ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Silent Hill: Homecoming

صفحه ها : 1 2 [3] 4

H A M E D
23-03-2009, 20:02
تو یکی از خیابونا تو نقشه که نگاه کنی سمت چپ تصویر میشه. یه پارکینگ هست که اونجا رو مطمئنم نرفتی. برو پیداش کن!

omid king
23-03-2009, 20:23
تو یکی از خیابونا تو نقشه که نگاه کنی سمت چپ تصویر میشه. یه پارکینگ هست که اونجا رو مطمئنم نرفتی. برو پیداش کن!

من هزار دور کل نقشه رو زدم ولی پارکینگ رو ندیدم:31::31::31: دقیقا میتونی بگی کجای نقشه هست؟:10::40::11:

soliman
24-03-2009, 00:00
اگه منظورت گاراژه تقریبا دست چپ خونه الکسه که برای باز شدن درش باید یه کنترل توی زیرزمین که روی پمپ تخلیه هست رو بدستش بیاری و با اون در رو باز کنی

omid king
24-03-2009, 13:02
اگه منظورت گاراژه تقریبا دست چپ خونه الکسه که برای باز شدن درش باید یه کنترل توی زیرزمین که روی پمپ تخلیه هست رو بدستش بیاری و با اون در رو باز کنی

خیلی ممنون از راهنمایت من در گاراژ یک جای بنزین گرفتم ولی خالیه الان باید چه کار کنم؟

pedram_sad
24-03-2009, 13:40
خیلی ممنون از راهنمایت من در گاراژ یک جای بنزین گرفتم ولی خالیه الان باید چه کار کنم؟
از گاراژ بیا بیرون برو سمت چپ که یک سوراخ تو دیواره
بعد از اون پارک که توش الاکلنگ و ایناست رد شو
اونجا دری هست اهنیه که باید با میله فلزی که داری بازش کنی
پشتش یک کامیون هست که باید از مخزن اون بنزین جور کنی برای اون موتوری که تو زیر زمین بود

kurosh08
24-03-2009, 14:02
با سلام
بالاخره راه حل مشکل صدا رو گیر آوردم. البته هنوز امتحان نکردم چون دارم F.E.A.R 2 رو بازی میکنم. اما مطمئنم جواب میده:
ظاهراً این بازی با کارت صداهای Realtek مشکل داره. برای حل این مشکل توی این سایت برید و دیگه خودتون متوجه میشد. اگه کار کرد به ما هم خبر بدید. یه تشکر کوچیک هم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr-secret
24-03-2009, 15:55
با سلام
بالاخره راه حل مشکل صدا رو گیر آوردم. البته هنوز امتحان نکردم چون دارم f.e.a.r 2 رو بازی میکنم. اما مطمئنم جواب میده:
ظاهراً این بازی با کارت صداهای realtek مشکل داره. برای حل این مشکل توی این سایت برید و دیگه خودتون متوجه میشد. اگه کار کرد به ما هم خبر بدید. یه تشکر کوچیک هم کنید.

دوست عزیز مرسی منم همچین مشکلی دارم با راهنمایی در اون صحفه چیزی نفهمدیم ونیدوز من ویستا هستش چیزی که اون گفته پیدا نکردم
شما میدونی کجای ویستا میشه؟
راستی برای من تو دمو ها هم گیر میندازه ولی موقع بازی اسکالی ندارم

omid king
24-03-2009, 16:00
با سلام
بالاخره راه حل مشکل صدا رو گیر آوردم. البته هنوز امتحان نکردم چون دارم f.e.a.r 2 رو بازی میکنم. اما مطمئنم جواب میده:
ظاهراً این بازی با کارت صداهای realtek مشکل داره. برای حل این مشکل توی این سایت برید و دیگه خودتون متوجه میشد. اگه کار کرد به ما هم خبر بدید. یه تشکر کوچیک هم کنید.

خیلی ممنون از راهنمایی دوست خوبم در پست بالا.:10:

ودر مورد صدای بازی مال من که اصلا مشکلی نداره و خیلی خوبم هست:27:

omid king
24-03-2009, 22:27
دوستان من دوباره به مشکل برخوردم:31:

جایی که کلت قدیمی رو به یک مرد دادم و اونم یک کلت جدید به م داد حالا باید چه کار کنم؟:10:

منتظر مشکلات دیگر باشید:27::10:

ghahremanimehdi
25-03-2009, 07:48

جایی که کلت قدیمی رو به یک مرد دادم و اونم یک کلت جدید به م داد حالا باید چه کار کنم؟:10:

عزیزم راهنمای کاملش رو همین چندصفحه ی آخر گذاشتم ... که خیلی خوب توضیح داده ..:5:

pedram_sad
25-03-2009, 14:19

باید برگردی بری به قبرستان همون جایی که شهردار ( همون مردی که داشت قبر میکند ) بود
اونجا در قفلی بوده که باز میشه

omid king
25-03-2009, 18:47
دوستان من بازی رو خوب نمیفهمم مثلا وقتی یک ساعت مچی گرفتم یک دفعه افتاد زمین و یکدفعه سر از شهر سایلنت هیل در آورد یا برادر الکس که همش در میره اخه برای چه؟؟؟؟؟؟؟؟

و بازم من به مشکل برخوردم:دی چون حوسله فکر کردن زیاد رو ندارم و میخوام در این تعطیلات به پایان برسونمش و در گیر چند بازیه دیگه مثل dead space هم هستم.

من در اون قسمت هستم برق شهر سایلنت هیل رو روشن کردم و از اسانسور به بالا رفتم و بایک زن که در پشت یک در بود که مقداری از در شکسته بود صحبت کردم و هرچه گشتم کار دیگه ای نبود که بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

pedram_sad
25-03-2009, 22:44
دوستان من بازی رو خوب نمیفهمم مثلا وقتی یک ساعت مچی گرفتم یک دفعه افتاد زمین و یکدفعه سر از شهر سایلنت هیل در آورد یا برادر الکس که همش در میره اخه برای چه؟؟؟؟؟؟؟؟

و بازم من به مشکل برخوردم:دی چون حوسله فکر کردن زیاد رو ندارم و میخوام در این تعطیلات به پایان برسونمش و در گیر چند بازیه دیگه مثل dead space هم هستم.

من در اون قسمت هستم برق شهر سایلنت هیل رو روشن کردم و از اسانسور به بالا رفتم و بایک زن که در پشت یک در بود که مقداری از در شکسته بود صحبت کردم و هرچه گشتم کار دیگه ای نبود که بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
شما اگه سری های قبلی sh رو بازی کرده باشی
باید بدونی که این سبک و این exclusive اتمسفر این بازیه
که اون رو به یک سری شاهکار تبدیل کرده

شما باید تو ساختمان و طبقات مختلف رو بگردی و طبق خواسته همون زنه 3 تکه از خاطراتش رو براش پیدا کنی
که این تکه ها تو اتاق های مختاف هست
یکیش رو تخته
یکیش تو جعبه کمک های اولیه پشت اینه در دستشویی
و یکی هم توی وانه

این 3 تا رو که گرفتی باید برگردی پیش زنه بهش بدی تا یک کلید بده بهت

reza_r
26-03-2009, 19:33
من میگم عال بود!از re5 خیلی بهتر بود!دلم لک زده واشه سایلنت هیل !

omid king
30-03-2009, 17:42
سلام به همگی من اون عروسک رو کشتم و اون چاقو رو گرفتم و باید به زیر زمین خونشون برم ولی در خانه با ریشه درختان بسته شده کمک باور کنید سه روزه دارم فکر میکنم ولی نمیدونم باید چه کار کنم

dracula_killer
30-03-2009, 18:23
سلام به همگی من اون عروسک رو کشتم و اون چاقو رو گرفتم و باید به زیر زمین خونشون برم ولی در خانه با ریشه درختان بسته شده کمک باور کنید سه روزه دارم فکر میکنم ولی نمیدونم باید چه کار کنم
شما باید خونه رو دور بزنین و از در پشتی وارد بشین....توی راه هم از قبرستون می گذرین

omid king
30-03-2009, 19:59
شما باید خونه رو دور بزنین و از در پشتی وارد بشین....توی راه هم از قبرستون می گذرین

میشه دقیق تر توضیح بدین ؟:10:باید از کدام راه خونه رو دور بزنم من هر جاکه رفتم جاده خراب شده:41:

kurosh08
31-03-2009, 19:35
سلام
یکی که توی XP با صدا مشکل داره این راه حل رو تست نکرد؟!
اون دوست عزیزم که توی vista این مشکل رو داره توی Control panel قسمت sound بعدش Speaker رو انتخاب کن از قسمت پایین سمت چپ Configure رو انتخاب کن. بعدش 5.1 رو انتخاب کن. باید درست بشه.
حالا نمیدونم توی vista جواب میده یا نه.

mojtaba_tanha
11-04-2009, 07:18
سلام يه مشكل تو بازي دارم وسط بازي صفحه كليد از كار ميفته و هيچ كليدي از صفحه كليد كار نميكنه .آخرين ورژن راه انداز گرافيكم با دايركت ايكس نصب كردم مشكل از كجايه؟

mimo_nazu
22-04-2009, 01:14
سلام
من خیلی سعی کردم که پازل ساعت را حل کنم نشد اگز لطف کنید و SAVE همین قسمت را برام بزارید یا یه لینک به من معرفی کنید ممنون میشم چون هین بازی sillent hill حالم رو گرفته
در ضمن ممنون میشم اگر چندتا بازی ترسناک و هیجان انگیز مثل left 4 dead به من معرفی کنید البته خیلی باحال باشن

باتشکر

h_r_v
30-04-2009, 19:29
سلام!
من تو مرحله اول اول موندم!
اصلا باید چی کار کنم؟
پسر رو از زندان بیارم بیرون؟
پسوردش چیه؟

luciferwings
30-04-2009, 22:10
دوستان من نمیدونم مرحله چندم هستم . . اما فکر کنم آخراش باشه .
اگه کمک کنید متشکر میشم .
اون قسمتی که باید بری داخل یه کلیسا و بعد یه در بزرگ وسط کلیسا باز میشه و تو زیر زمین باید بری از وسط صلیب یه چاقو برداری رو من کامل رفتم . .
هر جای دیگه ای تو شهر و داخل کلیسا هم بود زیر سر گذاشتم .
اما گیر کردم . . نمیدونم باید ادامش رو چیکار کنم .
اگه ممکنه کمکم کنید . !! اولین باره تو یه بازی اینجوری گیر میکنم . !!

soliman
01-05-2009, 00:56
سلام!
من تو مرحله اول اول موندم!
اصلا باید چی کار کنم؟
پسر رو از زندان بیارم بیرون؟
پسوردش چیه؟
شما باید رمز رو از پیدا کردن و چسباندن دو تا عکس بدست بیارید.

اون قسمتی که باید بری داخل یه کلیسا و بعد یه در بزرگ وسط کلیسا باز میشه و تو زیر زمین باید بری از وسط صلیب یه چاقو برداری رو من کامل رفتم . .
شما باید به زیرزمین خونه الکس برید و با اون چاقو دری رو که قفل بود بازش کنید.

h_r_v
01-05-2009, 11:46
خب دوتا عکس کجاست؟

sami_2006
01-05-2009, 17:26
سلام دوستان عزیز
من تازه بازی سایلنت هیل 5 رو نصب کردم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام برم تو بازی این پیغام رو میده
لطفا کمکم کنید.:46:
c:\ windows\d3dx9_38.dll
این فایل سیستمی رو اگه کسی داره اگه میشه واسم بده.

pedram_sad
01-05-2009, 19:50
خب دوتا عکس کجاست؟
شما مثل این که سری های قبلی این بازی رو بازی نکردید
خوب باید اتاقهای بقلی همین اتاق رو بگردید و تکه های اون عکس رو پیدا کنید

سلام دوستان عزیز
من تازه بازی سایلنت هیل 5 رو نصب کردم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام برم تو بازی این پیغام رو میده
لطفا کمکم کنید.:46:
c:\ windows\d3dx9_38.dll
این فایل سیستمی رو اگه کسی داره اگه میشه واسم بده.
شما باید اخرین ورژن directx رو نصب کنید
که معمولا الان تو اکثر بازی ها تو cd یا Dvd اون هست

amir082
02-05-2009, 21:06
سلام
ميخواستم اگه بشه يك نفر سيو بلافاصله ي بعد از كشتن اسكارلت رو بذاره بازي من گويا باگ داره هر كار مي كنم نمي ميره.

S A M S U N G
03-05-2009, 17:08
سلام به همگی .

دوستان من تکه اون عکس رو توی اتاق آخر پیدا کردم ولی نمیتونم به اون یکی پچسبونم .

لطف کنین یه راهنمائی کنین .

مخلصیم .

pedram_sad
03-05-2009, 17:20
سلام به همگی .

دوستان من تکه اون عکس رو توی اتاق آخر پیدا کردم ولی نمیتونم به اون یکی پچسبونم .

لطف کنین یه راهنمائی کنین .

مخلصیم .
منظورت دقیقا کدوم اتاقه ؟
اگه تو بیمارستان رو میگی که تکه های عکس رو دونه دونه میزاری روی اون تابلو و خودش کنار هم قرار میگیره و عکس رو نشون میده

amir082
03-05-2009, 19:49
سلام
ميخواستم اگه بشه يك نفر سيو بلافاصله ي بعد از كشتن اسكارلت رو بذاره بازي من گويا باگ داره هر كار مي كنم نمي ميره.

كسي نبود؟:41:

S A M S U N G
03-05-2009, 21:09
منظورت دقیقا کدوم اتاقه ؟
اگه تو بیمارستان رو میگی که تکه های عکس رو دونه دونه میزاری روی اون تابلو و خودش کنار هم قرار میگیره و عکس رو نشون میده
دقیقا اول بازی رو میگم . یه X Rey هستش که توی اتاق یکی مونده به آخر پیدا کردم ولی وقتی برمیگردم هرکاری میکنم نمیچسبه به اون !

مخلصیم .

luciferwings
04-05-2009, 23:56

شما باید به زیرزمین خونه الکس برید و با اون چاقو دری رو که قفل بود بازش کنید

دوست من خوب مشکل من همینجاست ....

تو کل شهر هیچ راهی برای ورود به جایی دیگه نیست .!!

فقط میتونم تو کلیسا بمونم یا تو مطب اون دکتره .

در خونه بسته . چطوری باید برم تو خونه الکس و با چاقو در رو باز کنم . . !!!

davoodf
05-05-2009, 00:13
دوست من برین به زیر زمین کلیسا همون جایی که چاقو رو برداشتین اگر اشتباه نکنم اونجا یه دری هست که با همون چاقو باز میشه.
وقتی که وارد زیر زمین میشین در درست مستقیما رو در روی شما هست.
وارد در بشین و بعد بازی رو ادامه بدین.

OMID_XXX
05-05-2009, 13:48

شما باید به زیرزمین خونه الکس برید و با اون چاقو دری رو که قفل بود بازش کنید

دوست من خوب مشکل من همینجاست ....

تو کل شهر هیچ راهی برای ورود به جایی دیگه نیست .!!

فقط میتونم تو کلیسا بمونم یا تو مطب اون دکتره .

در خونه بسته . چطوری باید برم تو خونه الکس و با چاقو در رو باز کنم . . !!!

من یک مقداری از شما جلوتر هستم و فکر نکنم اخرش باشه...همون جا که چاقو رو گرفتی... یک در داخل همون اتاق هست که رنگش خیلی شبیه دیوار های اطرافت هست...چاقو باید دستت باشه تا در رو بتونی باز کنی:40:

S A M S U N G
07-05-2009, 22:03
دقیقا اول بازی رو میگم . یه X Rey هستش که توی اتاق یکی مونده به آخر پیدا کردم ولی وقتی برمیگردم هرکاری میکنم نمیچسبه به اون !

مخلصیم .
سلام به همگی .

دوستان کسی نیست راهنمائی کنه ؟

مخلصیم .

toliveistodie
09-05-2009, 16:52
سلام.
من یه جای الکی گیر کردم. میدونم باید چی کار کنم اما نمیشه.
تو فاضلاب که Alex و Elle یه شیر فلکه قرمز هست . اون رو باید بچرخونم اما نمیشه !!!!! تا x رو میزنم و میگیرتش میگه x رو سریع بزن اما نمیشه و میپره ؟ !!!! چرا ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

toliveistodie
09-05-2009, 20:54
سلام.
من یه جای الکی گیر کردم. میدونم باید چی کار کنم اما نمیشه.
تو فاضلاب که Alex و Elle یه شیر فلکه قرمز هست . اون رو باید بچرخونم اما نمیشه !!!!! تا x رو میزنم و میگیرتش میگه x رو سریع بزن اما نمیشه و میپره ؟ !!!! چرا ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه ؟

S A M S U N G
09-05-2009, 21:37
دوستان چطوری از چاقو استفاده میکنه ؟

من هرچی دکمست میزنم ولی اصلا کار نمیکنه .

چی رو باید زد ؟

MSHOCK
09-05-2009, 22:25
چی رو باید زد ؟

همون left click

کسی نمیدونه ؟

به نظر باگ نیست باید سریع عمل کنی.

toliveistodie
09-05-2009, 23:00
به نظر باگ نیست باید سریع عمل کنی.

من ps3 بازی میکنم.
باگ نبود و ربطی به سریع عمل کردن هم نداشت . مشکل از بازی silent hill : homecomin هست.
این برای کسایی که ps3 بازی می کنن و همچین مشکلی برا شون پیش می آد.
این قضیه دکمه هاش اینطوری هست . باید قبلش توی اوپشن تنظیمات رو به قبل برگردونی تا همه چی درست بشه. :20:

و بعدش کار میکنه.

MSHOCK
09-05-2009, 23:44
من ps3 بازی میکنم.
باگ نبود و ربطی به سریع عمل کردن هم نداشت . مشکل از بازی silent hill : homecomin هست.
این برای کسایی که ps3 بازی می کنن و همچین مشکلی برا شون پیش می آد.
این قضیه دکمه هاش اینطوری هست . باید قبلش توی اوپشن تنظیمات رو به قبل برگردونی تا همه چی درست بشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

و بعدش کار میکنه.
بله خوب قابلی نداشت چرا میزنی ؟!
خوبه که ps3 باز هستی.

دوستان چطوری از چاقو استفاده میکنه ؟

من هرچی دکمست میزنم ولی اصلا کار نمیکنه .

چی رو باید زد ؟

من خیلی وقته بازی نکردم یادم نیست دقیقا. . . یکی از دکمه های 1.2.3.4 . . . هست.
بعدم left click دیگه میشه شده باشد. :31:

am_merman01
10-05-2009, 11:32
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه جایی توی وسط های بازی گیر کردم .
یه جایی توی خود شهر سایلنت هیل بعد از اینکه اون کلانتره توسط یه موجود عجیب و غریب کشته شد من وارد یه کلیسا شدم و اونجا 5 تا قطعه مثلث شکل پیدا کردم که باید کنار هم چیده بشن تا بشه به کمک چاقو یه در رو باز کرد ولی ترتیب قرار دادن این قطعات رو نمیدونم.
.
.
.راستی یه چیز دیگه کامپیوتر من ویروس گرفت و با کمال تاسف سیو های بازی من پاک شد حالا کسی هست که سیو بازی رو از همین قسمتی که من گفتم بهم بده؟

MSHOCK
10-05-2009, 12:47
سلام خدمت دوستان عزیز
یه جایی توی خود شهر سایلنت هیل بعد از اینکه اون کلانتره توسط یه موجود عجیب و غریب کشته شد من وارد یه کلیسا شدم و اونجا 5 تا قطعه مثلث شکل پیدا کردم که باید کنار هم چیده بشن تا بشه به کمک چاقو یه در رو باز کرد ولی ترتیب قرار دادن این قطعات رو نمیدونم.
.
.
.راستی یه چیز دیگه کامپیوتر من ویروس گرفت و با کمال تاسف سیو های بازی من پاک شد حالا کسی هست که سیو بازی رو از همین قسمتی که من گفتم بهم بده؟

سلام برار ناآشنا:
من اصلا چیزی از بازی زیاد به خاطرم نیست سیوهام رو هم چون بازیرو ندارم نمیدونم این مرحله رو دارم یا نه
ولی راهنمای تصویریشو تونستم بیابم همی:
خودت با یه دیکشنری معنیاشو پیدا کن . . .

morteza_dvb
10-05-2009, 18:38
سلام خدمت دوستان عزیز
.
.

سلام بیا دوست من این سیو تقریبا قبل و یک چند مرحله بعد از شما رو داره امیدوارم به دردت بخوره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ata_vi
10-05-2009, 19:43
سلام
یکی لطف کنه بگه اون پازلی که درب تابوت وباز می کنه چه جوری حل میشه اعصابموخراب کرد دیگه

MSHOCK
10-05-2009, 19:59
سلام
یکی لطف کنه بگه اون پازلی که درب تابوت وباز می کنه چه جوری حل میشه اعصابموخراب کرد دیگه

اون مربّع کوچیکه بالا گوشه ی سمت راست رو به سمت چپ بیار بعدم اون دوتا مستطیل سمت چپ رو بیار
جای مربعّه دراین هنگام مقبره باز میگردد. . . نترسی یه وخ.

am_merman01
10-05-2009, 21:47
سلام برار ناآشنا:
من اصلا چیزی از بازی زیاد به خاطرم نیست سیوهام رو هم چون بازیرو ندارم نمیدونم این مرحله رو دارم یا نه
ولی راهنمای تصویریشو تونستم بیابم همی:
خودت با یه دیکشنری معنیاشو پیدا کن . . .

سلام بیا دوست من این سیو تقریبا قبل و یک چند مرحله بعد از شما رو داره امیدوارم به دردت بخوره

سلام خدمت دوستان عزیز:10:
خیلی خیلی ممنون . واقعا مفید بود:11:

ata_vi
11-05-2009, 00:13
اون مربّع کوچیکه بالا گوشه ی سمت راست رو به سمت چپ بیار بعدم اون دوتا مستطیل سمت چپ رو بیار
جای مربعّه دراین هنگام مقبره باز میگردد. . . نترسی یه وخ.
دوست عزیزمن این کاروانجام دادم ولی بازهم بازنشد

MSHOCK
11-05-2009, 13:50
دوست عزیزمن این کاروانجام دادم ولی بازهم بازنشد
پس اشتیاه کردی:(معما ها تغییر نمیکنه)
خوب فیتیلشو باید بدی پایین دیگه آخر سر:

toliveistodie
11-05-2009, 14:07
سلام.
مثل اینکه بازی 5 نوع پایان داره.
اگه کسی تمام پایان های بازی رو رفته یا میدونه بگه. من یه مدلشو رفتم.
ولی دیگه حوصله ندارم دوباره برم.:31:
فکر کنم جاهایی که تغییر میکنه مثل احساس همدردی با کسی که تو اتاق اعتراف هست . یا اونجا که قتل با رضایت مقتول باشه یا نه و ....... باعث تغییر تو پایان بازی میشه.
اما پایان های بازی رو میخوام بدونم چه طوری هست . :11:
ممنون.

MSHOCK
11-05-2009, 14:54
سلام.
مثل اینکه بازی 5 نوع پایان داره.
اگه کسی تمام پایان های بازی رو رفته یا میدونه بگه. من یه مدلشو رفتم.
ولی دیگه حوصله ندارم دوباره برم.:31:
فکر کنم جاهایی که تغییر میکنه مثل احساس همدردی با کسی که تو اتاق اعتراف هست . یا اونجا که قتل با رضایت مقتول باشه یا نه و ....... باعث تغییر تو پایان بازی میشه.
اما پایان های بازی رو میخوام بدونم چه طوری هست . :11:
ممنون.
من مبدونم ولی یادم نیست خودم دوتا شو رفتم.
همه براساس همین بله و خیر زدناست.

am_merman01
11-05-2009, 23:06
5تا پایان برای یه بازی؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا خیلی دمشون گرم .
حال آخر هرکدمش چی میشه .؟(حداقل اون دوتاش رو بگید)

MSHOCK
12-05-2009, 00:08
بابا خیلی دمشون گرم .
بار اول که شخصیت مثبت شدم روی یه تخت خوابوندن و پدرش واویلاش کرد.
دفه ی دوم به همراه دوست دخترش به وسی له ی یه سفینه ی فضایی (حالا فکر نکنین چرته ها)کشیده میشیم بالا داخل سفینه.

soliman
12-05-2009, 00:09
بابا خیلی دمشون گرم .
1-الکس از خواب بیدار میشه و میبینه تو بیمارستان دو نفر بالای سرش وایسادند و بهش شوک مغزی وارد میکنند
2- الکس یه دفعه بهوش میاد و میبینه توی وان حمومه و پدرش میاد و بهش میگه که انتخاب ما تو بودی الکس و بعد پدرش سر الکس رو زیر اب میبره و الکس رو خفه میکنه
3- الکس یهوش میا و میبینه که رو یه صندلی بستنش و دو نفر از اون مردایی که سرشون هرمی شکله بالا سرش ایستادند و یه هرم هم رو سر الکس میزارند و الکس هم یه اون مردای سر هرمی شکل تبدیل میشه
4-الکس همراه اون دختره از سایلنت هل فرار میکنند.
5- الکس و اون دختره میخوان از سایلنت هل فرار کنند که یه دفعه یه بشقاب پرنده رو سرشون ظاهر میشه و الکس و اون دختره رو میبره تو خودش و ویلر میرسه و میگه میدونستم همه اینا زیر سر این فضایی یاست.
این 5 تا پایان بازی بودند که من دیدم فکر کنم به غیر از این 5 تا پایان یه پایان دیگه هم داشته باشه که من اونو ندیدم و نمیدونم چی هستش

ata_vi
13-05-2009, 22:26
سلام دوستان
توکلیسا داخل هال بزرک موقع استفاده از کلید روی اون جعبه
این پیغام رومیده باید چکارکرد
the item cannot be used here
طبق گفته دوستان باید از اون کلید برای بازکردن یه در مخفی استفاده کرد

MSHOCK
13-05-2009, 22:58
سلام دوستان
توکلیسا داخل هال بزرک موقع استفاده از کلید روی اون جعبه
این پیغام رومیده باید چکارکرد
the item cannot be used here
طبق گفته دوستان باید از اون کلید برای بازکردن یه در مخفی استفاده کرد
یه عسک میذاری.
===========

ata_vi
15-05-2009, 17:05
دوست عزیز اون موقعه ای که از فاضلاب میای بیرون
ودرخونه آلکس سیم خارداره رومیگم باید چکارکرد :41:

MSHOCK
15-05-2009, 19:42
دوست عزیز اون موقعه ای که از فاضلاب میای بیرون
ودرخونه آلکس سیم خارداره رومیگم باید چکارکرد :41:
سلام خوبی؟
باید بری مطب دکتر martin fitch .
از تو نقشه پیدا کن.

ata_vi
16-05-2009, 11:47
سلام خوبی؟
باید بری مطب دکتر martin fitch .
از تو نقشه پیدا کن.

رفتم داخل مطب دکتر fitch یه کلید بدست اوردم بعد از اون رفتم داخل کلیسا
کلید رواون جعبه داخل هال امتحان می کنم جواب نمیده باید چکار کرد

MSHOCK
16-05-2009, 14:23
رفتم داخل مطب دکتر fitch یه کلید بدست اوردم بعد از اون رفتم داخل کلیسا
کلید رواون جعبه داخل هال امتحان می کنم جواب نمیده باید چکار کرد
با اون کلید باید قفل اون جعبه ای که روی میز آرایش داخل مطب دکتر هست رو باز کنی و عروسک اسکارلت رو برداری.
بعدشم میری به other world و ادامه ی ماجرا . . .

251251
19-05-2009, 13:46
سلام بروبکس
آقا ما این بازی رو نصب کردیم و یه 10 دقیقه هم تستی رفتیم جلو و موس هم خیلی راحت کار میکرد
بعد امروز که اومدم بازی کنم تا اونجا رفتم که تازه چاقو رو از توی آینه شکسته ورداشتیم بعدش زن کج و کوله هه از تو دستشویی در
میاد که ما رو بکشه ولی هرچی کلیک چپ میزنم و کلیک راست میزنم اصلا کار نمیکنه و با چاقو هیچ کاری نمیکنه . توی کنترلش
هم رفتم همه چیزشو تنظیم کردم ولی همه ی دکمه ها کار میکنه جز موس توی بازی !!!

MSHOCK
19-05-2009, 17:57
تنظیمات رو default کن ببین چه می شود.

morteza.m2n
21-05-2009, 10:50
من این بازی رو 1 سال پیش تموم کردم فکر کنم با یه کلید دیگه ، فکر کنم با کلید B میزنه

ata_vi
21-05-2009, 11:20
سلام دوستان
اونجائی که اون عروسکه که بزرگ میشه بعد از کشتن عروسک وغیب شدنش باید چکار کرد
ماکه نفهمیدم

MSHOCK
21-05-2009, 13:43
سلام دوستان
اونجائی که اون عروسکه که بزرگ میشه بعد از کشتن عروسک وغیب شدنش باید چکار کرد
ماکه نفهمیدم
سلام و درود بر شما:
باید بروید به تالار شهرداری.
بعد در آنجا کلید founders را روی جاکتابی استفاده کنید.
بعد درب زیر زمینی برای شما گشوده خواهد شد.
به سمت زیر زمین بروید ولی اگر میتوانید با سه پرستار خشن آلود دست به یخه نشوید.
خنجر تشریفاتی را برداشته و متوجه چیزی میشود. . . از خنجر تشریفاتی میتوانید در طول بازی برای باز کردن دربهای خاصی
بهره ببرید. یک درب مخفی در زیر زمین وجود دارد که بر روی یک دیوار ساف که بین دو میز واقع شده میباشد.
موفق باشید.

ata_vi
21-05-2009, 16:15
سلام و درود بر شما:
باید بروید به تالار شهرداری.
بعد در آنجا کلید founders را روی جاکتابی استفاده کنید.
بعد درب زیر زمینی برای شما گشوده خواهد شد.
به سمت زیر زمین بروید ولی اگر میتوانید با سه پرستار خشن آلود دست به یخه نشوید.
خنجر تشریفاتی را برداشته و متوجه چیزی میشود. . . از خنجر تشریفاتی میتوانید در طول بازی برای باز کردن دربهای خاصی
بهره ببرید. یک درب مخفی در زیر زمین وجود دارد که بر روی یک دیوار ساف که بین دو میز واقع شده میباشد.
موفق باشید.
دوست عزیز مشکل من خارج شدن از اون اتاقه بعد از اینکه اون عروسک سر دکتر رااز تنش خارج می کنه وبعد می کشمش وغیب میشه هیچ اتفاقی نمیوفته نمی تونم از درخارج بشم

MSHOCK
21-05-2009, 16:43
دوست عزیز مشکل من خارج شدن از اون اتاقه بعد از اینکه اون عروسک سر دکتر رااز تنش خارج می کنه وبعد می کشمش وغیب میشه هیچ اتفاقی نمیوفته نمی تونم از درخارج بشم
بعد از کشتن عروسک به صورت خودکار الکس یه کلید میابد...!!

251251
22-05-2009, 09:28
سلام
من این بازی رو حدود یک ساعت و نیمی رفتم جلو و الان توی شهر هستم و به دادگاه و خونه خودمون ( به همراه گاراژ ! ) و اون قسمتی که کامیونه تو کوچه گیر کرده و پارک سر زدم و تقریبا هرچی وسایل که بوده ورداشتم ( مثل جا بنزینی قرمز رنگ - نوار کاست - تفنگ به همراه دو تا عکس از دادگاه و داخل پارک ) ولی الان موندم چیکار بکنم ممنون میشم دوستان کمک کنن !!!

