ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اخبار و مباحث پيرامون ا N-Gage II ا

صفحه ها : 1 2 [3] 4

Legend
02-01-2009, 13:01
one همینطور خودش اخرشه دیگه اگه تحت چیپ بیاد کولاک مکنه

یک سوال داشتم:
وقتی که کلاینت گوشی های چیپ دار امد دیگه همه بازی ها تحت چیپ ساخته میشه؟ معمولیش ساخته نمیشه؟ یعنی 6120 n73 n81 5320 5700 دیگه از رده خارج هستند تو n-gage?

فكر نكنم . آخه گوشياي چيپ دار تعدادشون زياد نيست .

بنا نيست اين بازي واسه همه بياد....شما بازي معم.لي رو بازي ميكنيد..اونايي كه چيپ دارند پديت رو هم دانلود ميكنند...:20:

گمانم پينبال هم ورژن جديدش بياد...البته حدس ميزنم...

ahmad72
03-01-2009, 23:03
هیج خبری از بازی جدید نیست؟ما به نسخه ی تریال هم راضی هستیم به خدا.
نوکیا هدیه ی کریسمس نداد؟خسیس...

dr.vampire
04-01-2009, 12:22
5روز نبودم یعنی هیچ اتفاق انگیجیی نیفتاده عجیبه شاید دارن رو شتاب سنج و 3d چیپست کار میکنن!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن میخواستم بدونم گوشی های جدید مثل ان79 و ان85 و ان96 و ... 3D چیپست دارن یا نه؟؟؟؟

Legend
04-01-2009, 14:04
5روز نبودم یعنی هیچ اتفاق انگیجیی نیفتاده عجیبه شاید دارن رو شتاب سنج و 3d چیپست کار میکنن!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن میخواستم بدونم گوشی های جدید مثل ان79 و ان85 و ان96 و ... 3d چیپست دارن یا نه؟؟؟؟

نخير...ندارند...اواسط 2009 حدس ميزنم چنتا گوشي با چيپ دوباره بياد...:20:

MohandesMCD
04-01-2009, 17:57
نخير...ندارند...اواسط 2009 حدس ميزنم چنتا گوشي با چيپ دوباره بياد...:20:
از اونجا كه نوكيا رو ميشناسم ميتونم حدس بزنم احتمالا يكي از گوشي هاي چيپست دارش صفحش 1/8 اينچ هست.يا كيفيتش 256هزار هستش.يا دكمه ي گوشيش از n82 هم كوچيكتره يا گوشيش دوربين نداره يا...........:31:

omid king
07-01-2009, 19:29
دوستان بازی worms واسه انگیج ساخته نمیشه

MohandesMCD
07-01-2009, 23:35
ساخته شده ولی از تو قسمت کامینگ سون برداشته شده.معلوم نیست چرا

starn
08-01-2009, 00:34
دوستان بازی worms واسه انگیج ساخته نمیشه
قرار بود ساخته بشه ولی کنسل شد:41:

Arshia001
09-01-2009, 10:45
آقا با آمدن konami و capcom غولهای سازنده گان بازی کلاس انگیج رفت بالا:31:با اینکه بازیها فقط 2 مگاست ولی آدم حال میکنه بازی کنه مخصوصا متال که من تو پلی استیشن هر 3 متال رو بازی کردم دمشان گرم

البته دوستان باید ببخشید که از 4 صفحه قبل دارم نقل قول میکنم،ولی تا جایی که من میدونم 5 تا متال گیر داریم!از 1 تا 4 و Portable Ops !تازه اگه VR Missions رو نشمریم!چطوری هر 3 متال گیرِ؟بقیشون چی میشه؟!:18:

136209
11-01-2009, 00:09
البته دوستان باید ببخشید که از 4 صفحه قبل دارم نقل قول میکنم،ولی تا جایی که من میدونم 5 تا متال گیر داریم!از 1 تا 4 و portable ops !تازه اگه vr missions رو نشمریم!چطوری هر 3 متال گیرِ؟بقیشون چی میشه؟!:18:

خوب من 3 تا شو بازی کردم:31::31::31:

Arshia001
11-01-2009, 15:39
خب اینجوری میشه:"3 تاشونو تموم کردم" نه "هر سه تاشونو تموم کردم".

dr.vampire
11-01-2009, 22:12
سایت بازی یامیک که قراره بیاد!!:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

leyla_love2003
13-01-2009, 18:20
ببخشید میخواستم بدونم بازی ها رو بر چه اسای میسازن؟ یعنی چه بازی هایی امکان اومدنشون برای N-Gage هست؟

ممنون

Majid-6120
13-01-2009, 18:23
ببخشید میخواستم بدونم بازی ها رو بر چه اسای میسازن؟ یعنی چه بازی هایی امکان اومدنشون برای N-Gage هست؟

ممنون

قانون خاصی نداره ولی دیگه اکثرآ وقتی یه بازی جدید برای کنسول ها و کامپیوتر میاد امکان داره نسخه N-Gage رو هم بسازن.یعنی دیگه امکان ساخت بازی های قدیمی خیلی کمه و اگر بازی جدیدی بیاد و برای N-gage ساخته نشه دیگه امکان ساخته شدنش نیست.

خوش باشی

dr.vampire
15-01-2009, 12:25
مثل این که یه خبراییه این لینک رو ببینید:
سایت انگیج بازی های جدید رو معرفی کرده یعنی بازی های آینده!!!!!
البته یونس جون گفته بود که میان ولی دیگه 100 درصد شد !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قسمت مهمش اینه که worms , creebies دوباره برگشتن!!!!!!!!!!

Your guide to the N-Gage games of 2009

N-Gage games inspire you to play. With superb graphics, online features, and rich gameplay, these made-for-mobile games fill your day with fun.

Our Showroom shows all of the available N-Gage games that are currently for sale, plus a few more games that are Coming Soon - but it doesn't yet show every single game that has been announced for the N-Gage platform.

So here for your interest and enjoyment is a preview of games that have been announced and are headed for N-Gage. And remember, this is just the beginning…many more announcements and releases are on their way.

Asphalt 4: Elite Racing

Face the world's richest drives in high-speed races through traffic or take on your friends in the exclusive multiplayer mode! Experience amazing 3D graphics and a unique feeling of speed. Choose from 28 licensed dream cars and bikes. Can you become the ultimate VIP of urban racing?

Café Hold 'Em Poker

Get the complete Hold'em experience on N-Gage, including adaptive opponents, all three Hold'em limit variations and built-in Poker Trainer. Form cafes with friends, win prizes, and upgrade your Café!

Café Sudoku

Play the next generation of Sudoku with infinite puzzles for endless fun! Grab a quick game on the go, form Cafes with friends and create your own character for everyone to see!

Creebies

Creebies is about sharing your life with a Creebi, taking care of it, raising it, and giving it the best tools to survive and succeed in the game. Each Creebi has its own virtual genome that determines its appearance and personality. Your Creebi is also affected by the attention it receives. If a Creebi stays hungry or tired for a long time, its health is affected. When bred together, it is possible to create an almost infinite variety of unique Creebies.

Mega Monsters

Wreak havoc in the biggest monster smash on mobile. Smash, crush and stomp your way through fully destructible 3D cities to gain more power, strength and speed. With a few surprises along the way – who knows what these cute, cuddly and colossal creatures are capable of! This is what happens when a mad scientist gets his hands on a borrowed gene splicer, a surplus government nuclear reactor and a supply of adorable animals - Mega Monsters! Choose your monster and prepare to wreak havoc for those who get in your way!

Real Football 2009

You can play a football game, or you can get real with stars like Cesc Fabregas and other great players from around the world. When you hear the roar of the fans, feel the thrill of intelligent opponents and find yourself in the middle of the most incredible football matches, you’ll know this is the most realistic football experience on N-Gage. Detailed 3D graphics and a dynamic camera make sure you see every kick and tackle as if you were watching in the stands. With the easy controls, you’ll shoot, pass, defend, and perform the most amazing moves like a pro in minutes.

Yamake
Play, make and share mobile minigames created from your content. You can use the photos, sound, video clips and text as building blocks of your minigames. Upload your own minigames and download others minigames from the N-Gage Arena Yamake community. The N-Gage Arena Yamake community is accessible from you’re your mobile device and the web. The kinds of minigames you can create are familiar to everyone: picture puzzles, quizzes, card wars, amusements, and more.

Even More Great Games!

The above games aren't all -- check out these announced games, coming soon to an N-Gage compatible device near you!

Dance Fabulous

Million Dollar Poker

MONOPOLY Here & Now: The World Edition

Need for Speed™ Underground

Pandemonium

Prince of Persia®

SPORE™ Origins
The Sims™ 3

EA SPORTS™ Tiger Woods PGA Tour

Tomb Raider Underworld

Worms World Party

and more to come. Stay tuned!

Majid393
15-01-2009, 12:38
درسته ........ worms دوباره برگشته ...... تو symbian-freak هم نوشته بود :

dr.vampire
15-01-2009, 14:16
بازی آسفالت4 هم به showroom اومد:
بازی هنوز ریلیز نشده ها فقط توی شو روم هست !!!!!!

اسکرین شات هاش رو هم توی سایت میتونید ببینید!!

Majid-6120
15-01-2009, 15:31
Need for speed under ground میخواد بیاد یا Under Cover ؟فکر کنم اشتباه نوشتی.

خوش باشی

Bs_panzer
15-01-2009, 22:18
Need for speed under ground میخواد بیاد یا Under Cover ؟فکر کنم اشتباه نوشتی.

خوش باشی

UnderGround !!!!!!

dr.vampire
16-01-2009, 13:49
سایت انگیج نوشته اندر گروند !!!!!!!!!! لینک از انگیج رو که گذاشتم برید ببینید!!! اندر کاور واسه بعده احتمالا!!!!؟

Majid-6120
16-01-2009, 15:25
دوستان چرا Metal gear دیگه تویه Showroom نیست؟چیکارش کردن؟

Legend
16-01-2009, 19:01
دوستان چرا Metal gear دیگه تویه Showroom نیست؟چیکارش کردن؟

سلام
بايد Location رو عوض كني....

