مشاهده نسخه کامل
: تمامی مباحث مربوط به Gprs ایرانسل
Amin.M.1986
27-01-2011, 08:36
دوست عزیزی من با w200 وصل میشم سرعتم 9 هست.شاید منظقه شما زیادی شلوغه :20:
send+receive
من سمت 4 راه سرسبز هستم .. سمت اتوبان کردستان هم تست کردم همین بود.. واقعا به اینترنت موبایل نیاز دارم.. ببینید من غیر از کار اصلیم کار پشتیبانی سایت هم انجام میدم .. نمیخوام وایمکس بگیرم چون توی خونه adsl دارم با سرعت کولاک( کولاک در حد ایران:دی) .. واسه همین تنها چیزی که به ذهنم میرسه همین gprs هست اما سرعت افتضاحه!
mehdi_47
03-02-2011, 00:44
سلام
دوستان اینترنت شما هم تو این یک هفته ایی سرعتش آشغال نشده ؟ برای من که خیلی افتضاحه ، به زور صفحه باز میکنه
meisam_629
04-02-2011, 23:23
خوب آره. ایرانسل واسه من سرعتش خیلی پایینه. نکته ی بدتر این است که خیلی دی سی میشه.:41:
pershianix
08-02-2011, 11:52
مشکل ایرانسل، سرعت نیست. اگه دقت کرده باشید می بینید که موقع دانلود کردن، سرعت خیلی هم خوبه اما موقع لود کردن صفحه سرعت افتضاحه. کسی میدونه چرا؟
K A R I M I
09-02-2011, 12:02
سلام
من میخوام بسته یک ماهه نامحدود برای gprs خریداری کنم ولی کل سایت ایرانسل رو زیرو رو کردم و چیزی پیدا نکردم !
باید چه کدی را وارد کنم ؟
ممنون
سلام
من میخوام بسته یک ماهه نامحدود برای gprs خریداری کنم ولی کل سایت ایرانسل رو زیرو رو کردم و چیزی پیدا نکردم !
ممنون
دوست عزيز خدا رحمت كنه بسته هاي نامحدود رو .الان محدودهست يك ماهه 2.5 گيگ .هفته اي 800 مگ .
netfix01
09-02-2011, 15:24
سلام
ممنون
منم مثل شما همه سایت رو زیر و رو کردم هیچی پیدا نکردم. ظاهرا دیگه بسته نامحدودی وجود نداره.
Mehran NZ
09-02-2011, 20:57
ببینم دوستان این محدودیت به چه صورت هست شب و روز نداره؟!
یعنی من مثلا 2 شب دان کنم هم همون محدودیت 2.5 گیگ وجود داره؟!
یه سوال دیگه هم اینکه الان همراه اول داره نامحدود می ده اون قضیش چیه واقعا نامحدوده ؟ چون بعضیها می گن تا 10 گیگ محدودیت داره!
چون خوب اینجوری خیلی عجیبه چرا همه نمیرن از اون استفاده کنن یه چیزی باید باشه دیگه!
pershianix
14-02-2011, 15:13
مشکل ایرانسل، سرعت نیست. اگه دقت کرده باشید می بینید که موقع دانلود کردن، سرعت خیلی هم خوبه اما موقع لود کردن صفحه سرعت افتضاحه. کسی میدونه چرا؟
خبری نشد؟ کسی چیزی نمیدونه؟
خبری نشد؟ کسی چیزی نمیدونه؟
برا من كه سرعت خيلي خوبه . شايد منطقه شما شلوغ شده باشه
MOHAMMAD2010
21-02-2011, 15:44
کسی خبر نداره بسته های gprs نامحدود شبانه و آخر هفته برای ایرانسل فعال شده یا نه ؟
mitraryan
27-02-2011, 19:36
Salam
Man Alan Ye basteye yek mahe 2.5 gigi fa-al kardam vali do ta soal dashtam
Avalaninke mogheye check kardane GPRS mige 2/600/000 rial ya hamoon 260 hezar toman etebar Darid va nemineviseh chand gigabyte darid mikhastam bedoonam chetor bayad befahmam in 2/600/000 rial chand mb misheh?
Dovoman inke in basteha yek mahe hast vali oon neveshteh ta tarikhe 8/2/1390 mohlate estefade darid! Yani 2 mah!
Mikhastam bebinan khode Irancell 2 mahash karde ya ghati karde?!
Mamoon
Salam
Man Alan Ye basteye yek mahe 2.5 gigi fa-al kardam vali do ta soal dashtam
Avalaninke mogheye check kardane GPRS mige 2/600/000 rial ya hamoon 260 hezar toman etebar Darid va nemineviseh chand gigabyte darid mikhastam bedoonam chetor bayad befahmam in 2/600/000 rial chand mb misheh?
Dovoman inke in basteha yek mahe hast vali oon neveshteh ta tarikhe 8/2/1390 mohlate estefade darid! Yani 2 mah!
Mikhastam bebinan khode Irancell 2 mahash karde ya ghati karde?!
Mamoon
معلوم نميشه چند گيگه ولي هر چقدر استفاده كنيد از اون مقدار پولي كه نوشته كم ميشه . اون تاريخش هم درسته برا من هم زده تا 2/90 فرصت استفاده دارم.
شاید مشکل از گوشی شماست چون گوشی ها تعداد محدودی پورت برای دانلود و آپلود دارن
و وقتی شما دانلود می کنید در واقع از یه پورت استفاده می کنید ولی برای لود کردن صفحه حداقل ده تا فایل باید دانلود بشه
که این سرعت رو پایین می یاره (البته اگه سرعت دانلودتون خوب هست)
با یه گوشی دیگه امتحان کنید ببینید فرقی می کنه یا نه
کد فعال سازی gprs ایرانسل برای سیم کارت های دائمی رو می خواستم
همونی کنه ماهی 10 تومنه
ممنون
italia88
03-03-2011, 01:06
کسی خبر نداره بسته های gprs نامحدود شبانه و آخر هفته برای ایرانسل فعال شده یا نه ؟
فعلا که نه ولی برای جشنواره بهاره شاید!
