مشاهده نسخه کامل
: تاپیک ویژه بحث پیرامون گوشی های جدید سونی اریکسون -کانسپت ها و شایعات
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جديد ترين آخبار از UIQ اين است كه اين شركت به ورشكستگي رسيد.
سلام بر بکس
ما که خیلی کم به کم سر میزنیم
آقا این هیکارو واکمن 8 مگایی که ال سی دی تاچ داره ؟؟؟
پس این 12 مگایی ه چی ؟؟ اونم واکمن 4 و 8 گیگ حافظه و لمسی و سیستم عامل داره ؟؟
mostafa<>khan
07-01-2009, 00:16
من که قاطی کردم کی هیکاروه؟کی کاکروهه؟کی اکس تو میشه؟!
فقط چیز هایی که ازx2 شنیده ام اینهاست مخض یاد اوری بگم:
cam to 5mp CCD
S60
walkman player 4.0
,8gb
amoled screen
30 fps video record
finger touch
چیزی هم مونده؟
مصطفی تو که بدتر کردی
علاوه بر هیکارو و واکمن 8 مگایی (که احتمالآ همون هیکارو هست) و 12 مگاپیکسلی !!! ایکس تو رو هم کشیدی وسط
خیلی جالب شد =))
SAEED_BARCELONA
07-01-2009, 18:14
پسر چه خر تو خری شده. اینse نمیتونه یه دفه معرفیکنه؟ حتما باید 2-3 ماه بزارمون تو کف؟
ولی مشخصات x2 هم باحاله ها.
طبق معمول باید بگیم، میخریم:دي
جديد ترين آخبار از uiq اين است كه اين شركت به ورشكستگي رسيد.
من هم شنیدم این خبر رو
خیلی ناراحت کنندست که سیستم عامل به این خوبی دیگه منتشر نشه !
sunrise07
07-01-2009, 22:51
Cam to 5mp ccd
s60
walkman player 4.0
,8gb
amoled screen
30 fps video record
finger touch
چیزی هم مونده؟
اینا که با هم جور در نمیاد
تا اونجاییی که میدونم و بحث میشه سری ایکسپریا از ویندوز موبایل استفاده می کنند نه سیمبیان اونم سری 60
این اس ای دیگه واقعا داره شورشو در میاره کی میخواد سر عقل بیاد؟ داره رو اعصابم پیاده روی می کنه
sunrise07
07-01-2009, 22:58
دوستان کسی خبر نداره سونی اریکسون کی میخواد دست از سر این اینترفیس مزخرف گوشیهای جاواش برداره؟ همشون عین همند اون زمان کا750 داشتم وقتی کا770 خریدم انگار نه انگار مثلا گوشی جدید خریدم از نظر نرم افزار همون بود سی905 هم چیزی که مشخصه همون اینترفیس رو داره اینجوری فایده نداره نمی دونم این مدیران سونی چیکار می کنند اگه به حرف من بود بچه های همین تاپیک رو میکردم مدیر بخش طراحی و مدیر فروش و مدیر قسمت استراتژی و رییس کل سونی اریکسون !!
mostafa_khan001
08-01-2009, 00:51
cam to 5mp CCD
S60
walkman player 4.0
,8gb
amoled screen
30 fps video record
finger touch
چیزی هم مونده؟
اقا من نمیدونم این مصطفی خان تقلبیه کیه!:5:هر 2 سال یه بار میاد پست میده و با همون پستش کل تاپیک رو میریزه به هم با اطلاعاتش!!!
من شرط میبندم این اقا نفوذی اسراییله:27:
من کاملا اطلاعات پست بالا رو تکذیب میکنم:18: و اینها رو کدذب مخض قلمداد میکنیم.صلوات!!:31:
مصطفی خان اصلی:11:-مدیر قسمت استراتژی سونی اریکسون(با توجه به پست پایین:27:)
بچه های همین تاپیک رو میکردم مدیر بخش طراحی و مدیر فروش و مدیر قسمت استراتژی و رییس کل سونی اریکسون !!
من که معرف حضور دوستان هستم:5:
حامد مدیر فروش:8:
ارمین مدیر طراحی(واقعی و فیک):20:
حمییییییییییییییییییییییی ییییید مدیر سونی اریکسون:21::10:
دوستان عزیز من دیگه غرضی ندارم! این شما و این حمید مدیر جدید se...دست بزنید تا بیان رو سن
(همین جوری که تماشاچی ها منتظر ورود حمید هستن.یه سری تماشاچی نفوذی نوکیا هم میگن"حمید باید برقصه"!!!)
شما به دست زدنتون ادامه بدین تا حمید بیاد:27:
نا امید نشین دست بزنید...میاد الان
..........
Original Titan
08-01-2009, 10:59
اين هم يه گوشيه خوشگل ديگه از سوني اريكسون:
اسمش W508 هست و 1 گيگ كارت روشه و شيك كنترول هم داره! رقص نور هم داره :31: تازه دوربينش هم 3.2 هستش
خداييش خيلي خوشكله
nakhordemast
08-01-2009, 14:21
اين هم يه گوشيه خوشگل ديگه از سوني اريكسون:
اسمش w508 هست و 1 گيگ كارت روشه و شيك كنترول هم داره! رقص نور هم داره :31: تازه دوربينش هم 3.2 هستش
خداييش خيلي خوشكله
این لوس بازیا از سونی بعیده...
armin_goooodboy
08-01-2009, 14:49
شاید واسه ژاپن باشه اینم
خب c510 رسما معرفی شد
صفحه نمایش 2.2 اینچی qvga
تشخیص چهره و لبخند و...
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب 2تا واکمن هم معرفی شد w715
که wi fi و gps و dlna داره و همین طور شیک کنترل و جی سنسور
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومیش هم w508 هست که فتوکپی دبل980 هست
یه خبر دیگه هم اینکه تغییراتی تو ورژن جدید c905 ایجد میشه از جمله
تشخیص لبخند
وی فاندر جدید
sms چت
YouTube client
hamed1297
08-01-2009, 20:52
یه خبر دیگه هم اینکه تغییراتی تو ورژن جدید c905 ایجد میشه از جمله
تشخیص لبخند
وی فاندر جدید
sms چت
youtube client
این رو خوب اومده se.
hamed1297
08-01-2009, 20:59
پسر چه خر تو خری شده. اینse نمیتونه یه دفه معرفیکنه؟ حتما باید 2-3 ماه بزارمون تو کف؟
ولی مشخصات x2 هم باحاله ها.
طبق معمول باید بگیم، میخریم:دي
تا 1 ماه دیگه توی بارسلون صبر کنید همه معرفی میشن.
من هم شنیدم این خبر رو
خیلی ناراحت کنندست که سیستم عامل به این خوبی دیگه منتشر نشه !
متاسفانه درسته.
اینا که با هم جور در نمیاد
تا اونجاییی که میدونم و بحث میشه سری ایکسپریا از ویندوز موبایل استفاده می کنند نه سیمبیان اونم سری 60
این اس ای دیگه واقعا داره شورشو در میاره کی میخواد سر عقل بیاد؟ داره رو اعصابم پیاده روی می کنه
سری X فقط منحصر به windows mobile نیست و احتمالا در آینده هم Android و غیره بهش اضافه بشه.
دوستان کسی خبر نداره سونی اریکسون کی میخواد دست از سر این اینترفیس مزخرف گوشیهای جاواش برداره؟ همشون عین همند اون زمان کا750 داشتم وقتی کا770 خریدم انگار نه انگار مثلا گوشی جدید خریدم از نظر نرم افزار همون بود سی905 هم چیزی که مشخصه همون اینترفیس رو داره اینجوری فایده نداره نمی دونم این مدیران سونی چیکار می کنند اگه به حرف من بود بچه های همین تاپیک رو میکردم مدیر بخش طراحی و مدیر فروش و مدیر قسمت استراتژی و رییس کل سونی اریکسون !!
اتفاقا گوشی های جاوای سونی اریکسون مرتب داره بهشون امکانات اضافه میشه.البته از همون شکل و ظاهر قبلی استفاده میشه.با گرافیک بالاتر/قابلیتهای انیمیشن فلش/تغییرات تم و ...
در ضمن بقیه برندها هم همینطور هستن.
sunrise07
08-01-2009, 21:45
تا 1 ماه دیگه توی بارسلون صبر کنید همه معرفی میشن.
متاسفانه درسته.
سری X فقط منحصر به windows mobile نیست و احتمالا در آینده هم Android و غیره بهش اضافه بشه.
اتفاقا گوشی های جاوای سونی اریکسون مرتب داره بهشون امکانات اضافه میشه.البته از همون شکل و ظاهر قبلی استفاده میشه.با گرافیک بالاتر/قابلیتهای انیمیشن فلش/تغییرات تم و ...
در ضمن بقیه برندها هم همینطور هستن.
امیدوارم دیگه تو mwc سونی چند تا گوشی شاخ معرفی کنه تو ces که چند تا از رده متوسط معرفی کرد
تا اونجایی که من شنیدم سری ایکس برای ویندوز موبایل شدند البته شاید از اندروید هم استفاده کنن که امیدوارم استفاده کنن! اما قطعا از سیمبیان سری 60 استفاده نمی کنند!!!!
شما این حرفتو از کجا داری میزنی؟ یه نگاه به گوشیهایی سامسونگ و الجی بنداز
درسته اس ای ساپورت جاواش خیلی خوبه ولی بزودی بقیه برند ها هم بهش میرسند شاید تنها عاملی که باعث شد گوشی خوشگلی مثل f480 رو نخرم همین جاواش بود ولی خداییش اس ای چه امکانات قابل توجهی به گوشیهاش اضافه کرده؟ چیزایی که من انتظار دارم اس ای به گوشیهاش اضافه کنه ایناست
1. قابلیت خوندن فایل های افیس و pdf
2. قابلیت تغییر شکل ایکون ها بوسیله عوض کردن تم( نه اینجوری که الان داره و فقط میشه چند تا تم فلش پیش فرض رو لتخاب کرد)
3. اضافه کردن تنظیمات امنیتی بهتر نظیر قفل گذاشتن رو منو های گوشی ( تو این زمینه واقعا گوشیهای اس ای ضعیفند )
4. قابلیت خوندن فایلهای ویدئویی divx
5. اینکه داغ دل همست که اس ای فیلمبرداری با کیفیت vga بزاره لااقل رو گوشیهای سایبر شاتش! همه برند ها دارند میرند سراغ فیلمبرداری با کیفیت های بالاتر !!!
اگه سی 905 این امکانات رو داشت یه لحظه هم تو خریدش شک نمی کردم
hamed1297
08-01-2009, 22:18
حرف شما درست.
مواردی که گفتید واقهعا نقص حساب میشه.
من منظورم مواردی مثل اضافه شدن DLNA ,WiFi, حالتهای مختلف نمایش منو اصلی.موارد مشابه به واکمن جدید مثل W905 ...
در مورد پخش DivX هم که باید لایسنسش رو بگیرن.
فیلم برداری و ... که حق با شماست.
nakhordemast
09-01-2009, 03:11
خدا قوت مشهدی اریکسون میبینم که به دسته بیلت روبان زدی....
SAEED_BARCELONA
09-01-2009, 19:57
بچه ها مثل اینکه این W508 هم shake control داره هم Gesture control. یعنی چی؟ با یه اشاره چیکار میکنه برامون؟
جلل خالق
همه شرکتها توی CES بهترین محصولاتشونو معرفی میکنن SE محصولات خزشو معرفی میکنه.
hamed1297
09-01-2009, 20:09
Gesture contro واسه این هست که مثلا گوشی زنگ میزنه و شما میخوای گوشی رو mute کنید.کافی هست دستتون رو جلوی گوشی تکون بدید تا صدا قطع بشه یا زمانی که آلارم گذاشتید و صبح گوشی داره زنگ میزنه.شما هم حس نداری بلند شی و دکمه off رو بزنی.خیلی راحت دست تکون میدی و غیر فعالش میکنی.
در ضمن SE داره روی این قابلیت کار میکنه که بشه کارهای زیادی رو با اون انجام داد.
shake control هم که میدونی چی هست و مخصوص سری W هست.
SAEED_BARCELONA
09-01-2009, 23:30
عجب چیز باحالی.
کم کم باید با گوشیهای se پانتومیم اجرا کنیم:دي
Original Titan
10-01-2009, 12:53
banner-21
Sony Ericsson’s CEO, Hideki Komiyama, predicts that the cell phone market during 2009 will be very tough, the main reason for this being the low consumer demand due to the global economy crisis. Despite that, in an interview with Reuters at this year’s CES, he stated that “others are falling apart but we are holding up,” referring to their main competitors, such as Nokia, Samsung and LG. He also points out that, despite the fact that they overtook Motorola’s No.3 place in the mobile phone maker leaderboard in the third quarter, their shipments volume wasn’t all too different in comparison to the previous quarter. Rather, he attributes their change of position to competitors’ weak performance. That’s why they’re waiting for the Q4 earnings report, in order to make official estimates about 2009.
Here comes the good part, though. They’d realised that they haven’t exactly reached those profit margins in the low-double-digit percentage range they’ve been targeting since 2007. That’s why they’re rethinking their sales strategies. They plan on releasing more high-end devices, rather than the less profitable low-end ones, even if it means releasing less products than originally planned. They’ve been doing exactly the opposite the last 2 years.
He also hinted that they’re developing some kick-ass smartphones for 2010, but refused to give any further info. “At this moment we’re under heavy rain. You have to look for shelter. But when you’re in the shelter you start preparing, for a recovery”, he said. Hit the source link for more info.
بچه ها سوني وحشي شده!!
نوشته مي خواد درست برعكس دو سال قبلش عمل كنه . تغيير سياست توليد گوشي هاي Low-end كم سود به سياست توليد گوشي هاي high-end
armin_goooodboy
10-01-2009, 13:01
عجب چیز باحالی.
اینو خیلی وقته داره
تو گوشی w380 چنین قابلیتی رو گذاشته
خودم کار کردم این قابلیتش باحاله
اما به نظرم اگه بتونن گسترشش بدن خیلی بهتره
SAEED_BARCELONA
10-01-2009, 17:59
اینو خیلی وقته داره
واقعا داشت؟ پس چرا من تا حالا 2زاریم نیفتاده بود؟؟؟
armin_goooodboy
10-01-2009, 18:36
واقعا داشت؟ پس چرا من تا حالا 2زاریم نیفتاده بود؟؟؟
آره داشت
من w380 رو فقط میدونم که حدودا 10 ماه پیش ریلیز شده
دیگه نمیدونم گوشی های دیگش هم اینو گذاشته یا نه
شنیدم z555 هم داره
nakhordemast
10-01-2009, 19:40
gesture contro واسه این هست که مثلا گوشی زنگ میزنه و شما میخوای گوشی رو mute کنید.کافی هست دستتون رو جلوی گوشی تکون بدید تا صدا قطع بشه یا زمانی که آلارم گذاشتید و صبح گوشی داره زنگ میزنه.شما هم حس نداری بلند شی و دکمه off رو بزنی.خیلی راحت دست تکون میدی و غیر فعالش میکنی.
در ضمن se داره روی این قابلیت کار میکنه که بشه کارهای زیادی رو با اون انجام داد.
Shake control هم که میدونی چی هست و مخصوص سری w هست.
عجب چیز باحالی.
همون انگول سیستم خودمونه....
خوب اگه دست تکون دادیم عوضی حالیش شد چی؟ مثلا خواستیم ریجکت کنیم گوشی پاسخ داد...:31: فکر کنم بیشتر به درد ژیمناستیک کارا میخوره تا پانتومیم باز ها:31: تصورشو بکن تو مهمونی گوشیت زنگ میخوره باید بزاریش وسط جلوش کله معلق بزنی....:2:
پریویوی c510 و w715
خداییش عجب کیفیتی داره دوربین c510 تو روز از کا810 خیلی بهتره ولی خب فلش زنون نداره
5800 هم که قورت داده
poria_mc
11-01-2009, 13:05
پریویوی c510 و w715
خداییش عجب کیفیتی داره دوربین c510 تو روز از کا810 خیلی بهتره ولی خب فلش زنون نداره
5800 هم که قورت داده
5800 که دوربین نداره! آشغاله گذاشتن پشتش!
این w715 چیز خوبی به نظر میرسه!
SAEED_BARCELONA
12-01-2009, 01:04
همون انگول سیستم خودمونه....
یادته تو کلوپ بهتگفتم چفدر ح**ری هستی؟ هنوزم که هستی پسر:دي
بایدم بهتر باشه
ولی خدایی خیلی ستمه هنوز se سایبرشاته 3مگاپیکسلی میزنه. آخه چه فکری میکنه؟
hamed1297
12-01-2009, 01:15
به فکر همه هست.مگه بده.به نظره من اگر 5 مگاپیکسلی خوب بزنه بهتره 10 مگ معمولی هست.
این هم واسه افرادی هست که نمیخوان زیاد پول واسه گوشی بدن.
feryshad
12-01-2009, 01:37
به نظرم گوشیه خوبه. گوشی تو رده low-end با این امکانات واقعا خوبه البته بستگی داره با چه قیمتی بیاد.
Original Titan
12-01-2009, 19:09
خبرگزاري فارس: سونياريكسون باحضور گسترده در نمايشگاه ces 2009 و معرفي سري جديد محصولات باكيفيت و ارزانقيمت خود در اين نمايشگاه، سعي كرده است بار ديگر محبوبيت خود را بين كاربران بهدست آورد.