P A R S A
17-01-2009, 16:26
سلام
بايد Location رو عوض كني....
کامل ترین Showroom مال چه کشوریه؟

Legend
17-01-2009, 16:50
کامل ترین Showroom مال چه کشوریه؟

همشون درستند...ولي بعد از يه مدتي يا بايد cache مرورگر رو پاك كنيم يا مگان عوض كنيم...
دست كم واسه من اينطوريه..:20:

Majid-6120
17-01-2009, 17:20
همشون درستند...ولي بعد از يه مدتي يا بايد cache مرورگر رو پاك كنيم يا مگان عوض كنيم...
دست كم واسه من اينطوريه..:20:

من برای location کشور united state رو انتخاب کردم.همه بازی ها توی روم اومد حتی Coming soon این چند تا بازی جدید ولی خبری از متال گیر نبود.آخه چرا مثلآ برای این location متال گیر رو نذاشتن؟

Legend
18-01-2009, 12:41
سلام
بچه ها منتظر باشيد دارم آماده ميشم تاپيك سيو بازي ها رو بزنم...بزودي...:31:

البته نميدونم مزه بازي رو ميگيره يا نه...به هر صورت ميزنم..:20:

dr.vampire
18-01-2009, 13:48
.......................پاک شود

dr.vampire
18-01-2009, 13:49
تاپیک راهنمای مراحل و گرفتن پوینت هم بزن!!!!!

مجید جون این لینک رو برای دیدن متال امتحان کن:

Legend
18-01-2009, 13:56
تاپیک راهنمای مراحل و گرفتن پوینت هم بزن!!!!!

مجید جون این لینک رو برای دیدن متال امتحان کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اون كه كاري نداره ... هركي مشكل داشت مياد تو تاپيك بازيش ميپرسه...

Legend
18-01-2009, 22:50
خبر توپ...
فكر كنم فهميدم مشكل بازي گلف چيه...تا فردا پس فردا اينجا ميگم...اگه جواب بده ديگه نمياد بيرون...:8:
شاد باشيد و منتظر...:31:

Majid-6120
23-01-2009, 00:15
سلام به همه

راستی چرا این Under Cover نیومد؟کسی میدونه کی میاد؟خیلی دلم میخواد بدونم EA Games شاخ تره یا Gameloft.این Asphalt 4 خیلی هم شاخ نبود که EA کم بیاره.ای کاش یکم بازی رو بهبود بدن آخه اون شات هایی که من از Under Cover دیدم.......اگه EA تحت تآثیر Asphalt 4 قرار بگیره بخواد یه بازی توپ بده چه بشود ولی اگه کم کاری کنه من یکی که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](دیدن این اسمایل برای افراد زیر 18 سال توصیه نمیشود)

Legend
23-01-2009, 11:02
Hooked On: Creatures of the Deep:40:

®Tetris

™Asphalt 3: Street Rules

World Series of Poker® Pro Challenge

EA SPORTS™: FIFA 08

منبع:

Legend
23-01-2009, 11:05
ONE:40:

Hooked On: Creatures of the Deep:40:

Dirk Dagger and the Fallen Idol:40:

Reset Generation

Resident Evil: Degeneration

منبع:
پست قبل

Majid-6120
23-01-2009, 11:07
Tetris تویه لیست هست ولی One نیست؟بابا اینا هم یه چیزیشون میشه ها!اگه آسفالت تویه این لیست بذاری کنار بقیه جز بدترین بازی ها تویه ایران محسوب میشن.چقدر تفاهم:دی

Legend
23-01-2009, 11:07
Tetris

World Series of Poker

Asphalt 3: Street Rules

Crash Bandicoot Nitro Kart 3D

منبع: بلاگ N-Gage

Legend
23-01-2009, 11:09
Tetris تویه لیست هست ولی One نیست؟بابا اینا هم یه چیزیشون میشه ها!اگه آسفالت تویه این لیست بذاری کنار بقیه جز بدترین بازی ها تویه ایران محسوب میشن.چقدر تفاهم:دی

مهمترين دليلش اينه كه تتريس از اون اولش كه N-Gage II متولد شد بود...پس فرصت بيشتري براي فروش داشته...همينطور براي آسفالت..

Legend
23-01-2009, 11:12

Age of Empires® III – The N-Gage version of the no. 1 historical real-time strategy game from Microsoft. (Available February 2009)

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majid-6120
23-01-2009, 11:17
میگم اونایی که کنارشون قلب گذاشتی بازی های مورد علاقه خودته مگه نه؟
راستی این Dirk Dagger and the Fallen Idol هم فکر کنم جایزه بهترین گیم پلی رو گرفت.درسته؟
همون طور که میشد حدس بزنی FIFA08 بهتر فروش رفت تا FIFA09 چون کنترل بازی ضعیف تر شده بود و بازی مثل نسخه قبل روون نبود.

Legend
23-01-2009, 11:43
همون طور که میشد حدس بزنی fifa08 بهتر فروش رفت تا fifa09 چون کنترل بازی ضعیف تر شده بود و بازی مثل نسخه قبل روون نبود.

عمده ترين دليلش دير اومدن 09 هست..

dr.vampire
23-01-2009, 12:08
از Age of Empires III اسکرین شات نداشتی بذاری یا هنوز اسکرین شات نداره؟؟؟؟؟؟

Legend
23-01-2009, 12:18
از age of empires iii اسکرین شات نداشتی بذاری یا هنوز اسکرین شات نداره؟؟؟؟؟؟

گمانم مثل ورژن هاي ديگش باشه وگرنه مخصوص انگيج هنوز عكس نداره...

MohandesMCD
23-01-2009, 12:31
سلام
بازي MONOPOLY به سايت انگيج اصافه شد.فعلا كامينگ سون هستش!
لينك

و باز هم يك بازي بي كيفيت براي انگيج.دقيقا مثل نسخه جاوا هستش.فقط ميتونم بگم متاسفم

Legend
23-01-2009, 12:47
من كه اينم مثل پوكر بلد نيستم..:41: بايد از خيري كه نداره بگذرم...خوراكه حميده...:31:

MohandesMCD
24-01-2009, 21:02
5بازي پرفروش ngage در سال 2008 به ترتيب:(اميدوارم تكراري نباشه)
.hooked On:Creatures of the Deep
tetris
asphalt 3: street Rules
World Series of Poker:Pro Chellenge
.fifa 08

Legend
24-01-2009, 21:09
5بازي پرفروش ngage در سال 2008 به ترتيب:(اميدوارم تكراري نباشه)
.hooked On:Creatures of the Deep
tetris
asphalt 3: street Rules
World Series of Poker:Pro Chellenge
.fifa 08
تکراری...:31:

dr.vampire
24-01-2009, 21:15
آسفالت4 کی کرک میشه ؟؟؟؟؟
کسی خبر نداره؟
.................................................. ................
مونوپلی چه بیخوده (برداشت من از اسکرین شات هاش)

Legend
24-01-2009, 21:18
آسفالت4 کی کرک میشه ؟؟؟؟؟
کسی خبر نداره؟

کرک که همون دقیقه اول میشه...مهم تو نت اومدنشه...ولی میاد تا 1-2 روز دیگه...

farbod N73 me
25-01-2009, 23:02
ببینم اینجا میشه اخبار مربوط به خود N-gage هم گذاشت؟
(مثلا بازی هاش نه.فقط خودش)

Legend
25-01-2009, 23:15
ببینم اینجا میشه اخبار مربوط به خود N-gage هم گذاشت؟
(مثلا بازی هاش نه.فقط خودش)

اين تاپيك فقط خاصه N-Gage II هست...دوره ي گوشي N-Gage گذشت...:46:

qo0oick
26-01-2009, 01:38
سلام
بازي MONOPOLY به سايت انگيج اصافه شد.فعلا كامينگ سون هستش!
لينك

و باز هم يك بازي بي كيفيت براي انگيج.دقيقا مثل نسخه جاوا هستش.فقط ميتونم بگم متاسفم

من كه اينم مثل پوكر بلد نيستم..:41: بايد از خيري كه نداره بگذرم...خوراكه حميده...:31:

سلام دوستان..
این Monopoly حیفه انقدر نزنین تو سرش :31:من Board Game اشو دارم خیلی جالبه...
نمی دونم تو کدوم تاپیک بود یه توضیح تقریباً کامل راجع بهش دادم.
یونس تو یادته کجا بود توضیح دادم؟ من یادم نیست، فک کنم همینجا بود...
ولی اگه بدونین راجع به چیه خیلی حال میده :8:
من که حال می کنم ان گیجش بیاد حال میده، Landscape بازی می کنیم :31:
==============
صفحه 30 همین تاپیک توضیح دادم قبلاً

ahmad72
26-01-2009, 02:02
نمی دونم تو کدوم تاپیک بود یه توضیح تقریباً کامل راجع بهش دادم
من یادمه.همون توضیحه رو می گی که هیشکی نفهمید؟:31::10::31:

qo0oick
26-01-2009, 04:03
من یادمه.همون توضیحه رو می گی که هیشکی نفهمید؟:31::10::31:
100% با دقت نخوندی :27:
یه بار دیگه بخون ولی این دفعه دقت کن :5:
نه ولی جداً بازیه آسونیه! حالا ریلیز که شد Tutorial داره دیگه.... اون موقع دیگه نیازی به گفته های من نیس:11:

dr.vampire
26-01-2009, 13:09
وقتی روی گرافیک و گیم پلیش کار نکنن موضوع بازی مهم نیست به خاطر گرافیکش گفتم به درد نمیخوره
اون رو که زحمتش رو میکشی بهمون یاد میدی بازی میکنیم!!!!!!!!

Legend
26-01-2009, 14:45
وقتی روی گرافیک و گیم پلیش کار نکنن موضوع بازی مهم نیست به خاطر گرافیکش گفتم به درد نمیخوره
اون رو که زحمتش رو میکشی بهمون یاد میدی بازی میکنیم!!!!!!!!

شايدم بازي خوبي باشه...ما از رو عكس فقط ميتونيم رو گرافيك بحث كنيم...گيم پلي هم گمان نكنم تو اين سبك بازي ها تاثير داشته باشه..ميمونه جذابيت كه تا اومدن بازي نميشه نظر داد....:10:

MRTZ HSV
26-01-2009, 14:49
ای خدا اینا کی می خوان بیان...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Legend
26-01-2009, 14:52
ای خدا اینا کی می خوان بیان...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2009 میان...:27:

حالا یکم فکر کنید ببینید منی که 6 ماه آزگار منتظر one بودم چی کشیدم و لحظه اومدنش چه حسی داشتم...

شاد باشید:40:

IPHONE 3g
26-01-2009, 22:31
یه سوال فعلا جدیدترین بازی هایی که قراره بیاد کدوماست؟؟؟؟؟؟؟

این پرنس واقا میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا کنه یکم رو گرافیکش کار کنن نه مثل متال همین جوری بدنش بیرون!!!!!!1

Majid-6120
26-01-2009, 22:42
یه سوال فعلا جدیدترین بازی هایی که قراره بیاد کدوماست؟؟؟؟؟؟؟

این پرنس واقا میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا کنه یکم رو گرافیکش کار کنن نه مثل متال همین جوری بدنش بیرون!!!!!!1

به نظر من Under Cover میزنه رویه دست Asphalt.چون EA خیلی با N-gage ساخته.

پرنس هم بدون تغییر گرافیک میاد!!البته نظر منه!چون Gameloft خیلی کم کاری میکنه.مگه آسفالت 4 رو ندیدین؟گرافیکش با سیمبین چه فرقی داشت؟:13:

خوش باشید و منتظر!:31::8:

MohandesMCD
27-01-2009, 00:55
به نظر من ديگه نبايد از بازيهاي انگيج انتظار گرافيك داشت.نوكيا واسه شروع كار انگيج رو با بازي هاي 3بعدي و گرافيك بالا مثل system rush/COTD/asphalt3 شروع كرد اونم فقط واسه تبليغ اما الان ميبينيم اصلا واسه نوكيا گرافيك مهم نيست !!!
به نظر من نوكيا بهتره يه سري بازي ها رو در انحصار خودش نگه داره و بخره از شركت بازي سازي و اصلا اجازه نده از اون بازي نسخه ي حاوا يا سيسش ساخته بشه.حداقل نميشه تو سر بازي هاي انگيج زد اينجوري چون نميشه مقايسشون كرد با نسخه هاي ديگه

farbod N73 me
27-01-2009, 01:55
اين تاپيك فقط خاصه N-Gage II هست...دوره ي گوشي N-Gage گذشت...:46:

اشتباه گفتم منظورم همون N-gage2 هستش؟
میشه؟
مثلا شرکت کردن در نمایشگاه ها و ...

Legend
27-01-2009, 09:25
اشتباه گفتم منظورم همون n-gage2 هستش؟
میشه؟
مثلا شرکت کردن در نمایشگاه ها و ...

هر خبري باشه به كشور ما ربطي نداره..ولي بزار...:46:
ممنون، شاد باشي

IPHONE 3g
27-01-2009, 14:14
به نظر من under cover میزنه رویه دست asphalt.چون ea خیلی با n-gage ساخته.

پرنس هم بدون تغییر گرافیک میاد!!البته نظر منه!چون gameloft خیلی کم کاری میکنه.مگه آسفالت 4 رو ندیدین؟گرافیکش با سیمبین چه فرقی داشت؟:13:

خوش باشید و منتظر!:31::8:

اندر کاور که فکر نکنم خیلی خوب باشه عکساشو که دیدی؟؟؟؟؟؟؟:20::31::41:
یعنی پرنس زیاد گرافیکی نیست؟؟؟؟؟؟؟:41:
نه اسفالت4 بازی نکردم تا کرک نشه هیچ بازی نمیگیرم البته وان که استثنایی بود که هم کرک شدشو گرفتم هم کرک نشدشو!!!!!!!!!
عکسی از بازی پرنس نیست؟؟؟؟؟؟؟

Legend
27-01-2009, 15:37
سلام
اين 2 بازي همبه جمع بازي هاي كامينگ سون پيوستند...:31:تا كي ريليز بشن...:20:

شاد باشيد:40:

Legend
27-01-2009, 16:09
بچه ها از من به شما نصيحت به بازي هاي Gameloft اصلا" اميدوار نباشيد...:2: فقط به فكر پوله...

Majid-6120
27-01-2009, 16:21
بچه ها از من به شما نصيحت به بازي هاي Gameloft اصلا" اميدوار نباشيد...:2: فقط به فكر پوله...

موافقم!:10:

حرف خودم تویه صفحه قبل:

به نظر من Under Cover میزنه رویه دست Asphalt.چون EA خیلی با N-gage ساخته.

پرنس هم بدون تغییر گرافیک میاد!!البته نظر منه!چون Gameloft خیلی کم کاری میکنه.مگه آسفالت 4 رو ندیدین؟گرافیکش با سیمبین چه فرقی داشت؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

من هم که گفتم!:31: من اصلآ دیگه gameloft رو قبول ندارم.ولی به EA و خوده Nokia خیلی امیدوارم.Real Football و POP هم بدون تغییر گرافیک نسبت به نسخه سیمبین میان.البته مثل آسفالت یه دموی 4 مگابایتی میزارن اول بازی که بگن خیلی پیشرفت کرده!:27:

dr.vampire
27-01-2009, 21:51
آسفال 4 چرا خبری ازش کرک شدنش نیست مردیم از بی بازییی !!!!!!!!!!!!!!

PLAΨMID
28-01-2009, 02:27

درسته . . . .
ولي اين real football واقعا توي فوتبال ها خدايي ميكنه . . . حيفه اگه نياد . . . من كه حاضر نيستم قيدشو بزنم !!

Real Football و POP هم بدون تغییر گرافیک نسبت به نسخه سیمبین میان.البته مثل آسفالت یه دموی 4 مگابایتی میزارن اول بازی که بگن خیلی پیشرفت کرده!:27:
چرا ؟ شما روي چه حسابي همچين حرفي ميزنيد ؟؟ خودشون اينو گفتن ؟

MohandesMCD
28-01-2009, 03:51
من كلا اصلا به انگيج اميدوار نيستم .....نوكيا فقط به فكر پول در اوردن هستش:2:
همين gameloft بازي به اون خدايي ميسازه واسه آيفون.نميخام بحث آيفون و psp و ngage رو دوباره وسط بكشم.فقط ميخام بگم نوكيا اگه ميخاست ميگفت گرافيك بازي ها رو بهتر درست كنن.شركت هاي بازي سازي كه تواناييش رو دارن.نوكيا از قصد نميخاد
وقتي نسخه ي سيس يا جاواي يك بازي با نسخه انگيج فرقي نداره من واقعا متوجه فلسفه وجودي انگيج نميشم !
الكي نيست سهم بازارش شده 37% با اين كارها واسه سال آينده بايد منتظر 35% باشه نوكيا.مگه اينكه گوشي هاي تاچ اسكرين نوكيا رو نجات بدن كه فعلا 5800 اينكارو كرده!
راستي يونس آيپاد تاچم رو فروختم رفت پي كارش!:13:
ويرايش: راستي كافه سودوكو هم ريليز شدش!

Legend
28-01-2009, 07:52
آسفال 4 چرا خبری ازش کرک شدنش نیست مردیم از بی بازییی !!!!!!!!!!!!!!

اينجور كه من فكر ميكنم...اگه آسفالت و شايد همين سودوكو تا آخر هفته كركشون نياد...ميشه قضيه پارسال كه 10 تا بازي رو با هم كركشو داد بيرون...:41:

ويرايش: راستي كافه سودوكو هم ريليز شدش!

آره خب...اينا تقصير نوكيا هم هست..
كافه كه ديشب اومد...:31: 3 شب مياي خبر ميدي؟

Legend
28-01-2009, 08:07
یه خبر جدید:

گمان کنم بازیه جدید قراره باشه...:31:

لینک سازنده:

لینک منبع:

IPHONE 3g
28-01-2009, 13:28
یه خبر جدید:

گمان کنم بازیه جدید قراره باشه...:31:

لینک سازنده:

لینک منبع:

ممنون.:40::11::10:

چجور بازی هست ؟؟؟؟؟

Legend
28-01-2009, 13:36
ممنون.:40::11::10:

چجور بازی هست ؟؟؟؟؟
هنوز که چیزی ازش منتشر نشده...

Majid-6120
28-01-2009, 14:41
درسته . . . .
ولي اين real football واقعا توي فوتبال ها خدايي ميكنه . . . حيفه اگه نياد . . . من كه حاضر نيستم قيدشو بزنم !!

چرا ؟ شما روي چه حسابي همچين حرفي ميزنيد ؟؟ خودشون اينو گفتن ؟

مگه عکس هاشون رو ندیدی؟تازه به نظرت گرافیک آسفالت 4 از نسخه سیمبینش بهتر شده؟:13:فقط چند تا ماشین و دموی اول بازی حجم بازی رو زیاد کردند.پرنس و فوتبال هم که از عکس هاشون معلومه!

Vallio
28-01-2009, 14:54
سلام

چقدر گرافیکشون پایینه از انگیج انتظار نداشتم ... :41:

Legend
28-01-2009, 16:55
چقدر گرافیکشون پایینه از انگیج انتظار نداشتم ... :41:

به این عکس توجه کنید ،تبلیغات نوکیا تو صفحه اول سایت N-Gage::27:

:16:!Best:16:

باز دمه ONE گرم..:8:اگه نبود اینا میخواستن به چه امیدی بازی تولید کنن؟:2:

فقط و فقط تقصیر نوکیاس...

Gameloft همین بازی رو واسه آیفون میزنه ملت کرک و پرشون میریزه...واسه N-Gage میزنه مرغ پخته تو دیگ خندش میگیره...:27::27:

محمد راست میگه..نوکیا فعلا" داره از کیسش (همون شهرتش) میخوره...نمیخواد واسه بازی با چیپ و کلاینت خرج کنه...البته بالاخره میاد...بازی هایی میاد که در حد psp باشه...اگه نوکیا بخواد...:13:

میتونید شاد باشید؟:27::40:

Majid393
28-01-2009, 17:05
تکبیر ........ الله اکبر ....... :دی

نوکیا فعلا" داره از کیسش (همون شهرتش) میخوره...نمیخواد واسه بازی با چیپ و کلاینت خرج کنه...البته بالاخره میاد...بازی هایی میاد که در حد psp باشه...اگه نوکیا بخواد...

