PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Virtual Memory

rezarafiee
01-07-2008, 08:24
Virtual Memory چیست ؟
2-چه زمانی پیش می آید؟
3-باعث چه مشکلاتی می شود؟
4-به چه طریقی می توان آن را حل نمود؟ لطفا در صورت اطلاع بطور کامل توضیح دهید.
با تشکر

zeus7610
01-07-2008, 10:49
vitural memory یا حافظه مجازی یکی از قابلیتهای ویندوزه که در صورت فعال بودن ویندوز یه فایل روی هارد اضافه می کنه که هروقت سیستم نیاز به رم داشت از اون فایل به جای رم استفاده کنه.
این مساله در برنامه هایی مثل فتوشاپ خیلی به کمک سیستم می آید.
خود ویندوز درایو پیش فرض خودشو میگیره و یه فایل به اسم pagefile.sys درست می کنه که ازش به جای رم استفاده می کنه.

rezarafiee
03-07-2008, 09:04
پیامی در گوشه ویندوزم مطابق زیر چاپ می شود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای رفع این خطا چه پیشنهادی دارید؟
با تشکر

amin123
03-07-2008, 12:41
vitural memory یا حافظه مجازی یکی از قابلیتهای ویندوزه که در صورت فعال بودن ویندوز یه فایل روی هارد اضافه می کنه که هروقت سیستم نیاز به رم داشت از اون فایل به جای رم استفاده کنه.
این مساله در برنامه هایی مثل فتوشاپ خیلی به کمک سیستم می آید.
خود ویندوز درایو پیش فرض خودشو میگیره و یه فایل به اسم pagefile.sys درست می کنه که ازش به جای رم استفاده می کنه.

اين قابليت قسمتي از درايو هارد هست كه بهتره يكي از درايوها كه ديفرگ شده و كار بر روي آن درايو كم هست،براي اين منظور انتخاب بشه....

به جاي رم استفاده نميشه عزيز،بلكه به كمك رم مياد،چون سرعت هارد به مراتب كمتر از رم هست عزيز......

amin123
03-07-2008, 12:48
پیامی در گوشه ویندوزم مطابق زیر چاپ می شود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای رفع این خطا چه پیشنهادی دارید؟
با تشکر

1-درايوي از سيستم را انتخاب كنيد كه كار بر روي آن به ندرت انجام ميشه (منظور عمليات copy و paste و delete )
2-بر روي my computer راست كليك كنيد و propertis و در سربرگ advanced گزينه settings مربوط به performance را بزنيد،در پنجره باز شده مجدد گزينه advance را بزنيد و بعد change را بزنيد،در پنجره جديد،درايو مورد نظر را انتخاب كنيد و گزينه custom size را بزنيد، اگر درايوتون جا به اندازه كافي داره، هر دو گزينه را به عنوان مثال 1000 بدهيد (دقت كنيد هر دو گزينه مقدار مساوي داشته باشند)

3-بهتره درايوي كه ديفرگ شده و يكپارچه هست را براي اين منظور انتخاب كنيد

MicroSystem
03-07-2008, 13:02
البته اگر نرم افزار رم زيادي بخواد و سيستم رم كمي داشته باشه اون موقع بجاي رم هم استفاده ميشه ولي انقدر سيستم كند ميشه كه ...

amin123
03-07-2008, 19:35
البته اگر نرم افزار رم زيادي بخواد و سيستم رم كمي داشته باشه اون موقع بجاي رم هم استفاده ميشه ولي انقدر سيستم كند ميشه كه ...

نه قربان،ربطي به اينكه نرم افزار رم زياد بخواد نداره،در هر حال از virtual memory استفاده ميشه.........

شما ويندوز را تنها نصب كن و هيچ نرم افزاري هم نصب نكن....

باز هم ميبيني كه از اين خاصيت استفاده ميكنه

MicroSystem
03-07-2008, 19:51
نه قربان،ربطي به اينكه نرم افزار رم زياد بخواد نداره،در هر حال از virtual memory استفاده ميشه.........

شما ويندوز را تنها نصب كن و هيچ نرم افزاري هم نصب نكن....

باز هم ميبيني كه از اين خاصيت استفاده ميكنه
در هر حال استفاده ميكنه اما اگه كم بياره بجاي رم هم از هارد استفاده ميكنه

amin123
03-07-2008, 21:44
در هر حال استفاده ميكنه اما اگه كم بياره بجاي رم هم از هارد استفاده ميكنه

خوب عزيز من هم همين را ميگم.........:10:

ببين اين به اين معني نيست كه در درجه اول كامل از ظرفيت رم استفاده ميشه،نه.......

حتي زماني كه رم هم تا حدودي خالي باشه از اين خاصيت استفاده ميكنه........

در واقع در كنار رم، حافظه مجازي را به كار ميبره.........

rezarafiee
05-07-2008, 09:22
با تشکر از پاسخ دوستان
روی سرورم sql server2000 دارم و زمانیکه task manger را باز می کنم در tab مربوط به Process گزینه virtual memory یا VM را برابر 151848 K نمایش می دهد با توجه به این مقدار vm را چند Set کنم و آیا انجام این تغییر باعث از بین رفتن هیچ اطلاعاتی نخواهد شد؟

MicroSystem
05-07-2008, 09:46
آیا انجام این تغییر باعث از بین رفتن هیچ اطلاعاتی نخواهد شد؟
هيچ
انقدر زيادش كن كه به مشكلي بر نخوري

Penryn
05-07-2008, 21:29
1-درايوي از سيستم را انتخاب كنيد كه كار بر روي آن به ندرت انجام ميشه (منظور عمليات copy و paste و delete )
2-بر روي my computer راست كليك كنيد و propertis و در سربرگ advanced گزينه settings مربوط به performance را بزنيد،در پنجره باز شده مجدد گزينه advance را بزنيد و بعد change را بزنيد،در پنجره جديد،درايو مورد نظر را انتخاب كنيد و گزينه custom size را بزنيد، اگر درايوتون جا به اندازه كافي داره، هر دو گزينه را

به عنوان مثال 1000 بدهيد (دقت كنيد هر دو گزينه مقدار مساوي داشته باشند)------>>>>>اگر با ساختار page file آشنا باشید می دانید که مساوی بودن این دو عدد الزامی نمی باشد! عدد کادر اول می تواند کمتر از کادر دوم باشد مخصوصا در مورد کسانیکه هارد کم ظرفیت دارند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin123
06-07-2008, 10:46
به عنوان مثال 1000 بدهيد (دقت كنيد هر دو گزينه مقدار مساوي داشته باشند)------>>>>>اگر با ساختار page file آشنا باشید می دانید که مساوی بودن این دو عدد الزامی نمی باشد! عدد کادر اول می تواند کمتر از کادر دوم باشد مخصوصا در مورد کسانیکه هارد کم ظرفیت دارند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاملا حق با شماست،ميتونه اين دو مقدار يكسان نباشه،ولي مساوي بودن دو مقدار max و min بيشترين كارايي را ايجاد ميكند.........

بنده هم به خاطر ماكزيمم استفاده گفتم كه دو مقدار مساوي باشند....

ممنون از شما

zeus7610
06-07-2008, 17:24
اين قابليت قسمتي از درايو هارد هست كه بهتره يكي از درايوها كه ديفرگ شده و كار بر روي آن درايو كم هست،براي اين منظور انتخاب بشه....

به جاي رم استفاده نميشه عزيز،بلكه به كمك رم مياد،چون سرعت هارد به مراتب كمتر از رم هست عزيز......
امین جان من هم منظورم همین بود که شما فرمودین. بله سرعت هارد خیلی پائینتر از رم است و حافظه مجازی نمی تونه جای رم رو بگیره.
در این مورد اینو هم بگم که یک از دلایل استفاده از چندین هارد برای server ها استفاده از همین قابلیت است.
(علاوه بر RAID) مثلا 5 تا هارد اسکازی را بصورت موازی به هم می بندند.
در مورد مشکل هم شما اگه درایو ویندوزت حجمش کمه vitural memory رو کلا از درایو c به درایو دیگر منتقل کنید. در ضمن این پیغام مشکلی ایجاد نمی کند و فقط سرعت سیستم پائین است. همین

amin123
06-07-2008, 18:53
در مورد مشکل هم شما اگه درایو ویندوزت حجمش کمه vitural memory رو کلا از درایو c به درایو دیگر منتقل کنید. در ضمن این پیغام مشکلی ایجاد نمی کند و فقط سرعت سیستم پائین است. همین

دقيقا.....

بهتره كه كلا VIRTUAL DRIVE روي درايو ويندوز نباشه،چون روزانه خيلي عمليات روي اين درايو انجام ميشه و يكپارچگي درايو زودتر از ساير درايو ها از بين ميره........

Golbarg01
18-09-2010, 22:41
2-بر روي my computer راست كليك كنيد و propertis و در سربرگ advanced گزينه settings مربوط به performance را بزنيد،در پنجره باز شده مجدد گزينه advance را بزنيد و بعد change را بزنيد،در پنجره جديد،درايو مورد نظر را انتخاب كنيد و گزينه custom size را بزنيد، اگر درايوتون جا به اندازه كافي داره، هر دو گزينه را به عنوان مثال 1000 بدهيد (دقت كنيد هر دو گزينه مقدار مساوي داشته باشند)

ببخشید این تاپیکو کشیدم بالا سوالم فوری بود.
من تو قسمت change درایو مورد نظر رو که انتخاب کردم بعد درایو c که ویندوز روش هست رو باید روی no paging file بذارم؟
من رمم 512 هست عدد inital size رو چه عددی بذارم؟
ضمنا من دو تا هارد دارم.یکیش قدیمی تره یکیش جدیدتر
اگه درایو اون جدیدتررو انتخاب کنم بهتره یا فرقی نداره؟

Penryn
24-09-2010, 07:47
ببخشید این تاپیکو کشیدم بالا سوالم فوری بود.
من تو قسمت change درایو مورد نظر رو که انتخاب کردم بعد درایو c که ویندوز روش هست رو باید روی no paging file بذارم؟
من رمم 512 هست عدد inital size رو چه عددی بذارم؟
ضمنا من دو تا هارد دارم.یکیش قدیمی تره یکیش جدیدتر
اگه درایو اون جدیدتررو انتخاب کنم بهتره یا فرقی نداره؟
نباید درایو ویندوز رو NO PAGING کنی.توی ویندوز هفت باعث میشه دچار صفحه ی آبی مرگ شی BSOD
توی بقیه ی ویندوزها هم کار درستی نیستش