PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ✔ راهنـــمای جـــامـــع تــحـصــیـــلات بـــرون مـــرزی

صفحه ها : 1 [2]

mahdis_apex
11-08-2010, 23:51
دوستان اینجا کسی تجربه ی تحصیل توی
(AUD)
american university of dubai
یا(CUD)
canadian university of dubai رو داره؟

mehrdad_joon
24-08-2010, 13:20
سلام بچه ها
چطورین؟

من الان 18 سالمه و کنکوری سال 89 هستم.....سراسری که امیدی ندارم ولی آزاد مکانیک رو شاخشه....

من 3سال آلمان بودم......الانم تو فکره تحصیل در خارجم......

به دلیل جانبازب پدرم 3 ماه بیشتر سربازی ندارم.....یعنی برا رفتن به اونور مشکل سربازی صفر!

مشکل مالی هم ندارم خ.شبختانه.....حالا من شخصا بین این دو کشور مونده بودم.....از طرفی دلم برا آلمان تنگ شده و زبان آلمانیم فوله..... از طرفی هم عاشق vancover ام.....کانادا

کسی از دوستان هست که بتونه کمکم کنه، هم داخل انتخاب هم داخل چیزایی که برا رفتن به اون کشور نیاز دارم...
ممنون

S c a r l e t t
24-08-2010, 14:21
کانادا بهتره

مخصوصا ونکور مونترال

آلمانیا نژاد پرستن کلا اروپائی ها اینجوریننننن

من یه مدت فرانسه بودم اونجا المانی هم میدیدم تو مدرسه مون هم داشتیم المانی

کانادا کشور مهاجراس از همه قشر و کشوری میان

و من حرف اون دوستی که تو اون تاپیک گفته بودن کانادائی ها به یه غریبه نگات میکنم و کاملا رد میکنم

اصلاااااا معلوم نیس خودشون اونجابودن و میگن؟؟؟؟؟

برای کانادا اقدام کنین

من یکی از دوستام 3 سال پیش رفت کانادا بعد از پیش دانشگاهی

تو رشته کامپیوتر الان داره تحصیل میکنه

اگه وضعیت مالی عالی دارین کانادا بهترین گزینه س

من خیلیا رو میبینم با اینکه میتونستن برن اروپا ولی رفن کانادا واسه تحصیل

IMAN SD
24-08-2010, 18:42
دوستان برا كارشناسي شما كدوم كشور رو پيشنهاد مي كنيد كه خرجش برام كمتر باشه و بشه پذيرش و ايناش رو تو ايران گرفت؟ترجيحا مي خوام it بخونم.
اگه شما جاي من بوديد اول دنبال كدوم كشورا برا پذيرش مي رفتيد؟

S c a r l e t t
24-08-2010, 19:16
مالزی
که اینروزا همه میرن اونجا

راحته

MeMri
26-08-2010, 18:47
سلام خدمت شما!دانشگاه امیرکبیر یه قسمتی داشت بنام واحد بین الملل که تو ایران 3 سال و بیرمنگام انگلیس 2 سال رو تحصیل می شد کرد،می خواستم بدونم هنوز این قسمت وجود داره یا نه!؟

S c a r l e t t
26-08-2010, 19:17
کارشناسی نیست
شاید ارشد باشه یا دکترا

MeMri
26-08-2010, 19:43
کارشناسی نیست
شاید ارشد باشه یا دکترا

چرا اتفاقا کارشناسی هست!مال برلین کارشناسی ارشد هست:27:

¥ Ramin2 ¥
28-08-2010, 05:15
دوستان من امسال كنكور دادم (سال اول) و رتبه خوبي نگرفتم(4600)
معدل كتبي سال سوم ام 14.97 و معدل كل ديپلم ام 17.56 و معدل پيش دانشگاهي هم 16.52 استش!
نمره IELTS 6.5 دارم و 2 تا زبان آلمان و روسيه را هم تسلط دارم ولي ازشون مدركي ندارم!
پول زياد هم ندارم كه بخوام ترمي بالاي 3 ميليون هزينه كنم!
عاشق تحصيل در دانشگاه هاي خارجي هستم!
به نظرتون ميتونم يك بورسيه از دانشگاه اروپا يا آمريكا بگيريم؟

4600 که رتبه خوبیه. همینجا دانشگاه قبولی! بذار برای ارشد برو.

M i L @ D
30-08-2010, 10:14
سلام ...

دوستان من سال آینده برای کاردانی شرکت میکنم و میخوام برای کارشناسی به یکی از دانشگاه های خارج از کشور برم !

من خودم خیلی دوست دارم در کشوری مثل آمریکا ادامه تحصیل بدم ...

ممنون میشم شرایط رو بهم بگید ، تا از همین الان شروع به سازندگی کنم ... !

ممنون ........... ! :11:

IMAN SD
30-08-2010, 13:07
دوستان كسي از شرايط بورس رشته it تو كانادا برا مقطع ليسانس خبر داره؟

sina1297
06-09-2010, 07:26
سلام دوستان
من 39 سال سن دارم ولي بزرگترين ارزوي زندگيم اينكه يه روزي توي امريكا يا اروپا هم زندگي كنم هم به درسم ادامه بدم فوق ديپلم كامپيوتر دارم و 18 سال هم سابقه كار در پتروشيمي ولي واقعا نميدونم چطوري بايد رفت خارج زندگي كرد خواهشا اگه كسي ميدونه كمكم كنه

bahador2009
06-09-2010, 13:22
شما اگه برای آلمان اقدام کنید کارتون از همه راحت تره.
درضمن قیمتاش از همه جای اروپا ارزونتره.

yashgin128
22-09-2010, 00:05
سلام
من تو هنرستان رشتم کامپیوتر بودش و با کنکور کاردانی تو یه دانشگاه(اموزشکده) دولتی قبول شدم و مدرک فوق دیپلم رو گرفتم بعد از اون تو کنکور کاردانی به کارشناسی یه دانشکده غیر انتفاعی قبول شدم و الان هم سال اخرمه و امسال انشاا... مدرکمو میگیرم(کارشناسی تکنولوژی نرم افزار)

حالا دلم میخواد برم فوق لیسانس یا همون کارشناسی ارشد رو هم بگیرم ولی دلم میخواد این امر در بیرون از کشور انجام بشه.

