PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آقا از هر کی سوال می کنم گیج میشه!!!!!!!!!

aliscan
25-07-2008, 11:36
سلام
آقا ما این سوال رو از هر کی می پرسم هنگ می کنه ,سوال من اینه که چطوری میشه فقط یه گوشه از Box رو گرد کنیم
به شکل زیر دقت کنید فقط همون گوشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر

/.,mnb
25-07-2008, 11:45
با چمفر كردن ورتكس هاي اون گوشه يا مكعب چمفر شده را weld كني.
مثل اين شكل

p30world user
25-07-2008, 11:53
درسته.... یا میشه اول اون نقطه رو چمفر بزنی و بعد تمام لبه ها رو چمفر با اندازه خیلی کم مثل 0.001 بزنی و بعد مش اسموت کنی...

aliscan
25-07-2008, 11:55
با چمفر كردن ورتكس هاي اون گوشه يا مكعب چمفر شده را weld كني.
مثل اين شكل

سلام:20:
ممنونم از F1 ,نه عزیز من می خوام اون گوشه های دیگه همین جور تیز باشن ,یعنی از هیچ Smoothe استفاده نکنی
با تشکر:40:

aliscan
25-07-2008, 11:56
درسته.... یا میشه اول اون نقطه رو چمفر بزنی و بعد تمام لبه ها رو چمفر با اندازه خیلی کم مثل 0.001 بزنی و بعد مش اسموت کنی...
سلام
ممنونم از F1
من نمی خوام از Smoothe استفده کنم

aliscan
25-07-2008, 11:57
ای بابا این چرا دو تا پست می ده؟

/.,mnb
25-07-2008, 11:59
ممنونم از F1 ,نه عزیز من می خوام اون گوشه های دیگه همین جور تیز باشن ,یعنی از هیچ Smoothe استفاده نکنی

خب لازم نيست از smooth استفاده كني كه.....

aliscan
25-07-2008, 12:12
خب لازم نيست از smooth استفاده كني كه.....

خوب عزیز اینجوری که با حال در نیومده!!
می خوام مثل سطح جعبه باشه
راستی مثلا نمیشه یه جوری یه کره رو به جعبه بچسبونی تا ردیف بشه؟مثل توی Spline مثلا می تونی حجم از کره کم بشه یا حجمی از باکس کم بشه ...

iloob
25-07-2008, 12:25
خوب با کمی دقت وحوصله بوسیله Edit Mesh این کارو بکن...

b3dnet
25-07-2008, 12:28
د
در مورد سوال اولتم اون چیزی که کوروش گفت خیلی خوبه فقط در آخره کارش اون قسمت هایی که میخوای مثل سطح Box صاف بشه انتخاب کن ...(Polygan ) و بعد از توی تنظیمات edit poly توی قسمت Edit Geometry گزینه ی MSmooth انتخاب کن همون قسمتو برات smooth میکنه....

در مورد سوال دوم :
دوست عزیز منوظورتو boolean کردن هستش....
اگه همونو میگید باید جسم کره رو تا حدودی در box ببرید و بعد جسم box انتخاب کرده به منوی create بروید و بعد geometriy و بعد از قسمت محوری گزینه ی Compound Objects را انتخاب کن و بعد Boolean و بعد اگه خواستی کره رو از توش کم کنی گزینه ی subtraction و اگه خواستی بچسبونی بهش Union انتخاب کن و بعد گزینه ی Pick Operand B و بعد جسم کره.....
حالا بازم اگه سوالت در مورد چیزه دیگه ای بود بازم بپرس .....

aliscan
25-07-2008, 12:44
د
در مورد سوال اولتم اون چیزی که کوروش گفت خیلی خوبه فقط در آخره کارش اون قسمت هایی که میخوای مثل سطح Box صاف بشه انتخاب کن ...(Polygan ) و بعد از توی تنظیمات edit poly توی قسمت Edit Geometry گزینه ی MSmooth انتخاب کن همون قسمتو برات smooth میکنه....

در مورد سوال دوم :
دوست عزیز منوظورتو boolean کردن هستش....
اگه همونو میگید باید جسم کره رو تا حدودی در box ببرید و بعد جسم box انتخاب کرده به منوی create بروید و بعد geometriy و بعد از قسمت محوری گزینه ی Compound Objects را انتخاب کن و بعد Boolean و بعد اگه خواستی کره رو از توش کم کنی گزینه ی subtraction و اگه خواستی بچسبونی بهش Union انتخاب کن و بعد گزینه ی Pick Operand B و بعد جسم کره.....
حالا بازم اگه سوالت در مورد چیزه دیگه ای بود بازم بپرس .....
آقا دمتون گرم گرفتم,من نتیجه گرفتم فقط همون قسمتی رو که می خوام گرد بشه Smoothe کنم
boolean رو بلدم ,در هر صورت دمتون گرم ,من افتخار میکنم که اینجا هرچی سوال می کنم بدون جواب نیست
با تشــــــــــــــــــــکر از تمامیه دوستان گل:10: