ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق کسی که موسیقی گوش میکنه با بقیه؟

greenday33
28-08-2008, 09:53
به نظر شما چه فرقی بین کسی که موسیقی گوش میده با اونایی که گوش نمی دن داره؟

Vallio
31-08-2008, 18:29
اگر گرومپ گرومپ گوش بدی روی اعصاب و درست تاثیر میزاره (هیجانت بیشتر میشه) ولی اگر کلاسیک ایرانی یا خارجی معروف مثل بتهون یا مزارت یا ... گوش میدی به آرامش میرسی رپ هم جزو.......(سانسور شده)

Vallio
31-08-2008, 18:30
مگر کسی هست که موسیقی گوش نده؟

greenday33
01-09-2008, 09:09
هنوزم هستند کسانی که موسیقی گوش نمی کنند و به نظرشون هیچ فرقی نیست بینمون می خوام بدونم چه فرقی داریم با هم ؟ نظر بدین!

amin2000
01-09-2008, 17:09
بیشتر کسایی که موسیقی گوش میکنن شاد ترن

مثل من که خیلی شادم :1: خیلی هم زیاد آهنگ گوش میدم
و یکی از دوستان که از موسیقی خوشش نمیاد و خیلی ..... کنس هست

FarzadSport
01-09-2008, 21:16
سلام دوستان...
به نظر من موسیقی داریم تا موسیقی...
هر کسی نسبت به علایق و رفتارهای روانشناسی و اجتماعی خودش از سبک خاصی از موسیقی لذت میبرد و به نظر من بهتر بود به بررسی تفاوت کسانی که موسیقی را میشنوند با کسانی که موسیقی را گوش میکنند میپرداختیم...
برای خود من محتوا و شعر خیلی مهم هست و به نظرم شعر اگه قدرتمند باشه حتی با یک آهنگ نسبتا معمولی هم میتونه موفق باشه البته آهنگ در جایگاه خودش بسیار نقش موثر و تاثیر گذاری رو بر شنونده داره...
در واقع به نظر من حتی همون سبک رپ هم که دوستمون گفتن برای بعضی از اوقات نیز میتونه موسیقی شنیدنی باشه همونطور که همه افراد به موسیقی سنتی گوش میکنند و ارزش های این سبک بر هیچ کسی پوشیده نیست و البته با موسیقی و ریتم های بندری هم گاهی لذت میبرند...

در واقع مهمترین عامل در شنیدن موسیقی فضا و زمینه روحی هست که در آن لحظه در آدم وجود داره و نیازی که با شنیدن اون موسیقی برطرف میشه...

به هر حال این نظر من بود ، ضمن اینکه خود من به اکثر سبک های موسیقی گوش میکنم و در هر سبکی هم آهنگ های مورد علاقه ی زیادی دارم...

موفق باشید...
فـــــــــــــــرزاد

:8::8::8:
:8::8:
:8:
:8::8:
:8::8::8:

Lovelyman
01-09-2008, 21:25
موسیقی کلا باعث به کار افتادن مغز میشه
این مسئله به من ثابت شده!

FarzadSport
01-09-2008, 21:27
موسیقی کلا باعث به کار افتادن مغز میشه
این مسئله به من ثابت شده!

کاملا درسته چون با شنیدن موسیقی مایعی در مغز ترشح میشه که باعث شادابی و نشاط انسان میشود...

vioman
02-09-2008, 03:48
به هیچ عنوان امکان نداره که موجودی بتونه بدونه موسیقی به زندگیش ادامه بده
حالا این موجود میتونه انسان باشه یا هر موجودی ، و این موسیقی میتونه ریتم تپش قلب باشه یا هر موسیقی دیگه ای:11:

greenday33
02-09-2008, 08:14
من هم به تمام چیزهایی که گفتید باور دارم و به نظر من کسی که موسیقی گوش میده مخصوصا آرومشو احساساتی تر و از یه پنجره ی دیگه ای به دنیا نگاه می کنه و درکش هم بیشتر میشه!برای من هم محتوای شعر خیلی مهمه و به نظر من مهمترین قسمت محتواست.
ولی واقیعتش من رپ رو زیاد به عنوان موسیقی قبول ندارم ولی من هم گاه گاهی گوش میدم!با تشکر از همه کسانی که در این نظر خواهی شرکت کردند!

