PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست كمك فوري آيا نرم افزاري براي تغيير دادن عكس و متون داخلي يك بازي وجود داره؟

djjamal
05-09-2008, 08:58
سلام دوستان عزيز.من يه نرم افزاري احتياج دارم كه بتونم عكس ها (مخصوصا عكس ها) و متون داخل يه بازي رو تغيير بدم.منظورم مثل بازكردن فايلهاي رار با وين رار يا زيپ با وين زيپ هست.ميدونم نرم افزارهايي براي تغيير دادن متن هست ولي من ميخوام عكس ها رو باز و اديت كنم.آيا همچين نرمافزاري وجود داره اگه هست ممنون ميشم بهترينش رو بزارين.

djjamal
05-09-2008, 14:46
الو كسي نيست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aliscan
05-09-2008, 16:42
سلام دوستان عزيز.من يه نرم افزاري احتياج دارم كه بتونم عكس ها (مخصوصا عكس ها) و متون داخل يه بازي رو تغيير بدم.منظورم مثل بازكردن فايلهاي رار با وين رار يا زيپ با وين زيپ هست.ميدونم نرم افزارهايي براي تغيير دادن متن هست ولي من ميخوام عكس ها رو باز و اديت كنم.آيا همچين نرمافزاري وجود داره اگه هست ممنون ميشم بهترينش رو بزارين.
سلام
اول شما بگو که چه بازی رو می خواهی اینکار روش انجام بشه تا دوستان کمکت کنن,اگه منظورت جی تی ای باشه می تونی از نرم افزارTXDWorkshop استفاده کنی
با تشکر

djjamal
05-09-2008, 17:22
ببخشيد من ميخوام بازي هاي كم حجم و گرافيكي مثل luxor,roboball,star sword و از اين جور بازيا رو هك كنم.و ميخوام به جاي اون لوگوي اول اول بازي يه عكس ديگه قرار بدم.فقط همين.

djjamal
05-09-2008, 17:24
ببخشيد من ميخوام بازي هاي كم حجم و گرافيكي مثل luxor,roboball,star sword و از اين جور بازيا رو هك كنم.و ميخوام به جاي اون لوگوي اول اول بازي يه عكس ديگه قرار بدم.فقط همين.
اين كه چيز سختي نيست فقط يه عكس رو اديت كني مثل اينكه بخواي يه عكس رو از يه فايل رار بكشي بيرون و دوباره بعد از اديت بزاريش همونجا.

H A M E D
05-09-2008, 17:28
اين بازي ها رو كسي نديدم هك كرده باشه آخه از ابزار هاي خاص خودشون براي pack كردن استفاده مي كنن. تو نت هم كه گشتم چيزي نبود.

djjamal
05-09-2008, 19:04
يعني تو كل پي سي ورلد يه نفر نيست بتونه لوگوي يه بازي ساده رو عوض كنه!كار به اين سادگي رو!پس چه جوريه همه ميرن بازي مي سازن؟!
من بازيايي از همين قبيل رو ديدم كه خيليا كركشون كردن واسم خودشونو گذاشتن.

djjamal
06-09-2008, 19:45
اي هوار بابا يكي به من كمك كنه.

3dmax
13-09-2008, 13:03
عزيزم شما خيلي راحت طلبي

براي هر بازي اي كه مي ياد كلي آدم ميشينه و كلي نرم افزار رو امتحان مي كنه تا ببينه چه جوري ميشه فايل هاش رو هك كرد اونوقت شما اومدي مي گي يه نرم افزار بذاريد واسه هك بازي؟
حد اقل 2000 تا نرم افزار مختلف است
كه البته دقيقا مال اينكار نيستند ولي براي اينكار ميشه استفادشون كرد مثلا از همين فتوشاپ هم ميشه استفاده كرد(براي باز كردن بعضي فرمت ها)
براي اديت متن هم اكثرا از notepad استفاده مي كنن بله همين notepad،چون تمام فايل هايي رو داخلش متن داره ميشه باهاش باز كرد
شما بهتره كمي بيشتر سعي كنيد نه اينكه بيايد وسط بگيد يه نرم افزار بذاريد هرچي متنه واسط واز كنه

ALt3rnA
18-09-2008, 06:36
دوست عزیز
شما ظاهرا هیچ اطلاعی در مورد ادیت بازی نداری
شما باید برنامه نویسی بلد باشی تا بتونی خودت فایل ها رو دیکریپت کنی