PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سردرگمی در طراحی صفحات پویا

Amir_link
29-07-2008, 08:37
سلام دوستان عزیز

راستش من کلا سردرگم شدم از شما راهنمایی می خواستم من HTMlL و Css رو کاملا مسلط هستم

Php رو هم نسبتا بلدم ولی تو اینترنت که سرچ می کردم یه سری مطالب در مورد جاوا اسکریپت و وی بی اسکریپت

نوشته بود من کلا گیج شدم می خواستم بدونم این دو تا زبان اسکریپت نویسی چه فرقی با PHP یا ASP می کنه

ممنون از راهنمایی شما

esf-kh
29-07-2008, 09:29
asp و php دو زبان و يا به قولي دو تكنولوژي تحت سرور هستن . يعني وقتي درخواستي به سرور فرستاده ميشه پردازش از طريق كدهاي سرور سايدي كه ما نوشتيم و آپلود كرديم در سرور صورت مي‌گيره و خروجي به صورت فايل html و عناصر كلاينت سايد مربوطه به سمت كامپيوتر كاربر يا هما كلاينت فرستاده ميشه . اما vbscript و javascript دو زباني هستند كه همراه كدهاي html و در سيستم كاربر يا همان كلاينت قايليت پردازش را دارند . يعني با درخواست كابر از سرور فايل html با مخلفات آن كه همان css و جاوا اسكريپت و غيره هست به كش browser كاربر سرريز شده و اسكريپت‌ها همانجا عمل پردازش را انجام مي‌دن . در اين حالت بر خلاف سرور سايد سورس اسكريپت‌ها در دسترس كاربر مي‌باشد . اما اين به اين معني نيست كه vbscript و جاوااسكريپت تنها روي كلاينت مي‌توانند پردازش شوند !!! همانطور كه مي‌دانيم در تكنولوژي asp زبان اسكريپتي همان vbscript هست . اما چون اين اسكريپت‌ها در دل بلاك كدهاي asp هستند در داخل سرور پردازش شده و به سمت كلاينت ارسال نمي‌گردند . شاد و پيروز باشيد