دلیل پس از طرح این موضوع در جلسه شنبه شب کمیته تیم‌های ملی اکثریت اعضا رای به حذف نام افشین قطبی از جمع گزینه‌های هدایت تیم ملی می‌دهند.

منبع:ariensport.com

m2stech
05-04-2009, 22:01
تركيب احتمالی كادر فنی جديد تيم ملی فوتبال

در شرايطی كه فدراسيون فوتبال برای انتخاب سرمربی جديد تيم ملی جلسات فشرده‌ای را برگزار كرده، برگزاری اين جلسات به انتخاب تركيبی جديد در كادر فنی تيم ملی منتج شده است.

به گزارش ایسنا، پس از جلسات متعدد فدراسیون فوتبال با كارشناسان در نهایت فدراسیون به تركیب جدیدی رسیده كه به احتمال فراوان تركیب جدید كادرفنی تیم ملی به این شرح خواهد بود.

مدیرفنی: حشمت مهاجرانی

سرمربی:‌ محمود یاوری

مربی:‌ منصور ابراهیم‌زاده

سرپرست: منصور پورحیدری

همچنین براساس تصمیم گرفته شده به احتمال فراوان افشین قطبی به عنوان مشاور تیم ملی همكاری خواهد كرد.

روته مولر مربی آلمانی تیم ملی به دلیل عقد قرارداد یكساله با فدراسیون فوتبال همچنان به عنوان یكی از اعضای كادر فنی در تیم ملی همكاری خواهد داشت.

تیم ملی فوتبال ایران 16 خرداد در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی به دیدار كره‌ی شمالی می‌رود.

m2stech
05-04-2009, 22:14
علی دایی: پس از انتخابات ریاست جمهوری سخن می گویم

علی دایی با اشاره به دخالت عمده ی برخی دولتمردان در مسائل مربوط به تیم ملی بر "افشای عوامل عجیب و غریب در برکناری اش پس از انتخابات ریاست جمهوری " تاکید کرده است.

خبرنگار خبرگزاری «انتخاب» به نقل از یک منبع مطلع گزارش داد که علی دایی در جلسه ای اعلام کرده که فعلاً قصدی برای صحبت کردن در مورد برکناری اش ندارد.

بنابراین گزارش، وی افزوده است: با توجه به عواملی که در برکناری ام دخیل بوده ترجیح می دهم پس از انتخابات ریاست جمهوری در این مورد صحبت کنم.

دایی با اشاره به دخالت عمده ی برخی دولتمردان در مسائل مربوط به تیم ملی بر "افشای عوامل عجیب و غریب در برکناری اش پس از انتخابات ریاست جمهوری " تاکید کرده است.

گفتنی است، علی دایی پس از شکست غیرمنتظره مقابل عربستان در مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال، از سرمربیگری تیم ملی برکنار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری «انتخاب»، کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال نیز ضمن بیان این مطلب که "مخالف اخراج علی دایی بوده" اعلام کرد که نه در "پذیرفتن سمت سرمربی گری برای علی دایی" و نه در "اخراجش" نقشی نداشته است.

Masoud King
05-04-2009, 22:20
به نظر من دلیلش همون مصاحبه با bbc هستش!

M.etallic.A
05-04-2009, 22:24

یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد:" مهمترین دلیلی که باعث شد افشین قطبی شانس خود را برای رسیدن به تیم ملی از دست بدهد پیشنهاد وی به یکی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بود.

پس از آن که اعضای کمیته ویژه فدراسیون فوتبال تصمیم گرفتند نام محمد مایلی کهن را به عنوان گزینه نهایی به کمیته تیم‌های ملی معرفی کنند سوالات بسیار زیادی در خصوص دلایل حذف قطبی از جمع گزینه‌های هدایت تیم ملی مطرح شد.

یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در این خصوص اعلام کرد:" افشین قطبی تمایل بسیار زیادی برای حضور در تیم ملی داشت اما آخرین حرکت وی برای بالا بردن شانس انتخابش باعث شد اعضای هیات رئیسه فدراسیون جملگی رای به حذف وی از جمع گزینه دهند و با نگاه‌ ویژه‌ای برنامه‌های محمد مایلی کهن را بررسی کنند."

وی در خصوص پیشنهاد قطبی که منجر به حذف وی از جمع گزینه ها شد، توصیح داد:" افشین قطبی برای بالا بردن شانس انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی از طریق یک واسطه به یکی از اعضای هیات رئیسه اعلام کرده است من حاضرم در صورتی که به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شوم پول نگیرم و مبلغی هم به فدراسیون بپردازم!"

وی در ادامه گفت:"پیشنهاد قطبی زیاد به مذاق مسوولان فدراسیون خوش نیامد چرا که شان فدراسیون فوتبال ایران و تیم ملی بسیار بالاتر از اینست که یک مربی برای رسیدن به نیمکت تیم ملی پول پرداخت کند. به همین دلیل پس از طرح این موضوع در جلسه شنبه شب کمیته تیم‌های ملی اکثریت اعضا رای به حذف نام افشین قطبی از جمع گزینه‌های هدایت تیم ملی می‌دهند.

منبع:ariensport.com

بابا اینا دیوانه ن... خوب این نشون میده طرف عاشق کشورشه که نه تنها حاضره مجانی کار کنه یه پولیم از جیب میده. این کجاش توهین آمیزه ؟ خاک بر سرتون برید همون مایلی کهن رو بیارید که رفته بود پیش رئیس جمهور گریه زاری کرده بود که هیچ کس به من تیم نمیده. بعد رئیس جمهور هم سفارشش رو کرد آوردنش سایپا حالا این میخواد مربی تیم ملی بشه ؟

JEFF_HARDY
05-04-2009, 22:28
تركيب احتمالی كادر فنی جديد تيم ملی فوتبال

مدیرفنی: حشمت مهاجرانی

سرمربی:‌ محمود یاوری

سرپرست: منصور پورحیدری

.

ماشالا خانه سالمندانه،جمع سنشون به زمان پارينه سنگي ميرسه،خرابشده كه صاحاب نداره كه

masoudtr
05-04-2009, 23:03
یک زمانی هدفشون این بود که وزن نیمکت تیم ملی را بالا ببرند حالا مثل اینکه هدفشون اینه سن نیمکت را بالا ببرند
این داستان هم قدیمی شده اول اسامی مربیان درجه یک را میگن بعد یهو تیم را میدن به خزوخیل ها
درست مثل این دفعه که دایی اومد

MoJtaBa.R
05-04-2009, 23:25
روز به روز بيشتر شبيه به برره ميشه

اينهمه آدم با استعداد ريختن سر فوتبال مث بختک !

bleu2u4u
05-04-2009, 23:40

مـــادر جان !!!

Grand
06-04-2009, 00:12
این قضیه انتخاب مربی دیگه خیلی لوس شده :2:

resident_evil
06-04-2009, 00:22
این قضیه انتخاب مربی دیگه خیلی لوس شده :2:

هميشه لوس بوده !!! :27:

نادر1368
06-04-2009, 10:47
پیروانی و جلالی بین این عزیزان مناسبتره از اقای احمدی نژاد در استانه انتخابات!و از همسر مکرمه عزیزان مسئول خواستارم تا نهایت فشار را بجای اورند با تشکر یکی از سرگرم شدگان فوتبال.

M.etallic.A
06-04-2009, 10:56
پیروانی تو پرسپولیس چیکار کرد که حالا مثلا بیاد تو تیم ملی ؟ از بین این گزینه ها هیچ کدوم به درد نمیخوره. هیچی بهتره. همون مولر بمونه از اینا بهتره.

mehdi_vsgh
06-04-2009, 11:14
چرت و پرت اضافی گفته بوده
هیچ خبرنگاری توی هیچ جای دنیا به خودش اجازه نمیده که توی مصاحبه مطبوعاتی به یه سرمربی بگه که باید استعفا بدی.
شاید توی روزنامه هاشون اینکارو بکنن و تحت فشار قرار بدن ولی توی مصاحبه مطبوعاتی به هیچ وجه
چرا عزیز صحت داره...
تو برنامه 90 فیلم مصاحبه رو نشون دادن....مرتیکه علی دایی یه ذره صحبت کردن بلد نبود
بهش میگن چه تاکتیکی داشتی برای بازی؟
میگفت شما بگو ببینم تاکتیک یعنی چی تا بهت بگم
میگفت برین توی خونه روی بشیینین قشنگ بازی رو ببینید تا بعد بهتون بگم تاکتیک یعنی چی؟؟؟
همش کارش شده دعوا کردن:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

دوستان آیا باز هم امیدی به اومدن قطبی هستش ؟ :2:

خیر قطعا قطبی نخواهد شد....

-----------------

امروز تو خبرورزشی زده بود ممکنه مجدد دایی بیاد سر کار
فعلا که کفاشیان منتظره رای علی ابادی هستش

----------------
احتمال بیشتر سرمربی محمود یاوری میشه:2:

پیروانی تو پرسپولیس چیکار کرد که حالا مثلا بیاد تو تیم ملی ؟ از بین این گزینه ها هیچ کدوم به درد نمیخوره. هیچی بهتره. همون مولر بمونه از اینا بهتره. منظورش غلامحجسین پیروانیه

که اونم منتفیه چون میخواد با تیم امید کار کنه و علاقه‌ای برای کار با تیم بزرگسالان نداره

poria_mc
06-04-2009, 11:22
پیروانی تو پرسپولیس چیکار کرد که حالا مثلا بیاد تو تیم ملی ؟ از بین این گزینه ها هیچ کدوم به درد نمیخوره. هیچی بهتره. همون مولر بمونه از اینا بهتره.
منظورش غلام پیروانیه که الان سرمربی تیم امیده!

بی باک بی بال
06-04-2009, 11:51
ما باید قبول کنیم که از فوتبال اسیا عقب مانده ای

بی باک بی بال
06-04-2009, 11:57

علی دایی با اشاره به دخالت عمده ی برخی دولتمردان در مسائل مربوط به تیم ملی بر "افشای عوامل عجیب و غریب در برکناری اش پس از انتخابات ریاست جمهوری " تاکید کرده است.

.
مثل اینکه سرت به تنت زیادی کرده

نادر1368
06-04-2009, 12:25
این 48 ساعت کی تموم میشه؟!لابی ها دارن با هم رقابت میکنند و هرکی به نفع یکی باید بره کنار شرایط حساسیه!

H A M A S
06-04-2009, 12:38
لابی حاجی مایلی از همه پر زورتره

mehdi30nema
06-04-2009, 13:10
من نمیدونم کی سر مسئولین ورزش ما میخاد به سنگ بخوره ؟
بعد از اون افتضاحی که دایی به وجود آورد و عملا شانس صعود مستقیم به جام جهانی را از بین برد حالا دوباره قراره بریم سراغ امثال مایلی کهن و یاوری و... یعنی از چاله در بیایم و بیوفتیم تو چاه .
به جای اینکه دنباله یه مربی با دانش برن که تو این سه تا بازی یه کاری بکنه باز رفتن دنباله هرچی مربی ارزون قیمت و سنتی .

m2stech
06-04-2009, 13:16
مصاحبه با رسانه‏های ضد نظام بزرگ‏ترین دردسر قطبی

منابع خبری از کشورهای حاشیه خلیج‏فارس در گزارش‏هایی مدعی شدند، بزرگ‏ترین دردسر افشین قطبی برای رسیدن به نیمکت تیم ملی ایران، مصاحبه‏های تند با رسانه‏های ضدنظام و بیان مسائلی است که عبور از خطوط قرمز تلقی می‏شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، منابع خبری عربی منطقه در روزهای اخیر با ارائه تحلیل‏های پیرامون تلاش‏ جریان‏هایی برای انتخاب سرمربی مستعفی پرسپولیس برای هدایت تیم ملی مدعی شدند، در حالی که برخی رسانه‏های داخلی ایران نقش واسطه و دلال را بر عهده گرفته‏اند، گزینه قطبی با دردسری به نام گفت و گو با رسانه‏های ضدنظام روبرو است و اظهارات غیرقابل توجیه این مربی در خصوص مسائل مختلف کشور در چند محفل رسانه‏ای مخالف جمهوری اسلامی ایران باعث شده، وی به عنوان فرد مناسبی که بتواند از هویت ملی و اسلامی ایران را تحت عنوان مربی تیم ملی حفظ کند، مورد تایید نباشد و از او صرف نظر شود.

این گزارش‏ می‏افزاید، یک مربی داخلی که با افشین قطبی روابط نزدیکی دارد، سعی می‏کند او را به تیم ملی نزدیک کند اما واکنش‏های قطبی پس از ترک ایران و بیان مسائلی برخلاف مواضع ملی ایران، به طرز طبیعی باعث شده در حال حاضر از شانس کمتری برای هدایت تیم ملی کشورمان داشته باشد.

از سوی دیگر گفت و گوی یکی از رسانه‏های داخلی با کریمی و موضع‏گیری‏هایش در خصوص عملکرد دایی، در کشورهای خلیج‏فارس و به ویژه امارات و عربستان بازتاب وسیعی داشته و برخی سایت‏های عربی با ترجمه این مصاحبه، از فوتبال ایران به عنوان "کلاف سر در گم" یاد کرده‏اند.

گزارش معاملات، درآمدهای کلان و زندگی لوکس بازیکنان ایرانی در آن سوی آب‏ها نیز در این ایام بیشتر در دایره توجه قرار گرفته و مورد پردازش قرار می‏گیرد.

برخی کاربران اینترنتی عرب در نظرات خود، فوتبال ایران را فوتبال بیماری خوانده‏اند که با وجود پتانسیل‏های بالا از شانس اندکی برای صعود به جام جهانی آفریقای جنوبی برخوردار است.

m2stech
06-04-2009, 13:19
سرپرست تيم ملی فوتبال استعفا کرد

يک هفته پس از برکناری علی دايی سرمربی تيم ملی فوتبال ايران، سرپرست اين تيم از سمت خود کناره گيری کرد.

" احمد ابراهیمی" دراین ارتباط به ایرنا گفت: ‌بعد از باخت تیم ملی به عربستان و برکناری علی دایی به این جمع بندی رسیدم که دیگر تیم ملی را به عنوان سرپرست همراهی نکنم.
وی با اشاره به اینکه برای گرفتن این تصمیم از جانب هیچ گروه و یا شخصی تحت فشار قرار نداشته است افزود: این تصمیم را تنها با جمع بندی و ارزیابی شرایط موجود اتخاذ کرده و به هیچ وجه تحت فشار قرار نداشته ام.
سرپرست تیم ملی افزود: یکشنبه عصر متن استعفای خود را به نایب رییس فدراسیون تحویل داده و درانتظار پاسخ فدراسیون هستم.
ابراهیمی درعین حال تصریح کرد: هنوز از عدم و یا پذیرش استعفایم از سوی رییس فدراسیون فوتبال اطلاعی ندارم.

وی تاکید کرد: سرپرستی تیم ملی فوتبال کار بسیار دشواری است که در طول داشتن این مسوولیت تمامی سعی خود را برای بهتر به اجرا در آمدن آن بکار بستم.

m2stech
06-04-2009, 13:20
368 سال تجربه روی نیمکت!

هر چقدر به کادر فنی سابق تیم ملی اتهام بی‌تجربگی زده‌می‌شد، در کادر فنی جدید احتمالی، این تجربه است که حرف اول را می‌زند!

به نوشته جام جم، حشمت مهاجرانی با 73، محمود یاوری با 68، منصور پورحیدری و اریش روته‌مولر با 64، منصور ابراهیم‌زاده با 54 و افشین قطبی با 45 سال سن روی هم 368 سال سن دارند تا دیگر هیچ‌کس نتواند از بی‌تجربگی نیمکت تیم ملی ایرادی بگیرد!

این جذاب‌ترین نکته‌ای است که در کادر فنی جدید جلب نظر می‌کند. البته اگر به جای افشین قطبی که باعث افت این کوه تجربه شده، از ناصر ابراهیمی استفاده می‌شد، نیمکت تیم ملی صاحب رکورد یگانه‌ای در زمینه «باتجربگی» می‌شد!

bleu2u4u
هر یه روزی که از دست میدیم داریم خودمون و از جام جهانی دورتر میکنیم

m2stech
محمود یاوری سرمربی تیم ملی فوتبال شد

به دنبال برگزاری جلسات فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال کشور، محمود یاوری با نظر اعضای کمیته انتخاب سرمربی و مسوولان فدراسیون، برای هدایت تیم ملی منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، پس از بررسی های انجام شده در جلسات فدراسیون فوتبال، محمود یاوری به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال انتخاب شد.

به همین منظور ساعت 7 امشب جلسه ای در فدراسیون فوتبال به منظور بررسی ها و اعلام نهایی نام این سرمربی برگزار خواهد شد.
البته این موضوع باز هم در گرو این است که عوامل خارجی بر این تصمیم تأثیرگذار نباشد.

m2stech
06-04-2009, 13:21
مخالفت مجلسی‏ها با مهاجرانی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست روز گذشته خود با مسئولان فدراسیون فوتبال ، نسبت به انتخاب حشمت مهاجرانی به عنوان یكی از اعضای اصلی كادر فنی تیم ملی فوتبال كشورمان واكنش نشان دادند.

به گزارش ایپنا، در این نشست چند نماینده مجلس با اشاره به سوابق كاری و فردی این مربی ، از علی كفاشیان خواستند تا در تركیب جدید كادر فنی تیم ملی از حشمت مهاجرانی استفاده نكنند. استدلال این نمایندگان مجلس درخصوص زندگی حشمت مهاجرانی در امارات از زمان انقلاب شكوهمند اسلامی بوده است.

علی كفاشیان نیز در پاسخ به توصیه نمایندگان با اشاره به شایعه عدم استقلال فدراسیون در تصمیم گیری ها ، از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی خواست تا در این قضیه پیشنهاد را جایگزین توصیه كنند.

كفاشیان خاطرنشان كرده است كه فدراسیون با علم به این پیشنهاد نمایندگان مجلس ، بهترین تصمیم را برای كادر فنی خواهد گرفت.

Fusi0n
06-04-2009, 14:34
به گزارش ایپنا، در این نشست چند نماینده مجلس با اشاره به سوابق كاری و فردی این مربی ، از علی كفاشیان خواستند تا در تركیب جدید كادر فنی تیم ملی از حشمت مهاجرانی استفاده نكنند. استدلال این نمایندگان مجلس درخصوص زندگی حشمت مهاجرانی در امارات از زمان انقلاب شكوهمند اسلامی بوده است.

واقعا وضع شیر تو شیر به جای رسیده که همه دارن دخالت میکننن بازم میگم کلا رسیدن به جام جانی از فکرمون باید بیرون کشید

bbkagp
06-04-2009, 14:59

خبرنگار خبرگزاری «انتخاب» به نقل از یک منبع مطلع گزارش داد که علی دایی در جلسه ای اعلام کرده که فعلاً قصدی برای صحبت کردن در مورد برکناری اش ندارد.

بنابراین گزارش، وی افزوده است: با توجه به عواملی که در برکناری ام دخیل بوده ترجیح می دهم پس از انتخابات ریاست جمهوری در این مورد صحبت کنم.

دایی با اشاره به دخالت عمده ی برخی دولتمردان در مسائل مربوط به تیم ملی بر "افشای عوامل عجیب و غریب در برکناری اش پس از انتخابات ریاست جمهوری " تاکید کرده است.

گفتنی است، علی دایی پس از شکست غیرمنتظره مقابل عربستان در مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال، از سرمربیگری تیم ملی برکنار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری «انتخاب»، کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال نیز ضمن بیان این مطلب که "مخالف اخراج علی دایی بوده" اعلام کرد که نه در "پذیرفتن سمت سرمربی گری برای علی دایی" و نه در "اخراجش" نقشی نداشته است.
ای ول دایی... همه می دونن برکناری دایی سیاسی بود

masoudtr
06-04-2009, 15:32
سبزی فروشی سر محل ما بهتر از این بیسواد ها میتونه مربی انتخاب کنه
این کفشدوزیان چقدر بدبخته که باید باز علی ابادی بهش نخ بده مرتیکه مترسک است یک بار فوتبال ایران س همین کارها تعلیق شد بس نبود

یک کلام بگو بود و نبودم یکی است دیگه

اماستیاف
06-04-2009, 17:04
معرفي در پايان جلسه امروز فدراسيون
مايلي‌كهن سرمربي تيم ملي فوتبال ايران مي‌شود

خبرگزاري فارس: در نشست امروز كميته تيم‌هاي ملي به احتمال فراوان محمد مايلي كهن بعنوان سرمربي تيم ملي ايران معرفي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، ساعت 18 امروز جلسه كميته تيم‌هاي ملي در محل فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد تا جانشين علي دايي در تيم ملي انتخاب شود.
به گفته يك منبع آگاه، مسئولان فدراسيون بالاخره براي انتخاب سرمربي به جمع بندي رسيده و محمد مايلي‌كهن را برگزيده اند.
اين تصميم به احتمال فراوان پس از نشست امروز به طور رسمي اعلام خواهد شد

mehdi_vsgh
06-04-2009, 17:20
محمد مايلي‌كهن به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از نشست هاي مختلف در فدراسيون فوتبال با حضور مسوولان و كارشناسان اين رشته، سرانجام محمد مايلي‌كهن مربي اسبق تيم ملي فوتبال به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد.

محمد مايلي‌كهن، امير قلعه نويي، افشين قطبي و محمود ياوري گزينه‌هاي مدنظر فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم ملي بودند كه در نهايت محمد مايلي‌كهن سكان هدايت تيم ملي فوتبال ايران را برعهده گرفت.

9 روز پيش و پس از شكست ايران به عربستان در تهران، علي دايي از سمت سرمربيگري تيم ملي ايران بركنار شده بود.

مايلي كهن هدايت تيم ملي فوتبال در سه ديدار حساس ايران برابر كره‌شمالي،‌ امارات و كره‌ي جنوبي در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 را برعهده دارد.

mehdi_vsgh
06-04-2009, 17:22
برای خودم متاسفم که وقت و انرژیمو برای این تیم ملی و برای دفاع از اون دارم هدر دادم.. چه روزهایی بود اون زمان که با هر باخت تیم ملی گریه میکردم با هر بردش چه شادیهایی میکردم

اما الان متاسفانه با این وضعیت جام جهانی که هیچ....جام محلات هم نخواهیم رفت

رفت تا 8 سال دیگه(با توجه به اینکه مجدد نازخاتون رئیس جمهور میشه)..پس عملا جام جهانی بعدی رو هم از دست دادیم)

بی باک بی بال
06-04-2009, 17:35
حال که شد باید ازش همایت کنیم

mf.designing
06-04-2009, 17:39
بهترین انتخاب فقط وفقط قطبی بود ، قطبــــــــــــــــــــــ ـــــــــی

mehdi_vsgh
06-04-2009, 17:51
حال که شد باید ازش همایت کنیم
حمایت که میکنیم...من فقط با علی دایی مشکل داشتم و هر وقت شکست میخورد خوشحال میشدم...

از مایلی کهن متنفر هستم ولی نه در حدی که بخوام از شکست تیم ملی خوشحال بشم
برای تیم ملی ارزوی موفقیت دارم

ولی مطمئن هستم مایلی کهن به تیم گند میزنه
به جز ریس جمهور هیچکس از اون حمایت نکرده
بدترین انتخاب ممکنه بوده برای سرمربی گری

اماستیاف
06-04-2009, 17:54
حمایت که میکنیم...من فقط با علی دایی مشکل داشتم و هر وقت شکست میخورد خوشحال میشدم...

از مایلی کهن متنفر هستم ولی نه در حدی که بخوام از شکست تیم ملی خوشحال بشم
برای تیم ملی ارزوی موفقیت دارم

تاید میشه.
این چیزها اصلا کارشناسی نمیشه.
فقط نظر رئیس جمهور مهمه.
همه چیزمون سیاسیه !!!!

gmuosavi
06-04-2009, 18:09

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از نشست هاي مختلف در فدراسيون فوتبال با حضور مسوولان و كارشناسان اين رشته، سرانجام محمد مايلي‌كهن مربي اسبق تيم ملي فوتبال به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد.

محمد مايلي‌كهن، امير قلعه نويي، افشين قطبي و محمود ياوري گزينه‌هاي مدنظر فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم ملي بودند كه در نهايت محمد مايلي‌كهن سكان هدايت تيم ملي فوتبال ايران را برعهده گرفت.

9 روز پيش و پس از شكست ايران به عربستان در تهران، علي دايي از سمت سرمربيگري تيم ملي ايران بركنار شده بود.

مايلي كهن هدايت تيم ملي فوتبال در سه ديدار حساس ايران برابر كره‌شمالي،‌ امارات و كره‌ي جنوبي در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 را برعهده دارد.

اینجا که یه چیز دیگه نوشته !!!

قلعه نویی سرمربی تیم ملی؛ پروین مدیر فنی

دقایقی پیش برخی منابع خبری از انتخاب امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی تیم ملی از سوی کمیته تیم‌های ملی خبر دادند.

تا زمانی که سایت خود فدراسیون ننویسه همش شایعه ست

بردیا
06-04-2009, 18:11
اخبار که الان گفت فعلا چیزی نگفتن
شماها هم چه جوگیرایی هستیدا
تا رسمی اعلام نکردن باور نکنید

shahbab
06-04-2009, 18:19

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از نشست هاي مختلف در فدراسيون فوتبال با حضور مسوولان و كارشناسان اين رشته، سرانجام محمد مايلي‌كهن مربي اسبق تيم ملي فوتبال به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد. .
صد رحمت به كفن دزد اولي....اين يكي به مراتب از دايي بيسواد تر و وابسته تر و سياسي تر است.

s-b
06-04-2009, 19:21
پيش از اين گزينه هايي چون محمود ياوري، افشين قطبي، امير قلعه نويي و فيليپ تروسيه براي هدايت تيم ملي در سه ديدار آينده نامزد شده بودند.

پس از بررسي هاي انجام شده توسط فدراسيون فوتبال براي انتخاب سرمربي تيم ملي ايران، محمد مايلي كهن هدايت تيم را بر عهده گرفت.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::41:: 41::41:

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران ، به دنبال جلسات مسوولان فدراسيون فوتبال و كارشناسان فوتبالي، در نهايت از ميان گزينه هاي مطرح شده، محمد مايلي كهن به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد.

پيش از اين گزينه هايي چون محمود ياوري، افشين قطبي، امير قلعه نويي و فيليپ تروسيه براي هدايت تيم ملي در سه ديدار آينده نامزد شده بودند.

مايلي كهن در آخرين تجربه ملي خود هدايت تيم ملي فوتبال المپيك را برعهده داشت كه به همراه اين تيم از صعود به مرحله دوم رقابت هاي مقدماتي المپيك بازمانده بود.

وي از حاميان اصلي محمد علي ابادي در زمان انتخابات رياست جمهوري براي بر عهده گرفتن رياست سازمان ورزش بوده و هم اكنون به عنوان كارمند رسمي سازمان تربيت بدني مشغول به كار است.

قرار است حكم محمد مايلي كهن تا لحظاتي ديگر از سوي رييس فدراسيون فوتبال صادر شود.

خدا حافظ جام جهانی :41::41::41::41::41::41:

momkhbpsp
06-04-2009, 19:31
هنوز تایید نشده...
امیدوارم کفاشیان امضاش نکنه
واگرنه باید بدونه داره حکم استفاء خودش رو امضاءمیکنه

ferdfe
06-04-2009, 19:32
واقعا مهران مديري با برنامه اي كه ساخت خيلي از حقايق رو نشون داد !!!!

ferdfe
06-04-2009, 19:34
هنوز تایید نشده...
امیدوارم کفاشیان امضاش نکنه
واگرنه باید بدونه داره حکم استفاء خودش رو امضاءمیکنه

كفاشيان فقط يه مترسك يا به نوعي عروسك !!!!

s-b
06-04-2009, 19:34
تروسیه بهترین گزینه بود ولی.....

saegheh67
06-04-2009, 19:38
این مایلی کهن مثل مار بوا چمبره زده بید روی این تیم ملی و ولش نمیکنه ههههههههههههههههههههههههه هههههههااااا

momkhbpsp
06-04-2009, 19:40
مايلي كهن،سرمربي تيم ملي ایران

.مايلي كهن مربي باتجربه اي ست و حمايت مسئولان سياسي را پشت سر خود دارد اما از فقدان محبوبيت رنج مي برد

سايت گل - محمد مايلي كهن، در تصميمي قابل انتظار سمت سرمربيگري تيم ملي ايران را به كارنامه مربيگري خود اضافه كرد.او كه براي دوم به اين سمت منصوب مي شود گزينه نهايي فدراسيون فوتبال ايران بعد از اخراج علي دايي است. او در شرايطي به اين پست گمارده شده كه بعد از چند سال دوري از سطح اول ايران هدايت تيم بحران زده سايپا را دردست گرفت و در 5 هفته اول نتايج خوبي با اين تيم گرفت،اما در نهايت سايپا دوباره مثل قبل نتيجه مي گيرد.مايلي كهن مربي باتجربه اي ست و حمايت مسئولان سياسي را پشت سر خود دارد اما از فقدان محبوبيت رنج مي برد. آخرين بازي ملي او با تيم قطر بود كه ايران با دو گل مغلوب حريف خود شد....درست 12 سال پيش

MyEnd
06-04-2009, 19:44
تروسیه بهترین گزینه بود ولی.....
بهترین گزینه عوض نکردن مربی بود!!
الان اگه یکی بیاد نتونه کاری کنه بهونه داره و راحت میتونه خودش رو تبرئه کنه...
کاری که خیلی ها میکنن .
آخرش هم میگن تو این مدت کم نباید انتظار داشت که ... یا ما هنوز به شناخت کامل نرسیدیم ....
ولی حالا که دارن عوض میکنن بهتره ایرانی بیارن که با فوتبال ایران آشنایی داشته باشه .(نظر منه)
مایلی کهن هم هنوز 100% نشده.

momkhbpsp
06-04-2009, 19:47
خبر 20.30
چند لحظه پیش
کفاشیان اعلام کرد :
مایلی کهن انشالله سرمربی می شود تا دقایقی دیگر

M.etallic.A
06-04-2009, 19:52
مثل اینکه سرت به تنت زیادی کرده

آره ... مثل اینکه میخواد همه مال و اموالش یه شبه فوت بشه بره هوا...

برخی کاربران اینترنتی عرب در نظرات خود، فوتبال ایران را فوتبال بیماری خوانده‏اند که با وجود پتانسیل‏های بالا از شانس اندکی برای صعود به جام جهانی آفریقای جنوبی برخوردار است.

خاک عالم بر سر مسئولین ... کاربران عرب هم تونستن بفهمن فوتبال ایران بیماره اینا هنوز نفهمیدن.

ای ول دایی... همه می دونن برکناری دایی سیاسی بود

بدبختی اینجاست انتخابش هم سیاسی بود. کسی که سیاسی انتخاب میشه سیاسی هم برکنار میشه.

دقیقا مطمئنم سفارش شخص پرزیدنت بوده...

آقا اینا دیگه اینقدر سرمربی برای تیم ملی اعلام کردن الان من به خودمم امیدوار شدم چه بسا فردا پس فردا اسم من بره رو تلکس خبرگزاری ها به عنوان سرمربی تیم ملی...

Ehsan Studio
06-04-2009, 19:54
هر کدوم از این سه مربی که گفت بیاد ( مایلی کهن،یاوری و قلعه نوعی ) به نظر دیگه نباید فوتبال تیم ملی رو نگاه کرد.
چون مثل بازی با عربستان فقط اعصاب آدم خورد میشه...

مایلی کهن که امتحانشو چندین بار پس داده...
البته در مورد یاوری چیزی نمیدونم...
و قلعه نوعی م که ماشاا.. تیمش دقیقه نودی گل میخوره...بازی برده رو میبازه...

ali_ranger22
06-04-2009, 20:02
به طور رسمی شد رفت پی کارش !

naseronline
06-04-2009, 20:12
دوستان حيف قطبي بود تو اين شرايط بياد. من حس مي كنم تو اين مدت كوتاه مايلي كهن مي تونه به تيم فرم و شكل خوبي بده. ميگيد نه بشينيد و ببينيد. خودم عاشق اين بودم كه قطبي بياد ولي الان وقتش نيست.

naseronline
06-04-2009, 20:27
این مایلی کهن مثل مار بوا چمبره زده بید روی این تیم ملی و ولش نمیکنه ههههههههههههههههههههههههه هههههههااااا
خنده داره ؟ منظورت علي دايي بود ديگه .. نه مايلي كهن ؟ ! تا جايي كه من يادم مياد ايران قشنگترين بازي ها رو وقتي مي كرد كه مايلي كهن مربي تيم ملي بود.

mehdi_vsgh
06-04-2009, 20:28
پس از پایان نشتست امروز شانس مایلی کهن کم شد
در حالی که قبل از نشست امروز اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برخی منابع آگاه و مسئول از انتخاب محمد مایلی کهن به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان نام برده بودند اما اطلاعات خبرنگار مهر حاکی از آن است که در پایان این نشست شانس وی کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست امروز اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در حالی از ساعت 18 امروز آغاز شد که از محمد مایلی که به عنوان گزینه نهایی سرمربیگری تیم ملی فوتبال کشورمان نام برده می شد اما در پایان این نشست معادلات مجددا برهم خورد.
براساس اطلاعات خبرنگار مهر، در حین برگزاری این نشست تماسی از سوی اعضای هیئت رئیسه با محمد مایلی کهن برقرار می شود تا نظرات نهایی وی را جویا شوند. در این تماس مایلی کهن شرایطی را برای فدراسیون فوتبال قرار می دهد که عمل کردن به آن تاحدودی برای مسئولان سخت بوده است.
به همین خاطر و به دلیل قراردادن شرایطی از جمله انتخاب دستیاران ، برگزاری اردوهای تیم ملی و... اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال شانس او را کم رنگ می کنند و به فکر مذاکره با گزینه های دیگر می افتند.
محمود یاوری و امیر قلعه نویی دو گزینه دیگر مد نظر فدراسیون فوتبال هستند که قرار است علی کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال پس از انتخاب نهایی یکی از این دو را به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان انتخاب کند.
این برای چندمین بار است که گزینه نهایی سرمربیگری تیم ملی گمانه زنی می شود اما در تصمیم پایانی از گزینه های دیگری نام برده می شود.

الان باید به نظرتون چی بگیم ما؟؟ هر دقیقه یه خبر هر دقیقه یه چیزی میگن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امير موسر
06-04-2009, 20:30
اشتباه بزرگی کردن ! اصلا نباید دایی رو بر میداشتن !

dma
06-04-2009, 20:33
علي دايي بهتر از اين آدم بود.اه اه اه.

MORINIO
06-04-2009, 20:35
سرمربی هنوز معلوم نشده !!!

دوباره گفتن فردا:2:

dma
06-04-2009, 20:37
علي فتخ اله زاده: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران فردا اعلام مي شود
عضو هيات رييسه فدراسيون فوتبال در پايان جلسه دو ساعت و نيمه کميته تيم هاي ملي فوتبال دقايقي پيش به خبرنگاران گفت: سرمربي تيم ملي فردا / سه شنبه / اعلام خواهد شد.

به گزارش ايرنا، علي فتح اله زاده در خصوص گزينه هاي سرمربيگري تيم ملي خاطرنشان کرد: از نظر فدراسيون فوتبال " محمد مايلي کهن" ، "‌محمود ياوري" و " امير قلعه نويي" سه گزينه اصلي از ميان مربيان ايراني هستند که فردا يکي از آنها به عنوان سرمربي برگزيده مي شود.
وي افزود: قرار است مسوولان فدراسيون فوتبال امشب با اين سه گزينه مذاکرات لازم را انجام داده و شرايط فدراسيون را براي آنها تشريح کنند، هر کدام که با شرايط فدراسيون هماهنگ تر باشد جانشين علي دايي خواهد شد.
فتح اله زاده در پاسخ به اين سووال که نتايج جلسه مهندس علي آبادي رييس سازمان تربيت بدني با علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال چه بود،‌گفت: علي آبادي تاکيد کرد که بايد هر چه سريعتر سرمربي تيم ملي برگزيده شود، اما يادآور شد: سازمان دخالتي در انتخاب سرمربي نخواهد داشت.
براساس گفته هاي فتح اله زاده تا اينجاي کار استخدام مربي خارجي بکلي منتفي است و سرمربي تيم ملي فوتبال ايران از ميان گزينه هاي ايراني انتخاب خواهد شد.
فتح اله زاده درحالي به عنوان سخنگو تازه ترين موضع فدراسيون فوتبال در خصوص انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال را اعلام کرد که امروز از ساعت ها پيش خبرگزاري هاي مختلف از انتخاب محمد مايلي کهن به عنوان سرمربي جديد و جانشين علي دايي خبر دادند.
علي دايي سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران يکشنبه گذشته يک روز پس از شکست دو بر يک تيم ملي ايران مقابل عربستان سعودي در ورزشگاه آزادي تهران از سمت خود برکنار شد و فدراسيون فوتبال تاکنون جانشيني براي وي انتخاب نکرده است .

MyEnd
06-04-2009, 20:39
سایت گل چیزی ننوشته که کی مربی شده؟!
همین الان اخبار شبکه خبر گفت فردا:27:

starpars
06-04-2009, 20:41
ولی عجب داستانیه این داستان علی دایی و مایلی کهن اون از مربی سایپا شدن اینم از مربی تیم ملی

yoosef_st
06-04-2009, 20:42
یعنی ببین ، اگر علی دمبه میشد مربی بهتر از این بود...
افتضاح!!!!!!!! الان فکر کنم عربها و کره ایها دارن از خوشی شیرینی میدن.

M.etallic.A
06-04-2009, 21:01
الان اخبار اعلام کرد از بین مایلی کهن ، قلعه نویی و یاوری یکی انتخاب میشه. خدا کنه قلعه نویی انتخاب نشه....

corey
06-04-2009, 21:12
علی دایی مایلی کهن تا حبس هم برد ولی الان مایلی هم تو سایپا جای دائی گرفت هم تیم ملی

arash_zp
06-04-2009, 21:15
بين اين گزينه هايي كه اينا دارن خدا وكيلي جاي مارادونا بدجور خاليه ........

خداكنه حداقل قلعه نويي نشه كه استقلال صدمه نخوره

ali_ranger22
06-04-2009, 21:19
گل که نوشته بود مایلی کهن شده رفته پی کارش

B L A S T E R
06-04-2009, 21:23
عجب خری هستنااا!
خوب اگه میخواستید اینو مربی کنید چرا علی دایی رو گذاشتید کنار!؟ابروی بدبختم بردن!!

babak-online
06-04-2009, 21:27
دیگه رسما اعلام شد.

حاجی مایلی مربی تیم ملی شد.

frontlines
06-04-2009, 21:31
بابا این فدراسیون هم ملتو مسخره کرده با این انتخاب سرمربی.
3روز پیش گفتن شانس قطبی از همه بیشتره . دیروز یاوری . امروز مایلی کهن . فردا.......................................... ........

MoJtaBa.R
06-04-2009, 21:33
كفاشيان:
مايلي‌كهن به دليل تجربه و سابقه‌اش انتخاب شد
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: مايلي‌كهن را بر اساس تجربه و سابقه‌اش در فوتبال به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كرديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان تصريح كرد: از اينكه انتخاب سرمربي تيم ملي و جلسه ما به درازا كشيد عذرخواهي مي‌كنم. دليل اين موضوع اين بود كه با گزينه‌هاي مورد نظر مذاكره كنيم تا به تفاهم برسيم. اين كار خيلي بهتر از آن بود كه بعدها اختلاف بوجود بيايد.
كفاشيان ادامه داد: پس از بررسي فراوان اعضاي فدراسيون فوتبال به اين نتيجه رسيدند كه محمد مايلي كهن را به عنوان سرمربي به تيم ملي انتخاب كنند.وي با توجه به تجربه و سابقه‌اش به اين سمت منصوب شد.
وي درباره دستياران مايلي‌كهن اظهار داشت:‌ منصور ابراهيم زاده به عنوان دستيار؛ مايلي‌كهن را همراهي خواهد كرد. ما انتخاب مربيان را برعهده سرمربي گذاشتيم و به مايلي‌كهن اعلام كرديم كادر مربيگري خودش را مشخص كند. مديرفني و سرپرست نيز با نظر سرمربي انتخاب خواهد شد.
كفاشيان با تاكيد بر اينكه مايلي‌كهن گزينه اصلي فدراسيون فوتبال بود؛ عنوان كرد: اگر با اين مربي به توافق نمي‌رسيديم در وهله دوم سراغ ياوري مي‌رفتيم و سپس با قلعه‌نويي وارد مذاكره مي‌شديم.
رئيس فدراسيون فوتبال درباره روته مولر گفت:‌ اين مربي آلماني با فدراسيون فوتبال قرارداد يكساله دارد ولي تصميم‌گيري درباره ادامه حضور وي در تيم ملي برعهده مايلي‌كهن است. اگر مايلي‌كهن بخواهد روته مولر در تيم ملي خواهد ماند در غير اين صورت فدراسيون فوتبال درباره آينده اين مربي تصميم‌گيري خواهد كرد.
كفاشيان درخصوص مدت قرارداد مايلي‌كهن و اينكه آيا او براي سه بازي آينده تيم ملي انتخاب شده خاطرنشان كرد: ايشان تحت عنوان سرمربي تيم ملي با ما قرارداد خواهد بست و اين بحث‌ها چندان مطرح نيست.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا در صورت عدم صعود تيم ملي به جام جهاني مايلي كهن به كارش ادامه خواهد داد يا خير گفت: اميدواريم كه به جام جهاني صعود كنيم اما اگر اين اتفاق رخ نداد ادامه يا قطع همكاري بستگي به نظر طرفين خواهد داشت.
كفاشيان درباره مبلغ قرارداد مايلي‌كهن گفت: ايشان بحثي از پول به ميان نياورد و عنوان كرد به خاطر وظيفه ملي حاضر است اين مسئوليت را برعهده بگيرد.
رئيس فدراسيون فوتبال درباره دوشغله بودن مايلي‌كهن اظهار داشت: وي تا پايان ليگ كارهاي مقدماتي مربوط به تيم ملي را انجام خواهد داد و پس از آن يعني از روز 6 ارديبهشت تمركزش را روي تيم ملي خواهد گذاشت. بنابراين تداخلي ميان مسئوليت‌هاي ايشان وجود ندارد.
كفاشيان ادامه داد: آقاي تاج با ابراهيم‌زاده درباره حضورش در تيم ملي صحبت كرده و با او به تفاهم رسيده است. مايلي‌كهن نيز اين موضوع را پذيرفته و مشكلي در اين باره وجود ندارد.
وي در پاسخ به اين سئوال كه تا چه ميزان از مايلي‌كهن حمايت خواهد كرد يادآور شد: در فوتبال امروز ديگر نظر فرد مهم نيست همه مردم و اصحاب رسانه تصميم‌گيرنده هستند ما حتي حاضريم خودمان را فدا كنيم تا تيم ملي نتيجه بگيرد.

ragbar12
06-04-2009, 21:34
مايلي كهن درسته شايد خيلي به درد نخوره
ولي اگه بتونه از لحاظ روحي تيمو باز سازي كنه باور كنيد حد اقل تو گروهمون سوم ميشيم
بازيكنان احساسي ما الان فقط از نظر روحو روان مشكل دارن كه اميدوارم مايلي از عهده اين كار بر بياد

در ضمن در تيم ملي به روي خيلي از بازيكنان باتجربه ما باز ميشه (اميدوارم باز بشه) كه علي دايي توجهي به اونا نميكرد
مبعلي .كاظميان.سامره.رحمان رضايي.علي كريمي.و چند نفر ديگه.... ما به تجربه بازكنامون در اين زمان كوتاه خيلي نياز داريم.

بازم ميگم مشكل روحي وروانيه مايلي كهن اگه بتونه اين مشكلو حل كنه بارمونو بستيم.

frontlines
06-04-2009, 21:37
خدا به داد تیم ملی برسه!!!

sina1100
06-04-2009, 21:42
نه خوبه اتفاقا... همین که تجربه تیم ملی داره کلی به مربی های دیگه می ارزه!

frontlines
06-04-2009, 21:42
مایلی کهن وتاج مهمون امشب برنامه ی نود هستند.

Facon_Archi
06-04-2009, 21:43
آقا حالا که بیشتر فکر می کنم می بینم که همون علی دایی خوب بود:دی

nafas
اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه

بابا این کیه دیگه

حالم ازش بهم میخوره علی داایی بهتر بوددددددددددددددددددددددد د

rezahp2

masoudtr
06-04-2009, 21:47
بدونین که به جام جهانی نمیریم این اقا اگه یادتون باشه چند سال پیش مربی تیم امید بود تاکتیک ایشون اوت دستی بود
که بعدشم از کار برکنارش کردن

بردیا
06-04-2009, 21:56
لعنت به تو علی آبادی

Fusi0n
06-04-2009, 21:57
واقعا از این که این هه فکر کردن و مایکلی کهن انتخاب کردن خسته نباشید میگم

قبلا گفتم ((تسلیت میگم))

Fusi0n
06-04-2009, 22:00
به نظر من این نظر سنجی بالا صفحه هم برداشته بشه بهتر کلا پنجم هم به زور میرسیم

resident_evil
06-04-2009, 22:02
به نظر من خوبه كه اين اومد !!!
اگه قطبي رو مياوردن خرابترش ميكردن مام به جام جهاني نميرفتيم !!!
الان كه اين اومده فقط به جام جهاني نميريم كسي خراب نميشه !!!

momkhbpsp
06-04-2009, 22:21
فقط تنها سئوالی که دارم اینه که :
آیا افرادی مثل نکونام هاشمیان شجاعی یا مهدوی کیا که در لیگ های حرفه ای با مربی های حرفه ای کار می کنند به حرف های ایشون اصلا گوش میدن ؟
اونا ایشون رو .... حساب نمیکنن.

و ایجا جمله به یاد ماندنی خداحافظ جام جهانی را باید به زبان آورد

BIKHIAL_ALL_75
06-04-2009, 22:31
بد رفت بدتر اومد

BIKHIAL_ALL_75
06-04-2009, 22:33
بد رفت بدتر اومد

B3HZ@D
06-04-2009, 23:14
عدم صعمد به جام جهانی رو تبریک میگم...
الان دوباره میخواد 4 صبح بلندشون کنه که نماز بخونن

M.etallic.A
07-04-2009, 00:06
خوب از همین الان تسلیت میگم. جام جهانی رو ولش کنید. به نظرتون به جام ملتها میرسیم ؟

M.etallic.A
07-04-2009, 00:42
مایلی کهن داره تو نود حرف میزنه. هزاران صلوات پشت سر دایی بفرستید. این خیلی بدتره. فردوسی پور هر حرفی زد این گفت داری فرافکنی میکنی. تخریب میکنی. میگه من پیکان رو دو ماه گرفتم و سقوطش هم به من مربوط نیست. خوب چنین آدمی فردا ایران صعود نکرد میگه من دو هفته تیمو گرفتم. وقتی تیم دوماه تحویل گرفته رو مسئولیتش رو قبول نداره. تیم دو هفته ای رو میخواد قبول کنه ؟ خوب پس اگه اینطوره ما به جام جهانی هم صعود کنیم این مایلی کهن حق نداره بگه من تیمو بردم. نمیشه که شکست تیم ماله مربی نباشه بردش ماله مربی باشه ؟

اماستیاف
07-04-2009, 00:47
مایلی کهن داره تو نود حرف میزنه. هزاران صلوات پشت سر دایی بفرستید. این خیلی بدتره. فردوسی پور هر حرفی زد این گفت داری فرافکنی میکنی. تخریب میکنی. میگه من پیکان رو دو ماه گرفتم و سقوطش هم به من مربوط نیست. خوب چنین آدمی فردا ایران صعود نکرد میگه من دو هفته تیمو گرفتم. وقتی تیم دوماه تحویل گرفته رو مسئولیتش رو قبول نداره. تیم دو هفته ای رو میخواد قبول کنه ؟ خوب پس اگه اینطوره ما به جام جهانی هم صعود کنیم این مایلی کهن حق نداره بگه من تیمو بردم. نمیشه که شکست تیم ماله مربی نباشه بردش ماله مربی باشه ؟

شدیدا تایید میشه !

الان ما هم هر چی بگیم دوستان میگن مخرب هستیم.:19:

دیگه کاری که از دست ما برنمیاد.
فقط حرص میخوریم و دعا میکنیم تیم ملی بره جام جهانی.:41:

اماستیاف
07-04-2009, 01:02
میگم جام جهانی 2014 چه سالی برگزار میشه ؟؟؟:31::31::31:

مایلی کهن یک تیکه از دهنش در رفت که "اگر کاپلّو هم بیارید (نمیریم جام جهانی)....."
از الان داره چونه میزنه که بعد از باختمون بمونه توی تیم ملی !

BIKHIAL_ALL_75
07-04-2009, 01:43
پاسخ مایلی کهن در پی سوال فردوسی پور در مورد انتخاب بازیکنان برای تیم ملی فوتبال:

بازیکنی که زیر ابرو برداره باید بره فوتسال بانوان بازی کنه
..
..
فقط خدا به خیر بگذرون
واقعا نمیدونم چی بگم,آخه ظاهر بازیکن مارو به جام جهانی میبره یا خوب بازی کردنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!؟

BIKHIAL_ALL_75
07-04-2009, 01:44
پاسخ مایلی کهن در پی سوال فردوسی پور در مورد انتخاب بازیکنان برای تیم ملی فوتبال:

..
..
فقط خدا به خیر بگذرون
واقعا نمیدونم چی بگم,آخه ظاهر بازیکن مارو به جام جهانی میبره یا خوب بازی کردنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!؟

ghermezeteh
07-04-2009, 01:48
بهترین انتخاب بود
بهترین مربی ایرانی بدون شک مایلی کهن هست.
اون کسیه که بهترین تیم ملی و بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران رو ساخت.
الان هم میتونه تیم ملی رو نجات بده.

BIKHIAL_ALL_75
07-04-2009, 02:02

..
..
فقط خدا به خیر بگذرون

بی باک بی بال
07-04-2009, 07:05
اینقدرهم بد نیست که می گن

momkhbpsp
07-04-2009, 07:50
بد نیست !!!!
ایشون دیوانست
من دیشب داشتم خودکشی میکردم
این موجود رو از کجا آوردن من نمی دونم
یاد اون برنامه معروف 90 که مایلی کهن گفت رفتم دیدم صدای تاس میومد افتادم
انقدر به این کاپلو گیر دادن که فکر کنم تا حالا تو انگلیس هم انقدر کاپلو کاپلو نمی کنن هم سر دایی بود هم سر این موجود
خداحافظ جام جهانی

بردیا
07-04-2009, 07:56
بهترین انتخاب بود

انتخابای بهتری هم بودن
مسلما مربیهای بهتری هم هستن
اون کسی بود که همون بهترین تیم ملی رو تا حد حذف از جام 98 پیش بردش تا اخراج شد.کارنامش به طور کامل مشخصه
تنها خاصیتش شاید این باشه که بانظمی که میخواد بده حداقل شاید باعث شوک مثبت به تیم ملی توی این3تا بازی بشه.ولی اگر صعود کردیم توی برکنارکردنش نباید تردید بکنن.چون مایلی مرد مورد اعتمادی توی دراز مدت به هیچ وجه نیست

masoudtr
07-04-2009, 08:26
انتخابش کاملا سیاسی بود
در این که حذف هم بشیم شک نکنید و بیخود امیدوار نباشید
این بابا هنوز تو دوران جنگ است
تازه تنها افتخارش سوم کردن ایران است و بعد از اون همش گند به بار اورده

shahab_f
07-04-2009, 09:06
بهترین انتخاب بود
همون کسیه که بهترین تیم امید ایران رو به فنا داد و به المپیک نرفت ( مبعلی ، کاظمیان ، شجاعی ،آرش برهانی ، ... تو یه تیم امید ، چنین تیم امیدی فوتبال ایران به خودش ندیده بود)

vandu
07-04-2009, 09:25
البته توی این شرایط هر مربی رو که بیارن یه جورایی خرابش می کنن...
چه بهتر که مایلی کهن رو آوردن!!

M.etallic.A
07-04-2009, 09:34
مایلی کهن میخواد هر کی زیر ابرو بر میداره بفرسته تیم بانوان یکی نیست بهش بگه اگه اینجوریه که تو باید 90% بازیکنها رو بندازی از تیم ملی بیرون.

احمدصالح پور
07-04-2009, 09:41
مایلی کهن میخواد هر کی زیر ابرو بر میداره بفرسته تیم بانوان یکی نیست بهش بگه اگه اینجوریه که تو باید 90% بازیکنها رو بندازی از تیم ملی بیرون.
خداوکیلی به خاطر این صحبتش باید ازش تقدیر میشد بازیکنی که قبل مسابقه یه ساعت میره جلو آیینه و تو زمین هم مواظبه خدای نخواسته یه سیخ از موهاش خراب نشه باید بره تیم ملی بانوان بازی کنه بازیکن موقشنگ!به درد تیم ملی نمیخوره بازیکن باید بازی بلد باشه ما شا الله بازیکنای ما که همه تو زیر ابرو برداشتن و عشوه اومدن یه پا استادن (البته تو کتک کاری رو یادم رفت)

M.etallic.A
07-04-2009, 10:00
من با مایلی موافقم نیستم ولی مطمئنم تیمو میبره جام جهانی

مایلی کهن اگر مسئولیت حذف ایران رو قبول نکنه که نکرده پس نمیتونه صعود احتمالی ایران رو هم به اسم خودش ثبت کنه.

naseronline
07-04-2009, 10:07
بهترین انتخاب بود

خداوکیلی به خاطر این صحبتش باید ازش تقدیر میشد بازیکنی که قبل مسابقه یه ساعت میره جلو آیینه و تو زمین هم مواظبه خدای نخواسته یه سیخ از موهاش خراب نشه باید بره تیم ملی بانوان بازی کنه بازیکن موقشنگ!به درد تیم ملی نمیخوره بازیکن باید بازی بلد باشه ما شا الله بازیکنای ما که همه تو زیر ابرو برداشتن و عشوه اومدن یه پا استادن (البته تو کتک کاری رو یادم رفت)
دو تا پست بالا شديدا تاييد ميشه... دوستان لطفا احساسي بر خورد نكنيد. از سر منطق و امار نظر بديد. به نظر من تنها كسي كه تونست جواب فرا فكني هاي فردوسي پور رو بده مايلي كهن بود و به هيچ وجه كم نياورد.. به جملات فردوسي پور و حالت تحرك كننده شد دقت مي كردين متوجه مي شدين...
بهترين گزينه محمد مايلي كهن تو اين شرايط...

احمدصالح پور
07-04-2009, 10:08
کسی اینجا به این فکر نمیکنه که صد در صد صعود دست سرمربی نیست باید قبول کرد این بازیکنای بی عرضه و بی لیاقت که فقط تو کتک زدن تماشاچی استادن هم بازی نمیکنن برای تیم ملی ....حالا کاپلو رو آوردن برای تیم ملی وقتی بازیکن بازی نمیکنه اون چه خاکی تو سرش بریزه؟؟خودش بره تو زمین؟؟؟به نظر من بازیکنا هم کمتر از سرمربی تو باختها مقصر نیست که هیچ بیشتر هم مقصرن ولی کسی به اونا ایرادنمیگیره هیچ فیروز کریمی میاد مصاحبه میکنه میگه من نمیدونستم تماشاچی رو زدن فکر میکردم از خانواده خودمون؟؟؟!!!رو زدن ما این بازیکن رو تشویق میکنیم ...اصلا" در این فوتبال رو با این بازکنان باید گل گرفت

بی باک بی بال
07-04-2009, 10:54
مایلی کهن میخواد هر کی زیر ابرو بر میداره بفرسته
منظورش نیکبخت و کریمی است است

M.etallic.A
07-04-2009, 11:23
اگه تیم ملی صعود کنه این صعود خود به خود به پای مایلی ثبت میشه.

پس اگرم حذف بشه باید همه تقصیر ها رو به پای مایلی نوشت.

Ship Storm
07-04-2009, 11:44
پس پس از کش مکش های فراوان مایلی کهن شد مربی

bleu2u4u
07-04-2009, 11:59
بهترین گزینه عوض نکردن مربی بود!!
الان اگه یکی بیاد نتونه کاری کنه بهونه داره و راحت میتونه خودش رو تبرئه کنه...
کاری که خیلی ها میکنن .
آخرش هم میگن تو این مدت کم نباید انتظار داشت که ... یا ما هنوز به شناخت کامل نرسیدیم ....
ولی حالا که دارن عوض میکنن بهتره ایرانی بیارن که با فوتبال ایران آشنایی داشته باشه .(نظر منه)
مایلی کهن هم هنوز 100% نشده.

منم موافقم اینا با این اخراج دایی کاری کردن که بعدا هم دایی بیاد بگه که من میتونستم تیمو ببرم جام جهانی اما نگذاشتند
هم مایلی بیا بگه من با 3 تا بازی چکار میکردم

bleu2u4u
07-04-2009, 12:04
فقط تنها سئوالی که دارم اینه که :
آیا افرادی مثل نکونام هاشمیان شجاعی یا مهدوی کیا که در لیگ های حرفه ای با مربی های حرفه ای کار می کنند به حرف های ایشون اصلا گوش میدن ؟
اونا ایشون رو .... حساب نمیکنن.

و ایجا جمله به یاد ماندنی خداحافظ جام جهانی را باید به زبان آورد

مگه تا حالا مربی مون حرفه ای بوده .
همونطور که به حرف دایی گوش میدادن به حرف مایلی هم گوش میدن

bleu2u4u
07-04-2009, 12:06
اقا صحبت های این مایلی از دایی هم بدتره خیال میکنه هی بگه نقد پذیری ادم نقد پذیری میشه
در صورتی که حتی یه بار هم توی رفتارش نقد پذیری رو نشون نداد
کسی که از اون تیم فولاد و پیکان دفاع کنه یا بگه که تیم امید من خوب بود حتما دو روز بعد هم که تیم نرفت بالا میگه این تیم بهترین تیم در تاریخ فوتبال جهان بود

m2stech
07-04-2009, 12:41
چجوریه که دوباره سایپا مربیش را به تیم ملی تحمیل کرد ؟!! :13:

steps
07-04-2009, 13:41
من که مایلی بهترین کزینه بود ولی دیشب به عالم گیر داده بود کلا قشنگ حرف میزنه وتو کل کل کم نمیاره
امیدوارم تیم بهر جام جهانی

ragbar12
07-04-2009, 14:30
بهتره اميد وار باشيم به مايلي كهن ديگه انتخاب شد تموم شد رفت

ديشب امار اس ام اس مردوم تو نودو ديدم خودمم با جام جهاني خداحافظي كردم
ولي هيچ ميدونيد چه ابروريزي ميشه اگه به جام جهاني نريم. تو يه گرو 5 تيمي كه 3 تاش شانس صعور دارن تيم ما نتونه جز سه تا باشه بايد در فوتبالمو نو گل بگبريم ! بهتره اميد وار باشيم كه تو 3 بازي اينده تيم متحول بشه وبهتر نتيجه بگيره.
ما بايد تو اين 3 بازي سعي كنيم فقط نتيجه بگيريم دنبال فوتبال زيبا وتماشاگر پسند نباشيم واز هر ترفندي استفاده كنيم براي برد
قبلا هم گفتم مشكل اصلي ما روحي وروانيه ابرام چرخي هم بتونه اين مشكلو حل كنه رفتيم جام جهاني

اماستیاف
07-04-2009, 15:00
شرح: مایلی کهن در تبلیغات انتخاباتی احمدی‌نژاد، منبع: اسوشیتدپرس، تاریخ عکس: خرداد 84، تاریخ انتشار: 17 فروردین 88، عکاس: حسن سربخشیان

احمدصالح پور
07-04-2009, 15:21
کسی اینجا به این فکر نمیکنه که صد در صد صعود دست سرمربی نیست باید قبول کرد این بازیکنای بی عرضه و بی لیاقت که فقط تو کتک زدن تماشاچی استادن هم بازی نمیکنن برای تیم ملی ....حالا کاپلو رو آوردن برای تیم ملی وقتی بازیکن بازی نمیکنه اون چه خاکی تو سرش بریزه؟؟خودش بره تو زمین؟؟؟به نظر من بازیکنا هم کمتر از سرمربی تو باختها مقصر نیست که هیچ بیشتر هم مقصرن ولی کسی به اونا ایرادنمیگیره هیچ فیروز کریمی میاد مصاحبه میکنه میگه من نمیدونستم تماشاچی رو زدن فکر میکردم از خانواده خودمون؟؟؟!!!رو زدن ما این بازیکن رو تشویق میکنیم ...اصلا" در این فوتبال رو با این بازکنان باید گل گرفت

در تایید کلام دوستومن در چند پست قبل به نظر من هم نیکبخت واحدی استاد زیر ابرو برداشتن ایرانه اصلا"این نیکبخت اونقدر که به فکر ارایش کردن و عمل بینی(البته دیگه عمل بینی اش کهنه شده !!!چون یه مدت ازش گذشته)و ....هستش به فکر فوتبالش بود الان جاش یه جای دیگه بود

بی باک بی بال
07-04-2009, 18:47
مجيد جلالي:
مايلي‌كهن انتخاب درستي بود
هنوز وارد مرحله‌ي پنجم بحران نشده‌ايم
خوشبختانه درباره‌ي تيم ملي با من صحبت نشده است

masoudtr
07-04-2009, 18:58
امروز تو اخبار مایلی کهن قبول مربیگری تیم ملی را به ماموریت غیرممکن 4 یا بالاتر از خطر 4 تشبیه کرد

M.etallic.A
07-04-2009, 19:32
امیدوارم صعود کنیم تا حداقل هر 4 سال یه بار بتونیم با یکی دو تا تیم بزرگ بازی کنیم.

amanita
08-04-2009, 07:11
صعودش منطقي نيست چون اگه ايران صعود كنه پس تيم هاي بزرگ دارن اشتباه ميكنن كه برنامه ريزي و سيستم دارن
يعني ميشه الله بختكي هم نتيجه گرفت

بی باک بی بال
08-04-2009, 08:07
یه سوال این اقا می خواهد کریمی رو دعوت کند یا نه

ارمغان جنون
08-04-2009, 09:02
1. ساعت شروع تمرین :10
2. انجام وضو قبل از تمرین :10-10:30
3. زیارت عاشورا : 10:30-11
4. دعای ندبه : 11 -11:45
5. حرکات کششی : 11:45-12
6. ناهار و نماز و دعای بعد از نماز : 12-13:30
7. نماز جعفر طیار : 13:30-14:30
8. دعای کمیل : 14:30 -15:30
9. تمرین فوتبال : 15:30-16
10. اتمام تمرین :16

frontlines
08-04-2009, 12:41
در تازه ترین رده بندی فیفا ؛

فوتبال ایران 11 پله سقوط کرد
به دنبال کسب نتایج ضعیف تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، فوتبال ایران در تازه ترین رده بندی فدراسیون جهانی فوتبال - فیفا - 11 پله سقوط کرد و در جایگاه پنجاه و سوم قرار گرفت.

B3HZ@D
08-04-2009, 12:45

ایول باحال بود

masoudtr
08-04-2009, 12:53
اونی که به بازیکن های تیم ملی فحش ناموسی داده بود چکارش کردن؟؟؟؟؟؟
خبرنگار بود یا حراستی؟
همونی که با رحمتی درگیر شده؟

masoudtr
08-04-2009, 12:53

ایول ....................

mohamad23
08-04-2009, 15:25
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال گفت: اسمي از قطبي مطرح نشد كه بخواهيم در مورد مربيگري‌اش حرفي زده باشيم.

حشمت مهاجراني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره انتخاب محمد مايلي كهن و نظرش درباره اين انتخاب، اظهار داشت: در جلسه كميته فني بحث هاي مختلفي داشتيم. در نهايت، تصميم گيرنده مسئولان فدراسيون بودند. اكنون زمان حمايت از مايلي كهن است و همه بايد حامي او باشيم.
وي افزود: او خود هم بازيكن تيم ملي بوده و هم سابقه مربيگري در تيم را دارد. در اين شرايط مي تواند به تيم ملي كمك كند.
مهاجراني در پاسخ به اينكه گفته مي شود با انتخاب مايلي كهن همكاري او با فدراسيون ابهام دارد، عنوان كرد: بعد از 30 سال كه به فوتبال ايران بازگشتم، قصدم اين بوده و هست كه تجربيات خود را در اختيار فوتبال كشورم بگذارم. اكنون هم مي‌خواهم با تمام وجود از تيم ملي حمايت كنم.
سرمربي اسبق تيم ملي در مورد اينكه فدراسيون در انتخاب سرمربي تيم ملي نظرات اعضاي كميته فني را ناديده گرفته است، گفت: اينطور نيست. در كميته فني از سه طيف مربي صحبت كرديم و خصوصياتي كه سرمربي در اين شرايط بايد داشته باشد را گفتيم. تصميم نهايي را بايد فدراسيون مي‌گرفت. در اين جلسات نه بد كسي را گفتم و نه از كسي حمايت كردم.
مهاجراني در پاسخ به اظهار نظر قطبي كه فكر مي كند مهاجراني و ياوري مخالف حضورش در تيم ملي بودند، گفت: نمي دانم چرا چنين حرفي زده است. من و ياوري كاره اي نبوديم كه بخواهيم مخالف باشيم يا موافق. اصلا اسمي از قطبي مطرح نشد كه بخواهيم در موردش حرفي زده باشيم.

mohamad23
08-04-2009, 15:26
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: احتمال حضور مربي آلماني تيم ملي در تيم اميد ايران وجود دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان در حاشيه انتخابات هيات فوتبال كرمان در مورد سرنوشت روته مولر اظهار داشت: ما با اين مربي آلماني قرارداد يكساله داريم و اگر بخواهيم قرارداد را فسخ كنيم، بايد غرامت قابل توجهي به او بپردازيم.
وي افزود: در صورتي كه مايلي كهن حاضر نباشد با اين مربي كار كند، از روته مولر در تيم اميد استفاده خواهيم كرد.
مولر دستيار دايي در تيم ملي بود و گفته مي شود مايلي كهن سرمربي جديد تيم ملي قصد همكاري با وي را ندارد.

mohamad23
08-04-2009, 15:30
خبرگزاري فارس: مربي آلماني تيم ملي فوتبال ايران هفته آينده تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس اريش روته مولر كه در زمان سرمربيگري علي دايي به عنوان مشاور كار كرد و در ديدار دوستانه ايران و سنگال نقش سرمربي موقت اين تيم را ايفا كرد، در آلمان بسر مي برد و‌ منتظر بازگشت پزشك معالج خويش است تا دست خود را به تيغ جراحي بسپارد.
روته‌مولر كه از ناحيه رباط دست احساس درد مي كند‌ پس از بازي با سنگال به كشورش رفت تا هم تحت عمل جراحي قرار گيرد و هم منتظر انتخاب وضعيت خود در كادر فني جديد تيم ملي شود.
وي قبل از انتخاب و اعلام محمد مايلي كهن به عنوان سرمربي جديد،‌ آمادگي خود را براي هدايت تيم ايران در مسابقات باقي مانده جام جهاني اعلام كرد.

mohamad23
08-04-2009, 15:32
خبرگزاري فارس: فوتبال ايران از ديد مقامات فيفا شايسته 11 پله سقوط در جدول رده بندي اين سازمان جهاني شناخته شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه 7 رتبه نخست جدول رده بندي فيفا در اعلام قبلي دست نخورده باقي ماند، در رده بندي تازه اعلام شده، اسپانيا با كسب 1729 امتياز در رتبه اول ايستاد، آلمان با 1362 در رتبه دوم قرار گرفت و هلند با 13 60 رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
برزيل با يك پله صعود خود را به رتبه چهارم رساند و اين در حالي است كه ايتاليا قهرمان جهان يك پله صعود كرد و آرژانتين به رغم باخت سنگين برابر بوليوي همچنان در پله ششم باقي مانده است.
فوتبال ايران كه ماه گذشته با دو پله صعود و كسب 619 امتياز به رتبه 42 جهان رسيده بود با يازده پله سقوط به رتبه 53 جهان رسيد.
استراليا به عنوان تيم اول از كنفدراسيون فوتبال آسيا با كسب 776 امتياز در رتبه 32 ايستاده و ژاپن با كسب 749 امتياز در رتبه دوم آسيا و رتبه 35 جهان قرار گرفته است.
كره جنوبي با كسب رتبه 45 جهاني و 641 امتياز سومين تيم برتر آسيايي در رده بندي فيفا است.
فوتبال ايران به عنوان تيم چهارم آسيا در اين فهرست مشاهده مي شود.

JEFF_HARDY
08-04-2009, 16:10
ما آبروي ايران هستيم،قهرمان آسيا

پرسپوليس آسيايي همينه همينه

بردیا
08-04-2009, 17:31
رفیق اینجا جاش نیست
اینجا فقط مال تیم ملیه
بریم توی تاپیک خودمون شادی بکنیم

امیدوارم مایلی،کلنگ بازی درنیاره و از مولر استفاده بکنه.هرچی باشه دانشش خیلی بیشتر از خودشه

بی باک بی بال
08-04-2009, 18:32
من امیدوار چون مولر خیلی مربی خوبی است

sia-saketi
08-04-2009, 22:42
خدا کنه مولر توی تیم باشه و واقعا با میل خودش هم بمونه... خدا کنه مایلی کهن خودش از مولر بخواد که توی تیم باشه...

masoudtr
08-04-2009, 23:15
مولر تیم کلن را فرستاد دسته دوم

بردیا
08-04-2009, 23:15
مولر تیم کلن را فرستاد دسته دوم

منظورت 30سال پیشه؟

در ضمن بعضیا ساخته شدن برای نفر دوم بودن و شاید کارایی که توی دوم بودن دارن توی اول بودن نداشته باشن

masoudtr
08-04-2009, 23:18
منظورت 30سال پیشه؟

من اینو شنیده بودم
30 سال پیش این بابا چه عمری داره

MoJtaBa.R
08-04-2009, 23:23
برديا کاشکي اين رو نميزاشتي

اعراب کلا از ما خوششون نمياد : مشکلي نيست ما هميشه روي اعصابشونيم

دوران جاهليت که مال اوناست نه مال ما

واکنشي هم نداره اين چرندياتي که گفتند : معلوم شد که چه قدر منتظر زمين خوردنمون بودن : ولي هميشه عرب جماعت زنگ تفريح بوده تو تمام عرصه ها

بيخيالي طي کنين نسبت به اين اراجيف

masoudtr
09-04-2009, 00:29
راست میگی منم موافقم

bleu2u4u
09-04-2009, 00:59
منظورت 30سال پیشه؟

در ضمن بعضیا ساخته شدن برای نفر دوم بودن و شاید کارایی که توی دوم بودن دارن توی اول بودن نداشته باشن

نمونه ی بارز اینجور ادمها رولند کخ .
واقعا تیم استقلال رو با اون ترکیبهای رویایی ای که میچید به گ. داد
ولی الان 4 ساله دستیار کریستوفر دامه
3 توی فنر باقچه و حالا هم توی کلن

bleu2u4u
09-04-2009, 01:42
اونی که به بازیکن های تیم ملی فحش ناموسی داده بود چکارش کردن؟؟؟؟؟؟
خبرنگار بود یا حراستی؟
همونی که با رحمتی درگیر شده؟

اولا که فحش نداده بود
دویما که اونو هیچ کاریش نمیکنن
سیما نه خبرنگار بود نه حراستی تماشاگرنما بود

مایلی اون زمانها که بازیکنا مجبور بودن حرف مربی رو گوش کنن از این کارا نمیکرد چه برسه به حالا که
مربی تیم ملی هیچ قدرتی نداره

بردیا
09-04-2009, 03:36
اولا که فحش نداده بود
دویما که اونو هیچ کاریش نمیکنن
سیما نه خبرنگار بود نه حراستی تماشاگرنما بود

کسی که آیدی کارت داره مسلما تماشاگر نبوده

bleu2u4u
09-04-2009, 04:03
کسی که آیدی کارت داره مسلما تماشاگر نبوده

شریفی گفته بود که id کارت نداشته

بی باک بی بال
09-04-2009, 07:01
شریفی گفته بود که id کارت نداشته
پس انجا چکار می کردند

احمدصالح پور
09-04-2009, 08:35
خداوکیلی تماشگر نما بوده یا هرچیزی حقشون بوده این بازیکنان بی غیرت تیم ملی ...بازیکنانی که همه تو آرایش کردن و گیس بافتن و زیر ابرو برداشتن و عشوه اومدن پیشکسوت هستن تازه دو قورت و نیمشون هم باقیه و میان تماشگر رو هم میزنن به نظر من اون تماشاگر بهترین کار ممکن رو کرده دمش آب جوش!

بی باک بی بال
09-04-2009, 08:43
خداوکیلی تماشگر نما بوده یا هرچیزی حقشون بوده این بازیکنان بی غیرت تیم ملی ...بازیکنانی که همه تو آرایش کردن و گیس بافتن و زیر ابرو برداشتن و عشوه اومدن پیشکسوت هستن تازه دو قورت و نیمشون هم باقیه و میان تماشگر رو هم میزنن به نظر من اون تماشاگر بهترین کار ممکن رو کرده دمش آب جوش!
اون تلاششون کردن

احمدصالح پور
09-04-2009, 12:52
اون تلاششون کردن

بله بله البته ....اون هم چه تلاشی نمردیم و معنی تلاش رو هم فهمیدیم اگه تلاش به این میگن پس شرمنده من معنی تلاش رو بلد نبودم ....برادر عزیز اگه همین بازیکنای بی غیرت نصف اونچه قبل بازی جلو آیینه وایمیستن زلفاشون رو گریس بزنن و زیر ابرو بردارن و صورتشون رو قلمکاری کنن دل به تمرین میدادن و از خودشون غیرت نشون میدادن وضع تیم ملی اینجوری نبود ...حالا خداوکیلی کدوم بازیکن عربستان یه ذره هم به چهراش رسیده بود ؟؟البته رسیدن بد نیست ولی به دو شرط اول اینکه هر چیزی به اندازه خودش دوم اینکه بدونن تو تیم ملی ((((آقایون))ایران بازی میکنن نه تیم ملی بانوان کاش اینو یکی بهشون حالی میکرد.

masoudtr
09-04-2009, 14:04
فحش ناموسی داده شما میگی دمش گرم
بعدشم دیدی که تو نظر سنجی اکثرا میگفتن تقصیر بازیکن ها از کادر فنی و فدراسیون کمتره

bleu2u4u
09-04-2009, 15:19
پس انجا چکار می کردند

مثل اینکه شما تا به حال استادیوم ازادی نرفتید
فقط کافی یه نفر زبان خوبی داشته باشه تا بعد از 7-6 هفته راحت به زمین بازی راه پیدا کنه
تونل ورزشگاه که در درجه ی اهمیت بعدیه
واقعا استادیوم ازادی از لحاظ مسائل امنیتی نمره ی صفر رو هم نمیگیره
حتی با اون همه گارد ویژه ای که توی سکوها و خود زمین هستن

بعدشم دیدی که تو نظر سنجی اکثرا میگفتن تقصیر بازیکن ها از کادر فنی و فدراسیون کمتره

عزیز من نمیدونم شما چه اصراری داری که بگی طرف فحش ناموس داده در صورتی که خود بازیکنها هم نگفتن طرف فحش داده
من نه قصد دفاع از اون طرف نه قصد تخریب بازیکنها رو ندارم و چون اونجا نبودم قضاوت نمیکنم
ولی اگه گزارش حضور بازیکنها به همراه اون یارو توی کمیته ی انظباتی رو دیده باشی دیگه نمیگی طرف فحش داده

بی باک بی بال
09-04-2009, 15:40
مثل اینکه شما تا به حال استادیوم ازادی نرفتید

واقعا استادیوم ازادی از لحاظ مسائل امنیتی نمره ی صفر رو هم نمیگیره
من هم موافق اهمنیت هیچ ندارد

masoudtr
09-04-2009, 18:21
رحمتی اینو میگفت از دهن خودش شنیدم تو تلویزیون هم گفت
حالا اگه حرفش را عوض کرده هیچ

بردیا
09-04-2009, 18:23
عزیز من نمیدونم شما چه اصراری داری که بگی طرف فحش ناموس داده در صورتی که خود بازیکنها هم نگفتن طرف فحش داده
من نه قصد دفاع از اون طرف نه قصد تخریب بازیکنها رو ندارم و چون اونجا نبودم قضاوت نمیکنم
ولی اگه گزارش حضور بازیکنها به همراه اون یارو توی کمیته ی انظباتی رو دیده باشی دیگه نمیگی طرف فحش داده

مسعود راست میگه
رحمتی اینو گفته بود.تازه گفته بود به هیچ وجه از کاری که کردم هم پشیمون نیستم و اگرم جلوم بیاد تیکه تیکش میکنم این بار.

احمدصالح پور
09-04-2009, 19:07
مسعود راست میگه
رحمتی اینو گفته بود.تازه گفته بود به هیچ وجه از کاری که کردم هم پشیمون نیستم و اگرم جلوم بیاد تیکه تیکش میکنم این بار.
به جای تیکه تیکه کردن تماشاگرا یه جو غیرت تو وجودش بود برای تیم ملی بد نبود ...این بیچاره نمیدونه همین گل خوردن و اون حرفای عربا بعد این بازی همون فحش ناموسی عربا به ملت ایرانه پس چرا نمیتونه جواب عربا رو بده ؟؟؟رحمتی همون بره فوتبال یاد بگیره بهتره که رگ گردن کلفت کنه واسه یه تماشاگر ایرانی به عربا میبازن میان تماشاگرای ایرانی رو کتک میزنن جالبه واقعا"...

bleu2u4u
09-04-2009, 19:30
صحبت های من با توجه بر حرفهاییه که اونا توی کمیته انظباتی جلوی شریفی میزدنند
رحمتی میگفت طرف بهش گفته بوده جادوگرت کیه و ... توی بالشت طالبلو جادو گذاشتی و ... رحمتی هم هی بهش گفته بوده برو اقا (چه مودب) اونم یه چیزی گفته بوده و پریده بودن به هم

arash_zp
09-04-2009, 19:34
به نظر من ازن تماشاچي مستحق تنبيه هست به هر حال تحريك بازيكنان تو اون فشار رواني باخت جلوي 100 هزار نفر عواقب داره ولي كاره بازيكنا به شدت غير قابل قبوله....

masoudtr
09-04-2009, 21:37
به جای تیکه تیکه کردن تماشاگرا یه جو غیرت تو وجودش بود برای تیم ملی بد نبود ...این بیچاره نمیدونه همین گل خوردن و اون حرفای عربا بعد این بازی همون فحش ناموسی عربا به ملت ایرانه پس چرا نمیتونه جواب عربا رو بده ؟؟؟رحمتی همون بره فوتبال یاد بگیره بهتره که رگ گردن کلفت کنه واسه یه تماشاگر ایرانی به عربا میبازن میان تماشاگرای ایرانی رو کتک میزنن جالبه واقعا"...
نمیدونم چه اصراری داری بگی بازیکن ها بی غیرتن
اسم ببر کدوم را میگی ؟
انتخاب بازیکن ها اشتباه بوده
هاشمیان بدبخت میگفت من اماده نیستم ولی اگه نیام یک خائن حساب میشم
بعدشم شما فرض کن رحمتی بد بازی کردی یکی بیاد به پدر یا مادرت فحش بده بازم میگی دمش گرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم این اقا از مسئولان اونجا بوده که کارت هم داشته ولی حالا که فهمیدن چه گندی زده گفتن تماشاگر بوده ابروشون نره
حتی مایلی کهن هم از بچه ها دفاع میکرد که از نظر همه مربی ارزشی است

MoJtaBa.R
09-04-2009, 22:53
اصلا دمش گرم : هر کسي بود و فحش ميداد توي اون موقعيت همين ميشد

الکي پست ندين در اين زمينه : کيه که فحش بخوره و دم نزنه ؟

اتفاقا اينجوري ته غيرته

به قول فيروز کريمي بايد پاداش هم داد

hoomaan
10-04-2009, 01:06

bleu2u4u
10-04-2009, 01:22
به نظر من ازن تماشاچي مستحق تنبيه هست به هر حال تحريك بازيكنان تو اون فشار رواني باخت جلوي 100 هزار نفر عواقب داره ولي كاره بازيكنا به شدت غير قابل قبوله....

اما به نظر من بیشتر از اون تماشاچی افرادی که باعث ورودش به راهرو شده بودن مقصرا

نمیدونم چه اصراری داری بگی بازیکن ها بی غیرتن
اسم ببر کدوم را میگی ؟
انتخاب بازیکن ها اشتباه بوده
هاشمیان بدبخت میگفت من اماده نیستم ولی اگه نیام یک خائن حساب میشم
بعدشم شما فرض کن رحمتی بد بازی کردی یکی بیاد به پدر یا مادرت فحش بده بازم میگی دمش گرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم این اقا از مسئولان اونجا بوده که کارت هم داشته ولی حالا که فهمیدن چه گندی زده گفتن تماشاگر بوده ابروشون نره
حتی مایلی کهن هم از بچه ها دفاع میکرد که از نظر همه مربی ارزشی است

اصلا دمش گرم : هر کسي بود و فحش ميداد توي اون موقعيت همين ميشد

الکي پست ندين در اين زمينه : کيه که فحش بخوره و دم نزنه ؟

اتفاقا اينجوري ته غيرته

به قول فيروز کريمي بايد پاداش هم داد

اگه انجوری بوده باشه منم با کارشون موافقم .درسته که گفتم تقصیر نیروهای امنیتیه ولی وقتی طرف خودش اومده بوده
مطمئنا از عواقبش هم خبر داشته دیگه
مگه میشه من برم به یه نفر فحش بدم و انتظار داشته بام وایسه و منو نگاه کنه
من با علم به عکس العملی که اون قراره نشون بده حرفم رو میزنم

پ.ن:اینم اخرین پست من در این مورد بود بهتره که بحث تموم شه

bleu2u4u
10-04-2009, 01:29
چار تا خبر بزاریم بحث تموم شه

مهدوى كيا: از بركنارى دايى خيلى ناراحت شدم

در زمان حضور على دايى در تيم ملى همواره اختلاف وى با مهدى مهدوى كيا شهره عام و خاص بود اما هر ۲ آنها اين مسأله را تكذيب مى كردند. على دايى از سمت خود بركنار شد و خيلى ها گمان مى كردند خوشحال ترين فرد از اين موضوع مهدى مهدوى كيا است. همين موضوع بهانه اى شد تا با مهدوى كيا تماس بگيريم و با او همصحبت شويم. جالب است كه كدورت ها را به دور ريخته و اعلام كرد از بركنارى دايى ناراحت شده است. گفت وگوى ابرار ورزشى با مهدوى كيا را در ادامه مى خوانيد:

• پس از بازى با عربستان، على دايى از سمت خود بركنار شد. در اين مورد چه نظرى دارى؟
- من به عنوان يك بازيكن واقعاً از بركنارى دايى ناراحت شدم. معتقدم اگر شكستى در كارنامه تيم ملى بوده كل تيم در آن مقصر هستند و كل تيم را بايد بركنار مى كردند، نه فقط دايى. به هر حال در فوتبال دنيا مربيان اطمينان شغلى ندارند و پس از چند بازى ضعيف اين سرمربى تيم است كه در تيررس قرار مى گيرد و از سمت خود بركنار مى شود. واقعاً متأسفم كه چنين اتفاقى افتاد. در كل مسئولين فدراسيون فوتبال اين تصميم را اتخاذ كرده اند وتنها كارى كه از دست من برمى آيد آرزوى موفقيت براى دايى است.

• اما گمان مى كردم با توجه به اتفاقاتى كه در گذشته رخ داده از بركنارى دايى خوشحال باشى!
- گذشته ها گذشته است. اينها مسائلى است كه بى دليل مطرح مى شود.
به شخصه متأسفم كه اين مسائل را عنوان مى كنند. ببينيد اگر كمى بخت با ما يار بود الان على دايى نيز در سمت خود ابقا مى شد.

•يعنى از دايى دلخورى نداريد؟
- من از هيچ كس دلخورى ندارم. به هر حال من دوست داشتم به دايى و تيم ملى كمك كنم اما سرمربى تيم صلاح ندانست. دليلى ندارد از او دلخور شوم و بعد از نتايجى كه تاكنون گرفته ايم ناراحت هستم.

• به نظر خودت بركنارى دايى تصميم درستى بود؟
- درست يا غلط بودن آن به من بازيكن ارتباطى ندارد. مسئولين چنين تصميمى را گرفته اند و اميدوارم تيم ملى در ديدارهاى آينده به هدفى كه دارد دست پيدا كند.

• فكر مى كنى چه عواملى باعث رقم خوردن چنين نتايجى براى تيم ملى شده است؟
- من نبايد در اين مورد نظر بدهم اما معتقدم در بسيارى از بازى ها و بويژه در بازى آخر مقابل عربستان بدشانس بوديم و حريف با ۲ حمله ۲ گل زد و ما را غافلگير كرد. باز هم خدا را شاكرم كه اين اتفاقات در روز آخر مسابقات اتفاق نيفتاده و هنوز هم براى صعود شانس داريم.

• حضور مايلى كهن در تيم ملى را چطور مى بينى؟
- معتقدم مايلى كهن شجاعت زيادى به خرج داده است چرا كه ما در ۳ بازى آينده كار بسيار سختى را در پيش خواهيم داشت. من فوتبالم را در سطح ملى مديون مايلى كهن هستم. چرا كه او به من كه جوانى ۱۹ ساله بودم اعتماد و مرا ملى پوش كرد. برايش آرزوى موفقيت مى كنم.

• فكر مى كنى ما با مايلى كهن به جام جهانى خواهيم رسيد؟
- به هر حال هدف همه ما صعود به جام جهانى است. بايد دست به دست هم بدهيم تا در كنار مايلى كهن به جام جهانى برويم. مى دانم كه كار دشوارى را در پيش داريم و باتوجه به نتايج كسب شده كارمان سخت شده است اما نبايد اميد خود را از دست بدهيم. اميدوارم با مايلى كهن براى بار چهارم جهانى شويم.

• اگر از سوى مايلى كهن دعوت شوى، پيراهن تيم ملى را به تن خواهى كرد؟
- من هميشه با افتخار آمده ام و اين بار هم صد در صد دعوت مايلى كهن را قبول خواهم كرد.

bleu2u4u
10-04-2009, 01:34
فردوسى پور با آبروى من بازى كرد
ابراهيم زاده: من دستيار مايلى كهن نيستم

با مطرح شدن نام هر مربى، اسم منصور ابراهيم زاده هم به عنوان كمك اول وى به ميان مى آيد. مايلى كهن سرمربى تيم ملى شد تا نام سرمربى ذوب آهن هم در كنار وى قرار بگيرد اما ابراهيم زاده كه تيمش در تعقيب استقلال در رده دوم جدول قرار دارد، دستيار مايلى كهن مى شود؟! گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:

• جريان همكارى شما با آقاى مايلى كهن به كجا انجاميد؟
- هنوز فدراسيون با من هيچ صحبتى نكرده است. بنابراين نمى توانم در اين مورد حرفى بزنم.

• آقاى مايلى كهن گفتند براى انتخاب شما به عنوان دستيار بايد فكر كنند. نظر شما در اين ارتباط چيست؟
- حق هر مربى است كه در اين مورد فكر كند. آقاى مايلى كهن خود بايد دستيارانش را انتخاب كند. به همين دليل نياز به فكر هم دارد.

• يعنى در مقابل اين حرف ناراحت نشديد؟!
- مگر مايلى كهن بايد حتماً مى گفت ابراهيم زاده را مى پذيرم. حرف او درست بود. او بايد در انتخاب نفراتش فكر كند.

• تيم شما الان در رده دوم جدول قرار دارد. برايتان سخت نيست دستيار مربى شويد كه الان تيمش در ميانه جدول قرار گرفته؟!
- من دستيار هيچ مربى نشده ام كه بخواهم در اين مورد اظهار نظر كنم. فعلاً مربى ذوب آهن هستم نه دستيار مايلى كهن ، هيچ پيشنهادى هم هنوز به من نشده كه بخواهم در مورد آن ديدگاهم را بگوييم.

• به عنوان دستيار احتمالى مايلى كهن، با ايشان سليقه و فكرتان هماهنگ است؟
- هنوز كه خبرى از دستيار بودن من نيست اما به هر حال در آينده اين همفكرى و سليقه را ثابت مى كنيم.

• مى توانيد ايران را به جام جهانى ببريد؟
- تمام تلاش ما همين خواهد بود. مديريت فنى مايلى كهن بالاست و او مى تواند براى تيم ملى چاره ساز شود. راه صعود سخت است اما امكان رفتنش وجود دارد.

• اگر مايلى كهن شما را به عنوان دستيارش معرفى كرد چه مى كنيد؟!
- فعلاً من درگير ليگ هستم. تيمم با قهرمانى فاصله اى ندارد و به همين دليل بايد فكر خود را معطوف بازى هاى ليگ برتر كنم. نمى خواهم به خاطر تيم ملى تمركزم را از دست بدهم. الان تيم من ۳ بازى حساس را پيش رو دارد كه فقط اين بازى ها برايم مهم است، نه تيم ملى.

• بحث حضور شما در تيم ملى سبب به هم خوردن تمركزتان در ذوب آهن نمى شود؟
- من فقط به ذوب آهن فكر مى كنم و اين بحث ها هم تمركز من را به هم نمى زند. اگر مذاكره با من شروع شد آن وقت در مورد تيم ملى هم فكر مى كنم. استخاره مى گيرم اگر خوب آمد در خدمت تيم ملى هستم.

• چرا هميشه نام شما به عنوان دستيار در تيم ملى مطرح مى شود. اين موضوع را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- خودم هم مانده ام دليل اين موضوع چيست؟ من هنوز ديدگاهم را نگفته ام اما با اين وجود نام من را به عنوان دستيار معرفى مى كنند با اين حال ارزيابى از اين موضوع مثبت است و فكر مى كنم همين كه هميشه نام من در اين بين وسط است نشان از لطف و اعتقاد فدراسيون به من باشد.

• فردوسى پور هم در برنامه ۹۰ گفت ابراهيم زاده با هر مربى كار مى كند. از شنيدن اين گفته ناراحت شديد؟
- از فردوسى پور دلخور هستم. ادبيات او اصلاً درست نبود. وقتى حرف هاى او را شنيدم واقعاً متأسف شدم. او كه دايه اخلاق و انتقادپذيرى را دارد چگونه به بيان اين حرف ها مى پردازد؟! او با آبروى من بازى كرد. هر كه را بخواهد محبوب مى كند و هركه مورد علاقه اش نباشد را خراب.

• شرايط ليگ خيلى حساس شده است. بازى با برق را چطور مى بينيد؟
- بهترين بازى مان را مقابل تيم شيرازى انجام مى دهيم. من مطمئنم اين ديدار با زيبايى و جذابيت خاصى به همراه خواهد بود. تيم هاى آقاى كربكندى هميشه خوب فوتبال بازى مى كنند اما ما هم ۳ امتياز اين بازى را مى خواهيم.

• ذوب آهن سايه به سايه با استقلال حركت مى كند به طورى كه اين موضوع سبب اين شده تا استقلالى ها بگويند ذوب آهن ول كن ما نيست.
- خوشحالم كه استقلالى ها هم مى دانند تيم ما قوى است. ما دست بردار آنها نيستيم تا آخر به صدر برسيم.

• شرايط حساس شما با استقلال سبب بالا رفتن فشار و استرس ذوب آهنى ها نمى شود؟
- چرا استرس؟! اتفاقاً بچه هاى ما در آرامش كامل به سر مى برند. هدف ما قهرمانى است كه با تلاش بچه هاى تيم هم به آن مى رسيم. من مطمئنم ذوب آهن قهرمان ليگ مى شود.

bleu2u4u
10-04-2009, 01:36
حسين فركى: بركنارى دايى احساسى و عجولانه بود

حسين فركى قائم مقام باشگاه استيل آذين به واسطه سالها حضور در تيم ملى مى تواند در مورد اتفاقات تيم ملى صاحب نظر باشد. فركى معتقد است كه بركنارى على دايى از هدايت تيم ملى يك تصميم احساسى وعجولانه بوده و همواره شاهد چنين اتفاقاتى بوده ايم.

• اوضاع استيل آذين را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- در كل شرايط خيلى خوبى بر تيم حاكم است. من در مورد زمان حضور خودم صحبت مى كنم اما قبل از آمدن من هم تيم خوب كار كرده بود. استيل آذين كادر مديريتى خوب، دلسوز و علاقمندى دارد و كادر فنى هم با كارنامه و كاربلد است. ما هم سعى مى كنيم شرايطى مهيا كنيم تا تيم بهتر نتيجه بگيرد. الان وضعيت خوب است و اميدوارم در آينده به شكل مطلوب تر و با اقتدار كار را دنبال كنيم.

• در رابطه با كنار گذاشتن على دايى از تيم ملى چه نظرى داريد؟
- اين اتفاق هم مثل اتفاقات قبلى بود ومطمئن هستم كه براى آخرين بار نخواهد بود، حالا چرا اين اتفاقات مى افتد بايد به علت هايى آن پى برد. مهمترين اصل در اين رابطه اين است كه وقتى آدم هاى غير تخصصى تصميم گيرنده مى شوند خيلى راحت اين اتفاقات مى افتد. ممكن است در همه دنيا اين مسائل باشد اما در اينجا سليقه اى عمل مى شود و اشكال كار همين است. ما همانطور كه سليقه اى افراد را وارد فوتبال مى كنيم به همان شكل هم خارج مى كنيم كه اين مسائل به فوتبال ما ضربه مى زند و ارزشها را زير سؤال مى برد. به همين دليل عقب تر از كشورهاى ديگر هستيم.

• به نظر شما بركنارى على دايى در اين مقطع درست نبود؟
- در هر حال تصميمى كه گرفته شده است اما اين تصميم احساسى بوده است و حالا خودم در انتظار اين هستم كه ادامه كار را ببينم. اين تصميم عجولانه و احساسى بوده است، من به شخص خاصى كار ندارم اما زمان زمانى نبود كه اين اتفاق بيفتد.

• به صعود تيم ملى به جام جهانى چقدر اميدوار هستيد؟
- اگر بخواهيم كارشناسى بگوييم شانس مان خيلى كم است اما اگر بخواهيم اتفاقات فوتبال را در نظر بگيرم بايد اميدوار باشيم.

bleu2u4u
10-04-2009, 01:39
درودگر: برانكو هيچ طلبى از فدراسيون فوتبال ندارد

محمد صادق درودگر درباره شكايت برانكو ايوانكوويچ از فدراسيون فوتبال براى دريافت ۴۵۰ ميليون تومان گفت: بر اساس قرارداد برانكو و فدراسيون فوتبال، در صورتى كه تيم ملى ايران به جهانى ۲۰۰۶ صعود مى كرد، وى مى بايست ۱۰ درصد قرارداد خود را به عنوان پاداش دريافت مى كرد. اين مقام سابق فدراسيون فوتبال افزود : اين ۱۰ درصد حدود ۸۰ هزار دلار بود كه همه اين مبلغ به برانكو پرداخت شد و فدراسيون هيچ گونه بدهى به وى نداشت و نمى دانم بر چه مبنايى برانكو از فدراسيون فوتبال ايران شكايت كرده است و اين چنين مبلغى را خواسته است . معاون دبير كل سابق فدراسيون فوتبال افزود : همه رسيدهاى پرداختى هاى برانكو در فدراسيون فوتبال وجود دارد و در واقع مى توانم بگويم وى هيچ گونه طلبى از فدراسيون فوتبال نداشته است.

باقرى: اميدوارم مايلى كهن بهترين ها را به تيم ملى دعوت كند (و مرا هم همچنین)

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اميدوارم سرمربى جديد تيم ملى بهترين بازيكنان را دعوت كند. كريم باقرى پس از برترى ۳ بر يك مقابل الغرافه قطر اظهار داشت: الغرافه تيم بسيار خوبى بود و براى كسب امتياز به تهران آمد اما اين بار بخوبى قدر فرصت هاى خود را دانستيم تا ثابت كنيم مدعى درجه يك صعود هستيم. وى در خصوص انتخاب مايلى كهن به عنوان سرمربى تيم ملى گفت: به او تبريك مى گويم. اميدوارم بهترين بازيكنان را به تيم ملى دعوت مى كند و باوجود شانس كم، به جام جهانى صعود كنيم.

نيكبخت: سرباز تيم ملى هستم (حَکمَنت)

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براى قهرمانى در ليگ قهرمانان آسيا انگيزه بسيار زيادى داريم. عليرضا نيكبخت در جمع خبرنگاران اظهار كرد: شرايط بازيكنان پرسپولس بسيار خوب است و ما در نهايت آمادگى قرار داريم. خدا را شكر مى كنم كه در بازى امروز پيروز شديم و معتقدم شايسته اين نتيجه بوديم. وى افزود: هوادارانى كه به ورزشگاه آمدند نيز در اين پيروزى سهيم هستند. من اعتقاد دارم اگر پرسپوليس همين گونه پرقدرت در ليگ قهرمانان آسيا بازى هايش را ادامه مى دهد، مى تواند قهرمان شود. عليرضا نيكبخت درباره حضور مايلى كهن در تيم ملى ايران نيز گفت: درباره مايلى كهن نظر خاصى ندارم و مى دانم كه او مربى موفقى بوده و كارنامه درخشانى دارد. وى درباره احتمال حضورش در تيم ملى ايران نيز گفت: اگر از من به تيم ملى دعوت شود بسيار خوشحال خواهم شد تا در اختيار تيم ملى باشم چرا كه همواره خود را سرباز تيم ملى ايران مى دانم.

