ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروژه #c

shahrooztt
10-08-2008, 20:13
سلام به تمامی دوستان و اساتید .

من از #c هیچی نمی دونم ، ولی برای یادگیری خودم بهتر دونستم که با یه پروژه شروع کنم .
واسه همینم یه پروژه ای رو شروع به کار کردم .
حالا هدف ام از ایجاد این تایپیک اینه که سولات و مشکلات مختلفی رو که در طول کار پروژه بهش بر می خورم را در اینجا مطرح کنم و می دونم که این سوالات و مشکلات می تونه به درده خیلی از دوستان دیگر هم بخوره .

خوب حالا بریم سر پروژه .
یه پروژه ای برای وارد کردن اسامی و مشخصات یک سری از افراد که برای ثبت نام در یه موسسه آموزشی حضور پیدا می کنند ، مثل نام ، سن ، تحصیلات ، شغل و ... .

حالا موارد مورد نیاز این پروژه :

1- اول از همه یه DB می خواهم . از اون جایی که نرم افزار ما باید قابل انتقال باشه و روی هر سیستمی کار کنه باید نوع DB انتخاب بشه (SQL , Access ) , حالا Access یا SQL ؟
اگه هر کدوم اینا باشه نحوه کانکت به DB چیه و چه جوری میشه اطلاعاتی رو که ما در فرممون داریم رو insert کنیم , Delete کنیم , Update کنیم و ... یعنی در واقع اطلاعات را وارد DB کنیم و بعد EDIT کنیم .

2- پس از کلیک روی btn ذخیره یه Message به کاربر داده بشه که : می خواهید این اطلاعات را بر روی سیستم ذخیره کنید ؟
اگر روی ok کرد save dialog باز شه , مسیر رو انتخاب کنه و اطلاعات رو با یه فرمت خاص در یک فایل Doc ذخیره کنه .

3- اگه یه DataCalendar شمسی هم باشه خوبه ، برای انتخاب تاریخ و ذخیره در DB .

4- هر فردی که در DB ذخیره می شه یه ID داره که می خواهیم همون ID رکورد های ما در DB باشه و در فرم ما نشان داده شود .

5- یه سیستم آمار گیری هم احتیاج . مثلا پس از کلیک روی btn آمار گیری بگه چند تا اسم علی در سیستم است یا چند تا لیسانس در column تحصیلات است .

خوب این برای شروع , متشکر می شم که تو این بحث شرکت کنید .
با تشکر

r.gh45
11-08-2008, 07:37
سلام
برای شروع فکر می کنم بهتر db از نوع sql انتخواب کنید چون سرعت بیشتری داره اگر بانک شما بزرگ بشه به مشکل نمی خورید و ..............
(فکر کنم برای شروع بد نباشه)