MSHOCK
22-05-2009, 11:16
سلام
من این بازی رو حدود یک ساعت و نیمی رفتم جلو و الان توی شهر هستم و به دادگاه و خونه خودمون ( به همراه گاراژ ! ) و اون قسمتی که کامیونه تو کوچه گیر کرده و پارک سر زدم و تقریبا هرچی وسایل که بوده ورداشتم ( مثل جا بنزینی قرمز رنگ - نوار کاست - تفنگ به همراه دو تا عکس از دادگاه و داخل پارک ) ولی الان موندم چیکار بکنم ممنون میشم دوستان کمک کنن !!!
سلام پیسر جان.
خوب . . . از بنزین در زیر زمین خونه روی پمپ آب استفاده کنید.آب که تخلیه شد درب کنار پمپ آب را باز کنید.
به حیاط خلوت میرسی. از طریق آشپزخانه می توانید وارد قسمت دیگر خانه شوید. نوار کاست را در آشپزخانه گوش دهید.
ازداخل درب یخچال health drink رو بردار.برگرد به حیاط خلوت از درب حیاط رد شو تا کوله پشتیه joshua رو پیدا کنی.
تا بعد.

ata_vi
22-05-2009, 14:59
سلام
تواون مرحله ای که توخونه الکس به دام افتاده وبایداون معمای کلی راحل کنه من اون معمای ساعت وچاقو راحل کردم . ولی دوتارانه سه تاماسک پیداکردم ولی فقط یه مانکن هست ویکی رواستفاده می کنم
تواون اتاق دوتامدال پیداکردم ورواون لباس استفاده کردم سومی کجاست نمی تونم پیداکنم لطفا یکی راهنمائی کنه

MSHOCK
22-05-2009, 15:51
سلام
تواون مرحله ای که توخونه الکس به دام افتاده وبایداون معمای کلی راحل کنه من اون معمای ساعت وچاقو راحل کردم . ولی دوتارانه سه تاماسک پیداکردم ولی فقط یه مانکن هست ویکی رواستفاده می کنم
تواون اتاق دوتامدال پیداکردم ورواون لباس استفاده کردم سومی کجاست نمی تونم پیداکنم لطفا یکی راهنمائی کنه
مدال هارو از کجا ها پیدا کردی؟!
نقاب هارو از کجا ها یافتی؟! یکیشون تقلبی است.

OMID_XXX
22-05-2009, 16:05
سلام
زیر یک میز در خانه هست( یادم نیست میزه کجاست )

MSHOCK
22-05-2009, 16:23
سلام
=وقتی Alex وارد خونه میشه و به اتاق نشیمن میروید ماسک داخل اتاق را برندار چون تقلّبیه.
یکی از ماسکها داخل دستشوی هست. ماسک بعدی در آشپزخانه.
ماسکی که در دستشویی پیدا کردی رو باید روی اون جسدی جلویی و ماسکی که از آشپزخانه یافتی را روی جسد عقبیبگذار.
یکی از قفل های در خانه باز میشود همی.
=یکی از مدال ها در زیر شیروانی روی مانکن وجود دارد.
مدال دیگر در داخل اتاق مخفی شیروانی قرار دارد.
مدال بعدی در اتاق متصل به شیروانی در طبقه ی دوم قرار دارد.کمد را کنار بزن و مدالو بردار.
مدالی که از طبقه ی دوم با کنار زدن کمد پیدا کردی رو وسط یونیفرم بذار.
مدالی رو که در اتق مخفی زیر شیروانی پیدا کردی رو سمت چپ نصب کن.
مدالی که از روی مانکن در زیر شیروانی پیدا کردی رو سمت راست.
اگه درست انجام داده باشی یکی دیگه از قفلهای درب خانه باز میشود.

Altir
24-05-2009, 15:33
خدایی من داداشم بازی می کرد ، خودم حال نداشتم ولی انقدر افک هاش عالی هست و جالب واقعا ارزش یه بار بازی کردن رو دارم.
ولی با ماوس یکم مشکل داره.

farzad4
01-07-2009, 15:26
سلام
من در این مرحله که عکسش رو گذاشتم گیر کردم.هر کاری میکنم نمیچرخه.
لطفا اگر راه خواصی داره من رو راهنمایی کنید
اگر از دوستان کسی سیو بعد از این مرحله رو داره ممنون میشم اپلود کنه.
مرحله شروع حرکت با elle در فاضلاب

pcali
02-07-2009, 09:29
سلام
من در این مرحله که عکسش رو گذاشتم گیر کردم.هر کاری میکنم نمیچرخه.
لطفا اگر راه خواصی داره من رو راهنمایی کنید
اگر از دوستان کسی سیو بعد از این مرحله رو داره ممنون میشم اپلود کنه.
مرحله شروع حرکت با elle در فاضلاب

سلام چرا نمیچرخه میچرخه عزیزم با کلید مورد نظر رو پشت سر هم بزنی به طور سریع تا در باز بشه حالا کلیدش یادم نیست :10:

DJ POLESTAR
06-07-2009, 11:49
خواهش میکنم کمکم کنید؟!؟!
من توی هتل اونجایی که یه زن پشت در شکسته ایستاده و نمیشه صورتشو دید میگه سه تا چیز بیار که حافظه ام رو دوباره پیدا کنم منم نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟
تو رو خدا کمک کنید بدجور تو کفیم؟!

mohammadrezams
06-07-2009, 12:30
من توی هتل اونجایی که یه زن پشت در شکسته ایستاده و نمیشه صورتشو دید میگه سه تا چیز بیار که حافظه ام رو دوباره پیدا کنم منم نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟
سلام این راهنمای کامل که توی عکسه .

DJ POLESTAR
09-07-2009, 18:07
ولی من هر کاری میکنم از شکاف اتاق 508 نمیپره به اتاق 403!!!
آیا کار خاصی باید انجام بدیم؟؟؟

bia4beat
15-07-2009, 18:23
سلام دوستان من خيلي تو كف اين بازي هستم و مي خوام بازي كنم نصب هم كردم و چون بازي با كيبوردم ضعيفه واسه همين از دسته استفاده ميكنم ولي براي بازي كردن مشكل دارم چون كه كمرا(دوربين) به من نمي چرخه و فقط پشت سرم هست
كنتر پنل هم هيچ كمكي نكرد اگه راهي مي دونيد ممنون مي شم
اينم عكساش

m.2007
20-07-2009, 02:25
سلام
دوستان کسی سیو بازی بعد از کشتن عروسک اسکارلت رو داره ؟ (همونی که تو پست 281 این تاپیک هست ولی لینکش خرابه)
بازی باگ داره هر کاری میکنم این عروسکه تبدیل به عنکبوت نمیشه !!!!!!

DJ POLESTAR
22-07-2009, 18:44

اصلا سیو بازی رو رو بدین؟

pedram_sad
22-07-2009, 20:16

اصلا سیو بازی رو رو بدین؟

زدن پست های پشت سر هم با فاصله زمانی کم خلاف قوانین هست رعایت کنید

در اون مرحله باید اون سه قطعه رو از اتاق های مختلف تو طبقات مختلف جمع کنید و دوباره برگردونید تا بهتون یک کلید بده
یکیش تو یکی از اتاق ها روی تخته
یکی تو طبق پایین تو وان حمام و دیگیری هم تو دستشویی یکی از اتاق ها تو قفسه داروها

DJ POLESTAR
23-07-2009, 16:28
ولی من هر کاری میکنم از اتاق 508 نمی پره به اتاق403؟!؟ من اشتباه میرم و باید از جای دیگه ای برم یا...

pedram_sad
23-07-2009, 21:53
ولی من هر کاری میکنم از اتاق 508 نمی پره به اتاق403؟!؟ من اشتباه میرم و باید از جای دیگه ای برم یا...
یعنی چی نمیپره ؟
شما باید بری بالای شکاف دکمه پرش رو بزنی که روی xbox 360 دکمه a بود

DJ POLESTAR
23-07-2009, 22:02
یعنی چی نمیپره ؟
شما باید بری بالای شکاف دکمه پرش رو بزنی که روی xbox 360 دکمه a بود
والا خودم هم نمیدونم!!! وقتی تو سایلنت هیل جلو یه شکاف یا هر جایی میری یه علامت با یه متن... میده که اگه چپ کلیک کنی میپره ولی مال منو نمیده؟

pedram_sad
23-07-2009, 22:08
والا خودم هم نمیدونم!!! وقتی تو سایلنت هیل جلو یه شکاف یا هر جایی میری یه علامت با یه متن... میده که اگه چپ کلیک کنی میپره ولی مال منو نمیده؟
اره میدونم چون بهترین franchise که تو تمام عمرم بازی کردم و همیشه ستودنی بودن سری SH بوده که من 2 و 4 اون روی PC رفتم

یعنی جاهای دیگه اینطوری نمیشه ؟
فقط اینجا اینطوری میشه ؟

DJ POLESTAR
23-07-2009, 22:51
اره میدونم چون بهترین franchise که تو تمام عمرم بازی کردم و همیشه ستودنی بودن سری SH بوده که من 2 و 4 اون روی PC رفتم

یعنی جاهای دیگه اینطوری نمیشه ؟
فقط اینجا اینطوری میشه ؟
بله فقط همین جایی که گفتم تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید بدجور تو کفیم؟!؟!؟!؟!

pedram_sad
23-07-2009, 23:09
بله فقط همین جایی که گفتم تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید بدجور تو کفیم؟!؟!؟!؟!
این طور که شما میگی احتمالا باید از bug باشه
شما save از قبل دارید مثلا یکم قبل تر ؟

DJ POLESTAR
24-07-2009, 13:54
این طور که شما میگی احتمالا باید از bug باشه
شما save از قبل دارید مثلا یکم قبل تر ؟
نه از وقتی (حدود 3 ماه) گرفتمش اینجاش گیر کردم!

pedram_sad
24-07-2009, 15:46
نه از وقتی (حدود 3 ماه) گرفتمش اینجاش گیر کردم!
شما یا باید از یک save که یکی قبل تر از بازیه دوباره load کنی بری ببیینی حل میشه یا نه
یا این که save هات رو از تو ویندوز جدا کنی و بازی رو دوباره install کنی

یا اخرین راحت اینه که یک save از بعد از اون قسمت گیر بیاری

خیلی جالبه چون تاحالا نشنیدم همچین bug ی رو

DJ POLESTAR
24-07-2009, 15:52
شما یا باید از یک save که یکی قبل تر از بازیه دوباره load کنی بری ببیینی حل میشه یا نه
یا این که save هات رو از تو ویندوز جدا کنی و بازی رو دوباره install کنی

یا اخرین راحت اینه که یک save از بعد از اون قسمت گیر بیاری

خیلی جالبه چون تاحالا نشنیدم همچین bug ی رو
ممنون دوست عزیز
به نظر من بهترین کار راه سومی باشه که گفتین.
ولی آخه کی پیدا میشه Save بعد اون قسمت رو بهم بده!؟

pedram_sad
24-07-2009, 16:10
ممنون دوست عزیز
به نظر من بهترین کار راه سومی باشه که گفتین.
ولی آخه کی پیدا میشه Save بعد اون قسمت رو بهم بده!؟
من خودم رو 360 دارمش و save رو دارم
رو pc هم نصب کردم فقط برای تست گرافیکی و compare و بعدش پاکش کردم

خوب حالا تا اون save رو بتونی از جایی گیر بیاری بهتر نیست اون 2 راه دیگه رو تست کنی ؟

DJ POLESTAR
27-07-2009, 23:31
من خودم رو 360 دارمش و save رو دارم
رو pc هم نصب کردم فقط برای تست گرافیکی و compare و بعدش پاکش کردم

خوب حالا تا اون save رو بتونی از جایی گیر بیاری بهتر نیست اون 2 راه دیگه رو تست کنی ؟
بازی رو از اول نصب کردم تا اون مرحله رفتم. مشکل حل شد.
احتمالا باگ بود!

pedram_sad
27-07-2009, 23:35
بازی رو از اول نصب کردم تا اون مرحله رفتم. مشکل حل شد.
احتمالا باگ بود!
خوب خدا رو شکر
احتمال خیلی زیادی میدادم که با این کار حل بشه
تو pc معمولا این اتفاقات میافته که با نصب دوباره حل میشه

راستی save رو که جدا کردید ؟
نگید که از اول دوباره رفتید

DJ POLESTAR
27-07-2009, 23:54
خوب خدا رو شکر
احتمال خیلی زیادی میدادم که با این کار حل بشه
تو pc معمولا این اتفاقات میافته که با نصب دوباره حل میشه

راستی save رو که جدا کردید ؟
نگید که از اول دوباره رفتید
مشکل مشکل از بازی نبود از سیو بازی بود که نمیدونم چی شده بود که از اونجا نمیپرید!

pedram_sad
28-07-2009, 00:17
مشکل مشکل از بازی نبود از سیو بازی بود که نمیدونم چی شده بود که از اونجا نمیپرید!
خوب شما پس چرا میگید بازی رو که دوباره install کردید مشکل حل شده ؟ :31:
قبلش برداشتن save و دوباره رفتن رو امتحان نکردید ؟

DJ POLESTAR
28-07-2009, 10:37
خوب شما پس چرا میگید بازی رو که دوباره install کردید مشکل حل شده ؟ :31:
قبلش برداشتن save و دوباره رفتن رو امتحان نکردید ؟
چرا امتحانش کردم گفتم که اشکال از باگ بود

Killzone2
05-08-2009, 22:16
سلام من تو یکی از مراحل Silent Hill Homecoming گیر کردم.اون قسمتی که چند نفر مادر الکس رو میبرن و در خونه الکس قفل میشه باید 4 معما رو حل کرد که من تونستم دو تا از اونا رو حل کنم و دو چراغ کنار در روشن شد ولی تو دو معمای دیگه که یکی قرار دادن مدال ها بر روی لباس هست و دیگری ساعت هست هر کاری کردم نشد حل بشه اگه کسی میدونه باید چیکار کرد بگه که کارم گیره.:13:

mohammadrezams
07-08-2009, 17:27
سلام من تو یکی از مراحل Silent Hill Homecoming گیر کردم.اون قسمتی که چند نفر مادر الکس رو میبرن و در خونه الکس قفل میشه باید 4 معما رو حل کرد که من تونستم دو تا از اونا رو حل کنم و دو چراغ کنار در روشن شد ولی تو دو معمای دیگه که یکی قرار دادن مدال ها بر روی لباس هست و دیگری ساعت هست هر کاری کردم نشد حل بشه اگه کسی میدونه باید چیکار کرد بگه که کارم گیره.:13:

بفرمایید براتون آپلود کردم .
+ دانلود راهنمای گام به گام این مرحله با حجم 480 کیلوبایت :

منبع : دنیای بازی

mehdy.z
07-08-2009, 23:59
دوستان من این بازی رو تازه گرفتم...من اصلا نسخه های قبلی این بازی رو نکردم چون زیاد از این بازیهای پیچیده زیاد خوشم نمیاد:blink: ولی برادر کوچیکم عاشق این سبک بازیهاس...
فقط یه مشکل بابا سیو این بازی کجاست البته قسمت اول بازی رو قبل از اینکه از خواب بیدار شه رو که محل سیواش تابلو بود ولی این قسمت دومش حتی تا پهلوی این سگه که برای اولین بار توی قبرستون باهاش درگیر میشیم رو رد کردم(کردیم:31:)ولی محل سیوی پیدا نکردم!!
دوستان اولین محل سیوش کجاست یا اصلا چجوریه؟؟؟

Killzone2
08-08-2009, 09:26
دوستان من این بازی رو تازه گرفتم...من اصلا نسخه های قبلی این بازی رو نکردم چون زیاد از این بازیهای پیچیده زیاد خوشم نمیاد:blink: ولی برادر کوچیکم عاشق این سبک بازیهاس...
فقط یه مشکل بابا سیو این بازی کجاست البته قسمت اول بازی رو قبل از اینکه از خواب بیدار شه رو که محل سیواش تابلو بود ولی این قسمت دومش حتی تا پهلوی این سگه که برای اولین بار توی قبرستون باهاش درگیر میشیم رو رد کردم(کردیم:31:)ولی محل سیوی پیدا نکردم!!
جای سیو رو دیوار هست که یک نشان قرمز هست که وقتی بری سیو کنی تو نقشه ظاهر میشه البته بعضی جاها باید قسمت نسبتا طولانی رو بری تا پیدا کنی و باید جا های مختلف رو خوب بررسی کنی.راحل خوب:برای راحت تر کشتن سگ ها و امثال اونا با چاقو بکش سه بار چپ کلیک و یک بار راست کلیک یه کمبوی مناسب برای از بین بردن اونا هست.:46:

mehdy.z
08-08-2009, 11:28
جای سیو رو دیوار هست که یک نشان قرمز هست که وقتی بری سیو کنی تو نقشه ظاهر میشه البته بعضی جاها باید قسمت نسبتا طولانی رو بری تا پیدا کنی و باید جا های مختلف رو خوب بررسی کنی.راحل خوب:برای راحت تر کشتن سگ ها و امثال اونا با چاقو بکش سه بار چپ کلیک و یک بار راست کلیک یه کمبوی مناسب برای از بین بردن اونا هست.:46:

دوست من از راهنماییتون خیلی ممنون ولی میخواستم بدونم کسی می دونه اولین جای سیو توی این مرحله کجاست؟؟
چون من نسخه فارسی بازی رو گرفتم(گفتیم ببینیم دوبله ایرانیها چجوره ...ولی انصافا دوبله ش عالیه)ولی میترسم چون این ها توی بازی دست بردند بازی قاط زده باشه!!

mohammadrezams
08-08-2009, 14:47
[QUOTE=mehdy.z;4061968]دوست من از راهنماییتون خیلی ممنون ولی میخواستم بدونم کسی می دونه اولین جای سیو توی این مرحله کجاست؟؟
چون من نسخه فارسی بازی رو گرفتم(گفتیم ببینیم دوبله ایرانیها چجوره ...ولی انصافا دوبله ش عالیه)ولی میترسم چون این ها توی بازی دست بردند

pedram_sad
08-08-2009, 23:58
دوست من از راهنماییتون خیلی ممنون ولی میخواستم بدونم کسی می دونه اولین جای سیو توی این مرحله کجاست؟؟
چون من نسخه فارسی بازی رو گرفتم(گفتیم ببینیم دوبله ایرانیها چجوره ...ولی انصافا دوبله ش عالیه)ولی میترسم چون این ها توی بازی دست بردند بازی قاط زده باشه!!

مهدی جان من مشکلت رو دقیق نفهمیدم
الان سوالت اینه که اولین save بازی تو کدوم قسمت از اون زندانه ؟
اخه تابلو های قرمز رنگ این بازی خیلی مشخص هستن و اکثرا هم تو جریان بازی هستن توری که miss نمیشن

mehdy.z
09-08-2009, 01:11
مهدی جان من مشکلت رو دقیق نفهمیدم
الان سوالت اینه که اولین save بازی تو کدوم قسمت از اون زندانه ؟
اخه تابلو های قرمز رنگ این بازی خیلی مشخص هستن و اکثرا هم تو جریان بازی هستن توری که miss نمیشن
پدرام جون از توجهت ممنون:40:
منظورم اینه که وقتی در قسمت دوم بازی(همونجا که یهو توی آسانسور از خواب میپره و می بینه توی کامیونه)من هر چی رفتم نرسیدم به جایی که بتونم سیو کنم حتی تا توی اون قبرستون که برای اولین بار با سگه درگیر میشه(بعد از اینکه نوار کاسته رو گوش میده) هم رفتم ولی هر چی میرم جلو میرم به جایی نمیرسم که سیو کنم و چون نسخه من فارسی هست میگنم نکنه این ایرانیها یه بلایی سرش آوردند!!!!
آخه اولای بازی دو قدم یه بار سیو داشت:18: حالا فقط یه سوال دارم اینم اونه که تا اینجا که من رفتم آیا جایی برای سیو بوده که من گمش کرده باشم!!
با تشکر....

pedram_sad
09-08-2009, 10:34
مهدی جان من محل های save بازی دقیق یادم نیست
اخه این سری بازی 6 شمارست که منم وقتی درگیر اتمسفر و storyline میشم چیز دیگه تو ذهنم نمی مونه :31:

اما فکر نمیکنم به خاطر فارسی بودن تو save بازی ایجاد bug کرده باشن چون هنوز اونقدر گنده نشدن
یا هنوز به next save point نرسیدی یا ازش رد شدی

من لیست کل 23 تا محل save بازی رو برات میزارم

فکر کنم با این چیز هایی که گفتی save شماره 4 یا 5 باید باشی
چون شماره 6 میره تو هتل

امیدوارم کمکت کنه

-------------------------------------------------------------------------------

--> Save Point 1

Details: On the east wall across from the door to the men's restroom.

--> Save Point 2

Details: On the west wall across from the skin wall.

--> Save Point 3

Details: On the x-ray board against the north wall.

--> Save Point 4

Details: On the west wall of the room beside the door.

This one can be backtracked to after save point #11 and #12.

--> Save Point 5

Details: On the wall in the second crypt portion. This in the northwest crypt
in that area.

Alex will backtrack near this save point after save point #6 and save point
#12.

--> Save Point 6

Details: On the north door.

--> Save Point 7

Details: Lying on the west wall. You'll see this right after moving through
the hole in the east wall of Room 302.

Alex will have to backtrack to this area later. There are no save points along
the way until he gets back to this area.

--> Save Point 8

Details: On the southeast wall of the Dining Room after Alex falls through the
upstairs floors.

--> Save Point 9

Details: On the far wall shortly after Wheeler unlocks the door to this room.
He enters this room right after being scared away from the double doors in the
hallway outside.

--> Save Point 10

Details: After pulling up to the area near the Bilge Tank, this save point will
be around the left corner past the Bilge Tank to the south. This is outside of
the room where Alex obtains the Sewer Map.

--> Save Point 11

Location: Sewers of Shepherd's Glen/Room before intersection in Main Drain
Chamber

Details: After exiting from the spillway area and falling down one level while
heading to the north to the Main Drain Chamber, this will be to the east in a
small room after falling down one platform.

--> Save Point 12

Details: Shortly after solving the fan puzzle where Alex has to pull levers to
start and stop certain fans, he will move down a ladder after the hallway
behind them. This save point will be on the right wall ahead behind the ladder
that Alex climbs down.

--> Save Point 13

Details: On the northwest wall of the living room to the left of the angry mask
item.

--> Save Point 14

Details: On a fence behind the Bait Shop. Duck under the fence on the east
side of the Bait Shop to reach this save point.

--> Save Point 15

Details: On the east wall of the Break Room by a boarded up door. You'll see
this after Alex leaps across the gap in between the Office and Break Room

This save point can be returned to after entering the Toluca Lake Water and
Power building.

--> Save Point 16

Details: Facing the entrance to the Penitentiary while inside the first room,
this is on the right wall. It gives off more of a red glow than other save
points thanks to the dark area it is in.

--> Save Point 17

Details: After moving through the Boiler Room, this save point will be on the
right wall up the stairs in the next room.

This is the save point right before the first decision that will affect the
ending to the game, so make sure to place this save on an extra slot. Any
ending in the game can be obtained from this portion.

--> Save Point 18

Location: Otherworld Overlook Penitentiary/Hallway outside Confinement Area

Details: Right after exiting the hallway following the scene with Alex's
mother, this will be on the doorway of the fence.

--> Save Point 19

Details: Right after the cutscene that plays when Alex falls through the hole
after solving the riddle puzzle, turn to the left to see this on the southeast
side of the Shower Area.

--> Save Point 20

Details: Right before the door that leads to the Gas Chamber and the boss of
the Penitentiary (Asphyxia), this will be on the wall of the room to the left.
There is a health drink and a first aid kit on the shelves inside.

--> Save Point 21

Details: After moving up the steps in the east wing, this save point will be on
the south wall across from the benches. This is the save point right outside
the confession booth where Alex can choose to forgive his father.

--> Save Point 22

Details: In the Torture Room where Alex starts after the action cutscene with
Judge Holloway, this will be on the east wall of the room.

--> Save Point 23

Details: Before entering the Founding Family Chamber, this will be on the
southwest wall of the room outside.

monaj
15-08-2009, 09:20
بالاخره این بازی یک DVD هستش یا دو DVD?
کدوم رو باید بخرم؟

mohammadrezams
15-08-2009, 09:31
بالاخره این بازی یک DVD هستش یا دو DVD?
کدوم رو باید بخرم؟
یه دونه هم اونی که من گرفتم یه دونه بود هم اونی که P30World میفروشه یه دونست . کلا یه دونست . یه دونه ای رو بگیر به نظر من الکی دوتاش کردن پول بیشتر بگیرن .

pcali
15-08-2009, 12:48
بازی خوبی بود اما اونجور که باید لایق نام silent hill نبود داستان و روند بازی عالی بود ولی گیم پلی بازی واقعا مشکل داشت
باید کمی سنگینتر از اینها میبود به نظر من باید گیم پلی مثل نسخه دو و سه میبود تا بیشتر میچسبید

soheilarfaei
18-08-2009, 12:45
لطفا مرا هم کمک کنید . من در قسسمت کاتلای اول ( غول) گیر کردم . می زنم می افته رو زمین بعدش نمی دونم چیکار کنم.

pcali
18-08-2009, 12:55
لطفا مرا هم کمک کنید . من در قسسمت کاتلای اول ( غول) گیر کردم . می زنم می افته رو زمین بعدش نمی دونم چیکار کنم.

دوست عزیز یک تصویر بذار کجا رو میگیی شما:10:

soheilarfaei
18-08-2009, 13:24
بابا اونجا که غوله آویزونه ....

اینم عکسش.

davoodf
18-08-2009, 14:16
دوست عزیز من هیچ عکسی تو اون صفحه ندیدم اونجایی که گیر کردین یه عکس خودتون بگیرین و یه سایتی اپلود کنین و بذارین اینجا.

Killzone2
20-08-2009, 12:00
بعد از اینکه کیسه های قرمز رنگ رو از بین بردی غول رو زمین میافته.باید بری پشت غول با تبر به اون ضربه بزنی چند بار انجام بده فقط هواست رو جمع کن بهت ضربه نزنه.بعد از این کار برو روبروی غول هر وقط خواست با دست ضربه بزنه جا خالی بده و دستش که رو زمین گیر کرد با تبر به دستش ضربه بزن(عکس العمل سریع)غول رو زمین میافته به سرش ضربه بزن دو سه بار این کار رو بکن برای بار اخر که به غول ضربه زدی و رو زمین افتاد دکمه راست کلیک موس رو باید بزنی غول از بین میره.موفق باشد.:11:

soheilarfaei
23-08-2009, 09:40
سلام دوباره به دوستان عزیز . من دوباره به مشکل برخورد کردم . قسمتی از مرحله هست که کلید اتاق شیروانی رو پیدا می کنیم . وارد خونه ی خودمون می شیم . وارد شیروانی می شیم . نمی دونم دیگه باید چیکار کنم . آخه هیچ چیزی اونجا نیست جز عکس الکس . که آن رو برمی دارم ، حالا نمی دونم دیگه باید چیکار کنم . کمکم کنید . با تشکر .

Killzone2
23-08-2009, 10:48
سلام دوباره به دوستان عزیز . من دوباره به مشکل برخورد کردم . قسمتی از مرحله هست که کلید اتاق شیروانی رو پیدا می کنیم . وارد خونه ی خودمون می شیم . وارد شیروانی می شیم . نمی دونم دیگه باید چیکار کنم . آخه هیچ چیزی اونجا نیست جز عکس الکس . که آن رو برمی دارم ، حالا نمی دونم دیگه باید چیکار کنم . کمکم کنید . با تشکر .
دوست عزیز.شما چرا هیچ جایی رو به دقت نمیگردی؟وقتی که از پله ها بالا رفتی و به اتاق شیروانی رسیدی باید مستقیم جلو بری و یک کمد هست اون رو کنار بده و در رو باز کن دمویی میبینی بعد باید بری کاغذ و هر چی هست رو برداری پایین بیا پیش مادر الکس دمویی میبینی.و...توی این قسمت باید چهار معما رو حل بکنی اگه باز گیر کردی بگو راهنمایی کنیم.موفق باشید.

soheilarfaei
23-08-2009, 11:18
دوست عزیز هنگامی که من کمد رو کنار زدم . دمویی نشون داد . ولی معما الان اینجاست .
باید اون پازل رو درست کنم . نمی تونم .چطوری هست؟

پازلش سخته . باید اون رو حل کنم . یا برم سراغه مادره؟

Killzone2
23-08-2009, 11:36
دوست عزیز هنگامی که من کمد رو کنار زدم . دمویی نشون داد . ولی معما الان اینجاست .
باید اون پازل رو درست کنم . نمی تونم .چطوری هست؟
من این قسمت رو یادم رفت بگم.پازل خیلی ساده هسته.توضیح مناسبی ندارم ولی اگر اونا رو به شکل مستطیل فرض کنیم و دوتا هم به شکل مربع کوچک فرض کنیم و یک مستطیل بزرگ هم هست که قسمتی از اون از پازل بیرون مونده.باید اون مستطیل بزرگ رو کامل وارد پازل بکنی.یکم باهاش بازی کنی معما حل میشه و کشویی باز میشه که باید کاغذ رو برداری و به پایین برو...

soheilarfaei
23-08-2009, 11:41
نه ممنون
رد کردم

حالا تو قسمت مدال ها که باید رو مانکن بذاری چطوریه؟ ساعته هم که تو یه اتاق دیگه ست رو بگید چجوری تنظیم کنم؟

DJ POLESTAR
23-08-2009, 12:12
بیا اینم کلی راهنمایی مراحل بصورت PDF! دیگه پست دادن لازم نیست

Killzone2
23-08-2009, 12:26
حالا تو قسمت مدال ها که باید رو مانکن بذاری چطوریه؟ ساعته هم که تو یه اتاق دیگه ست رو بگید چجوری تنظیم کنم؟
من برات از اول توضیح میدم:اول باید تو همون اتاقی که هستی رو بگردی یه ماسک رو پیدا میکنی بعد برو طبقه دوم در باز هست از محل نصف شده بپر و به دستشویی میرسی و ماسک و عروسک رو بردار به پایین بیا در باز هست برو بعد از اون وارد در بعدی بشو دو تا ادم هست که به یک چوب صلیب مانند بسته شدند باید ماسک ناراحت رو در پشت و ماسک خوشحال رو در جلو قرار بده از این معما بیرون بیا دمویی مبنی بر روشن شدن در میده که باید چهار چراغ در کامل روشن بشه تا در باز بشه.مرحله بعد قسمت مدال هست به طبقه بالا برو قبل از اینکه وارد شیروانی بشی یه جعبه سیاه هست بده کنار یه مدال پیدا میکنی بالا برو همه جا رو خوب بگرد و تا مدال دوم رو پیدا کنی و مدال سوم هم پیش حل معما است حالا سه مدال رو داری از چپ به راست مدال ستاره و مدال قلب و مدال V مانند رو قرار بده بیرون بیا چراغ دوم روشن میشه.قسمت سوم هم در بالا هسته قبل از تنظیم ساعت کنارش رو با چاقو پاره کن و داخل برو چاقو و نقاشی رو بگیر.راستش من این ساعت رو یک بار رو 4:30 تنظیم کردم شد ولی دوباره که بازی رو از اول شروع کردم و تا به این معما رسیدم و رو 4:30 گذاشتم عمل نکرد.اینو نمیدونم ولی رو 4:30 بذار اگه شد که هیچ.نشد بگرد پیدا کن به ما هم بگو. قسمت اخر هم زیر زمین هست راه رو طی کن تا به مکان مورد نظر برسی چاقو را از روی جسد اویزان بردار حالا سمت کوشت روی میز برو روی صفحه چاقو ها ساتور و چاقوی که اندازه قالب اون هست رو بذار و چاقوی نازک رو روی گوشت بذار بیرون بیا اینم حل شد.سومی رو خودت باید پیدا بکنی.شرمنده.موفق باشید:11::46:

kurosh08
23-08-2009, 17:25
سلام.
بچه هامن هنوز نتونستم مشکل صدا رو حل کنم و توی دموها و بعضی قسمتهای بازی صدای بازی به شکل خیلی اعصاب خردکنی خراب میشه.
کارت صدای منم Realtek HD هستش.
میشه بگین که راه حل خوبی برای حل این مشکل اومده یا نه؟
من هم اون صدای مدم رو قطع کردم و هم جدیدترین Directx و درایور گرافیک رو هم وصل کردم.

DJ POLESTAR
23-08-2009, 19:12
سلام.
بچه هامن هنوز نتونستم مشکل صدا رو حل کنم و توی دموها و بعضی قسمتهای بازی صدای بازی به شکل خیلی اعصاب خردکنی خراب میشه.
کارت صدای منم Realtek HD هستش.
میشه بگین که راه حل خوبی برای حل این مشکل اومده یا نه؟
من هم اون صدای مدم رو قطع کردم و هم جدیدترین Directx و درایور گرافیک رو هم وصل کردم.
از روش زیر عمل کن
بروی My Computer راست کلیک کن و کزینه Propertise را انتخاب کن.
در پنجره باز شده به تب Hardware برو و بعد روی Device Manager کلیک کن
پس از باز شدن Device Manager بروی Sound,Video and games controllers کلیک کن تا زیر شاخه آن باز شود.
سپس بروِ Unimodem half-daplex device راست کلیک کرده و Disable را فعال کنید. حله!

kurosh08
23-08-2009, 21:20
به خاطر جواب سریعت ممنونم:46:
اما توی Device Manager سیستم من اصلاً گزینه Unimodem half-daplex device وجود نداره که غیر فعالش کنم!!!!
بعدش من این راه رو می دونستم ولی هرچی گشتم این گزینه نبودش!!
دیگه واقعاًً نمیدونم چیکار کنم. توی یکی از سایتهای خارجی نوشته بود که این بازی با کارت صداهای آنبورد Realtek HD مشکل داره.
کمک...

mehdy.z
23-08-2009, 23:57
اما توی Device Manager سیستم من اصلاً گزینه Unimodem half-daplex device وجود نداره که غیر فعالش کنم!!!!
دیگه واقعاًً نمیدونم چیکار کنم. توی یکی از سایتهای خارجی نوشته بود که این بازی با کارت صداهای آنبورد Realtek HD مشکل داره.
کمک...
شما طبق راهنمایی اول این پست عمل کن ببین مشکلت حل میشه:

اگه شد که هیچ و گرنه!!؟؟

DJ POLESTAR
24-08-2009, 00:08
کمک...
نه دوست عزیز کارت صدای من هم onboard Realtek HD هستش و منم همین مشکل در XP داشتم ولی این کارو کردم مشکلم حل شد حالا هم از ویندوز 7 استفاده میکنم و چنین مشکلی اصلا نداره!

soheilarfaei
24-08-2009, 08:44
من برات از اول توضیح میدم:اول باید تو همون اتاقی که هستی رو بگردی یه ماسک رو پیدا میکنی بعد برو طبقه دوم در باز هست از محل نصف شده بپر و به دستشویی میرسی و ماسک و عروسک رو بردار به پایین بیا در باز هست برو بعد از اون وارد در بعدی بشو دو تا ادم هست که به یک چوب صلیب مانند بسته شدند باید ماسک ناراحت رو در پشت و ماسک خوشحال رو در جلو قرار بده از این معما بیرون بیا دمویی مبنی بر روشن شدن در میده که باید چهار چراغ در کامل روشن بشه تا در باز بشه.مرحله بعد قسمت مدال هست به طبقه بالا برو قبل از اینکه وارد شیروانی بشی یه جعبه سیاه هست بده کنار یه مدال پیدا میکنی بالا برو همه جا رو خوب بگرد و تا مدال دوم رو پیدا کنی و مدال سوم هم پیش حل معما است حالا سه مدال رو داری از چپ به راست مدال ستاره و مدال قلب و مدال V مانند رو قرار بده بیرون بیا چراغ دوم روشن میشه.قسمت سوم هم در بالا هسته قبل از تنظیم ساعت کنارش رو با چاقو پاره کن و داخل برو چاقو و نقاشی رو بگیر.راستش من این ساعت رو یک بار رو 4:30 تنظیم کردم شد ولی دوباره که بازی رو از اول شروع کردم و تا به این معما رسیدم و رو 4:30 گذاشتم عمل نکرد.اینو نمیدونم ولی رو 4:30 بذار اگه شد که هیچ.نشد بگرد پیدا کن به ما هم بگو. قسمت اخر هم زیر زمین هست راه رو طی کن تا به مکان مورد نظر برسی چاقو را از روی جسد اویزان بردار حالا سمت کوشت روی میز برو روی صفحه چاقو ها ساتور و چاقوی که اندازه قالب اون هست رو بذار و چاقوی نازک رو روی گوشت بذار بیرون بیا اینم حل شد.سومی رو خودت باید پیدا بکنی.شرمنده.موفق باشید:11::46:
ساعت رو باید رو 2:06 تنظیم کنی.

titanium_zarin
24-08-2009, 10:25
ساعت رو باید رو 2:06 تنظیم کنی.

اگه با پی سی بازی میکنی این ساعته یه باگ بزرگ بازی هست...ایشالا که شما مثل ماها نشی ولی معمولا نمیشه درستش کرد...حالا اون اعدادی که دوستان گفتن بزن ببینیم خدا چی میخواد...نتیجه رو هم بگو...:10:

mehdy.z
24-08-2009, 12:33
اگه با پی سی بازی میکنی این ساعته یه باگ بزرگ بازی هست...ایشالا که شما مثل ماها نشی ولی معمولا نمیشه درستش کرد...حالا اون اعدادی که دوستان گفتن بزن ببینیم خدا چی میخواد...نتیجه رو هم بگو...:10:
والله تا اونجا که من می دونم باید روی 2:06 دقیقه تنظیم بشه بعد سیوش کنی وقتی دوباره لود کنی پنجره ها باز میشه...
این راه حل تست شدس و درصد جوابش خیلی بالاست:21:

kurosh08
24-08-2009, 13:41
آقا من اون پست رو خوندم ولی بازم مشکل صدا پابرجاست.
دیروز ویندوز ویستا وصل کردم دیدم که گزینه Unimodem half-daplex device توی Device Manger اومده ولی وقتی غیرفعال کردمش بازم مشکل صدا داشت!!!! تازه مودم خودمو کندم ولی بازم درست نشد.
دیگه واقعاً نمی دونم چیکار کنم. اینجوری نمیشه بازی کرد چون توی بازی خیلی اعصاب آدمو خرد می کنه و غیر قابل تحمله.
از دو تا شرکت مختلف این بازی رو خریدم ولی بازم مشکل داره.
می خواستم بدونم آیا ورژن فارسی این بازی هم مشکل داره یا نه؟ اصلاً کونامی برای این بازی پچ منتظر کرده؟
کمک

Ar@m
24-08-2009, 15:02
مشكل منم همين بود البته تو xp
directx 9c نصب كردم درست شد

kurosh08
24-08-2009, 15:29
ولی من جدیدترین DirectX 9.0c March2009 رو هم وصل کردم ولی مشکل حل نشد.
هم توی XP و هم توی ویستا این مشکل رو دارم. البته هنوز توی ویندوز 7 انتحان نکردم.

بابا یکی یه کمکی کنه
یه راهنمایی
یه دلداری!

mehdy.z
31-08-2009, 20:28
بابا یکی یه کمکی کنه
یه راهنمایی
یه دلداری!
من نسخه فارسی بازی رو گرفتم توی صدا مشکلی نداره(ولی فقط توی لودینگ یه خورده اذیت میکنه)...
ولی این راه حل رو تست کن ببین حل میشه(قبلا هم گفتم نمی دونم تست کردی یا نه):

شما در قسمت run تایپ کن dxdiag ببین چند تا کارت sound داری اگه بیشتر از یکیه سیستم رو ببر روی یکی دیگه و ببین کدومشون گزینه unimodem رو داره هر کدوم که داشت امتحان کن(اگر هم نداشت بازم یه سری به بازی بزن ببین رد میکنه)...

kurosh08
01-09-2009, 19:14
آقا به خاطر راهنمایی دستت درد نکنه
ولی بازم نشد.
دیگه فکر کنم برم نسخه فارسیشو بخرم بهتره. البته اگه توی رامسر گیر بیاد
دیروز یه نسخه دیگه مال یه شرکت دیگه رو خریدم. ولی بازم مشکل داشت
تا الان 4 سری سایلنت هیل 5 خریدم. ولی...

mehdy.z
01-09-2009, 20:25
آقا به خاطر راهنمایی دستت درد نکنه
ولی بازم نشد.
دیگه فکر کنم برم نسخه فارسیشو بخرم بهتره. البته اگه توی رامسر گیر بیاد
دیروز یه نسخه دیگه مال یه شرکت دیگه رو خریدم. ولی بازم مشکل داشت
تا الان 4 سری سایلنت هیل 5 خریدم. ولی...
4 تا!!:18:
بابا می رفتی کلوپ بازی میکردی ارزونتر درمیومد!!!

kurosh08
02-09-2009, 20:28
چیکار کنیم دیگه. عاشق این بازی هستم.
از سایلنت هیل 1 تا سایلنت هیل 4 رو بازی کردم ولی این سایلنت هیل رو ظاهراً قسمت نیست

pcali
03-09-2009, 08:59
چیکار کنیم دیگه. عاشق این بازی هستم.
از سایلنت هیل 1 تا سایلنت هیل 4 رو بازی کردم ولی این سایلنت هیل رو ظاهراً قسمت نیست

سلام حالا مگه نسخه فارسی بازی این مشکلات رو نداره که میخواهید فارسیشو بگیرید
متسفانه بازی زیاد باگ داره باید خیلی خوش شانس باشی که بتونی تا آخر بازی بری مثل
من :27:

kurosh08
04-09-2009, 11:03
اگه این کونامی مثل آدم این بازی رو برای PC منتشر میکرد، اینقدر مشکل نداشت.
این همه منتظر این بازی بودیم آخرش اینجوری شد. همش باگ و مشکل

metal baz
04-09-2009, 11:26
اگه این کونامی مثل آدم این بازی رو برای PC منتشر میکرد، اینقدر مشکل نداشت.
این همه منتظر این بازی بودیم آخرش اینجوری شد. همش باگ و مشکل

با سلام ببین دوست عزیز اگه اصل این بازی رو بگیری که مشکلی نداری ولی من تو ایکس پی سرویس پک 3 بازی کردم ورژن فارسی بازی رو البته به قوله بچه ها با کلی باگ ولی تمومش کردم بهترین راه اینه که با ایکس پی بازی کنی موفق باشی:11::11::11:

kurosh08
04-09-2009, 17:22
من هم با XP SP3 بازی کردم و هم با ویستا، ولی مشکل داره.
من فکر کنم به خاطر همون کارت صدام باشه. چون خودم توی چند تا سایت خوندم که با Realtek HD مشکل داره.
بعدش این بازی که مثل بازی های دیگه فروش نمیشه. باید دانلود بشه!!! باید پول بریزی به حسابشون و بعدش از لینکی خاص این بازی رو دانلود کنی. به قول بچه ها گفتنی این بازی استریم هستش.
در ضمن کسی نمی دونه فیلم سایلنت هیل 2 کی اکران میشه. آخه خیلی فیلم سایلنت هیل 1 خیلی قشنگ بود.

RAMINET
04-09-2009, 21:39
یعنی چی فروش نمیشه؟!!! خود همین سایت هم داره میفروشه!!!

pcali
05-09-2009, 07:56
یعنی چی فروش نمیشه؟!!! خود همین سایت هم داره میفروشه!!!

دوستمون اشتباه کرد شما ببخشیدش در ضمن بازی پنچ تا پایان داره به شرح زیر :5:

Bogeyman Ending: Don't kill Alex's mother, don't forgive Alex's father, Don't save Wheeler.
Drowning Ending: Kill Alex's mother, but don't forgive Alex's father.
Good Ending: Kill Alex's mother, forgive Alex's father.
Hospital Ending: Don't kill Alex's mother, but forgive Alex's father.
UFO Ending: Don't kill Alex's mother, don't forgive Alex's father, save Wheeler.

اینهم محل دو اسلحه مخفی زمانی که بازی رو برای بار دوم بازی میکنید مهم نیست چه پایانی

داشتید :5:

Circular Saw: In the garage at the Shepherd's family house.
Laser Pistol: In Joshua's room in the Shepherd's family house, on his foot locker. Get the UFO Ending to unlock this.

و در آخر پنج لباس برای هر پایان به صور جداگانه :5:

Pyramid Head Helmet: Get the "Bogeyman" Ending.
Deputy Alex Outfit: Get the "UFO" Ending.
Order Soldier Outfit: Get the "Drowning" Ending.
Orderly Alex Outfit: Get the "Hospital" Ending.
Trucker Alex Outfit: Get the "Good" Ending.

mehdy.z
05-09-2009, 19:08
البته یکی از دوستان به صورت کاملا فارسی پایانهای بازی و نکات ریزش رو توضیح داده:46::

DJ POLESTAR
07-09-2009, 10:32
خوب, ماهم به جمع کسانی پیوستیم که سایلنت هیل رو تموم کرده ولی من یکی داستانش رو با اینکه نسخه فارسیش رو داشتم نفهمیدم آخرش چی به چی شد:9:
ما که رفتیم غول آخر رو کشتیم و برادرش جاش مرد بعد آلکس چشمهاشو باز کرد دید در بیمارستانی شبیه لکیشن اول بازی هست بعد پدرش با یه مرد دیگه با برق آلکس رو میکشه؟!؟!؟ پس چی شد...:23:

VAHID321
12-09-2009, 17:26
بعد از این که از کامیون پیاده میشی وپیش دختره میری تو یکی ار اون اتاقاست-تو قبرستون(قبرستان:31:)هم تو یکی از اتاق مانند هایی که تو هر کدوم یه قبر هست یکی هم تو اونجاست فقط باید یه کم بگردی:20:

kurosh08
22-09-2009, 16:55
ما که آخر این بازی رو نرفتیم!!!!
توی ویندوز 7 هم مشکل صدا پابرجا هستش!
الان دارم ولفاشتاین رو بازی می کنم، این بازی رو تموم کردم دیگه میخوام سایلنت هیل رو هرجور شده تموم کنم. حتی بدون صدا!!!!!!!!!!
در صمن کسی از نسخه جدید خبری داره؟

DJ POLESTAR
22-09-2009, 22:34
ما که آخر این بازی رو نرفتیم!!!!
توی ویندوز 7 هم مشکل صدا پابرجا هستش!
الان دارم ولفاشتاین رو بازی می کنم، این بازی رو تموم کردم دیگه میخوام سایلنت هیل رو هرجور شده تموم کنم. حتی بدون صدا!!!!!!!!!!
در صمن کسی از نسخه جدید خبری داره؟
این مشکل صدا قبلا در صفحات قبلی چندین بار توضیح داده شده-نسخه جدید سایلنت هیل هم اسمش دقیق یادم نیست ولی برای روی کنسول ها میاد:41:

nois3
23-09-2009, 16:00
سلام
اقا من شنیدم پچ (patch) صدا برای xp داره! نمیدونم راسته یا نه؟

kurosh08
25-09-2009, 15:36
اگه داشته باشه که خیلی خوبه

sos2009
26-09-2009, 15:30
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما و دوستان عزيزتان.
لطفا مي شود سيو بعد از معماي ساعت را به من بدهيد؟
با تشكر

alissh
05-10-2009, 16:08
سلام دوستان.
من اول بازی گیر کردم وقتی رمز در اتاق پسر بچه رو میزنم در که باز میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه همونجا قفل میشه چیکار کنم ؟ یعنی به نظرتون بازی خرابه؟:9::9:

monaj
12-10-2009, 08:57
این بازی چرا اینقدر مشکل داره. تو مرحله ای که یک چاقو رو از وسط آینه میکشی بیرون و یه پرستار بهت حمله میکنه، من هر کاری می کنم با چاقو ضربه نمیزنه. فقط همینطوری تو دستش میگیره. دکمه های attack رو از موس به کیبورد هم تغییر دادم. ولی باز هم جواب نداد.

DJ POLESTAR
12-10-2009, 09:59
سلام دوستان.
من اول بازی گیر کردم وقتی رمز در اتاق پسر بچه رو میزنم در که باز میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه همونجا قفل میشه چیکار کنم ؟ یعنی به نظرتون بازی خرابه؟:9::9:
آره بازیه شما مشکل داره! شما بازی رو آنیستال کن بعد نصب کن به احتمال زیاد حل بشه و اگه حل نشد DVD مشکل داره.

این بازی چرا اینقدر مشکل داره. تو مرحله ای که یک چاقو رو از وسط آینه میکشی بیرون و یه پرستار بهت حمله میکنه، من هر کاری می کنم با چاقو ضربه نمیزنه. فقط همینطوری تو دستش میگیره. دکمه های attack رو از موس به کیبورد هم تغییر دادم. ولی باز هم جواب نداد.
این بازی مشکل نداره, شما باید هنگام حمله با چاقو یا اسلحه یا هر چیز دیگه ای از کیبرد دیکمه Shift رو بزنی با با چپ کلیک موس دخلشو بیاری و بعد بازم از طریق Shift از حالت حمله در بیای!

monaj
12-10-2009, 11:09
با تشکر. پس یعنی چه بخوام از راست کلیک یا چپ کلیک برای ضربه استفاده کنم قبلش shift رو بزنم؟ عجب سوتی دادم!
فقط یه سؤال دیگه. راهی نیست که در حالت دیفالت بجای اینکه موقع حرکت بدوه، راه بره و برای دویدن از یه کلید استفاده کرد (مثل نسخه های قبلی بازی)

ghahremanimehdi
12-10-2009, 11:19
من پارسال بهمن ماه این بازی رو کردم . واقعا بینظیره.

DJ POLESTAR
12-10-2009, 13:20
با تشکر. پس یعنی چه بخوام از راست کلیک یا چپ کلیک برای ضربه استفاده کنم قبلش shift رو بزنم؟ عجب سوتی دادم!
فقط یه سؤال دیگه. راهی نیست که در حالت دیفالت بجای اینکه موقع حرکت بدوه، راه بره و برای دویدن از یه کلید استفاده کرد (مثل نسخه های قبلی بازی)
آره باید قبلش Shift رو بزنی.
در مورد سوال دوم هم دقیقا یادم نیست چنین امکانی داشت یا نه اصلا من تا حالا استفاده نکرده بود که موقع حرکت با یه کلید بدوه ولی فکر نکنم چنین امکانی داشته باشه, شما از تنظیمات Option Control یه دستکاری بکن ببین داره یا نه.

من پارسال بهمن ماه این بازی رو بازی کردم. واقعا بینظیره

بله واقعا بینظیره, وقتی میشینی بازی میکنی انگار داری فیلم سینمایی تماشا میکنی (البته اگه تنظیماتش رو رو High بزاری) بعضی از صحناتش هم واقعا دلهره آور بودش که خوره من همین صحناتش بود!

sh940
21-10-2009, 16:35
من هنوز نتونستم مشکل صدای بازی رو حل کنم . هم روی XP و هم VISTA امتحان کردم .خواهش می کنم یکی بهم بگه چکار کنم .یه خاطر این مشکل مدتی که بازی رو رها کردم . کمک کنید لطفا

DJ POLESTAR
21-10-2009, 17:33
من هنوز نتونستم مشکل صدای بازی رو حل کنم . هم روی XP و هم VISTA امتحان کردم .خواهش می کنم یکی بهم بگه چکار کنم .یه خاطر این مشکل مدتی که بازی رو رها کردم . کمک کنید لطفا
به احتمال زیاد این روش فقط در XP جواب بده چون تا حالا رو Vista امتحان نکردم!

به روش زیر عمل کن
بروی My Computer راست کلیک کن و کزینه Propertise را انتخاب کن.
در پنجره باز شده به تب Hardware برو و بعد روی Device Manager کلیک کن
پس از باز شدن Device Manager بروی Sound,Video and games controllers کلیک کن تا زیر شاخه آن باز شود.
سپس بروِ Unimodem half-daplex device راست کلیک کرده و Disable را Enable کنید.

cyrus_ln
22-10-2009, 13:09
پایانش چقدر مسخره بود!!!!!!!!
یه سفینه اومد الکس و ال رو برد :|
جایی هست که بشه بقیه پایانهاش رو دید؟

pedram_sad
22-10-2009, 13:12
پایانش چقدر مسخره بود!!!!!!!!
یه سفینه اومد الکس و ال رو برد :|
جایی هست که بشه بقیه پایانهاش رو دید؟
شما کدوم پایانش رو رفتید ؟ :18:

cyrus_ln
22-10-2009, 13:25
شما کدوم پایانش رو رفتید ؟ :18:

نمیدونم
خیلی مسخره بود
یه سفینه اومد این دوتا رو کشید بالا!
نکنه اصن چنین پایانی نداره؟
یه بار دیگه میرم ببینم همینه باز!!!

DJ POLESTAR
22-10-2009, 13:37
نمیدونم
خیلی مسخره بود
یه سفینه اومد این دوتا رو کشید بالا!
نکنه اصن چنین پایانی نداره؟
یه بار دیگه میرم ببینم همینه باز!!!
این بازی اگه درست یادم باشه 5تا پایان متفاوت داره!
یعنی بستگی به بازیباز داره که چجوری به پایان برسونتش!
اگه چند صفحه قبل برید توضیح کامل در این مورد داده شده.

cyrus_ln
22-10-2009, 13:44

آره
میدونم
ولی این پایانش خیلی مسخره بود
UFO Ending: Don't kill Alex's mother, don't forgive Alex's father, save Wheeler.

اینم فیلمش(با گوشیم فیلم گرفتم کیفیتش پایینه)

pedram_sad
22-10-2009, 13:45
تایید میشه
اما ایشون فکرکنم عجیب ترینش رو رفتن :31:
چون پایان هایی که من تجربه کردم فوقالعاده دراماتیک بود

pedram_sad
22-10-2009, 13:50
آره
میدونم
ولی این پایانش خیلی مسخره بود

اینم فیلمش(با گوشیم فیلم گرفتم کیفیتش پایینه)

دانلود کردم و دیدم
اول ممنون بابت فیلم که باعث شدی دوباره از اول برای این ending نرم بازی رو :10:
و این که اگه یادت باشه تو تمام نسخه های قبلی این بازی یک ending مربوط به UFO بوده
که از Silent hill 1 تو سال 1999 شروع شد و حتی شمار دوم اون هم بوده
که خوب این یکی نصیب شما شد :31:

cyrus_ln
22-10-2009, 13:59
دانلود کردم و دیدم
اول ممنون بابت فیلم که باعث شدی دوباره از اول برای این ending نرم بازی رو :10:
و این که اگه یادت باشه تو تمام نسخه های قبلی این بازی یک ending مربوط به UFO بوده
که از Silent hill 1 تو سال 1999 شروع شد و حتی شمار دوم اون هم بوده
که خوب این یکی نصیب شما شد :31:

خواهش می کنم قابلی نداشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه 3 و 4 رو بازی کردم ولی تا آخر نرفتم هیچکدومو :31: که البته به زودی همش رو بازی میکنم
ولی خب همون بدترین پایان نصیبم شد که خیلیم بی ربط بود به بازی و یه جورایی حرصم درومد :دي

sh940
28-10-2009, 13:32
برای صدای بازی این روشی که گفتید چند جای دیگه هم خونده بودم ولی همچین گزینه ای توی DEVICE MANAGER نیست .

mehdy.z
28-10-2009, 14:53
برای صدای بازی این روشی که گفتید چند جای دیگه هم خونده بودم ولی همچین گزینه ای توی DEVICE MANAGER نیست .
یک راه حل تقریبا کلی:

تقریبا راه حل دیگه ای وجود نداره!!

zizoa
03-11-2009, 21:26
براي حل مشكل صداي بازي silent hill coming home جايي كه بازي نصب شده وارد شده
وارد پوشه silent hill
silent hil lcoming home
vcredist
و اين فايل را نصب كنيد vcredist_x86

bayern
13-11-2009, 14:18
برای من صداش تو XP مشکل داشت ...ولی موقعی که ویندوز 7 رو نصب کردم دیگه هیچ مشکلی نداره...

VAHID321
18-11-2009, 13:11
من رمز این بازی رو شدیدا" احتیاج دارم :20:اگه کسی داره بزاره - ممنون:11:

bayern
19-11-2009, 23:24
من رمز این بازی رو شدیدا" احتیاج دارم :20:اگه کسی داره بزاره - ممنون:11:

سلام

منظورت از رمز بازی چیه؟؟؟

VAHID321
20-11-2009, 12:08
منظورم اینکه رمزی هست برای اینکه خون بی نهایت داشته باشی یا ابزار یا اسلحه های مختلف رو بهت بده:20:

DJ POLESTAR
20-11-2009, 12:46
منظورم اینکه رمزی هست برای اینکه خون بی نهایت داشته باشی یا ابزار یا اسلحه های مختلف رو بهت بده:20:
رمز نیست ولی ترینر هست!
با یه سرچ ساده تو گوگل میتونی زودی پیداش کنی!

VAHID321
20-11-2009, 13:56
شاید باشه هاااااا:31:

asanic
15-12-2009, 17:02
من هر 5 تا Ending رو رفتم و 5 تا لباس مختلف آزاد شد. ولی یدونه که همون young alex هستش هنوز قفله. تو نت که سرچیدم، یه راه حل نوشته بود که با زدن دکمه های مختلف رو گیم پد برای ایکس باکس اون لباس ازاد میشه.
حالا تو نسخه PC چجوری میشه آزادش کرد؟ اصلا امکانش هست؟

kurosh08
14-01-2010, 21:18
من رو لپ تاپ داداشم وصل کردم و مشکل صدا نداره (روی کامپیوترم مشکل صدا داشت)
خیلی خیلی باحاله. تازه اولشم.

kurosh08
19-01-2010, 11:32
با سلام
آقا من توی مرحله هتل گیر کردم.
یه دری هست که با کلید باز میهشه. من هرچی میگردم کلیدرو پیدا نمیکنم.
اینم عکسش:

pcali
19-01-2010, 12:47
با سلام
آقا من توی مرحله هتل گیر کردم.
یه دری هست که با کلید باز میهشه. من هرچی میگردم کلیدرو پیدا نمیکنم.
اینم عکسش:

شما باید اون کاری رو که زن تنها در هتل پشت اون در شکسته
ازتون میخواد انجام بدید تا کلید رو پیدا کنید شما ببین با اون زن صحبت کردی
یا نه اتاقی که اون زن داخلش هسته دقیقا رو بروی همین اتاق که شما ایستادی
اگر به قسمت سیو که روی دیوار هستش رو میگم نگاه کنی درست روبروی درب
یک در هستش که بالاش شکسته روش کلیک کن تا با زنه صحبت کنی

kurosh08
19-01-2010, 18:23
به خاطر راهنماییت دستت درد نکنه.
من همون اول با اون زن صحبت کردم ولی نمیدونم باید چیکار کنم!! بابا ما زبان انگلیسیمون خیلی خوب نیست که بفهمیم چی میگه.
اگه امکان داره شما بگین ما چطوری کلید رو پیدا کنیم.

Ar@m
19-01-2010, 23:31
سه تا کارت پستال رو باید براش پیدا کنی

kurosh08
20-01-2010, 16:12
سه تا کارت پستال رو باید براش پیدا کنی

مرسی... خیلی کمکم کردی:10:
2 تا رو پیدا کردم و الان دنبال سومی هستم.
خیلی خیلی گشتم. ولی نمی دونم چرا پیداش نمی کنم.:41:
الان توی قسمت وسایلم، 2 تا کارت پستال دارم و یه دونه ساعت مچی قدیمی.

kurosh08
24-01-2010, 15:28
یکی کمک کنه و بگه کارت پستال سومی کجاست.
کمک... کمک...

MSHOCK
24-01-2010, 20:04
یکی کمک کنه و بگه کارت پستال سومی کجاست.
کمک... کمک...
کارت پستالها:
1- داخل سرویس بهداشتی اتاق 404.
2- اتاق 403 داخل وان حمام.
3- اتاق 507 روی تخت کارت پستال بعدی.

kurosh08
24-01-2010, 23:53
..........................................

kurosh08
25-01-2010, 00:07
کارت پستالها:
1- داخل سرویس بهداشتی اتاق 404.
2- اتاق 403 داخل وان حمام.
3- اتاق 507 روی تخت کارت پستال بعدی.

آقا دستت درد نکنه. الان میرم امتحان میکنم.مرسسسسسسسسسسسسسسی
.
.
.
.
آقا اتاق 403 قفله!:19::19::19:
روی دیوار کنار در یه سوراخی هستش که میشه از توش وان حموم رو دید. حالا چطوری برم توی اتاق و از توی وان کارت رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونم خیلی مزاحم شدم و دارم اذیت میکنم شما رو. ولی...
کمک... کمک...

DJ POLESTAR
25-01-2010, 10:35
آقا دستت درد نکنه. الان میرم امتحان میکنم.مرسسسسسسسسسسسسسسی
.
.
.
.
آقا اتاق 403 قفله!:19::19::19:
روی دیوار کنار در یه سوراخی هستش که میشه از توش وان حموم رو دید. حالا چطوری برم توی اتاق و از توی وان کارت رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونم خیلی مزاحم شدم و دارم اذیت میکنم شما رو. ولی...
کمک... کمک...
رفیق، اون سوراخی که میشه از توش اون وان حموم رو دید، شما باید یه طبقه ی دیگه بالا برید و اونجا تو یکی از اتاق ها یه جایی هست که کفش ریخته با طبفه ی پایین که همون طبقه ی کارت پستال هستش، خمونجا باید بپری پایین و کارت رو برداری.

kurosh08
25-01-2010, 16:13
رفیق، اون سوراخی که میشه از توش اون وان حموم رو دید، شما باید یه طبقه ی دیگه بالا برید و اونجا تو یکی از اتاق ها یه جایی هست که کفش ریخته با طبفه ی پایین که همون طبقه ی کارت پستال هستش، خمونجا باید بپری پایین و کارت رو برداری.

دستت درد نکنه.:10:
طبق راهنمایی شما به طبقه بالا رفتم و به اون اتاق که کفش ریخته رفتم. ولی نمیشه پایین پرید!!!:41::41:
هر کاری می کنم و هر طرفی میرم و با هر سلاح و وسیله ای تست می کنم نمیشه پایین پرید. باید چطوری پایین بپرم؟؟؟؟ چیز خاصی باید همرام باشه؟؟؟؟
عکسی از اتاق و نقشه رو میزارم تا شاید بتونین کمکم کنین:

DJ POLESTAR
25-01-2010, 18:40
دستت درد نکنه.:10:
طبق راهنمایی شما به طبقه بالا رفتم و به اون اتاق که کفش ریخته رفتم. ولی نمیشه پایین پرید!!!:41::41:
هر کاری می کنم و هر طرفی میرم و با هر سلاح و وسیله ای تست می کنم نمیشه پایین پرید. باید چطوری پایین بپرم؟؟؟؟ چیز خاصی باید همرام باشه؟؟؟؟
عکسی از اتاق و نقشه رو میزارم تا شاید بتونین کمکم کنین:

آخ آخ آخ
شما هم به همون دردی که من دچار شده بودم دچار شدین!!!
این یه باگ نکبته!:41:
باید بازی رو از اول بری:18:
منم همین مشکل رو داشتم ولی از اول رفتم حل شد!
در مورد باگ هم مطمعنم، چون منم مثل همین پست شما تو این تایپیک پست دادم که دوستان راهنمایی کردن.
البته مرحله ی زیادی نیست از اول بری تو ایکی ثانیه میرسی به همونجا:20:

kurosh08
25-01-2010, 20:39
آخ آخ آخ
شما هم به همون دردی که من دچار شده بودم دچار شدین!!!
این یه باگ نکبته!:41:
باید بازی رو از اول بری:18:
منم همین مشکل رو داشتم ولی از اول رفتم حل شد!
در مورد باگ هم مطمعنم، چون منم مثل همین پست شما تو این تایپیک پست دادم که دوستان راهنمایی کردن.
البته مرحله ی زیادی نیست از اول بری تو ایکی ثانیه میرسی به همونجا:20:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
نه... :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
شوخی می کنی؟؟؟؟؟ :19:
بابا یعنی این یه باگه؟!!!!!!!!!!!! من یه عالمه مرحله رفتم، کی حوصله داره از اول بره.:19::19:
خدا....
یعنی چی؟؟؟؟
هی راهی نداره؟؟؟؟؟:18::18:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

DJ POLESTAR
25-01-2010, 22:12
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
نه... :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
شوخی می کنی؟؟؟؟؟ :19:
بابا یعنی این یه باگه؟!!!!!!!!!!!! من یه عالمه مرحله رفتم، کی حوصله داره از اول بره.:19::19:
خدا....
یعنی چی؟؟؟؟
هی راهی نداره؟؟؟؟؟:18::18:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
رفیق گفتم که من، چندان هم زیاد نرفتید جلو، حالا کجای مراحلش رو دیدی!
بنظرتون زیاد میاد اما چون فوت و فن مراحل از اول تا اون قسمت رو بلد شدید میتونم بگم تو 15دقیقه میتونی برسی به همینجا.

ArashNAM
25-01-2010, 22:21
واسه ps2 هم اومده؟؟؟؟

kurosh08
25-01-2010, 22:59
رفیق گفتم که من، چندان هم زیاد نرفتید جلو، حالا کجای مراحلش رو دیدی!
بنظرتون زیاد میاد اما چون فوت و فن مراحل از اول تا اون قسمت رو بلد شدید میتونم بگم تو 15دقیقه میتونی برسی به همینجا.

سلام دوست من
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسی!!!
موفق شدم!!
یه بکاپ از روی سیوم یه گوشی از هارد داشتم که دقیقاً از اول مرحله هتل بازی رو لود کرد. سر 5 دقیقه اونجا رو رد کردم و غول بازی رو کشتم و الان مرحله اداره پلیس هستم.
از همه ممنونم

DJ POLESTAR
26-01-2010, 11:55
واسه ps2 هم اومده؟؟؟؟
نه Home Coming واسه PS2 نیست ولی واس PS2 یه نسخه ی جدیدش اومده که فقط رو پلتفرمهای PS2 و Wii و اگه اشتباه نکنم PSP.

kurosh08
31-01-2010, 17:10
بازم سلام
ای بالا!!
این غول عروسکیه رو چطوری می کشن؟؟؟؟؟؟ همونی که وقتی عروسک رو به دکتر میدی و تبدیل به غول میشه.
خیلی سخته
وقتی پاهاشو با میله خرد میکنی روی زمین میشینه و بعدش وقتی جلوش میری و میزنیش بازم بلند میشه. ولی فکر کنم یه باگ باشه!!!
آخه یه بار وقتی روی زمین افتاد و رفتم پیشش کامپیوتر نشون داد که با کلیک راست و کلیک چپ میشه کشتش و منم این کارو کردم و بعدش غوله خیلی وحشی شد و روی سقف چسبید و متاسفانه منو کشت. ولی مشخص بود که درست پیش رفته بودم.
اما الان هرچی میزنمش و جلوش میرم هیچ اتفاقی نمیفته و کامپیوتر نمیگه که کلیک راست و چپ رو بزنین!!!!
یعنی بازم باگه؟؟؟؟؟؟

Ar@m
31-01-2010, 19:19
نمدونم باگه يا نه ولي كشتن اون طول ميكشه بايد زياد بزنيش

kurosh08
01-02-2010, 20:56
نمدونم باگه يا نه ولي كشتن اون طول ميكشه بايد زياد بزنيش

میشه یه مقداری توضیح بیشتری بدی
خیلی زدنش سخته.

Ar@m
01-02-2010, 23:55
مرحله ي اول زدن به پاهاشه كه بهتره از ميله استفاده كني و هروقت ميفته ميري بالاي سرش و ميله رو توي كمرش فرو ميكني.
مرحله ي بعد كه بقول خودت وحشي ميشه و ميره روي سقف بهتره از چاقو استفاده كني و بازم هروقت افتاد به سمتش بري و مثل قسمت اول بپري روش.
توي اين شماره بنظرم سختترين boss همين عروسكه بود

Dj_aghamajid
02-02-2010, 11:28
سلام دوستان
بازی من ارور میده:
ABORTING build [FINAL] v6.34 changelist: #662064 silent hill: Unable to open shader pak file for reading. [no game crash info]
من همه فایلاشو نصب کردم و از نظر سخت افزار هم مشکلی ندارم
اگه امکان داره منو راهنمایی کنید

kurosh08
02-02-2010, 15:27
مرحله ي اول زدن به پاهاشه كه بهتره از ميله استفاده كني و هروقت ميفته ميري بالاي سرش و ميله رو توي كمرش فرو ميكني.
مرحله ي بعد كه بقول خودت وحشي ميشه و ميره روي سقف بهتره از چاقو استفاده كني و بازم هروقت افتاد به سمتش بري و مثل قسمت اول بپري روش.
توي اين شماره بنظرم سختترين boss همين عروسكه بود

به خاطر راهنماییت دستت درد نکنه
میرم ببینم چی میشه

Dj_aghamajid
02-02-2010, 21:26
سلام دوستان
بازی من ارور میده:
ABORTING build [FINAL] v6.34 changelist: #662064 silent hill: Unable to open shader pak file for reading. [no game crash info]
من همه فایلاشو نصب کردم و از نظر سخت افزار هم مشکلی ندارم
اگه امکان داره منو راهنمایی کنید
کسی کرک یا راه حلی نداره ما از خماری بیایم بیرون؟

kurosh08
03-02-2010, 16:04
کسی کرک یا راه حلی نداره ما از خماری بیایم بیرون؟

به خاطر کرک فکر نکنم باشه.
برای یکی از دوستام چنین مشکلی داشت، رفت یه نسخه دیگه که برای یه شرکت دیگه بود رو خرید و درست شد.
شما هم یه نسخه دیگه تهیه کنین.

Dj_aghamajid
03-02-2010, 19:05
به خاطر کرک فکر نکنم باشه.
برای یکی از دوستام چنین مشکلی داشت، رفت یه نسخه دیگه که برای یه شرکت دیگه بود رو خرید و درست شد.
شما هم یه نسخه دیگه تهیه کنین.
باز صد رحمت به شما که بعد از چند روز بالاخره جواب منو دادید!:10:
آخه این نسخه رو جایه دیگه امتحان کردم درست کار کرده!:5:
نسخه من واسه Media Game یا شرکت داده پردازان مدیا بود
ماله شما چیه؟

kurosh08
04-02-2010, 17:34
باز صد رحمت به شما که بعد از چند روز بالاخره جواب منو دادید!:10:
آخه این نسخه رو جایه دیگه امتحان کردم درست کار کرده!:5:
نسخه من واسه Media Game یا شرکت داده پردازان مدیا بود
ماله شما چیه؟

واسه من نوشته:
Takinbazinama & Modern
نسخه Pardise Game هم امتحان کن

Dj_aghamajid
04-02-2010, 18:33
واسه من نوشته:
Takinbazinama & Modern
نسخه Pardise Game هم امتحان کن
دمت گرم داش ش ش ش!

bayern
04-04-2010, 10:07
سلام
اون قسمتی که با دختره میریم تو تونل زیر زمینی و با هم یه دستگیره رو میچرخونیم.تا در باز بشه بعد باید چیکار کرد
یه استخر هست که نمیشه رفت توش
فکر کنم باید ابش رو خالی کنیم
گسی میدونه باید چیکار کرد

bayern
06-04-2010, 16:53
سلام
اون قسمتی که با دختره میریم تو تونل زیر زمینی و با هم یه دستگیره رو میچرخونیم.تا در باز بشه بعد باید چیکار کرد
یه استخر هست که نمیشه رفت توش
فکر کنم باید ابش رو خالی کنیم
گسی میدونه باید چیکار کرد

سلام
کسی نبود بمن کمک کنه؟

Nico-SMY
04-05-2010, 17:28
سلام کسی می دونه این بازی حدودا چند ساعت طول میکشه؟

aminbritney
12-06-2010, 11:58
سلام.

من خریدار سایلنت هیل واسه ps3 هسم.کسی هس پی ام:46:

titanium_zarin
12-06-2010, 12:20
سلام
کسی نبود بمن کمک کنه؟

دوست من ....
اصلا اينجاش من يادم نمياد ...يه عكس بزار بينيم چيه ؟؟؟

bayern
13-06-2010, 08:03
دوست من ....
اصلا اينجاش من يادم نمياد ...يه عكس بزار بينيم چيه ؟؟؟

سلام
خیلی ممنون...اونجا رو ردش کردم

aminbritney
19-06-2010, 13:53
شنیدم اینم مثه اویل5 شکست خورده؟!

در هر حال من که دوست دارم 1بار بازیشو امتحان کنم.

دوستان میتونن کلیه آهنگای سری بازی های سایلنت رو از لینک زیر دانلود کنن.

Angel Of Darkness
23-07-2010, 04:01
سلام دوستان این قطعه موسیقی زیبایی هست
به اسم : Alex Theme
با اجرای خانوم : Mary Elizabeth
که موقعی که الکس داشت تو کامیون به طرف خونشون میرفت پخش کرد
برای من که خیلی خاطره انگیزه چون اونموقع من دقیقا سرباز بودم :13:و میرفتم میومدم 1 بارم با کامیون برگشتم خونه:27::31:
Artist: Mary Elizabeth McGlynn
Song: Alex Theme
Album: Silent Hill Homecoming Soundtrack
Year: 2008
Genre: Game
Duration: 00:04:57
Bitrate: 197000
Frequency: 44100
Downloads: 83
Format: Mp3 file
This mp3 file was found at: silenthillmemories.net
Filesize: 7.14 Mb

اینم موزک لایت ویدیویی اون آهنگ با پیانو فوقوالاده هست

اینم برای دوستانی که مشکل فیلتر دارن دانلود :

بریزین تو دانلود منیجرتون
14 مگ

اینم از Lyrics اون امیدوارم لذت ببرین :40:

It started long before me
I never saw it coming
My distance, the promise
A state of isolation
And in my darkest nightmare, things that I can't remember
The answer, is (???????)
This pain will last forever
My father, his duty, his orders
My brother, the promise, the breaking, rejection, deception
Reflection, conception, the missing, the torture
The madness, the sadness
Can this be...
Or is it?

My shadow cast before me, I walk inside your circle
Protect me, correct me
You got your orders soldier
Inside my head is (???????)
Sometimes I hear them coming
The power, believing
The hate I hate believing
What is this?
It can't be...
Who are you?
I know you
You wouldn't
Or would you?
Don't fight me, ignite me
My trigger, your finger
Your darkness, I know it
Come forward, I've seen it
I mean it...

Your power, is over
I've come to change the order
My training is perfect
I'm back...again
Your promise, is broken
I drank your sacred water
My mission
Is only:
I'm back

My father, his duty, his orders
My brother, the promise, the breaking, rejections, deception
Reflection, conception, the missing, the torture
The madness, the sadness
Can this be...

Your power, is over
I've come to change the order
My training is perfect
I'm back...again
Your promise, is broken
I drank your sacred water
My mission
Is only:
I'm back

I never saw it coming
I never saw it coming
I never saw it coming
I never saw it coming
You have your orders, soldier

اینم ترجمه خودم هست دیگه درست یا غلطشو به بزرگی خودتون ببخشید :
اون شروع کرد خیلی زودتر از من
من هیچوقت ندیدم اومدنشرو
فاصله من * وعده من
توضیح یک انزوا
و در تاریکترین کابوسهای من * چیزهایی هست که من نمیتونم به یاد بیارم
جواب هست !؟
این درد و رنج برای همیشه ادامه داره
پدر من * وظیفه اون * سفارشات اون
برادر من ، وعده ، شکستن ، رد ، فریب
بازتاب ، مفهوم ، از دست رفته ، شکنجه
دیوانگی ، اندوه
میتونه باشه ؟
یا هست؟
سایه من قبل از من بازی رو شروع کرد * من در دایره تو چرخیدم
از من مواظبت کن * درستم کن
تو به دستورات خودت عمل کن سرباز
تو سر من هست ؟
بعضی وقتا من میشنوم که اونا دارن میان
قدرترو باور دارم
نفرت * من نفرتو کینه رو باور دارم
این چیه ؟
اون نمیتونه باشه
تو کی هستی ؟
من میدونم تو......
تو نمیخوای
یا میخوای ؟
با من نجنگ * من آاتش نزن
ماشه من * انگشت تو
تاریکی تو * من میدونم اون چیه
بیا جلو * من میتونم ببینمش
من معنیشو میدونم
قدرت تو خیلی زیاده
من اومدم تا تغییرش بدم
حیله من کاملا درسته
من دوباره برمیگردم
قولهای تو شکسته
من آب مقدس تو رو سرمیکشم
ماموریت من
فقط هست :
برگشتن

پدر من * وظیفه اون * سفارشات اون
برادر من ، وعده ، شکستن ، رد ، فریب
بازتاب ، مفهوم ، از دست رفته ، شکنجه
دیوانگی ، اندوه
میتونه باشه ؟
قدرت تو خیلی زیاده
من اومدم تا تغییرش بدم
حیله من کاملا درسته
من دوباره برمیگردم
قولهای تو شکسته
من آب مقدس تو رو سرمیکشم
ماموریت من
فقط هست :
برگشتن

من هیچوقت ندیدم اومدنشرو
من هیچوقت ندیدم اومدنشرو
من هیچوقت ندیدم اومدنشرو
من هیچوقت ندیدم اومدنشرو
تو به دستورات خودت عمل کن سرباز

با آرزوی سلامتی برای همه سربازان { اجباریا } عزیز

kurosh08
28-07-2010, 20:56
از سایلنت هیل چه خبر؟؟؟
برای PC نسخه جدید کی میاد؟

pcali
29-07-2010, 06:53
از سایلنت هیل چه خبر؟؟؟
برای PC نسخه جدید کی میاد؟

دوست عزیز سری جدید این بازی فعلا فقط برای کنسولهای Xbox ,PS3 قراره ریلیز بشه
تاریخ انتشار هم TBA خورده در ضمن مگه دیونه هستن که نسخه PC بدن بیرون
شاید توی سال مالی 2011 این کمپانی این بازی روی گیشه بازی فروشها باشه.
ولی تا اون موقع من از انتظار میمیرم.

---
پست ادیت شد!
Sam Fisher 10

2lombe
04-08-2010, 11:45
من روز اولی که بازی رو گرفتم رییس اولو کشتم ولی برای بار دوم نمیوتونم ولی تا اونجایی که از بالا میفته می تونم ولی بقیش نمیوتم میشه کمک کنید؟

Maggy_P
04-08-2010, 21:44
چه خبره اینجا!؟
اینجا تاپیک بازیه
دعوای بین کنسول و پی سی رو لطفا توی تاپیک مطرح نکنید
کلی پست پاک شد

ممنون ;)

hassanmirabi
05-08-2010, 11:21
من روز اولی که بازی رو گرفتم رییس اولو کشتم ولی برای بار دوم نمیوتونم ولی تا اونجایی که از بالا میفته می تونم ولی بقیش نمیوتم میشه کمک کنید؟
منظورت از رييس اول كدومه؟ اسكارلت؟ همون عروسكه خاهر الكس؟
فكر كنم منظورت همونه چون بقيه غول ها كشتنشون آسونه.من از اين روش استفاده ميكنم.اين روش خودم كشفش كردم تا خالا تو هيچ walkthrough اي هم نديدم كسي از اين روش استفاده كنه.
من بازي رو رو ايكس باكس تموم كردم دكمه هاي ايكس باكس رو ميگم خودت معادلشون رو واسه pc پيدا كن

اول كه اسكارلت رو پاهاش وايساده فقط بايد با تير به باهاش بزني و موقعي كه آماده ميشه كه حمله كنه (معمولا با دستش يه چك افسري ميخوابونه تو گوشت !!!!!!) با زدن دكمه قرمز (B) جا خالي بدي.بعد از اين كه پوست پاش كنده شد روي چهار دست و پاش راه ميره و ميره روي سقف.اين جا تو بايد فقط دور اتاق بچرخي تا زماني كه دكمه قرمز رو واسه جا خالي دادن نشون بده وقتي دكمه رو نشون داد فشارش بده الكس جا خالي ميده اونوقت سريع دكمه آبي رو بزن الكس ميله رو تو سرش فرو ميكنه.بعدش سريع دوباره جيم بزن و شروع كن دور اتاق چرخيدن.تا دوباره دكمه قرمز رو نشون بده.اين كارو سه بار تكرار كني كاره اسكارلت تمومه
نكته مهم اينه كه وقتي كه اسكارلت رو زمينه باهاش به هيچ وجه درگير نشي.
من با اين روش بدون اين كه هيچ ضربه اي ازش بخورم كشتمش و يه اچيومنت خوشگل 30 امتيازي هم گرفتم

2lombe
05-08-2010, 12:59
عروسک منظورم ببخشید حا؟؟

ببخشید یجای دیگری هست که قبل از اینکه به رییس عروسکی برسیم و قبل از ان که کلیدو برداریم که در اون جعبع را بازی کنیم 7یا8 nurse میرزن سرت باید چکار کنم که راحت کشته شن جون زیاد نیست به لطف شما.

دوستان کسی سیو مرحله ای که از چاه بیرون میام رو نداره به من بده ممنون میشم اگر کاری برای من بکیند البته برای xbox360

کد تقلب چطور؟

تو رو به خدا

Ar@m
06-08-2010, 09:25
ببخشید یجای دیگری هست که قبل از اینکه به رییس عروسکی برسیم و قبل از ان که کلیدو برداریم که در اون جعبع را بازی کنیم 7یا8 nurse میرزن سرت باید چکار کنم که راحت کشته شن جون زیاد نیست به لطف شما.
نخير راه ديگه اي نيست چراغ قوه رو خاموش كن خيلي آروم از بينشون رد شو

درضمن اگه سوالي داري كه جواب داده نشده يه 24 ساعت فرصت به كاربرا بده كه بيان اين تاپيك رو ببينن. شما هر ساعت يك سوال كردي نميشه انتظار جواب داشت به اين سرعت كه.
مرسي

2lombe
06-08-2010, 15:40
2 سوال دارم؟

1. رییس اخرش کیه ی ؟

2. اخرش این alix پسرش را پیدا می کتد؟

hassanmirabi
06-08-2010, 20:46
عروسک منظورم ببخشید حا؟؟

دوستان کسی سیو مرحله ای که از چاه بیرون میام رو نداره به من بده ممنون میشم اگر کاری برای من بکیند البته برای xbox360

کد تقلب چطور؟

تو رو به خدا
برادر اول اينكه طبق گفته ذوستمون راهي نيست فقط چراغ قوه رو خاموش كن و با چاقو به هشون خمله كن.كشتنشون با چاقو راحتتره.در ضمن تك تك با هاشون درگير شو.جا خالي دادن هم فراموش نشه

دوم اين كه نكن اين كارو... منظورم استفاده از سيو هاي ديگران رو ايكس باكسته.چون به مخضه اين كه به لايو وصل شي امكان شناسايي شدن و بن شدنت زياده.

سوم اين كه كد تقلب نداره فقط يه كد داره كه تو منوي اصلي ميزني و لباس دوران بچگيه الكس باز ميشه كه چندان بدرد بخور نيست

2 سوال دارم؟

1. رییس اخرش کیه ی ؟

2. اخرش این alix پسرش را پیدا می کتد؟
سوال اول جواب داده نميشه.خودت بازي رو تموم كن ببين.سوال دوم هم همينطور ولي فقط بهت بگم كه پسرش نيست و برادرشه الكس بيچاره يه نامزد داشت كه اونم سرنوشتشو ديدي چي شد.ازدواج نكرده

2lombe
08-08-2010, 18:27
من بازی را تمام کردم ولی هنوز موندم که این کیه::

mehdy.z
09-08-2010, 18:07
بعد میگن چرا قسم می خوری جواب بدین؟؟
دوست من بیخود نیست کسی جواب نمیده!!
خود من نسخه کامل این بازی با دوبله حرفه ای رو بازی کردم ولی در کل داستان بازی هیچ اشاره به این که این کیه و از کجا اومده نشد:18:
البته فیلمش رو هم دیدم اونجا هم معلوم نبود یارو کیه....شاید برمیگرده به نسخه های قبلی این بازی که من یکی لااقل انجام ندادم.:20:
در کل این رو بگم همچین داستان درست وحسابی نداشت و یه جورایی نامفهوم تموم شد!!

Ar@m
10-08-2010, 08:02
من بازی را تمام کردم ولی هنوز موندم که این کیه::

چيكار كنم من با تو چرا پست پشت سرهم ميدي آخه
چرا يه سرچ نميزني آخه
اين اسمشPyramid Head هستش و اصل وجودش برميگرده به شماره هاي قبلي بازي بخصوص شماره دوم

satrianism
20-08-2010, 15:30
سلام من اینجا گیر کردم که الکس دختره را میبینه که داره به دیوار اعلامیه میزنه بعد همیگه را بغل میکنند.objective:یه نفر را پیدا کن که اسلحه را تعمیر کنه/جاش توی خونه نیست حیاط قبرستون و شهر را جستجو کن تا اطلاعاتی ازش بدست بیاری/ توی این قسمت چیکار کنم .؟؟؟؟

Khan gholi
20-08-2010, 18:16
اگر اشتباه نکنم تو قبرستان اشغال جایی وسائل از کارافتاده هست شما از در پشتی که وارد شی طرف رو میبینی

satrianism
20-08-2010, 22:49
اگر اشتباه نکنم تو قبرستان اشغال جایی وسائل از کارافتاده هست شما از در پشتی که وارد شی طرف رو میبینی

منظورتون رو نمیفهمم. یه نفر داره تو قبرستون قبر میکنه فقط. بعد از این که اب زیر زمین را خالی کردی از در داخل زیرزمین وارد حاط پشتی شدیم و رفتم قبرستون .اونجاست که نمیدونم چیکار کنم

Khan gholi
21-08-2010, 02:36
اگر شما تو قبرستون اون دروازه که دو تا سنگ داره باز کردید و به خیابان River View RD دسترسی دارید به سمت محوطه ای که در نقشه مشخص نیست برید از پل سر پوشیده رد شید تا به محل وسائل اوراق برسید.اونجا پر اشغال هست که اگر برگردید در اصلیش رو پیدا میکنید

amaranth_silent
24-08-2010, 20:35
این بازی کد تقلب نداره ؟؟

Khan gholi
25-08-2010, 02:14
کد تقلب نداره فقط یک کد داره که میزنی یک لباس به شما میده.اگر منظورتون ترینر هست که میتونید از سایت Gamecopyworld.com دانلود کنید با توجه به ورژن بازیتون.

satrianism
26-08-2010, 21:00
کسی هست که داستان بازی را کامل فهمیده باشه؟ من تمومش کردم و لی نفهمیدم بعضی جا ها را مثلا:
مادر دختره با اون اسلحه تعمیر کنه چرا به الکس خیانت کردند . ؟
به این رو ز افتادن سایلنت هیل به خاطر غرق شدن جاشوا بود؟
پدر و مادر الکس چرا قربانی شدند؟
سفینه فضایی چی بود که اومد؟
ساعت 2:06 موقعی بود که جاشوا غرق شد و به خاطر همین شهر را مه گرفت؟
الکس فراموشی گرفته بود؟

Khan gholi
27-08-2010, 02:29
اینطور که من میدونم یعنی شما در طی بازی بی منطق رو پیش گرفتید.چون وقتی پای فضایی ها میاد تو بازی ساینت هیل یعنی هیچ انتخابتون منطقی نبوده برای همین پایان بی منطق رو میبینید
من تمام پایان های این بازی رو دیدم ولی همین ها رو یادمه
1-شما رو تبدیل میکنن به یک کله هرمی_2_تو یک بیمارستان روانی بیدار میشید در حالی باباتون و چند نفر دارن روتون کار میکنن و میگن هنوز حالت خوب نشده وباز شکنجه ات میدن_3و4_دو تا حالت فضایی که تو یکیش فرار میکنید و در حالت دیگه میگیرنتون_یک پایان دیگه داره که خیلی منو تحت تاثیر قرار داد یادم نمیاد
بر اساس این شما میتونید نتیجه گیری کنید

بروز افتادن ساینت هیل هم اگر اشتباه نکنم بدلیل اینکه قرار بوده هر چند وقت یکبار قراره خانواده یک از فرزنداشون رو قربانی کنه و که پدر الکس میخواسته الکس رو قربانی کنه تو کارش شکست میخوره وعلتش هم اینکه جاشوا توسط الکس غرق میشه و پدر ومادر الکس قربانی این کار میشن.اگر دقت کنید میبیند که تمام غول های بازی همون بچه های کشته شده افراد هستن که به این روز افتادن

در مورد اون قاضی و تفنگ فروش یادم نیست.

در مورد الکس اره فراموشی گرفتی چون الکس هیچوقت به ارتش نرفته بوده و اون لباس هم ماله پدرش بوده واینا رو همون موقع پدر به پیشت پیانو بسته شده بود بهش میگه

ولی خودم خیلی دوست دارم بدونم این کلی هرمی تو این بازی چه نقشی داشت؟چون تو داستان شماره 2 که کله هرمی همون شخصیت اصلی بازی بود ولی اینجا که رفتارش شبیه الکس قبل از فراموشی نبود.

انقدر دوست دارم این شمار جدیدش رو بازی کنم ولی از اونجایی که با دلفین افت فریم دارم و دکمه ها توش درست کار نمیکنن حال نمیکنم

morteza.m2n
27-08-2010, 06:03
سلام دوستان

من تازه بازی رو شروع کردم:20:

نصبت به نسخه های قبلی گیم پلیش بهتر شده:46:

s.w.a.t
27-08-2010, 08:58
سلام دوستان

من تازه بازی رو شروع کردم:20:

نصبت به نسخه های قبلی گیم پلیش بهتر شده:46:
بازی از هر نظر نسبت به نسخه های قبلیش پیشرفت داشته!

Khan gholi
27-08-2010, 18:37
از لحاظ داستانی پس رفت داشته.شما داستان شماره 2 رو که کاربر ar@m بخونید میبینید که این یکی هیچ چیزی در مقابلش نداره.هر چند من خودم داستان این بازی خیلی دوست داشتم

kurosh08
17-09-2010, 19:09
من خیلی از مراحلش رو رفته بودم. فکر کنم تقریباً آخراش بود.
خسته شدم ول کردم.
از سیو بازی بک آپ گرفته بودم. میخوام دوباره نصب کنم و اینار تا آخرش برم. خیلی کنجکاو شدم ببینم غول آخرش کیه.
همه نسخه های قبلی سایلنت هیل رو تا آخر رفته بودم.

Steps-Rap
17-09-2010, 20:37
سلام دوستان.نسخه پی سی این بازی الان اومده؟؟

بازیش قشنگه ؟؟؟

فیلمش که قشنگ بود...

Khan gholi
18-09-2010, 05:28
نسخه PC تقریبا الان دو سال اومده و بازیش هم جذاب هست

Angel Of Darkness
25-09-2010, 07:44
سلام دوستان.نسخه پی سی این بازی الان اومده؟؟

بازیش قشنگه ؟؟؟

فیلمش که قشنگ بود...

علاوه بر اینکه اومده یه 2 سالی هست

فارسیشم اومده تو همین فروشگاه پیسیورد میفروشدش

avator20002000
26-09-2010, 19:35
این جور بازیارو فقط با ترینر حال می ده بازی کنی وگرنه 2 تا دونه تیر که به درد نمی خوره!

MSHOCK
29-09-2010, 18:48
اصل هیجان این بازی همینه پسر، از نقاط ضعف دشمن باید استفاده کنی با همون مهمات قلیل.
سرعت عمل و چاقو بهترین سلاحه.
CoD که نیست بکشی بری جلو.

rezapazahr
13-10-2010, 20:20
سلام

تو یکی از مراحل یه ساعت هست که باید تنظیمش کرد ، با کمک راهنمای بازی متوجه شدم ساعتی که باید ست کرد 2:06 است ولی هرچه امتحان می کنم هیچ تاثیر نداره

ممنون میشم راهنمایی کنید.

یاعلی

Dark Soul
13-10-2010, 21:04
سلام
تو یکی از مراحل یه ساعت هست که باید تنظیمش کرد ، با کمک راهنمای بازی متوجه شدم ساعتی که باید ست کرد 2:06 است ولی هرچه امتحان می کنم هیچ تاثیر نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یاعلی
سلام
اگه دوستان هم مثل من یادشون نباشه و کسی نتونست بهت کمک کنه یک عکس بزار چون اکثرا خیلی وقت پیش تمومش کردند.

rezapazahr
14-10-2010, 12:34
سلام
اگه دوستان هم مثل من یادشون نباشه و کسی نتونست بهت کمک کنه یک عکس بزار چون اکثرا خیلی وقت پیش تمومش کردند.

ممنون میشم کسی راهنمایی کنه ساعت رو چند باید ست شه ( یجا خوندم 2:06 ، ست هم کردم جواب نداد)

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rezapazahr
16-10-2010, 22:01
ممنون میشم اگه کسی از دوستان که این بازی رو انجام داده ، تو این بخشی که من گیر کردم کمک کنه ...

باسپاس

Dark Soul
16-10-2010, 23:37
ممنون میشم اگه کسی از دوستان که این بازی رو انجام داده ، تو این بخشی که من گیر کردم کمک کنه ...
باسپاس

خب دوست من
من که چیزی یادم نیومد اما طی تحقیقات اینو پیدا کردم اما منظورشو دقیقا نفهمیدم در کل میگه که همون 2:06 هست و اگر کار نکرد پس یک باگه

GAME BUG ALERT 4): If "206" did not work for you then you most likely fell victim to one of Silent Hill Homecoming's many game bugs/glitches.
The solution for the clock may randomize if any other puzzle is solved before it.
Scroll back up to the beginning of this Otherworld Shepherd House section for the full details on this annoyance

k750s
26-10-2010, 17:11
سلام من سیو بعد از غول عروسکی رو میخواستم اگه کسی داره ممنون میشم زودتر بزاره

rezapazahr
26-10-2010, 19:18
خب دوست من
من که چیزی یادم نیومد اما طی تحقیقات اینو پیدا کردم اما منظورشو دقیقا نفهمیدم در کل میگه که همون 2:06 هست و اگر کار نکرد پس یک باگه

GAME BUG ALERT 4): If "206" did not work for you then you most likely fell victim to one of Silent Hill Homecoming's many game bugs/glitches.
The solution for the clock may randomize if any other puzzle is solved before it.
Scroll back up to the beginning of this Otherworld Shepherd House section for the full details on this annoyance

از بابت توضیحات ممنونم

کاملا بجا و دقیق بود

با از اول بازی کردن مرحله ، باگ بازی حل شد.

ممنون