مشاهده نسخه کامل
: تاپیک ویژه بحث پیرامون گوشی های جدید سونی اریکسون -کانسپت ها و شایعات
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
22
سلان دوستان
به گزارش خبرنگار مرکزی از ایرلند:31: یکی از بازاریابان سونی که در ایرلند و امریکا مشغول به اسم Mr Vautier گفته که در سال جاری ما 16گوشی جدید داریم که با معرفی چندتا از آنها دیگه 11 تا میمونه
همچنین گفته که یک گوشی از سری والکمن داریم که حدود قیمتش 100دلار هست اما با امکانات خوب
این خود شخصه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک منبع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فک کنم 2 3 هفته پیش این خبرو گفته بودم :دی
Sony Ericsson: 14-16 phones this year, Walkman brand isn’t dead
In an interview with Mobile Today, Sony Ericsson’s Nathan Vautier, Head of Sales in the UK, said that the company will announce
14-16 phones this year, including “a number of Walkman phones” for the lower-/mid-end segment. Most will be priced around the £100 mark.
Interesting. The last announcement of a product in the Walkman range was back in March with the low-end W205 and prior to that it was the W995 at the Mobile World Congress in February. There has been talk about the Walkman brand being dead, but that apparently isn’t the case. I must however say that I don’t like the idea of low-/midrange Walkman products. The Walkman brand is supposed to be a symbol of quality, and just how much would you expect from a £100 phone? Personally: Not a whole lot.
Other than that, the interview brings up the quality issues with the Aino and Satio, financial situation and of course Sony Ericsson’s strategy of supporting multiple operating systems. You can read it for yourself at the link below.
ولی بازم ممنون !
فک کنم 2 3 هفته پیش این خبرو گفته بودم :دی
ولی بازم ممنون !
مال من ترجمه بود همراه با عکس برای اونای که حوصله ترجمه رو نداشتن ونمیدونستن ای یارو کیه:31:
mostafa_khan001
23-03-2010, 01:52
اکس 10 به اوکراین رسیده
اکس 10 به اوکراین رسیده
با شتر داره میره؟:31:
کی به ایران می رسه؟؟
SAEED_BARCELONA
23-03-2010, 10:25
با شتر داره میره؟
دقیقا میخواستم همچین پستی رو بدم. چرا اینطوریه؟ هر روز تو یه کشور ریلیز میشه.
مهدی با قاتر قاطر داره میره:دی
مصطفی مطمئنی اوکراین؟
چون دیروز به انگلیس رسید و عرضه گوشی شروع شده
mostafa_khan001
23-03-2010, 21:29
اره حسین جون البته تو عکس هم مشخصه تی موبایل تحویلش 10 روزه اعلام کرده.همین امروز نه و 10 روز دیگه
ali racer
24-03-2010, 12:34
سلام
شنیده بودم ویواز بصورت قاچاق وارد کشور شده
ولی امروز
یه خبر جالب دیدم
به نقل از فرزاد جون از بروبچز موبایلستان
به صورت قاچاق وارد شده من خودم 2 تاشو با قیمت 650000 فروختم
mostafa_khan001
24-03-2010, 12:58
عجب قیمت اولیه ی عالی
خیلی حال کردم.الان اینجوریه 4 روز دیگه به شکل عمده وارد بشه از نظر قیمتی خیلی عالی میشه...میشه روی فروش خیلی خوب این گوشی حساب کرد
فارسی 1 هم هی داره تبلیغش رو میکنه
Hamid..God
24-03-2010, 12:59
ولی من 580 هم قیمت دارم!!!
mostafa_khan001
24-03-2010, 13:06
جالبیش اینه توی دبی بدون گارانتی 420 تومنه!
Hamid..God
24-03-2010, 18:56
الان رفتم علاادین 562 میدادن
به نقل از خبرگزاری جزیره قشم روئیت شد 440:31:
ارزونتر از اونیه که فکرش میکردم
Original Titan
27-03-2010, 08:49
سلام شما چي داريد ميگيد؟
ايكس 10 440 هزار تومن؟
احتمالا ماكتش بوده! :31:
سلام شما چي داريد ميگيد؟
ايكس 10 440 هزار تومن؟
احتمالا ماكتش بوده! :31:
نه گل پسر منظور ویوازه:10:
Original Titan
27-03-2010, 11:03
نه گل پسر منظور ویوازه
سلام گل پسر :31:
ويواز هم با اين قيمت ميرزه!!
خيلي عاليه!
sunrise07
29-03-2010, 15:19
خوب به سلامتی مشخص شد سونی اریکسون کماکان عقل درست و حسابی نداره . ظاهرا ایکس 10 قرار نیست هیچ وقت مولتی تاچ بشه در واقع سخت افزار ایکس 10 مولتی تاچ رو ساپورت نمیکنه
گرچه من خودم فکر می کنم مولتی تاچ زیاد چیز مهمی نیست اما باید توجه داشت که وجود این قابلیت الان به یه نکته مهم در نزد خریداران تبدیل شده و به نظر من این موضوع روی فروش ایکس 10 تاثیر منفی زیادی خواهد گذاشت
همون برنامه ای که سر x1 آوردن و بعد با ورود x2 تمام مشکلاتش رو برطرف کردن
احتمالا نسخه تکمیلی x10 هم خواهد آمد
SAEED_BARCELONA
29-03-2010, 15:46
آقا مولتی تاچ به چه دردتون میخوره؟ مگه در روز چند بار میخواید عکس زوم کنید؟ اینقدر گیر ندید. اونوریا زیاد به این چیزا اهمیت نمیدن من باشون زندگی کردم:دی
خاب عکس زووم نمیکنن !
بچه ها همش تو این مملکت تو اینترنتن ! بهمین خاطر براشون مهمه ! هی مخوان زووم کنن !:27:
دو گوشی کانسپ دیگه از SE از سری واکمن
گوشی سونی اريكسون WX1 دارای صفحه نمايش لمسی 3 اينچ با قابليت 32GB ، OLED حافظه داخلی و فناوری ضد نويز ، اسپيكرهای استريو ، ورودی كابل صوتی 3.5 ميليمتری ، دوربين 8.1 مگاپيكسل با قابليت ضبط تصاوير با كيفيت HD و Wi-Fi می باشد.
گوشی سونی اريكسون WS1 نيز دارای دوربين 8.1 مگاپيكسل ، صفحه نمايش لمسی 3 اينچ ، صفحه كليد QWERTY كشویی و 16GB حافظه داخلی می باشد. مجهز بودن اين مدل به صفحه كليد QWERTY براي يك گوشی Musicphone كمی غير عادی به نظر می رسد. علاوه بر اين گوشی WS1 دارای اسپيكرهای استريو و صدای ديجيتال نيز می باشد.
hamed1297
03-04-2010, 14:44
:دی.
مدتی بود از کانسپت خبری نبود.
اولی که همون MP3 player سونی هست.
Original Titan
04-04-2010, 20:40
دوستان و همراهان من در انجمن وزين و پر بار پي سي ورلد.... :
Yesterday I sent an email to Sony Ericsson asking them to confirm specs features of their X10 handset. This is what I received.
Dear ******,
Thank you for contacting the Sony Ericsson support centre.
I have complied some answers to the questions that you have raised, please see below:
#1 Does the device itself support multi touch? I am aware that the the
current OS Android 1.6 does not.
The handset has a capacitive screen that is capable of multi touch for features such as pinch zooming. This feature will be implemented by the upgrade to 2.1
#2 Does the device have an internal digital compass which would show
direction in google maps?
The X10 does have a magnetometer that acts as a digital compass.
#3 Will android 2.1+ be coming to the Xperia x10 in 2010?
The handset has been confirmed to be upgraded to 2.1, however there are no time scales for this, developement is currently working on implementing the Timescape/Mediascape to 2.1.
Should you have any further questions do not hesitate to ask.
يه نفر تو سايت موداكو ايميل زده به سوني اريكسون (موثق تر از اين داريم.؟ :31:)
ترجمه :
من ديروز يه ايميل زدم به سوني اريكسون تا ازشون بخوام مشخصات گوشي ايكس 10 رو تاييد كنن.
*** عزيز،
از اين كه به مركز پشتيباني سوني اريكسون تماس گرفتين ممنونم
من جواب سوالايي كه شما پرسيده بوديد رو جمع كردم :
1- آيا خود دستگاه مولتي تاچ رو ساپورت ميكنه؟ اينو هم ميدونم كه آندروئيد 1.6 نداره.
ج : گوشي صفحه نمايش خازني داره كه قابليت مولتي تاچ رو براي كار هايي مثل زوم كردن رو هم داره. اين ويژگي وقتي گوشي يه آندو 2.1 آپگريد شد اعمال ميشه.
بعدش هم گفته كه گوشي به 2.1 آپگريد ميشه ؟
يارو هم جواب ميده گوشي كه حتما به 2.1 آپديت ميشه ولي زمان خاصي براش نيست. الان هم دارن time scape / mediascape رو براي 2.1 آماده ميكنن.
خاب پس بلاخره ایکس10 مولتی تاچ داره یا نه ؟؟
ما که هنگیدیم !!!
Hamid..God
04-04-2010, 21:08
خوب به سلامتی مثل اینکه داره
جمیعا صلوات
Original Titan
04-04-2010, 21:20
نه بابا.:31: هنوز معلوم نيست...
تنها چيزي كه معلومش ميكنه گذشت زمانه :31:
SAEED_BARCELONA
05-04-2010, 13:49
من میگم داره ولی نداشته باشه هم فرقی نمیکنه:دی ادامه پست رو برید صفحه قبل بخونید:دی
به قول تیتان زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
قبل از اینکه خودش بگه من میگم.آقای تیتانیوم:31:
رویای حمید به حقیقت پیوست توسط برادارن چینی:31:
به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی Unwiredview یک شرکت چینی مدل تلفنهمراه کنسول بازی دستی PSP شرکت سونی را تولید کرد.
شرکت سونی اریکسون هرگز پروژه تولید تلفن همراه PSP را به مرحله تولید نرساند ولی انگار یک شرکت چینی به نام “Shanzhai” آرزوی این طرفداران PSP را به مرحله عمل رسانده است.
این تلفنهمراه واقعا دارای کنسول PSP است به علاوه اینکه دارای کلید تماس و پایان مکالمه و یک دوربین عکاسی در پشت آن نیز است.
آنچه مسلم است که این تلفن همراه ابداعی دارای پلاتفرم چینی MTK (MediaTek) بوده و در این صورت دارای بلوتوث ،Wi-Fi و درنهایت دارای دوسیمکارت است.
هنوز قیمت و تاریخ عرضه این تلفن همراه مشخص نشده است ولی آنچه مسلم است شرکتهای سایه چینی واقعا شبیه سازندگان اصلی تلفن همراه حرکت میکنند.
mostafa_khan001
06-04-2010, 21:30
اقا سلام
اقا من میخواستم اینجا،به نوبه خودم از دوستانی که زحمت میکشن مطالب علمی اینجا میگذارند تشکر کنم
با تشکر!
S A M S U N G
09-04-2010, 15:41
سلام .
داشتم تو توئیتر الدار میگشتم این جمله ها رو دیدم شاخ درآوردم :
2 year before Siemens Mobile death we close Siemens section of our forum. Now we are discussing the same question about SE
dont like to loose [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] so my answer - no
عجب !!
Original Titan
09-04-2010, 16:08
چقدر جمله مسخره اي بوده
خاب جی اس ام آرنا ریوویوو الم رو گذاشت !
تو کف صدا و دوربینشه :دی
Key features
* 2.2" 256K-color TFT screen, 240 x 320 pixels
* Quad-band GSM support
* Dual-band 3G with 7.2Mbps HSDPA, 2Mbps HSUPA
* 5 megapixel autofocus camera with LED flash; geotagging, face detection; VGA@30fps video recording
* Built-in GPS receiver with A-GPS; Trial version of Wisepilot navigation software
* Wi-Fi with DLNA
* FM radio with RDS
* Stereo Bluetooth 2.1
* microSD card slot, 280 MB internal memory
* Eco-friendly package and materials
* Social networking integration, widget enhanced interface
* NetFront v3.5 web browser with full Flash support
* Splash-resistant body
* Noise cancellation
* Excellent audio quality
فیلمبرداریش هم و ج ا هست با 30فریم ! بد نبود ! در حد الم بود :دی
مثکه سونی داره بر میگرده به دوران اوج !
آپدیت :
بلاخره منوی مضخرف جاوا سونی هم تغییر کرده :دی
البته شایدم منوی فلش باشه !
آپدیت ایکس10 هم اومده !صداش محشر شده :دی
Original Titan
09-04-2010, 22:12
بلاخره منوی مضخرف جاوا سونی هم تغییر کرده
مرسي بهراد بابت خبر رساني
ولي منوش كه فرقي نكرده
شايد منظورت آيكون هايش بوده :31:
feryshad
12-04-2010, 18:45
یه خبرهای نه چندان معتبر میرسه که سونی اریکسون به زودی یه گوشی واکمن با آندوی 2.1 معرفی میکنه!!
Sony Ericsson are due to be announcing a mobile phone very soon, which will straight away become the flagship of the Walkman range. There are no official details on it yet, no model number, and not even a development codename, but if rumours are true, it’s easily going to go straight to the top of the mobile phones heap. It’s due to be a full touchscreen phone, and Sony Ericsson are all set to be cramming in 16Gb of memory. So, in essence, they’re making an iPhone-Killer, only Sony Ericsson will give it a better camera, faster internet, a design sleeker than any other mobile phones, and of course, that Walkman music player.
Low-end Walkmans Spiro and Zylo announced
This was bound to happen. Sony Ericsson today announced two low-end slider phones with Walkman. They’re called Spiro (pictured above) and Zylo (below), and apart from their names they’re really not that interesting. Honestly, I think they’re quite ugly.
One interesting feature, however, is the added support for FLAC on the Zylo – an excellent audio codec that delivers very high quality sound. Both phones are said to deliver high audio quality nonetheless, so FLAC support on the Zylo definitely can’t make it worse!
While the Spiro doesn’t support FLAC, it instead has a 3.5 millimetre audio jack connector that is not to be found on the Zylo. Why not include both features on both handsets, SE?
