ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دست و پا تون رو می بوسم................

perjixen
02-07-2008, 13:28
موزيك خز بل چي داريد گوش كنيم.؟

thecrow
02-07-2008, 19:33
دست و پا تون رو می بوسم................
درست خوندی.......................... من حاضرم هر کاری که بگید انجام بدم..........................
فقط ازتون میخوام ، اینقدر سطحی نباشید................ فقط ازتون میخوام برای گوشتون ارزش قائل بشید ، فقط ازتون میخوام ، بهترین ها رو برای خودتون بخوایید.
عاجزانه ، ازتون درخواست میکنم ، من 99 درصد شما رو نمیشناسم ، ولی میدونم شماها تشکیل دهنده جامعه هستید. نمیخوام ، توی یه جامعه کور و کودن زندگی کنم.
نمیخوام و دوست ندارم ، نصیحت کنم ، ولی توی این حس و حال فقط این جور میشه حرف زد.
شاید اصلا تاپیکم دیده نشه....................... مسئله جدیدی نیست........ من خیلی رویایی م ، اون قدر که کسی اینجا نیاد ، من بمیرم ، با دلی پر از آرزوی بهتر برای دیگران.....................
ازتون ، خواهش میکنم ، جلوی تحاجم فرهنگ رو بگیرید.........................

دگر گونه تر باشد آیین ما ، جز این باشد آرایش دینه ما
میدونید ، ارزش خودتون چیه.......؟؟؟! میدونید شماها چی هستید.........؟؟!! به خدا نمیدونید.......... ولی ازتون خواشم میکنم ، قدر خودتون رو بدونید.......
خونم در بدن ، در هر نقطه با کمی مکث از تک تک سلول هایم میپرسد............................... این بشر دوپا تا کی میخواهد دنیا را نابود کند................. تا کی ، من باید حیات دهم ........... و او ..................

یکی در دور میخواند شما را.......... ای آدمها...........

دوست عزیز اگر نظراتتون رو در جای درستش مطرح کنید بیشتر به نتیجه می رسید اینجا انجمن موسیقیه و فکر نمی کنم صحبت شما هیچ ربطی به موسیقی داشته باشه

paranoid_android
02-07-2008, 22:28
دوست عزیز اگر نظراتتون رو در جای درستش مطرح کنید بیشتر به نتیجه می رسید اینجا انجمن موسیقیه و فکر نمی کنم صحبت شما هیچ ربطی به موسیقی داشته باشه
اتفاقا منظور دوستمون فکر می کنم همینجا بوده چون از ارزش قائل شدن برای گوش و این حرفا سخن گفتن. اما منظورشون رو از تهاجم فرهنگی دقیقا متوجه نشدم! به هر حال اگر منظورشون موسیقی غیر ایرانی هستش باید بگم که تا زمانی که موسیقی یه قرون دوزار، بی مایه و تهی و دلمب و دیمبول وطنی (پاپ، رپ یا هر چیزی که می خواد باشه!) بین 90% ملت جا داره و مردممون نمی خوان که تامل بیشتری به آنچه که گوش میدن بکنن من با افتخار خواهم گفت که به موزیک غربی گوش میدم حالا هر سبکی که می خواد باشه! (البته نه اینکه موسیقی غربی مطلقا حاوی ارزش باشه مسلما نه! اما متاسفانه موزیکی که من دنبالشم و می خوام و ارضام میکنه بین موزیک های رایج امروزی کشورمون یافت نمیشه و به ناچار به موسیقی غیر ایرانی پناه بردم!)

maxeemo
02-07-2008, 23:23
سلام... :10:

کاش فارسی نوشته میشد، ما هم می فهمیدیم... :20:

:40::40::40::40::40:

zooey
02-07-2008, 23:24
اتفاقا منظور دوستمون فکر می کنم همینجا بوده چون از ارزش قائل شدن برای گوش و این حرفا سخن گفتن. اما منظورشون رو از تهاجم فرهنگی دقیقا متوجه نشدم! به هر حال اگر منظورشون موسیقی غیر ایرانی هستش باید بگم که تا زمانی که موسیقی یه قرون دوزار، بی مایه و تهی و دلمب و دیمبول وطنی (پاپ، رپ یا هر چیزی که می خواد باشه!) بین 90% ملت جا داره و مردممون نمی خوان که تامل بیشتری به آنچه که گوش میدن بکنن من با افتخار خواهم گفت که به موزیک غربی گوش میدم حالا هر سبکی که می خواد باشه! (البته نه اینکه موسیقی غربی مطلقا حاوی ارزش باشه مسلما نه! اما متاسفانه موزیکی که من دنبالشم و می خوام و ارضام میکنه بین موزیک های رایج امروزی کشورمون یافت نمیشه و به ناچار به موسیقی غیر ایرانی پناه بردم!)

مرسی حرف دلم رو زدی...دقیقا باهات موافقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من هم دلیل نمی شه که هرچی که مربوط به غربی ها می شه رو ما بد بدونیم و تحریمش کنیم ..

amin_fixfox
03-07-2008, 00:41
دوست عزیز خودت اول میگی برای گوشمون ارزش قائل بشیم ==(البته از نظر من)==> برای درک و فهم خودمون باید ارزش قائل بشیم
بعد ما رو به موسیقی خاصی سوق میدی؟!

کسایی که به نوعی موسیقی علاقه دارن (چه غربی و چه غیرغربی) اون موسیقی رو باارزش برای شنیدن می دونن. کسی که به نظرش موسیقی سنتی غنی نباشه، آیا باید مجبورش کرد که دیگر سبک ها رو ول کنه و سنتی گوش کنه؟
آیا وقتی یک غربی موسیقی سنتی ایرانی گوش میکنه و لذت می بره ما بدمون میاد؟ و میگیم تو فقط باید موسیقی حوزه خودت رو گوش بدی؟

به نظرم این دلیل نمیشه که چون ریشه یک سبک، کشور دیگه ای هست، ما باید ازش دور بشیم...

jamalu
03-07-2008, 01:21
آواتار دوستمون رو ببینین... فکر نمیکنم از اون آدمای متعصب روی موسیقی کلاسیک ایرانی باشه...

S E V E N
03-07-2008, 22:05
درست خوندی.......................... من حاضرم هر کاری که بگید انجام بدم..........................
فقط ازتون میخوام ، اینقدر سطحی نباشید................ فقط ازتون میخوام برای گوشتون ارزش قائل بشید ، فقط ازتون میخوام ، بهترین ها رو برای خودتون بخوایید.
عاجزانه ، ازتون درخواست میکنم ، من 99 درصد شما رو نمیشناسم ، ولی میدونم شماها تشکیل دهنده جامعه هستید. نمیخوام ، توی یه جامعه کور و کودن زندگی کنم.
نمیخوام و دوست ندارم ، نصیحت کنم ، ولی توی این حس و حال فقط این جور میشه حرف زد.
شاید اصلا تاپیکم دیده نشه....................... مسئله جدیدی نیست........ من خیلی رویایی م ، اون قدر که کسی اینجا نیاد ، من بمیرم ، با دلی پر از آرزوی بهتر برای دیگران.....................

میدونید ، ارزش خودتون چیه.......؟؟؟! میدونید شماها چی هستید.........؟؟!! به خدا نمیدونید.......... ولی ازتون خواشم میکنم ، قدر خودتون رو بدونید.......
خونم در بدن ، در هر نقطه با کمی مکث از تک تک سلول هایم میپرسد............................... این بشر دوپا تا کی میخواهد دنیا را نابود کند................. تا کی ، من باید حیات دهم ........... و او ..................

این عکس آواتار شما با اون تیشه و تبرش قطعا میتونه عاملی برای جلوگیری از تهاجم فرهنگی باشه !

sepehr_x50
03-07-2008, 22:10

میشه عکستون رو ببینیم؟!

Mist
03-07-2008, 22:25
موسيقي ميخواد هرچي باشه باشه به هر زبون و در هرجا اگه بتونه به اندازه ي يه ارزن آدم رو بالا تر از يه

لحظه قبلش ببره قابل تحسين و احترامه حالا هرچي من نميدونم منظور اين دوستمون چيه ولي بد مطرح كرده صرفا عنوان رو ميگم

ميتونست جايي بهتر از اين و به نحوي ديگه مطرح ميشد منم نظرمو در مورد برداشت دوستان از حرفاي ايشون گفتم

موفق باشين جميعا

يا حق

Gamemaster
03-07-2008, 22:34
اين دوستمون بحث راه انداخته خود ش نيست شايد مورد تهاجم قرار گرفته(از نوع غربي):31:
:10::40::8:

Mehran
03-07-2008, 22:40
سلام...

اگه اشتباه نکنم شما میخواید از وضع موجود انتقاد کنید از اینکه ما با اینکه میراث گرانقدری به نام موسیقی سنتی و با اصالت داریم چرا به سمت و سوی این سبک های غربی و بی پایه و اساس ( البته نه همه ) رفتیم و گوش دادن به این قسم آهنگ ها رو نشانه تجدد و نو اندیشه میدونم و اینکه یه سری افراد تلقی شون از موسیقی های سبک غربی غرب زدگیه و عده ای دیگه اون رو عین ارتقاء فرهنگی میدونن و در مورد موسیقی سنتی دقیقا عکس این مطلب ...

خب ! طبیعه ... هر چند وقت یه بار یه همچین تاپیکی ایجاد میشه بعد بحث بین دوستان بالا میگیره ... و مدیر مجبور میشه تاپیک رو قفل کنه بدون اینکه به هیچ نتیجه خاصی برسیم :)
شاید خیلی زود قضاوت کردم ولی بعید این تاپیک از این قاعده مستثنی باشه ...

با تشکر مهران...

Doyenfery
04-07-2008, 04:19
2 مشکل تتو بحث شما می بینم ..:
1)
هر کسی اررش خودشو ی دونه جناب ِ Perjixen

نمیخوام ، توی یه جامعه کور و کودن زندگی کنم
نسل جوون این مملکت ( مخصوصا اونایی که وب میرن - مخصوصن اونایی که پایه رادیو و ماهواره های بیگانه میشینن ) ذهنشون خیلی درست کار میکنه . ( پس مشکل کسی دیگش که اینطور فکر کردی )

من حاضرم هر کاری که بگید انجام بدم
بعد اینکه با این گفته سما .. نکنه شما رهبر یه حذب هستید ؟ یا طرفدار دو آتیشه یه نماینده یا یا ..

2)
انجمن موسیقی جای بحث ِ اجتماعی نیست .. بحث اجتماعی هم جای خودشو داره ( بعد از 11 ماه عضویت .... )
من به عنوان کاربر فعال این انجمن ندیدم تاپیک های اینچنینی بیشتراز یکی دو روز دوام بیاره .

با تشکر فرهاد .

Ali Pacino
04-07-2008, 08:14
سلام...

اگه اشتباه نکنم شما میخواید از وضع موجود انتقاد کنید از اینکه ما با اینکه میراث گرانقدری به نام موسیقی سنتی و با اصالت داریم چرا به سمت و سوی این سبک های غربی و بی پایه و اساس ( البته نه همه ) رفتیم و گوش دادن به این قسم آهنگ ها رو نشانه تجدد و نو اندیشه میدونم و اینکه یه سری افراد تلقی شون از موسیقی های سبک غربی غرب زدگیه و عده ای دیگه اون رو عین ارتقاء فرهنگی میدونن و در مورد موسیقی سنتی دقیقا عکس این مطلب ...

خب ! طبیعه ... هر چند وقت یه بار یه همچین تاپیکی ایجاد میشه بعد بحث بین دوستان بالا میگیره ... و مدیر مجبور میشه تاپیک رو قفل کنه بدون اینکه به هیچ نتیجه خاصی برسیم :)
شاید خیلی زود قضاوت کردم ولی بعید این تاپیک از این قاعده مستثنی باشه ...

با تشکر مهران...
متاسفانه موسیقیه عربها و تا حدودی ترکیه هم تونستن آهنگاشون رو به جهانیان معرفی کنن دلیل اینکه ما هنوز نتونستیم موسیقیمون رو به دنیا معرفی کنیم لازم به گفتنش نیست خودتون بهتر می دونید:20: جدیدا فقط آرش تونسته موسیقیه ما رو به دنیا معرفی کنه:46:
اما در مورد موسیقیه غرب، خیلی از آهنگاشون معنی هایی دارن که آدمو به تفکر می بره حالا شما یه دونه آهنگ ایرونی رو معرفی کنید که اینجوری باشه!!!:19::13:
اونا تمرکزشون رو تفکر آدماست اما ما ایرانیا تمرکزمون تو روحیات آدما!!!:27: برای همین همش رو آهنگای عروسی و پارتی مانور می دیم:27:

Mehran
04-07-2008, 08:28
متاسفانه موسیقیه عربها و تا حدودی ترکیه هم تونستن آهنگاشون رو به جهانیان معرفی کنن دلیل اینکه ما هنوز نتونستیم موسیقیمون رو به دنیا معرفی کنیم لازم به گفتنش نیست خودتون بهتر می دونید:20: جدیدا فقط آرش تونسته موسیقیه ما رو به دنیا معرفی کنه:46:
اما در مورد موسیقیه غرب، خیلی از آهنگاشون معنی هایی دارن که آدمو به تفکر می بره حالا شما یه دونه آهنگ ایرونی رو معرفی کنید که اینجوری باشه!!!:19::13:
اونا تمرکزشون رو تفکر آدماست اما ما ایرانیا تمرکزمون تو روحیات آدما!!!:27: برای همین همش رو آهنگای عروسی و پارتی مانور می دیم:27:

... این که تا الان به قول شما فقط آرش تونسته موسیقی مارو به دنیا معرفی کنه (که البته من موافق این حرف نیستم) یه بحث دیگس
ولی من این رو اصلا من قبول ندارم که آهنگ هایی ایرانی معنی ندارن ... بخشی معانی بسیار سطحی دارن که در مراسم عروسی و این جور مکان استعمال میشن ولی بخشی دیگه (که عمدتا شامل موسیقی سنتی میشن) از نظر مفهوم در دنیا کم (شاید هم بی) نظیر هست ...
مثل آهنگ هایی که روی شعر های حافظ و مولانا خوانده شدن و تا حدودی رودکی
شما که نمیخوای بگی شعر مولانا و حافظ عمق ندادن !

با تشکر مهران...

paranoid_android
04-07-2008, 09:30
... این که تا الان به قول شما فقط آرش تونسته موسیقی مارو به دنیا معرفی کنه (که البته من موافق این حرف نیستم) یه بحث دیگس
ولی من این رو اصلا من قبول ندارم که آهنگ هایی ایرانی معنی ندارن ... بخشی معانی بسیار سطحی دارن که در مراسم عروسی و این جور مکان استعمال میشن ولی بخشی دیگه (که عمدتا شامل موسیقی سنتی میشن) از نظر مفهوم در دنیا کم (شاید هم بی) نظیر هست ...

با تشکر مهران...
مشکل اینجاست که موسیقی که این افراد از ایران به جهانیان شناسوندن کاملا فاقد ارزش و جزو همین موزیک های دم دسته که نهایتا تو یه دیسکو پارتی یا مهمونی یکم باش میرقصی و تموم میشه میره پی کارش. نمونه هاش هم همین آرش یا الیگیتور که کلهم به درد لای جرز هم نمیخورن متاسفانه! همین جناب الیگیتور رو بیشتر همین غربی ها ایرانی نمیدونن فکر میکنن عربه! باور نمیکنید خودتون جستجو کنید. اما مهم موزیک واقعا ارزشیه که از ما بین جهانیان به میراث خواهد موند! آرش ها و الیگیتور ها ماندنی نیستن و زود زود تموم میشن، این که چه نوع موزیکی میمونه مهمه! من همیشه موافق با یه نوع موسیقی تلفیقی بودم. موزیکی با شکل و فرم یک موزیک غربی ولی با روح ایرانی. مثلا اشعار مولوی و حافظ یا حتی حماسه سرایی های فردوسی و اشعار رودکی و خیام و .. در قالب موزیک راک یا ... کاری که گروه اوهام یا نماینده های دیگر اونها خوب شروع کردن اما به دلیل سیاست گذاری فوق العاده مسخره دست اندرکاران موسیقی کشور تقریبا هیچ کدوم از اونها دیگه داخل کشور نیستن و دیر یا زود در جامعه غربی حل خواهند شد و نام ایران هم متاسفانه باز به فراموشی سپرده میشه!

