PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Silent Hill: Homecoming

صفحه ها : 1 2 3 [4]

k750s
27-10-2010, 10:22
سلام من در مرحله غول عروسکی هرچی میله رو تو کمرش فرو میکنم نمیمیره لطفا راهنمایی کنید یا سیو بعد از اون رو بزارید ممنون میشم

rezapazahr
28-10-2010, 22:15
سلام من در مرحله غول عروسکی هرچی میله رو تو کمرش فرو میکنم نمیمیره لطفا راهنمایی کنید یا سیو بعد از اون رو بزارید ممنون میشم

کلا کشتن غول عروسکی خیلی سخت و وقتگیره

سعی کنید با بداخل بردن سلاح میله در بدن غول ، از پا درش بیارید.

ممکنه هم اشکال از ترینر باشه ، از ترینر استفاده می کنید؟

آریا ایرانی
21-12-2010, 15:42
من این بازی رو تازه شروع کردم. :blush:
امیدوارم مثل نسخه ی 3 لذت بخش باشه.
ولی فکر نمی کنم مثل نسخه ی 3 روش کار کرده باشن. کار کردن؟

آریا ایرانی
23-12-2010, 00:08
اینجا می گه برای باز شدن در به اسلحه ی قوی تر نیازه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من این شش تیر رو که از مامانم گرفتم رو چه جور بگیرم دستم؟ هر کاری کردم نمی شه؟ یا کاربرد دیگه ای داره؟

یا منظور چوب و چماقی... چیزیه؟ زنه که قهر کرده می گه من بیزییم. مامانه هم می گه برو داداشت رو بیار نهار بخوریم. زیر زمین هم پر آبه. پمپ آب هم روشن نمی شه! درا هم قفله! مصیبتیه!!!

داداش دقت کن!!!
انقدر Call of Duty بازی کردی و بدون فکر تو بازی رفتی جلو که بازی فکری رو قفل می کنی!!!
هیچی هم سخت نیست... اون کنترل در کاراژ رو که روی پمپ مکش آب تو زیر زمین هست رو بردار و بیا کنار خونه رو به روی کاراژ. بعد Q رو بزن و کنترل رو انتخاب کن تا در کاراژ باز بشه.
این دری هم که عکس رو گذاشتی با چاقو باز نمی شه!!! نیاز به چیز دیگه ای هست که خودت می فهمی.
این اسلحه ای هم که از مامانت گرفتی نیاز به تعمیر داره که تو روند بازی بیشتر می فهمی.
فقط دقت کن! همین :blush:

آریا ایرانی
29-12-2010, 23:45
وقتی Anti-Aliasing رو فعال می کنم (2X یا 4X) این مشکل پیش می یاد.

بازی Patchی هم نداره.
Driver منم آخرین نسخه ی ATI هست که حالا شده AMD
کسی چیزی می دونه یا بلده بگه. :blush:

Layken
30-12-2010, 00:24
همچین توفیقی هم با فعال کردن انالیزینگها ایجاد نمیشه...بی خیالش بشی خوبه..
گرافیکت چیه..؟ منظورم مدلش هستش..؟
عجب نورپردازی توش بد میشه...

آریا ایرانی
30-12-2010, 18:26
همچین توفیقی هم با فعال کردن انالیزینگها ایجاد نمیشه...بی خیالش بشی خوبه..
گرافیکت چیه..؟ منظورم مدلش هستش..؟
عجب نورپردازی توش بد میشه...
چرا تصاویر با کیفیت تر می شه و عمق پیدا می کنه! البته ممکنه این امکان برای Anisotropic Fitering باشه تا Anti-Aliasing.
کارت هام ATI 4890 HD 1GB هست. CrossFireX شده.
ایراد از کارت ها نیست. کارت های خوبین، قدرت شون از ATI 4870 HD X2 2GB مثل اینکه 30% بهتره.
ایراد یا از بازی هست یا از Driver جدید شرکت AMD که نسخه ی جدیدی داده بیرون
می خواستم بدونم بازی Patchی چیزی نداره؟

