ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ سامسونگ d780

yazdankhah
30-07-2008, 02:31
سلام
بعد از اومدن گوشي D780 سامسونگ به ايران جاي خالي کلوپ اون خالي بود.
اينجا کلوپي است براي تبادل اطلاعات در مورد اين گوشي.
با تشکر

yazdankhah
30-07-2008, 02:35
آخرين قيمت گوشي با گارانتي اصلي مايکروتل 299,000 تومان بود. من خودم دو هفته ايه که گرفتم و ازش بسيار راضي هستم.
مهمترين ويژگي اين گوشي دو سيم کارته بودنشه که واقعا کار با هر دو سيم کارت راحت و منظمه.

به نظر شما اين گوشي از چه جايگاهي برخورداره؟

shahramcat
30-07-2008, 02:48
سلام دوست عزیز

میشه در مورد این مدل که خودت هم داری یه توضیح به ما بدی مثلا در مورد صدا تو هندزفیری و نصب برنامهای جاوا و آیا تم روش نصب میشه یا نه ؟

ممنون

perjixen
30-07-2008, 09:55
اول از همه مبارکه............ با پست شهرام جان موافقم............!!!
اول هم نقات ضعفش رو از نظر خودت بگو..............!!!
البته ، روی این گوشی تم نصب نمیشه........... و فکر کنم یا اکولایزر نداره یا 5 تا اتوماتیک هست..............!!!
نصب جاواش ، هنوز کشف نشده.............دی.! هدفونش هم مثل همیشه عالیه ؛ بدون شک.........!!!

yazdankhah
31-07-2008, 00:21
گوشی D780 سامسونگ در رده گوشی های business قرار داره پس نباید انتظار خارق العاده ای از امکاناتش مانند دوربین, موزیک , صدای زنگ , ویبره و ... داشت.
همونطور که دوستان اطلاع دارند کسانی که مشغول کسب و کار هستند کمتر فرصت انجام کارهای تفریحی دارند پس بیشتر امکانات گوشی براشون مهمه و کارایی هایی که گوشی داره و در انجام امور تجاریشون کمک میکنه.
اولین حسن بزرگ این گوشی امکان استفاده همزمان از 2 سیم کارته که زحمت و خطر به همراه داشتن 2 گوشی رو کم میکنه.
حسن دیگه این گوشی شیک بودن و راحتی استفاده از اونه که برای یک شخص پر مشغله بسیار کارایی داره.
یعنی شما در یک زمان میتونید هم به اینترنت وصل بشید (با سیم کارت ایرانسل) هم تماس های اصلیتونو با سیم کارتی مثل 0912 و ... انجام بدید.

به نظر من اگر دوستی بدنبال صدای خوبه بهتره سراغ سونی اریکسون و رده واکمن با گوشی های بسیار متنوع و با امکانات موزیک بالا بره.
اگر دوستی به عکاسی و دوربین علاقمنده بهتره سراغ سری k سونی اریکسون و یا برخی مدلهای سامسونگ مثل G800 بره که دوربین هایی با قابلیت 5 مگا پیکسل رو دارند و از عکاسی و فیلم برداری لذت ببرند.
اگر به امکاناتی نظیر نصب برنامه و بازی علاقمند هستید به سراغ سری سیمبین نوکیا برید و از گستردگی و تنوع بازی ها و برنامه ها لذت ببرید.

خدمت دوستان باید عرض کنم به نظر من این گوشی در حد قیمت و کلاس خودش (حدود 300 هزار تومان) بی نظیره و کارایی هایی که برای استفاده تجاری داره در حد عالیه.

امیدوارم اگر دوستانی این گوشی رو دارند اطلاعات خودشونو بفرستند تا بتونیم یک بحث جذاب رو راه اندازی کنیم.

perjixen
31-07-2008, 10:42
یزدان خان ، بابت اطلاعات مرسی...................!!
همون طور که گفتی از این گوشی نباید انتظار داشت یه آدم 20 ساله رو راضی کنه........... چون کلاسش برای آدم خاصه.............!!!
ولی بالاخره ، هر گوشی نقاط ضعفی داره........... این گوشی توی فایل منیجر مشکلی نداره....... برای دیدن عکسها و فیلمها.........؟؟!!
و اینکه ، میگن دی880 ، برای کار با دو تا سیم کمی مشکل ایجاد میکنه........ و اذیت میکنه......... این گوشی باگی درباره کار با دوتا سیم نداره..........؟؟؟!!

hellbrain666
31-07-2008, 10:45
سلام
یه سوال :
چرا سامسونگ بن شده؟!!!!!

yazdankhah
31-07-2008, 23:49
دوست عزیز میدونم شما هم در مورد آیدی من اشتباه کردی اما آیدی من یزدان خواه هست و نه یزدان خان.

ببین دوست من در هیچ جا من اسمی از سن و سال به میون نیاوردم. فقط گفتم برای گروهی خاص که امور جاریشون موزیک و فیلم برداری و عکاسی و برنامه ریختن توی موبایل و ... نیست بلکه می خوان 2 سیم کارت با 2 امکانات مختلف داشته باشند مفیده. حالا این شخص جوون باشه یا مسن تفاوتی نداره.
بحث بر سر کاربرد گوشیه نه سن و سال کسانی که از این گوشی استفاده می کنند.

در مورد نحوه اداره سیم کارت و مشکلات احتمالی باید بگم که این گوشی بخوبی توانایی تمیز دادن امور جاری 2 سیم کارت رو داره و کاربر با خیال راحت میتونه از هر دو سیم کارت استفاده کنه.

perjixen
01-08-2008, 09:29
دوست عزیز میدونم شما هم در مورد آیدی من اشتباه کردی اما آیدی من یزدان خواه هست و نه یزدان خان.
ببین دوست من در هیچ جا من اسمی از سن و سال به میون نیاوردم. فقط گفتم برای گروهی خاص که امور جاریشون موزیک و فیلم برداری و عکاسی و برنامه ریختن توی موبایل و ... نیست بلکه می خوان 2 سیم کارت با 2 امکانات مختلف داشته باشند مفیده. حالا این شخص جوون باشه یا مسن تفاوتی نداره.
بحث بر سر کاربرد گوشیه نه سن و سال کسانی که از این گوشی استفاده می کنند.
در مورد نحوه اداره سیم کارت و مشکلات احتمالی باید بگم که این گوشی بخوبی توانایی تمیز دادن امور جاری 2 سیم کارت رو داره و کاربر با خیال راحت میتونه از هر دو سیم کارت استفاده کنه.
درباره اسم کاربری................:31::31:............:1 1::11::11:.........!!!
درباره سن و سال اینا هم .................. :11::11::11::11::11:..............!!!
پس از گوشی راضی هستی..............؟؟؟!!! شما با دی 880 کارکردی.............؟؟؟!! (میشه یه نیمچه نقد از گوشی بنویسی.............:11:).

osmaan
01-08-2008, 09:40
ولی خیلی شیک تر از D880 هست

yazdankhah
01-08-2008, 14:17
دوست عزیز

در مورد نقد این گوشی لطفا لینک زیر رو کلیک کن. این بررسی سایت GSM هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد D880 من شخصا با این گوشی کار نکردم اما Review هایی که خوندم مشخص شده این گوشی یک سری باگ های نرم افزاری داشته که شرکت سامسونگ در گوشی جدید خود D780 اون باگ ها رو اصلاح کرده.

در مجموع این گوشی به نظر من ارزش خریدن و استفاده رو داره چرا که شما خیلی بیشتر از اون پولی که میدید امکانات از این گوشی می گیرید. حداقل اینکه از حمل 2 گوشی که خطر گم کردن و سرقت و چشم زخم زدن مردم (: رو کم میکنه.

راستی اینجا دوستان دیگری هم این گوشی رو دارند و استفاده میکنند؟
با تشکر

osmaan
02-08-2008, 21:07
بابت لینک مرسی

dj134927
04-08-2008, 08:12
salam. merc ke haddagal ye bahs dar morde gushi 2 sim karte hastesh. man taze d880 gereftam. yek seri iradat dare, masal media playeresh kheyli zaife amma nabayad az hag gozasht, gushi khubiye, keyyfiyate doorbinesh kheyli khube, sedaye hands freesh aaliye, 2 simkarte budanesh terekunde.

yazdankhah
04-08-2008, 11:41
سلام خدمت دوستان بخصوص دوست بسیار عزیز dj134927 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در ابتدا باید بگم گوشی نو مبارک باشه.

بعد هم اگر لطف کنید و فارسی تایپ کنید خواندن مطالب برای دوستان دیگه راحتتر میشه و کلوپ جذابتری خواهیم داشت.

اتفاقا تقابل بسیار جالبی بین D880 و D780 هست و نقطه مشترک اونها که 2 سیم کارته بودنشونه.

اصولا این سری گوشی ها بیشتر برای اهالی کسب و کار طراحی و تولید میشن و دارای امکانات متنوعی نیستند و امکانات موجودشون هم به اندازه نیاز یک شخص کسب و کار هست و نه بیشتر.

سوالی که مطرح میشه و از همه دوستان خواهش میکنم در این بحث شرکت کنند اینه که اصولا سری گوشی های سامسونگ و بخصوص D780 چه شاخصه مهمی داره؟ البته بجز پذیرش 2 سیم کارت .

بطور مثال آیا صدای اسپیکر یا هندزفری شاخصه ؟ آیا دوربین خوبی داره؟ آیا منوی راحت و قابل دسترسی داره؟
آیا فایل ها رو راحت میشه مدیریت کرد؟ آیا میشه با همین امکانات موجود بعنوان یک گوشی کسب و کار از D780 استفاده کرد؟

با تشکر

perjixen
04-08-2008, 18:18
بطور مثال آیا صدای اسپیکر یا هندزفری شاخصه ؟ آیا دوربین خوبی داره؟ آیا منوی راحت و قابل دسترسی داره؟
آیا فایل ها رو راحت میشه مدیریت کرد؟ آیا میشه با همین امکانات موجود بعنوان یک گوشی کسب و کار از D780 استفاده کرد؟
صدای گوشی های سامسونگ که توی اسپیکر ، معمولی ولی با کیفیت هست............!!! توی هندزفری هم به نظرم مثل یه پلیر میمونه.............!!!
دوربین دی 880 ، هم دوربین 3.2 خوبی هست............ فوکوس داره ، ولی فلاش رو نمیدونم (شاید چراغ داشته باشه.......!!!).
منوی دی 880 رو میدونم ، کاربری ساده ی داره........ مثل بقیه گوشی های سامسونگ کارکردش سخت نیست...... مدیریت فایل هم باش معمولی هست......... علاوه بر اینکه فایلهای آفیس و اداری رو هم به راحتی پشتیانی میکنن............!!!
به نظرم ، هم تفاوت اصلی دی 780 و دی 880 توی دوربین شون هست.............!!! وگرنه از خیلی از جهات با هم برابرن........!!!

osmaan
04-08-2008, 19:39
یه اختلاف دیگه که دارن اینکه d780 در برابر ضربه مقاومه درصورتی که میشه گفت d880 مقاومت کمتری داره در نتیجه برای تجار مناسب تره

perjixen
04-08-2008, 20:40
یه اختلاف دیگه که دارن اینکه d780 در برابر ضربه مقاومه درصورتی که میشه گفت d880 مقاومت کمتری داره در نتیجه برای تجار مناسب تره
جدی...........؟؟؟!! برای چی......؟؟! دی880 که ضخامت بیشتری داره......... و780 کمی نازک نارنجی هست.........!!!
مگه ، تجار میخوان دعوا کنن که مقاومت براشون مهم باشه........:31::31:............!!!

yazdankhah
04-08-2008, 22:13
سلام دوستان

یک موضوع جالب امروز اتفاق افتاد که خواستم با شما هم در میون بزارم.

من سیم کارت 0912 رو سیم کارت اصلی و اول و تالیا 0932 رو سیم کارت دوم در گوشی D780 قرار دادم. امروز عصری ساعت 7 یکی به 0912 زنگ زد و صحبت کردم بعد چند دقیقه که قطع کردم خواستم به شخص دیگه ای زنگ بزنم اما برای سیم کارت 0912 زد Limited Service هر کاری کردم حتی چند بار روشن و خاموش کردم دیدم هیچ فرقی نمیکنه و همون پیغام رو زده.

سیم کارتمو تو گوشی Nokia E51 گذاشتم دیدم پیغام میده Sim Card registration fail که زنگ زدم به امور مشترکین و فرمودند سیم کارتت سوخته.

خلاصه اینکه گوشی سامسونگ اعلام نکرد که سیم کارت مشکل داره و گفت که سرویسش محدود شده درست مثل زمانی که با تالیا تو شبکه مترو هستم و هیچ انتن دهی نیست.

به نظرمن این میتونه یه مسئله مهم باشه به نظر شما چطور؟

yazdankhah
22-08-2008, 13:47
سلام دوستان
این طور که معلومه گوشی D780 سامسونگ نظر دوستان رو جلب نکرده که تمایلی به ادامه بحث این گوشی ندارند و مدتهاست هیچ پستی به کلوپ ارسال نشده.

بایستی بگم این گوشی یکی از راحت ترین گوشی های دو سیم کارته است که واقعا دارای نقاط قوت خیلی خوبی است و طبعا نقاط ضعف هم داره که اگه همه دوستانی که به نوعی این گوشی رو دارند و یا راجع به اون شنیدن نظراتشونو مطرح کنند میشه یه جمع بندی کلی در مورد این گوشی کرد.

کدوم یک از دوستان جدیدا این گوشی رو خریدند و یا ازش استفاده کردند و نظرشون چیه؟

perjixen
22-08-2008, 14:01
این طور که معلومه گوشی D780 سامسونگ نظر دوستان رو جلب نکرده که تمایلی به ادامه بحث این گوشی ندارند و مدتهاست هیچ پستی به کلوپ ارسال نشده.

نه ............... نه که نطر رو جلب نکرده باشه..............!!! ولی این گوشی یه کارایی خاص داره............. که خب برای همین آدمهای خاص هم سراغش میرن...............!!!!!!
و گویا ، فقط شما اینجا این گوشی رو داری..............!!!
خب میشه اگه ، مشکلات احتمالی که براتون پیش میاد رو اینجا ،بگید تا اطلاعات ما هم درباره این گوشی و مشکلاتش و محاسنش بالا بره............!!!

Ssarshar
22-08-2008, 14:12
جدی...........؟؟؟!! برای چی......؟؟! دی880 که ضخامت بیشتری داره......... و780 کمی نازک نارنجی هست.........!!!
مگه ، تجار میخوان دعوا کنن که مقاومت براشون مهم باشه........:31::31:............!!!

آره خب ممکنه تجار ها دعواشون بشه در این صورت D880 که با خاک یکسان میکنه شبیه شامی نخودچیه !

yazdankhah
23-08-2008, 00:21
سلام
بایستی بگم وقتی کمپانی یک گوشی میسازه و به بازار عرضه میکنه قشر خاصی یا شغل خاصی رو مد نظر نداره بلکه برای کارایی خاصی طراحی میکنه.
منظورم اینه که گوشی D780 فقط برای مقاصد تجاری نیست بلکه برای کسانی است که میخواند در آن واحد با 2 سیم کارت کار کنند.
حالا این شخص میتونه تاجر و یا هر شغلی داشته باشه.
مهم اینه که این گوشی میتونه 2 سیم کارت رو مدیریت کنه .

از نظر من این گوشی ضعف ها و نقاط قوتی داره که خود جای تامل دارند.

مثلا من هنوز نتونستم بفهمم وقتی یک sms دریافت میکنیم چطوری میشه بفهمیم این پیغام برای سیم کارت شماره 1 هست یا 2.

و یا وقتی شما یک miss call دارند نمیشه فهمید این برای کدوم یک از سیم کارت هاست.

در عوض نقطه عطف این گوشی برای اینه که میتونه 2 سیم کارت رو بطور همزمان داشت و از شر داشتن و حمل کردن 2 گوشی خلاص شد.

به همین دلیل هست که خود بخود کاربرد این گوشی بیشتر برای کسانی است که استفاده کاری از گوشی دارند و هیچ عملی جز زنگ زدن و جواب دادن با گوشی انجام نمیدند.

نصب برنامه با این گوشی محدودیت داره و شما هر فایل و هر برنامه ای رو نمیتونید نصب کنید.

موزیک پلیر این گوشی محدودیت های خاصی داره مثلا خود من هنوز نتونستم متوجه بشم چطور میشه یه play list درست کرد و به اون اسم بگذاریم.

دوربین این گوشی محدودیت داره و باهاش نمیشه خیلی کارها انجام داد .

خوشحال میشم دوستان دیگه اگه خودشون و یا اطرافیانشون اگر تجربه ای دارند اینجا در میون بزارند.
با تشکر

mohamad12
23-08-2008, 12:25
سلام دوست عزیز اگرهنگام دریافت missed calls یا Sms درکنار شماره عدد 1 یا 2 ذکر شده که نشان دهنده شماره سیم کارت است من گوشی d880 را جدیدا" گرفتم و به جز نصب جاوا گوشی خوبی است

yazdankhah
23-08-2008, 23:29
سلام
در ابتدا گوشی نو مبارک!
گوشی بسیار خوب و راحتیه.

راجع به جاوا باید بگم که من خودم چندین برنامه جاوا بخصوص ebook نصب کردم. اولا که می بایستی حتما فایل jar و jad رو با هم روی گوشی بریزید. بعد هم میتونید روی مموری و یا روی گوشی بریزید و نصب کنید هیچ تفاوتی نداره. در بعضی مواقع پیغام میده که فایل بزگتر از حد مجازه که خوب چاره ای نیست می بایستی از نصب برنامه صرف نظر کنید و اگر نصب بشه در قسمت java world میتونید برنامه نصب شده جاوا رو ببینید.

راستی شما این گوشی رو چند گرفتید؟ با گارانتی کجاست؟ از کجا گرفتید؟

artiness_60
26-08-2008, 10:00
سلام
ممنون از توضيحات خوب همه دوستان من چون تازه گوشي D780 رو خريدم اطلاعات كافي نداشتم از مطالب شما استفاده كردم . درسته كه اين گوشي با نوكيا و سوني اريكسون متفاوت هستش ولي به نظر من كار با اين گوشي خيلي راحت هستش و منو پيچيده و با مزه اي داره .در ضمن اگه كسي مي دونه به ما هم بگه چطور برنامه هاي جاوايي روي اين گوشي نصب مي شه يا اگه مي دونيد لينك دانلود برنامه و طريقه نصب اون رو توضيح بديد .در ضمن من گوشي رو 154000 تومان هفته پيش خريدم .

Ali_BlueBoy
27-08-2008, 02:13
:31:
سلام
ممنون از توضيحات خوب همه دوستان من چون تازه گوشي D780 رو خريدم اطلاعات كافي نداشتم از مطالب شما استفاده كردم . درسته كه اين گوشي با نوكيا و سوني اريكسون متفاوت هستش ولي به نظر من كار با اين گوشي خيلي راحت هستش و منو پيچيده و با مزه اي داره .در ضمن اگه كسي مي دونه به ما هم بگه چطور برنامه هاي جاوايي روي اين گوشي نصب مي شه يا اگه مي دونيد لينك دانلود برنامه و طريقه نصب اون رو توضيح بديد .در ضمن من گوشي رو 154000 تومان هفته پيش خريدم .

چند خریدی ؟!:18::18:

فکر کنم خیلی ارزون خریدی......!!!:دی

تا اون جائیکه من می دونم این گوشی بالای 240 تومن بود:13:

artiness_60
27-08-2008, 06:55
واي شرمنده اشتباه نوشتم منظورم 254000 تومان بود اشتباه تايپي بوده

Ali_BlueBoy
27-08-2008, 15:17
به هر حال مبارکت باشه..........

artiness_60
28-08-2008, 07:45
ممنون قابل شما رو نداره
راستي من چند تا برنامه و بازي كم حجم پيدا كردم كه روي D780 نصب بشه ولي ديكشنري پيدا نكردم يعني هست ولي حجمش زياده كسي ديكشنري كم حجم جاوا نداره ؟

behzadn
15-09-2008, 22:35
سلام ببخشید میشه بگید این گوشی قفل صفحه کلید با پسورد داره یا نه ؟ خیلی واسم مهمه متاسفانه تو هیچ سایتی این قسمت رو که مهمترین قسمت امنیتی است رو توضیح نداره

S@nti@go_s&k
16-09-2008, 01:02
سلام ...............
شما توی قسمت setting___security برو ببین privacy داره اگه داره حله .

Ali_BlueBoy
16-09-2008, 02:26
سلام ببخشید میشه بگید این گوشی قفل صفحه کلید با پسورد داره یا نه ؟ خیلی واسم مهمه متاسفانه تو هیچ سایتی این قسمت رو که مهمترین قسمت امنیتی است رو توضیح نداره

روی گوشی های سامسونگ میشه پسورد گذاشت ولی نه روی صفحه کلیدش ولی میشه روی بقیه قسمت ها این کار
انجام داد مثل گالری مسیج ها و...یعنی این که میشه وارد منو شد ولی دیگه کاری نمیشه کرد

سلام ...............
شما توی قسمت setting___security برو ببین privacy داره اگه داره حله .

