ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل اساسی در خواندن cd-dvd مشکل از مادر بورده یا cd rom ؟

بهنازی
29-08-2008, 17:40
با سلام به خدمت همه دوستان :
امروز رو سیستم دوستم که خودم جمعش کردم یه مشکل عجیب برخوردم اول که یه بازی رو از رو سی دی نصب کردم ولی بازی دوم رو که خواستم نصب کنم موقع نصب تو وسط کار گیر میکنه ومیمونه و به هیچ وجه نمیره مجبور میشم کل سی دی رو کپی کنم تو هارد بعدش نصب کنم البته این باز یرو دو سی دی هستش و نصب از روی سی دی دوم مشکلی نداره.
حالا که نصب به این روش تمومش میشه میگه AGP رو سیستم شما anable نیست و میام که بازی رو اجرا کنم میگه سی دی بازی وارد نشده در حای که سی دی داخله و اصلا فکر نکنم این بازی برا اجرا به سی دی نیاز داشته باشه چون قبل بازی کزدم من اینو Max pyne2 اسمشه.
در ضمن یه بازی دیگه هستش که اونو وارد میکنم اصلا اونو خالی نشون میده و هیچی تو سی دی نیست این علتش چیه ؟

ممنون میشم جواب بدین

shahab_blaster
29-08-2008, 19:31
امروز رو سیستم دوستم که خودم جمعش کردم یه مشکل عجیب برخوردم اول که یه بازی رو از رو سی دی نصب کردم ولی بازی دوم رو که خواستم نصب کنم موقع نصب تو وسط کار گیر میکنه ومیمونه و به هیچ وجه نمیره مجبور میشم کل سی دی رو کپی کنم تو هارد بعدش نصب کنم البته این باز یرو دو سی دی هستش و نصب از روی سی دی دوم مشکلی نداره.
حالا که نصب به این روش تمومش میشه میگه AGP رو سیستم شما anable نیست و میام که بازی رو اجرا کنم میگه سی دی بازی وارد نشده در حای که سی دی داخله و اصلا فکر نکنم این بازی برا اجرا به سی دی نیاز داشته باشه چون قبل بازی کزدم من اینو Max pyne2 اسمشه.
در ضمن یه بازی دیگه هستش که اونو وارد میکنم اصلا اونو خالی نشون میده و هیچی تو سی دی نیست این علتش چیه ؟

ممنون میشم جواب بدین
مشخصات كامل سيستم و نوع درايوتون رو بگين لطفا

hardware2000
29-08-2008, 20:12

ممنون میشم جواب بدین

لنز سیدی شما ضیف هستش بعضی از سیستم هایی که خودم بر میخورم یا نمیخونه یا محتوی رو خالی نشون میده .
سیدی رایترتون چی هستش؟

یک دور لود دیفالت کن ببین باز همین مشکلو داری.

بهنازی
29-08-2008, 22:01
ممنونم از شما ولی تازه خریدیم teak هستش

بهنازی
29-08-2008, 22:03
در ضمن یادم رفت لو دیفالت هم کردم ولی نشد
حالا AGP چجوری باید enable کنم چیه این؟

shahab_blaster
30-08-2008, 09:32
در ضمن یادم رفت لو دیفالت هم کردم ولی نشد
حالا AGP چجوری باید enable کنم چیه این؟

احتمالا مشكل از خود درايو شما باشه با يه درايو ديگه چكش كن
برا اون مشكل ديگت هم رو يه سيستم ديگه بازي نصب كن ببين بازم مشكل داره يا نه؟
بعد مدل مادربورد و گرافيكت رو دقيق بگو

بهنازی
31-08-2008, 07:24
ممنونم
من این سی رام رو بردم رو یه سیستم دیگه ولی بدون مشکل تا آخر نصب شد و گیر هم نکرد .
حالا میگین مشکل کجاست ؟
گرافیک رو هم نصب کردم آنبرده مادر بوردم Biostar ؟اینagp رو چی کار کنم؟

shahab_blaster
31-08-2008, 10:30
ممنونم
من این سی رام رو بردم رو یه سیستم دیگه ولی بدون مشکل تا آخر نصب شد و گیر هم نکرد .
حالا میگین مشکل کجاست ؟
گرافیک رو هم نصب کردم آنبرده مادر بوردم Biostar ؟اینagp رو چی کار کنم؟
علت نخوندن میتونه سخت افزاری باشه
یعنی اینکه به علت مشکل در رم سیستم نتونه اطلاعات رو درست بارگذاری کنه
مدل دقیق مادربوردتو میتونی بگی؟