Mist
04-07-2008, 09:45
مشکل اینجاست که موسیقی که این افراد از ایران به جهانیان شناسوندن کاملا فاقد ارزش و جزو همین موزیک های دم دسته که نهایتا تو یه دیسکو پارتی یا مهمونی یکم باش میرقصی و تموم میشه میره پی کارش. نمونه هاش هم همین آرش یا الیگیتور که کلهم به درد لای جرز هم نمیخورن متاسفانه! همین جناب الیگیتور رو بیشتر همین غربی ها ایرانی نمیدونن فکر میکنن عربه! باور نمیکنید خودتون جستجو کنید. اما مهم موزیک واقعا ارزشیه که از ما بین جهانیان به میراث خواهد موند! آرش ها و الیگیتور ها ماندنی نیستن و زود زود تموم میشن، این که چه نوع موزیکی میمونه مهمه! من همیشه موافق با یه نوع موسیقی تلفیقی بودم. موزیکی با شکل و فرم یک موزیک غربی ولی با روح ایرانی. مثلا اشعار مولوی و حافظ یا حتی حماسه سرایی های فردوسی و اشعار رودکی و خیام و .. در قالب موزیک راک یا ... کاری که گروه اوهام یا نماینده های دیگر اونها خوب شروع کردن اما به دلیل سیاست گذاری فوق العاده مسخره دست اندرکاران موسیقی کشور تقریبا هیچ کدوم از اونها دیگه داخل کشور نیستن و دیر یا زود در جامعه غربی حل خواهند شد و نام ایران هم متاسفانه باز به فراموشی سپرده میشه!

...

با تشکر مهران...

فك نكنم منظور دوستمون آهنگ هاي ديسكو پارتي باشه الحق ما موسيقي هاي خوب زيادي داريم و فقط دردمون

اينه كه بهترين پرنده ي آواز خون رو هم آگه توي قفس بذاري يه پارچه سياه روش بكشي دو روزه يا سكته ميكنه

يا اگه بر اساس معجزه اي از قفس در رفت عمرا ديگه چي پيداش نميشه اون طرفا در گذشته هم ما خيلي آهنگهاي نفيسي داشتيم

ولي به قول ياس غرور ما هميشه به گذشتمونه حالا چي داريم

Ali Pacino
04-07-2008, 10:02

با تشکر مهران...
دوست من کانال ویوا وسط آهنگایه استینگ و اونسنس و ... کلیپایی از آرش هم نشون می ده:8:منظورم این بود :46:
آلبوم متالیکا سال 91 تونست 6 سال پرفروش ترین آلبوم دنیا بشه واقعا همه ی ترکاش با جرات می تونم بگم شاهکار بوده و هست هنوزم واقعا شنیدنی هستن و گروهی هستن که درباره ی خدا، شیطان، مسیح و ... آهنگ می خونن سبکشون تو هر آلبوم متفاوت هستش حالا شما خواننده های ایرونی رو نگاه کنید تو هر آلبوم یکی 2 تا ترک شاخ می دن بقیه ترکاشون اصلا ارزش شنیدن ندارن:13:سالی 2 ،3 تا آلبوم می دن بیرون در صورتی که همین متالیکا باوجود موفقیتی که آلبوم 91 اش تو دنیا ترکوند اما سال 96 آلبوم دادن یعنی 5 بعد:21:
خودم قمیشی رو خیلی قبول دارم بیشتر آهنگاش معنی داره:40:
حبیم همین طور از شاعرای بزرگ ایران آهنگ خونده مثل سعدی و ... که متاسفانه اخیرا سبکشون رو عوض کردن و دیگه ... :10:

Mist
04-07-2008, 12:52
من نميدونم ولي اين تايپيك رو هركي زده خوب سركاريه اصلا معلوم نيست خودش كجاست احتمالا داره بهمون ميخنده خدايي ميگم

perjixen
04-07-2008, 20:57
بريم ساسي مانكن گوش بديم !