مشاهده نسخه کامل
: Has anyone used Nosrat CDs???l
Bil Gits
01-07-2008, 08:39
سلام
دوستی هست که از آموزش زبان نصرت استفاه کرده باشه؟
اگه درست استفاده کرده به مام بگه یدونیم نتیجه اش چطور بوده؟
Drzhivago
01-07-2008, 09:02
سلام
من از آموزش زبان نصرت استفاده كردم
مفيد بودنش بستگي داره به سطح معلوماتتون و پشتكارتون
من زبانم زياد جالب نبود يعني نميتونستم جمله بسازم
با آموزش نصرت جمله سازي رو ياد ميگيري البته نه اينكه فكر كني بعد از 90 جلسه مثل بلبل ميتوني اينگليسي حرف بزني
يا فيلم و متوجه بشي.
به نظر من اين آموزش براي كسايي كه زبانشون زياد خوب نيست خيلي مفيده و بعد از چند جلسه خوتون متوجه پيشرفتتون ميشين
البته در كنارش بايد سعي كنيد بانك لغتتون رو غني كنيد
www.babakebadi.com
01-07-2008, 10:50
No farsi question here, ask your farsi question in this topic
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالات مبتديان به زبان فارسي فقط در اين تاپي
Bil Gits
06-07-2008, 15:21
سلام
من از آموزش زبان نصرت استفاده كردم
مفيد بودنش بستگي داره به سطح معلوماتتون و پشتكارتون
من زبانم زياد جالب نبود يعني نميتونستم جمله بسازم
با آموزش نصرت جمله سازي رو ياد ميگيري البته نه اينكه فكر كني بعد از 90 جلسه مثل بلبل ميتوني اينگليسي حرف بزني
يا فيلم و متوجه بشي.
به نظر من اين آموزش براي كسايي كه زبانشون زياد خوب نيست خيلي مفيده و بعد از چند جلسه خوتون متوجه پيشرفتتون ميشين
البته در كنارش بايد سعي كنيد بانك لغتتون رو غني كنيد
ممنون دوست عزیز.
یعنی شما مبتدی بودی یا نه یه چیزایی میدونستی از قبل؟
Bil Gits
06-07-2008, 15:26
No farsi question here, ask your farsi question in this topic
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالات مبتديان به زبان فارسي فقط در اين تاپي
دوست عزیز من مبتدی نیستم یکم از مبتدی بالا پایین دارم
به نظرم اگر بگید سؤالات به زبان فارسی فقط در اینجا بهتره
چون اینجوری عنوان تایپیکتون ایهام داره!
ممنون
A r c h i
06-07-2008, 20:21
عنوان تاپیک کمی ایراد داره، ولی از نظر ما هر کسی که نتونه سوالش را به انگیلیسی مطرح کنه مبتدی محسوب می شه ..چه یک کم بالاتر از مبتدی ، چه پایینتر. معمولا تو مدارس ایران جوری انگیلیسی آموزش می دن که هیچ کس مبتدی نباشه ..
قصد جسارت به کسی نیست، حالا چون شما یک کم بالاتر از مبتدی هستی نباید تو اون تاپیک سوالت را مطرح کنی؟؟؟؟؟؟:20:
به جز اون تاپیک و تاپیک ترجمه، بقیه در دیگر تاپیک ها فارسی نوشتن ممنوعه، از جمله همین تاپیک..پیگیری بحث در تاپیکی که بابک جان نوشتن
ممنون :11:
بانوی اسفند
06-07-2008, 22:05
منم استفاده کردم خیلی مفید نبود برام ! سطحش پایین بود.
dream-nightingale
06-07-2008, 23:10
من استفاده کردم عالی بود البته هنوز تمومش نکردم ولی همین که هی یه چیزو برات تکرار میکنه باعث میشه درسهای قبلی از یادت نره ولی اگه یه کتاب گرامر دم دستت باشه برا فهمیدن قاعده خوبه
mashaheeer
07-07-2008, 16:59
به نظر من براي كسي خوبه كه حد اقل دوره دبيرستان را گذرونده باشه يا از لحاظ گرامري در سطح بالايي باشه.
Bil Gits
08-07-2008, 07:34
عنوان تاپیک کمی ایراد داره، ولی از نظر ما هر کسی که نتونه سوالش را به انگیلیسی مطرح کنه مبتدی محسوب می شه ..چه یک کم بالاتر از مبتدی ، چه پایینتر. معمولا تو مدارس ایران جوری انگیلیسی آموزش می دن که هیچ کس مبتدی نباشه ..
قصد جسارت به کسی نیست، حالا چون شما یک کم بالاتر از مبتدی هستی نباید تو اون تاپیک سوالت را مطرح کنی؟؟؟؟؟؟:20:
به جز اون تاپیک و تاپیک ترجمه، بقیه در دیگر تاپیک ها فارسی نوشتن ممنوعه، از جمله همین تاپیک..پیگیری بحث در تاپیکی که بابک جان نوشتن
ممنون :11:
بله حرفتون درست و متینه.
براي من كه اصلا" به درد نخورد هيچي ياد نگرفتم
caca_caca888
09-07-2008, 14:05
منم همینطور
یه 30 دقیقه ای گوش دادم دیدم بدردم نمیخوره بیخیالش شدم...
farid0485
10-07-2008, 15:51
آموزش زبان نصرت بستگی به خودت داره که چهجوری استفاده کنی.
حالا که بحث این طوریه ببخشیدا نظرتون راجعه به پیکیج های آموزشی رزتا استون هم بیان کنید.
Parastoo06
11-07-2008, 15:28
مفت گرونه:41:
سلام
منم تابستون پارسال نصرت 1 رو خوندم. خوبه اما اگه کلاس زبان میرین نخونینش بهتره. چون هدفش مکالمس و مثل اینه که شما برید سرکلاس و مکالمه تمرین کنین که همه ی کلاسها هم هدفشون همینه.
پولی رو که میخواید بدید برین نصرت بخرین برین کلاس زبان بهتره.
راستی نصرت 2 چطوریه؟
ممنون
singleguy
09-01-2009, 02:19
به طور کامل موافق نیستم
بستگی داره بخوای تا چه سطح و برای چی زبان یاد بگیری
به نظر من حسن این نرم افزار اینه که روی تلفظ بسیار عالی کار کرده و اشکالش اونجاس که باعث میشه مغز هنگام حرف زدن در دو جهت فارسی و انگلیسی فکر کنه و این ادم را یکم کند میکنه. به نظر من هنگام صحبت به زبان انگلیسی یا هر زبان دیگه فقط و فقط باید به اون زبان فکر کرد نه به زبان دیگه.
یادم رفت بگم من زبان نسرت را تا درس 7 جولو رفتم و بعد ولش کردم.
موفق باشید:20:
اگه همون باشه که یه آقایی داره فارسی ترجمه می کنه وسط هر جمله که خیلی ضعیف بود به نظرم ...
سلام ....
من نصرت 2 رو کامل گوش دادم ( روزی 5 تا جلسه ) ... فقط به درد این خورد که منو آورد تو حال و هوای زبان :31: سطحش خیلی پایین و آسونه ... برای شروع بد نیست ... ولی به عنوان یک روش کامل نمیشه ازش استفاده کرد ...
راستی پولش هم زیاد نیست که ، نصرت 1 و 2 و تقویت حافظه همش تو یه دی وی دی 5 تومن ... :31:
Mohandes_mansour
10-01-2009, 18:28
بابا انقد سی دی های نصرت رو خراب نکنید!
یعنی همتون زبانتون فوله ؟!
بالاخره ممکنه یه چیزای کوچیک و ساده رو هم یادت رفته باشه !! از این نصرت میشه گوش کرد...!
اساس کار این همون تکرار و تمرین هست....باید لغتت خوب باشه. گرامر نسبتا خوب....کمی توجه ...!
همین !
دیگه اونقدرها هم سطحش پایین نیستا !! شاید برای خیلی از دوستان اصلا چیزی نباشد اما شرطش همون تکرار و تمرین و اون اعتماد به نفس هست....
برای آزمون های تافل،آیلس،کنکور !! اصلا خوب نیست! فقط براس start آیلس خوبه!!
نمیدونم آدما با هم فرق دارن!
موفق باشید !
بابا انقد سی دی های نصرت رو خراب نکنید!
یعنی همتون زبانتون فوله ؟!
بالاخره ممکنه یه چیزای کوچیک و ساده رو هم یادت رفته باشه !! از این نصرت میشه گوش کرد...!
اساس کار این همون تکرار و تمرین هست....باید لغتت خوب باشه. گرامر نسبتا خوب....کمی توجه ...!
همین !
دیگه اونقدرها هم سطحش پایین نیستا !! شاید برای خیلی از دوستان اصلا چیزی نباشد اما شرطش همون تکرار و تمرین و اون اعتماد به نفس هست....
برای آزمون های تافل،آیلس،کنکور !! اصلا خوب نیست! فقط براس start آیلس خوبه!!
نمیدونم آدما با هم فرق دارن!
موفق باشید !
از یه جهت کاملا حق داری ... یعنی معمولا الگوی شکایت از یه محصول اینطوریه که یه دوستی اون CD یا کتاب یا نرم افزار رو تهیه کنه و بعدش که موفق نشد (بحث تکراری خودآموزی و مشکلاتش و اینا) که متاسفانه و صد متاسفانه احتمالش هم کم نیست ، میاد و میگه " عجب چیز چرتی بود" .. در حالیکه شاید یه نفر دیگه با همون موفق بشه ؛ اما همین توصیه منفی ، بهرحال ضربه اش رو می زنه ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه مشكلش اينه كه خيليخشك و غير طبيعيه و حوصله ي آدمو سر مي بره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.