به گزارش فارس به نقل از اسلشفون، از جمله گوشيهاي سونياريكسون كه در اين نمايشگاه بسيار مورد استقبال كاربران قرار گرفته است، دو مدل c905 cybershot و c510 بوده كه در آنها بر افزايش كارايي و پايين بودن قيمت تاكيد فراوان شده است.
گوشي سايبرشات c905 كه قرار است در بهار آينده وارد بازار شود، شامل يك رابط كاربري بسيار پيشرفته ميشود و در حالي كه به دوربين ديجيتالي 8 مگاپيكسلي مجهز شده، سونياريكسون قيمت آن را 200 دلار درنظر گرفته است.
گوشي c510 كه قيمت آن فقط 80 دلار است، به لنز پيشرفته براي عكسبرداري مجهز شده است و بخش محافظ لنز آن، فقط زماني كه مورد نياز باشد استفاده ميشود.
گوشي ديگري كه سونياريكسون در اين نمايشگاه عرضه كرده است، w508 نام دارد و در حالي كه روي سيستم پخش موسيقي آن بسيار تاكيد شده، 50 دلار قيمت دارد.
من كه باورم نميشه!
اين سايت هاي ايراني حساب كتاب ندارند
nakhordemast
12-01-2009, 20:28
یادته تو کلوپ بهتگفتم چفدر ح**ری هستی؟ هنوزم که هستی پسر:دي
بایدم بهتر باشه
ولی خدایی خیلی ستمه هنوز se سایبرشاته 3مگاپیکسلی میزنه. آخه چه فکری میکنه؟
متوجه منظورت نمیشم سعید جان..
راستی چرا ای روزا به مجمع سر نمیزنی؟
Original Titan
15-01-2009, 19:12
a sony ericsson employee in lund has been caught in the act. Apparently, the man has stolen top-secret prototypes of unannounced phones from sony ericsson’s headquarter in sweden. The stolen phones are estimated to be worth more than £61,000, and are considered being highly valuable for sony ericsson’s competitors.
The swedish police made a raid at the man’s house in skåne, sweden, where the prototypes were found. Swedish police say that they found “a number of phones”.
Sony ericsson’s swedish pr presentative, gustav brusewitz, confirms the situation to idg.se, but naturally he can’t say more about the phones.
I’ve really only got one thing to say about this man; what an idiot! Most people reading this know - or at least have an idea of - how incredibly strict sony ericsson’s security policies are.
ّمثل اينكه يكي از كارمند هاي سوني اريكسون در سوئد چند تا گوشيه پروتوتايپ رو دزديده ولي بعدش دستگير شده!
گفته شده كه گوشي ها خيلي تاپ سكرت بودن كه هنوز مي خواستن معرفي بشن و مي خواسته اينارا به قيمت گزاف 61000 پوند بفروشه( عجب حالي مي داده!)... اين گوشي ها براي رقباي سوني خيلي با ارزش بوده (خدا ميدونه كدوم برند اينو خرش كرده بوده كه بدزده!.. حتما نوكيا بوده :دي)
Original Titan
15-01-2009, 19:22
تكنولوژي ديگري از سوني!!
camera dictionary!
به اين صورت كه وقتي مثلا دوربين رو روي يك اسب ميگيريد... دوربين روي جسم مورد نظر فوكوس مي كنه و اطلاعاتي از قبيل نام جسم و مكان و... به زبان انگليسي يا ديگر زبان ها ميگه!! (عكس زير)
armin_goooodboy
15-01-2009, 22:40
جالبه
سونی اریکسون همیشه تو ارائه تکنولوژی ها و امکانات جدید پیشتاز بوده
از اینش خیلی خوشم میاد
nakhordemast
16-01-2009, 00:12
تكنولوژي ديگري از سوني!!
Camera dictionary!
به اين صورت كه وقتي مثلا دوربين رو روي يك اسب ميگيريد... دوربين روي جسم مورد نظر فوكوس مي كنه و اطلاعاتي از قبيل نام جسم و مكان و... به زبان انگليسي يا ديگر زبان ها ميگه!! (عكس زير)
خوب که چی؟ واسه کسایی خوبه که نمیفهمن دارن از چه خری عکس میگیرن... این سونی هم شورشو در آورده ها با این لوس بازیاش...
Original Titan
16-01-2009, 00:29
خوب که چی؟ واسه کسایی خوبه که نمیفهمن دارن از چه خری عکس میگیرن... این سونی هم شورشو در آورده ها با این لوس بازیاش...
:31:
مهدي تو ديگه چرا؟
اين بابا يه نمونه بود!
ولي من هم زياد خوشم نيومد! زياد چيز كاربردي نيست!
hamed1297
16-01-2009, 14:57
اینها فقط طرح هستن.خیلی هاشون عملی نمیشن.
نمنه اي از تبليغات سوني در بارسلونا معلوم نيشت چي مي خواهد معرفي كنه:
بلا خره سوني اريكسون اولين گوشي تحت آندروئد خود را عرضه كرده:
Nan(Facebook Phone) گوشی است تقریبا وب محور، دارای صفحه نمایشی TFT 3 اینچی و مالتی تاچ( با رزولوشن 480×320 پیکسل)، دوربین 5.1 مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک و فلاش، دوربین ثانویه VGA، سیستم عامل آندروید ، WiFi (802.11 b/g)، مرورگر Google Chrome، aGPS و Picasa مخصوص آندروید
Original Titan
19-01-2009, 14:36
اين كانسپت نيست؟
ولي من فك كنم اين توليد هم بشه
خوشكله...بدك نيست!
nakhordemast
19-01-2009, 16:56
Nan(facebook phone) گوشی است تقریبا وب محور، دارای صفحه نمایشی tft 3 اینچی و مالتی تاچ( با رزولوشن 480×320 پیکسل)، دوربین 5.1 مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک و فلاش، دوربین ثانویه vga، سیستم عامل آندروید ، wifi (802.11 b/g)، مرورگر google chrome، agps و picasa مخصوص آندروید
ای جاان ای جان چه چیز عشقیه خوشم اومد :40: آقا اینا دونه ای چند در میاد؟
بهتره من دیگه تو این فروم نیام آخه تا کی عین احمق ها هی گوشی جدید بیاد و ما همی بخریم دوباره هی جدید بیاد و ما هم هی بخریم و هی ضرر کنیم و هی ضرر کنیم . بی خیال من دیگه اینجا نمیام.
ایول به سونی اریکسون
روی همین آندروئد سرمایه گزاری کنه خیلی بهتر از سیمبیانه
hamed1297
20-01-2009, 14:41
چقدر خبر موثق هست؟
اگر بشه که عالی هست.آندروئید خیلی آینده داره.
SAEED_BARCELONA
20-01-2009, 17:23
این آندروئید همه چیش خوبه جز رزولوشنش. چرا نزاشتنش 480*800?
Original Titan
20-01-2009, 17:53
چقدر خبر موثق هست؟
اگر بشه که عالی هست.آندروئید خیلی آینده داره.
بگما!
اين فقط يه كانسپته! من كه در موردش تحقيق كردم نوشته بودن كانسپته
ولي احتمالا يكي از اون گوشي هايي باشه كه دزديده شده باشه!
من اينطور فك مي كنم!
nakhordemast
20-01-2009, 18:01
چقدر خبر موثق هست؟
اگر بشه که عالی هست.آندروئید خیلی آینده داره. از کجا میدونی؟
Original Titan
20-01-2009, 18:11
از کجا میدونی؟
به نظر من چون اپن سورسه
مثل لينوكس و PHP كه اينقدر سريع پيشرفت كردند
developer هاي زيادي هستند كه براش برنامه نويسي كنند.
همين باعث ميشه سريع عيب هاش بر طرف بشه و خيلي هم متنوع تر از سيستم عامل هاي ديگه باشه. نه مثل سيمبين و ويندوز موبايل انحصاري و هميشه به يه شكل ...
hamed1297
20-01-2009, 18:29
این آندروئید همه چیش خوبه جز رزولوشنش. چرا نزاشتنش 480*800?
این دیگه مربوط به گوشی هست نه آندروئید.مثل رزلوشنی کهlcd کامپیوتر که هرچی باشه ویندوز ساپورت میکنه.البته تا یک حد.
nakhordemast
20-01-2009, 21:31
به نظر من چون اپن سورسه
مثل لينوكس و php كه اينقدر سريع پيشرفت كردند
developer هاي زيادي هستند كه براش برنامه نويسي كنند.
همين باعث ميشه سريع عيب هاش بر طرف بشه و خيلي هم متنوع تر از سيستم عامل هاي ديگه باشه. نه مثل سيمبين و ويندوز موبايل انحصاري و هميشه به يه شكل ...
پس اوپن سورس ها درامدشون از چیه؟ وقتی کپی رایت نداشته باشه هر کسی هر کاری دلش بخاد میکنه دوزار هم نمیده...
hamed1297
21-01-2009, 00:39
Microsoft supposed to push Windows Mobile 6.5 next month
ماه آینده توی نمایشگاه بارسلونا قرار هست Windows Mobile 6.5 معرفی بشه و 3 تا گوشی با این پلت فرم ارائه میشن.امیدواریم که سونی اریکسون یکی از این 3 تا گوشی رو معرفی کنه.
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SAEED_BARCELONA
21-01-2009, 01:56
این دیگه مربوط به گوشی هست نه آندروئید.مثل رزلوشنی کهlcd کامپیوتر که هرچی باشه ویندوز ساپورت میکنه.البته تا یک حد.
دمت گرم حامد. یعنی اینقدر گاگولم.
منظورم این بود
آندروئید= وشی جدید سونی اریکسون که سیستم عاملش آندروئید هست.
Ok?????
hamed1297
21-01-2009, 19:59
دمت گرم حامد. یعنی اینقدر گاگولم.
منظورم این بود
آندروئید= وشی جدید سونی اریکسون که سیستم عاملش آندروئید هست.
Ok?????
ها؟هــــا.ساری.
روم به دیوار.
آقا بین خودمون باشه.سونی اریکسون این 3 ماهه آخر 2008 رو هم گند زده.مقام 5 رو آورده.
در حالی که LG و سامسونگ فروش خیلی خوبی داشتن.
نوکیا هم که حسابش جداست.
البته تفاوت خیلی زیاد نیست ولی در کل همه این پس رفت برمیگرده به سیاست غلط مسولان SE.
بس که گوشی کپی کردن دادن بیرون.هنوز هم سر عقل نیومدن و مثلا ورژن W از F305 رو هم میخواد بده بیرون.
حالا باز امیدواریم امسال یه چند گوشی خوب بده که موقعیت خودش حفظ بشه.
منبع رتبه:
Original Titan
21-01-2009, 22:23
آقا بین خودمون باشه.سونی اریکسون این 3 ماهه آخر 2008 رو هم گند زده.مقام 5 رو آورده.
بله بله در جريان هستيم
سوني دوباره شيرين زده!
Original Titan
22-01-2009, 09:42
شيرين كاري هاي بعدي
اولي و آخري كه همون W395
بعدي هم كه گوشي Filippa يا C901 با 5 مگ دروبينو همون مسخره بازي هاي اسمايل شاتر و نونوائو و... ولي فلش زنون هم داره
Original Titan
22-01-2009, 09:44
پس اوپن سورس ها درامدشون از چیه؟ وقتی کپی رایت نداشته باشه هر کسی هر کاری دلش بخاد میکنه دوزار هم نمیده...
فك كنم از بحث تبليغاتيش سود مي برن! آخرش همه اين ها به اسم گوگل در ميره ديگه!
nakhordemast
22-01-2009, 19:32
فك كنم از بحث تبليغاتيش سود مي برن! آخرش همه اين ها به اسم گوگل در ميره ديگه!
ای بابا یه چیزی میگای محبووووب
یعنی php لینوکس و اندروئید ابزار های تبلیغاتی گوگله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجیبا غریبا... گوگل خیلی گندس ولی حد اقل لینوکس مال اون نیست...
Original Titan
22-01-2009, 22:41
یعنی php لینوکس و اندروئید ابزار های تبلیغاتی گوگله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اين سه تايي كه نام بردي فقط آندروئيدش مال گوگل بود. من كلي گفتم!
SAEED_BARCELONA
22-01-2009, 23:05
الان تفاوت بین الجی و موتورولا و سونی اریکسون که به ترتیب 3-4-5 هستن زیاد نیست.
پسر الجی خودشو کشت 100میلیون گوشی فروخت. سامسونگ خودشو *** داد 200 میلیون فروخت.بعد نوکیا که هیچ کاری نکرد 480میلیون. wow
کی میتونه نوکیارو بگیره دیگه
sunrise07
23-01-2009, 14:16
اگه همينجوري پيش بره اس اي 2 سال ديگه ورشكست ميشه باور كنيد همش داره ضرر ميده تقصير خودشم هست با اين سياست هاي غلطش و البه اين نحوه ارايه محصولاتش
به نظر من جاي يه سري مثل سري ان نوكيا تو محصولات اس اي خيلي خاليه
hamed1297
23-01-2009, 14:34
سری X جایگزینه خوبی میتونه باشه البته در صورتی که زیر 10 تا هر سال معرفی نشه.
هرچه گوشی بیشتری از این سری معرفی بشه برنامه نویسها بیشتر برای نوشتن برنامه مشتاق میشن.
همون بلایی که سر سری p اومد.
nakhordemast
23-01-2009, 20:10
انگار اینا رو هم واسه ژاپن ساخته ( یا میخاد بسازه) یا شایدم گفته عمرا بسازم...:دی
SAEED_BARCELONA
23-01-2009, 23:40
دوستان این چه حرفیه که میگید تا دو سال دیگه ور شکست میشه؟ بابا se هم سود کرده ولی این الجی زیادی پرو شده پیشرفت کرده.
عجله نکنید. ایشالا امسال بهتر میشه
hamed1297
23-01-2009, 23:51
نه به این حد که ورشکست بشه.
عمرا ....
ولی خوب همونطور که بچه ها گفتن سیاستش رو برای امسال و سال دیگه میخواد عوض کنه و تمرکز رو روی گوشی های High-End بگذاره.کاری که نوکیا میکنه.
==============
این خبر هم ببینید بد نیست:
Nokia 5800 Sells Like Hot Cakes
فکر کنم نوکیا با فروش Nokia 5800 رکورد فروش رو بشکنه.
در عرض 1 ماه 500.000 فروندش فروش رفته.نـــــیم میلیون.WOW.
منبع:
Original Titan
23-01-2009, 23:57
نوكيا فقط داره نگاه مي كنه!
اوضاع بي ريخته!
مگه اين كه سوني يه تاچ سري C بده با زوم اپتيكو فيلم برداري ميزون و يه سري W قدرتمند كه خيلي وقته جاش خاليه(W1i) بعلاوه 2-3 تا سري X كه حداقل يكيش آندروئيد باشه!
آهان يه چيز ديگه به نظر من ديگه نمي خوا بره تو كار بالا بردن مگاپيكسل بره تو كار برنده شدن در Benchmark ها و بالا بردن كيفيت عكس و لنز و سنسور
يه خبر ديگه هم كه تقريبا قديمي شده اينه كه سوني اجازه نداده سوني اريكسون از PSP در ساخت گوشيش استفاده كنه. مگه اين كه خلافش ثابت بشه!
سلام دوستان من چرا این تاپیک تاحالا ندیدم ایول کی قراره سونی اریکسون با دوربین 30 مگاپیکسل گوشی بده بیرون:31:
sunrise07
24-01-2009, 11:33
اس اي سود نكرده بلكه ضرر كرده تو خود وبلاگ سوني اريكسون نوشته
سري ايكس ميتونه مثله سري ان نوكيا باشه اما مي بايست بيشتر روش كار كنه
اين جوري فايده نداره اس اي داره در واقع بين محصولات خودش رقابت ايجاد ميكنه ادم نميتونه تصميم بگيره سري سي بگيره يا دبليو اخرشم مي بيني چند تا گوشي ديگه هم هستند كه هم دوربينشون خوبه هم خوشگلند هم تاچ هستند ديگه نميري طرف اس اي!!!
مثلا اين ويويتي با اين قيمتش نگاه كنين اي مثلا 8510 كه الان قيمتش 100 تومن گرونتر از سي 905 هستش ولي خوب خيلي سرتر از سي 905 هستش
سوني اريكسون يه كا750 زد حالا هم فكر ميكنه هر چي شبيه كا750 بزنه بازم فروش ميكنه !!!!
به نظر من بايد يه سري تاچ جاوا با دوربين و صداي خوب بده بيرون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r_it-news-752.php
دوستان این بینید جالبه در رابطه با نوکیا هست
ولی سامسونگ ترکونده تو همه زمینه ها افزایش فروش و پیشرفت داشته
nakhordemast
24-01-2009, 14:35
ووووووووووات؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آندروئید؟
mini walkman????
armin_goooodboy
24-01-2009, 19:26
Sony Ericsson Filippa materializes as C901, mid-range W395 spotted
A new Sony Ericsson slider phone was spotted in the wild today. Codenamed Yao, the Sony Ericsson W395 is a mid-range music phone from the Walkman line. Meanwhile, the handset previously known as Fillipa went on to join the Cyber-Shot family under the C901 tag.
Some of the known features of the Sony Ericsson W395 include 2-inch display (176x220 pixels), dual speakers on the back of the phone, 2 megapixel camera with fixed focus, stereo Bluetooth v2.0 and of course M2 memory card slot supporting up to 8GB capacity cards. Traditionally for Sony Ericsson, the new baby won't feature a 3.5mm headphone jack.
The Sony Ericsson W395 is expected to be announced in February/March. The expected price of the phone is still unknown.
Sony Ericsson C901 on the other hand has been crawling the web for a long time. Now with the leaked official photos we might be able to throw some more light. This new Cyber-Shot phone features 5MP camera with auto-focus and xenon flash. Smile Shutter technology introduced in C510 is also onboard. Noble Black, Sincere Silver and Precious Peach are the three colors you will be able to choose from.
Sony Ericsson C901 must be announced on 15 February and is expected to hit the market in April.
---------------------------------------------------------
Sony Ericsson Frances is C903, set for MWC 2009 announcement
The rumored Sony Ericsson Frances has now received a proper name - it will be called Sony Ericsson C903. Much like a slider version of the 5 megapixel Cyber-Shot Filippa, but with GPS receiver.
The competition for leaked upcoming and unannounced phones continues. In this new edition we present you the Sony Ericsson C903, also known under the codename Frances.
The new Cyber-Shot will join the family with 5 megapixel camera, 2.4-inch QVGA screen, GPS and slide design solution. It should be an upgraded version of the SE C901 (Filippa), but there is no info about xenon flash presence. The usual suspect aplications are here: PhotoFix, Face Detection and Smile Shutter
Wi-Fi connectivity will not be available since C903 will have a lower tag price than the flagman C905.
The official announcement, logically, will be at MWC 2009 and the expected release - in the end of Q2 this year.
باز هم گوشی تکراری
راستی این تاپیک برگرده به کلوپ سونی اریکسون بهتر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sunrise07
24-01-2009, 22:52
راست ميگي به نظر منم برگرده به كلوپ سوني اريكسون بهتر تره!!!
نكنه اس اي ميخواد اين گوشيا رو تو mwc معرفي كنه؟ با اين روند هيچ اميدي به اس اي نيست واقعا نميدونم مديران اين شركت چه فكري دارند مي كنن يا اصلا مغز اندازه فندق تو كلشون هست؟
Original Titan
25-01-2009, 17:52
گوشي C903
Original Titan
25-01-2009, 17:54
چند تا ديگه عكس هم از C510
hamed1297
25-01-2009, 23:11
البته این بالایی عکسهای c501 هست.
باز که جای تاپیک عوض کردن .ضد حال.
اینا که عکسای c510 نه c501 فکر کردم گوشی جدید زده .
همه گوشیاش تکرارین حتما میخان ورشکست بشن اگه همین روندو ادامه بدن حتما میشن.
آخه زدن چند تا گوشی هوشمند مثل n95 یا لمسی مثل viewty انقدر سخته؟
Original Titan
26-01-2009, 00:40
اینا که عکسای c510 نه c501 فکر کردم گوشی جدید زده .
راست ميگه حامد!
تو هم دچار اشتباه شدي! :دی
ممنون برادر شبي گيج ميزنيم!
mzr.1001
26-01-2009, 00:43
ممنون میشم کسی واسم بفرسته
با تشکر مریم
mzr.1001@yahoo.com
hamed1297
26-01-2009, 00:44
راست ميگه حامد!
تو هم دچار اشتباه شدي!
دی...
تقصیر خودته.شما اول نوشته بودی c901. من رو هم به اشتب انداختی.
اسمایلی زبونک.
آخه زدن چند تا گوشی هوشمند مثل n95 یا لمسی مثل viewty انقدر سخته؟
دیگه هوششون جواب نمیده گوشی باهوش بزنن.دی..تایید میشه.بد داره عقب میافته.
Highbury
27-01-2009, 17:56
حالا که سونی دیگه نمیخواد روی یوآی کیو کار کنه پس چه غلطی میخواد بکنه؟ویندوز موبایل؟لینوکس ؟سیمبین؟
نمایشگاه بارسلون کی هستش؟
حالا که سونی دیگه نمیخواد روی یوآی کیو کار کنه پس چه غلطی میخواد بکنه؟ویندوز موبایل؟لینوکس ؟سیمبین؟
احتمالا روی ویندوز و آندروید کار می کنه البته یه صحبت هایی هم در رابطه با سیمبیان تاچ بود ولی تا الان خبری نشده
حمید کجایی که خبرهای دست اول بدی
Original Titan
27-01-2009, 18:26
شما خودتو ناراحت نكن! :دی
نمايشگاه هم 16 فوريه شورع ميشه! كمتر از 20 روز ديگه!
^^ HAMID ^^
27-01-2009, 22:21
سلاااااااااااااااام بر شما دلیر مردان این عرصه ! من یه ماهی هست تاپیکو گم کردم .. کی اینو منتقل کرده ؟ حسین ؟ سریعا به مکان قبلیش منتقل شه ..
بابا اس ای که باز تر زده ! هیکارو هم اسمارتفون نیست ورژن واکمن c905 هست (حدس من w905 )
و اما mwc هفدهم فوریه حدوودا اس ای 7 تا گوشی معرفی میکنه ( اگه چیزی رو کنسل نکنه) که 3 تا شو میدونید همین کپی پیست ها : دی یه ایکسپریا معرفی میشه ( در ادامه سری ایکس ) که میگن طراحی جیگری داره که حتی الدار فلان فلان شده ان کف مونده و ازش تعریف کرده ..os ش و نمیدونم . هیکارو هم معرفی میشه با واکمن ورژن 4 ... شاید هم البته بعید میدونم یه گوشی آندرویید هم معرفی بشه ..شایـــد !
نوکیام 8 مگاپیکسلیشو (کرولا اگه اشتباه نکنم) شاید معرفی کنه که امکاناته بیشماری داره دیگه زورشو زده هر چی داشته چپونده توش ولی مثله اینکه تاچ اسکرین نیست !
تا بعد.
Original Titan
27-01-2009, 23:54
حميداومد!!! آخ جون!
حميد اين همه گفتي هيكارو هيكارو .. اينه هيكاروت؟ اه اه
خبرات خوبه ولي حيف كه به واقعيت نمي پيوندن!
ali racer
28-01-2009, 00:15
سلاااااااااااااااام بر شما دلیر مردان این عرصه ! من یه ماهی هست تاپیکو گم کردم .. کی اینو منتقل کرده ؟ حسین ؟ سریعا به مکان قبلیش منتقل شه ..
بابا اس ای که باز تر زده ! هیکارو هم اسمارتفون نیست ورژن واکمن c905 هست (حدس من w905 )
و اما mwc هفدهم فوریه حدوودا اس ای 7 تا گوشی معرفی میکنه ( اگه چیزی رو کنسل نکنه) که 3 تا شو میدونید همین کپی پیست ها : دی یه ایکسپریا معرفی میشه ( در ادامه سری ایکس ) که میگن طراحی جیگری داره که حتی الدار فلان فلان شده ان کف مونده و ازش تعریف کرده ..os ش و نمیدونم . هیکارو هم معرفی میشه با واکمن ورژن 4 ... شاید هم البته بعید میدونم یه گوشی آندرویید هم معرفی بشه ..شایـــد !
نوکیام 8 مگاپیکسلیشو (کرولا اگه اشتباه نکنم) شاید معرفی کنه که امکاناته بیشماری داره دیگه زورشو زده هر چی داشته چپونده توش ولی مثله اینکه تاچ اسکرین نیست !
تا بعد.
کجایی حمید کچل ؟:31:
آره کرولا معرفی میشه با سیمبین9.4 ولی تاچ نیست
مثل این کهسونی اریکسون قراره برنامه آتی اش هم واسه استفاده از سیستم عامل های جایگزین
یو ای کیو اعلام کنه
جالبتر از همه صعود آندورید هستش !
hamed1297
28-01-2009, 00:30
ایول به حمید.کجایی بابا.دلمون برات تنگ شده بود.
امیدواریم که با دست پر بیان توی میدون.دی...
8 مگاپیسکلی نوکیا هم دیدن داره.زوم اپتیکال رو شاخشه.
Original Titan
28-01-2009, 00:32
زوم اپتیکال رو شاخشه.
من بعيد ميدونم!
hamed1297
28-01-2009, 00:35
چرا؟به نظرم حالا که دیر اومده توی کار 8 مگاپیکسلی ها باید یه چیز خوبی معرفی کنه.
Hamid..God
28-01-2009, 01:11
xperia جدید آخ جوووووووووووووووووووون خدا کنه از X1 بالا تر باشه با WM 6.5 و اتو رتیت و مانیتور بزرگ تر و سی پی یو قوی ترو خلاصه ترو ترو تر
دلم لک زده این اکسپریا جدیده بیاد که احتمالا سونی اریکسون با x1 تجربه موفقی داشت ببینیم ادامه کار چیکار میکنه البته اینم بگم خداییش توی x1 کم نذاشته ولی چون انتظار همه بیشتر داره میشه از این کمپانی بهتره x بعدی بیان به بازار
^^ HAMID ^^
28-01-2009, 09:28
حميد اين همه گفتي هيكارو هيكارو .. اينه هيكاروت؟ اه اه
خبرات خوبه ولي حيف كه به واقعيت نمي پيوندن!
یه مشت از خدا بی خبر منو اغفال کردن .. به جان حاجی خبر ها درسته منتهی سونی اریکسون خود درگیری داره یهو روز موعود نظرش عوض میشه :27:
ها یه خبر ضد حالم بدم که تو چند ماه آینده سایبر شاته بهتر از c905 معرفی نمیییییییییییییشه !! نزدیکای کوارتر سوم 2009 یکی میاد ... به هر حال تو بارسلون معرفی نمیشه.
کجایی حمید کچل ؟
آره کرولا معرفی میشه با سیمبین9.4 ولی تاچ نیست
داشتم تو این یه ماهه مو می کاشتم ! هر هر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ها ال سی دی 3 اینچی میزاره بدون تاچ.. فکر کنم میخواد بازار n97 رو خراب نکنه .
ایول به حمید.کجایی بابا.دلمون برات تنگ شده بود.
امیدواریم که با دست پر بیان توی میدون.دی...
8 مگاپیسکلی نوکیا هم دیدن داره.زوم اپتیکال رو شاخشه.
سلام بر تو داش حامد....ایول به شماها که تاپیک رو نزاشتین بمیره :31:
ها منم امیدوارم .. خوب حالا خفن مفن معرفی کنه , هشت ماه دیگه ریلیز کنه طوری نیست :دی
زوم اپتیکال رو فکر نکنم. ولی میگن عکسهای بسیار خوبی میگیره .
Original Titan
28-01-2009, 10:41
ها منم امیدوارم .. خوب حالا خفن مفن معرفی کنه , هشت ماه دیگه ریلیز کنه طوری نیست
آره به خدا ما هم عادت كرديم! يه چيزي بده كه بشه باش پز داد حالا نيومد هم نيومد! :دی
xperia جدید آخ جوووووووووووووووووووون خدا کنه از x1 بالا تر باشه با wm 6.5 و اتو رتیت و مانیتور بزرگ تر و سی پی یو قوی ترو خلاصه ترو ترو تر
كوووو؟ نشون ما هم بده! بابا اينا همش دلخوشيه! اسم تاپيكو عوض كنيم بكنيم كلوپ افسانه هاي سوني اريكسون
یه مشت از خدا بی خبر منو اغفال کردن .. به جان حاجی خبر ها درسته منتهی سونی اریکسون خود درگیری داره یهو روز موعود نظرش عوض میشه
يه خبر بود چند تا صفحه قبل گذاشته بودم كه چند تا گوشي تاپ سكرت سوني را دزديده بودن ... نفهميدي چي بوده؟ نكنه اين c903 بوده؟ اه اه
خداي من گواه اگه توي دو ماه سوني اريكسون گوشي شاخ معرفي كرد كه كرد وگرنه من اسم خودم رو از ليست هوادارانش عوض مي كنم! حالا ببين من كي گفتم! ميدوني الان چند ماه گوشي خفن نديديم؟ 1 سالي ميشه كه من گوشي خوب از سوني نديدم!
Hamid..God
28-01-2009, 13:05
Wm 6.5 رو رو حساب گفتم چون قراره تو همون نمایشگاه معرفی بشه و 3تا گوشی هم که این سیستم عامل رو دارن هم باهاش معرفی میشه
کسپریای جدیدم که قراره معرفی بشه ممکنه یکی از این سه تا باشه البته اگه wm باشه
neverhood66
29-01-2009, 08:22
آره به خدا ما هم عادت كرديم! يه چيزي بده كه بشه باش پز داد حالا نيومد هم نيومد! :دی
كوووو؟ نشون ما هم بده! بابا اينا همش دلخوشيه! اسم تاپيكو عوض كنيم بكنيم كلوپ افسانه هاي سوني اريكسون
يه خبر بود چند تا صفحه قبل گذاشته بودم كه چند تا گوشي تاپ سكرت سوني را دزديده بودن ... نفهميدي چي بوده؟ نكنه اين c903 بوده؟ اه اه
خداي من گواه اگه توي دو ماه سوني اريكسون گوشي شاخ معرفي كرد كه كرد وگرنه من اسم خودم رو از ليست هوادارانش عوض مي كنم! حالا ببين من كي گفتم! ميدوني الان چند ماه گوشي خفن نديديم؟ 1 سالي ميشه كه من گوشي خوب از سوني نديدم!با این قسمتش شدیدا موافقم البته من که از شما هم دلسر تر شدم اصلا امیدی به سونی ندارم یه ساله سونی داره اینطوری کار میکنه --->:2::2:
فقط میتونم اینکار کنم :19:
armin_goooodboy
29-01-2009, 10:23
ها یه خبر ضد حالم بدم که تو چند ماه آینده سایبر شاته بهتر از c905 معرفی نمیییییییییییییشه !! نزدیکای کوارتر سوم 2009 یکی میاد ... به هر حال تو بارسلون معرفی نمیشه.
ممکنه معرفی بشه
مگه همین x1 لعنتی نبود؟
تو بارسلون معرفی شد
اکتبر ریلیز شد
8 ماه بعدش
این کارش رو سونی اریکسون بذاره کنار که خوبه
الان دیگه سونی باید از اریکسون جدا بشه
منم میرم طرف سونی :دی
اریکسون چون اروپاییه ممکنه به مشکلات مالی خورده باشه
اگه کلا تر بزنن و جدا هم نشن از هم منم از سونی اریکسون میکشم بیرون
سمت نوکیا که نمیرم
سامسونگ هم که از فاصله 2 سانتی زمین بخوره نابود میشه طرف اونم نمیرم
ال جی هم که متنفرم ازش
بقیه هم که هیچی
میرم سمت general mobile
:دی
:دی:دی
neverhood66
29-01-2009, 10:47
[
سمت نوکیا که نمیرم
سامسونگ هم که از فاصله 2 سانتی زمین بخوره نابود میشه طرف اونم نمیرم
ال جی هم که متنفرم ازش
بقیه هم که هیچی
میرم سمت general mobile
:دی
:دی:دی[/quote]
کاملا تایید میشه
منم خیلی از این خوشم اومد ولی یه جورایی شبیه دیاموند هستش
hamed1297
29-01-2009, 12:07
به نظرم X بعدی اگر معرفی بشه
اول ویندوز موبایل 6.5 روش هست.
دوم کیبورد نداره.سوم هم accelerometer داره.
TV out هم خواهد داشت.
شاید دوربینش 5 بشه.
اینها رو از خودم در وکردم.
خوبه؟اینها رو از روی شناختی که از SE دارم گفتم.
S A M S U N G
29-01-2009, 13:14
سلام به همگی .
امروز سونی اریکسون در ژاپن و تحت شبکه CDMA گوشی S001 رو معرفی کرد .
به گفته سونی اریکسون اونهائی که فکر میکردن C905 یعنی آخرین تکنولوژِی سونی در ارائه گوشی با دیدن این گوشی نظرشون عوض خواهد شد .
Sony Ericsson S001
امکانات این سایبرشات جدید و مختض ژاپن سونی اریکسون :
1. صفحه نمایش 3.3 اینچ از نوع OLED و رزولوشن 854×480 پیکسل
2. دوربین دیجیتال 8.1 مگاپیکسل با فلاش و smile shutter
3. mobile TV
4. GPS
عرضه فقط در ژاپن .
ali racer
29-01-2009, 14:15
هر چی فکر میکنم نمی فهمم
چرا فقط در ژاپن تولید میشه ؟ چرا ؟ چرا ؟؟؟
^^ HAMID ^^
29-01-2009, 14:21
مرسی امیر .. عکساشو من چند روز پیش دیده بودم یه گوشی دیگم هست فکر کنم واکمن بود و ال سی دی خری داشت !
علی کچل دلش رفت ! :دی بیا در آغوش اسلام ..
آقا یه کد نیم دیگه اضاف شد .. frida !
گمنام ! معلوم نیست از کدوم سریه !
Hamid..God
29-01-2009, 14:30
مرسی امیر .. عکساشو من چند روز پیش دیده بودم یه گوشی دیگم هست فکر کنم واکمن بود و ال سی دی خری داشت !
