PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد RichTextBox؟

scorpionblue2009
30-08-2008, 08:17
1_در نوت پد ویندوز وقتی می خواهیم متن فارسی را ذخیره کنیم باید حتما از قسمت یونیکد استفاده کنیم وگرنه نوشته به علامت سوال تبدیل میشه.من چه جوری می تونم تو برنامه ای که نوشتم این قابلیت رو به اون اضافه کنم؟
2_من وقتی متن richtextbox رو ذخیره میکنم متن بصورت معمولی ذخیره می شه و اون فونت یا رنگی که به اون دادم
ذخیره نمیشه؟برای ذخیره کردن متن با فونت یا رنگی که داره چه کاری باید انجام بدم؟
3_من برای اینکه یک کلمه رو در جعبه متن پیدا کنم و با هر کلیک روی کلید دومین کلمه پیدا شده را هایلایت کند وهمینطور کلمه سوم و کلمه چهارم و الی اخر؟

_H2_
30-08-2008, 20:16
سلام
1-
اولاً باید توجه داشته باشید این گزینه در فایلهای RichTextBox که فرمت rtf دارند، معنی ندارد و WordPad هم همچین امکانی روی rtf ندارد.
ولی برای متون txt ساده و فرمت های مشابه ان میتوانید در زمان Save در اغلب دستورات دات نت Encoding را هم مشخص کنید.
روش های خواندن و ذخیره متنوعی وجود دارد، FileStream و StreamReader و StreamWriter و File و... همه در یک جایی از شما Encoding را میگیرند مثلاً

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- ساده ترین راه استفاده از متدهای SaveFile و LoadFile خود RichTextBox است، اگر از این متدها استفاده کنید، نباید مشکلی داشته باشید.

3- باید از خصوصیت Text استفاده کنید و ایندکس محل مورد نظر را به دست اورید، طول کلمه مورد جستجو را هم که دارید، این دو عدد را به ترتیب به SelectionStart و SelectionLength میدهد.