The rest of the features are pretty standard for low-end phones. Bluetooth in both handsets, no GPS, no WiFi, HSPA on the Zylo but only 2G connectivity on the Spiro. The Zylo sports the NetFront browser, whereas the Spiro will use the Obigo Q7 browser – can’t recall ever hearing about that, so it’s probably not that great.
Original Titan
13-04-2010, 14:15
خسته نميشه آدم از اين طراحي ها!
hamed1297
13-04-2010, 14:56
انگار سینه سپر کرده:دی..
اسمشو توروخدا :دی زیلو !
جالبه ال سی دیش 2.6 اینچه ! یعنی اندازه ان95
بزرگه ها :دی به قیافش نمید انقدر بزرگ باشه :دی
این رنگیش خیلی خشکله (البته این زیلو نیست ! اسپیرو هست( یاد شیر اسپیرو میفتم :دی) ! :
feryshad
13-04-2010, 21:22
جالبه رو گوشی مید رنج خودش پخش Flac میزاره !! اونوقت جک 3.5 نمیذاره!! از اون طرف تو گوشی پایین ترش 3.5 میذاره ...
سونی اریکسون مثل اینکه هنوز سرش به سنگ نخورده و سیاست های مسخره و اعصاب خورد کن خودش رو هنوز داره ادامه میده...
حالا اینکه یکی 260 مگ مموری داخلی داره و اون یکی فقط 5 مگ بماند ...
ولی واقعا طراحی های خوبی دارن. و جالبه برای یه همچین گوشی ای صفحه 2.6 اینچی گذاشته ...
ظاهرا دیگه همه گوشی ها دارن کشویی و تاچ میشن ! الان بیشتر مدل هایی که سونی اریکسون بخصوص در سری w معرفی میکنه کشویی هستند
feryshad
14-04-2010, 14:26
از تو فیس بوک :دی
Sony Ericsson World - We've got some great news of new products coming soon, stay tuned for more information!
این روس ها نمی دونم این گوشی ها رو از كجا میارن: دی
ریووی این دو برادر هم گذاشتن: دی
feryshad
14-04-2010, 14:50
این روس ها نمی دونم این گوشی ها رو از كجا میارن: دی
ریووی این دو برادر هم گذاشتن: دی
یکی W20 و یکی W100 ـه ، یعنی W1 و ... در راهند :دی پس باید منتظر خبرهای خوب و شاید بد بود :دی
یکی W20 و یکی W100 ـه ، یعنی W1 و ... در راهند :دی پس باید منتظر خبرهای خوب و شاید بد بود :دی
چند صفحه قبل من خبرش رو گذاشته بودم.
برای کسب اطلاعات بیشتر به چند صفحه قبل مراجعه کنید:31:
زنده باد سونی اریکسون:10:
نکات قابل توجه در اسپیرو و زیلو :
Card slot microSD, up to 16GB
USB Yes, microUSB v2.0
merikh_merikh
15-04-2010, 17:16
دوستان در مورد ویواز پرو خبری دارید؟ کی ایران میاد؟ قیمتش حدودن چنده؟؟؟؟.....
hamed1297
16-04-2010, 17:37
آمار سود 3 ماهه اول سونی اریکسون اعلام شده.ظاهرا داره از ضرر بیرون میاد.
استراتژی جدیدشون جواب داده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]
^^ HAMID ^^
16-04-2010, 18:45
خوب خبر خیلی خوبی هست اینکه از ضرر کردن اومدن تو خط سود کردن.
بازم کوارتر دوم بهتر خواهد شد با ورود ایکس 10 و ویواز به بازار فروش. اس ای فهمیده دیگه نمیشه گوشیهای درپیتشو بندازه به مردم :دی اینه که گوشیهاش روز به روز کار درست تر میشن هر چند تعدادشون کمتر میشه و قیمت عرضه شون هم مناسبتر میشه.
در یک کلام سرش به سنگ خورده ..
!!! GO SE GOOOOOOOOOO
:دی
بازم کوارتر دوم بهتر خواهد شد با ورود ایکس 10 و ویواز به بازار فروش.
جدیدا دیر آپدیت شدی. جوون این 2 گوش که وارد بازار شده:31:
در یک کلام سرش به سنگ خورده ..
هنوز کامل به سنگ نخورده یکم محکم تر نیازه:31:
قیمت بچه های X10 هم مشخص شده.با یک قیمت باورنکردنی
X10 mini به قیمت 229 دلار
X10 mini pro به قیمت 250 دلار
فکرکنم این 2 گوشی هم فروش خوبی داشته باشند
ali racer
17-04-2010, 15:49
تو کلوپ ایکس10 نوشتم چون خبر در حد تیم ملی بود گفتم اینجا هم بزارم
آندو2.1 و مولتی تاچ برای ایکس 10 تا سپتامبر !!!
hamed1297
17-04-2010, 16:19
سپتامبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شهریو ر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چــــی مـــــی گــــــی؟خیلی دیره که.
قیمت بچه های X10 هم مشخص شده.با یک قیمت باورنکردنی
X10 mini به قیمت 299 دلار
X10 mini pro به قیمت 250 دلار
فکرکنم این 2 گوشی هم فروش خوبی داشته باشند
برعکس نگفتی؟ هر چی باشه pro کیبرد داره باید گرونتر باشه...
^^ HAMID ^^
17-04-2010, 17:47
جدیدا دیر آپدیت شدی. جوون این 2 گوش که وارد بازار شده
وارد بازار شده ولی تو فروش سه ماهه اول که تاثیر نداشته . تو سه ماهه دوم به بعد تاثیر داره .
هنوز کامل به سنگ نخورده یکم محکم تر نیازه
اینو هستم البته :دی
آندو2.1 و مولتی تاچ برای ایکس 10 تا سپتامبر !!!
این خبرو من دیروز تو engadget دیدم ولی زیاد بهش اعتماد نکردم شاید این حرف برای گرم کردن فروش گوشی باشه اینا هم مسخره کردن ملتو هر دقیقه یه چیزی میگن به هر حال تا خود اس ای نیاد با گردن کج :دی اعتراف نکنه من باور نمیکنم . چقدر هم دیر آپدیت میکنه ! همش زیر سر این ui ش .. تا اونوقع آندو ورژن 3.2 هم میاد اونوقت یه عده مینالن که آپدیت جدید کی میاد ! :دی
وای چقدر خوشکلن اینا :دی
mostafa_khan001
19-04-2010, 13:06
ویواز.....اقا قیمت چنده؟اهواز پرسیدم 490 بود مشکیش دیروز
ادیت:
اشتب شد میخواستم تاپیک ویواز پست بدم، اینجا شد.به بزرگیه من ببخشید خودتون رو دیگه!:دی
feryshad
20-04-2010, 23:03
Sony Ericsson working on a new smartphone Android Eclair?
And if not stopped Sony Ericsson Xperia line?
According to some information and rumors, the Japanese-Swedish house is working on a new device with Android system Eclair. The interface is not known whether the Nexus adopted on the Xperia line or whether it is a version of "naked" Android 2.1.
The device name is not known but some features are output:
Android 2.1
16gb memory
jack 3.5mm
5MP autofocus
excellent portability
high capacity audio
high-speed 'global
سونی اریکسون داره روی یه گوشی با آندو 2.1 کار میکنه که مشخصاتی پایین تر از X10 داره و احتمالا گوشی واکمن آندوی سونی اریکسون باشه :دی که یه سری مشخصاتش گفته شد ...
قیمتش هم بین 350 تا 400 یورو تخمین زده میشه
این عکس هم همینجوری زده :دی
منبع
ترجمه گوگل
^^ HAMID ^^
21-04-2010, 09:22
چه عکس زاقارتی درست کردن :دی صفحش فکر نکنم اینقدر بزرگ باشه ... امیدوارم اینبار سونی اریکسون آرم واکمن رو همینجوری برای کلاس نچسبونده باشه , . یک صدای استریوی با صدای نسبتا بلند با کیفیت عالی دینامیک رنج وسیع دامنه فرکانسی بالا و نویز پایین روی این گوشی ارائه کنه به هر حال اون کسی که میاد واکمن میخره واسه دوربین یا ال سی دی بزرگ که نمیخره واسه صدا میخره . با توجه به دوربین 5 مگاییش امیدوارم اس ای توجهش رو صدا باشد .
شاد باشید :دی
feryshad
21-04-2010, 10:57
عکسش که خیلی زاقارته . اولش خواستم به جای این عکس یه گوشی خودم طراحی کنم بزنم :دی هر چی میشد از این بهتر میشد :دی
ولی جدا از شوخی رنج محصولات سونی اریکسون تقریبا کامله و فقط جای دو تا گوشی خالیه ... یه آندوی مید رنج و یه ویندوز فون های اند ...
آندوی 4 اینچی داره و 2.55 اینچی ... یه آندوی 3 تا 3.5 اینچی کم داره ... ویندوز فون هم معلوم نیست چجوریه ... الدار که اصلا یه موقع گفته بود سونی اریکسون دیگه ویندوز نمیزنه :دی
حالا اگه واکمن رو هم به آندو بیاره خیلی جالب میشه ...
^^ HAMID ^^
21-04-2010, 11:06
یه آندوی مید رنج و یه ویندوز فون های ان
آفرین ! :دی
این اون چیزیه که تو محصولات سونی کمه ! یه گوشی تاچ آندو با قیمت نهایت 300 دلار با حداقل ال سی دی 3.2 . حالا نمیخواد مثلا دوربین n مگا پیکسل و cpu و رم شاخی داشته باشه . الان خیلی ها دنبال یه همچین تاچ های با قیمت مناسب هستند که خیلی امکانات بالا هم به کارشون نمیاد .
ویندوز فون هم خوب میشد ولی با این سیاست مسخره ای که مایکروسافت دنبال میکنه فکر نکنم به جایی برسه .
یه گوشی تاچ ارزون هم میخواد !
مثه استار یا کوکی ! البته جی900هست ولی فول تاچ نیست :دی
یه گوشی هم مثه سی6 نوکیا باید بزنه :دی
البته نه با تکرار اشکالات اونها.
Exclusive: X10 Mini supports multi-touch!
In light of all the debate about the display on the X10, I decided to find a definitive answer myself. I went ahead and asked Synaptics, who’s a supplier of touchscreen technologies, and although I didn’t get the answer I was looking for, I got another rather interesting fact. Apparently, Synaptics is the supplier of the display on the X10 Mini and I’ve just been told that it’s a ClearPad 2000 solution, which means it supports dual touch – or in other words the basic sort of multi-touch. It doesn’t mean that it’ll be activated and supported out of the box – as the operating system won’t support it – but I’m pretty sure it’ll come in an update.
Now… I was also told that Synaptics is currently only the supplier of the technology in the X10 Mini and not the X10 Mini Pro. Why the difference? No idea. By the way, Synaptics isn’t the supplier of the display on the X10 either. Only X10 Mini.
Original Titan
27-04-2010, 10:50
ميگم بهراد اين بچه هاي ريچل رو دست خود ريچل بلند شدن
اون از 16 مگ كالرشون اينم از مولتي تاچ... :31:
پدر سوخته ها :31: البته فقط اون بچش كه كيبورد نداره ظاهرا :31: ديگه از اين مسخره تر نميشه
feryshad
29-04-2010, 12:57
Sony / Sony Ericsson collaboration is coming soon, according to Bert Nordberg.
سونی و سونی اریکسون . چه شود ... PSP Phone باشه دیگر بیشتر چه شود :دی
hamed1297
29-04-2010, 13:28
در عوض مشکلی که توله های ریچل دارن اینه که باتری مزخرفی دارن.نشد یه جای کار لنگ نزنه.
hamed1297
29-04-2010, 16:42
یه خبرایی هست:
Sony VAIO Ultra Mobile device “coming soon”
The WSJ suggested that a hybrid netbook/ereader/PSP style device was in the works, along with a new gaming handheld collaboration with Sony Ericsson in which Sony themselves would have a greater hand.
یه چیزی مثل این 2تا ولی کوچکتر:
یا این:
feryshad
29-04-2010, 18:48
سونی وارد کارزار می شود :دی
سونی رو جری کردن آخرش همین میشه دیگه :دی
ولی امیدوارم تن سونی اریکسون به تنش نخورده باشه که بعد این همه های و هوی آخرش بیاد یه چیز زپرتی معرفی کنه :دی
hamed1297
29-04-2010, 21:24
مثلا نت بوک بزنه با فست پرت.چی میشه:دی...
Hamid..God
29-04-2010, 21:30
نکنه این همونه که چند وقت پیش الدار گفته بود!!! همون که گفته بود کف همه رو میبره؟
مثلا نت بوک بزنه با فست پرت.چی میشه:دی...
قضیه خره بودی یهو دید پرواز کرد ،شاید اینجا هم صدق کنه:31:
gorgin83
30-04-2010, 18:50
الدار تو توييترش يه مطلبي نوشته كه نميدونم درسته يا شوخي كرده
متن انگليسيش جلوم نيست وپلي تو اين مايه هاست:
اين روزها اكثر كمپاني ها چيزايي رو تو بار ، رستوران ها ، تاكسي و ... جا ميذارن. ديروز يه گوشي 12مگاپيكسلي سوني توي رجيبم پيدا كردم...
و گفته هر كي گمش كرده بهم خبر بده:دي
حالا يا واقعا يه گوشي 12 مگاپيكسلي جديد سوني اريكسون رسيده دستش و خبرشو با طنز اعلام كرده يا قصدش فقط تمسخر كردن اون قضيه جا گذاشتن نسل بعدي آيفون تو يه بار توسط يه كارمند اپل و باقي ماجرا بوده ...
تاپیک در خواب خاموش....
ورژن جدید آینو به مدل اسپورت قراره تولید بشه.
ین شما و این هم جزئیات بیشتر با منبع موثق:31:
merikh_merikh
11-05-2010, 15:06
دوستان کسی در مورد ویواز پرو اطلاعاتی نداره؟
کی قرار بیاد؟
.....
mostafa_khan001
14-05-2010, 13:14
اکس10 داره میترکونه توی فروش
رکورد فروش اسمارت فونهای ژاپن رو شکست!
در عرض 20 روز،100000 تا فروش کرده
it's reported that DoCoMo had sold 100,000 X10s in its first 20 days -- and a third-party retailer claims that the Magic-esque HT-03A is the next best seller at 80,000 units in 10 months -- it seems plausible, if not likely (and Ittousai agrees). Yeah, even though the localized device has been plagued with performance problems and bugs, incompatibilities with DoCoMo's i-mode push email, and so on. It's hard to say what it's going to take for these guys to make an honest-to-goodness transition to the brave new world of open platforms and freewheeling third-party development, but they're clearly not there yet
S003 Cyber-shot & S004 Bravia phones announced in Japan
Sony Ericsson in Japan just announced two new phones today – the S003 Cyber-shot phone and the S004 Bravia phone. The phones will be available on Japanese mobile operator ‘au by KKDI’.
The S003 is a 12.1 megapixel Cyber-shot camera phone with a Sony Exmor image sensor. It features a 3.2 inch TFT display with a resolution of 480 x 854 pixels. It’s capable of showing up to 16.7 million colours. Dimensions are 118 x 52 x 17.6 millimetres and it weighs 154 grams. The design looks a bit like a combination between a C905 and a Satio, though with in a slide form factor with a keypad
The S004 Bravia phone is a standard flip phone with what appears to be a spectacular Bravia-branded 3.2 inch TFT display with the same 480 x 854 pixel resolution and capable of displaying up to 16.7 million colours. It’s got an 8 megapixel auto focus enabled camera. There’s also Bluetooth, WiFi and navigation built-in. It appears to be running a 1 GHz Snapdragon processor, so that’s cool
feryshad
18-05-2010, 13:42
GSMArena هم مشخصات S003 رو گذاشته ولی هنوز خبری از S004 نیست
در ادامه سوتی های خودش هم صفحه نمایش رو 26 میلیون کالر زده :دی
این face detection continious tracking هم جالبه ...
Mobile FeliCa payment system و IPX5/IPX7 certified چیه؟!
باتریش هم زیاد خوب نیست ...
چند تا چهره رو تشخیص میده؟! تشخیص چهره هوشمندی که رو X10 هست رو هم داره ...
اون کنار LED هم فکر کنم میکروفون برای ضبط صدا باشه .... پس ضبط صدای خفنی خواهد داشت ...
ولی خب به ما چه؟! مبارک همون چشم نصفه ها ....
hamed1297
18-05-2010, 21:53
همشون از سونی اریکسون نیست ولی ببینید چه چیزایی هست:
باقیش هم اینجا:
feryshad
20-05-2010, 12:45
نه مثل اینکه داره جالب میشه :دی
هر دوتا گوشی سی پی یوی 1 گیگی اسناپ دراگون دارمد ..
یه موقعی سامسونگ سی پی یو 800 مگاهرتزی گذاشت رو گوشیش
و بهش گفت جت ...
جاواهای سونی اریکسون با سی پی یوی 200 مگاهرتزی هم فانتومی بودن واسه خودشون :دی
حالا این دوتا گوشی تاچ نیستند. جاوا هم هستند. سونی اریکسون هم هستند ... سی پی یوی 1 گیگ اسناپ دراگون هم دارند...
حالا خودتون حساب کنید چه سرعتی میتونن داشته باشند :دی
البته اینی که گفتم
قسمت جالب قضیه نبود :دی
قسمت جالبش در مورد فلش S003 هست :دی
اول که دیدم گفتم فکر کردم LED معمولیه
ولی فلش این گوشی مدل جدیدیه به اسم Plasma Flash
که 48 بار بهتر از ورژن قبلیه!!
این فلش بهتر از فلش زنون عمل میکنه
در حالی که برای فیلمبرداری هم میشه ازش استفاده کرد!!
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر یه سری بزنید :
یه مثال هم برای قدرت نوردهی زده که جالبه
در فاصله 8 متری میزان نوردهی یک لامپ زنون 1.2 کیلوواتی به میزان 10,000 lumens هست(واحد تشعشع برابر مقدار نوری که از یک شمع بین المللی ساطع میشه رو Lumen میگن)
و اگر این لامپ با یه لامپ پلاسما جایگزین بشه ، میزان نور به اندازه 50,000 lumens خواهد بود!!
Original Titan
20-05-2010, 12:50
حامد اين گوشي هاي s003 , 4 وارد بازار جهاني هم ميشن؟
اگه نه كه چرا جي اسم زده
شبكه 2جيش هم كه به شبكه هاي ايران و بقيه جاها ميخوره.
فقط 3جيش هست كه CDMA هست.
hamed1297
20-05-2010, 13:29
نمیدونم.ولی اینکه سایت جی اس ام آرنا معرفیش کرده شاید واسه همینه.ممکنه برای همه جا باشه ولی خودت میدونی بعیده:دی..
برای ایران 1 جی هم زیاده:دی..
Original Titan
20-05-2010, 13:32
البته منظور من از حامد فري بود :31:
ولي چه اشكال داره شما هم جواب خوبي دادي :31:
feryshad
20-05-2010, 15:18
حامد اين گوشي هاي s003 , 4 وارد بازار جهاني هم ميشن؟
اگه نه كه چرا جي اسم زده
شبكه 2جيش هم كه به شبكه هاي ايران و بقيه جاها ميخوره.
فقط 3جيش هست كه CDMA هست.
اگه سونی اریکسون بخواد طبق روال گذشته ش حرکت کنه خبری از بازار جهانی نیست :دی
ولی خب قدرتشو نشون داده دیگه :دی
البته اگه هم طبق روال گذشته پیش بره گوشی جایگزین ساتیو مثل این خواهد بود :دی
مثل ساتیو که شبیه S001 ـه :دی
ولی اگه از تجربیات این گوشی ها تو مدل های جهانیش استفاده کنه خیلی خوبه :دی
مثل همین فلاشی که گفته شد :دی
armin_goooodboy
20-05-2010, 19:05
میگم واسه s003 تو gsmarena زده 26 میلیون رنگ
TFT, 26M colors
درست زده یا اشتباه تایپیه؟
سام بر آرمین عزیز
بزرگ مرد عرصه کچلستان
این آرنا جدیدا گاف زیاد میده همون 16 ملیون درسته
hamed1297
20-05-2010, 20:11
البته منظور من از حامد فري بود
ولي چه اشكال داره شما هم جواب خوبي دادي
اووچیکتیم.
هر از گاهی سونی بد شاخ و شونه میکشه واسه بقیه.
آقا یه سوال:
ممکنه گوشیهایی که برای یه کشور تولید میشند به تولید انبوه برای بقیه ی کشورها برسند؟
feryshad
21-05-2010, 15:45
تو بخش سونی اریکسون تاپیک واسش پیدا نکردم اینجا میذارم.
رویوی Hazel از GSMArena
خیلی ازش تعریف کرده
A vibrant 2.6-inch display
image quality is remarkable
The Hazel display is also really impressive with its sunlight legibility. Out there in direct sunlight, the Hazel screen puts to shame pretty much all Sony Ericsson feature phone displays we've seen so far. It's easily on par with the iPhone's screen in this respect.
یعنی زیر نور آفتاب از بقیه گوشی ها و تکنولوژی های جدیدشون بهتره :دی
بلندی صدای معمولی داره ...
ولی
Superb audio quality
Image quality
The Sony Ericsson Hazel has strong imaging credentials. The solid image quality compares favorably to the top 5-megapixel cameraphones on the market. The photos have pleasant colors and look very sharp, with the noise well under control. The amount of resolved detail in the center of the frame is excellent, comparable to the best in class – the Sony Ericsson C901 and the Nokia 6700 classic. Unfortunately the Hazel suffers from corner softness and the amount of resolved detail falls drastically towards the edges of the frame.
در مورد عکاسی هم که حرفی باقی نمیمونه ...
Excellent browser
NetFront v3.5 web browser with full Flash support
نرم افزارای خوبی هم روش نصبه
Sony Ericsson Hazel comes with AccuWeather, a Calendar Wallpaper, Checkbook, EcoMate, GreenCalculator, Grocery List, NeoReader, Standby World 3D, Tracker and YouTube.
ولی متاسفانه جدیدا گوشیهای SE از نظری بلندی صدا خیلی بد شده...
حتی واسه Hazel , Elm نوشته Feeble Speaker نمیدونم چرا اینطوری میکنه...
کسی دیگه دنبال بلندی صدا نیست آخه
همه دنبال کیفیت خوب هستن و هدفون که سونی اریکسون.....
ممکنه گوشیهایی که برای یه کشور تولید میشند به تولید انبوه برای بقیه ی کشورها برسند؟
نه فکر نکنک
اون موقع که تازه 5 مگاپیکسلی مد شده بود
سونی یه گوشی خیلی خفن با زوم اپتیکال برای ژاپن زد که هیچ موقع این طرفا پیداش نشد
البته کاسیو و شارپ هم گشی های خیلی خفنی برای ژاپن تولید میکنن
غصه نخورین !
فردا سامسونگ 20 تا گوشی با سوپر پلاسما میزنه !
اسمشم می ذاره تکنولوژی مخصوص سامسونگ ! سوپر سوپر فلش =))
feryshad
27-05-2010, 12:40
Sony Demos World's Thinnest OLED
Being used to seeing them in phones and other slab like objects it's easy to forget that OLEDs can be rather flexible and that's no more apparent than in Sony's latest creation, an OLED only 80μm thick. That's micro metres by the way. How big is that? Wellit's thinner than a hair from your head. The actual display Sony produced measures 4.1" with a resolution of 432x240 and a contrast ratio of less than 1,000:1. The display can show a video whilst being rolled up (see the video below), which is apparently a world first. It's this sort of development that brings wearable electronics and new form factors for mobiles a step closer.منبع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویدئو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفیلم رو دیدم.
به قول دوستی هویدا بود :دی
تا گوشی ای با چنین صفحه ای تولید بشه که هنوز خیلی راهه
ولی همینقدر که سونی تکنولوژی برتر خودشو بیاره تو گوشی های موبایل چیز خوبیه :دی
Original Titan
28-05-2010, 09:40
ويديوئي هويدا از آنباكسينگ ميني ايكس ده كه به تازگي ريليز شده.
ببنيد و لذت ببريد
اديت : آقا ويديو رو ببنيد كر كر خندس :31: در قوطي رو كه باز ميكنه داخلش تخم گذاري شده :31: حركتي مامان از سوني اريكسون بوده! من يكي كه خيلي خوشم اومد از اين حركت... يه لحظه جا خوردم.
این آدرس x10mini که اررور میده:41:
سلام
من امروز تو علاالدین دیدمش
رفتم پرسیدم مردک گفت 1,180,000 فکر کرده مردم ... گفتم همین یکیه؟ گفت 3تا دارم تا 3ماه دیگه هم نمیاد
گفتم 3 ماه صبر کنیم بهتره( یا یه همچین چیزی) جالبه نماینده سونی اریکسون هم بود:18:
اینم عکسی که گرفتم
در ضمن واقعا کوچیک بود:11:
ممنون
یکی داشت؟؟؟ پس اینا قابهاشن دور و برش؟؟
Original Titan
30-05-2010, 20:35
یکی داشت؟؟؟ پس اینا قابهاشن دور و برش؟؟
آره!
خيلي باحاله! هر يكي 5 تا قاب داره
5 تا فک نکنم ولی 3 تا رو داره طبق گفته GSMArena
احتمالا مردونه و زنونه داره:31:
آخه 3 تا گوشی داشت...
Original Titan
30-05-2010, 22:39
5 تا فک نکنم ولی 3 تا رو داره طبق گفته GSMArena
احتمالا مردونه و زنونه داره:31:
آخه 3 تا داشت...
ويديو رو دوباره باز بيني كردم!
5تا شموردم! البته با قابي كه روشه... ميشه 5 تا ديگه
كاملا هويدا بود...
تصويرو داري؟
اوه من اینو ندیده بودم ممنون
چه خوب... ببینم آخر من یه گوشی میخرم:31:
feryshad
31-05-2010, 22:28
سلام :دی
آندوی بعدی سونی اریکسون واکمنه . یا واکمن بعدی سونی اریکسون آندوئه :دی
مشخصات خاصی نداره :دی
نسخه واکمن X10 mini رو در نظر بگیرید بدون فلاش LED :دی
معرفی هم تو ماه June
یعنی از نیم ساعت دیگه تا یه ماه دیگه :دی
و ظاهرا سونی تا آخر امسال 14 تا 16 گوشی دیگه معرفی میکنه :دی
Original Titan
01-06-2010, 07:07
فري اين تصوير خيلي الكيه!اصلا امكان نداره واكمن رو سوني عين ميني ايكس 10 بزنه! اگه دقت كني دبليو رو چاپونده تون گوشه تو اينترفيس
اون پايين هم كليدا رو به هم وصل كرده و يه آرم واكمن تابلو تر تو اون همه تاريكه فقط اون پيداست رو هم چسبونده به گوشي...
از بي خبري خارجي ها هم خل شدت!
feryshad
01-06-2010, 15:10
علی اون عکسه که فیکه ولی خبر درسته :دی
البته اگه واکمنش با مشخصات و طراحی ویواز میومد مطمئنا فروش بالایی داشت ...
Original Titan
01-06-2010, 16:47
قطعا ميتونه كه حرف شما درست باشه :31:
بنده صحت خبر رو زير سوال نبردم شكل خبر بود كه زير سوال رفت.
گوشی شاپ قیمت ویواز پرو و x10mini رو گذاشته
ویواز پرو : 615 اول گذاشته بود 680
x10mini: حدود 580
یه چند مدت صبر کنیم بهتره نه؟
Original Titan
01-06-2010, 19:58
دمت گرم محمود
كي اين گوشي ها رو به ليستش اضاف كرده؟
ویواز پرو رو شنبه
x10mini رو هم همین امروز
ممنون
feryshad
03-06-2010, 21:39
سلام :دی
دو تا خبر :دی
اولی در مورد تغییر بزرگی تو مدیریت سونی اریکسونه :دی
این آقا از سمت Advisor to the CEO and Senior Vice-President (که اصلا نمیدونم چیه :دی) به سمت Chief Technology Officer رسیده.
امیدواریم گوشی های بهتر از گذشته از سونی ببینیم :دی
خبر بعدی اینکه سونی اریکسون یه مدل هدفون بلوتوث تو تابستون معرفی میکنه :دی
هنوز اطلاعاتی از مشخصات این هدفون ها نیومده بیرون
ali racer
04-06-2010, 13:52
مثل این بحث این واکمن آندورید خیلی داغ شده
اینگجت یه خبر گذاشته مبنی بر تولید همین گوشی
البته با صفحه نمایش 5 اینچی!! و صفحه کلید کامل بعلاوه آندو 2.1
بهمراه این عکس
gorgin83
04-06-2010, 16:36
الان دوباره آپدیت کرده و گفته که از منبع خیلی موثق خبر رسیده که صفحه نمایشش 5.5 اینچیه با آندو 2.1 و تو پاییز معرفی میشه
Original Titan
04-06-2010, 16:41
گرگين كارت درسته
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
اينو ديگه من خريدمش!چون خيلي وقت بود دنبال نت بوك ميگشتم
Original Titan
04-06-2010, 16:53
گرگين فك كنم نوشته گوشي تو پاييز معرفي ميشه ها :31:
به متن زير كه هم اكنون ديدم توجه كنيد :
We've received word from a second highly-trusted source who says that the display is 5.5 inches (too big to fit in the front pocket), and runs a clean Android 2.1 install. Oh, and it's launching in the fall.
feryshad
04-06-2010, 19:31
تیتی حالت خوبه؟
کسی مگه گفته غیر از پاییز معرفی میشه؟
ولی 5.5 اینچ جیب رو میترکونه :دی
بعضی ها میگن PSP Phone که میگن همینه و بعضی ها میگن نیست :دی
و اینکه ظاهرا سونی هنوز برنامه ای برای آندرویید 2.2 نداره!!
/
امروز سونی اریکسون 2 تا هدفون بلوتوث معرفی کرد
VH110 and VH410 Bluetooth headsets announced
Sony Ericsson just announced two new Bluetooth headsets that will join the GreenHeart product family – the VH110 and VH410.
Both sport 10 hours of talk time or 350 hours of standby life. The VH110 is going to be “ultra affordable” and the VH410 is going to be a bit more expensive, being a design product with more functionality, better sound quality and noise cancellation. They’re both based on Bluetooth 2.1 and connect to a charger via micro USB.
Expect a global release sometime in August this year.
Original Titan
04-06-2010, 19:39
منظورم اين بود كه پاييز ريليز ميشه! نه معرفي :31: پيريو هزار مرضه :31:
^^ HAMID ^^
04-06-2010, 23:10
آه چه خبرها ؟ :دی این تبلته مشخصاتش چیه معلوم نشده دوربین و cpu و اینا ؟
بعضی ها میگن PSP Phone که میگن همینه و بعضی ها میگن نیست
تا اونجا که من شنیدم هم پی اس پی فون داشتیم هم تبلت جدا ! حتما با هم معرفی میشن .
خو درباره هندزفری هام اطلاعات بدید خو ! قیمت مناسب از سری گرین هارت دوستار محیط زیست :دی کیفیت صدای بهتر و نویز منحل کن :دی آگوست امسال میاد به بازار .
خوب تا بعد .:20:
feryshad
04-06-2010, 23:22
نه میشه گفت تبلت نه گوشی
یه چیزیه بین این دوتا ...
خو درباره هندزفری هام اطلاعات بدید خو !
منتظر بودیم بیای تو یه سطر مختصر و مفید همه چی رو بگی :دی
تیتی@
درست میگی حواسم نبود :دی
ولی فکر نکنم پاییز ریلیز بشه ها :دی
یعنی از سونی اریکسون بعیده :دی
یا اگه چند روز دیگه معرفی کنه میشه گفت تقریبا امکان داره :دی
اگه هم بشه با تاخیر میاد :دی
یا اصلا شاید هم خود سونی بده :دی
ebilover22
05-06-2010, 11:36
سلام.می خواستم بپرسم کد کارخانه گوشی سونی اریکسون چیه؟ مثلا مال نوکیا 12345 هستش مال سونی چیه؟
Original Titan
05-06-2010, 11:54
چاهار تا 0 بوده !
فون كد رو شما ميگيد.
Hamid..God
05-06-2010, 13:27
مثل این بحث این واکمن آندورید خیلی داغ شده
اینگجت یه خبر گذاشته مبنی بر تولید همین گوشی
البته با صفحه نمایش 5 اینچی!! و صفحه کلید کامل بعلاوه آندو 2.1
بهمراه این عکس
شاید این همون وایو فون باشه که چند وقت پیش خبرش اومده بود بیرون(لون خبر مبنی بر همکاری وایو و سونی اریکسون)
Original Titan
05-06-2010, 14:56
به خبري كه هم اكنون به دستم رسيد توجه كنيد
گوشي فوق تكراري از سوني
يه چيزي بين ايكس 10 و ميني ايكس 10 از نظر اندازه....
از مشخصاتش چيزي در دسترس نيست
دعا ميكنيم همه باهم اينبار فرويو روش باشه :31:
حداقل 2.1 باشه كه اين قدر معذب نباشيم :31:
نام گوشي : شكيرا خانوم خواهر ريچل....
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
شايان به ذكر است كه گوشي در پاييز ريليز ميشه....
سوني مثل اين كه رئيس جديد نيومده قاط زده! :31: تو پاييز گوشي هاي سوني اريكسون همچون برگ هاي درختان ميريزد :31:
شکیرا :
Today was leaked the new Android-based device from Sony Ericsson which has codename Shakira. Shakira is from Xperia series. Supposely it can get model name X10 mid or something like that, because it has bigger screen and size than X10 mini, but smaller screen and size than original X10. Yet there is no much information about this device. Launch date of Shakira will be this fall.
این منو کشته :دی
Today was leaked the new Sony Ericsson smartphone which has a 5.5 inches display and a hinged slide-out keyboard. It runs a clean Android 2.1 OS. Yet there is no much info about this device. We still don’t know rather this device real or fake, but many people says that the source is trustworthy. According to the source, Sony Ericsson is planned to launch this device in the fall.
آپدیت :دی : تازه عکس پست بالا لود شد برام :دی از حسنات دیال آپه دیگه :دی
اگه خاستین پستم که تکراری هستو بپاکین :دی
SAEED_BARCELONA
06-06-2010, 17:57
عجب اسمی داره. کی روش میشه بگه شکیرا دارم؟:دی
احتمالا وقتی به ملت بگیم شکیرا داریم میگن اسم دوست دخترتو نخواستم اسم گوشیتو خواستم:دی
شکیرا خوراکه یکی از بچه هاست:دی هیتلر خیلی مرد خوبی بود:دی
آنتی اسپم:
قیافش به ریچل نمیرسه خدا کنه کانفیگش خوب باشه:دی
Original Titan
06-06-2010, 19:27
قیافش به ریچل نمیرسه خدا کنه کانفیگش خوب باشه
سعيد فيافش كه كپي و پيسته!!!
Original Titan
06-06-2010, 20:05
update :
به گفته جي اس ام گوشي شكيرا همون سيستم عامل ايكس 10 يعني 1.6 رو داره :31:
ولي من كه باور نمي كنم يه شركت اينقدر خر باشه :31:
ولي من كه باور نمي كنم يه شركت اينقدر خر باشه :دی
منم :دی
من اون 5 اینچیرو میخام !
feryshad
07-06-2010, 12:42
این عکس با فتوشاپ اسم سایت و این چیزا از روش برداشته شده ..
/
این عکس هم که برادران اساتو زحمت کشیدن و نشون میده سایز صفحه ش 3 اینچه .. کاش حداقل 3.2 بود ...
/
اینم یه رندر دیگه که برادران متعهد بیکار درست کردند :دی
/
اینم رندر دیگر برای مقایسه ابعاد با X10 که باز هم کاریست از برادران متعهد بیکار
/
البته همون برادران یه سری حدس ها هم زدن
از روی اندازه ویدجت ساعت و مقایسه با X10 حدس زدن که روزلیشنش HVGA یه همون 480 در 320 باشه ...
Original Titan
07-06-2010, 19:06
برگ زريني ديگر از كپي كاري سوني اريكسون از خودش...
مثل اينكه اون عكسي فري گذاشته بود راست راسي داره ميشه.
آندروئيد واكمن.... افتضاح :31: بانام كيك و چايي :31:TeaCake [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلش هم w150.
فعلا روش آندو 1.5 نصبه ... :31: ديگه از اين قشنگ تر نميشه... پس پيشرفت ميكنه سوني :31: ولي مثل اين كه نسخه فروشيش ورژن بالاتر ريخته ميشه... انشالا
پر واضحه كه همون ايكس 10 ميني هست با قابليت واكمن من كه خدا خدا ميكنم دروغ باشه.
feryshad
07-06-2010, 21:31
Sony's New Touch Panel Detects Amount of Pressure
Sony Computer Science Laboratories (Sony CSL) Inc developed a touch panel that can generate tactile feedback and detect the amount of pressure applied to the panel.
The panel is targeted at mobile phones and was demonstrated at Open House 2010, which took place May 28, 2010. It can detect not only the x and y coordinates of a fingertip but also the pressure applied in the direction of the z-axis.
This time, Sony CSL combined the new touch panel with a small display device that looks like a mobile phone. In the demonstration, the speed of switching icons displayed on the screen was changed by changing the pressure applied to the panel. As the pressure became stronger, the icons were switched faster.
For the tactile feedback function, actuators using piezoelectric elements were employed. Compared with the case where the eccentric motor of a mobile phone is used, they can realize a faster response speed, offering a comfortable operation, Sony CSL said.
The actuators vibrate the touch panel in the z-axis direction when they detect an input. The amplitude of the vibration is as small as 30μm, but the company claims that it can be easily felt by humans.
To solve the problem of the high drive voltage of the piezoelectric element, which was 300V, Sony CSL used a 16-layer structure so that it becomes possible to have the electric field gradient necessary to drive the piezoelectric element even at a low voltage. As a result, the drive voltage was lowered to ±9V.
"If the voltage is boosted by DC-DC conversion, it can be driven even by the rechargeable battery of a mobile phone," the company said.
Moreover, the size of the actuator was reduced so that it can be embedded in a mobile phone. The dimensions of the small substrate mounted with the piezoelectric elements are 30 x 3 x 0.8mm. And, to detect the amount of the pressure applied in the z-axis direction, Sony CSL employed a force sensing resistor (FSR), whose resistance value changes according to the amount of pressure.
The touch panel prototyped for the demonstration has six FSRs and two piezoelectric actuators under its bezel. Specifically, the FSRs are located in the upper, middle and lower parts of the right portion of the bezel as well as in the upper, middle and lower parts of the left portion of the bezel. The two piezoelectric actuators are positioned in the middle parts of the right and left portions of the bezel.
و اما ...
Will Sony Ericsson's mobile phone come with new panel?
Asked about when the new touch panel will be commercialized, Sony CSL said, "We would like to use it for a mobile phone as soon as possible." As for its costs, which seem to be one of the problems for the commercialization, the company said, "We will cut the costs by, for example, reducing the number of the FSR's functions."
If the panel is commercialized, it is highly likely to be mounted in a product of Sony Ericsson Mobile Communications AB. In fact, the display device used in the demonstration was printed with "Sony Ericsson." In addition, there was an exhibition panel that indicates Sony's cooperation with Sony Ericsson.
The exhibition panel and the prototype
The prototyped display device equipped with the new touch panel. Arithmetic processing is conducted by a PC connected to the device. As the pressure applied to the panel intensifies, the speed of switching icons displayed on the screen increases. In the picture, the icons are moving in the vertical direction. The display device is printed with "Sony Ericsson."
ترجمه رو هم حمید میاد در یکی یا نهایت دو سطر ترجمه میکنه باقلوا :دی
^^ HAMID ^^
07-06-2010, 22:12
خوب نو آوری دیگر از سونی اینبار در عرصه تاچ ! کافیه ؟ :دی
پنلی که سونی درست کرده نه تنها مشخصه ایکس و ایگرگ نقطه لمس شده رو مشخص میکنه بلکه مقدار فشار وارده در جهت z رو نیز توسط سنسورهاش اندازه میگیره که بعدا خواهید دید توی زوم کردن پینچ زوم مولتی تاچ رو میزاره توجیب شلوارکش :دی برای اینکار و تست پنل یه دستگاهیی درست کردن با آرم سونی اریکسون (که این همکاری نزدیک سونی و اس ای رو نشون میده باریک ...) و اینجوریه که هر چی فشار روی صفحه بیشتر میشه سرعت تغییر آیکونها در جهت عمودی هم بیشتر میشه... این پنل تاچ جدید رو اشنالا به زودی روی گوشی های سونی اریکسون و بقیه کمپانیهای دستمال به دست :دی بعد از کاهش یه سری هزینه ها و امکان پذیز کردن استفادش در موبایل فون ها (که یه سری بحث های تخصصیه بدردتون نمیخوره :دی) خواهیم دید .
ببخشید زیادشد :دی
Original Titan
07-06-2010, 23:51
حاج آقا مسئلةُ!!
اين همون تاچي نبود كه معروف به تاچ حساس به فشار بود؟
خوب معلومه كه نه :31: يه چيزي فراتر از اونه! اگه اوني باشه كه حميد ترجمه كرده ...
بهراد قبلا همون شرکت یه تاچ خفن که نمیدونم اسمش چی بود انحصاری کرده بود
یادمه یه زمانی که تاچ خازنی نمیزد میگفت بهترین تاچ تو دنیاست :27:
Mojtaba N87
08-06-2010, 15:00
دوستان دقت دارید که این تاپیک در مورد سونی اریکسون هست و نه سامسونگ؟؟!
رعایت کنید! مخصوصا دوستانی که خودشون می دونن.
پست های اضافی پاک شد
Original Titan
09-06-2010, 15:06
چند تا عسك بوده كه نظرتون رو بهش جلب ميكنم
این گوشی که داره در موردش صحبت میشه بر پایه آندروید هست ؟
Original Titan
09-06-2010, 18:43
Ghat'n hamine ke shoma migid
feryshad
11-06-2010, 12:06
هفته دیگه و به احتمال زیاد روزهای 16 یا 18 همین ماه میلادی که میشه چهارشنبه یا جمعه هفته دیگه سونی اریکسون معرفی داره ...
احتمالا ورژن واکمن X10 mini و شکیرا خانوم معرفی میشن
اون ورژن واکمنه هم هنوز سر سیستم عامل و بعضی چیزاش ابهامات وجود داره ...
feryshad
11-06-2010, 19:56
ششمین عضو GreenHeart™ series به زودی معرفی میشه ...
این گوشی که فعلا کد نیم Hong داره یه گوشی کلاسیک با طراحی شبیه مدل Elm از همین سری هستش ...
خانواده GreenHeart قبل از این دارای 5 عضو می باشد:
Nite و C901 GreenHeart و Elm و Hazel و Aspen
این مدل هم به احتمال زیاد مثل مدل های قبلی با اسم یک درخت نامگذاری میشه که نشون دهنده اهمیت سونی اریکسون به مسائل ریست محیطی هست ...
feryshad
11-06-2010, 21:08
باز هم وقت معرفی نزدیک شد و باز هم خبرها و عکس ها واطلاعات درز کرد ...
اون نفری که قبلا عکس های شکیرا خانم ، کیک چایی و آندوی 5.5 اینچی رو داد بیرون یه خبر از ویندوز فون سونی اریکسون داده ...
کد نیمش Julie ـه :دی
The testing has begun of a WP7 phone codenamed Julie. The phone has a sliding QWERTY keyboard. It has similar to X10 size capacitive screen that supports multi-touch. The phone will have 1GHz or faster processor."
Other information is not known. The text also mentions integration with Xbox games.
جولی خانم سایز اسکرینش اندازه X10 ـه به همراه ساپورت مولتی تاچ و صفحه کلید اسلایدی QWERTY (مولتی و qwerty با هم؟)
پردازنده ش هم 1 گیگ یا بیشتره ...
بقیه اطلاعات هم معلوم نیست ...
و همونجوری که قبلا هم در مورد ویندوز فون 7 گفته شده بود با بازی های Xbox هم سازگاری داره ...
SAEED_BARCELONA
11-06-2010, 21:49
Sony Computer Science Laboratories has been working on a new type of touchscreen that detects the finger’s X and Y position on the screen but also the pressure on the Z-axis. This touch screen was fitted in to a small device the size of a mobile phone but before it can be used manufacturing costs and also power consumption need to be reduced.
خوب. اینا دیگه نمیدونن چجوری نوآوری ایجاد کنن دارن انک بازیش میکنن:دی
Original Titan
11-06-2010, 21:53
اون نفری که قبلا عکس های شکیرا خانم ، کیک چایی و آندوی 5.5 اینچی رو داد بیرون یه خبر از ویندوز فون سونی اریکسون داده ...
کد نیمش Julie ـه
اينا كه همشون زن شدن
يه گوشي مرد نمي خواد معرفي كنه؟ :31:
خوب. اینا دیگه نمیدونن چجوری نوآوری ایجاد کنن دارن انک بازیش میکنن
سعيد همين نزديكي ها فري خبرش رو گذاشته بود فك كنما!!!!
feryshad
11-06-2010, 22:09
دو تا احتمال داره :دی
رئیس جدید سونی اریکسون زن ذلیله
رئیس جدید سونی اریکسون کف دختره :دی
تا الان اطلاعاتی از 5 تا گوشی معرفی نشده سونی اریکسون درز کرده ...
آندوی 5.5 اینچی
شکیرا
جولی
ورژن واکمن X10 mini
و یه گوشی گرین هرت
بعدی چیه؟ :دی
شکیرا
این همون شکیرای معروفه ؟ :31:
این شکیرا سایزش صفحه اش چند اینچه ؟ معلوم نیست ؟ خواستیم ویواز بخریم ها . مگه SE میذاره
^^ HAMID ^^
12-06-2010, 08:29
چه ضایست ها ! گوشی سونی بیاد ایکس باکس ساپورت کنه ! من حدس میزنم ها فقط حدس میزنم cpu ش از این 1.3 های اسنپ دراگون باشه !
خوب فرشاد معرفی کی هست حالا ؟ بیایم اینجا یه ذره شلوغ کنیم :دی
Hamid..God
12-06-2010, 17:16
ای ول ویندوزفون!!!! خدا میدونه چقدر منتظر بودم ویندوزفون سونی اریکسونو ببینم(از سایز صفحه و مولتی تاچ بودن و کیبورد کامل بودنش احتمالا یه ویندوزفون باشه
رئیس جدید سونی اریکسون کف دختره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
:31::31::31:
چه ضایست ها ! گوشی سونی بیاد ایکس باکس ساپورت کنه !
حالا فکر کن هم Xbox ساپرت کنه هم PS3 ریموت داشته باشه چه شود!!!یه گوشی مولتی مدیا گیم خفن عالی
به نظر شما ممکنه تو همین معرفی که درپیش داریم معرفیش کنن
یکی میتونه به این آقا بگه از این عزیز هم مثل عزیزان دیگه یه عکس بزاره قول میدیم چشم پاک باشیم
feryshad
12-06-2010, 18:17
این همون شکیرای معروفه ؟ :31:
این شکیرا سایزش صفحه اش چند اینچه ؟ معلوم نیست ؟ خواستیم ویواز بخریم ها . مگه SE میذاره
آره
صفحات قبل عکسی گذاشته بودم که سایز صفحه نمایش رو 3 اینچ درآورده بودند ...
خوب فرشاد معرفی کی هست حالا ؟ بیایم اینجا یه ذره شلوغ کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این الدار ضدحال گفته:
this announcement niche models only - next big thinks end of August/September
ولی ما شلوغمون رو میکنیم :دی
شد شد نشد نشد :دی
SAEED_BARCELONA
13-06-2010, 01:46
چه ضایست ها ! گوشی سونی بیاد ایکس باکس ساپورت کنه ! من حدس میزنم ها فقط حدس میزنم cpu ش از این 1.3 های اسنپ دراگون باشه !
حمید زمان معرفیه وین مو 7 گفته بودن که فقط گیمرتگ و گیمر اسکور و این چیزارو ساپورت میکنه نه اینکه بریباش بازی کنی:دی
این دیگه مربوط میشه به ویندوز نه اس ای بنده خدا:دی
ولی ما شلوغمون رو میکنیم
شد شد نشد نشد
یلا بچه ها:دی
حمید کانتر بزار
آقا فتوشاپ کار استخدام میکنیم. حمید درس و مشق و امتحان داره:دی
Hamid..God
13-06-2010, 12:17
فوتوشاپ کارOK بگین
مشخصات ظاهری گوشی مورد نظر رو اعلام کند تا دو سوته ردیفش کنم!!!
مثلا یه کانسپت از همین پی اس پی فون خوبه؟
------------
یه کانسپت از PSPhone در راستایه سیاست شلوغ کردن تا معرفی:
^^ HAMID ^^
14-06-2010, 17:16
طراحی فضاییه ؟ گوشی اسپیکر و دکمه و اینا نداره ؟ بابا یه ذره وقت بزارید :دی
معرفی دو روز دیگست ؟ مسئولین امر پاسخگو باشند .
پست 4000 تاپیک ماله خودمه ها کسی جلو نیاد ! :دی
شاد باشید .
feryshad
14-06-2010, 18:15
آقا این Iphone Killer و Ipad Killer رو که قراره سونی خودش تنهایی بزنه ... حالا PSP Phone رو هم خودش تنها بزنه یا جز همینا باشه یا سونی اریکسون بزنه معلوم نیست :دی
برای پس فردا هم انتظار چیز خفنی نمیره ولی بعد از مدت ها که خبری نبود خویه :دی
SAEED_BARCELONA
14-06-2010, 20:56
آقا سونی فردا کنفرانس داره توی نمایشگاه E3.
گفتن که منتظر سخت افزار سونی باشید. شاید همین آیفون کیلر باشه که psp هم باشه. قبلا هم گفته بودن که psphone رو امکان داره خود سونی بزنه! الله اعلم:دی
Sony Ericsson Shakira to be called X8
A few days ago I added a news article outlining that Sony Ericsson where to produce a middle sized x10 that would be larger than an x10 mini and smaller than an x10. Here I have managed to get my hands on some images which give a clearer view of the phone only released today so they are unseen photos.
SAEED_BARCELONA
15-06-2010, 00:40
بهراد ممنون
چه شکیرا شبیه قبلیاست. باز کپی پیست شروع شد!
Hamid..God
15-06-2010, 08:12
ولی باور کن این شکیرا خانوم از زیبا ترین اندرویید هاست مخصوصا سفیدش :40::40::40:
-------------
طراحی فضاییه ؟ گوشی اسپیکر و دکمه و اینا نداره ؟ بابا یه ذره وقت بزارید :دی
.
شرمنده آخه موقع امتحانایه دانشگامه وقت زیادی نداشتم(آخه سه بعدی ساختمش و اگه میخاستم کاملش کنم کلی ازم وقت میگرفت
من احساس میکنم این همون ایکس10 مینیه ! ولی سفیدش :دی
ali racer
15-06-2010, 09:38
ولی باور کن این شکیرا خانوم از زیبا ترین اندرویید هاست مخصوصا سفیدش :40::40::40:
-------------
شرمنده آخه موقع امتحانایه دانشگامه وقت زیادی نداشتم(آخه سه بعدی ساختمش و اگه میخاستم کاملش کنم کلی ازم وقت میگرفت
به نظر من
اصلا در مقایسه با ایکس10 حرفی برای گفتن نداره
The Sony Ericsson Xperia X8 should be available starting this fall, but its official announcement will probably come sooner
راستی
شروع پاییز امسال هم در دسترس خواهد بود
^^ HAMID ^^
15-06-2010, 11:06
دوستان اسپم ندن :دی
آره منم همینطور .. وقت آزاد پیدا کنیم یه کانسپت بزنیم با هم با 3dmax در حد لالیگا !
یادش بخیر با تری دی مکس 5 من کلیپ هم ساختم قدیما ! :دی
1 روز تا معرفی آت و آشغالهای اس ای :دی
SAEED_BARCELONA
15-06-2010, 12:11
حمید (ازنوع خدایی:دی) اتفاقا x10مینی قشنگ تره به نظرم. بالاش زیاد فضای خالی داره:دی ولی به واسطه اسمش هم که شده فروشش خوب میشه!
Hamid..God
16-06-2010, 09:53
از مشخصات واکمنه خبری نداری آخه کد نیمه 150 نشون میده که باید ارزون باشه
البته فکر نمیکنم با مینی ها فرقی داشته باشه(ولی ای کاش این دیگه یه ریخت دیگه بود بابا واکمن باید یه قیافه ی هیجان انگیز داشته باشهآخه!!!)
راستی اون PSPhone رو یکم کامالتر کردم جهت تفریح چند تا عکس ازش میزارم
با توجه به یکی از کانسپت هایی که چند وقت پیش یکی از دوستان گزاشته بود مبنی بر اینکه پی اس پی فون از نظر قیافه خیلی به Go شباهت داره باسه همین منم تو ساختش سعی کردم یه همچین چیزی رو در نظر بگیرم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، خبرهای منتشر شده مبنی بر اینکه سونی اریکسون نیز قصد دارد به گروه تولیدکنندگان گوشی های ویندوز 7 بپیوندد. کمپانی هایی که تاکنون اعلام کرده اند که در حال تولید گوشی های ویندوز 7 می باشند ، عبارتند از Dell ، LG و HTC .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گوشی ویندوز 7 سونی اریکسون دارای صفحه نمایش چند لمسی 4 اینچ و صفحه کلید QWERTY خواهد بود. در حال حاضر این گوشی با نام کد Julie شناخته می شود و تصویری از آن موجود نیست.
علاوه بر این گوشی مذکور مجهز به پردازنده 1GHZ می باشد و تمامی ویژگی های این گوشی دارای استاندارد لازم برای کارکرد با سیستم عامل ویندوز 7 می باشد.
اطلاعات دیگری در رابطه با این گوشی موجود نمی باشد اما هرچه بیشتر به تاریخ عرضه سیستم عامل موبایلی ویندوز 7 نزدیک می شویم مطمئنا اطلاعات بیشتری از گوشی های ویندوز 7 ارائه خواهد شد.
^^ HAMID ^^
16-06-2010, 11:59
gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8-3403.php
وقتشو ندارم اطلاع رسانی کنید :دی
Original Titan
16-06-2010, 12:47
it's actually running a proprietary Sony Ericsson OS
بچه ها اين كيكو چايي سيستم عامل خود سوني اريكسون رو داره با اينترفيس ميني ايكس 10!
بالاخره يه غلطي كرد اين اس اي!
اين كه اين سيستم عامل بر چه مبناييه و كرنلش چيه الله ميدونه :31:
ولي حركتش پسند بود! چيزي كه خيلي جالبه فقط 150 مگاهرتز سي پي يو داره و اين خيلي خوبه ... نشون ميده او اس نرم و رووني داره كه با 150 تا كارش راه افتاده ...:31:
Hamid..God
16-06-2010, 12:54
پس اگه اندو نیست و سخت افزارشم کامل فرق میکنه پس چرا اینقدر شبیه اندو های سونی اریکسون به خصوص مینی هاست؟
پسر این سدار خیلی چیز خوبیه !
همه چیز داره !
وای فای هم داره !
اصلآ به قیافش نمیخوره !
دمش قیژ
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
رنگبندی جدید :دی
gorgin83
16-06-2010, 14:30
يه خبري هم كه تقريبا ناديده گرفته شد اينه كه سوني اريكسون زودتر از برنامه اي كه داشت و اعلام كرد آپديت آندروييد 2.1 رو ارائه ميكنه ، يعني تو Q3
و تو Q4 يه آپديت ديگه براي DLNA و يه سري تغييرات تو timescape و mediascape مياد
در مورد گوشي هاي تازه معرفي شده هم گوشي هاي جالبي به نظر ميان
اول اينكه X8 روش آندروييد 1.6 داره ولي يا چند هفته بعد از ريليزش به 2.1 آپديت ميشه يا اصلا با 2.1 ريليز ميشه
و با قيمت 256 يورو ميشه فروش بالايي براش در نظر گرفت
گوشي واكمنه هم خيلي جالب شده
اولين واكمن فول تاچ سوني اريكسونه
تو لينك زير سيستم عامل رو اختصاصي سوني اريكسون نوشته كه معلوم نيست منظورش همون UI اپتيمايز شده 4 گوش شبيه X10 mini هست يا قضيه جدي تره
ولي نكته جالبتر اينه كه نوشته پروسسور 720mh و سي پي يو 156mh
ولي گوشي جذابي به نظر مياد حتي جذاب تر از X10 mini و مطمئنا پرفروش
مدل GreanHeart هم نكات جالبي داره
يكيش وزن 80 گرميشه كه فوق العاده ست و بدنه ش از مواد بازيافتيه و ديگه اينكه با اينكه دوربين 2 مگاپيكسلي داره ولي فيلمبرداريش VGA و 30 فريم در ثانيه ست.