به نظر شما تو کدام کشور میشه راحت مدرک رو گرفت با کمترین هزینه؟

اصلا اونجا چه رشته ای بخونم(رشته کامپیوتر اونجا چه شاخه هایی داره)؟ یه چیز دیگه این رشته mba چیه و چه شاخه هایی داره و بازار کار خوبی داره یا خیر؟

شنیده ها حاکی از اینه که مالزی خوبه.نظر شما چیه؟ تا حد ممکن میخوام دوره رو زود تموم کنم یعنی
این نشه که برای کارشناسی ارشد مثلا 2 یا 3 سال وقتم بره.بهترین گزینه یه سال شامل دو ترم بعلاوه یه ترم تابستون (البته اگه اونحا همچین چیزی وجود داشته باشه؟)

یه چیز دیگه دانشگاهی هست که به دانشجوهاش کار بده تا هزینه های خودشون رو تامین کنند؟

به عنوان اخرین سوال به فرض با راهنمایی شما خوبان من اونجا مدرکمو بگیرم ایا اینجا (ایران خودمون ) مدرک من ارزشی خواهد داشت؟ بازار کار این مدرک را می پسندد.و مدرک خارج کشور در ایران دارای اولویت هست یا خیر>؟

شرمنده اگه سوالاتم زیاد شد.اگه میشه هر که هر نظری داره دریغ نکنه تا به یه جمع بندی کامل برسیم
ممنون

brave_ie
17-10-2010, 14:58
سلام دوستان
من 39 سال سن دارم ولي بزرگترين ارزوي زندگيم اينكه يه روزي توي امريكا يا اروپا هم زندگي كنم هم به درسم ادامه بدم فوق ديپلم كامپيوتر دارم و 18 سال هم سابقه كار در پتروشيمي ولي واقعا نميدونم چطوري بايد رفت خارج زندگي كرد خواهشا اگه كسي ميدونه كمكم كنه

اینه که میگن داشته های شما آرزوهای دیگرنه ها
من هنوز درسم تموم نشده ولی یکی از اهدافم کار در پتروشیمیه:10:

sargashteh1
23-10-2010, 18:29
سلام دوستان من ميخوام برم آلمان درس بخونم و عموم كه اونجا زندگي ميكنه سايت دانشگاه رو فرستاده و تو سايت مدارك زير رو خواسته(عينا كپي كردم) ميشه بگيد چجوري ميتونم اين مدارك رو بگيرم
- شرایط ورود به کالج
الف) دیپلم دبیرستان (کلاس ۱۲) یا دیپلم دبیرستان (کلاس ۱۱) و مدرک پیش دانشگاهی ===>اينو دارم هم خودشو هم ترجمشو
ب) مدرک قبولی در کنکور سراسری ) کنکور دانشگاه آزاد قبول نیست):
- کارنامه نهایی داوطلبان آزمون سراسری سال ... ) کارت سبز قدیمی)
یا
- گواهی سازمان سنجش آزموزش کشور

واسه قسمت دوم مدارك بايد كجا برم و چيكار كنم لطف ميكنيد كمكم كنيد

B a r a n
24-10-2010, 19:35
کدوم کالج هست که از شما کارنامه قبولی کنکور خواسته ؟!!

sargashteh1
24-10-2010, 21:39
نميدونم فقط عموم گفته برو تو سايتش مداركي رو كه ميخواد رو بگير و ترجمه كن و واسم بفرست
اصلا بايد اين زيري رو از كجا بگيرم؟
مدرک قبولی در کنکور سراسری ) کنکور دانشگاه آزاد قبول نیست):
- کارنامه نهایی داوطلبان آزمون سراسری سال ... ) کارت سبز قدیمی)
یا
- گواهی سازمان سنجش آزموزش کشور

mamad gonzo
26-10-2010, 13:03
واسه کسی که میخواد رشته موسیقی بخونه راهی برای ادامه تحصیل اروپا یاامریکا هست؟؟؟؟؟؟

Margrita
26-10-2010, 15:57
آمریکا که برای مقطع لیسانس که بعید می دونم ...

برای اروپا ولی خب کیس های متفاوتی وجود داره . سرچ کنین ... اطلاعات خوبی به دست میارین .

راستش من اطرافیانم می شناسم کسی که موسیقی میخونه ( لندن ) ولی خب مادرش انگلیسی بوده و اهل اونجا !

metallica is me
02-11-2010, 22:02
سلام دوستان اگه میشه به من در اینجا کمک کنید ممنون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Facon_Archi
02-11-2010, 22:08
دوستان اینجا کسی تجربه ی تحصیل توی
(AUD)
american university of dubai
یا(CUD)
canadian university of dubai رو داره؟

سلام

بله من پارسال اونجا تحصیل میکردم
چی میخواید بدونید؟

metallica is me
02-11-2010, 22:46
سلام دوستان اگه میشه به من در اینجا کمک کنید ممنون

لطفا منو راهنمایی کنید

fmps
02-11-2010, 23:35
دوستان كسي از شرايط بورس رشته it تو كانادا برا مقطع ليسانس خبر داره؟

لطفا در این مورد راهنمایی کنین

baloot100
11-11-2010, 00:36
لطفا راهنماییم کنید متشکرم

خبات
13-01-2011, 23:45
بچه ها سلام. خیلی وقته اینجا تعطیله
یه کم راهنمایی میخوام
من لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم با معدل زیر 12.9 سال 83 فارغ التحصیل شدم 29 سالمه و واسه ادامه تحصیل بلاد کفر رو انتخاب کردم و دوست دارم اروپا درس بخونم. 4ساله دارم تو پروژه های جنوب کارهای غیر مرتبط با رشته ام میکنم دارم زبان میخونم و میتونم 10 تومن هم هزینه کنم
میخواستم نظرتون رو درباره فرانسه بدونم. چون خانومم وکیله و فرانسه هم قانونش مثل ایرانه(نمی دونم از چه نظر) و اون اونجا میتونه واسه دکترا بخونه. لطفا این پیرمرد رو راهنمایی بفرمائید جوونا

خبات
14-01-2011, 10:02
یه کم راهنمایی میخوام
من لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم با معدل زیر 12.9 سال 83 فارغ التحصیل شدم 29 سالمه و واسه ادامه تحصیل بلاد کفر رو انتخاب کردم و دوست دارم اروپا درس بخونم. 4ساله دارم تو پروژه های جنوب کارهای غیر مرتبط با رشته ام میکنم دارم زبان میخونم و میتونم 10 تومن هم هزینه کنم
میخواستم نظرتون رو درباره فرانسه بدونم. چون خانومم وکیله و فرانسه هم قانونش مثل ایرانه(نمی دونم از چه نظر) و اون اونجا میتونه واسه دکترا بخونه. لطفا این پیرمرد رو راهنمایی بفرمائید جوونا
کسی نیست؟:41:

farshidshd
16-01-2011, 11:54
یه کم راهنمایی میخوام

سلام
کلا اروپا برای تحصیل بهترین جا هست ، حالا شما میفرمایید فرانسه ، که خیلی عالیه ، همونطور که فرمودین ، قوانین فرانسه تقریبا به قوانین ایران شبیه هست ( چه آموزشی چه مدنی و ... )

میتونید هم با خیال راحت هم زود ، مدرک بگیرید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه کنید در سایت هر دانشگاه , اولین جایی که باید برای پیداکردن رشته خودتون واردش بشید, بخش Formation هست.
تحصیل در این رشته ها از مقطع لیسانس تا دکترا میباشد.
رشته‌های موجود در دانشگاههای فرانسه :
(۱ دانشکده حقوق/جرم شناسی:
- حقوق، جرم شناسی، مدیریت عمومی

۲) دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی:
- فیزیولوژی کار و سازمان، فیزیولوژی اجتماعی (گسترش فرهنگ بین کشورها)، روانشناسی (نوروپیسیکولوژی)، روانشناسی ( بالینی و آسیب شناسی روانی)، علوم تربیتی، گفتاردرمانی

