مشاهده نسخه کامل
: قفل گذاری بر روی فیلم های Dvd
hossein_senator
28-06-2008, 15:57
سلام
من میخواستم فیلم های Dvd رو طوری رایت کنم که قابل کپی شدن ، ایمیج گرفتن و رایت شدن رو نداشته باشه ولی متاسفانه نمیدونم چطوری باید اینکارو انجام بدم . ممنون میشم اگه راهی برای انجام این کار را به من نشان دهید .
hossein_senator
29-06-2008, 15:15
واقعا هیچ کس اینجا نیست که جواب منو بده
persiankitty
29-06-2008, 16:09
واقعا هيچ راهي نداره.
lvl@ster
29-06-2008, 16:36
نگهبان یه نرم افزاری داره واسه این کار
ولی قیمتش بالاست
می تونی بری به سایتش
hossein_senator
07-07-2008, 17:18
حتی نمیشه از بدسکتور استفاده کرد ؟ اگه میشه با چه نرم افزاری باید این کار رو کرد ؟
peyman khatar
08-07-2008, 07:53
میشه یه کارهایی رو بر روی دی وی دی انجام داد که البته بیشتر برای نرم افزار کاربرد داره تا فیلم ...
یه ایمیج از دی وی دی بگیرید و با الترا ایزو اون رو باز کنید و یه سری از بدسکتور های برنامه کپی کایلر رو بریزید توش بعد هم رایت کنید همین ...
hossein_senator
17-07-2008, 17:23
یعنی نمیشه بد سکتور را به انتهای فیلم اضافه کرد تا لااقل نشه کپی شون کرد ؟
peyman khatar
18-07-2008, 10:49
چیزی به اسم نشه نداریم ... هر کاری بکنی اگه طرف حرفه ای باشه راحت تر از اونی که فکر کنی یه کپی ناز از dvd میگیره !!
همین
SadeghPM
18-07-2008, 22:46
یه سری از بدسکتور های برنامه کپی کایلر رو بریزید توش بعد هم رایت کنید همین ...
شما مطمعنين اين طوره؟؟؟؟ تست كردين تا خالا؟ چون من تست كردم يه بار ولي اين طور نبود!!!!!!!!!1
hossein_senator
19-07-2008, 15:43
چیزی به اسم نشه نداریم ... هر کاری بکنی اگه طرف حرفه ای باشه راحت تر از اونی که فکر کنی یه کپی ناز از dvd میگیره !!
همین
همه که حرفه ای نیستند . من می خوام یه قفلی باشه که حداقل کاربرهای عادی نتونن کپیشون کنن . اگه از نوع کدگذاری باشه ( که البته خیلی از برنامه ها هم به راحتی کپی شون می کنند ) هم من راضیم .
یکی کمک کنه
peyman khatar
19-07-2008, 18:26
شما مطمعنين اين طوره؟؟؟؟ تست كردين تا خالا؟ چون من تست كردم يه بار ولي اين طور نبود!!!!!!!!!
من هم از بدسکتورهای کپی کایلر و هم از بد سکتور های wtm Protect ریختم داخل یه ایمج از یه دی وی دی فیلم که البته ایمیج قبلاً توسط الکل از دی وی دی گرفته شده بود که بعد از رایت دی وی دی موقع گرفت ایمیج از دی وی دی بدسکتور داشت ... همین ...
همه که حرفه ای نیستند . من می خوام یه قفلی باشه که حداقل کاربرهای عادی نتونن کپیشون کنن . اگه از نوع کدگذاری باشه ( که البته خیلی از برنامه ها هم به راحتی کپی شون می کنند ) هم من راضیم .
یکی کمک کنه
روش بالا رو امتحان کن ببینم به کارت میاد ...
سلام.
این رو من قبلا اینجا گفته بودم
قفل گذاری Dvd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما هیچ کسی راهش رو نرفت تا به من و بقیه هم بگه !
یک سری جدید دی وی دی رایتر ال جی هم اومده که روی دی وی دی ها قفل میذاره
arealsin
04-10-2008, 17:45
من هم از بدسکتورهای کپی کایلر و هم از بد سکتور های wtm Protect ریختم داخل یه ایمج از یه دی وی دی فیلم که البته ایمیج قبلاً توسط الکل از دی وی دی گرفته شده بود که بعد از رایت دی وی دی موقع گرفت ایمیج از دی وی دی بدسکتور داشت ... همین ...
اگر کسی روش بالا بهش جواب داده بگه لطفاٌ.ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.