مشاهده نسخه کامل
: اولين كار من(اشكالاشو بگيد لطفا)
ama-amir
21-07-2008, 17:49
سلام
من بعد از اينكه اولين جلسه ي 2 ساعتم رو در كلاس مكس رفتم تونستم اين طرحو درست كنم
اگه ميشه شاكالاشو بگيد
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan_wwe
21-07-2008, 17:54
استادتون زیاد براتون مایه نگذاشته ولی بازم عالیه
.
راستی قوانین میگه باید یک تصویر از حالت wire frame هم بعد هر کار بزاری
سلام
نسبتا خوبه ,سعی کن که خوب یاد بگیری راستی اون عکس سومی اگه وقتی مدیفایر Lathe رو بهش می دی گزینه Flip Normal(اگه درست گفته باشم)رو بزن بعد Segment اون رو هم زیاد تر کن,امیدوارم روز به روز پیشرفت کنی
با تشکر
سلام دوست عزیز
خیلی قشنگ شده
البته رندر اول خیلی تاریکه ....رندر دوم خیلی قشنگ شده....
فکر کنم درسی که داده در مورد lathe باشه....درسته...
در کل کارت خیلی خوب شده...ولی به نظر من به صحبت های استادت بسنده نکن ...هر دفعه که میری پیشش چیزی رو انجام میدی بیا و خودت چنتا چیزه دیگه بساز اینطوری هم دستت با object ها راحت تر میشه... هم مدل سازیت سریع تر میشه....
منتظره ادامه ی کارهات هستم....
موفق باشی
راستی دوست عزیز سعی کن سوالاتتو اینجا مطرح کنی ....مطمئن باش با تمرین کارهات توپ میشه....
ALI3DMAXAMATOR
21-07-2008, 18:21
چطوری اقا امیر.............ظاهرا داری میری کلاس............خوب دیگه اول راهی.........امیدوارم موفق باشی........ولی دوستان درست می گن...بهتره که تنها به استادتون بسنده نکنی.............البته الان هم چون اول راهی نباید ازت زیاد انتظار داشت............این کاری هم که گزاشتی هیچ مشکلی نداره چون فقط یک لاینه که lathe شده...پس هیچ مشکلی نمی تونه داشته باشه...........به امید خدا وقتی دستت روون شد کاراتو همینجا بزار تا ما هم روش نظر بدیم............امیدوارم موفق باشی..............راستی من یک فایل فارسی pdf واست گزاشته بودم......دانلود کردی...........ادرسش رو تو تاپیک اولت گزاشتم........زیاد حرف زدم دیگه...موفق باشی.........
nazi_lnaz
21-07-2008, 18:41
کارت قشنگ شده اما به قول این دوستمون گزینه ی flipnormal رو بزنی بهتر میشه.
اما به نظر من آموزشگاه جز ضرر چیزی نیست.
SSS_HHH_OOO
21-07-2008, 19:36
فکر کنم الان شما داری مدیفیر ها رو یاد میگیری..... این Lathe خیلی کاربرد داره... حتی تو شکل های خیلی پیچیده....
برای سومین کارت رو خود Lathe کلیک کن تا زرد بشه بعد یکم جابجاش کن تا تصویر بهتری به دست بیاری.... ولی دو تا اولی خیلی خوب شدن....
آفرین به کارت ادامه بده امیر
برای شروع خوبه
براي كار اول خيلي خيلي خوبه آفرين.
منتظر كارهاتون هستم.....
موفق باشي..
titane.boy.max
21-07-2008, 22:14
فعلا هیچی معلوم نیست .کی میدونه شاید بزرگترین گرافیست ایران بشی شایدم .... امید وارم موفق بشی.
ama-amir
21-07-2008, 22:16
استادتون زیاد براتون مایه نگذاشته ولی بازم عالیه
.
راستی قوانین میگه باید یک تصویر از حالت wire frame هم بعد هر کار بزاری
ممنون كه نظر داديد
به نظرم بايد فلا صبر كرد و آموزشايي كه استادم ميده رو ببينم من هنوز دارم با پنل و نوار ابزارها كار ميكنم
و ايناييم كه ساختم چيزي مافوق تصورم بود به نظرم خيلي خوب تونستم براي اولين كارم كار كنم:40:
چشم من نميدوسنتم بايد واير هم بزارم ولي از اين به بعد ميزارم
Mostafa 3D
21-07-2008, 22:17
ایول خیلی عالیه اگه سوال یا مشکلی هم داشتی تو همین انجمن در میون بزار اینجا بر و بچ کمکت میکنن
ama-amir
21-07-2008, 22:20
سلام
نسبتا خوبه ,سعی کن که خوب یاد بگیری راستی اون عکس سومی اگه وقتی مدیفایر Lathe رو بهش می دی گزینه Flip Normal(اگه درست گفته باشم)رو بزن بعد Segment اون رو هم زیاد تر کن,امیدوارم روز به روز پیشرفت کنی
با تشکر
سلام
چشم تمام سعيمو ميكنم
راستش من هنوز با اين گزينه ها آشنا نشدم ولي سعي ميكنم بعد از يك ماه يك نماي ساختمان بسازم
اگرم لطف كني آموزش اين كاريرو كه گفتي بزاري ممنون ميشم:40:
ama-amir
21-07-2008, 22:23
سلام دوست عزیز
خیلی قشنگ شده
البته رندر اول خیلی تاریکه ....رندر دوم خیلی قشنگ شده....
فکر کنم درسی که داده در مورد lathe باشه....درسته...
در کل کارت خیلی خوب شده...ولی به نظر من به صحبت های استادت بسنده نکن ...هر دفعه که میری پیشش چیزی رو انجام میدی بیا و خودت چنتا چیزه دیگه بساز اینطوری هم دستت با object ها راحت تر میشه... هم مدل سازیت سریع تر میشه....
منتظره ادامه ی کارهات هستم....
موفق باشی
سلام
نظر لطفتونه
بله در مورد lathe بوده
خوب مسلما همه چيز رو تو كلاس نميشه ياد گرفت و نياز به تمرين داره ولي تمام سعيمو واسه بهتر شدن
كارم ميكنم:40:
ama-amir
21-07-2008, 22:29
چطوری اقا امیر.............ظاهرا داری میری کلاس............خوب دیگه اول راهی.........امیدوارم موفق باشی........ولی دوستان درست می گن...بهتره که تنها به استادتون بسنده نکنی.............البته الان هم چون اول راهی نباید ازت زیاد انتظار داشت............این کاری هم که گزاشتی هیچ مشکلی نداره چون فقط یک لاینه که lathe شده...پس هیچ مشکلی نمی تونه داشته باشه...........به امید خدا وقتی دستت روون شد کاراتو همینجا بزار تا ما هم روش نظر بدیم............امیدوارم موفق باشی..............راستی من یک فایل فارسی pdf واست گزاشته بودم......دانلود کردی...........ادرسش رو تو تاپیک اولت گزاشتم........زیاد حرف زدم دیگه...موفق باشی.........
سلام آقا علي
بله كلاس ميرم
حق با شما و دوستانه نبايد به حرفاي كلاس بسنده كنم
اون فايلي كه گذاشته بودي فارسي بود؟ اگه فارسي بود بگيد برم دانلود كنم
ممنون:40:
ALI3DMAXAMATOR
21-07-2008, 22:43
سلام آقا علي
بله كلاس ميرم
حق با شما و دوستانه نبايد به حرفاي كلاس بسنده كنم
اون فايلي كه گذاشته بودي فارسي بود؟ اگه فارسي بود بگيد برم دانلود كنم
ممنون:40:
اره امیر جان فارسیه............ولی بهتره به همه تو یکپست جواب بدی...........:31:ببین اگه یکوقت یادت رفته چطوریه روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گزینه جلوی تمام کسایی که می خوای بهشون پاسخ بدی کلیک کن و بعد نفر اخر رو بزن روی نقل قول:31:موفق باشی:46:
J U N I P E R
21-07-2008, 23:12
خیلی خوبه.
ادامه بده...
RatAtouille
21-07-2008, 23:12
اصلا چی هست . ؟ (منظوری ندارما)
gladiator group
22-07-2008, 14:47
منتظرم که هر چه زودتر آموزشات تموم بشه!!!
Farzad.wow
22-07-2008, 14:58
امیر جان سلا م کارت برای شروع خوبه اما lathe رو بیشتر کار کن همون طور که بچه ها میگن سعی کن خودت تمرین زیاد بکنی درکل خوبه ادامه بده ما هم سوال داشتی در خدمتیم :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.