bleu2u4u
10-04-2009, 01:44
واكنش مايلي‌كهن و شائبه انتخاب‌ سياسي در فوتبال

شايد اگر رويارويي عادل فردوسي‌پور و محمد مايلي‌‌كهن، به جاي فقط چند ساعت بعد از انتصاب سرمربي جديد تيم ملي، چند روز بعد از اعلام رسمي اين حكم جنجالي و مهم صورت مي‌گرفت، مي‌توانست فوايد بيشتري براي فوتبال ملي كشورمان به همراه داشته باشد، اما همين مناظره نصف و نيمه خواب‌آلوده هم، درست مثل همان لنگه كفش معروف كه در بيابان غنيمتي بزرگ است، در عين ابهامات فراوانش، مسايل زيادي را روشن و شفاف كرد. اگر عادل فردوسي‌پور، سمبل رسانه پاك، معترض،‌منتقد و پرسشگر ورزشي، در همان ابتداي مصاحبه مناظره‌گونه‌اش با محمد مايلي‌كهن، با هوشياري و زيركي زايد‌الوصف سرمربي جديد تيم ملي، مواجه نشده و به خاطر مسايل كوچكي چون كفپوش استوديوي نود، گوشي پنهان مخصوص مجري و حتي ليوان آب نيم خورده كه از مهدي تاج برجاي مانده بود، مورد تهاجم قرار نمي‌گرفت، بي‌شك مي‌توانست همچون گذشته برابر ميهمانش سربلند بيرون بيايد. اما حاج مايلي مي‌دانست كه چه بايد بكند تا بتواند عادل را – اسمي كه مايلي كهن تاكيد زيادي بر آن داشت – فيتيله‌پيچ كند و به همين راحتي توانست در ميان معدود كساني كه پشت عادل را به خاك آشنا كرده‌اند، جا باز كند!
عادل فردوسي‌پور براي فرار از اين شكست تلويزيوني، حتي به سراغ خط قرمزها هم رفت و از مايلي‌كهن خواست تا فاش كند كه انتخابش ورزشي بوده يا خير؟! اما سوالي كه مي‌توانست حاجي‌مايلي را زير و رو كرده و شرايطش را برهم بزند هم، با درايت او مديريت شد:‌«اين سوال را نه از من كه بايد از مديران فدراسيون بپرسيد! اما اگر مي‌خواهيد،من برايتان بشمارم كه از ابتداي فوتبال تاكنون، هر كدام از مربيان تيم ملي توسط چه كساني بر سر كار آورده شدند؟! از مهاجراني گرفته تا پروين و پورحيدري و قلعه‌نويي و دايي.»
پاسخ مايلي‌كهن به گونه‌اي بود كه نشان مي‌دهد سرمربي تيم ملي به دليل سياسي بودن انتخاب تمام مربيان قبلي تيم ملي، اين حق را براي خودش قائل است كه از مسير مشابه، به اين سمت برسد، اما آيا واقعا همين طور است؟ براي انتخاب مايلي‌كهن مي‌توان دلايل فني فراواني آورد. دلايلي كاملا ورزشي و فوتبالي كه منطقا به حضور شخص ايشان در اين مسند راي مي‌دهند، اما گويي خود سرمربي، دوست دارد به اين انتخاب وجهه ديگري بدهد. شايد او فكر مي‌كند كه در صورت تاييدش از سوي مقامات بالا، داراي قدرت مضاعفي در فوتبال ملي ايران مي‌شود و راحت‌تر مي‌‌تواند افكارش را در تيم ملي پياده كند؟! اين در حالي است كه همه مي‌دانند حاجي مايلي از همان ابتدا يار صديق احمدي‌نژاد بوده.
اما آيا در چنين صورتي (سياسي بودن انتخاب مايلي‌كهن)، اگر انتخابات آينده رياست جمهوري در كشورمان، با ابقاي دولت فعلي همسو نباشد، حاج‌محمد در آينده باز هم سرمربي قدرتمندي باقي خواهد ماند؟ از سوي ديگر آيا مي‌توانيم از سياسي بودن انتخاب‌هاي قبلي، دليلي بسازيم براي توجيه يك انتخاب سياسي ديگر؟!
انتخابات سياسي در فوتبال يا هر ورزش ديگري، چهره خوشايندي ندارند و اصرار بر ادامه يك حركت غلط يا مستدام بودن يك بدعت نادرست، به مراتب از دست زدن به يك اشتباه تازه، بدتر است. به بيان ديگر حتي اگر تمام مربيان تيم‌ملي در طول تاريخ فوتبال كشورمان، با نظر مستقيم مقامات سياسي انتخاب شده باشند، بالاخره بايد روزي به اين روند «كات» بدهيم تا بالاخره فاكتورهاي ورزشي، اصلي‌ترين ستون‌هاي يك انتخاب صحيح را پايه‌ريزي كنند. چون تا زماني كه انتخاب‌هاي ورزشي‌مان را با ديد سياسي انجام بدهيم، نمي‌توانيم منتظر رسيدن روزهاي آفتابي فوتبالمان باشيم!
هرچند كه موكدا بايد ذكر كنيم كه به اعتقاد ما براي حضور محمد مايلي‌كهن در كسوت سرمربي تيم‌ملي فوتبال ايران، دلايل محكم و منطقي ورزشي - فوتبالي زيادي وجود دارد.

2 روي سكه آينده مايلي‌كهن

ورود دوباره محمد مايلي‌كهن به بالاترين سطح فوتبال ايران، معادلات اين رشته ورزشي را در كشورمان پيچيده‌تر مي‌كند. تيم ملي در جامعه ايران جايگاه خارق‌العاده‌اي دارد و مردم را به شدت با خودش درگير مي‌كند. با وجود چنين حساسيت‌هايي و نيز با توجه به شرايط خاصي كه در آن قرار گرفته ايم، احتمالا در آينده‌اي نه چندان دور يك چالش اساسي هم با حاجي‌مايلي خواهيم داشت. دو فرضيه اساسي را در همين مورد با هم مرور مي‌كنيم.
مايلي‌كهن برنده؛ مردي در روياي ژوهانسبورگ
خوشبينانه‌ترين حالت ممكن اين است كه محمد مايلي‌كهن با نتيجه‌گيري مطلوب در سه بازي آتي، تيم ملي را به جام جهاني ببرد. اميدواريم اينطور باشد، اما مشكل بزرگي كه در اين شرايط پيدا مي‌شود، آن است كه بايد با واقعيت «نشستن مايلي‌كهن روي نيمكت تيم ملي در آفريقاي جنوبي» كنار بياييم. فدراسيون فوتبال به همه كانديداهايش قول داده بود كه بعد از رساندن تيم ملي به مرحله نهايي جام جهاني، قراردادشان را تمديد كند. مسلما و اگر حتي همين وعده هم در كار نمي‌بود، مردي كه بتواند از دل اين برزخ سنگين، سربلند بيرون بيايد حق خواهد داشت خودش را در كنار تيم، در آفريقاي جنوبي ببيند و البته كه محمد مايلي‌كهن هم از اين قاعده مستثني نيست. با اين وجود پرسش بزرگي كه وجود دارد اين است كه آيا جامعه فوتبال ما با حضور مايلي‌كهن روي نيمكت تيم ملي در جام جهاني كنار خواهد آمد؟ فراموش نكنيم وقتي برانكو ايوانكوويچ به سهولت هر چه تمامتر تيم ملي را به جام جهاني آلمان رساند، قاطبه منتقدان و هوادارن فوتبال در ايران او را شايسته هدايت تيم ملي در معتبرترين تورنمنت جهان ندانستند و خواستار حضور مربي بزرگتري بر روي نيمكت شدند. هرگز دور از ذهن نيست كه چنين دردسر بزرگي بعد از صعود احتمالي به آفريقاي جنوبي هم ايجاد شود و دو‌مرتبه عرصه فوتبال را به صحنه كشمكش‌ها و جار و جنجال‌هاي بي‌پايان تبديل كند. به ياد داشته باشيد مايلي‌كهن همين حالا هم به خاطر فرصت‌هايي كه به زعم خودش از او سلب شده، از همه فوتبال طلبكار است. حالا روزي را در نظر بياوريد كه او ما را به جام جهاني رسانده و عذرش را خواسته‌اند! آيا فدراسيون فوتبال به اين چالش انديشيده است؟
مايلي‌كهن بازنده؛ مردي كه بيشتر از نوك دماغش را مي‌بيند!
اما روي ديگر سكه اين است كه با مايلي‌كهن راهي براي صعود به جام جهاني پيدا نكنيم. شايد اگر با كس ديگري سر و كار داشتيم، مي‌توانستيم تصور كنيم كه مربي مزبور پس از ناكامي‌اش در تيم ملي، عطاي كار را به لقايش ببخشد و از كار كنار بكشد. در مورد حاجي مايلي اما ابدا اينطور نيست، مانيفست مايلي‌كهن دقيقاهمان چيزي بود كه در برنامه نود ديديم:‌«اگر ناكام شديم؟ من فكر مي‌كنم بايد بيشتر از نوك دماغ‌مان را ببينيم...»‌او مي‌خواهد بماند و افكار و تمايلاتش را با يادآور شدن لزوم آينده‌نگري و فرصت دادن به سرمربيان، تئوريزه كند. بدون شك حتي اگر بدترين نتايج را در اين سه مسابقه به دست بياوريم، صادر كردن حكم اخراج مايلي‌كهن كار ساده‌اي نخواهد بود؛‌چه اينكه او به راحتي مي‌تواند اين ناكامي را با توجه به اوضاع پيچيده جدول گروه توجيه كند و خواستار فرصت بيشتري براي اثبات توانمندي‌هايش شود. او آينده‌نگر است و البته برخلاف وي، عمده مديران، مسوولان و هواداران فوتبال ايران فقط قدرت رصدبيني‌شان را دارند! عاقبت اين چالش چه خواهد شد؟!

منبع:روزنامه گل

bleu2u4u
10-04-2009, 01:47
قطبی: اکنون فقط موفقیت تیم ملی مهم است (یک کلام هم از مادر عروس)

با وجود اینکه برخی از کارشناسان کمیته فنی فدراسیون فوتبال بر این عقیده اند که نام افشین قطبی سرمربی پیشین پرسپولیس در لیست گزینه‌های مربیگری تیم‌ملی نبوده است اما وی قصد پاسخ دادن به این حرف‌ها را ندارد.
افشین قطبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در این ارتباط اظهار داشت: از تمامی کسانی که از من برای حضورم در تیم‌ملی حمایت کردند تشکر می‌کنم. حالا دیگر بعد از تصمیم فدراسیون فوتبال از مردم و کارشناسان می‌خواهم از محمد مایلی‌کهن حمایت کنند تا وی همراه تیم‌ملی در رسیدن به مسابقات جام‌جهانی موفق باشد.
وی ادامه داد: در حال حاضر برای من دیدن پرچم مقدس کشورمان در بین سایر پرچم‌های کشورهای حاضر در مسابقات جام‌جهانی 2010 آفریقای جنوبی به اهتراز دربیاید حائز اهمیت است و این برای من افتخار است.
قطبی اضافه کرد: من سال‌ها در کره‌جنوبی مربیگری کرده‌ام و حالا هر کمکی از دستم برآید برای موفقیت مایلی‌کهن انجام خواهم داد همانطور که گفتم همه باید دست در دست بدهیم تا تیم‌ملی به جام‌جهانی برود.
قطبی در خصوص مصاحبه‌های حشمت مهاجرانی و محمود یاوری علیه وی گفت: من در حال حاضر جواب آنها را نمی‌دهم چرا که می‌خواهم برای تیم‌ملی حاشیه‌سازی نکنم. تیم‌ملی باید در آرامش کامل به فکر سه بازی آینده خود باشد من هم نمی‌خواهم فضا را متشنج کنم چرا که حالا دیگر اهمیتی ندارد که عنوان شود اسم افشین در لیست کمیته فنی بوده یا نبوده و من هم هر چه را آنها بگویند قبول دارم برای اینکه این مباحث دردی را دوا نمی‌کند.

منبع:ایلنا

bleu2u4u
10-04-2009, 01:49
افتخاری دیگر در کارنامه ی مسئولان فدراسیون
مربی بدون برنامه

مایلی کهن هنوز برنامه‌های خود را نداده است

رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان با اشاره به اینکه محمد مایلی کهن هنوز برنامه خود را برای هدایت تیم ملی ارائه نکرده است، از اجرای برنامه های پیشین این تیم بدون کمترین تغییر خبر داد.
علی کفاشیان ظهر امروز در حاشیه انتخابات هیئت فوتبال استان کرمان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در ابتدا قرار بر این بود که قرارداد محمد مایلی کهن برای سه دیدار آینده تیم ملی فوتبال کشورمان تنظیم شود اما با نظر اعضا کمیته فنی و تیم‌های ملی فدراسیون فوتبال، این قرارداد طولانی تر شد و بیش از سه ماه خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال تابع جمع است و با مشورت کمیته‌های مختلف تصمیم گیری خواهد کرد، افزود: هنوز محمد مایلی کهن برنامه‌های خود را برای هدایت تیم ملی ارائه نکرده است و مشخص نیست دستیاران وی در تیم ملی چه افرادی خواهند بود. با این شرایط برنامه ای که پیش از این برای تیم ملی تدوین شده بود را بدون تغییر اجرا خواهیم کرد.

رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص انتخاب منصور ابراهیم زاده به عنوان مربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: کمک مربی مایلی کهن با نظر فدراسیون فوتبال انتخاب و به وی معرفی شده است. البته آقای ابراهیم زاده تاکید کرده است برای حضور در تیم ملی تا پایان فصل فرصت می خواهد که ما به نظر ایشان احترام می گذاریم.

کفاشیان همچنان بر ادامه حضور اریش روته مولر در کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید دارد. وی در این باره گفت: روته مولر با فدراسیون فوتبال قرارداد دارد و در تیم ملی زیر نظر مایلی کهن فعالیت خواهد کرد. اگر وی تمایلی به همکاری با تیم ملی نداشت به تیم امید منتقل می شود. مولر اگر به تعهدات خود در قبال فدراسیون فوتبال عمل نکند و پیش از پایان موعد قراردادش ایران را ترک کند به فیفا شکایت کرده و از وی غرامت می گیریم.

وی در خصوص پیشرفت فوتبال استان کرمان نیز گفت: فوتبال در استان کرمان پیشرفت خوبی داشته است. قصد داریم در شهر کرمان طرح آسیاویژن را به اجرا درآوریم تا موجبات رشد فوتبال در این شهر و شهرهای تابع آن را فراهم آوریم.

انتخابات هیئت فوتبال استان کرمان پیش از ظهر امروز برگزار شد و مراد حاج جعفری با کسب 18 رای از 18 رای ماخوذه به عنوان رئیس این هیئت انتخاب شد. رقیب اصلی جعفری، عباس مصدقی بود که پیش از برگزاری انتخابات به نفع وی از حضور در این عرصه انصراف داد.

منبع:مهر

bleu2u4u
10-04-2009, 02:04
سال 1376.سال 1376.علی‌اکبر ناطق‌نوری به‌عنوان نامزد محتمل ریاست‌جمهوری در مقابل خبرنگار تلویزیون Bbc نشست و پاسخگوی پرسش‌های فراوان و متناقض خبرنگاران شد و البته هیچ‌کس هم کوچکترین ایرادی به او نگرفت، امروز ناطق‌نوری با آنکه هرگز طعم رئیس‌جمهور شدن را نچشیدي به‌عنوان رئیس بازرسی نهاد رهبری مشغول به‌کار است

علي دايي هم بيكار است

صدایش می‌لرزید، اصلا از آن شور و نشاط همیشگی خبری نبود و دوست نداشت زیاد صحبت کند چراکه دیگر حرفی برای گفتن وجود نداشت، می‌گفت با من بازی کردند، به من تهمت زدند و آخرش هم معلوم نشد چه‌خبر است. اینجا ایران است و نام افشین قطبی حتی به‌عنوان سرمربی تیم‌ملی از تلویزیون و رادیو هم اعلام می‌شود اما ناگهان نام «محمد مایلی‌کهن» از قوطی بیرون می‌آید. قطبی حتی در این شرایط هم معتقد است باید امیدوارانه حرف زد و اصلا نباید منافع ملی و «تیم‌ملی» را فدای مسائل گذشته کرد:«من از همه مردم ایران تشکر می‌کنم، واقعا نمی‌دانم چطور می‌شود از آنها تشکر کرد که با وجود این‌همه دروغ‌هایی که علیه من نوشته شد باز هم من را تشویق کردند، حمایت کردند و انگیزه دادند. من از ته قلبم تشکر می‌کنم به‌خاطر این‌همه عشق و حمایت و هنوز هم دست آنها را می‌بوسم که اینطور من را دوست دارند» او با آنکه ته قلبش سنگین شده اما هنوز می‌خواهد تشکر کند:«چه می‌توانم بگویم؟ چطور می‌شود از مردم تشکر کرد؟ مردمی که واقعا موضوعات را می‌فهمند و با تمام عشق‌شان نظرشان را اعلام می‌کنند.»

يكي از سوالات مهم از افشين قطبي، ترديدي است كه درباره بيكاري او در خارج از ايران وجود دارد. چيزي كه همه منتقدانش به آن اشاره مي‌كنند. سرمربي سابق پرسپوليس مي‌گويد: «من بعد از قهرماني با پرسپوليس، سخت مي‌توانم به يك تيم كوچك بروم و در اين مورد وسواس دارم. ضمنا در پاسخ به اينكه مي‌گويند قطبي در خارج از ايران كار نگرفته، بايد بگويم هيچ كدام از مربيان ايراني بازار كار خارجي ندارند. همين الان علي دايي هم بيكار است و اين چيز خيلي مهمي نيست.»

هيچ وقت نمي‌گويم پول نمي‌خواهم

زمانی که گزینه افشین قطبی برای رسیدن به نیمکت تیم‌ملی پررنگ شد، همان رسانه‌هایی که تلاش هماهنگ برای به‌قدرت رسیدن مایلی‌کهن را پیگیری می‌کردند ناگهان پروژه تخریب او در دستور کار قرار گرفت و ابتدا فدراسیون فوتبال را دلال معرفی کردند، بعد اعلام کردند قطبی از طریق یکی از اعضای هیات‌رئیسه لابی کرده است و آخرش هم همه‌جا دروغ پخش کردند که قطبی حاضر است برای آمدن به ایران حدود پانصدهزار دلار به فدراسیون بدهد. او با ناراحتی می‌گوید:«چرا اخلاق باید فراموش شود؟ مگر چه اتفاقی قرار است بیفتد؟ من خیلی ناراحتم و واقعا برای بعضی‌ها متاسفم که دروغ می‌نویسند و با شخصیت افراد بازی می‌کنند» او درباره این شایعات توضیح کامل‌تری داد:«افشین قطبی هیچوقت با فدراسیون تماس نگرفت و آقای کفاشیان خودشان می‌دانند که چه اتفاقاتی افتاد و من فقط گفتم که برای ایران حاضرم هر کاری کنم و اینجا بحث پول مطرح نیست. من هیچوقت نمی‌گویم پول نمی‌خواهم چون این اصلا حرفه‌ای نیست، واقعا برای بعضی‌ از رسانه‌ها متاسفم که این‌طور شخصیت افراد را لگدمال می‌کنند»

قبلا هم این حرف‌ها را زده بودم

یکی از مهمترین موضوعاتی که باعث شد تا افشین قطبی از گزینه‌های سرمربیگری تیم‌ملی به‌خاطر مسائل غیرفوتبالی کنار گذاشته شود، مربوط به مصاحبه‌اش با Bbc می‌شد، خودش می‌گوید:«من برایم خیلی مهم بود مردم بفهمند که چرا پرسپولیس را ترک کردم اما من همیشه با شبکه‌های بین‌المللی مثل Bbc، Cnn و الجزیره مصاحبه می‌کنم و از کجا می‌دانستم Bbc غیرقانونی است. من صحبت‌هایم مثبت بود و نمی‌دانم چرا برداشت سیاسی از آن کردند در حالی‌که فقط سعی کردم واقعیت‌ها را بگویم. ساعت‌ها با آنها حرف زدم اما بریده‌های آن پخش شد. اجازه بدهید دیگر درباره این موضوع صحبت نکنیم چون احساس می‌کنم بیشتر حاشیه درست می‌کند و هرچه بیشتر توضیح بدهم، بیشتر حاشیه‌سازان به آن دامن می‌زنند.» قطبی درباره بحث دایی و حرف‌هایش که مهمترین موضوع آن برنامه بوده است هم توضیح می‌دهد:«شما بروید از آرشیوتان مصاحبه من در کنفرانس مطبوعاتی که در شهرداری کردم را بخوانید، من همین جملات را آنجا هم گفتم که کاشانی به من گفت چرا این حرف‌ها را زدی و نباید این مسائل را بگویی. من هم گفتم مردم حق دارند بدانند. آنجا گفتم روابط بالاتر از دانش و تلاش است و دقیقا همین‌ها را تکرار کردم. من ناراحتم چون جوانان ایرانی باکیفیت و باانگیزه هستند و خیلی خوب می‌توانند پیشرفت کنند.

از مخابرات پرینت بگیرید

اینکه واقعا تاج به قطبی زنگ زده بود موضوع مهمی است که نايب‌رئیس فدراسیون فوتبال آنرا تکذیب می‌کند اما سرمربی سابق پرسپولیسی‌ها بر آن اصرار دارد:«واقعا تاج به من تلفن زد. آنها حتی به من گفته بودند در تهران بمانم اما گفتم پرسپولیس بازی دارد و من با حبیب کاشانی قرارداد دارم و حرفه‌ای نیست تا چیزی قطعی نشده من تیمم را ول کنم» او درباره تکذیب‌های تاج هم می‌گوید:«بروید از مخابرات –قطبی می‌گفت ارتباطات- پرینت مکالمات مرا بگیرید، مگر من دیوانه‌ام که بخواهم دروغ بگویم؟»

از خستگي اعصاب ندارم

«احساس می‌کنم 2بار با من بازی شد.» افشین قطبی نمی‌داند چطور باید منظورش را برساند درحالی‌که به‌خاطر ناراحتی‌اش نمی‌تواند جملات را پشت‌سر هم ردیف کند. انگار او به آخر خط رسیده است:«دفتر فوتبال ایران برای من بسته شد» شاید این عکس‌العملی احساسی به اتفاقاتی باشد که برای قطبی پیش آمده است و برای همین به آخر خط فکر می‌کند:«باید بروم دنبال زندگی خودم، نمی‌خواهم دیگر فکرش را هم بکنم چون اینقدر اعصابم را به‌هم می‌ریزد و همه هدف و ایده‌هایم را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.» این آخرین کلماتی بود که قطبی از دهانش خارج شد و بعد از آن سکوت عمیقی حاکم شد، او دیگر چیزی برای گفتن نداشت.