و همچنين widget maneger
.
ولي نكته جالبتر اينه كه نوشته پروسسور 720mh و سي پي يو 156mh
یعنی چی؟؟؟
این x8 هم خیلی جالبه کاش دوربینش بهتر می بود...
SAEED_BARCELONA
16-06-2010, 17:10
نمیدونم چی بگم:دی
اسماشون چه چیزه:دی یندو و سدار و شکیرا خانوم.
بازم که 1.6 هست!!!
عجب بدبختی گیر افتادیم! به نظر من بچه های ریچل قشنگ ترن تا شکیرا خانوم.
Original Titan
16-06-2010, 17:45
بازم که 1.6 هست!!!
عجب بدبختی گیر افتادیم! به نظر من بچه های ریچل قشنگ ترن تا شکیرا خانوم.
سعيد اينا سيستم پروتوتايپشونه
ريليزش احتمال زياد 2.1 هست
مثل اين كه سوني دولوپر هاي جديد استخدام كرده :31:
آره به نظر من ريچل يه سرو گردن خوشكل تره :31:
Original Titan
16-06-2010, 17:53
مروري بر مهمترين عناوين خبري:
* Size: 93.5 x 52 x 15.8 mm
* Weight: 81 grams
* Phone memory: Up to 5MB
* Operating system: Sony Ericsson Proprietary
* Processor: 720MHz
* Talk time GSM/GPRS: Up to 3.5hrs
* Standby time GSM/GPRS: Up to 312hrs
* CPU ARM946 @ 156Mhz
SAEED_BARCELONA
16-06-2010, 20:49
بیشتر:
* Phone memory: Up to 5MB
علی این یعنی چی؟:دی
Available from Q3 2010 for a RRP of less than 200 Euros
ولک به چه نکته کلفتی اشاره کرد:دی
Hamid..God
16-06-2010, 21:31
نمی دونم حس میکنم طراحی هایه سونی اریکسون داره یه جوری میشه دیگه اون جاه تلبی سابق رو نداره یه جورایی داره اتفاقی که برا طراحی نوکیا اوفتاد برا SE هم میافته
یه نگاه به گوشی هایه جدیدش بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه تو واکمن اصلا یه همچین طراحی ای قابل قبول نیست
راستی میدونستین یه چیپ A4 اپل که هسته ی پروسسورش همون هسته ی اسنپدراگونه 15 دلاره!!! یعنی احتمالا اسنپدراگون هم تو همین حدوداست قیمتش بعد با این وجود این شرکتا زورشون میاد یکم بیشتر خرج کنن و ازش استفاده کنن بابا آخه 15 دلار چی بود از X2 دریقش کرد!!!
حمید خداییش طراحیهای اس ای تکه !
خداییش ایکس10 و ویواز و ستیو و الم رو نگاه بنداز
باز خوبه اینا طرحاشون محشرن ! بعد از روشون کپی زده
ولی نوکیا چی ! 5800 میزنه شبیه قابلمه بعد از روش کپی میزنه !
یا همین ن8 که خود آینوه :دی
این ایکس8 هم مثکه فروش خری خواهد داشت :دی
حالا این لو انده واکمن بود !
ایشالله یه های اند واکمن + آندو هم میده میذارتمون تو کف
بیصبرانه منتظر ویندوز فون سونیم :دی
gorgin83
16-06-2010, 22:29
ظاهرا سوني اريكسون داره تو قيمت گذاري اين سري از گوشي ها عالي عمل ميكنه
قيمت yendo فقط 99 يورو اعلام شده!!
و با اين قيمت فروش فوق العاده اي خواهد داشت
معرفي امروز براي كامل شدن رنج محصولات سوني اريكسون بوده
يه گوشي آندو با مشخصات بين X10 و X10 mini و يه گوشي فول تاچ ارزون قيمت تو محصولات سوني خالي بود كه با معرفي اين گوشي ها ، مخصوصا yendo كه از سري محبوب و پرفروش واكمن هم هست اين رنج تقريبا تكميل ميشه
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
و البته ظاهرا بايد منتظر X8 pro هم بود ...
Original Titan
17-06-2010, 00:02
In se hamash dare range mahsulatesh ro kamel mikone.
tu barcelon ham hamin karo kard.
@ hamid god
etefaghan tu tarahiye gushihayii ke axeshun ra gozashti be gheyr az gushi haye x10 manand, hich eybi behesh vared nist.
Tarahi ha hamashun badi' hastand
(This messege was sent by hero)
SAEED_BARCELONA
17-06-2010, 10:34
آقای Original Titan در صورت تکرار گزارش میشود (پست فینگیلیش رو گفتم:دی)
حمید طراحی به این باحالی. چشونه مگه؟ بابا نمیشه که هر گوشی که میزنه یه طرح داشته باشه!!! بالاخره یه خورده کپی پیست جایزه:دی
زیلو رو ببین:دی
Hamid..God
17-06-2010, 14:44
بابا آخه طراحی قبلاشونو ببین Aino W902 W995 Satio T700 ...
همشون با این که اصالت SE بودن رو تو خودشون دارن ولی طراحی هاشون زمین تا آسمون با هم فرق میکنه
البته نمی خوام بگم الان گوششی هاش زشت شده ولی قبلا همین طراحی هم برامون هیجان انگیز بود همیشه دنبال گوشی هایه جدید بودم ببینم این باز SE چطور میخاد SE بودن رو ثابت کنه ولی الان همه ی گوشی هایه بعدیش قابل پیش بینی اند همون X10 حالا یکم بزرگتر یا کوچیکتر
سری گرین هارت هم همینطور همشون یه استایله که یکم از عرض و طول با هم فرق میکنن
--------------------------
راستی از کنفرانس سونی چه خبر
دیروز تو کنفرانس EA یکی از معرفی کننده ها تو معرفی Dade space2 گفت منتظر یه چیزایه خفنی تو معرفی سونی باشین
کسی میدونه کی شوروع میشه؟
جالبه تو کنفرانس EA برا معرفی گیم هاشون و نشون دادن گیم پلی از PS3 استفاده میکردن
مدال آف هونور جالب بود 23 تا PS3 رو به هم شبکه کرده بودن با هم بازی همونجا شبکه بازی میکردن!!!
feryshad
17-06-2010, 20:12
سلام همه
آقا خیلی حال کردم با این 3 تا مدل مخصوصا Yendo
فقط نمیدونم چرا اتوفوکوس و فلاش تو این سه تا لحاظ نشده :دی
خوشبختانه استراتژی جدید سونی اریکسون دقیقا 180 (چند درجه اینور اونور) درجه تغییر کرده ..
فکر میکردم الان دقیقا همون مدل آندوی X10 mini رو داره با آپشن های واکمن ... مثل سیاست های مسخره سابق که تو K750 و W800 و ... داشت ...
تو Yendo برداشته کامل UI گوشی X10 mini رو گذاشته تو Yendo بدون آندرویید
The Walkman Player, messaging, camera, calendar etc. all are skinned the same way as they are on the Android powered X10 minis, which really leaves the impression of using one of the latter phones.
یه چیز تو مایه های تاچ ویز سامسونگ ولی خیلی کامل تر و بهتر ...
اگه همین رو رو گوشی های دیگه بزاره خیلی خوب میشه ...
قیمتش هم که معرکه ست ...
خیلی چشمو گرفته ...
برای من که فکر میکنم به عنوان گوشی دوم کاملا میتونه جای P1 رو بگیره ... ولی خیلی خوشدست تر و زیباتر ...
X8 هم ظاهرا قیمتش زیر 200 یوروئه ... یعنی عالی
الدار ضدحال هم با تمام ضدسونی بودن و نفوس بد زدن و هزار کوفت و زهر مار گفته :
for that price is good proposal for market - hope they could build 2.1 untill the end of this year
اون آندوی 2.1 و وسط کشیدن هم معلومه برای چیه :دی
Original Titan
17-06-2010, 23:08
اون آندوی 2.1 و وسط کشیدن هم معلومه برای چیه
فري منظورت رو نفهميدم..درواقع منظورش رو نفهميدم :31:
ويرايش : اونطرف اينگليسش رو نديدم :31: معايب ال سي دي 24 اينچ همينه :31:
Highbury
18-06-2010, 15:24
این سدار فست پورت نداره چه جوری شارژ میشه؟
ali racer
20-06-2010, 20:22
جدیدا چقدر بچه بازی تو این انجمن موبایل زیاد شده
واقعا زشته
یکی از فروم دیگه بیاد پی سی
به کل آبروی بخش موبایل میره
انجمنی که یه زمانی معتبر ترین و به روز ترین فروم موبایل پارسی بود......!
S A M S U N G
20-06-2010, 20:28
مهندس سعید شما خودتو ناراحت نکن :دی پیر میشیها ! از ما گفتن بود .
برادر علی شما هم جوش نزن :دی الان مجتبی میاد پست ها رو پاک میکنه و شما هم ارتقاء درجه پیدا میکنین :دی
مخلصیم .
Mojtaba N87
20-06-2010, 20:29
بابا شورش رو درآوردین!
با هر دو گروه بچه بازی هستم که اعلان جنگ هم میدن!!!!!!!!
خب کپی کرده که کرده! چه ربطی به تاپیک بحث پیرامون گوشی های جدید سونی اریکسون داره؟!
این ها رو می تونید تو گروه های اجتماعی بیان کنید . یا اینکه تو نقد وبررسی تاپیک بزنید و گوشی ها رو نقد کنید و بگید مثلا شبیه این گوشی شده...
متاسفانه همه هم از کاربرای فعال اینجا هستید...
امیر جان متاسفم واسه این طرز عقیده...
S A M S U N G
20-06-2010, 20:32
امیر جان متاسفم واسه این طرز عقیده...
بابا شوخی هم نمیشه کرد ؟! بیخیال بابا نمیشه که همش بحث فنی باشه ! میشه ؟ :دی
در کل من اصلا منظوری نداشتم .
مخلصیم .
^^ HAMID ^^
21-06-2010, 17:08
بابا چه خبر شده اینجا ؟ باز ما بعد عمری یه پست تو این تاپیک صاب مرده :دی دادیم زرتی اومدین پست ما رو پاک کردین ؟
یه کلام ما گفتیم کپی کرده ! از روی اس ای هم کپی کرده و میخواستیم نشون بدیم کپی برابر اصل نیست : دی فحش که ندادیم دادیم ؟ اعلان جنگ کردیم ؟ دوستان برن تو تاپیک خودشون هر چی میخوان بگن. ما نقد منصفانه کردیم و همینجا اعلام میکنیم کسی تو این تاپیک حق کل کل ندارد :دی
متاسفانه همه هم از کاربرای فعال اینجا هستید...
ما که :دی
alex_pk
کسی به این پست جواب نده تا اطلاع ثانوی :دی
====
ایکس 8 با قیمت 250 دلار وارد بازار میشه ! یه ویدئو هم تو لینک هست با هیتلر پیما برید البته !
====
نمی دونم حس میکنم طراحی هایه سونی اریکسون داره یه جوری میشه دیگه اون جاه تلبی سابق رو نداره یه جورایی داره اتفاقی که برا طراحی نوکیا اوفتاد برا SE هم میافته
اين چه حرفيه كه ميزنيد ...
خودتون توي همين عكسي كه گذاشتيد ، طراحي ها رو ببينيد.
همه جوره طراحي داره. هر سليقه اي رو راضي ميكنه.
طراحي ساتيو ، ويواز و X10 هم كه عاليه.
شما ميدونستيد كه X10 mini جايزه بهترين طراحي رو از Red Dot گرفته؟
دیگه تو واکمن اصلا یه همچین طراحی ای قابل قبول نیست
اينجا چندتا موضوع مطرح ميشه :
اولا اينكه ديگه سياست سوني اريكسون بر Entertainment Unlimited هستش و ديگه اصراري به استفاده از Walkman نيست.
همين الان X10 سوني اريكسون كيفيت صداش توي تستهاي Gsmarena در حد بسيار عالي بوده و GsmArena توي همون صفحه اول در مورد X10 نوشته Excellent Audio Qualit . ولي اين گوشي كه واكمن نبود.:31:
حتي امتياز Elm هم در زمينه موسيقي بسيار عالي بوده ولي اون هم واكمن نبود.
پس كلا ديگه دنبال كلمه و لوگوي Walkman نباش. چون ديگه اكثر گوشيهاي سوني اريكسون قابليت و كيفيت موسيقي بالاي رو دارن.
دوم اين كه Yendo يه پيشرفت رو به جلو براي سوني اريكسون بوده ، ميدوني چرا ؟ ، چون تا به حال سوني اريكسون سيستم عامل جاوا مخصوص محيط تاچ نداشت ( آينو هم محيط جاواش محدود بود )و حالا با زدن Yendo اين نقص رو هم بر طرف كرد.
سایت اختصاصی سونی برای آندروئید اپ :
چندتا لایو :
r0ss0neri
25-06-2010, 11:33
دوستان من میخوام 300-350 بخرم اما انتخاب زیاده ! :دی
به نظرتون دوربین 5 مگاپیکسل X10 MINI میرزه به صفحه ی 3 اینچی X8 ؟!
من با SE حال میکنم ! یک گوشی آندرویدی خوب میخوام :دی
شرمنده اینجا میگم :46:
شما باید تو کلوپ مشاوره همین مطلب رو بپرسید
دوستان من میخوام 300-350 بخرم اما انتخاب زیاده !
به نظرتون دوربین 5 مگاپیکسل X10 MINI میرزه به صفحه ی 3 اینچی X8 ؟!
من با SE حال میکنم ! یک گوشی آندرویدی خوب میخوام
شرمنده اینجا میگم
اما به نظر من x10 mini جذابتره و x8 هنوز محک خوبی نخورده بزارید بیاد بعد
ممنون
به نقل از فرشاد عزیز :
آقا سونی هم از این سوپر موپرا زده
:دیSuper LCD
HTC هم میخواد بیخیال AMOLED سامسونگ بشه و بره طرف SLCD سونی
مثکه رقیب رتینا و عموال ای دی هم داره میاد !
the Sony LCD model to be used will offer higher resolution and consume less power than the AMOLED display it replaces. The contrast level, however, is lower
یادتونه گفتم ایکس10 مینی از سری E میشه !
Sony Ericsson X10 mini (E10i) debranding tutorial
total_overdose
26-06-2010, 17:20
نه اصلا یادم نیست.کی گفتی؟:31:
راستی فکر کنم نوکیا و سونی همکاری دارن:31:
سونی گفته تو سری x بزن منم سری e میزنم:31:
hamed1297
28-06-2010, 20:46
اسم گوشی بعدی سونی اریکسون از سری ویندوز فون ها Jolie هست.
مشخصاتش:
سایز ال سی دی اندازه X10
سی پی بو 1 گیگاهرتزی
کیبورد QWERTY
زمان معرفی هم بعد از معرفی وندوز فون 7 توسط ماکروسافت هست
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
این هم صورتی ویواز واسه دخملا:دی
feryshad
28-06-2010, 21:25
حامد این خبر آنجلینا جولی رو صفحات قبلی گذاشتیم ..
سی پی یوش 1 یا بیشتره ...
مولتی تاچ هم هست ...
X8 هم شده E15i :دی
hamed1297
28-06-2010, 22:34
هاااااااا.من ندیده بوده آنجلینا رو.ت/ف
Original Titan
01-07-2010, 14:46
به به!
نون زنجفيلي هم در راهه! :31: Gingerbread
بله درست شنيديد :31:
نام آندروئيد 3.0 نون زنجفيليه
الدار اين گونه گفته در مورده اين ورژن :
Android 3.0 Gingerbread, says Eldar Murtazin, will be for high-end devices only. A 1GHz CPU and 512MB RAM at minimum, plus a display over 3.5" inches in diagonal. Android 2.1 Eclair/2.2 Froyo will remain and run on mid-range and low-end phones.
This will officially lead to the Android platform splitting into two. With so many complaints about platform segmentation now, we can only imagine what it will be when this happens.
Anyway, Android 3.0 Gingerbread will add support for a new resolution - 1280x760 (just over 720p) for screens 4" and bigger (the iPad has a 4:3 1024x768 screen). This should mostly benefit Android-based tablets, which haven't been doing too well so far.
The new version will also bring the end to 3rd-party UIs - still, HTC, Samsung, Motorola and the rest will be able to keep their mods for the 2.1/2.2 branch of Android. The new UI for Android 3.0 Gingerbread is said to take its cue from the Gallery App on the Nexus One - the feel, the transitions and so on.
رزولوشن رو داشته باشيد :31:
خوب
ميگه كه آندروئيد به دو قسمت تقسيم ميشه
آندو 3 براي گوشي هاي رده بالا... ( با حداقل سي پي يو 1 گيگ و رم 512 ) باقي ورژن هاي آندروئيد (2.1 و 2.2 ) براي گوشي هاي ميد رنج و لو رنج (رده پايين ها) اين كار خيلي خوشايند نيست
در مورد اينترفيس ها هم يه چيزي گفته كه فك كنم با سه نوع اينترفيس اچ تي سي و سامسونگ و موتو موجوده...فابريكي....:O
گفته بقيه ميتونن برن روي 2.1 و 2.2 كاركنن اينترفيساشون رو :31:
مطلبه بعدي گفته شده نشانه هاي اين ورژن رو ميتونيد توي برنامه گالري معروف نكسس وان ببينيد(احساسي كه توش هست ..ترنزيشن ها و.... شبيه اونه)
البته گفته همه اينا شايعه هست و چيزي از گوگل منتشر نشده.
feryshad
15-07-2010, 10:52
ورژن دیگری از آینو تو راهه ...
تو توئیتر برادر الدار نوشته که سونی اریکسون آینوی فعلی رو کلاسیک گفته و این یعنی ورژن دیگه ای از این گوشی تو راهه ...
mostafa_khan001
18-07-2010, 13:10
اقا سلام علیکم
بنده به نوبه خودم از تمامی دوستانی که اینجا زحمت میکشن اطلاعات در اختیار من و امثال من که تازه کار هستیم میگذارن کمال تشکر را میدارم.اشاالله که خداوند در این دنیا و ان دنیا بهترین گوشی ها را برای شما هدیه کنید
با تشکر.مصطفی خان
27 ام ماه X سال 13خورده ایی هجری شمسی
ساعتم خواب رفته خودتون ساعت بزنید پستم رو!
شاد باشید
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
اقا این ایفون 4 که میگن امده از ادمای راست دست خوشش نمیاد! چی هست؟مال سونی اریکسونه؟لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
hamed1297
18-07-2010, 13:51
به.ببینید کی اینجاس.
مخلصیم مصطفی خان.کم پیدایی.
اون آیفونه که با دست چپا مشکل داره و انتنش در قسمت ماتحتش هست در گوشه سمت چپ.همچین که دست میزاری رووش آنتنش میپره.
به اس ای این وصله ها نمیچسبه:دی...
mostafa_khan001
18-07-2010, 15:33
کم سعادتیم حامد جون
شرمنده ما اطلاعاتمون کمه:دی گفتم شاید ایفون مال سونی اریکسون باشه!:دی:دی
با تشکر از شما که بنده رو روشن کردی:دی
اقا تا اواخر ماه اینده درود و 2صد بدرود.من میرم پیش سعید!
maziarzar
22-07-2010, 11:21
ELM، نقل محفل مطبوعاتی این هفته سونیاریکسون
گروه خبری GSM: شرکت سونیاریکسون، روز دوشنبه بیست و هشتم تیرماه در هتل ملال، گوشی ELM را در جمع خبرنگاران با نام K970 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به طور رسمی معرفی کرد.
«شروین فریگام»، مدیرفروش این شرکت در ایران، ویژگیهای اصلی K970 را تشریح کرد:« محافظ صدای K970، صداهای مزاحم اطراف کاربر را هنگام مکالمه به حداقل میرساند و مخاطب صدای او را واضحتر میشنود. همچنین طراحی این گوشی به گونهای است که از مُد نمیافتد و بدنه آن نیز از مواد معدنی طبیعی و ضد خش ساخته شده است. K970 در برابر قطرات آب و باران مقاوم است و کیفیت دوربین آن به 5 مگاپیکسل میرسد. پشتیبانی از Wi-Fi و موقعیتیاب جهانی پیشرفته A-GPS دیگر ویژگیهای این گوشی هستند.»
وی افزود: « K970ویژگیهای گوشیهای سایبرشات و واکمن سونیاریکسون را دارد اما مهمترین آنها استفاده از مواد طبیعی در ساختش است که آسیبهای محیط زیستی را به حداقل میرساند.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فریگام همچنین جایگاه سونیاریکسون را در بازار چنین دانست:« طبق آمار GFK، میزان فروش گوشیهای این شرکت از نظر تعداد با داشتن 18 درصد سهم بازار، در مقام سوم و بعد از نوکیا و سامسونگ قرار دارد. اما از نظر ارزش فروش، این عدد به 22 درصد میرسد زیرا میانگین قیمت هر گوشی سونیاریکسون نسبت به سایر شرکتها بالاتر و حدود 251 دلار است.»
در این جلسه، ساناز کوشا مدیر بازاریابی سونیاریکسون در ایران، محبوبه نیلوفری مدیرفروش، فهیمه جعفری مدیر بازاریابی، احدی سوپروایزر و زندیان مسئول خدمات پس از فروش شرکت پارسکامتل (نمایندگی فروش سونیاریکسون) به پرسشهای خبرنگاران در مورد محصولات این شرکت پاسخ دادند.
total_overdose
23-07-2010, 15:26
خبرهایی مبنی بر گوشی جدید سونی اریکسون با دوربین 12 مگا پیکسل و سیستم عامل آنروید اومده:31: که البته امیدوارم شایعه باشه:31:
یسری مشخصات دیگه از این گوشی که از سری xperia هست :
XPERIA XTX1 phone created a Pro version. It sports a QWERTY keyboard, a standard 3,5 mm jack. The device still packs a 12 megapixel camera with an Exmor sensor, it also accompanies by flash, HD video capture, a connector HDMI which provides and outputs high-definition video. The mobile phone continues to follow the X10i's Timescape and Mediascape interface. Systems are likely to carry Android 2.2 system
البته احتمالا مدل پرو هم داره که با کیبورد هستش.
یسری عکس کانسپت:
feryshad
24-07-2010, 20:33
Sony Ericsson’s Android Bet Pays Off
Sony Ericsson finally seems to be on the right track. The mobile phone maker earlier Friday reported its second quarterly net profit in a row following several quarters of falling market share and heavy losses, helped by cost cuts and successful launches of new premium phones.
The handset vendor recently ramped up its high-end presence with devices like the Xperia X10 flagship phone, and over the past two years has slashed its workforce by a third, to around 8,000. Though Sony Ericsson’s sales volume and market share fell in the second quarter from a year ago, at least the trimmed-down company managed to make a profit this time.
The return to profitability builds a lot on Android, Google’s fast-spreading mobile operating system. Consumers have so far flocked to Sony Ericsson’s Android-based Xperia X10 and X10 mini smartphones, which make good use of the platform’s slick user interface and its support for online downloads of additional applications. Chief Executive Bert Nordberg says his company will make heavy use of Android in coming premium phones as well.
Indeed, Android looks like an increasingly potent challenger to rival mobile platforms like Apple’s iPhone OS, Research in Motion’s BlackBerry OS and Symbian, which is used in most of Nokia’s smartphones. As a growing number of handset vendors across the globe opted to use the open-source platforms in their devices, Android’s market share surged to 9.6% in the first quarter this year from 1.6% a year earlier, according to research firm Gartner.
While Sony Ericsson puts a lot of faith in Android, Finnish rival Nokia has remained firmly committed to Symbian despite criticism from some market watchers that the platform is slow and clumsy. The global handset market leader has lost ground in the premium segment amid the fierce high-end competition, but hopes that new phone launches based on an upgraded Symbian version will help it fight back later this year.
As for Sony Ericsson, CEO Bert Nordberg believes the company will probably stop building phones around either Symbian or Windows Mobile, which it currently uses in handsets such as the Vivaz and Aspen. As Android devices get cheaper, they will move into the other systems’ price range as well.
The question is whether Sony Ericsson’s focus on entertainment features, its new hardware design and its recently launched compact smartphones will be enough to differentiate its product range from all the other Android devices in the market.
In either case, its bet on Google’s operating system seems so far to have been a good one, judging by the past few months’ turnaround.
Original Titan
24-07-2010, 23:03
خبر نيست زديم تو كار توليد خبر :31:
feryshad
25-07-2010, 03:14
خبر نيست زديم تو كار توليد خبر :31:
بچه برو تو کوچه تون بازی کن مزاحم خبر رسانی نشو :دی
در این جلسه، ساناز کوشا مدیر بازاریابی سونیاریکسون در ایران، محبوبه نیلوفری مدیرفروش، فهیمه جعفری مدیر بازاریابی، احدی سوپروایزر و زندیان مسئول خدمات پس از فروش شرکت پارسکامتل (نمایندگی فروش سونیاریکسون) به پرسشهای خبرنگاران در مورد محصولات این شرکت پاسخ دادند.
یه آقا میخان اینا :دی
همشون که خانمون :دی
قیمت الم مفته ! با این امکانات 190 تومن کلوچه هم نمیدن بابا !
L.A.M.P.A.R.D
30-07-2010, 16:56
سلام........کسی درمورده این عکس چیزی میدونه ؟ :
mohammad-p990i
30-07-2010, 19:22
Enough of talk on Windows Mobile 7 at the Mobile world congress (MWC) already and now it is rumored that Sony Ericsson is to launch a new Android based phone: Sony Ericsson Abelin at the MWC.
So now Along with Sony Ericsson Robyn and mini Xperia X10, an Android based phone with Physical keypad would be announced. Abelin isn’t the actual name of the device but its codename. So we never know the rumor might just not come true. We do not know much about the Sony Ericsson Abelin yet, except that it has a 5 megapixel camera and a form factor similar to a BlackBerry
:18::18::18:
mostafa_khan001
30-07-2010, 20:20
ELM، نقل محفل مطبوعاتی این هفته سونیاریکسون
اطلاعاتی در مورد اون خانمی که تو جلسه هست و عینک رو سرشه میخواستم
با تشکر!
mohammad-p990i
30-07-2010, 20:50
اطلاعاتی در مورد اون خانمی که تو جلسه هست و عینک رو سرشه میخواستم
با تشکر!
چیکار به ای خانوم داری حالا:13:
شاید یه خبرنگاری چیزی باشه:5:
Original Titan
30-07-2010, 21:26
Enough of talk on Windows Mobile 7 at the Mobile world congress (MWC) already and now it is rumored that Sony Ericsson is to launch a new Android based phone: Sony Ericsson Abelin at the MWC.
So now Along with Sony Ericsson Robyn and mini Xperia X10, an Android based phone with Physical keypad would be announced. Abelin isn’t the actual name of the device but its codename. So we never know the rumor might just not come true. We do not know much about the Sony Ericsson Abelin yet, except that it has a 5 megapixel camera and a form factor similar to a BlackBerry
:18::18::18:
فك كنم اين خبر خيلي خيلي قديمي باشه :31:
mohammad-p990i
30-07-2010, 21:43
فك كنم اين خبر خيلي خيلي قديمي باشه :31:
نمیدونم من یه مدت نبودم :20:
ولی وقتی این خبر رو دیدم برام جالب بود
در هرحال ببخشید:11:
Shahab_H
30-07-2010, 21:54
حالا که صحبتش شد اون خانم باید جریمه شه چون عینک گذاشته رو موهاش. نرخ چنده الان؟
feryshad
03-08-2010, 01:10
برادر مورتازین تو Spillikins شماره 78 که آخرینش هم باشه در مورد سونی اریکسون گفته :
I think that the next announcement of the company will seem interesting. Another thing is that these devices will have to wait.
ظاهرا معرفی بعدی ، معرفی جالبی خواهد بود ... ولی سرطان همیشگی سونی اریکسون یعنی ریلیز دیرش هنوز ادامه داره ...
فکر کنم تا وقتی فن های سونی اریکسون از دیر ریلیز شدن گوشی هاش دق نکنن این وضع ادامه داشته باشه ...
feryshad
05-08-2010, 01:12
سایبرشات تاچ از سونی اریکسون
SAEEDSAMSUNG
09-08-2010, 12:30
سونی اریکسون دیگه باید درشو تخته کنه.......
L.A.M.P.A.R.D
09-08-2010, 13:04
چرا اونوقت ؟..........حتما سامسونگ خیلی عالی داره کار میده
من همین الان هم x10 رو به galaxy s ترجیح میدم (با وجوده این همه عیب x10)
hamed1297
09-08-2010, 14:22
سونی اریکسون دیگه باید درشو تخته کنه.......
بهش میگیم:دی..
^^ HAMID ^^
09-08-2010, 18:04
راست میگه دیگه ! :دی
یه ایکس 10 داد بیرون بیست تا نوه نتیجه ! خیلی وقته کاری هم نکرده .
ولی من شنیدم تو معرفی آینده چیزهای خوفناکی معرفی میکنه ولی تا بیاد بازار زمان زیادی طول میکشن.
noisymind
10-08-2010, 20:38
راست میگه دیگه ! :دی
یه ایکس 10 داد بیرون بیست تا نوه نتیجه ! خیلی وقته کاری هم نکرده .
ولی من شنیدم تو معرفی آینده چیزهای خوفناکی معرفی میکنه ولی تا بیاد بازار زمان زیادی طول میکشن.
بابا تازه نوه و نتیجه هاش دارن رنگ و رو میگیرن!!! X10 mini با رنگ صورتی و طلایی :31:
پ.ن : باز ما تصمیم داریم گوشی بخریم و سونی اریکسون گوشی که مد نظر من باشه نداره!! سونی لاور هستیم ولی شرمنده سونی اریکسون!!! :31:
feryshad
10-08-2010, 20:53
احتمالا تو معرفی بعدیش جولی خانم که ویندوز فون 7 هست معرفی بشه و اون تبلت - فون 5.5 اینچی آندرویید ...
S A M S U N G
12-08-2010, 10:02
Exclusive: Sony Ericsson to introduce Android 3.0 gaming platform and PSP Go-like smartphone
L.A.M.P.A.R.D
12-08-2010, 10:16
Exclusive: Sony Ericsson to introduce Android 3.0 gaming platform and PSP Go-like smartphone
wow :دی
این باب منه :دی
من ازینا موخام :31::19:
Original Titan
12-08-2010, 12:01
با تشكر از شما دوست عزيز بابت اطلاع رساني
نكته مهمي كه به چشمم خورد اين موضوع بود كه مستقيما نقل قول ميكنم
نوشته يكي از بچه هاي كه گوشي رو ديده گفته بيپدر خيلي خوشكله حالا انگليسي دقيقش رو اينطور بيان كرده :31: :
Those who've seen the phone say it looks "pretty damn ----."
اوه اوه! مثل اين كه آندو 3 روشه!
دهنمون سرويسه
1 سال ديگه انشالا به توليد انبوه ميرسه :31:
Hamid..God
12-08-2010, 12:08
احتمالا تو معرفی بعدیش جولی خانم که ویندوز فون 7 هست معرفی بشه و اون تبلت - فون 5.5 اینچی آندرویید ...
حالا این معرفی کی هست؟
البته نوشته این عکس فقط یه برداشت از شنیده هاشونه و عکس گوشی نیست...
اما باید جالب باشه
feryshad
12-08-2010, 15:29
با تشكر از شما دوست عزيز بابت اطلاع رساني
نكته مهمي كه به چشمم خورد اين موضوع بود كه مستقيما نقل قول ميكنم
نوشته يكي از بچه هاي كه گوشي رو ديده گفته بيپدر خيلي خوشكله حالا انگليسي دقيقش رو اينطور بيان كرده :31: :
اوه اوه! مثل اين كه آندو 3 روشه!
دهنمون سرويسه
1 سال ديگه انشالا به توليد انبوه ميرسه :31:
این الدار ذلیل مرده گفته بود چیز خوبی معرفی میکنه ولی دیر میادا ... راست میگفت ...
The phone would have Android 3.0 on board and the Android Market will host games for the device in a special area that will only be accessible by this model. Eventually, other units might be allowed to download the games as long as game requirements are met. The library of titles are said to include older PSX games mixed with some new PSP titles. A release as soon as October is possible.
A device like this would be a win-win for all those involved. For Google, it would be a chance for Android to make some strides against the strong gaming capabilities of the iPhone/iPod and Sony Ericsson would get a shot at delivering a relevant, up-to-date Xperia model in the U.S. market, something that the joint venture has been unable to accomplish up to now.
مثل اینکه یه بخش جدا قراره براش بزنن تو آندرویید مارکت ...
و با این گوشی ، آندرویید میتونه تو گیمینگ هم حرفی برای گفتن داشته باشه ...
گوشی احتمالا صفحه ای بیبن 3.7 تا 4.1 اینچ داره به همراه دوربین 5 و سی پی یوی اسناپ دراگون 1 گیگ
البته اینم گفته که اسناپ دراگون یکی از ضعیف ترین گرافیک رو تو 1 گیگ ها داره ، حالا اینا چجوری میخوان از این استفاده کنن معلوم نیست
البته به گفته سایت من و آندرویید :دی شاید از NVIDIA Tegra 2 استفاده کنه که شایعه هست رو PSP2 قراره استفاده بشه :دی
البته یه تیکه ای هم که انداختن اینه که سونی اریکسون هنوز یه مدل با آندوی بالاتر از 1.6 نداره :دی حالا میخواد یهو آندو 3 بزنه ...
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
حالا این معرفی کی هست؟
هنوز معلوم نیست ...
این هم آخرین خبر در مورد این گوشی:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بالاخره پس از مدتها شایعه پراکنی درباره تولید گوشی موبایل مخصوص بازی از سوی سونی اریکسون ، این موضوع رسما از جانب این کمپانی سوئدی ژاپنی تایید شد. این گوشی مجهز به سیستم عامل آندروید 3 خواهد بود و یک صفحه کلید کشویی دارد که به جای کلید QWERTY دارای کلیدهای مخصوص بازی می باشد که همگی مطابق استاندارد کلیدهای بازی دستگاههای مشابه هستند. این گوشی مجهز به یک صفحه نمایش لمسی بزرگ است که اندازه آن بین 3.7 و 4.1 اینچ می باشد کیفیت صفحه نمایش مذکور WVGA است. علاوه بر آن این گوشی از یک دوربین 5 مگاپیکسل و پردازنده Snapdrogon 1GHZ برخوردار است.
ترکیب رنگ اصلی گوشی سیاه است که در برخی قسمتها از رنگ نقره ای نیز برای زیبایی ظاهری آن استفاده شده و صفحه کلید بازی نیز دارای رنگهای سیاه و سفید می باشد. پردازش گرافیکی این گوشی از کیفیت بسیار بالایی همانند سایر دستگاههای بازی PSP برخوردار است و تمامی بازی های مخصوص سیستم عامل آندروید که در بازار موجود می باشند به راحتی بر روی آن قابل اجرا است. این محصول می تواند از بازار خوبی برخوردار شود چون بازی های موبایلی در حال حاضر از پرطرفدارترین نرم افزارهای موبایلی هستند و از سوی دیگر آندروید نیز یکی از محبوب ترین سیستم عامل های موبایلی است. این گوشی که به احتمال زیاد تحت برند Xperia موجود خواهد شد در ماه اکتبر روانه بازار می شود.
^^ HAMID ^^
12-08-2010, 16:58
چرته محضه ! :دی
اس ای آندو گوشیهاشو به 2 ارتقا بده 3 پیشکش ! ولی همچین حرکتهای انفجاری از اس ای دیده شده و بعید نیست به خصوص که یه مدتی هم هست سرش به کاره خودشو و ساکت چراغ خاموش داره یه حرکتهایی میزنه !
معرفی هم بکنه کلی طول میکشه که بیاد بازار ولی چیزی که خوبه سیاست جدید اس ای ه که واقعا رو گوشیهاش کار میکنه که کم نقص تر ارائه بده بازار .
این بود انشای من ! :دی
در ضم انقدر با آیدی ما اسکی نرید برید یه آیدی بسازید برا خودتون ! (قابل توجه بعضیها :21:)
Original Titan
12-08-2010, 17:05
در ضم انقدر با آیدی ما اسکی نرید برید یه آیدی بسازید برا خودتون ! (قابل توجه بعضیها )
حميد چيه تو اساتو پست هاي ضايع ميدي ؟ :31:
نكن برادر من نكن آقا :31:
SAEED_BARCELONA
12-08-2010, 19:09
البته نوشته این عکس فقط یه برداشت از شنیده هاشونه و عکس گوشی نیست...
چه برداشت زشتی کرده خاک بر سر:دی
حالا اینو سونی میزنه یا سونی اریکسون؟
SAEED_BARCELONA
12-08-2010, 19:28
چرت کجا بود حمید ولمون کن بابا. شایعه شده از باتری 2آمپری قراره استفاده بشه که حداقل 2هفته جواب میده:دی
چرا اذان نمیگه هلاک شدیم بخدا:دی
feryshad
12-08-2010, 19:54
البته ظاهرا اصل مطلب تایید شده ولی ورودش و ... هنوز معلوم نیست ...
حمید اون آی دی تو نیست؟
ولی اون damn these days رو دیدم گفتم خودتی :دی
^^ HAMID ^^
12-08-2010, 20:39
نه بابا نیست اون آیدی من . درسته من چرت و پرت زیاد میگم ولی دیگه اینقدر چیپ نیستم :دی پشت پردشو بگم ؟ بگم ؟
نكن برادر من نكن آقا
:18:
بچه پررو ! :دی
شایعه شده از باتری 2آمپری قراره استفاده بشه که حداقل 2هفته جواب میده
پس اون باتری های 1500 میلی چی شد ؟ لولو برد ؟ :دی
:دی :دی :دی
feryshad
12-08-2010, 23:51
آره دیدم. تو پست جدیدش بهت حرف خیلی بدی زد :دی من روم نمیشه بگم :دی
حالا این PSP Phone نکنه همون آندوی 5.5 اینچی باشه؟ :دی
شایعه هم هست که این PSP Phone با بازی های PSP سازگاری داره!!
اگه درست باشه خیلی چیز خوفی میشه ...
Original Titan
13-08-2010, 00:01
بچه ها يكي هست همه مارو ميشناسه تو اساتو
ولي من فك كنم بچه باحالي باشه ... شما ول كنيد من پيگيري ميكنم :31:
آقا این عکسات چی هستن؟؟؟ اصلا نشون نمیده:20:
feryshad
13-08-2010, 13:27
بچه ها يكي هست همه مارو ميشناسه تو اساتو
ولي من فك كنم بچه باحالي باشه ... شما ول كنيد من پيگيري ميكنم :31:
ما ولت کردیم . خودت پیگیری کن :دی
feryshad
13-08-2010, 23:26
Answer by SEMC on in XDA to the psp drama
Not very likely is it, with psp neXt gen coming . The 2 divisions operates quite independently. However, an android device (running a 'high end' branch of android ) is currently in internal testing, based on TI's OMAP4400 series, and paired with LPDDR2 I believe, since the performance put that of samsung's i9000 to shame. I don't know if this is the *supposed* psp phone, but it does have an unusually wide aspect ratio screen (864*480) which could suggest a gaming 'portal' is coming to select future se devices.
ها؟ :دی
SAEED_BARCELONA
13-08-2010, 23:41
فری ما که انگلیسیمون لاغره چیکار کنیم؟:دی
feryshad
13-08-2010, 23:49
چون من هیچ استعدادی تو ترجمه ندارم معمولا این خبرا رو میذارم و حمید تو چند سزر به بهترین نحو ترجمه و تعدیل میکنه :دی
ولی اینو نمیدونم واقعا داره راست میگه یا حدسیاته!!
میگه سی پی یوش OMAP4400 هست که با LPDDR2 که فکر کنم چیپ گرافیکی باشه جفت و جور شده ... که اگه اینجوری باشه خیلی ها شرمنده میشن :دی
حالا حمید میاد میگه چیه :دی
من میکروفون رو میدم به حمید :دی
حمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــد :دی
Original Titan
13-08-2010, 23:50
خبر ميخواد بگه كه چيزي كه معلومه گوشي گوشي سنگين خواهد بود!ولي در اين كه پي اس پي فون باشه 100 در 100 نيست
پلت فورم سگي داره ...
از رزولوشن پهني كه داره ميشه حدس زد واسه گيمينگ باشه.
يه جايي هم گفته از نظر زور و قدرت گالاكسي رو ميندازه تو خجالت و شرمندگي :31:
پلت فورمي كه تو پست فري اومده گفته شده :OMAP4400 series هست...
بچه ها سرتونو بالا بگيريد :31:
SAEED_BARCELONA
14-08-2010, 10:50
اینارو که خودمم فهمیدم. 20 خط خبر میزاره تو نصف خط خلاصش میکنه:دی
یعنی ریچل رو رد کنم؟ :دی
^^ HAMID ^^
14-08-2010, 17:27
سلام علیکم .
با تشکر از دوست گرامی فرشاد جان .
دوستان به نحو احسنت تر زدن به ترجمه و نیازی به بنده نیست :دی
====
سعید ریچل خریدی ؟
===
آهای تویی که به اسم من تو اساتو پست میدی : حیا کن ! ماه مبارکه استغفار کن :دی
Original Titan
14-08-2010, 22:51
آقا طبق كنكاشي كه داشتم فردي كه تو اون فورم اقدام به زدن پست هاي نامربوط ميكرده و از اين طريق اخاذي ميكرده ،دست گير شد و هويتش شوفاژ شد :31:
چون احراز هويت اين فرد باعث متشنج شدن ازهان عمومي ميشه متاسفانه گوه گزاييه فعلا ممانعت كرده...:31:
اینارو که خودمم فهمیدم. 20 خط خبر میزاره تو نصف خط خلاصش میکنه
مزاح ميفرماييد :31:
SAEED_BARCELONA
15-08-2010, 00:03
توی 2 پست بالایی تا دلتون بخواد غلط املایی و انشایی هست توجه نکنید بچه ها:دی
سعید ریچل خریدی ؟
یس. وایت خریدم تا چشم همه در بیاد:دی
ali racer
16-08-2010, 00:35
عجب اسپم بازاریه اینجا :31:
برم بگم الکس بیاد :31:
قبلش خودم یه چیزی سند کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.