آریا ایرانی
15-01-2011, 18:16
بازی قشنگیه، من از 10 بهش 8.5 می دم.
اون مراحلی که تو اون «خونه خرابه بود و یک زنه پشت درد آواز می خوند» و «درمانگاه دکتره که به دوزخ تبدیل شد» و «محیط رفتن به سمت کلیسا» خیلی قشنگ طراحی شده بود.
موجودات شم متنوع و جالب بودن. شخصیت ها خوب طراحی نشده بودن. موسیقی به غیر از Menuی بازی خیلی بی خود بود
نسخه ی 3 خیلی هنری و زیباتر ساخته شده. من از 10 بعش 9 دادم.
این بازی برای وقت گذرانی اونم تو شب عالیه.
یه الماس آبی تو بندر پیدا کردم که سر جاشم نگذاشتم، پایین مجسمه، دو تا جا داشت. گفتم اون یکی رو هم پیدا کنم بعد جفتش رو می گذارم. اون مال چی بود و به چه دردی می خورد؟ :46:
جمع کردن نقاشی ها به چه دردی می خورد؟
من با اون قسمت که پسره رو به سرش برق وصل می کنن تموم کردم. :blush:

kurosh08
05-02-2011, 17:07
بازی جالبی بود.
من سایلنت هیل 1 و 2 و 3 و 4 رو تا آخر رفتم.
هنوز نتونستم این نسخه رو تا آخر برم! خیلی رفتم ولی یه مقداری سخت شد فعلاً ولش کردم.
در کل به نظر من بهترین نسخه شماره 3 بود.

saman3230
28-02-2011, 17:12
سلام من اولش این یازیو رو pc بازی می کردم

الان دارم این بازیو روی xbox بازی می کنم و دقیقا همونجایی گیر کردم که تو pc گیر کرده بودم

قول عروسکی که از عروسک دکتر fitch بوجود میاد !!!

من الان 4 تا تیر کلت دارم و جون کامل بدون هیچ healt kit !!

چند بار زدمش تا اینکه میگه بروی بالا سرش x بزن بعد a بار بیشتر دوم نیوردم و همش می کشخ منو !!!

می خواستم بدونم با این شرایط میشه کشتش یا اینکه از سیوهای قبل برم جون و تیر بگیرم ؟

و اینکه آیا کشتن این لعنتی راه خواصی داره یا خیر ؟ لطفا راهنمائیی کنید مرسی

saman3230
28-02-2011, 22:27
واقعا که مسخره است از سیو قبیلم کلی جون و تیر جم کردم

چه جوریه ؟ یه بار 4 بار که آهن رو فرو می کنی تو کمرش عقرب میشه یا بار 1000 بار هم هیچی نیمشه میشه بگید قاعده زدن این یارو چه جوریه ؟

kurosh08
17-03-2011, 16:53
بالاخره من بعد از یک سال دوباره بازی رو استارت زدم. قبلاً از سیو بازی بک آپ گرفته بودم.
بازم چند تا مرحله دیگه رفتم. خیلی بازی جالب شده.
الان دوباره به مشکل برخوردم:
1- توی اون مرحله ای که باید روی لباس نظامی 3 تا مدال بذاری هستم. هر 3 تا مدال رو روی لباس گذاشتم ولی اتفاقی نیوفتاد.
2- از همه مهم تر یه ساعت توی اتاق هست که باید تنظیم بشه. ثانیه شمارش وایستاده. نمیدونم باید روی چه ساعتی تنظیم کنم.
3- یه در بزرگ قفل شده هم پایین هستش که تا حالا 2 تا چراغش روشن شده. یکیشماره 3 اون یکی 7
دوستان کمک کنن

Layken
17-03-2011, 17:08
شما یکی از مدال هارو که زیر یه کمد یا میز بود پیدا کردی..؟؟
در ضمن مدال هارو باید درست مطابق شکلشون بچینی..؟

kurosh08
17-03-2011, 17:55
شما یکی از مدال هارو که زیر یه کمد یا میز بود پیدا کردی..؟؟
در ضمن مدال هارو باید درست مطابق شکلشون بچینی..؟

آره
هر 3 تا مدال رو پیدا کردم. 3 تا مدال که بیشتر نیست؟؟؟
بعدش مدال ها رو روی لباس چیدم. در همه حالت های مختلف مدال ها رو چیدم اما اتفاقی نیفتاد. اصلاً باید اتفاقی بیوفته؟؟؟
حالا این زیاد مهم نیست. اون ساعته رو چیکار کنم؟؟؟؟

Layken
17-03-2011, 21:05
والا اون ساعته کلا یادم نیست 2 سال پیش بازیش کردم.:31:
اره مدال ها سه ست هستش...خیلی راحته یه دری باز میشه...دیگه اصلا یادم نمیاد

kurosh08
20-03-2011, 08:40
سلام به همگی دوستان
بالاخره اون مدال ها رو حل کردم. باید با یه ترتیب خاصی قرار میدادی تا یکی دیگه از چراغ های روی در روشن بشه. الان 3 تا چراغ روشن شده. فقط مونده اون ساعته تا چراغ آخری روشن بشه. این عکسش:

عکس اولی همون در قفله
عکسای بعدی هم ساعت

Angel Of Darkness
24-03-2011, 12:18
من دیوونه سایلنت هیل و آهنگاشم همه آهنگا با لیریکشونو میتونید اینجا بگیرید با لینک مستقیم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arash1995
24-03-2011, 14:22
:8:ساعت رو من شنیدم باید روی 02:06 قرار بدی ولی رو بعضی از سایلنت هیلها عمل میکنه رو بعضی هاش عمل نمیکنه واسه من که عمل نکرد لطفا اگه رد کرید ادامه ی سیوش رو برام بزارید

kurosh08
24-03-2011, 17:08
:8:ساعت رو من شنیدم باید روی 02:06 قرار بدی ولی رو بعضی از سایلنت هیلها عمل میکنه رو بعضی هاش عمل نمیکنه واسه من که عمل نکرد لطفا اگه رد کرید ادامه ی سیوش رو برام بزارید

سلام دوست عزیز
هر جوری روی 02:06 قرار میدم بازم عمل نمیکنه. راه حلش چیه؟؟؟؟ یعنی این همه رفتم کشک :19:

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

توی سایت زیر راه حل مشکل ساعت رو گفته:
هنوز با دقت نخوندم و تست نکردم

arash1995
24-03-2011, 22:53
مرسی:20: اگه فهمیدی بگو من که نفهمیدم:41:

kurosh08
27-03-2011, 07:28
مرسی:20: اگه فهمیدی بگو من که نفهمیدم:41:

نه :19:
هرکاری کردم نشد. چند تا ساعت دیگه هم گفته بودن ولی با هیچکدوم در باز نشد.
مثل اینکه قسمت نیست این بازی رو تمومش کنیم.
دوستانی که این قسمت رو بدون مشکل رد کردن و با همون ساعت 2 و 6 دقیقه در رو باز کردن. اگه میشه من سیو خودمو واستون آپ کنم و شما لطف کنین این تیکه رو با بازی خودتون برین و بعدش سیو کنین و واسه ما سیوش و آپلود کنین. میشه؟؟؟ :11:

snapsoiddvb
08-04-2011, 16:04
سلام
بچه ها من تو بازی shhc مرحله غول عروسكي گیر کردم . اون جایی که میرم پیشش 200باري زدمش هي ميوفته و باز بلند ميشه نمی دونم چيكاركنم كسي سيو بعد اين مرحله اشغالو داره اژلود كنه ممنون ميشم .لطفا کمکم کنید.
یا علی مدد

Layken
08-04-2011, 19:47
سلام
بچه ها من تو بازی shhc مرحله غول عروسكي گیر کردم . اون جایی که میرم پیشش 200باري زدمش هي ميوفته و باز بلند ميشه نمی دونم چيكاركنم كسي سيو بعد اين مرحله اشغالو داره اژلود كنه ممنون ميشم .لطفا کمکم کنید.
یا علی مدد
این باس عروسکه رو باید اول با میله به پاهاش بزنی...دقت کن موقعی که زدیش و افتاد روی زمین بری نزدیکش و میله رو به کمرش یا اون صورتش وارد کنی ...چند بار تکار میکنی تا خطرناک تر میشه یا وحشی میشه اون موقع باید منتظر بمونی تا بیاد زمین مثل روال قبلی بری نزدیکش و بزنیش البته سعی کن این بار با چاقو بزنیش

snapsoiddvb
10-04-2011, 15:45
layken جون خیلی خیلی ممنونم در مرحله غول عروسكي گیر کردم اگه میشه بگید چطوری پوشه سیو رو اپلود کنم یکی زحمت بکشه ردش کنه/ممنون می شم