از مایلی‌کهن حمایت می‌کنم

اینکه قطبی باز هم در آخرین لحظات از گزینه‌های سرمربیگری کنار گذاشته می‌شود، مطمئنا می‌تواند تمام ذهن و فکرش را مخدوش کند و مثل خیلی از مربیان ایرانی علیه رقیب حرف بزند اما قطبی این نظریه را قبول ندارد:«مطمئن باشید افشین قطبی از ته قلبش حمایت می‌کند و دقیقه به دقیقه به موفقیت نام ایران فکر می‌کند و برای مایلی‌کهن آرزوی موفقیت می‌کند و خیلی خیلی به او تبریک می‌گویم و از همین‌جا می‌گویم هر وقت مایلی‌کهن کمک لازم دارد، افشین مثل سرباز در خدمت ایران خواهد بود و تنها آرزوی افشین قطبی اینست که پرچم ایران در آفریقای‌جنوبی پرواز کند و هر ایرانی در هرجای جهان است به آن افتخار کند چون تنها آرزوی مشترک هر ایرانی با هر دین و مذهب و فکری، موفقیت وطنش در عرصه‌های بین‌المللی است»

منبع:دنیای فوتبال

bleu2u4u
10-04-2009, 02:08
هر چی ما خواستیم بحث رو تموم کنیم بره پی کارش نشد که نشد رای کمیته انظباطی مشخص شد

كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال 4 بازیكنِ متخلفِ تیم ملی ایران را جریمه كرد.

بر اساس رای این كمیته ، حسین كعبی 6 میلیون تومان ، مهدی رحمتی 4 میلیون تومان ، سیاوش اكبرپور و غلامرضا رضایی هم 3 میلیون تومان جریمه نقدی شدند.

این 4 بازیكن ملی پوش ، پس از دیدار تیم ملی كشورمان با عربستان با یك تماشاگر به درگیری فیزیكی پرداخته بودند .

منبع:سایت شبکه خبر

masoudtr
10-04-2009, 08:48
جدیدا همه به فردوسی پور میپرند

bleu2u4u
10-04-2009, 12:57
جدیدا همه به فردوسی پور میپرند

میگن خیلی کلاس داره (پریدن به فردوسی پور)

mani6606
10-04-2009, 18:01
پس انگاار ديوار عادل خيلي كوتاه.

بی باک بی بال
10-04-2009, 18:24
پس انگاار ديوار عادل خيلي كوتاه.
نه دیوار عادل خیلی بلاند است

bleu2u4u
11-04-2009, 11:00
مايلي‌كهن خطاب به دايي:
تو متعلق به مردمي، به فوتبال بازگرد

محمد مايلي‌كهن خواهان بازگشت علي دايي به فوتبال كشور شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد مايلي‌كهن طي اظهاراتي علي دايي را متعلق به مردم دانست و خواستار بازگشت او به فوتبال كشور شد.

مايلي‌كهن كه شب گذشته براي ديدار با علي دايي به فروشگاه او رفته بود، در اين باره اظهار كرد: شب گذشته (پنج‌شنبه) تك و تنها و زير باران به فروشگاه علي دايي رفتم اما، او در مغازه حضور نداشت و برادر گران مايه‌اش كه دبير شيمي است، به من گفت كه دير آمده‌ام.

سرمربي تيم ملي ايران كه در برنامه‌ي زنده‌ي تلويزيوني ورزش و مردم سخن مي‌گفت، ادامه داد: از همين جا مي‌خواهم با علي دايي صحبت كنم. ما دوران مختلفي را با هم گذرانديم. حتي در گذشته زماني كه او آسيب ديد با آنكه هيچ مسووليتي نداشتم، تنها كسي بودم كه به عيادتش رفتم.

وي افزود: دايي بايد بپذيرد كه در بعضي موارد او اشتباه كرده و در بعضي موارد نيز من مقصر بودم. اما، به او مي‌گويم كه تو متعلق به خودت نيستي و متعلق به مردمي. بنابراين بايد به فوتبال كشور بازگردي.

مايلي‌كهن همچنين درباره‌ي نظرش پيرامون علي دايي نيز گفت: هيچ تفاوتي ميان علي دايي و پسر خود قائل نيستم.

سرمربي تيم ملي همچنين با اشاره به اينكه قصد دارد در آينده مطالبي بيان كند كه كسي آنها را نمي‌داند، با اشاره به گذشته‌ي كاري خود در تيم ملي گفت: زماني كه به تيم ايران آمدم، تيم ملي در رده‌ي 140 فيفا قرار داشت اما، با حضور من اين جايگاه ارتقا پيدا كرد.

bleu2u4u
11-04-2009, 11:02
عواقب پرتاب يك نارنجك به زمين ورزشگاه آزادي
اخطاريه‌ي فيفا براي فدراسيون فوتبال ايران

فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) با ارسال نامه‌اي به فدراسيون فوتبال ايران خواستار برخورد با خاطيان بازي ايران برابر عربستان شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فيفا در نامه‌اي كه به فدراسيون فوتبال ايران نوشت به پرتاب مواد محترقه در دقيقه‌ي 89 بازي ايران برابر عربستان اشاره كرد و با اشاره به يكي از بندهاي قانون فيفا خواستار توضيح ايران در اين رابطه شد.

فدراسيون فوتبال ايران هم با تقبيح چنين رفتاري از سوي برخي تماشاگران با اشاره به حضور يكصد هزار نفر در ورزشگاه آزادي در آن روز اعلام كرد كه كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال ايران اين تعداد اندك را شناسايي كرده و نسبت به معرفي اين افراد به مراجع قضايي اقدامات لازم را انجام داده است.

در حالي فيفا براي پرتاب يك نارنجك در جريان بازي ايران و عربستان اخطاريه‌اي براي فدراسيون فوتبال ايران ارسال كرده كه در بازي رفت اين دو تيم كه در ورزشگاه ملك فهد رياض برگزار شد، در طول 90 دقيقه بيش از 20 نارنجك دست ساز به زمين اين ورزشگاه پرتاب شد. اما، فيفا كوچكترين اخطاريه يا جريمه‌اي را براي عربستان در نظر نگرفت.

bleu2u4u
11-04-2009, 11:06
او به تيم ملى اميد نمى رود
روته فقط در تيم ملى

مدير برنامه هاى روته مولر گفت: مولر به هيچ عنوان به تيم اميد نخواهد رفت. مدير برنامه هاى روته مولر مربى آلمانى تيم ملى فوتبال ايران تاكيد كرد: قرارداد اين مربى آلمانى با فدراسيون فوتبال براى همكارى با تيم ملى ايران است و به هيچ عنوان مسئوليت ديگرى در فدراسيون فوتبال قبول نخواهد كرد. وى گفت: روته مولر سابقه كار در تيم ملى فوتبال آلمان را دارد و با مربيان بزرگ فوتبال آلمان كار كرده است و اكنون هم فقط حاضر است در تيم ملى ايران كار كند و به هيچ عنوان حضور در تيم اميد را قبول نخواهد كرد. مدير برنامه هاى روته مولر با ابراز تعجب از اين كه برخى افراد از نخواستن روته مولر صحبت مى كنند گفت: مولر مربى بزرگى است و براى كمك به فوتبال ايران آمده است و اگر فدراسيون فوتبال وى را نمى خواهد بايد اين موضوع را اعلام كند. وى با بيان اين كه نمى تواند مبلغ قرارداد وى را اعلام كند گفت: مولر از بسيارى از مربيان داخلى پول كمترى از تيم ملى و فدراسيون فوتبال گرفته است.

اردوى يك هفته اى تيم ملى در پكن

تيم ملى كشورمان بمنظور آمادگى هرچه بيشتر با وضعيت تغذيه و شرايط آب و هوايى منطقه شرق آسيا اردوى يك هفته اى را پيش از ديدار با كره شمالى در كشور چين برگزار خواهد كرد و سپس به طور مستقيم از پكن راهى پيونگ يانگ خواهد شد. ديدار دوستانه ايران و چين نيز در مدت برگزارى اين اردو در پكن برگزار خواهد شد.

چين تنها حريف تداركاتى ايران پيش از ديدار با كره شمالى

تيم ملى فوتبال چين تنها حريف تداركاتى تيم ملى كشورمان پيش از ديدار با كره شمالى خواهد بود. تيم ملى كشورمان روز ۱۱ خردادماه در تنها ديدار تداركاتى خود پيش از ديدار با كره شمالى به مصاف تيم ملى چين خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما قرارداد برگزارى اين مسابقه دوستانه بين فدراسيون هاى فوتبال ايران و چين امضاء شده و انجام اين مسابقه بين تيم هاى ملى ۲ كشور قطعى است.

bleu2u4u
11-04-2009, 11:14
براى بركنارى دايى زود عمل كردند
ميرزاپور: اميدوارم مايلى كهن براى تيم ملى هم مثل سايپا شوك مثبت باشد

ابراهيم ميرزاپور دروازه بان با تجربه سايپا معتقد است محمد مايلى كهن همانطور كه براى سايپا شوك مثبتى بود مى تواند براى تيم ملى هم همين تأثير را داشته باشد و تيم ملى با هدايت او به جام جهانى صعود كند.

• چرا سايپا اين روزها خوب نتيجه نمى گيرد؟
- سايپا يكى دو هفته است كه اينطورى شده است. تيم ما از اول فصل شرايط بسيار بدى داشت و نيم فصل دوم با آمدن آقاى مايلى كهن فشار زيادى روى تيم آمد، چون ما در هر بازى برد مى خواستيم و بچه ها تلاش زيادى مى كردند. همين فشار باعث شد ۸ هفته خوب نتيجه بگيريم و تيم با آقاى مايلى كهن نتايج خوبى گرفت اما طبيعى بود كه بعد از آن فشار زياد، تيم دچار افت شود و چند هفته اى خوب نتيجه نگرفتيم.
• اين وضعيت براى سايپا تا چه زمانى ادامه خواهد داشت؟
- اگر به جدول نگاه كنيد ما نه مى توانيم به جمع ۳ تيم بالاى جدول برسيم و نه خطر سقوط به ليگ يك را داريم. اعضاى كادر فنى هم تمركز خود را روى فصل بعد گذاشته است و بيشتر به بازيكنانى بازى مى دهند كه در طول فصل كمتر بازى كرده اند تا براى فصل بعد تيم را آماده كنند.
• شرايط خودت در سايپا چطور است؟
- خوب است، بعد از مصدوميت هايى كه داشتم الان شرايطم خوب است و مشكل خاصى ندارم. اميدوارم سلامت باشم و هر وقت كه اعضاى كادر فنى صلاح بدانند در خدمت تيم هستم.
• در مورد كنار گذاشتن على دايى از تيم ملى چه نظرى دارى؟
- به نظر من در اين رابطه يك مقدار زود عمل كردند، چون تيم ملى با دايى خيلى جوان شده بود و بازيكنان با سابقه تيم ملى نبودند، در اين شرايط تا تيم بخواهد به هماهنگى برسد نياز به فرصت و زمان دارد.ما مقابل كره جنوبى و عربستان خوب كار كرديم اما متأسفانه نتيجه نگرفتيم تا مربى تيم ملى عوض شد. اميدوارم اين شوكى كه داده اند نتيجه بدهد. حضور آقاى مايلى كهن در سايپا شوك مثبتى بود و خوب نتيجه داد. ايشان اين توانايى را دارد كه با تيم ملى نتيجه بگيرد. كار سختى است اما شدنى است و با برنامه ريزى دقيق مسئولان تيم ملى مى توانيم به جام جهانى صعود كنيم. اميدوارم مايلى كهن براى تيم ملى هم مثل سايپا شوك مثبتى باشد.
•انتخاب مايلى كهن درست بود؟
- تمام گزينه هايى كه مطرح شدند از مربيان خوب و كاربلد بودند كه سابقه حضور در تيم ملى را داشتند. سابقه آقاى مايلى كهن بيشتر از آنها بود مايلى كهن اين لياقت و شايستگى را دارد كه دوباره سرمربى تيم ملى باشد. من امسال در سايپا اولين سالى است كه افتخار همكارى با ايشان را دارم كه از نظر فنى، شخصيتى و اخلاقى ايشان را خيلى خوب ديدم. اميدوارم آقاى مايلى كهن با اين تجربه اى كه دارد تيم ملى را به جام جهانى ببرد، چون اگر صعود نكنيم خيلى بد مى شود و از كشورهاى آسيايى عقب مى افتيم. ما بازيكنان خوب و با تجربه اى داريم كه مى توانند در شرايط حساس به تيم ملى كمك كنند.

bleu2u4u
11-04-2009, 11:16
افشین قطبی: دفتر فوتبال ایران برای من بسته شد (چرا حالا گریه میکنی؟)

سال 1376.سال 1376.علی‌اکبر ناطق‌نوری به‌عنوان نامزد محتمل ریاست‌جمهوری در مقابل خبرنگار تلویزیون bbc نشست و پاسخگوی پرسش‌های فراوان و متناقض خبرنگاران شد و البته هیچ‌کس هم کوچکترین ایرادی به او نگرفت، امروز ناطق‌نوری با آنکه هرگز طعم رئیس‌جمهور شدن را نچشیدي به‌عنوان رئیس بازرسی نهاد رهبری مشغول به‌کار است

علي دايي هم بيكار است

صدایش می‌لرزید، اصلا از آن شور و نشاط همیشگی خبری نبود و دوست نداشت زیاد صحبت کند چراکه دیگر حرفی برای گفتن وجود نداشت، می‌گفت با من بازی کردند، به من تهمت زدند و آخرش هم معلوم نشد چه‌خبر است. اینجا ایران است و نام افشین قطبی حتی به‌عنوان سرمربی تیم‌ملی از تلویزیون و رادیو هم اعلام می‌شود اما ناگهان نام «محمد مایلی‌کهن» از قوطی بیرون می‌آید. قطبی حتی در این شرایط هم معتقد است باید امیدوارانه حرف زد و اصلا نباید منافع ملی و «تیم‌ملی» را فدای مسائل گذشته کرد:«من از همه مردم ایران تشکر می‌کنم، واقعا نمی‌دانم چطور می‌شود از آنها تشکر کرد که با وجود این‌همه دروغ‌هایی که علیه من نوشته شد باز هم من را تشویق کردند، حمایت کردند و انگیزه دادند. من از ته قلبم تشکر می‌کنم به‌خاطر این‌همه عشق و حمایت و هنوز هم دست آنها را می‌بوسم که اینطور من را دوست دارند» او با آنکه ته قلبش سنگین شده اما هنوز می‌خواهد تشکر کند:«چه می‌توانم بگویم؟ چطور می‌شود از مردم تشکر کرد؟ مردمی که واقعا موضوعات را می‌فهمند و با تمام عشق‌شان نظرشان را اعلام می‌کنند.»

يكي از سوالات مهم از افشين قطبي، ترديدي است كه درباره بيكاري او در خارج از ايران وجود دارد. چيزي كه همه منتقدانش به آن اشاره مي‌كنند. سرمربي سابق پرسپوليس مي‌گويد: «من بعد از قهرماني با پرسپوليس، سخت مي‌توانم به يك تيم كوچك بروم و در اين مورد وسواس دارم. ضمنا در پاسخ به اينكه مي‌گويند قطبي در خارج از ايران كار نگرفته، بايد بگويم هيچ كدام از مربيان ايراني بازار كار خارجي ندارند. همين الان علي دايي هم بيكار است و اين چيز خيلي مهمي نيست.»

هيچ وقت نمي‌گويم پول نمي‌خواهم

زمانی که گزینه افشین قطبی برای رسیدن به نیمکت تیم‌ملی پررنگ شد، همان رسانه‌هایی که تلاش هماهنگ برای به‌قدرت رسیدن مایلی‌کهن را پیگیری می‌کردند ناگهان پروژه تخریب او در دستور کار قرار گرفت و ابتدا فدراسیون فوتبال را دلال معرفی کردند، بعد اعلام کردند قطبی از طریق یکی از اعضای هیات‌رئیسه لابی کرده است و آخرش هم همه‌جا دروغ پخش کردند که قطبی حاضر است برای آمدن به ایران حدود پانصدهزار دلار به فدراسیون بدهد. او با ناراحتی می‌گوید:«چرا اخلاق باید فراموش شود؟ مگر چه اتفاقی قرار است بیفتد؟ من خیلی ناراحتم و واقعا برای بعضی‌ها متاسفم که دروغ می‌نویسند و با شخصیت افراد بازی می‌کنند» او درباره این شایعات توضیح کامل‌تری داد:«افشین قطبی هیچوقت با فدراسیون تماس نگرفت و آقای کفاشیان خودشان می‌دانند که چه اتفاقاتی افتاد و من فقط گفتم که برای ایران حاضرم هر کاری کنم و اینجا بحث پول مطرح نیست. من هیچوقت نمی‌گویم پول نمی‌خواهم چون این اصلا حرفه‌ای نیست، واقعا برای بعضی‌ از رسانه‌ها متاسفم که این‌طور شخصیت افراد را لگدمال می‌کنند»

قبلا هم این حرف‌ها را زده بودم

یکی از مهمترین موضوعاتی که باعث شد تا افشین قطبی از گزینه‌های سرمربیگری تیم‌ملی به‌خاطر مسائل غیرفوتبالی کنار گذاشته شود، مربوط به مصاحبه‌اش با bbc می‌شد، خودش می‌گوید:«من برایم خیلی مهم بود مردم بفهمند که چرا پرسپولیس را ترک کردم اما من همیشه با شبکه‌های بین‌المللی مثل bbc، cnn و الجزیره مصاحبه می‌کنم و از کجا می‌دانستم bbc غیرقانونی است. من صحبت‌هایم مثبت بود و نمی‌دانم چرا برداشت سیاسی از آن کردند در حالی‌که فقط سعی کردم واقعیت‌ها را بگویم. ساعت‌ها با آنها حرف زدم اما بریده‌های آن پخش شد. اجازه بدهید دیگر درباره این موضوع صحبت نکنیم چون احساس می‌کنم بیشتر حاشیه درست می‌کند و هرچه بیشتر توضیح بدهم، بیشتر حاشیه‌سازان به آن دامن می‌زنند.» قطبی درباره بحث دایی و حرف‌هایش که مهمترین موضوع آن برنامه بوده است هم توضیح می‌دهد:«شما بروید از آرشیوتان مصاحبه من در کنفرانس مطبوعاتی که در شهرداری کردم را بخوانید، من همین جملات را آنجا هم گفتم که کاشانی به من گفت چرا این حرف‌ها را زدی و نباید این مسائل را بگویی. من هم گفتم مردم حق دارند بدانند. آنجا گفتم روابط بالاتر از دانش و تلاش است و دقیقا همین‌ها را تکرار کردم. من ناراحتم چون جوانان ایرانی باکیفیت و باانگیزه هستند و خیلی خوب می‌توانند پیشرفت کنند.