آره ...... باید نوکیا اقدام کنه ...... مثلا" قرار بود یه ورژن از کلاینت که برای گوشیهای چیپ دار هست تا کریسمس ریلیز بشه ... اما الان حدود یکماه هست که از کریسمس میگذره و فعلا" خبری نیست ...... یا بازی هایی که از شتابـسنج یا چیپ گرافیکی استفاده کنه ......

PLAΨMID
28-01-2009, 19:49
پس الان تريپ ، تريپ نا اميديه ديگه !:31::31:
ولي جدا از شوخي ، اگه نوكيا سالي يه بازي مثل one بده بيرون ، به نظر من كافيه .

Legend
29-01-2009, 10:58
Tetris
World Series of Poker

Legend
29-01-2009, 11:00
معلوم نيست one كجاست...؟! فكر كنم تو اون 2 هفته اولش چنان فروشي كرده كه نگو...چون تو پرفروشترين بازي ها بود...الان همه خريدن و دارن...:31:

Legend
29-01-2009, 11:09
اين ويديو رو ببينيد...خيلي جالبه...چه خلاقيتي...:20:

Legend
29-01-2009, 11:12
نوكيا قرار بود بازي هايي با اين قدرت راهي بازار كنه...نوكيا بخواد ميتونه...ولي نميخواد..

ويديو تبليغاتيش اين بود..هر كي ديده بود كف كرده بود...ولي خراب كرد...:41:

نظرتون چيه؟ از اين بازي ها دوست داريد؟:31:

IPHONE 3g
29-01-2009, 13:50
سلام

سلام الان عکساشو دیدم این پرنس اینجوری میخواد بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟:2::2::13::19::18:

واقعا باعث تاسف هست که نوکیا این بازی رو برای انگیج با این گرافیک ریلز کنه.:13::18::2::2:
حتی از نسخه جاوا وسیمبیان هم گرافیکش کمتره.:13::13::18::2:
واقعا ناامید شدم از نوکیا؟؟!!!!!!!!!!!!11:2::13::19::18:

omid king
29-01-2009, 14:08
نوكيا قرار بود بازي هايي با اين قدرت راهي بازار كنه...نوكيا بخواد ميتونه...ولي نميخواد..

ويديو تبليغاتيش اين بود..هر كي ديده بود كف كرده بود...ولي خراب كرد...:41:

نظرتون چيه؟ از اين بازي ها دوست داريد؟:31:

اقا یونس این نرم افزار رو هست دانلود کنیم ؟ :8:

dr.vampire
29-01-2009, 14:50
یونس جون چی میشه گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟
از این بازی ها دوست داریم ولی کو ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر آیفون رو در نظر نگیریم دیگه واسه نوکیا رقیبی وجود نداره که بخواد باهاش رقابت کنه واسه بیرون دادن بازی بهتر واسه مبایل.
آیفونم که انقدر بالا تره که عمرا بتونه باهاش رقابت کنه !!!!!!
من که تا تابستون به نوکیا مهلت میدم یه کاری بکنه اگه کاری نکرد میرم طرف آیفون !!!
نمیخوام دوباره بحث آیفون رو وسط بکشم پس ادامش ندید .لطفا !!!!!!

همین بازی ها هم که هست کرک نمیشه دیگه بدتر !!!!!!!!!!!

Legend
29-01-2009, 16:26
چيزي نميشه گفت...
فقط انتظار..
نوكيا تو همه چي بهترين بوده چرا تو اين نباشه؟
آيفون رو من موافق نيستم...psp بهتره...
بازي ها هم كرك ميشه...شده 1 سال ديگه ولي ميشه...:31:

---------

تو اون ويدويو هم خواستم بگم كه قرار بوده چي بشه و چي شده...:41:

غمگين نباشيد:40:

dr.vampire
29-01-2009, 17:53
یونس جون من از بین موبایل ها گفتم !!!!!
بازی هم هیچ چی جای بازی های PC رو نمیگیره چند روز پیش Mirror's Edge رو گرفتم توپ !!!!!!:20:

Dr.mc
29-01-2009, 22:40
بازی Real Football 2009 هم چند ساعت پیش به رووم اضافه شد

البته دانلود فعلا از طریق موبایل !!!

اینم فیلم بازی

همین طور که حدس می زدم قوی تر از نسخه ی سیس نیست :41:

Legend
29-01-2009, 22:44
بازی real football 2009 هم چند ساعت پیش به رووم اضافه شد

البته دانلود فعلا از طریق موبایل !!!

اين بازي كه هنوز ريليز نشده...:13:خبر اومدنش هم صفحات قبل هست...:46:

شاد باشي:40:

omid king
30-01-2009, 00:18
دوستان به نظرتون این بازی فیک هست یا...ولی بعید میدونم درست باشه

Legend
30-01-2009, 10:44
دوستان به نظرتون این بازی فاک هست یا...ولی بعید میدونم درست باشه

فاك نيست، فيك هست...:31:
اين ويديو كه اصلا" واسه s60v2 بود..

Legend
30-01-2009, 12:38
سلام
بچه ها من كاملا" به اين بازي اميدوار شدم...گيم پليش واااااقعا" با فيفا فرق داره...
اين رو ببينيد::18::8:

خداييش خيلي خيلي بهتر از فيفا به نظر مياد...من چشم انتظارشم بياد...:27:

omid king
31-01-2009, 13:32
سلام
بچه ها من كاملا" به اين بازي اميدوار شدم...گيم پليش واااااقعا" با فيفا فرق داره...

خداييش خيلي خيلي بهتر از فيفا به نظر مياد...من چشم انتظارشم بياد...:27:

اقا یونس اینو دوست خوبمون
Dr.mc
صفحه ی قبل گذاشته بود:18:

Legend
31-01-2009, 14:44
اقا یونس اینو دوست خوبمون
dr.mc
صفحه ی قبل گذاشته بود:18:

:31:
چون ويرايش كرده بود من ديگه پستشو نگاه نكردم...ولي به نظر من از فيفا كه بهتره .. من نسخه سيس ريل رو بازي نكردم..

farbod N73 me
31-01-2009, 15:55
سلام دوستان..
این Monopoly حیفه انقدر نزنین تو سرش :31:من Board Game اشو دارم خیلی جالبه...
من که حال می کنم ان گیجش بیاد حال میده، Landscape بازی می کنیم :31:
==============

با سلام دوست عزیز من نمیدونم شما چه توضیحی دادی ولی برای دوستان دیگه میگم که خیلی از سیاست مداران و اقتصاد داران دنیا با همین بازی مونو پولی شروع کردند(شما یه سر به کتاب بابا ی پولدار بابای بی پول بزن)
این بازی یک بازی فوق الاده هستش منم Board Game ش رو دارم
قوانینش نسبتا آسونه
ولی باید فکر کنین و همچنین از اقتصاد و اینا هم یه چیزایی بارت باشه
مثلا چی رو کی بفروشی یا کی بخری و...
مطمئن باشین با بازی کردنش پشیمون نمیشین:20:

farbod N73 me
31-01-2009, 16:00
من با نظرت موافقم

farbod N73 me
31-01-2009, 16:06
سلام دوستان..
این monopoly حیفه انقدر نزنین تو سرش :31:من board game اشو دارم خیلی جالبه...
من که حال می کنم ان گیجش بیاد حال میده، landscape بازی می کنیم :31:
==============

با سلام
من نمیدونم شما چه توضیحی دادین ولی برا دوستان میگم که بسیاری از اقتصاد داران و بزرگان آمریکا با این بازی دورانی داشتن:31:
(مراجعه شود به بابای پولدار بابای بی پول)
این بازی هم یادگیریش نسبتا آسون هستش و بسیار هم جذاب و شما حتما باید در اون مغز تون رو به کار بندازین(که مثلا چی رو بفروشین یا بخرین
به همتون توصیه میکنم بازی کنین:10:

farbod N73 me
31-01-2009, 23:07
برو بچس ببخشین دوتا شد
آخه فکر کردم اولیش نرفت!

qo0oick
01-02-2009, 01:32
با سلام
من نمیدونم شما چه توضیحی دادین ولی برا دوستان میگم که بسیاری از اقتصاد داران و بزرگان آمریکا با این بازی دورانی داشتن:31:
(مراجعه شود به بابای پولدار بابای بی پول)
این بازی هم یادگیریش نسبتا آسون هستش و بسیار هم جذاب و شما حتما باید در اون مغز تون رو به کار بندازین(که مثلا چی رو بفروشین یا بخرین
به همتون توصیه میکنم بازی کنین:10:
چه عجب یه نفر از این Monopoly استقبال کرد... :31:
بله.... منم کاملاً یه آدم اقتصادیم :5:
ولی این اقتصاد که گفتی به نظر من ربطی نداره ها چون تمام بازی هایی که توش از تاس استفاده میشه به نظر من یه بازیه شانسی محسوب میشه... :20:

MohandesMCD
01-02-2009, 17:29
چند تا عكس از بازي mega monsters

qo0oick
01-02-2009, 17:55
چند تا عكس از بازي mega monsters

آقا راستی خبری از این Mega Monsters نشد؟؟؟

MohandesMCD
01-02-2009, 17:58
نيمه اول 2009 مياد مگا مانسترز(چقدر دقيق واقعا زمانش رو گفتن!!!)

farbod N73 me
01-02-2009, 18:04
چه عجب یه نفر از این monopoly استقبال کرد... :31:
بله.... منم کاملاً یه آدم اقتصادیم :5:
ولی این اقتصاد که گفتی به نظر من ربطی نداره ها چون تمام بازی هایی که توش از تاس استفاده میشه به نظر من یه بازیه شانسی محسوب میشه... :20:

درسته ولی گفتم که به بابای پولدار و بابای بی پول مراجعه شود(قسمت بازی من بدو آهو بدو):40:

Legend
01-02-2009, 18:04
نيمه اول 2009 مياد مگا مانسترز(چقدر دقيق واقعا زمانش رو گفتن!!!)
ولی میگن جزو شاخترین بازی های 2009 ...تا بینیم چی پیش میاد...یه مدت هم گفته میشد قراره از چیپ استفاده کنه...:27:

MohandesMCD
01-02-2009, 18:28
آره عكسهاش كه جالب بود.اميدوارم باعث احياي ngage بشه
فكر كنم سال 2010 نوكيا گوشي هاي چيپ دار توليد كنه.فعلا با همينا بفروشه تا بعد

Legend
01-02-2009, 18:33
آره عكسهاش كه جالب بود.اميدوارم باعث احياي ngage بشه
فكر كنم سال 2010 نوكيا گوشي هاي چيپ دار توليد كنه.فعلا با همينا بفروشه تا بعد
شدیدا" مخالفم...:31:
فقط و فقط به نمایشگاه بارسلونا بستگی داره..ببینیم کی چی معرفی میکنه...:20:
یادش بخیر پارسال این موقع تازه زمزمه سیمبین تاچ بود و داشتن اینترفیسشو طراحی میکردند...:20:

شاید نوکی 2-3 تایی چیپ دار معرفی کرد..اگه نکرد که میره نیمه دوم 2009 یا همون 2010 تو...:31:

YAMAHA-FZ16
02-02-2009, 01:52
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخداييش خيلي خيلي بهتر از فيفا به نظر مياد...من چشم انتظارشم بياد...:27:

یونس جان ریئل پلی فوتبال مال مک هست که گرافیک خوفی داره و اگه برای ان گیج بیاد 100 درصد بهتر از خود فیفای ان گیج خواهد بود!:46:

Legend
08-02-2009, 22:57
Tetris
World Series of Poker

farbod N73 me
09-02-2009, 14:30
چه بازی های مسخره ای

farbod N73 me
10-02-2009, 12:47
راستی قرار نیست
Assassin's Creed
بیاد؟؟؟

IPHONE 3g
10-02-2009, 13:10
راستی قرار نیست
assassin's creed
بیاد؟؟؟

هنوز که معلوم نیست. ولی پرنس میاد.:10::40:

Mo7amad
12-02-2009, 20:38
سایت رسمی ONE

Mo7amad
12-02-2009, 20:57
سازنده این بازی Digital Legend هست.همون که one رو ساخته

Legend
13-02-2009, 00:25
®Tetris

qo0oick
13-02-2009, 00:49
®Tetris
من نمی دونم این Tetris با Poler چی داره که شده پرقروش ترین :13:

Legend
19-02-2009, 14:05
Tetris®
Hooked On: Creatures of the Deep

Legend
19-02-2009, 14:24
بچه ها همتون بریزید تو این لینک....:16::16:

If you like talking about N-Gage games, or if you just like talking and want to try out a new N-Gage game, or if you just like clicking on links, head over to s60.com and sign up to be an Ambassador. Then join N-Gage: Level 2, get a free N-Gage game of your choice, play it, and — if you like it — start spreading the word about N-Gage to your friends, neighbors, co-workers, cats, squirrels, and other people in your life.

دارند اکتیویژن کد مجانی میدن...واسه همه بازی ها:18::8::8::31::31::10::27::27:

Majid393
19-02-2009, 14:30

یونس خودت تست کردی ؟؟؟:20:

Legend
19-02-2009, 14:32
یونس خودت تست کردی ؟؟؟:20:
من الان ثبت نام کردم...گفت ایمیل که توش کد هست برات فرستاده میشه...عمرا" Fake باشه...بلاگ خوده انگیجه...:27:
توام عضو شو...

Dr.mc
19-02-2009, 16:45
واسه منم وقتی تو N-Gage: Level 2: Campaigns جین شدم گفت که ایمیل حاوی کد با موفقیت ارسال شد ولی من چیزی ندیدم !!!
فکر نکنم واسه همه بفرستند
احتمالا باید توی رنکینگ رتبه خیلی خوبی بیاریم
درسته ؟

Legend
19-02-2009, 16:50
واسه منم وقتی تو N-Gage: Level 2: Campaigns جین شدم گفت که ایمیل حاوی کد با موفقیت ارسال شد ولی من چیزی ندیدم !!!
فکر نکنم واسه همه بفرستند
احتمالا باید توی رنکینگ رتبه خیلی خوبی بیاریم
درسته ؟
با توجه به :

و بنده 3 و 6:

Get sent an activation-code that’s good for any one of the following games

که یعنی یه کد میفرستیم...تا بازی کنید...

Top-50 Ambassadors by ranking, as of May 10, will win even more activation-codes!

اینم یعنی 50 نفر اول بیشتر کد میگیرن...حالا ما یکیشو بگیریم یالله...:31:

Choose a game that suits you best, activate and you are all set

Legend
19-02-2009, 17:20
سلام
امروز اعلام شد شرکت FISH LABS

به دنیای انگیج وارد شد...:33::8:

با بازی های:

Powerboat Challenge(TM), Rally Master Pro(TM), and Snowboard Hero(TM) in 2009 followed by Galaxy on Fire(TM) and Blades & Magic(TM) in 2010.

این شرکت رو همتون میشناسید که با ساخت بهترین بازی 3d معروفه...و برنده 5 جایزه بهترین بازی شده...:5:

منبع:

teza
19-02-2009, 17:45
سلام
امروز اعلام شد شرکت fish labs

به دنیای انگیج وارد شد...:33::8:

با بازی های:

powerboat challenge(tm), rally master pro(tm), and snowboard hero(tm) in 2009 followed by galaxy on fire(tm) and blades & magic(tm) in 2010.

این شرکت رو همتون میشناسید که با ساخت بهترین بازی 3d معروفه...و برنده 5 جایزه بهترین بازی شده...:5:

منبع:

وای خدا بازی بیشتر حال بیشتر با یه شرکت توپ ولی کاش کرک ها هم درست میشد تا روی گوشی ما تریل اجرا نشه ما که شانس نداریم

HESAM_5700
19-02-2009, 21:28

یه توضیح درباره ثبت نام تو اینجا میدید.؟؟؟؟؟؟؟؟:10::19:

HESAM_5700
19-02-2009, 21:29
خبری از کرک بازی یا بازی جدید نیست؟؟

Legend
19-02-2009, 21:34
خبری از کرک بازی یا بازی جدید نیست؟؟
اگه كرك بشه براش تاپيك زده ميشه و امضاي منم عوض ميشه....
فعلا" هيچ كدوم از علائم نيست...:31:

HESAM_5700
19-02-2009, 21:39
یه توضیح در مورد عضویت تئ اون جا که کد فعال سازی میده بدید.

Legend
19-02-2009, 21:47
یه توضیح در مورد عضویت تئ اون جا که کد فعال سازی میده بدید.
تو همون لينك وبلاگ توضيح داده شده...اول تو سايت S60 ثبت نام ميكنيد بعد لينك دومي كه داده رو باز ميكنيد و لوگين ميشيد...اونجا ازتون ميپرسه راجع به كشور و...
بعد هم campign رو انتخاب ميكنيد و تمام...

Dark Prince
20-02-2009, 18:14
کسی عکس از بازی Prince of Persia که قراره بیاد نداره؟

acmilan308
21-02-2009, 00:01
یونس جان سلام
من تو سایتی که گفتین عضو شدم حا لا به چه دردی میخوره؟؟
ممنون

Legend
21-02-2009, 10:19
کسی عکس از بازی Prince of Persia که قراره بیاد نداره؟

تو سایت N-Gage هست...

یونس جان سلام
من تو سایتی که گفتین عضو شدم حا لا به چه دردی میخوره؟؟
ممنون

یه کد بت میده...بازی رو فول میکنی...همین.

dr.vampire
22-02-2009, 12:53
اعصابمون خورد شد!!!!!!!!
دو روز پیش رفتم توی اون سایت ثبت نام کنم نمیدونستم باید اون علامت بین اسم و فامیل باشه ثبت نام نکردم حالاهم که....
اگه دو باره ثبت نام شروع شد یه خبری هم به ما بدید!

Legend
26-02-2009, 18:25
Tetris®

------------------

گویا مونو پلی در شرف ریلیز شدنه...:10:

MRTZ HSV
26-02-2009, 20:52
این tetris چه فروشی میکنه...
فکر کنم خیلی طرفدار داره...

farbod N73 me
27-02-2009, 13:06
دادش یونس بازی جدید چیزی قرار نیست بیاد؟
این سایته هم من تنبلیم اومد ثبت نام کنم!آخه چه سودی برا من داره!!اول تا آخر قراره کرکش بیاد دیگه!!
راستی چرا بازی ها دیگه کرک نمیشه؟!!
در ضمن بازی دیگه تو سبک Dirk Dagger یعنیRPG قرار نیست بیاد؟؟
به نظر منDirk Dagger بهترین بازی N.gage بود!خیلی حال داد بهم!

Legend
27-02-2009, 14:55
دادش یونس بازی جدید چیزی قرار نیست بیاد؟
این سایته هم من تنبلیم اومد ثبت نام کنم!آخه چه سودی برا من داره!!اول تا آخر قراره کرکش بیاد دیگه!!
راستی چرا بازی ها دیگه کرک نمیشه؟!!
در ضمن بازی دیگه تو سبک Dirk Dagger یعنیRPG قرار نیست بیاد؟؟
به نظر منDirk Dagger بهترین بازی N.gage بود!خیلی حال داد بهم!
انگار كه مونوپلي قراره بياد...
خب فقط وقتش فرق داره...من الان سودوكو رو تموم كردم..آسفالت رو هم آخراشم...
منم بات موافقم...بهترين بازي Dirk Dagger بود...:40:

Dr.mc
01-03-2009, 15:16
یونس جان
تو روی کلاینت ریپک شده از کد استفاده کردی ؟؟؟ رو 1345 ؟
من یکی از کدا رو برای آسفالت استفاده کردم و اونم تاییدش کرد
ولی وقتی از بازی اومد بیرون , دوباره بازی تریال شده بود !!!! کد رو هم دیگه قبول نمی کرد

یه سوال دیگه
به هیچ وجه نمی شه از Activations code برای فول کردن بازی روی گوشی هایی که انگیج ساپورت نمی کنن استفاده کرد ؟؟؟

Legend
01-03-2009, 17:46
تو روی کلاینت ریپک شده از کد استفاده کردی ؟؟؟ رو 1345 ؟

1345 اصلی

به هیچ وجه نمی شه از activations code برای فول کردن بازی روی گوشی هایی که انگیج ساپورت نمی کنن استفاده کرد ؟؟؟

خیر...چون imei گوشی کنترل میشه...