آقا خوب وقتی می بینی اینجا هم بزار ما هم ببنیم
اگه میتونی واکمنرم پیدا کن برامون بزار
از اکپریا جدیده چه خبر ازش عکس نمی تونی بزاری؟
^^ HAMID ^^
29-01-2009, 14:32
واکمنه اسمش PREMIER 3 هست :
live shots for the glory of 3.3" fWVGA OLED screen (scroll down to the bottom of the linked page)
S001 official site
Premier3 official site
حالا این خبر اومدن x جدید چقدر صحت داره یا شایعه هستش ؟
^^ HAMID ^^
29-01-2009, 14:37
نه میاد حتما ولی اطلاعاتی ازش ندارم.
^^ HAMID ^^
29-01-2009, 14:44
Sony Ericsson Premier 3 Walkman phone records songs directly from CD
The Sony Ericsson Premier 3 is the latest addition to Japanese phone operator KDDi's portfolio. The clamshell has everything an audiophile can ask for - it comes with Sony's proprietary 'clear audio technology' which enhances audio playback, a dedicated remote control with microphone and music controls, robust media player and the best of all direct sound encoding recording from a CD player. Just plug in the 3.5mm plug to the CD player from the remote and you can rip CD's directly. Apart from this it supports direct music downloads using the 'Lismo service'. Also bundled with it are Sony's high end EX earphones. Coming to the standard specifications the 'Premier 3' has a high resolution 3 inch display supporting (480×854 pixels), 3 Megapixel camera, Bluetooth, GPS, Infrared and 50MB internal memory. The phone does one huge drawback, it has a Micro SD card slot which can take only 2GB of memory which is way too low considering the fact that it is a music phone with a large screen on which you can watch videos comfortably. You disappoint me Sony Ericsson.
Direct recording from CD player
Docking station with Stereo speakers
ali racer
29-01-2009, 15:03
کچل خودتی (از آواتارتم معلومه)
نه دلم نرفتم !(کلا از خرید کمرافون منصرف شدم این دابلیو300 خوب عکس میگیره:31:)
اگه بخوام گوشی بگیرم یه گوشی تاچ بت سی پی یو سر حال می خرم نه کمرا فون
ولی واقعا چرا همچین گوشی ای عرضه جهانی نمیشه ؟؟؟
Hamid..God
29-01-2009, 17:12
یه عکس از اکسپریا ی جدید
Spy/Leaked Picture of Sony Ericsson's Super Handset? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[5:13 AM | 10 comments ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ]
I am speechless. This is one of the most awesome handsets I've ever seen!
Today I got a really (and I mean really :D) interesting e-mail from someone seeming to be one of our ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) readers. The e-mail mentioned some warm words about our blog and contained one very interesting picture. Is this a leaked (or spy) photo of the upcoming handset from Sony Ericsson ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])?
[/URL]To me, this device seems to be a high-end handset from the [URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]XPERIA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) line.
To be honest, when I first saw this photo, I thought that it was not yet announced Paris (Sony Ericsson P5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) and my gladness had no borders. I've been waiting for P5 for quite long, but the device on the photo is obviously a new High-End XPERIA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) handset!... And this is why I think so.
First off all, I think you'll agree that the whole look of the handset resembles that of the recently announced Sony Ericsson X1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Second, it's obviously based on Windows Mobile OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). The picture on the screen speaks the same... And I think Paris (Sony Ericsson P5) or Sony Ericsson's other smartphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) from P series will be based on Symbian UIQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and not WM.
So let's look at the photo and consider it.
Look at this HUGE screen, it's much bigger than X1's and believe me - the screen of the X1 is big :) and its obviously touchscreen.
As you can see, the form factor of the device is horizontal slider (Like Sony Ericsson X1) and there are no buttons on the front side of the phone!!! This means that the screen is touch sensitive and it doesn't need buttons (Like iPhone, wow). The capture on the screen is unknown to me. As I know, X1 has a different UI, at least this one is different from that, which was shown on the presentation of the handset. But the opened tabs are almost the same as on X1 screen, which was shown on the 3GSM.
The keyboard pretty much looks like that of X1, but if we take a closer look, we can notice a little thing on the right side of the keyboard (Look at the #1 mark on the picture). Frankly, I don't have the slightest idea what it is. Maybe a "scroll" button? Or at least I hope so :D Scroll would be great...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Unfortunately I can't see the front camera or the whole left side of the front view, or back view of the phone to tell with which camera is equipped this miracle, but I guess, after those visible specifications, which we can see on this leaked photo, Sony Ericsson never dares to put bad camera, I think there will be at least 5MP one, with Auto Focus.
OK, and at last words about this photo. To be honest, in my own opinion, this phone is too good to be true. At a moment I think that this picture is another fake, but it's so realistic that it's really difficult to be sure. Either way, bravo to the creator of the photo or to the creator of the device. If this is a real device and the one that can be released anytime soon, then not only will this device be iPhone killer, it can be a killer of every high end handset!!! Of course, this assumption is based on the look as I have no idea what the specifications are.
If we manage to get more pictures of the device, we will post them as a follow up.
As always, our readers' comments are welcome.
^^ HAMID ^^
29-01-2009, 17:13
کجام کچله ؟ کلاهم ؟! :31:
خوب دیگه ژاپنی ها همینطوریند لامصب ها خدای تکنولوژی هستند ولی کم کم وارد بازار ه جهانی میکنند... همین شارپ و نیگاه .. لامصب لیدر غولیه تو تکنولوژی و نو آوری ..سونی اریکسونو میزاره تو جیبش تو مبحث گوشی موبایل ! سرشناس ترینه تو ژاپن ولی کو گوشیهاش تو بازاره جهانی ؟ حالا تازه یه فکرایی کرده کم کم گسترش بده .. خدا وکیلی یه همچین شرکتهایی برای بازار ه جهانی گوشی بزنن بقیه باید جمع کنن برن ! بهترین ال سی دی (در مبحث موبایل کلی در مورد ال سی دی اطلاعات کافی ندارم ) یه ژاپنی میگفت اول شارپه دوم براویای سونی اریکسون (در اصل سونی :31:) سومی رو یادم نیست!
hamed1297
29-01-2009, 18:49
اون عکسی که از x احتمالی گذاشته دوستمون همون 1-2 ماه بعد از معرفی x1 توی نت اومد.ولی به نظرم میتونه خودش باشه.احتمالا کار دست نقاشه.دی..
مطمئنا x1 که نیست.ولی خوب فتوشاپ کارها هم خیلی حرفه ای هستن.
حمید
آماری نداری از سایز صفحه نمایش و اینکه کیبورد داره یا نه؟
Original Titan
29-01-2009, 19:10
the first european 8 megapixel phone is still waiting for a challenger
اين ديگه جه امضايه؟ چلنجر چيه؟ با اون دوربين پوكيدش! نيازي به چلنجر نداره ...
اون عکسی که از x احتمالی گذاشته دوستمون همون 1-2 ماه بعد از معرفی x1 توی نت اومد.ولی به نظرم میتونه خودش باشه.احتمالا کار دست نقاشه.دی..
مطمئنا x1 که نیست.ولی خوب فتوشاپ کارها هم خیلی حرفه ای هستن.
حمید
آماری نداری از سایز صفحه نمایش و اینکه کیبورد داره یا نه؟
حامد جان الان دور دور فتوشاپ کارا شده برای خودشون شب خوابشو میبینن فرداش طراحیه گوشی میکنن :31:
^^ HAMID ^^
30-01-2009, 01:14
@ حامد
نه والا خبر ندارم ..کسی چیزی نمیگه میگن سورپزایز باشه بهتره !
آقا روز شمارو بریم با هم ؟ 19 روز مونده با امروز ! بزارین تو امضاتون !
Highbury
30-01-2009, 02:18
من میگم بهتره انقدر روز شماری نکنید چون احتمال اینکه سونی گند بزنه خیلی زیاده اونوقت بدجوری ضد حال میخوریم
hamed1297
30-01-2009, 12:21
بالاخره یکی دوتا گوشی خوب داره بالاخره.بهتر هست بد بین هم نباشیم.
^^ HAMID ^^
30-01-2009, 13:12
راسته میگه حامد ! حداقل سه تا خوب داره !
چند تا عکس پیرو گوشیهای اخیر :
لعنت به هر چی ژاپنی و کره ای که محصولات خوب فقط برای خودشون می خواد
حمید جون امسال --- و ال سی16 ملیون و فیلم برداری با کیفیت بالاتر از qvga تو گوشی های سونی اریکسون به کار میره یا نه ؟؟؟؟
hamed1297
30-01-2009, 22:01
اون گوشی که 12 مگاپیکسلی هست وسط های سال به اونور معرفی میشه.اون خیلی خفن هست.
خدا کنه یه 8 مگاپیکسلی دیگه بیرون بدن به همین زودی ها.یکی کمه.اون هم که خیلی نتونسته با innov8 رقابت کنه.
^^ HAMID ^^
30-01-2009, 23:16
--- رو خبر ندارم ولی ال سی دی 16 ملیون رنگ استفاده میشه .. همین هیکارو ال سی دیش 16 ملیون رنگه (میگن البته) ... فیلم برداری هم میگن یه فکرایی کرده ..ولی هیکارو همون qvga سی فریم هست حالا تا ببینیم بقیه چه جورین .. دوربینش هم 8 مگاست .. به نظر من c905 عکساش خیلی خوبه .. در اصل تو شب که بی رقیبه تو روز هم خیلی خوبه و اگه یه ذره عکساش بی روحه ماله فریمورش هست و مشکل سخت افزار نیست .. یعنی همین گوشی 8 مگی ال جی تابلو هست.. باهاتون شرط میبندم ماژول دوربینش عین c905 هست .. دقت به عکساش کنین متوجه میشین .. فقط ال جی فریمورش رو طوری تنظیم کرده که عکساشو شارپ کنه ..تو c905 عکسها رو ملایم (سافت) میکنه که به نظر من یه مقدار زیاد سافت میکنه عکس بی حال میشه ... تو فریمور جدید سونی اریکسون باید یه حالی به درایور دوربینش بده !
ali racer
30-01-2009, 23:27
--- رو خبر ندارم ولی ال سی دی 16 ملیون رنگ استفاده میشه .. همین هیکارو ال سی دیش 16 ملیون رنگه (میگن البته) ... فیلم برداری هم میگن یه فکرایی کرده ..ولی هیکارو همون qvga سی فریم هست حالا تا ببینیم بقیه چه جورین .. دوربینش هم 8 مگاست .. به نظر من c905 عکساش خیلی خوبه .. در اصل تو شب که بی رقیبه تو روز هم خیلی خوبه و اگه یه ذره عکساش بی روحه ماله فریمورش هست و مشکل سخت افزار نیست .. یعنی همین گوشی 8 مگی ال جی تابلو هست.. باهاتون شرط میبندم ماژول دوربینش عین c905 هست .. دقت به عکساش کنین متوجه میشین .. فقط ال جی فریمورش رو طوری تنظیم کرده که عکساشو شارپ کنه ..تو c905 عکسها رو ملایم (سافت) میکنه که به نظر من یه مقدار زیاد سافت میکنه عکس بی حال میشه ... تو فریمور جدید سونی اریکسون باید یه حالی به درایور دوربینش بده !
اگه اینجوری باشه که خیلی ضایع است
کی می خواد دست برداره از این فرمت آخه ؟!!
hamed1297
30-01-2009, 23:33
آره.من هم شنیدم هیکارو qvga هست.پرسیدم گفتن واکمن هست و ازینا.
خلاصه بیخیال نمیخواد بشه ظاهرا این se از این سیاست مسخرش در مورد فیلم برداری.راستی فیلم برداری این گوشی های جاپونی چطوره؟
اونها باید خفن باشه.
Original Titan
30-01-2009, 23:45
خلاصه بیخیال نمیخواد بشه ظاهرا این se از این سیاست مسخرش در مورد فیلم برداری.راستی فیلم برداری این گوشی های جاپونی چطوره؟
اونها باید خفن باشه.
اين هم بعيد مي دونم!
hamed1297
31-01-2009, 20:52
سونی اریکسون با ibm قرارداد همکاری با هم بستن.از توش چی در میاد خدا میدونه.دی...
feryshad
31-01-2009, 21:57
فیلمبرداری qvga فکر کنم به خاطر خصاصت سونی اریکسون تو استفاده از cpu گوشی باشه!
یعنی cpu گوشی توان فیلمبرداری تو اون اندازه رو نداره.
تو این زمینه ها به نظرم سونی اریکسون خیلی خصیصه!
تو اسمارت فن هاش هم همینه. حتی تو پاریس هم داشت از همون cpu چند سال قبل استفاده میکرد! همه برند ها رفتن رو 2 هسته ای و arm11 و بالای 300 مگاهرتز ولی سونی هنوز تو arm9 200 مگاهرتزی مونده!
یه گوشی all in one هم که نزد بیرون . چون یه سری به اسم سایبرشات هست سری واکمن عکس و فیلم بدی داره و برعکس از qvga با 30 فریم برسه به qvga با 15 فریم!. چون سری واکمن هست بقیه مثلا P1 که مثلا گوشی high end بود باید با هدست چند سال پیش k750 بیاد! یا مثلا با یه پلیر معمولی و ضعیف تر از پایین ترین سری های واکمنش! یه اسمارت فن با دوربین خوب نداد بیرون!
به نظر من سیاست سونی اریکسون اشتباه زیاد داره!! البته هنوز نتونسته سیاست مشخصی داشته باشه و هنوز خودشون نمیدونن دارن چیکار میکنن! یه دفعه یه چی میدن بیرون و ولش میکنن. بعد از k750 دوتا مدل شاخ از k دادن و بعد تمومش کردن. سری R چی شد؟ F چی؟ D هم که معلومه!!
در کل من خودم حداقل یه سالی میشه که فقط با حرف و حدیث ها و شایعات و کانسپت ها دلم رو خوش میکنم!! در حالی که برندهای دیگه دارن روز به روز جلوتر میرن.
به نظر من که سونی داره بیشتر به خاطر اسمش فروش میکنه و اینکه تولیدش تو چین باعث پایین بودن قیمتشه! وگرنه اگر همین وضع رو یه برند دیگه داشت تا الان کله پا شده بود!!
hamed1297
31-01-2009, 22:08
درسته.ظاهرا خودشون هم به همین نتیجه رسیدن .واسه همین دارن برای گوشی های high end برنامه ریزی میکنه که دیگه میافته واسه آخرهای سال 2009 و سال 2010.
اینها اومدن تمرکز رو روی mid range و low end گذاشتن بعد دیدن ای بابا جواب که نداد هیچ رفتن توی کار ضرر.
حال امید داریم به آینده.
ببینیم چیکار میکنه.
چیزی که نمیشه شک کرد بهش هسن هست که اگر بخوان میتونن.
در مورد CPU هم دقیقا همین که گفتی.دیگه بس که توی سایتهای مختلف اعتراض شنیدن واسه پاریس دیگه اون و یکی 2 تا دیگه رو کنسل کردن.
S A M S U N G
31-01-2009, 23:34
سلام به همگی .
مقایسه پشت گوشی جدید سونی اریکسون ( C903 ) با سری T دوربین دیجیتال سونی :
مخلصیم .
mostafa_khan001
01-02-2009, 15:45
حمید روز شمارت مشکل داره ها.امروز اول ماه هست دیگه
16 ام اگه شروع بشه:
16-1+1=16روز دیگه میشه
(بیکار بودم گفتم ایراد ملا لغتی بگیرم)......
^^ HAMID ^^
01-02-2009, 20:55
اخه اگه شتباه نکنم سونی گفته ماله ما 17 مه ! از همه بروبچ هم دعوت کرده بیان ! پارسال یادته بارسلون ؟ میخواستیم x1 بدزدیم :31:
به به !!
بروبچ اس ای باز !! همه جمعین
بابا این تاپیکو کجا ورداشتن آوردن
یه 2 3 روزی هست دنبالشم
عجب نامرده این سونی بابا !! بازم واسه ژاپن غوغا کرده که
این واکمنه Audio In داره !! خیلی خفنه ها !!
17 ام میشه کی ؟؟ چند روز یا چند ماه دیگه :دی ؟؟ حال ندارم به 119 بزنگم ::دی
^^ HAMID ^^
01-02-2009, 22:18
درود بر تو بهراد ! بنگر به امضا !
ali racer
01-02-2009, 22:21
سلام
الان تو کلوپ سامسونگ خوندم که سامسونگ می خواد 12 معرفی کنه !!(به نقل از پست امیر جان (سامسونگ))
خبری از معرفی 12 سونی نیست ؟؟
ماشالا نوکیا تازه می خواد 8 بزنه !....دی !
mostafa<>khan
01-02-2009, 23:27
علی:
به احترام نوکیا قیام میکنیم:دی
حمید:
ای ول حاقظه خوشم امد.خوشم امد.اقا من که فردا دارم میرم اهواز پایه هستین با من بیایین از انجا به بارسلونا نزدیکتره ها!!امسال میخواهیم هیتوشی ناکامورا بدوزدیم:دی
حمید اگه من دیکه نبودم خودت یه تیم تشکیل بده از طریق بی سیم هم با من در تماس باش
بهراد:
چه طوری دادا؟
من که گفتم امروز که داره تموم میشه 1 ام بود
16-19 ام هم کنگره هست.سایتش هست برو ببین اسم سایتشم تابلوئه دیگه فک کنم mobileworldcongress باشه یه همچین چیزی
Original Titan
01-02-2009, 23:32
بابا دوازده مي خوايم چي كار؟ همون 8 آدم وار بزنه كفايت مي كنه!
{امشب هم اين پشه ها نمي زارن ما ما مثه آدم پست بديم!}
Original Titan
01-02-2009, 23:36
اسپم ويرايش شد!
^^ HAMID ^^
02-02-2009, 08:56
الان تو کلوپ سامسونگ خوندم که سامسونگ می خواد 12 معرفی کنه !!(به نقل از پست امیر جان (سامسونگ))
تو بارسلون میخواد معرفی کنه ؟ این که خیلی ضایست .. دیگه بچه بازی شده هر 4 ماه یه بار 4 مگا پیکسل اضاف میکنن..
سونی نیست و سونی اریکسون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. ماله اس ای نیمه دوم 2009 میاد .
مید:
ای ول حاقظه خوشم امد.خوشم امد.اقا من که فردا دارم میرم اهواز پایه هستین با من بیایین از انجا به بارسلونا نزدیکتره ها!!امسال میخواهیم هیتوشی ناکامورا بدوزدیم
حمید اگه من دیکه نبودم خودت یه تیم تشکیل بده از طریق بی سیم هم با من در تماس باش
ها این سری میخوایم با دوچرخه بریم اونجا که بهمون مشکوک نشن !( پارسال با اف 14 رفتیم یه نمور تابلو شد :31:) ناکامورا برا تو ...یانگوم هم میاد بارسلون ؟ :دی
------------------------------
علی تیتان اسپم نده ! هه هههههههه!
@حمید
آها !! روزشمار گذاشتی !! ای کلک
@مصطفی !
مرسی ! متوجه شدم
نوکرتم دادا !! شما خوبی ! زنو بچه خوبن :دی ؟؟
Hamid..God
05-02-2009, 18:20
ااااااااااااااااااااااااا ااااا اسپمارووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
hamed1297
05-02-2009, 18:25
سامسونگ گوشی زده با رزلوشن فیلم بردای hd .حمید بی زحمت نارضایتی ما رو به گوش مسولین سونی اریکسون برسون.
دیگه چطور سر بلند کنیم .دی...
سامسونگ که از الان ترکونده و گوشی با فیلم بردار hd و همین طور 12 مگاپیکسل میخواد معرفی کنه
نوکیا هم که 8 مگاپیکسل و ال جی هم که داره برای خودش آیفون میزنه
پس این سونی اریکسون داره چی کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حمید بیا جواب بده:دی!!!!!!!!!!
احتمالا میخواد w1 با فیلم برداری qwga معرفی کنه!!!!!!
hamed1297
05-02-2009, 18:45
همه چیز کنار این فیلم برداری شده آینه دق.
چی بگم والا.
مگه با گوشی ویندوز موبایل دار حرفی واسه گفتن داشته باشه.
ali racer
05-02-2009, 18:58
سامسونگ که از الان ترکونده و گوشی با فیلم بردار hd و همین طور 12 مگاپیکسل میخواد معرفی کنه
نوکیا هم که 8 مگاپیکسل و ال جی هم که داره برای خودش آیفون میزنه
پس این سونی اریکسون داره چی کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حمید بیا جواب بده:دی!!!!!!!!!!
احتمالا میخواد w1 با فیلم برداری qwga معرفی کنه!!!!!!
سامسونگ که دمش جیز با این تولیداتش :31:
ولی 8 نوکیا هم به احتمال زیاد فیلمبرداریش اچ دی هستش
راستی بیشتر محصولات نوکیا امسال از سری تاچ معرفی میشن !
سونی اریکسون امسال بر خلاف پارسال چیزی نداره (مگه ایکس 2) مثل نوکیا که پارسال چیزی نداشت
ولی سامی هم امسال هم پارسال....:8:
hamed1297
05-02-2009, 19:29
متاسفانه بله.
چند تا گوشی که الان اسمشون هست که میخوان معرفی بشه فقط face lift گوشی های قبل هست و هیچ حرفی برای گفتن نداره.
سامسونگ که دمش جیز با این تولیداتش :31:
ولی 8 نوکیا هم به احتمال زیاد فیلمبرداریش اچ دی هستش
راستی بیشتر محصولات نوکیا امسال از سری تاچ معرفی میشن !
سونی اریکسون امسال بر خلاف پارسال چیزی نداره (مگه ایکس 2) مثل نوکیا که پارسال چیزی نداشت
ولی سامی هم امسال هم پارسال....:8:
بعید میدونم نوکیا hd باشه راستی کرولا تاچ هست؟؟؟؟؟؟؟؟
البته پارسال هم سونی اریکسون x1 و سری c و سری g یک دفعه ای رو کرد و خدا کنه امسال هم از این کارا بکنه
سامسونگ و ال جی هم که دارن میترکونن
خدایا یعنی میشه سونی اریکسون فیلمبرداری با رزولوشن 1600 * 1200 بزنه :دی
روی این سامی کم شه :دی
^^ HAMID ^^
05-02-2009, 21:45
درود خدا بر شما ! اندکی صبر سحر نزدیک است .. پارسال هیشکی نمیدونست mwc چیه .. اس ای کولاک کرد .. حالا همه خودشونو آماده کردند بترکونن .. خدا بزرگه نوبت ماهم میرسه چهار تا کپی پیست معرفی کنیم ! :دی ... بزارید روز موعود فرا برسه یه گوشی شگفت انگیز داریم اگه معرفی بشه (اون اسلیدر سه طرفه هه .. البته میگن طرحش ماله دو سال پیشه تا حالا کلی فرق کرده) پوزه همه رو میزنه ..ولی خودمم مطمئن نیستم ! .. فقط اینو بدونید اونطور که من شنیدم تعداد گوشی هایی که اس ای کل 2009 معرفی میکنه خیلی کمتر شده عوضش اکثرا" های اند " هستند..12 مگاییشم یکی دو ماه بعد بارسلون نشون میده ... سامسونگ اول میده چند روز دیگه.. بعدش ال جی 12 میده .. بعدش سونی اریکسون! کرولای نوکیا هم 3 اینچ ال سیدی داره ولی تاچ نیست .. ولی نوکیا دو سه تا تاچ معرفی میکنه !
hamed1297
05-02-2009, 23:15
wow.
آره 12 مگاپیکسلی سونی اریکسون میافته واسه CeBIT .
یعنی میشه اون اسلاید سه طرفی رو معرفی کنن؟ایشالا
دستت درد نکنه حمید.امیدوار شدیم.
درود خداوند بر حمید حکیم :دی
بابا انقدر شایعه نکنید :دی !! چرا یه دوتا دونه عکس از گشویهای سونی leak نمیشه ببینیم حال کنیم
سامسونگ که همه گوشیهاش عکساش لک شده :))
7 سال قحطی که داشتیم (پارسال) یعنی میشه 7 سال فراوانی باشه (امسال) :دی ؟؟؟
^^ HAMID ^^
05-02-2009, 23:53
یعنی میشه اون اسلاید سه طرفی رو معرفی کنن؟ایشالا
دستت درد نکنه حمید.امیدوار شدیم.
درود خداوند بر حمید حکیم
درود بر شما یاران se! دوستان به سلامت باشند.. لیک هر چه زور زدیم نتوانستیم بفهمیم چه در سر دارند ! هر چه هست چیزه توپیست :دی
بابا انقدر شایعه نکنید !! چرا یه دوتا دونه عکس از گشویهای سونی leak نمیشه ببینیم حال کنیم
میخوان سورپرایزتون کنند ! .. اگه اشتباه نکنم از وقتی عکسهای پاریس منتشر شد که بعدش کنسل شد .. صحبت هیکارو شد که هیچ وقت عکسش لو نرفت .. از گوشیهای رده بالا هم همین طور ! فقط چند تا رده متوسط و پایین پخش شد.. این نشون میده حفاظت کار رفته بالا ! این به خاطر چیز های ارزشمنده ! :31: هه هه !
فقط باید صبر کرد و دید ! (البته از الان بگم اگه باز اس ای نا امیدتون کرد نیاید خر منو بگیرید ها من هیچ کاره بیدم ! :31:)
hamed1297
06-02-2009, 00:17
آره.گوشی های رده بالا به این راحتی عکسشون لو نمیره.
X1 که یادتون هست.من پارسال که معرفی کردن یه 5min تو کفش بودم که این واقعا ویندوز موبال هست!!!
میخوان سورپرایزتون کنند ! .. اگه اشتباه نکنم از وقتی عکسهای پاریس منتشر شد که بعدش کنسل شد .. صحبت هیکارو شد که هیچ وقت عکسش لو نرفت .. از گوشیهای رده بالا هم همین طور ! فقط چند تا رده متوسط و پایین پخش شد.. این نشون میده حفاظت کار رفته بالا ! این به خاطر چیز های ارزشمنده ! هه هه !
فقط باید صبر کرد و دید ! (البته از الان بگم اگه باز اس ای نا امیدتون کرد نیاید خر منو بگیرید ها من هیچ کاره بیدم ! )
فقط میشه گفت
loooooool
perjixen
06-02-2009, 14:42
داشتم رد میشدم ..... گفتیم بیام بپرسم .... اس ای ؛ فیلم برداریش چطوره...:31:..؟!؟!؟
^^ HAMID ^^
06-02-2009, 16:34
فقط میشه گفت
loooooool
خوب این یعنی چی الان ؟ :31:
هی نمیخوام هیچی بگم ..یادتونه چند ماه پیش گفتم اس ای داره رو چند تا گوشی کار میکنه که یکیش cpu ش ...............
.
.
.
.
.
.
1 گیگا هرتزه ؟ ؟
بییاید امید داشته باشیم که این ایکسپریا تو mwc خودشو نشون بده !..به هر حال نا امید نباشید !
ختم کلام !
hamed1297
06-02-2009, 18:17
نه بابا.مگه میشه!؟!؟!؟
ای شیطون.یک چیزایی میدونی ها ها.
ولی این SE سابقه بدی توی چسبیدن به یک CPU داره.تا 10 تا گوشی با کوالکام 528MHz نزنه که رضایت نمیده.
feryshad
06-02-2009, 19:11
نه بابا.مگه میشه!؟!؟!؟
ای شیطون.یک چیزایی میدونی ها ها.
ولی این SE سابقه بدی توی چسبیدن به یک CPU داره.تا 10 تا گوشی با کوالکام 528MHz نزنه که رضایت نمیده.
آره احتمال زیاد تا مدت ها روی گوشی های سیستم عامل ویندوز یا آندروئید از همین CPU استفاده می کنه مثل کاری که htc الان داره میکنه
hamed1297
06-02-2009, 20:51
آره احتمال زیاد تا مدت ها روی گوشی های سیستم عامل ویندوز یا آندروئید از همین CPU استفاده می کنه مثل کاری که htc الان داره میکنه
حالا شاید سرشون به سنگ خورده باشه به راه راست هدایت بشن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^^ HAMID ^^
06-02-2009, 23:26
Eomer@ mobile-review
Although you will see touch screen OSE."
eomer رو که میشناسید ؟ همون که 12 مگاپیکسلی رو تایید کرده بود .. حالا چی گفته ؟:
اس ای پلتفورم تازه ای رو معرفی میکنه (احتمال زیاد A3) که تاچ رو ساپورت میکنه .. یعنی گوشی بدون سیستم عامل (جاوا) با تاچ اسکرین ... ..(اس ای از این مدلیشو نداشته ..تاچ اسکریناش قبلا UIQ بودن).. احتمالش هست تو بارسلون هم پلتفورم و نشون بده هم گوشی ازش معرفی کنه !
.
eomer@ mobile-review
eomer رو که میشناسید ؟ همون که 12 مگاپیکسلی رو تایید کرده بود .. حالا چی گفته ؟:
اس ای پلتفورم تازه ای رو معرفی میکنه (احتمال زیاد a3) که تاچ رو ساپورت میکنه .. یعنی گوشی بدون سیستم عامل (جاوا) با تاچ اسکرین ... ..(اس ای از این مدلیشو نداشته ..تاچ اسکریناش قبلا uiq بودن).. احتمالش هست تو بارسلون هم پلتفورم و نشون بده هم گوشی ازش معرفی کنه !
.
بخور تو سرش الان:31: سامسونگ و ال جی که تاچ های جاوا ترکوندن
سونی اریکسون باید یک فکر اساسی به حال گوشی های جاواش بکنه واقعا ضایعست منوی سی905 و کا700 شکل هم هستند:41:
hamed1297
06-02-2009, 23:48
قرار هست در مورد سیستم عامل جایگزین uiq هم صحبت بشه.
ولی تاچ اسکرین شدن گوشی های جاوا خیلی جالبه.
کلا آینده همه گوشی ها فکر کنم تاچ بشن.دی..
یعنی میشه یه گوشی لمسی فول تاچ باشه با 12 مگا و فیلمبرداری خوب
نگاهی گذرا به حرفه ای ترین گوشی سونی اریكسون W1:
- قابلیت پشتیبانی 8 باند مختلف در شبکه موبایل بطور همزمان.
2 - صفحه نمایش با وضوح 1024 * 2048 پیکسل و با قابلیت لمسی.
3 - قابلیت نصب ویندوز موبایل و استفاده از واکمن سری 5 شرکت سونی اریکسون.
4 - دوربین جلو (برای مکالمه تصویری) با کیفیت 3.2 مگا پیکسل.
5 - دوربین اصلی ( در پشت گوشی) با کیفیت 20 مگا پیکسل .( باز هم تاکید میکنم ، درست خواندید بیست مگاپیکسل ).
6 - نوع لنز هر دو دوربین از نوع Carl Ceiss ( بهترین نوع لنز - نمونه استفاده در N73 نوکیا ).
7 - مموری داخلی گوشی 120 گیگا بایت ( فوق العاده به اندازه یک هارد دیسک ).
8 - CPU داخلی گوشی با فرکانس پردازشی 2ghz ( عملکرد و سرعت باور نکردنی برای یک گوشی موبایل)
9 - صدای مخصوص این گوشی با قابلیت خروجی 18W ( یعنی 3 الی 4 برابر N73 نوکیا ).
10 - دکمه های لمسی بدون نیاز به فشار دادن آن ها ( مانند چیزی شبیه به Chocolet ال جی).
11 - با قابلیت افزایش مموری یا همان Ram به دو صورت MiniSD و MicroSD (قابلیت استفاده همزمان).
12 - دارا بودن سیستم WiFi ( این سیستم تا به حال روی هیچ گوشی نبوده است ).
13 - قابلیت استفاده از GPS در کنار امکانات باور نکردنی دیگر این گوشی ).
اينم گوشی:
اولا که عکسم میاد
دوما که ان خبر رو تمام منابع خبری تایید کردن
سومن شما برو یه آپدیت کن اطلاعاتت رو منظور ارز wi fi تو هیچ گوشی یعنی تو هیچ گوشی سونی اریکسونی بود داداچ
Hamid..God
07-02-2009, 10:46
5 - دوربین اصلی ( در پشت گوشی) با کیفیت 20 مگا پیکسل .( باز هم تاکید میکنم ، درست خواندید بیست مگاپیکسل ).
6 - نوع لنز هر دو دوربین از نوع Carl Ceiss ( بهترین نوع لنز - نمونه استفاده در N73 نوکیا ).
8 - CPU داخلی گوشی با فرکانس پردازشی 2ghz ( عملکرد و سرعت باور نکردنی برای یک گوشی موبایل)
10 - دکمه های لمسی بدون نیاز به فشار دادن آن ها ( مانند چیزی شبیه به Chocolet ال جی).
11 - با قابلیت افزایش مموری یا همان Ram به دو صورت MiniSD و MicroSD (قابلیت استفاده همزمان).
اينم گوشی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WY%3D&b=13
اولا که عکست نمی یاد دومن این خبری که شما گفتی باسه چند سال پیشه سومن کی گفته WiFi تو هیچ گوشی ای استفاده نشوده الان که همشون دارن چهارمن هنوز واکمن 4 نیومده می خواد 5 بده تازه اون موقع که این خبر اومد 3 شم نیومده بود پنجمن اون عکسی که شما گزاشتی اگه یکم تو نت بگردی میبینی باسه یه گوشی یه دیگست فقط با فوتوشاپ یه آرم واکمن روش مونتاژ کردن ششمن این خبر کاملا خالی بندیه
Hamid..God
07-02-2009, 10:48
eomer@ mobile-review
اس ای پلتفورم تازه ای رو معرفی میکنه (احتمال زیاد a3) که تاچ رو ساپورت میکنه .. یعنی گوشی بدون سیستم عامل (جاوا) با تاچ اسکرین ... ..(اس ای از این مدلیشو نداشته ..تاچ اسکریناش قبلا uiq بودن).. احتمالش هست تو بارسلون هم پلتفورم و نشون بده هم گوشی ازش معرفی کنه !
.
