مشاهده نسخه کامل
: Diablo III
حیف انحصاریای pc!کم کم مولتی میشن..بعد ها هم احتمالآ به انحصار کنسول در میان!!! :-|
اپدیت...: طی خبری که 12 دقیقه پیش رو تیتر IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رفت هنوز تاییدی از روی کنسول امدن دیابلو 3 نیست و خبری هم نیست
بلیزارد ادامه داد که ما هنوز بر روی این موضوع به نتیجه نرسیده و مطمئن باشید روی PC خواهد امد و این قسمت مثل همیشه بهتر خواهد بود
vahidgame
12-01-2012, 15:42
از چند ماه پیش با این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خبر احتمال منتشر شدن اون برای کنسول خیلی زیاد شده بود حالا هم دوباره خبر در مورد این قضیه زیاده
چیزی که جالبه اینه که بعضی ها از اینکه بازی برای کنسول هم منتشر بشه ترس دارن و ظاهرا اسم شرکت سازنده بازی رو کامل نمی خونن :دی
اون چیزی که مشخصه چه بازی برای کنسول منتشر بشه چه نشه بلیزارد بازی رو روی پی سی همون کیفیتی که باید باشه ارائه میده و همون فروش رو هم روی پی سی می کنه و در هر صورت این قضیه هیچ فرقی نداره و پی سی باز ها نباید نگران باشن... ولی بلیزارد شاید به فکر این بوده که بازی رو روی کنسول هم منتشر کنه که از طرفی فروش بازی بیشتر از اینم باشه و از طرفی در بین کنسول باز ها هم طرفدار پیدا کنه...
که به نظر خودم کلا بازیی با این ساختار یکمی سخته روی کنسول های این نسل ساخته بشه و اگه بلیزارد بتونه همون کیفیت روی پی سی رو روی کنسول های این نسل ارائه کنه میشه گفت خیلی شاهکار کرده!
Killzone2
12-01-2012, 20:21
Blizzard اعلام کرد عنوان Diablo 3 برای کنسول هم منتشر میشود مدیر بیلزارد Micah Whiple در صفحه Twitter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2521%2FBashiok%2Fstatus%2F156215812473098240) خودش انتشار دیابو 3 را تایید کرد و همینطور درباره شایعات منتشر شدن دیابلو 3 برای کنسول پاسخ مثبت داد و گفت Josh Mosqueira طراح دیابلو 3 بر روی نسخه کنسول است و همینطور Mosqueira قبلا در استودیو Relic به عنوان کارگردان Company of Heroes بوده است.
Diablo 3 بزودی در 2012 برای PC و Mac منتشر میشود.
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Farticles%2F2012-01-10-diablo-3-console-release-confirmed)
MILAD2799
13-01-2012, 14:13
اسکیدرو نسخه بتاشو گذاشته با حجم 9 گیگ
Release date: World: 2012
Play modes: single / multiplayer
Game language: English
Age requirements: 16+ | media: 2 DVD
Suggested system requirements:
Core 2 Duo 2.4 GHz, 1 GB RAM (1.5 GB dla Vista/7), graphic card 896 MB (GeForce GTX 260 or better), 12 GB HDD, Windows XP/Vista/7.
Release name : Diablo.III.BETA-With.Patches
Size: 8.6GB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واکنش بیلزارد به اعتراض ها از تأخیر های طولانی در عرضه Diablo 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسئولان شرکت Bilzzard در واکنش به اعتراضات فراوان به تأخیر های پیاپی و طولانی در انتشار بازی Diablo 3 گفتند زمانی که این بازی عرضه شود تأثیر این تأخیرات را روی کیفیت بازی خواهید دید.
.
کارگردان بازی Diablo 3 یعنی آقای Jay Wilson در وبلاگ رسمی این بازی در این باره گفت:
“از نظر من این روندی که ما در پیش گرفته ایم خوب و به سود بازی است.شما هم میدانید که کار اصلی ما این نیست که فقط یک بازی را منتشر کنیم،کار ما این است که یک بازی بسیار خوب و کار شده را منتشر کنیم.پس از عرضه این بازی قول میدهم هیچ کس از تأخیر ها را از یاد نبرد چون همه اش در بهتر شدن بازی اثر داشتند.ما به خودمان و کاری که انجام میدهیم کاملا اطمینان داریم و میدانیم که یک بازی خوب عرضه میکنیم.در حال حاضر ما قسمتی از محتوای بازی و قسمتی اصلی از سیستم بازی را بهبود میبخشیم و هر وقت دیدیم که بازی بی نقص و عالی شده است آن وقت منتشرش میکنیم.”
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیشه این بازیو دو نفره بازی کرد؟
vahidgame
21-01-2012, 15:01
از نظر من این روندی که ما در پیش گرفته ایم خوب و به سود بازی است.شما هم میدانید که کار اصلی ما این نیست که فقط یک بازی را منتشر کنیم،کار ما این است که یک بازی بسیار خوب و کار شده را منتشر کنیم.پس از عرضه این بازی قول میدهم هیچ کس از تأخیر ها را از یاد نبرد چون همه اش در بهتر شدن بازی اثر داشتند.ما به خودمان و کاری که انجام میدهیم کاملا اطمینان داریم و میدانیم که یک بازی خوب عرضه میکنیم.در حال حاضر ما قسمتی از محتوای بازی و قسمتی اصلی از سیستم بازی را بهبود میبخشیم و هر وقت دیدیم که بازی بی نقص و عالی شده است آن وقت منتشرش میکنیم.
فرق شرکت هایی مثل بلیزارد با بقیه شرکت ها در این جور چیزا ست و اینجور شرکت ها همه کاری می کنن که محصول نهایی در بالاترین کیفیت باشه
نمیشه این بازیو دو نفره بازی کرد؟
بازی بخش co op داره البته فقط توی مولتی پلیر
Steve Parker، تهیهکننده ارشد Diablo III، در تویتر اعلام کرد از شرکت بلیزارد خارج شدهاست" من دیگر برای برای بلیزارد و بر روی دیابلو 3 کار نمیکنم. مدت 5 سال در این شرکت بودم و میتوانم بگویم افراد آن با دیابلو 3 کار شگفت آوری انجام خواهند داد"
پارکر در رابطه با این که هدف بعدی وی چیست و به کجا میرود چیزی نگفت و فقط ذکر کرد به دنبال کارهای بهتر و بزرگتری است. با توجه به دیگر نوشتهها در تویتر میتوان گفت این جدایی به صورت دوستانه انجام شده و کار کردن بر روی بازی برای او مایهی خوشحالی بود.
قابل ذکر است بلیزاد هماکنون به دنبال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک تهیهکننده ارشد میگردد.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidgame
10-02-2012, 11:08
یه خبر بد :19:
بازی دوباره تاخیر خورد!
Activision امروز تایید کرد که دیابلو 3 که قبلا اعلام شده اوایل امسال یعنی سه ماهه اول سال منتشر میشه ، دوباره با تاخیر مواجه شد و انتشار اون به سه ماهه دوم سال موکول شد...
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینام دیگه شورش رو درآوردن، کلاً هیجان بازی از بین رفت.
شنیده بودم یه زمانی اینا تو مدیریت اول بودن دیگه اینقدر شل کن سفت کن در اوردن سر یک بازی بزرگ از بلیزارد بعیده ، این همه بازی همیشه تاخیر میخوره بزرگش تا کوچیکش از غرب تا شرقش بعد شل کن سفت کنهاش رو هیشکی نمیبینه
اینم از مدیریت غرب باز صد رحمت به ژاپن :)
halflife g
10-02-2012, 14:32
اینام دیگه شورش رو درآوردن، کلاً هیجان بازی از بین رفت.بی خیال داداش.....درسته بازی زیاد تاخیر خورده ولی تاخیر بازیهای استودیوهایی مثه بلیزارد یا ولو ارزششو داره..... .
این دو استودیو هر چقدر هم بازیشون تاخیر بخوره جای نگرانی نیست چون همیشه از زمان تاسیسشون بازیهاشون با تاخیز منتشر می شده:31:(مثه استارکرافت2 یا هاف لایف2 که 3 سال بعد انانس عرضه شدن)
پس مطمنیم که اون طرف با یه بازی با کیفیت و عالی طرفیم
نه مثه کمپانیهای دیگه که چندین سال تاخیر میخورن و هنگام عرضه هم اونی که باید نمی شن
+
در نتیجه هرچقدر بیشتر صبر کنیم بیشتر ارزششو داره.... این بازی کم کم میاد و واسه طرفداراش عالی خواهد بود.
.
.
..
شایعه شده که بازی تو 19اپریل ریلیس میشه ...بلیزارد هنوز واکنشی نشون نداده !
یه فروشگاه معتبر هلندی گفته ...
اینم عکس :
lمنبع :
vahidgame
26-02-2012, 19:36
کارگردان بازی در فروم بلیزارد در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این نوید رو داده که بازی در آینده نزدیک منتشر میشه
اشاره هم کرده که می خوان محصول نهایی کیفیتش بالا باشه و علت تاخیر های زیاد همینه که مشکلات و باگ های بازی رفع بشه و وقتی بازی منتشر میشه یه تجربه فوق العاده رو گیمرها داشته باشن
به نظر می رسه دیگه سه ماهه دوم سال بازی منتشر میشه ولی تا یه تاریخ مشخص از بلیزارد اعلام نشده نمیشه به هیچ منبعی استناد کرد و اگه بلیزارد دقیقا روز انتشار اونو بگه فکر نکنم دیگه بعد از اون تاخیری بخوره و منتشر میشه
کلا طرفدارای دیابلو صبرشون زیاده و برای بازی مجبوبشون هر چه قدر هم بشه صبر می کنن...
MILAD2799
26-02-2012, 20:24
فک نکنم به این زودیا بدن بیرون چون تازه دو هفته پیش پچ 13 از نسخه بتا اومده . ماکه 10 سال صبر کردیم اینم روش
دیابلو 3 روز 17 آپریل ریلیز میشه یعنی 1 ماه دیگه
هوراااااااااااااااا:4::4::4::4: :4::4::4:
قیمت بازی هم 54.90 یورو هستش که ایشاللا کرک میکنند بروبچ هکر
هوراااا :4::4::4::4::4::4::4::4:
MILAD2799
06-03-2012, 18:50
دیابلو 3 روز 17 آپریل ریلیز میشه یعنی 1 ماه دیگه
هوراااااااااااااااا:4::4::4::4: :4::4::4:
قیمت بازی هم 54.90 یورو هستش که ایشاللا کرک میکنند بروبچ هکر
هوراااا :4::4::4::4::4::4::4::4:
شرمنده منبع ؟؟
دوستان سلام
من امروز چندتا دمو از گیم پلی بربریان تو نسخه بتا دان کردم الان اصلا یه جوری شدم، بی تابم انگار!...الان خواستم بپرسم این نسخه بتایی که اومده قابل بازی کردن هست یعنی کرکی چیزی براش اومده من دانلودش کنم یا نه اون نسخه عمومی نبوده؟
بعدم دوستانی که skill ها ی بازی رو می شناسن بیان تا عرضه بازی یه تعریفی از کاربرد اونا بزارن که موقعی که بازی منتشر شد ما موقع لول آپ شدن سر دو راهی ارتقاء مهارت ها قرار نگیریم که کدومشون کاربردی تره کدومشون کمتر!(سر دراگون ایجم همین بساط بود که هی مجبور میشدیم بازی رو دوباره سه باره بریم !!)
08-03-2012, 10:05
دوستان سلام
من امروز چندتا دمو از گیم پلی بربریان تو نسخه بتا دان کردم الان اصلا یه جوری شدم، بی تابم انگار!...الان خواستم بپرسم این نسخه بتایی که اومده قابل بازی کردن هست یعنی کرکی چیزی براش اومده من دانلودش کنم یا نه اون نسخه عمومی نبوده؟
بعدم دوستانی که skill ها ی بازی رو می شناسن بیان تا عرضه بازی یه تعریفی از کاربرد اونا بزارن که موقعی که بازی منتشر شد ما موقع لول آپ شدن سر دو راهی ارتقاء مهارت ها قرار نگیریم که کدومشون کاربردی تره کدومشون کمتر!(سر دراگون ایجم همین بساط بود که هی مجبور میشدیم بازی رو دوباره سه باره بریم !!)
اتفاقا لذتش اینکه 3-4 باره بازیو بری. و هر دفعه برات جدید باشه . من الان دارم واسه 20 امین بار دیابلو 2 رو میرم و خدا میدونه چقدر ازش لذت میبرم .
یه نکته تو شماره های قبلی حالتی بود که نقشه ها به صورت رندوم ساخته میشدن و اگر چند بار بازیو میکردی بنقشه های برات تکراری نمیشدن . امیدوارم این نسخه هم همین قابلیت رو داشته باشه
مسئولان سازنده عنوان ۳ Diablo،یعنی Blizzard بهتازگی اعلام کردهاند که در این نسخه از سری دیابلو بخشی به نام Player vs Player یا همان PvP وجود نخواهد داشت.
در طی خبری که مسئولان این شرکت بازیسازی منتشر کردهاند آمدهآست:
“متاسّفانه به دلیل وجود ایراداتی که در بخش PvP بازی دیده میشد و دوباره به تاخیر انداختن بازی برای درست کردن این بخش طاقتفرسا و بد بودتصمیم گرفتیم که این بازی را بدون حضور این بخش عرضه کنیم.البته پس از عرضه بازی یک پچ مربوط به بخش PvP را عرضه میکنیم که این بخش به بازی افزوده شود؛در پایان امیدواریم که طرفداران ما از بابت این کار ناراحت نشوند.”
منبع :
vahidgame
15-03-2012, 18:12
خب به همه طرفداران تبریک میگم
دیگه بالاخره بعد از کلی انتظار تاریخ انتشار بازی رسما توسط بلیزارد اعلام شد
بازی 15 می منتشر میشه که توی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رسمی بازی هم می تونید ببینید
یعنی میشه دقیقا دو ماه دیگه. پس از الان دیگه می تونید روزها رو توی تقویم خط بزنید تا روز وصال برسه!
MILAD2799
15-03-2012, 20:11
هوووووورررررررررررا از خوشالی تو پوسته خودم نمیگنجم :))
هووووراااااااا... بعد چندین ساال بالاخره اعلام شد . ماشالا بیلزارد
MILAD2799
16-03-2012, 21:05
Diablo III – RETAIL Version – MULTI-5
Release name : Diablo.III.enGB.Retail.Installer Size: 7.60GB
Red EXotic
16-03-2012, 21:58
Diablo III – RETAIL Version – MULTI-5
Release name : Diablo.III.enGB.Retail.Installer Size: 7.60GB
این نسخه کامل بازیه؟
چطور این همه زود لیک شده؟!
MILAD2799
16-03-2012, 22:01
این نسخه pre od هست و باید صبر کنید تا فایل های exe و اصلیش بیاد .
منبعش اسکیدرو
manuelcalavera
17-03-2012, 12:12
آقا من دیابلو باز نبودم گاهی ، چرا با اینکه RPG هست ، خیلی سنپ شات های بازی شبیه به Strategy هست ؟
آقا من دیابلو باز نبودم گاهی ، چرا با اینکه RPG هست ، خیلی سنپ شات های بازی شبیه به Strategy هست ؟
احتمالا دوربین ایزو همچین حسی رو به وجود اورده..البته حق میدم ولی خب بازیش کنی مخصوصا قسمت دوم
المان های RPG خودنمایی میکنن
DIABLO III Collector's Edition
Diablo Skull and 4GB USB Soulstone
Behind the Scenes Blu-Ray/DVD Set
The Art of Diablo III
Exclusive In-Game Content
Diablo III - Aesthetic Artifacts
World of Warcraft - Fe tish Shaman Pet
StarCraft II - Battle.net Portraits
Diablo III Soundtrack
با قیمت $99.99
به موارد بالا اکانت 4 ماهه ی World of Warcraft هم اضافه کنین.
و مورد دیگه اینکه فلش مموری حاوی دو تا از عناوین قبلی , Diablo II و Diablo II: Lord of Destruction هست.
منبع: Battle.net
سلام
بچه ها یکی میتونه یه سایتی معرفی کنه که skill ها و مهارت ها رو دونه دونه کاراییشون و شرح بده!
اگه بهم لینک بدین من وقت آزاد دارم می تونم اونو فارسی کنم تا بچه های کم سن و سال هم از بازی لذت ببرن شایدم Pdf کردم!
vahidgame
17-03-2012, 16:42
عجیبه یعنی شما پی سی باز و نقش آفرینی باز هستی ولی اونو نرفتی؟ یعنی امکان داره؟! : دی
بازی فقط از نظر دوربین ایزومتریک به بازی های استراتژی شباهت داره وگرنه کلا بحث این دو سبک جدا هستش
یادمه اون قدیما یه سری ها رو می دیدم که اصلا از سبک استراتژی خوششون نمیومد و دیابلو رو هم به عنوان یه بازی استراتژی می دونستن و جالبه عاشق اون هم شده بودن و کل زندگیشون شده بود دیابلو!
کلا این بازی جوریه که حتی کسایی به این سبک علاقه ندارن هم می تونن از بازی لذت ببرن. دیگه بحث کسایی که نقش آفرینی باز هستن که دیگه جداست و برای اونا بازی کردنش جزو واجباته!
با قیمت $99.99
به موارد بالا اکانت 4 ماهه ی World of Warcraft هم اضافه کنین.
و مورد دیگه اینکه فلش مموری حاوی دو تا از عناوین قبلی , Diablo II و Diablo II: Lord of Destruction هست.
با توجه به این امکانات که داره می ارزه
ولی چه فایده که توی اینجا قیمت ها خیلی متفاوته...
سلام
بچه ها یکی میتونه یه سایتی معرفی کنه که skill ها و مهارت ها رو دونه دونه کاراییشون و شرح بده!
اگه بهم لینک بدین من وقت آزاد دارم می تونم اونو فارسی کنم تا بچه های کم سن و سال هم از بازی لذت ببرن شایدم Pdf کردم!
اینجا خیلی خوبه:
manuelcalavera
17-03-2012, 20:45
احتمالا دوربین ایزو همچین حسی رو به وجود اورده..البته حق میدم ولی خب بازیش کنی مخصوصا قسمت دوم
المان های RPG خودنمایی میکنن
این دوربین ِ ایزومتریک تغییری نمیکنه توی نسخه ی سوم ، ترد پرسن بشه مثلا؟
عجیبه یعنی شما پی سی باز و نقش آفرینی باز هستی ولی اونو نرفتی؟ یعنی امکان داره؟! : دی
بازی فقط از نظر دوربین ایزومتریک به بازی های استراتژی شباهت داره وگرنه کلا بحث این دو سبک جدا هستش
یادمه اون قدیما یه سری ها رو می دیدم که اصلا از سبک استراتژی خوششون نمیومد و دیابلو رو هم به عنوان یه بازی استراتژی می دونستن و جالبه عاشق اون هم شده بودن و کل زندگیشون شده بود دیابلو!
کلا این بازی جوریه که حتی کسایی به این سبک علاقه ندارن هم می تونن از بازی لذت ببرن. دیگه بحث کسایی که نقش آفرینی باز هستن که دیگه جداست و برای اونا بازی کردنش جزو واجباته!
والا وحید جان ، شات های بازی منو ترسونده خیلی . به خدا یاد ِ کوماندوز افتادم ! اما خب در این که بازی بیش از حد عظیم هست شکی نیست توش . غیر از این زاویه ی دیدی که گیمر داره ، احساس کردم آپوننت ها اصن چیزی از کاور گرفتن و این داستانا نمیدونن . عین ِ ملخ میریزن و بدون ِ حساب کتاب و فقط نیروهاشون فرق میکنه . البته من فقط شات های GameSpot رو دیدم ... این سوال ها رو دارم میکنم که بیشتر آشنا بشم وگرنه که دوره ی ریلیزش هم حتی بازی ِ دیگه ای نیست که بخواد بهونه ای بشه واسه بازی کردن . میره اول ِ لیست :دی
دوره ی ریلیزش هم حتی بازی دیگه ای نیست که بخواد بهونه ای بشه واسه بازی کردن . میره اول لیست
البته بخش عمده و اصلی بازی مربوط به Multiplayer میشه و همه ی لذتش به اون بخشه , در ضمن برای Singleplayer هم باید در تمام مدت کانکت باشیدو بازی قسمت آفلاینی نداره ( چیزی شبیه به DRM که Ubisoft استفاده می کرد که البته این بخش دغدغه ی ما نیست ...)
توی Singleplayer شما حتی توانایی Pause کردن بازی رو ندارید! و اگه کار واجبی داشتید باید اول به یه جای امن پناه ببرین و بعد برید به کارتون برسید.(البته ممکنه در نسخه ی اصلی در این بخش تجدید نظر کنن.)
توجه به این امکانات که داره می ارزه
ولی چه فایده که توی اینجا قیمت ها خیلی متفاوته...
متاسفانه با قیمت قعلی دلار و هزینه ی پست و ... اصلا به صرفه نیست.
این دوربین ِ ایزومتریک تغییری نمیکنه توی نسخه ی سوم ، ترد پرسن بشه مثلا؟
والا وحید جان ، شات های بازی منو ترسونده خیلی . به خدا یاد ِ کوماندوز افتادم ! اما خب در این که بازی بیش از حد عظیم هست شکی نیست توش . غیر از این زاویه ی دیدی که گیمر داره ، احساس کردم آپوننت ها اصن چیزی از کاور گرفتن و این داستانا نمیدونن . عین ِ ملخ میریزن و بدون ِ حساب کتاب و فقط نیروهاشون فرق میکنه . البته من فقط شات های GameSpot رو دیدم ... این سوال ها رو دارم میکنم که بیشتر آشنا بشم وگرنه که دوره ی ریلیزش هم حتی بازی ِ دیگه ای نیست که بخواد بهونه ای بشه واسه بازی کردن . میره اول ِ لیست :دی
این بازی یه بازی crpg ه (در مورد این سبک چند خط اول پست اول تاپیک dragon age ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونید)و از مشخصات این سبک دوربین ایزومتریکه من یکی که نمی تونم دیابلو رو با دوربین سوم شخص یا اول شخص تصور کنم :دي
این بازی از اون بازی هایی که وقتی بشینی پاش دیگه نمی تونی بلند شی
من شماره 2 دیابلو رو چند سالی بازی میکردم همین تابستون میشد بازی رو نصب می کردم و 2 ماهی وقتمو می گرفت
مطمئنا تجربه متفاوتیه نسبت به سایر بازی ها حتی بازی های تو سبک خودش مثل دراگون ایج
manuelcalavera
18-03-2012, 11:40
^
دقیقا" بحث من هم همینه ، DA هم CRPG بود ولی اصن حس ِ استرتجیک بودن رو نمیداد !
^
دقیقا" بحث من هم همینه ، DA هم CRPG بود ولی اصن حس ِ استرتجیک بودن رو نمیداد !
احساس کردم آپوننت ها اصن چیزی از کاور گرفتن و این داستانا نمیدونن . عین ِ ملخ میریزن و بدون ِ حساب کتاب و فقط نیروهاشون فرق میکنه .
سبک دیابلو سبک خاص خودش هست، یه Action/RPG که گیم پلی Ha.ck n Slash و دوربین ازومتریک داره، به هیچ عنوان هم استراتژی نام نمیگیره!
اساس بازی گشت و گذار در Dungeon های مختلف، انجام Quest های فراوان، کشتن موجودات و دشمن ها و باس ها و جمع کردن آیتم های فراوان هست، و گیم پلی بازی اکثرا به کلیک کردن میگذره! با کلیک های پشت سر هم هست که گروه گروه دشمن ها تیکه و پاره میشن :دی
در کل انتظار گیم پلی با حوصله و منطقی مانند Dragon Age رو نداشته باشید، گیم پلی بازی بسیار سریع، خشن و پر هیجان هست و کوچیک ترین ارتباطی به RPG های Turn-Based نداره.
اگه میخواید با گیم پلی و فضای بازی آشنا بشید بهتون پیشنهاد میکنم سری Diablo 3 Beta- Let's Play - Forcewiz رو در یو/ت.یوب تماشا کنید.
پیروز باشید.
نسخه Collector's Edition بازی خیلی زیباست ...و این که اینجا گرونه و این حرفا همش حرفه....کسی که عاشق چیزی باشه اوریجشو بخره حتی برای یک بار ارزش کار رو براش چندبرابرمیکنه...
MILAD2799
19-03-2012, 12:26
دوستانی که دلشون واسه حال و هوای دیابلو تنگ شده به اینجا یه سری بزنید.
بالاخره تونستم یه تریلراز بازی ببینم اونم تریلر مربوط به گیم پلی برباریان! اول بگم در یک کلمه فوق العاده
خوب اولش یه attack قدرتی میزنی به زمین که اینجا فیزیک بازی و گرافیک بازی به رخ کشیده میشه و گرد و خاک به صورت بسیار طبیعی بلند میشه و قطعه های چوبی در راستای ضربه به زیبایی هر چه تمام تر خورد میشه....
سلام
آقا این دمو کدومه؟ من این و ندیدم میشه یکی لینکش و بزاره دانلود کنیم!
20-03-2012, 09:38
یاد این آهنگ فوق العاده دیابلو 2 بخیر:
فضای آهنگ منحصر به فرده و گیتار هم توی اون خیلی عالی زده میشه
توی این شماره Matt Uelmen که دو شماره قبلی آهنگساز بازی بود دیگه خبری ازش نیست ولی جای نگرانی نیست و جای اون یه آهنگساز خیلی خوب دیگه به نام Russell Brower هستش که پیش از این کار آهنگسازی بازی هایی مثل StarCraft II و چند تا از قسمت های World of Warcraft رو برعهده داشته. موزیک های StarCraft II رو که یادتونه؟! این نوید خوبی میده که ممکنه بازی از این لحاظ هم فوق العاده باشه...
امیدوارم سال 91 با وجود بازی هایی مثل Diablo III سال خیلی خوبی در زمینه گیم باشه
همین جا عید رو هم به همه تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sasanjfr
25-03-2012, 22:10
خب با توجه به اینکه نزدیک به یک ماه و نیم دیگه بازی منتشر میشه تصمیم گرفتم پست اول تاپیک رو یه آپدیت اساسی بکنم.با توجه به غیرفعال بودن قابلیت ویرایش این مطلبو که ترکیبی هست از مطالب قدیمی و جدید در اینجا میزارم و از هومان یا بقیه بچه ها خواهشمندم که اینو بزارن جای پست اول.صمیمانه متشکرم:20:
----------------------------------------------------------------------
Diablo III
سازنده: Blizzard Entertainment
ناشر: Blizzard Entertainment
طراحان: lead designer)Jay Wilson) و lead world designer)Leonard Boyarski)
نویسنده: Russell Brower
سری: دیابلو
موتور: اختصاصی
پلتفرم: Mac OS X , Microsoft Windows
تاریخ انتشار: 15 مه 2012(26 اردیبهشت 1391) در اروپا و آمریکای شمالی
ژانر: اکشن نقش آفرینی
مود: online multiplayer(از طریق Single-player , (Battle.net(از طریق Battle.net)
درجه: ESRB:Mature
رسانه: DVD
وب سایت: Blizzard.com/Diablo3
مقدمه
دیابلو نخستین بار در سال 1996 توسط شرکت بلیزارد که بازی موفق warcraft را در کارنامه خود داشت برای پلتفرم PC و مکینتاش عرضه شد و به نوعی سبک نوینی از بازی های نقش آفرینی را ابداع کرد.دیابلو بسیار مورد توجه منتقدان و بازیباز ها قرار گرفت و بعد از عرضه نسخه ی پلی استیشن(در سال 1998) و عرضه یک اکسپنشن پک(در سال 1998)،شماره دوم این بازی در سال 2000 منتشر شد و باز هم مورد توجه قرار گرفت.بعد از اینکه بلیزارد diablo 2:the lord of destruction،اکسپنشن پک دیابلو 2 را در 2001 منتشر کرد دیگر خبری از این عنوان نبود؛اما گیمرها همواره در انتظار عرضه نسخه جدیدی از این بازی بودند تا اینکه بلیزارد پس از مدت ها تکذیب عرضه دیابلو 3،بالاخره در مراسم WWI خود در پاریس،عرضه سومین شماره از این عنوان فوق محبوب را تأیید کرد.به گفته یکی از مقامات بلیزارد،ساخت دیابلو 3 از 4 سال پیش آغاز شده بود.همچنین بر مبنای گفته های فرانک پییرس،نائب رئیس بلیزارد،دو شماره ی قبلی سری دیابلو موفق به فروش 18 میلیون و 600 هزار نسخه ای شده اند که این خود نشان دهنده ی محبوبیت عظیم این سری است.
بلیزارد اخیراً اقدام به استخدام concept artist ها و بازیسازان آشنا با کنسول ها جهت کار بر روی نسخه کنسولی دیابلو 3 کرده است و اعلام کرده که این مسئله تأثیری روی تاریخ عرضه نسخه PC و Mac دیابلو 3 نخواهد داشت.Josh Mosqueira که lead designer پروژه کنسولی دیابلو 3 است در اینباره گفته است که "بلیزارد در مورد عرضه دیابلو 3 برای کنسول ها کاملاً جدیست".در 10 ژانویه 2012،Bashiok،مدیر انجمن های بلیزارد درباره صحبت های Mosqueira اظهارنظر کرد و گفت:"آره.او lead designer پروژه کنسولی دیابلو 3 هست" اما بعداً یکی از سخنگوهای بلیزارد در واکنش به صحبت Bashiok چنین گفت که "منظور Bashiok این بوده که بلیزارد مشغول بررسی احتمال ساخت نسخه کنسولی دیابلو 3 است و به معنی این نیست که دیابلو 3 قرار است در آینده نزدیک روی کنسول بخصوصی عرضه شود"
دیابلو 3 از اوایل سپتامبر 2011 وارد فاز closed public beta شد. با آغاز این فاز گمانه زنی ها برای انتشار بازی در اوایل سال 2012 شدت گرفت. سرانجام بلیزارد در 15 مارس 2012 اعلام کرد دیابلو 3 در تاریخ 15 مه 2012 در اروپا و آمریکای شمالی عرضه خواهد شد.
داستان
دیابلو 3، 20 سال بعد از پایان حوادث اکسپنشن دیابلو 2(Diablo 2: Lord of Destruction) رخ می دهد.Deckard Cain روایت کننده و مأموریت دهنده بازی های قبلی در دیابلو 3 باز می گردد و در ابتدای بازی متقاعد می شود که نیروهای جهنمی مصمم به تاخت و تاز به Sanctuary(دنیای سری دیابلو) هستند.Cain به هر شکل ممکن به دنبال پیدا کردن راهی است که جلوی این تهاجم عظیم را بگیرد و همان طور که حدس زده اید این وظیفه بر عهده شما خواهد بود که به آنچه که شروع شده پایان دهید.بدتر آنکه جمعیت عمومی شهرهای گوناگون Sanctuary(که از حوادث بازی های قبلی زخم خورده بود) به حمایت از این رویدادهای شیطانی پرداخته اند و عده کثیری از آنان بر این باورند که این موجودات اهریمنی که در شهرشان پدیدار شده اند در اصل اسطوره اند.داستان بازی پیرامون دو lesser evil نجات یافته به نام های Azmodan و Belial و یک آرتیفکت تحت عنوان Black Soulstone می گذرد.علاوه بر Deckard Cain دختر برادر(یا شاید هم خواهر!) او،Leah هم برای اولین بار در سری دیابلو در شماره سوم حضور خواهد داشت و بعضی اوقات بازیباز را در quest هایش همراهی می کند.
کلاس کارکترها
5 کلاس بازی از این قرارند: Monk , Wizard , Witch Doctor , Barbarian و Demon Hunter
Barbarian
جنگجویانی قدرتمند که در جنگ تن به تن مهارت خاصی دارند.اگرچه هر کدام از کلاس ها فنون مبارزه خاصی دارند اما هیچکدام از آنها از نظر قدرت و جنگاوری به پای یک barbarian نمی رسند.برای مثال می توان به یکی از مهارت های این نژاد،seismic slam اشاره کرد که منجر به وقوع زمین لرزه شدیدی می شود و دشمنانی که در نزدیکی کارکتر هستند را از بین می برد.
Witch doctor
کارکتر این نژاد پیر و فرسوده است،او نمی تواند وسط میدان برود و سر اشخاص را با چکش له کند اما او حقه ها را می داند.در صورت دشمنان گرد می پاشد تا دیگر به خوبی نبینند،کنترل ذهن آنها را در دست می گیرد و آنها را به جان همدیگر می اندازد،قابلیت احضار دسته ای زامبی دارد و ترس و بیماری ایجاد می کند.یکی از مهارت های این کلاس بمب آتشین است که حرکتی قوسی شکل داشته و به دشمنانی که پشت موانع هستند نیز آسیب وارد می کند.
Wizard
کلاس Wizard در بلیزکن 2008 معرفی شد.این کلاس مجهز به انواع و اقسام جادوهاست.بر خلاف دو کلاس قبلی،کلاس Wizard تنها در حالت مؤنث قابل بازیست.ویژگی ظاهری Wizard ردای بلند او و گوی بلورینی است که در دست چپ خود دارد.از جمله جادوهای Wizard می توان به Magic Missile , Teleport , Ray Frost , Mirror Image , Electrocute و Blizzard اشاره کرد.
Monk
این کلاس بیشتر یک melee attacker است که از فنون رزمی برای زمین گیر کردن دشمنان استفاده می کند و از توانایی های ویژه ای جهت مقاومت در برابر حملات،منحرف کردن projectile ها،حمله با سرعت خیره کننده و مین گذاری برخوردار است.می توان گفت که Monk المان های melee کلاس Assassin دیابلو 2 را با نقش "holy warrior" کلاس Paladin ترکیب کرده است.بلیزارد گفته است که کلاس Monk دیابلو 3 کوچکترین ارتباطی با کلاس Monk اکسپنشن Diablo: Hellfire که ساخته Sierra Entertainment است ندارد.
Demon Hunter
این کلاس المان های کلاس های Amazon و Assassin دیابلو 2 را ترکیب کرده است.Demon Hunter ها از کراسبو به عنوان سلاح اصلی استفاده می کنند و نیز مب های کوچکی را به سمت دشمنان پرتاب می کنند.برخی از مهارت های آنها اعلام شده است که از جمله آنها می توان به مهارت های arrow مثل Chain Arrow اشاره کرد.
سیستم quest دیابلو 3 نسبت به دو شماره قبلی دستخوش تغییر شده است.افزون براین سیستم مولد مرحله و سیستم مولد رویارویی با دشمنان نیز در برخی مراحل تصادفی طراحی شده اند تا در چندبار بازی کردن بازی تجربه هایی متفاوت پیش روی بازیبازها قرار بگیرد.هرکدام از کلاس ها در مسیر quest اصلی بازی تعدادی quest ثانویه منحصر به خود نیز دارند.
گیم پلی
دیابلو 3 هم به صورت تک نفره و هم چند نفره قابل بازی است و بازیباز برای بازی کردن هرکدام از این مودها باید در Battle.net لاگین کرده باشد.همچنین بلیزارد جهت افزایش سرعت گیم پلی بازی،health orb ها را که با آسیب زدن به دشمنان به دست می آید در اختیار بازیبازها قرار داده تا جایگزینی برای potion bar باشد.خود potion bar هم توسط skill bar جایگزین شده است که به بازیبازها اجازه می دهد کلیدهای به خصوصی را به مهارت ها و جادوهایش اختصاص دهد.پیشتر بازیبازها تنها می توانستد دو مهارت را به دو کلیک راست و چپ ماوسشان اختصاص دهند.البته هنوز هم بازیبازها می توانند حملات مشخصی را به کلیک های ماوسشان اختصاص دهند.
skill rune ها هم از دیگر ویژگی های جدید گیم پلی دیابلو 3 هستند؛آیتم هایی که می توانند مهارت های بازیباز را تغییر دهند و با بالا رفتن مرتبه بازیبازها به بازیباز داده می شوند.skill rune ها وابسته به مهارت های ویژه ای هستند و اغلب می توانند مهارت های مربوطه را کاملاً تغییر دهند.همچنین این rune ها می توانند یک جادوی بخصوص هرکدام از کلاس ها را قدرتمندتر سازند که این مورد که کدام بخش مربوط به جادو قدرتمندتر می شود کاملاً در اختیار بازیباز است.
follower(همراه) ها NPC هایی هستند که می توانند بازیباز را در دنیای بازی همراهی کنند.3 دسته همراه در بازی وجود دارد: Kormac the Templar, Lyndon the Scoundrel و Eirena the Enchantress که هرکدام از آنها پیشینه و مهارت هایی بخصوص دارند.با مبارزه همراهان درکنار بازیباز مرتبه آنها بالا می رود و با این بالا رفتن مرتبه مهارت ها،تجربه و تجهیزات جدیدی به دست می آورند.در یک لحظه تنها یک همراه می تواند بازیباز را همراهی کند که روی استراتژی گیم پلی بازیباز تأثیر می گزارد.
یکی دیگر از بخش های مهم گیم پلی بازی آرتیزان ها هستند.آرتیزان ها NPC هایی هستند که می توانند برای بازیباز تجهیزات بسازند،تجهیزات او را ارتقا دهند و یا حتی تجهیزاتش را به فروش برسانند.دو نوع آرتیزان در بازی قابل اکتساب است: Haedrig Eamon آهنگر و Covetous Shen جواهرساز و برای اکتساب هرکدام از این دو،بازیباز باید quest ای را به انجام برساند.آرتیزان ها اشیایی که بازیباز در دنیای بازی جمع آوری می کند را اوراق می کنند و از قطعاتی که از اوراق کردن آنها به دست آمده برای ساختن تجهیزات جدید بهره می گیرند.در دیابلو 2 تنها سلاح ها و زره قابل ارتقا بودند اما در دیابلو 3 به مدد آرتیزان ها اشیا کمیاب و سحرآمیز هم قابل ارتقائند.crafting برای آموزش و ارتقا آرتیزان ها هم می تواند استفاده شود.وقتی مرتبه آرتیزان ها بالا می رود اجناس مغازه شان توسعه پیدا می کند.همچنین پروسه اوراق کردن اشیا به قطعات سازنده سبب می شود که مدیریت inventory برای بازیباز راحت تر باشد.سیستم loot بازی نسبت به آنچه که درابتدا بازیسازها عنوان می کردند تغییر کرده است و اکنون بازیباز لازم نیست به صورت دستی طلاها را جمع کند بلکه تنها تماس کارکتر با طلا کافیست تا طلا به داشته های بازیباز افزوده شود.
گرافیک و سیستم مورد نیاز
موتور بازی فیزیک مخصوص به خود را دارد که جایگزین Havoc که ابتدا قرار بود فیزیک بازی مبتنی بر آن باشد شده است.این فیزیک به بازیسازها اجازه داده است که محیط هایی کاملاً تخریب پذبر طراحی کنند که قابلیت تخریب in-game دارند.Diablo III از یک موتور custom 3D بهره می برد تا نمایی overhead از کارکتر به نمایش درآورد که شبیه به نمای ایزومتریک استفاده شده در بازی های قبلی سریست.بازیسازها قصد دارند بازیشان روی طیف وسیعی از سیستم ها قابل اجرا باشد و بر طبق آنچه تاکنون منتشر شده برای بازی کردن دیابلو 3 نیازی به DirectX 10 نیست.برطبق آخرین آپدیت بلیزارد در 21 مارس 2012 حداقل سیستم مورد نیاز و سیستم توصیه شده برای اجرای دیابلو 3 به شرح زیر است:
حداقل سیستم مورد نیاز
-----------------------------
OS: Windows® XP/Vista/7 (latest service packs) with DX 9.0c
+CPU: Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400
VGA: NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better
(RAM: 1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7
HDD: 12 GB available HD space
(Optical Disk: DVD-ROM (required for retail disc versions only
Broadband Internet connection
1024x768 minimum resolution
سیستم توصیه شده
------------------------
(OS: Windows® Vista/7 (latest service packs
CPU: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
RAM: 2 GB RAM
VGA: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better
----------
منابع: Wikipedia , Battle.net
Paul Sams مدیر اجرایی شرکت بلیزارد به تازگی اعلام کرده که در حال ادامه ی بررسی جهت تولید نسخه ی کنسولی هستند و در ادامه گفته که : " ما فکر می کنیم نسخه ی PC نیاز به تغییراتی جهت بهینه سازی برای عرضه ی
نسخه ی کنسولی دارد اما در نهایت نسخه ی کنسولی کاملا پالیش شده و به گونه ای خواهد بود که همه از آن لذت ببرند و یک بازی در سطح تولیدات بلیزارد را در کنسول شاهد خواهیم بود."
منبع: Computerandvideogames
تصاویر درج شده در IGN قرار گرفته که مراحل طراحی Demon های بازی رو نشون میده ...
..
.
+
مرسی از ساسان بابت مطالب مفیدی که قرار داد..
..
.
ممنون ساسان جان به خاطر به روز رسانی پست اول.
فقط یه مورد که باید اشاره کنم اینکه کلاس Wizard در بلیزکن 2008 برای پلیر مونث و در بلیزکن 2009 برای پلیر مذکر معرفی شدن و چون یه تاخیری در معرفی Male Wizard وجود داشت در بعضی منابع خبری این به روز رسانی صورت نگرفت.
تصویر کلاس Wizard برای Male&Female :
سایز بزرگ
+
برای دوستانی که تمایل دارن با مهارت های هر کدوم از کلاس ها آشنایی بیشتری پیدا کنند , هر کدوم از کلاس ها 5 توانایی اصلی دارند که می تونین ویدئو اجرای هر 5 توانایی از هر 5 کلاس را در سایت بلیزارد ببینین یا از لینک زیر که از سایت بلیزارد دانلود شده , همه را یکجا دانلود کنین.( این ویدئو ها فقط جنبه ی آشنایی و آموزشی دارند. )
کلاس های مختلف (داستان مربوط به هر کلاس , توانایی ها و آرتورک ها)
manuelcalavera
28-03-2012, 09:38
برای دوستانی که تمایل دارن با مهارت های هر کدوم از کلاس ها آشنایی بیشتری پیدا کنند , هر کدوم از کلاس ها 5 توانایی اصلی دارند که می تونین ویدئو اجرای هر 5 توانایی از هر 5 کلاس را در سایت بلیزارد ببینین یا از لینک زیر که از سایت بلیزارد دانلود شده , همه را یکجا دانلود کنین.( این ویدئو ها فقط جنبه ی آشنایی و آموزشی دارند. )
خیلی ممنون واقعا" هیچوقت حوصله ش رو نداشتم توی خود Blizzard ، پاور های هر کلاس رو پلی کنم اونم دونه دونه .
من زیاد با دنیای دیابلو آشنا نیستم ( اَز آی سِد بیفور :دی ) به نظرم مثلا" دیمن هانتر خیلی ضعیف اومد یا مانک هم یه ذره ضعیف بود . این درسته یا توی ویدیو ها اینطوری به نظر میاد ؟
من زیاد با دنیای دیابلو آشنا نیستم ( اَز آی سِد بیفور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به نظرم مثلا" دیمن هانتر خیلی ضعیف اومد یا مانک هم یه ذره ضعیف بود . این درسته یا توی ویدیو ها اینطوری به نظر میاد ؟
سلام
راستش به نظرم از نظر قدرت اول دیمون هانتر بود -بعد ویزارد - بعدم بربریان بود و بعدشم دوتای دیگه اینطور که من از روی مهارتاشون دیدم میگم
بازم دوستان دیگه بهتر میدونن
manuelcalavera
28-03-2012, 21:51
سلام
راستش به نظرم از نظر قدرت اول دیمون هانتر بود -بعد ویزارد - بعدم بربریان بود و بعدشم دوتای دیگه اینطور که من از روی مهارتاشون دیدم میگم
بازم دوستان دیگه بهتر میدونن
توی ویدیو هایی که City 17 ِ عزیز گذاشته ، علاوه بر اینکه قدرت های دیمن هانتر افکتیو نیست ، و یهو کله پا نمکینه آپوننت رو ، یه مشکل دیگه هم داره ( که به خاطر مشکل اول هست ) وقتی از قدرتش استفاده میکنه ، هِی در میره ! :دی دیگه حالا اون تستر خود بلیزارد هست ، دیگه من که احتمالا" تعطیلم .
vahidgame
28-03-2012, 22:35
خب بحث کلاس ها شد اینجا رو هم توصیه می کنیم که یه نگاهی بندازید و استفاده کنید که یه جورایی حس خود بازی رو هم داره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] diablo3%2Fcharacters%2F)
من زیاد با دنیای دیابلو آشنا نیستم ( اَز آی سِد بیفور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به نظرم مثلا" دیمن هانتر خیلی ضعیف اومد یا مانک هم یه ذره ضعیف بود . این درسته یا توی ویدیو ها اینطوری به نظر میاد ؟ هر کلاس یه سری ویژگی داره که باعث میشه آدم حداقل هر کدوم رو یه بار تجربه کنه
بستگی داره که چه جور از مهارت های هر کلاس استفاده می کنیم و میشه گفت کلا کلاس ضعیفی وجود نداره
در مورد Monk هم که اتفاقا من که اونو دوس دارم و به قول یه نفر یه جورایی شبیه کلاس Rogue توی DA2 می مونه همین طور شبیه فیلم های کنگ فو کاری : دی
Arrowtic
28-03-2012, 23:14
من از اول بین 2 تا مونده بودم (برا دور اول بازی کردنم):Monk ئ Demon Hunter!
میگم بازی گفتن تقریبا با تموم کوئستا چه قدر طول میکشه؟
من زیاد با دنیای دیابلو آشنا نیستم ( اَز آی سِد بیفور ) به نظرم مثلا" دیمن هانتر خیلی ضعیف اومد یا مانک هم یه ذره ضعیف بود . این درسته یا توی ویدیو ها اینطوری به نظر میاد ؟
توی ویدیو هایی که City 17 ِ عزیز گذاشته ، علاوه بر اینکه قدرت های دیمن هانتر افکتیو نیست ، و یهو کله پا نمکینه آپوننت رو ، یه مشکل دیگه هم داره ( که به خاطر مشکل اول هست ) وقتی از قدرتش استفاده میکنه ، هِی در میره ! دیگه حالا اون تستر خود بلیزارد هست ، دیگه من که احتمالا" تعطیلم
خواهش می کنم ... در مورد قدرت ها نکات زیادی هست که اگه بخوایم وارد جزئیات بشیم باید 10 ها صفحه توضیح داده بشه ... اما در مورد اون ویدئو چند مورد هست. اول اینکه اون ویدئو همون طور که گفتم صرفا واسه آشنایی با هر کلاس بود و همون طور که واضح بود تقریبا در همه موارد همه یونیت ها با یک ضربه نابود می شدند در حالی که در نسخه ی اصلی ( به جز مراحل اولیه ی Act I) به هیچ وجه به این صورت نیست . مورد دیگه اینکه این توانایی هایی که دیدین فقط یه بخش از توانایی های هر کلاس بودن که اکثرا در بخش Singature Skills جای می گیرن یعنی مهارت هایی که اون کلاس با اون ها تعریف میشه و به نوعی به اون کلاس در مبارزه شخصیت به خصوص خودش را می بخشه ولی تعداد کل مهارت های هر کلاس بسیار بیشتر از 5 موردی که در ویدئو دیدن هست. برای مثال کلاس Wizard فعلا دارای 39 مهارت تایید شده هست که اگه امکانش بود بعدا جزئیات بیشتری را خدمتتون عرض می کنم.
در یک تقسیم بندی کلی مهارت ها به دو دسته ی Active و Passive تقسیم میشن که مورد اول شامل مهارت هایی میشه که شما باید حتما اون ها را اجرا کنین ( مثل جادو زدن ...) و دسته ی دوم شامل مهارت هایی میشه که نیازی نیست حین مبارزه اونها را فعال کنین و نقش اونها در بالا بردن قدرت ضربات مختلف یا بالا بردن ویژگی های تدافعی شما و مواردی از این دست میشه. که هر کدام از این دو دسته دارای بخش های متعددی هستن.
و اما در مورد قوی و یا ضعیف بودن یک کلاس نسبت به کلاس دیگه موارد زیادی بود که در ویدئو اجازه ی چنین مقایسه ای را نمی داد و شما آسوده خاطر باشین به هیچ وجه اختلاف فاحشی بین کلاس های مختلف وجود نداره.
درسته که برای 5 کلاس مختلف هرگز این امکان وجود نداره که بالانس 100% وجود داشته باشه ولی بخش عمده ای از تلاش های تیم سازنده که باعث تاخیر خوردن های متوالی شد به خاطر ایجاد بالانس هر چه بیشتر بود و پارامتر های زیادی واسه کنترل کردن قدرت هر کلاس در نظر گرفته شده که این نگرانی ها را از بین می بره.
ممنون بابت ویدئو ها، من که شدیدا طرفدار Barbarian هستم، در این سبک با Class هایی که به طور وحشیانه وارد عمل میشن بسیار حال میکنم :دی
البته از Witch Doctor هم خیلی خوشم اومد، مجیک های فانتزی و قشنگی داره...
البته همه کلاس های بازی زیبا هستند و بیشتر، این موارد به سلیقه افراد برمیگرده که با چه جور سبکی حال کنن. چیزی که معلومه اینه که Blizzard روی تک تک این موارد وقت صرف کرده و همگی در بهترین شرایط ممکن قرار دارن.
پیروز باشید.
سلام به همه
شاید خنده دار باشه ولی من تا حالا هیچ کدوم از دیابلو هارو بازی نکردم ولی اینطوری که همه دوستام و شما میگید وثل اینکه خیلی قشنگه. الآن من موندم برم دیابلو 2 رو بگیرم بازی کنم تا 3 بیاد یا داستاناش فرق میکنه و از 3 هم بازی کنم برام جالبه؟
ممنون میشم کمک کنید:10:
این بربریان یه چیزی تو مایه های yournero تو dota هستش به نظرم
witch doctor هم که همونه یکم مجیک هاش فرق داره
اون monk هم شبیه پاندای dota ـس تقریبا...کمی تانکه فکر کنم
یه چیز دیگه...این مجیک های wizard بیشتر جنبه ی نمایشی داره انگار....:27:
راســــــــتی چرا این بازی هیچ کلاس range ای نداره...یعنی واقعا کلاس دور زن نداره؟:13:
Arrowtic
29-03-2012, 17:23
Demon Hunter چیه پس؟!: دی
Demon Hunter چیه پس؟!: دی
درست میگی....انگار تفنگ دستشه:دی:27:(کمونه:دیگیوم تلیه واسه خودش:دی)...من نظرم رفت رو demon hunter:دی
من تو دیابلو قبلی driud رو خیلی دوست داشتم یادش به خیر کلیی حیوون همیشه دورم بودن یه لشگر هم بهم حمله میکردن 3 سوت همشون فر میخوردن تازه از اون طوفان یخی هم میزدم که دیگه آخرش بود
حیف کهه کلاس درود نداره
به نظرتون چه کلاسی شبیه اون درود میتونه باشه ؟؟
سلام به همه
شاید خنده دار باشه ولی من تا حالا هیچ کدوم از دیابلو هارو بازی نکردم ولی اینطوری که همه دوستام و شما میگید وثل اینکه خیلی قشنگه. الآن من موندم برم دیابلو 2 رو بگیرم بازی کنم تا 3 بیاد یا داستاناش فرق میکنه و از 3 هم بازی کنم برام جالبه؟
ممنون میشم کمک کنید
29-03-2012, 21:33
کسی نیست کمک کنه؟:46:
2 رو ول کن منتظر 3 باش:46:
MILAD2799
30-03-2012, 18:52
کسانی که میخوان cd key بتای دیابلو 3 و یا بازی های دیگه رو به انتخاب خودشون بگیرن تو این مسابقه نوروزی شرکت کنن
The Rover
30-03-2012, 23:42
کسی نیست کمک کنه؟:46:
میتونی پیشینه ی داستانی بازیو از منابع مختلف گیر بیاری
اما بازی کنی بهتره، به نظرم هنوزم این بازی لذت بخشه و ارزش داره با گرافیک قدیمیش کنار بیای
2 رو ول کن منتظر 3 باش:46:
با کمال احترام ، اونی که باید ول کرد این اول شخصای آبکی (مدال؟) و مزخرفه :46:
دوستان کسی می تونه لینک مستقیم دیابلو 2 با حجم کمتر رو بهم بده (اگه نسخه دوبله فارسی باشه که چه بهتر )
دستتون درد نکنه
دوستان کسی می تونه لینک مستقیم دیابلو 2 با حجم کمتر رو بهم بده (اگه نسخه دوبله فارسی باشه که چه بهتر )
دستتون درد نکنه
بچه ها اینجا گزاشتن کامل و خوبه! منم دارم دانلود میکنم :10:
بچه ها اینجا گزاشتن کامل و خوبه! منم دارم دانلود میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه ولی یکم حجمش زیاده کمتر از این پیدا نمیشه....
راستی یه نسخه فارسی هم بود مال دارینوس ....اونو نمیشه پیدا کرد یا اینترنتی خرید؟
ALI&SOAP
02-04-2012, 19:56
با کمال احترام ، اونی که باید ول کرد این اول شخصای آبکی (مدال؟) و مزخرفه :46:
داداش چرا ناراحت میشی من نگفتم شماره دوش بده فقط گفتم بهتره منتظر 3 باشی همین :46:
مدال بدبختم که چیزی نگفته:31:
فقط بیچاره آواتار منه:31:
اگه چیزی گفته بگو تا پدرشو در بیارم:31:
طراح ارشد بودن دیابلو هم مزیت های خودش را داره ... این عکس که به تازگی ریلیز شده اولین نسخه ی اصلی دیابلو 3 را روی میز Jay Wilson , طراح ارشد بازی نشون میده!
سوالی که واسه خیلی ها پیش اومده اینه که چرا Collector's Edition سفارش نداده!
...
با توجه به اینکه عرضه ی دیابلو 3 فراز و نشیب های زیادی داشت باکس های فیک زیادی واسه بازی عرضه شد که بعضی هاشون با نسخه ی اصلی رقابت می کنن : دی
از جمله این دو تا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستت درد نکنه ولی یکم حجمش زیاده کمتر از این پیدا نمیشه....
راستی یه نسخه فارسی هم بود مال دارینوس ....اونو نمیشه پیدا کرد یا اینترنتی خرید؟
فارسی رو نمیدونم ولی اینجا هم همون دوستمون فشرده شدش رو گزاشته. منم دادم لینکش رو مستقیم کنن. اگه خواستی تو پروفایل بگو لینک مستقیمش رو وقتی گرفتم بهت بدم. :10:
درسته که خیلی سال هستش از قسمت قبلی میگذره و برخی معیارها همان قسمت دوم هستش اما در زیر لایه ها تفاوت های بسیاز زیادی به وجود امده که در ویدئو زیر به این موارد جزیی اشاراتی داره...و چک کرده که تغییرات حاصله چگونه شده است
لازم هست بگم شکننده می خواد..
manuelcalavera
07-04-2012, 08:55
[/SPOILER]
سوالی که واسه خیلی ها پیش اومده اینه که چرا Collector's Edition سفارش نداده!
معمولا" کلکتر ادیشن ها خیلی دیر حاضر میشن . لیمتد اندر لیمیتد ادیشن هست و معمولا" هم با کمبود ِ مجسمه ها اینها مواجه میشن و Back order میخورن.
The Inventory System in Diablo 3 - Spotlight Video
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3DO9TFFPYpDDo%26feature%3Dg-all-u%26context%3DG280d016FAAAAAAAAAAA)
The Skills of Diablo 3 - Spotlight Video
The Enemies of Diablo 3 - Spotlight Video
king 2009
14-04-2012, 17:49
خب چند روزه نسخه ی بتای بازی اومده.
کسی بازی کرده؟
Barbarian - Diablo III Trailer
...
چند روز پیش طی خبری از بلیزارد اعلام شد که 275000 تا Invitation نسخه ی بتا در راه هست , هر کسی که اکانت بتل نت داره می تونه شانسش را امتحان کنه و یه سری به قسمت Account Management اکانتش بزنه!
دوستان این تریلر بربریان سینمایی هست یا از گیم پلی ؟
ویرایش
----------
آقا دیدم عجب چیزیه خیلی وحشیه!!!! فک کنم این نسخه اصلی خود بازی باشه نه ...آخه تا حالا من هر چی دیدم از نسخه بتا بود نه زره ای نه سلاح درست و حسابی هیچی نداشت اما این یکی انگار تانک شده داره همه رو له میکنه ....خیلی جالب بود
king 2009
15-04-2012, 11:00
دوستان من cdkey بتا رو دریافت کردم، ولی نمیدونم چرا سرعت دانلود بازی شبها خیلی کنده ، من که با 200 دانلود میکنم سرعت دانلود بازی از 30 بالاتر نمیره.البته روزها سرعتش خوبه.راههای زیادی تویه فروم بازی گفته شد ولی هیچ کدوم برای من فایده نداشت.
تست کنید اگه سرعتتون بالاست یا توانایی دانلودش تویه روز رو دارید اکانتم رو بدم بهتون .
حجم بازی هم 3.7 گیگه. البته همه میگفتن 7 گیگ شاید دو قسمت دانلود داره.
MILAD2799
15-04-2012, 11:50
دوستان من cdkey بتا رو دریافت کردم، ولی نمیدونم چرا سرعت دانلود بازی شبها خیلی کنده ، من که با 200 دانلود میکنم سرعت دانلود بازی از 30 بالاتر نمیره.البته روزها سرعتش خوبه.راههای زیادی تویه فروم بازی گفته شد ولی هیچ کدوم برای من فایده نداشت.
تست کنید اگه سرعتتون بالاست یا توانایی دانلودش تویه روز رو دارید اکانتم رو بدم بهتون .
حجم بازی هم 3.7 گیگه. البته همه میگفتن 7 گیگ شاید دو قسمت دانلود داره.
ایول پسر چطو گرفتی سریال رو به ما هم بگو ؟؟ من لانچرش رو دانلود کرده بودم قبلا ولی 1.7 گیگه دیگه میخوست دانلود کنه.
چطو سریال گرفتی؟
سلام....
بچه ها کسی لینک تریلر اینفرنو ی دمون هانتر که جدیدا اومده رو داره ؟
تو گوگل رفتم اما بیشتر ثبت نامی هست نمی شه دید اگه دارین بی زحمت بزارین ما هم ببینیم... دموی بربر که خیلی خوب بود!
...
..
.
MILAD2799
20-04-2012, 10:30
دوستان بالاخره بازی بصورت open beta شد و شما میتونید به مدت 3 روز اونو بازی کنید . از 20 اپریل تا 23 و برای اینکار اول یه اکانت بسازید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سپس به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ccount%2Fdownload%2Findex.xml) برید و لانچر رو دانلود کنید
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fen%2Fblog%2F4963739%2FDiablo%25C2%25AE_III_Open _Beta_Weekend-4_19_2012%23blog)
واسه نصب 15 گیگ جا میخواد حالا گذاشتم دانلود شه ببینم چی میشه
ویرایش : حالا زده 3.76 گیگ کل دانلودشه
...ALI...
20-04-2012, 10:49
دوستان بالاخره بازی بصورت open beta شد و شما میتونید به مدت 3 روز اونو بازی کنید . از 20 اپریل تا 23 و برای اینکار اول یه اکانت بسازید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سپس به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ccount%2Fdownload%2Findex.xml) برید و لانچر رو دانلود کنید
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fen%2Fblog%2F4963739%2FDiablo%25C2%25AE_III_Open _Beta_Weekend-4_19_2012%23blog)
واسه نصب 15 گیگ جا میخواد حالا گذاشتم دانلود شه ببینم چی میشه
ویرایش : حالا زده 3.76 گیگ کل دانلودشه
عاالللییییییی....
مرسی . فقط کاش بیشتر از 3 روز بود بازی کی ریلیز می شه؟
Open Beta داره دقایق پایانی خودش رو تجربه می کنه و این در حالی هست که طبق فیدبک هایی که از کاربران گرفته شده در زمان اوج ترافیک در حدود 500 هزار نفر همزمان آنلاین بودند و برای عموم کاربران مشکل Lag قابل توجهی وجود نداشته.
...
دو تا Wallpaper زیبا با سایز بزرگ که مربوط به زمانی میشن که صقحه ی فیــس ... بـــوک بلیزارد 1 میلیون تایی شد و بلیزارد اونها رو عرضه کرد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایز بزرگ 1200*1920 اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک ویدئو جدید از Witch Doctor که میشه گفت در بین ویدئو های که برای کلاس های مختلف عرضه شده بهتر از همه کار شده و در عین حال که راوی به قسمت های بیشتری از داستان این کلاس اشاره می کنه , گیم پلی و مهارت های متعددی از این این کلاس رو در یک قالب بسیار خوب نشون میده.
توصیه می کنم حتما ببینین!
sasanjfr
24-04-2012, 00:21
جهنم،روی زمین است
آیا برای بازگشت به دنیای سیاه دیابلو آماده اید؟
سازنده: Blizzard Entertainment
ناشر: Blizzard Entertainment
پلتفرم: Mac OS X , Microsoft Windows
تاریخ انتشار: 15 مه 2012(26 اردیبهشت 1391)
بعد از مدت ها انتظار،دوستداران سری دیابلو می توانند خودشان را برای یک تجربه جدید آماده کنند.از انتشار آخرین شماره دیابلو بیشتر از یک دهه می گذرد اما در این مدت طولانی،بازیبازهایی بودند که از بازی کردن دیابلو 2 دست نکشیدند و این خود از محبوبیت عظیم این فرنچایز بین PC بازها حکایت دارد.
با اینکه نزدیک به 4 سال از آنونس دیابلو 3 در WWI بلیزارد در پاریس می گذرد اما در این مدت هرگز شاهد به فراموشی سپرده شدن دیابلو 3 نبودیم چه از جانب بازیبازها و چه از جانب خود بلیزارد که با انتشار قطره ای اطلاعات در Blizzcon ها و مصاحبه های بازیسازها همواره شور و هیجان این بازی را حفظ کرد.حالا که کمتر از یک ماه به انتشار بازی باقی مانده تقریباً بیشتر چیزها در مورد دیابلو 3 گفته شده است و زمان مناسبیست که نگاهی به آنچه که دیابلو 3 دربرخواهد داشت بیاندازیم.
شیاطین باز می گردند
علیرغم تمامی تلاش های قهرمان بازی Diablo II: The Lord of Destruction و نهایتاً نابودی Lord of Destruction،Baal،در انتهای بازی Tyrael بازیباز را از به تباهی کشیده شدن کامل Worldstone توسط Baal آگاه می سازد.حوادث دیابلو 3 حدوداً 20 سال پس از نابودی Worldstone اتفاق می افتد.Sanctuary،دنیای سری دیابلو خودش را برای هجومی از جانب Burning Hells آماده کرده است؛حمله ای که هیچگاه اتفاق نمی افتد و Deckard Cain را به فکر وامیدارد که علت چیست.
بیشتر حوادث داستانی دیابلو 3 حول Archangel Tyrael جریان دارد و گفته می شود Archangel Imperius نیز حضور خواهد داشت.همچنین تأیید شده است که حداقل یکی از دو Lesser Evil باقی مانده،Azmodan و Belial پشت هجوم ناموفق به Sanctuary قرار دارند.نکته جالب توجه دیگر بازگشت Diablo،یکی از سه Prime Evil و Lord of Terror،علیرغم مرگش در دیابلو 2 است!
دیابلو 3 پایانی بر خط داستانی ایست که از اولین شماره این سری آغاز شد اما طبق گفته های بلیزارد آخرین بازی این سری نخواهد بود و خط داستانی جدیدی در بازی های بعدی این سری در راه است.باید منتظر ماند و دید در انتهای دیابلو 3،قهرمان بازی چه سرنوشتی را برای اهریمن های Burning Hells رقم خواهد زد.
Sanctuary،آوردگاه بهشتیان و دوزخیان
Sanctuary محل اصلی وقوع حوادث سری بازی دیابلو بوده است.برای میلیون ها سال،High Heavens و Burning Hells نبرد بی پایانی را با یکدیگر برای تسلط بر تمامی مخلوقات به راه انداخته اند وتاکنون هیچ یک موفق به شکست دیگری نشده اند چراکه همواره یکی از دوطرف راهی را برای تغییر مسیر جنگ به نفع خود پیدا کرده است.Inarius که زمانی از Archangel های شورای Angiris به حساب می آمد از این نبرد بی فرجام به ستوه آمد و تصمیم گرفت جهانی را خلق کند که خود و دیگر فرشتگان و شیاطین همفکرش بتوانند با صلح در آنجا زندگی کنند.این دنیا Sanctuary نامگذاری شد و همراه با آن Worldstone نیز خلق شد تا Sanctuary را از چشمان High Heavens و Burning Hells پنهان نگاه دارد.فرشتگان و شیاطین گوناگون Sanctuary با هم ازدواج کردند و نسل اولی از انسان ها که تحت عنوان Nephalem شناخته می شوند را به وجود آوردند.خود Inarius با Lilith،دختر Mephisto(از Prime Evil ها) ازدواج کرد که حاصل این ازدواج Rathma،پدر Necromancer ها بود.بعداً آشکار شد که Nephalem ها موجودات قدرتمندی هستند؛حتی قدرتمندتر از فرشتگان و شیاطینی که آنها را به وجود آوردند.Lilith نقشه ای برای Sanctuary در سر داشت؛او می خواست که از جمعیت این دنیا به عنوان ارتش شخصی خودش بهره ببرد.او تمامی فرشتگان و شیاطین Sanctuary را قتل عام کرد؛همه به جز معشوقش Inarius.Inarius عملکرد Lilith را مورد تأیید ندانست چراکه می خواست Nephalem او را پرستش کنند به همین دلیل Worldstone را به نحوی تغییر داد تا افزون بر اینکه Sanctuary را از دیدگان High Heavens و Burning Hells محفوظ بدارد قدرت جمعیت Nephalem را نیز نسل به نسل تضعیف کند.Inarius می خواست دست بالا را دربرابر مخلوقش داشته باشد و هیچکسی قادر نباشد از او سبقت بجوید.
Prime Evil ها خیلی زود به وجود Sanctuary پی بردند و با برپا کردن Triune،چندین هزار سال قبل از حوادث دیابلو 1،پایگاه مخفی ای از نیروهای Burning Hells را در Sanctuary بنا کردند و تلاش کردند از میان Nephalem ها نیرو جذب کنند.این حادثه Inarius را واداشت که دست به اقدام متقابلی بزند که نتیجه اش تأسیس Cathedral of Light بود.این دو مذهب متقابل به آهستگی هم از نظر قدرت و هم از نظر نفرات رشد کردند و مبلغینی را به تمامی سرزمین Sanctuary فرستادند.پس از اینکه Inarius به کمک Uldyssian و Edyrem دستگیر شد High Heavens نیز از وجود Sanctuary آگاه شدند.شورای Angiris در مورد سرنوشت Sanctuary تصمیم گیری کرد و درنهایت رأی به بقای آن داد.Mephisto سراغ شورای Angiris آمد و توافقی بین آنها صورت گرفت؛Mephisto دست از سر Sanctuary برمی دارد و درمقابل Inarius را به عنوان زندانی تحویل می گیرد.هدف آنها از این توافق این بود که می خواستند Sanctuary را به حال خود رها کنند و ببینند نتیجه اش چه خواهد شد.همچنین تصمیم گرفته شد حافظه تمامی جمعیت Sanctuary پاک شود تا انسان ها بدون آگاهی از نیروهایی که خلقشان کردند بتوانند دوباره آغاز کنند و شاید نهایتاً آنها را به نابودی بکشانند.
بزرگتر از قبل
Diablo III هنوز در Sanctuary جریان دارد اما نسبت به شماره های قبلی از لوکیشن های متنوع تری بهره می برد. حوادث دیابلو 1 تنها در یک شهر می گذشت درحالیکه در دیابلو 2 بازیبازها می توانستد 5 محیط مختلف را زیرورو کنند اما همچنان هرکدام از این 5 محیط تنها شامل یک شهر بود.حالا در دیابلو 3 بازیسازها این امکان را در اختیار بازیبازها قرار داده اند که تقریباً در تمامی سرزمین Sanctuary به گشت و گذار بپردازند.بدون شک ستون پایه هر عنوان دیابلو شهر Tristram است،شهری که اولین بار در دیابلو 1 معرفی شد و حوادث آن بازی در آن جریان داشت.در دیابلو 3 شاهد حضور New Tristram هستیم که در نزدیکی خرابه های Old Tristram بنا شده است.موسسین شهر تاجرهایی بودند که بعد از حوادث دیابلو 2 این شهر را بنا نهادند تا روی محبوبیت افسانه ها و فولکلور کلیسای قدیمی Old Tristram سرمایه گذاری کنند.اگرچه بعد از اینکه در دیابلو 2،Dark Wanderer بلایش را بر Old Tristram نازل کرد تمامی ساختمان های این شهر در آتش سوختند اما به دلیل نامشخصی به کلیسا کوچکترین آسیبی وارد نشد و در Act I دیابلو 3 سری به سیاهچال های این کلیسا خواهید زد.
نقشه Sanctuary در دیابلو 3.گستره دنیای بازی دیابلو 3 نقریباً تمام Sanctuary را فرا خواهد گرفت
دومین و سومین لوکیشنی که در تیزر سینمایی دیابلو 3 به جشم می خورند Caldeum و Ureh هستند.گفته می شود حضور Caldeum در بازی به خاطر اهمیتش در تمدن دنیای دیابلو است چراکه دلیل تباهی Aranoch به حساب می آید.همچنین باید خاطر نشان کرد که Caldeum خانه Abd al-Hazir به حساب می آید؛نویسنده ای که ماجراجو شد و اکنون گمان می رود که مرده است.حضور شهر گمشده Ureh در دیابلو 3 تأیید شده است،جایی که بازیباز با Zayl نکرومانسر ملاقات خواهد کرد.از دیگر لوکیشن های بازی می توان به Arreat Crater اشاره کرد جایی که گمان می رود Demonic Legion هجومش را از آنجا آغاز کرده است.
کدام قهرمان؟
کلاس کارکترهای سری دیابلو همواره تفاوت های ساختاری با یکدیگر داشته اند؛تفاوت هایی که به دگرگون شدن تجربه بازی توسط بازیباز منجر شده است.این رویه در دیابلو 3 نه تنها حفظ شده بلکه طبق گفته های بلیزارد پررنگ تر هم شده است.این موضوع همان اندازه که برای دوستداران دیابلو خوشایند است می تواند برای بازیبازهایی که با این سری آشنایی ندارند و کسانی که هر بازی را معمولاً بیشتر از یک بار بازی نمی کنند سردرگم کننده باشد.خوشبختانه بلیزارد در زمینه معرفی کلاس کارکترهای بازی سنگ تمام گذاشته است و اطلاعات جامعی را از توانایی های هر یک از کلاس ها منتشر کرده است که پرداختن به تمامی آنها از حوصله این مطلب خارج است و به همین دلیل خلاصه وار نگاهی به آنها می اندازیم.قابل ذکر است که تمامی این کلاس ها هم به صورت مذکر و هم به صورت مونث قابل بازی هستند.
Barbarian تنها کلاسیست که از بازی های قبلی این سری وارد دیابلو 3 شده است.مهارت های Barbarian در دیابلو 3 بسیار شبیه به مهارت های این کلاس در دیابلو 2 است و تنها می توان گفت وحشیانه تر شده است.از جمله مهارت های این کلاس می توان به ground stomp،leaping attack و dual-wielded slash اشاره کرد که از Barbarian جنگجوی بی رحمی می سازد.Barbarian به دلیل جثه تنومند و قدرت زیادش تقریباً قادر به نبرد تن به تن با دشمنان با هر سلاح و هر رویکردیست اگرچه سلاح های مرسوم برای این کلاس بیشتر سلاح هایی با ابهت و عظیم هستند.حملات Barbarian اصولاً مبتنی بر نبرد تن به تن هستند.تنها چرخاندن سلاح او کافیست تا دشمنان ضعیف در چند ثانیه تارومار شوند و با slam هایی که زمین را به لرزه درمی آورند و stomp های او خیل دشمنان به عقب رانده شده و armor دشمنان قدرتمندتر نیز از بین می رود.
Witch Doctor مبارزی روحانیست که ارواح مردگان را در قالب موجوداتی خزنده فرا می خواند.با احاطه شدنش توسط زامبی ها و vermin های فراخوانده شده Witch Doctor قادر است با جمجمه های انفجاری،ابرهای سمی سوزاننده و نفرین های نابودکننده از دشمنانش پذیرایی کند.توانایی این کلاس در آلوده کردن،کند کردن و ترساندن دشمنان به او کنترل بی نظیری بر صحنه نبرد داده است.Witch Doctor ها می توانند با استفاده از debuff کردن و کاهش سرعت عمل دشمنان و نیز استفاده از spell های مخصوص crowd control،قدرت تهاجمی و حرکات دشمنان را دستکاری کنند.Witch Doctor ها همچنین می توانند محدوده هایی از آتش یا سم برپا کنند تا اندک اندک از سلامتی دشمنانی که در آن محدوده قرار دارند کاسته شود.اگرچه Witch Doctor ها عموماً افزودن بر تعداد موجودات فراخوانده شده شان و آسیب زدن به دشمنان از دور را به نبرد تن به تن ترجیح می دهند اما توانایی این را دارند که با دستان خالی از پس دشمنان ضعیف تر برآیند.
تصویری از صفحه انتخاب کلاس کارکتر در نسخه بتا دیابلو 3.کارکتری که در تصویر نمایش داده شده Witch Doctor است
Wizard ها جادوگرانی هستند که زیرکی کلاس Sorceress و مکاری و مخفی کاری کلاس Assassin را یکجا دارند.Wizard ها از بدنشان به عنوان مجرایی برای انرژی arcane استفاده می کنند و مسیر امن تری که توسط سایر جادوگرها ترجیح داده می شود را نادیده می گیرند.آنها تمامی نیروها را دستکاری می کنند تا دشمنانشان را freeze کنند،آنها را بسوزانند و یا متلاشی سازند.Wizard ها قابلیت کنترل نور و زمان را دارا می باشند و به این طریق می توانند teleport کنند،توهم هایی قدرتمند ایجاد کنند و حملاتی که به سمتشان روانه شده را دفع کنند.Wizard ها از چوب دستی برای متمرکز کردن حملات ضعیف ترشان بر دشمنان استفاده می کنند برای مثال چنانچه arcane کافی برای نابودی آنها در اختیار نداشته باشند می توانند با استفاده از چوب دستیشان آنها را موقتاً از خود دور سازند و بعداً کار آنها را یکسره کنند.به جز چند استثنا،حملات Wizard از راه دور اجرا می شوند.Wizard ها مانند توپخانه هایی زنده هستند و بر قدرت ویران کننده دوربردشان متکی اند.Energy Twister و Blizzard دو نمونه عالی برای تأیید این مسئله اند.
Monk ها مبارزینی مقدس بوده که قدرت الهی را از مجرای اراده جاری می سازند.امواج شفادهنده،دعای محافاظت و حملات نیروگرفته از قدرت مقدس از جمله توانایی های Monk به حساب می آید.Monk های ماهر می توانند با دست خالی یا با طیف گسترده ای از سلاح های بالانس شده حملات آتشین سریعی را روانه دشمنان سازند.در هنگام مبارزه Monk ها بر قابلیت مانور،درگیرشدن و فاصله گرفتن ناگهانی از نبردهای تن به تن و اجتناب از مبارزه های طولانی تأکید دارند.حملات Monk ها عمدتاً متمرکز بر melee است.آنها می توانند با وارد کردن آسیب فراوان به یک دشمن منفرد به راحتی او را از پای درآورند.Blinding Flash یکی از مهارت های این کلاس محسوب می شود که با اجرای آن دشمنانی که در 20 یاردی بازیباز قرار دارند برای مدت 3 ثانیه بینایی خود را از دست می دهند.از نکات قابل توجه این کلاس کمبوهاییست که توسط Monk قابل اجراست.مهارت Way of the Hundred Fists که بازیباز در مرتبه 15 این کلاس به دست می آورد شامل یک سری ضربات پشت سرهم است که تا 140% weapon damage به دشمن آسیب وارد می کند.
Demon Hunter ها پارتیزان های بی رحمی هستند که اهداف جهنمیشان را با توپخانه ای از سلاح های دوربرد هدف قرار می دهند.Demon Hunter با فاصله دوری از منطقه خطر و با تکیه بر کمان،تله های مرگبار و پرتابه هایش پایان موجودات ناخوانده ای که آرامش دنیای او را به هم زده اند رقم می زند.Demon Hunter ها با داشتن قابلیت پرتاب دسته های تیر و در دست داشتن مواد منفجره زمان دار از شانس خوبی برای متفرق کردن دسته های دشمنان برخوردارند.دقت مثال زدنی Demon Hunter ها به آنها اجازه می دهد که از فاصله زیاد بتوانند هیولاهای قدرتمندتر را هدف قرار دهد؛آنها می توانند اهداف کلیدی را از دور snipe کنند و حتی قادرند درحالیکه به دشمنانی که جلو می آیند شلیک می کنند عقب نشینی کنند.اما تمرکز Demon Hunter ها بر مبارزه از راه دور و دایره محدود سلاح های مبتنی بر melee سبب شده که در صورت به دام افتادن و محاصره شدن در معرض خطر قرار بگیرند.مهارت های گریز این کلاس نظیر غلتیدن و پریدن های تدافعی درکنار حملاتی که سبب کند کردن حرکت دشمنان می شود به همان اندازه برای بقای Demon Hunter ضروریست که تیرهای تیردان او.
همانطوری که مشاهده کردید هرکدام از کلاس های بازی ویژگی های منحصربفردی دارند که تجربه بازی با آنها را منحصربفرد می سازد.این تنها گوشه ای از ویژگی ها و مهارت های کلاس های بازیست اما سعی شده که یک نمای کلی از آنچه که از هریک از کلاس ها می توان انتظار داشت به دست بدهد.
Dungeon Crawler ها آماده باشند
هم دیابلو 1 و هم دیابلو 2 در زمان انتشارشان یکی از برترین گیم پلی های اکشن نقش آفرینی را به نمایش گذاشتند و سری دیابلو را می توان یکی از برترین نقش آفرینی های Dungeon Crawl دانست اگر بهترین آنها نباشد.هسته اصلی گیم پلی سری دیابلو در آخرین شماره بازی حفظ شده است تا دیابلو 3 برای بازیبازهای کارکشته کاملاً آشنا باشد.درعین حال تغییرات مثبتی نیز در گیم پلی بازی صورت گرفته تا تجربه بازی را لذت بخش تر سازد.
اولین تغییر قابل توجه و قابل مشاهده بازی سیستم quest آن است که به کل متحول شده است.افزون بر quest های اصلی بازی،quest های خاصی برای هرکدام از کارکترهای بازی وجود دارند و درکنار آنها نباید از ماجراجویی های تصادفی بازی یعنی همان mini quest هایی که به صورت تصادفی روی نقشه یا در سیاهچال ها تولید می شوند غافل شد.quest ها بلافاصله بعد از درج شدن توضیح داده می شوند و بعد از تمام شدنشان وضعیت آنها نمایش داده می شود.همان طور که پیشتر ذکر کردم بازیباز می تواند تقریباً در تمامی قلمروی Sanctuary به گشت و گذار بپردازد.محیط بیرونی دیابلو 3 برای مدت 20 سال دست نخورده باقی مانده و از فضاسازی ای فانتزی بهره می برد.سیاهچال ها همچنان تصادفی هستند اما map generator تصادفی بازی دچار تغییرات اساسی شده است.همه اینها این امکان را به وجود آورده اند که شاهد quest های جالبی در بازی باشیم.
در دیابلو 3 سه گروه follower متفاوت وجود خواهد داشت که عبارتند از Kormac the Templar, Lyndon the Scoundrel و Eirena the Enchantress و مشابه henchman های دیابلو 2 هستند.در دیابلو 3،follower ها می توانند یک سلاح،دو حلقه و یک شی منحصر به خودشان داشته باشند.بازیباز تنها می تواند یک follower را در یک لحظه با خود همراه داشته باشد اما می تواند در هر زمانی بعد از به اتمام رساندن یک quest،او را با یک follower دیگر جایگزین کند تا وفاداری follower های دیگر را نیز به دست آورد.با مبارزه همراهان درکنار بازیباز،مرتبه آنها بالا می رود و با این بالا رفتن مرتبه،آنها مهارت ها،تجربه و تجهیزات جدیدی به دست می آورند.هر follower یکی از دو spell/skill اش را در مرتبه مشخصی به دست می آورد که برای Templar در مرتبه 20،15،10،5، برای Scoundrel در مرتبه 25،20،15،10و برای Enchantress در مرتبه های 30،25،20،15 است.در مجموع 8 مهارت برای هر یک از سه follower ها در دیابلو 3 وجود دارد و این مهارت ها توسط بازیباز قابل انتخاب است.
رابط کاربری دیابلو 3 به طور کلی مشابه دیابلو 2 است و شاید بیشتر تغییرات آن تغییرات بصری باشد. این امر موجب شده است دیابلو 2 بازان با رابط کاریری دیابلو 3 کاملاً آشنایی داشته باشند.با همه این احوال این قسمت دستخوش تغییراتی شده است.گوی های سلامتی و mana بیشتر به سمت وسط تصویر کشیده شده اند و دیگر مانند قبل در گوشه تصویر قرار ندارند.نوار stamina دیگر در بازی وجود ندارد و نوار تجربه در زیر تصویر،بین گوی های سلامتی و mana به چشم می خورد.در بالای نوار تجربه چهار جای خالی برای مهارت ها و کتیبه ها به چشم می خورد که نوار مهارت(skill bar) نامیده می شود.بازیبازها می توانند 4 کلید کیبورد را به این 4 مهارت اختصاص دهند و به این ترتیب میانبرهای دلخواه خودشان را داشته باشند.به جز این چهار slot،یک جای خالی دیگر برای potion وجود دارد. health potion ها در دیابلو 2 از اهمیت زیادی برخوردار بودند اما در دیابلو 3 از اهمیت آنها کاسته شده است.علت این مسئله سیستم Health Globe دیابلو 3 است به این ترتیب که با کشتن دشمنان ممکن است health globe هایی ظاهر شوند که با برداشتنشان درست مانند health potion ها،سلامتی کارکترتان را بازیابی می کنند.بعد از این قسمت نوبت به مهارت های اختصاص داده شده به کلیک های راست و چپ ماوس می رسد.درگوشه سمت راست بالای تصویر mini map وجود دارد که در آن کارکتر بازیباز با دایره زردرنگ،هم تیمی ها که شامل follower ها یا موجودات های احضار شده هستند با دایره های آبی رنگ و NPC ها با دایره هایی به رنگ نارنجی نشان داده می شوند.برخلاف دیابلو 2،خط سلامتی دشمنان دقیقاً بالای سر آنها نمایش داده می شود نه بالای تصویر.با این حال برای Boss ها و هیولاهای super unique،خط سلامتی جداگانه ای در بالای صفحه منظور شده است که نمایش آن ارتباطی با وضعیت نشانگر ماوس ندارد.
inventory و UI دیابلو 3.UI نسبت به دیابلو 2 تغییرات اندکی داشته است
تاکید سری دیابلو همواره بر بخش اکشن گیم پلی بازی ها بوده و دیابلو 3 هم از این قاعده مستثنی نیست.المان های نقش آفرینی مرتبط با بخش اکشن گیم پلی،نظیر سیستم مرتبه گیری،ارتقا تجهیزات و loot در دیابلو 3 بسیار قدرتمند هستند.rune ها به عنوان بخشی از شخصی سازی کارکتر ها از دیابلو 2 بازگشته اند.skill rune ها برای ارتقای مهارت های کارکتر مورد استفاده قرار می گیرند.با بالا رفتن مرتبه بازیباز،skill rune های بیشتری قابل استفاده می شوند که این رویه تا زمانی که بازیباز به مرتبه 30 می رسد ادامه دارد و پس از آن با بالا رفتن مرتبه بازیباز،skill rune ای در اختیار او قرار نخواهد گرفت.هرکدام از skill rune ها اثر و کیفیت متفاوتی را روی مهارت پایه می گذارند و استفاده از skill rune ها تعداد تنوعات مهارتی را با احتساب مهارت پایه به عدد 6 می رساند.با درنظر گرفتن اینکه کارکتر هر کلاس حداقل 20 مهارت دارد تعداد تنوعات مهارتی هر کلاس به 120 عدد می رسد.بلیزارد به منظور کارآمدتر شدن loot و نیز افزایش کیفیت ارتقا تجهیزات در دیابلو 3،آرتیزان ها را معرفی کرده است.آرتیزان ها NPC هایی هستند که می توانند برای بازیباز تجهیزات بسازند،تجهیزات او را ارتقا دهند و یا حتی تجهیزاتش را به فروش برسانند.دو نوع آرتیزان در بازی وجود دارد: Haedrig Eamon آهنگر(blacksmith) و Covetous Shen جواهرساز(jeweler) و برای اکتساب هرکدام از این دو،بازیباز باید quest ای را به انجام برساند.آرتیزان ها اشیایی که بازیباز در دنیای بازی جمع آوری می کند را اوراق کرده و از قطعاتی که از اوراق کردن آنها به دست می آید برای ساختن تجهیزات جدید بهره می گیرند.در دیابلو 2 تنها سلاح ها و زره قابل ارتقا بودند اما در دیابلو 3 به مدد آرتیزان ها اشیا کمیاب و سحرآمیز هم قابل ارتقائند.crafting علاوه بر اینکه برای تجهیز کردن بازیباز استفاده می شود برای آموزش و ارتقا آرتیزان ها هم قابل استفاده است.وقتی مرتبه آرتیزان ها بالا می رود اجناس مغازه شان توسعه پیدا می کند.همچنین پروسه اوراق کردن اشیا به قطعات سازنده سبب می شود که مدیریت inventory برای بازیباز راحت تر باشد.
از نظر AI،دیابلو 3 پیشرفت خوبی نسبت به بازی های قبلی سری داشته است.گفته شده که برای لذت بخش تر و واقعی تر شدن گیم پلی بازی،بازیبازها گاهی از این شانس برخوردارند که دو هیولا رودرروی هم قرار بگیرند.شاهد این مدعا تصاویریست که چنین صحنه هایی در آن به چشم می خورند.یکی از این تصاویر Goatmen هایی را نشان می دهد که با Siegebreaker Assault Beast درگیر شده اند.اینکه این موضوع چه تأثیری روی گیم پلی بازی می گذارد و اینکه واکنش هیولاهای درگیر در مبارزه به درگیر شدن بازیباز چیست هنوز مشخص نشده است.مرگ های فوری(fatality) هم یکی دیگر از بخش های گیم پلی بازی هستند که در یکی از اولین گیم پلی های منتشر شده از بازی به بازیبازها معرفی شدند.در گیم پلی مذکور Siegebreaker Assault Boss یکی از کارکترهای حاضر در صحنه که Barbarian بود را از روی زمین برداشت و با دندانش سر او را کند!به گفته بلیزارد این قبیل fatality ها تجربه مرگ در بازی را لذت بخش تر خواهد ساخت!بیلزارد با تقویت هوش مصنوعی بازی تمامی سعی خود را کرده است که دیابلو 3 به هیچ عنوان آسان تر از بازی های قبلی این سری نباشد.
fatality به خشن ترین شکل ممکن.Siegebreaker سر Barbarian را با دندانش می کند!
در دیابلو 3،NPC ها زنده تر طراحی شده اند و از پیشینه جالبی برخوردارند.در یکی از اولین ویدئوهای منتشر شده از گیم پلی بازی کارکتر کلاس Barbarian درحال مکالمه با Deckard Cain در یک interface جدید به چشم می خورد.کارکترهای بازیباز هم نسبت به بازی های قبلی تعاملی تر شده اند و اکنون در هنگام مکالمه با NPC ها می توانید بین آپشن های محاوره ای انتخاب کنید.کارکترها دوبله منحصربفردی دارند و حین مکالمه از پیشینه شان نیز سخن می گویند.این قبیل مکالمه ها را با follower ای که شما را همراهی می کند نیز می توانید داشته باشید هرچند که مکالمه با آنها کوتاه خواهد بود.سیستم گشت و گذار در دیابلو 3 مشابه شماره قبلی خواهد بود.چهار act در بازی وجود خواهد داشت که از نظر درازا تقریباً مشابه act های دیابلو 2 هستند.در سیستم waypoint بازی تغییراتی ایجاد شده است به این ترتیب که یک سیستم چک پوینت جدید به waypoint های بازی اضافه شده.این چک پوینت ها به کارکترهایی که کشته شده اند اجازه می دهد خودشان را سریع تر به مبارزه برسانند و دیگر لازم نیست مثل دیابلو 2 تمام شهر را برای رسیدن به محل مبارزه بپیمایند.در نسخه بتا بازی teleporter های جدیدی معرفی شدند که در اعماق برخی سیاهچال ها وجود داشتند.در نسخه بتا این teleporter ها جزئی از quest های بازی نبودند و اگر در بازی اصلی نیز وضعیت به همین منوال باشد این امکان وجود دارد که بازیباز در playthrough خود هرگز آنها را پیدا نکند.
درست است که در دیابلو 3 از درخت های دیالوگی پرشاخ و برگ و انتخاب های برخی از نقش آفرینی ها خبری نیست اما باید درنظر داشت که تمرکز سری دیابلو هیچگاه روی این قسمت ها نبوده است.در عوض دیابلو 3 با اکشن سریع و خشنش،سیستم ارتقا مهارت های بسیار خوبش و loot لذت بخشش آن قدر محتوا خواهد داشت که برای ماه ها و سال ها شما را سرگرم نگه دارد.
آواز دهل شنیدن از دور خوش است!
وقتی نام بلیزارد به عنوان سازنده یک بازی شنیده می شود پیش بینی این مسئله که بازی مذکور روی طیف گسترده ای از سیستم ها قابل اجرا خواهد بود همان قدر آسان است که پیش بینی تاریخ انتشار بازی دشوار است!در دیابلو 3 هم این رویه صادق بوده و می توان گفت دیابلو 3 روی سیستم هایی که در سال 2008،یعنی زمان آنونس بازی،سیستم های قدرتمندی به حساب می آمدند روی تنظیمات گرافیکی بالا قابل اجراست.اما آیا این تنها از بهینه سازی مطلوب بازیسازان بلیزارد نشأت گرفته است؟متأسفانه خیر.از نظر گرافیک تکنیکی دیابلو 3 به هیچ وجه در حد و اندازه های یک عنوان سال 2012 نیست.برای اثبات این مدعا کافیست تنها به تکسچرها و material ها در نمای نزدیک دقت کنید تا ببینید که بلیزاد نسل قبل را پیش چشمانتان آورده است!تکسچرها اگرچه از دور ظاهر پویایی دارند اما از نزدیک بی کیفیتشان را فریاد می زنند.انیمیشن ها هم اگرچه اغلب زیبا طراحی شده اند اما تکراری و یکنواخت هستند.مدل های کارکترهای اصلی،boss ها و super unique ها کیفیت قابل قبولی دارند اما دشمنان روتین تر که معمولاً به صورت گله ای حمله می کنند مدل های عمدتاً ضعیفی دارند.در این بین افکت ها از معدود نکات تحسین برانگیز گرافیک تکنیکی بازی محسوب می شوند که در سطح بسیار بالایی کار شده اند.شاید تنها چالش گرافیک بازی تعداد زیاد دشمنان در یک لحظه روی نمایشگر باشد و حافظه کارت گرافیک سیستم شما را قلقلک دهد!با همه این احوال وقتی از نمای overhead معمول بازی به آن می نگریم اغلب این مشکلات به چشم نمی آیند که این جای بسی خوشحالیست.