۳) دانشکده علوم:
- ریاضیات، علوم کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زمین‌شناسی، بیولوژی، ژئوگرافی (جغرافیا)، علوم مهندسی، آمار، بیوشیمی و بیولوژی مولکولی، بیولوژی ارگانیسم و اکولوژی، بیوانفورماتیک و مدلسازی، علوم و فناوری محیط، علوم کشاورزی، مدیریت توریسم، مدیریت محیط، بیوشیمی (بیولوژی سلولی و مولکولی)، اقیانوس‌شناسی، علوم فضایی

۴) دانشکده ادبیات و فلسفه
- فلسفه، اخلاق، زبان و ادبیات کهن (کلاسیک)، زبان و ادبیات کهن (مشرق زمین)، زبان و ادبیات فرانسه و لاتین، زبان و ادبیات فرانسه و لاتین (فرانسه زبان خارجی)، زبان و ادبیات مدرن، زبان و ادبیات مدرن ( آلمانی)، زبان و ادبیات مدرن (عربی)، زبان و ادبیات مدرن (اسلاو)، تاریخ، تاریخ هنر و باستان‌شناسی، تاریخ هنر و موسیقی شناسی، اطلاعات و ارتباطات، زبانشناسی، علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنعت نمایش (نویسندگی و انتقاد سینما)، صنعت نمایش (مخاطب زنده)، علوم دینی و غیرمذهبی، مدیریت فرهنگی

۵) علوم اجتماعی، سیاسی و اقتصادی
- جامعه شناسی، مردم شناسی، علوم سیاسی (عمومی)، علوم اقتصادی، علوم انسانی و اجتماعی، مدیریت منابع انسانی، علم جمعیت و توسعه، علوم سیاسی (روابط بین‌الملل)
- مدیریت مردمی، علم کار،مهندسی اداری (علم مدیریت)

۶) علوم دارویی
- داروسازی

۷) پزشکی
- پزشکی (عمومی و Certificate برای برخی تخصص های پزشکی)‌، دندانپزشکی (عمومی و Certificate برای برخی تخصص‌های دندانپزشکی)، دامپزشکی، بیومدیکال

8 ) انستیتو بهداشت عمومی
- بهداشت عمومی(اداره سیستمهای بهداشتی)، بهداشت عمومی(توسعه و آموزش بهداشت)، بهداشت عمومی(امراض مسری و آمار زیستی)، بهداشت عمومی(اداره واحدها و سیستمهای پرستاری)، بهداشت عمومی(بهداشت محیط)

۹) انستیتو تربیت بدنی
- بدنسازی، جنبش درمانی و انطباق مجدد

۱۰) انستیتو مطالعات اروپایی
- مطالعات اروپایی (سیاست)، مطالعات اروپایی (اقتصاد)، مطالعات اروپایی (تاریخ و فرهنگ اروپا)

۱۱) علوم کاربردی (پلی تکنیک)
- مهندسی معماری داخلی، معماری، مهندسی عمران، مهندسی ساختمان، بیومهندسی
- مهندسی شیمی و مواد، مهندسی برق، مهندسی الکترومکاتیک، مهندسی پزشکی، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی بیومدیکال، مهندسی هوافضا، بیومهندسی: علوم و تکنولوژی محیط زیست، بیومهندسی: علوم کشاورزی، بیومهندسی: شیمی و بیوصنعت، مهندسی معدن، شهرسازی، مهندسی هسته‌ای

۱۲) دانشکده علوم اداری
- مهندسی اداری، علوم اقتصادی، علوم اداری

برای اطلاعات بیشتر میتونین لینک زیر رو مشاهده کنید:

دوستان زحمتکش بخش نمایندگی علمی ایران در فرانسه به خصوص آقای دکتر عبداللهی سرپرست این نمایندگی، به تازگی جزوه ای بسیار کامل و بی نقض در مورد تحصیل در فرانسه تهیه کرده اند که نتیجه ی زحمات این عزیزان در طی چندین سال می باشد. هم اکنون این جزوه به صورت شش قسمت جداگانه در اختیار شما قرار می گیرد که لازم است با حوصله مطالعه فرمایید.

زندگی در کشوری با فرهنگ و بویژه زبان متفاوت، همیشه با مشکلاتی همراه بوده و تحصیل در آن کشور با زبان و سیستمی بیگانه، بر این مشکلات می افزاید. این مسائل در بدو ورود دانشجو به فرانسه دو چندان است. ازاینرو وجود مرجعی که بتواند اطلاعات کاربردی اولیه را در اختیار دانشجو قرار دهد، می تواند زندگی و تحصیل در فرانسه را ساده تر نموده و از بروز بسیاری ز مشکلات احتمالی بکاهد.
قوانین، شرایط و مشخصات در ایالت ها، شهرها، دانشگاه ها، دانشکده ها و حتی موسسات مختلف یک دانشگاه متفاوت است و لذا ارائه اطلاعاتی که همه شهرها و دانشگاه های فرانسه را دربرگیرد، امری مشکل بود، هرچند سعی شده تا حد امکان کلیه اطلاعات ضروری ارائه گردد و امید است پیشنهادات سازنده صاحبنظران قدمی باشد در جهت رفع کاستی ها و تکمیل اطلاعات ارائه شده.

بخش نخست : اطلاعات مقدماتی برای ادامه تحصیل در فرانسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بخش دوم : اقدامات ضروری پیش از سفر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بخش سوم : ورود به فرانسه و اقدامات اولیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بخش چهارم : دوران تحصیل در فرانسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بخش پنجم : اطلاعات کاربردی برخی شهرهای اصلی فرانسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بخش ششم : بازگشت به ایران و پیوست ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

bahador2009
21-01-2011, 14:53
من میگم آمریکا بنا به هزاران دلیلی که هممون میدونیم.
خیلی لز موارد برای سطح علمیه و بسیاری از موارد سطح فرهنگ.

darkdream2012
14-02-2011, 16:23
سلام

شرایط کنکور سراسری تجربی در خارج از کشور چیه؟

مثلا چندسال باید تو اون کشور ساکن باشی؟؟

ehsan_update
03-03-2011, 13:22
سلام دوستان من امسال در رشته کارشناسی علوم آزمایشگاهی پزشکی دانشگاه آزاد تبریز فارغ التحصیل میشم و میخوام 100% یکی از این دو رشته رو برای ارشد در خارج از کشور بخونم و به زبان انگلیسی تسلط نسبی دارم: ارشد ایمونولوژی و یا ارشد هماتولوژی.
نمیدونم کودوم کشور بهتره و کدوم کشور یا دانشگاه این رشته ها رو داره که منو قبول کنن؟ خواهشا راهنماییم کنید. ممنون میشم. :11:

Pelle_Pelle
04-04-2011, 01:12
سلام
یکی از دوستان گفته بود که توی دانشکاه american university of dubai تحصیل کرده. من خیلی مشتاقم که اطلاعاتی راجع یه این دانشگاه بهم بدید واقعا ممنون میشم اینکه چه رشته هایی داره و هزینه تحصیلش چطوره؟
من هدفم تحصیل توی رشته انیمیشن یا جلوه های ویژه هست فرقی نداره برام هردوشو دوست دارم. راجع به uni های آمریکا و کانادا برای این رشته ها تحقیق کردم ولی خیلی هزینه هاش بالاس!
در ضمن من فارق التحصیل کارشناسی سینما هستم
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