از مخابرات پرینت بگیرید

اینکه واقعا تاج به قطبی زنگ زده بود موضوع مهمی است که نايب‌رئیس فدراسیون فوتبال آنرا تکذیب می‌کند اما سرمربی سابق پرسپولیسی‌ها بر آن اصرار دارد:«واقعا تاج به من تلفن زد. آنها حتی به من گفته بودند در تهران بمانم اما گفتم پرسپولیس بازی دارد و من با حبیب کاشانی قرارداد دارم و حرفه‌ای نیست تا چیزی قطعی نشده من تیمم را ول کنم» او درباره تکذیب‌های تاج هم می‌گوید:«بروید از مخابرات –قطبی می‌گفت ارتباطات- پرینت مکالمات مرا بگیرید، مگر من دیوانه‌ام که بخواهم دروغ بگویم؟»

از خستگي اعصاب ندارم

«احساس می‌کنم 2بار با من بازی شد.» افشین قطبی نمی‌داند چطور باید منظورش را برساند درحالی‌که به‌خاطر ناراحتی‌اش نمی‌تواند جملات را پشت‌سر هم ردیف کند. انگار او به آخر خط رسیده است:«دفتر فوتبال ایران برای من بسته شد» شاید این عکس‌العملی احساسی به اتفاقاتی باشد که برای قطبی پیش آمده است و برای همین به آخر خط فکر می‌کند:«باید بروم دنبال زندگی خودم، نمی‌خواهم دیگر فکرش را هم بکنم چون اینقدر اعصابم را به‌هم می‌ریزد و همه هدف و ایده‌هایم را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.» این آخرین کلماتی بود که قطبی از دهانش خارج شد و بعد از آن سکوت عمیقی حاکم شد، او دیگر چیزی برای گفتن نداشت.

از مایلی‌کهن حمایت می‌کنم

اینکه قطبی باز هم در آخرین لحظات از گزینه‌های سرمربیگری کنار گذاشته می‌شود، مطمئنا می‌تواند تمام ذهن و فکرش را مخدوش کند و مثل خیلی از مربیان ایرانی علیه رقیب حرف بزند اما قطبی این نظریه را قبول ندارد:«مطمئن باشید افشین قطبی از ته قلبش حمایت می‌کند و دقیقه به دقیقه به موفقیت نام ایران فکر می‌کند و برای مایلی‌کهن آرزوی موفقیت می‌کند و خیلی خیلی به او تبریک می‌گویم و از همین‌جا می‌گویم هر وقت مایلی‌کهن کمک لازم دارد، افشین مثل سرباز در خدمت ایران خواهد بود و تنها آرزوی افشین قطبی اینست که پرچم ایران در آفریقای‌جنوبی پرواز کند و هر ایرانی در هرجای جهان است به آن افتخار کند چون تنها آرزوی مشترک هر ایرانی با هر دین و مذهب و فکری، موفقیت وطنش در عرصه‌های بین‌المللی است»

منبع:دنیای فوتبال

bleu2u4u
11-04-2009, 11:17
چرا سایپا برای تیم ملی تصمیم می‏گیرد؟

همان اشكالاتي كه به نحوه انتخاب علي دايي براي سرمربيگري تيم ملي گرفته مي‌شد، در انتخاب محمد مايلي‌كهن هم تكرار شد. بهتر است كه گفته شود ساختار و چگونگي انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال غلط است. سرمربي تيم ملي بايد شرايط ويژه‌‌اي داشته باشد؛ متخصص روان‌شناسي شخصيت، متخصص اداره بازي‌هاي جمعي به خصوص بازي‌هايي كه در ايران برگزار مي‌شود، باشد و بر تعاملات بين فدراسيوني تسلط كاملي داشته باشد. در كنار اينها مديريت ورزشي، روابط خوب بين‌المللي و دانش فني بالا هم الزامي است. كساني كه مسوول انتخاب سرمربي بودند بايد به گزينه‌هاي مورد نظر نمره مي‌دادند و هر كس كه بالاترين نمره را به دست مي‌آورد، سرمربي مي‌شد. در اين بين اگر چهار نفر شرايط مشابهي داشتند، عامل سياسي به عنوان عامل آخر، نقش تعيين‌كننده را بازي‌مي‌كند و نظر بعضي از افراد سياسي هم پرسيده مي‌شود. اما متاسفانه چنين روندي نه در انتخاب دايي رعايت شد و نه در انتخاب مايلي‌كهن. در شرايطي كه سايپا احساس مي‌كرد دايي ديگر نمي‌تواند براي تيمش مفيد باشد، او را به تيم ملي تحميل كرد. درست فرداي شبي كه افشين قطبي براي سرمربيگري تيم ملي انتخاب شده بود، در گفتمان فرودگاهي كه مهرداد بذرباش، مديرعامل گروه‌صنعتي سايپا، يكي از دو طرف گفت‌وگو بود، تصميم گرفته شد كه دايي سرمربي باشد، نه قطبي. حالا بعد از شكست سايپا مقابل استقلال اهواز، مايلي‌كهن به يك باره سرمربي تيم ملي مي‌شود و همه را با اين سوال مهم روبرو مي‌كند كه چرا سايپا بايد صادركننده مربي به تيم ملي باشد. اگر دايي و مايلي‌كهن مربيان خوبي بودند چرا سايپا تلاشي براي حفظ آنها انجام نداد و با رفتن آنها از اين تيم مخالفتي نكرد؟

منبع:اعتماد ملی

bleu2u4u
11-04-2009, 11:19
زنده باد مربي وطني

«نيمکت تيم ملي با يک مربي ايراني زيباتر است.» اين جمله معروف را محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني پس از جام جهاني 2006 و انتصاب امير قلعه نويي به عنوان سرمربي جديد تيم ملي ايران بيان کرد. علي آبادي و همکارانش در دستگاه ورزش ايران و فدراسيون فوتبال در سه چهار سال گذشته تمام تلاش خود را براي زيباسازي نيمکت هاي فوتبال ايران به کار بستند و نتيجه اش مشخص است.

در همين چند روز گذشته نيمکت هاي زيباي وطني به خوبي شايستگي شان را نشان دادند. بعد از شاهکار علي دايي در تيم ملي، باشگاه هاي ايراني هم در مصاف با حريفان آسيايي همان راه تيم ملي را رفتند تا کيفيت مربيان وطني يک بار ديگر براي آنهايي که همچنان علاقه ندارند واقعيت ها را بپذيرند، مشخص شود.

ورزش و فوتبال ايران در چند سال اخير ثابت کرده استاد تکرار اشتباهاتش است. جام جهاني 2006 مشخص کرد تيم ملي ايران به مربي هاي باکيفيت تر از برانکو ايوانکوويچ نياز دارد. برانکو پس از ترک ايران هدايت بهترين تيم کرواسي را برعهده گرفت و در اين سال ها همواره يکي از نامزدهاي مربيگري تيم ملي کرواسي محسوب مي شد و اين نشان مي دهد مربي سابق تيم ملي ايران حداقل يک مربي درجه دو بين المللي است. در اين ميان ما به جاي اينکه برويم پس از

درجا زدن با برانکو يک مربي درجه يک يا ممتاز بين المللي بياوريم، «زيباسازي» نيمکت تيم ملي را در دستور کار قرار داديم و نتيجه اش هم ناکامي در جام ملت ها و مقدماتي جام جهاني شد.فراموش نشود که با توجه به قدرت تيم هاي مدعي آسيا در جام ملت ها در سال 2007 قهرمان شدن در آن رقابت ها کار چندان دشواري نبود. همچنين در شرايطي که پنج تيم از آسيا و اقيانوسيه راهي جام جهاني مي شوند، نرفتن به آفريقاي جنوبي سخت تر از حضور در جام جهاني 2010 است.

استقلال و صبا هم که بهترين مربيان ايراني را روي نيمکت خود مي بينند، دو روز قبل عيار واقعي مربيان وطني را نشان دادند. در اين شرايط اصرار بر استفاده از مربي وطني چه ثمري دارد؟ آيا به غير از در جا زدن و پسرفت است؟ از فوتبالي که تيم ملي اش را به محمد مايلي کهن مي سپارند و مربياني چون مصطفي دنيزلي و ميروسلاو بلاژويچ را انکار مي کنند، واقعاً چه توقعي مي شود داشت؟ 35 سال است که ايران قهرمان جام ملت ها نشده. غيبت فوتبال ايران در المپيک به 36 سال رسيده و 18 سال است که باشگاه هاي ايراني نتوانستند هيچ جامي را در سطح قاره لمس کنند و با اين شرايط ما خودمان را صاحب بهترين فوتبال قاره مي دانيم و خود را از وارد کردن فوتبال روز دنيا بي نياز مي بينيم. وقتي انگليس که مهد فوتبال دنيا است اصرار بر استفاده از مربي خارجي دارد، ما در کجاي دنيا قرار مي گيريم؟

جالب اينکه در اين فوتبال هر کسي که مربي مي شود، ديگر مربيان وطني از او دفاع مي کنند و زماني که کسي هم اخراج مي شود، از اين اقدام انتقاد مي شود. آيا نتيجه گرفتن مهم تر از «زيباسازي» نيست؟

منبع:اعتماد

bleu2u4u
11-04-2009, 11:20
علی دایی به پیشنهاد فیفا جواب می‏دهد

تا قبل از انتخاب محمد مايلى كهن به عنوان سرمربى تيم ملى، خيلى ها همچنان حواس شان به على دايى بود و اخبار مربوط به او را پيگيرى مى كردند.
عده اى به دنبال مصاحبه با سرمربى سابق تيم ملى بودند، تعدادى هم صحت يا عدم صحت خبر سرمربيگرى دايى در پرسپوليس را پيگيرى مى كردند. خبرى كه بيشتر از زباندوستان قديمى دايى در پرسپوليس و همبازى هاى او شنيده مى شد. از طرف ديگر دستياران دايى هم ادعا مى كردند بحرين، كويت و قطر به دنبال عقد قرارداد با على دايى هستند. آيا اين پيشنهادها جدى بود
بهمن دهقان يكى از دوستان على دايى كه اتفاقاً اين روزها هميشه كنار سرمربى سابق كشورمان است در مورد اين خبرها توضيح مى دهد: «شايعه است، فكر نمى كنم جدى باشد. حتى همين جريان پرسپوليس را وقتى از دايى پرسيدم، گفت كه من چيزى نمى دانم.»
اما از اين پيشنهادهاى خيالى كه بگذريم، به درخواست فيفا مى رسيم كه مى دانيم كاملاً جدى است. دهقان درباره اينكه آيا دايى نمى خواهد به فيفا جواب بدهد مى گويد: «خيلى وقت است كه اين درخواست براى على دايى آمده اما هنوز به آن جواب نداده و قرار است طى همين روزها به پيشنهاد سپ بلاتر پاسخ بدهد.»

منبع:ایران ورزشی

m2stech
11-04-2009, 11:51
نظر رضازاده درباره برکناری دایی

عضو هيات مديره باشگاه سايپا گفت: بركناری دایی از تيم ملی فوتبال يك اتفاق طبيعی است با اين حال معتقدم شان ورزشكاران بايد حفظ شود.

حسین رضازاده در گفت و گو با فارس در مورد بركناری علی دایی از سرمربیگری تیم ملی عنوان كرد: اتفاق خاصی در این زمینه رخ نداده است. این مسایل در ورزش حرفه ای طبیعی است اما آنچه را كه نباید فراموش كنیم این است كه شان و منزلت ورزشكاران كه برای كشور افتخار آفرینی می كنند باید حفظ شود.
قهرمان سابق وزنه برداری جهان اظهار داشت: ورزشكاران چه در زمان قهرمانی و چه در زمانی كه مربی یا مدیر می شوند برای سربلندی و افتخار كشور و شاد كردن دل مردم تلاش می كنند بنابراین باید حرمت آنها را نگاه داریم. دایی با سر و دنده شكسته برای تیم ملی بازی كرده و باعث شادی مردم شده اما این اتفاق ها در ورزش و به ویژه فوتبال طبیعی است.
عضو هیات مدیره باشگاه سایپادر مورد وضعیت محمد مایلی كهن در این تیم گفت: هفته آینده با تشكیل جلسه هیات مدیره در باشگاه در مورد وضعیت محمد مایلی كهن تصمیم گیری خواهد شد. در حال حاضر من نمی توانم در این مورد نظری بدهم زیرا هیات مدیره باشگاه 7 نفره است و باید در جلسه از تمام اعضا نظر خواهی شود.
رضازاده در مورد اینكه آیا علی دایی همچنان عضو هیات مدیره باشگاه است یا نه و چرا در جلسات گذشته شركت نمی كرد؛ خاطرنشان كرد: ایشان همچنان یكی از اعضای هیات مدیره هستند و به دلیل اینكه در گذشته سرمربی تیم ملی بود فرصت كمتری داشت تا در جلسات شركت كند اما از این پس در صورتی كه در ایران باشد و به مسافرت خارج از كشور نرفته باشد حتما در جلسات حاضر خواهد شد.

masoudtr
11-04-2009, 12:12
علی دایی به پیشنهاد فیفا جواب می‏دهد
پیشنهادشون چی بوده؟؟؟؟

masoudtr
11-04-2009, 12:32
نظر رضازاده درباره برکناری دایی
ببین جون ما تیم سایپا گیر چه افرادی افتاده
مایلی کهن و رضا زاده بیسواد
تا چند سال دیگه میبینم که این تیم بره دسته 2

Majid393
11-04-2009, 17:10
كارنامه مايلي كهن در ‪ ۶۰۰‬روز حضورش در تيم ملي

محمد مايلي كهن در ‪ ۶۰۰‬روزي كه سرمربي تيم ملي بوده كارنامه قابل قبولي از خود به جاي گذاشته و نتايج جالبي به دست آورده است.

به گزارش ايرنا، منتقدان مايلي كهن او را استاد نتيجه گرفتن در بازيهاي كوتاه مدت مي‌دانند اما با دقت به كارنامه ‪ ۶۰۰‬روز محمد مايلي كهن منتقدان با رعايت كمي انصاف مي‌توانند اين سرمربي جديد تيم ملي را موفق در نتيجه‌گيري بلندمدت هم بدانند.

در كارنامه نتايج مايلي كهن عدد اول مربوط به ايران و عدد دوم مربوط به حريف است.

رديف - تاريخ - نوع بازي - محل انجام-حريف-نتيجه
‪-۷۵/۲/۸ -۱‬دوستانه- عشق آباد - تركمنستان - صفر بر يك
‪ - ۷۵/۲/۲۸ -۲‬دوستانه - تبريز - قطر - دو بر صفر
‪ - ۷۵/۳/۶ -۳‬دوستانه - كويت - كويت - دو بر دو
‪ - ۷۵/۳/۹ -۴‬دوستانه - كويت - كويت - دو بر يك
‪ - ۷۵/۳/۱۱ -۵‬دوستانه - دوحه - قطر - يك بر صفر
‪ - ۷۵/۳/۲۱ -۶‬مقدماتي جام ملتهاي ‪ - ۱۹۹۶‬تهران - نپال - هشت بر صفر ‪ - ۷۵/۳/۲۳ -۷‬مقدماتي جام ملتهاي ‪ - ۱۹۹۶‬تهران - سريلانكا - هفت بر صفر ‪ - ۷۵/۳/۲۵ -۸‬مقدماتي جام ملتهاي ‪ - ۱۹۹۶‬تهران - عمان - دو بر صفر ‪ - ۷۵/۳/۲۸ -۹‬مقدماتي جام ملتهاي ‪ - ۱۹۹۶‬مسقط - سريلانكا - چهار بر صفر ‪ ۷۵/۳/۳۰ -۱۰‬مقدماتي جام ملتهاي ‪ - ۱۹۹۶‬مسقط - نپال - چهار بر صفر ‪ - ۷۵/۴/۱ -۱۱‬مقدماتي جام ملتهاي ‪ - ۱۹۹۶‬مسقط - عمان - دو بر يك ‪ - ۷۵/۷/۱۳ -۱۲‬دوستانه - كويت - كويت - يك بر صفر
‪ - ۷۵/۸/۲۳ -۱۳‬دوستانه - بيروت - لبنان - صفر بر صفر
‪ - ۷۵/۹/۵ -۱۴‬دوستانه - تهران - تركمنستان
‪ - ۷۵/۹/۱۵ -۱۵‬جام ملتهاي آسيا ‪ - ۱۹۹۶‬دوبي - عراق - يك بر دو
‪ - ۷۵/۹/۱۸ -۱۶‬جام ملتهاي آسيا ‪ - ۱۹۹۶‬دوبي - تايلند - سه بر يك ‪ - ۷۵/۹/۲۱ -۱۷‬جام ملتهاي آسيا ‪ - ۱۹۹۶‬دوبي- عربستان - سه بر صفر ‪ - ۷۵/۹/۲۶ -۱۸‬جام ملتهاي آسيا ‪ - ۱۹۹۶‬دوبي - كره جنوبي - شش بر دو ‪ - ۷۵/۹/۲۸ -۱۹‬جام ملتهاي آسيا ‪ - ۱۹۹۶‬ابوظبي - عربستان - صفر بر صفر ‪ - ۷۵/۱۰/۱ -۲۰‬جام ملتهاي آسيا ‪ - ۱۹۹۶‬ابوظبي - كويت - يك بر يك ‪ - ۷۶/۱/۲۲ -۲۱‬دوستانه - كويت - كويت - دو بر صفر
‪ - ۷۶/۲/۱ -۲۲‬دوستانه - تبريز - كنيا - سه بر صفر
‪ - ۷۶/۲/۷ -۲۳‬دوستانه - پكن - چين - صفر بر صفر
‪ - ۷۶/۳/۱۲ -۲۴‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - دمشق - مالديو - هفده بر صفر
‪ - ۷۶/۳/۱۴ -۲۵‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - دمشق - قرقيزستان - هفت بر صفر
‪ - ۸۷/۳/۱۶ -۲۶‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - دمشق - سوريه - يك بر صفر ‪ - ۷۶/۳/۱۹ -۲۷‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - تهران - قرقيزستان - سه بر يك
‪ - ۷۶/۳/۲۱ -۲۸‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - تهران - مالديو - نه بر صفر
‪ - ۷۶/۳/۲۳ -۲۹‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - تهران - سوريه - دو بر دو ‪ - ۷۶/۵/۲۶ -۳۰‬دوستانه - تورنتو - كانادا - يك برصفر
‪ - ۷۶/۶/۱۰ -۳۱‬دوستانه - ابوظبي - امارات - يك بر سه
‪ - ۷۶/۶/۲۲ -۳۲‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - داليان - چين - چهار بر ‪ - ۷۶/۶/۲۸ -۳۳‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - تهران - عربستان - يك بر ‪ - ۷۶/۷/۴ -۳۴‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - كويت - كويت - يك بر يك ‪ - ۷۶/۷/۱۱ -۳۵‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - تهران - قطر - سه بر صفر ‪ - ۷۶/۷/۲۵ -۳۶‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - تهران - چين - چهار بر يك ‪ - ۷۶/۸/۲ -۳۷‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - رياض - عربستان - صفر بر ‪ - ۷۶/۸/۹ -۳۸‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - تهران - كويت - صفر برصفر ‪ - ۷۶/۳/۱۶ -۳۹‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - دوحه - قطر - صفر بر دو ‪ - ۸۸/۳/۱۶ -۴۰‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬افريقاي جنوبي - پيونگ يانگ - كره شمالي- ؟- ؟
تعداد بازي: ‪۳۹‬
برد: ‪۲۵‬
تساوي : ‪۸‬
باخت : ‪۶‬
گل زده: ‪۱۰۹‬
گل خورده : ‪۲۶‬

masoudtr
11-04-2009, 18:05
دوستانه ها را کم کن بعد کارنامه بده

robert
11-04-2009, 18:50
كارنامه مايلي كهن در ‪ ۶۰۰‬روز حضورش در تيم ملي

‪ - ۷۶/۳/۱۲ -۲۴‬مقدماتي جام جهاني ‪ ۱۹۹۸‬فرانسه - دمشق - مالديو - هفده بر صفر‪
برد:
‪۲۵‬
تساوي : ‪۸‬
باخت : ‪۶‬
گل زده: ‪۱۰۹‬
گل خورده : ‪۲۶‬

یا خدا !!:18::18:

کسی ترکیب تیم رو تو این بازی که 17 گل زدیم یادش هست؟

resident_evil
11-04-2009, 19:05
بازي با مالديو ؟؟؟ همه پاس ميدادن يه دايي اونم گل ميزد ديگه !!! :ي

بی باک بی بال
11-04-2009, 19:10
الان می گم ما بعنوان تیم اول صود می کنیم