afshinjj
02-09-2008, 21:12
به نظر من موسيقي قسمتي از زندگي رو براي همه تشكيل ميده و بهترين مسكن براي ناراحتي و فكر و خيال هست
يك موسيقي ملايم مي تونه ادم رو از استرس در بياره و بهش آْرام بده
يك موسيقي تند مي تونه ادم رو از افسردگي دربياره
و خلاصه مي تونه مشكلاتي رو كه خيليها دارن رو رفع كنه
ولي بعضي از افراد به اون توجه نمي كنن براي اين مشكلات هر قرص و دارو و دكتري رو ميشناسن
البته موسيقي مي تونه تو مشكلات روحي و رواني موثر باشه نه جسمي

و البته موضوع جالبيه ممنون

Atefe_72
04-09-2008, 15:32
کسی که موسیقی گوش میکنه شادتره البته بستگی به نوع موسیقیش داره!!

shervin D12
08-09-2008, 20:55
green day گفتم شما پانک دوست داری یه سر به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن

alil1369
08-09-2008, 22:04
اره واقعا درسته !
من بدون موزیک نمیتونم زندگی کنم !
روزانه میانگین 6 ساعت موزیک گوش میدم (یعنی یکجا ثابت میشینم یا میخوابم حال میکنم با اهنگ) از صبح هم که بیدار میشم ضبط م رو روشن میکنم !
صبح که بیدار میشم یه 30 دقیقه هدفون تو گوشم هست (قبل از پایین اومدن از تخت)
شبا هم همین طور مسواک ، شب بخیر بعد تو تخت بعدم هدفون تو گوش !!!!
خیلی ها از جمله خانواده نزدیکم بهم میگن تو معتاد شدی !!
واقعا یه جور اعتیاده !!!!
بیرون که میرم اگه Mp3 پلیرم رو با خودم نبرم خیلی سریع خسته میشم یا موقعی که دارم پیاده جایی میرم اگه هدفون تو گوشم باشه 10 کیلومترم برم خسته نمیشم ولی بدون اون سریع به نفس نفس زدن میوفتم
حتی وقتی میرم باشگاه انرژی م با موزیک 1000 برابر میشه

25 درصد زندگیم شده موسیقی !!!!!

Doctor.Freeman
09-09-2008, 01:16
حال و حوصله توضيح دادن ندارم چون فلسفش خيلي زياده
ولي به يقين موسيقي كاهنده نيرو آلفا هستش .
حالا آلفا چيه خودتون برين در بيارين . . :11:

franch
09-09-2008, 09:50
كسي كه موسيقي گوش ميكنه فقط كمي احساسي تره.
ولي كلا هيچ فرقي باهم ندارن.

mostafaeshghi
10-09-2008, 00:57
حال و حوصله توضيح دادن ندارم چون فلسفش خيلي زياده
ولي به يقين موسيقي كاهنده نيرو آلفا هستش .
حالا آلفا چيه خودتون برين در بيارين . . :11:

خب دوست عزیز شما که حال و حوصله نداری برای چی اینجا مختصر توضیح میدی ! خب حداقل یه لینکی چیزی بگذار تا استفاده کنیم !

به نظر من موسیقی یه سری مزایا و معایب داره که با توجحه استفاده هایی که ما از موسیقی داریم و نوع آهنگهایی که استفاده میکنیم باید بگم که 90% در معایب موسیقی هستیم !

البته این مبحث خیلی مفصل و گسترده است که نظرات دینی و فلسفی و علمی مفصلی را میطلبه که خب مطمئنا طرفداران و مخالفان زیادی داره !

Doctor.Freeman
16-09-2008, 02:25
خب دوست عزیز شما که حال و حوصله نداری برای چی اینجا مختصر توضیح میدی ! خب حداقل یه لینکی چیزی بگذار تا استفاده کنیم !

به نظر من موسیقی یه سری مزایا و معایب داره که با توجحه استفاده هایی که ما از موسیقی داریم و نوع آهنگهایی که استفاده میکنیم باید بگم که 90% در معایب موسیقی هستیم !

البته این مبحث خیلی مفصل و گسترده است که نظرات دینی و فلسفی و علمی مفصلی را میطلبه که خب مطمئنا طرفداران و مخالفان زیادی داره !

