PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گروه موسيقي 666

sin2x=2sinxcosx
28-08-2008, 12:35
سلام . قصدم راجع به بحث درباره برنامه شوک نيست . فقط تو يه جاي برنامه اين گروه رو با فجيع ترين وضع ممکن نشون دادن . مي خواستم از دوستان بخوام يه توضيحي درباره اين گروه بدن . اصلا فکر نمي کردم اين ها هم اين کاره باشن . تو مجموعه متال نشونشون دادن . تا جايي که من مي دونم اينا تکنو کار هستن . يه عکس هم از گروهشون بذارين ممنون ميشم .
بعضي ها مي گن عدد 666 نام ديگر قرآنه . بعضي ها مي گن نه عدد شيطانه . تو يه سايتي هم با استدلالهاي عجيب مي خواست نشون بده 666 الهيه . ( 1+2+3=6 و 1*2*3=6 )

SADEGH 7
28-08-2008, 13:47
666 یکی از گروه های شیطان پرسته که اون زمان که اومد مثل بمب منفجر شد.عدد 666 هم عدد شیطانه.که البته الآن یه نظریه هایی هست که می گن عدد 696 عدد شیطانه نه عدد 666.اگه شعر های این گروه رو معنی کنید می تونید با یه سری از عقاید شیطان پرست ها آشنا بشید.البته شعر ها اکثرا به زبون آمریکای لاتینه (البته این رو فقط شنیدم.شاید یه کشور دیگه).فقط مطمئنم که هر زبونی هست تو قاره ی آمریکاس.یه سری از متن ها رو داشتم که متاسفانه الآن ندارم.
راستی این رو هم بگم که سعی کن زیاد دنبال اینجور اطلاعات نگردی.هرچی بیشتر اطلاعات دستت بیاد بیشتر دوست داری که مثل اونا باشی و دیگه انتخاب یه جورایی دست خودت نیست.ببخشید بیشتر نمی تونم توضیح بدم.
موفق باشی

capitan haduk
28-08-2008, 16:09
666 شیطان پرستن. مال آمریکی جنوبی یا بقول دوستمون لاتین. آهنگشونم فقط موسیقیش قشنگه متنش مزخرفه

sin2x=2sinxcosx
29-08-2008, 12:54
666 یکی از گروه های شیطان پرسته که اون زمان که اومد مثل بمب منفجر شد.عدد 666 هم عدد شیطانه.که البته الآن یه نظریه هایی هست که می گن عدد 696 عدد شیطانه نه عدد 666.اگه شعر های این گروه رو معنی کنید می تونید با یه سری از عقاید شیطان پرست ها آشنا بشید.البته شعر ها اکثرا به زبون آمریکای لاتینه (البته این رو فقط شنیدم.شاید یه کشور دیگه).فقط مطمئنم که هر زبونی هست تو قاره ی آمریکاس.یه سری از متن ها رو داشتم که متاسفانه الآن ندارم.
راستی این رو هم بگم که سعی کن زیاد دنبال اینجور اطلاعات نگردی.هرچی بیشتر اطلاعات دستت بیاد بیشتر دوست داری که مثل اونا باشی و دیگه انتخاب یه جورایی دست خودت نیست.ببخشید بیشتر نمی تونم توضیح بدم.
موفق باشی

خيلي ممنون دوست عزيز . پس شعرهاشون به زبان انگليسي که ما مي فهميم نيست . راستي شما که دوست ندارين مثل اونا باشين ؟ :31:

666 شیطان پرستن. مال آمریکی جنوبی یا بقول دوستمون لاتین. آهنگشونم فقط موسیقیش قشنگه متنش مزخرفه

مرسي . متني ازشون ندارين ؟

MM-Aquarius
29-08-2008, 16:16
تا جایی که من می دونم اصل این گروه از کشور آلمانه.گرچه ممکنه نژادشون آلمانی نباشه...در هر صورت تو اروپا فعالیت می کنند نه امریکا.

sina285
31-08-2008, 16:23
من که شخصا" خیلی ازشون خوشم میاد

kiwi
02-09-2008, 09:20
666 در انجيل شماره آيه‌اي هست كه در آن شيطان اولي گناه رو انجام ميره . همين

sin2x=2sinxcosx
03-09-2008, 08:48
هيچ کس يه عکس از گروهشون نداره ؟

arashbi2
04-09-2008, 07:13
چون اینجور اهنگ ها مخالف قوانین این سایت هست هرکی اهنگاشو داره یا لینک داره به من pm (پیغام خصوصی)بده میخوام فوری....

sin2x=2sinxcosx
05-09-2008, 15:13
چون اینجور اهنگ ها مخالف قوانین این سایت هست هرکی اهنگاشو داره یا لینک داره به من pm (پیغام خصوصی)بده میخوام فوری....

من دارم . ولي نمي تونم آپلود کنم . چون دايل آپي هستم .

Gita
06-09-2008, 22:21
سلام arashbi2 عزیز

شما میتوانید درخواست های خودتون برای چند نمونه آهنگ از این گروه رو در تاپیک درخواست تک آهنگ خارجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح نمایید.

البته اگر دنبال آلبوم های کامل گروه هستید، باید یک تاپیک جدا برای درخواست آن در بخش درخواست موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایجاد بفرمایید.

ممنون از توجهتون