فکر کنم ایشون این گوشی رو نداشته باشند و در نتیجه کارش به اون جا ها نمیرسه

behzadn
16-09-2008, 04:37
روی گوشی های سامسونگ میشه پسورد گذاشت ولی نه روی صفحه کلیدش ولی میشه روی بقیه قسمت ها این کار
انجام داد مثل گالری مسیج ها و...یعنی این که میشه وارد منو شد ولی دیگه کاری نمیشه کرد

فکر کنم ایشون این گوشی رو نداشته باشند و در نتیجه کارش به اون جا ها نمیرسه

خب اینکه به نظرم زیاد خوب نباشه ....من دو چیز واسم خیلی مهمه اول اینکه نشه با گوشی بدون اجازه تماس گرفت و دوم اینکه اس ام اس های دریافتی رو بدون اجازه نشه خوند دقیقا مثل گوشیهای نوکیا این امکان رو داره؟:20:

درسته دوست عزیز :19: من این گوشی رو ندارم

osmaan
16-09-2008, 09:48

یعنی تو مدل های کندی بار هم نمیشه مثل نوکیا پسورد گذاشت؟

behzadn
16-09-2008, 10:12
حالا چی شد میشه یا نه ؟ در ضمن قیمتش حدودای 225 باید باشه درسته ؟ از فایلهای jar هم پشتیبانی نمیکنه حتما باید jad باشه ‍؟ راهی نیست که فایل های jar رو که بلوتوث میشه با همین گوشی نصب کرد؟

admiral_cavandish
29-09-2008, 13:44
من در درجه اول این سه مدل رو قاطی کردم در آرنا دات کام هم D780 دوبار با دو قیافه گذاشته شده کی یکیش تاشو و دیگری ساده و یکپارچه و البته در مورد تاشو کنسل هم خورده اما چرا دو گوشی متفاوت با یکنام اومدن و اگه یکیش کنسل شده چرا حذفش نمیکنن؟
2) منظور شما هم از D780 همون ساده یکپارچه هستش دیگه؟ چه رنگهایی ازش اومده؟ من رنگ زردش رو در همون سایتی که گفتم دیدم آیا اینجا هم اومده؟
3) چه تفاوتهایی با D880 داره؟ میشه یک مقایسه اجمالی کنید؟
4) در مورد تم گذاری یعنی چه تمی با چه پسوندی و از کجا باید گیر آورد؟آیا D880 هم همینطوره؟ قیمتهاشونم بگین.

sayrex
30-09-2008, 14:04
3) چه تفاوتهایی با D880 داره؟ میشه یک مقایسه اجمالی کنید؟فکر کنم بزرگترین تفاوتش در دوربین 3.2 880 و 2 مگاپیکسل 780 باشه
و البته شکل ظاهری گوشی که 880 کشویی هست . 780 ساده

Ali_BlueBoy
30-09-2008, 16:26
دی 780 فرمش کلاسیکه(ساده) نه تاشو....!!!!

استبداد
22-10-2008, 14:53
سلام
بروبچ میشه با این گوشی هم زمان از دو سیمکارت به صورت دو طرفه استفاده کرد؟
قیمت آخر d780 , d880 چند؟

ravani_13
18-12-2008, 22:50
سلام

اقا ما واسه یکی از اشنایان یه d 780 گرفتیم و تا سیم کارت رو میزاریم و روشن میکنیم بالا نمیاد و از ما sim lock میخواد .

باید چه کدی بزنیم .

لطفا یکم زود جواب بدین که خفن مهمه .

مرسی

gigili1567
22-12-2008, 11:11
سلام
بروبچ میشه با این گوشی هم زمان از دو سیمکارت به صورت دو طرفه استفاده کرد؟
قیمت آخر d780 , d880 چند؟

من دیروز خریدم 230 گارانتی مایکروتل

perjixen
01-02-2009, 09:45
خوب نش قبر کردم ...... که بالاخره یکی بیاد مشکلات این گوشی رو بم بگه.......!!

من آخر از سیستم استفاده همزمان از دو سیم کارت چیزی نفهمیدم..... یه مشت هم سوال دارم... یکی بیاد که بپرسم.....!!!

shahabking22
10-02-2009, 19:56
خوب نش قبر کردم ...... که بالاخره یکی بیاد مشکلات این گوشی رو بم بگه.......!!

من آخر از سیستم استفاده همزمان از دو سیم کارت چیزی نفهمیدم..... یه مشت هم سوال دارم... یکی بیاد که بپرسم.....!!!

من مرداد ماه اين گوشي رو خريدم و تا الان بدون كوچكترين مشكلي دارم ازش استفاده ميكنم . در مورد دو سيم كارته بودن كه مزيت فوق العادش براي من بوده بايد بگم كه اصلا يادم ميره دو سيم كارت تو گوشيم دارم و استفاده از دوسيم كارت براحتي انجام ميشه و هيچگونه مشكلي نداره . دوربينش رو با نوكيا ان 70 قبليم كه مقايسه ميكنم داراي كيفيت بسيار بالاتري در گرفتن عكسه و عكسها وضوح و شفافيت بسيار چشمگيري دارند . من موقع خريد يه رم 2 گيگ هم براش گرفتم كه دهها آلبوم ام پي تري توش ريختم و وقتي تو مسافرتم گوش ميدم .
به هر حال گوشيه بينظيريه و البته مخاطب خاص داره .
راستي در مورد نصب بازي و غيره اينكار براحتي با برنامه جاد ميكر كه رايگان و بسيار هم كم حجمه قابل انجامه به طوريكه يه فايل جاد در كنار جاد ميسازه و اگر هر دو را با هم در گوشي بريزيد برنامه خيلي راحت نصب ميشه

perjixen
11-02-2009, 09:48
شهاب جان باز خوبه شما اومدی جواب بدی.....!!!

ببینم ، وقتی اس ام اس یا زنگ میخوره گوشی ..... نوشته یی چیزی میزنه که از کدوم خط اومده......؟!؟!
(این برام خیلی مهمه.).

درباره پلیر گوشی ..... فقط play list میخونه دیگه ...... با اون مشکلی نداری......!؟؟!؟!

کیبورد گوشی برای تایپ چطوره....!؟؟! اذیت نمیکنه....؟!؟!

مصرف باطریش چطوره...؟!؟ چون بالاخره دو تا سیم کارت داره .... باید دو روز رو توی حالت استفاده سنگین رو بده دیگه ...... درسته....!؟؟!

دسته گلت مرسی ..... ;-)

mkhavari2000
25-02-2009, 23:48
سلام
من امروز رفتم و این گوشی رو خریدم جالب اینجاست که توی تمام علادین با گارانتی مایکروتل اصلی رو میفروختند 245000 تومن اما رفتم فروشگاه شماره 1 مایکروتل توی خیابون جمهوری و با گارانتی اصلی و کلی احترام بهم دادند 209000 تومن ببینید چه بخور بخوری توی این علادین پرجیکسن عزیز من هنوز فرصت نکردم دل و روده این گوشی رو بریزم بیرون اما تمام تماسها و اس ام اس ها نشون داده میشه که از کدوم خط هست حتا نکته جالب اینجاست که این گوشی از 2 تا برد آنتن استفاده میکنه یعنی وقتی یک خط مشغول صحبت هست خط دیگه هم آنتن مجزا میده و زنگ میخوره برخلاف انواع چینی که در زمان مکالمه یک خط اون یکی میره توی کما یه چیز خیلی جالب این گوشی قابلیت گرفتن عکس های پانوراما هست که عزیزانی که آشنایی دارند میدونند چه لذتی داره و باز هم حسن دیگه اش اینه که خز نیست و دست عمله بنا های توی کوچه نیست خدایی فیگور و کلاسش رو من با n95 عوض نمیکنم

mkhavari2000
26-02-2009, 01:18
این گوشی روی تمام منوها و اس ام اس ها و آرشیو فایل پسورد میزاره و اجازه دسترسی رو به افرا غریبه هم نمیده

perjixen
26-02-2009, 10:29
دوست عزیز مرسی.....!!

ولی هنوز نمیدونم اینو بخرم یا نه......!!! :-(

mkhavari2000
26-02-2009, 19:35
این گوشی قابلیت پخش فیلم به جای تصویر تماس گیرنده رو داره دسترسی به هر دو تا سیم کارت خیلی خیلی راحته فقط با یک دکمه که سمت چپ گوشی هست موزیک پلیرش به پای n91 نوکیا نمیرسه قبل از این n91 داشتم اما همسرم p1i sony ericsson داره و از لحاظ پخش موزیک با هم در یک سطح هستند فکر میکنم قابلیت پخش موزیک توسط پلی لیست یکی از مزایایش باشه چون رحت میشه آرشیو بندیش کرد برنامه های جاوا هم به راحتی روش نصب میشه فقط ایرادش نصب نشدن دیکشنری و نقشه تهران هست اگر کسی میتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم

mkhavari2000
26-02-2009, 19:40
دوست عزیز مرسی.....!!

ولی هنوز نمیدونم اینو بخرم یا نه......!!! :-(

الان گوشیت چی هست؟
من به لحاظ شغلم مجبورم دو تا خط داشته باشم یه هفته گوشی چینی دستم گرفتم بیچاره ام کرد کوبوندمش به دیوار مفتش گرونه اما از دیروز به معجزه سامسونگ پی بردم که عجب برندیه آنتن دهیش فوق فوق فوق العاده است ممکنه باور نکنی اما امروز توی نقطه کوری که خیلی گوشیها رو امتحان کرده بودم و آنتن نمیدادند زنگ خورد و صحبت کردم

perjixen
26-02-2009, 19:57
من الان یه یو 700 دارم و بی 300 ......!!

در اینکه گوشیه خوبیه شکی نیست ..... و بنظرم از دی 880 هم بهتره...... ولی من یه گوشی دیگه که موزیک فون هستش رو مدنظر دارم ..... این رو به خاطر دوسیم کارته بودنش میخوام ..... e8 موتو رو به خاطر زیبایی و پخش موزیک و جک 3.5 ......!!

الان دو هفته س که بین این دو انتخاب دارم جون میکنم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آپدیت :
میشه درباره باطریش .... هم توضیح بدید.....؟!؟!؟ با یه مصرف معمولی چقدر دوام میاره....؟!؟!

تا جایی که متوجه شدم ... کار کرده دو سیم کارتش فوق العادس ..... درسته....؟!؟! پس توی این زمینه مشکلی نیست.
بریم سراغ امکانات جانبی گوشی ...... :

به نظرت بدنه گوشی چطوره...؟!؟! پلاستیکه دیگه....؟!؟! استحکام داره......!؟!؟
سرعت انجام دستور عملهای گوشی رو چطور ارزیابی میکنی......؟!؟!
ضعف پلیرش رو میدونم ( همون خوندن لیست ..... به نظرم ضعفه ) ؛ در قسمت گالری عکس و فیلم مشکلی نداره.......؟!؟!

مرسی. ;-)

mkhavari2000
27-02-2009, 20:08
من الان یه یو 700 دارم و بی 300 ......!!

در اینکه گوشیه خوبیه شکی نیست ..... و بنظرم از دی 880 هم بهتره...... ولی من یه گوشی دیگه که موزیک فون هستش رو مدنظر دارم ..... این رو به خاطر دوسیم کارته بودنش میخوام ..... E8 موتو رو به خاطر زیبایی و پخش موزیک و جک 3.5 ......!!

الان دو هفته س که بین این دو انتخاب دارم جون میکنم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آپدیت :
میشه درباره باطریش .... هم توضیح بدید.....؟!؟!؟ با یه مصرف معمولی چقدر دوام میاره....؟!؟!

تا جایی که متوجه شدم ... کار کرده دو سیم کارتش فوق العادس ..... درسته....؟!؟! پس توی این زمینه مشکلی نیست.
بریم سراغ امکانات جانبی گوشی ...... :

به نظرت بدنه گوشی چطوره...؟!؟! پلاستیکه دیگه....؟!؟! استحکام داره......!؟!؟
سرعت انجام دستور عملهای گوشی رو چطور ارزیابی میکنی......؟!؟!
ضعف پلیرش رو میدونم ( همون خوندن لیست ..... به نظرم ضعفه ) ؛ در قسمت گالری عکس و فیلم مشکلی نداره.......؟!؟!

مرسی. ;-)

من هم مثل شما بین 880 و 780 مردد بودم اما فاکتور ظاهر 880 که خیلی عمومیه و 80 درصد گوشیهای سامسونگ همین شکلی هستند نظرم رو عوض کرد ضمن اینکه 880 برای سال 2007 هست و 780 سال 2008 توی یه سایت دیگه خوندم که بعضی کاربرها از وجود باگ در 880 شاکی بودند .
باطریش رو دیروز ظهر فول شارژ کردم و تا الان ساعتها باهاش ور رفتم بازی کردم عکس گرفتم موزیک گوش دادم با اسپیکر رادیو گرفتم و حدود 45 دقیقه هم صحبت کردم یک سوم خالی کرده.
کارکرد دو سیمش که اصلا حرفی توش نیست
وقتی 880 و 780 رو با هم دستت میگیری با توجه به کشویی بودن 880 احساس میکنی که 780 محکمتره و گوشی استخوان داری به نظر میاد
سرعتش توی منو ها خوبه با توجه به امکان دسترسی به منوها از طریق اعداد هم ممکنه که خیلی خیلی سریعتر هم میشه مثلا منشی تلفنی با منو + مربع + 613 خیلی سریع باز میشه
من توی گوشی قبلیم با همین پلی لیست مشکل داشتم چون هرچی موزیک و جوک بود رو پلی میکرد و همه رو با هم پخش میکرد اگر میخواستی پلی لیست رو بخونه باید با منو ور میرفتی اما این گوشی همون پلی لیستی که خودت تعیین کردی رو میخونه و برای من که خیلی بهتره
در قسمت عکس که برنامه ویرایش داره و افکت و برش و غیره توش هست اما برای پخش فیلم اگر اهل فیلم دیدن باشی با توجه به کوچیک بودن صفحه نمایش خیلی مطلوب نیست البته فول اسکرین هم میشه

perjixen
01-03-2009, 08:43
آقا بابت جوابا مرسی ......!!

بهتره یه چند روز با این گوشی کارکنید که همه نقاط ضعفش دستتون بیاد.......!! منم که اینقدر گیجم که نمیدونم میخوام چیکار کنم.

mkhavari2000
01-03-2009, 09:32
آقا بابت جوابا مرسی ......!!

بهتره یه چند روز با این گوشی کارکنید که همه نقاط ضعفش دستتون بیاد.......!! منم که اینقدر گیجم که نمیدونم میخوام چیکار کنم.

حتما نقاط ضعفش رو هم کشف کنم میگم فعلا که دارم حال میکنم

mkhavari2000
04-03-2009, 09:40
سلام دوباره
مشکلی که این گوشی داره یکیش اینه که موقع عکس گرفتن اندازه عکس گرفته شده بزرگتر از اون چیزیه که شما توی صفحه نمایش میبیند هست .ایراد دیگه اش اینه که عکس های پانوراما رو با کیفیت vga میگیره ایراد دیگه اش هم اینه که اسپیکر گوشی کلا یه دونه هست و صدای زنگ و موزیک و مکالمه از همین انجام میشه حدس میزنم در استفاده طولانی به عنوان موزیک پلیر آسیب ببینه و اگر انگشتتون رو بذارید روی اسپیکر دیگه هیچ صدایی بیرون نمی آد این مشکل زمانی نمود پیدا میکنه که این گوشی رو توی کیف چرمی بذاربد و دیگه هیچ صدایی نمی آد.

perjixen
04-03-2009, 10:13
مشکلی که این گوشی داره یکیش اینه که موقع عکس گرفتن اندازه عکس گرفته شده بزرگتر از اون چیزیه که شما توی صفحه نمایش میبیند هست
یعنی عکس که میگیری توی ال سی دی جا نمیشه.....!؟!؟؟! مطمئنی....؟!؟! کمی مسخره به نظر میاد ها .......

درباره اسپیکر هم ؛ هیچ مشکلی نیست ...... اکثر سامسونگها یه اسپیکر دارن ..... خیلی جالب نیست ولی مشکلی هم به وجود نمیاره ... از بابت آسیب دیدن میگم.

من هنوز بین دوتا گوشی ..... تا دی 780 موندم ..... از یه طرف موسیقی الان دیگه خیلی برام مهمه ..... و میخوام یه موزیک فون خوب و نایاب بگیریم ..... از یه طرف از همراه داشتن 2 تا گوشی خیلی خوشم نمیاد (همیشه کسایی رو که دو تا گوشی داشتن رو مسخره میکردم ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و از طرفی هم بودجم فقط به وسیله میرسه :-(

hasanmotori
04-03-2009, 12:51
خب چرا دی 980 نمیگیری؟

perjixen
04-03-2009, 13:18
خب چرا دی 980 نمیگیری؟

تاچه ...... جنس دورش پلاستیکه ..... و اصلا خوشم نمیاد ازش ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mkhavari2000
04-03-2009, 17:39
سلام
ایراد دیگه اش هم اینه که پورت جک هدست و شارژر یکجاست و نمیشه هم رادیو یا موزیک گوش داد و همزمان شارژ کرد گوشی رو.
پرجیکسن عزیز من فکر میکنم در حال حاظر با این 3 تا انتخابی که هست با توجه به نزدیک بودن قیمت 880 و 780 انتخاب خیلی سخت نیست مگه اینکه صبر کنی تا شاید برند های دیگه هم بخوان وارد رقابت دو سیم کارته بشند موزیک پلیر این 780 هم بد نیست اما از نظر من به پای n91 که یک موزیک پلیر بود نمیرسه اما با هدست کیفیت خوبی داره و فکر میکنم که اگر هد ست دو تیکه می داشت تا بشه جک استریو اسپیکر هم بهش وصل کرد خیلی بهتر بود آخه من اون n91 رو به آمپلی سینمای خانگی وصل میکردم و باهاش میترکوندم

perjixen
04-03-2009, 18:01
چی بگم .... فعلا که با دو تا گوشی دارم سر میکنم .....!!

راستی ، من دی 880 رو نمیگم ها ..... من E8 رو میگم .. :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی نمیدونم دی 780 بخرم .... که یه گوشیه دو سیم کارتس ..... یا دو تا گوشی داشته باشم .... یه موزیک فون و یه گوشی ساده..!

mkhavari2000
05-03-2009, 01:05
چی بگم .... فعلا که با دو تا گوشی دارم سر میکنم .....!!

راستی ، من دی 880 رو نمیگم ها ..... من E8 رو میگم .. :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی نمیدونم دی 780 بخرم .... که یه گوشیه دو سیم کارتس ..... یا دو تا گوشی داشته باشم .... یه موزیک فون و یه گوشی ساده..!

معذرت میخوام فکر کردم بین 880 و 780 مرددی اما این موتورولا که تک سیمه ولی قیافه قشنگی داره موتورولا چند وقتی هست که توی رقابت عقب مونده کیفیت محصولاتش هم چنگی به دل نمی زنه من خودم موتورولا رو انتخاب نمیکنم در حال حاضر اگر موزیک پلیر و مولتی مدیا خوب میخواهی و دو سیم بودن برات مهم نیست چه را سراغ نوکیا نمیری ؟ البته من خیلی با خودم کلنجار رفتم برای خرید e71 نوکیا واسه من خز نشدن گوشی خیلی مهمه الان هم خوشحالم که نگرفتمش چون توی دست ها زیاد شده

molana alavi
21-03-2009, 01:25
سلام دوستان دو تا سوال داشتم و ممنون میشم جواب بدین
گوشی d780 منشی تلفنی داره؟
اگه یه فایل از طریق بلوتوث دریافت بشه میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که فایل در حافظه جانبی ذخیره بشه نه در حافظه داخلی؟

mkhavari2000
26-03-2009, 00:21
سلام گوشی من 2روز بود که بعد از هر بار خاموش و روشن کردن به تنظیمات کارخونه برمیگشت و مجددا تنظیمش میکردم
اما امشب بعد از خاموش کردن دیگه روشن نشد و فقط لوگوی سامسونگ توی لوپ افتاده و هی خاموش و روشن میشه
فردا شب هم مسافرم گارانتی اصلی هم هست راهی داره بشه درستش کرد بدون رفتن به گارانتی ؟

mkhavari2000
26-03-2009, 00:21
سلام دوستان دو تا سوال داشتم و ممنون میشم جواب بدین
گوشی d780 منشی تلفنی داره؟
اگه یه فایل از طریق بلوتوث دریافت بشه میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که فایل در حافظه جانبی ذخیره بشه نه در حافظه داخلی؟

منشی داره و فقط برای سیم کارت اصلی فعال هست و قابلیت تنظیم داره برای ذخیره بلوتوث بر روی مموری

pedram_sad
26-03-2009, 13:08
سلام گوشی من 2روز بود که بعد از هر بار خاموش و روشن کردن به تنظیمات کارخونه برمیگشت و مجددا تنظیمش میکردم
اما امشب بعد از خاموش کردن دیگه روشن نشد و فقط لوگوی سامسونگ توی لوپ افتاده و هی خاموش و روشن میشه
فردا شب هم مسافرم گارانتی اصلی هم هست راهی داره بشه درستش کرد بدون رفتن به گارانتی ؟
این طور که معلومه شما firmware گوشیت دچار مشکل شده
اول باید flash کنیش که اگه حل نشد ممکنه سخت افزاری باشه

به نظر من بهتره ببری بدی مایکروتل
گارانتی برای همین مواقع هست

البته درک میکنم که مسافری و گوشی رو لازم داری

mkhavari2000
31-03-2009, 23:04
این طور که معلومه شما firmware گوشیت دچار مشکل شده
اول باید flash کنیش که اگه حل نشد ممکنه سخت افزاری باشه

به نظر من بهتره ببری بدی مایکروتل
گارانتی برای همین مواقع هست

البته درک میکنم که مسافری و گوشی رو لازم داری

سلام
رفتم و اومدم هنوز حاضر نشده گوشیم پنجشنبه دادم گارانتی میگن تکنسین هامون رفتن مرخصی:18:

javad33
09-04-2009, 16:04
d780 خریدم اومدم دیدم اینجا کلوپ زدین! منم بازی
گوشی باحالیه البته واسه من بقیه رو نمیدونم.
باتری 1200 میلی آمپریش واقعا معرکه هست البته بازم واسه من چون قبلش گوشی فوق باریک x820 رو داشتم که باتریش هم فوق ضعیف بود!
دوتا قابلیت خیلی با حال داره که واقعا واسه من کاربردیه:
یکی اینکه میتونیم لیست رد تماس ایجاد کنیم و شماره هایی که نمیخوایم بهشون جواب بدیم رو اونجا بزاریم.
دومی هم اینه که یه همچین چیزی رو واسه اس ام اسها هم میتونیم درست کنیم و شماره هایی که نمیخوایم ازشون اس ام اس دریافت کنیم رو اونجا قرار بدیم.

چندتا نکته دیگه هم بگمو برم.
اول اینکه 200 تومن خریدم که بنظر ارزون تر از اینها باید باشه!
دوم اینکه فارسی نبود و ساپورت نمیکرد که طرف واسم فلش کرد.
سوم اینکه صداش بقدر کافی واسه من بلنده و البته کیفت مطلوبی هم داره.
دوربینش تقریبا مزخرفه ولی قابل تحمل. فیلمبرداریش بدک نیست.
ایمیلیش ssl نداره و باید بیخیال جیمیل بشم.
مرورگر پیشفرضش فقط واسه دانلود استفاده میشه چون اپرا مینی واقعا باهاش سازگاره. فارسی رو هم کامل ساپورت میکنه.
نصب بازی و برنامه هم که مثل بقیه سامسونگها محدودیت داره. حجم فایل جاوا نباید بیشتر 700 کیلو باشه. کلا 4 مگ فضا واسه نصب داره و برای نصب باید فایل jad و jar هردو باشن. البته اینبار کار نصب ساده تر شده و فقط کافیه بریزید تو گوشی و اجراش کنید تا عملیات نصب شروع بشه.
برای هر سیمکارت میشه زنگ تماس متفاوتی گذاشت ولی واسه اس ام اس نه. اگر ایرانسل و همراه اول دارید و بخواید از اینترنت ایرانسل استفاده کنید حتما باید ایرانسل سیمکارت اصلی باشه چون سیم کارت دوم فقط واسه تماس و اس ام اسه. البته رفت و برگشت هردو فعاله!
دیگه اینکه موزیک پلیرش اونقدرها هم بد نیست درسته که واکمن نیست ولی واسه خودش خوبه! اکولایزر هم بیخیال فقط 4 تا normal و rock و jazz و classic
ویدئو پلیرش تقریبا هیچی نداره.
کلا گوشی خوش دستیه و دکمه های باحالی هم داره
بهیچوجه هم از این انتخابم پشیمون نیستم.

nima88m
01-05-2009, 17:22
به نظر من مشکلات این گوشی نصب نشدن درست و حسابیه تمام برنامه های جاوا خصوصا نقشه ها و برنامه های کاربردیه
در ثانی رنگ دور گوشی اگه خوب باهاش رفتار نکنی از خاکستری میشه طوسی.:18:
اما اگه قصد فقط تلفن و اس ام اس باشه و اینکه بخوای از لحاظ اقتصادی فیشهای موبایلت رو مواظب باشی و مواظب حمل نکردن 2 تا گوشی نباشی گوشیه خوبی به نظر میاد.چون دکمه هاش هم خوراک اس ام اس بازی به نظر میاد.:10:
اما آنتن دهی سامسونگ نسبت به برند نوکیا و س اریکسون پایین تر بوده:13:.
مشکل دیگش هم اینه که گوشی و صفحه کلیدش فارسی نداره،اگه هم با فارسی ، گوشی روفلش کنی مشکلات هنگ و این جور چیز ها رو داره.:2:

mkhavari2000
02-05-2009, 08:09
اما آنتن دهی سامسونگ نسبت به برند نوکیا و س اریکسون پایین تر بوده:13:.
مشکل دیگش هم اینه که گوشی و صفحه کلیدش فارسی نداره،اگه هم با فارسی ، گوشی روفلش کنی مشکلات هنگ و این جور چیز ها رو داره.:2:

آنتن دهی فوق العاده ای داره
احتمالا گوشی شما این مشکلات رو داره چون گوشی من هم صفحه کلیدش کاملا فارسی هست و هم نرم افزار زبان فارسی کامل و ساپورت میکنه.
واقعا عجیبه که هنوز رنگش هم خاکستری نشده !!!

zahak
03-05-2009, 09:18
سلام دوستان من الان یک هفته است که d780 خریدم و خیلی باهاش حال کردم چون هم فارسی داشت و هم خوش دسته

ولی چند تا مشکل یا سوال دارم که نتوانستم حلش کنم

1- وقتی مسیج میدم مسیجهای ارسالی در قسمت ارسال شده ها قرار نمیگیره و خالیه تنها قسمت مسیج دریافتی فعال هست
2- چطوری میتوانم از دفترچه تلفن یا همان کانتکت گوشی روی کامپیوترم بکاپ بگیرم
3- متاسفانه من فقط یه برنامه میخوام نصب کنم که موفق نشدم .همراه بانک مربوط به ملی ، ملت ، صادرات را تست کردم ولی نشد یعنی روش هک جاوا هم خوندم و مو به مو انجام دادم ولی یه پیغامی میده که نفهمیدم چیه ؟!!!
4- ایا میشه روش تم هم نصب کرد؟اگر میشه ادرس سایتی که تم مربوط را داره بگید.
5- لطفا کد مستر ریست سامسونگ را هم بگید چون من تا حالا سامسونگ نداشتم.
لطفا راهنمایی کنید.مچرکم

mkhavari2000
03-05-2009, 09:47
سلام دوستان من الان یک هفته است که d780 خریدم و خیلی باهاش حال کردم چون هم فارسی داشت و هم خوش دسته

ولی چند تا مشکل یا سوال دارم که نتوانستم حلش کنم

1- وقتی مسیج میدم مسیجهای ارسالی در قسمت ارسال شده ها قرار نمیگیره و خالیه تنها قسمت مسیج دریافتی فعال هست
2- چطوری میتوانم از دفترچه تلفن یا همان کانتکت گوشی روی کامپیوترم بکاپ بگیرم
3- متاسفانه من فقط یه برنامه میخوام نصب کنم که موفق نشدم .همراه بانک مربوط به ملی ، ملت ، صادرات را تست کردم ولی نشد یعنی روش هک جاوا هم خوندم و مو به مو انجام دادم ولی یه پیغامی میده که نفهمیدم چیه ؟!!!
4- ایا میشه روش تم هم نصب کرد؟اگر میشه ادرس سایتی که تم مربوط را داره بگید.
5- لطفا کد مستر ریست سامسونگ را هم بگید چون من تا حالا سامسونگ نداشتم.
لطفا راهنمایی کنید.مچرکم

کار خوبی کردی
برای ارسال مسیجsend and save رو بزن بعد میمونه
با نرم افزار سامسونگ پی سی سویت میتونی دفتر تلفنت رو توی کامپیوتر باز کنی و فکر کنم بتونی کپی کنی
برای نصب هم باید هم جار رو داشته باشی هم جاد jar & jad
من تم نصب نکردم روش
کد ریست هم فکر کنم توی همه سامسونگ ها هشت تا 0 باشه

zahak
03-05-2009, 12:17
کار خوبی کردی
برای ارسال مسیجsend and save رو بزن بعد میمونه
با نرم افزار سامسونگ پی سی سویت میتونی دفتر تلفنت رو توی کامپیوتر باز کنی و فکر کنم بتونی کپی کنی
برای نصب هم باید هم جار رو داشته باشی هم جاد jar & jad
من تم نصب نکردم روش
کد ریست هم فکر کنم توی همه سامسونگ ها هشت تا 0 باشه

ممنون از سرعت جوابتون و همچنین راهنماییتون

همه مشکلام حل شد جز نصب برنامه همراه بانک این پیغامم میده
This MIDlet will be started periodically to get information. The current application interrupted. Is that okay?

mkhavari2000
03-05-2009, 23:06
ممنون از سرعت جوابتون و همچنین راهنماییتون

همه مشکلام حل شد جز نصب برنامه همراه بانک این پیغامم میده
This MIDlet will be started periodically to get information. The current application interrupted. Is that okay?

حجمش چقدره ؟
با برنامه jad maker درستش میکنی ؟

zahak
04-05-2009, 07:25
حجمش خیلی بشه 280 کیلو بایت هست و اینکه من روش هک جاوا را هم کاملا طی کردم ولی این پیغام را میده و بعدش هیچ اتفاقی نمیفته

یه سوال دیگه داشتم راجع به پلیر گوشی آیا امکان عقب و جلو بردن موزیک هست یعنی دکمه ای بشه موزیک را ببری از وسط یا جای دلخواه بعد ادامه بده یا باید از اول تا اخر را گوش بدی؟

بازم ممنون که جواب میدی

mkhavari2000
04-05-2009, 10:50
حجمش خیلی بشه 280 کیلو بایت هست و اینکه من روش هک جاوا را هم کاملا طی کردم ولی این پیغام را میده و بعدش هیچ اتفاقی نمیفته

یه سوال دیگه داشتم راجع به پلیر گوشی آیا امکان عقب و جلو بردن موزیک هست یعنی دکمه ای بشه موزیک را ببری از وسط یا جای دلخواه بعد ادامه بده یا باید از اول تا اخر را گوش بدی؟

بازم ممنون که جواب میدی

من چند روزه که گوشیم رو با f480 عوض کردم
و زیاد موزیک گوش نمیدادم و دقیقا یادم نیست
اما در زمان پخش فکر کنم یکی از دکمه های جهتی چپ و راست رو نگه داری باید عقب و جلو بره

meisam1363
24-06-2009, 09:54
سلام
قیمت گوشی سامسونگ رو می خواستم ! سامسونگ d780
اگه میشه سایت معتبر که قیمت نزدیک به قیمت بازار می ده رو هم معرفی کنید
لطفا به ایمیل زیر بفرستید

MEISAM.BATIGOL@GMAIL.COM

meisam1363
29-06-2009, 11:27
سلام
اول اینکه من این گوشی رو تو قائم شهر 3-4 روز پیش 170 خریدم ! (بدون گارانتی اما مطمئن هستم اصل هست)

دوما من چند تا سئوال دارم ! گوشی من زبان فارسی و عربی ساپرت نمی کنه ! به هیج وجه هم نمی خوام گوشیم فلش بشه ! یعنی مشکل فارسی رو می خوام با نرم افزار حل کنم ! (همینکه یکم بهتر بدتر بشه فهمید اس ام اس چی گفته برام کافیه ! )

حالا پیشنهاد شما چیه ؟

من خواستم این کارو انجام بدم (تو این 2-3 روز که موفق نبودم) برنامه اس ام اس همراه اول رو نصب کردم ! تو ارسال اس ام اس مشکلی ندارم و فارسی می تونم ارسال کنم ! اما من بیشتر دریافت برام مهمه و ارسال رو فینگلیش می فرستم !

برای دوستام اینباکس داخل برنامه همراه اول (مدل گوشی فرق داره و نوکیا هست) راحت اس ام اس ها لود میشه (که اگه برای منم لود بشه دیگه حله و می تونم بفهمم چی نوشته ! )
در ضمن کار کردن با نرم افزار همراه اول تو گوشی مدل ما خوب نیست و کمی هنگ می کنه که باید Exit یا Reset کنیم گوشی رو !

حالا شما پیشنهادتون به جز فلش کردن برای حداقل خوندن اس ام اس دیگران که فارسی برام ارسال کردند چیه ؟

لطفا کمک کنید
(به این ایمیل جواب بدید ممنونم)

meisam.batigol@gmail.com

zahak
02-07-2009, 20:58
سلام دوستان

وقتی برام مسیج میاد قبلا باز که میکردم گوشه بالا سمت چت میزد که برای کدام خط مسیج اومده اول یا دوم

ولی حالا فقط عکس یه موبایل کوچیک را میندازه هر چی تنظمات را نگاه کردم چیزه خاصی ندیدم

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

saeed_2110119527
01-01-2010, 14:12
با یلام خدمت دوستان من میخواهم بدانم آیا میشود روی d780 فایل exe رو اجرا کرد واگر نمی شه با چه گوشی میشه ؟؟؟
برای اجرای یک نرم افزار portable میخوام.با تشکر

shaayaan
05-01-2010, 14:52
سلام.من چند روزه d780 گرفتم.گوشی فوق العاده ایه.فقط 1 مشکل با انتخاب اهنگ برای اس ام اس دارم.وقتی فایل mp3 انتخاب می کنم موقع دریافت اس ام اس اهنگ 3 بار پشت سر هم تکرار میشه.تو بقیه فرمتها هم همینطوره.وقتی هم فرمت wma انتخاب میکنم اهنگ 1 بار تکرار میشه ولی بعد پیغام not supported content میده.کسایی که این گوشی رو دارن لطفا کمکم کنن.چه فرمتی باید یذارم که sms alarm صحیح کار کنه؟نه تکرار بشه نه پیغام error بده؟
ممنون اگه زود جوابمو بدین