ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Diablo III

صفحه ها : 1 2 [3]

Alex Fera
25-05-2012, 13:41
خدائیش نامردیه برای همچین بازی بزرگی به فکر کرک و هـک و از اینجور چیزا باشید.......................
یه ماه به خودتون سختی بدید اینو اوریج تهیه کنید،بالای 300 ساعت میشه ازش لذت برد......................

farzan311
25-05-2012, 14:10
سلام
یه سوال داشتم این بازی رو هم باید مثل سری wow بازی کرد؟ یعنی حالت سینگل که افلاین باشه داره یا نه؟ مثل بازی های RPG دیگر؟

ILLIDAN-D
25-05-2012, 16:51
دیابلو 3 اولین قربانی خود را گرفت ! راسل شیرلی به علت 72ساعت بکوب دیابلو بازی کردن به دلیل حمله قلبی فوت کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

De4thsong
25-05-2012, 16:58
سلام
یه سوال داشتم این بازی رو هم باید مثل سری wow بازی کرد؟ یعنی حالت سینگل که افلاین باشه داره یا نه؟ مثل بازی های RPG دیگر؟

فقط آنلاین میشه بازی کرد حتی تو Single Player

sasanjfr
25-05-2012, 23:27
دیابلو 3 اولین قربانی خود را گرفت ! راسل شیرلی به علت 72ساعت بکوب دیابلو بازی کردن به دلیل حمله قلبی فوت کرد

خدا رحمتش کنه.کاش هم عقل داشت هم یه کاری واسه انجام دادن تا اون قدر بیکار نمی بود که 72 ساعت پشت سرهم بازی کنه

Layken
26-05-2012, 12:14
ای بابا تاپیک این بازی باشه ولی سوت و کور...چرا خب..؟
بچه ها خب پس چرا نیستید..؟ الان باید تو دور دوم بازی میبودید ....طرفداریتون کو پس ..؟ من با اون همه حرف و حدیثی که تو این مدت شنیدم انتظار یک سیل عظیم تو این تاپیک رو داشتم.
عجیبه ....وحید..؟ چرا دیابلو نمیزنی..؟ :دی

Хоссейн
26-05-2012, 12:45
بازی کرک شه سیل عظیم رو مشاهده خواهید کرد : دی
کسی نخریده تاپیک 50 صفحه رفته جلو بخرن چی میشه :دی
اگه وضع دلار مثل سابق بود میشد خیلی ها می تونستن بخرن ولی با این وضع و با این قیمت خیلی ها توان خرید رو ندارن

abtin5
26-05-2012, 19:08
بچه ها من یه سوال در مورد داستانش داشتم:
ما که سه تا برادرو کشتیم توی 2 حالا باز دیابلو برمیگرده یا وقتی سنگ روح رو شکوندیم دیگه امکانش نیست برگردن؟!!!
همین دیروز تمومش کردم دوباره!! لول38!!! بازم سخت بود آخراش!!! :31::31:

وقتی کرکش بیاد فکر کنم کل تابستونم به فنا بره!!!!:31::31:

De4thsong
26-05-2012, 19:15
بچه ها من یه سوال در مورد داستانش داشتم:
ما که سه تا برادرو کشتیم توی 2 حالا باز دیابلو برمیگرده یا وقتی سنگ روح رو شکوندیم دیگه امکانش نیست برگردن؟!!!
من نفهمیدم دقیقا منظورت چیه :20:

همین دیروز تمومش کردم دوباره!! لول38!!! بازم سخت بود آخراش!!!
پس بیای Inferno چه کار میکنی، Add های معمولیش هم خیلی خیلی بد میزنن :37:

abtin5
26-05-2012, 19:21
منظورم اینه که توی 3 دیابلو برمیگرده یا با شیاطین جدیدی روبه روییم؟
آ[ه تو سایت بلیزارد اسم دوتا شیطان جدید رو دیدیم یکیش فکر کنم Lord od Sin بود!!! :))

De4thsong
26-05-2012, 19:28
منظورم اینه که توی 3 دیابلو برمیگرده یا با شیاطین جدیدی روبه روییم؟
آ[ه تو سایت بلیزارد اسم دوتا شیطان جدید رو دیدیم یکیش فکر کنم Lord od Sin بود!!! :))
هم دیابلو بر میگرده و هم شیاطین جدیدی هستش :20:
داستان بازی تو ACT آخر کلا برمیگرده و یک تغییر خیلی قشنگ میکنه (بازگشت دیابلو!!)

abtin5
26-05-2012, 19:32
آهان من که از اول میزارم فقط لول آپ میکنم تا آخر کارا به گریه نیافتم از سختیه بازی! :31:
کاشکی هرچه زودتر کرک بشه! خیلی احساس بدیه وقتی میبینیم از دنیا عقبیم! :37:

City 17
26-05-2012, 22:42
دیابلو 3 روی تبلت !

در ویدئویی که kotaku ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نمایش گذاشته , شخصی با یک تبلت Samsung Series 7 Slate PC با تنظیمات Low و 720*1280 تونسته بازی را با فریم خوب اجرا کنه و تبلت را برای اجرای بازی در مجموع کارآمد دونسته , البته محدودیت هایی داشته از جمله عدم وجود کلیک چپ!

مشخصات تبلت: Intel Core i5 @ 1.6GHz 4 cores, 4GB RAM, 128GB SSD, Intel HD Graphics 3000 running Windows 8 Consumer Preview

marmolak kocholo
26-05-2012, 23:02
یه توضیحی در مورد شیاطین میدم که اصلاً اینا از کجا اومدن و کلاً داستان از چه قرار بوده و بعد معرفیشون کنم.
قبل از هرچیز در مورد یه موجود به اسم Anu باید توضیح داده بشه. Anu در واقع در داستان دیابلو نزدیک ترین معادل به مفهوم الهیت هست ( همون خدا ).
خب بریم سر اصل مطلب، سال ها قبل از پیدایش Sanctuary یک شیطان اعظم بیشتر وجود نداشته که به عنوان Prime Evil شناخته میشده. این شیطان اعظم که
اژدهایی هفت سر بوده Tathamet نام داشته و ساخته شده بوده برای این که تمام قدرت های تاریک خودش رو روی Anu استفاده که و اون رو شکست بده.
این جور که نوشته شده Anu و Tathamet در یک مکانی به تله میفتن و تا مدت های نا معلوم با هم مبارزه میکنن تا اینکه این مبارزه به مرگ هر دوشون ختم میشه!
با مرگ Tathamet ، هر کدوم از سرهای Tathamet تبدیل به یک شیطلان میشن و بدن اون هم شالوده و اساس Burning Hell یا همون جهنم رو پایه گذاری میکنه...
با مرگ Anu، از باقی مونده وجود و قدرتش Crystal Arch ساخته میشه و از ستون فقرات اون فرشته ها آفریده میشن و WorldStone هم از چشمان Anu به وجود میاد.
( WorldStone در واقع تمثیلی از همون طبیعت هستش که نیروهای اولیه برای شکل دادن و تعادل جهان رو دربر داره )

خب همون طور که گفته شد از اینجاست که شیاطین شکل میگیرند.

شیاطین اصلی

1. Diablo ارباب وحشت
جوان ترین و قوی ترین Prime Evil

2. Mephisto ارباب تنفر
ارشد و رهبر 3 Prime Evil

3. Baal ارباب ویرانی
موذی ترین و ظالم ترین Prime Evil

شیاطین صغیر

1. Duriel ارباب درد
برادر 2 قولو Andariel

2. Andariel دوشیزه غم و اندوه
خواهر دو قولو Duriel

3. Belial ارباب دروغ
یکی از رهبران شورشی بر ضد 3 Prime Evil ، برادر و رقیب Azmodan

4. Azmodan ارباب گناه
یکی از رهبران شورشی بر ضد 3 Prime Evil ، برادر و رقیب Belial

شیاطین دیگر

1. Lilith بانوی Succubi.
(Succubi شیاطینی هستند در فرم زنان شهوت پرست که دارای بال و ناخن های بلند هستند)
دختر Mephitso که در ابتدا با پیوستن به نیروهای Inarius به نیروهای جهنم خیانت کرده، اما بعدها دوباره به جهنمیان میپیونده
( Inarius یکی از فرشته های بزرگ High Heaven و برادر تریال هستش و در عین حال مشاور کنسول Angiris )

2. Lucion رهبر Triune فرقه در Sanctuary
پسر Mephitso که گفته شده توسط Uldyssian کشته شده.

3. Rakanoth ارباب یأس و نا امیدی
شیطانی قدرتمند که در حمله به High Heaven به Diablo خدمت میکرده و اکنون در خدمت Andariel هست.

4.Ghom ارباب شکم پرستی
شیطانی که به عنوان دست راست Azmadon به او خدمت میکنه.

5.Cydaea ارباب شهوت
شیطانی که به Azmadon خدمت میکنه.

6. Zagraal پشتیبان و حامی Khazra
(Khazra نژادی از انسان های جهش یافته که به شکل بز هستند.(در واقع موجودی نیمه انسان و نیمه بز نماد انسان شهوانی هستش) )
ایشون عهده دار فساد نژادشون هستن...

خب، این ها توضیح خیلی مختصری بودند از شیاطین دنیای Sanctuary. هر کدوم از این شیاطین برای خودشون داستان و اتفاقاتی دارن که اگه آدم بخواد اونارو بنویسه
قشنگ یه کتاب ازش در میاد! ولی شما میتونید برید به Wikia مربوط به Diablo و اینارو بخونید...

peyman_nn
27-05-2012, 09:08
سلام
با پوزش از همگی ، چون من چند وقت اینجا نبودم
این بازی اومده تو بازار یا نه ؟؟؟
خیلی جالبه که از گیمسپات 8.5 گرفته
ممنون میشم جواب بدید

De4thsong
27-05-2012, 09:16
سلام
با پوزش از همگی ، چون من چند وقت اینجا نبودم
این بازی اومده تو بازار یا نه ؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
بازی عرضه شده ولی کرک نشده، فکر نکنم به این زودی هم کرک بشه، واسه ی خرید اوریجینال هم میتونی از این دو سایت استفاده کنی: سایت 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pessimist
27-05-2012, 09:28
وای خدا وقتی شنیدم این بازی اومده چقدر خوشحال شدم به هر حال امیدوارم هر چه زودتر کرک بشه و بتونیم از این بازی به یادماندنی نهایت لذت رو ببریم!

peyman_nn
27-05-2012, 09:50
یکی زده 115 یکی زده 160
ما هم منتظر میشیم

hes25
28-05-2012, 04:50
دوستان سلام

من نسخه کم حجم شده دیابلو 2 رو دانلود کردم اما آهنگ بازی پخش نمیشه!

اول خود بازی اجرا نمیشد که یکی از بچه ها گفته بود بزارمش رو 2d که درست شد و الان یه مقداریش و رفتم اما بدون آهنگ لذت بخش نیست...میشه کاری کرد؟

در ضمن نمیشه از حالت تمام صفحه خارجش کرد ...برنامه ای برای حالت ویندو کردن بازیها نداریم؟

دیگه شرمنده که اینجا پرسیدم

MILAD2799
28-05-2012, 06:51
دوستان سلام

اول خود بازی اجرا نمیشد که یکی از بچه ها گفته بود بزارمش رو 2d که درست شد و الان یه مقداریش و رفتم اما بدون آهنگ لذت بخش نیست...میشه کاری کرد؟

در ضمن نمیشه از حالت تمام صفحه خارجش کرد ...برنامه ای برای حالت ویندو کردن بازیها نداریم؟

خوب شد گفتی که کم حجمه واسه همین صداهاشو حذف کردن . حجم کل بازی به همراه بسته مکملش 2.25 گیگه

saeedblack
28-05-2012, 07:19
یه توضیحی در مورد شیاطین میدم که اصلاً اینا از کجا اومدن و کلاً داستان از چه قرار بوده و بعد معرفیشون کنم.
قبل از هرچیز در مورد یه موجود به اسم Anu باید توضیح داده بشه. Anu در واقع در داستان دیابلو نزدیک ترین معادل به مفهوم الهیت هست ( همون خدا ).
خب بریم سر اصل مطلب، سال ها قبل از پیدایش Sanctuary یک شیطان اعظم بیشتر وجود نداشته که به عنوان Prime Evil شناخته میشده. این شیطان اعظم که
اژدهایی هفت سر بوده Tathamet نام داشته و ساخته شده بوده برای این که تمام قدرت های تاریک خودش رو روی Anu استفاده که و اون رو شکست بده.
این جور که نوشته شده Anu و Tathamet در یک مکانی به تله میفتن و تا مدت های نا معلوم با هم مبارزه میکنن تا اینکه این مبارزه به مرگ هر دوشون ختم میشه!
با مرگ Tathamet ، هر کدوم از سرهای Tathamet تبدیل به یک شیطلان میشن و بدن اون هم شالوده و اساس Burning Hell یا همون جهنم رو پایه گذاری میکنه...
با مرگ Anu، از باقی مونده وجود و قدرتش Crystal Arch ساخته میشه و از ستون فقرات اون فرشته ها آفریده میشن و WorldStone هم از چشمان Anu به وجود میاد.
( WorldStone در واقع تمثیلی از همون طبیعت هستش که نیروهای اولیه برای شکل دادن و تعادل جهان رو دربر داره )

خب همون طور که گفته شد از اینجاست که شیاطین شکل میگیرند.

شیاطین اصلی

1. Diablo ارباب وحشت
جوان ترین و قوی ترین Prime Evil

2. Mephisto ارباب تنفر
ارشد و رهبر 3 Prime Evil

3. Baal ارباب ویرانی
موذی ترین و ظالم ترین Prime Evil

شیاطین صغیر

1. Duriel ارباب درد
برادر 2 قولو Andariel

2. Andariel دوشیزه غم و اندوه
خواهر دو قولو Duriel

3. Belial ارباب دروغ
یکی از رهبران شورشی بر ضد 3 Prime Evil ، برادر و رقیب Azmodan

4. Azmodan ارباب گناه
یکی از رهبران شورشی بر ضد 3 Prime Evil ، برادر و رقیب Belial

شیاطین دیگر

1. Lilith بانوی Succubi.
(Succubi شیاطینی هستند در فرم زنان شهوت پرست که دارای بال و ناخن های بلند هستند)
دختر Mephitso که در ابتدا با پیوستن به نیروهای Inarius به نیروهای جهنم خیانت کرده، اما بعدها دوباره به جهنمیان میپیونده
( Inarius یکی از فرشته های بزرگ High Heaven و برادر تریال هستش و در عین حال مشاور کنسول Angiris )

2. Lucion رهبر Triune فرقه در Sanctuary
پسر Mephitso که گفته شده توسط Uldyssian کشته شده.

3. Rakanoth ارباب یأس و نا امیدی
شیطانی قدرتمند که در حمله به High Heaven به Diablo خدمت میکرده و اکنون در خدمت Andariel هست.

4.Ghom ارباب شکم پرستی
شیطانی که به عنوان دست راست Azmadon به او خدمت میکنه.

5.Cydaea ارباب شهوت
شیطانی که به Azmadon خدمت میکنه.

6. Zagraal پشتیبان و حامی Khazra
(Khazra نژادی از انسان های جهش یافته که به شکل بز هستند.(در واقع موجودی نیمه انسان و نیمه بز نماد انسان شهوانی هستش) )
ایشون عهده دار فساد نژادشون هستن...

خب، این ها توضیح خیلی مختصری بودند از شیاطین دنیای Sanctuary. هر کدوم از این شیاطین برای خودشون داستان و اتفاقاتی دارن که اگه آدم بخواد اونارو بنویسه
قشنگ یه کتاب ازش در میاد! ولی شما میتونید برید به Wikia مربوط به Diablo و اینارو بخونید...

دوستان تو این سایت یه توضیح کلی تر در مورد این شیاطین نوشته که جالبه

hadi3d
28-05-2012, 07:50
با سلام
دوستان خبری از کرک شده یا نه لطفا جواب بدید
ممنون

Arrowtic
28-05-2012, 08:23
نه..................

marmolak kocholo
28-05-2012, 11:45
دوستان سلام
شما برو تو سایت بلیزارد قسمت دیابلو 2 آخرین پچشو دانلود کن تا رزولوشنت درست بشه.
اسم پچ هم "D2Patch_113d" هستش.

hes25
28-05-2012, 17:28
شما برو تو سایت بلیزارد قسمت دیابلو 2 آخرین پچشو دانلود کن تا رزولوشنت درست بشه.
اسم پچ هم "D2Patch_113d" هستش.

آقا تشکر دانلود کردم

الان چکارش کنم اجراش میکنم میگه error !

MILAD2799
28-05-2012, 17:34
آقا تشکر دانلود کردم

الان چکارش کنم اجراش میکنم میگه error !

اینجا جاش نیست ولی چه اروری میده؟
راستی بعد از نصب بسته مکمل یه پچ هست باید دانلود کنی و نصبش کنی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پچ را با اسم 113d.exe بگیر و نصب کن . تا بازی اجرا بشه . خواستی بگو باهم انلاین بزنیم

ملت دیابلو 3 انلاین میزنن و ما هنوزاندرخم یک کوچه ایم

mehdy.z
28-05-2012, 23:57
با سلام
دوستان خبری از کرک شده یا نه لطفا جواب بدید
ممنون
محض اطلاع باید بگم این بازی کلا server base هست و کرک کردنش چندین برابر قفل drm یوبی سافت کار داره چون توی DRM فقط یه سری دیتای کاملا محدود در هر چک پوینت با سرور مبادله میشد ولی توی این بازی کلا حجم زیادی از بازی کلا روی سرورهای بیلزارد انجام میشه(به خاطر همین هم هست که توی سیستم مورد نیاز بازی نوشته که شما به یک اینترنت Broadband نیاز دارید) یعنی قرار نیست که توی این بازی با یه دستکاری ساده فایل EXE. اجرایی یه جورایی نرم افزار DRM بازی رو گول بزنید بلکه برای اجرای بازی حتما به یه سرور مجازی برای هاست کردن اون سری از دیتای بازی که اصلا قراره توی سرور انجام بشه نیاز دارید که برای اجرای اون هم باز شما باید اون حجم وسیع اطلاعات که بین سرورهای بیلزارد و بازی میشه رو رمز گشایی و با کمک اونها سرور مجازیتون رو بسازید!!!
خلاصه اینکه یا این بازی کرک نمیشه یا اگه بشه واقعا گروههای هکر باید روش کار کنند که بسیار وقت گیر و هزینه بر هست...البته جای شکرش باقیه این مدل DRM رو به خاطر هزینه و دردسر بسیار بالایی که داره رو فقط میشه روی بازیهایی انحصاری pc انجام داد و مطمئنا روی بازیهایی مولتی پلتفرم به علت دردسرهای بزرگی که برای گیمرها ایجاد میکنه باعث کاهش بسیار شدید فروش بازی روی نسخه pc میشه و اصلا مقرون به صرفه نیست وگرنه میشد با این روش فاتحه کرک بازیها رو خوند!!!
نمیدونم کسی توی پستهای قبل به این موضوع اشاره کره بود یا نه ولی گفتم برای اطلاع بعضی از دوستان که میگن چرا این بازی کرک نمیشه مفید باشه:20:

playstation 3
29-05-2012, 14:25
ای دهن بلیزارد سرویس با این سرور مسخرش!

MILAD2799
29-05-2012, 15:19
اینطور که بوش میاد سرورهای امریکا و اروپا رو شیلر کردن و نمیشه کانکت شد

Layken
29-05-2012, 18:02
گزیده ای از ترجمه نقد IGN برای بازی Diablo III

Diablo در اصل یک کلمه اسپانیایی هستش که معنی شیطان رو رو میده که میشه به تفسیری که بر بازی صدق کنه
اهریمن یا شیاطین نامید.

دوازده سال انتظار براي يك بازي مدت زيادي است اما Diablo از اينكه بايستي فقط تا زمان ارائه Diablo II توسط Blizzard در سال 2000 گسترش مي يافت وفادار بود. از آن وقت به بعد مردم براي ساليان خود را هم رده و هم سطح ساخته و بتدريج كنسول هاي بازي خود را پيشرفت داده اند. همچنين Blizzard در طول ده سال قبل چيزهاي زيادي را آموخته است و اين دروس را خردمندانه براي طراحي Diablo III بكار ميبرد. در آن پايه اي ترين سطح، Diablo III هنوز بيشتر بازي همان است اما دائماً با سيستم‌هاي مهارت انعطاف‌پذير آن شما براي را تجديد شكل قهرمانتان در هر حالتي كه نياز شما باشد تشويق مي كند. نهايتاً، كنترل قديمي و قاعده غارت كردن Diablo جايي كه شما از ميان چند كلاس از پيش‌معلوم شده انتخاب ميكنيد و سطح آنها را براي ثابت كردن اينكه كه 12 سال زمان زياد و باورنكردني براي انتظار نسخه سوم و براي يك بازي است ، باالا مي بريد ولي Diablo تنها همانند نسخه Diablo II كه توسط Blizzard در سال 2000 عرضه شد مي باشد.

حتي وقتي كه در داستان شكست ميخورد و مرا تحت تاثير قرار مي دهد، سيستم مرا گرفتار خود ميكند. در حال آوردن تبرتان به پايين يك ضربه مهلك را بر دشمن خود وارد مي كنيد يا توليد جريان هوايي مي كنيد با يك مهارت كه جسمانشان را پاره ميكند از استخوان‌هايشان بيرون مي كشد اما فوران طلا و گنجينه كه در خاطر ثبت مي شود در هوا خارج شده يك يورش شادماني را القاء مي كند. ضربه از ميان گودي كه دشمنانم بودند بنابراين من ميتوانم طلا را بكنم و آيتم هاي انتخابي تصوير را شبيه فلزات قيمتي يادداشت مي كند. مهم نيست كه هر تعداد باشند اگر اين حالت اتفاق بيافتد من به سرعت روي گنج كليك بكنم ميتوانم،سريع براي فهرست اموالم راه‌گشا باشم و اگر من رگه اصلي يا يك دوست را بزنم مي توانم اين حالت را ببينم . برخي از آيتم ها حالت هايي دارند كه در لحظه اي كه شما موس را روي آن مي بريد آشكار مي شوند ولي زماني كه آيتم هاي زرد رنگ مي افتند بايستي براي شناخت آنها درنگ كنيد و آن لحظه اي است كه شما در جايي شبيه به اعلام برندگان قرعه كشي بليط بخت آزمايي هستيد و منتظر پاسخ مانده ايد. به نمونه‌هاي سرافرازي منتج ميشود و رنجش اما با اوقات بد به لحظات ميآيد جايي كه واقعا مرا خوشي دربر ميگيرد، ساعتها من در جايي از ميان هيولاها حمله مي كنم تا زمان بي حد و حصر بيشتر از ارزش آن احساس مي كند گذرانده شود. گذشته از اين بازي Diablo III طمع مرا درگير نموده و غارت را به همان راه مي رساند. من شب ها درباره آن خواب مي بينم(جداً) ماداميكه من اين جملات را مينويسم ، اين ساكت مي ماند.
حتي وقتي كه جادوي به طور اتفاقي آزاد شده و حالات شما را يادداشت ميكند احتياج ندارد و آنها مقدار ارزش زيادي دارند، حتي بيشتر بنابراين به خاطر شكوفايي Diablo III و نونما كردن اقتصاد ضروري مي باشند. موارد غيرجادو همه بي ارزش هستند بنابراين وقتي نوبت برسد به جادوي ناخواسته شما بين انتخاب كالاي پرفروش و مرغوب براي فروش جهت كسب طلاي مجبوريد انتخاب بكنيد، حراج آنها يا فروش آنها به قيمت بسيار پايين در بخشها براي حقه بازي در آهنگري انتخاب شماست. طلا به مقادير تصادفي از هيولاها مي افتد اما، عناوين قبلي Diablo برخلاف استفاده به كاررفته در راه‌هاي پرمعني تر و دور كمياب‌تر مي باشد. نه فقط شما ميتوانيد براي براي مواردي از خريد بازيكنان ديگر استفاده بكنيد بلكه همچنين قبلاً سطح بالاي آهنگر و، جواهرفروش را براي جاي اضافي در انبار و تجهيزات شما را بالا برود.

گرافیکی چشم نواز ، افکت هایی زیبا در کنار توجه به کوچکترین بافت موجود در بازی

در واقع، طلا در زمانيكه در يك سياه چال مي دوم و ابزار مفيدي در دست ندارم ، بسيار كار آمد احساس مي شود ، زمان بسيار خوب در حال گذر است و من اگر ثروت موضوع اصلي نباشد طلا بدست مي آورم و بهترين كار اين است كه ابزار غير لازم خود را به آهنگري بدهيد. آهنگر با جادوي خاصي ابزار را به اجزاى متشكله مىشكند ، هر كدام به نوبه خود مىتواند (همراه با طلا) براي ساخت سلاح ها و زره ها به كار گرفته شوند. در جايي كه شما يك آيتم را براي مدت كوتاهي مي فروشيد يا شانس مي آوريد و آنرا براي ساخت اشياي جديد به بخش هاي گوناگون تقسيم مي كنيد لحظات سختي را به وجود مي آيد اگر شما به طلا بپردازيد و براى ارتقاء كارتان تلاش كنيد، آيتم هاي ساخته شده واقعا به كار شما مي آيند ماداميكه از ديدن هيولاي غارتگر هيجان زده نشده ايد حالات تصادفي آيتم هاي ساخته شده لحظاتي حس سرافرازي را به شما القاء مي كنند. جواهرفروش سيستم ساخته شده را از بيرون جمع مىكند اما جواهرات و مدل ها قابل پيش‌بينى مى باشند داشته باشند و تمام هم و غم ماجرا اين است شما چگونه مي خواهيد از بدبختي جان سالم به در ببريد. تا زماني كه ، جواهرفروش آهني را با همان فايده فراهم مىكند، به شما امكان آنرا مي دهد كه عمليات را تا پايان وضعيت و حمل توسط ساير كاراكتر ها بالا ببريد و تصميمات سختي را را براي فروش مجدد يا نفروختن كالايتان به آهنگري يا تاجران جهت استفاده از آيتم هاي جادويي براي رفتن به خانه حراج شده اتخاذ نماييد. در اينجا شما مي توانيد وارد بازاري مجازي شويد كه توسط تاجران كنترل مي گردد و بالواقع مي توانيد تنها براي انتقال طلا ها استفاده كنيد زيرا كه پول واقعي در خانه حراجي با وجود ظاهر شدن نقطه گلوله اي در پشت جعبه تحقق پيدا مي كند و هر يك از آيتم ها را درست به انبار يا يكي از كاراكترهايتان بفروشيد. مردم با پولشويي مي توانند براي برداشت آيتم ها براي قهرمان خود بجاي شكار آنها استفاده كنند و سريعا دنبال سلاح خاص باريك يا انواعي از سلاح ها كه در منو ليست شده بگردند.

توضیحاتی در مورد یکی از سبک ها و کلاس های قابل بازی با نام بارباریان

خيلي خوب است كه سيستمي كامل مستقيما براي گيم وجود داشته باشد با آنكه بهتر است در كنار منوي اصلي به دنياي بازي ها دست پيدا كنيم چيزي كه بيش از حد تاسف برانگيز است اين است كه Blizzard از قرار معلوم 10 آيتم دلخواه را بصورت محدود به حراج گذاشته و مرا در وضعيتي مي گذارد كه انتظار چيزي را براي فروش مي كشم پس من مي توانم دوباره به انبار بروم. آسان بودن گشتن به دنبال گنج ، حرف زدن در مورد فوايد اجناس تخيلي بعدي من و اينكه چگونه كاراكتر من درك مي كند كه بينايي خود را براي تفريح و شروع بازي از دست داده است واقعا رنج آور است. جنگ III Diablo به دليل اينكه سياه‌چال‌ها و هيولاهايي به طور اتفاقى بوجود مي آيند طولاني است. در يك ثانيه شما دوباره گذرگاه راه باريكه اي از يك غار را پيدا مي كنيد كه مملوء از شياطين كوچك است سپس ماهرانه از ميان غول هاي عظيم الجثه به بيابان بي كران راه پيدا مي كنيد. همان بخش بازى را دوباره بازى بكنيد امكان دارد شما در جاى تنگى با غولها روبرو بشويد و انبوه دشمنان از سرتاسر صحرا به شما حمله بكنند. يا ممكن است زماني ديگر با يك چيزى روبرو شويد كه انتظار آنرا نداشته باشيد و توانايي هاي خاصي داشته باشد كه قبلا نديده باشيد. هر زمان كه در شما در مكان مخصوصي بازي مي كنيد داستان از حالت اصلي خارج مي شود ولي سطوح و دشمناني كه شما آنها را پر جمعيت قلمداد مي كنيد غير قابل پيش بيني باشند. نمي دانيد و هرگز انتظار آنرا نداريد كه تقدير در مشت شما چه پنهان نموده است يا پشت هر در شكسته چه چيزي پنهان شده است. اين به احساس ماجراجويي شما مي افزايد اگر شما خود را طوري كنترل و اداره كنيد كه قهرماني قدرتمند و قوي هيكل جلوه كنيد و دشمنان خود را از ميان برداريد. ولي قهرمان شما به ندرت دسته گسترده اي از داشته هايش را نشان مي دهد كه با افزايش قدرت تقسيم مي گردد و به هيچ يك از انتخاب هاي دايمي ارتباط ندارد. در هر زمان كه سفر مي كنيد هريك از 60 قدرت جديد كشف شده طلسمي براي افزايش نيروست كه قدرت را بكار انداخته يا آنرا غير فعال مي نمايد. هر بار كه سطح شمابصورت چشمگيري افزايش پيدا مي كند و به خاطر عدم محدوديت براي تغيير دادن قدرت يا طلسم براي ديگري بطور طبيعي تجربه هايي براي سازگاري اتفاق مي افتند. هنگام نبرد با دشمنان ضعيف تر من از توانايي جايگزيني و تخريب فضاهاي عريض در لحظاتي كه با رئيس بزرگ يا دشمن بزرگ ديگري روبرو مي شوم استفاده مي كنم كه مرا به تعويض سريع اين مهارت ها براي گرفتن اهداف ساده ترغيب مي كند.
نشانه‌هاى مرموز يك راه ويژه و بزرگي براي براه انداختن افزايش در مهارت نيز مي باشند زيرا مهارت ها يي كه شما بزودي كسب مي كنيد ممكن است ناگهان بي مصرف باشند و بعدا جالب به نظر برسند. براى مثال جادوگرم مهارتي دارد كه قورباغه‌ها را احضار مىكند اما با نشانه‌هاى مرموز من مىتوانم رااحضار كنم كه يك دشمن را درستي قورت دهد قورباغه اى كه هميشه بارانى سمي را از آسمان به زمين مي فرستد. با پنج نشان مرموز در مهارت، جادوگر من قابليت تغيير عالى را احساس مىكند ، و قادر به سازگارى بسيار براي هر چيزى است كه Diablo III او را براه بفرستد. در يك ثانيه او يك دسته گل هاي ناميرا را احضار مي كند و برايش ذخيره مي نمايد بعد ابزاري پرتابي را با مهارت بسيار بالا جهت كمك به هم تيمي ها معامله مي كند. با بسيارى از مهارت ها و نسخه‌هاى آنها مى توانستند يك تهديد باشند اما نشانه‌هاى مرموزي هستند كه به آهستگى روى چندين بازيكن اجرا مي شوند. اين يك راه جذاب است كه به مسير مارپيچي ختم مي شود و مبارزه اي تكرار ناشدني را بدون توجه به فرصت طرفدار بازي نظير من ارائه مي نمايد و از بيان اينكه Diablo III داراي تاثير عميق مي باشد قدر دان مي باشيم. اسما نقطه اي روشن و قابل تامل وجود دارد كه شامل پيشرفت در سيستم انتخاب مي شود. جزئيات سابق از اينكه چگونه مهارت هاي شما كار مي كند مشكل است ( نظير اينكه چطور يك سلاح ممكن است روي مهارت و تراكم تاثير بگذارد ) زمانيكه نامه ها و كلمات به شما اجازه اين را مي دهند كه بطور كامل با مهارت هايي كه با شش دكمه هدايت مي شوند كار نماييد. اگر شما قادر باشيد كه حالت انتخابي را فعال كنيد با هركليد مي توانيد يك مهارت را قفل نماييد كه براي مردمي كه به يادگيري با طناب ها مشغولند و مي خواهند پس از چند ساعت تغيير كنند بسيار مهم مي باشد. روزهاي بزرگي است تيتر بودجه مي تواند 133 نفر از گيم باز ها سيراب كند و من تلاش هاي Blizzard را براي ساخت Diablo III تحسين و تمجيد مي كنم. بازي كه خيلي ها بدون آنها تجربه سري هاي قبلي آن را داشته باشند مي توانند آنرا بازي كنند و اين امتيازي براي بازيكنان پيشرفته است كه ديگر نگران شكار شدن نباشند.

منو ایتم ها ، جادوها ، امکانات

براى بازيكن باتجربه، فقط يك مرتبه گذر از ميان فعاليت Diablo III كافى نيست. به طور اتفاقى فضاهاي بوجود آمده و هيولاها به خوبي انتظار ميزان سختي ها را براي بازي جنگ ها و غارت هاي فراوان در آن وجود دارد را مي كشند. ماداميكه شما راه شماى نبرد از ميان عمل اولين بار من شما يك صندوق امكان دارد پيدا بكنم و با يك بسته هيولاهاى قهرمانى درست قبل از آن دعوا مىكنم، زمان بعدى شما براى سه ابليس غول‌پيكر امكان دارد پيدا بكند شما را فقط هرگز بشناسيد تا شما سعى بكنيد. جذابيت مجذوب‌كننده ناشناسي است كه شما به يك چيزى كه هر بار با پر كردن‌هاى غيرمنتظره من امكان دارد برخورد بكند و من يك بازى شروع بكنم ، عمل كنيد. اضافه بكنيد كه سختى اضافى يك سطح مىكند، هرگز هيولاها جايى كه نيروهاى سود شما ديده‌ايد و در تركيبات آن ساخت آنها به طور اصلى تهديد بكنند به قهرمانتان كه پيش از لحظات فوق قهرماني به نظر رسيده‌شده و يك تجربه بشود هيجان جايى كه دور هر گوشه است.
در IGN خيلى ها بازى را براى قابليت بازى دوباره ستايش مى كند اما Diablo III ، با پيشرفت طبقه‌اى پيوسته‌اش از ميان چندين سختى ها، به اندازه سياه‌چال‌هاى به طور اتفاقى بوجود آمده و مورد غارت هيولاها قرار مي گيرد، كه حقيقتاً براي خودش يك جانشين و طبقه محسوب مىشود. حتى در مشكلات سخت‌تر هم سطح سازي مى كند و شما به تنهايي مى توانيد همه فعاليت را در بازى انجام اما Diablo III طوريست كه مي توانيد آنرا با دوستان و افراد غريبه بازي كنيد.

L...

Killzone2
29-05-2012, 18:10
مرسی از حامد منقد محبوب IGN که نقد بیشتر بازی ها با اونه! : دی : دی
حامد و مراد رو دیدم هر کدوم سایت نقد دارن منم دارم حقوق گیم اینفرمر رو میخرم دیگه سایتش میشه مال ما گیر بدیم به این گیم اینفرمر حال این حامدign و مرادgamespot رو بگیریم! :31::10: ( شوخی بود! )

+

میانگین نمرات بازی در gamerankings از 42 نقد 88.88% هست!

halflife g
29-05-2012, 18:16
حامد و مراد رو دیدم هر کدوم سایت نقد دارن منم دارم حقوق گیم اینفرمر رو میخرم دیگه سایتش میشه مال ما گیر بدیم به این گیم اینفرمر حال این حامدign و مرادgamespot رو بگیریم! :31::10: ( شوخی بود! )

من متایی هستم و کلا فن متا م.......یعنی شدیدا به میانگین اعتقاد دارم:31:

+

این بازی هم که بازی کردنش تو ایران جزو 5 کار سخت دنیاس:31:قیمتش که خدا تومن........بعد حالا به هر زحمتی که پولشم جور کنی با ید همیشه به نت وصل بشی....پول اینترنتشم جور کنی باید همیشه از "چیپس پی ان" استفاده کنی(بعدشم بماند مشکلات سرور و سیو و پرش و لگ و پینگ و ....)

در نتیجه با این شرایط بغرنج حداقل واسه من که ارزش نداره برم دنبالش و میشه گقت فعلا عطایش را به لقایش بخشیدم(خداییش اگه halflife 3 هم اینطوری بود اونم مثه این ول می کردم:31:)

.

marmolak kocholo
29-05-2012, 18:43
مشکلات سرور بعد از اون ریستارتی که بلیزارد انجام داد تقریباً برطرف شد ولی انگار امروز سرور EU برای ایران بسته شده!
معلوم نیست از اینور براش مانع گذاشتن یا از اون ور !

از اینا بگذریم، تو یه فروم خارجی امروز دیدم طرف یه تاپیک باز کرده و گفته چون خیلی از Diablo III خوشش اومده و کلی بهش خوش گذشته، تصمیم گرفته سیستم مال 11 سال پیشش رو در بیاره
و با همون سیستم پنتیوم 2 بشینه دوباره دیابلو رو بره : ))
این هم عکسای اون سیستم که خیلی هم نو مونده و طرف بعد یک دهه هنوز نگهش داشته :31:

در کل جالب بود برام، گفتم بزارم ببینید چه فنایی داره دیابلو D:

Killzone2
29-05-2012, 18:51
مشکلات سرور بعد از اون ریستارتی که بلیزارد انجام داد تقریباً برطرف شد ولی انگار امروز سرور EU برای ایران بسته شده!
هم سرور اروپا و هم امریکا از همینجا فیلتر شده!

این هم عکسای اون سیستم که خیلی هم نو مونده و طرف بعد یک دهه هنوز نگهش داشته
طرفدار های دیابلو 3 به تصاویر منوی این بازی بسنده میکنند :27::31:
+
حالا جدا این حرفا واقعا همه منتظر هستن بازی کرک بشه؟ نمیشه اگر شد هر چی خواستین بگین! البته این فروشنده های دزدی که ما داریم نابود کردن دیابلو رو! حالا با یه بازی بزرگ و پر طرفدار هم اینطوری میکنن آخه 400 تومن بازی کی میره بخره! فروشنده های بی شعور! : دی

amin2000
29-05-2012, 20:40
من که منتظرم اما به دلایلی که بالا دوستان گفتن من یکی که نمیتونم بازیو بخرم .... کرک شدنش دیر و زود داره ولی سوخت و سوز ...( داره :دی اگه هم کرک بشه فک نکنم اونقدا حال بده شاید یه چیزی مثل wow باشه)

marmolak kocholo
29-05-2012, 22:51
هم سرور اروپا و هم امریکا از همینجا فیلتر شده!
از طرف خود بلیزارد بوده، انگاری دسترسی یه رنجی از آیپی هارو به سرورها بسته بوده.
الان هم این مشکل برطرف شده...

Killzone2
29-05-2012, 22:56
از طرف خود بلیزارد بوده، انگاری دسترسی یه رنجی از آیپی هارو به سرورها بسته بوده.
الان هم این مشکل برطرف شده...
عجب! پس چی شایعه پراکنی میکنن ایران فیلتر کرده؟ البته الان داشتم سر همین قضیه باهات حرف میزدم! : دی

marmolak kocholo
29-05-2012, 23:12
عجب! پس چی شایعه پراکنی میکنن ایران فیلتر کرده؟ البته الان داشتم سر همین قضیه باهات حرف میزدم! : دی
این اطلاع رسانی بود برای همه بچه ها :31:
-
سرورهای US که امروز رفته بودند برای Maintenance
سرورهای EU هم فردا به مدت 4 برای تعمیرات دان میشند ...

779
30-05-2012, 01:34
واقعا جالبه واسه بازیه Single هم باید ببینی کی سرور ها ON ان یا نه ! یا مثلا سرور ها لگ نمیدن و ... :|:|:|:|:|
بلیزلردم حالش خوب نیست...

manuelcalavera
30-05-2012, 09:38
واقعا جالبه واسه بازیه Single هم باید ببینی کی سرور ها ON ان یا نه ! یا مثلا سرور ها لگ نمیدن و ... :|:|:|:|:|

فکر کنم این درس عبرتی بشه که هر استودیویی که بخواد طمع کنه و از اینجور ملزومات ِ Server-Side بذاره واسه بازی پشیمون بشه.
البته انقدر رک نگو به بعضیا بر میخوره :دی

marmolak kocholo
30-05-2012, 10:22

فکر کنم این درس عبرتی بشه که هر استودیویی که بخواد طمع کنه و از اینجور ملزومات ِ Server-Side بذاره واسه بازی پشیمون بشه.
البته انقدر رک نگو به بعضیا بر میخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که پیروز صحنه بلیزارد است و بس :31: فروشش تقریباً اندازه COD بود تو هفته اول! ( COD بازی مولتی پلتفرم و دیابلو انحصاری PC ) :31:
بعید نیست واسه همین موفقیت ها هم شرکتا با کله از بلیز اسکی برن ! ( البته کم شرکتی هست که توانایی چنین حرکتی رو داشته باشه )

اونم با بلیزارد نبود با بلیزلرد بود :31:

abtin5
30-05-2012, 11:50
فعلا که پیروز صحنه بلیزارد است و بس :31: فروشش تقریباً اندازه COD بود تو هفته اول! ( COD بازی مولتی پلتفرم و دیابلو انحصاری PC ) :31:
بعید نیست واسه همین موفقیت ها هم شرکتا با کله از بلیز اسکی برن ! ( البته کم شرکتی هست که توانایی چنین حرکتی رو داشته باشه )

من فکر کنمشما هم اصل خریدی و داری بازی میکنی که اینجوری طرفشون رو میگیری!!!:21: نه؟؟:10:
من بحثی ندارم که کارشون درسته ولی واسه ما که اینجاییم و شرایط اینجوریه یه خورده ناراحت کنندست واقعآ!!:37::37:
اگه همه ی شرکت ها همین کار رو بکنن که دیگه باید سیستمم رو جمع کنم برم پی کارم مگر اینکه کلآ اوضاع عوض بشه که چشمم آب نمیخوره حالا حالا ها!!!! :19::41:

manuelcalavera
30-05-2012, 12:00

اصلا" دلیل خوبی نیاوردی. یعنی در جواب ِ انتقاد ها بدترین جواب همین فروشه ! داری فروش محصولی که ده سالی یه دونه میاد رو با محصولی که سالی یدونه ( بدون در نظر گرفتن رپلیکا هاش ) مقایسه میکنی ؟ :دی نکنیــــــــــد ، ای مردم نکنیـــــــــد.
بعدشم میگی توانایی "همچین کاری" ، فکر میکنی کاری داره بازی بدی بیرون که سرور ساید باشه اونم سینگلش بعد سرور ها یا Down باشن یا در حال تعمیر باشن یا .... بخدا کاری نداره.

marmolak kocholo
30-05-2012, 12:59
manuelcalavera جان، 6 تا علامت خنده برای چی بود :31: من خودم از اون دسته از آدمام که در مورد COD میگفتم کیفیت برابر با فروش بالا نیست! اما داستان دیابلو فرق داره. تو یه دلیل به غیر از سرورها بیار که کیفیت بازی رو زیر سوال ببره!
به ولله اگه بخوام واسه یه لحظه از حرکت بلیز دفاع کنم! به بچه ها تو چت هم گفتم، اینجا هم میگم، بلیز با این کارش بزرگ ترین اشتباه ـشو انجام داد! راحت بدون این جنلولک بازیا میتونست به همه چیش برسه! ولی خوب به هر حال اونم دلایل خودش رو داشته و ...
در ضمن Duke Nukem هم 7 8 سال طول کشید تا بیاد ولی اصلاً قابل مقایسه هست ؟ فرقی نداره یه بازی 10 سال ساختش طول بکشه یا 1 سال، وقتی یه عنوان طرفدار داره و از دید طرفداراش کیفیتش هم خوب هست فروش میکنه!
ولی خودمونیم، دیگه چه موفقیتی بیشتر از فروش آخه؟ ( نمره ها که خوب بودن، فروش هم که عالی، دیگه چی باید باشه؟ فقط یکم این وسط طرفدارا قربونی شدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا در مورد قسمت دوم! یادمه همون روز اول که بازی اومد، تو همین فروم همسایه 4 نفر ( حداقل ) داشتن با خیال راحت بازی میکردن! ( خواستید یوزرها و پست هاشونم نشونتون میدم :31: ) تو ریویوها هم برید نگاه کنید بعضی ها مشکلی نداشتن به کل! از اون طرف کره ای ها 24 ساعته بازی رو تموم کردن!
( نیمخوام بگم مشکل نبوده ها ! اشتباه برداشت نشه )، بعد از اون هم همین طور داره مشکلات کمتر میشه و یه مدت دیگه کاملاً برطرف خواهد شد. ( همین الانش ایرانی ها با این اینترنت دارن بازی میکنن )
پس به کل اون قسمت که میگی یا دان هستن یا تعمیر از بیخ و بن منتفیه! ( الان از اون موقعی که بازی ریلیز شده دومین بار یه سومین باره داره تعمیر میشه سرورها )
پس نیاید انقدر این مسئله رو Huge کنید! در نتیجه بله کار داره! وحشتناک هم هست این حرکت! بلیزارد با همین حرکت نیمه موفقش اولین قدم هارو تو Cloud Gaming برداشت! پس فردا تمام بازی ها اینطوری شدن و کنسول Cloud Gaming هم اومد یادتون باشه اولین قدم هارو باز داره بلیزارد بر میداره.
از اون طرف 1 لحظه فن بیس بلیزارد رو در نظر بگیر، کدوم شرکت آخه انقدر اعتماد به نقس و جرأت داره که بیاد با در نظر گرفتن اون همه پلیر یه بازی Server Based بسازه؟
به خدا اگه شرکتی در حال حاضر توانایی انجام این کارو داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

halflife g
30-05-2012, 13:15

داخل بحث عزیزان نمیشم .....ولی فروشش خیلی کمتر از cod مولتی پلتفرم بوده :

Activision Blizzard reported that Diablo III had broken the one-day PC sales records, accumulating over 3.5 million sales in the first 24 hours after release and over 6.3 million sales in its first week, not including the 1.2 million people who obtained Diablo III through the World of Warcraft annual pass

یعنی بازی هفته اول روی 6.3 میلیون فروخته........در صورتی که call of duty در روز نخست 6.5 میلیون فروخته:

Activision reported sales figures for Modern Warfare 3 in the U.S. and UK being more than 6.5 million copies sold on launch day and grossed $400 million in the US and UK alone in its first 24 hours, making it the biggest entertainment launch of all time

در کل از cod نسخه pc بیشتر فروخته ولی در مقایسه با cod مولتی پلتفرم خیلی عقبه.........(اینم در نظر بگیرید که نزدیک 60 درصد فروش cod همیشه روی x360 بوده)

+

در کل فروشش عالی بوده ولی طبیعتا چون بازی انحصاری هست روی پلتفرم خودش بیشتر از بازیهای مولتی میفروشه .........و گرنه اگه رو 3 پلتفرم منتشر میشد شاید بازم تقریبا همین فروشو داشت......