Pelle_Pelle
04-04-2011, 01:18
سلام

بله من پارسال اونجا تحصیل میکردم
چی میخواید بدونید؟

سلام
این دانشگاه رشته انیمیشن یا جلوه های ویژه داره؟ شرایط تحصیلش چجوریه هزینه هاش؟
مدرکش معتبره؟ آخه من راجع به این رشته ها توی آمریکا و کانادا تحقیق کردم ولی هزینه هاش بالاس:41:
من لیسانس سینما دارم

fmps
25-04-2011, 21:29
سلام
من میخواستم بدونم تو کانادا رشته IT وجود داره؟یعنی اگه اینجا کارشناسی بگیرم میتونم تو کانادا ارشد بخونم؟کدوم دانشگاهاش این رشته رو داره؟

mehran20
13-05-2011, 14:11
سوالت این بنده خدا رو ما هم داشتیم ، کسی نیست توی این زمینه راهنمایی کنه!!!

AABB
23-05-2011, 20:01
سلام به همه دوستان فوروم.
من فارغ التحصیل لیسانس فیزیک هستم و احتمالاً در آینده ی نزدیک بورس روسیه گیرم بیاد. کسی از دوستان معلوماتی داره؟ چی انتخاب کنم بهتره؟ یک سال رو که باید روسی بخونم. درسته؟
می خوام هر چه زودتر دوره فوق لیسانس رو تموم کنم. چه گرایش هایی رو می تونم انتخاب کنم و کدوم دانشگاه ها رو؟
در ضمن می خواستم بدونم چند نوع بورس برای روسیه داریم؟ A, B and C ؟
تشکر.

xmixx
09-06-2011, 19:07
سلام

کسی اینجا توو تحصیلات خارجه دستی داره؟
میخاستم بپرسم از رشته های علوم انسانی کدومشون توو خارج کشور شرایط بهتری از نظر تحصیل و درآمد دارن؟
حقوق،علوم سیاسی،ارتباطات،جامعه شناسی اینا چطورن؟

rezafaz2
03-07-2011, 11:23
سلام بچه ها
من فوق ديپلم كامپيوتر دارم
23 سالمه,كارت معافي هم دارم!
و ميخوام واسه ادامه تحصيل در رشته انيميشن و جلوه هاي ويژه برم مالزي يا هند!
اگه ميشه لطفآ راهنماييم كنيد(چه در ضمينه سطح اين رشته در اين كشورها و تا چه مقطعي مدرك ميدن و خرجش و كارش و بورسيه كردن واينكه معدل مورد نياز!)

gozine2
12-07-2011, 12:47
بهترین و ارزان ترین جا برای دنودنپزشکی خوندن که ایران قبول داره چیه راحتم بشه رفت تو؟

avator20002000
12-07-2011, 13:23
بهترین و ارزان ترین جا برای دنودنپزشکی خوندن که ایران قبول داره چیه راحتم بشه رفت تو؟
رو اروپای شرقی تمرکز کنید اسیا اکثرش دیگه ایران قبول نداره

tired friend
18-07-2011, 16:38
دیگه شرمنده یه تاپیکه مرده بالا آوردیم
====================================
سلام دوستان گلم
خوبید؟
برای ادامه تحصیل و زندگی در مالزی باید چه شرایط و مدارکی داشته باشم؟
در حال حاظر می خوام برم دوم دبیرستان
از لحاظ عاطفی-مستقل بودن-و... مشکلی ندارم
خودم می تونم رو پام وایسم
شاید اوایل یکم دلتنگی کم برای دوری از خانواده و وطن و بچه های گلش و در کل عادی می شه
درباره مالزی اطلاعات می خوام
از زبانشون(منظور لهجه دارن؟مثل ما زبان خاصی دارن جز انگلیسی؟(محلی))
وضع سیاسی-مکان های تفریحی-نوع درآمد-شغل های پر درآمد-مکان های تاریخی دیدنی؟-آداب و رسوم-عقاید و تفکرات-نظر نسبت به ایرانی ها-چگونه مردمی اند؟-آب و هوا-طبیعت خدا دادی و...
از لحاظ مالی مشکلی نیست پدر گلم ساپورت می کنه
کلا می خوام رفتم مالزی به فکر درس و تفریح باشم
راسی اگه همه چیز اوکیه بگین چه جوری می شه بارو بندیلو بست شرایط لازم رو بهم بگه کسی می دونه
و همچنین با خوندن روزی 5-6 ساعت زبان می تونم سطح زبانمو خوب کنم؟
زبانم متوسط به بالاست
قبلا از جوابتون ممنونم:11:
خیلی فوریه[

farshidshd
19-07-2011, 11:24
دیگه شرمنده یه تاپیکه مرده بالا آوردیم
====================================
سلام دوستان گلم
خوبید؟
برای ادامه تحصیل و زندگی در مالزی باید چه شرایط و مدارکی داشته باشم؟
در حال حاظر می خوام برم دوم دبیرستان
از لحاظ عاطفی-مستقل بودن-و... مشکلی ندارم
خودم می تونم رو پام وایسم
شاید اوایل یکم دلتنگی کم برای دوری از خانواده و وطن و بچه های گلش و در کل عادی می شه
درباره مالزی اطلاعات می خوام
از زبانشون(منظور لهجه دارن؟مثل ما زبان خاصی دارن جز انگلیسی؟(محلی))
وضع سیاسی-مکان های تفریحی-نوع درآمد-شغل های پر درآمد-مکان های تاریخی دیدنی؟-آداب و رسوم-عقاید و تفکرات-نظر نسبت به ایرانی ها-چگونه مردمی اند؟-آب و هوا-طبیعت خدا دادی و...
از لحاظ مالی مشکلی نیست پدر گلم ساپورت می کنه
کلا می خوام رفتم مالزی به فکر درس و تفریح باشم
راسی اگه همه چیز اوکیه بگین چه جوری می شه بارو بندیلو بست شرایط لازم رو بهم بگه کسی می دونه
و همچنین با خوندن روزی 5-6 ساعت زبان می تونم سطح زبانمو خوب کنم؟
زبانم متوسط به بالاست
قبلا از جوابتون ممنونم:11:
خیلی فوریه[

توی این تاپیک در مورد مالزی زیاد بحث شده
اگه صفحات قبل رو بخونی به جواب خواهی رسید

موفق باشی

tired friend
19-07-2011, 21:07
لطفا تمام سوال ها جواب داده بشه
ممنون
بابت شهریه دبیرستانهاش چه جوریه؟

tired friend
19-07-2011, 23:02
بهترین شهر برای درس و تفریح و همچنین به نسبتش ارزون باشه کدوم شهره؟مالزی
رفتم اونجا چه وسایلی باید همراه خودم ببرم؟
چه وسایلی باید اونجا بخرم؟

farshidshd
20-07-2011, 11:23
لطفا تمام سوال ها جواب داده بشه
ممنون
بابت شهریه دبیرستانهاش چه جوریه؟

بهترین شهر برای درس و تفریح و همچنین به نسبتش ارزون باشه کدوم شهره؟مالزی
رفتم اونجا چه وسایلی باید همراه خودم ببرم؟
چه وسایلی باید اونجا بخرم؟

اینا رو بخون ::

و

گردشگری :

اقامت و چگونگی اخذ اقامت :

کالج های زبان :

انواعع ویزا:

1- يكعدد پتوى نازك متوسط و 4 عدد ملافه

2- پلوپز برقى (با اينكه لوازم برقى در مالزی ارزان مى‏باشد اما پلوپز ايرانى برنج را به مراتب بهتر مى‏پزد)

3- كترى برقى، بشقاب غذا خوری، قاشق، چنگال و فنجان یا لیوان.

4- لباس زير نخى شامل تى شرت، پيراهن نخى و روشن (دقت شود خنک و ترجیحا به رنگ روشن باشد)

5- چتر (در مالزی به قیمت ارزان وجود دارد) كفش و دمپائى راحتى (برای رفت و آمد در محیط دانشگاه) و روتختی برای روکش تخت خواب. (نیازی به همراه آوردن پتو نمی باشد. یک عدد ملافه کفایت می کند)

6- يك قاليچه كوچك براى نماز، جانمازى و مهر

7- كنسرو ماهى، لوبيا ، سوپ و غذاهاى آماده.

8- داروهاى سرما خوردگى و آنتى بيوتيك در حد كم (از بردن داروهاى آرام بخش و ديازپام خوددارى كنيد)

9- يك كوله پشتى و چمدان چرخدار

10- لوازم بهداشتى مانند لوازم حمام، شامپو، صابون، خمير دندان، مسواك، حوله حمام كوچك ‏دستى

11- يكعدد كيف پاسپورتى گردن آويز و كيف پول گردن آويز

12- قمقمه یا فلاسک (در روزهای اول حضور در مالزی، تعرق بدن بسیار بالاست و نیاز به نوشیدن مایعات به وفور نیاز می باشد)

13- دیکشنری انگلیسی، دفتر و خودکار.

14- پسته، بادام، کشمش و آجیل های مشابه آن، زیرا در روز های اول حضور در مالزی، به این مواد نیاز پیدا خواهید نمود که به راحتی در دسترس نمی باشد و می تواند جایگزین خوبی برا میان وعده باشد.

15- قند حبه در مالزی به سختی یافت می شود و فقط در فروشگاه های ایرانی وجود دارد. بهتر است با خود مقداری همراه داشه باشید.

اطلاعيه سفارت جمهوری اسلامي ايران در ارتباط با قانون جديد دولت مالزی ! به گزارش روابط عمومي سفارت جمهوری اسلامي ايران در مالزی، بخش کنسولي سفارت ايران طي اطلاعيه ای اعلام کرد؛ داشتن مدارک ذیل برای کلیه هموطنانی که قصد ورود به مالزی بمنظور گردش و دیدار بمدت 3 ماه را دارند الزامی است: 1- داشتن گذرنامه ای با اعتبار حداقل 6 ماه 2- داشتن بلیط رفت و برگشت 3- داشتن ارز کافی برای سفر بر طبق قوانین دولت مالزی، داشتن بلیط برگشت برای کلیه خارجیان متقاضی ورود به این کشور ضروری بوده ولی چندی است بطور دقیق اجرا نمی گردید. اینک بدلیل وجود خارجیانی که بیش از حد مجاز و بدون اجازه اقدام به اقامت در مالزی نموده اند و تعدادشان هم رو به فزونی است. لذا بر اساس تصمیم جدی و قاطع دولت، در حال حاضر داشتن بلیط برگشت بمنظور اجازه ورود الزامی خواهد بود و در غیر این صورت اجازه ورود نداشته و به کشور مبدا باز گردانده میشوند. مقتضی است کلیه هموطنان عزیز که قصد مسافرت به مالزی دارند بلیط برگشت خود را تهیه و بهمراه داشته باشند. لطفا هموطنان گرامی دوستان و آشنایان خود را نیز از وجود چنین اطلاعیه ای مطلع نمائید.

برگرفته از سایت وزارت علوم
:: تحصيلات‌ پيش‌ دانشگاهي‌
:: تحصيلات‌ دانشگاهي‌
:: دوره های تحصیلی
:: نحوه ارزشیابی مدارک تحصیلی
:: معرفی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در کشور مالزی
:: جدول چگونگی ارزشیابی مدارک تحصیلی دانشگاههای مالزی

تحصيلات‌ پيش‌ دانشگاهی
‌‌در كشور مالزي‌ آموزش‌ كودكان‌ از 4 تا 5 سالگي‌ با دوران‌ آمادگي‌ آغاز مي‌شود. تحصيلات‌ ابتدايي‌ از 6 سالگي‌ به‌ مدت‌ 6 يا 7 سال‌ است‌ كه‌ در اين‌ دوره‌ خواندن، نوشتن، رياضيات‌ پايه‌ و علوم‌ اهميت‌ ويژه‌اي‌ دارند. دانش‌آموزان‌ در دو امتحان‌ در سال‌هاي‌ سوم‌ و ششم‌ شركت‌ مي‌كنند. تحصيلات‌ دبيرستان‌ نيز به‌ دو دوره‌ 3 ساله‌ تقسيم‌ مي‌شود.
دانش‌آموزان‌ در سه‌ سال‌ اول‌ دبيرستان‌ دروس‌ علوم‌ پايه، علوم‌ انساني، هنر و آموزش‌هاي‌ صنعتي‌ را مي‌گذراند و در پايان‌ آن‌ در امتحانات‌(PMR) شركت‌ مي‌كنند. دوره‌ دوم‌ نيز سه‌ سال‌ است‌ كه‌ براي‌ 2 سال‌ دانش‌آموزان‌ دروس‌ مشخصي‌ را انتخاب‌ مي‌كنند و در امتحانات‌ Malaysia Certificate of Education (SPM) شركت‌ مي‌نمايند. براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌هاي‌ مالزي‌ دانش‌آموزان‌ بايد دوره‌ يكساله‌ ديگري‌ را بگذرانند و با موفقيت‌ در امتحانات‌ آخر سال‌ مدرك‌Malaysia Higher School Certificate (STPM) را بگيرند كه‌ همان‌ ديپلم‌ دبيرستان‌ در مالزي‌ است. اين‌ مدرك‌ مشابه‌ مدارك‌ A Level در نظام‌ آموزشي‌ انگلستان‌ است. دارندگان‌ مدرك‌SPM مي‌توانند در كالج‌ها و پلي‌ تكنيك‌ها، و دارندگان‌ مدرك‌STPM، مي‌توانند در دانشگاه‌ها ادامه‌ تحصيل‌ دهند.

تحصيلات‌ دانشگاهي‌
همان‌ طور كه‌ اشاره‌ شد براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌هاي‌ مالزي‌ گذراندن‌ موفقيت‌آميز امتحانات‌ (STPM) حداقل‌ دو درس‌ با معدل‌ خوب‌ الزامي‌ است. هچنين‌ ديپلم‌ دبيرستان‌ از كشورهاي‌ ديگر يا حداقل‌ نمره‌ قبولي‌ در دو درس‌ از امتحانات‌ A - Level نظام‌ آموزشي‌ انگلستان‌ براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها مورد قبول‌ است. واحد مركزي ‌Central Unit وزارت‌ آموزش‌ Ministry of Education بر اساس‌ معدل‌ امتحانات‌STPM ، سوابق‌ كليه‌ متقاضيان‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها را بررسي‌ مي‌كند و درباره‌ قبولي، رشته‌ تحصيلي‌ و دانشگاه‌ تصميم‌ مي‌گيرد.

دوره های تحصیلی
1 - دوره‌هايي‌ كه‌ منتهي‌ به‌ مدارك‌ Diploma مي‌شود سه‌ سال‌ تحصيل‌ و براي‌Certificate دو سال‌ تحصيل‌ در كالج‌ها و پلي‌ تكنيك‌هاست. دوره‌هاي‌ سه‌ ساله طي‌ شده‌ در دانشگاه‌ها نيز كه‌ به‌ مدرك‌Diploma منتهي‌ مي‌شود. معمولاً‌ با 90 تا 100 واحد(Credit) گذرانده‌ مي‌شود. افرادي‌ كه‌ مدرك‌Diploma يا Certificate از كالج‌ها يا پلي‌تكنيك‌ها داشته‌ باشند مي‌توانند وارد دانشگاه‌ها شوند.
2 - Bachelor: که شامل‌ سه‌ تا چهار سال‌ تحصيل‌ است. اين‌ مدرك‌ معمولاً‌ با گذراندن‌ 150 تا 180 واحد اخذ مي‌شود. لازم‌ به‌ يادآوري‌ است‌ كه‌ تعداد واحدها در دانشگاه‌هاي‌ گوناگون‌ يكسان‌ نيست. مدرك‌ دوره‌ Bachelor به‌ دو نوع‌Honours وOrdinary تقسيم‌ مي‌شود و مدرك‌Honours خود به‌ چهار نوع ‌ second (1 and 2), First وThird تقسيم‌ مي‌شود.
3- اخذ مدرک Post Graduate Diploma (PGD) نیز بعد از گذراندن‌ دوره‌هاي‌Diploma به‌ مدت‌ يك‌ سال‌ ميسر است‌ و در صورت‌ داشتن‌Certificate اين‌ دوره‌ 2 ساله‌ خواهد بود.
4- Master: برای ورود به‌ اين‌ دوره، امتحاني‌ صورت‌ نمي‌گيرد، بلكه‌ داشتن‌ مدرك‌Bachelor با معدل‌ حداقل‌ Honours Second1 و معرف‌هاي‌ علمي‌ الزامي‌ است.
‌اين‌ دوره‌ به‌ سه صورت‌ ارايه‌ مي‌شود:
الف‌ - درس‌ ‌Taught Course )) : این دوره شامل گذراندن 30 تا 33 واحد در دوره کارشناسی ارشد بوده و دانشجو پس از گذراندن واحدهای درسی موظف به ارائه یک پژوهش علمی در حد 3 تا 6 واحد بدون دفاع از آن به استاد راهنمای خود بوده و پس از انجام، موفق به دریافت مدرک Master می شود.
ب‌ - درس و پژوهش (‌Taught Course and Research) :دانشجو پس از گذراندن 36 واحد که 18 تا 24 واحد آن پژوهش است موفق به دریافت مدرک Master می شود.
ج- پژوهش‌ (By Research) :در این حالت‌ کلاسی وجود نداشته و تنها ارائه پایان نامه پژوهشی لازم است که تمامی 36 واحد مربوط به همین پایان نامه پژوهشی است.
در حالت‌ های ب و ج "درس و پژوهش" و "پژوهش"، دانشجو بايد از رساله‌ تحقيقي‌ خود دفاع‌ كند و در صورت‌ موفقيت، موفق‌ به‌ دريافت‌ مدرك‌ مي‌شود.
5- Ph.D: براي‌ ورود به‌ اين‌ دوره‌ معدل‌ بسيار بالاي‌ دوره‌ Master الزامي‌ است. اين‌ دوره‌ نيز به‌ دو صورتي‌ كه‌ در مقطع‌ Master آورده‌ شد برگزار مي‌شود. دانشجو بايد حدود 90 واحد بگذراند. در حالت 60Taught Course and Research واحد متعلق‌ به‌ دروس‌ است‌ و 30 واحد به‌ پژوهش‌ و در حالت‌By Research همه‌ 90 واحد در قالب‌ پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ است. ضمناً‌ در بعضي‌ از دانشگاه‌هاي‌مالزي‌ دانشجوي‌بسيار ممتاز و با معدل‌First Class Honours مي‌تواند بعد از دوره‌Bachelor در دوره‌ Ph.D. تحصيل‌ كند. در اين‌ دوره‌ نيز دفاع‌ موفقيت‌آميز از پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ شرط‌ اعطاي‌ مدرك‌ است.

‌نحوه‌ ارزشيابي‌ مدارك‌
1- كليه‌ مدارك ‌Diploma و 2Certificate یا 3 سال‌ تحصيل‌ كه‌ منجر به‌ اخذ مدرك‌ Bachelor نمي‌شود، بعد از ديپلم‌ دبيرستان، "كارداني" ارزشيابي‌ مي‌شود.
2- مدارک Diploma به همراه‌Post Graduate Diploma (PGD) در مجموع‌ "كارشناسي" ارزشيابي‌ مي‌شود.
‌تبصره: در صورت‌ داشتن‌ مدرك‌Bachelor ، براي‌ مدرك‌ PGD فقط‌ صحت‌ صدور تأييد مي‌شود.
‌‌3- مدارك‌Bachelor از دانشگاه‌هاي‌ گروه‌ 1 و 2 بعد از ديپلم‌ دبيرستان‌ يا پيش‌ دانشگاهي، "كارشناسي" ارزشيابي‌ مي‌شود.
4- مدارک Master صرفا" از دانشگاه‌هاي‌ گروه‌ 1 با شرط‌ داشتن‌ كارشناسي، "كارشناسي‌ ارشد" ارزشيابي‌ مي‌شود.
5- مدارك‌Ph.D. صرفاً‌ از دانشگاه‌هاي‌ گروه‌ 1 با شرط‌ داشتن‌ كارشناسي‌ ارشد، "دكترا" ارزشيابي‌ مي‌شود.

‌معرفي‌ دانشگاه‌ها و مراكز آموزش‌ عالي‌ مالزي
‌‌الف) دانشگاه‌هاي‌ مالزي‌ گروه‌ يك‌ (خوب)، براي‌ كليه‌ دوره‌هاي‌ تحصيلي.