مثل اینکه کم کم داره ادم میشه اینse فقط امیدوارم نوش دارو بعد از مرگ سهراب نباشه
Hamid..God
07-02-2009, 11:03
حمید ین چیه تو نت پیدا کردم نوشته بود یه گوشی یه جاواست که یه پروتکل دیگه هم داره تا بتونه بازی های 3بعدی یه PSP رو اجرا کنه و SE قبل از اینکه سونی با استفاده از اسم پلی استیشن تو دنیای موبایل مخالفت کنه داشته روش کار می کرده که الان کنسل شده
چیزی در موردش نشنیدی
hamed1297
07-02-2009, 12:07
یعنی میشه یه گوشی لمسی فول تاچ باشه با 12 مگا و فیلمبرداری خوب
نه نمیشه.دی...
عمرا.احتمالا واسه Q4 سال 2012.لول.
من هنوز توی کف فیلم برداری HD این سامسونگ هستم.به شدت این گوشی جدیده کامل هست.دیگه نوکیا هم به پاش نمیرسه.
ببینید:
به امید روزی که SE یکی مثل این بزنه.
عالی بود حامد جان:31: دیدمش اما من نمیدونم چرا به گوشی های سامسونگ اعتماد ندارم از لحاظ کیفیت بدنه و ساختشون:20:
perjixen
07-02-2009, 13:44
چندتا سوال .....
اول اینکه این داستان w1 ( که به نظرم یه خواب خوشگل برای همه برندهای گوشی هست ) چیه.......؟!؟!؟
دوم ، این داستانه psp phone چیه.....؟!؟!؟ سامسونگ که داره روی یه همچین گوشی کار مکینه ...... خود سونی که میشه گفت پایه گذار کنسولهای همراه بازی بود ...... برنامه یی نداره........؟!؟!؟!
armin_goooodboy
07-02-2009, 14:01
اينم گوشی:
این w1 فیک مال 2 سال پیشه :دی
دوربین های دیجیتال بالای 5 میلیون تومنی تازه 24 مگاپیکسلی شدن :دی
رزولیشنش منو کشته :دی
بیخیال
اما کلا منم میگم تو کنگره امسال سونی اریکسون یه گوشی شاخ که خیلی مواظب بوده لو نره معرفی میکنه
بالاخره سونی یه پای این سونی اریکسونه و نمیذاره به پیسی بخوره :دی
Original Titan
07-02-2009, 16:20
بابا اين خبراي 100 سال پيش بزارين ولي ديگه دروغاشو نذارين!!
W1 رو مي گم
armin_goooodboy
07-02-2009, 16:52
بچه ها بریم بوق بزنیم ما :دی
سامسونگ غوغا کرده
خدا کنه سونی هم یه کاری بکنه
اگه نکنه میرم سمت جنرال موبایل :دی
اما اگه یکی منو قانع بکنه که سامسونگ مقاوم هست منم میرم سمت سامسونگ (بابام u600 داشت از 10 سانتی افتاد زمین ال سی دیش دیگه کار نکرد هیچکس هم نتونست درستش کنه)
من غیر از گوشی :دی همه چیز سامی رو قبول دارم
Hamid..God
07-02-2009, 17:07
حمید ین چیه تو نت پیدا کردم نوشته بود یه گوشی یه جاواست که یه پروتکل دیگه هم داره تا بتونه بازی های 3بعدی یه psp رو اجرا کنه و se قبل از اینکه سونی با استفاده از اسم پلی استیشن تو دنیای موبایل مخالفت کنه داشته روش کار می کرده که الان کنسل شده
چیزی در موردش نشنیدی
آقا حمید پس چی شد خبری نداری؟!
perjixen
07-02-2009, 19:26
اما اگه یکی منو قانع بکنه که سامسونگ مقاوم هست منم میرم سمت سامسونگ (بابام u600 داشت از 10 سانتی افتاد زمین ال سی دیش دیگه کار نکرد هیچکس هم نتونست درستش کنه)
میخوام این کارو انجام بدم ...... ولی میترسم کارمون به درگیری برسه....:31:...!!!
اینجا فن بوی های سونی زیادن ..... ؛ بروبکس سامسونگ کم .......
ولی باکی نیست ..:5:..
نمیگم گوشی های سامسونگ آخر مقاومتن هستن ؛ ولی گوشی من و داداش ..... دسته برادر زادم بود .... خودشون دوتایی ( یو 700 و ان 82 ) .... گوشی ها رو میگم ها ..... یه هو حال کردن قدم بزنن .... رفتن پارک ..... ( یه وقت فکر نکنید از دسته برادر زادم افتاده ها......!!! نههههههههههههه .......!! ) ؛ خلاصه یک عدد چرخ نمیدونم چند اینچ از روی این گوشی ها رد شد ....... کاش عکس داشتم براتون میزاشتم ... گوشیه من طلق روی ال سی دیش خط و خش برداشت ..... چندجاش به آسفالت گرفت .... و کنده شد ....... ولی ال سی دیش کار میکنه ...... و ان 82 داداشم....... رفت مرحله بعد ..... قابه مبارک ترکید فرمودند......!!!
جو استیکش رفت بالا ... بالا تر ...... 0 2 1 ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
خلاصه ..... دیگه اون گوشی نشد ...... فروختیمش.......!!
گوشی من به جز این مسائل از فاصله ( الان سایز زدم از بازوم تا زمین :46: ) از روی میز افتاد روی سرامیک .... طوری که بسته .... به سمت ال سی دی ..... یه خورده 6،8 میزد .... تا روشن خاموشش کردم...!!
البته من قبل از این یو 600 داشتم ..... و موافقم که این گوشی .... نه جنس بدنه خوبی داره ...... نه میشه گفت مقاومه ( دی 900 هم همینطوره...!!).
قانع شدی.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟!؟!؟
armin_goooodboy
07-02-2009, 22:02
قانع شدی.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟!؟!؟
نه :دی
اما u600 بابام تجربه ای بود که خودم دیدم
و هیچکس هم نتونست درستش کنه :دی
خلاصه داره یه گوشه خاک میخوره الان :دی
اما نمیگم همه سامسونگ ها اینطورین ها
خدا رو چه دیدی
یه وقت دیدی بعد از 5 سال که گوشی خودم داغون شد و خواستم یه گوشی دیگه بخرم سامسونگ خریدم :دی
mostafa_khan001
07-02-2009, 23:00
اینقدر از این تقلید از روی کل کل بدم میاد.ایییییششششش!!!
se گفت 8 سامی هم زرتی پشتش گفت اینم 8 من!!se گفت 12 سامی هم زرتی قبلش!12 زد!
se یه کلام گفت میخوام برم تو کار اندرویید همه دیگه دارن اندروئید میزنن!!(htc هم اولین اندروئیدش رو رو کرد.یادتون باشه گفتم یه پیمانکار استرالیایی داره گوشی اندروئید میزنه.اچ تی هم واسه این که کم نیاره یه گوشی زده مخصوص استرلیا و اسیا.تا چشم اروپایی ها در بیاد:دی)
نتیجه اخلاقی:
se و کردارش سمبل برندهای دیگست.همه دوست دارن مثل اون باشن:دی
^^ HAMID ^^
07-02-2009, 23:10
آقا حمید پس چی شد خبری نداری؟!
نه والا ! احتمال زیاد باید کانسپت باشه ..چون اس ای هیچوقت همه چیو تو یه گوشی نمیکنه ..واکمن .. psp و ... حتما روش کار میکرده ..ولی سونی گفته در صورتی میزارم از برند psp استفاده کنی که گوشیت در خور این نام باشه .. نه این که از رده متوسط باشه .. باید توپ باشه ! به همین دلیل نشد.. خدا رو چی دیدی شاید بعدا بشه :31:
میخوام این کارو انجام بدم ...... ولی میترسم کارمون به درگیری برسه.......!!!
اینجا فن بوی های سونی زیادن ..... ؛ بروبکس سامسونگ کم .......
ولی باکی نیست ....
این چه حرفیه برادر پرجیکسن ؟! مگه میخوای وارد میدون جنگ بشی ؟ منطقی تر از بچه های اس ای تو این فروم پیدا نمیشه ! اینجا همه با هم برادرن ... دیگه گذشت اون زمون ! ..که تو حیاط یا رو بوم ..می شستی با پودر و آب ..پهن میکردی تو آفتاب ! :دی
se و کردارش سمبل برندهای دیگست.همه دوست دارن مثل اون باشن
عشق است داش مصطفی ! قبولت داریم !
perjixen
08-02-2009, 10:25
اما نمیگم همه سامسونگ ها اینطورین ها
خدا رو چه دیدی
یه وقت دیدی بعد از 5 سال که گوشی خودم داغون شد و خواستم یه گوشی دیگه بخرم سامسونگ خریدم
خلاصه از من گفتن ...... البته شکی نیست که گوشی های اس ای ..... جنس بدنه مقاومی دارن ...... الیافه پلاستیک این گوشی ها چیزه عجیبیه.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
نتیجه اخلاقی:
se و کردارش سمبل برندهای دیگست.همه دوست دارن مثل اون باشن
منطقی تر از بچه های اس ای تو این فروم پیدا نمیشه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، موافقم ...... بچه های اس ای ... خلی واقع بین هستن...!!! و خداییش خیلی با مرام ....... مثلا بشون بگی ... سونی هیچ پخی نیست ...... زود قبول میکنن....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
ارادت ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم گوشیهای جدید سامسونگ چطورن ولی میتونم بگم ن620 سامسونگ یا ن100 اش از خر هم خرتر بود :دی
ما اینو هر کاریش کردیم خراب نشد !! از فاصله دومتری میکوبیدیمش رو دیوار !! یه سری افتاد ماشین ازش رد شد !! هیچ چی نشد !!
یا ای810 خواهرم شاید بیشتر از 20 بار از فاصله 1 متری افتاد زمین ولی هیچ چیش نشد (البته خاب رنگ و بدنش ب عظمی رفت :دی)
^^ HAMID ^^
09-02-2009, 13:07
Say hello to Hikaru
You’re right! It’s Hikaru. As you know from this image, Hikaru will be awesome Walkman-branded slider phone with metal housing. Hikaru is high-end device and it got high-end features: 2.6? screen, 8-Mp camera, 8 GB memory, Walkman player 4.0, 3.5mm jack, stereo speakers and special music keys on the right side. This phone will be announced on the 15th of February (MWC 2009) and release will be in the end of Q2. I’am waiting for your comments.
hamed1297
09-02-2009, 13:25
ایول حمید.تا اومدم این رو بزارم مثل همیشه پیش دستی کردی.بابا ever online.
عجب چیزی بشه.
سیستم عامل هم نداره.ولی.... به نظرت ممکنه تاچ باشه؟
mostafa_khan001
09-02-2009, 14:03
hamid:
میخوامت هوارتا!!
این جمله رو خودت نوشتی یا نقل قوله؟
This phone will be announced on the 15th of February (MWC 2009)
مگه همایش 16 تا 19 ام نیست؟!!
اصل فیلمبرداریشه که گویا خبر جدیدی نیست!
پس امسال تو mwc سونی اریکسون میخواد چه غلطی کنه؟این که همون سی 905 خودمونه!12 اش رو هم که فعلا معرفی نمیکنه
هی روزگارررررررررررررررر
Original Titan
09-02-2009, 14:13
اگه تاچ باشه كه بعيده خيلي خوب ميشد!
از زيبايي كه چيزي كم نداره... ولي طراحيش زياد جديد نيست . اگه صفحه نمايشش 16 مگ بود خيلي خوب بود
در ضمن حميد اين روزشمارت هم مثل خودت مشكل داره! مگه امروز 9 ام نيست؟ تا 16 ام 7 روز ديگه مونده كه!! نكنه با امروز حسابش ميكني؟
hamed1297
09-02-2009, 14:21
فیلم برداری که قطعا qvga هست.
Lcd هم شاید 16 میلیون.
Original Titan
09-02-2009, 14:23
فیلم برداری که قطعا qvga هست.
چرا اينقدر مطممئن؟ بوگو vga ... چي ميشه؟
hamed1297
09-02-2009, 14:34
آخه قبلا توی وبلاک سونی اریکسون بحثش بود.اون موقع من هم شاکی شدم و گفتم چرا qvga آخه.گفتن چون واکمنه.
حالا باز امیدواریم.چون واقعا حیفه.
هیکارو اینه :o
بابا بیخیال !! سونی نمیخواد دست از این طرحهای تکراریش ورداره !! بابا سامسونگ رو نیگا !! این اس8300 چقدر خشکله !!
^^ HAMID ^^
09-02-2009, 15:55
ایول حمید.تا اومدم این رو بزارم مثل همیشه پیش دستی کردی.بابا ever online.
عجب چیزی بشه.
سیستم عامل هم نداره.ولی.... به نظرت ممکنه تاچ باشه؟
مخلصم داش حامد.. احتمالش هست تاچ باش اگه از این پلتفورم a3 باشه .. قدیم که میگفتن هیکارو تاچ هست حالا رو نمیدونم.
این جمله رو خودت نوشتی یا نقل قوله؟
نقل قول:This phone will be announced on the 15th of February (MWC 2009)
نقله قول هست از منبع semcblog
اصل فیلمبرداریشه که گویا خبر جدیدی نیست!
پس امسال تو mwc سونی اریکسون میخواد چه غلطی کنه؟این که همون سی 905 خودمونه!12 اش رو هم که فعلا معرفی نمیکنه
رکورد فیلمش باید qvga باشه ... بابا کلی حال داده .. اسپیکر استریو کرده ..جک 3.5 گزاشته .. واکمن 4 گزاشته.. جنس توپی هم باید داشته باشه ..0.2 اینج ال سی دی بزرگتر کرده .. شاید تاچ باشه .. و احتمالا 16 ملیون رنگ... بدجور چشمو گرفته .. یه زمان میخواستیم c905 بگیرم که فعلا گرون بود .. ولی این بیشتر مصرفه.. توام که میدونی خوراکم واکمنه :دی
- metal casing
- 2.6" screen
- 8,1mp, AF, face detection
- bright photo flash (LED)
- Walkman 4.0
- Clear Audio technology
- player keys
- kickstand
- 3.5mm jack and additional fastport
- stereo speakers on top and bottom
- wifi
- comfortable keypad (not QWERTY)
slider
8گیگ مموری داخلیش جا افتاده و
.
.
.
اگه صفحه نمايشش 16 مگ بود خيلي خوب بود
احتمالش زیاده ..چون از قبلنا گفتن 16 ملیون رنگه !
در ضمن حميد اين روزشمارت هم مثل خودت مشكل داره!
من تا 17 هم حساب میکنم.
هیکارو اینه :
این فقط مدلشه ....واقعیش خوشگلتره .. بعدشم طرحش چشه ؟ :دی
mostafa_khan001
09-02-2009, 16:01
بهراد قبلا خوش سلیقه تر بودی ها
اگه از هر چیه سامی تغریف میکردی قابل قبول بود جز همین طراحیش
از بس که اسلاید زده دیگه حالم از هر چی اسلاید به هم میخوره(یه مدت جوونی هام رفتم تو نخ اس 500.اما گفتم نکنه مردم فکر کنن گوشیم سامی هست بیخیالش شدم!)
این فقط مدلشه ....واقعیش خوشگلتره .. بعدشم طرحش چشه ؟
هیچ چیش نیست فقط خیلی تکراری هست !! حد اقل این کیپدش !!
بهراد قبلا خوش سلیقه تر بودی ها
اگه از هر چیه سامی تغریف میکردی قابل قبول بود جز همین طراحیش
از بس که اسلاید زده دیگه حالم از هر چی اسلاید به هم میخوره(یه مدت جوونی هام رفتم تو نخ اس 500.اما گفتم نکنه مردم فکر کنن گوشیم سامی هست بیخیالش شدم!)
آره !! من خودم سامی رو با اسلایدر شناختم :دی
ولی خداییش اسلایدر لمسی با ال سی دی 2.8 و دوربین 8 و ... این همه امکانات به این نازکی و شیکی خداییش خشکل نیست :دی؟؟
GSMARENA هم هیکارو رو گذاشت :دی
The first photo of the long rumored and discussed Sony Ericsson Hikaru leaked today. It is a small and sleek Walkman-branded metal slider with an 8 megapixel camera and rich connectivity options.
Sony Ericsson Hikaru makes its first public appearance today after rumors about it have been circling around for months. It is a compact slider with metal housing, sporting a 2.6" TFT screen, an 8 megapixel shooter with LED flash and 8 GB memory card in the retail box.
Beside the extra large screen, Hikaru will also feature Wi-Fi and GPS plus a 3.5mm audio jack - a first for the Sony Ericsson Walkmans.
The Sony Ericsson Hikaru also comes with the latest Walkman player, version 4.0, stereo speakers and dedicated music keys.
Finally, the Sony Ericsson Hikaru will have a kickstand at the back, near the digital camera, (Nokia N96-style but cooler), which can come in handy for watching videos in landscape mode on the desk.
The Sony Ericsson Hikaru will be announced on 15th February, right before the start of MWC 2009 in Barcelona.
خاب لمسی نیست !! 2.6 اینچه
واکمن پلیر ورژن 4 ه
جک 3.5 میلیمتری داره (واسه اولین بار)
وای فای و جی پی اس داره
فلشش ال ای دی هست
و اینکه مثله ن96 میشه روی میز گذاشتش و توش فیلم دید :دی
S A M S U N G
09-02-2009, 19:29
سلام به همگی .
طراحیش خیلی شبیه یکی از گوشیهای خود سونی اریکسون هستش که کنسل شد .
به شخصه وقتی Acme رو دیدم گفتم Hikaru هم باید مثل این باشه ! فکر نمیکردم اینقدر با کانسپتهاش فرق داشته باشه .
مخلصیم .
Original Titan
09-02-2009, 19:30
ولي بچه ها خدا نكنه كه اين آخرش باشه! منظورم اينه كه خدا كنه از اين خفن تر هم سوني معرفي كنه... چون هنوز چيز آنچناني نداره.
هنوز بايد دو تا ديگه هاي اند معرفي كنه!
^^ HAMID ^^
09-02-2009, 19:33
W395
^^ HAMID ^^
09-02-2009, 19:36
HIKARU :
- A slider walkman phone (not a successor for W960i, more towards W910i)
- 2.6" Display, metal casing
- 8.1 megapixel autofocus camera with facial recognition
- 8 gb memory on board (no info if it has any expandable memory slot)
- Bright Photo Flash LED (no xenon)
- Video quality: QVGA at 30 fps
- Walkman 4.0 software with "Clear Audio" with "PHF" Technology
- Extra music keys player similar to W902
- 3.5mm audio jack on top, fast port at the side (can plug 2 earphone??)
- Stereo speakers on top and bottom (similar to W595??)
- WLAN
-normal T9 keypad
-cool kickstand (cooler than n96 )
-extra new gadgets include
- expected released at the end of Q2 so ~ June maybe
اینا تایید شده هستند .. GSMARENA یه چیزهایی از خودش اضاف کرده مثله GPS که ممکنه درست نباشه !.. هنوزم معلوم نیست که لمسی نباشه ...
به هر حال چیزهای خوب دیگه ای هم تو راهه ! هه هه!
ای بابا !! بازم که همون فیلمبرداری :دی
عجببببببببب
ولی من میگم جی پی اس و وای فای رو 100% داره
به هر حال چیزهای خوب دیگه ای هم تو راهه ! هه هه!
حمید چی تو دستو بالت داری :دی ؟؟
^^ HAMID ^^
09-02-2009, 19:48
وای فای داره .. جی پی اس معلوم نیست ..
ببین تو بارسلون ما اینارو داریم :دی :
1. XPERIA ?X
2. hikaru
3. C903
4. C901
5. W395
6. frida....
7.elle
4 تاشو میدونید ... سه تا مونده.. البته خبرهایی هست که اس ای چند تا گوشی خوبشو میزاره تو CEBIT نشون میده !
Original Titan
09-02-2009, 19:49
GSMARENA یه چیزهایی از خودش اضاف کرده مثله GPS که ممکنه درست نباشه !
جي اس ام آرنا چاخان نمي كنه.
بگرد ببين 16 مگ كالر هست يا نه... نطقه عطفش اونه!
فيلم برداريش كه مثل سرطان افتاده به جونمون![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^^ HAMID ^^
09-02-2009, 19:53
Semcblog چند ماه پیش گفته بود هیکارو ال سی دیش 16 مگ کالر داره ... حالا باید وایسیم تا 15 رسما اعلام شه..
hamed1297
09-02-2009, 21:00
حالا بعد از مدتها فشار از جوانب تازه جک 3.5 میلیمتری رو گذاشتن.اسپیکرم استریو کردن.
فعلا زمان میبره تا بقه چیزا رو مثل قیلم برداری درست کنن.
راستی چه تاکیدی روی 16 میلیون رنگ داری؟همین حالا کیفیت lcd گوشی های se کم از 16 میلیونی ها نداره.
Original Titan
09-02-2009, 21:11
راستی چه تاکیدی روی 16 میلیون رنگ داری؟همین حالا کیفیت lcd گوشی های se کم از 16 میلیونی ها نداره.
خوب من هم همينو ميگم ديگه! 262 كيلو كالرش اينه ببين 16 مگ كالرش چي ميشه!
تو بدت مياد سوني هم به جمع 16 مگ كالر ها بپيونده!؟
Original Titan
09-02-2009, 21:26
حميد اين چيه؟
ميشه روش حساب كرد؟
بدك نيست
armin_goooodboy
09-02-2009, 21:52
کمی شبیه آیفونه
^^ HAMID ^^
09-02-2009, 22:04
262 كيلو كالرش اينه ببين 16 مگ كالرش چي ميشه!
حقیقتا ! 256 ش پوز 16 مگ نوکیا رو میزنه .. ببین 16 مگش دیگه چیه !
حميد اين چيه؟
امان از این Tob!s ..دهنه ما رو سرویس کرده با این کانسپت هاش ! هر جا دیدین نوشته tob!s بدونین کانسپته ! :دی
دیگه فکر نکنم گوشییی عکس یا مشخصاتش لو بره ... اگه یادتون باشه پارسال هم اینطوری بود ..هیچی نمیدونستیم تا شبی که فرداش معرفی بود peterkey اومد گفت آقا یه x1 نامی هست با این مشخصات ! که فرداش معرفی شد ... به همراه دو سری جدید !
hamed1297
09-02-2009, 23:08
خوب من هم همينو ميگم ديگه! 262 كيلو كالرش اينه ببين 16 مگ كالرش چي ميشه!
تو بدت مياد سوني هم به جمع 16 مگ كالر ها بپيونده!؟
خوب چراکه نه.به نظرم حرکت سونی اریکسون به طرف 16 میلیون رنگ با براویا باشه.فعلا صلاح ندونستن این رو رو کنن.من اینجوری فکر میکنم.
ali racer
10-02-2009, 00:16
با با سونی اریکسون که بازم گند زد !
تازه شده نوکیا سی 905 رو رنگ کرده اسمشو گذاشته هیکارو ؟
چی اضافه شده بهش ؟ هیچی
پورت 3.5 که مدت ها پیش گوشی های دیگه داشتن همه
اسپیکر استریو که این هم همین طور
8 گیگ مموری ؟! اینم که واقعا عادی شده حداقل 32 نمی زاره 16 گیگ میزاشت !
ال سی دی 16 میلیون اینم که چیزی نیست
رزولوشنش هم به احتمال 90% 320 در 240 هستش !
فقط یه دوربین 8 داره با اون فیلمبرداری مزخرف و فلاش زنون همکه نقطه قوت دوربین 8 سونی بود حذف شده !!
یه محصول فوق تکراری
صفحه اش هم که تاچ نیست ماشالا 2.8 هم که نیست !
نوکیا هم انگار مرده نه خبری ازش هست نه....
hamed1297
10-02-2009, 00:31
حالا تا میاد روحیه توی اردوی تدارکاتی بچه های se بره بالا شما بیا بزن تو ذوقمون.
خوب همین اسپیکر استریو و واکمن 4 و جک 3.5 .. واسه se بازا جدیده دیگه.
اگر میبینی سامسونگ فرت فرت داره 8 مگاپیکسلی میده بیرون خوب همه لنزها یکی هست.فرق داره با هم؟
قبول دارم یه نو آوری چیز خفنی باید باشه.ولی خوب....شایدم واکمن 4 حرفی واسه گفتن داشته باشه.
ali racer
10-02-2009, 00:46
حالا تا میاد روحیه توی اردوی تدارکاتی بچه های se بره بالا شما بیا بزن تو ذوقمون.
خوب همین اسپیکر استریو و واکمن 4 و جک 3.5 .. واسه se بازا جدیده دیگه.
اگر میبینی سامسونگ فرت فرت داره 8 مگاپیکسلی میده بیرون خوب همه لنزها یکی هست.فرق داره با هم؟
قبول دارم یه نو آوری چیز خفنی باید باشه.ولی خوب....شایدم واکمن 4 حرفی واسه گفتن داشته باشه.
بازم خوش به حالش ما کسی رو دارید که روحیتون رو ببره بالا ....ما چی ؟:31:
ماشالا همه چی تاچ شده (حتی ماشین ظرف شویی !) امیدوارم این هیکارو تاچ باشه
راستی به نظرتون ممکنه هیکارو سیمبین باشه ؟ اگه سیستم عامل نداشته باشه که خیلی ضایع اس
SAEED_BARCELONA
10-02-2009, 00:47
برای شروع بهتون یه خورده گیر بدم حال بیام.
بعضا مشاهده می کنیم که از عبارت نا صحیح 16مگ کالر استفاده شده. چرا؟
حمید این همه هیکارو هیکارو میکردی این بود؟ اعصابم خورد شد
7-8 تا بلیط دارم برای بارسلون، کیا میان؟
عجب اسپمی
SAEED_BARCELONA
10-02-2009, 00:48
سلام
بچه ها 16مگ کالر یعنی چی؟ میشه توضیح بدید؟
ali racer
10-02-2009, 00:51
برای شروع بهتون یه خورده گیر بدم حال بیام.
بعضا مشاهده می کنیم که از عبارت نا صحیح 16مگ کالر استفاده شده. چرا؟
7-8 تا بلیط دارم برای بارسلون، کیا میان؟
عجب اسپمی
سعید اسپم نده بچه !:27:
یه چیزی تو جی اس آرنا خوندم بدین معنی !
نوشته بود سامسونگ باید گل بگیره در کارخونه اش با این سکیوریتی اش (امنیت) همه گوشی هاش لیک شدن !:31:
راستی سامسونگ یه گوشی داشت اچ دی فیلمبرداری میکرد با احتمال زیاد رزولوشنش همون wvga
مسخره اس !:2:
هیکارو وای فای داره ؟
hamed1297
10-02-2009, 00:55
بازم خوش به حالش ما کسی رو دارید که روحیتون رو ببره بالا ....ما چی ؟
ماشالا همه چی تاچ شده (حتی ماشین ظرف شویی !) امیدوارم این هیکارو تاچ باشه
راستی به نظرتون ممکنه هیکارو سیمبین باشه ؟ اگه سیستم عامل نداشته باشه که خیلی ضایع اس
نه بابا.خیالت راحت.همه گوشی های خوب رو گذاشتن واسه توی گود .این سامسونگ بی جنبه چپ و راست گوشی هاش لو میره.دی.الان سامسونگیا میریزن تو تاپیک.
نوکیا هم مطمئن باش با دست پر میاد.
این هیکارو سیمبین که نیست هیچ تاچچ هم نیست.همون جاوای خودمونه با کمی تغییرات.ضایع هست؟آره دیگه تازه این چجوری میخواد flag ship سری W بشه نمیدونم.بابا مموری رو بچربونید لااقل.
ولی در کل گوشی خوبیه.به هیچ وجهم تکراری نیست .ما در صدریم.
بچه ها 16مگ کالر یعنی چی؟ میشه توضیح بدید؟
به داش سعید.کم پیدایی.
این 16 مگ نیست همون 16 میلیون رنگ LCD هست.چیز خاصی نیست.
هیکارو وای فای داره ؟
به احتمال زیاد آره.
ali racer
10-02-2009, 01:05
نه بابا.خیالت راحت.همه گوشی های خوب رو گذاشتن واسه توی گود .این سامسونگ بی جنبه چپ و راست گوشی هاش لو میره.دی.الان سامسونگیا میریزن تو تاپیک.
نوکیا هم مطمئن باش با دست پر میاد.
این هیکارو سیمبین که نیست هیچ تاچچ هم نیست.همون جاوای خودمونه با کمی تغییرات.ضایع هست؟آره دیگه تازه این چجوری میخواد flag ship سری w بشه نمیدونم.بابا مموری رو بچربونید لااقل.
ولی در کل گوشی خوبیه.به هیچ وجهم تکراری نیست .ما در صدریم.
به داش سعید.کم پیدایی.
این 16 مگ نیست همون 16 میلیون رنگ lcd هست.چیز خاصی نیست.
به احتمال زیاد آره.
این تیکه جو گیر شدی حامد جان ؟!:18:
بله ببین آرنا چی نوشته !
rich connectivity options
البته از گوشی بی سیستم عامل انتظار زیادی نیست
و
additionally, it should be noted that it runs on the regular sony ericsson feature phone interface
اینجاش جای گریه داره (البته جای من شما فن بوی های سونی گریه کنین که نوکیا همانا گریه کن نداره !:31:)
S A M S U N G
10-02-2009, 01:12
سلام به همگی .
بیشتر گوشیهائی که از سامسونگ Leak شدن معرفی شدن .
تا اینجا فقط Acme و S7220 فاش شدن . بقیه همه معرفی شدن .
در مورد این گوشی بازهم باید تبریک گفت چون جندتا امکانات واقعا لازم و جدید به گوشیهای سونی اریکسون اضافه شده.
ولی طراحیش !
مخلصیم .
hasanmotori
10-02-2009, 01:40
نوكيا و سوني اريكسون اصلاً گوشي ندارن كه لو بره اگه هم دارن ارزش لو رفتن ندارن!
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 07:26
من فکر میکردم اسمارتفون باشه چون میگفتن جایگزین پاریس باشه ! بعدشم چشه ؟ یه واکمن تمام عیاره دیگه ! نوکیا یه همچین چیزی داره ؟ اصلا یه 8 داره ؟ :دی
بله ببین آرنا چی نوشته !
بابا از خودش ورداشته نوشته از gsmarena بعیده ! منبعش زده semcblog آقا برید تو منبعش اگه حرفی از اینترفیسش زده باشه ..هنوز که معلوم نیست ! gps هم از خودش اضاف کرده که اونم معلوم نیست .. ولی وای فای داره !
------------------------------
آقا این S8300 سنسورش ccd بود ؟ عکسهایی که موبایل ریویو گزاشته بود که مال نبود .. شاید بتاست اینطوریه و یه چی در حد پیکسونه !
SAEED_BARCELONA
10-02-2009, 09:56
حالا که آقا امیر هم هست یه سوال ازش بپرسم.
چرا سامسونگ داره 8رو خز میکنه؟ زرت 8مگاپیکسلی میده بیرون
به داش سعید.کم پیدایی.
این 16 مگ نیست همون 16 میلیون رنگ lcd هست.چیز خاصی نیست.
من خرتم برادر
آره 2زاریم افتاد!:دي
بعدشم چشه ؟
آخه چیزایی که دربارش میگفتی همرو انگشت به دهن کرد
Original Titan
10-02-2009, 10:45
آره 2زاریم افتاد!:دي
16 مگ كالر نفهميده بودي؟ :31:
روز شمار خراب است :31:
10 روزه مردمو علاف كردي ميگي خرابه حالا؟
ببند!
hamed1297
10-02-2009, 10:46
این تیکه جو گیر شدی حامد جان ؟!
بله ببین آرنا چی نوشته !
آره دیگه.گفتم کم نیارم.دی..
سلام به همگی .
بیشتر گوشیهائی که از سامسونگ leak شدن معرفی شدن .
تا اینجا فقط acme و s7220 فاش شدن . بقیه همه معرفی شدن .
در مورد این گوشی بازهم باید تبریک گفت چون جندتا امکانات واقعا لازم و جدید به گوشیهای سونی اریکسون اضافه شده.
ولی طراحیش !
مخلصیم .
هر برندی یک سری نقطه ضعف ها داره.کلا و ظاهرا این قانونشون هست.به نظرم.طراحی سامسونگ همشون توی یک مایه هست.
آقا این s8300 سنسورش ccd بود ؟ عکسهایی که موبایل ریویو گزاشته بود که مال نبود .. شاید بتاست اینطوریه و یه چی در حد پیکسونه !
فکر کنم cmos باشه.
حالا ببینیم این هیکار رو چه میکنه.یکدفعه دیدی این واکمن 4 یه چیز خفن بود که انگشتاتون به دهن بمونه.(خودم بعید میدونم.دی.)
پ.ن.بی ربط:این تبلیغ بی بی سی فارسی توی GSMARENA چیکار میکنه.دی...
Original Titan
10-02-2009, 10:49
حالا ببینیم این هیکار رو چه میکنه.یکدفعه دیدی این واکمن 4 یه چیز خفن بود که انگشتاتون به دهن بمونه.(خودم بعید میدونم.دی.)
فقط ميتونم بگم آرزو بر جوانان عيب نيست!! :31:
hamed1297
10-02-2009, 10:55
بریم توی کار روحی دادن به بچه ها:
امسال سونی اریکسون واسه این موراد جایزه گرفته:
* Being Productive - Upvise, by Unyverse Pte Ltd, Singapore
* In-Car Applications - GPSed, by Shape Services GmbH
* It’s all about the Entertainment - Bubble Boom Challenge, by ZED
* Lifestyle Choice - Mobiles’ Republic Media Explorer, by Mobiles’ Republic
* Themes & Graphics - Flash Lite Wallpapers, by ustwo
* Special Recognition - EcoMate, by Instituto Atlantico & UFC
* Xperia Panels - Spb Traveller, by Spb Software
خبر بعدی هم اضافه شدن برنامه Facebook به گوشی های سونی اریکسون هست.
کلا روحیه ها ورزشکاری هست.دست خودمون نیست.
SAEED_BARCELONA
10-02-2009, 11:31
16 مگ كالر نفهميده بودي؟
بابا خواستم بتون یه دستی بزنم، متاسفانه هیچ کس 2زاریش نیفتاد جز خودم
hamed1297
10-02-2009, 11:53
آهان.از اون لحاظ منظورت بوده.ما خیال کردیم از این لحاظ میگی.
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 12:14
خداوکیلی اون چیزهاییی که من گفته بودم رو اکثرا داره به جز اسمارتفون بودنش ..کیبورد qwerty و تاچ اسکرین (هنوز امید بهش هست ) ..بقیش که همونه ..8مگا ..8 گیگ داخلی ..واکمن 4 .. 16 ملیون رنگ السی دی و ....واقعا گوشی کاملی هست ..غیر از این فکر کنیم بی انصافیست ...
دارم سعی میکنم درستش کنم :31: ولی :
خداوکیلی اون چیزهاییی که من گفته بودم رو اکثرا داره به جز اسمارتفون بودنش ..کیبورد qwerty و تاچ اسکرین (هنوز امید بهش هست ) ..بقیش که همونه ..8مگا ..8 گیگ داخلی ..واکمن 4 .. 16 ملیون رنگ السی دی و ....واقعا گوشی کاملی هست ..غیر از این فکر کنیم بی انصافیست ...
دارم سعی میکنم درستش کنم :31: ولی :
روز شمار همچنان خراب است : دی
.یکدفعه دیدی این واکمن 4 یه چیز خفن بود که انگشتاتون به دهن بمونه
اگه اشتباه نکنم یه چیزهایی شنیدم در بارش .. یکیش اینه که بر خلاف واکمن های قبلی میشه اسکینشو عوض کرد !
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 12:15
بچه ها چشمتون روشن گوشیهامون تقریبا معرفی شدند :دی
Sony Ericsson announces the C901 for emerging markets
Also announced today is the C901, which is a bit of a surprise to me. It’s not a global announcement like the other products, which is why I didn’t expect it would be announced today.
In terms of features, the C901 is very much like the C903. All the same camera features, including a 5-megapixel camera, auto focus, Smile shutter, BestPic, Smart Contrast, Face detection, PhotoFix, geo-tagging, etc. On top of that, it adds a xenon flash instead of a photoflash LED.
Other features include chat view messaging, YouTube, Fm-radio with RDS, built-in accelerometer, Bluetooth, 3D gaming, video calling, Google Maps, etc.
The battery is good for up to 9½ hours of talk or 430 hours of standby time.
The phone measures 105 x 45 x 13 millimetres and weighs 107 grams. It’s a quad-band GSM / dual-band HSPA phone.
It’ll be available during Q2 in three variants; Noble Black, Sincere Silver and Precious Peach
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 12:16
Sony Ericsson pushes out W395 Walkman slider
In a rather surprising move, Sony Ericsson announced today the low-end W395 Walkman phone. As you can see, it has a slider form factor with a rather glossy housing and is equipped with a 2.0″ 176×220 scratch-resistant screen, supporting up to 262k colours. The Walkman boasts a 2-megapixel non-AF snapper on its back, which is adequate for an “affordable” phone. Did I mention Photo fix? Now that’s a first for a phone of its class, I believe.
The music side of the phone features the familiar Walkman 2.0 player with a customizable equalizer, the MegaBass equalizer preset, album art and stereo widening (and stereo speakers to boot!). It also has Sony Ericsson’s well-known TrackID music recognition service, which lets you identify the title, album and artist of a song just by recording a small clip of it.
- Sony Ericsson takes pride in understanding the youth market, and the W395 is a mobile phone that caters to all their needs with great music quality, says Alexandre Cardon, who’s the Global product marketing manager for music at Sony Ericsson in a press release.
- Our most affordable Walkman slider phone to date allows users to share music with friends as well as video clips and photos for the ultimate entertainment experience, he continues.
There’s FM radio with RDS and Bluetooth with A2DP on-board as well. The most interesting feature is perhaps the built-in stereo speakers “with high quality bass” - I don’t know about you guys, but that kind of surprised me. The W395 ships bundled with the HPM-64 stereo headset and with a 1GB M2 memory card.
Another interesting thing about this phone is that it also features and accelerometer, which means that you can play motion-controlled games on it, much like the gaming F305, the former being basically a Walkman version of the latter.
It measures 96 x 47 x 14.9 millimetres and weighs 96 grams - that’s almost exactly the same as the F305. Its battery is good for 8 hours of talk or up to 480 hours of standby life - that’s actually quite impressive! Music listening time is set to only 12½ hours though, which is hardly ground-breaking.
So, the W395 will be available in “selected markets” in 2 colours - Dusky Grey and Blush Titanium from the first quarter of the year.
If, you ask me, this addition to SE’s portfolio seems a bit redundant, but I guess that design does look rather well and that it’ll be mostly popular among the youngsters.
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 12:18
AB-900 is a new Bluetooth car speaker phone
Now, before you read on, you should know that I’m not normally a fan of these car speaker phones, but I quite like this one. I’m of course talking about the new AB-900 which was announced just minutes ago. The AB-900 is a Bluetooth car speaker phone, and does more than I first thought it would.
You can use the AB-900 and your Bluetooth-enabled phone to stream music from your phone to the AB-900, and it will broadcast it over the car audio system. It even has RDS built-in, so you won’t have to bother searching for the right frequency all the time.
The AB-900 features a pretty large display that enables you to handle your calls whilst driving. It provides you easy access to five selected favourite contacts, and you have voicemail at the touch of a button.
Your music and audio will automatically pause when you get an incoming call, and resume once again when the call ends.
And now to the best part about the AB-900 - its battery life. It’s capable of pulling a staggering 1000 hours of standby life or 26 hours of talk! That’s about forty days of standby time or more than a day of constant gossipping. Quite amazing what a standard BST-38 can do in a product like this.
The AB-900 measures 120 x 69 x 16 millimetres and weighs 117 grams, making it a fairly lightweight car speaker phone solution.
It’ll be available in one kit with two different panel colours - black and silver. No word on availability or pricing yet.
Original Titan
10-02-2009, 12:18
اين هم C903
عجب چيز خوشكليه
ولي اصلا چيز تازه اي نداره!
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 12:20
Sony Ericsson announces the brilliant mid-tier C903
Along with the W395 and car Bluetooth accessory AB900, Sony Ericsson also announced the midrange C903 Cyber-shot phone. If you ask me, the C903 is one of Sony Ericsson’s most important products in a long time, as it combines a great deal of features, a small size and a decent price tag.
The C903 is a rather stylish Cyber-shot slider, making it the second slider phone in the Cyber-shot range of products. Its unique design touch has to be the sliding lens cover on the back, which makes it look a lot like a real digital compact camera. Behind the lens cover is a 5-megapixel camera with auto focus, as well as a Photoflash LED.
t’s got quite a bit of photo features, this one… Face Detection of up to three faces; Smile Shutter to automatically snap a picture when a person is smiling; BestPic to rapidly take up to nine full resolution pictures in a second; Snapfish printing service by HP; Photofix to apply minor corrections to your images, geo-tagging with the built-in a-GPS; TV-out; photo /video blogging; image / video stabilizer; and finally support for both Flickr and Picasa on your mobile. Phew.
- The C903 Cyber-shot adds a creative and stylish mobile phone to our mid-range segment, said Daniel Sandblom, who’s the Global Business Marketing Manager at Sony Ericsson.
- The C903 Cyber-shot furthers Sony Ericsson’s digital camera heritage and makes capturing special images even more memorable, he continued.
Okay, enough about the camera. What kind of phone is this, anyway? Well, it’s a quad-band GSM phone with support for EDGE networks / dual/tri-band HSPA (850 / 1900 / 2100 MHz) phone, depending on the variant. There’ll be a C903a with tri-band HSPA.
It’s got a 2.4-inch scratch-resistant TFT display, capable of displaying up to 262.144 colours. The resolution of the display is QVGA - 240 x 320 pixels.
If we take a closer look at its features, we find chat view messaging, Bluetooth, Java, motion gaming using the built-in accelerometer, FM-radio with RDS, Media, YouTube, Walk Mate and Tracker applications, PictBridge, Google Maps, 3-month trial version of Wayfinder Navigator, and so on.
سعید اینم لایوش :دی
I think it’s also worth mentioning that the C903 will in fact be Sony Ericsson’s first phone to include an e-manual on the phone. This was first mentioned some months ago in a post about Sony Ericsson aiming to be the champion of sustainable development.
The phone measures a good 97 x 49 x 16 millimetres and weighs only 96 grams. One could say that it’s a slightly stripped version of the C905. Battery life is said to be 10 hours of talk or up to 400 hours of standby time.
The C903 will be available in selected markets in Q2 this year in three colour variants; Glamour Red, Lacquer Black and
Techno White. No final price has been set as of yet, but considering it’s a mid-range product, it’ll be relatively low
Original Titan
10-02-2009, 12:24
حميد اينا فايده اي نداره! اصلا با اون چيزايي كه تو ميگفتي نمي خونه! چيه دلتو به اين چندتا گوشي خوش كردي!
بابا ول معتليم هممون!
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 12:28
بابا چرا شما صبر ندارین ؟ :دی (الان با مشت میکوبم رو کیبورد :31:)
خوباش باشه واسه بارسلون .. ایکسپریا اون طور که من شنیدم استایل شبیه به آیفون داره !
SAEED_BARCELONA
10-02-2009, 12:41
سعید اینم لایوش
به به. عکاسش چه لحظه ای رو شکار کرده. انشا الله خدا هردوشونو برای جوانان ایرانی حفظ کند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
توجه کردید عکسی که گوشیه داره نشون میده با فیگوره این خانومه فرق میکنه؟
SE چه علاقه ای پیدا کرده به اسلایدر. دکمههای W395 خیلی خوشکله. پشت C903 هم مثل سری T دوربینای سونیه.
-------
حمید کیبوردت چیه؟
سلام بر بروبکس اس ای باز
این ا چیه بابا آبرومون رفت
حداقل باز این هیکارو ه یه چیزی
به امید ایکسپریا جدید
Original Titan
10-02-2009, 12:46
توجه کردید عکسی که گوشیه داره نشون میده با فیگوره این خانومه فرق میکنه؟
آره من هم داشتم به همين فكر ميكردم!(حالا همه ميگن!:31:)
سلام بر بروبکس اس ای باز
این ا چیه بابا آبرومون رفت
حداقل باز این هیکارو ه یه چیزی
به امید ایکسپریا جدید
هيكاروش هم اگه 16 مگ نباشه كه نيست مالي نيست! من رفتم گريه كنم!
Original Titan
10-02-2009, 12:47
پيسي گند زد!
ali racer
10-02-2009, 13:01
آقا چشمتون روشن گوشی هاتون معرفی شد
مگه فقط ایکس 2 کار بکنه والا سیاست کپی پیست و گوشی رنگ کردن و جای مدل دیگه زدن همچنان ادامه داره (انقدر گیر دادین نوکیا خوب شد بهتون !!)
ولی من از قیافه این خوشک اومد شبیه دوربین های سری تی سونی هستش !
روز شمار خراب است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
همین جوری از سونی طرفداری کردی به خاک سیاه نشوندی اش !!
hamed1297
10-02-2009, 13:02
مگه امروز روز موعود بود که اینا لو رفتن؟نکنه ما خواب بودیم و امروز 15 فوریه هست.
نه راستی اینا رو به مناسبت 22 بهمن معرفی کردن.دی..
بد نیست خوب هم نیست.حمید اگر جرات داری خوب هاشو معرفی کن.
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 13:04
حمید کیبوردت چیه؟
turbo media .. تازه هم خریدم حیفه ! :31:
حمید اگر جرات داری خوب هاشو معرفی کن.
من رفتم گريه كنم!
ali racer
10-02-2009, 13:08
مگه امروز روز موعود بود که اینا لو رفتن؟نکنه ما خواب بودیم و امروز 15 فوریه هست.
نه راستی اینا رو به مناسبت 22 بهمن معرفی کردن.دی..
بد نیست خوب هم نیست.حمید اگر جرات داری خوب هاشو معرفی کن.
می گفتن 22 بهمن جهانیه من باور نمیشد !:31:
میبینم که همه آنلاینن و از تظاهرات یوم ا.. برگشتن !
دقت کردین چقدر پسر خوبی شدم دیگه گیر نمیدم سونی اریکسون ؟:6:
یه چیزی شنیدم که میگن ایکس 2 آندوریده چقدر حقیقت داره ؟
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 13:15
همین جوری از سونی طرفداری کردی به خاک سیاه نشوندی اش !!
روز شمار درست شد ! :31:
یه چیزی شنیدم که میگن ایکس 2 آندوریده چقدر حقیقت داره ؟
از کجا شنیدی ؟ ولی دوروغه :31:
hasanmotori
10-02-2009, 13:15
دلتون رو به اين se خوش نكنيد:27:
اينهمه هي ميگفتن هيكارو اين بود؟:2:
اين كه در حد سيم شارژر i8510 هم نيست:38:
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 13:19
الله و اکبر ! آره آقا تو راست میگی !
نمیدونم جدیدا هر کی از این ورا رد میشه میگه " هیکارو تون این بود ؟"
حالا هر چی که بود به کسی ربط نداره !
ali racer
10-02-2009, 13:21
دلتون رو به اين se خوش نكنيد:27:
اينهمه هي ميگفتن هيكارو اين بود؟:2:
اين كه در حد سيم شارژر i8510 هم نيست:38:
دوست من اگه علاقه ای به سونی اریکسون ندارین کسی شما رو مجبور نکرده بیاین اینجا پست بدین !
لطفا جنجال به پا نکنین که هر چی واسه شما آرزو هست واسه ما خاطره اس:10:
Original Titan
10-02-2009, 13:24
لطفا جنجال به پا نکنین که هر چی واسه شما آرزو هست واسه ما خاطره اس
علي كچلو عشق است!
دلتون رو به اين se خوش نكنيد
اينهمه هي ميگفتن هيكارو اين بود؟
اين كه در حد سيم شارژر i8510 هم نيست
اين حسن موتوري چي ميگه اينجا! :31: تو برو موتورتو سوار شو :دي
ali racer
10-02-2009, 13:30
علي كچلو عشق است!
اين حسن موتوري چي ميگه اينجا! :31: تو برو موتورتو سوار شو :دي
علی جان دوست ندارم شوخی های گروه اجتماعی به اینجا منتقل بشه:11:
ضمنا کچلم خودتی :31:
الان خوندم اسم هیکارو قراره بشه دابلیو932
خب سی903 معرفی رسمی شد
چند تا نکته مهمش
release 2009, Q2
256K colors
240 x 320 pixels
2.4 inchesAccelerometer sensor for auto-rotate
وایرلس نداره
Camera images geo-tagging, face and smile detection
- Built-in GPS receiver
- A-GPS function
- Google maps
TV out
SAEED_BARCELONA
10-02-2009, 13:38
سلام بر بروبکس اس ای باز
این یکی رو نگاه کن. ADSLش تمام شد کامپیوترشو کلا فروخت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
شبیه دوربین های سری تی سونی هستش !
باز من یه حرفی زدم این کچله به اسم خودش تمامش کرد.
turbo media .. تازه هم خریدم حیفه !
اگه G15 داشتی چیکار میکردی؟ فکر کنم اصلا تایپ نمیکردی
میبینم که همه آنلاینن و از تظاهرات یوم ا.. برگشتن !
پاهام خیلی درده. همین طور حنجرم
از کجا شنیدی ؟
آره منم شنیدم
بچه ها مطمئن باشید که هیکارو 16m نیست. حالا ببینید. SE صفحه زیر 3اینچ 16m نمیزنه. آندروئید 16m ساپورت میکنه؟ امیدتون به این باشه
hasanmotori
10-02-2009, 13:44
چرا حالا ميزنيد؟ :weird:
من از se خوشم مياد ولي گفتم ي نصيحت به شما بكنم كه به اميد se نباشين
منم اميدوارم به زودي w1 رو معرفي كنه:38:
20 مگاپيكسل دوربين!!!
120گيگ هارد!!!
2 گيگاهرتز سي پي يو!!!
2048x1024 screen !!! (مانيتور من الان 1024x768 ه)
Original Titan
10-02-2009, 14:28
بچه ها مطمئن باشید که هیکارو 16m نیست. حالا ببینید. SE صفحه زیر 3اینچ 16m نمیزنه. آندروئید 16m ساپورت میکنه؟ امیدتون به این باشه
ُسعيد هيچ راهي نداره 16 مگ باشه؟ خيلي مي خوام ببينم كه 16 تايي سوني چه جوري از آب در مياد!
الان خوندم اسم هیکارو قراره بشه دابلیو932
امكان نداره! يعني از w980 هم كمتر باشه؟
اينارا از كجا ميخوني؟ :31: من فك كنم همون W990 باشه.. بيشتر هم بهش مياد!
علی جان دوست ندارم شوخی های گروه اجتماعی به اینجا منتقل بشه
يعني فقط تو كلوپ كچل ها بهت بگم كچل؟ :دی
^^ HAMID ^^
10-02-2009, 14:58
Something good coming from SE@MWC
بچه ها خودتونو آماده کنید که داره میاد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(دیگه نبینم کسی از اس ای اینجا گله کنه ها ! (دستور از بالا رسیده :دی))
نقل قول:لطفا جنجال به پا نکنین که هر چی واسه شما آرزو هست واسه ما خاطره اس
علي كچلو عشق است!
کله کچلتو عشقه علی جان ! :31:
اگه G15 داشتی چیکار میکردی؟ فکر کنم اصلا تایپ نمیکردی
در جریان بودی که یه مدت کیبوردم خراب بود .. این جدیده رو خریدم 7 تومن :31: (آخه من یه رگم اصفهانیه :دی)
hasanmotori
10-02-2009, 15:18
خدا كنه همون w1 باشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.