ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور نام جدول Mysql رو که کوئری روی اون انجام شده به دست بیارم؟

neopersia
24-07-2008, 04:29
من دو تا جدول دارم که تقریباً ساختارشون یکی هست ولی به دلایلی نمیخوام ادغامشون کنم
میخوام تو یک صفحه جدیدترین رکورد وارد شده توی این دو تا جدول رو به دست بیارم (میخوام آخرین مطلب وارد شده در سایت رو به دست بیارم و فرقی هم نمیکنه از کدوم جدول باشه)
این کار رو با این کوئری انجام میدم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشکل از اینجا شروع میشه که وقتی میخوام لینک به صفحه ای بدم که اون مطلب توشه باید بدونم کوئری از کدوم جدول رکورد رو گرفته!

کسی راهی میشناسه که بشه بدون اینکه فیلدی به جدولها اضافه کرد نام جدول مورد نظرم رو پیدا کنم؟

البته mysql_field_table رو امتحان کردم چیزی بر نمیگردونه!

Ultimator
26-07-2008, 02:03
من راهی به ذهنم نرسید ! تابع sql ی هم ندیدم که این کار رو انجام بده ولی خب یه کار دیگه کن !
دوتا SELECT جدا بنویس بعد تو کد نویسیات پک کن کدوم جدید تره اینطوری میفهمی از کدوم جدوله .. یا همین کار رو تو یه استورد پراسیجر انجام بده که سریعتر باشه و به زبون سرورت هم کاری نداره مثلا تو Stored procedure دو تا سلکت کن بعد تاریخها رو مقایسه کن بعد اگه اولی جدید تر بود اسم تیبل رو به صورت یه فیلد مجازی بفرست !
نمیدونم این آخریش میشه یا نه ! تست نکردم .. میخوای تست هم بکنم ؟

neopersia
26-07-2008, 02:07
ممنون نیما جان :11:
یکی دو روز نبودی تاپیک من داشت خاک میخورد :31:
اون کارو که دادم تحویل چون تو مرحله اخرش بود اون کد رو برای نمایش توی صفحه اصلیش میخواستم که با اضافه کردن یه فیلد به هر کدوم از جدولها از هم جداشون کردم.
ولی برای یادگیری بدم نمیاد روشی رو که میگی امتحان کنم. راستی از نظر باری که رو دوش سرور میزاره این روش سنگینتره یا اونی که من انجام دادم؟

Ultimator
26-07-2008, 02:31
ممنون نیما جان :11:
یکی دو روز نبودی تاپیک من داشت خاک میخورد :31:
اون کارو که دادم تحویل چون تو مرحله اخرش بود اون کد رو برای نمایش توی صفحه اصلیش میخواستم که با اضافه کردن یه فیلد به هر کدوم از جدولها از هم جداشون کردم.
ولی برای یادگیری بدم نمیاد روشی رو که میگی امتحان کنم. راستی از نظر باری که رو دوش سرور میزاره این روش سنگینتره یا اونی که من انجام دادم؟
هستیم در خدمت همه ! جریان همون پروژه هه است
بار روی سرور رو فکر کنم اون فیلد تو مدت زیاد یه افزونگی ای باشه واسه دیتابیس اما این روش من هم کم پردازش نمیخواد !! :31: چون یه شرط رو چک میکنه و اینا !
زیاد تو کار performance نیستم ! ! :31: از هرچی بلدم استفاده میکنم سرور وظیفشه جونش بالا بیاد سرویس بده !!!