1- Universiti Malaya (University of Malaya)

2- Universiti Kebangsaan Malaysia (National University of Malaysia)

3- Universiti Sains Malaysia (University of Science Malaysia)

4- Universiti Teknologi Malaysia (University of Technology Malaysia)

5- Universiti Putra Malaysia (University of Putra Malaysia)

6- Universiti Telekom Malaysia (Multimedia University)

7- Universiti Teknologi Mara (University of Technology Mara)

تا مقطع كارشناسي ارشد در کليه رشته ها و در مقطع Ph.D صرفاً در رشته های معماری، حسابداري، هنر و طراحی (توسعه شهری)

‌ب) دانشگاه‌هاي‌ مالزي‌ گروه‌ دو (متوسط)، و مراكز آموزش‌ عالي‌ كه‌ در زمان‌ ورود دانشجو مجوز رسمي‌ وزارت‌ آموزش‌ كشور مالزي‌ را داشته‌ باشند صرفا" تا مقطع ‌ كارشناسي‌ (ليسانس) ارزشيابي‌ مي‌شوند.

1-Universiti Malaysia Sarawak (University of Malaysia Sarawak)

2- Universiti Malaysia Sabah (University of Malaysia Sabah)

3- Universiti Utara Malaysia (Northen University of Malaysia)

4- Universiti Islam Antarabangsa (International Islamic University of Malaysia)

5- Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)

6- Universiti Tenaga Nasional (UTN)

7- Universiti PETRONAS

8- Malaysia University of Science and Technology (MUST)

9- Universiti Kuala Lumpur

10- Curtin University of Technology – Sarawak Campus Malaysia

شعبه دانشگاه صنعتي كريتن استراليا دركشور مالزي صرفا" تاسطح كارشناسي در رشته هاي مديريتي وفني

11- Monash University (Malaysia)

تاسطح كارشناسي در كليه رشته ها وكارشناسي ارشد صرفا" دررشته فناوري اطلاعات

12- Asia Pacific University - College of Technology & Innovation (U.C.T.I)

13- University College Sedaya International (UCSI)

تامقطع کارشناسی در رشته های مهندسی برق و مکاترونيک، موسيقی، مديريت بازرگانی، مديريت IT ، معماری، علوم اجتماعی. مدارک مقطع کارشناسی ارشد در رشته های ياد شده با بررسی کيفی (اخذ آزمون، بررسی پايان نامه، درخواست مقاله) قابل ارزشيابی است.

14- KDU College

تامقطع کارشناسی صرفاً در رشته های هتل داری و جهانگردی

15- Universiti Industri Selangor

تامقطع کارشناسی صرفاً در رشته های مهندسی و بيوتکنولوژی

16- Management & Science University (MSU)

تامقطع كارشناسي صرفاً رشته مديريت

17- Swinburne University of Technology- Sarawak, Malaysia

18- Legenda Education Group

تامقطع کارشناسی صرفاً در رشته های فني و مهندسی و علوم كامپيوتر و IT

19- Help (University College the University of Achievers)

تامقطع کارشناسی صرفاً در رشته های فني و مهندسی و علوم كامپيوتر

مدارک صادره از Limkokwing University College به شرط آنکه تاريخ شروع به تحصيل قبل از فوريه 2007 ميلادی باشد قابل بررسی و ارزشيابی است.

موفق باشی

tired friend
20-07-2011, 18:40
منی که 2دبیرستان هستم برم اونجا بد نمی شه واسم
؟
به نظرتون صبر کنم سال بعد که آمادگیم بیشتر شد برم بهتر نیست؟
-----------------------
و همچنین زبانمو خوب کنم
-----------------------
درسمو فشار بیارم بخونم
----------------------
فروش اینترنی دارم بازم بیشتر سود کن و بریزم حسابم تا سرمایه گذاری کنم
---------------------
و کلا یکم بزرگتر شم بتونم از خودم دفاع کنم و تنها بتونم زندگی کنم؟
-------------------
نظرتون اینه که سال بعد برم یا همین حالا؟

farshidshd
21-07-2011, 11:22
منی که 2دبیرستان هستم برم اونجا بد نمی شه واسم
؟
به نظرتون صبر کنم سال بعد که آمادگیم بیشتر شد برم بهتر نیست؟
-----------------------
و همچنین زبانمو خوب کنم
-----------------------
درسمو فشار بیارم بخونم
----------------------
فروش اینترنی دارم بازم بیشتر سود کن و بریزم حسابم تا سرمایه گذاری کنم
---------------------
و کلا یکم بزرگتر شم بتونم از خودم دفاع کنم و تنها بتونم زندگی کنم؟
-------------------
نظرتون اینه که سال بعد برم یا همین حالا؟

از نظر من که دبیرستان تموم شد ، برو
از همه لحاظ بهتره واست

.

tired friend
21-07-2011, 11:58
دبیرستانو تموم کنم پیش رو اونجا بخونم؟
دوس دارم امتحان دانشگاه رو همونجا بدم

farshidshd
23-07-2011, 11:37
دبیرستانو تموم کنم پیش رو اونجا بخونم؟
دوس دارم امتحان دانشگاه رو همونجا بدم

خب اگه دوست داری دانشگاه رو اونجا بری ، فرقی نمیکنه پیش رو اینجا بگیری یا اونجا
به نظر من بهتره اینجا تموم کنی ، واسه دانشگاه بری اونور...

.

Retired User
24-07-2011, 16:59
سلام
واسه تحصیل تو انگلیس یا آمریکا یا کانادا چه پستهایی رو باید بخونم؟
و اینکه در حال حاضر گرفتن کدومش راحت تره

Pelle_Pelle
24-07-2011, 17:44
سلام
این دانشگاه رشته انیمیشن یا جلوه های ویژه داره؟ شرایط تحصیلش چجوریه هزینه هاش؟
مدرکش معتبره؟ آخه من راجع به این رشته ها توی آمریکا و کانادا تحقیق کردم ولی هزینه هاش بالاس:41:
من لیسانس سینما دارم

سلام
خواستم از شما که سابقه تحصیل تو این دانشگاه رو دارید کمک بگیرم اینکه این دانشگاه رشته "جلوه های ویژه" رو داره؟ رشته انیمیشن چطور؟
هزینه های تحصیلش چقدر ؟
مدت زمان تحصیلشون چقدر طول میکشه؟
واحدهای درسیش چیه؟ چون این کار اکثرا با نرم افزارها انجام میشه چه نرم افزارهایی اونجا تدریس میشه؟ {برام خیلی مهمه}
خودتون که اونجا تحصیل کردید از کیفیت تدریس راضی بودید؟ شرایط کاری برای فارق التحصیلان این دانشگاه چطوره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

Pelle_Pelle
24-07-2011, 17:55
سلام
شما که تجربه تحصیل تو این دانشگاه رو دارید لطفا من روراهنمایی کنید
میخواستم بدونم این دانشگاه رشته "انیمیشن" یا "جلوه های ویژ" روداره؟
من بیشتر تمرکزم روی جلوه های ویژه س _ مدت زمان تحصیلش چقدرطول میکشه؟ هزینه تحصیلش چطوره؟
چه واحدهای درسی تو این رشته تدریس میشه؟
با توجه به اینکه اکثر کاربا نرم افزارها انجام میشه چه نرم افزارهایی رو تدریس میکنن؟ {خیلی برام مهمه}
ممنون میشم راهنمایی کنید

lili nika
25-07-2011, 16:46
از دوستان کسی نرفته

یکی میگه خوبه یکی میگه بده

موندم چی کار کنم

راهنمایی کنین بابا

سلام دوست عزیز

شما 2 تا مشکل داری .

1- سربازی شما که بهتره بعد پایان دوره تصمیم به عزیمت بگیرید که اگر بحث اقامت پیش امد به مشکل نخورید.

2- حداقل مدرک برای رفتن به خارج مدرک کارشناسی هست .شما سعی کن مدرک کاردانی رو به کارشناسی تغییر بدهید .

برای رشته کامپیوتر بهترین کشور انگلیس هست که متاسفانه هزینه بالایی دارد.

با آرزوی موفقیت

gamer1390
05-08-2011, 13:49
سلام به همه برو بچ باحال روم و اساتید محترم.
من می خوام اطلاعات جامعی دربار ه ی چگونگیه بورسیه شدن برای کارشناسی ارشد و دکترا رو بدونم.
تو صفحات اول سایت یکی از دوستان گفته بود که بعضی از دانشگاهای فرانسه رایگانن؟درسته؟شرایطش چیه؟
واسه ارشد و دکترارشته حقوق از لحاظ اعتبار و هزینه کدوم کشور و دانشگا ه و پیشنهاد میدین؟با این توضیح که مهد حقوق جهان کشور فرانسه هستش.فقط جون عزیزتون نگین برم توی صفحات بگردم.مرسی
میانگینه هزینه ارشد و دکترا رو هم به طور متوسط جدا گانه بگین.اگر راهی هم برای تحصیل رایگان هست هم بگین.مرسی مرسی

gamer1390
08-08-2011, 14:57
کسی نیست جواب مارو بده

abc222
28-09-2012, 10:15
میشه درباره ی تحصیل در نیوزلند هم بگید؟

mahditavakkoli1
05-05-2013, 12:44
سلام دوستان عزیز ؛
راستش چند وقتی هستش که قصد دارم پسرم رو برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بفرستم و بد ندیدم با دوستان آگاه این سایت هم مشورتی بکنم .
پسرم امسال سوم راهنمایی میخونه و بعد از این تابستون میره اول دبیرستان . من دوست دارم برای ادامه تحصیلش توی دبیرستان بفرستمش به یکی از کشورهای اروپا یا امریکای شمالی . تعریف بیخودی نمیخوام بکنم ولی خیلی بیشتر از سنش که ۱۴ سال باشه هست ! هم از لحاظ جسمی (قد ۱۸۵ و وزن ۸۰ و ...) و هم از لحاظ عقلی و درسی . با شناختی که ازش دارم میدونم روشن فکر هست و چون از بچگی توی محیط بازی بزرگ شده ، اون طرف مشکلی از سر بیجنبگی و به قول خودمون ندید بدید بازی براش پیش نمیاد .

از یه طرف دیگه دلایل خودش برای ادامه تحصیلش تو خارج منطقی هستند . علاقش به علوم انسانی زیاد هست (و بعد از اون علوم تجربی) و میگه توی ایران هیچ کس نه به محصل رشته انسانی بها میده نه کتاب ها و درس های دبیرستانش خوب هستند ! چون توی یه شهر کوچیک هم زندگی میکنیم میگه نه تنها اینجا نمیتونه پیشرفت بکنه ، میترسه محیط بدش روش اثر بزاره و نتونه راه درستو ادامه بده .
اما مشکل اصلی مسئله ی درس خوندنش هست ، بدون خانواده ! بالاخره هرچی باشه یه نوجوونه و توی اوج دوران بلوغ . اخلاقش مثل همه ی نوجوون ها نوسان داره و زود احساساتی (عصبانی ، ناراحت و ...) میشه اما زیاد وابسته نیست به خانواده . حالا من دنبال اینم که توی یک کالج شبانه روزی ثبت نامش کنم . به نظرتون چه کشوری مناسبه که بفرستمش ؟ از نظر قیمت تا زیر ۱۰۰ میلیون میتونم براش بپردازم سالیانه ، اما میخوام جایی بره که محیط خوبی داشته باشه و درس های علوم انسانی رو خوب بهش یاد بدن . از طرف دیگه پسرم انگلیسیش خوب هست و میتونه حرف بزنه اما زبون دیگه ای بلد نیست (توی تابستون در صورت نیاز حتما میتونه یاد بگیره) . واسه همین دوست دارم کالجش بیشتر ایرانی باشه . کلا با توجه به این توضیحات ، شما بگید برای تحصیل پسرم چیکار کنم ؟ خواهشا فقط کامل و درست راهنمایی کنید ... واقعا ممنونم .

mahditavakkoli1
06-05-2013, 13:38
دوستان توی فروم به این بزرگی کسی نیستش که یه راهنمایی بکنه ؟!

One Minute
19-07-2013, 11:34
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

ببخشید ، من میخواستم ببینم برای رشته کامپیوتر در مقطع ارشد و دکترا ، چه کشور هایی حاضر به بورس تحصیلی دانشجویان ایرانی ( ترجیحا دانشگاه های دولتی معتبر ) هستند ؟ ممنون میشم لیستی از کشور ها و مدارک مورد نیاز بیان کنید
Stream
19-07-2013, 22:57
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

ببخشید ، من میخواستم ببینم برای رشته کامپیوتر در مقطع ارشد و دکترا ، چه کشور هایی حاضر به بورس تحصیلی دانشجویان ایرانی ( ترجیحا دانشگاه های دولتی معتبر ) هستند ؟ ممنون میشم لیستی از کشور ها و مدارک مورد نیاز بیان کنید
اکثر کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بورس هایی دارند ولی اینکه بتونید قبول بشید بستگی به شرایط شما داره. شما نیاز دارید معدل بالا داشته باشید + مقاله (به خصوص برای دکترا) + نمره زبان مناسب + نمره GRE مناسب (برای آمریکا).

One Minute
19-07-2013, 23:08
اکثر کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بورس هایی دارند ولی اینکه بتونید قبول بشید بستگی به شرایط شما داره. شما نیاز دارید معدل بالا داشته باشید + مقاله (به خصوص برای دکترا) + نمره زبان مناسب + نمره GRE مناسب (برای آمریکا).

اونوقت هزینه ای که برای بورس میدن چقدر هست ؟ خرجِ زندگی رو میشه در آورد ؟

SaidJan
23-07-2013, 21:24
اونوقت هزینه ای که برای بورس میدن چقدر هست ؟ خرجِ زندگی رو میشه در آورد ؟

بستگی به دانشگاه و استاد داره.
بعضی ها Partial بورس میگیرن. مثلا 40% خرجشون رو دانشگاه یا استاد میده. یا مثلا 60% رو. بعضی ها هم که بورس کامل دارن 100% هزینه هاشون رو دانشگاه میده.
این هزینه ها شامل شهریه خوراک و خوابگاه هست. پول کتاب و پوشاک (که زیاد هم نمیشه) رو باید خودتون بدید. 3 ماه تابستون هم خودتون باید خرج همه زندگیتون رو بدین.