گفتي مزايا ... !
فقط ميتونم بگم كه هيچ مزايايي نداره .
2 نوع موسيقي داريم در روانشناسي و هيچ كاري به سبك و سياقش نداريم :
1 - موسيقي كاهنده قدرت آلفا
2 - موسيقي كه هيچ اثري بر روي آلفا ندارد
منظور از 1 از قول دين لهو و لعب و غنا هستش .
منظور از 2 موسيقي كه هيچ تاثيري بر روي افكار شما نذاره . مثلا موسيقي كه لايته و توي كافي شاپ ميذارن . شما دقت كن كه هيچ نوع موسيقي نيست كه تاثير مثبت بذاره و ... !

اگه بيشتر سوال داشتي اين ايميل من PM بذار : ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:11:

pedramch
16-09-2008, 02:43
جای دیگه این حرفو نزنیا!!!!
واقعا زندگی بدون موسیقی هیچه.
من خودم در روز تقریبا 4-5 ساعت موسیقی گوش میدم و میزنم و میسازم و میخونم و .....

pedramch
جای دیگه این حرفو نزنیا!!!!
واقعا زندگی بدون موسیقی هیچه.
من خودم در روز تقریبا 4-5 ساعت موسیقی گوش میدم و میزنم و میسازم و میخونم و .....

vahid_vaezinia
بستگی داره به سبک موسیقی و متن و خواننده !
ولی قالبا کسانی که موسیقی پاپ یا سنتی گوش می کنن از روحی با نشاط برخوردارند !

greenday33
16-09-2008, 16:21
خوب من منظورم اون موسیقی نیست که کیفیت نداشته باشه و اون دسته رو جز موسیقی نمیدونم!

chessmathter
16-09-2008, 16:46
کسی که موسیقی گوش نمیده خشکه احساسشو نمیتونه ابراز یا بیان کنه و همیشه سرده .

nafe-bandar
20-09-2008, 23:44
مگه میشه کسی موسیقی گوش نده؟
مثلا خیلی از آهنگ هایی که تو تلویزیون پخش میشه !
مگه اسمش موسیقی نیست؟
یعنی اگر موسیقی پخش شه گوشتون رو میگیرید؟
یا خاموش می کنید؟
کانال عوض میکنید؟

بــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــه سیاسی حرف زدیم :31:

Gilopa
21-09-2008, 00:15
متاسفانه کسایی که حرفه ای به موسیقی گوش میدند افکارشون با بقیه متفاوته که نمیتونند درکت کنند و کمی من رو به شخصه منزوی کرده احساس میکنم با هم سن و سالام یا دوروبریام متفاوتم نمیتونند درکم کنند.. مخصوصا کسی که موزیکه خارجی زیاد گوشی میده دوروبره ایرانی نمیره!

nima_949
21-09-2008, 00:23
موسیقی خوب این روزا کم پیدا میشه برای همین بعضی از موسیقی اونور ارزش گوش کردن داره

Doctor.Freeman
21-09-2008, 02:00
مگه میشه کسی موسیقی گوش نده؟
مثلا خیلی از آهنگ هایی که تو تلویزیون پخش میشه !
مگه اسمش موسیقی نیست؟
یعنی اگر موسیقی پخش شه گوشتون رو میگیرید؟
یا خاموش می کنید؟
کانال عوض میکنید؟

بــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــه سیاسی حرف زدیم :31:

عذر میخوام . بحث سره مجاز و غیر مجاز بوودن موسیقی نیست . مثله تاثیر موسیقی رو انسانه نه عرف جامعه ...
که بنده تو پست 15 و 18 یه خورده جوابو دادم و گفتم که اگر مشکلی ( سوالی ) واستون پیش اومد با من در میون بزارین :11:
Doctor.Freeman@Yahoo.com

Doctor.Freeman
21-09-2008, 02:03
متاسفانه کسایی که حرفه ای به موسیقی گوش میدند افکارشون با بقیه متفاوته که نمیتونند درکت کنند و کمی من رو به شخصه منزوی کرده احساس میکنم با هم سن و سالام یا دوروبریام متفاوتم نمیتونند درکم کنند.. مخصوصا کسی که موزیکه خارجی زیاد گوشی میده دوروبره ایرانی نمیره!