شاد باشی:40:

Legend
02-03-2009, 15:15
سلام
بچه ها به نظرتو بلاگ انگیج هک نشده؟:27:

5 تا پست آخرشون یکم عجیب غریبه...

ahmad72
02-03-2009, 15:42
5 تا پست آخرشون یکم عجیب غریبه...
یکم عجیب نیست...
خییییییییییییلی عجیبه!!!!!!!!

IPHONE 3g
02-03-2009, 22:18
من اینو دیشب دیدم دهنم باز موند چیه واقا هک شده اصلا چی نوشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید تغییر شغل دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legend
02-03-2009, 23:02
من اینو دیشب دیدم دهنم باز موند چیه واقا هک شده اصلا چی نوشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید تغییر شغل دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه بابا...مگه کشکه تغییر شغل بدن...:31: هک شده..اونم تپل...: دی

Arshia001
03-03-2009, 15:50
آخه کدوم هکری اینقدر علافه که بیاد یه سایتو هک کنه واسه 4 تا عکس سگ(ببینم همین عکسا رو گفتین دیگه؟)؟قضیه از هک شدن خیلی مشکوک تره!

Legend
03-03-2009, 18:22
میگن قرار بیاد...در آینده...:27:

منبع:

IPHONE 3g
03-03-2009, 20:45
یعنی نوکیا اینقدر کشکه که یکی بیاد هکش کنه اونم دست بالا دست بشینه نگاش کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا نوکیا کاری نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی 1% هم احتمال نمیره که خودشون گذاشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این بازی هم استراتژیک هست فکر کنم . اینا هنوز بازی که قرار بوده 2008 بیاد ندادن چرا دوباره وعدهی دروغین بازی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mo7amad
04-03-2009, 00:58
میگن قرار بیاد...در آینده...:27:

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشید:40:
یونس این چیه گذاشتی؟ این عکسه واسه diablo 2 کامپیوتر هستش.یادش بخیر .این blizard(اگه درست نوشته باشم) 3تا بازی بیشتر نداد بیرون ولی کل دنیا رو با این 3تا معتاد کردش.ای کاش نوکیا هم به همین کار درستی بود

dr.vampire
05-03-2009, 21:44
دوستان مدتی نبودم هیچ اتفاقی نیفتاده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
نکنه بین پی دی آ دیگه نمیخواد بازی ها رو کرک کنه؟!!!؟!؟!!!!؟؟؟

IPHONE 3g
05-03-2009, 22:06
هیچی نشده فقط مونوپولی ریلیز شده.

بین پی دی ای هم فعلا خوابه و در دست رس نیست و قصد کرک کردن هم نداره.

ویرایش:

دو تا خبر داغ:

1.سایت انگیج بلاگ از هک دراومد.به حالت اول برگشت.

2.تم اسفالت4 هم اکنون در سایت:n_gage blog

dr.vampire
06-03-2009, 15:08
ورزن جدید کلاینت نیمده چون سایت انگیج چند تا گوشی به گوشی های انگیج ساپورت اضافه کرده !!!

Majid393
06-03-2009, 17:30
ورزن جدید کلاینت نیمده چون سایت انگیج چند تا گوشی به گوشی های انگیج ساپورت اضافه کرده !!!

نه ... ورژن کلاینت همون 1345 هست ......

اینا هم به گوشیهای n-gage دار اضافه شدن :

N97 - N86 8MP - E75 & E55 - 6720 Classic & 6710 Navigator - 5630 Xpress Music

IPHONE 3g
06-03-2009, 21:06
خوب اینا که بعضیاش به بازیر نیامده .

ولی اون اخریش از چپ به راست نمیدونم مدلش چیه در حد ایفون هست چون صفحه اش خیلی بزرگه

Majid393
06-03-2009, 21:23
خوب اینا که بعضیاش به بازیر نیامده .

ولی اون اخریش از چپ به راست نمیدونم مدلش چیه در حد ایفون هست چون صفحه اش خیلی بزرگه

اون N97 هست ........ :دی

اینم توضیحات سایت n-gage درباره کلاینت N97 ( به قسمت Bold شده توجه کنید ..... :8: ) :

Nokia N97
The Official Line
The Nokia N97 is the world's most advanced mobile computer. It will transform the way people connect to the Internet and to each other. Designed for the needs of Internet-savvy consumers, the Nokia N97 combines a large 3.5" touch display with a full QWERTY keyboard, providing an 'always open' window to favorite social networking sites and Internet destinations.

N-Gage Notes
The Nokia N97 will feature more than a dozen embedded game trials, depending on your location. We expect the Nokia N97 to be released in June, 2009. Other key points for gamers to note are that this is the first N-Gage device to support a widescreen aspect ratio, touch features, and an accelerometer

Legend
07-03-2009, 13:51
پرفروشترین ها:

Tetris

IPHONE 3g
10-03-2009, 22:07
خوب اینطور که معلومه پرنس 4 هم داره ریلیز میشه و انتظار ها اگه بین پی دی ای بزاره داره به پایان میرسه اینطور که فهمیدم از گوشی میشه دانلودش کرد اینم منبع:

acmilan308
12-03-2009, 00:09
سلام يونس جان
از مونوپلي چه خبر ؟ كرك نشده؟

Majid393
12-03-2009, 00:23
سلام يونس جان
از مونوپلي چه خبر ؟ كرك نشده؟

خیر ... هنوز کرک نشده ......
علاوه بر مونوپلی ، سودوکو و آسفالت4 و Prince Of Persia هم که دیشب ریلیز شد هنوز کرک نشدن.....

IPHONE 3g
19-03-2009, 15:41
پرفروش ترین ها:

1.MONOPOLY HERE & NOW: THE WORLD EDITION

2.Tetris®

3.World Series of Poker® Pro Challenge

4.Prince of Persia

5.Resident Evil: Degeneration

metana
19-03-2009, 21:42
سلام.

کسی میدونه Worms, World Party کی میاد؟

IPHONE 3g
26-03-2009, 17:22
قرار بود 2009 بیاد ولی فعلا خبری نیست!!!!

احتمالا واسه سال دیگه شایدم زود تر میاد.

فعلا عجله نکنین بزارین بین پی دی ای این 4 تا بازی قشنگ که تازه اومدن کرک کنه بعد منتظر بازی جدید باشین.

میگم نکنه نوکیا فهمیده اینا بازیاشو کرک میکنه رفته باشه گرفته باشنشون نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دی

IPHONE 3g
26-03-2009, 17:25
Top 5 Games for Week 12

پرفروش ها:

1.MONOPOLY HERE & NOW: THE WORLD EDITION

2.Tetris®

3.World Series of Poker® Pro Challenge

4.Need for Speed™ Undercover

5.Hooked On: Creatures of the Deep

Legend
28-03-2009, 11:29
بازی های Worms و Age Of Empires هم به شو روم اضافه شد...

Legend
28-03-2009, 11:32
خبر خیلی بد اینکه ساپورت N73 و N93 برای N-Gage کنسل شده و دیگه انجام نمیشه...

farbod N73 me
28-03-2009, 14:11
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی دیگه بازی های ان.گیج رو این دوتا گوشی اجرا نمیشه؟!!!!!!!!

Legend
28-03-2009, 16:10
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی دیگه بازی های ان.گیج رو این دوتا گوشی اجرا نمیشه؟!!!!!!!!
منظورم این نبود...

اگه شنیده باشی قرار بود که این گوشی ها به صورت رسمی براشون کلاینت ارایه بشه که کنسل شد...

P A R S A
28-03-2009, 20:39
خبر خیلی بد اینکه ساپورت N73 و N93 برای N-Gage کنسل شده و دیگه انجام نمیشه...

معلوم بود!
با رم کم N73 که نمیشه بازی کرد! مثلا اجرا کردن DirkDagger کلی مصیبته!

farbod N73 me
28-03-2009, 23:32
اتفاقا دریک دگر به راحتی اجرا میشه
من خودم همیشه برا بالا رفتن رنکم به راحتی بازی میکنم چون به نظرم بهترین بازیه ان.گیجه
ولی خوب درسته تو یه سری بازی ها کم میاره که اونم یک راه ساده حلش میکنه اونم آموزشش اینجاست:

اجرای بازی های فیفا09 ,one,asphalt3 و تمام بازی های n.gage بدون کمبود rom
php کد:

starn
31-03-2009, 15:20
خبری از این که 5800 در آینده به جمع ان گیج ها می پیونده یا نه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Legend
31-03-2009, 15:38
خبری از این که 5800 در آینده به جمع ان گیج ها می پیونده یا نه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه...واستا 97 بیاد...میشه..:31:

dr.vampire
01-04-2009, 12:56
خبری از بین پی دی ای ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟

Legend
01-04-2009, 14:59
خبری از بین پی دی ای ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر...خبری بشه اینجا مطرح میشه.

شاد باشی

IPHONE 3g
02-04-2009, 13:15
بله وارمز هم داره میاد چندتا شات با اجازه:

کاش زود تر بیاد.

Legend
02-04-2009, 19:28
پرفروشترین ها در هفته ای که گذشت...

Monopoly Here Now: World Edition
Tetris
World Series Poker
Need For Speed Undercover
Hooked On: Creatures of the Deep.

masoud_ac
02-04-2009, 21:26
بازی های جدید n-gage کی میاد؟

تمام بازی هایی که دانلود کردم خیلی قدیمی هستند.

تمامی بازی های تاپیکش رو دانلود کردم از اونا جدیدتر چیزی نیومده؟

IPHONE 3g
03-04-2009, 09:24
برو اینجا اگه نرفتی : بازی جدید اومده ولی کرک نشده.

فعلا انگیج داره خوب ریلیز میکنه ولی این وسط بین پی دی ای فک کنم دسگیر شدن نوکیا فهمیده گرفتنشون!! :دی :دی :دی :دی

کسی نمیدونه بین پی دی ای چی کار میکنه؟؟!!!

Legend
03-04-2009, 10:43
کسی نمیدونه بین پی دی ای چی کار میکنه؟؟!!!

به عقیده من BiNPDA منتظر تا تعداد زیادی بازی رو با هم ریلیز کنه...دقیقا" مثه پارسال که اکثر دوستان با N-Gage II آشنا نبودند...

masoud_ac
03-04-2009, 19:56
کرک شده هاش تا وسط که میری میکه این ورژن تریال هست وای به حال اون دیگری ها که کرک نشدند.

بازی کاملشون نیست؟

Legend
03-04-2009, 20:52
خير... اينا كامله..مشكل از 9.3 هست...

IPHONE 3g
05-04-2009, 15:57
چند تا screenshot از بازی Age of Empires

اینم نسخه جاواش که شبیه انگیجش هست:

IPHONE 3g
05-04-2009, 16:19
سلام

چند تا خبر:

1.تولد انگیج هست مبارکه! :دی

2.این 3تا هم هر چی خوندم نفهمیدم چیه شما بخونید به ما هم بگید :دی

3.رای بدین کدوم بازی زودتر ریلیز شه بهتره به وارمز رای بدین بین این 3تا بازی هست:

Worms World Party

Age of Empires III

Yamake

بیشترین درصد رای به ترتیب:

63%

24%

13%

برین اینجا رای بدین :دی

Viren
05-04-2009, 23:24
آخ جون AOE !!
خبری از Undercover نیست؟

Legend
06-04-2009, 10:33
آخ جون aoe !!
خبری از undercover نیست؟
آندركوور كه خيلي وقته اومده...خبر نداري؟:31:

Arshia001
06-04-2009, 14:44
انصافا اگه قراره نوکیا هم به سونی و پلی 3 بپیونده بازیاش کرک نشن بگین!من جرات شنیدنشو دارم!از کریسمس تا حالا خبری از کرک نیست!

Legend
06-04-2009, 16:51
انصافا اگه قراره نوکیا هم به سونی و پلی 3 بپیونده بازیاش کرک نشن بگین!من جرات شنیدنشو دارم!از کریسمس تا حالا خبری از کرک نیست!

نه...شما خیلی عجله دارید...یه چیزی بگم تموم شه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه تا آخر اردیبهشت کرک کرد...که کرد..( مثه پارسال که 10 تا بازی با هم کرک کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه نکرد دیگه احتمالش خیلی کمه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Viren
07-04-2009, 05:14
آندركوور كه خيلي وقته اومده...خبر نداري؟:31:

نه بابا:18:

کوش پس؟تاپیک نمیبینم:31:نکنه کرک نشده؟

Legend
07-04-2009, 11:13
نه بابا:18:

کوش پس؟تاپیک نمیبینم:31:نکنه کرک نشده؟
آره مامان...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند صفحه قبل همین تاپیک رو بگردی پیدا میکنی...نه، هنوز کرک نشده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IPHONE 3g
07-04-2009, 13:36
کسی نفهمید اینا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کد:

کد:

کد:

Dr.mc
07-04-2009, 15:07
یونس جون
سلام
آقا در مورد سایت s60 (که اکتیو کد رایگان می داد)
جایزه های تو هم به دستت رسید ؟؟؟
هرکی ثبت نام کرده بود براش جایزه فرستادن ؟!!
برا من که روزی یکی دوتا بسته میاد که گمرگ ایران رو هر کدوم زده به ارزش 50 دلار !!!! :31::31: :27:
(اگه این موضوع تو تاپیک دیگه در موردش بحث شده من پیدا نکردم :46:)

Legend
07-04-2009, 15:35
یونس جون
سلام
آقا در مورد سایت s60 (که اکتیو کد رایگان می داد)
جایزه های تو هم به دستت رسید ؟؟؟
هرکی ثبت نام کرده بود براش جایزه فرستادن ؟!!
برا من که روزی یکی دوتا بسته میاد که گمرگ ایران رو هر کدوم زده به ارزش 50 دلار !!!! :31::31: :27:
(اگه این موضوع تو تاپیک دیگه در موردش بحث شده من پیدا نکردم :46:)
من دیگه دنبالش نیستم...شایدم اومده...

Legend
07-04-2009, 20:28
بازی Worms امشب ریلیز میشه...
عشاق این بازی منتظر باشند...:31:

Legend
10-04-2009, 21:25
پر فروشترین ها در هفته گذشته:

1. Monopoly Here Now: World Edition
2. Tetris
3. Asphalt 4: Elite Racing
4. World Series Poker
5. Hooked On: Creatures of the Deep.

Legend
15-04-2009, 13:16
شایعات مبنی بر ریلیز شدن بازی Hold'em Poker در آینده خیلی نزدیکه...

Legend
22-04-2009, 14:15
1. Worms World Party
2. Tetris
3. Hooked On: Creatures of the Deep
4. Monopoly Here Now: World Edition
5. World Series Poker

Legend
25-04-2009, 11:44
پرفروش ترين ها در هفته گذشته...

1. Worms World Party
2. Tetris
3. Need for Speed: Undercover
4. Hooked On: Creatures of the Deep
5. Monopoly Here Now: World Edition

PLAΨMID
25-04-2009, 15:03
به جز tetris و ماهيگيري كه باقيشون كرك نشدن ؟؟؟؟

Legend
25-04-2009, 18:51
به جز tetris و ماهيگيري كه باقيشون كرك نشدن ؟؟؟؟
چه ربطي داره؟: دي
این آمار برای فروش بازیه...نه نسخه کرک شده....

Legend
30-04-2009, 13:25
‍رفروشترین ها در هفته گذشته:

1. Worms World Party
2. Tetris
3. Monopoly: Here & Now World Edition
4. Hooked On: Creatures of the Deep
5. World Series of Poker: Pro Challenge

Legend
30-04-2009, 13:30

Viren
30-04-2009, 17:29
مردم پول مفت دارن میرن تتریس می خرن!

Legend
07-05-2009, 00:23
1. Worms World Party
2. Age of Empires III
3. Tetris
4. Monopoly: Here & Now World Edition
5. Hooked On: Creatures of the Deep

Viren
08-05-2009, 13:12

این چیه نشنیدم؟!

Legend
08-05-2009, 13:21
این چیه نشنیدم؟!
بگردی پیداش میکنی...همون مونوپلی خودمون که بازی روی تختس...بیرونم میفروختن...
شاد باشی

pouyacapitan
08-05-2009, 16:14
کد تقلب بازی PRINCE OF PERSIA نسخه n-gage

دوستان با این اکتیو کد می تونید همه ی مراحل رو باز کنید!!!{مخصوص بازی های فول}
331131313133
نسخه تریال عمل می کنه ولی نمی تونید بازی کنید!!

pouyacapitan
08-05-2009, 17:01
چک کردم تو نسخه sis کار کرد!!!!!!!!!!!

Majid-6120
08-05-2009, 18:31
سلام

آپدیت جدید کلاینت هم اومده.ورژن 1.20.(1459)

با رفتن به سایت N_Gage کلاینت خودتون رو آپدیت کنید.

بسیاری از مشکلات کلاینت بر طرف شده و سرعت بالا اومدن کلاینت هم افزایش پیدا کرده.

فقط گوشی های هک نشده و گوشی هایی که N-Gage رو ساپورت میکنن این آپدیت رو نصب کنن.

MohandesMCD
08-05-2009, 18:44
بازی پاندمونیوم

Majid-6120
08-05-2009, 19:39
سلام

بسیاری از مشکلات کلاینت بر طرف شده و سرعت بالا اومدن کلاینت هم افزایش پیدا کرده.

فقط گوشی های هک نشده و گوشی هایی که N-Gage رو ساپورت میکنن این آپدیت رو نصب کنن.

من خودم کلاینت رو نصب کردم:

1-آیکون کلاینت بسیار زیباتر شده و وبه شکل یک N نارنجی در اومده.

2-بازی های Show room کلاینت بالاخره آپدیت شدند و لیست بازی های جدید اضافه شده.

3-سرعت بالا اومدن کلاینت به طور چشمگیری افزایش یافته.

4-به گفته اون ور آبی ها مشکلات عمده کلاینت هنگام اپدیت یا دانلود بازی و بازی آنلاین بر طرف شده.

بازم میگم:

متآسفانه چون سرعت نت من پایین بود نتونستم براتون جای دیگه آپ کنم.

OMID_XXX
08-05-2009, 20:53
متآسفانه چون سرعت نت من پایین بود نتونستم براتون جای دیگه آپ کنم.

یونس زحمتش رو بکش:46:

Legend
08-05-2009, 21:33
سلام

ممنون مجید جان.

یونس زحمتش رو بکش:46:

خودم باید تست کنم و مطمئن شم بعد تو آموزش میزارم...:46:

شاد باشید

tirdad_60
08-05-2009, 22:49
خبری از بازیهای جدیدی که قابلیت نصب بصورت فول روی n96 رو داشته باشه نیست؟ :41:
کف کردیم از این بازیهای باحال و حسرت خوردن:13:

Legend
08-05-2009, 22:51
خبری از بازیهای جدیدی که قابلیت نصب بصورت فول روی n96 رو داشته باشه نیست؟ :41:
کف کردیم از این بازیهای باحال و حسرت خوردن:13:
خیر دوست عزیز...هنوز راهکاری ارائه نشده...
شاد باشی

MRTZ HSV
09-05-2009, 11:59
مشکل N95 8gb تو آپدیت کردن پوینت ها برطرف شده؟
این کلاینت رو رو قبلی نصب کنیم یا قبلی رو پاک کنیم؟
پوینت ها رو بک آپ بگیریم یا لازم نیست...

Legend
09-05-2009, 12:04
مشکل N95 8gb تو آپدیت کردن پوینت ها برطرف شده؟
این کلاینت رو رو قبلی نصب کنیم یا قبلی رو پاک کنیم؟
پوینت ها رو بک آپ بگیریم یا لازم نیست...
من همین فابریکه رو نصب کردم...بازی ONE روش نصب شد دیگه بالا نیومد...هر کاری همکردم بالا نیومد...شما هم تست کنید...وان رو بعد از نصب 1459 ببینید میتونید اجرا کنید یا نه...

البته یه نسخه N-Gage Fixes واسه 1459 اومده ولی فعلا" مطمئن نیستم تا اینجا هم بزارم...
شاد باشید

M@hdi-B
10-05-2009, 19:11
هنوز خبری از نسخه جدید وان که از چیپ گرافیکی استفاده می کنه نشده؟

Legend
10-05-2009, 19:24
هنوز خبری از نسخه جدید وان که از چیپ گرافیکی استفاده می کنه نشده؟
نه متاسفانه...نوکیا و انگیج معلوم نیست چی کار میکنند... :(
فعلا" که باید منتظر اومدن کلاینت تاچ باشیم...اگه اینم نپیچونن...
شاد باشی

babialex
11-05-2009, 00:13
این بازی cafe holem poker برای n79 تریال ؟ کاملش نیست ؟

dr.vampire
11-05-2009, 13:58
چرا ورژن جدید کلاینت توی سایت انگیج واسه ان 82 نیومده؟؟؟

Legend
11-05-2009, 14:10
این بازی cafe holem poker برای n79 تریال ؟ کاملش نیست ؟

هنوز کرک نشده..کرک هم بشه رو گوشی شما تریل میشه...

چرا ورژن جدید کلاینت توی سایت انگیج واسه ان 82 نیومده؟؟؟

اومده...

شاد باشید

OMID_XXX
11-05-2009, 15:14
من کلاینت جدید رو نصب کردم... هر چی امتحان کردم نمیره اینترنت که پوینت ها رو اپ کنم و از دیگر مشکلاتش اینه که وقتی علامت تریل رو بردارم دیگه وارد کلاینت نمیشه...

pouyacapitan
11-05-2009, 16:33
من کلاینت جدید رو نصب کردم... هر چی امتحان کردم نمیره اینترنت که پوینت ها رو اپ کنم و از دیگر مشکلاتش اینه که وقتی علامت تریل رو بردارم دیگه وارد کلاینت نمیشه...
تو این کلاینت اگه روش پتچ بزنین کلاینتتون داغون می شه!!!
فعلا باید از کلاینت قدیمی استفاده کنین تا ببینیم چی می شه!!

Legend
11-05-2009, 16:39
تو این کلاینت اگه روش پتچ بزنین کلاینتتون داغون می شه!!!
فعلا باید از کلاینت قدیمی استفاده کنین تا ببینیم چی می شه!!
تا یه آدم با پدر مادر ریپک نکنه...هیچ کاری نمیشه کرد...البته من میگم نیازی نیست..همین کلاینت ها که الان هست خوب جواب میده...
شاد باشی

dr.vampire
12-05-2009, 11:51
این بازیه پاندمونیوم نسخه سیس نداره بازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش :
دیدم:

amirkhan405
12-05-2009, 14:03
تا یه آدم با پدر مادر ریپک نکنه...هیچ کاری نمیشه کرد...البته من میگم نیازی نیست..همین کلاینت ها که الان هست خوب جواب میده...
شاد باشی
منم ابن كلاينت جديد رو نصب كردم بعدش حسابي پشيمون شدم.آخه مجبور شدم كل گوشيمو هم فون مموري هم مموري كارتمو فرمت كنم.همون قديميه رو دوباره نصب كردم

Legend
12-05-2009, 14:50
یک ادم با پدر و مادر بالاخره رپیکش کرد!!!deltafox
ادم معروفیه در ضمینه هک هم اسمش رو شنیدم!!

N-Gage.Fixes.v1.20.1459.S60v3.SymbianOS9.Unsigned.Cr acked.Read.NFO-By_DeltaFoX

دانلود پتچ سازگار با این ورژن

شاد باشی

Legend
14-05-2009, 10:31
بازی Spore Origins هم به شو روم اضافه شد...

Legend
14-05-2009, 22:47
پرفروش ترین ها:

Worms World Party
Tetris®
Age of Empires® III

aran khan95
16-05-2009, 21:22
بازیای کرک شده روی n96 هم تریال می شن؟

Legend
16-05-2009, 21:27
بازیای کرک شده روی n96 هم تریال می شن؟
10 تاشون فول میشن و بقیه تریل...

punisher00111
16-05-2009, 22:06
سلام، N78 رو نمیشه کاریش کرد که بازیهارو فول اجرا کنه؟؟؟؟

Legend
16-05-2009, 22:25
سلام، N78 رو نمیشه کاریش کرد که بازیهارو فول اجرا کنه؟؟؟؟
خير...هنوز راهي ارائه نشده دوست عزيز.

deleshad
17-05-2009, 08:18
سلام آقا یونس میتونی باز پیش بینی کنی که binpda بازی جدید کی کرک میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Legend
17-05-2009, 09:26
سلام آقا یونس میتونی باز پیش بینی کنی که binpda بازی جدید کی کرک میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هيچي مشخص نيست...ولي كرک ميشه...دير يا زود داره ولي ميشه...
شاد باشي

Legend
21-05-2009, 08:45
Dance Fabulous به زودی ریلیز میشه...حدود 2 هفته دیگه...

برای دریافت کد تریل این مراحل رو انجام بدید:

1) Load the web browser on your phone (hold down 0 for the shortcut)
2) Go to
3) Click on Here&Now
4) Click on the Dance Fabulous banner advert
5) Click on "Book your 30 day pass"
6) Fill the form in
7) Wait for Nokia to e-mail you with the code closer to or on the release date of the game

بعد که براتون کد رو فرستاد، میتونید با وارد کردن اون 30 روز مجانی بازی کنید...

Legend
21-05-2009, 09:49
یه بازی جدید که بی سرو صدا به شوروم اومده...!!!!

AMF® Bowling: Pinbusters!

Legend
23-05-2009, 15:16
1. Worms World Party
2. Tetris
3. Age of Empires III
5. Asphalt 4: Elite Racing

پرفروشترین ها

Majid-6120
29-05-2009, 21:29
سلام

با اجازه صاحبش:(ما هم داریم راه می افتیم)

پرفروش ترین بازی ها در هفته 21 سال 2009:

1. Worms World Party

2. Monopoly: Here & Now World Edition

3. Tetris

4. World Series of Poker

5. Age of Empires III

خوش باشید

Majid-6120
29-05-2009, 21:32
دو تا بازی معروف هم به زودی تا آخر خرداد ماه ریلیز میشن:

1- Guitar Hero World Tour(باید خیلی قشنگ باشه)
2- Pacman

خوش باشید

dr.vampire
30-05-2009, 12:01
Dance Fabulous به زودی ریلیز میشه...حدود 2 هفته دیگه...

برای دریافت کد تریل این مراحل رو انجام بدید:

1) Load the web browser on your phone (hold down 0 for the shortcut)
2) Go to
3) Click on Here&Now
4) Click on the Dance Fabulous banner advert
5) Click on "Book your 30 day pass"
6) Fill the form in
7) Wait for Nokia to e-mail you with the code closer to or on the release date of the game

بعد که براتون کد رو فرستاد، میتونید با وارد کردن اون 30 روز مجانی بازی کنید...

اگه کسی رفت کد رو بگیره واسه منم بگیره !:11:
ایمیل من farshad_mo2000@yahoo.com
ممنون:40:

Legend
03-06-2009, 13:20
خب برو بکس منتظر...کلاینت N97 و 5800 هم داره آماده میشه...!

اولین عکس منتشر شد.

vahid69
03-06-2009, 19:50
به به یونس جان. خبر خیلی خوبی بوودددد!!!! فقط اطمینان داری برای 5800 هم هست ؟؟؟ چون ان 97 داره میاد بیرون شاید فقط برای اون باشه!!!!!

*M!L4D*
03-06-2009, 20:54
5800 هم انگیج دار شد ؟ تبریککک...:31:
حالا باید با pen بازی کنیم ؟.... جالب شد...:27:
چه حالی میده ...:21:

Legend
03-06-2009, 21:09
به به یونس جان. خبر خیلی خوبی بوودددد!!!! فقط اطمینان داری برای 5800 هم هست ؟؟؟ چون ان 97 داره میاد بیرون شاید فقط برای اون باشه!!!!!
خب واسه 5800 اگه نیاد با هک و ریپک حل میشه دیگه...اینم سوال داره؟ : دی

MRTZ HSV
03-06-2009, 21:18
این بازی جدید بونز رو میشه دو گوشیهای بدون سنسور مثلا 5320 نصب کرد؟

خبری از BiNPDA نشد...؟

این Dance Faboulse هم می تونه بازی خوب و با گرافیکی از آب در بیا چون مثل one خیلی روش کار کردن.

*M!L4D*
03-06-2009, 21:30
هیچی ...
یا این BINPDA خوابه یا میخواد مثل توپ چند تا بازی رو با هم بتر کونه ؟ الان منتظر Age Of Empires III هستم .... بازی استراتزیکی تو انگیج ... چه حالی میده ................

vahid69
04-06-2009, 12:09
خب واسه 5800 اگه نیاد با هک و ریپک حل میشه دیگه...اینم سوال داره؟ : دی

یونس جان مثل اینکه باید هم همینجور باشه!! چون ان گیج به طور فابریک روی ان 97 نصبه و نرم افزارشو بیرون نمیده!! پس فعلا باید خیلی صبر کنیم!!

Legend
06-06-2009, 05:31
1. Tetris
2. Worms World Party
3. Age of Empires III
5. World Series of Poker

پر فروشترین ها

Legend
07-06-2009, 10:52
كليپ از اجرا كلاينت مخصوص تاچ روي 97

dr.vampire
08-06-2009, 00:17
عکس ازش بذار یونس جون!

همین بازی ها رو اجرا میکنه یا بازی ها مخصوص ان97 هستن؟؟؟

Legend
08-06-2009, 00:22
عکس ازش بذار یونس جون!

همین بازی ها رو اجرا میکنه یا بازی ها مخصوص ان97 هستن؟؟؟
عكس كه تو صفحات قبل گذاشتم...! گمانم اكثر بازي ها اجرا شه...حالا بايد منتظر بود و ديد...

dr.vampire
08-06-2009, 00:22
دوستانی که کلاینت 1.2 رو دارن اگه ممکنه فایل آیکن کلاینت انگیج رو بذارن تا حدااقل آیکنش رو عوض کنیم!!!

فایل با نام ngiplay0x20003b78.mif و در این مسیر قرار داره :C:/resource/apps

ممنون

Legend
08-06-2009, 00:24
دوستانی که کلاینت 1.2 رو دارن اگه ممکنه فایل آیکن کلاینت انگیج رو بذارن تا حدااقل آیکنش رو عوض کنیم!!!

فایل با نام ngiplay0x20003b78.mif و در این مسیر قرار داره :C:/resource/apps

ممنون
من خيلي وقته عوض كردم...صبر كن همينجا ميزارم.

ويرايش:

Legend
08-06-2009, 22:31
Ferrari GT: Evolution

به زودی در N-Gage ...