مشاهده نسخه کامل
: اخبار و مباحث پيرامون ا N-Gage II ا
Ferrari GT: Evolution
به زودی در N-Gage ...
شاد باشید:40:
سلام
این بازی که میگی :Ferrari GT: Evolution
ریلیز خود انگیج (کرک نشده ) هستش ؟؟؟
یا BiNPDA کرکش کرده داره میاد ؟؟؟
سلام
این بازی که میگی :Ferrari GT: Evolution
ریلیز خود انگیج (کرک نشده ) هستش ؟؟؟
یا BiNPDA کرکش کرده داره میاد ؟؟؟
به زودی واسه ان گیج ریلیز میشه(تریال)
کو تا کرک بشه؟
پر فروشترین ها:
1. Tetris
2. Worms World Party
3. Bounce Boing Voyage
4. Age of Empires III
5. Crash Bandicoot Nitro Kart 3D
بازی : Million Dollar Poker feat. Gus Hansen
به شوروم اضافه شد و به زودی ریلیز میشه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mf.designing
20-06-2009, 12:52
کلاینت 1.20 (1511) ریلیز شد که 86 رو ساپورت میکنه...!
این نسخه ریپک شده رو یکی با بازی های کرک شده تست کنه...(مخصوصا" وان و آسفالت) ببینه مشکلی داره یا نه...چون من تریل 30 روزه Dance Fabulous رو فعال کردم نمیخوام کلاینت رو پاک کنم...!!:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون، شاد باشید:40:
LEGEND (یونس) جان چه فرقایی کرده ؟ رو 85 خوب جواب میده ؟
LEGEND (یونس) جان چه فرقایی کرده ؟ رو 85 خوب جواب میده ؟
اگه منظورت فول شدنه...با کلاینت گمان نمیکنم هیچ وقت فرق کنه...اگه راهی بشه...حتما" اطلاع رسانی میکنم دوست عزیز...:10:
Majid-6120
23-06-2009, 12:59
بازی : Million Dollar Poker feat. Gus Hansen
به شوروم اضافه شد و به زودی ریلیز میشه...
طبق آخرین خبر ها تا فردا شاید ریلیز بشه
منبع : N-Gager
1. Tetris
2. Worms World Party
3. Dance Fabulous
4. Hooked On: Creatures of the Deep
5. World Series of Poker: Pro Challenge
پر فروشترين ها در هفته گذشته
کلاینت جدید داره ریلیز میشه.... 1.21 1536
واقعا وضع بخش انگیج بد شده ...
پر فروشترین ها :
1. Brothers in Arms
2. Asphalt 3 - Street Rules
3. Pro Series Golf
4. Hooked On: Creatures of the Deep
5. Tetris
واقعا وضع بخش انگیج بد شده ...
چطور مگه؟ جایی هست که رسیدگی نشده باشه؟ ممنون میشم مطرح کنید.
چطور مگه؟ جایی هست که رسیدگی نشده باشه؟ ممنون میشم مطرح کنید.
نه آقا یونس ... ما شالله این بخش شمار و داره و چیزی وجود نداره که به اون رسیدگی نشده باشه ...
منظور من این بودش که وضع تاپیک ها بد شده ( خیلی وقت یه تاپیک جدید برای یه بازی کرک شده ی جدید نداریم ) ... مثلا من خیلی دلم می خواد چند روز دیگه جنابعالی بیای و برای نسخه کرک شده ی دنس فابیولس یه تاپیک بزنی ... BiNPDA هم که دیگه شورشو در آورده ...
درکل جسارت نباشه منظورم اشکال در رسیدگی به بخش نبود ...بخاطر همه زحماتتون ممنون ...:40:
TOP 5
Asphalt 4: Elite Racing
UPDATE: Bounce Boing Voyage
Tetris
Worms World Party
Age of Empires III
$*BEHNAM*$
10-07-2009, 09:59
این بازی های جدید بعد از worms دیگه کرک نشدن ؟
هیچ طوری هم نمیشه فول کرد؟
Majid-6120
10-07-2009, 10:26
این بازی های جدید بعد از worms دیگه کرک نشدن ؟
هیچ طوری هم نمیشه فول کرد؟
نه نشدن...ولی دنس فابیلوس هنوز کد تریل 30 روزه رو میده...اونم بی نهایت:31:...10 تا کد بگیر هر وقت خواستی دوباره 30 روزش کن....خیلی چیزه باحالیه
خوش باشی
با این کد فکر کنم نمیشه انگیج پوینت گرفت ........
با این کد فکر کنم نمیشه انگیج پوینت گرفت ........
چرا میشه ... من هر بازی انگیجی که تریل هست بازی می کنم دور و ور 30 تا 40 پوینت می گیرم ... دنس هم فکر کنم بشه ..
چرا میشه ... من هر بازی انگیجی که تریل هست بازی می کنم دور و ور 30 تا 40 پوینت می گیرم ... دنس هم فکر کنم بشه ..
نمیشه...!یعنی من نگرفتم...ولی مجید میگه گرفته...!
حالا نکته جالب هست تو مشکلات میگم...
arvin_2000
10-07-2009, 14:29
میشه20 تا 30 پوینت بگیری
میشه20 تا 30 پوینت بگیری
شما تو تریل گرفتید یا با کد 30 روزه؟
یونس من تو بازی های حداقل 20 تا پوینت میگیرم ... بازی هایی که اخیرا گرفتم :
Prince of Persia : 30
20: Need For Speed Under Cover
دنس رو دان نکردم هنوز ... ولی اگه اونو هم گرفتم نتیجشو می گم ...
Majid-6120
11-07-2009, 14:37
نوکیا استودیوی بازی سازی پلاتفرم N-Gage در کانادا را بست!
طبق اخبار رسیده نوکیا در این اقدام یکی از اصلی ترین استودیو های بازی سازی خود را که در کانادا قرار داشت را تعطیل کرد و بیش از صد نفر از کارکنان این استودیو بعد از تقریبآ 4 سال کار در این استودیو از کار بی کار شدند.
قابل ذکر است که در این استودیو عناوین بزرگی برای N-Gage نسخه های 1 و 2 و QD ساخته شده بود که از جمله آنها میتوان به Call of Duty , Tony Hawks ,Tiger Woods و Snakes subsonic اشاره کرد.نوکیا هنوز دلیلی برای این اقدام خود بیان نکرده است.
خوش باشید
حالا مجید جان اگه بیخیال این یکی شیم کلا N-Gage چند تا استودیو داره ...؟؟؟؟!!!؟؟؟؟
Majid-6120
11-07-2009, 22:31
نمیدونم والا......ولی توی انگلیس و کانادا که مطمئنم بازم داره.....یه هفت هشت استودیو رو فکر کنم داشته باشه.
dr.vampire
11-07-2009, 23:43
با این بازی های افتضاهی که می سازن همه استودیو ها رو باید ببنده!!!!!!
کرک هم که نمیشن دیگه بد تر !!!!
Majid-6120
12-07-2009, 13:17
با این بازی های افتضاهی که می سازن همه استودیو ها رو باید ببنده!!!!!!
کرک هم که نمیشن دیگه بد تر !!!!
این حرفو نزن........الان این دنس فابیلوس خیلی قشنگ بود.....از One هم بهتر بود.....تازه هنوز یه سری غول تو راهن :31: بذار Mega Monsters بیاد اون موقع خودت متوجه میشی.....N-Gage خیلی بازی های قشنگی داره منتهی ناشر بازی باید کار درست باشه....مثلآ رویه Gameloft اصلآ حساب نکنید....ولی یه ناشر مثل Digital Legends برای N-Gage خیلی زیاد هم هست..
خوش باشی
Iman mAn
12-07-2009, 13:55
درود بر همه ي برو بچ
آقا اين The Sims3 كي مي آد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:5:
درود بر همه ي برو بچ
آقا اين The Sims3 كي مي آد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:5:
هنوز که هیچ خبری نشده...! بازی بعدی احتمال زیاد Mega Monster خواهد بود!
شاد باشی:40:
kurosh08
12-07-2009, 17:24
این انگیج هم دیگه شورش رو درآورده؟
2 تا بازی درست و حسابی که نمیده. اگه هم بده با گرافیک مزخرف. تازه کرک نشده.
انصافاً شما همین undercover رو نگاه کنید. یه نگاهی به حجم این بازی کنین. صدای ماشین در نمیاد!!! بابا حجم بازی انگیج باید دیگه حداقل 30 مگابایت باشه. دوتا آهنگ درست و حسابی باید توی بازی باشه دیگه. بابا دو تا دمو باید توی بازی باشه. بازی میزنه 2 مگابایت یا 3 مگابایت اونوقت اسمتش رو میذاره انگیج!! بازی های آیفون رو با این بازی ها مقایسه کنین خودتون میفهمین کیفیت بازی و حجم بازی یعنی چی. بابا نوکیا باید بازی درست کنه 100 مگابایت. چطور بازی های Sis تا حجم 1 گیگ هم داره. 200 مگابایت هم داره. نمی دونم بازی Doom با حجم 400 مگابایت. بابا بازی Play Station رو روی گوشی اجرا می کنن!!! اما انگیج...
شما میگین که بازی Mega Monster میاد و ...
به فرض که فردا بیاد. مگه این حرف رو موقع اومدن بازی UnderCover و پرنس پرشیا نزده بودین. مطمئنم که گرافیکش مضخرفه و حجمش هم از 10 مگابایت بیشتر نیست. تازه کرک هم که نمیشه. دیگه فایده اش چیه. 2 تا بازی اول شخص مثل مدال و Call of duty با گرافیک بالا بزنه آدم حال کنه.
چند روز قبل UnderCover نسخه sis رو دانلود کردم و تا آخرش رفتم و خیلی خیلی حال داد. از از نسخه انگیجش هم بهتره!!
آخه من نمیدونم چرا گرافیک بازی ماهیگیری و One رو توی بقیه بازیهاش تکرار نمیکنه. مثلاً شما فکر کنین بازی Call of duty با گرافیک One، چی میشه. خدا وکیلی خودتون فکر کنین.
دیگه بازی هم که کرک نمیشه. اینقدر این One رو بازی کردیم دیگه داریم قاطی میکنیم. اگه من جای نوکیا بودم اون استودیو رو نمی بستم بلکه می گرفتم با خاک یکسانش می کردم. البته خوش اومد، احتمالا نوکیا داره یه کارایی می کنه و دست به یه تحولاتی میزنه.
بازی های آیفون رو با این بازی ها مقایسه کنین خودتون میفهمین کیفیت بازی و حجم بازی یعنی چی
چرا آیفون رو مقایسه میکنی؟ بازی هاش توپه درست..(من خودم کشته مردشم!) ولی نوکیا بخواد همچین کاری بکنه قیمته گوشی های خیلی میشه...مگه همین الان آیفون ارزونه؟ با این قیمت گوشی های نوکیا این بازیها با کلی امکانات دیگه خوبه...!(خیلی خوب نیست ولی افتضاح هم نیست)
بابا نوکیا باید بازی درست کنه 100 مگابایت. چطور بازی های Sis تا حجم 1 گیگ هم داره. 200 مگابایت هم داره. نمی دونم بازی Doom با حجم 400 مگابایت. بابا بازی Play Station رو روی گوشی اجرا می کنن!!! اما انگیج...
اون بازی ها همش پورت شده و تایید شده نوکیا نیست..! اونا از حداکثر قدرت گوشی استفاده میکنند...!
شما میگین که بازی Mega Monster میاد و ...
به فرض که فردا بیاد. مگه این حرف رو موقع اومدن بازی UnderCover و پرنس پرشیا نزده بودین. مطمئنم که گرافیکش مضخرفه و حجمش هم از 10 مگابایت بیشتر نیست. تازه کرک هم که نمیشه. دیگه فایده اش چیه. 2 تا بازی اول شخص مثل مدال و Call of duty با گرافیک بالا بزنه آدم حال کنه.
چند روز قبل UnderCover نسخه sis رو دانلود کردم و تا آخرش رفتم و خیلی خیلی حال داد. از از نسخه انگیجش هم بهتره!!
آخه من نمیدونم چرا گرافیک بازی ماهیگیری و One رو توی بقیه بازیهاش تکرار نمیکنه. مثلاً شما فکر کنین بازی Call of duty با گرافیک One، چی میشه. خدا وکیلی خودتون فکر کنین.
دیگه بازی هم که کرک نمیشه. اینقدر این One رو بازی کردیم دیگه داریم قاطی میکنیم. اگه من جای نوکیا بودم اون استودیو رو نمی بستم بلکه می گرفتم با خاک یکسانش می کردم. البته خوش اومد، احتمالا نوکیا داره یه کارایی می کنه و دست به یه تحولاتی میزنه.
حداقل من هیچوقت به بازی های Gameloft امیدوار نبودم...! پست های قدیمی من رو همبخونی میبینی چه بازی هایی رو پیش بینی کردم که خوب از آب دربیاد! همین مگامونستر سازندش شرکت Firemint هست.. یه سرچ تو یوتیوب بزن به اسمه Real Racing که از همین سرکته ببین چه بازیه...!
Ideaworks 3D
Digital Legends
Firemint
Fishlabs
.
.
.
از بازی ساز های خفن دنیای موبایلند... دیگه حرف کونامی و گپکام رو نمیزنم که تازگی وارد شدند...
Majid-6120
12-07-2009, 17:53
چرا آیفون رو مقایسه میکنی؟ بازی هاش توپه درست..(من خودم کشته مردشم!) ولی نوکیا بخواد همچین کاری بکنه قیمته گوشی های خیلی میشه...مگه همین الان آیفون ارزونه؟ با این قیمت گوشی های نوکیا این بازیها با کلی امکانات دیگه خوبه...!(خیلی خوب نیست ولی افتضاح هم نیست)
اون بازی ها همش پورت شده و تایید شده نوکیا نیست..! اونا از حداکثر قدرت گوشی استفاده میکنند...!
حداقل من هیچوقت به بازی های Gameloft امیدوار نبودم...! پست های قدیمی من رو همبخونی میبینی چه بازی هایی رو پیش بینی کردم که خوب از آب دربیاد! همین مگامونستر سازندش شرکت Firemint هست.. یه سرچ تو یوتیوب بزن به اسمه Real Racing که از همین سرکته ببین چه بازیه...!
Ideaworks 3D
Digital Legends
Firemint
Fishlabs
.
.
.
از بازی ساز های خفن دنیای موبایلند... دیگه حرف کونامی و گپکام رو نمیزنم که تازگی وارد شدند...
تایید 100 در 100..........بعدش هم شما چرا حجم رو نگاه میکنید؟....One مگه 12 مگ نبود؟.....گرافیکش رو میتونی با بازی های کامپیوتر مقایسه کنی.....اونوقت Prince با 23 مگ حجم بازی چه فرقی با نسخه سیمبین 4 مگی خودش داشت؟:20:
MohandesMCD
12-07-2009, 17:58
حالا شما خودت رو ناراحت نکن برادر.
نوکیا اولش چندتا بازی با گرافیک زد که اسم انگیج بیفته سر زبونها.بعدش رفت تو جاده خاکی و به احتمال زیاد سرنوشت انگیج 1 رو در پی خاهد گرفت
بازی ها هم که نباید کرک بشن! باید پول بدی.چیز عجیبی نیس که!
وقتی نوکیا میبینه یه بازی مسخره مثل under cover رو میزنه چند هفته جز پرفروشها میمونه چرا باید به خودش زحمت بده بیاد یه بازی مثل asphalt 3 یا COTD یا one ارائه بده؟
پ.ن: تا سال 2011 فروش آیفون با فروش کل نوکیا برابر میشه.تا سال 2013 فروش آیفون از نوکیا جلو میزنه و نوکیا به رده دوم یا سوم سقوط میکنه
علت: عدم توجه کافی به تهیه گوشیهای اسمارت فون مورد رضایت کاربرها:27:
تایید 100 در 100..........بعدش هم شما چرا حجم رو نگاه میکنید؟....One مگه 12 مگ نبود؟.....گرافیکش رو میتونی با بازی های کامپیوتر مقایسه کنی.....اونوقت Prince با 23 مگ حجم بازی چه فرقی با نسخه سیمبین 4 مگی خودش داشت؟:20:
اینم درسته...
حجم همیشه رابطه مستقیم با گرافیک نداره...
میتونه مثل ماهی گیری به خاطر طولانی بودن بازی و توع اون حجمش بالا باشه...البته گرافیکشم مثال زدنی بود..
میتونه مثل دنس به خاطر اون چنتا ترک موسیقیش حجم زیاد بشه...
و ...
======
در کل در کم کاری نوکیا شکی نیست...!
ویرایش:
پ.ن: تا سال 2011 فروش آیفون با فروش کل نوکیا برابر میشه.تا سال 2013 فروش آیفون از نوکیا جلو میزنه و نوکیا به رده دوم یا سوم سقوط میکنه
علت: عدم توجه کافی به تهیه گوشیهای اسمارت فون مورد رضایت کاربرها
اگه نوکیا همینجوری پیش بره کاملا" قابل پیش بینیه...ولی بعید میدونم برنگرده...!!
TOP 5
Million Dollar Poker Feat.Gus HanSen
Asphalt 4: Elite Racing
UPDATE: Bounce Boing Voyage
Prince of persia
Tetris
الان این دنس فابیلوس خیلی قشنگ بود
من اين بازي رو نيافتم
كجا هستش؟!
من اين بازي رو نيافتم
كجا هستش؟!
Majid-6120
12-07-2009, 18:36
من اين بازي رو نيافتم
كجا هستش؟!
تو تاپیک بازی های تریال بود....یه سرچ کوچولو بزنی خواهی یافت :46:
خوش باشی
-----------------------------------------------------
ویرایش:
دیگه سرچ هم نمیخواد....زحمتش رو کشیدند یونس خان:دی
با حجم 31 مگ...
اي بابا
دوستان بدرد مي خوره؟
اينو دانلود كنم يا ماهيگيري رو؟!
ممنون
Majid-6120
12-07-2009, 18:53
اي بابا
دوستان بدرد مي خوره؟
ممنون
این کرک شده نیستا......ماهی گیری کرک شده....ولی......گوشیت به اینترنت وصله؟...اگه وصله میتونی این دنس رو دان و فول کنی البته 30 روزه.....آموزشش هم هست....به نظر من دنس خیلی قشنگ تر از ماهی گیریه.
اي بابا
دوستان بدرد مي خوره؟
ممنون
تو یوتیوب سرچ کن ویدیو های Dance رو ببین...ممکنه خوشت بیاد..من که الان فقط دنس واسم نصبه..
...اگه وصله میتونی این دنس رو دان و فول کنی البته 30 روزه.....آموزشش هم هست....به نظر من دنس خیلی قشنگ تر از ماهی گیریه.
والا چي بگم همراه اول دارم با سوني اريكسون راحت ميرم تو اينترنت ولي با اين n78 فقط ميزنه پاكن ديتا و چيزي به نام gprs نداره كه بريم تو نت:دی
تو یوتیوب سرچ کن ویدیو های Dance رو ببین
يونس جون بچه كجايي يوتوبت باز هستش
والا چي بگم همراه اول دارم با سوني اريكسون راحت ميرم تو اينترنت ولي با اين n78 فقط ميزنه پاكن ديتا و چيزي به نام gprs نداره كه بريم تو نت:دی
يونس جون بچه كجايي يوتوبت باز هستش
آها از اون نظر؟: دی
تو وبلاگ خود انگیج هم سرچ کنی 2 تا ویدیو ازش گذاشته...اسم بازی رو اونجا سرچ کن.
اقا كسي از اين چجوري بودن رفتن به اينترنت با اين سري سيمبين خبري نداره؟
Ideaworks 3D
Digital Legends
Firemint
Fishlabs
.
.
.
از بازی ساز های خفن دنیای موبایلند...
تایید میشه ... مخصوصا DiGiTal LeGenDs که دوتا بازی بیرون داده ... دنیا رو زیر رو رو کرده ... One و Dance
یعنی چی رفتن به اینترنت؟ میری تو مرورگر آدرس میدی میری دیگه..! البته الان که GPRS من قطعه...!
یعنی چی رفتن به اینترنت؟ میری تو مرورگر آدرس میدی میری دیگه..! البته الان که GPRS من قطعه...!
شاد باشی
من اينكار رو كه مي كنم ميگه بايد يه كانكشن درست كني
بعد كه مي خوام كانكشن درست كنم تو سرچش فقط پاكت ديتا پيدا مي كنه و چيزي به نام gprs براي كانكت شدن نيست
تذكر:گوشي الان تو شارژه نميدونم مي گفت كانكشن بساز يا اكانت اينترنت:دی
شاید Acces Point رو Set نکردی ...! یه سرچ بکن اگه موجود باشه برات Set میکنه ..!
بعد كه مي خوام كانكشن درست كنم تو سرچش فقط پاكت ديتا پيدا مي كنه و چيزي به نام gprs براي كانكت شدن نيست
میری تو
tools
settings
connection
destinations
access point
yes
yes
packet data
<name>
ok
internet
همه چی حل میشه...
اوکی؟
Packet Data همون GPRS هست دیگه ...! سرچ کن ببین میتونه برات Set کنه یا نه ...؟!
dr.vampire
12-07-2009, 23:11
یونس جون راه حل کم حجمی واسه نصب وان و آسفالت روی کلاینت جدید پیدا نکردی؟
یونس جون راه حل کم حجمی واسه نصب وان و آسفالت روی کلاینت جدید پیدا نکردی؟
جای این سوال اینجا نبود..!
راهش دانلود نسخه های ریپک شده بازی هاست که تو پست دوم تاپیک هر بازی ضمیمه شده...!
dr.vampire
12-07-2009, 23:29
AMF Bowling Pinbusters Tournament
کسی میدونه این چیه سایت انگیج زده؟
مثل این که تورنومنت بولینگه!
..............................
ویرایش:
یونس جون این قدر قسمت ها زیاد شده که نمیدونم باید کجا چی رو بگم!!!!
باید ببخشی این سوال هم نوعی خبر رسانی بود دیگه!!!!!!
بازی بولینگه .... که یونس هم گذاشتش .... گرافیکه جالبی نداره ....
احتمالا مثل مسابقات آنلاین که پارسال هم برگزار شد ... فقط اینجا بازیش بولینگه ..!
Majid-6120
14-07-2009, 10:48
سلام
خدا رو شکر بازار N-gage دوباره داره رونق میگیره.......SIMS 3 که ریلیز شد.....
بازی Tomb Rider :Underworld به زودی ریلیز میشه!
خوش باشید
سلام
خدا رو شکر بازار N-gage دوباره داره رونق میگیره.......SIMS 3 که ریلیز شد.....
بازی Tomb Rider :Underworld به زودی ریلیز میشه!
خوش باشید
بی صبرانه منتظر نسخه N-Gage لارا بودم...! ببینم چی از آب در میاد...عکس ها که مثه نسخه سیس هست..
خدا نکنه مثل نسخه ی سیس باشه ...
راستی Developer این بازی Eidos هست ؟؟؟
یه چند تا شات میزارین ...؟
dr.vampire
14-07-2009, 23:35
لارا هم که از نسخه سیس بدتر نباشه بهتر نیست !! عکساش همونه شاد مرحله اضاف شده باشه !:41:
پابلیشر اینم Electronic Arts هست
سازنده Eidos Interactive
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در انتظار کرک شدن بازی ها تعدادشون داره خیلی زیاد میشه حدود 13 14 تا شده :41::41::41:
چقدر تغییر کرد نسبت به نسخه سیس ... ! به به ...
حالا بیخیال خدا کنه کد بدن برای فعال شدنش ...البته محاله ... BiNPDA کجایییییی ...؟
IPHONE 3g
15-07-2009, 08:40
بازی بدی نیست مثل پرنس هست اما مسئله این است BINPDA کجاست؟............
BiNPDA کجایییییی ...؟
اما مسئله این است BINPDA کجاست؟............
سلام میرسونه خدمتتون...:27::31:
صبر داشته باشید...شاید تا کریسمس کرک نکنه و همرو اون شب بکنه...!! خدا رو چه دیدی؟ شایدم اصلا" نکنه....!!
Tetris
Worms World Party
Hooked On: Creatures of the Deep
Bounce Boing Voyage
Million Dollar Poker
پر فروشترین ها...
IPHONE 3g
15-07-2009, 12:46
وای یه شبه 20 تا بازی کرک شده شرط میبندم اون موقع همه با سرعت بایت بایت دان کنن وای چی میشه بخش میشه پر تاپیک جدید خداکنه کرکش کنن روز کریسمس.
فقط یونس جون اگه اینجوری شد برا هر بازی یه 10 - 20 تا لینک بزار که هی نگه خط پره زیاد دانلود میکنن نمیشه یه ربع دیگه و از این حرفا :دی :دی
وای یه شبه 20 تا بازی کرک شده شرط میبندم اون موقع همه با سرعت بایت بایت دان کنن وای چی میشه بخش میشه پر تاپیک جدید خداکنه کرکش کنن روز کریسمس.
فقط یونس جون اگه اینجوری شد برا هر بازی یه 10 - 20 تا لینک بزار که هی نگه خط پره زیاد دانلود میکنن نمیشه یه ربع دیگه و از این حرفا :دی :دی
الان دیگه همکارم...ضمیمه میکنم...:31:
نه خداییش تصور کنین یه شب 15 تا بازی کرک شده بیان .... من تا دو روز از اتاقم خارج نمی شم ..
راستی این لارا مثل پرنس نباشه 40 مگ حجمش باشه ...!
نه خداییش تصور کنین یه شب 15 تا بازی کرک شده بیان .... من تا دو روز از اتاقم خارج نمی شم ..
راستی این لارا مثل پرنس نباشه 40 مگ حجمش باشه ...!
میشه مثه همون شبی که بازی ها کرک شد...11-12 تا میشدن...! داشتم سکته میکردم..:31:
حجم واسه من مهم نیست..جذابیت بازی...Only...
Majid-6120
15-07-2009, 18:30
سلام
کلاینت N-gage به صورت رسمی برای N97 منتشر شد...!
آپدیت جدید
ورژن 1.30(1541)
فقط طریقه دانلود و نصبش فرق میکنه:
برای دانلود این کلاینت به قسمت Software Updater گوشی خودتون برید و برای آپدیت جدید جستجو
کنید...خواهی دید که کلاینت N-Gage یکی از آپدیت ها خواهد بود.
طبق تصویر بالا باید برای نصب دو گزینه آخر که شامل کلاینت و Update مموری هست رو تیک بزنید و صبر کنید
دانلود و نصب بشه.
وقتی نصب تموم شد شما حالا کلاینت N-gage رو توی فولدر games خودتون دارین.
و تمام....!
----------------------------------------------------------------------------------
اگر هم جای این پست اینجا نبود شرمنده.......از اینجا بهتر پیدا نکردم.
خوش باشید
كسي نميدونه چجوري ميشه درايو z رو دست كاري كرد
فكر كنم بشه n78 رو با دست كاري z به fp1 تغيير داد!
كسي نميدونه چجوري ميشه درايو z رو دست كاري كرد
فكر كنم بشه n78 رو با دست كاري z به fp1 تغيير داد!
نه جونه من اینجا جای این سوال بود؟!
با این حال :
من فقط در مورد فایل های txt درایو z میدونم که با کپی شون تو درایو c و اعمال تغییرات میشه میتونه رو z تاثیر بزاره...مثه هکه LCD این 82 خودم.
نه جونه من اینجا جای این سوال بود؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
پس اين سوالات تخصصي رو ما بايد كجا بكنيم؟
من فقط در مورد فایل های txt درایو z میدونم که با کپی شون تو درایو c و اعمال تغییرات میشه میتونه رو z تاثیر بزاره...مثه هکه LCD این 82 خودم.
جريان LCD اين N82 چيه؟!
منه احمق رو بگو يكي از دوستام مي گفت بيا N78 رو با N82 من عوض كن من نكردم
پس اين سوالات تخصصي رو ما بايد كجا بكنيم؟
تو بخش هک...یا کلوپ خوده گوشی..!
جريان LCD اين N82 چيه؟!
منه احمق رو بگو يكي از دوستام مي گفت بيا N78 رو با N82 من عوض كن من نكردم
82 رو که دیدی چه کم نوره ؟ هکش کردم 78 که سهله...هیچ گوشی بیاری جلوش میخوره...:31: (البته غیر از 95 8گیگ و 8510 : دی)
حالا چجوری میخوای FP1 کنی؟ اگه جدیه برو تاپیک عطا اونجا دنبالش کنیم.
افسانه جون برو اينجا تو N82 ببين اطلاعات اصلي گوشي تو هم اونجاست؟
Z-----RESOURCE------VERSIONS
ببين TXT ها رو بخون
اطلاعات خيلي مهمي توش هست
كه اگه دست كاري بشه......!
Majid-6120
16-07-2009, 10:59
ببين TXT ها رو بخون
:31:.............Legend رو میگی؟.......بعدش هم که اینجا جای این بحث نیست که:20:.......بعد ترش هم اونا چند تا فایل txt بیشتر نیستن.......اونا که کاری انجام نمیدن......فقط برای نمایش اطلاعات هستند.
ببين TXT ها رو بخون
چیز خاصی نداره...
فریمور گوشی
مدل
زبان
همین...!
چقدر گوش دادی...میگم برو تاپیک عطا پسر جون..: دی
چقدر گوش دادی...میگم برو تاپیک عطا پسر جون..: دی
خوب من از كجا بدونم چي ميگي؟
عطا كيه؟
تاپيكش كجاست؟
اونا که کاری انجام نمیدن......فقط برای نمایش اطلاعات هستند.
نوچ
درايو Z سيستم عامل رو كنترل مي كنه
اطلاعات بايد تو C باشه
خوب من از كجا بدونم چي ميگي؟
عطا كيه؟
تاپيكش كجاست؟
نوچ
درايو Z سيستم عامل رو كنترل مي كنه
اطلاعات بايد تو C باشه
این تاپیکش:
من که گفتم چیا بود..خود دانی: دی
Majid-6120
17-07-2009, 12:42
سلام
آپدیت جدید کلاینت N-gage ریلیز شد...!
ورژن 1.21 (1552)
فعلآ فقط برای N81 فریمور جدید موجوده.
خوش باشید
IPHONE 3g
17-07-2009, 13:05
فقط 81؟؟؟؟؟؟؟؟؟
95 چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان اخرین ورژن برای بقیه گوشی ها چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1536
Majid-6120
17-07-2009, 13:08
فقط 81؟؟؟؟؟؟؟؟؟
95 چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان اخرین ورژن برای بقیه گوشی ها چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1536
برای بقیه هم همینه....1536......:46:
خوش باشی
فقط برای 81 هست ...؟
ولی مجید من امروز لوگین شدم به من پیشنهاد داد آپدیت کنم ... البته کلاینت من 1511 هست شاید منظورش این بود که به 1536 آپدیت کنم ...!
Majid-6120
17-07-2009, 23:13
آره........گفته به 1536 آپدیت کن.......این آپدیت برای 81 اومده چون با ورژن های قبلی مشکل داشته.......البته فریمور جدید 81 رو میگم...
خوش باشی
dr.vampire
17-07-2009, 23:19
معمولا وقتی کلاینت جدید میاد طول میکشه تا لینک های دانلود فریم ویر تمام گوشی ها اصلاح بشه واسه همین فقط واسه ان 81 هست که تا چند روز یا ساعت دیگه اصلاح میشه!!!!
kurosh08
19-07-2009, 15:10
چه فایده داره این کلاینت جدید!
وقتی بازی های کرک شده مثل One و Asphalt روش اجرا نمیشن.یه راه حل درست و حسابی هم که واسه این مشکل نیومده.
کسی از بازی ONE 2 خبری داره؟
اگه شرکت سازنده بازی One یه بازی ماشین سواری با گرافیک one درست کنه. چی میشه.
چه فایده داره این کلاینت جدید!
وقتی بازی های کرک شده مثل One و Asphalt روش اجرا نمیشن.یه راه حل درست و حسابی هم که واسه این مشکل نیومده.
کسی از بازی ONE 2 خبری داره؟
خیلی فایده داره این کلاینت جدید..!!
راهه حل درست حسابی هم داره اگه پست دوم تاپیک هر بازی رو ببینی!
قرار نیست ساخته بشه..
آقا من صفحه های قبل رو نخوندم>.......حالا......
Tomb Raider هم به شو روم اضافه شد.....
آقا من صفحه های قبل رو نخوندم>.......حالا......
Tomb Raider هم به شو روم اضافه شد.....
خیلی وقته مهدی...: دی
خیلی وقته مهدی...: دی
:31:
گفتم که صفحه های قبل رو نخوندم. حالا تو نقل قول کردی چرا؟؟می ذاشتی ویرایشش کنم.
پستمو پاک کن.
:31:
گفتم که صفحه های قبل رو نخوندم. حالا تو نقل قول کردی چرا؟؟می ذاشتی ویرایشش کنم.
پستمو پاک کن.
زیاد مهم نیست...
انگار تام رایدر میخواد ریلیز شه...! اومده بالا...
dr.vampire
20-07-2009, 00:27
یونس جون این بین پی دی آ زندست یعنی از کار کرک بیرون اومده؟؟ برنامه ها ی جدید رو کرک میکنه یا نه؟؟
MohandesMCD
20-07-2009, 00:35
چرا هر صفحه یک نفر میاد و سوال راجعبه binpda میپرسه؟
واقعا سوال شده برام
اصلا امکان پذیر نیست ... اگه اینطوری بود چرا Assasins Creed رو با گزافیم One برای انگیج نمی ساختند ... میدونی چی میشد ...!
واقعا سوال شده برام
چون همه منتظر این BiNPDA هستند
یونس جون این بین پی دی آ زندست یعنی از کار کرک بیرون اومده؟؟ برنامه ها ی جدید رو کرک میکنه یا نه؟؟
کلا" کم کار شده...! ولی Retail میده بیرون..
واقعا سوال شده برام
یعنی تو نمیدونی محمد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو با انگیج حال نمیکنی، قرار نیست کسی خوشش نیاد و منتظر کرک شدن بازی ها (هر چند مزخرف) نباشه...!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dr.vampire
20-07-2009, 23:38
MohandesMCD جون اگه شما هم بازی ها رو کرک کنی و چند وقت خبری ازتون نشه نگرانتون میشیم و هر کاری واسه با خبر شدن از حالتون می کنیم!!!! (چه کرکر دوست هایی هستیم ما ایرانی ها)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(چه کرکر دوست هایی هستیم ما ایرانی ها)
در انتظار اجرای قانون CopyRightدر ایران ... (خداکنه هیچ وقت اجرا نشه )
IPHONE 3g
21-07-2009, 22:11
نه بابا خدا نکنه کپی رایت بیاد بیچاره میشیم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
الان که نیست این همه بد بختی دارم بیاد که دیگه...............
باید خدارو شکر کرد که اینجا از این جور چیزا نیست و راحتیم از لحاظ کپی رایت . :دی
ولی واقعا BINPDA کجاست؟؟؟جای تعجب داره چون یه مدت نبودند گفتیم تو کف 78 ه اما الان چی؟دیگه چه مرگشه؟؟؟؟
من احتمال میدم طی یه عمل تاکتیکی ریختن لانه کرکی بین پی دی ای رو تسخیر کردند نه؟؟؟:دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی :دی
MohandesMCD
23-07-2009, 13:44
میبینم که همه شدیدا این انگیج رو دوست دارن.من دیشب گوشی و مموری رو فرمت کردم.الان میخام انگیج بریزم چندتاشو مثل COTD یا one یا bounceو DD و reset G فقط نصب میکنم.چون بقیه نسخه ی جاوا یا سیس داره که زیاد فرقی نمیکنه با انگیج! یکی مثل من که گوشیش رام کم میاره واسه انگیج خب مگه من بیکارم کلی دردسر بکشم که آسفالت تحت انگیج رو بازی کنم؟ میرم سراغ نسخه HD
انگیج 2 هم به احتمال زیاد سرنوشت انگیج 1 رو خواهد داشت.یا نوکیا میاد یه تغیرات سخت افزاری زیاد روی گوشیهاش میده که در نتیجه انگیج با گرافیک بیشتری میشه.تازه اونوقت رو گوشیهای الان اجرا نمیشه و احتمالا اسمش میشه انگیج 3
یا به همین طریق پیش میره و بازیهای ضعیفی مثل worms و monopoly و... میده بیرون و ملت هم میخرن چون نمیدونن مشابهش به صورت کرک شده توی نت پره
Majid-6120
28-07-2009, 19:02
خبر های جدید:
تیم مدیریتی N-Gage هر ساله دور هم میشینند و یه سری چیز هارو تصویب میکنن که بیشترین رای رو تویه اون سال مردم بهش دادند.حالا دیگه عمل کردن یا نکردن به این مصوبات به من ربطی نداره:دی
این ها مصوباتی هستند که در سال های پیش تصویب شدند:
-استفاده از چیپ گرافیکی 3 بعدی که در بعض از گوشی های سری n وجود داره برای افزایش قابل توجه گرافیک بازی ها.(720 رای)
-کم کردن زمان آپدیت کلاینت جدید و آپدیت زود به زود( 48 رآی)
-استفاده از قابلیت مولتی پلیر با بلوتوث یا در Arena(486 رای)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این ها مصوباتی هستند که امسال تایید شدند:
-افزودن زبان روسی به بازی ها با 1982 رای تصویب شد.
-کلاینت IMEI گوشی هارو ثبت نکنه تا کاربران بتونند گوشی خودشون رو عوض کنند یا ID شون رو عوض کنند.(472)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موضوعاتی که رای کافی نیاوردند ولی امکان تصویبشون هست(حالت تعلیق):
-سازندگان بازی ها دمو و Trial بازی هارو افزایش بدند تا کاربر بیش تر با بازی آشنا بشه.(47 رای)
-مطلع کردن کاربران از طریق اس ام اس یا ایمیل از آمدن آپدیت یا ریلیز بازی جدید.(53 رای)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
موضوعاتی که رد شدند:
-افزایش راه های خرید بازی ها.....(63 رآی)
-ریلیز کردن یک بازی در هر هفته( 77 رای)
منابع:
N-Gage Feed back
-------
kurosh08
31-07-2009, 15:30
سلام به همگی
بابا اینا اگه بخوان می تونن بازی درست کنن در حد PSP اما دلشون نمی خواد. حتماً میگین نمیشه، اما میشه.
توی نمایشگاه E3 ، شرکت نوکیا یه دمویی رو پخش کرد که قدرت گرافیکی گوشی هایی که چیپ گرافیکی روشون هست (N95 N82 , N93) رو به همه نشون داد. این دمو که یه فایل sis با حجم 4 مگابایته رو می تونین از لینک زیر دانلود کنید:
البته این فایل فقط روی گوشی های چیپ گرافیک دار جواب میده و من روی گوشی های دیگه تست نکردم. حالا باید دید که روی N97 و N86 چطوری اجرا میشه. چون میگن CPU این گوشی ها از اون چیپ گرافیکیه هم قوی تره!
روی N95 خودم وصل کردم و عجب گرافیکی... یه رباتی هست که داره موجودات فضایی رو از بین میبره. آدم فکر می کنه داره PSP میبینه.
فقط قبل از وارد شدن به برنامه گوشی خودتون رو روی حالت Landscape قرار بدین، چون اینجوری خیلی بهتره.
دوستان من یه سوال از اساتید داشتم ... میگم ما که چند تا کرکر بزرگ دیگه هم داریم به جز BiNPDA ... چرا بقیه بازی های انگیج رو کرک نمی کنن ؟؟؟
دوستان من یه سوال از اساتید داشتم ... میگم ما که چند تا کرکر بزرگ دیگه هم داریم به جز BiNPDA ... چرا بقیه بازی های انگیج رو کرک نمی کنن ؟؟؟
به مقام شامخ BiNPDA توهین کردی؟: دی
کرکر بازی شاختر از BiNPDA نیست...! بقیرو که میبینی...CODePDA و TgSPDA و ... 99٪ برنامه کرک میکند...!
فقط چشم انتظار روزی باش که 10-15 تا تاپیک جدید ایجاد شده...:27:
فقط چشم انتظار روزی باش که 10-15 تا تاپیک جدید ایجاد شده...
امشب شاید خوابشو ببینم ... : دی
پرفروشترین ها:
Tetris®
Worms World Party
The Sims 3
Million Dollar Poker
Hooked On: Creatures of the Deep
dr.vampire
01-08-2009, 23:32
اه اه مردیم از بس اومدیم اینجا دیدیم خبر جدید پرفروش ترین هاست !!!!
IPHONE 3g
02-08-2009, 09:13
فقط چشم انتظار روزی باش که 10-15 تا تاپیک جدید ایجاد شده...
يعني ممكنه؟؟؟؟؟؟؟؟يونس يه جوابي به ما ندادي ها اينا چرا كرك نميكنند درگير 78 اند هنوز؟؟؟؟به نظرت چه مرگشون شده؟؟؟؟؟
راستی این قضیه 78 چیه همه ازش حرف می زنند ؟؟؟ یکی قشنگ توضیح میده ...
MRTZ HSV
02-08-2009, 11:46
میلاد جان همون قضیه ای که رو FP2 بازی ها فول نمیشن...
يعني ممكنه؟؟؟؟؟؟؟؟يونس يه جوابي به ما ندادي ها اينا چرا كرك نميكنند درگير 78 اند هنوز؟؟؟؟به نظرت چه مرگشون شده؟؟؟؟؟
من از کجا بدونم...: دی ولی نا امید نمیشم..همیشه منتظرم تا کرک بشند...
من از کجا بدونم...: دی ولی نا امید نمیشم..همیشه منتظرم تا کرک بشند...
آفرین یونس ... به این میگن امید ...:دی
البته زیادیشم خوب نیست ... نمیشه هفتاد سالمون شد با عصا بیایم پی سی منتظر BiNPDA باشیم که:31:
آفرین یونس ... به این میگن امید ...:دی
البته زیادیشم خوب نیست ... نمیشه هفتاد سالمون شد با عصا بیایم پی سی منتظر BiNPDA باشیم که:31:
تو دیگه زیادی امیدواری...: دی
70 سال دیگه انگیح 200 اومده...:31:
ولی جدا" N-Gage این چند وقته خوابیده..!!
اينا چرا كرك نميكنند ؟به نظرت چه مرگشون شده؟؟؟؟؟
شاید بازیایی که اومدن ارزش کرک کردن ندارن ؟؟:41: آخه من چند تاشون رو دیدم یا فایل سیسشون هست یا بازی خودش بیخوده . :18:
dr.vampire
04-08-2009, 23:45
درستیه این نظریه با اومدن مگامونستر معلوم میشه !!!!!!
شاید بازیایی که اومدن ارزش کرک کردن ندارن ؟؟:41: آخه من چند تاشون رو دیدم یا فایل سیسشون هست یا بازی خودش بیخوده . :18:
این ممکنه ولی:
درستیه این نظریه با اومدن مگامونستر معلوم میشه !!!!!!
میخوای بگی دنس فابیولس ارزش نداشت؟ الان تو سایت پاکت گیمر بهترین بازیه N-Gage ...!
منم با يونس موافقم ... دنس بهترين بازي ان-gage هست --
dr.vampire
05-08-2009, 01:24
دنس فابلیوس گرافیکش خوب بود نه عالی !!!
گرافک عالی اون دمویی بود که نوکیا توی E3 داده بود !!!!!!
اگه مگا مونستر رو کرک نکنه من دیگه از BiNPDA نا امید میشم
اصلا چرا داریم الکی جر و بحث میکنیم ؟؟
لطفا ادامه ندید دیگه !!!!!!
kurosh08
05-08-2009, 15:22
زیادم دلتون رو صابون نزنید!!!
این مگا مونستر هم چندان مالی نیست، چند تا از عکساشو دیدم، فکر کنم نصف گرافیک ONE هم نداشته باشه!!!!!
به قول بچه ها گفتنی، گرافیک فقط اون دموی E3 ، توی این دمو ،نوکیا از نظر گرافیکی آیفون رو قورت میده!!
من فعلاً منتظر MotoGP انگیج هستم. فکر کنم بازی باحالی باشه
در ضمن کسی نمیدونه چرا این بازی های جدید جاوا روی گوشی خودم (N95) گیر می کنه. تازه روی N82 دوستم هم امتحان کردم، ولی بازم خیلی گیر می کنه. مثل بازی تنیس 2009 و بازی ماشین سواری گرید.
زیادم دلتون رو صابون نزنید!!!
این مگا مونستر هم چندان مالی نیست، چند تا از عکساشو دیدم، فکر کنم نصف گرافیک ONE هم نداشته باشه!!!!!
به قول بچه ها گفتنی، گرافیک فقط اون دموی E3 ، توی این دمو ،نوکیا از نظر گرافیکی آیفون رو قورت میده!!
من فعلاً منتظر MotoGP انگیج هستم. فکر کنم بازی باحالی باشه
هی این بازار انگیج میخواد رونق بگیره شما هی میزنین تو سرش :دی
دوست من تو دنس فابیولس رو بازی کرد ؟ گرافیکش رو دیدی ... جزو بازی های جدید بود یعنی نوکیا هنوزم داره بازی های خوب تولید می کنه ...
اخر ميميريم و يه بازي مثل one براي n-gage نمياد!(تو fp2 هم كار كنه ها!)
اصلا ارزونترين ايپاد چنده اين متال گيرش چشم رو گرفته!
اخر ميميريم و يه بازي مثل one براي n-gage نمياد!(تو fp2 هم كار كنه ها!)
اصلا ارزونترين ايپاد چنده اين متال گيرش چشم رو گرفته!
فایتر اضافه رو FP2 برای One نمی خوای ؟؟؟ اگه میخوای لینکش تو امضام هست ...
Nokia is working on a touchscreen version of its Dance Fabulous N-Gage game, according to Mark Ollila, the company's director of X-Media Solutions.
He slipped the news in at the end of his presentation at today's Develop Evolve conference in Brighton, although he didn't say which phones the game is coming to.
We're assuming it'll hit the N97, but we're wondering if it could also make it to the 5800 XpressMusic handset, which isn't an N-Gage capable phone at the moment, but is music-focused with a big touchscreen.
What's more, the fact that it's a Comes With Music handset in several countries means users will have plenty of downloaded tracks to boogie along to in the game.
There were few clues to the future of N-Gage itself in Ollila's presentation, which focused on Dance Fabulous.
His X-Media Solutions role is interesting though: it's a new division that includes Nokia's first-party games publishing activities, but also other services like Ovi Share.
Comments from Ollila during his presentation suggest his role will at least partly focus on encouraging closer links between games and Nokia's other services, like music and maps - a theme that's been a regular in N-Gage presentations at other conferences in the last year or two.
What we're hoping is that even if the N-Gage brand is retired later this year, as has been rumoured, the company will still be actively working on bringing innovative games to Nokia's Ovi Store.
Watch this space. We might even pull some street dancing moves while you wait...
ترجمه ی گوگل ترنسلیت ... شرمنده زیاد جالب نیست:11: :
نوکیا است که کار بر روی یک نسخه از آن لمسی رقص افسانهوار Ñ بازی گرو ، بر اساس مارک Ollila ، مدیر شرکت از اکس راه حل رسانه ها.
او خبر را در در پایان از معرفی خود در امروز و توسعه در کنفرانس تکامل در برایتون slipped ، اگرچه او نمی گویند که تلفن های بازی های آینده به.
ما آن را از خود راضی خواهید به N97 آمار ، اما اگر ما به خوبی آن را نیز می توانند آن را به گوشی 5800 آینده است که یک Ñ - تلفن گرو توانایی در حال حاضر ، اما موسیقی متمرکز نیست ، با ایجاد یک بزرگ لمسی.
چه بیشتر به این واقعیت است که آن را یک می آید با گوشی موسیقی در کشور های مختلف به معنی بسیاری از کاربران را به دانلود آهنگ سیاه پوست همراه را در این بازی داشته باشد.
بودند سرنخ چند به آینده Ñ - گرو خود را در ارائه Ollila است ، متمرکز شده است که در رقص شگفت اور وجود دارد.
X - رسانه ها نقش او به راه حل است که اگر چه جالب است : این یک بخش جدید که شامل بازی های اول حزب و نشر فعالیت های نوکیا است ، اما خدمات دیگر نیز مانند Ovi به اشتراک بگذارند.
نظر از Ollila در ارائه نقش خود به او پیشنهاد خواهد کرد که حداقل تا حدودی در تشویق پیوند نزدیکتر میان بازی ها و خدمات دیگر نوکیا است ، مانند موسیقی و نقشه های تمرکز -- یک تم که شده به طور منظم در Ñ - ارائه گرو در کنفرانس دیگر در دو سال گذشته و یا .
چیزی که ما امیدوار هستیم این است که حتی اگر Ñ - مارک گرو بازنشسته است که بعدا در این سال ، به عنوان rumoured بوده است ، این شرکت هنوز هم می شود به طور فعال کار در آوردن بازی های ابتکاری برای نوکیا 'sOvi فروشگاه.
دیده بان در این فضا. و حتی ممکن است برخی از ما در خیابان حرکت رقص در حالی که شما را در تنگنا صبر کنید...
منبع : Pocket Gamer
Dance Fabulous
The clear standout title from the first half of 2009 has been a casual music-based game aimed predominantly at young girls. You can say what you like about Nokia, but it sure can pull out the surprises.
Dance Fabulous only loosely sticks to rhythm-action conventions, encouraging you to express yourself through customisation.
This doesn't only apply to your anime-styled avatars, either, but extends to your own music collection. The ability to import your own tunes and incorporate them seamlessly into the main game shows that blue sky thinking is alive and well over in Finland.
The ever reliable Digital Legends has ensured that those ideas have been executed with as much style as substance, too.
Age Of Empires III
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg
Age of Empires 3 brings a much-needed dose of strategy to the N-Gage service, distilling the ocean-deep gameplay of its parent PC game into a perfect pocket–sized experience.
Glu has honed in on a single point in history for this mobile version, putting you in the shoes of the Maltese during the infamous Ottoman siege.
The graphics can be described, at best, as functional, as they serve their purpose perfectly without ever dazzling.
Age of Empires 3 sticks to this tenet in general, quietly worming its way into your affections as the finest slab of tactical play on N-Gage.
Real Football 2009
Little divides opinion or allegiances more than football, and games based on the sport are no different. Fans will passionately defend their preferred digital kick-around experience - and so it proved with the N-Gage's representations of the sport.
For our money, Real Football 2009 is the premier footy experience on the platform, knocking Fifa's sloppily executed efforts into orbit like a Chris Waddle penalty. It's far from perfect, of course, but it has that unmistakable feel of football that EA's effort completely lacks.
If you wish to play a neat Spain-style game, full of intricate passing triangles and a healthy dose of barn-storming finishes, this is the N-Gage title for you.
Worms World Party
No platform has truly arrived until it receives a version of Team17's turn based blaster, Worms. After a worrying delay and news of a cancellation, early 2009 saw N-Gage owners breath a sigh of relief as Worms World Party made its way to the service.
Those sighs soon turned hoots of delight as fans took to the N-Gage arena to engage in full online warfare. This is Worms how it's meant to be played, and so it finds its perfect mobile home
For social thrills, there aren't many better experiences on a mobile platform, which marks Worms World Party out as something special.
Pandemonium
After wowing on the original N-Gage platform many years ago, the return of the 2.5D platformer Pandemonium was met with a surprisingly warm reception. Even more surprising is how well the game has aged, both in terms of its solid gameplay and its still impressive visuals.
Playing as either a loony jester or a buxom sorceress, you have to run, jump and collect your way through a series of fantastical levels. There's nothing else like it on N-Gage, so Pandemonium is a welcome addition to the service.
It's also worth noting that a number of elements chopped from the first N-Gage edition have been restored, making this the ultimate mobile version.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب دوستان ترجمه نکردم گفتم ممکنه مثل متن قبلی بد از آب دربیادش :31:
منبع : پاکت گیمر
kurosh08
06-08-2009, 15:35
فقط انگیج
انصافاً بازی های انگیج از بازی های آیفون خیلی باحال تر هستش.
درسته گرافیکش پایین تره، ولی جالب تره.
فقط انگیج
100 % ...
همه چی که گرافیک نیست ... گیم پلی هم مهمه ...:5:
100 % ...
همه چی که گرافیک نیست ... گیم پلی هم مهمه .
منم موافقم!
ولي شما بازي متال گير ايفون رو ديدي؟
ادم شاخ در مياره!
فقط انگیج
100 % ...
همه چی که گرافیک نیست ... گیم پلی هم مهمه ...:5:
منم موافقم!
ولي شما بازي متال گير ايفون رو ديدي؟
ادم شاخ در مياره!
ممنون از نظرات...! (هر چند اینجا جای مقایسه نیست!)
ولی انگیج حداقل تا اول 2010 به پای آیفون نمیرسه...!(اگه تا اون موقع دوام بیاره!) آیفون مگه کم خلاقیت داره؟ خودشپر از چیزایه جالبه دیگه بازی هاش بماند..: دی یه Real Racing با اون گرافیک و کنترلش میارزه به ...........! حالا این یه نمونشه...جاش نیست اینجا مقایسه کنیم...بحثی هست تو گروه اجتماعی انگیج مطرح کنید.
البته ببخشید این بحث رو ادامه میدم ... باید بگم انگیج روی گوشی با رام 15 مگ و CPU حدود 220 MHz هم اجرا میشه ...
در حالی که از قدرت CPU آیفون خبر دارید ...........
البته ببخشید این بحث رو ادامه میدم ... باید بگم انگیج روی گوشی با رام 15 مگ و CPU حدود 220 MHz هم اجرا میشه ...
در حالی که از قدرت CPU آیفون خبر دارید ...........
خب دیگه...!: دی شاهکارنکرده پس با این سخت افزار؟ اگه در حد آیفون بازی میداد...آره...!
بگذریم..بازی Kroll آیفون رو دیدی؟: دی اونم Digital Legends واسه آیفون زده...!
خب دیگه...!: دی شاهکارنکرده پس با این سخت افزار؟ اگه در حد آیفون بازی میداد...آره...!
بگذریم..بازی Kroll آیفون رو دیدی؟: دی اونم Digital Legends واسه آیفون زده...!
همون Fighting رو میگی دیگه ... آره ...دیدم ... جالبه ... کلا Digital Legends تو ساخت بازی های فایتینگ سر رشته داره ...
خوب شد نوکیا باز با این قرار داد بست ... ولی خداییش اگه انگیج One و Dance رو نداشت چی میشد ...
همون Fighting رو میگی دیگه ... آره ...دیدم ... جالبه ... کلا Digital Legends تو ساخت بازی های فایتینگ سر رشته داره ...
خوب شد نوکیا باز با این قرار داد بست ... ولی خداییش اگه انگیج One و Dance رو نداشت چی میشد ...
اینه:
البته نسبت به بازی های دیگه مثه اویلش همچین خفنم نیست...: دی
آقا دیگه ادامه ندیم..! :31:بریم گروه اجتماعی..
Ducati Moto coming soon to N-Gage
از استدیو Vir2L قرار برای N-Gage منتشر بشه...اینم عکس که من اصلا" خوشم نیومد..! :(
(نمیدونم خبر جدیده یا قدیمی!)
فکر کنم جدید باشه ... چون من اصلا ازش خبری ندارم ... نمی تونم در مورد بازیش قضاوت کنم ... چون با یه عکس چیزی معلوم نمیشه ... خدا کنه قشنگ باشه و همینطور لایق برای کرک شدن ...
M @ j i d
07-08-2009, 17:43
Ducati Moto coming soon to N-Gage
از استدیو Vir2L قرار برای N-Gage منتشر بشه...اینم عکس که من اصلا" خوشم نیومد..! :(
(نمیدونم خبر جدیده یا قدیمی!)
سلام
خیلی قدیمیه......من پارسال شنیدم این خبرو.........اگه تا الانم صداش در نیومده چون این از اون بازی هاییه که رو هوا موندن...........فعلا در حد یه ایدهست.........اومدنش 100 در 100 نیست....
M @ j i d
07-08-2009, 17:45
سلام
تورنومنت بازی های N-Gage امسال با Age Of Empires 3 آغاز میشود.....تاریخ شروع مسابقات 5 تا 13 آگوست 2009 میلادی....
Attention Brave Conquerors! The summer is in full swing, and its the perfect time to amass your armies, and do battle for glory, pride and the spoils of war. During the first two weeks of August, N-Gage and Glu will be hosting some Age of Empires III tournaments and other fun events around the game in the N-Gage community forums Pick up your copy of Age of Empires III today and join the fray.
خودم زیاد متوجه نشدم قضیش چیه.....دوستان یه تحقیقی بکنن.......
dr.vampire
07-08-2009, 23:45
مجید جون اون موقع که بازی ها کرک بود و تورنومنت برگذار میشد کسی بهش توجه نمیکرد حالا که کرک نشده هم هست که دیگه هیچ ..... !
مجید جون اون موقع که بازی ها کرک بود و تورنومنت برگذار میشد کسی بهش توجه نمیکرد حالا که کرک نشده هم هست که دیگه هیچ ..... !
تایید میشه فرشاد ... اما خوب بعضی ها هم که گوشیشون رو هک نکردن و از بازی های رسمی استفاده می کنند ممکنه شرکت کنند ... جوایز پارسال که جالب بودن ... حالا امسال معلوم نیست چی هستش ...؟
تورنومنت Age Of Empires 3 چند لحظه دیگه شروع میشه ....
جایزه تورنومنت AOE این بود :27: ........ هر کس هم که شرکت میکرد 300 تا انگیج پوینت میگرفت !
این دیگه چیه ...؟
باز صد رحمت به پارسال ... حداقل یه گوشی با یه چند تا پوینت می دادند ...
IPHONE 3g
14-08-2009, 21:00
كيبرد به سبك انگيجي هست حتما".....:دي
ولي بدم نيست به همه 300 تا دادند حيف من هنوز نميتونم ان بشم تو انگيگ......
باز صد رحمت به پارسال ... حداقل یه گوشی با یه چند تا پوینت می دادند ... برای بازی رسن جنریشن ان95 دادن فکر کنم ...
ولي بدم نيست به همه 300 تا دادند حيف من هنوز نميتونم ان بشم تو انگيگ......
به نفر اول 1000 تا انگیج پوینت دادن !
.
.
.
من دوستم در تورنومنت شرکت کرد ولی بازی دوم حذف شد : دی !
سلام...: دی
کلاینت جدید 1.40 1557 تو سایت اصلی نیومده ولی از گوشی میتونید دانلود کنید.
سلام...: دی
کلاینت جدید 1.40 1557 تو سایت اصلی نیومده ولی از گوشی میتونید دانلود کنید.
سلام یونس ... برگشتی .؟
این 1.40 برای همه ی گوشیهاست ...؟
من دان کردم ... مقداری تغییر کرده .. .
اولش که وارد کلاینت میشی آیکون انگیج میاد بعد وارد کلاینت میشه :دی
اولش که وارد کلاینت میشی آیکون انگیج میاد بعد وارد کلاینت میشه :دی
چه باحال ... :31:
فعلا صبر کنیم ریپکش بیادش ... بعد بریم تو کارش :8:
سلام یونس ... برگشتی .؟
این 1.40 برای همه ی گوشیهاست ...؟
سلام
با همه گوشی ها باید سازگار باشه..!
آره اومدم!
چه باحال ... :31:
فعلا صبر کنیم ریپکش بیادش ... بعد بریم تو کارش :8:
یکم طول کشیده ولی باید بیاد..!
MRTZ HSV
15-08-2009, 15:11
بجایی اینکه بازی ریلیز بشه هر روز دارن کلاینت میدن...مردیم از بس کلاینت عوض کردیم
تا بازی هارو پاک کنی سیو رو بک آپ بگیری آنیستال و نصب کنی میدونی چقدر طول میکشه!
بجایی اینکه بازی ریلیز بشه هر روز دارن کلاینت میدن...مردیم از بس کلاینت عوض کردیم
تا بازی هارو پاک کنی سیو رو بک آپ بگیری آنیستال و نصب کنی میدونی چقدر طول میکشه!
موافقم ... این همه بازی رو هوا هستند به داد اونا برسه ...
موافقم ... این همه بازی رو هوا هستند به داد اونا برسه ...
نوکیا بیاد بازی ها رو هم کرک کنه ؟!؟ :دی ...........
نوکیا بیاد بازی ها رو هم کرک کنه ؟!؟ :دی ...........
منظورش یاماکی و لارا و ... بود..!
kurosh08
22-08-2009, 18:25
نوکیا دیگه.... چی بگم والا!!!
تامب رایدر دیگه واقعاً محشر بود!!!!!!!!!!!!!!!
Genre: Simulation
Also to be Available On: iPhone, Wireless, Nintendo DS
Release Date: TBA 2009 (UK)
Astro Ranch mixes ranch management game-play with a number of innovative action sequences. The game is set in a 1950's B-Movie Sci-Fi world and features a sassy intergalatic settler Sindy Starlight!
This version of the game is optimizes for handsets certified for N-Gage play.
* Tag’s Laura Whyte explained the concept behind the game’s exuberant look, saying “It is rare to have the opportunity to create an entirely new alien environment from scratch and whilst Astro Ranch pays visual homage to some of our favourite cartoons, movies and games it has a style that is all its own.”
* Astro Ranch casts you as Sindy Starlight, who must build a ranch from scratch after crash landing on an alien planet, in order to earn enough cash to repair her rocket so that she can get back home. As Tag Games itself sums the game up, it’s what would result if “Eerie Indiana met Animal Crossing whilst playing Harvest Moon – now you know… Astro Ranch!”
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iPwnGames: How important will connectivity be in Astro Ranch?"
"Right now the connectivity aspect of the game is the biggest technical hurdle for us to overcome. Not only do we want players with iPhone’s to be able to connect to each other but for the connected features to be device agnostic meaning it won’t matter if you have an iPhone, N-Gage, DS or even mobile version of the game the same functionality will be available across them all.We have previously completed a connected mobile game called Football Pro which is probably one of the only connected mobile titles in Europe that works well both technically and as a solid game experience, so we have some experience in this area. Primarily Astro Ranch will be a single player experience with the connectivity allowing the player to visit their friend’s ranches, send messages and presents, compete in competitions and trade items. We will ensure that some of the best objects in the game are only available to those that use the connected elements of the game and of course supply and demand on other planets will ensure that the player is always likely to get a better price for their crops and livestock by trading on an inter-galactic basis than locally."
اینم که نسخه ی آیفون داره ...!
کلا بازی های Exclusive خیلی خوب از آب در میان ... اما بقیه ...
IPHONE 3g
22-08-2009, 19:21
بايد بازي خوبي باشه عكساش كه خوبه تا ببينيم چي ميشه.
اين تامب رايدرم بد نيست گيم پليش خوبه ولي نميشه برگردي يعني دور زدن نداره!!!!!!!!!!
فكر كنم ديگه Binpda نمياد.جاي تاسف داره.
اینم که نسخه ی آیفون داره ...!
کلا بازی های Exclusive خیلی خوب از آب در میان ... اما بقیه ...
تایید!
فكر كنم ديگه Binpda نمياد.جاي تاسف داره.
اگه N-Gage II تا 2010 سر پا باشه...شاید دوباره واسه کریسمس کرک کردند...: دی
از الان حدود 132 روز تا کریسمس...:31:
از الان حدود 132 روز تا کریسمس...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
یادته بهت گفته بودم خیلی امیدواری ... : دی ... منم مطمئنم یا تا کریسمس کرک میکنه یا نمی کنه ...
ولی می گم جدا" نوکیا میتونه با همین گوشیهای جدید سیمبینش یه پلتفورم جدید راه بندازه ها ...مثلا همین 5630 ... چیه واقعا ... سخت افزارش توپه ... درسته حال نمیده برای بازی...
Tra Rapid
23-08-2009, 19:07
به هیچ وجه بازی ها برای غیر سنس کرک نخواهد شد.
به هیچ وجه بازی ها برای غیر سنس کرک نخواهد شد.
ببخشید .. منظور شما رو نگرفتم ... مخصوصا" جاهایی که قرمز کردم ...!
ببخشید .. منظور شما رو نگرفتم ... مخصوصا" جاهایی که قرمز کردم ...!
منظورش Sence هست...کاربرایی که به ریلیز های BiNPDA دسترسی دارند...!
اضافه کنم...همون کاربرایی به قول شما سنس هستند که بازی ها روی نت پخش میکنند!
2- حالت داره :
یکی اینکه الان کرک شده ولی اجازه نداده پخش بشه که احتمالش کمه...یکیم اینکه هنوزکرک نشده...به دلایل مختلف!
Tra Rapid
23-08-2009, 23:15
منظورش Sence هست...کاربرایی که به ریلیز های BiNPDA دسترسی دارند...!
اضافه کنم...همون کاربرایی به قول شما سنس هستند که بازی ها روی نت پخش میکنند!
2- حالت داره :
یکی اینکه الان کرک شده ولی اجازه نداده پخش بشه که احتمالش کمه...یکیم اینکه هنوزکرک نشده...به دلایل مختلف!
یونس جان تا حالا عضویت تو گرو ه های سنس رو تجربه نکردی؟درسته؟(کافی بتونی دو تا برنامه کرک کنی)
فقط این رو بدونید
تا الان تمام بازی ها کرک شده اما دیگه پخش نمی شه
یونس جان تا حالا عضویت تو گرو ه های سنس رو تجربه نکردی؟درسته؟(کافی بتونی دو تا برنامه کرک کنی)
فقط این رو بدونید
تا الان تمام بازی ها کرک شده اما دیگه پخش نمی شه
خب چون برنامه نویسی مسلط نیستم! (خیلی دوست دارم یاد بگیرم!)
چه دلیلی داره پخش نشه اگه کرک شده؟ خود BiNPDA بهشون اعلام کرده؟!: دی
Tra Rapid
24-08-2009, 02:19
خب چون برنامه نویسی مسلط نیستم! (خیلی دوست دارم یاد بگیرم!)
چه دلیلی داره پخش نشه اگه کرک شده؟ خود BiNPDA بهشون اعلام کرده؟!: دی
یونس جان binpda کیه؟
تمامیه گروه ها برای عموم که کرک نمی کنند فقط برای قدرت نمایی و در آخر بازگشت هزینه های از دست رفتست
گروه برای این دیگه پخش نمی کنه چون به سودش رسید (همکاری با شاخه ی سیمبیان نوکیا)
اگر دقت کرده باشی دیگه نه در symbian wave ,n-gage ,....نه هیچ جایی مربوط به این قسم کرکی از گروه نیست
ولی گروه در قالب چند اسم دیگه شروع به کار بروی سایر شرکتها کرده.
این بحث از نظر من تمومه .
موفق باشید.
یونس جان binpda کیه؟
تمامیه گروه ها برای عموم که کرک نمی کنند فقط برای قدرت نمایی و در آخر بازگشت هزینه های از دست رفتست
گروه برای این دیگه پخش نمی کنه چون به سودش رسید (همکاری با شاخه ی سیمبیان نوکیا)
اگر دقت کرده باشی دیگه نه در symbian wave ,n-gage ,....نه هیچ جایی مربوط به این قسم کرکی از گروه نیست
ولی گروه در قالب چند اسم دیگه شروع به کار بروی سایر شرکتها کرده.
این بحث از نظر من تمومه .
موفق باشید.
ممنون از نظرت:10:
همکاری رو بعید میدونم!
دقت کردم دیدم همین دیروز نسخه جدید برنامه مبدل برنامه های Palm و ... رو کرک کردند!
StyleTap v0.9.023 Incl Desktop S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned Cracked-BiNPDA
نمیدونم شاید از دستشون در رفته...: دی
حالا مهم نیست...یا کرک میکنند یا نمیکنند دیگه...:31:
مهم اینه شاد باشی:40:
Tra Rapid
24-08-2009, 18:07
ممنون از نظرت:10:
همکاری رو بعید میدونم!
دقت کردم دیدم همین دیروز نسخه جدید برنامه مبدل برنامه های Palm و ... رو کرک کردند!
StyleTap v0.9.023 Incl Desktop S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned Cracked-BiNPDA
نمیدونم شاید از دستشون در رفته...: دی
حالا مهم نیست...یا کرک میکنند یا نمیکنند دیگه...:31:
مهم اینه شاد باشی:40:
(همکاری با شاخه ی سیمبیان نوکیا)
kurosh08
25-08-2009, 14:28
چرا بقیه گروه ها بازی های انگیج رو کرک نمی کنند؟؟
مثلاً همین گروه Parspda که ایرانی هستش. چرا این کار رو نمی کنه؟ مگه کار خیلی سختیه؟
شایدم بازی های جدید انگیح جوری هستن که دیگه کرک نمیشن!!
MRTZ HSV
25-08-2009, 17:57
مگه کشکه!
من خودم یه سری خواستم یه کاری بکنم بازیها رو 78ام فول اجرا بشه هر چه قدر ور رفتم نشد!
kurosh08
27-08-2009, 14:11
بابا خسته شدیم از بی بازییییییی!!!
چقدر One بازی کنیم آخه.
این همه بازی اومده و خواهد اومد ولی هیچکدوم کرک نمیشن.
حداقل این Dance رو کرک کنه یه حالی کنیم.
اگه اینجوری پیش بره باید یه شکایتی به نوکیا کنیم که از این به بعد موقع دانلود بازی های انگیج، کرکش رو هم برای دانلود بزاره!!!!!!
بازیDUCATI MOTO هم به شوروم اضافه شد و به زودی منتشر میشه...
خب مثل اینکه بازم انگیج رونق گرفته ... فقط BiNPDA بیاد دیگه فوق العاده میشه ...!
گفته میشه ساخت Mega Monster به پایان رسیده و آماده انتشار هست...!
همچنین ادامه بازی Dirk Dagger (:40:) با نام Dirk Dagger and the Nuclear Zeppelin به زودی برای N-Gage منتشر میشه...
IPHONE 3g
04-09-2009, 16:40
ايول ديرك داگر اخرشه من عاشقشم كاش حد اقل تا اون موقع بين پي دي اي بياد دو.باره يا يه كدي چيزي بدن مثل اون بار كه مجاني كد فول ميدادند راستي واسه چي بود اون؟؟؟
كاش دوباره بدن.
الکی که کد نمیدن ..! فوقش سالی برای یه بازی ...!
mf.designing
04-09-2009, 23:19
گفته میشه ساخت Mega Monster به پایان رسیده و آماده انتشار هست...!
همچنین ادامه بازی Dirk Dagger (:40:) با نام Dirk Dagger and the Nuclear Zeppelin به زودی برای N-Gage منتشر میشه...
این نسخه قبلی بلاخره روی FP2 اجرا نشد ؟!
این نسخه قبلی بلاخره روی FP2 اجرا نشد ؟!
نه ... حالا اگه میخوای یه ترفند بهت میگم تا یه جاهاییشو بازی کن ... 150 تا پوینتم بهت میده ...!
kurosh08
11-09-2009, 13:25
با اومدن N900 دیگه باید منتظر انگیج 3 باشیم!
شما فقط کافیه عکس و ویدئو بازی Bounce رو که مخصوص N900 هستش رو ببینین، گرافیکش با PSP یکیه!
باورتون نمیشه
mf.designing
11-09-2009, 13:35
نه ... حالا اگه میخوای یه ترفند بهت میگم تا یه جاهاییشو بازی کن ... 150 تا پوینتم بهت میده ...!
میلاد جان آموزش اینم بزاری بد نیست ، ممنون میشم
میلاد جان آموزش اینم بزاری بد نیست ، ممنون میشم
آموزش نمی خواد ...
باید یه فایل رو پاک کنی ..:
به این مسیر برو :
e:\private\2000AFC3
و این فایل رو پاک کن :
protected_general.opes.ngdat
اگه اونجا نبود شاید تو درایو C باشه ... بستگی داره بازی رو کجا نصب کرده باشی تو رم یا فون مموری
Dirk Dagger and the Nuclear Zeppelin
قربونش برم نسخه بعدیش بالاخره Coming Soon شد...!!:8::31:
IPHONE 3g
27-09-2009, 11:26
ایول به تو یونس جون که همیشه مارو شاد میکنی
Bs_panzer
27-09-2009, 18:36
ایول 1 که خیلی قشنگ بود !
من ن 81 مامانم رو باید دوباره بگیرم واشه این :دی
4 تا بازیه موبایل منو جذب کرد !
Syberia 1 , 2 pocket pc
Call of duty 2 pocket pc
Dirk dagger N-gage
تهه خنده بود !
Bs_panzer
27-09-2009, 18:44
این هنوزم هست !!! :39:
قبول دارید تنها بازیه قشنگ n-gage همین بود نه ؟ :دی
من اگه فقط نوکیا بازی های n-gage قبلی رو ریلیس می کرد من حاضر بودم سیمبین بگیرم !
آره بازی خیلی جالبی هست این Dirk Dagger ولی کجاس تا کرک بشه ؟ :(
ولی من یه کد دارم .. مگه با اون فعالش کنم :21::27:
ولی من یه کد دارم .. مگه با اون فعالش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
خدا کنه این هم به عاقبت دنس دچار شه :دی و نوکیا براش کد بده :دی
IPHONE 3g
27-09-2009, 21:21
خوش به حالت اميد:19:
من اگه كرك نشه هرجور شده ميخرمش.:21::8:
خدا كنه:20:
خوش به حالت اميد:19:
من اگه كرك نشه هرجور شده ميخرمش.:21::8:
خدا كنه:20:
شاید منم با یکی از کد ها فعالش کردم...: دی البته احتمال زیاد میکنم..:20:
نمیده... :(
IPHONE 3g
28-09-2009, 11:29
یونس این همه کد رو اون وقت گرفتی?
منم زیاد گرفتم ولی اون موقع 5700 داشتم همشو بخشیدم .
وقتی ریلیز شد اگه کسی کد داشت میخرم!!!!!!
سلام
من دیشب تو سایت N-GAGE یه خبر دیدم مبنی بر اینکه N_GAGE برای سه تا بازی مسابقه گزاشته البته نه برای بیشترین امتیاز بلکه هر کس یه بار رکوردشو توی یکی از این سه تا بازی ثبت کنه تو قرعه کشی شرکت میکنه البته الان لینکش دمدستم نیست ولی تا شب حتما لینکشو دوباره پیدا میکنم و میزارم تا اساتیدی که زبانشون خوبه قشنگ اونو ترجمه کنن چون من فقط در همین حد ازش فهمیدم در ضمن یکی از این بازیها Asphalt 3 هست.
dr.vampire
29-09-2009, 00:16
!!!!!!!!
خوب دوستان شما که کد دارید یه یوزر بسازید بعد بازی رو فول کنید همه با اون یوزر آن میشیم و همه میتونن فول بازی کنن !!!!!
کسی اینو تست کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این هم اسکرین شات های دیرک داگر جدید:
خدا کنه BiNPDA واسه این یکی دیگه بیاد.
!!!!!!!!
خوب دوستان شما که کد دارید یه یوزر بسازید بعد بازی رو فول کنید همه با اون یوزر آن میشیم و همه میتونن فول بازی کنن !!!!!
کسی اینو تست کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم بشه !!!
dr.vampire
30-09-2009, 00:08
پس اونایی که بازی میخرن اگه گوشیشون فرمت بشه یا گوشیشون رو عوص میکنن باید دوباره بازی رو بخرن؟؟؟؟!!!؟!؟!!؟!؟!!!!
باید یکی تست کنه !
یونس جون شما که آسفالت4 رو فول کردی تست کن ببینیم شاید شد !!!!
dr.vampire
30-09-2009, 00:27
سلام دوستان با این آموزش میتونید Activation Code میتوانید بازی های دلخواهتان را بگیرید
البته فقط برای ساکنان انگلیس این امر امکان پذیر است
روش
1-به سایت زیر بروید
2-بر روی دکمه continue کلیک کنید
3-مدل دستگاه خود را انتخاب کنید
4-بر روی I already have N-Gage کلیک کنید
5-بر روی کلیک کنیدProceed to the next step
6-بر روی continue کلیک کنید
7-دوباره بر روی Proceed to the next step کلیک کنید
8-دوباره بر روی Proceed to the next step کلیک کنید
9-مشخصات خود را که در n-gage arena دارید وارد کنید
10-ایمیل خود را چک کنید و میبینید که ایمیلی حاوی Activation Code
برایتان آمده است با آن کد میتوانید هر بازی رو فول کنید
منبع : فروم همسایه !
من هم درخواست دادم با این که انگلستان نیستم گفت برات فرستادیم !!!!
ببینم میاد یا نه !
پس اونایی که بازی میخرن اگه گوشیشون فرمت بشه یا گوشیشون رو عوص میکنن باید دوباره بازی رو بخرن؟؟؟؟!!!؟!؟!!؟!؟!!!!
باید یکی تست کنه !
یونس جون شما که آسفالت4 رو فول کردی تست کن ببینیم شاید شد !!!!
IMEI گوشی رو ثبت میکنه...نمیشه...
سلام دوستان با این آموزش میتونید Activation Code میتوانید بازی های دلخواهتان را بگیرید
البته فقط برای ساکنان انگلیس این امر امکان پذیر است
روش
1-به سایت زیر بروید
2-بر روی دکمه continue کلیک کنید
3-مدل دستگاه خود را انتخاب کنید
4-بر روی I already have N-Gage کلیک کنید
5-بر روی کلیک کنیدProceed to the next step
6-بر روی continue کلیک کنید
7-دوباره بر روی Proceed to the next step کلیک کنید
8-دوباره بر روی Proceed to the next step کلیک کنید
9-مشخصات خود را که در n-gage arena دارید وارد کنید
10-ایمیل خود را چک کنید و میبینید که ایمیلی حاوی Activation Code
برایتان آمده است با آن کد میتوانید هر بازی رو فول کنید
منبع : فروم همسایه !
ببینم میاد یا نه !
من خیلی وقته دنبال IP انگلیس میگردم..ولی به هر دری زدم نشد! کسی تونست روششو بگه همه بچه ها استفاده کنند.
من خیلی وقته دنبال IP انگلیس میگردم..ولی به هر دری زدم نشد! کسی تونست روششو بگه همه بچه ها استفاده کنند.
شاد باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
میگم شاید بشه با یه ------ که سرورش انگلیسی هست کد گرفت !
IPHONE 3g
30-09-2009, 19:15
اقا هيچ راهي نداره من با اي پي انگليسم رفتم نميشه ميگه بايد ان85 داشته باشي به گمانم هم انگليس هم 85 من كه با ------ و اي پي انگليس نتونستم.حتي با گوشي اي پي انگليس رو زدن با واي فاي ولي نميشه ميگه 85
IPHONE 3g
30-09-2009, 19:31
ببینم میاد یا نه !
:18::18::18::18:
چجوري درخواست دادي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگ ه ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18:
اقا هيچ راهي نداره من با اي پي انگليسم رفتم نميشه ميگه بايد ان85 داشته باشي به گمانم هم انگليس هم 85 من كه با ------ و اي پي انگليس نتونستم.حتي با گوشي اي پي انگليس رو زدن با واي فاي ولي نميشه ميگه 85
نه به گوشی ربطی نداره....فقط ip میخواد...دوست آشنا ندارید تو UK ؟ بگید یه تست بزنه...!
dr.vampire
01-10-2009, 00:04
دوستان اون صفحه اول که اومد چون فلشه روش کلیک راست کنید و پلی رو بزنید میره مرحله بعد و میتونید ثبت نام کنید ولی اول باید یه یوزر جدید بسازید و کشور رو هم یونایتد کینگدوم یا همون UK انتخاب کنید اینجوری شاید کد رو بفرسته !!!!!!!!!!!!
فرشاد کد برات اومد ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
dr.vampire
02-10-2009, 01:03
گفت 3 روز طول میکشه 2 روز شده فردا نگاه میکنم ببینم فرستاده یانه !
IPHONE 3g
02-10-2009, 09:33
اره منم گفت 3 روز ديگه حالا با IP انگلستان يه چك ميكنم شايد گرفت و تونستيم كاري بكنيم اگه جواب داد همينجا ip رو ميگم همه استفاده كنن.
فقط يه سوال:
اون نام كاربري كه ميسازي تو انگيج بايد هموني باشه كه تو گوشي زدي؟؟؟؟؟؟؟
IPHONE 3g
02-10-2009, 13:58
Powerboat Challenge به شوو روم اضافه شد:
اسكرين شات:
منبع:
این چقدر باحاله !
دوباره داره رونق میگیره انگیج ! ایول !
BiNPDA کجایی ؟
IPHONE 3g
02-10-2009, 20:54
اره دوباره انگيج داره خودنمايي ميكنه و مثل اولا ميدرخشه ولي اين binpda از خدا بي خبر رفته ديگه هيچ اسمي هم ازش نيست.!!
اين بازي قايق هم باحاله ولي زياد گرافيكي نيست.
خداييش 1 انگيج و 1 ديرك دگر
dr.vampire
04-10-2009, 00:22
این سایتی که کد میده 3 روز شده ولی برام نفرستاده !!!
این رو بعد از ثبت نام فرستاده:
Thank you for registering with N-Gage.
Your application for a Game Activation code is now being processed. This can take up to 3 days to complete, so we appreciate your patience in advance. Please note, Game Activation Codes are only to be issued to NEW N-Gage members (gamer's who have submitted a NEW N-Gage membership request whilst completing the N-Gage Wizard). Once you have obtained your code, visit the N-Gage site and choose your game.
In the meantime, come visit us at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید to see our full portfolio of available games.
N-Gage Player Name: farshad_mo
خب یه نفر که آیدی جدید ساخته تست کنه ! شاید شد ؟!
BiNPDA کجایی ؟
IPHONE 3g
04-10-2009, 13:47
من جديد ساختم ولي نشد كه نشد برا منم بعد از 3 روز هيچي نيومده شايد اصلا راهي نداره.
BiNPDA کجایی ؟
احتمالا مجبور به خريد بازي ميشم.
DJ.Mamal
04-10-2009, 23:36
اره دوباره انگيج داره خودنمايي ميكنه و مثل اولا ميدرخشه ولي اين binpda از خدا بي خبر رفته ديگه هيچ اسمي هم ازش نيست.!!
اين بازي قايق هم باحاله ولي زياد گرافيكي نيست.
خداييش 1 انگيج و 1 ديرك دگر
ميگم اين قايق تريله؟
راستي فقط Binpda اينارو كرك ميكنه؟
به غير از خريدن و كرك راه ديگه اي نيست بشه فول ورژن رو داشت؟
باز همه یاد binpda کردن.بیخیال بابا
dirk dagger رو کرک کنه بقیه مهم نیست.این محیط دیرک دگر به نظرتون عوض نشده یه خرده نسبت به شماره یکش؟
این بازی قایقه فکر کنم نسخه sisهم واسش موجود باشه.خیلی آشنا هستش به نظرم.واسه شرکت herocraftباید باشه درسته؟
dr.vampire
05-10-2009, 00:36
فکر کنم اسکرین شات های ورژن آیفون بازی قایق رو دیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستي فقط Binpda اينارو كرك ميكنه؟
به غير از خريدن و كرك راه ديگه اي نيست بشه فول ورژن رو داشت؟
آره فقط BiNPDA !! نمی دونم چرا بقیه ی کرکر ها دست به کرک نمی زنن ! همین illusion کاراش خیلی تمیزه !
برای بعضی از بازی ها کد 30 روزه مجانی میده نوکیا ! و برای ساکنین انگلیس هر بازی بخوان کد میده !
BiNPDA کجایی ؟!
آره فقط BiNPDA !! نمی دونم چرا بقیه ی کرکر ها دست به کرک نمی زنن ! همین illusion کاراش خیلی تمیزه !
من از DiL پرسیدم ... گفت به دلایلی بازی های انگیج رو کرک نمیکنم :13: دیگه هر چی گفت چرا ؟! جواب درست و حسابی نداد ... فقط دونستم گفت که چون وقت خیلی زیادی میبره : دی
من از DiL پرسیدم ... گفت به دلایلی بازی های انگیج رو کرک نمیکنم :13: دیگه هر چی گفت چرا ؟! جواب درست و حسابی نداد ... فقط دونستم گفت که چون وقت خیلی زیادی میبره : دی
منم که اصلا" عادل رو قبول ندارم...:13: چون تازه کاره..هنوز خیلی مونده تا به پای کرکر ها معمولی برسه...چه برسه BiN بزرگ..! ولی من هنوز میگم واسه دیر یا زود کرک میشه...شاید کریسمس!
IPHONE 3g
05-10-2009, 22:02
برای ساکنین انگلیس هر بازی بخوان کد میده
ميگن همه چيزم برا اوناست اينه از يه كدم نميگزرن اخه چرا همش يا برا امريكا با انگليسه:41::13::19::19:
كاش يه 2 سال پيش واسه انگليس ميدادن من ميتونستم بگيرم حيف:27:
dr.vampire
07-10-2009, 00:12
کسی محل سیو بازی دوکاتی موتو رو بلد نیست بهم بگه ؟؟!؟!؟؟؟!
کسی محل سیو بازی دوکاتی موتو رو بلد نیست بهم بگه ؟؟!؟!؟؟؟!
به پست آموزش اضافه کردم..:46: نسخه 3.09
dr.vampire
08-10-2009, 00:03
یونس جون گفتم که محل سیو رو برام پ خ کن تا ورژن 3 رو بذارم ! حالا اشکال نداره درستش میکنم میذارم توی تاپیک آموزش !
یه سوال داشتم از دوستان جدیدن دیگه بازی هایی جدیی که منتشر می شند کرک نمی شن؟؟!!!
dr.vampire
09-10-2009, 01:41
نه متاسفانه BiNPDA دیگه بازی ها رو کرک نمیکنه !کس دیگه ای هم نیست تا بتونه کرک کنه!!
پس دیگه ان گیج به چه دردی می خوره؟!!!!!!!!!
یعنی از این به بعد دیگه باید بی خیال انگیج شد؟!
هنوز امیدی برای کرک شدن بازی ها هست !
در ضمن برای بعضی بازی ها هم کد میدن و ... !!!!!!!!
به خیلی درد ها...! میتونی بری بازی رو بخری ،تو مسابقه شرکت کنی اگه شانس داشتی گوشی و .. برنده بشی...به همین سادگی!
شاد باشی!
به خیلی درد ها...! میتونی بری بازی رو بخری ،تو مسابقه شرکت کنی اگه شانس داشتی گوشی و .. برنده بشی...به همین سادگی!
شاد باشی!
ولی آخه این بازی های n-gage از نظر گرافیک و گیم پلی ارزش چندانی نداره که آدم بخواد براش پول بده !!
نمونش هم همین بازی WWP بود که واقعا نمیشد بازیش کرد ! شما اگر نسخه ی کامپیوتر worms رو بازی کرده باشی میفهمی چی میگم .:10:
mf.designing
09-10-2009, 15:37
2 سوال ساده از بازی آسفالت ! :دی
1- این wanted چیه که به مرور هم پر میشه ؟!
2- کدهاش چیان و کجا باید واردشون کرد ؟!
ولی آخه این بازی های n-gage از نظر گرافیک و گیم پلی ارزش چندانی نداره که آدم بخواد براش پول بده !!
نمونش هم همین بازی WWP بود که واقعا نمیشد بازیش کرد ! شما اگر نسخه ی کامپیوتر worms رو بازی کرده باشی میفهمی چی میگم .:10:
کامپیوتر روکه با گوشی مقایسه نمیکنن...:31:
کلا" ما واسه کدوم بازی پول میدیم که واسه اینا بدیم؟! پس باید صبر کنیم..بهای مفت بازی کردن صیره...:10:
2 سوال ساده از بازی آسفالت ! :31:
1- این wanted چیه که به مرور هم پر میشه ؟!
2- کدهاش چیان و کجا باید واردشون کرد ؟!
تو تاپیک آسفالت میگفتی بهتر نبود؟! اون وانتد واسه پلیس هاست...کد ها هم باید اونجا که نقشه رو نشون میده بزنی... (;
بازی جدید EA SPORTS™ TIGER WOODS PGA TOURبه شوروم اضافه شد:
ميگم انگيج براش مشكلي پيش اومده؟
من جديدا ديگه نميتونم پروفايلمو اپديت كنم...:41:can't update your profile!!!
كلي امتياز گرفتيم همينجور ول مطل مونده!:31:
IPHONE 3g
11-10-2009, 11:07
بازی جدید EA SPORTS™ TIGER WOODS PGA TOURبه شوروم اضافه شد:
In che bazie?golf?
In che bazie?golf?
بله بله...
قرار هم بود بیاد..ولی نه الان!
kurosh08
13-10-2009, 22:59
این بازی قایق خیلی جالبه.
فکر کنم بازی خوبی باشه.
خوش به حال خارجی ها!!!!!
چقدر بدبختم ما ایرانی ها، باید منتظر کرک باشیم. حتماً میگین که برم بازی رو بخرم، بابا ما که پول نداریم!
linkin_park
14-10-2009, 00:05
فک کنم این ماهیگیری هه کرک شده .... چون من رو ngage ام ریختم فوله !
فک کنم این ماهیگیری هه کرک شده .... چون من رو ngage ام ریختم فوله !
منظور این دوستمون بازی Powerboat Challenge که هنوز نیومده
نوكيا با اذعان به شكست سرويس بازي N-Gage، در سال آينده به فعاليت آن پايان ميدهد.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نوكيا كه شاهد اشباع شدن بازار سنتي گوشي خود بوده، با راهاندازي N-Gage بهدنبال درآمد جديد از سرويسهاي آنلاين بهويژه در بخش بازي و آهنگ بود اما سرويس بازي نوكيا با چالشهاي عمدهاي مواجه شده و مصرفكنندگان از نخستين تلفن بازي محور اين سازنده گوشي كه همراه با تبليغات جهاني گسترده در ماه اكتبر 2003 روانه بازار شد، استقبال نكردند.
سرويس بازي آنلاين نوكيا كه سال گذشته با برند N-Gage راهاندازي شد، هرگز نتوانست از شماري از مخاطبان طرفدار بازي فراتر رود. نوكيا در وبلاگ Gage اعلام كرد اين شركت ديگر بازيهاي جديد براي سرويس N-Gage منتشر نميكند.
طبق اعلام نوكيا، بازيهاي اين سرويس تا پايان ماه سپتامبر 2010 قابل خريداري بوده و اين سايت تا پايان سال 2010 فعاليت خواهد كرد. نوكيا پس از بستن سرويس N-Gage همچنان به فروش بازي در فروشگاه آنلاين Ovi Store كه رقيب كوچكتر App Store اپل است، ادامه خواهد داد.
نوكيا با اذعان به شكست سرويس بازي N-Gage، در سال آينده به فعاليت آن پايان ميدهد.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نوكيا كه شاهد اشباع شدن بازار سنتي گوشي خود بوده، با راهاندازي N-Gage بهدنبال درآمد جديد از سرويسهاي آنلاين بهويژه در بخش بازي و آهنگ بود اما سرويس بازي نوكيا با چالشهاي عمدهاي مواجه شده و مصرفكنندگان از نخستين تلفن بازي محور اين سازنده گوشي كه همراه با تبليغات جهاني گسترده در ماه اكتبر 2003 روانه بازار شد، استقبال نكردند.
سرويس بازي آنلاين نوكيا كه سال گذشته با برند N-Gage راهاندازي شد، هرگز نتوانست از شماري از مخاطبان طرفدار بازي فراتر رود. نوكيا در وبلاگ Gage اعلام كرد اين شركت ديگر بازيهاي جديد براي سرويس N-Gage منتشر نميكند.
طبق اعلام نوكيا، بازيهاي اين سرويس تا پايان ماه سپتامبر 2010 قابل خريداري بوده و اين سايت تا پايان سال 2010 فعاليت خواهد كرد. نوكيا پس از بستن سرويس N-Gage همچنان به فروش بازي در فروشگاه آنلاين Ovi Store كه رقيب كوچكتر App Store اپل است، ادامه خواهد داد.
چه عالی !!!!:13::13::13::13:
دلمون به انگیجمون خوش بود . تازه امیدوار بودیم کرک شن !!!
کاش نوکیا یه حالی به کاربرا بده تا همه ی بازی هارو فول کنه !!!!!!
حال کنید چه قدر امید وارم :19::19::19::19:
حالا که انگیج 2 هم کارش تمومه کاشکی binpda بیاد همه بازی ها رو کرک کنه :دی ...
منبع اصلی خبر :
یه نظرتون بعد n gage نوکیا باز یه امکانی جدیدی می اره وسط ؟یا .....
یه نظرتون بعد n gage نوکیا باز یه امکانی جدیدی می اره وسط ؟یا .....
بیاره و نیاره چه فایده ! وقتی بازم شکست میخوره !
باید این بازی ها رو مجانی عرضه میکرد تا حداقل فروش گوشیهاش بره بالا ! باید سیاستشو تغییر بــده !
kurosh08
03-11-2009, 22:07
چه جالب. پس Ngage 2 هم ترکید!!!
خسته نباشه.
وقتی نوکیا گرافیک N900 رو دید معلوم بود که انگیج رو تعطیل می کنه.
خودشم از گرافیک n900 تعجب خرد. حالا اون بازی bounce بود اونجوری بود وگرنه اگه بازی ماشین سواری باشه دیگه هیچی!!
kurosh08
10-11-2009, 22:03
ای بابا این تاپیک هم که دیگه تعطیل شد!
یاد قدیم بخیر.
ظاهراً با تعطیل شدن انگیج, علاقه مندان به این بازی ها هم دلسرد شدند. اما اشکالی نداره. نوکیا ثابت کردن که همیشه یه چیزی برای رو کردن داره.
منم از ماه قبل که N95 خودمو فروختم و 5800 گرفتم دیگه رنگ بازی های انگیج رو هم ندیدم. حیف شد.
تازه میخواست one 2 بیاد!!!!!!!!
آقا این Age Of Empires که به این روش زیر فول می شه همین نسخه ی تریل رو باید دانلود کنیم از روش زیر عمل کنیم؟
1.فایل زیر را پاک کنید.
private\2001085B\liсеnsе.dаt.ngdаt
2.بازی را اجرا کرده پس از انجام مرحله ی 1 از شما در خواست می شود که بازی را بخرید.
ok را بزنید و مراحل بعد را بازی کنید !!!
نکته : قبل از خاج شدن از بازی سیو کنید چون تنها راه ادامه ی بازی است .و گزینه ی انتخاب مراحل کار نمی کند.
dr.vampire
11-11-2009, 00:40
به غیر همین تریل مگه چیزه دیگه ای هم هست واسه دان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید همین تریل رو دان کنی !!!!!
MohandesMCD
11-11-2009, 01:36
یاد قدیما بخیر.من خیلی وقت پیش میگفتم انگیج به شکست خاهد انجامید و نوکیا مجبور میشه یک سیستم بازی دیگه ای رو بسازه
دوستان تعصب دار هم همش از خجالت بنده در میومدن.البته این بار اول نیست که تعصبی ها ضایع شدن قبلا هم سر قیمت یک سری گوشی ها مشکل داشتم با بعضی از دوستان که خب گذشت زمان نشون داد کی منطقی تر فکر میکنه!
----------------
نوکیا یک کار مسخرش دادن کلاینت برای اجرا شدن بازی ها بود.مگه بازی های آیفون تحت کلاینت اجرا میشن؟کلا این ایده ی کلاینت اصلا کار جالبی نبود.بعدشم اینکه بازی های جاوا و سیس رو برداری بهش انگیج پوینت اضافه کنی که نشد کار! 4تا بازی درست درمون مثل cotd و reset g بده بیرون
الان شرکتهای بزرگی مثل infinite dreams سازنده cotd و gameloft سازنده asphaltو.... دارن برای اپل بازی میسازن همش.gameloft که قدیما کلی بازی سیس و جاوا هر سال میداد بیرون الان بیخیال شده و همش داره روی آیفون کار میکنه واسه ساخت بازی.برنامه و بازی ساختن برای آیفون شده تاسیس کارخونه ی تولید اسکناس که همش داره سوددهی میکنه.الکی دلتون رو به چیپ گرافیکی خوش کرده بودید! خود نوکیا هم نمیدونست میخاد چیکار کنه
یاد قدیما بخیر.من خیلی وقت پیش میگفتم انگیج به شکست خاهد انجامید و نوکیا مجبور میشه یک سیستم بازی دیگه ای رو بسازه
دوستان تعصب دار هم همش از خجالت بنده در میومدن.البته این بار اول نیست که تعصبی ها ضایع شدن قبلا هم سر قیمت یک سری گوشی ها مشکل داشتم با بعضی از دوستان که خب گذشت زمان نشون داد کی منطقی تر فکر میکنه!
----------------
نوکیا یک کار مسخرش دادن کلاینت برای اجرا شدن بازی ها بود.مگه بازی های آیفون تحت کلاینت اجرا میشن؟کلا این ایده ی کلاینت اصلا کار جالبی نبود.بعدشم اینکه بازی های جاوا و سیس رو برداری بهش انگیج پوینت اضافه کنی که نشد کار! 4تا بازی درست درمون مثل cotd و reset g بده بیرون
الان شرکتهای بزرگی مثل infinite dreams سازنده cotd و gameloft سازنده asphaltو.... دارن برای اپل بازی میسازن همش.gameloft که قدیما کلی بازی سیس و جاوا هر سال میداد بیرون الان بیخیال شده و همش داره روی آیفون کار میکنه واسه ساخت بازی.برنامه و بازی ساختن برای آیفون شده تاسیس کارخونه ی تولید اسکناس که همش داره سوددهی میکنه.الکی دلتون رو به چیپ گرافیکی خوش کرده بودید! خود نوکیا هم نمیدونست میخاد چیکار کنه
من همیشه با نطرات موافق بودم مهندس...
N.Gage جای پیشرفت داشت اما نوکیا سیاست جالبی نداشت.
حالا هم دوستان N95 دار و N82 دار و ... برید حال کنید با چیپست گرافیکی گوشیهاتون ...
ما مردیم و استفاده از این چیپ رو ندیدیم!!!
حالا هم دوستان N95 دار و N82 دار و ... برید حال کنید با چیپست گرافیکی گوشیهاتون ...
این هم هیچ استفاده ای نداره به جز تو 3-4 تا بازی مثل Quake و Global Race
IPHONE 3g
11-11-2009, 21:32
----------------
کاملا درسته
نصب کلاینت فقط برای این بود که بتونه یه فرقی بین بازی های جاوا و انگیج بزاره.
اصلا نمیشه ایفون رو با گوشی های دیگه مقایسه کرد همه شرکتا براش کار میکنن. برنامه از ناسا و ویکی پدیا داره
تا کلی شرکتای دیگه و بازی هم که از همه شرکتا براش میسازن بهتریناش هم همین گیم لافت و infinite dreams که شما گفتین.(حالا بگزریم از شرکتایی که بازی های ورزشی میسازن مثل ea و...)
البته این دلیلش قدرت سخت افزاری گوشی ایفونه که این اجازه رو به برنامه نویسان میده که تا هرجا که بخوان کار کنن رو برنامه.
دیگه هرچی باشه اپله دیگه:40::40:
اینکه بازی های جاوا و سیس رو برداری بهش انگیج پوینت اضافه کنی که نشد کار!
بسیار بسیار از این قسمت خوشم اومد.:40::11:
درکل خیلی قشنگ گفتی مهندس جان ممنون.:11::11::10::40::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.