.

marmolak kocholo
30-05-2012, 13:43
داخل بحث عزیزان نمیشم .....ولی فروشش خیلی کمتر از cod مولتی پلتفرم بوده :
یعنی بازی هفته اول روی 6.3 میلیون فروخته........در صورتی که call of duty در روز نخست 6.5 میلیون فروخته:
در کل از cod نسخه pc بیشتر فروخته ولی در مقایسه با cod مولتی پلتفرم خیلی عقبه.........(اینم در نظر بگیرید که نزدیک 60 درصد فروش cod همیشه روی x360 بوده)
در کل فروشش عالی بوده ولی طبیعتا چون بازی انحصاری هست روی پلتفرم خودش بیشتر از بازیهای مولتی میفروشه .........و گرنه اگه رو 3 پلتفرم منتشر میشد شاید بازم تقریبا همین فروشو داشت......
.
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگفت، الان مراد میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراد از کجا متوجه شدی من منظورم اصلاً MW3 بود. شاید منظورم MW1 باشه! D: من گفتم COD نگفتم MW3 که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فروش 4.3 میلیونی MW2 تو روز اول رو حساب کنی تقریباً همون حرف من در میاد!
حالا جدا از شوخی، با 1.2 میلیون نسخه ای هم که از طریق خرید اکانت سالانه Wow فروش کرده میشه 7.5 !
که در نوع خودش فوق العادست!

City 17
30-05-2012, 18:42
به ولله اگه بخوام واسه یه لحظه از حرکت بلیز دفاع کنم! به بچه ها تو چت هم گفتم، اینجا هم میگم، بلیز با این کارش بزرگ ترین اشتباه ـشو انجام داد! راحت بدون این جنلولک بازیا میتونست به همه چیش برسه! ولی خوب به هر حال اونم دلایل خودش رو داشته و ... در ضمن Duke Nukem هم 7 8 سال طول کشید تا بیاد ولی اصلاً قابل مقایسه هست ؟ فرقی نداره یه بازی 10 سال ساختش طول بکشه یا 1 سال، وقتی یه عنوان طرفدار داره و از دید طرفداراش کیفیتش هم خوب هست فروش میکنه! ولی خودمونیم، دیگه چه موفقیتی بیشتر از فروش آخه؟ ( نمره ها که خوب بودن، فروش هم که عالی، دیگه چی باید باشه؟ فقط یکم این وسط طرفدارا قربونی شدن) حالا در مورد قسمت دوم! یادمه همون روز اول که بازی اومد، تو همین فروم همسایه 4 نفر ( حداقل ) داشتن با خیال راحت بازی میکردن! ( خواستید یوزرها و پست هاشونم نشونتون میدم ) تو ریویوها هم برید نگاه کنید بعضی ها مشکلی نداشتن به کل! از اون طرف کره ای ها 24 ساعته بازی رو تموم کردن! ( نیمخوام بگم مشکل نبوده ها ! اشتباه برداشت نشه )، بعد از اون هم همین طور داره مشکلات کمتر میشه و یه مدت دیگه کاملاً برطرف خواهد شد. ( همین الانش ایرانی ها با این اینترنت دارن بازی میکنن )

آرین جان فکر می کنم تا الان خودت بهتر می دونی که نظراتمون تو اکثر موارد مرتبط با دیابلو (!) خیلی به هم نزدیکه ... موردی که الان هست دقیقا همینه که گفتی : بعضی از هوادارا قربانی این حرکت شدن ( خصوصا اینجا )

البته جاهای دیگه هم مشکلات کم نبوده , آخرین مورد رسمی و شاید جدی ترین مورد در بین اعتراضات این بود:

به نقل از Korean Times ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , سازمان FTC کره جنوبی (Fair Trade Commission) به طور جدی در حال بررسی هستن که ببین آیا بلیزارد باید به بازیبازهای کره ای غرامت پرداخت کنه یا نه و اگه آره چه میزان , دلیلش هم "خدمات ضعیف" نام برده شده.

به هر حال توی این خدمات خصوصا اون اوایل مشکلات کم نبود , امیدواریم شرایط سرور ها باز هم بهتر بشه تا با حیال راحت دست به خرید بزنیم.

De4thsong
30-05-2012, 20:14
واسه ی کسایی که بازی رو نخریدن بگم که هیچیزی رو از دست ندادن جز اینکه حداقل اعصابشون راحته!!! 2 هفته از شروع بازی گذشته ولی الان دوباره سرورای EU از کار افتاده، من جدا پشیمونم از اینکه خریدم بازی رو:41::37:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط میشه گفت LOL

playstation 3
30-05-2012, 23:29
واسه ی کسایی که بازی رو نخریدن بگم که هیچیزی رو از دست ندادن جز اینکه حداقل اعصابشون راحته!!! 2 هفته از شروع بازی گذشته ولی الان دوباره سرورای EU از کار افتاده، من جدا پشیمونم از اینکه خریدم بازی رو:41::37:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط میشه گفت LOL

این سرورا هزینش خیلی زیاده برای سازنده من قول میدوم حداکثر تا 2 ماه دیگه به چنین وضعی ادامه بدن و بعدش نسخه ی بدون لاگین شدن سرور رو میدن

abtin5
30-05-2012, 23:43
این سرورا هزینش خیلی زیاده برای سازنده من قول میدوم حداکثر تا 2 ماه دیگه به چنین وضعی ادامه بدن و بعدش نسخه ی بدون لاگین شدن سرور رو میدن

واقعآ امیدواریم اینجوری بشه که بتونیم با خیال راحت بازی کنیم اونم بدون داشتن نگرانی که آیا بازی کامل رو داریم بازی میکنیم یا نه!!:42:

sasanjfr
31-05-2012, 09:24
مشکلات سرورهای دیابلو 3 همچنان ادامه دارد
-------------------------------------------------

سرورهای EU دیابلو 3 هنوز پس از عرضه پچ 1.0.2 به طور کامل بهبود پبدا نکرده اند و حالا بازیبازهای اروپایی از error های مداوم 37 و 73 هنگام لاگین کردن شکایت می کنند.

از زمان عرضه پچ مذکور بسیاری از بازیبازها تنها به صورت گاه و بیگاه قادر به بازی کردن دیابلو 3 هستند و صدها نفر از عدم موفقیت در لاگین شدن شکایت دارند درحالیکه بلیزارد سروهای دیابلو 3 در تمامی مناطق را فعال ذکر می کند.

تنها یک تاپیک با بیش از 1000 جواب در فروم های بلیزارد به چشم می خورد که از شکایت های مداوم از error های 37 و 73 حکایت دارد که به ترتیب بیانگر busy بودن سرور و آفلاین بودن Battle.net است.آخرین آپدیت به بازیبازها هشدار می دهد که اگرچه سرویس دوباره آنلاین شده اما error 37 همچنان در شرایطی که میزان لود بالا باشد وجود خواهد داشت:"پروسه تأیید اعتبار بازیباز می تواند 30 تا 40 ثانیه طول بکشد.لطفاً به جای cancel کردن یا restart کردن لاگین،تا اتمام این پروسه صبر کنید."

بلیزارد پیشتر به بازیبازها اطمینان داده بود که "ما از این مورد که بسیاری از بازیبازها در هنگام لاگین در بازی،error 37 دریافت می کنند آگاهیم.لطفاً توجه داشته باشید که این error بیانگر فعال بودن کامل تمامی سرورهاست و تنها از این حکایت دارد که در حال حاضر حجم زیادی از ترافیک لاگین کردن وجود دارد.ما مشغول این هستیم که فرکانس این خطا را که بازیبازها پشت سرهم با آن روبرو می شوند کاهش دهیم تا همه بتوانند در سرورها لاگین کرده و بازی کنند."

بلیزارد به دلیل مشکلات سرور دیابلو 3 از زمان انتشار بازی در 15 مه و به ویژه در 48 ساعت اول انتشار مورد انتقاد هواداران قرار گرفته است.برای بازی کردن دیابلو 3 نیاز به یک اتصال اینترنتی پایا دارید.

----------
منبع:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

City 17
31-05-2012, 11:51
بعد از انتشار خبر مرگ Russell Shirley به علت 72 ساعت بازی مداوم دیابلو 3 منبع خبر یعنی Gameranx از دوستان و نزدیکان این شخصی خواست تا به Jacob@Gameranx.com ایمیل بزنند و ضمن فرستادن مدارکی جهت اثبات آشنایی با Russell Shirley صحت / عدم صحت این خبر را تایید کنند.

نهایتا شخصی از دوستان Russell Shirley با Gameranx تماس داشته و عنوان کرده که اخبار مربوط به مرگ دوستش بر اثر دیابلو بر اساس یکجور سو تفاهم شکل گرفته.

در انتها Gameranx به خاطر انتشار اخبار در درجه اول غذر خواهی کرده و عنوان کرده که Russell Shirley را نه به عنوان یک گیمر موتاد به بازی دیابلو 3 , بلکه به عنوان یک فرد مهربان و دوست داشتنی بشناسید!

متن کامل خبر اولیه و آپدیت های اون را می تونین از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشاهده کنین.

+

چند تا فن آرت زیبا از Witchdoctor

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

JIGSA
31-05-2012, 19:44
سرورهای دیابلو تا الان 36 ساعت مداوم آنلاین نبودن که این بابا بخواد 36 ساعت مستمر بازی کنه. :31:

De4thsong
31-05-2012, 20:17
سرورهای دیابلو تا الان 36 ساعت مداوم آنلاین نبودن که این بابا بخواد 36 ساعت مستمر بازی کنه. :31:

:39::39::39::39:

الان دوباره از کار افتاده تا خدا میدونه چند ساعت:37:
اینبار مشکل سخت افزاری واسه ی سروراشون پیش اومده :37::37:

hes25
04-06-2012, 15:16
آقا سلام
اینجا جای این سوال نیست ولی اگه کمک کنید ممنون میشم

من در این معبد های هفت گانه تال راشای دیابلو دو موندم
نمی تونم این duriel رو بزنم

چکار کنم؟

abtin5
04-06-2012, 20:31
آقا سلام
اینجا جای این سوال نیست ولی اگه کمک کنید ممنون میشم

من در این معبد های هفت گانه تال راشای دیابلو دو موندم
نمی تونم این duriel رو بزنم

چکار کنم؟

اون یارو که همش یخمون میکرد؟؟یادمه خیلی اعصاب خورد کن بود!
باید cold resisst رو زیاد کنی! توی سپر و زره و کلاه خودت اگه جای سوکت داره از اون جواهرا که واسه یخه بزار.
قبل از اینکه بری هم کلی جون بخر که بتونی سریع جونت رو پر کنی!
میتونی اول کار هم یه town portal بسازی که اگه خطری شد برگردی!

راستی کاراکترت چیه؟؟ لولت چطور؟؟

amin2000
04-06-2012, 20:58
میدونم جاش اینجا نیست اما ...
دوستان من یک گیگ دیابلو 2 رو دانلود کردم اما زبانش روسیه کاری میشه کرد که حداقل بشه نوشته هاشو eng کرد؟

سپاس

hes25
04-06-2012, 21:32
راستی کاراکترت چیه؟؟ لولت چطور؟؟

سلام مخلصیم با لینکی شما دادی دارم بازی میکنما...!

کاراکترم بربر ...لولم 21 هست ...کمه نه!؟...اصلا هیچ رقمه فرصت نمیده پرتال درست کنم دوتا نیش میزنه یخ میکنم راه نمیره فورا میمیرم!

هرچی پول داشتم شد خون!...هیچی ندارم الان!

ولی چه کیفی داد تا اینجا، افکتهای داخل این معابد جو خیلی مخوفی داره...یادمه من چند سال پیش مرحله سه نرفتم به خاطر همین غوله!
بعید میدونم نسخه سه به این ابهت باشه!

abtin5
04-06-2012, 22:19
سلام مخلصیم با لینکی شما دادی دارم بازی میکنما...!

کاراکترم بربر ...لولم 21 هست ...کمه نه!؟...اصلا هیچ رقمه فرصت نمیده پرتال درست کنم دوتا نیش میزنه یخ میکنم راه نمیره فورا میمیرم!
هرچی پول داشتم شد خون!...هیچی ندارم الان!
ولی چه کیفی داد تا اینجا، افکتهای داخل این معابد جو خیلی مخوفی داره...یادمه من چند سال پیش مرحله سه نرفتم به خاطر همین غوله!
بعید میدونم نسخه سه به این ابهت باشه!

لول که زیاد بالا نیست ولی خیلی پایینم نیست که بگیم واسه خاطره اینه. به خیلی چیزا بستگی داره! مثلآ نوع اسکیل گرفتن و بالا بردن تواناییها!
مثلآ من خودم با بربر که رفتم یادمه تا آخرای کار اصلآ به مانا یا همون انرژی هیچی ندادم و به جاش جونم رو خیلی بالا بردم! یعنی به نظر من کار درست هم همینه آخه داره تن به تن میجنگه و جون زیادی میخواد تا کم نیاره! حالا الآن من نمیدونم چی بگم آخه نمیدونم شما چجوری کار کردی تا الآن و اگه اشتباه باشه دیگه نمیشه کاریش کرد!:41:
من همیشه از اسکیل پرش بربر استفاده میکردم و کلی اینطرف اونطرف میپریدم که بدک نبود و جواب میداد بیشتر مواقع!

--راستی یه چیزی که از بزرگای دیابلو یاد گرفتم اینه که میگن توی هر کاراکتر فقط دو مدل از سه مدل اسکیل که داره رو روش کار کنید! یعنی توی قسمت اسکیل ها که که سه بخش داره ما باید روی دو تاش متمرکز بشیم و یکیش رو رها کنیم تا لول های خیلی بالا!!! و نباید توی لول های اول الکی اسکیل خرج کنیم و بدیم به اسکیل های لول پایین! آخه توی اواسط و آخذای بازی دیگه به هیچکاری نمیان! مثلآ من خودم یه بار که با druid رفتم اول کار چندتا اسکیل روی ایجاد کلاغ هدر دادم که دیگه بعدآ به دردم نمیخوردن!!!
حالا که میگید هیچی پول ندارید من بودم از نو میرفتم !!:24::46:
راجب دیابلو 3 هم نمیدونم امیدوارم به باحالیه 2 باشه ولی احساسم اینه که یه خورده شاد تره رنگ ها توش!!!! یه خورده فانتزی تر شده!!:31:

میدونم جاش اینجا نیست اما ...
دوستان من یک گیگ دیابلو 2 رو دانلود کردم اما زبانش روسیه کاری میشه کرد که حداقل بشه نوشته هاشو eng کرد؟

سپاس

تنها مشکل دیابلو 2 همین نداشتن گزینه تغییر زبان توی بازی بود! من موندم چرا نزاشتن واقعآ!
من رفتم کلی چرخیدم تو فروم های خارجی و چندتا راه حل دیدم که تکرار شده بود همه جا ولی آخرش نفهمیدم کار میکنه یا نه آخه بعضی ها میگفتن کار میکنه بعضی ها نه!!!!

اولیش:
گفته بودن که اگر D2lang.dll بازی که زبانش انگلیسی بوده رو جایگزین کنیم با قبلی جواب میده!!!
اینم لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دومیش:
این یکی واقعآ پیچیده بود و خودم هم نفهمیدم چی گفتن ولی به هرحال متنش رو میزارم شاید مفید بود:

Step 1:
_Create a folder named "data" into the Diablo2 folder.

Step 2:
_Create a folder named "local" into the Diablo2/data folder.

Step 3:
_put a little, little file named "use" into it. Just like that, "use",
without any extension.

Where to find this file? over there:

extract the little "use" file (it's a 1 byte in size) and put it in the
aforementioned directory.

Step 4:
_using a shortcut to diablo2.exe, add the option "-direct".

Step 5:
_if you can read "Single Player", "Battle.net gateway xxxxx"... it works!

This should work with *any* non-US version. To switch back to the
previous language, remove the "-direct" from the shortcut.

راستی بچه ها این دکارت کین توی 3 هم هست؟؟ من موندم این چند سال عمر میکنه!!!!!:18::31:
توی تریلر سینماتیک که داده بودن وقتی اون شهاب سنگه خورد به کلیسا و اون مرده مرد دکارت کین بود؟؟؟؟:27:

Aria1997
04-06-2012, 23:38
سلام ... ببخشید شاید خیلی پرسیده شده باشه
میخواستم بدونم کرک این بازی اومده؟ یا کی میاد؟
ممنون

City 17
05-06-2012, 01:25
راستی بچه ها این دکارت کین توی 3 هم هست؟؟ من موندم این چند سال عمر میکنه!!!!!:18::31:
توی تریلر سینماتیک که داده بودن وقتی اون شهاب سنگه خورد به کلیسا و اون مرده مرد دکارت کین بود؟؟؟؟:27:

حدودا یک ماه پیش یه جا خوندم که بر اساس اسناد این کتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سنش توی دیابلو 2 و 3 به ترتیب 63 و 83 سال هست ... البته توی دیابلو 2 بیشتر به 80 سال می برد تا 63 !

اینم واسه علاقه مندان به این پیر دیابلو :

amin2000
05-06-2012, 08:07
تنها مشکل دیابلو 2 همین نداشتن گزینه تغییر زبان توی بازی بود! من موندم چرا نزاشتن واقعآ!
من رفتم کلی چرخیدم تو فروم های خارجی و چندتا راه حل دیدم که تکرار شده بود همه جا ولی آخرش نفهمیدم کار میکنه یا نه آخه بعضی ها میگفتن کار میکنه بعضی ها نه!!!!

اولیش:
گفته بودن که اگر D2lang.dll بازی که زبانش انگلیسی بوده رو جایگزین کنیم با قبلی جواب میده!!!
اینم لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دومیش:
این یکی واقعآ پیچیده بود و خودم هم نفهمیدم چی گفتن ولی به هرحال متنش رو میزارم شاید مفید بود:
من روش اولی رو رفتم حتی فایل d2xtalk رو هم عوض کردم ...
روش دومی هم فک کنم برا win7 کار نمیکنه چون وقتی direct- رو میزنم گیم اررور میده خیلی ها از این روش استفاده کردن بر طبق همین فرومای خارجی .... حالا اگه کسی راح حل اینو میدونست بگه :دی

Cant Read File
Archive.cpp 59#......
....
Big Error blah blah...
و اینکه چجوری گیم رو آپدیت کنم؟ سعی کردم ولی error میده نمیتونه Bnclient.dll پیدا کنه :\
ممنون واسه جواب ایکاش نسخه دو گیگی که تو همین انجمنه رو میگرفتم رفتم از یه سایت ناشناخته به هوای 1.3 گیگ بودن گرفتمش ..

لینک دانلود d2 lod رو ندارید؟ :\

سلام ... ببخشید شاید خیلی پرسیده شده باشه
میخواستم بدونم کرک این بازی اومده؟ یا کی میاد؟
ممنون
خیر ،بلیزز کلی خودشو و فن های دیابلو رو به زحمت انداخته که خیلی از ما ها که گیم رو هم نمیخریم نتونیم بازی کنیم....

abtin5
05-06-2012, 08:42
حدودا یک ماه پیش یه جا خوندم که بر اساس اسناد این کتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سنش توی دیابلو 2 و 3 به ترتیب 63 و 83 سال هست ... البته توی دیابلو 2 بیشتر به 80 سال می برد تا 63 !

اینم واسه علاقه مندان به این پیر دیابلو :

80 که کمه من میگفتم حتمآ آخر بازی این بنده خدا هم میمیره از بس فکر کرد تا کمکمون کنه!!!:31:
کاشکی میشد این کتاب ها رو هم گرفت خوند!! اینا رو خود بلیزارد میده بیرون؟ حتمآ اطلاعات خیلی جالبی توش هست!!

Aria1997
05-06-2012, 15:42
من روش اولی رو رفتم حتی فایل d2xtalk رو هم عوض کردم ...
روش دومی هم فک کنم برا win7 کار نمیکنه چون وقتی direct- رو میزنم گیم اررور میده خیلی ها از این روش استفاده کردن بر طبق همین فرومای خارجی .... حالا اگه کسی راح حل اینو میدونست بگه :دی

و اینکه چجوری گیم رو آپدیت کنم؟ سعی کردم ولی error میده نمیتونه Bnclient.dll پیدا کنه :\
ممنون واسه جواب ایکاش نسخه دو گیگی که تو همین انجمنه رو میگرفتم رفتم از یه سایت ناشناخته به هوای 1.3 گیگ بودن گرفتمش ..

لینک دانلود d2 lod رو ندارید؟ :\

خیر ،بلیزز کلی خودشو و فن های دیابلو رو به زحمت انداخته که خیلی از ما ها که گیم رو هم نمیخریم نتونیم بازی کنیم....
حیف شد ... ولی مطمئنم میاد 3:
منم همین مشکلو دارم! Bnclient.dll میگه نیست :|||

De4thsong
05-06-2012, 23:34
80 که کمه من میگفتم حتمآ آخر بازی این بنده خدا هم میمیره از بس فکر کرد تا کمکمون کنه!!!:31:
کاشکی میشد این کتاب ها رو هم گرفت خوند!! اینا رو خود بلیزارد میده بیرون؟ حتمآ اطلاعات خیلی جالبی توش هست!!

تو D3 میترکه و عمرشو میده به هیرو شما!! آره کتابا رو خود بلیزارد میده من نسخه PDF انگلیسیش رو دارم اگه میخوای میتونم آپلود کنم.

abtin5
06-06-2012, 17:22
تو D3 میترکه و عمرشو میده به هیرو شما!! آره کتابا رو خود بلیزارد میده من نسخه PDF انگلیسیش رو دارم اگه میخوای میتونم آپلود کنم.

جدی دارید؟ میشه آپلود کنی ما هم بتونیم فیض ببریم از داستانش؟ مرسی

beammada
07-06-2012, 00:15
واااااااای ! من دارم دیوونه میشم ! رفتم بازی رو خریدم بعد 3 هفته هنوز بهم نداده ! :41: دیگه دارم میمیرم از بی diablo ای ! :31:

abtin5
07-06-2012, 23:04
واااااااای ! من دارم دیوونه میشم ! رفتم بازی رو خریدم بعد 3 هفته هنوز بهم نداده ! :41: دیگه دارم میمیرم از بی diablo ای ! :31:

بازی اصلی رو منظورتونه؟ از همین سایت های اینترنتی که میفروشن؟؟
حالا زیادم نمیخواد غصه بخورید. یه خورده که بگزره تب و تاب روزهای اول رو نداره و سرور ها آزاد تر میشن و عوضش با خیال راحت بازی میکنید!
البته دوستان این مشکل فکر کنم رفع شده نه؟ آخه خیلی گذشته و به نظرم بعیده که هنوز مشکل داشته باشه سرور ها!! ذوستانی که یازی اصل رو دارن مارو هم در جریان بزارن!!:10:

De4thsong
08-06-2012, 10:57
بازی اصلی رو منظورتونه؟ از همین سایت های اینترنتی که میفروشن؟؟
حالا زیادم نمیخواد غصه بخورید. یه خورده که بگزره تب و تاب روزهای اول رو نداره و سرور ها آزاد تر میشن و عوضش با خیال راحت بازی میکنید!
البته دوستان این مشکل فکر کنم رفع شده نه؟ آخه خیلی گذشته و به نظرم بعیده که هنوز مشکل داشته باشه سرور ها!! ذوستانی که یازی اصل رو دارن مارو هم در جریان بزارن!!:10:

الان خیلی کمتر مشکل پیدا میکنه ولی من هنوزم بدون چیز پی ان نمی تونم بازی کنم :41:، کتاب هارو کجا واست آپلود کنم؟

abtin5
08-06-2012, 22:57
نمیدونم هرجا که خوودت راحت تری آپلود کن که فیض ببریم!:46:

De4thsong
10-06-2012, 19:40
شرمنده یکم دیر شد، تقصیر امتحانهای!!

Diablo's Story! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aha2012
10-06-2012, 19:46
salam
بازی بالاخره کرک شد یا نه؟؟

abtin5
11-06-2012, 16:12
salam
بازی بالاخره کرک شد یا نه؟؟

خیر !!! هروقت اومدی اینجا و دیدی که 40 50 صفحه رفته جلو بدون که حتمآ‌کرک شده و بچه ها دارن بازی میکنن!!:10:

don mohsen
11-06-2012, 16:58
سلام.یک سوال

الان دیابلو چه احتیاجی به اینتر نت و سرور داره ؟ این بازی که که از وقتی ما میشناسیم rpg بوده؟؟

نکنه مثل استارکرفت 2 برای log in اول بازی باید به اینترنت وصل باشی...کسی میتونه یه توضیح کوچولو بده؟

aha2012
11-06-2012, 17:03
خیر !!! هروقت اومدی اینجا و دیدی که 40 50 صفحه رفته جلو بدون که حتمآ‌کرک شده و بچه ها دارن بازی میکنن!!:10:

انگار تاپیک دو صفحس که اینو میگی.الان ص 58ایم باااااو :)
در ضمن اینو بگم که من اولین بارم بود توی این تاپیک میام.

abtin5
11-06-2012, 18:55
انگار تاپیک دو صفحس که اینو میگی.الان ص 58ایم باااااو :)
در ضمن اینو بگم که من اولین بارم بود توی این تاپیک میام.

58؟؟!!! ماله من که 29 نشون میده نمیدونم والا!!! :31:
درضمن من که چیزی نگفتم آخه!‌گفتم نیومده!‌اگر هم مثل من یا خیلی ها هر روز سر میزدید میفهمیدید که بحثی نیست و این صفحه ها هم ماله قبله و چند روزیه سوت و کوره اینجا!!! :10:

سلام.یک سوال

الان دیابلو چه احتیاجی به اینتر نت و سرور داره ؟ این بازی که که از وقتی ما میشناسیم rpg بوده؟؟

نکنه مثل استارکرفت 2 برای log in اول بازی باید به اینترنت وصل باشی...کسی میتونه یه توضیح کوچولو بده؟

استار کرفت رو نمیدونم ولی واسه دیابلو بازی کردن باید حتمآ‌به سرور بلیزارد وصل بشید آخه خیلی از اطلاعات بازی روی سرور هاست واسه همینم هست که کرکش طول میکشه و فعلآ‌که خبری نیست چون باید شبیه سازی بشه به احتمال زیاد!!!
دیابلو rpg هست و خواهد بود!!‌جانم فدای rpg!!!! :31::31:

aha2012
11-06-2012, 20:52
شما تعدا پستهامو نگاه کن ببین من چقدر به اینجا سر میزدم.البته یه چند ماهیه زیاد نمیام.ایام امتحانات هم که دیگه.............
در کل منتظر کرک میمونیم همچنان

new evil
12-06-2012, 20:39
سلام
داشتم برار کرک این بازی سرچ می کردم این سایت رو دیدم Oo

Diablo III Crack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یعنی کار می کنه؟؟؟!!

Aria1997
12-06-2012, 20:42
سلام
داشتم برار کرک این بازی سرچ می کردم این سایت رو دیدم Oo

Diablo III Crack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یعنی کار می کنه؟؟؟!!

نه بابا survey داره ... همشون الکین

manuelcalavera
13-06-2012, 13:49
اندر احوالات ِ ارور37

marmolak kocholo
13-06-2012, 21:20
اینو باید زودتر میداشتی! الان دیگه دیر شده :31:

Diablo patch 1.0.2c to fix Error 37 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

City 17
13-06-2012, 22:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Babak TechCom
13-06-2012, 22:24
یعنی الان نمیشه diablo 3 رو بازی کرد؟حتی نسخه ی Diablo III Collectors Edition رو؟اگه نمیشه دانلود نکنیم؟

king 2009
14-06-2012, 09:07
بابا این بازی امکان نداره کرک بشه! مگه اینکه گروه های هکر معجزه کنند!

اگه میخواید ارجینال بخرید بازی رو دانلود کنید وگرنه بیخیالش بشید.

marmolak kocholo
14-06-2012, 15:27
انگار یه خبرایی شده!!
SkidrowCrack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

IceLord
14-06-2012, 16:02
سلام

دوستانی که بازی رو دارن امولاتور skidrow رو یه تست بزنن ببینن چجوریه

مرسی

saeedblack
15-06-2012, 18:32
من با موفقیت بازی رو اجرا کردم و تو بازیم رفتم با همین امولاتور فقط مشکل اینه که بازی سیو نمیشه خواستم بدونم سیستم کلی بازی اینجوره که مثلا اگه از بازی بیای بیرون بعد بری تو بازی از اول میاد یا مال این امولاتور است؟با تشکر

mehdy.z
15-06-2012, 22:05
من با موفقیت بازی رو اجرا کردم و تو بازیم رفتم با همین امولاتور فقط مشکل اینه که بازی سیو نمیشه خواستم بدونم سیستم کلی بازی اینجوره که مثلا اگه از بازی بیای بیرون بعد بری تو بازی از اول میاد یا مال این امولاتور است؟با تشکر
:31:
نه عزیز این مشکل emulator هست که هنوز حالا حالاها کار داره!
البته جای امیدواری داره که بخش سینگلش تا حد زیادی طی چند روز آینده مشکلش رفع شه(مثل اینکه skidrow داره روش کار میکنه و مهمترین قسمت ماجرا که پیاده کردن شبیه ساز هست تقریبا انجام شده دیگه بقیه_ش جزئیات هست) ولی اگه اهل مولتی این بازی هستید باید برید سراغ نسخه اصلی!!

saeedblack
16-06-2012, 09:00
:31:
نه عزیز این مشکل emulator هست که هنوز حالا حالاها کار داره!
البته جای امیدواری داره که بخش سینگلش تا حد زیادی طی چند روز آینده مشکلش رفع شه(مثل اینکه skidrow داره روش کار میکنه و مهمترین قسمت ماجرا که پیاده کردن شبیه ساز هست تقریبا انجام شده دیگه بقیه_ش جزئیات هست) ولی اگه اهل مولتی این بازی هستید باید برید سراغ نسخه اصلی!!
دوست عزیز من زیاد علاقه ای به مولتی بازی کردن ندارم همین بخش تکنفره رو Skidrow میتونه کاری کنه که بازی سیو بشه؟

mehdy.z
16-06-2012, 10:37
دوست عزیز من زیاد علاقه ای به مولتی بازی کردن ندارم همین بخش تکنفره رو Skidrow میتونه کاری کنه که بازی سیو بشه؟
گفتم که از قرار معلوم داره روش کار میکنه،همینطور هم که قبلا گفتم قسمت سختش انجام شده دیگه بقیه_ش کار روی جزئیات هست و اینکه هکرها تا چه حد میتونند روی شبیه ساز دقیق کار کنند...
که البته بعید هم میدونم بشه خیلی دقیق ساختش ولی حداقل برای اینکه شما رو از خماری دربیاره احتمالا کفایت خواهد کرد:31:
خلاصه فعلا باید صبر کنی...

vahidgame
19-06-2012, 16:12
انگار یه خبرایی شده!!
SkidrowCrack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب لینک های اینم اومده
ولی ظاهرا چند جا که می خوندم نوشته بودن که این کرک هم مشکل داره و جواب نمیده
حالا باید دید Skidrow چی کار می کنه و نسخه بعدی از این رو کی منتشر می کنه...

marmolak kocholo
19-06-2012, 16:49
نسخه کرک شده با ایمولیتور به لعنت خدا هم نمیرزه!
Wow، با اینکه خــــیلی وقته منتشر شده ولی هنوز که هنوزه یه سرور Private بدون باگ و درست حسابی نداره!
برای دیابلو 3 هم حالا حالا ها باید صبر کرد تا یه چیزه قابل بازی بشه! بعد از اون هم باز تا نسخه اصلی خیلی فاصله داره و مثل Wow هیچوقت مثل اصلش نمیشه.

Aria1997
19-06-2012, 16:58
پس امیدی نیست ....

یه سایتی پیدا کردم سی دی کی میده 10 یورو .. خیلی مناسبه!

حتما میگیرمش

City 17
19-06-2012, 21:46
مدتی پیش خبری بود در مورد سازمان FTC کره جنوبی که در حال بررسی و پیگیری حقوق ( احیانا ) ضایع شده بعضی از گیمرهای کره ای .

در ادامه همون مطلب بلیزارد در طی یک اقدام عجیب طی شرایط خاصی حاضر به بازپس دادن یخشی / همه ی مبلغ پرداخت شده توسط گیمرهای کره ای شده!

به نقل از KoreaRealtime ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شرکت بلیزارد طی پستی بر روی سایت بتل نت کره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %EB%AE%A4%EB%8B%88%ED%8B%B0%EC%97%90_%EB%93%9C%EB% A6%AC%EB%8A%94_%EA%B0%90%EC%82%AC_%EC%84%A0%EB%AC% BC%EA%B3%BC_%ED%99%98%EB%B6%88_%EC%95%88%EB%82%B4-2012_06_18#blog) شرایط بازپس گیری را این گونه عنوان کرده:

1. اقرادی که lvl کمتر از 40 هستند و کمتر از 2/3 محتویات بازی بهره بردن از 25 June تا 3 July می تونن درخواست refund بدهند.

2.اقرادی که lvl کمتر از 20 هستند و کمتر از 1/3 محتویات بازی بهره بردن و کمتر از 14 روز از زمان خریدشان می گذرد می توانند بازی را به طور کامل بازپس بدهند!

مشتری مداری تا چه حد !

...

در خبر دیگه , بالاخره دو نفر با اسم های Kripp و Krippi تونستن روی Hardcore Inferno بازی را به اتمام برسونن ... اینم عکسی از این اچیومنت بزرگ !

...

نسخه کرک شده با ایمولیتور به لعنت خدا هم نمیرزه ...

اگه اشتباه نکنم وحید بیشتر دنبال یک تجربه ی آفلاین ولی بدون دغدغه ی مشکلات احتمالی هست و چون زیاد منتظر قسمت های تیمی و PvP و .... نیست از این نظر انتظارات با WoW فرق داره ...
البته نظر من همونه که یا نسخه ی کامل روی سرورهای بلیزارد یا هیچ کدوم : دی

amin2000
21-06-2012, 08:44
مردم شاکی از پچ جدید .... 5300 تا کامنت

prince_fable
22-06-2012, 00:21
سلام
من بازی رو نسخه collector رو نصبیدم.
زدم که بازی اجرا شه
یه چیزی در حال پر شدن بود که کنسلش کردم.
دوباره بازی رو اجرا کردم؛ همون که در حال پر شدن بود اومد.
بعدش لانچر بازی اومد که ارور زیر رو و بلا فاصله بعدش ارور دیگه داد:2220
باید چه کنم؟
مرسی

De4thsong
26-06-2012, 09:35
من میخوام اکانتمو بفروشم، اگه کسی میخواد تو یه SMS قیمت بده تا به توافق برسیم خودمم راه میام. یک WD و یک Monk لول 60 هم دارم 500k-1m گلد هم میزارم. (09354218594)

City 17
29-06-2012, 20:15
ظاهرا تا آینده ی نزدیک دیابلو به دست اکثریت نمی رسه .

دو تا ویدئو جالب درباره ی حواشی دیابلو 3 بود که اگه در جریان مشکلات و مواردی که توی این مدت پیش اومد باشید حتما تا چند دقیقه ای می خندید : دی

اولی تحت نام Honest Game Trailers : Diablo 3 هست که بخش های مختلف دیابلو را به صورت صادقانه(!) و البته با طنز زیاد به نمایش بگذاره ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ویدئوی دوم درباره ی این مطلبه که اگر بلیزارد بازی های SNES (سوپر نینتندو) را تولید می کرد تجربه ی ما چه تغییراتی می کرد...

از لزوم آنلاین بودن به طور دائم برای بخش تک نفره گرفته تا لگ , Error 37 و پچ هایی که مرتبا عرضه میشن تا بعضی از Glitch هایی که از اون ها سوء استفاده میشه را برطرف کنن...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MILAD2799
05-07-2012, 11:46
اقایون کسی guest pass نداره به ما بده؟

papillon11
06-07-2012, 13:15
پس امیدی نیست ....

یه سایتی پیدا کردم سی دی کی میده 10 یورو .. خیلی مناسبه!

حتما میگیرمش

10 یورو ، خیلی خیلی خوبه ، میشه آدرس سایتشو واسه منم بفرستی ، ممنون میشم

Layken
10-07-2012, 21:34
دوستان وضعیت لگهاتون چجوریه..؟ مشکلی ندارید اصلا..؟

Killzone2
12-07-2012, 00:10
بازی که کرک نشه کسی هم بهش توجه نمیکنه حتی اگر بازی بزرگی باشه!:)

کسی نسخه اصلی رو گرفته؟ ارور های بازی هنوز هم هست یا درست شدن؟

دوستان وضعیت لگهاتون چجوریه..؟ مشکلی ندارید اصلا..؟
حامد لگ چیه سرور هاش درست بشه ارور نده لگ باز خوبه :31:

در کل بازی بزرگی مثل این که این همه طرفدار هم داشت اینجطور نباشه بهتره خبر هاش رو بزارین از وضعیت سرور ها و...

میانگین نمرات بازی در گیم رنکینگ هم از 55 نقد 87.60% هست.
میانگین نمرات در متا از 84 نقد 88 هست.

marmolak kocholo
12-07-2012, 01:21
من یکی از دوستانم که باهاش به طور فیزیکی (نه مجازی) باهاش در ارتباط هستم میگه مشکل ارور و این چیزا خیلی وقته حل شده، فقط الان
لگ هستش که اغلب مشکل ما ایرانیاس، یه مقدارش برمیگرده به استفاده از پروتوکل SSL برای سرورهای بلیزارد در ایران که پینگ رو زیاد کرده و یه مقدارش هم به کیفیت نتی که داریم برمیگرده.
خودشم میگه صبح ها خیلی راحت کانکت میشه، اما ظهرها و بعد از ظهرها باید حتماً از VPN استفاده کنه...
الآن فروم خود بلیز هم که چک کردم خدا رو شکر خبری از داد و فریاد ملت نیست! نه کسی از ارور حرفی زده نه از لگ و این چیزا !
به جاش به یه پست که توش چندتا فن آرت جدید گذاشته بود بر خوردم که عکسارو براتون میزارم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودم چند وقت دیگه که بازیرو گرفتم میام اینجا در موردش توضیح میدم...

De4thsong
12-07-2012, 10:39
با اینترنت IP Static هم مشکل لگ درست میشه، تست کردم.

Layken
12-07-2012, 16:45
من یکی از دوستانم که باهاش به طور فیزیکی (نه مجازی) باهاش در ارتباط هستم میگه مشکل ارور و این چیزا خیلی وقته حل شده، فقط الان
لگ هستش که اغلب مشکل ما ایرانیاس، یه مقدارش برمیگرده به استفاده از پروتوکل SSL برای سرورهای بلیزارد در ایران که پینگ رو زیاد کرده و یه مقدارش هم به کیفیت نتی که داریم برمیگرده.
خودشم میگه صبح ها خیلی راحت کانکت میشه، اما ظهرها و بعد از ظهرها باید حتماً از VPN استفاده کنه...
الآن فروم خود بلیز هم که چک کردم خدا رو شکر خبری از داد و فریاد ملت نیست! نه کسی از ارور حرفی زده نه از لگ و این چیزا !
به جاش به یه پست که توش چندتا فن آرت جدید گذاشته بود بر خوردم که عکسارو براتون میزارم:

خودم چند وقت دیگه که بازیرو گرفتم میام اینجا در موردش توضیح میدم...

ارین مشکل لگ داره بازی ...سرعت و پینگ من هم همیشه ایده عال بوده
اما نه تنها من دوستام هم که به صورت فیزیکی ارتباط داریم با هم بازیو خریدیدم میگن لگ داریم....
تو همون فروم های خارجی هم کامنتهایی دیدم که همچنان از لگ شکایت داشتن.

سرورهای بازی ایراد دارن...البته نه ایراد نمی تونه تحمل حجم این همه بازیباز رو بکنه.

+

در مورد بازی هم بازی فوق العادست بهترین بازی سال هستش سنگ تمام گذاشته بلیزارد یعنی فن بازی هستی نخری از دست دادی ، بازی به معنای واقعی یک سرگرمی ناب و معتاد کننده هستش
ولی لگش باعث میشه بیشتر عصبانی بشی تا این که لذت ببری

City 17
13-07-2012, 17:55
بالاخره امکان خرید Gold (پول رایج بازی) به وسیله ی پول واقعی(دلار) هم به AH اضافه شد ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به طور کلی این AH خیلی جنجالی شده و حتی توی جامعه ی آمریکا و اروپا هم هنوز برای عده ی زیادی قابل هضم نیست ...

...

مشکل لگ داره بازی ...سرعت و پینگ من هم همیشه ایده عال بوده

البته با توجه به استفاده از SSL , پینگتون را نباید برای مثال نسبت به battle.net بگیرید و اون یک مقدار دیگه رو نشون میده + پینگ در داخل هر چقدر هم که مناسب باشه تا اون حد ایده آل فاصله زیادی داره.

ولی جدای از اوضاع پینگ داخل , این کاملا درسته که مشکل Lag برای عده ی زیادی در سراسر جهان وجود داشته , البته نه به اندازه ی داخل که تقریبا گریبان گیر همه شده ...

ویدئوها / نقدها و موارد زیادی توسط افراد مختلف از جدی بودن و سراسری بودن این مشکل خبر می دادن , خصوصا توی بخش Hardcore Inferno افراد زیادی سر همین مساله هیروشون را از دست دادن !

marmolak kocholo
13-07-2012, 19:52
ویدئوها / نقدها و موارد زیادی توسط افراد مختلف از جدی بودن و سراسری بودن این مشکل خبر می دادن , خصوصا توی بخش Hardcore Inferno افراد زیادی سر همین مساله هیروشون را از دست دادن !
بازی کردن Hardcore Inferno تو این اوضاع حماقتِ واقعاً ! عملاً با این پول تعمیر و اینچیزا هیروتون نابود میشه! اصلاً نباید طرفش رفت :|

اتو همون فروم های خارجی هم کامنتهایی دیدم که همچنان از لگ شکایت داشتن.
قبلاً میرفتی تو سایت بلیزارد تو قسمت Populer Topics پر بود از داد و فریاد ملت بابت لگ و ارور و ... ، الان دیگه اوضاع خیلی آروم تر شده ولی باز هم مشکل هست...

Layken
13-07-2012, 22:13
اقا امروز جاتون خالی لگ نبود مدام بازی کردم (حقیقت رو باید گفت دیگه )
من همین جا اعلام میکنم بازی یک اثر جاودانه هستش. یعنی انقدر جذاب هستش که تا موقع نهار که میرسه نیان مانیتور رو خاموش نکنن متوجه نمیشی کی صدات کرد و کی موقع نهار یا شام شده :دی
کلا بازی طوریه که نمیشه ازش دل کند خیلی خیلی جزییات داره و همه رقمه میشه رفتار کرد خلاصه امیدوارم زود ه ک بشه ملت طرفدار بازی بازیش کنن که واقعا بلیزارد سنگ تموم گذاشته دمش گرم
+
یک چند تا عکس میگیرم میزارم حالشو ببرین.

JIGSA
14-07-2012, 11:04
بازی که حرف نداره. اصلا واژه شاهکار هم براش کمه.

اما در مورد لگ هم باید بگم که صبح ها خیلی خوبه و لگ کمه اما هرچی به شب نزدیک میشیم اوضاع خراب میشه.
با IP Static هم برای من درست نشد.
با چیز پی ان یه کم بهتر میشه اما نمیشه گفت خیلی فرق میکنه.
من نمودار نرخ ارسال و دریافت اینترنت رو که نگاه میکنم با نرخ ثابت 1 تا 5 کیلوبایت اطلاعات رد و بدل میکنه اما یه دفعه میره روی 100% و بعد از 5 تا 10 ثانیه دوباره برمیگرده به حالت اول. حالا اگر از شانستون تو اون زمان تو یه جای شلوغ یا وسط یه مبارزه سنگین باشین لگ میزنه. اینترنت من 1 مگ هستش ولی باز هم کم میاره

hossein2801
15-07-2012, 01:17
دوستان battletagتون رو بدین Add کنم ترجیحا کسانی که سخت پیگیر این بازی هستن 10-20 تا ایرانی Add کردم هییچ کدوم درست بازی نمیکنن
inferno رو با barbarian تموم کردم حالا میخام با کلاسایه دیگه inferno رو تموم کنم واسه Achiv

Mahdi_591
15-07-2012, 16:22
دوستان این بازی چند وقت پیش دانلود کردم ولی وقتی خواستم نصب کنم میگه باید به اینترنت وصل شی وقتی وصل میشم یه چیری آپدیت میکنه بعد منوی نصب میاد بعد از اینکه آدرس دادم دیگه نمیره و ارور میده میخام بدونم کسی به این مشکل خورده یا اصلا کسی تا حالا بازی کامل نصب کرده مشکل از dvd بازیکه من گرفتم یا برا همه اینجوریه
اینم بگم نه حالشو داشتم نه وقتشو که صفحه های قبل بخونم
سپاس از همه دوستان

hossein2801
15-07-2012, 17:49
دوستان این بازی چند وقت پیش دانلود کردم ولی وقتی خواستم نصب کنم میگه باید به اینترنت وصل شی وقتی وصل میشم یه چیری آپدیت میکنه بعد منوی نصب میاد بعد از اینکه آدرس دادم دیگه نمیره و ارور میده میخام بدونم کسی به این مشکل خورده یا اصلا کسی تا حالا بازی کامل نصب کرده مشکل از dvd بازیکه من گرفتم یا برا همه اینجوریه
اینم بگم نه حالشو داشتم نه وقتشو که صفحه های قبل بخونم
سپاس از همه دوستان

اینو امتحان کن
eng installer eu رو دانلود کن و مسیر اصلی فایلهای diablo3 رو بش بده

Gregar
18-07-2012, 18:13
اقا یکی هم این وسط واسه ما توضیح میده که این بازی چجوریه ؟
انلاین باید بازی کنی یا تک نفره ؟ اگه تک نفره داره حال میده یا نه ؟ انلاینش چجوریاست ؟
کرکی میشه انلاین زد یا فقط اورجینال باید باشه ؟
من دیابلو های قبلی رو بازی نکردم اما وارکرافت و دوتا رو بازی کردم ؟ شبیه همن ؟ مشکلی پیش نمیاد که نسخه های قبلی رو بازی نکردم ؟

ممنون میشم مختصر توضیح بدید .

City 17
19-07-2012, 10:21
اقا یکی هم این وسط واسه ما توضیح میده که این بازی چجوریه ؟
انلاین باید بازی کنی یا تک نفره ؟ اگه تک نفره داره حال میده یا نه ؟ انلاینش چجوریاست ؟
کرکی میشه انلاین زد یا فقط اورجینال باید باشه ؟
من دیابلو های قبلی رو بازی نکردم اما وارکرافت و دوتا رو بازی کردم ؟ شبیه همن ؟ مشکلی پیش نمیاد که نسخه های قبلی رو بازی نکردم ؟

ممنون میشم مختصر توضیح بدید .

سبک بازی Action RPG هست و برای بازی کردن باید دائما آنلاین باشید ( حتی برای تک نفره )
هنوز کرک درستی منتشر نشده و کلا هم احتمال کمی میره که کرک مناسبی در آینده ی نزدیک منتشر بشه و باید Original تهیه بشه.

از نظر مقایسه با دوتا یک شباهت هایی وجود داره مثل قابلیت های مختلفی که هیروتون داره و lvl-up شدن و سرعت بالای Action بازی و ...
ولی در کل سبک دوتا Action RTS هست و از این نظر تفاوت زیادی وجود داره.

اگه با سری دیابلو آشنایی ندارید با این شماره به تنهایی , متوجه داستان فوق العاده ی این سه گانه نمی شید.
ولی از نظر گیم پلی اگه از بازی های Hero-Based خوشتون میاد مسلما این بازی رو نباید از دست بدید.

Erfan.
10-08-2012, 22:10
54221

Blizzard، یک Time Line با شکوه از 20 سال فعالیت خودش در صنعت گیم تهیه کرده. خیلی ها با این شرکت خاطره های فراموش نشدنی دارن، خیلی ها با عنوان های ناب این شرکت ساعت های عمر خودشونو پای کامپیوتر گذروندن...

مرور این Time Line قطعا برای خیلی ها دلنشین خواهد بود.

abtin5
11-08-2012, 11:19
بچه ها هیچ خبر جدیدی از کرک نیست؟ دارن روش کار میکنن یا به امید خدا ول کردنش؟!!! :41:

marmolak kocholo
15-08-2012, 08:46
یه خبر فوق العاده خوب برای دوستداران بازی! Starter Edition بازی رایگان شده!
این نسخه به شما اجازه میده تا لول 13 و اولین باس یعنی Skeleton King پیشروی کنید.

MILAD2799
15-08-2012, 19:48
درود کسی میتونه بازیو برام بفرسته اخه حوصله دانلود کردن ندارم
هذینه شم قبول میکنم
یکی برام بفرسته

کسی نمیفرسته؟؟

abtin5
22-08-2012, 10:25
یه خبر فوق العاده خوب برای دوستداران بازی! Starter Edition بازی رایگان شده!
این نسخه به شما اجازه میده تا لول 13 و اولین باس یعنی Skeleton King پیشروی کنید.

خب یعنی ما باید الآن چجوری این رو بگیریم؟ دانلود؟:20:

brain
23-08-2012, 16:22
سلام.
بچه ها شما میتونید به سرور ها کانکت بشید ؟ مثله اینکه ایران lock کرده همه چیه بلیزاردو ! من تو wow هم نمیتونم برم :(

Layken
23-08-2012, 21:40
سلام.
بچه ها شما میتونید به سرور ها کانکت بشید ؟ مثله اینکه ایران lock کرده همه چیه بلیزاردو ! من تو wow هم نمیتونم برم :(

من wow رو نمی دونم ولی الان دیابلو دو شبی هست که کانکت نمیشه.
با شکننده هم میرم نمیشه. (کلا از خیر بازی گذشتم شاید تصمیم به فروختنش گرفتم)

marmolak kocholo
23-08-2012, 21:46
ایران کلاً Battlenet رو Block کرده ! نه Diablo نه Starcraft نه Wow رو نمیشه بازی کرد!
خبرش تو کل نت پیچیده... :|

خــــــیلی مــــــمنون !!

mehdy.z
24-08-2012, 15:38
ایران کلاً Battlenet رو Block کرده ! نه Diablo نه Starcraft نه Wow رو نمیشه بازی کرد!
خبرش تو کل نت پیچیده... :|

خــــــیلی مــــــمنون !!
من الان دقیق نگرفتم چی شد؟؟
حکومت خودش باتل نت رو block کرده یا بیلزارد به درخواست دولت ایران؟؟

hosseincode2008
24-08-2012, 16:00
من الان دقیق نگرفتم چی شد؟؟
حکومت خودش باتل نت رو block کرده یا بیلزارد به درخواست دولت ایران؟؟
نه مهدي ايران بلاك كرده. بيان برين فروم vg247 در عرض 2 روز 149 تا پست داده شده! يه نفر از بازي‌سنتر تاپيكو زده اونجا!

JIGSA
24-08-2012, 17:35
من امروز با سا---کس تونستم بازی کنم
اما خب شانس قطع شدن وسط بازی هستش

hadi_gamer
25-08-2012, 20:50
منم با س.ا.ک.س امروز بازی کردم.پینگم یه مقدار بالاتر رفته ولی خوب قابل تحمله.قبلا 150 بود الان 250 شده.

hadi_gamer
25-08-2012, 20:53
حسن بتل تگ تو چیه؟

hadi_gamer
25-08-2012, 21:08
البته به همه کسایی که میخوان با س.ا.ک.س یا چیز پی ان بازی کنن توصیه میکنم حتما حتما authenticator رو فعال کنن تا هی اکانتشون قفل نشه.

JIGSA
26-08-2012, 15:32
هادی جان من رو ادد کن
Amateraso.82@gmail.com

Ali-ss
07-09-2012, 11:37
البته به همه کسایی که میخوان با س.ا.ک.س یا چیز پی ان بازی کنن توصیه میکنم حتما حتما authenticator رو فعال کنن تا هی اکانتشون قفل نشه.

چجوری می شه اینکار رو کرد؟

abtin5
23-09-2012, 12:27
سلام به همه
میگم کسی خبری از کرک نداره؟ دارن روش کار میکنن یا کلآ بیخیالش شدن؟ دیگه 4 ماه میشه که اومده بازی دیگه وقت کرک نیست؟:19:

Layken
26-09-2012, 22:04
یکی از دوستان چند وقت پیش گفت یک عکس بزار حالی کنیم منم گفتم حالی بدم...: دی
فقط حیف که نمیشه اصلا وارد بازی شد وگرنه از محیط هم قرارمیدادم.

سایز بزرگ..

5690556906

abtin5
02-01-2013, 13:31
سلام به همه
میگم کسی خبری از کرک نداره؟ دارن روش کار میکنن یا کلآ بیخیالش شدن؟ دیگه خیلی میشه که اومده بازی دیگه وقت کرک نیست؟:n03:

JIGSA
06-01-2013, 14:13
دوستان دیگه تو تاپیک دیگه فعالیت نمیکنین یا دیگه دیابلو بازی نمی کنید ؟

من چند وقتی میشد که دیابلو بازی نمیکردم. اما الان 4 روزه یه کاراکتر monk رو 60 کردم و خیلی دارم باهاش حال می کنم. خداییش 49k دمیج میزنه در حد لالیگا

mahdigholami
08-01-2013, 11:57
سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم و بعد اجراش کردم که ارور داد کسی میدونه باید چه کار کنم؟ اینم عکس ارور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتی که دانلود کردم دانلود بازی کامپیوتری Diablo III 3 v.0.5.1.8101 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

abtin5
09-01-2013, 12:14
بسیار ممنون واقعآ از دوستان که اینهمه پاسخ های کاملی میدن!:n03::n29:

mahdigholami
09-01-2013, 16:36
سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم و بعد اجراش کردم که ارور داد کسی میدونه باید چه کار کنم؟ اینم عکس ارور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتی که دانلود کردم دانلود بازی کامپیوتری Diablo III 3 v.0.5.1.8101 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینجا واقعا کسی نیست جواب ما رو بده؟

JIGSA
09-01-2013, 17:13
سلام به همه
میگم کسی خبری از کرک نداره؟ دارن روش کار میکنن یا کلآ بیخیالش شدن؟ دیگه خیلی میشه که اومده بازی دیگه وقت کرک نیست؟:n03:

کرک فعلا نداره. ممکنه هیچوقت کرک براش نیاد.
دارن روی سرورهای مجازی کار میکنن. که اونم مثل ورلد او وارکرافت چنگی به دل نمیزنه.

JIGSA
09-01-2013, 17:15
سلام دوستان

شما باید دی وی دی بازی رو میخریدی. دانلود فایلی با این حجم اصلا به صرفه نیست.
یا بار دیگه نصب کن شاید جواب داد ولی فکر کنم فایل دانلود شده مشکل داره.
در ضمن شما اکانت بلیزارد رو چند خریدی ؟

mahdigholami
10-01-2013, 09:31
شما باید دی وی دی بازی رو میخریدی. دانلود فایلی با این حجم اصلا به صرفه نیست.
یا بار دیگه نصب کن شاید جواب داد ولی فکر کنم فایل دانلود شده مشکل داره.
در ضمن شما اکانت بلیزارد رو چند خریدی ؟

من اکانتشو نخریدم
مگه باید اکانت بخری؟

JIGSA
10-01-2013, 16:58
تا اکانت نداشته باشی نمیتونی بازی کنی
چند تا مطلب هست که قبل از خرید اکانت باید بدونی اگر تصمیم به خرید داری بگو تا راهنمایی کنم

hos_zn
22-01-2013, 21:23
دوستان خواستید منو add کنید .
Hossein#2187

black_wolf_937
04-02-2013, 18:02
با سلام
بچه ها
من خریدار اکانت کارکرده diablo 3 هستم
اگه کسی خواست بفروشه بهم پ.خ بکنه:n11:

Dark_Priest
09-02-2013, 10:25
بازیش قشنگه ؟
کرکش هست ؟

JIGSA
28-02-2013, 15:00
خبر خوب برای دوستاران بازی دیابلو
به زودی دیابلو بر روی playstation عرضه خواهد شد

nima_zeus
21-03-2013, 12:24
سلام دوستان

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من میخوام فقط بازی رو بدون user بخرم و بعد تا چند روزی از قسمت رایگان بازی (یعنی تا level 13 ) بازی کنم.این سایت زیر برای خرید بازی مناسبه یا نه؟

من اینترنتم موقع دانلود تا 500KB بر ثانیه هم میره.برای این بازی کافیه یا نه؟

الان سرور بازی چجوریه؟ یعنی حتما باید با س ا ک س بازی کنم یا نه؟

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

nima_zeus
26-03-2013, 11:28
هیچ کس نیست چواب من رو بده!!!!!!!!!!

:n28::n28::n28::n28:

peyman_nn
05-04-2013, 20:18
از کجا میشه اکانتش رو خرید ؟
ممنون میشم بگید

peyman_nn
06-04-2013, 22:16
دوستان جواب من رو ندادید

JIGSA
07-04-2013, 10:47
دوستان جواب من رو ندادید

من از این سایت خریدم. پشتیبانی عالی و خوبی داره.
پرداخت آنلاین هم داره

JIGSA
07-04-2013, 11:19
سلام دوستان

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من میخوام فقط بازی رو بدون user بخرم و بعد تا چند روزی از قسمت رایگان بازی (یعنی تا level 13 ) بازی کنم.این سایت زیر برای خرید بازی مناسبه یا نه؟

من اینترنتم موقع دانلود تا 500KB بر ثانیه هم میره.برای این بازی کافیه یا نه؟

الان سرور بازی چجوریه؟ یعنی حتما باید با س ا ک س بازی کنم یا نه؟

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

دیابلو رو با 128 هم میشه بازی کرد
با ساکس و چیز پی ان باید بازی کنید وگرنه نمیتونین به سرور وصل بشین

soos1
29-04-2013, 03:16
دوستانیکه وضع مالیشون خوبه و میتونن قیمت سی کی این بازی با قیمت حدود 200 تومن پرداخت کنن اونم فقط برا یک بازی!!! یکی هم برا ما بخرن بفرستن!! ثواب داره دعاتون میکنیم!!

fulldownloadcity
02-05-2013, 13:03
با سلام من این بازی را دارم آخرین پچ که پیگیر شدم 1.5 هست این پچ ها از کجا باید بیارم جه جوری باید آپدیتش کنم

fulldownloadcity
02-05-2013, 13:12
اگر میشه سایت خوب بدید که بازی Diablo همراه با کاور با کیفیت عالی کارشان خوب باشد بدید که با آپدیت هاش

miladdarren
06-05-2013, 17:18
سلام می شه یه فیلم از داخل خود بازی یعنی وقتی دارید بازی می کنید اینجا بزارید؟؟ می خوام ببینم gameplay چه جوریه خیلی خیلی ممنون

Leon-117
07-08-2013, 12:04
کمتر از 1 ماه دیگه بازی برای کنسول ها منتشر میشه.
یه ویدئو گیم پلی از نسخه xbox 360 :

Black Prince
08-08-2013, 01:07
بچه ها من یک سوال داشتم.
متأسفانه تا به حال فرصت نداشتم این بازی و نسخه های قبلیش رو بازی کنم. اما تصمیم گرفتم برم بازیش رو بخرم. به نظر شما برای من که هیچ تجربه ای توی این بازی ندارم، خرید این بازی ارزش داره؟ نحوه بازی چطور هستش؟ آنلاین؟ آفلاین؟ چه مواقع به صورت Co-Op میشه بازی کرد؟ اگر یک توضیح کوتاه مختصر بهم بدید ممنون میشم :n16:

Leon-117
29-08-2013, 13:05
کسی به تاپیک سر نمیزنه کلا ولی به هر حال من امتیاز های نسخه کنسولی رو میزارم :

Game Informer 9.25/10
Eurogamer 9/10
Gamesurf Italy 9/10

GamesVillage Italy 8.9/10
OPM 8/10

مثل اینکه پورت خیلی خوبی بوده برای کنسول ها .........

halflife g
29-08-2013, 13:25
بازي واسه كنسول خيلي عالي شده از كنترلش كه همه تعريف كردن تا بقيه بهبودا.....حتي تو بعضي نقدا نسخه كنسولي بازي رو سرتر از نسخه pc بازي(كه ليد پلتفرمش بوده) توصيف كردن ......
مثلا يوروگيمر گفته:

If you don't, it's still easier to recommend than the PC game; almost as slick, even more flexible and usable and without that troublesome always online requirement

+

فرقهايي كه نسخه كنسولي با نسخه pc داره :

نيازي به انصال دايم به اينترنت براي انجام بخش داستاني نيست
ميتونيد بازي رو با دوستاتون رو يه كنسول تا چهار نفر جلو ببريد كه واسه coop دوستان خير محشريه(علاوه بر اون local coop هم اضافه شده)
هر چي آپديت و پچ و رفع باگ و اينا تو اين 15 ماه واسه نسخه pc عرضه شده به طور رايگان تو نسخه كنسولي هست

.

masoud93
29-08-2013, 15:48

منظورش اینه که کلاً اتصال لازم نیست یا برای شروع یه لحظه به اینترنت احتیاج داره ؟

Leon-117
29-08-2013, 17:43
منظورش اینه که کلاً اتصال لازم نیست یا برای شروع یه لحظه به اینترنت احتیاج داره ؟
برای کنسول ها کلا اینترنت لازم نیست.............

Leon-117
30-08-2013, 12:40
بازی برای xbox 360 لیک شد.............

msf66
30-08-2013, 15:24
بازي واسه كنسول خيلي عالي شده از كنترلش كه همه تعريف كردن تا بقيه بهبودا.....حتي تو بعضي نقدا نسخه كنسولي بازي رو سرتر از نسخه pc بازي(كه ليد پلتفرمش بوده) توصيف كردن ......
مثلا يوروگيمر گفته:

If you don't, it's still easier to recommend than the PC game; almost as slick, even more flexible and usable and without that troublesome always online requirement

+

فرقهايي كه نسخه كنسولي با نسخه pc داره :

ميتونيد بازي رو با دوستاتون رو يه كنسول تا چهار نفر جلو ببريد كه واسه coop دوستان خير محشريه(علاوه بر اون local coop هم اضافه شده)
هر چي آپديت و پچ و رفع باگ و اينا تو اين 15 ماه واسه نسخه pc عرضه شده به طور رايگان تو نسخه كنسولي هست

.

بلیزارد تو به معنای واقعی پی سی مسخره کردی و ریدی به خودت اخرشم نمیخواد نسخه پی سی افلاین بده:n24: (این چه سیاسیت بود:2:)

italodance
31-08-2013, 08:46
Diablo_III_USA_RF_XBOX360-PROTOCOL

22 ساعت پیش امد

JIGSA
31-08-2013, 10:46
من به شخصه از مخالفین آفلاین هستم
اصلا لذت آنلاین بازی کردن یه چیز دیگه است.
بدون Auction House و Team Play دیابلو یه لحظه هم قابل تحمل نیست.

Leon-117
31-08-2013, 11:06
من به شخصه از مخالفین آفلاین هستم
اصلا لذت آنلاین بازی کردن یه چیز دیگه است.
بدون Auction House و Team Play دیابلو یه لحظه هم قابل تحمل نیست.
خوب به نظرتون بهتر نبود که بازی قابلیت بازی کردن "آفلاین + آنلاین" داشت؟
اکثرا مشکلشون این بود که چرا برای بازی همیشه باید آنلاین باشیم،اگه قابلیت بازی کردن افلاین هم باشه کسی که دلش بخواد تنها بازی میکنه و کسی هم که بخواد راحت آنلاین میشه و با دوستاش بازی میکنه و به قول شما از auction house و بقیه قابلیت های آنلاین استفاده میکنه.........

SAMCRO
31-08-2013, 13:41
کسی افلاینشو بازی کرده ؟ داستانش طولانیه یا سریع تموم می شه ؟

game12
31-08-2013, 16:52
دوستان این بازی کوآپ آفلاین داستانی ام داره؟

Leon-117
31-08-2013, 19:14
دوستان این بازی کوآپ آفلاین داستانی ام داره؟

روی pc؟ نه
روی کنسول ها ؟ آره،روی یه کنسول تا 4 نفر میتونن بصورت co-op بازی کنن............

halflife g
02-09-2013, 15:22
خوب من coop آفلاين با برادرم كمي جلو رفتيم خيلي جالبه ... :

اينكه اين قدر كنترل بازي براي كنترلر كنسول روون و سريع از آب دراومده خيلي تحسين برانگيز.....اصلا حس نمي كنيد كه دارين با كنترلر بازي مي كنيد واقعا عاليه و البته تحسين برانگيزتر از اون coop بازي هست كه هر دو نفر رو يه كنسول خيلي جالب كار شدن و قشنگ ميشه همكاري كرد و رفت جلو و پول و كالا رد و بدل كرد و ....
گرافيك بازي خيلي خوب البته تكسچرها به سنگيني نسخه pc نيس ولي فريم و جزييات و ...همه چيز عاليه(مخصوصا تخريب بازي خيلي خوب كار شده)
بهترين قسمت بازي به اين سبك همون گشتن سياهچاله ها و ايتم جمع كردن كه فوق العاده اعتيادآور كار شده و روند و ريتم كاراكتر و رشدش هم كاملا حس نقش افريني خوبي به ادم ميده....جادو و مهارتها هم بسيار زيادن و قابليت ساخت سلاح و ....درخور يه همچين بازي هست
داستان بازي انصافا خياي سطح بالا نيس و ماموريتهاي فرعي هم بيشتر به فرم چلنج هستند تا ماموريت
يه نكته ديگش هم نسبتا آسون بودن بازي رو درجه نرمال هست(البته تا حالا كه جلو رفتيم)مخصوصا وقتي كه coop بازي مي كتيد تقريبا نمي ميريد

در كل واسه دوستداران سياهچاله ها و looter ها اين بازي بهترين گزينس و البته وسعت زيادي هم داره(فكر كنم راحت 50 ساعت رو نرمال كل بازي وقت بگير) و براي كسي مثه من فكر كنم يه دو سه ماهي طول بكشه تا تمومش كنم:n02:(تك نفره هم به نظرم اصلا نمي چسبه حتماسعي كنيد coop داشته باشين)

.

Leon-117
02-09-2013, 17:12
من هنوز وقت نکردم بازی رو تهیه کنم،ولی نظر ها رو که میخونم همه از بازی راضین،بلیزارد واثعا یه پورت بی نقص برای کنسول ها ساخته،با توجه به محتویات و کوئست های بازی هم،همونطور که مراد گفت بازی میتونه کلی سرگرممون کنه،تازه وقتی روی نرمال تموم کردیم وقت درجات سختی بالاتر میرسه که تیو درجه سختی های بالاتر آیتم های بهتری هم میشه گرفتم.
قابلیت co-op آفلاین بازی هم برای افرادی (مثل من) که نمیتونن آنلاین بازی کنن خیلی خوبه.در کل دیابلو 3 از اینجور بازی هایی هست که روی کسنول نصب میکنم و خیلی خیلی طول میکشه تا پاکش کنم :)

peyman_nn
03-09-2013, 12:33
الان احتمالا قیمتش به چقدر رسیده باشه ؟

Leon-117
05-09-2013, 13:26
منم بازی رو 2-3 ساعت جلو رفتم.
اول اینکه یه 40 دقیقه فقط داشتم فکر میکردم کدوم class رو انتخاب کنم :دی با همشون حدود 10 دقیقه بازی کردم و از همشون هم خوشم اومد :| بین monk,barbarian و demon hunter.فعلا چون تنها بازی میکنم barbarian رو انتخاب کردم ولی اگه بخوام co-op بازی کنم 100% mage یا demon hunter میشم.

از هر نظر بازی عالی هست،گیم پلی و کنترل بازی خیلی خیلی طراحی شده،چیدن دکمه ها روی دسته و انتخاب کردن قدرت های مختلف خیلی خیلی عالی صورت گرفتن،از نظر گرافیک و صداگزاری هم بازی هیچ کم وکسری نداره.
مراد نکات مثبت بازی رو گفت و دیگه چیزی برای گفتن باقی نمیمونه،حتما سعی کنید بازی رو تیهه کنید،واقعا یکی از بهترین بازی های امسال(روی کنسول) هست.......

Leon-117
09-09-2013, 20:16
Act 1 رو روی هارد تموم کردم،اون باس فایت آخر واقعا اذیتم کرد :| چون تنها بازی میکردم و این Butcher لعنتی با 1 یا نهایتا 2 ضربه منو میکشت.
5-6 بار مردم که از 3 بارش خون دشمن رو آورده بودم زیر 25% ،بعد از کشتنش هم آیتم درست حسابی بهم نداد اصلا :|
+
Cut scene های بازی واقعا فوق العاده و با کیفیت هستن،در کل بازی واقعا شاهکاره و اگه بخوام الان بهش امتیاز بدم بین 9 تا 9.5 به بازی میدم...........
فقط امیدوارم تا اومدن GTA V بتونم حداقل ی هبار بازی رو تموم کنم،اصلا دوست ندارم این بازی رو نصفه ول کنم......

JIGSA
10-09-2013, 09:38
برای اولین کاراکتر و اگر تنها بازی میکنین Monk بهترینه
مثل پالادین تو World of Warcraft میمونه.

من اولین کاراکتر Demon Hunter رفتم و البته قبل از ACT3 نمرده بودم اما اونجا یه کم برام سخت شد.
اما با Monk تا قبل از Act آخر نمرده بودم.

Leon-117
10-09-2013, 12:57
من اولین کاراکتر Demon Hunter رفتم و البته قبل از ACT3 نمرده بودم اما اونجا یه کم برام سخت شد.
اما با Monk تا قبل از Act آخر نمرده بودم.
روی چه درجه سختی بازی میکنید شما؟
من Demon Hunter برداشتم،تا وقتی لول 17 بودم بازی یکم سخت بود (روی Hard ) ولی وقتی رسیدم به لول 17 و 2 تا آیتم لجندری برام دراپ شد بازی خیلی آسونتر شده،همراهم رو هم Templar انتخاب کردم و اونم خیلی کمک میکنه.....
+
این اسکیل Mark for Death ه مخیلی کمک میکنه،مخصوصا برای باس ها که اول مارکشون میکنم و بعد خیلی راحت تر میمیرن........

JIGSA
10-09-2013, 15:15
ﻣﻦ ﺑﺎ ﭘﻲ ﺳﻲ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﻜﻨﻢ
اﻻﻥ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﻛﺎﺭاﻛﺘﺮ 60 ﺩاﺭﻡ
ﻭﻟﻲ ﻭﻗﺘﻲ 60 ﺑﺸﻲ Demon Hunter ﺣﺪاﻗﻞ 20% ﺑﻴﺸﺘﺮ اﺯ ﺑﻘﻴﻪ ﻛﻼﺳﻬﺎ ﺩﻣﻴﺞ ﻣﻴﺰﻧﻪ

تو این سایت آخرین اخبار بازی و بهترین آیتم ها و اسکیلهای کلاسهای مختلف نشون داده شده

pharm
14-09-2013, 22:53
یه سوال خسته کننده نیست؟
مثل torchlight 2 نیست؟

Leon-117
15-09-2013, 06:51
یه سوال خسته کننده نیست؟
مثل torchlight 2 نیست؟
من torchlight 2 رو بازی نکدم ولی این بازی به هیچ وجه و اصلا خسته کننده نمیشه،من 1 بار بازی رو روی نرمال تموم کدم و الان هم دارم روی nightmare میرم،دراپ شدن آیتم های جدید و بهتر و challenge های اضافی که باز میشه باعث میشن ک هبازی خسته کننده نشه........

pharm
17-09-2013, 00:30
من دوستم و برادرم از ساعت 4 بعد از ظهر تا ساعت 12 شب یکسره بازی کردیم از لول 1 تا لول 13 کل نقشه هارو هم تکمیل و اسفالت کردیم :دی
چقدر بازیش طولانیه نه؟

pharm
17-09-2013, 12:43
در یک کلام شاهکاره واقعا به بلیزارد افتخار میکنم که همیشه شاهکار میده
فیزیک بازی عالی کارشده فقط گرافیک یکم ضعیفه که اونم ناچارن وگرنه افت فریم میداد حال ادم گرفته میشد کنسول های نسل قبل اصلا نمیتونن بکشن این بازی رو مخصوصا چند نفره
داستانش هم قشنگه گیم پلی روی کنسول عالیه اصلا فکر نمیکردم انقدر راحت باشه
من به این بازی از 9.5 میدم خیلی وقت بود یه همچین چیزی بازی نکرده بودم
جند نفره با دوستان بسی لذت بخشه

peyman_nn
20-02-2014, 22:32
سلام
این چی میگه ؟؟

مگه نباید قیمتش بالاتر باشه ؟

Layken
20-02-2014, 23:02
سلام
این چی میگه ؟؟

مگه نباید قیمتش بالاتر باشه ؟

چرا بالاتر؟
اون قمیت بالا برای موقعی بود که بازی تازه منتشر شده
الان نزدیک دو سال از انتشار بازی میگذره و مدام بازی قیمتش کم شده و حتا شاید همین هم گرون باشه.

fulldownloadcity
21-02-2014, 00:37
من خریدم واقعا راضی بودم از سایت mahyarlove.ir

JIGSA
21-02-2014, 02:18
بعید میدونم این قیمت باشه.
فکر کنم حدود 120 تومن باشه.

armanassassin
23-02-2014, 23:54
چرا بالاتر؟
اون قمیت بالا برای موقعی بود که بازی تازه منتشر شده
الان نزدیک دو سال از انتشار بازی میگذره و مدام بازی قیمتش کم شده و حتا شاید همین هم گرون باشه.
فکر کنم شکا دقیقا قیمت رو نگاه نکردید . 7000 تومان هست نه 70000 !!!

JIGSA
24-02-2014, 01:24
قیمت بازی در سایت بلیزارد : 39.99 یورو

peyman_nn
25-02-2014, 00:00
دوستان هیچ کس دیگه یی نخرید از اون سایت ببینه چی جوریه ؟؟؟

در ضمن فرق این بازی با dota2 چیه ؟
میخام یکیش رو بخرم ، به نظر شما کدوم بهتره ؟؟؟

D,Freeman
30-03-2014, 11:13
یه سوال برام پیش اومده...اول اینکه این بازی چه سیستمی میخواد؟ چون سیستم من کمی قدیمیه.
دوم آیا این بازی هم مثل WOW پولیه؟ منظورم اون هزینه های بازی تو سرور اصلی بلیزارد ...؟

ویرایش: خودم جوابم رو با خوندن 50صفحه بالاخره گرفتم!

R.P.G
24-04-2014, 21:58
دوستان هیچ کس دیگه یی نخرید از اون سایت ببینه چی جوریه ؟؟؟

در ضمن فرق این بازی با dota2 چیه ؟
میخام یکیش رو بخرم ، به نظر شما کدوم بهتره ؟؟؟
اون دی وی دی بازی هست. این بازی رو بخواین بازی کنین بایستی Key بخری که حدودا صد و خورده ای هست الان.
اکسپنشن Reaper of Souls هم هست که حدودا همون قیمته، که باید خود Diablo III رو هم داشته باشید تا بتونید به اکانتتون اضافش کنید.
این دوتا سبکشون متفاوته کلاً و قابل مقایسه نیستن، Dota 2 یه بازی مولتی پلیر بتل آرنا هست D3 هم نقش آفرینیه.
در ضمن واسه هر دوی این بازی ها باید اینترنت داشته باشید.

یه سوال برام پیش اومده...اول اینکه این بازی چه سیستمی میخواد؟ چون سیستم من کمی قدیمیه.
دوم آیا این بازی هم مثل WOW پولیه؟ منظورم اون هزینه های بازی تو سرور اصلی بلیزارد ...؟

ویرایش: خودم جوابم رو با خوندن 50صفحه بالاخره گرفتم!
سیستم رو اینجا بخونید.

فقط یک بار بازی رو میخرید و دیگه نیاز به خریدن گیم تایم نیست.

peyman_nn
22-11-2014, 00:17
دوستان این بازی هنوز کرک نشده ؟
کسی میدونه الان قیمتش چنده ؟

R.P.G
22-11-2014, 09:45
دوستان این بازی هنوز کرک نشده ؟
کسی میدونه الان قیمتش چنده ؟

قرار نیست هم کرک بشه. کل بازی به مالتی پلیر بودنشه.

حدودا 150 تومن با اکسپنشن Reaper of Souls و بازیی هست که ارزششو داره پول بدی واسش، RoS فوق العادست.

peyman_nn
22-11-2014, 12:44
به نظر شما روی یک لبتاب نسبتا قوی هم میشه اجراش کرد ؟

R.P.G
23-11-2014, 08:04
به نظر شما روی یک لبتاب نسبتا قوی هم میشه اجراش کرد ؟

مسلماً، ولی اینجا مهمترین چیز Stable بودن نته.

peyman_nn
23-11-2014, 10:56
ممنون که جواب دادین
ولی این ستبل بودن نت یعنی چی ؟ یعنی اینترنت درست و حسابی ؟؟

R.P.G
23-11-2014, 13:28
ممنون که جواب دادین
ولی این ستبل بودن نت یعنی چی ؟ یعنی اینترنت درست و حسابی ؟؟
آره یعنی اینکه پینگتون پایین باشه و ثابت، زیاد نوسان نداشته باشه.

من خودم الان یکی دو ماهی هست اصلا بازی آنلاین نزدم، ولی اون اواخر یادمه مشکل UDP خیلی اذیت میکرد؛ حالا نمیدونم آیا الان درست شده یا نه. UDP هم از طرف زیر ساخت بلاک میشه و بگم که مشکل از خود دیابلو یا هر بازی دیگه ای نیست.

mahdi--
23-10-2015, 18:50
پس از گذشت یک سال از آخرین بازیم هوس دیابلو ۳ کردم:n02:
به زودی سی دی کی را تهیه کرده ‌‌‍‌و یکی از بهترین بازی های تاریخ رو
بازی میکنم:n20:

Mehrdad_TNT
17-02-2016, 22:38
سلام دوستان .
می خواستم این بازیرو با برادرم پلی بدم برای همیین نیازمند یه اکانت دیگه هستم . می خواستم ببینم یه با مرام پیدا میشه که جدیدا زیاد پلی نمیده اکانتشو قرض بده به ما البته کاری با هیروها هم ندارم یه هیرو جدید میسازیم

اگر کسی هست لطفا به تلگرامم پیام بده . ممنون
09362821519

E.N.M
24-04-2017, 15:46
سلام دوستان

من میخوام تازه دیابلو رو شروع کنم(چون شنیدم یه پچ جدید پاییز امسال میده)
کدوم سرور EU یا ASIA?
اگه توصیه یا مطلب خاصی هم دارید ممنون میشم بگید

mohseni1367
29-10-2017, 14:56
سلام , کسی می دونه تو بازی چجوری pet پیدا کنم ؟!؟!؟!