اینی که شما میگی غرب زدگیه و ریشه اش از موسیقی نیست . میتونه از فیلم از اطرافیان و از هر چیزی تاثیر بگیره . وگرنه شما با سنتی هم میتونی فاز بگیریو بقیه رو آدم حساب نکنی

pandemonium
21-09-2008, 03:26

جانا سخن از زبان ما میگویی...

واقعا در منزوی کردن آدم تاثیر بسزایی میذاره ...

-------------
از هدفون فراتر نمیتونم برم ...

فقط وقتی که دیگه هیچ کی تو خونه نیست میرم از اسپیکر آهنگهامو گوش میکنم .
با صدای بلند : دیگه کسی نیست مزاحمم بشه ...

در حالیکه خود هم خونه ای هام با راحتی خیال به آهنگهای پاپ - 6/8 و لس آنجلسی خودشون مدام با اسپیکر تو خونه گوش میدند ...
و من بدم میاد حالم بهم میخوره از آهنگهای اینها ... ولی نمیتونم زیاد گیر بدم ...چون در اقلیتم .
هدفون میذارم تو گوشم که چرت و پرت های اینا رو نشنوم ...میرم تو دنیای خودم و آهنگ های خودم ...

-

greenday33
22-09-2008, 09:19

سلام میشه بگین منظورتون از موسیقی حرفه ای چیه؟

greenday33
22-09-2008, 09:25
جانا سخن از زبان ما میگویی...

واقعا در منزوی کردن آدم تاثیر بسزایی میذاره ...

-------------
از هدفون فراتر نمیتونم برم ...

فقط وقتی که دیگه هیچ کی تو خونه نیست میرم از اسپیکر آهنگهامو گوش میکنم .
با صدای بلند : دیگه کسی نیست مزاحمم بشه ...

در حالیکه خود هم خونه ای هام با راحتی خیال به آهنگهای پاپ - 6/8 و لس آنجلسی خودشون مدام با اسپیکر تو خونه گوش میدند ...
و من بدم میاد حالم بهم میخوره از آهنگهای اینها ... ولی نمیتونم زیاد گیر بدم ...چون در اقلیتم .
هدفون میذارم تو گوشم که چرت و پرت های اینا رو نشنوم ...میرم تو دنیای خودم و آهنگ های خودم ...

-

سلام میشه بگین شما چه نوع سبکی گوش میدین آهنگهای پاپ به نظرتون مسخره ست؟و یه نمونه از این چرت و پرت ها برامون مثال بزنین!

pandemonium
22-09-2008, 12:08
سلام میشه بگین شما چه نوع سبکی گوش میدین آهنگهای پاپ به نظرتون مسخره ست؟و یه نمونه از این چرت و پرت ها برامون مثال بزنین!

دقیقا در اون پستم نوشتم چه نوع پاپ هایی : 6/8 - لس آنجلسی

از من که نه - از افراد خبره بپرسید این گونه آهنگها چه ارزش موسیقیایی دارند ؟

------------------------

خودم سبک های مختلف و متنوعی گوش میدم :

-راک
-بلوز
-کلاسیک
-الکترونیک (نیو ایج و...)
--متال (زیر سبک های خاصی مثل سمفونیک - دووم - گوتیک - فولک - پاور -و تا حدی هوی)
- World Music
- کانتری
-بعضی پاپ های درست حسابی تر...
و
...

در یک کلام :
تقریبا همه سبکی بجز

- رپ
- پاپ های 6/8 و لس آنجلسی

از رپ بیشتر از همه بدم میاد .
-----------------

pandemonium
22-09-2008, 12:19

ایشون نگفتند " موسیقی حرفه ای " !

نوشتند "حرفه ای موسیقی گوش دادن"

.

Gilopa
22-09-2008, 19:05

یعنی اینکه نری بیهوده به موزیک گوش ندی.. یعنی اینکه از هر ژانری آهنگ گوش داده باشی و بعد ژانره مورده علاقت رو انتخاب کنی یعنی اینکه به لایریک به ساز به آهنگسازی توجه داشته باشی .. نه اینکه مثله خیلی از هموطنایه گلم فقط به فکره یه صدا یا یه آهنگ اونم یا یه ارگه ساده باشی! نمیدونم درده من تو موزیک بالاتر از این حجرفاست! بیخیال رفیق.و.و به حرفایه رفیقمون در پسته بالا دقت کن میفهمی چی میگم:11:

Gilopa
22-09-2008, 19:17
اینی که شما میگی غرب زدگیه و ریشه اش از موسیقی نیست . میتونه از فیلم از اطرافیان و از هر چیزی تاثیر بگیره . وگرنه شما با سنتی هم میتونی فاز بگیریو بقیه رو آدم حساب نکنی

نه عزیزه من .. اشتباهه ما ایرانیها همینجاست .. چرا نمیخوایم قبول کنیم که موسیقیه سنتی قوی اما در حوزه سنیه خاصه.. من خودم از طرفدارانه شهرامه ناظریم اما رک میگم هر چقدرم طرفدارش باشم باز سراغه راک میرم که با زائقم بیشتر میخونه.. نظره شخصیه ! نباید بگیم چون وطنیه یعنی بهتر از غربیه! واقعیت رو نگاه کنیم

درده امثاله من یکیشون همین حرفهایه امثاله شماهاست! ناراحت نشیدا اما قبول کنیم چون خیلیهامون در درکه لایریکهایه موسیقیه خارجی دچاره مشکلیم این حرف رو میزنیم:46:
. متاسفانه تا همین چندین ساله پیش سازه رسمیه کشور در موسیقیه پاپه ایران ارگ بود!
ارگ ساده ترین و ابتدایی ترین ساز درجهانه به نظرم .. تو ایران فقط به صدا اهمیت داده میشه هنوز نتونستیم متوجه بشیم که موسیقی در درجه اول یعنی آهنگسازی و سپس در درجه بعدی صدا .. تو کشوره ما طرف یه ارگ میگیره دستش یه آهنگه ساده میسازه اما چون صداش قشنگه معروف میشه اما یه نفر دیگه میاد ماها رو آهنگش کار میکنه اما چون صداش خیلی بابه میله ملت نیست اصلا سراغش نمیرند!

هنوز فرهنگه آهنگسازیه قوی و مستحکم در ایران وجود نداره البته اینم باید قبول کنیم که حکومته حاکم بر کشور بیتاثیر در این مساله نیستش! پس ربطی به غرب زدگی نداره موضوع آهنگسازیه ضعیف + شعره بی محتوا و پوچه که در کشوره ما رواجه زیادی داره .. و باز هم باید استثنائاتی در این زمینه قائل شد .. افرادی هستند که واقعا به صورته حرفه ای به موسیقی در ایران توجه دارند !

Gilopa
22-09-2008, 19:23
وگرنه شما با سنتی هم میتونی فاز بگیریو بقیه رو آدم حساب نکنی

نمیدونم چرا چنین برداشتی کردی ! اما بنده یه شخصه آدمی هستم که آرومم و دنیایه خودم رو هم دارم فکر نمیکنم ربطی به آدم حساب کردن داشته باشه! داره؟ منظورم اینه که افکارم با بقیه متفاوته و خیلیهاشون نمیتونند درکم کنند .. پس منم بهشون کاری ندارم چون باعثه آزاشونم .. آیا این حق رو ندارم که واسه دنیایه خودم ارزش قائل باشم؟

greenday33
23-09-2008, 08:54
مرسی از اینکه جواب دادید من هم حدس زدم منظورتون اینه!
شما را درک می کنم راست میگید خیلی ها همین کارو میکنن و حتی خیلی از خواننده ها با اینکه موسیقیشون آشغال جایزه ها و پولهای کلانی دریافت میکنند و به نظر من الان در سال 2008 موسیقی در بدترین جاشه حداقل سبکی که من گوش میکنم! اینو فقط من نمیگم!
من هم چیزهایی که به دلم نچسپه رو گوش نمیدم سخت انتخاب میکنم ولی به نظرم چیزهایی که گوش میکنم ارزش موسیقی رو درونشون دارن!

nist engar2
09-12-2008, 02:02
فقط میتونم بگم که موسیقی برترین هنره به گفته نیچه که تاریخ رو به دو نیم کرده
در موسیقی همه اصول زیبایی شناختی مثل هارمونی و هژمونی و انواع و اقسام پیچیدگی هایی وجود داره که تقریبا میشه کفت که هیچ هنره دیگه ای همچین ویژهگی هایی وجود نداره اگه کسی به دنبال هنر ناب باشه حتما به دنبال موسیقی میره چون هر چیزی رو میشه توش جستجو کرد به شرطی که روش وقت بزاری

Rock Magic
09-12-2008, 11:37
به نظره من جدای از ارزش گذاری بر روی موسیقی باید اول به این نکته توجه داشت که هر نوع موسیقی مکان و حال و هوای خودش رو میطلبه

Scary Feelings
09-12-2008, 14:12
والا فرق ما که رپ گوش میکنیم با بقیه اینه که به ما میگن شیطان پرست:41::19:ولی من واستون رپ میارم که خیلی احساسی باشه...نمیدونم چرا وقتی میگی رپ همه به یاده فحش و شیطان پرستیو شوک و..... می افتند:13:

separate
09-12-2008, 19:51
من که فکر نکنم اینجا کسی بتونی کسی رو پیدا کنی که موزیک گوش نده...البته فرق زیادیم بین نوع موزیک هایی که گوش میدیم هست. فرض بر اینکه متالیست ها شیطان پرستند! در واقع عقاید آدم ها هم به نوعی با موزیکی که گوش میدن گره خورده کسی که فیلم کلاسیک دوست داره به احتمال زیاد موزیک کلاسیک میپسنده و نتیجه اینکه به دنبال آرامشه بر عکس متال

TheR0ck
09-12-2008, 23:58
من که فکر نکنم اینجا کسی بتونی کسی رو پیدا کنی که موزیک گوش نده...البته فرق زیادیم بین نوع موزیک هایی که گوش میدیم هست. فرض بر اینکه متالیست ها شیطان پرستند! در واقع عقاید آدم ها هم به نوعی با موزیکی که گوش میدن گره خورده کسی که فیلم کلاسیک دوست داره به احتمال زیاد موزیک کلاسیک میپسنده و نتیجه اینکه به دنبال آرامشه بر عکس متال

البته این حرف شما عمومیت نداره.به این صورت که افراد بسیاری هستن که هنگام جستجو برای دستیابی به سرگرمی مورد علاقشون عقایدشون رو وارد کار نمیکنن،که این مورد توی موسیقی خیلی بیشتر صدق میکنه.برای مثال خود من وقتی به آثار گروهی مثل Bathory و یا MoonSpell گوش میدم دال بر این نیست که من عقاید شیطان پرستی و ضد مسیح دارم...در موسیقی چون ما دو راه برای انتقال فکر و هدف داریم نمیشه با قاطعیت حرف شما رو زد...یکی از راه‌ها کلام ِ توی موسیقی هست و دیگری هم اون چیزی هست که بهش میگیم آهنگ ... کسی که برای مثال به کارهای گروه Immortal علاقه داره،خب این علاقه دلیلش میتونه چیزی جز مفهوم کلام باشه و اون شخص شاید صرفا به موسیقی ِ Immortal علاقه داشته نه به افکار!این قضیه شامل سینما هم میتونه باشه(البته کمتر).با این تفاصیر حرف شما نمیتونه جامعیت داشته باشه...در واقع اگه رک‌تر بگم اصلا جامعیت نداره و با شرط و شروط میتونه قابل تصویب باشه.
با تشکر.

separate
14-12-2008, 21:47
خب کسی که علاقه ای به شیطان پرستی(حالا مثلا دیگه)نداره چرا میره راس آهنگای شیطان پرستی گوش میده؟ عجبا

درباره اون 2 راه شما هم این که تنها نوع موزیکی که به قولی گقتنی به قول شما راه اول (متن ) باعث جذب اون نیست فقط و فقط پاپ هست و بس که الحمدلله تنها موضوعی که بهش نمیپردازه شیطان پرستیه...

البته باب گفتگو ابلیس نیست ولی در مورد اینکه یه نفر به چه نوع موسیقی گوش میده ارتباط زیادی با افکار و شخصیتش داره اصلا وقتی میگیم کسی موسیقی گوش میده یا نمیده هم به شخصیتش برمیگرده و در بین سبک های مختلف تقسیم میشه..مثلا یه حاجی که بخواد رپی رو گوش بده که توش پره فش و ...!

mm00
14-12-2008, 21:55
یعنی هرکی مثلا slipknot گوش میده شیطان پرسته؟!!:18:

Rock Magic
15-12-2008, 15:42
این استدلال خیلی عجیبه
یعنی چی کسی که متال گوش میده از عقایدش حتما مثه اون هنرمند یا خالق اثر هستش یا عجیب تر از اون اینی که گفتی کسی که فیلمه کلاسیک سینمایی میبینه موسیقی کلاسیک هم گوش میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موسیقی هم یه هنر چه فرقی میکنه .. وقتی نقاشی های دالی رو میبینی و خوشت میاد با اون از لحاظ عقیدتی یکی هستی!؟

Doctor.Freeman
17-12-2008, 15:34
بنده تو این تاپیک اکثر بحث ها رو رد میکنم و بازم میگم اگه مشکلی هست پست های 15-18-27-28 رو بخوونین و اگه حل نشد به این ایمیل PM بزنین . :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:11:

Rock Magic
17-12-2008, 17:39
فکر کنم شیطان متال رو اختراع کرد!!!!!!!!!!!!

thecrow
13-01-2009, 16:32
جواب سوال اين تاپيك رو سعدي تو دو تا بيت گفته

اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب
گر حالتي نيست تورا كژ طبع جانوري

اين بحث هاي شيطاني شما هم جاش اينجا نيست لطفا ادامه نديد

pandemonium
21-01-2009, 19:43
خب من هم با این موافقم که کلا تمایز هست بین کسانی که آهنگ گوش میدند با کسانی که گوش نمیدند .(اسم از موسیقی نبردم)

ولی به نظر من این تمایز حتما در جهت مثبت نیست .

کسانی که اهل آهنگ گوش دادن نیستند جایگاهشون بسیار رفیع تر هست از کسانی رو که آهنگهای بسیار سطح پایین و مبتذل گوش میدند و غرق در ابتذال این نوع کارها هستند و مرتب برای خودشون هم توهم میزنند که "ما اهل موسیقی هستیم ! موسیقی گوش میدیم" !! و خودشونو تحویل میگیرند !

نمونش از همین خدمات صوتی که تاکسی ها و مسافرکشهای شخصی هم زیاد به مسافرانشون سرویس میدند ...

به شخصه برای کسانی که موسیقی گوش نمیدهند احترام بسیار بیشتری قائلم تا این دسته از آهنگ گوش کن ها .
(پس لطفا کسانی رو که اهل آهنگ گوش کردن نیستند رو در این تاپیک با القاب آنچنانی توصیف نکنید که اینها شرف دارند بر بسیاری از آهنگ گوش کن ها )

پس لزوما همه کسانی که آهنگ گوش میدند نسبت به کسانی که اهلش نیستند برتری ندارند .

وقتی میشود برتری قائل بود برای دوستداران موسیقی - که چیزهایی که گوش میدهند اصلا ارزش موسیقیایی داشته باشد .

.

Prima1001
23-01-2009, 02:36
در ابتدا کاملا موافق دوستانم هستم که بحثی در موارد شیطانی یا اصولا توهین به هر هنرمندی نشه:41:

در ادامه ...

خوب چرا ما باید فکر کنیم همیشه اونایی که اهل موسیقی هستن آرامش بیشتری دارن؟ یا بهترن یا روحیه خوبی دارن؟

مسلمه که اهل موسیقی از موسیقی لذت میبرن و افراد دیگر از هر چیزی و هر هنری که مطابق با روحیات خودشون هست، پس من به شخصه قادر نیستم دو چیز متفاوت رو با هم مقایسه کنم تا ببینم من با اونی که اهل موسیقی نیست چه فرقی دارم..

کاش...

سوال اینگونه مطرح میشد که بین افراد اهل موسیقی با سلایق متفاوت سبکی چه فرقی هست؟

علیرضا
23-01-2009, 04:32
من از شنیدن یک قطعه موسیقی زیبا همون قدر لذت میبرم که یک نفر شاید از بودن در دشتی سرسبز و زیبا لذت ببره . حتی خیلی بیشتر .

هیچ تصویر و منظره و طعم و بو و جنسی تا بحال نتونسته به اندازه ی یک صدای زیبا ، منو محو خودش کنه .

و تو سبک های مختلف اهمیت آهنگ یا شعر متغیره .

خودم یکم بیشتر به آهنگ اهمیت میدم .