morteza.m2n
19-04-2011, 18:27

VAHID321
20-04-2011, 16:35
نه :19:
هرکاری کردم نشد. چند تا ساعت دیگه هم گفته بودن ولی با هیچکدوم در باز نشد.
مثل اینکه قسمت نیست این بازی رو تمومش کنیم.
دوستانی که این قسمت رو بدون مشکل رد کردن و با همون ساعت 2 و 6 دقیقه در رو باز کردن. اگه میشه من سیو خودمو واستون آپ کنم و شما لطف کنین این تیکه رو با بازی خودتون برین و بعدش سیو کنین و واسه ما سیوش و آپلود کنین. میشه؟؟؟ :11:
ببین 1 سال پیش من این بازی رو تموم کردم
ولی مرحله ساعت رو قشنگ یادمه تو همون اتاقه بگرد یه کاغذ رو دیواره وسطاش یه عدد نوشته بود که همون عددو باید رو ساعط تنظیم کنی. اگر نشد
یه راه حل دیگه هم هست ;که من از چند نفر دیگه که این مشکلو داشتند پرسیدم
اونم اینه که ساعت رو تنظیم کنی بعد بری بازیو سیو کنی بیای بیرون (از بازی) بعد دوباره بری تو بازی وارد بازی که میشی دمو رو میبینی
اینو حتما" امتحان کن

fl23lvl
05-05-2011, 15:49
منظورت همون سایلنت هیل یک هست؟؟؟ یا سایلنت هیل 3؟

VAHID321
11-05-2011, 14:31
منظورت همون سایلنت هیل یک هست؟؟؟ یا سایلنت هیل 3؟
شما ظاهرا" تو باغ نیستی:13:
اسم تایپو بخون بعد............

آریا ایرانی
12-05-2011, 20:30
layken جون خیلی خیلی ممنونم در مرحله غول عروسكي گیر کردم اگه میشه بگید چطوری پوشه سیو رو اپلود کنم یکی زحمت بکشه ردش کنه/ممنون می شم
سلام
ببین باید با تفنگ قوی بهش شکیک کنی تا به حالت غش بیوفته، بعد برو کنارش و با میله ی آهنی متلاشیش کن.
میله وسیله ی مهم و ویژه ای برای کشتن این غوله
باید چند بار این کار رو بکنی

ali2424
27-05-2011, 10:28
اق منم اونجایی که بعد از کشتن غول عروسکی وباز شدن راه کلیسا زیر قبرستان وبرگشتن به خانه الکس وباز کردن درب شیروانی بالا گیر کردم یک پازل هست که بعضی از قسمتاش دوتایی بهم چسبیده باید چکار کنم

VAHID321
27-05-2011, 20:55
اق منم اونجایی که بعد از کشتن غول عروسکی وباز شدن راه کلیسا زیر قبرستان وبرگشتن به خانه الکس وباز کردن درب شیروانی بالا گیر کردم یک پازل هست که بعضی از قسمتاش دوتایی بهم چسبیده باید چکار کنم
عکسی نداشتم بزارم
بین صفحه 36 تا 50 رو بگردی عکسش هست

ali2424
28-05-2011, 19:02
عکسی نداشتم بزارم
بین صفحه 36 تا 50 رو بگردی عکسش هست

من پازلو حل کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته باید چه کار کنم

VAHID321
29-05-2011, 12:02
اگه اشتباه نکنم(2ساله که بازی نکردم)یه کشو زیرشه که باید یه چیزی از توش برداری(اگر اشتباه نکنم.اگر)

ali2424
30-05-2011, 20:30
اگه اشتباه نکنم(2ساله که بازی نکردم)یه کشو زیرشه که باید یه چیزی از توش برداری(اگر اشتباه نکنم.اگر)

اقا اصلا در کشو باز نمیشه ایا بازی من ایراد داره

arash1995
01-06-2011, 19:56
دوست عزیز شما که پازلو رد کردی از صفحه ی پازل بیرون میاد بعد یه کشو خودش باز میشه واس شما اینجوری میشه؟

ali2424
01-06-2011, 21:39
دوست عزیز شما که پازلو رد کردی از صفحه ی پازل بیرون میاد بعد یه کشو خودش باز میشه واس شما اینجوری میشه؟
اصلا هیج اتفاقی نمیوفته باور کنید اقا اگه کسی سیو بعد پازل داره لطف کنه بزاره یک دنیا ممنون میشیم

reza fontana
11-01-2013, 19:45
با سلام.تو قسمت تنظیم ساعت اتاق خواب روی 2:06 دقیقه هیچ اتفاقی نمیوفته در واقع این انگار رمزش نیست!!:n04: