ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه کارت اسیلوسکوپی پیشنهاد میدید

sajadmg
24-08-2008, 21:09
سلام
دوستان من تصمیم دارم یه کارت اسیلوسکوپ واسه کامپیوتر بخرم چه مارک و مدلی پیشنهاد میدید و قیمتش در چه حدودی هست. من از نطر هزینه خیلی مشکلی ندارم ولی یه چیز فوق حرفه ای هم نمیخوام. لطفا اگه کسی اطلاعات مرا راهنمایی کنه.

KhepeleSibilo
24-09-2008, 20:41
خوب مهر كه رسيده !‌اما خوب از 190 تومن شروع مي شه به بالا
نياز و سيستمي كه مي خواين از اون استفاده كنين رو اگر چند ماه بعد به اينجا سري زدين بگين بد نيست، اما در كل توو ايران بازه انتهاب كمه و اين مدلها زياد مشتري ندارن !
من 20 مگ وطنيش رو 240 تومن خريدم !

sajadmg
26-09-2008, 22:49
خوب مهر كه رسيده !‌اما خوب از 190 تومن شروع مي شه به بالا
نياز و سيستمي كه مي خواين از اون استفاده كنين رو اگر چند ماه بعد به اينجا سري زدين بگين بد نيست، اما در كل توو ايران بازه انتهاب كمه و اين مدلها زياد مشتري ندارن !
من 20 مگ وطنيش رو 240 تومن خريدم !

سلام ممنون که جواب دادین
راستش مهر شد و من هنوز نخریدم. آخه مطمئن نیستم نیازم بر طرف بشه
راستش من خیلی کاربرد پیچیده ای فعلا نمیخوام ازش و 20 مگ هم کارمو راه میندازه ولی یکی از دوستام 1 سال پیش خرید و بعد هم پشیمون بود که فایده نداره و دقیق نیست و از این حرفا.
من فعلا میخوام توی رادیو آماتور کار کنم ولی فکر بعد هم هستم که شاید پیشرفت کنم. شما راضی هستید؟

KhepeleSibilo
27-09-2008, 14:02
رادیو که معمولا فرکانس کار بالاتری می خواین
کلا اسیلوسکوپ های دیجیتال با وجود امکانات زیادی که می دن، او کیفیت آنالوگها رو ندارن ،مخصوصا برای کارهای رادیویی و ...
من اونی که خریدم ازش راضی هستن، اسمش رو برای تبلیغ نمی گم، اما 20مگ وطنی هست :20: