مشاهده نسخه کامل
: Lyric با زمانبندی، مثل Subtitle از کجا بگیرم؟
Linux Learner
14-08-2008, 17:35
فایل های Subtitle که برای فیلم ها وجود داره زمان نشون دادن هر جمله رو هم با خودشون داره.
حالا Lyric اگه به این صورت باشه، اسمش چی میشه و از کجا باید دانلود کنم؟
نگید وجود نداره!! چون برنامه LCG JUKEBOX برای موبایل Lyric ها رو با زمان بندی دانلود میکنه!
زمانبندی= هر جمله ای که خواننده میگه، همزمان متنش زیرنویس میشه. مثل زیرنویس فیلما.
pandemonium
16-08-2008, 02:18
اگر همچین چیزی وجود داشته باشه خیلی خیلی عالی میشه ....
کسی از این موضوع خبر داره ؟؟؟؟؟؟
Linux Learner
18-08-2008, 10:23
کسی نمیدونه چه سایتی همچین Lyric ی میده؟
cyrus_ln
18-08-2008, 21:16
با برنامه vividlyrics editor می تونین Lyric رو با Mp3 مچ کنین
احتمالا اون چیزی نیست که شما بخواین ولی به هر حال این کار رو انجام میده
MM-Aquarius
19-08-2008, 01:47
با مدیا پلیر هم می تونید این کارو خودتون انجام بدید.اما یکم حوصله می خواد...
روی فایلی که می خواید لیریکش رو وارد کنید راست-کلیک کنید و advanced tag editor رو انتخاب کنید.بعد به تب lyrics برید و دکمه ی synchronized lyrics... رو کلیک کنید.
ازینجا می تونید لیریک هم زمان شده وارد کنید.
Linux Learner
20-08-2008, 22:20
همون vividlyrics editor که cyrus_ln عزیز گفتند خوبه.
ولی من نمیخوام خودم lyric رو بنویسم! چون بالای 300 تا آهنگ رو باید تا آخر عمرم Lyric کنم!!!!
همونطور که توی پست اول گفتم سایتی میخوام که lyric زماندار رو ازش بگیرم.
متشکرم
اگه کسی میتونه از source برنامه LCG JUKEBOX آدرس سایتی که Lyric زماندار رو میده بگیره، یه لطفی به من بکنه.
با تشکر
moein_drj
22-08-2008, 17:18
یادمه.. قدیما یه سری آهنگ داشتم... با نرم افزارش...به همین صورت بود... و اسم این آپشنش هم فکر کنم... Kaorak بود
یکی هم همینی که دوستمون گفت... هست...
با مدیا پلیر هم می تونید این کارو خودتون انجام بدید.اما یکم حوصله می خواد...
روی فایلی که می خواید لیریکش رو وارد کنید راست-کلیک کنید و advanced tag editor رو انتخاب کنید.بعد به تب lyrics برید و دکمه ی synchronized lyrics... رو کلیک کنید.
ازینجا می تونید لیریک هم زمان شده وارد کنید.
Linux Learner
22-08-2008, 17:33
فکر میکنم Karaoke رو میگی. من که نمیدونم چه نرم افزاری بود!
moein_drj
23-08-2008, 09:27
فکر میکنم Karaoke رو میگی. من که نمیدونم چه نرم افزاری بود!
نه عزیزم... مطمئنم همین kaorak بوده.... مگه این که اشتباه تایپی بوده.....
قضیه واسه 7-8 سال پیشه...
به قول شاعر.... ندانم واللا...
شما میتونی lyric معمولی از اینترنت بگیری و با نرم افزار lyric maker که به jetaudio نصب میشه
خودت زمانبندی لازم رو انجام بدی !
کار کردن با lyric maker خیلی ساده هستش
نتیجه کارت رو میتونی با خود jet audio ببینی
ای بابا:18:
من از وقتی این تاپیک باز شد دیدمش ولی حال نداشتم جواب بدم گفتم حتماً همه نرم افزار معروف minilyric رو میشناسن و یه بنده خدایی پیدا میشه معرفی میکنه ولی مثل اینکه خبری نشد.
پس خودم دست به کار میشم!
اصلاً تاپیک هم داره تو p30world
این برنامه به صورت اتوماتیک lyric رو پیدا میکنه که در پست بعدی توضیحات کامل رو میدم
کافیه دانلودش کنید بعد وقتی با پلیرتون (با 18 تا پلیر سازگاری داره) یه آهنگی رو اجرا میکنید به صورت اتوماتیک و بسیار سریع میره lyric رو در میاره و با زمان بندی نشونتون میده
البته اگه آهنگتون شناسنامه (نام خواننده و نام آهنگ)داشته باشه
با همین برنامه هم میتونید خودتون lyric رو زمانبندی کنید و حتی با نام خودتون بفرستید به سرور برنامه
اگه کسی خواست بگه تا بگم!
ضمناً lyric های دانلود شده میرن تو پوشه download در جایی که برنامه رو نصب کردید
لینک تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت سازنده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
farzadsw
26-08-2008, 00:06
اگه ممکنه به جای نرم افزار چند تا سایت معرفی کنید!
من خودم که سرچ کردم سایت درست و حسابی پیدا نکردم ، مثلا یه سایت 20 تا خواننده رو داشت یه سایت دیگه چند تا دیگرو.
اگر کسی آهنگ خاصی رو میخواد میتونه تو گوگل اسم آهنگ رو بعلاوه LRC (پسوند فایلهای LYRIC) سرچ کنه.بعد که فایل رو دانلود کرد ، اسمشو به اسم فایل MP3 تغییر بده(پسوند همون LRC بمونه) و توی همون فولدری که MP3 هست قرار بده.
حالا اگه آهنگ رو با پلیری که LYRIC رو ساپورت میکنه(مثلا JET AUDIOوKMPLAYER) پخش کنه خودکار زیرنویسش(lyric) هم پخش میشه!
باز اگه کسی یه سایت جامع رو که بیشتر آهنگها رو داره میشناسه ، بگه.
اگه کسی یه سایت جامع رو که بیشتر آهنگها رو داره میشناسه ، بگه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در سايت دوم بر روي هر حرف الفبا كليك كنيد تا ليست خواننده ها ظاهر بشه. ( اينطور نيست كه فقط از همان 5،6 تا اسمي كه جلوي هر حرف نوشته شده lyric داشته باشن.)
farzadsw
26-08-2008, 10:07
در سايت دوم بر روي هر حرف الفبا كليك كنيد تا ليست خواننده ها ظاهر بشه. ( اينطور نيست كه فقط از همان 5،6 تا اسمي كه جلوي هر حرف نوشته شده lyric داشته باشن.)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید همون سایتی بود که گفتم 20 تا خواننده رو داشت ولی lrcdb.org خیلی کامله .
واقعا ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.