از نظر هنری دیابلو 3 فوق العاده است.طراحی فانتری و تنوع لوکیشن ها یک بوم نقاشی را جلوی چشمان شما می آورد که از دیدنش سیر نمی شوید.از طراحی زیبای سیاهچال هایی که در گیم پلی های Barbarian و Wizard به نمایش درآمدند بگیرید تا بیابان هایی که Monk در آن دشمنانش را تارومار کرد.بیش از هر چیزی باید بر concept artist های دیابلو 3 درود فرستاد که با خلق concept art های متعدد و زیبا پیش زمینه خلق دنیایی استثنائی را فراهم کردند.از فیزیک عالی بازی نیز نباید گذشت؛فیزیکی که به بازیباز اجازه می دهد از محیط برای پیشروی در بازی بهره بگیرد.برای مثال Barbarian با استفاده از مهارت Seismic Slam خود می تواند دیوارها را روی سر دشمنان خراب کند.حتی دشمنان هم می توانند از امکانات محیطی به نفع خود استفاده کنند چنان که در گیم پلی ای از بازی دیده شد Ghoul ها با بالا رفتن از دیوار خودشان را به بازیباز رساندند.فیزیک خوب دیابلو 3 موجب شده بسیاری از اجزای یک محیط که در ظاهر یکپارچه به نظر می رسند در عمل قابل تخریب باشند.
طراحی هنری دیابلو 3 فوق العاده زیباست و ضعف های تکنیکی گرافیک بازی را به خوبی پوشش می دهد
آهنگساز دیابلو 3،Russell Brower است که آهنگسازی استارکرفت 2 و اکسپنشن پک های World of Warcrafts را نیز در کارنامه خود دارد و از دیگر کارهای برجسته او می توان به آهنگسازی سری انیمیشن های Batman: The Animated Series اشاره کرد.به گفته Brower او سعی داشته که سبک موسیقی Lord of Destruction،اکسپنشن Diablo II را حفظ کند.تم اصلی دیابلو 3 آهنگ فوق العاده زیبا و حماسی Overture است که توسط ارکست سمفونی استرالیایی Eminence اجرا شده و بخش هایی از آن در تیزرهای منتشر شده از بازی شنیده شده است.تم Tristram در دیابلو 3 هم وجود خواهد داشت و تنها دچار تغییرات اندکی نسبت به دو بازی قبلی شده است.
کلام آخر
نوشتن این قسمت برای عنوانی به عظمت دیابلو 3 کار آسانی نیست چراکه با بازی ای طرف هستیم که بدون شک تا سال ها بازیبازها آن را بازی خواهند کرد و نمی توان محتوای آن را در چند خط جمع بندی کرد.تنها می توان گفت که دیابلو 3 ارزش تک تک ماه هایی که بازیسازان بلیزارد روی آن وقت گذاشتند را دارد و فقط تصور اینکه کمتر از یک ماه دیگر می توان آن را بازی کرد نیز لذت بخش است.بازی کاستی هایی در بخش های تکنیکی دارد اما از تمامی جهات آن قدر خوب بالانس شده که برگ زرین دیگری در کارنامه بلیزارد و ژانر اکشن نقش آفرینی باشد.
----------
نویسنده: sasanjfr
1391/2/5
دوستان سلام
لینک مستقیم یکی دوتا از تریلر های monk رو میخواستم
می خوام ببینم این هفت ضربی که میزنه چه شکلیه !
اگه دیدم خوبه شاید دور اول با همین رفتم
این مثل قبلیا single player داره یا فقط multi plater و آنلاین مثل وورد او وارکرفت میشه بازی کرد ؟؟
sasanjfr
26-04-2012, 12:22
این مثل قبلیا single player داره یا فقط multi plater و آنلاین مثل وورد او وارکرفت میشه بازی کرد ؟؟
بازی هم مود single player داره هم مود multiplayer
بلیزارد اعلام کرده که امروز یک ویدئو تبلیغاتی تلویزیونی جدید از FOX پخش خواهد شد که به صورت سینماتیک بخش هایی را نشون میده که قبلا پخش نشدن.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fox-4_27_2012)
Diablo III Fan Art
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hadi_Hoda2010
29-04-2012, 20:19
دوستان دموی مانک رو از کجا میشه دانلود کرد
تبلیغ تلویزیونی دیابلو 3 ... البته مدت زمانش کوتاه هست ولی دیدن Archangel Tyrael و Archangel Imperius و در نهایت برخاستن Lord of Terror از آتش چیزی نیست که طرفداران دیابلو از دست بدن.
MILAD2799
30-04-2012, 06:29
عجب نمایشی بود هااااااا . تریال هم اومد وسط :) دیابلو دوباره زنده شد؟؟
بالاخره آخرین ویدئو مربوط به کلاس ها یعنی کلاس Wizard هم امروز توسط IGN منتشر شد :
.......
دوستان دموی مانک رو از کجا میشه دانلود کرد
اگه منظورتون ویدئو کلاس Monk هست از اینجا می تونین ببینین :
manuelcalavera
30-04-2012, 19:01
تبلیغ تلویزیونی دیابلو 3 ... البته مدت زمانش کوتاه هست ولی دیدن Archangel Tyrael و Archangel Imperius و در نهایت برخاستن Lord of Terror از آتش چیزی نیست که طرفداران دیابلو از دست بدن.
آقا افرادی مث من که این اولین سری دیابلو بازی کردنشونه ، از کجا بفهمن کدوم آرک انجل ایپمریس هست یا فلانیه یا لرد ِ چیچی ؟ این دختره کیه توی همه سینماتیکا هست؟
آقا این cg هست؟
حالا ما که اینترنت پرسرعت نداریم چطوری باید اینا رو ببینیم!
کسی میتونه این ویدئو جدیده رو به صورت دانلودی بزاره ما هم ببینیم
بعدم یه سوال :این دمو ها همه توی دی وی دی خود بازیم هستن ؟( همینطوری دارن همه cg ها رو نشون میدن که آخه چیزی ازش نموده بابا)
دستت درد نکنه
آقا افرادی مث من که این اولین سری دیابلو بازی کردنشونه ، از کجا بفهمن کدوم آرک انجل ایپمریس هست یا فلانیه یا لرد ِ چیچی ؟
دوست عزیز شما اگه می خواهین با شخصیت های سری دیابلو آشنا بشین بهترین راه مسلما بازی کردن Diablo II و Diablo II: Lord of Destruction هست (نسخه ی اول دیگه زیادی قدیمی هست و کمتر کسی تو سال 2012 می تونه هضمش کنه : دی) ولی در مورد این چند شخصیت عکس هاشون را خدمتتون می گذارم , اما در مورد خط کلی داستان اول می تونین پستی که در صفحه ی قبل ساسان عزیز گذاشته رو بخونین تا یه مقدار آشنایی با کلیات پیدا کنین ولی برای جزئیات بیشتر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سر بزنین.
Archangel ها فرشته های رده بالایی هستن که برای تشخیص دادنشون در ویدئو می تونین به بال هاشون دقت کنین ... این هم عکس هاشون:
Lord of Terror همون Diablo هست , یکی از سه Prime Evil که در واقع دشمنان اصلی Angels و Humans به شمار میرن.
این دختره کیه توی همه سینماتیکا هست؟
اون شخصیت Leah , دختر خوانده ی Deckard Cain هست که یکی از کاراکترهای اصلی در دیابلو 3 خواهد بود و در داستان این شماره نقش مهمی را ایقا می کنه.
halflife g
03-05-2012, 18:30
12 سال صبر ادمو اینجوری می کنه ها.....:31:
.
marmolak kocholo
04-05-2012, 22:53
11 روز مونده به عرضه این بازی ولی با این حال امروز یه حس و حال عجیبی داشتم! حالی به حالی شده بودم! گفتم بزار ببینم میشه ویدئوهای دیابلو 2 رو یه جور از فایل هاش کِش برم و ببینم یا نه! (هنوز دیابلو 2 رو سیستمم نصبه )
به هر حال با هزار تا بدبختی و استفاده از انواع و اقسام اکسترکتورها و پلیرها تونستم ویدئوهارو ببینم! کسایی حس و حال من رو میفهمن که خودشون یه بازی قدیمی رو بعد از مدت ها، بازی کردن یا یه چیزی ازش دیدن!
خلاصه اون حس نوستالوژیکی که میگن چسبید به سقف و کلی خاطره برام زنده شد!
از اولین کات سینی که ماریوس رو تو دیوونه خونه نشون میده تا جایی که به تریال برمیخوره و تو اوایل اکت چهارم دیابلو وارد این دنیا میشه و در ادامه صحنه پایانی و پایان به یادماندنی که نشون میده ماریوس فریب خورده و کسی که جلوشه تریال نیست بلکه بیل ارباب ویرانی هست!! تک تکشون برام خاطراتی رو زنده کردن...
خلاصه دیگه آماده ی آمادم برای رویارویی با Diablo The Lord Of Terror ...
این هم چندتا از صحنه های به یادماندنی از CGـهای دیابلو II
تریال بعد از به بند کشیدن بیل
مبارزه فرشته بزرگ تریال با مرد آواره
شکستِ به دروغِ دیابلو در برابر تریال
صحنه پایانی بازی که ارباب ویرانی قیافه اصلی خودش رو به ماریوس نشون میده
خب جا داره این دمِ آخری D: یه یادی از راوی بازی قبلی یعنی ماریوسِ بیچاره هم بکنیم! شخصیت واقعاً بیچاره و بدبخت نسخه دوم که بدجور زندگیش طباه شد D:...
امیدوارم شما هم از دیدن این تصاویر لذت برده باشید :31:
hosseincode2008
04-05-2012, 23:09
یادش به خیر عجب بازی خفنی بود
هنوزم بعضی مواقع هوس میکنم دوباره نصبش کنم بشینم بازی کنم ولی گرافیکش دیگه دلمو میزنه ولی باز کرمم میگیره بازی کنم :31:
تا عرضه ی بازی مدت زیادی نمونده , برای همین قصد دارم توی این پست واسه دوستانی که شاید کمتر آشنایی داشته باشن , کلیاتی را از بخش مهارت ها عرض کنم... امیدوارم مفید باشه!
مهارت ها به دو دسته ی کلی Active و Passive تقسیم میشن , دسته ی Active شکل معمول تر مهارت هاست که باید با کلیک کردن یا استفاده از اعداد 1 تا 4 کیبورد استفاده بشن.
برای تعدد بیشتر مهارت ها , برای هر مهارت Active پنج جای خالی وجود داره که با رسیدن به lvl های بالاتر , به هر مهارت Active قابلیت های جدیدی( 5 مورد به ازای هر مهارت Active ) اضافه میشه که Skill Runes نام دارن.
برای مثال برای اولین مهارت Active کلاس Barbarian یعنی Bash داریم:
Bash
Generate: 6 Fury per attack
Brutally smash an enemy for 150% weapon damage with a 20% chance to Knockback
مهارت بالا در lvl 1 قابل استفاده هست در حالی که Skill Runes این مهارت به ترتیب در lvl های 6 , 13 , 26 , 44 و 52 قابل دسترسی هستند:
Clobber
Instead of Knockback, each hit has a 35% chance to Stun the target for 1.5 seconds
Onslaugh
Add 2 reverberations that cause 22% weapon damage per strike. Removes the chance for Knockback
Punish
Increases the damage of your skills by 6% for 5 seconds after using Bash. This effect stacks up to 3 times
Instigation
Generate 6 additional Fury per attack
Pulverize
Cause a shockwave that inflicts 38% weapon damage to enemies in a 26 yard line behind the targeted enemy
لازم به ذکره که از بین Skill Runes مختلف برای هر مهارت Active لزوما Skill Rune که در lvl بالاتری قابل دسترسی هست بهتر/بدتر نیست و این کاملا بستگی به تاکتیک انتخابی شما داره و اگه بازیباز صرفا به دنبال آخرین مهارتی که کسب کرده باشه در نهایت کاراکترش بالانس نخواهد بود و مطمئنا نقاط ضعف زیادی پیدا می کنه و در دفاع یا حمله با شکست تاکتیکی مواجه میشه.
...
مهارت های Passive شامل مهارت هایی میشن که قابلیت های تدافعی , تهاجمی و یا مواردی دیگر را بهبود می بخشن و برای استفاده از اون ها برخلاف مهارت های Active نیازی به کلیک کردن های مداوم نیست.
برای مثال اولین مهارت Passive برای کلاس Barbarian , مهارت Pound of Flesh هست:
Pound of Flesh
Increases the chance of finding a health globe by 25% and you gain 100% additional Life from health globes
...
برای بیشتر شدن تعداد توانایی های یک کاراکتر در طول زمان , به ازای هر بار lvl-up تعدادی از مهارت های Active , Passive و با Skill Rune آزاد شده و شما می تونین از بین این مهارت های جدید در کنار مهارت های قبلی خودتون استفاده کنین و نحوه ی آزاد شدن این مهارت ها در طول lvl های مختلف کاملا مستقل از انتخاب های شما در استفاده از مهارت هاست که این باعث میشه یک کاراکتر Barbarian در یک lvl مشخص با کاراکتر Barbarian یک شخص دیگه در همون lvl , بدون در نظر گرفتن Items کاملا یکسان باشه!
بر خلاف بسیاری از بازی های نقش آفرینی دیگه که تصمیم گیری های قبلی شما در انتخاب مهارت های خاص یا Perks روی تصمیم های آینده ی شما تاثیر مستقیم می گذاره , در دیابلو 3 اختلاف ها در بین Items و مهارت هایی هست که شما از بین مهارت های آزاد شده برای کاراکترتون انتخاب می کنین یا به عبارت دیگه تاکتیکتون , که این انتخاب ها ( تاکتیک ) دائما قابل تغییر خواهند بود ...
سیر اضافه شدن این مهارت ها ( در طول lvl های مختلف از lvl 1 تا lvl 60 که آخرین lvl بازی هست ) از نظر تعداد و نوع برای کلاس های مختلف در نمودار های زیر آورده شده:
که محور افقی lvl را نشون میده که از lvl 1 تا lvl 60 هست و محور عمودی تعداد مهارت های اضافه شده در اون lvl به خصوص.
برای مثال از روی نمودارهای بالا میشه دید که برای کلاس Barbarian در lvl های 1 تا 5 به ازای هر lvl یک Active Skill اضافه میشه و در lvl های بعدی یعنی 6 و 7 , Skill Rune اضافه میشه و ...
همچنین از نمودار های بالا میشه به روشنی دید که Wizard و Monk به ترتیب دارای بیشترین و کمترین تعداد مهارت ها در بین کلاس های پنج گانه هستند.
برای دیدن نام و جزئیات دقیق هر مهارت در سیر صعودی lvl های مختلف می تونین به لینک های پایین مراجعه کنین ( به خاطر حجم بسیار زیاد) که بر حسب کلاس دسته بندی شدن:
Barbarian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Demon-Hunter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Monk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Witch-Doctor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wizard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
...
در نهایت از بین مهارت های مختلف موجود , شما باید 6 تا مهارت Actvie/Skill Rune را به اعداد 1 تا 4 کیبورد و کلیک چپ و راست ماوس اختصاص بدین و علاوه بر اون 3 مهارت Passive را انتخاب کنین که هم زمان فعال باشن.
که این شکل از انتخاب مهارت ها را می تونین در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای کلاس های مختلف ببینین و در صورت تمایل انتخاب های مورد نظر خودتون ( Build ) را از همین الان انجام بدین.
چند روز بعد از تیزر تبلیغاتی اولی که با نام The Evil Is Back منتشر شد دو تا تیزر دیگه هم منتشر شدن که این یکی که نامش It's Not Safe هست
مدت زمان مثل تیزر قبلی کوتاه هست ولی مورد مهمی که وجود داره قسمت کوتاهی هست که یک درگیری بین Tyrael و Imperius و Diablo را نشون میده که در مورد اینکه کی با کی در حال مبارزه هست اختلاف نظر زیادی وجود داره ( به خاطر واضح نبودن در تیزر) که هر کدام از حالات ادامه ی داستانی متفاوتی را در پی داره ...
یکی از نظرات اینه: Tyrael Vs. Imperius & Diablo ... نظر دیگه Imperius Vs. Diablo & Tyrael
هر کدام از نظرات توجیه های خودشون را دارن ... در نهایت تا کمتر از 9 روز دیگه همه چیز معلوم میشه.
It's Not Safe ... 4 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'s_Not_Safe__5BTeaser_Trailer.mp4.html)
دوستان دقت کردین همیشه CG هایه بلیزارد حماسیه؟
و اینم دقت کردین که همیشه CGهاش حماسه ی بازی رو نشون میده؟
من حداقل از اون تعداد بازی هایه بلیزاردی که کردم ، هیچ وقت نتونستم تو جریان گیم پلی و بازی حسه حماسی پیدا کنم!
مثلا تویه Warcraft 3:Frozen Throne آخرش با تمامه تلاشت ایلدن رو میزنی ولی اصلا اون قسمت حماسی نبود واسم! با این حال CGیه آخرش دیوانم کرد :دی
یا همین Starcraft 2 ، آخرین مرحلش بدونه شک میتون بگم یک مرحله ی نسبتا سخت بود اما هیچ حسی توش پیدا نکردم! و بعد CGش...
امیدوارم حداقل تویه Diablo اینجوری نشه!
sasanjfr
07-05-2012, 13:07
من حداقل از اون تعداد بازی هایه بلیزاردی که کردم ، هیچ وقت نتونستم تو جریان گیم پلی و بازی حسه حماسی پیدا کنم!
مثلا تویه Warcraft 3:Frozen Throne آخرش با تمامه تلاشت ایلدن رو میزنی ولی اصلا اون قسمت حماسی نبود واسم! با این حال CGیه آخرش دیوانم کرد :دی
یا همین Starcraft 2 ، آخرین مرحلش بدونه شک میتون بگم یک مرحله ی نسبتا سخت بود اما هیچ حسی توش پیدا نکردم! و بعد CGش...
آره شایان جون درست میگی.CG های بلیزارد از خود بازی هاش حماسی ترن اما برای من یه استثناء وجود داره و اون Warcraft 3: Reign of Chaos هست.این جو حماسی در تمام صحنه های اون بازی وجود داشت
vahidgame
07-05-2012, 18:51
در حالی که حدود 7 روز و چند ساعت تا انتشار رسمی بازی بیشتر باقی نمونده دیگه داریم کم کم به اون هیجان و لحظه های رویایی نزدیک میشیم
چند روزه زیاد میل به بازی کردن ندارم و همش منتظرم که بعد از سال ها بالاخره بتونم بازی محبوبم رو بازی کنم
شاید قبلش دوباره یه بار دیابلو 2 رو تموم کنم که به کسانی هم که زیاد با دیابلو آشنا نیستن توصیه می کنم که حتما اونو برن که تا با فضا و داستان بازی کاملا آشنا بشن...
در مورد واکنش هایی که دیابلو 3 از نگاه منتقد ها و مردم خواهد داشت پیش بینی من اینه که از سایت های بزرگ امتیازهای فوق العاده بالایی می گیره. اگه هم یه سری سورپرایز داشته باشه می تونه گوتی امسال هم باشه که من به شخصه خیلی دوس دارم که بعد از مدت ها که دیابلو برگشته بتونه گوتی رو هم تصاحب کنه! اون چیزی هم که برام مشخصه اینه که حداقلش در سطح استارکرفت 2 هستش که یه ادامه فوق العاده برای اون سری فوق العاده بودش...
+
سایت IGN یه ویدئو گذاشته به نام دیابلو در 5 دقیقه که داستان بازی قبل از شروع دیابلو 3 رو نمایش میده که مخصوصا برای کسانی که این سری رو قبلا نرفتن مهمه:
Zaghan_13
08-05-2012, 12:25
سایت IGN یه ویدئو گذاشته به نام دیابلو در 5 دقیقه که داستان بازی قبل از شروع دیابلو 3 رو نمایش میده که مخصوصا برای کسانی که این سری رو قبلا نرفتن مهمه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] os%2F2012%2F05%2F04%2Fdiablo-in-five-minutes)
این ویدئو دقیقا بدرد من میخوره ولی حیف فیتلره .
ممنون میشم لینک مستقیم بدین.
king_darkness
08-05-2012, 13:46
یکی از دلایل معروف بودن بازی های بلیزارد همین CG ها هستش
به نظر من بهترین داستان ها رو می تونی تو بازی های بلیزارد پیدا کنی اگه متوجه عظمت داستان های این بازی ها بشی اون وقت هست که هر کدوم از این بازی ها یه حماسه برات میشه و هرچقدر که بازی کنی بیشتر عاشقش میشی
مثلا همین Frozen Throne هر کسی از یکی از شخصیت های این بازی خوشش میاد من که عاشق شخصیت ایلدن شده بودم و مرگش در آخر بازی واقعا ضدحال بزرگی بود برای من ولی شاید کس دیگه ای باشه که از مرگ ایلدن خوشحال شده باشه
Tomshardware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بررسی انجام داده روی عملکرد چندین کارت گرافیک و CPU مختلف در Diablo III، و از این بررسی معلومه که بازی از نظر اجرا شدن سیستم خیلی قوی نمیخواد و یک سیستم Mid-Range روز به راحتی میتونه در تنظیمات عالی و رزولوشن مناسب، بازی رو اجرا کنه.
در این عکس تفاوت بالاترین و پایین ترین تنظیمات گرافیکی رو میبینید:
در این جا تنها تفاوت ها، سایه کاراکتر ها و آبجکت های بالای صفحه هست و از این عکس میشه این طور برداشت کرد که حتی روی Lowest Details، بازی آن چنان افت کیفیت نداره و قابل بازی هست، البته به نظر من از روی یک شات به این کوچیکی نمیشه نتیجه گیری کرد...
بنچمارک های پرفرمنس کارت گرافیک های مختلف هم در لینک منبع موجود هست، برای بازی کردن در پایین ترین تنظیمات در 1280X1024 یک HD6450 کافی هست و برای بالاترین تنظیمات در 1920X1080، یک HD6670 میتونه میانگین فریم ریت بالای 30 ارائه کنه، و کارت های GTX 460 768mb و HD6850 1GB میتونن میانگین فریم حدود 60 رو فراهم کنن.
از نظر CPU هم بازی هـــیچ مشکلی نداره، و اون طور که در بنچمارک ها پیداست بازی وابستگی چندانی به CPU نداره.
شاید دوستان متعجب بشن، چون در Star Craft II و WoW، فریم ریت وابستگی بسیار زیادی به CPU داشت... در این جا به نظرم عامل اصلی، تعداد کاراکتر های کمتر نسبت به اون عنوان ها و هوش مصنوعی خیلی ساده تر هست، در SC II تعداد بسیار زیادی یونیت در مپ وجود داشتن که خوب مدیریت اون ها و غیره همگی باعث پیچیدگی هوش مصنوعی میشد، در این جا اما با وجود تعداد زیاد یونیت ها در برخی صحنه ها، عکسالعمل دشمنان خیلی خاص نیست و اکثرا مستقیم به کاراکتر ما حمله ور میشن...
پیروز باشید.
manuelcalavera
08-05-2012, 17:57
Texture های برگ درختها و تنه ی درختا اصلا" توی کمترین و بیشترین تکون نمیخورن!
زمین هم همونه.
یه جای کار ایراد داره
arashpr9
09-05-2012, 10:17
Previously On - Diablo
Download HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Hipfile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .html)
Uploadbaz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
gamespot link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n)
Isildur ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این Wrath رو همه حتما ببینید ، بیش از پیش عظمت Tyrael آشکار می شه
آخر تریلرم وقتی دکارت کین داره اظهار نگرانی میکنه برای برگشتن شیاطین،تو آخرین جمله صداش عوض میشه ... !( صدای دیابلو میاد جاش !! حالا یعنی بلیزارد منظوری داشته ؟)
marmolak kocholo
09-05-2012, 21:46
حتماً این انیمشن 6 دقیقه ای Wrath رو ببینید. در مورد جنگ شیاطین و فرشتگان هست.
( وقایعی که در این تریلر شاهد اون هستیم مربوطه به قبل از دیابلو 1 )
از [اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fshowcases%2Fdiablo-3%3Fsid%3D6375686%26overridePid%3D)] میتونید تریلر رو مشاهده کنید.
ابتدای ویدئو میبینیم که Cain طبق معمول در حال نوشتن کتاب هست و در همون حال جملاتی رو به زبان میاره،
Cain: "از همان اولین جرقه های هستی، فرشتگان مبارزات خودشون رو برای غلبه به نیروهای شیطانی و فساد راه انداختند."
بعد از این جمله نیروهای شیاطین و فرشتگان دیده میشن که در حال مبارزه هستند و جنگ سختی بین این 2 نیروی عظیم در افتاده!
بعد از چند صحنه درگیری Cain دوباره صحبت خودشو ادامه میده و شروع میکنه به معرفی 5 فرشته بزرگ عضو Angiris Council :
Auriel، فرشته امید
Malthael، فرشته دانش
Itherael، فرشته سرونشت
Tyrael، فرشته عدالت
و در نهایت Imperius فرشته شجاعت
در همین حال نیروهای شیاطین عقب نشینی میکنن و ما شاهد این هستیم که ایمپریوس به نیروهای فرشتگان فرمان پیشروی میده.
در همین هنگام فرشته بزرگ تریال (فرشته عدالت) به ایمپریوس میگه "نیروهارو عقب نگه دار تا تجدید قوا کنیم" و ایمپریوس در جواب میگه "عقب نگه داریم!!؟ پیروزی برای ماست ما باید ادامه بدیم برادر." و بدون توجه به فرشته های دیگر حمله رو شروع میکنه...
در صحنه بعدی شاهد این هستیم که ایمپریوس با سرعت داره پیشروی میکنه تا به مکانی باز میرسه. فرشته های مرده . دود قرمز رو میبینیم و ناگهان درها دونه به دونه بسته میشن.
بله! این دیابلو است! ارباب وحشت... دیالوگ ها به این صورت ادامه پیدا میکنه...
دیابلو: آماده هستی تا با من تنها رو در رو بشی، ایمپریوس؟
( ایمپریوس به طرز وحشیانه ای به سمت دیابلو حمله ور میشه)
دیابلو: خشمت باعث میشه قوی تر بشی، اینو از برادرات مخفی نگه میداری؟ شاید میترسی، از اینکه ببینن تو واقعاً چی هستی!!
(هم دیابلو و هم ایمپریوس زخمی میشن)
ایمپریوس: من از هیــــــچی نمیترسم!
(دیابلو با خنده ای شیطانی گلوی ایمپریوس رو میگیره)
در همین لحظه 4 برادر دیگر وارد اتاق میشن و هرکدوم با استفاده از قدرت هاشون دیابلو رو به یک سنگی بزرگ، بند میکنن.
ایمپریوس: تله تو این بود؟ زیباست..!!
آریل(فرشته امید): بالاخره یکی از شیاطین اصلی رو گرفتیم! نگه داشتن اون مطمئناً جریان جنگ رو به نفع ما برمیگردونه!
(ایمپریوس نیزه خودشو به سمت دیابلو میگیره)
دیابلو: انتقام خودت رو بگیر و پیروز شو ایمپریوس!
( در همین لحظه تریال جلوی ایمپریوس رو میگیره )
تریال(فرشته عدالت): این عدالت نیست برادر، این تصمیمی نیست که خودت به تنهایی بگیری! اگه اون رو بکشی خیلی ساده باز هم برمیگرده، اما اگه زندانیش کنیم...
ایمپریوس دست تریال رو میزنه کنار و میگه: در مقابله با نوع خودش فقط خون ـه که بهای خون رو میپردازه!
(ایمپریوس با تمام قدرت خودش نیزه رو بر سر دیابلو فرود میاره طوری که سنگ هم همراه با دیابلو نصف میشه!)
دیابلو در لحظات مرگ حرف جالبی میزنه:
برای وحدت شما این خیلی ـه!! بالاخره به تله افتادید...
در صحنه پایانی دوباره Cain ـه پیر رو میبینیم.
Cain: فرشتگان و شیاطین، میترسم به زودی درگیری های اونها دنیای انسان هارو با خودش غرق کنه و وقتی این اتفاق بیفته چه امیدی خواهد بود زمانی که حتی خشم فرشتگان هم خاموش نمیشود.
همون طور که دیدید ارباب وحشت، دیابلو به خواسته خودش یعنی شکستن وحدت بین فرشتگان بزرگ میرسه...
همون طور که در این انیمشن اخلاف بین ایمپریوس و سایر فرشتگان از جمله تریال رو دیدیم، در تیزر تریلر it's not safe هم شاهد مبارزه بین ایمپریوس و تریال و همچنین ایمپریوس و دیابلو بودیم!
5 روز به انتشار مونده و به شدت منتظرم ببینم داستان چی میشه...
مرسی آرین جان واسه توضیحات کامل ...
این ویدئو در واقع از مدتی قبل صحبتش مطرح شده بود و قرار بود زمانی آنلاک بشه که طرفدارای بازی به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیان و به ساخت پوستر و آرتورک و ... بپردازن تا این پاداشی باشه واسه اونا , که نهایتا دیروز عرضه شد...
این هم مصاحبه ی تهیه کنندگان این ویدئو از جمله Peter Chung هست که مدتی قبل از عرضه ی اون دربارش صحبت می کردن.
Wrath Behind The Scenes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واسه دوستانی که دیدن ویدئو براشون مشکل هست می تونن از اینجا دانلود کنن:
SD ... 28 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HD ... 96 MB
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
...
این ویدئو دقیقا بدرد من میخوره ولی حیف فیتلره .
ممنون میشم لینک مستقیم بدین.
[/URL]
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]SD ... 24 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] os%2F2012%2F05%2F04%2Fdiablo-in-five-minutes)
HD ... 94 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
halflife g
11-05-2012, 09:02
طبق توضیحات مسیولین سایت امازون بازی دیابلو 3 تقریبا تونسته رکورد پیشفروش بازی در پلتفرم pc این سایت رو بشکونه و به بیشترین پیشفروش در تاریخ بازیهای pc این سایت تبدیل بشه....
منبع:
.
marmolak kocholo
11-05-2012, 12:04
خب اولین رکورد زده شد، بریم سراغ بعدی :31:
بزارید یه آمار جالب هم بهتون بدم! قبل از Diablo III بازی World of Warcraft: Cataclysm بود که این رکورد رو نگه داشته بود و قبل از اون هم StarCraft II این رکورد رو دستش داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه که BLIZZARD FTW
D:
همون طور که آرین گفت این( رکورد پیش فروش بازی های PC در تاریخ! ) تازه قبل ار عرضه ی بازیه ( قابل توجه شایان & co :31:)
...
دوستانی که مایلن نسخه ی original تهیه کنن یا پیش فروش کردن می تونن Installer-Downloader واسه US و GB را از اینجا دانلود کنن:
Diablo III enGB Installer Downloader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Diablo III enUS Installer Downloader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از دانلود باید اول سریال دیابلو 3 را از اکانت بتل نت وارد کنن و بعد از اون دقیقا 3 روز و 7 ساعت و 54 دقیقه و 30 ثانیه دیگه صبر کننتا بتونن دانلود کنن!
iMbaQ_SiR
12-05-2012, 04:49
Early Install
We will be unlocking the game's installer at 17:01 CEST on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online
Global Play Launch Time
We’ll be turning on Global Play when the game has launched in all regions. This means that you will not be able to play in a region outside your home region until after The Americas midnight launch at 09:01 CEST on May 15
واقعآ خیلی حال میده که توی این دوره زمونه که تمام بازی ها با تاخیر واسه pc میاد و کلی ناز میکنن واسه بیرون دادنش برای pc میتونیم دیابلو رو فقط واسه خودمون داشته باشیم!
خیلی خوبه!
راستی من نفهمیدم باید آنلاین بازی کنیم فقط؟
یعنی کرک نمیشه؟
De4thsong
12-05-2012, 13:11
واقعآ خیلی حال میده که توی این دوره زمونه که تمام بازی ها با تاخیر واسه pc میاد و کلی ناز میکنن واسه بیرون دادنش برای pc میتونیم دیابلو رو فقط واسه خودمون داشته باشیم!
خیلی خوبه!
راستی من نفهمیدم باید آنلاین بازی کنیم فقط؟
یعنی کرک نمیشه؟
آره فقط آنلاین میشه بازی کرد(باید به سرور کانکت باشی چه بخوای Single Player بازی کنی یا MultiPlayer)، در مورد کرک هم نمی دونم ولی اگه حتی کرک هم بشه یک سری از ویژگی های جالب بازی رو مثل PvP فکر کنم از دست بدی. ارزششو داره که بازی رو بخری.
چجوری باید اصل بخریم؟ من تا حالا نخریدم ولی فکر کنم این یکی ارزشش رو داشته باشه!
اصلآ نمیدونم باید چیکار کنم،میشه کامل بگید چجوریه؟
De4thsong
12-05-2012, 13:28
چجوری باید اصل بخریم؟ من تا حالا نخریدم ولی فکر کنم این یکی ارزشش رو داشته باشه!
اصلآ نمیدونم باید چیکار کنم،میشه کامل بگید چجوریه؟
این لینک رو ببین: کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک اکانت Battle.net هم لازم داری که مجانی هست: کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی من الآن یه ویدئو دیدم از collector`s edition خیلی محشر بود. میگم حالا که میخوام بخرم برم این یکی رو بگیرم که کامل هم هست. کسی نمیدونه تو ایران میشه گرفت یا نه؟
واقعآارزشش رو داشت. نمیدونم اون لینکی که دوستمون داد فکر نکنم کالکتر ادیشن باشه!
مرسی
De4thsong
12-05-2012, 14:39
راستی من الآن یه ویدئو دیدم از collector`s edition خیلی محشر بود. میگم حالا که میخوام بخرم برم این یکی رو بگیرم که کامل هم هست. کسی نمیدونه تو ایران میشه گرفت یا نه؟
واقعآارزشش رو داشت. نمیدونم اون لینکی که دوستمون داد فکر نکنم کالکتر ادیشن باشه!
مرسی
اونی که من گذاشتم نسخه ی معمولی هست، نسخه Collector's Edition قیمتش 100 یورو بودش، که به پول ایران 230000+ تومان میشد، فقط تو یک سری کشورها در یک سری فروشگاههای خاص فروخته میشد که البته بیشتر فروشگاه ها خیلی وقته که تموم کردن. از فکرش بیا بیرون:37:
marmolak kocholo
12-05-2012, 22:03
یعنی تموم میشه این 2 روز...؟
[...Diablo III Count Down ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
حتماً این 2 تا ویدئوی زیر رو هم دانلود کنید.
[What is Diablo III ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
[Unboxing Diablo III Collector's Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
سلام اگر کسی کلاینت رو دانلود کرده من میخوام. پولش رو هم میدم.
De4thsong
12-05-2012, 22:06
سلام اگر کسی کلاینت رو دانلود کرده من میخوام. پولش رو هم میدم.
از این سایت میتونی بخری: Click! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این سایت میتونی بخری: Click! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fdiablo-ii%2Fdiablo-lll-client.html)
این تو اصفهانه و تا بخواد بفرسته دیر میشه. کسی تو تهران نیست که داشته باشه ؟
کلکتر ادیشن چقد باحال بود ...دهنمونو آب انداخت !
امسال عجب رقابتی بشه سر گوتی شدن ...دیابلو واقعا ترکونده ،بازییایی هم که میخوان ریلیس شن خیلی قدرن ....
سلام من گرفتم خواستی بگو بیا ازم بگیر
دوستان این اکانتی که گیمر شاپ میده 110 تومن رو چندتا کامپیوتر قابل استفادست؟
ویراش:
من با سریال اشتباه گرفتم:دی
De4thsong
14-05-2012, 13:12
دوستان این اکانتی که گیمر شاپ میده 110 تومن رو چندتا کامپیوتر قابل استفادست؟
ویراش:
من با سریال اشتباه گرفتم:دی
این CD-Key رو تو اکانتت وارد میکنی، از اون اکانت تو هر کامپیوتری بخوای میتونی استفاده کنی ولی فقط یک نفر میتونه در یک لحظه با اکانت بازی کنه.
خوب کرکش حتما میاد دیگه مثل استارکرفت 2 که کرکش کرده بودند
vahidgame
14-05-2012, 23:24
وقتی شماره معکوس انتشار بازی رو می بینیم که صفر شده واقعا لذت می برم! جالبه من از بعد ظهر تا حالا همش اونو چک می کنم و الانم این ثانیه های آخر برای من یه چیزی شبیه سال تحویل بودش :دی
جالبه یه سایت فقط برای این شماره معکوس بازی از چند وقت پیش درست شده بود که ظاهرا الان دیگه این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایت تا آخر همین جوری بیکار باقی می مونه :دی
مطمئنا طرفدارای دیابلو الان دیگه دل تو دلشون نیست
امیدوارم بازی حتی فراتر از اون چیزی که فکر می کنیم باشه و ما رو حسابی سورپرایز کنه
احتمالا تا آخر این هفته هم دیگه بازی دست همه رسیده
بابا این سرور کوفتی بلیزارد همش مشغوله.
AlexMercer
15-05-2012, 02:12
لینک بازی برای کامپیوتر اومده. اکیدرو هم گفته که از emaluator servers برای کرک کردن استفاده میکنه.
لینک دانلودش نیومده هنوز؟
marmolak kocholo
15-05-2012, 10:17
خب تبریک میگم به طرفدارای بازی، بعد از این همه مدت و انتظار امروز بازی منتشر شد!
دوستان حالا حالاها دنبال کرک و لینک دانلود نباشن! با سیستمی که دیابلو 3 داره اصلا ممکنه کرک هم نشه...
کسایی که اورجینال گرفتن و بازی رو دانلود کردن بیان یه شاتی یه توضیحی بدن : )
Alireza.M67
15-05-2012, 10:35
تا امروز این پی سی گیمر ها میومدن توی تاپیک بازی های کنسولی از این پست ها می دادن ، الآن می خوام عقده هامو خالی کنم :
این وازه واسه کنسول هست ؟
اگه نیست کی میاد ؟
اصلا ساخته میشه ؟
امضا جمع کنیم که بسازن ؟
خدا کنه یه فکری واسه نسخه کنسولیشم بکنن ...
اه این بلیزارد نامرد هم که فقط فکر پی سیه و واسه اون بازی می سازه ...
از بچگی آرزوم بود که اینو بازی کنم ...
وای مامانم اینا ...
و ... .
:31::31::31:
احتیاج به شارژ کردن که نداره مثل wow ???
اسکیدرو باید یه فکری به حال ما بدبخت بیچاره ها بکنه :(
دوستان حالا حالاها دنبال کرک و لینک دانلود نباشن! با سیستمی که دیابلو 3 داره اصلا ممکنه کرک هم نشه...
کسایی که اورجینال گرفتن و بازی رو دانلود کردن بیان یه شاتی یه توضیحی بدن : )
بیشتر از یه دهه صبر واسه ریلیز , اگه کرک نشه که یه عده یا خودکشی می کنن یا اورجینال می گیرن ;)
ولی افق روشنه : دی
احتیاج به شارژ کردن که نداره مثل wow ???
بعید می دونم ... تا حالا هیچ جا توضیحی مبنی بر موقت بودن اکانت ندیدم , باید دائم باشه.
...
پ.ن. به دوستان توصیه می کنم زیاد به دنبال اطلاعات بازی بعد از ریلیز نباشن که همین الان یه عده بازی را روی Normal تموم کردن و آماده هستن که کل داستان و جزئیات را اسپویل کنن!
توی سایت اسکیدرو:
swatek:
U r making crack already?
Moderator:
Yes, we are working on server emulator.
من که امیدوارم زود تر کرک شه:دی
marmolak kocholo
15-05-2012, 15:31
فقط میشه گفت خوش به حالشون!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5453MGP_5175.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5454MGP_5186.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5455MGP_5220.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5456MGP_5232.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5457MGP_5234.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5458MGP_5273.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5459MGP_5302.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5460MGP_5313.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5461MGP_5325.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5462MGP_5337.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5443MCG_4151.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5444MCG_4211.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5445MCG_4404.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5446MCG_4411.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5447MCG_4412.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] et%2F2012%2Farticles%2F%2Fa%2F1%2F4%2F8%2F3%2F0%2F 0%2F3%2F5448MGP_4994.JPG.jpg%2FEG11%2Fresize%2F192 0x-1)
marmolak kocholo
15-05-2012, 17:19
این طور که معلومه اولین نفر بازی رو تموم کرد :31:
یک نفر کره ای به نام Yoshichan بازی رو در 12 ساعت و 29 دقیقه روی درجه سختی نورمال با هیروی Barbarian که در آخر لولش به 32 رسیده تموم کرده!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
[این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] هم یک ویدئو مربوط به لانچ بازی در لندن.
12 ساعت؟
خیلی کم نیست؟
تا جایی که یادمه دیابلو 2 100 ساعت گیم پلی داشت یا شایدم بیشتر
Sorena_777
15-05-2012, 17:27
دوستان بلاخره میشه این بازی رو افلاین بازی کرد یا نه؟
AlexMercer
15-05-2012, 17:28
امیدوارم کرک نشه. یا اگر میشه واقعا گیمر ها وجدان نشون بدن و برن بخرن. در این دوره ای که شرکت ها برای عرضه بازی برو روی پی سی مردد هستند این بازی کاملا برای pc اومده. حقشه حمایت بشه مثل witcher 2
marmolak kocholo
15-05-2012, 19:06
12 ساعت؟
خیلی کم نیست؟
تا جایی که یادمه دیابلو 2 100 ساعت گیم پلی داشت یا شایدم بیشتر
عزیز اصلاً جای نگرانی نیست! اسکایریم رو به خاطر بیارید! یه نفر اسکایریم رو تو 2 ساعت تموم کرده بود! که خبرش پخش شده بود! اینجور آدما به قول ادیتور یه سایت مثل ماها عادی نیستن :31:
دیابلو III میشه گفت تمومی نداره! اگه بخوای بازی رو گشت و گذار و رفتن به غارها و ... بگذرونی ماه ها طول میکشه!
نکته جالب اینجاست که اگه بر فرض بار اول با بَربَر بازی رو تموم کردی و خواستی با یه هیروی جدید دوباره بری به کل بازی به صورت رندوم تغییر میکنه و جاهای آیتم ها و مینی باس ها و ... تغییر می کنن و هربار ممکنه به چیزهای جدید بربخورید!
manuelcalavera
15-05-2012, 20:27
آرین جان روی حرفت حساب کردما، مدیونی اگه کم باشه :دی
همون اول گفته بودن اسکایریم 300 ساعت گیم پلی داره، راجع به این چیزی نگفتن ؟
- واسه لانچ هم نرفتیم ، اون بانوی محترم که نیمرخ وایساده به ما پکیج بده :( :دی
عزیز اصلاً جای نگرانی نیست! اسکایریم رو به خاطر بیارید! یه نفر اسکایریم رو تو 2 ساعت تموم کرده بود! که خبرش پخش شده بود! اینجور آدما به قول ادیتور یه سایت مثل ماها عادی نیستن :31:
دیابلو III میشه گفت تمومی نداره! اگه بخوای بازی رو گشت و گذار و رفتن به غارها و ... بگذرونی ماه ها طول میکشه!
نکته جالب اینجاست که اگه بر فرض بار اول با بَربَر بازی رو تموم کردی و خواستی با یه هیروی جدید دوباره بری به کل بازی به صورت رندوم تغییر میکنه و جاهای آیتم ها و مینی باس ها و ... تغییر می کنن و هربار ممکنه به چیزهای جدید بربخورید!
به اینا درجه ی سختی 4 گانه هم اضافه کن , توی خیلی از بازی ها درجه ی سختی بالاتر ارزش زیادی نداره ولی از اونجا که دیابلو هر بازی نیست , روی هر درجه ی سختی موارد خاصی وجود داره از جمله یک ست کامل از آیتم ها که فقط روی Inferno قابل دسترسی هستن , چند سالی میشه که روی درجه ی سختیش بارها بحث شده و تغییرات داده شده , باید ببینیم آخر چجوری از کار در اومده.
ریجن آسیای شرقی اولین ریلیز را به خودش دید ( حدود ساعت 9 شب گذشته ) + اون 12 ساعت میشه همون 9 صبح امروز و تا بعد از ظهر امروز تعداد افرادی که روی نرمال تموم کرده بودن یکی یکی اضافه میشد.
ریلیز در اروپا 4:30 بامداد امروز و امریکا ساعت 1:30 بعد از ظهر امروز به وقت ما ... واسه همین ریجن های دیگه شانسی واسه رقابت با آسیای شرقی , خصوصا کره ای ها نداشتن.
AlexMercer
16-05-2012, 19:11
این 3 نحس!!!
پس از انتقادات شدید از مس افکت 3 ، عدم رضایت نسبی طرفداران مکس پین حالا اینبار دیابلو هم اسیر این نحسی شده.
در متاکریتیک میانگین نمره مردم به بازی 3.6 بوده که حتی از مس افکت 3 کمتره که نمره 3.9 گرفت!
نیاز به اتصال دائم به اینترنت ، باگ های زیاد ، عدم وجود امکان طراحی کارکتر ، باز شدن خودکار مهارت ها در هنگام level up شدن و عدم حضور امتیاز برای ارتقاع دادن مهارت ها به صورت دستی، داستان نه چندان جالب، گرافیک نه چندان خوب............. همه باعث شده امتیازات این بازی خیلی پایین بیاد!!!
امسال دیگه بازی نسخه 3 نمیخواد بده؟:31:
با کمال احترام برای سری مس ایفکت , برای من شخصا مقایسه ی جالبی نبود! خصوصا بعد از اون حواشی مس ایفکت 3 !
نمرات کاربران متا هم به درد خودشون می خوره : دی
این موارد انتقادهایی که ذکر شده بود هم میشه گفت از دو حالت خارج نبودن
1. سال هاست که مشخص شده (استفاده دائم به اینترنت , عدم وجود امکان طراحی کارکتر و باز شدن خودکار مهارت ها در هنگام level up شدن و عدم حضور امتیاز برای ارتقاع دادن مهارت ها به صورت دستی)
2. نظرات احساسی و کاملا بر خلاف اون چیزی هست که از نقد های غیر رسمی از کاربران معتبر دیدم (داستان نه چندان جالب، گرافیک نه چندان خوب)
و در کل به نظرم این 3 از اون 3 ها نخواهد بود!
منتظر نقدهای درست و حسابی هستیم.
marmolak kocholo
16-05-2012, 19:47
الکس جان این یه خطی که ردیف کردی، هذیونی بیش نیست از طرف یوزرهای متا !
کلا این قضیه بر میگرده به 2 تا موضوع:
1. هیترها
2. فن های بازی که به خاطر مشکلات سرورها عصبانی شدن!
( فکر کنید طرف بعد از ده سال انتظار رفته صد دلار داده بابت کالکتور ادیشن بعد اومده بازی کنه دیده سرورها ترکیدن! خب منم بودم یه صفر خوشگل میدادم! ولی اینا هیچ کدوم چیزی از بازی کم نمیکنه و این مشکلات کاملا حل شدنی هستن )
تا حالا هیچ شرکتی، چنین چیزی رو به این شکل تجربه نکرده بود! 2 میلیون نسخه پیش فروش شده و 8 هزار نسخه که همون نصف شب تو دنبا به فروش رسید و همه هم خوره ی بازی که بعد از یک دهه منتظر بودن نسخه جدید دیابلو رو بازی کنن!
وقتی بازی از چنین سیستم اتصال دائم به اینترنت استفاده میکنه و تمام اطلاعات روی سرورهای بلیزارد هست پس باید با این وضعیت انتظار چنین مشکلاتی رو داشت که تو این یه مورد از بلیزارد توقع بیشتری داشتم :|
------------------
عدم وجود امکان طراحی کارکتر ~> ایراد بنی اسرائیلی! آخه یکی نیست به اون کسی که این نظر رو داده بگه، مردک این قابلیت تو دیابلو 2 هم حتی نبود! اصلاً دلیلی داره که باشه؟
باز شدن خودکار مهارت ها در هنگام level up شدن و عدم حضور امتیاز برای ارتقاع دادن مهارت ها به صورت دستی ~> سیستم بیلد بازی به کل تغییر کرده و دیگه به اون شکل که تو نسخه دوم شاهدش بودیم نیست! ممکنه به مذاق خیلیا خوش بیاد این تغییر و برعکس!
این بار بیشتر روی لوت کردن و آیتم ها تمرکز شده و تا آدم خودش بازی نکنه نمیتونه نظر قطعی بده.
داستان نه چندان جالب ~> جانم :31: !! فکر کنم این شوخی باشه!
گرافیک نه چندان خوب ~> Haters Gonna Hate ! برای این بازی هم انتظار گرافیک بالا به هیچ عنوان نمیره و همین گرافیک هم براش عالیه. ما از این بازی انتظار گرافیک تکنیکی خفن نداریم، همون گرافیک هنری قشنگش کافیه! از طرفی اگه انقدر گرافیک خرابه باید صدای مردم سر همون نسخه بتا در میومد، نه اینکه به به چه چه کنن!
اون دوتای اول هم برمیگرده به مشکلات سرورها که قسمتیش فیکس شده و بقیه هم به زودی فیکس میشه...
این هم اولین بار نیست که شاهد چنین چیزی در متاکریتیک هستیم! وقتی طرف میاد نمره صفر میده بعد نوشته MAX PAYNE MAX PAYNE MAX PAYNE دیگه شما باید تا آخرشو بری که قضیه چیه! پس صبر میکنیم تا امتیازای اصلی رو ببینیم و اون موقع میشه قاطعانه نظر داد
AlexMercer
16-05-2012, 20:21
چرا من یک نفر رو میزنید بابا! انگار من نوشتم یا من نمره پایین دادم! من فقط خبری دیدم و گفتم ، انگار نباید میگفتم.
marmolak kocholo
16-05-2012, 20:26
چرا من یک نفر رو میزنید بابا! انگار من نوشتم یا من نمره پایین دادم! من فقط خبری دیدم و گفتم ، انگار نباید میگفتم.
کسی غلط میکنه دست به شما بزنه! :31:
منم مستقیماً مخاطبم یوزرای متاکریتیک بودن و خدایی نکرده شما نبودی اصلا، تو پستم هم دائماً به این قضیه اشاره کردم.
:11:
متاسفانه اسمتون هم نمی دونم و به همون الکس بسنده می کنم , بنده قصد هیچ گونه زدن از هر نوعش (!) را نداشتم , پستم هم اون بالا شهادت میده : دی
فقط سخت اومد تحمل این انتقادات بیجای یوزرهای متا و ساکت موندن!
شما هم همین جا ازتون تشکر می کنم , می دونم هنوز از مس ایفکت و اتفاقاتی که رقم خورد ناراحتی ولی خاطر جمع باش که اون خاطره اینجا تکرار نمیشه.
Abolfazl3007
16-05-2012, 20:50
آقا وضع متا بد داغونه !
حالا به هر دلیلی باشه ، مشکل سرور ( که اصلا هم قابل قبول نیستا ! _ یعنی بزار خودتو جای اون بدبختا که نصفه شب اومدن بازی رو خریدن ، بعدش ....) و گرافیک و... نباید همچین بازی ، اینقدر بره پایین
حالا گرافیک چرا اینطوریه ؟ بحث گرافیک تو یه بازی انحصاری PC ؟ انتظارات کم نیستا ...
سلام
چند نکته:
1 گرافیک عالیه (از نوع بلیزارد این کاره ها میفهمن چی میگم)
2 داستان نظری فعلا ندارم چون لول 7 هستم ولی مثل این میمونه بگیم تایتانیک داستان نداشت همش یه کشتی بود اونم غرق شد!
3 سرورها ااااافتضاح برای مولتی و معمولی واسه سینگل ولی با اینترنت ایران خدا صبر بده!!!
4 نبودن امکان تغییر کاراکتر از روی دیابلو2 کپی شده ضمنا شما هر چی بسازی بعدا با لباس همه شبیه هم میشن
5 متاسفانه دیابلو 3 رو به قدری مطرح شد که عباس گیم نتی هم منتظرشه!! این بازی +18 هست +زبان نسبتا خوب واسه اسن تو ذوق خورده که من دیدم طرف داره اینو با گاد اف وار مقایسه میکنه!! دیدن ریزه کاریهای بلیزارد چشم تمرین دیده میخواد!
6 من هر QUEST که میگیرم 4 نفر JOIN میشن ! کسی میدونه چجور راحت شم از دستشون؟!!
7 من قبلا هم گفتم DIABLO 3 روی سیدی دارم تهرانم هستم هر کس خواست بیاد بگیره
8 کف کردم !!! بعدا میام مینویسم! (خدا کنه ملت خوششون نیاد برن همون مکس پین 12 رو بازی کنن سرورا خلوت شه)
این که برای single باید به انترنت وصل باشی خیلی رو مخه ولی هر شرکتی حق داره برای محافظت از بازیش هر کاری بکنه.
غیر از 110000 تومن باید کلی پول واسه اینترنت بدی و با توجه به سر.عت نت ایر.ا.ن بازی ادمو شکنجه میکنه.
راستی اگه کرک بشه باس ها و ایتم های تصادفی ثابت میمونن یا جاشون عوض میشه با هر بار بازی کردن؟
marmolak kocholo
16-05-2012, 21:10
3 تا نمره اول...
Abolfazl3007
16-05-2012, 21:33
اینجوری پیش بره متا میره طرف 85 و اینا ....
این سه تا سایتی ک نمره دادن همچین خیلی معتبر نیسن ....
من انتظار میانگین 9.3 و بالا رو دارم
نه آقا! نمیشه! GOTY نمیشه! ببینید کی گفتم! یک حسی بهم میگه نمیشه :دی این نمره هایه اولم حالگیری بودن! انتظار یک سوپر ابر شاهکار رو دارم من! در حده میانگین 96 - 97 ! اگه کم تر شه متاسفانه قبول میکنم که بلیزارد دیگه مثله قدیم نمی تونه سوپر ابر شاهکار بده بیرون :دی
نمی خواستم باز بحث اون یوزر های متا رو پیش بکشم ولی یه سری از نظرات واقعا خنده داره , واجب شد دو تا شونو اینجا بیارم :
“the worst first person shooter I’ve ever played cant even log in, and i even stood in line for at least two hours to pay for this dont waste your money BLIZZARD IS FINISHED”
“The D3 install too longer. also,the image is too bad, it waste my viewcard Nvidia GTX580SLI, no dx11. and the time of games is too short.I listen somebody end the game only 9 hours?”
خب شنیدیم بیانات گهربارشون را که حتی ژانر بازی را تشخیص ندادن ولی به بازی نمره ی صفر دادن , تقریبا میشه گفت به جز مشکل سرورها که قابل حل هست بیشتر از 90% از نظرات اصلا مرتبط با خود بازی نبوده!
البته این مطلب تازگی نداره.
...
نه آقا! نمیشه! GOTY نمیشه! ببینید کی گفتم! یک حسی بهم میگه نمیشه :دی این نمره هایه اولم حالگیری بودن! انتظار یک سوپر ابر شاهکار رو دارم من! در حده میانگین 96 - 97 ! اگه کم تر شه متاسفانه قبول میکنم که بلیزارد دیگه مثله قدیم نمی تونه سوپر ابر شاهکار بده بیرون :دی
شایان , اون قسمت بالایی یعنی "سوپر ابر شاهکار" باز قابل حصول هست ولی میانگین 97 توی تاریخ PC نداریم , ماکزیمم متا 96 , Gamerankings هم 95 ... حالا اگه توقع داری به 97 برسه خب یه بحث دیگست و اتفاقا اونم قابل حله ولی شخصا و حضورا : دی
Leon-117
17-05-2012, 07:13
انتظار یک سوپر ابر شاهکار رو دارم من! در حده میانگین 96 - 97 ! اگه کم تر شه متاسفانه قبول میکنم که بلیزارد دیگه مثله قدیم نمی تونه سوپر ابر شاهکار بده بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ وجه به این میانگین نمیرسه!من خودم میانگین 85 تا 90 رو براش پیش بینی میکنم.............
من نمیدونم چه گیری دادین به نمره این بازی!
یه چیزی کاملا معلومه این سوپر ابر شاهکار! که شما میخوای دیگه اونجوریام نیست زمان دیابلو2 چندتا شرکت بازی میزدن الان چندتا
ولی بازم به نظر من اگه بازیهای بلیزاردو بازی کرده باشین کاملااااااااااااا جذاب بوده تا اینجاش ولی اگه فقط بخاطر اسم بازی میاین سمتش گفتم قبلا زیادی توقعاتو بالا بردن
marmolak kocholo
17-05-2012, 08:20
چیزی که متاسفانه یا خوشبختانه تو ایران خیلی بهش بها داده میشه همین نمره هاست و کاریش هم نمیشه کرد!
2 تا نمره جدید.
Gamereactor Sweden - 90
Cheat Code Central - 90
شایان جان اینجا ترول بخوای بکنی تررور میشیا :31:
بالاخره مرحله ی مخفی (Secret Level) دیابلو 3 هم کشف شد ... اگه دوستان به یاد داشته باشن سر Secret Cow Level در دیابلو قبلی چه داستان هایی که نداشتیم, تا اونجا که نهایتا بلیزارد یکی از کدهای تقلب Warcraft 3 را There is No Cow Level گذاشت ...
واسه اینکه اسپویل نشه جزئیات را نمی گم فقط واسه دوستانی که مایل باشن قضیه را دنبال کنن اسم این مرحله مخفی Whimsyshire هست و باز هم به Cow ربط داره و از اونجا که رسیدن بهش به این سادگی ها نیست جای هیچ نگرانی وجود نداره : دی
( وجود چنین مرحله ای را بلیزارد از مدتی پیش اعلام کرده بود.)
...
متا که قعلا روی 87% ـه ولی متاسفانه بعضی ها با متا زنده هستن , حالا اسم نمی برم : دی
cheatcc...: 4.5/5
هنوز تو متا ثبت نشده...ولی خب نمرست
با این تفاسیر...
ویرایش .....: نمره ای دیگر..
silent-assassin
17-05-2012, 12:51
گزارش ویدئویی از انتشار بازی
دانلود با کیفیت SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود با کیفیت HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویدئویی از گیم پلی بازی که توسط سایت game trailers تهیه شده است
دانلود با کیفیت SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود با کیفیت HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abolfazl3007
17-05-2012, 12:56
پس تا الان بازی یکدونه نمره کامل هم نداشته
marmolak kocholo
17-05-2012, 13:10
cheatcc...: 4.5/5
هنوز تو متا ثبت نشده...ولی خب نمرست
با این تفاسیر...
cheatcc = Cheat Code Central
:31:
برای ترول کردن یکم زوده ها! تازه 6 تا نمره اومده، عجله نداریم که !
Abolfazl3007
17-05-2012, 13:45
حقیقته برادر من !
تجربه ثابت کرده ، تعداد نقدها هر چی بیشتر بشه ، اوضاع خرابتر !
شما هم زیاد خودشو ناراحت نکن ! ;)
بلیزارد عذر خواهی کرد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F05%2F17%2Fblizzard-did-not-go-far-enough-prepping-diablo-iii-servers%2F)..
با توجه به برخی مشکلاتی که در سرورهای انلاین بازی عظیم دیابلو 3 به وجود امد و باعث اعتراض گیمرها شد امروز کمپانی بزرگ Blizzard با بیانیه ای عذر خواهی خود را به عمل اورد
We’d like to extend a very sincere thank you to everyone who joined the global Diablo III launch celebrations this week, as well as to everyone who was ready to jump into Sanctuary the moment the game went live.
To that end, we’d also like to say that we’ve been humbled by your enthusiasm — and we sincerely regret that your crusade to bring down the Lord of Terror was thwarted not by mobs of demons, but by mortal infrastructure. As many of you are aware, technical issues occurring within hours after the game’s launch led to players experiencing error messages and difficulty logging in. These issues cropped up again last night for the Americas and Europe servers. Despite very aggressive projections, our preparations for the launch of the game did not go far enough.
We’ve been monitoring the game 24/7 and have applied several optimizations to help our systems better weather the global rush. As of late last night, specifically 11:50 PM PDT on May 15, all systems have been online and running relatively smoothly. We’re continuing to monitor performance globally and will be taking further measures as needed to ensure a positive experience for everyone. This includes some maintenance to implement additional improvements for each region.
In order to make sure everything is continuing to run as it should, we’ve decided to move out our target launch for the real-money auction house beyond our original estimated date of May 22. We’ll post further updates on that in the near future.
Aside from the tremendous number of players simultaneously logging in to the game, one of the launch-day service issues was linked to the achievement system. Some players began to notice early on that achievements were either not being earned properly, or not being saved between multiple logins. We’re investigating this issue and will provide a specific update as soon as possible.
We greatly appreciate everyone’s support, and we want to sincerely apologize for the difficulties many of you encountered on day one. Please visit the Battle.net Support site or Support forums for the latest service-related updates or for help in troubleshooting any technical issues you may be having downloading, installing, or while playing the game.
Thank you again for your patience while we reinforce the gates of Sanctuary and further strengthen it for your onslaught.
Respectfully,
در اخر به رفع شدن هر چه سریع تر این موضوع اشاره کرده...
vahidgame
17-05-2012, 14:34
اول اینو باید متذکر بشم که بحث های حاشیه ای رو کنار بذارید و سعی کنید لحن صحبت هاتون هم مناسب باشه...
در مورد امتیازهای بازی فعلا 5 تا امتیاز توی متای بازی ثبت شده که فعلا نمیشه در موردش نظر داد و باید صبر کرد ولی خب میانگین بازی فکر نکنم دیگه تا 9.5 برسه
نظر من اینه که کلا بازی های انحصاری پی سی نسبت به بازی های کنسول از نظر امتیازی نسبت به اونی که مستحقش هستن کمتر می گیرن. الان بالاترین های تاریخ پی سی توی متا رو نگاه کنید خیلی از بازی های این شرایط رو دارن. همین دیابلو 2 هم متای اون 8.8 هستش!
اقا کسی اینجا بازی میکنه کمک کنه؟
latency من همش رو 600 !!! به... رفتم!
هر کی بازی میکنه بیاد latency بذاره
ممنون
halflife g
17-05-2012, 17:03
از این 5 تا نقدی که تا حالا اومده مال یکی دو تاشو نمیشه خووند(زبونشون انگلیسی نیست)و مال اونایی رو هم که میشه خووند اکثر ایرادایی که بهش اشاره کردن: موسیقی-اپگرید skill - مشکلات شبکه بوده......
البته اینا سایتای چندان درست و حسابی نیستن و باید منتظر بقیه موند......... .
متای بازی هم تا حالا :
چیزی که متاسفانه یا خوشبختانه تو ایران خیلی بهش بها داده میشه همین نمره هاست و کاریش هم نمیشه کرد!
همه جا بها میدن(نمیگم کار خوبیه یا بد).........یعنی هر جایی که دسترسی به مجلات و اینترنت باشه.....یعنی الان یه جوری شده که امتیازا شده یکی از معیارهای مهم خوبی بدی بازی........تا جایی که مثلا ناتی داگ بعد از گرفتن امتیازای خوب بازی لیتل بیگ پلنت بهش تبریک میگه(مثه اینکه کنکور رتبه خوبی اورده:31:)یا کلیف به ناتی داگ و برعکس(کارای ea موقع امتیاز دادن به بتلفیلد و .... یا کار گیم اسپات در زمان کین و لینچ در اذهان همه هست)......... .
رو فروش و نگاه مشتری هم تاثیر قابل توجهی داره.....ولی روی بازیهای بزرگ تاثیر خیلی کمتری داره...... .
.
marmolak kocholo
17-05-2012, 17:25
مراد جان والا این همه فروم های خارجی میریم، تا حالا ندیدم یه نفر بگه فلان بازی نمره پایین گرفته پس بدرد نمیخوره!!
تو فروم بیشتر نظرای خودشون رو مطرح میکنن، نه اینکه به این شکل و شدت بیان معیار قرار بدن!
معیار هست ولی در درجه دوم!
halflife g
17-05-2012, 17:34
مراد جان والا این همه فروم های خارجی میریم، تا حالا ندیدم یه نفر بگه فلان بازی نمره پایین گرفته پس بدرد نمیخوره!!
تو فروم بیشتر نظرای خودشون رو مطرح میکنن، نه اینکه به این شکل و شدت بیان معیار قرار بدن!
معیار هست ولی در درجه دوم!
درجش بستگی داره........واسه کسی که چند سال منتظر بازیه(که اکثرا تو فرومای خارجی خیلی پی این بازین) بهر حال بازیش می کنه ولی کسی که دنبال یه بازی میگرده و این بازی رو کلا تجربه نکرده(که بین ما ایرانیها خیلی زیاده) امتیاز یه معیار جمع و جور....
اگه شما بری فرومهای حرفه ای حرف شما کاملا صادق آرین جان
ولی بهرحال روی فروش و کیفیت بازی تاثیر بسزایی داره........چند تایی هم مثال زدم از خود شرکتای بازیسازی که چقدر به امتیاز اهمیت میدن...... .
+
البته در کل برای من حداقل فرق چندانی نداره امتیاز این بازی و چه کم بیاره و چه زیاد برام فرقی نداره چون طرفدار سینه چاکش نیستم(ولی واسه وحید مهمه:31:)
جدا از شوخی امیدوارم هر امتیازی بگیره برا طرفداراش بازی خوبی باشه......
.
از این 5 تا نقدی که تا حالا اومده مال یکی دو تاشو نمیشه خووند(زبونشون انگلیسی نیست)و مال اونایی رو هم که میشه خووند اکثر ایرادایی که بهش اشاره کردن: موسیقی-اپگرید skill - مشکلات شبکه بوده......
البته اینا سایتای چندان درست و حسابی نیستن و باید منتظر بقیه موند......... .
متای بازی هم تا حالا :
.
خوشحالم که بالاخره بحث ها شکل سازنده تری پیدا کردن .
با اون قسمت هایلایت شده کاملا موافقم , شاید تنها موردی که بشه یه کم روش حساب کرد همون CheatCC باشه ... اصولا این انتقاد همیشه به متا وارد بوده که نمرات سایت هایی که به اون صورت اعتباری ندارن ( حتی بعضا گفته شدن به صورت شراکتی زده شدن : دی) را هم در نظر می گیره.
درسته که بعدا یکجور میانگین وزنی را بین این نمرات در نظر داره که باعث میشه نمرات سایت هایی مثل Gamespot یا IGN تاثیر بیشتری داشته باشن .
ولی سوالی که همیشه مطرح بوده اینه که چرا از اول سایت های کم اعتبار را در نظر بگیریم که بعدا کار به اینجا بکشه , مورد دیگه هم اینکه اون تاثیر میانگین وزنی مشخص نیست بتونه کاملا مشکل را حل کنه.
در کنارش Gamerankings ( رقیب دیرینه : دی) از نقد های کمتر و بعضا معتبر تر استفاده می کنه که به نظر خیلی از افراد شاخص بهتری می تونه باشه , جدای از اینکه اون هم مشکلات خودش را داره ...
متا محبوبیت بیشتری داره ولی محبوبیت دلیل بر بهتر و منصفانه تر بودن نمراتش نیست! چون فاکتور های دیگه مثل نحوه طراحی سایت و دیدن نقد های مختلف به صورت یکجا و تبلیغات و ... روی محبوبیت بیشتر متا تاثیر دارن.
به هر حال اکثر کاربرا معمولا به نمرات این دو تا مراجعه می کنن , اما دلیل اصلی مراجعه تا اونجایی که من دیدم , دیدن یکجای نمرات سایت های معتبرتر مثل Gamespot و IGN و ... هست و نه صرف نمره ی متا یا Gamerankings
metallover
17-05-2012, 19:14
میگم امتیاز ممتیاز رو حالا بیخیال کی این بازی کرک میشه و میشه بدون دردسر بازیش کرد چون حالا که اینجوریه که دائما" باید به اینترنت وصل باشه که خیلی ضد حاله و فکر کنم کرک کردنش یه مدت زمان ببره.بلیزارد قبلا" از این کرمها نمیریخت و اینجوری ضایع بازی درنمی آورد نمونش star craft 2 که کرک شد ولی اینبار بنظر میاد که حالا حالا ها باید منتظر بمونیم.
halflife g
17-05-2012, 20:09
به هر حال اکثر کاربرا معمولا به نمرات این دو تا مراجعه می کنن , اما دلیل اصلی مراجعه تا اونجایی که من دیدم , دیدن یکجای نمرات سایت های معتبرتر مثل Gamespot و IGN و ... هست و نه صرف نمره ی متا یا
یه نکته ای که در تکمیل عرایض شما لازم دونستم اضافه کنم:31:اینه که کلا مرجع واحدی برای ارزش یابی بازیها مثل فیلم وجود نداره........
برای فیلم اکثر ملت میرن نمرشو از IMDB می بینن و اگه فیلم درست و حسابی(اکثرا امریکایی)باشه جوایزشم از اسکار تعقیب می کنن........
ولی برای بازی اینطوری نیس : در مورد امتیاز یکی میره گیم اسپات یکی میره IGN یکی میره META یکی میره گیم اینفرمر(کاملا حالت سلیقه ای و گرایشی داره) و در مورد جایزش هم همینطور ....یکی چون سال قبل بازی مورد علاقش از VGA جایزه گرفته میره سمت اون فلانی میره سمت اعلام جوایز گیم اسپات و ........ .
در کل خواستم بگم این مشکل وجود داره...........
+
در مورد سایتای بزرگ هم اکثر اوقات دیرتر از همه نمره میدن تا میانگین کلی رو ببینن و بر اساس اون نمره بدن(مخصوصا گیم اسپات که تقریبا دیرتر از همه نمره میده اکثر اوقات:31:)
.
3DJuegos....:9/10
متا شد..... 88
زبونش اسپانیایی هستش و ترجمه اون قسمتی که بهش 6 داده میشه ((نواوری یا ابداع جدید ))
..
.
خب ویرایش یک نمره 8 دیگر اضاف شد...
quartertothree...: 8/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمتی از نقد این سایت
Then there’s the fact that Diablo III is an online only game, even if you’re just in it for the single-player. I understand this decision from a business perspective. But I don’t play Diablo III from a business perspective, so it’s a real thumb in the eye to have to suffer through a launch that was exactly like any MMO launch. It’s a sad reality that too many of us have accepted DRM with gritted teeth and open wallets, so this is likely the price of AAA gaming for the foreseeable future. Us sheep get what we deserve, which is a Diablo III, a fine game for playing solo, with all the pitfalls of an online game. So I reserve the right to replace this review with an angry screed if I ever lose my hardcore character to lag
Meta..: 86
..
.
من هیچ خصومتی با بازی ندارم :دی حالا جدیدا 4 تا ترول فان کردم دلیل نمیشه که ترول باشم :دی
اما یک نکته ای رو بگم : اینجا خیلی جالبه! کلا همه طرفه بادن! یعنی یک موقع وقتی متایه بازی بالا میشه ، میگن برو متا رو ببین! سره Portal 2 میگم تورو خدا فلان اونجاش اینه اونه ، برو متا رو ببین!!!! سره Diablo حالا بعدا میام ایراد بگیرم :دی میگن توهین به مقدسات! کی به متا کار داره و ...
بعضی بازی ها مستحق ترولند از نظره من ( 100% بحثم در مورده Mass Effect 3 هست :دی ) اما بعضی ها باید فنی انتقاد شن مثله بیش تر بازی هایه بزرگ.
اون بحث Exclusive PC و ... هم کلا بیخیال شیم بهتره... چیزی که معموله اینکه شاهکار ها معمولا برا کنسول هم میان و دلیل نمیشه یک بازیه انحصاری PC میانگینش کم باشه فقط به خاطره اینکه ماله PCیه! اصلا دلیل منطقی ای من تو این مورد نمیبینم.
اون 96-97 هم که خوب اغراقه ولی انتظاره 94 - 95 میرفت و میره.
من خودم جزوه کسایی بودم که نمره رو زیاد قبول نداشتم سره خیلی از بازی ها هم پافشاری کردم ، ولی جذابیت یک بازی هیچ دلیل نمیشه که بازی از لحاظ فنی برتر باشه.( طبیعیه که اگه یک بازیه معروف و جذاب باشه مطمئنن مردم فنش میشن و بعدا اگه بازی سوپر ابر شاهکار :دی هم نشه گیر میدن میگن یک سری چیزا مهم نیست )
:دی
If Diablo were a girl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازی کرک شده؟؟؟ الان تو مغاز هها هست؟؟؟ میشه افلاین بازی کرد؟؟؟
یه ویدئو باحال
اگه دیابلو 3 دختر بود
سلام.
کسی هست تهران باشه بازی رو برای من رایت کنه؟ هزینش هم می دم.
قبل از بازی کردن دیابلو 3 ریجن بازی خود را چک کنید... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بلیزارد در طی حواشی سرورهاش خبری مبنی بر چک کردن ریجن بازی های خودش تایید کرده و مراحلی رو با ترتیب تصاویر زیر قرار داده که فک کنم باید دقت بشه...
.
.
.
marmolak kocholo
18-05-2012, 14:18
نمره های جدید:
GamingXP - 9.4/10
VideoGamer - 9.0/10
Metro GameCentral - 8.0/10
Meta : 87
اون سایت اسپانیایی با این Metro بیشتر به خاطر عدم نو آوری نمره کم دادن بازی!! آخه چه نو آوری باید این سبک داشته باشه؟
این همه بازی تو سبک دیابلو ساخته شده (دیابلو کلون)، همه، تک تکشون مو نمیزنن با خود دیابلو! یعنی هیچ نو آوری به وجود نیاوردن. حتی HUD بازیشون هم از روی همین دیابلو برداشتن!
در حالی که باز تو این نسخه دیابلو اومده یه سری تغییرات داده، چه تو سیستم بیلد و چه تغییرات جزئی دیگه.
به نظرم این سبک پایه و اساسش برمیگرده به گیم پلی جذابی که داره! که اونم تو اوج خودش به سر میبره و نمیشه تغییر آنچنانی تو اون اعمال کرد.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
ویرایش:
RPGamer - 10/10
Edge Magazine - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
CVG - 9/10
Gamekult - 8/10
3 تای اولی تو متا ثبت میشن.
نمرات یوزرها هم همین طور داره میره بالاتر، از 3.6 به 3.9 رسیده...
Meta : 88
GameRanking : 89.33
MohammadT15
18-05-2012, 21:30
شایان ایول یه بار حرف درست حسابی زدی تو عمرت:31:
همیشه همینجوری بوده یعنی یه سریا که فکرشو نمیکردم هم این اخلاقو داشتن . یه جاهایی که به صرف باشه متا چیز خوبیه یه جاهایی که ببینن میلنگه , متا چیه بابا فنی نقد کن بازیو:31:منظورم فرد خاصی نیستا کلی میگم شاید خودمم اینجوری باشم .توی امتیاز سایت ها هم همیشه اینجوری بوده
طرف مثلا gamespot رو خیلی قبول داره اونوقت یه نمره کم به یه بازی میده میشه سایته مزخرف حالا Ign رو قبول نداره یه امتیاز خوب به بازی مورد علاقش میده میشه بهشت ! اما با یه جای حرفت مخالفم البته دلیلی ندارم نظر شخصیمه در واقع همون حس ششم:31:متای این بازی به 95 یا 94 نمیرسه !کلا همیشه یه سری سایتا هستن گند میزنن به متای بازیها
یه بارم گفتم هر چی نقد بیشتر باشه امتحان پس دادنش سخت تره چون سایتای آشغال هم وارد متا میشن و گند میزنن تو امتیازا . معمولا هم برای انحصاریا اینجوریه چه ایکس باکس چه پی سی چه پلی 3 به نظر من همیشه توی متا به دلیل نقد زیاد و بیخودی بعضی سایتا اونی که حقشونه نمیگیرن نمونش بازیه U3 که Gameshark بهش داد 4.5 !
==========================
آرین همینو بگوووو :31:حالا به نظر من توی هر سبکی نوآوریه شدید اصلا خوب نیست حالا هر چی میخواد باشه حتی همون فایتینگش ! اگه MK بیاد تو سری بعدی مثلا نوآوری به خرج بده خونریزیش بشه مثل Tekken خوب دیگه مفت نمی ارزه !
اینا معلوم نیست دنبال چه نوآوری هستن میخوان کلا سبک بازی عوض شه 10 بدن؟خوب فردا میشه یه بازی مثل AC که ما نفهمیدیم چه جوری توی قسمت 3در جنگل های آمازون به سر میبره حتما سری بعدی هم میرن تو فضا ! اینم میشه نو آوری همه هم راضی هستن بحمدالله :31:احتمالا به نوآوریه اون بازی 10 بدن چون کلا بازی عوض شده !
خلاصه که این نوآوریه خیلی مزخرفه . ببین Pes و Fifa چی بکشن حالا . از نظر این سایت فکر کنم نوآوریش 0 باشه آخه همش 11 نفر تو زمینن میرن گل میزنن یا گل میخورن:31:احتمالا باید برای سال بعد بزنن تو کار بسکتبال و والیبال نوآوریش 10 بگیره!
واسه عوض شدن فضا :
Jay Wilson , Bashiok و عده ديگري از تيم توليد ديابلو توي بازي ديده شدن و هر کدوم یک نقش یکی از کاراکترهای مهاجم را داشتن و به جای هوش مصنوعی اون شخصیت ها را کنترل می کردن :
Bashiok در نقش يک Shaman خيلي خاص هست که کشتنش يک اچيومنت ميده ولي اولين گيمري که Bashiok را پيدا کرده و باهاش رو به رو شده سر به نيست شده و بعد از اون Bashiok از اين پيروزيش يه عکس گرفته : دي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماشالا چه Health ـی هم واسه خودش گذاشته : دی
اینم از Jay Wilson که گیمرها ردشو زدن ...
اعضای دیگه ای از تیم تولید هم بودن که هر کدوم یه نقش برداشتن , حقیقاتا نقش آفرینی واقعی به این میگن , هرکس یه نقش !!
gameblog...10/10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] test_1295_diablo-iii-pc-mac)
Gamestar...:9/10
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
meta..:89
Alireza.M67
21-05-2012, 18:44
ملت سر این بازی صداشون در اومده ها !
نمره کاربران 4 از 10 بوده از نزدیک 2000 تا نقد .
اکثرا هم به این گیر دادن که چرا اوضاع سرور ها انقدر داغونه ؟
و البته ظاهرا بخش تک نفره بازی هم کوتاه تر از اون چیزیه که باید باشه ...
amin2000
21-05-2012, 19:01
دوستان به نظرتون اگه دیابلو کرک بشه مشکلی واسه بازی پیش نمیاد مثلا موب ها اسپل نزنن یا اسپل های هیرو ها درست کار نکنن و .... مثل wow
آخه شنیدم بعضی چیزا مستقیما توی سرور های بلیز ساخته میشن مثل لوت و ...
اگه بازی ارزون تر بود میخریدمش چون واقعا ارزششو داره ولی 100+ یکم زیاده :\ ... نت ایران هم که خوراکش اذیت کردنه...
manuelcalavera
21-05-2012, 19:09
دوستان به نظرتون اگه دیابلو کرک بشه مشکلی واسه بازی پیش نمیاد مثلا موب ها اسپل نزنن یا اسپل های هیرو ها درست کار نکنن و .... مثل wow
اگه بازی ارزون تر بود میخریدمش چون واقعا ارزششو داره ولی 100+ یکم زیاده :\ ... نت ایران هم که خوراکش اذیت کردنه...
واسه همین چیزاست که کرک طول کشیده دیگه . خیلی ها اصن واسه اینکه سرور داغونه فقط کرک رو میخوان واسه Emulatorش .
halflife g
21-05-2012, 19:23
تمام نمرات ثبت شده در متا: (متای بازی هم تا حالا 88 هست)
Gameblog.fr=100
RPGamer=100
Machinima=95
GamingXP=94
AusGamers=92
JeuxActu=90
XGN=90
Gamer.no=90
Eurogamer Germany=90
SpazioGames=90
GameStar=90
Eurogamer Italy=90
Edge Magazine=90
VideoGamer=90
3DJuegos=90
Gamereactor Sweden=90
Cheat Code Central=90
Gamereactor Denmark=90
Gamer.nl=90
games(TM)=80
The Escapist=80
Metro GameCentral=80
Quarter to Three=80
Guardian=80
BigPond GameArena=65
.
marmolak kocholo
21-05-2012, 19:24
بله! این سرورها انگار وضعیتشون خیلی خرابه D:
ولی در مورد زمان به اتمام رسوندن بازی!
همون طور هم که قبلاً توضیح دادم در صورتی که دانجن هارو بگردی و قشنگ سَنچوئری رو اکتشاف کنی خیلی زیاد وقت میگیره! طوری که شنیدم تا آخر اکت اول حدود 12 ساعت طول میکشه
ولی اگه بخوای همین طوری کوئیست های اصلی رو بری جلو شاید کل بازی به 12 ساعت بکشه!!
در مقابل اینها درجه سختی های چندگانه و رندومایز بودن تمام محیطا و ... ارزش دوباره بازی کردن رو بینهایت بالا برده! تازه بگذریم از PvP که قراره یه مدت دیگه بیاد D:
اطلاعات دقیقی در این مورد ندارم ولی بله یه همچین چیزی ممکنه اتفاق بیفته! چون یه سری از اطلاعات از سرور گرفته میشه!
BigPond GameArena=65
این هم از کوسه و پیاز ما، خیالتون راحت شد :31:
vahidgame
21-05-2012, 19:45
این امتیازی یوزرهای متا کلا خیلی وقتا اینجوریه
خیلی بازی های بزرگ هم امتیاز یوزرها حدود 3 و 4 شده!
مثلا همین MW3 نسخه پی سی اون حدود 2 میانگینش بود
یه کمی بگردید می بینید که این امتیازها بیشتر حالت احساسی داره و مثلا امتیاز 0 اصلا معنایی نداره!
در مورد امتیاز منتقدها هم فعلا که در اون حدی که فکر می کردم نبوده
فقط نکته جالبش اینه که خیلی از سایت ها و مجله های بزرگ و سرشناس هنوز امتیازی ندادن مثل gamespot و ign و game informer و game trailers و...
باید منتظر موند دید که این سایت ها چه امتیازی میدن و نظرشون در مورد بازی چیه
البته در هر صورت برای ما طرفدارا فرقی نداره و حداقل دو سه باری بخش داستانی اونو باید تموم کنیم...
فعلا هم منتظریم بازی کرک بشه و اینکه بازی دیر کرک میشه نگران کننده ست
هر چند هکرها همیشه یه راه حلی دارن و شکست نمی خورن :دی
تمام نمرات ثبت شده در متا: (متای بازی هم تا حالا 88 هست)
Gameblog.fr=100
RPGamer=100
Machinima=95
GamingXP=94
AusGamers=92
JeuxActu=90
XGN=90
Gamer.no=90
Eurogamer Germany=90
SpazioGames=90
GameStar=90
Eurogamer Italy=90
Edge Magazine=90
VideoGamer=90
3DJuegos=90
Gamereactor Sweden=90
Cheat Code Central=90
Gamereactor Denmark=90
Gamer.nl=90
games(TM)=80
The Escapist=80
Metro GameCentral=80
Quarter to Three=80
Guardian=80
BigPond GameArena=65
اسم بعضی از اینا رو اولین باره که می بینم! :دی
کلا بعضی ها عجیب امتیاز میدن مثلا همین Quarter to Three که امتیاز 8 داده به بازیی مثل دارکنس 2 امتیاز 10 رو داده بود!!
marmolak kocholo
21-05-2012, 19:54
اسم بعضی از اینا رو اولین باره که می بینم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا بعضی ها عجیب امتیاز میدن مثلا همین Quarter to Three که امتیاز 8 داده به بازیی مثل دارکنس 2 امتیاز 10 رو داده بود!!
دقیقاً من هم بعضی از سایت هارو اولین بارمه که اسمشون رو میشنوم!
حالا اون که خوبه!! Guardian به I Am Alive امتیاز 5/5 داده ولی به دیابلو 4/5 که میشه 9 ! کلاً هم خورده مورده تو کارش نیست...
ویرایش:
Eurogamer Portuguese - 10/10
Eurogamer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 9/10
Alireza.M67
21-05-2012, 20:44
این هم از کوسه و پیاز ما، خیالتون راحت شد :31:
عزیزم ناراحت نباش همه گیم ها تقریبا کوسه و پیاز دارن . :31:
(به شخصه هرگز اون دو تا امتیاز پایین بازی دارک سولز رو نمی بخشم ، طرف اصلا نتونسته بازی کنه اومده نمره داده)
پ.ن : {این چیزی که می گم صرفا بر پایه امتیازات متا هست}
امتیاز های بازی دیگه خیلی احتمالش کمه که از 93 (مس افکت 3) بزنه بالا و ....................
ما همچنان RE6 رو بازی برتر 2012 می دونیم :20:
این امتیازی یوزرهای متا کلا خیلی وقتا اینجوریه
خیلی بازی های بزرگ هم امتیاز یوزرها حدود 3 و 4 شده!
مثلا همین MW3 نسخه پی سی اون حدود 2 میانگینش بود
یه کمی بگردید می بینید که این امتیازها بیشتر حالت احساسی داره و مثلا امتیاز 0 اصلا معنایی نداره!
در مورد امتیاز منتقدها هم فعلا که در اون حدی که فکر می کردم نبوده
فقط نکته جالبش اینه که خیلی از سایت ها و مجله های بزرگ و سرشناس هنوز امتیازی ندادن مثل gamespot و ign و game informer و game trailers و...
باید منتظر موند دید که این سایت ها چه امتیازی میدن و نظرشون در مورد بازی چیه
البته در هر صورت برای ما طرفدارا فرقی نداره و حداقل دو سه باری بخش داستانی اونو باید تموم کنیم...
فعلا هم منتظریم بازی کرک بشه و اینکه بازی دیر کرک میشه نگران کننده ست
هر چند هکرها همیشه یه راه حلی دارن و شکست نمی خورن :دی
اسم بعضی از اینا رو اولین باره که می بینم! :دی
من که اون موقع که شماره های 1 و 2 بازی اومد آرپی جی باز نبودم و بازی نکردم ، اینم که نسخه کنسولی نداره پس اینم پر .
ولی امیدوارم از اونجایی که این بازی یجورایی ناموس آرپی جی به حساب میاد (البته در کنار دارک سولز) :31: امیدوارم امتیاز بالای 90 بیاره که حداقل آبرو ریزی نشه .
marmolak kocholo
21-05-2012, 21:10
ولی امیدوارم از اونجایی که این بازی یجورایی ناموس آرپی جی به حساب میاد (البته در کنار دارک سولز) :31: امیدوارم امتیاز بالای 90 بیاره که حداقل آبرو ریزی نشه .
حرفای بد بد دیگه قرار نشد بزنیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اگه مثل شایان هر شب دعا میکردم که یه بازی (یه بازی D: ) نابود شه تا الان اون بازی کنسل شده بود! شانس آوردیم باز این، این وضعیت رو داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی جدا از شوخی، اگه شاهد این مشکلات اعصاب خورد کن سرور نبودیم تا الان به جای این همه نمره 9 باید 10 میدیدیم! دیگه فکر میکنم همه این رو قبول داشته باشیم D: !
پس اینا ربطی به کیفیت بازی ندارن، دیابلو همون شاهکاری بود که خیلیا انتظار داشتن...
در کل اتفاقیه که افتاده دیگه...
Vandal Online - 9.5/10
metallover
21-05-2012, 21:26
یه هفته از ریلیز diablo 3 گذشت و هنوز خبری از کرک شدنش نیست و چه بسا اصلا" قابل کرک شدن نباشه.
احتمالش بالاست ...
مشکل اینجاست که بدون آنلاین بودن عملا بازی ناقصه ... چون فقط قسمت های Basic بازی ( گرافیک و صدا و ... ) روی هارد یوزر هستن ولی قسمت های مهمی مثل spawn شدن npc ها , کل سیستم لوت , قسمت های مربوط به Skill Leveling , تنظیم کردن درجه سختی یونیت های مهاجم ( Level Scaling ) , حتی پیش رفتن توی کوئست های بازی , سیو کردن توی Chekcpoints و ... همه به صورت enocode شده از طریق سرورهای بلیزارد دریافت میشن و با توجه به اینکه بخش هایی مثل لوت و Level Scaling و ... خیلی دامنه وسیعی دارن و کلا بر اساس احتمالات Randomize میشن واسه کرک شدن دو تا راه می مونه , یکی دزدیدن مستقیم کل دیتابیس اطلاعات از سرورهای بلیزارد ( که محاله ... ) و یکی دیگه Emulate کردن سرور که با توجه به حجم عظیم اطلاعات و Random بودن و ... اگه انجام بشه به احتمال خیلی زیاد یک بازی ناقص را شبیه سازی می کنه ( مثل یه جور حالت خاص از بازی )
و اون ابعاد زیاد تغییرات و ... را به شکل نسخه اصلی شاهد نیستیم.
از اون طرف هم نسخه اصلی مشکل قیمت + پینگ را داره ... یه راه هم تست کردن نسخه Starter Edition هست که اگه دوستی داشته باشین که نسخه ی باکس بازی را تهیه کرده باشه ( نه صرفا سریال نامبر ) می تونه بهتون یه پسورد بده و یکی از Act های 4 گانه را مثل نسخه بتا تست کنین و اگه خواستین آپگرید کنین به نسخه ی اصلی ( با موندن سیوها )
G4TV به بازی نمره 4.5/5 برابر با 9/10 رو داده...با این موارد..
نکات مثبت..: گرافیک زیبا ، گیم پلی متنوع نکات منفی..: پایانی ناگهان ، انگشت یارو موقع کار با ماوس صدمه دیده ، PVP ها کجا رفتن.. (رسما نوشتن هم رو اعصاب رفته با این وضع جدید فروم )
ل
کلیه ی نقد ها و امتیازات بازی را به جز متا می تونین از این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از diablowiki ببینید که به صورت روزانه آپدیت میشه:
95-100 Scores
Gameblog.fr: 100.
RPGamer 100.
Joystiq.com: 100
PC World NZ: 95.
Vandal Online: 95.
Machinama: 95.
90-94 Scores
GamingXP 94.
Aus Gamers: 94.
Next Level Gaming Online: 93.
Gamestar: 90.
Eurogamer: 90.
EuroGamer Italy: 90.
Edge Magazine: 90.
VideoGamer: 90.
3D Juegos: 90.
GameReactor Sweden: 90.
CheatCode Central: 90.
GameReactor Denmark: 90.
GamerNL: 90.
Nerd Reactor: 90
RP Site: 90.
Gamers Daily: 90.
G4TV: 90.
Meristation: 90.
Game Revolution: 90.
Wired: 90.
Atomic Gamer: 90.
Jeux Actu: 90.
XGN: 90.
Gamer.no: 90.
Eurogamer Germany: 90.
Spazio Games: 90.
80-89 Scores
The Toronto Sun: 88.
Reg Hardware: 85.
The Escapist: 80.
Metro Game Central: 80.
Quarter to Three: 80.
The Guardian UK: 80.
Wanderson 75: 80.
" DigitalSpy UK: 80.
GamingBlend: 80.
" BlogCritics.com: 80.
The Koalition: 80.
Games Radar: 80.
Games.TM: 80.
0-79 Scores
AtomicMPC 79.
Gig Pond Game Arena: 65
Reviews Without Ratings
Gearburn.com.
Kotaku.
Sydney Central.
Attack of the Fanboy
sasanjfr
22-05-2012, 23:13
G4TV به بازی نمره 4.5/5 برابر با 9/10 رو داده...با این موارد..
نکات مثبت..: گرافیک زیبا ، گیم پلی متنوع نکات منفی..: پایانی ناگهان ، انگشت یارو موقع کار با ماوس صدمه دیده ، PVP ها کجا رفتن.. (رسما نوشتن هم رو اعصاب رفته با این وضع جدید فروم )
ل
من موندم چطور ضعف تکنیکی گرافیک بازی رو جز نکات منفی ننوشته!اینا به جای اینکه بازی رو review کنن view می کنن!
marmolak kocholo
23-05-2012, 10:26
من موندم چطور ضعف تکنیکی گرافیک بازی رو جز نکات منفی ننوشته!اینا به جای اینکه بازی رو review کنن view می کنن!
شما از یه بازیه ایزومتریک توقع High Res Texture یا Tess و ... که ندارید؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
نمراتی که تو متا تا الان ثبت شدن :
Giant Bomb - 10/10
Eurogamer Portugal - 10/10
Joystiq - 10/10
Gameblog.fr - 10/10
RPGamer - 10/10
Everyeye.it - 9.7/10
ActionTrip - 9.6/10
NZGamer - 9.5/10
ZTGameDomain - 9.5/10
Vandal Online - 9.5/10
Machinima - 9.5/10
GamingXP - 9.4/10
AusGamers - 9.2/10
Game Informer - 9.0/10
PC Gamer - 9.0/10
IncGamers - 9.0/10
G4TV - 9.0/10
Meristation - 9.0/10
Game Revolution - 9.0/10
Wired - 9.0/10
Eurogamer - 9.0/10
AtomicGamer - 9.0/10
JeuxActu - 9.0/10
XGN - 9.0/10
Gamer.no - 9.0/10
Eurogamer Germany - 9.0/10
SpazioGames - 9.0/10
GameStar - 9.0/10
Eurogamer Italy - 9.0/10
Edge Magazine - 9.0/10
VideoGamer - 9.0/10
3DJuegos - 9.0/10
Gamereactor Sweden - 9.0/10
Cheat Code Central - 9.0/10
Gamereactor Denmark - 9.0/10
Gamer.nl - 9.0/10
GameSpot - 8.5/10
4Players.de - 8.3/10
GameSpy - 8.0/10
GamesRadar - 8.0/10
Digital Spy - 8.0/10
games(TM) - 8.0/10
The Escapist - 8.0/10
Metro GameCentral - 8.0/10
Quarter to Three - 8.0/10
Guardian - 8.0/10
BigPond GameArena - 6.5/10
META: 89
GameSpot هم بازی رو نقد کرده و نمره 8.5 بهش داده:
The Good
Powerful abilities and tight controls make combat enjoyable
Flexible, customizable character classes
Endless, alluring loot
Varied locations that cry out to be explored
Harder difficulty levels change up the game significantly.
The Bad
Online connection requirement can cause some serious frustrations
Weapon system flies in the face of traditional RPG logic.
مدال ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت و مجله معروف Game Informer هم بازی رو نقدر کرده و نمره 9 رو به این بازی داده، جزئیات نقد:
50167
همون طور که میبینید از همه چیز بازی تعریف کرده مخصوصاً گرافیک بازی، ولی در آخر گفته که این آنلاین بودن همیشگی در بازی همه چیزو خراب کرده...
همون طور که میبینید 2 تا ایراد بیشتر از بازی گرفته نشده، که یکیش در مورد همون سرورها و همیشه آنلاین بودن تو بازیه
و دیگری یه ایراد کاملا بیخود و مسخره!!!!!!
marmolak kocholo
23-05-2012, 11:49
IGN هم بالاخره نمرش رو داد!
9.5/10
این هم جزئیات نقدش:
50168
به این صورت، IGN محبوب تر از هرروز و GameSpot هم اسقات تر از دیروز :31:
Leon-117
23-05-2012, 12:00
به شخصه نه 9.5 IGN رو قبول دارم و نه 8.5 گیم اسپات!مناسب ترین امتیاز برا بازی 9 هست به نظرم.......
وای خدای من IGN به گیم پلی بازی 10 داده این یعنی این که عنوانی مثل دیابلو رو تا دیابلو 4 منتشر بشه ، میشه بازی کرد و خسته نشد (یه 10 سالی بزن تو کارش )
+
ارین این ساسان خودش کینگ اف دیابلو هستش :دی تو نقد IGN مبحث گرافیک رو بخون :دی
+
خب یه جمع بندی کلی من بکنم ..:
دیابلو 3 رو میشه تنها عنوان برتر امسال دونست از همه لحاظ چون این دیابلو خودش سبک ساز و خودش صاحب رسم و سنت گذار هستش و با گرفتن این نمرات همراه با سابقه ای که داره میشه به این ایمان رسید که بازی در بالاترین سطح ممکن قرار داره و همون طور که اشاره کردم تا دیابلو 4 میشه بازیش کرد و خسته نشد
اما خب با توجه پیشرفت روز افزون برخی مشکلات جزیی باعث میشن که بازی در سطح توقع اون چیزی که همه تو سرمون داشتیم ظاهر نشه و ایرادات جزیی این امر رو باعث میشدن وجود سرورهای هیمشه انلاین حتما از طرف بلیزارد کاری حساب شده هستش و این کار رو بدون دلیل اونم بعد یک دهه انجام نمیده الکی نیست که اسم بلیزارد با صنعت بازی های ویدئویی اجین شده
با این حال اثر میتونه مدت ها طرفدارانش رو راضی کنه
به امید کرک شدن هر چه زود تر بازی
manuelcalavera
23-05-2012, 14:05
دوستان ِ پروفشنال و با تجربه ، انقدر احساسی نقد نکنید و موقع نظر دادن شخصی برخورد مکنید. منتقد هستینا ، سیستم ِ فراستی رو در پیش نگیرید که :دی
سلام
دوستان بلیزارد برای کدوم کشور هست ،منظورم شرکت اصلیش که دیابلو رو ساخته؟
marmolak kocholo
23-05-2012, 14:40
ارین این ساسان خودش کینگ اف دیابلو هستش :دی تو نقد IGN مبحث گرافیک رو بخون :دی
تا حدودی اطلاع داشتم، باید یه برنامه بچینیم با هم گپی بزنیم! ولی حرف من ربطی به GTA باز و ME بازو دیابلو باز نداره! بحث من گرافیک هست!
کل نقد رو خوندم! طرف یه سره داره از گیم پلی تعریف میکنه! اون 1 خط هم خوندم چیزی جز تعریف ندیدم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
marmolak kocholo
23-05-2012, 15:17
سلام
دوستان بلیزارد برای کدوم کشور هست ،منظورم شرکت اصلیش که دیابلو رو ساخته؟
بلیزارد یه شرکت امریکایی هستش. نسخه اول و دوم و همچنین بسته الحاقی دیابلو 2 توسط Blizzard North ساخته شده ولی به دلایلی بلیزارد اون رو در تاریخ 2005 بسته اعلام میکنه.
نسخه سوم هم که توسط Blizzard ساخته شد.
MohammadT15
23-05-2012, 15:29
خوب متا که فعلا رو همون 89 گیره به نظر بالا پایین نره:31:اینم از دیابلو !
ما که هنوز وقت نکردیم بازی کنیم اون دوستانی که حداقل 4 5 ساعتی به صورت حرفه ای پای این بازی نشستن به نظر خودتون میانگین بازی الان باید چند باشه؟ در مقایسه با skyrim با اینکه بازی حدودا چند ماهی بیشتر روش کار شده چجوریاس؟
و احتمالش برای goty شدن از VGA رو چند درصد میدونید؟البته من این یه مورد رو با اینکه خودم بازی نکردم میگم 0 % !:31:
vahidgame
23-05-2012, 16:28
به این صورت، IGN محبوب تر از هرروز و GameSpot هم اسقات تر از دیروز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی آرین جان با یه نقد نمیشه در مورد این سایت ها نظر داد
این دو تا سایت به نظر من یه جورایی برعکس هم عمل می کنن. IGN که زیاد پیش میاد به بازی ها امتیاز بالا بده و بعضی جاها می بینیم که خیلی بازی ها راحت امتیاز 9 می گیرن! از اون طرف گیم اسپات دیگه بعضی وقتا زیادی سختگیره و خیلی موقع ها پیش اومده که امتیاز اون از میانگین امتیاز کلی بازی کمتره
یه چیزی که در مورد نقد گیم اسپات من تعجب می کنم اینه که کسی که اونو نقد کرده اصلا درست انتخاب نشده چون به نقدهای قبلی اون یه نگاهی بندازیم اصلا بازی نقش آفرینی دیده نمیشه!
یه نویسنده خیلی خوبی گیم اسپات به نام کوین هست که معمولا بازی های پی سی و نقش آفرینی رو زیاد نقد می کنه. بازی های بزرگی هم توی این سبک نقد کرده مثل فال اوت ، دراگون ایج ، ویچر ، دارک سولز ، مس افکت و ... معمولا هم نقدهای اون خیلی خوبن که از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لیست تمام بازی های نقد شده اون رو به ترتیب جدیدترین می تونید ببینید
کلا سابقه اونم خیلی بیشتر بود و از همه لحاظ نقد اون به عنوان یه طرفدار سبک نقش آفرینی خیلی معتبرتر بود و خیلی عجیبه که نویسنده دیگه ای با این سابقه انتخاب شده!
مطمئنا امتیازی که کوین می داد خیلی با ارزش تر بود حتی اگه همین 8.5 رو می داد...
+
الان دیگه اکثر سایت ها امتیاز خودشون رو دادن و میانگین امتیاز بازی توی Metacritic و GameRankings به ترتیب 89 و 89.35 هستش
فعلا هم بازی بالاترین میانگین امتیاز پی سی امسال رو توی هر دو تای این سایت ها داره و چه بسا در آخر سال از یه سری سایت ها بهترین بازی سال پی سی هم بشه
ولی این کفایت نمی کنه و فکر نکنم بازی دیگه گوتی بشه. معمولا امکان نداره بازیی میانگینش زیر 9 بشه و آخر سال از سایت های زیادی به عنوان گوتی انتخاب بشه و معمولا بازی هایی این شرایط رو دارن که میانگینشون نزدیک به 9.5 یا بالاتر باشه...
هر چند حداقل حق دیابلو هستش که میانگینش 9 باشه و یه سری سایت ها دیگه خیلی کم لطفی کردن مثل اون امتیاز 6.5 !
marmolak kocholo
23-05-2012, 17:12
یه چیزی که در مورد نقد گیم اسپات من تعجب می کنم اینه که کسی که اونو نقد کرده اصلا درست انتخاب نشده چون به نقدهای قبلی اون یه نگاهی بندازیم اصلا بازی نقش آفرینی دیده نمیشه!
یه نویسنده خیلی خوبی گیم اسپات به نام کوین هست که معمولا بازی های پی سی و نقش آفرینی رو زیاد نقد می کنه. بازی های بزرگی هم توی این سبک نقد کرده مثل فال اوت ، دراگون ایج ، ویچر ، دارک سولز ، مس افکت و ... معمولا هم نقدهای اون خیلی خوبن که از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لیست تمام بازی های نقد شده اون رو به ترتیب جدیدترین می تونید ببینید
کلا سابقه اونم خیلی بیشتر بود و از همه لحاظ نقد اون به عنوان یه طرفدار سبک نقش آفرینی خیلی معتبرتر بود و خیلی عجیبه که نویسنده دیگه ای با این سابقه انتخاب شده!
مطمئنا امتیازی که کوین می داد خیلی با ارزش تر بود حتی اگه همین 8.5 رو می داد...
+
الان دیگه اکثر سایت ها امتیاز خودشون رو دادن و میانگین امتیاز بازی توی Metacritic و GameRankings به ترتیب 89 و 89.35 هستش
فعلا هم بازی بالاترین میانگین امتیاز پی سی امسال رو توی هر دو تای این سایت ها داره و چه بسا در آخر سال از یه سری سایت ها بهترین بازی سال پی سی هم بشه
ولی این کفایت نمی کنه و فکر نکنم بازی دیگه گوتی بشه. معمولا امکان نداره بازیی میانگینش زیر 9 بشه و آخر سال از سایت های زیادی به عنوان گوتی انتخاب بشه و معمولا بازی هایی این شرایط رو دارن که میانگینشون نزدیک به 9.5 یا بالاتر باشه...
هر چند حداقل حق دیابلو هستش که میانگینش 9 باشه و یه سری سایت ها دیگه خیلی کم لطفی کردن مثل اون امتیاز 6.5 !
بله ! اتفاقاً میخواستم در این مورد پست بدم! این خانوم که دادن بهش دیابلو رو نقد کنه همون منتقدی هست که به مکس پین 3 مدال داستان خوب و ادامه زیبای سری رو داده !!
واقعاً آدم میمونه چی بگه ! :|
راستی داشتم تو متا گشت میزدم دیدم استارکرفت حدود 80 تا نقد داشته! حالا نمیدونم قراره بازم برای دیابلو امتیاز بیاد بیرون یا نه!
در ضمن امتیاز IGN هنوز ثبت نشده! هنوز به میانگین 90 امید دارم : )
راستی حامد حال کردی گفتم IGN نمره 9.5 میده :31:
marmolak kocholo
23-05-2012, 18:33
یه چندتا خبر در مورد این بازی بزرگ...
دیابلو 3 3.5 میلیون نسخه در روز اول و 6.3 میلیون نسخه تا الان فروش داشته
طبق خبری که امروز بلیزارد منتشر کرد معلوم شد که بازی در 24 ساعت نخست 3.5 میلیون نسخه و در 1 هفته 6.3 نسخه فروش داشته.
با توجه به این آمار و ارقام بازی Diablo III سریع ترین فروش رو در پلتفرم PC نسبت به بازی های دیگه تا الان داشته.
قابل ذکر است که فروش بازی از طریق World of Warcraft Annual Pass و همچنین اتاق های اینترنتی کره در این آمار و ازقام دخیل نبوده!!
در کل در روز انتشار هم 4.7 نفر به سرورهای بازی کانکت شدن!!
[منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
چگونه Diablo III به متاکریتیک انگشت وسط نشون داد ( :31: )
خب این یه مقاله هست که توسط Patrick Garratt در سایت VG247 قرار داده شده ( کلا ایشون مقاله های باحالی مینویسن )
از تیتر مقاله مشخص هست که قراره در مورد چی صحبت بشه من به صورت جرئی توضیح میدم اگه وقت کردید برید از [اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] بخونید.
مقاله در مورد این هست که چه طوری تو زمانی که همه بازی ها قبل از انتشار، نمره هاشون تو متا پخش میشه و مردم از کیفیت بازی متوجه میشن و تصمیم میگیرن که بازی رو بخرن یا نه، دیابلو 3 این کارو نمیکنه و
این سنت رو میشکنه و موفقیت بزرگی کسب کرده و فروش سرسام آوری هم میکنه!؟
در ادامه از فن بیس عظیم بلیزارد و فرانچایز عظیم و محبوب دیابلو صحبت میکنه و میگه اصلاً این بازی احتیاجی به نمره های بالا برای هایپ کردن نداره و هرکی میخواسته بگیره بازی رو میگیره!
مطلب رو ادامه میده تا جایی که کلاً این سوال رو مطرح میکنه که آیا اصلاً متاکریتیک برای موفقیت یه بازی تاثیر داره یا نه؟ که جوابشو "نه" میدونه و این آرزو رو برای شرکت های شرکت های بزرگی مثل Activision, Microsoft, Sony, EA داره که
یکم دقیق تر به بلیزارد نگاه کنن و قاطعانه شروع کنن به عقب راندن این مسئله که متاکریتیک برابر با مقیاس موفقیت یه بازی ـه.
~> بازی های بزرگ هیچ احتیاجی به Review ندارن و اصلاً این ایده که بازی های آنلاین که شامل اتفاقات مختلف در هر هفته هستن Review میشن واقعاً مضحک و احمقانست!
در آخر هم میگه: بازی رو عالی بسازید و این موقع است که بازار شمارو میپذیره و هم فروش بالا میکنید و هم نمره بالا میگیرید.( البته این فرمول مسلماً برای بازی های AA جواب نمیده.)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
یک خبر هم در سایت اسکیدرو قرار داده شده که حاکی از اینه که بازی کلاً بر اساس سرور است ( Server Based ) و شبیه سازی اون مدت ها طول میکشه
در حال حاظر ما داریم روش کار میکنیم و به زودی خبرهایی از اون منتشر خواهد شد. همچنین هرگونه کرک یا ویدئو از بازی کرک شده توسط اسکیدرو رو نقض کرده و گفته همه فیک میباشند.
sasanjfr
23-05-2012, 19:03
این چه ربطی داره؟بازی از نظر استانداردهای گرافیکی،گرافیک تکنیکی بازی حداقل 4 سال عقبه و من به عنوان یک گیمر در سال 2012 انتظار بسیار بیشتری از گرافیک یک بازی پلتفرم PC(حتی اگه ایزومتریک باشه) دارم.اگه بازی سال 2008 یا 2009 رلیز میشد این گرافیک قابل قبول بود اما الان نه.همون طوری که تو پیش نمایشم از بازی هم نوشته بودم گرافیک هنری بازی بسیار زیباست اما این دلیل نمیشه که به ضعف تکنیکی بازی اشاره ای نشه
IGN هم بالاخره نمرش رو داد!
9.5/10
این هم جزئیات نقدش:
50168
به این صورت، IGN محبوب تر از هرروز و GameSpot هم اسقات تر از دیروز :31:
جالب این هست که منتقد IGN تو قسمت lasting appeal به مشکلاتی که بسیاری از بازیبازها در نقدهای شخصیشون بهش اشاره کردن اعم از مشکلات سرور،disconnect شدن های مکرر،lag و ... اشاره ای نکرده و به راحتی به این قسمت نمره 10 داده درحالیکه مشکلات مزبور بایستی درنظر گرفته میشدن.حداقل منتقد گیم اسپات تو قسمت نکات منفی به این مشکلات اشاره کرده.
یه چندتا خبر در مورد این بازی بزرگ...
دیابلو 3 3.5 میلیون نسخه در روز اول و 6.3 میلیون نسخه تا الان فروش داشته
WOW!!!از تمامی پیش بینی ها جلو زد
marmolak kocholo
23-05-2012, 19:19
این چه ربطی داره؟بازی از نظر استانداردهای گرافیکی،گرافیک تکنیکی بازی حداقل 4 سال عقبه و من به عنوان یک گیمر در سال 2012 انتظار بسیار بیشتری از گرافیک یک بازی پلتفرم PC(حتی اگه ایزومتریک باشه) دارم.اگه بازی سال 2008 یا 2009 رلیز میشد این گرافیک قابل قبول بود اما الان نه.همون طوری که تو پیش نمایشم از بازی هم نوشته بودم گرافیک هنری بازی بسیار زیباست اما این دلیل نمیشه که به ضعف تکنیکی بازی اشاره ای نشه
این نظر شخصی شماست. من فقط 2 یا 3 تا سایت دیدم که از گرافیک بازی اشکال گرفته باشن! واقعاً گرافیک هنری بازی زیباست و هیچ نیازی به گرافیک تکنیکی قوی دیده نمیشه!
شما یه نگاه به این عکسا بنداز:
خداییش چی کم دارن اینا :31:
و به این مسئله هم دقت کنید که بلیزارد تو هیچ بازیش هیچوقت تا حالا نشده رو گرافیک مانور بده ولی در عین حال بازی هاش از همه جهت عالی و از نظر گرافیکی هم فوق العاده زیبا و خاص هستن.
جالب این هست که منتقد IGN تو قسمت lasting appeal به مشکلاتی که بسیاری از بازیبازها در نقدهای شخصیشون بهش اشاره کردن اعم از مشکلات سرور،disconnect شدن های مکرر،lag و ... اشاره ای نکرده و به راحتی به این قسمت نمره 10 داده درحالیکه مشکلات مزبور بایستی درنظر گرفته میشدن.حداقل منتقد گیم اسپات تو قسمت نکات منفی به این مشکلات اشاره کرده.
این مشکل سرورها کلاً چیز عجیبی است. مثلاً همین Giant Bomb که به بازی نمره کامل داده گفته که این یه چیز عجیب و نادر هستش که کانکشن من همین طور داره همکاری میکنه و باعث شده من بازی همینطوری پیش ببرم.
De4thsong
23-05-2012, 19:27
چرا همه اینجا گیر دادن به نمره! کسی هست اینفرنو ACT 2 رو رد کرده باشه؟
sasanjfr
23-05-2012, 20:07
این نظر شخصی شماست. من فقط 2 یا 3 تا سایت دیدم که از گرافیک بازی اشکال گرفته باشن! واقعاً گرافیک هنری بازی زیباست و هیچ نیازی به گرافیک تکنیکی قوی دیده نمیشه!
و به این مسئله هم دقت کنید که بلیزارد تو هیچ بازیش هیچوقت تا حالا نشده رو گرافیک مانور بده ولی در عین حال بازی هاش فوق العاده زیبا و خاص هستن.(از نظر گرافیک)
این مشکل سرورها کلاً چیز عجیبی است. مثلاً همین Giant Bomb که به بازی نمره کامل داده گفته که این یه چیز عجیب و نادر هستش که کانکشن من همین طور داره همکاری میکنه و باعث شده من بازی همینطوری پیش ببرم.
واقعاً گرافیک هنری بازی زیباست و هیچ نیازی به گرافیک تکنیکی قوی دیده نمیشه!
موافق نیستم.یک گرافیک خوب=گرافیک تکنیکی خوب+گرافیک هنری خوب.خداروشکر که نمونه اش رو که The Witcher 2 باشه در سال گذشته دیدیم که چقدر عالی از پتانسیل های پلتفرم PC استفاده کرد و در هر دو زمینه گرافیک تکنیکی و گرافیک هنری یک اثر برجسته بود.
شما یه نگاه به این عکسا بنداز:
کیفیت پایین تکسچرها تو عکس های اول و آخر بدجوری تو ذوق میزنه،مدل های دشمنان هم جالب نیست و سایه ها کیفیت پایینی دارن.نکته ای که تو عکس نمیشه بررسی کرد اما قبلاً تو ویدئوها به وضوح دیده شده انیمیشن های ضعیف و به شدت تکراری بازی هست.گرافیک هنری بازی که حرفی درش نیست اما از نظر تکنیکی تنها نکته مثبتی که میبینم particle effect بسیار خوب و طراحی نسبتاً مناسب کارکترهای قابل بازی هستش و میشه گفت گرافیک تکنیکی بازی در حد متوسط هست.
و به این مسئله هم دقت کنید که بلیزارد تو هیچ بازیش هیچوقت تا حالا نشده رو گرافیک مانور بده ولی در عین حال بازی هاش فوق العاده زیبا و خاص هستن.(از نظر گرافیک)
چون بلیزارد هیچ وقت روی گرافیک قوی مانور نداده دلیل نمیشه گرافیک قوی لازمه یک بازی منتشر شده در سال 2012 نباشه.
حرف شما مثل این میمونه که بگیم چون برای Xbox 360 یک نفر RROD اتفاق نیفتاده پس این مشکل وجود نداشته.برای منتقد Giant Bomb این مشکل رخ نداده اما برای منتقد گیم اسپات،GamesRadar،Game Spy و ... که رخ داده؟نداده؟!
بحث خیلی عالی هستش...
راستی حامد حال کردی گفتم IGN نمره 9.5 میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اورین برا یه بازی دیگه پایم حدس بزنیم :دی
+
با این اوصاف فعلا تا این جای کار فکر کنم دیگه عملا میدان بهترین بازی سال اماده میشه برای Halo 4 از اون ور هم RE6 خطری میزنه :دی البته مس افکت هم هست :دی
+
اما در مورد مبحث گرافیک ارین من با ساسان موافقم همون شات های چند ماه قبل رو هم که دیدم به از باب مشکلات مبحث گرافیک تا حدودی به ایمان رسیدم همین عکس هایی که قرار دادی به اندازه یک بازی 2012 اونم زیر دست بلیزارد نیستش اما اون موقه گفتم شاید در اخر سال با چیز بهتری روبرو بشیم....البته اینی هم که هست برا خود بازی خیلی عالی هستش ولی خب ضعف هاشو پوشش نمیده من حتی برخی مواقع پیش خودم می گفتم اگر این روند در برخی مواقع خیلی نافرم پیش بره شاید نتونه در زمینه گرافیک در کنار هم سبک های خودش جلو بره
marmolak kocholo
23-05-2012, 20:43
موافق نیستم.یک گرافیک خوب=گرافیک تکنیکی خوب+گرافیک هنری خوب.خداروشکر که نمونه اش رو که The Witcher 2 باشه در سال گذشته دیدیم که چقدر عالی از پتانسیل های پلتفرم PC استفاده کرد و در هر دو زمینه گرافیک تکنیکی و گرافیک هنری یک اثر برجسته بود.
به نظر من هم یک گرافیک بد = گرافیک تکنیکی بد + گرافیک هنری بد هست! پس دیابلو از این صفت مبراست !! همون طور که خودت هم گفتی گرافیک تکنیکی دیابلو متوسط هست و هنریش هم خوب! پس به این بازی نمیشه صفت بد داد از نظر گرافیکی
کیفیت پایین تکسچرها تو عکس های اول و آخر بدجوری تو ذوق میزنه،مدل های دشمنان هم جالب نیست و سایه ها کیفیت پایینی دارن.نکته ای که تو عکس نمیشه بررسی کرد اما قبلاً تو ویدئوها به وضوح دیده شده انیمیشن های ضعیف و به شدت تکراری بازی هست.گرافیک هنری بازی که حرفی درش نیست اما از نظر تکنیکی تنها نکته مثبتی که میبینم particle effect بسیار خوب و طراحی نسبتاً مناسب کارکترهای قابل بازی هستش و میشه گفت گرافیک تکنیکی بازی در حد متوسط هست.
بله، تو بعضی از زمینه از جمله تکسچر بازی ضعیف هست ولی لطمه ای به بازی وارد نمیکنه! نمیشه عنوان کرد که گرافیک بازی ضعیفه !
چون بلیزارد هیچ وقت روی گرافیک قوی مانور نداده دلیل نمیشه گرافیک قوی لازمه یک بازی منتشر شده در سال 2012 نباشه.
شما دارید به گرافیک خیلی بها میدید، یجورایی برای چنین بازی ای دارید گرافیک رو در اولویت میزارید که از نظر من درست نیست! بستگی داره اون بازی چی باشه، سبکش چی باشه!
حرف شما مثل این میمونه که بگیم چون برای Xbox 360 یک نفر RROD اتفاق نیفتاده پس این مشکل وجود نداشته.برای منتقد Giant Bomb این مشکل رخ نداده اما برای منتقد گیم اسپات،GamesRadar،Game Spy و ... که رخ داده؟نداده؟!
اول از همه از جبهه ای که نسبت به پست من گرفتید بیرون بیاید، بعد دوباره پست منو بخونید! پست من دقیقاً در راستای حرف شما بود و حرفی هم از اینکه این مشکل کلاً وجود نداشته نزدم! در واقع داشتم میگفتم IGN هم احتمالاً مثل همین Giant Bomb بوده احتمالاً.
جالبه خودم چندین بار تو پست هام شکایت کردم از دست این سرورها!!
در کل همه منتقدها نسبت به گرافیک ممتنع هستن یا ازش تعریف کردن! کمتر منتقدی مستقیماً به گرافیک ایراد گرفته و از اون به عنوان یک نکته منفی یاد کرده!
Killzone2
23-05-2012, 21:07
دیابلو دیگه چیه؟ اینم شد بازی با اون سرور های داغونش؟ : دی گوتی امسال رو بچسبین! منظورم اسنایپر الایته 2 هست :27:
+
جدا از بحث فان بازی به نظرم همین که سرور هاش نابود شده هست خودش یه مشکل واقعا بزرگه اصلا به نظر من فاجعه! کسی که رفته خریده بازی رو بعد این همه خبر ها و تاریخ انتشار درباره بازی با این مشکل مواجه بشه! البته خیلی از سایت ها( پیاز و اینا ) البته شبیه اونا که 6 داشته مثلا به نظرم عالی بود نمرش! : دی
جدا از بحث شوخی حالا بازی کلا 8 اینا براش خوبه...:31:
جدا از بحث شوخی و فان که دیگه واقعا جدی میشه! گرافیک که میشد بهتر باشه ولی رنگ بندی بکار برده شده توش یه جوری اون کمبود رو پوشش میده بقیه موارد هم که بدون مشکل هست اصلا مشکل داشت IGN بهش 9.5 نمیداد:31:
+
حامد چرا گیر میدی به IGN انقدر؟ : دی یه خورده تنوع ایجاد کن برو سوی گیم اینفرمر رو بگیر ما IGN رو ساپورت میکنیم! :27:
sasanjfr
23-05-2012, 21:13
به نظر من هم یک گرافیک بد = گرافیک تکنیکی بد + گرافیک هنری بد هست! پس دیابلو از این صفت مبراست !!
بله، تو بعضی از زمینه از جمله تکسچر بازی ضعیف هست ولی لطمه ای به بازی وارد نمیکنه! نمیشه عنوان کرد که گرافیک بازی ضعیفه !
شما دارید به گرافیک خیلی بها میدید، یجورایی برای چنین بازی ای دارید گرافیک رو در اولویت میزارید که از نظر من درست نیست! بستگی داره اون بازی چی باشه، سبکش چی باشه!
اول از همه از جبهه ای که نسبت به پست من گرفتید بیرون بیاید، بعد دوباره پست منو بخونید! پست من دقیقاً در راستای حرف شما بود و حرفی هم از اینکه این مشکل کلاً وجود نداشته نزدم! در واقع داشتم میگفتم IGN هم احتمالاً مثل همین Giant Bomb بوده احتمالاً.
جالبه خودم چندین بار تو پست هام شکایت کردم از دست این سرورها!!
در کل همه منتقدها نسبت به گرافیک ممتنع هستن یا ازش تعریف کردن! کمتر منتقدی مستقیماً به گرافیک ایراد گرفته.
من هم نمیگم گرافیک بازی ضعیفه.من میگم گرافیک بازی متشکل هست از "گرافیک تکنیکی متوسط+گرافیگ هنری خوب" که در مجموع میشه بهش نمره ای بین 7 تا 8 داد نه 9 ای که IGN داده!
البته این سلیقه ای هست ولی خب برای من گرافیک نه به اندازه داستان و گیم پلی اما مهم هست.من میتونم تو سال 2012،MGS Peace Walker رو با گرافیک نسبتاً ضعیفش بازی کنم ولی خب این رو میفهمم که خواستگاه بازی پلتفرم PSP بودم و واسه همین سطح انتظاراتم رو میارم پایین اما از یک عنوان PC انتظار دیگه ای دارم.واسه همین انتظار داشتم که به ضعف تکنیکی بازی بیش از اینها اشاره بشه تا بلیزارد متوجه بشه که چقدر کم تو این قسمت مایه میزاره.شوخی که نیست طبق گفته سازنده های بازی،از بعد از Frozen Throne یعنی تقریباً 9 سال پیش مراحل اولیه ساخت بازی استارت خورده و اولین گیم پلی بازی 4 سال پیش رلیز شده.آیا واقعاً این چیزی که پیش روی ماست 9 سال زمان میبرده؟حرف من اینه.
من استنباطم این بود که از نظر شما این مشکل وجود نداره به واسطه اون چیزی که Giant Bomb و IGN نوشتن که خب مثل اینکه اشتباه استنباط کردم.پوزش میخوام.فقط الان میخوام بدونم نظر خودت در مورد reviewسایتی مثل IGN یا Giant Bomb چیه وقتی که چنین مسئله ای رو نادیده می گیرن؟آیا قابل اعتماد هستن؟
De4thsong
23-05-2012, 21:20
دیابلو دیگه چیه؟ اینم شد بازی با اون سرور های داغونش؟
با چیز پی ان یا اینترنت IP Static درست میشه، ضمن من نمی فهمم این بحث گرافیک قراره به کجا برسه و اینکه چه فایده ای داره:13:
marmolak kocholo
23-05-2012, 21:39
فقط الان میخوام بدونم نظر خودت در مورد reviewسایتی مثل IGN یا Giant Bomb چیه وقتی که چنین مسئله ای رو نادیده می گیرن؟آیا قابل اعتماد هستن؟
یه دوستی، یه بزرگواری که تو همین فروم هم هست موقعی که داشتیم با هم در مورد نمره های بازی بحث میکردیم، در جواب اینکه من بهش گفتم امتیازات و همین 9ـها بیشترش به خاطر همین مشکلات سرورها هست گفت "واقعاً این منتقدها نمیفهمن که مشکلات سرور 2 3 هفته دیگه برطرف میشه"
در واقع 100% باهاش موافقم. اما یه سری منتقدها بودن که رسماً این رو مشکل فرض میکردن و صریحاً عنوان میکردن و امتیاز هم کم میکردن ولی یه سری دیگه یا مشکلی براشون پیش نمیومد یا اینکه این مسئله رو در نظر گرفتن که بابا این مشکلات قراره درست بشه دیگه، همیشگی که نیست!
این نمره ها ابدی ثبت میشه. پس بهتره یه نقدی باید براش نوشته بشه که تو همه زمان بدرد بخوره، نه اینکه به خاطر مشکلات موقت کل بازی رو زیر سوال ببره.
ارجاعتون میدم به اون مقاله ای که من تو صفحه پیش یک قسمتیش رو نوشته بودم، دقیقاً در مورد همین صحبت کرده بود که اصلاً ریویو نوشتن و نمره دادن به بازی آنلاین توسط یه نفر که تو آخر هفته یا طی چند روز این کارو انجام میده یه چیز احمقانست!
آقا ما دیگه دلمون ترکید!!
بازی رو که نمی تونیم بخریم (پول نداریم که.... 120 تومن!!!)
تازشم اگه بخریم بازم نمی تونیم بازیش کنیم با این اینترنت ذغالی!
بازم میگیم بشه بازی کرد،1000 ساعت پول اینترنت میدونین چقدر میشه!
اسکیدرو هم که گفته بازی بیس سرور هست حالا حالا ها منتظر نباشین!
حالا با این اوضاع یکی لطف کنه بیاد از هر مرحله چندتا عکسی چیزی بزاره یا یه نقدی روایتی چیزی از داستان و CG های بازی بنویسه لااقل ما هم الکی الکی هم شده یه کیفی ببریم خب!!
Tanx
De4thsong
23-05-2012, 22:04
یه دوستی، یه بزرگواری که تو همین فروم هم هست موقعی که داشتیم با هم در مورد نمره های بازی بحث میکردیم، در جواب اینکه من بهش گفتم امتیازات و همین 9ـها بیشترش به خاطر همین مشکلات سرورها هست گفت "واقعاً این منتقدها نمیفهمن که مشکلات فروم 2 3 هفته دیگه برطرف میشه"
در واقع 100% باهاش موافقم. اما یه سری منتقدها بودن که رسماً این رو مشکل فرض میکردن و صریحاً عنوان میکردن و امتیاز هم کم میکردن ولی یه سری دیگه یا مشکلی براشون پیش نمیومد یا اینکه این مسئله رو در نظر گرفتن که بابا این مشکلات قراره درست بشه دیگه، همیشگلی که نیست!
این نمره ها ابدی ثبت میشه. پس یه نقدی باید براش نوشته بشه که تو همه زمان بدرد بخوره، نه اینکه به خاطر مشکلات موقت کل بازی رو زیر سوال ببره.
ارجاعتون میدم به اون مقاله ای که من تو صفحه پیش یک قسمتیش رو نوشته بودم.
کاملا مخالفم، وقتی یک بازی رو میخری انتظار زیادی داری ولی بعضی وقتا یک چیزایی جدا نامیدت میکنن، در مورد دیابلو اطلاع رسانیش جدا افتضاحه یک دفعه اعلام میکنن دو دقیقه دیگه سرورها آفلاین میشه بدون هیچ اطلاع قبلی، برای یک بازیی که خیلی ها میخوان آفلاین بازی کنن باید همیشه آنلاین باشی اونم در حالی که خیلی ها لگ دارن خیلی ها از کشور های دور از سرور مثل ایران و استرالیا و ... پینگشون خیلی بالا هستش، در کل کیفیت بازی رو بشدت میاره پایین چه فایده داره گیم پلی بازی خوب باشه ولی نتونی بازی کنی، من با کسی که اینو نقد کرده کاملا در این مورد موافقم
اگه بازی میکنی مطمئنا منظورمو میفهمی
دقیقاً در مورد همین صحبت کرده بود که اصلاً ریویو نوشتن و نمره دادن به بازی آنلاین توسط یه نفر که تو آخر هفته یا طی چند روز این کارو انجام میده یه چیز احمقانست!
100%
king 2009
23-05-2012, 22:47
بازی با حدود 2 میلیون پیش فروش داشته، همچنین سریعترین فروش رو داشته البته در pc .(ترجمه اش به فارسی زیاد جالب نمیشه ! نمیودنم چرا : fastest selling PC game ever) تویه 24 ساعت اول 3.5 میلیون نسخه فروخته شده.
هفته ی اول با تمام مشکلات حدود 6 میلیون نفر مشغول بازی بودند.
کاملا مخالفم، وقتی یک بازی رو میخری انتظار زیادی داری ولی بعضی وقتا یک چیزایی جدا نامیدت میکنن، در مورد دیابلو اطلاع رسانیش جدا افتضاحه یک دفعه اعلام میکنن دو دقیقه دیگه سرورها آفلاین میشه بدون هیچ اطلاع قبلی، برای یک بازیی که خیلی ها میخوان آفلاین بازی کنن باید همیشه آنلاین باشی اونم در حالی که خیلی ها لگ دارن خیلی ها از کشور های دور از سرور مثل ایران و استرالیا و ... پینگشون خیلی بالا هستش، در کل کیفیت بازی رو بشدت میاره پایین چه فایده داره گیم پلی بازی خوب باشه ولی نتونی بازی کنی، من با کسی که اینو نقد کرده کاملا در این مورد موافقم
اگه بازی میکنی مطمئنا منظورمو میفهمی
حرفت در مورد نامیدی درسته . خیلی ضد حال میزنه!
ولی در مورد مشکلات سرور ، بیلیزارد معروفه به احترام به مشتری هاش.اولین بازی آنلانشون هم نیست! اگه بدون اطلاع سرور رو قطع کردن حتما مشکل اساسی ای پیش اومده.اگه بعد از فشار هفته ی اول هم باز هم چنین مشکلاتی پیش اومد واقعا یه جایه کارشون میلنگه و باید ازشون ایراد گرفت.
در مورد لگ من حرفت رو قبول ندارم. البته لازم بودن ارتباط اینترنت خیلی ضد حال ناجوریه ولی برای 1% خریداران بازی هم مشکل وجود نداره.اصولا کشورهایی که در اون بازی خوب فروش میره و مردم زیاد دنبال کرک نیستند سرعت اینترنت بالایی هم دارند پینگشون هم زیر 50 ِ . حالا بیلیزارد نمیاد برای کشوری مثل ایران که فکر کنم جمع کل نسخه های فروخته شده در مجموع 10 هزار هم نشه کاری انجام بده.
در مورد گرافیک ، حرفتون درسته میتونستند یکم بیشتر روی گرافیک کار کنند، ولی از اونجایی که بازی تا 5 6 سال دیگه هم پشتیبانی عالی ای داره، گیمر ها هم دست از سرش بر نمیدارن من حدس میزنم یه پک high texture یا حتی Dx11 براش بیرون بدن.نهایتا تا 1 سال دیگه.
بتل نت به تازگی بخشی را تحت عنوان Diablo 3 Basics Guide به آشنایی با مقدمات این شماره اختصاص داده که می تونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینید و دنبال کنید.
sasanjfr
23-05-2012, 22:57
یه دوستی، یه بزرگواری که تو همین فروم هم هست موقعی که داشتیم با هم در مورد نمره های بازی بحث میکردیم، در جواب اینکه من بهش گفتم امتیازات و همین 9ـها بیشترش به خاطر همین مشکلات سرورها هست گفت "واقعاً این منتقدها نمیفهمن که مشکلات سرور 2 3 هفته دیگه برطرف میشه"
در واقع 100% باهاش موافقم. اما یه سری منتقدها بودن که رسماً این رو مشکل فرض میکردن و صریحاً عنوان میکردن و امتیاز هم کم میکردن ولی یه سری دیگه یا مشکلی براشون پیش نمیومد یا اینکه این مسئله رو در نظر گرفتن که بابا این مشکلات قراره درست بشه دیگه، همیشگی که نیست!
این نمره ها ابدی ثبت میشه. پس بهتره یه نقدی باید براش نوشته بشه که تو همه زمان بدرد بخوره، نه اینکه به خاطر مشکلات موقت کل بازی رو زیر سوال ببره.
ارجاعتون میدم به اون مقاله ای که من تو صفحه پیش یک قسمتیش رو نوشته بودم، دقیقاً در مورد همین صحبت کرده بود که اصلاً ریویو نوشتن و نمره دادن به بازی آنلاین توسط یه نفر که تو آخر هفته یا طی چند روز این کارو انجام میده یه چیز احمقانست!
بحثی که وجود داره اینه که چرا بلیزارد باید حتی تجربه single player بازی رو هم به یک تجربه آنلاین بدل بکنه؟این نوع DRM احمقانه ترین نوع DRM هستش و منجر به این شده که بار وارده روی سرورهای بازی به مراتب سنگین تر از حالتی بشه که تنها برای مولتی پلیر بازی کردن بازی نیاز به اتصال آنلاین باشه.
با این هم کاملاً مخالفم که نباید در نقد این مشکلات رو لحاظ کرد.به هرحال دیابلو 3 برای 9 سال در دست ساخت بوده؛9 سال! و وقتی برای یک لحظه به این فکر می کنم که آنچارتد 2 در عرض 2 سال ساخته شده بیشتر به عمق فاجعه پی می برم!سازنده ها چندین ماه روی battle.net کار می کردن تا موقع عرضه دیابلو آماده پذیرایی از بازیبازها باشه.در نهایت این حجم مشکلات پیش اومد.حالا این که دو،سه یا چهار هفته دیگه این مشکلات حل بشه مثل این میمونه که یه بازی هنگام انتشار باگ داشته باشه و بعد از عرضه 3-2 تا پچ مشکلش حل بشه.آیا نباید این رو در review بازی لحاظ کرد؟!
De4thsong
23-05-2012, 23:00
در مورد لگ من حرفت رو قبول ندارم. البته لازم بودن ارتباط اینترنت خیلی ضد حال ناجوریه ولی برای 1% خریداران بازی هم مشکل وجود نداره.اصولا کشورهایی که در اون بازی خوب فروش میره و مردم زیاد دنبال کرک نیستند سرعت اینترنت بالایی هم دارند پینگشون هم زیر 50 ِ . حالا بیلیزارد نمیاد برای کشوری مثل ایران که فکر کنم جمع کل نسخه های فروخته شده در مجموع 10 هزار هم نشه کاری انجام بده.
نه این فقط مشکل ایران نیست، خیلی ها این مشکل رو تمام دنیا دارن اینم اثبات حرفم تو سرور اروپا: کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این فقط یک پست از اون همه پست اعتراضی هست و فقط مختص سرور اروپا نیست، تو سرور امریکا گلایه از این موضوع خیلی خیلی بیشتره!!!
De4thsong
23-05-2012, 23:02
بحثی که وجود داره اینه که چرا بلیزارد باید حتی تجربه single player بازی رو هم به یک تجربه آنلاین بدل بکنه؟این نوع DRM احمقانه ترین نوع DRM هستش و منجر به این شده که بار وارده روی سرورهای بازی به مراتب سنگین تر از حالتی بشه که تنها برای مولتی پلیر بازی کردن بازی نیاز به اتصال آنلاین باشه.
با این هم کاملاً مخالفم که نباید در نقد این مشکلات رو لحاظ کرد.به هرحال دیابلو 3 برای 9 سال در دست ساخت بوده؛9 سال! و وقتی برای یک لحظه به این فکر می کنم که آنچارتد 2 در عرض 2 سال ساخته شده بیشتر به عمق فاجعه پی می برم!سازنده ها چندین ماه روی battle.net کار می کردن تا موقع عرضه دیابلو آماده پذیرایی از بازیبازها باشه.در نهایت این حجم مشکلات پیش اومد.حالا این که دو،سه یا چهار هفته دیگه این مشکلات حل بشه مثل این میمونه که یه بازی هنگام انتشار باگ داشته باشه و بعد از عرضه 3-2 تا پچ مشکلش حل بشه.آیا نباید این رو در review بازی لحاظ کرد؟!
دقیقا، حرف دل من رو زدی ایول:40:
در ضمن همین الان اول Action House سرور از کار افتاد کلا و از اون بدتر اینه که حالا هی دیسی میشم، خب حالا بیا و درستش کن، مطمئنم حداقل 1 ساعت سرور همین طوری میمونه :-(
marmolak kocholo
23-05-2012, 23:41
این سیستم که روی دیابلو 3 پیاده شد، بخشیش برمیگرده به پایرسی و بخشیش برمیگرده به ایده هایی که بلیزارد میخواست برای این بازی پیاده کنه.
Auction House - جایی که شما میتونید از پول واقعی و یا طلاهای بازی برای خرید آیتم ها یا فروش اون ها استفاده کنید که این کار مستلزم این هست که 1. امنیت بالا باشه و 2. آیتم ها و اطلاعات کاراکترتون مستقیم روی دیتابیس های بلیزارد ذخیره بشن و نه به صورت محلی روی کامپیوتر!
به خاطر همون دلیل بالا بلیزارد مجبور شد ایده دیگشو که ساخت یک دنیای پویا هست رو باز از طریق سرورها انجام بده همون طور که میدونید هر دفعه که قدم میزارید توی دنیای سنچوئری اون رو متفاوت با دفعات قبل میبینید، هر بار که قدم به یک غار میزارید چیزهای جدیدی میبینیم.
از یه طرف Co-Op این بازی به طور وحشتناکی لذت بخش هستش. با این امکانی که همیشه باید آنلاین باشی با یک کلیک میتونی دوستاتو دعوت کنی به جایی که داری بازی میکنی و لذت بیشتری ببری...
با این قابلیت ها شما میتونید هرجا که رفتید فقط با 1 کلیک به هیروتون با تمام آیتم ها و موارد دیگش در یک کامپیوتر دیگه دسترسی داشته باشید.
همه این امکانات در صورتی لذت بخش میشد که سرورها توانایی 4 میلیون پلیر به بالا رو داشته باشن، ولی ...
دقت کنید من هیچ جایی تو این پست از این حرکت بلیزارد دفاع نکردم! فقط خواستم بگم که دلایلی داشته.
در مورد باگ ~> ساسان جان باگ یه چیزیه که از خود بازی نشات میگیره ولی تو دیابلو 3 باگی وجود نداره و این سرورهایی هستند که در چند کیلومتری جایی که شما دارید بازی میکنید مشکل دارن. پس نمیتونه با باگ مقایسه بشه.
راستی هی میگی 9 سال ! بابا از سال 2001 تا 2005 که بازی دست Blizzard North بود داشت عین لاکپشت پیش میرفت روند ساختش. زدن بستن اون استدیورو و بعد از اون تازه روند اصلی ساخت شروع شد! ( گیرم همون 2 ساله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در ضمن بازی RPG با این دنیای عظیم فکر میکنم با یه TPS ماجراجوی خطی خیلی فرق کنه ها D:
De4thsong
23-05-2012, 23:49
باگ که داره ولی حداقل خوبیش اینه که زود فیکس میشه :40: ضمنن تو حالت Co-OP اگه با کسایی باشی که خیلی وارد باشن بازی لذت بخشه، ولی اگه طرف ندونه داره چه کار میکنه جهنم میشه بازی، من کسی رو ندیدم بتونه Hell رو با Public Game تموم کنه چه برسه به اینفرنو.
راستی کسی هست اینجا که اینفرنو ACT 2 باشه؟
sasanjfr
24-05-2012, 00:23
این سیستم که روی دیابلو 3 پیاده شد، بخشیش برمیگرده به پایرسی و بخشیش برمیگرده به ایده هایی که بلیزارد میخواست برای این بازی پیاده کنه.
Auction House - جایی که شما میتونید از پول واقعی و یا طلاهای بازی برای خرید آیتم ها یا فروش اون ها استفاده کنید که این کار مستلزم این هست که 1. امنیت بالا باشه و 2. آیتم ها و اطلاعات کاراکترتون مستقیم روی دیتابیس های بلیزارد ذخیره بشن و نه به صورت محلی روی کامپیوتر!
به خاطر همون دلیل بالا بلیزارد مجبور شد ایده دیگشو که ساخت یک دنیای پویا هست رو باز از طریق سرورها انجام بده همون طور که میدونید هر دفعه که قدم میزارید توی دنیای سنچوئری اون رو متفاوت با دفعات قبل میبینید، هر بار که قدم به یک غار میزارید چیزهای جدیدی میبینیم.
از یه طرف Co-Op این بازی به طور وحشتناکی لذت بخش هستش. با این امکانی که همیشه باید آنلاین باشی با یک کلیک میتونی دوستاتو دعوت کنی به جایی که داری بازی میکنی و لذت بیشتری ببری...
با این قابلیت ها شما میتونید هرجا که رفتید فقط با 1 کلیک به هیروتون با تمام آیتم ها و موارد دیگش در یک کامپیوتر دیگه دسترسی داشته باشید.
همه این امکانات در صورتی لذت بخش میشد که سرورها توانایی 4 میلیون پلیر به بالا رو داشته باشن، ولی ...
دقت کنید من هیچ جایی تو این پست از این حرکت بلیزارد دفاع نکردم! فقط خواستم بگم که دلایلی داشته.
در مورد باگ ~> ساسان جان باگ یه چیزیه که از خود بازی نشات میگیره ولی تو دیابلو 3 باگی وجود نداره و این سرورهایی هستند که در چند کیلومتری جایی که شما دارید بازی میکنید مشکل دارن. پس نمیتونه با باگ مقایسه بشه.
راستی هی میگی 9 سال ! بابا از سال 2001 تا 2005 که بازی دست Blizzard North بود داشت عین لاکپشت پیش میرفت روند ساختش. زدن بستن اون استدیورو و بعد از اون تازه روند اصلی ساخت شروع شد! ( گیرم همون 2 ساله :31: )
در ضمن بازی RPG با این دنیای عظیم فکر میکنم با یه TPS ماجراجویی خیلی فرق کنه ها D:
سابقه بلیزارد نشون داده وقتی تو ژوئن 2008 از یه بازی گیم پلی نشون میدن یعنی حداقل حداقلش از 2 سال پیشش داشتن بکوب رو بازی کار میکردن که در خوشبینانه ترین حالت میشه 6 سال!!خدایی دروغ میگم؟!:31:
درسته عظیم تر از Uncharted 2 هست اما بازم 9(تو بگیر 6!) سال خیلی زیاده.استودیوی کوچیک CD Project RED تو 4 سال،شماره دوم The Witcher رو ساخت که یک RPG هست و در بین RPG ها از content غنی ای بهره میبره بعد بلیزارد با این همه عظمت و پرسنل بعد این همه سال بازی رو دادن بیرون باز یه جاهایی میلنگه.باید یه کوچولو از نمرش کم بکنن دیگه!
در ضمن آرین جان من نگفتم این همون باگه گفتم درست کردن این مشکل در هفته های آینده مثل این میمونه که پچ هایی که برای یه بازی عرضه میشه باگ های اون رو برطرف کنن ولی به هرحال محصول نهایی اشکالاتی داشته که باید در نمره اش لحاظ بشه
سلام
آقا من بعید می دونم بتونم این بازی رو انجام بدم لااقل تو سال اول انتشارش!
الان رفتم گیم اسپات دیدم یه بازی شبیه دیابلو به اسم titan نمی دونم چی چی زده!...این بازی خوبیه من بخرم؟عکساشو دیدم، شبیه دیابلو هست، اینجا هم تاپیک داره که من نقداش و بخونم؟
دیگه عذر میخوام اینجا مطرح کردم
دهنه بلیزارد سرویس که مارو از این بازی محروم کرد! این چه طرزشه؟:دی چرا کرک نمیشه؟:دی به جانه خودم اگه اون اینترنت رو نداشت من بازی رو میگرفتم! اینجوری باید اون همه پوله اینترنت بدی سره این بازی!!!!
واقعا این وضع رو نگاه کنین! بازی رو باید در کشوری که حقوق هایه بسیار پایینی داره با دوبرابر قیمت حداقل بگیری ، بعد باید تو کشوری که یکی از مزخرفترین سرعت هایه اینترنت رو داره بازی کنی ، و دوباره باید تو این کشور اون همه پوله اینترنت بدی.
که آخرش چی؟:دی Diablo بازی کنی! فکر کنم طرف اگر هرچقدر هم عاشق باشه ، نتونه بازی کنه ( مگر اینکه پولدار باشه ، یعنی جزوه اون 1% جامعه :دی )
:دی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
G.D.ragon.Ir
24-05-2012, 17:47
دوستان, الان تو برنامه 01 گفتن که دیابلو 3 ه.ک شد. کسی خبر جامع تری داره؟
marmolak kocholo
24-05-2012, 18:28
اینجوری پیش بره متا میره طرف 85 و اینا ....
حقیقته برادر من !
تجربه ثابت کرده ، تعداد نقدها هر چی بیشتر بشه ، اوضاع خرابتر !
شما هم زیاد خودشو ناراحت نکن ! ;)
خب یه سلام توپول موپول به دوستان عزیز، یه چندتا پست رو بوکمارک کرده بودم برای روز مبادا که حالا وقتش شده روشون کنم :31:
این دوست گرامی که مشخص هم هست کی هستن، یک هفته گذشته تنها با 3 تا نقد پیشبینی کرده بودند که بازی به متای پایین 85 میرسه و این مسئله که هرچی نمرات بیشتر بشه اوضاع خراب تر و میانگین هم پایین تر رو حقیقت دونستن و تجربشون هم این مسئله رو مطمئناً تایید کرده بوده...
قابل ذکر است که در هفته گذشته با 3 نقد متای بازی 86 یا 87 بوده و نمرات هم شامل 2 تا 90 و یک 80 بود. خب حالا دقیقاً بعد از گذشت 1 هفته این آمار بدست اومده:
بازی دارای 7 نمره کامل، 37 نقد با نمره 90 به بالا و تنها 13 نمره کمتر از 90 هست و با این تفاسیر متای بازی در حال حاضر به 90 رسیده...
خب حالا خودتون نتیجه گیری کنید که یک هفته پیش کی خودشو ناراحت کرد و کی خودشو زیر سوال برد.
فقط 2 تا نکته دیگه هم بگم:
1. خواهشاً از این به بعد تخیلات ذهنی خودتون رو به عنوان FACT قرار ندید.
2. تجربتون مستقیم از پهنا تو حلقم!
خوش و خرم و پیروز باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد...
DIABLO III Original Soundtrack
Download ... 407 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
INFORMATION
-------------------------------
Artist : Russell Brower
Album : Diablo III Soundtrack
Genre : Soundtrack
Year : 2012
Format : FLAC
-----------------------
TRACKLIST
-----------------------
01. And The Heavens Shall Tremble (02:23)
02. The Eternal Conflict (02:37)
03. New Tristram (05:15)
04. Demon Hunter (02:58)
05. Black Soulstone (02:47)
06. Azmodan (01:58)
07. Witch Doctor (01:18)
08. Tamoe Highlands (04:18)
09. I Am Justice (01:57)
10. Barbarian (00:57)
11. Arreat (03:56)
12. Leoric (08:10)
13. Monk (01:27)
14. Incantation (02:17)
15. Bastion's Keep (07:31)
16. Wizard (01:17)
17. Caldeum (07:11)
18. Evil Reawakened (03:29)
19. Garden Of Hope (03:25)
20. Heaven's Gate (02:42)
21. A Tenuous Bond (04:50)
22. A New Dawn (02:26)
23. Leah
-----------------------
Password:awesome
-----------------------
ایرادی ک از بازی گرفته میشه و نمرش به خاطر اون کم میشه فقط به خاطر مشکلات سرورو ....ایناس ....میخوام بگم بازی خودش هیچ مشکلی نداره حتی میشه بش نمره کامل رو داد !
(همچین زیاد نرید تو بهر نمره و اینجورچیزا بابا )
hosseincode2008
24-05-2012, 19:24
ایرادی ک از بازی گرفته میشه و نمرش به خاطر اون کم میشه فقط به خاطر مشکلات سرورو ....ایناس ....میخوام بگم بازی خودش هیچ مشکلی نداره حتی میشه بش نمره کامل رو داد !
(همچین زیاد نرید تو بهر نمره و اینجورچیزا بابا )
چند بار بازيو تموم كردي؟
چند بار بازيو تموم كردي؟
همون قدر ک تونسم نسخه بتارو بازی کردمم نظرمم همونه ....مگه شما بازی میکنی ؟ :5:
دوستان ببخشید خبری از کرک نشد?تو tv خودمون که گفتن کرک شده(خیلی منبع معتبریه:دی)
دوستان ببخشید خبری از کرک نشد?تو tv خودمون که گفتن کرک شده(خیلی منبع معتبریه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
احتمالا نسخه بتا رو میگه
تو سایت اسکیدرو زده بازی بیس سرور هست و اصلا معلوم نیست بشه نسخه شبیه سازی شده بدرد بخوری ازش گرفت
Current updates-05/22/2012
Game is fully server based so emulating everything is going to take time.We are working on it.
Game will be accessible only as single player and there will be no online features.
More updates regarding Diablo III will be added soon.
All torrents and Youtube videos claiming skidrow/unlocker/keys/offline server are fake.Posting any of these links will be automatically detected as spam and will be deleted.
Meantime you can keep checking our updates here.
Max Payne 3 PC version will be available on May 29th or before.
Support the companies, which software you actually enjoy
GREETINGS
To all friends of the family and honorable rival groups
یه چند ماهی رو باید صبر کرد
من خودم اگه بلیزارد نسخه آفلاین و بده بیرون خیر 100 تومن و می خورم میرم یکی میگیرم می ارزه واقعا ...چند ماه بلکه چند سال بازی میکنیم لااقل!
درستشم حساب کنیم همینه ...می دونین چقدر شب و روز زحمت کشیدن تا این گیم ساخته بشه اون وقت دزدی کنیم از جوانمردی به دور نیست!
------------
خب یه سلام توپول موپول به دوستان عزیز، یه چندتا پست رو بوکمارک کرده بودم برای روز مبادا که حالا وقتش شده روشون کنم :31:
این دوست گرامی که مشخص هم هست کی هستن، یک هفته گذشته تنها با 3 تا نقد پیشبینی کرده بودند که بازی به متای پایین 85 میرسه و این مسئله که هرچی نمرات بیشتر بشه اوضاع خراب تر و میانگین هم پایین تر رو حقیقت دونستن و تجربشون هم این مسئله رو مطمئناً تایید کرده بوده...
قابل ذکر است که در هفته گذشته با 3 نقد متای بازی 86 یا 87 بوده و نمرات هم شامل 2 تا 90 و یک 80 بود. خب حالا دقیقاً بعد از گذشت 1 هفته این آمار بدست اومده:
بازی دارای 7 نمره کامل، 37 نقد با نمره 90 به بالا و تنها 13 نمره کمتر از 90 هست و با این تفاسیر متای بازی در حال حاضر به 90 رسیده...
خب حالا خودتون نتیجه گیری کنید که یک هفته پیش کی خودشو ناراحت کرد و کی خودشو زیر سوال برد.
فقط 2 تا نکته دیگه هم بگم:
1. خواهشاً از این به بعد تخیلات ذهنی خودتون رو به عنوان FACT قرار ندید.
2. تجربتون مستقیم از پهنا تو حلقم!
خوش و خرم و پیروز باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد...
چقدر گنده کردی اون نمرات رو ... :دی همچین گفتی انگار از 85 رسیده به 95!
نمرات دارن خوب میشن اما اون انتظار سیره نمرات فوق العاده رو ندیدم ...
De4thsong
25-05-2012, 08:18
چند بار بازيو تموم كردي؟
من الان دارم ... میدم که ACT 2 اینفرنو رو رد کنم بجز مشکل سرور، همه چیز فوق عالی هستش
manuelcalavera
25-05-2012, 09:03
از ریویوی سایت شدیدا" معتبر TheVerge هم غافل نشید. هر بازیی رو هم ریویو نمیکنه
gametrailers
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.