IRAN_KING
08-03-2011, 11:19
سلام..
من شارژ 1000 تومانی خریدم با شگفت انگیز فعال کردم 175 تومان از قبل داشتم حالا می خوام بسته اینترنتی 1 روزه که 1000 تومان هست فعال کنم که میگه اعتبار به اندازه کافی ندارید ...
1756 جدا شده.
آلان روی کوشی زده 2135+9552 ریال می باشد و وقتی زنگ می زنم از 9552 ریال کم میشه پول ها جدا شده چیکار کنم برم 1 شارژ دیگه بخرم بدون شگفت انگیز وارد کنم همه با هم جمع میشه وغیر فعال میشه شکفت انگیز !؟
میشه شارژ شگفت انگیز رو غیر فعال کرد...
سلام من طرح 10000 تومانی اینترنت ایرانسل رو فعال کردم منتها میگه باید اس ام اس بیاد تا تایید بشه,این اس ام اس قضیش چیه و کی میاد؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(راستی چرا نمیشه لینک عکس گذاشت؟هرچی لینک عکس رو تو کد میزارم تو هرچی میزارم نمیشه)
تو لینک زیر به جای * از دات(نقطه) استفاده کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی از شارژم هم چیزی کم نشده!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mahdi.p30
11-03-2011, 16:33
سلام من طرح 10000 تومانی اینترنت ایرانسل رو فعال کردم منتها میگه باید اس ام اس بیاد تا تایید بشه,این اس ام اس قضیش چیه و کی میاد؟؟؟؟
(راستی چرا نمیشه لینک عکس گذاشت؟هرچی لینک عکس رو تو کد میزارم تو هرچی میزارم نمیشه)
تو لینک زیر به جای * از دات(نقطه) استفاده کنید.
راستی از شارژم هم چیزی کم نشده!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا بدلیل شروع جشنواره نوروزی ، فعلا امکان انتخاب طرح وجود نداره
تا وقتی اون اس ام اس نیاد ، طرح شما فعال نشده
Immunology
25-03-2011, 15:28
دوستان یه 3-4 روزیه واقعا افتضاح شده این ویرانسل.هیچیو باز نمیکنه.واسه شما چطوره؟؟؟؟
دوستان یه 3-4 روزیه واقعا افتضاح شده این ویرانسل.هیچیو باز نمیکنه.واسه شما چطوره؟؟؟؟
شديداً تاييد ميشه
italia88
25-03-2011, 23:46
همینطوره یعنی افتضاحه افتضاح :41:
danial_crazy
28-03-2011, 16:08
سلام. دوستانی که از gprs رو کامپیوتراشون استفاده میکنن جدیدا با یاهو مسنجر مشکل ندارید؟؟ مال من که دیگه لوگین نمیشه
italia88
28-03-2011, 16:58
سلام. دوستانی که از gprs رو کامپیوتراشون استفاده میکنن جدیدا با یاهو مسنجر مشکل ندارید؟؟ مال من که دیگه لوگین نمیشه
هر دم از این باغ بری میرسد...
دیگه دارن شورشو درمیارن یدفه ای بگن کانکت نشو دیگه!
javad697
29-03-2011, 11:34
یاهو مسنجر که چه عرز کنم یاهو میل و جیمیل و هات میل و... خیلی ها از دسترس با اینترنت ایرانسل خارجه...
نزدیک به یک هفته شده که این مشکل پیش اومده و منم یک هفته هست که ایمیلمو نمیتونم چک کنم...
خیلی از سایتها رو نمیشه باز کرد و تعدادی قابل دسترس هستند از جمله همین پی سی ورلد خودمون
دیگه از این بیشتر بدبختی...
DaRiOuShJh
29-03-2011, 17:30
بابا چی میگید شما ها
من دارم با shmessenger 24 ساعته تو یاهوش چت میکنم
ولی صفحه باز نکردم
darklord_8
29-03-2011, 17:33
اپرا مینی دیگه کار نمیکنه ... فیس بوک پر...
مسنجر هم دیگه تو نمیره. یاهو رو هم بالا نمیاره سرعت هم افتضاح شده . از ساعت 2 شب به بعد خوب میشه
وضعیت بقیه چطوریه؟
Unforgiven
29-03-2011, 18:05
درود.
1 هفته ای می شه مرورگر Opera کار نمی کنه پیام " Contents Blocked by Operator" می ده.
جالب اینه که هر دفعه که میام ببینم درست شده یا نه 100 تومن از شارژم کم می شه :2:
danial_crazy
30-03-2011, 13:21
ظاهرا google هم بستن!!!
italia88
30-03-2011, 16:29
بابا چی میگید شما ها
آقا پس یه دستی هم سر ما بکش، قربوف دستت!
darklord_8
30-03-2011, 17:50
بابا چی میگید شما ها
با shmessenger یا Nimbuzz با خود گوشی میتونید وصل شید
ولی با لپتاپ که share کنید نه سایت یاهو باز میشه نه مسنجر یاهو
DaRiOuShJh
30-03-2011, 18:42
با shmessenger یا Nimbuzz با خود گوشی میتونید وصل شید
ولی با لپتاپ که share کنید نه سایت یاهو باز میشه نه مسنجر یاهو
دقیقا:31:
البته من تست نکردم تازگی ها که با پی سی وصل شم
ولی با خوده گوشی وصل میشه بدونه مشکل
shmessenger استفاده میکنم من
darklord_8
31-03-2011, 17:44
عجیبه
واسه من الان راحت مسنجر بالا اومد
بقیه میتونن وصل شن؟
javad697
31-03-2011, 18:03
ای ول مشکل حل شد... میل سرورها دوباره باز شدن :20:
Tornado2800
31-03-2011, 19:15
عجیبه
واسه من الان راحت مسنجر بالا اومد
بقیه میتونن وصل شن؟
سلام
خیر اینجا درست نشده هنوز همانطوره
javad697
31-03-2011, 22:13
لعنتیا از دوباره سرورهارو مسدود کردن :angry:
little jack
02-04-2011, 19:11
میخوام بسته ی 2.5 گیگی یک ماهه ی ایرانسل رو بگیرم و کاربردم با اون چت صوتی با گوگل هستش . آیا سرعتش انقدر هست که به راحتی بتونم چت صوتی بکنم؟
میخوام بسته ی 2.5 گیگی یک ماهه ی ایرانسل رو بگیرم و کاربردم با اون چت صوتی با گوگل هستش . آیا سرعتش انقدر هست که به راحتی بتونم چت صوتی بکنم؟
بعضی ساعتها سرعتش خیلی خوب است ولی بعضی ساعتها هم سرعتش کلا خیلی پایین می آید ، در کل
سرویس چندان پایداری نیست !
:13:
ZEDEHAL DEGE
04-04-2011, 15:29
سلام این بسته ویژه gprs چرا فعال نمیشه؟یه بسته یک ماهه سفارش دادم گفته منتظر sms تاییدش باشم چن ساعته ولی هنو تایید نکرده
javad697
07-04-2011, 11:13
سلام این بسته ویژه gprs چرا فعال نمیشه؟یه بسته یک ماهه سفارش دادم گفته منتظر sms تاییدش باشم چن ساعته ولی هنو تایید نکرده
منم همین مشکلو دارم... گفتن سیستم داره ارتقا پیدا میکنه ولی همش کلکه...
Mahdi.p30
07-04-2011, 13:08
منم همین مشکلو دارم... گفتن سیستم داره ارتقا پیدا میکنه ولی همش کلکه...
من ساعت 11 بسته روزانه رو زدم ، نیم ساعت بعدش فعال شد
جون توی جشنواره جدید هم بسته ها تغییری نکرده ، مشکلی در فعال شدن بسته ها وجود نداره
javad697
07-04-2011, 16:07
من ساعت 11 بسته روزانه رو زدم ، نیم ساعت بعدش فعال شد
جون توی جشنواره جدید هم بسته ها تغییری نکرده ، مشکلی در فعال شدن بسته ها وجود نداره
منم دیشب درخواست دادم... ده تومن از شارژم کم شد ولی هنوز اس ام اس فعال سازی نیومده برام
Mahdi.p30
07-04-2011, 17:12
منم دیشب درخواست دادم... ده تومن از شارژم کم شد ولی هنوز اس ام اس فعال سازی نیومده برام
خب کد #1*3*7*3*140* رو بزن ببین اعتبار اینترنت داری؟
ZEDEHAL DEGE
07-04-2011, 20:18
مال من مشکلش این بود که سیمکارتم مسدود شده بود و من فکر میکردم به خاطر این بسته هاست حالا هم مشکلی ندارم باهاش پیام تایید اومد و دارم کار میکنم.
italia88
07-04-2011, 23:13
چون 5 روز دیگه بسته 2.5 گیگ من مهلتش تنوم میشد امروز یه شارژ 20 تومنی خریدم تا هم بسته رو تمدید کنم و هم برای اس ام اس و ... اما چشمتون روز بد نبینه سه ساعت بعد شارژم رو کنترل کردم دیدم زده 4900 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این ایرانشل دیگه گندشو درآورده
تازه تلفنی این موضوع رو به دوستی میگفتم که گفت من هم این مشکل رو دیروز داشتم 5 تومن شارژ کردم سه ساعت بعد شده 550 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!
دزدی تو روز روشن ....:18:
DaRiOuShJh
08-04-2011, 01:01
من والا پریروز برای دوستان 5000 تومنی خریدم از پارسیان مشکلی نبود زد
javad697
08-04-2011, 08:07
خب کد #1*3*7*3*140* رو بزن ببین اعتبار اینترنت داری؟
همین دیگه، مشکلم همینه... اعتبار اینترنتی حتی یه کیلوبایت هم اضافه نشده... پشتیبانی هم که جواب نمیده یا دق مرگ میکنه آدمو تا جواب بده... الان نزدیک 48 ساعت شده...
کردم دیدم زده 4900 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:18::18::18:
yani enghad dozdi
mage mishe???????????
khob pey giry konid
Mahdi.p30
08-04-2011, 10:34
دوستان اگه با گوشي به اينترنت ميرين ،به تنظيمات اينترنت برويد و پر.وكسي ايرانسل را غيرفعال بنماييد
شارژ خوري به احتمال زياد بخاطر اين پر.وكسي ميباشد
سيستم قاطي كرده
italia88
08-04-2011, 10:54
:18::18::18:
yani enghad dozdi
mage mishe???????????
khob pey giry konid
الان شارژم شده 3800 !!!!!!!!!!!! نکته جالبش اینه که پایان طرح 2.5 گیگ رو برای من زده 26 فروردین و از دیروز وقتی که میرم نت دیگه از اون مبلغ کم نمیشه بلکه از شارژ معمولی کم میشه
خداوند ما را از شر دزدان روز روشن نجات دهد :41:
Mahdi.p30
08-04-2011, 11:26
الان شارژم شده 3800 !!!!!!!!!!!! نکته جالبش اینه که پایان طرح 2.5 گیگ رو برای من زده 26 فروردین و از دیروز وقتی که میرم نت دیگه از اون مبلغ کم نمیشه بلکه از شارژ معمولی کم میشه
خداوند ما را از شر دزدان روز روشن نجات دهد :41:
دوست عزیز دلیلش رو بالا عرض کردم
ایران ول که میگن همینه
javad697
08-04-2011, 13:14
دوباره زنگ ردم پستیبانی پیگیری کنم... بعد از اینکه کلی پشت خط نگرم داشتن گفتم تا دیروز که سیستم داشت ارتقا پیدا میکرد الان 48 ساعت شده چرا فعال نمیشه... شماره خط و نام و نام فامیل رو ازم پرسید بعد جواب میده که بگین مالک خط زنگ بزنه تا راهنماییش کنیم گفتم مالک خط خودم هستم. جواب میده بگید مالک خط تماس بگیره میگم جناب خوم مالک خط هستم دوباره گفت مالک خط باید تماس بگیره... دیگه اعصابم بهم ریخت قطع کردم... دزدی همینه دیگه، حاشا هم میکشن... فقط بلدن آدمو بازی بدن...
راهی به فکرتون نمیرسه؟ شکایتی چیزی میشه کرد؟ فایده داره؟
italia88
08-04-2011, 13:44
دوباره زنگ ردم پستیبانی پیگیری کنم... بعد از اینکه کلی پشت خط نگرم داشتن گفتم تا دیروز که سیستم داشت ارتقا پیدا میکرد الان 48 ساعت شده چرا فعال نمیشه... شماره خط و نام و نام فامیل رو ازم پرسید بعد جواب میده که بگین مالک خط زنگ بزنه تا راهنماییش کنیم گفتم مالک خط خودم هستم. جواب میده بگید مالک خط تماس بگیره میگم جناب خوم مالک خط هستم دوباره گفت مالک خط باید تماس بگیره... دیگه اعصابم بهم ریخت قطع کردم... دزدی همینه دیگه، حاشا هم میکشن... فقط بلدن آدمو بازی بدن...
راهی به فکرتون نمیرسه؟ شکایتی چیزی میشه کرد؟ فایده داره؟
زنگ زدن به پشتیبانی وقت نلف کردنه به من که گفتن "موقتا شبکه با مشکل روبرو میباشد!!"
italia88
08-04-2011, 13:51
دوستان اگه با گوشي به اينترنت ميرين ،به تنظيمات اينترنت برويد و پر.وكسي ايرانسل را غيرفعال بنماييد
شارژ خوري به احتمال زياد بخاطر اين پر.وكسي ميباشد
سيستم قاطي كرده
در اینکه ایرانشل قاطی کرده که شکی نیس دوست عزیز
ولی من سیممو با یه گوشی دیگه که اصلا ------ مروکسی هم حالیش نمیشه هم کانکت شدم دیدم کیلوبایتی 140 ریال از شارژم کم میکنه !!!!!!!!!!!!!!
Mahdi.p30
08-04-2011, 14:10
در اینکه ایرانشل قاطی کرده که شکی نیس دوست عزیز
ولی من سیممو با یه گوشی دیگه که اصلا ------ مروکسی هم حالیش نمیشه هم کانکت شدم دیدم کیلوبایتی 140 ریال از شارژم کم میکنه !!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم والا!
یه تغییراتی داره روی سیستم محاسبه ایران ول صورت می گیره
این وسط بعید میدونم ارزشی برای کاربران قائل باشه
danial_crazy
11-04-2011, 12:13
mail.yahoo.com و همینطور یاهو مسنجر درست شد.
italia88
13-04-2011, 22:03
mail.yahoo.com و همینطور یاهو مسنجر درست شد.
خوش خبر باشید
ولی بعضا باز هم مشکل داره :41:
qasem-n82
14-04-2011, 07:52
دوستان عزیز در حال حاضر ایرانسل با یاهو مسنجر و یاهو میل هیچ مشکلی ندارد.
مشکل کاملا برطرف شده است!
با سلام خدمت دوستان
راستش یکی از آشنایان از تعرفه روزانه gprs ایرانسل استفاده که میکنه یه چند ساعت زودتر از موعد مقرر تعرفش تموم میشه
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
Mahdi.p30
09-05-2011, 19:51
با سلام خدمت دوستان
راستش یکی از آشنایان از تعرفه روزانه gprs ایرانسل استفاده که میکنه یه چند ساعت زودتر از موعد مقرر تعرفش تموم میشه
تعرفه چی تموم میشه؟
خب اگه از حجمش کامل استفاده کنه ، تعرفش تموم میشه دیگه
با سلام خدمت دوستان
ساعت 24 تمومه
یعنی اگه شما ساعت 23 هم فعالش کنی 24 تموم میشه پس بهتره 1 نصفه شب فعال کنی:11:
تعرفه چی تموم میشه؟
خب اگه از حجمش کامل استفاده کنه ، تعرفش تموم میشه دیگه
نه ربطی به محدودیت نداره، فکر کنم بهم گفت محدودیت روزانش 200 مگه که اون بنده خدا 50 مگ هم دانلود نمیکنه
ساعت 24 تمومه
یعنی اگه شما ساعت 23 هم فعالش کنی 24 تموم میشه پس بهتره 1 نصفه شب فعال کنی:11:
دیروز جلو رو ی خودم ساعت 3 ظهر، روزانه رو فعال کرد ولی 8 شب تعرفش تموم شد
italia88
10-05-2011, 01:10
با سلام خدمت دوستان
برا من که یه روز رو 3 روز مهلت استفاده میده فقط به شرطی که شما توی یه روز 200 مگ رو استفاده نکرده باشی تا سه روز تعرفه برای شما پابرجا میمونه !! وگرنه این مشکلی که شما گفتی یحتمل جزء شاهکارای ایرانشله ...
italia88
12-05-2011, 16:34
بنظیمات گوشی دریافت شده و داره کانکت میشه
حالا سوالم اینه این بسته ها دیگه چیه؟ وقتی داره کانکت میشه به اینرتنت بدون خرید این بسته ها چه لزومی هست؟ کلا نمیفهمم فلسفش چیه؟
در واقع این بسته ها امتیازیه که اپراتور به کاربرای پرمصرفش میده و یه جور تخفیفه مثلا خیر سرش!!
Hadi King
13-05-2011, 17:22
MMS ایرانسل رو ثبت نام و فعال کردیم. خبری ندارم کار میکنه الان؟
سلام ، اولین تذکر رو بهتــون میدم تو هر تایپکی که درباره GPRS بود سوال MMS پرسیدی ! :41:
تذکـر بعـدی اخطار داده میشــه ..
Rossoneri
01-06-2011, 21:29
امروز واسه شما هم کلا gprs ایرانسل قطع بود؟
pooria_k2
02-06-2011, 23:48
این ایرانسلم پدر مارو دراورده.بسته ی یک روزرو که فعال میکنم.بعد از اومدن اس فعال سازی. و یکم دان کردن اونم کوتر 200 مگ
میبینم کل شاررم رفته.جریانش چیه؟
در gprs ایرانسل اگه بسته افزایشی تموم بشه میره از اعتبار اصلی برمیداره و گرونتر حساب میکنه و حتی اگه ته اعتبار بسته افزایشی کمتر از 2000 ریال باشه بازم از حساب اصلی و گرونتر بر میداره. حواستون باشه.
برای یک روزه همون 200 مگ رو که گفته نمیده کمتر برای یک هفته و یک ماه هم اینطوره.
فکر میکنم اگه استفاده هم نشه فقط ثبت کنید و شب چک کنید اعتبار رو میبینید که کم شده!!!!!!!
قطعی هم زیاد داره!
قطعی زیاد داره.
روزها سرعت کم میشه ولی نصف شب حداکثر 20 کیلو بایت میشه.
اگه خط به اسم خودتون باشه و کسی مقامی چیزی بخواد ردیابی کنن راحت میتونن بیان درب خونه! البته اگه کسی خلافکار باشه یا قاچاقچی اینقدر پول داره که نیاد با gprs ایرانسل وصل بشه.
mokafati
05-06-2011, 14:39
اینترنت ایرانسل قاطی کرده باز با مرورگر خود گوشی و نرم افزارهاش با اینترنت کار نمیکنه میگه اشکال در ارتباط فقط اپرا مینی ورژن 5 و 6 کار میکنه یک هفته هست که اینجوری شده جریان چیه:18:
pooria_k2
05-06-2011, 20:26
منم این مشکلو دارم.کفرمو دراورده
omid-p30
13-06-2011, 19:17
آقا من gprs همرا اول رو روی گوشیم فعال کرده بودم . بعد یه سیم کارت ایرانسل خریدم و روی گوشیم انداختم و قبل از اینکه تنظیمات اون رو فعال کنم دیدم که میتونم با همون تنظیمات همراه اول به اینترنت وصل بشم. چطور ممکنه ؟ الان هزینه هاش چطور و به پای کی حساب میشه ؟ اصلا اینترن ایرانسل رو فعال کنم الان ؟
Mahdi.p30
13-06-2011, 19:24
آقا من gprs همرا اول رو روی گوشیم فعال کرده بودم . بعد یه سیم کارت ایرانسل خریدم و روی گوشیم انداختم و قبل از اینکه تنظیمات اون رو فعال کنم دیدم که میتونم با همون تنظیمات همراه اول به اینترنت وصل بشم. چطور ممکنه ؟ الان هزینه هاش چطور و به پای کی حساب میشه ؟ اصلا اینترن ایرانسل رو فعال کنم الان ؟
اگه توی پروفایل اینترنت همراه اول ، تنظیمات مربوط به پ.ر.و.کسی فعال نباشه ، چون ایرانسل قفل APN نداره ، مشکلی نداره و با همون تنظیمات وصل میشه
تنظیماتی که از طرف ایرانسل فرستاده میشن که تنظیم خاصی نیستن
هزینه هاش هم با تعرفه ایرانسل محاسبه میشه
Pessimist
13-06-2011, 19:27
الان از همون سیم کارت ایرانسل اعتبار کم میشه.
زیاد فرقی نمیکنه روی گوشی کدوم تنظیمات باشه من خودم قبلا با همون تنظیمات همراه اول وبگردی میکردم ولی اگه میخوای خیالت راحت باشه بهتره همون تنظیمات gprs ایرانسل رو بریزی روی گوشیت البته اگه از این بسته های افزایشی استفاده میکنی چون ممکنه یه وقت برن از همون شارژ اصلی مبلغ کم کنن.
omid-p30
13-06-2011, 19:55
ممنون.
در مورد کلیت قضیه هم میخواستم بدونم که الان مثلا حدود 1800 تومن شارژ پیش فرض روی سیمم بود. اگر همینطوری به اینترنت وصل بشم از این مبلغ کم میکنه و اگر مثلا یک بسته هزار تومنی ویژه بخرم مبلغ شارژم میشه 800 تومن و بعد داری اون بسته میشم درسته ؟
Mahdi.p30
13-06-2011, 20:28
ممنون.
در مورد کلیت قضیه هم میخواستم بدونم که الان مثلا حدود 1800 تومن شارژ پیش فرض روی سیمم بود. اگر همینطوری به اینترنت وصل بشم از این مبلغ کم میکنه و اگر مثلا یک بسته هزار تومنی ویژه بخرم مبلغ شارژم میشه 800 تومن و بعد داری اون بسته میشم درسته ؟
تعرفه ها در سایت ایرانسل موجوده
اگه به حالت عادی وصل باشی ، روزانه کیلوبایتی 5 ریال و شبانه کیلوبایتی 1 ریال محاسبه میشه
ولی اگه بسته روزانه یا همون هزار تومنی فعال کنی ، به مدت 48 ساعت (یا کمی بیشتر) می تونی از 200 مگابایت حجم استفاده کنی
تعرفه ها در سایت ایرانسل موجوده
اگه به حالت عادی وصل باشی ، روزانه کیلوبایتی 5 ریال و شبانه کیلوبایتی 1 ریال محاسبه میشه
ولی اگه بسته روزانه یا همون هزار تومنی فعال کنی ، به مدت 48 ساعت (یا کمی بیشتر) می تونی از 200 مگابایت حجم استفاده کنی
با بسته افزایشی روزانه حداکثر 150 مگا بایت میشه دانلود کرد. 200 مگ رو دروغ گفتن.
وقتی هم میخواهی موجودی بسته رو بگیری فقط تاریخ انقضا رو میگه ولی ساعتش رو نمیگه!
آخر بسته هم که برسی مثلا 100 تومان تهش باشه یا حتی بیشتر از حساب اصلیت هم برداشت میکنه!!!!!!!! یعنی به جای اینکه از بسته 1000 ریال برداشت کنه میاد و 600 تومان (نه دقیقا!) از حساب اصلیت کسر میکنه که اصلا معلوم نیست چه جوری حساب میشه!
Mahdi.p30
14-06-2011, 10:50
با بسته افزایشی روزانه حداکثر 150 مگا بایت میشه دانلود کرد. 200 مگ رو دروغ گفتن.
وقتی هم میخواهی موجودی بسته رو بگیری فقط تاریخ انقضا رو میگه ولی ساعتش رو نمیگه!
آخر بسته هم که برسی مثلا 100 تومان تهش باشه یا حتی بیشتر از حساب اصلیت هم برداشت میکنه!!!!!!!! یعنی به جای اینکه از بسته 1000 ریال برداشت کنه میاد و 600 تومان (نه دقیقا!) از حساب اصلیت کسر میکنه که اصلا معلوم نیست چه جوری حساب میشه!
یعنی چی ساعتش رو نمیگه؟؟
ساعت اتمام بسته دقیقا ساعت 24:00 همون روزی هست که تاریخ انقضای بسته هست
40 50 دقیقه بعد از این ساعت هم اگه کد موجودی بسته رو بزنی ، موجودی رو میاره ، اما از اعتبار اصلی کم می کنه
این مورد آخری احتمالا شما رو به اشتباه میندازه
یعنی چی ساعتش رو نمیگه؟؟
ساعت اتمام بسته دقیقا ساعت 24:00 همون روزی هست که تاریخ انقضای بسته هست
40 50 دقیقه بعد از این ساعت هم اگه کد موجودی بسته رو بزنی ، موجودی رو میاره ، اما از اعتبار اصلی کم می کنه
این مورد آخری احتمالا شما رو به اشتباه میندازه
ولی برای من ساعت 24 حالیش نیست! یه موقع وسط روز بسته رو ثبت کنم بعد وسط روز یا همون صبحش اکسپایر میشه!
در مورد 4050 دقیقه بعد از این ساعت هم من چک نکردم چون با بسته یک روزه تست کردم و زود تمومش کردم. مثلا توی همون روز که ثبت کردم 6 ساعت بعدش که میرسه به آخر بسته شروع میکنه از اعتبار اصلی کسر کنه در صورتی که بسته هنوز شارژ دارههههه!!
ایرانسل هیچیش معلوم نیست. سرعتش ظاهرا از همراه اول بهتره ولی چیزای دیگش رو حساب کتاب دقیق نیست! حداقل واسه ما.
همین بسته یک روزه دقیقا 200 مگ رو نمیده! 150 مگ پس و پیش میده ولی به 200 نمیرسه.
من بسته ماهانه رو فعال کردم دقیقا یک ماه و نیم ازش استفاده کردم بعد هم خودش اکسپایر شد. یکی از بچه ها هم هست وقتی بسته ای رو فعال میکنه دقیقا چند برابر مدت زمان ازش استفاده میکنه یادمه یه بار روزانه فعال کرده بود یه هفته (کمتر) ازش استفاده کرد
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
راستی بچه ها میشه بگید حد اکثر سرعت دانلود با ایرانسل برای شما چنده؟ چند کیلوبایت بر ثانیه
از كجا بفهمم edge دارم يا gprs ؟؟
italia88
15-06-2011, 23:54
از كجا بفهمم edge دارم يا gprs ؟؟
حین کانکت شدن اگه علامت G بیاد گوشه صفحه gprs و اگه E بیاد edge داری...
حین کانکت شدن اگه علامت G بیاد گوشه صفحه gprs و اگه E بیاد edge داری...
برای من E میزنه ولی با برنامه fild test که میبینم همون gprs است.
edge چه فرقی با gprs داره؟ کدومش بهتره؟
درود
دوستان کسی از gprs ایرانسل خبری داره چرا قطع شده
من بسته 1 ماهه دارم الان 5 روزه که قطع شده ، شارژ هم دارم
aliiiiiii
19-06-2011, 15:47
درود
دوستان کسی از gprs ایرانسل خبری داره چرا قطع شده
من بسته 1 ماهه دارم الان 5 روزه که قطع شده ، شارژ هم دارم
تایید میشه ماله منم 4 روزه قطعه:2:
مال من چشمش نکنم وصله خیلیم خوبه..... کجایید شما ؟
vivabarca
21-06-2011, 13:04
این بسته های یک ماهه ی ایرانسل خیلی خطرناکه !
من خیلی وقت پیش دوبار فعال کردم و دوبارش هم بعد از چند روز قطع شد و دیگه وصل نشد ! هر چی هم به ایرانسل زنگ زدم گفتن پیگیری می کنیم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد ! یعنی 20 تومن ضرر !:13:
راستی بسته های ایرانسل تازگی محدود شده ؟ اگه این طوری هست میشه بگید بسته ی یک ماهش ترافیک و قیمتش چقدر شده ؟
befermatooo
21-06-2011, 16:42
من ایرانسل ندارم اما ایرانسلی ها رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال که همیشه تو ذهنم بود که اینه که چرا بر خلاف تاپیک همراه اول ، چرا این استیکی نمیشه ؟ یعنی تبعیض تا اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تبعیض تا اینجا
چون اون رسما دست سپاهه ولی این یکی غیر رسمی : دی نه فکر کنم به خاطر اینکه منشکلات و مباحث بیشتر برای اینترنت همراه اول پیش میاد تا ایرانسل.... ایرانسل بچه خوبیه : دی
بچه ها برا شما هم بسته ها فعال نمیشه ؟ من الان با 3 تا سیم کارت امتحان کردم اصلا فعال نمیشه میگه شبکه با مشکل روبرو است اصلا الان نت ندارم با شارژ اصلی اومدم نت :41:
behroz3666
23-06-2011, 23:29
بچه ها برا شما هم بسته ها فعال نمیشه ؟ من الان با 3 تا سیم کارت امتحان کردم اصلا فعال نمیشه میگه شبکه با مشکل روبرو است اصلا الان نت ندارم با شارژ اصلی اومدم نت :41:
برا منم هست فکر کنم بازم میخوان تعرفه هاشونو گرون کنن!!
resident_evil
24-06-2011, 00:43
دوستان من میتونم عکس دریافت کنم اما میخوام سِند کنم میگه Sending Failed,No Response یا میگه Incorrect Server Response . مدل گوشی هم Samsung M7603 Beat Dj : دی
اگه یه حالی بدین ممنون میشیم
Majid-6120
24-06-2011, 13:32
الان یه بسته فعال کردم ...
جالبه ... !
125 مگابایت روزانه - 1000 تومن
600 مگابایت هفتگی - 4000 تومن
2 گیگابایت ماهانه - 10000 تومن
روز به روز دارن میکنن تو پاچه ملت !
حیف اون همه حمایتی که از ایرانسل کردیم !
: |
بچه ها برا شما هم بسته ها فعال نمیشه ؟ من الان با 3 تا سیم کارت امتحان کردم اصلا فعال نمیشه میگه شبکه با مشکل روبرو است اصلا الان نت ندارم با شارژ اصلی اومدم نت
برا من هم اين جوري بود ولي الان درست شد
كار خودشون رو كردن آخرش
2.5 گيگ رو كردن 2 گيگ
800 مگ رو كردن 600 مگ
200 مگ رو كردن 125 مگ
:2:
حالا اون كلاه برداري شون هم به كنار كه روزا همون كيلوبايتي 5 تومونه و در واقع همون 2 گيگ رو هم نمي شه دانلود كرد
هر فصل شروع میشه یه کلاه برداری جدید . میترسم واسه زمستون دیگه هیچی نمونه . همراه اول هم که سرعت مذخرف موندیم چیکار کنیم :(
معذرت میخوام به همین خاطره که میگن ایرانیها burglar هستن. هر کی میخواد ارث باباش رو از جون ملت در بیاره.
tanha.2011
24-06-2011, 18:07
من 1مشکل دیگه هم دارم چندوقتیه سرعتش خییییییییلی پایینه و اصلا هیچی نمیاره.چطوری میتونم پیگیری کنم؟ اصلا روشی برای پیگیری این مشکل وجود داره؟
italia88
24-06-2011, 18:12
الان یه بسته فعال کردم ...
جالبه ... !
125 مگابایت روزانه - 1000 تومن
600 مگابایت هفتگی - 4000 تومن
2 گیگابایت ماهانه - 10000 تومن
روز به روز دارن میکنن تو پاچه ملت !
حیف اون همه حمایتی که از ایرانسل کردیم !
: |
نکته جالبترش اینه که ایرانشل این کارو برای جشنواره تابستان کرده که هرسال تو این فصل سنگ تموم میزاشت...
Pessimist
24-06-2011, 20:05
خیلی جالبه(در حقیقت دردناکه)
من چقدر ساده بودم که فکر میکردم ایرانسل برای فصل تابستان میخواد به بسته هاش اضافه کنه ولی الان میبینم که داره از هر کدوم کم میکنه.
پارسال همین موقع نامحدود میداد ولی الان 2 گیگ رو میدن 10 هزار تومن من به دوستان پیشنهاد میکنم برن سراغ ADSL و دیگه از ایرانسل بسته های افزایشی نگیرن.
vivabarca
24-06-2011, 21:55
مثلا قرار بود اپراتور سوم رو راه بندازن و اینترنت پر سرعت بدن به ملت ! اون کار رو که نکردن هیچ همین خدماتشون هم دارن گرون تر و محدود تر می کنن ! چی بگم :13:
italia88
25-06-2011, 18:01
خیلی جالبه(در حقیقت دردناکه)
من چقدر ساده بودم که فکر میکردم ایرانسل برای فصل تابستان میخواد به بسته هاش اضافه کنه ولی الان میبینم که داره از هر کدوم کم میکنه.
پارسال همین موقع نامحدود میداد ولی الان 2 گیگ رو میدن 10 هزار تومن من به دوستان پیشنهاد میکنم برن سراغ ADSL و دیگه از ایرانسل بسته های افزایشی نگیرن.
این طور که مشخصه ایرانشل میخواد در هر فصل از میزان حجم ارائه شده ش کم کنه ... :41:
جدا از این حرفا duncan جان امضاتو حال کردم :40: خداییش حرف نداره آخه منم با توپچی هام :5:
tanha.2011
25-06-2011, 20:25
من 1مشکل دیگه هم دارم چندوقتیه سرعتش خییییییییلی پایینه و اصلا هیچی نمیاره.چطوری میتونم پیگیری کنم؟ اصلا روشی برای پیگیری این مشکل وجود داره؟
سرعتش که کلا چندوقتیه خیلی پایینه،از اونورم که حجم ها رو کم کردن.آخه این چه وضعیه؟!!!؟!!!!
vivabarca
25-06-2011, 22:13
دوستان من چرا با اینترنت ایرانسل نمی تونم فایلی رو از رو هاردم آپلود کنم ؟ شما هم چنین مشکلی دارید ؟
mohsen0000000000
26-06-2011, 07:02
سلام
يه سوال
زياد از gprs استفاده ميكنيم .هنگام استفاده از gprs گوشي چقدر فاصله ازما داشته باشه بهتره تا امواج به ما صدمه نرسونه؟
vivabarca
27-06-2011, 09:19
دوستان من چرا با اینترنت ایرانسل نمی تونم فایلی رو از رو هاردم آپلود کنم ؟ شما هم چنین مشکلی دارید ؟
کسی ندونست مشکل ما چیه ؟ خواهشا کمک کنید الان یه هفته هست لنگ آپلود یه فایل 3 مگابایتی هستم !:41:
( نزدیک خونمون هم کافی نت نیست برم اونجا ! )
چه جوري نمي توني؟ چي مي گه؟ با سايتهاي ديگه امتحان كردي؟ با گوشي آپلود مي كني يا با كامپیوتر؟
با ديال آپ امتحان كردي؟
Pessimist
27-06-2011, 13:17
کسی ندونست مشکل ما چیه ؟ خواهشا کمک کنید الان یه هفته هست لنگ آپلود یه فایل 3 مگابایتی هستم !:41:
( نزدیک خونمون هم کافی نت نیست برم اونجا ! )
این مشکل برای همه کسانی که از gprs ایرانسل استفاده میکنن وجود داره.
من خودم میخواستم یه آهنگ 2 مگابایتی رو آپلود کنم تقریبا میشه گفت یک ساعت صبر کردم ولی آخرش آهنگ آپلود نشد.
فکر کنم کلا gprs با آپلود مشکل داره وگرنه باید خیلی زود آپلود میشد.
برای آپلود از یه اینترنت دیگه استفاده کن و به امید gprs نباش که فقط به درد وبگردی میخوره
موفق باشی
فایلهای کمتر از یک مگابایت رو آپلود کردم من.
احتمالا مشکل داغ کردن گوشی یا از دست دادن آنتن داره که هنگ میکنه. بهتره از مودمهای سیمکارتی استفاده کنید به جای گوشی چون هم باتری اون خراب میشه هم خودش.
tayere2ghodsi
27-06-2011, 14:32
این بسته های یک ماهه ی ایرانسل خیلی خطرناکه !
من خیلی وقت پیش دوبار فعال کردم و دوبارش هم بعد از چند روز قطع شد و دیگه وصل نشد ! هر چی هم به ایرانسل زنگ زدم گفتن پیگیری می کنیم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد ! یعنی 20 تومن ضرر !:13:
راستی بسته های ایرانسل تازگی محدود شده ؟ اگه این طوری هست میشه بگید بسته ی یک ماهش ترافیک و قیمتش چقدر شده ؟
فکر کنم بستت اومده واسه من چون من یه ماهه زدم واسم 2 ماهه فعال شده الان 2 ماهه دارم استفاده میکنم:31:
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
بسته های ایرانسل: یک روزه 125mb 1000
یک هفته 600mb 2500
ماهیانه 2gb 10000
vivabarca
28-06-2011, 12:02
چه جوري نمي توني؟ چي مي گه؟ با سايتهاي ديگه امتحان كردي؟ با گوشي آپلود مي كني يا با كامپیوتر؟
با ديال آپ امتحان كردي؟
سه چهار درصد جلو میره و بعد متوقف میشه ! سایت های زیادی هم امتحان کردم از مدیافایر گرفته تا آپلودباز خودمون ، با کامپیوتر هم قصد آپ کردن دارم ،
در مورد دایال آپ هم آره قبلا که داشتم می تونستم آپ کنم ( البته طول میکشید ) الان روزی هزار بار آرزوی همون دایال آپ رو می کنم که ای کاش تلفن قطع نمیشد ! :37:
این مشکل برای همه کسانی که از gprs ایرانسل استفاده میکنن وجود داره.
من خودم میخواستم یه آهنگ 2 مگابایتی رو آپلود کنم تقریبا میشه گفت یک ساعت صبر کردم ولی آخرش آهنگ آپلود نشد.
فکر کنم کلا gprs با آپلود مشکل داره وگرنه باید خیلی زود آپلود میشد.
برای آپلود از یه اینترنت دیگه استفاده کن و به امید gprs نباش که فقط به درد وبگردی میخوره
موفق باشی
فکر کنم آخر مجبور شم برم دنبال کافی نت ، یه سوال ( که البته به این تاپیک مربوط نمیشه ! :31: ) قیمت کافی نت ها حدودا ساعتی چنده ؟ با توجه به سرعتشون . ( چون تا الان کافی نت نرفتم )
احتمالا مشکل داغ کردن گوشی یا از دست دادن آنتن داره که هنگ میکنه. بهتره از مودمهای سیمکارتی استفاده کنید به جای گوشی چون هم باتری اون خراب میشه هم خودش.
منظورت از مودم های سیم کارتی همون هایی هست که شبیه فلش هستن ؟ سرعتشون فرقی می کنه با گوشی ؟
فکر کنم بستت اومده واسه من چون من یه ماهه زدم واسم 2 ماهه فعال شده الان 2 ماهه دارم استفاده میکنم:31:
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
یک هفته 600mb 2500
ماهیانه 2gb 10000
زود باش برگردون بسته رو :31:
راستی قیمت یک هفته ای رو مطمئنی ؟ این طوری که میشه ماهی 2.4 گیگ با همون قیمت 10.000 تومان !!! و از بسته های یک ماه به صرفه تر میشه ! :18:
سه چهار درصد جلو میره و بعد متوقف میشه ! سایت های زیادی هم امتحان کردم از مدیافایر گرفته تا آپلودباز خودمون ، با کامپیوتر هم قصد آپ کردن دارم ،
در مورد دایال آپ هم آره قبلا که داشتم می تونستم آپ کنم ( البته طول میکشید ) الان روزی هزار بار آرزوی همون دایال آپ رو می کنم که ای کاش تلفن قطع نمیشد !
احتمالا دلیلش اینه
فکر کنم گوشیت مشکل داره یا قدیمی هست با یه گوشی دیگه امتحان کن
من که تا به حال مشکل آپلود نداشتم
ببین می تونی با خود گوشی آپلود کنی یا نه
یک هفته 600mb 2500
ماهیانه 2gb 10000
کجا 2500 تومن
این لیست قیمتهاشه
من هر وقت با گوشی به کامپیوتر وصل میشم بعد از حدود 20-30 دقیقه ارتباط با کامپیوتر قطع میشه و برای وصل شدن دوباره حتما بایدلپتاپ خاموش روشن کنم تا دوباره با بلوتوث وصل بشه !!!
چر کسی این مشکلو داره ؟؟ راه حلی داره ؟؟
vivabarca
29-06-2011, 15:41
مگه با بلوتوث هم میشه از اینترنت گوشی روی کامپیوتر استفاده کرد ؟! سرعتش فرقی میکنه ؟
مگه با بلوتوث هم میشه از اینترنت گوشی روی کامپیوتر استفاده کرد ؟! سرعتش فرقی میکنه ؟
خیر سرعتش فرقی که نمیکنه هیچ یک ریز هم قطع و وصل میشه
پ.ن:ایرانسل کلا با آپلود مشکل داره منم نتونستم چیزی آپلود کنم
گشتی توی همین بخش بزن کامل متوجه میشی ،آره میشه سرعتشم از خونه خیلی بیشتره///
tayere2ghodsi
01-07-2011, 16:16
زود باش برگردون بسته رو :31:
راستی قیمت یک هفته ای رو مطمئنی ؟ این طوری که میشه ماهی 2.4 گیگ با همون قیمت 10.000 تومان !!! و از بسته های یک ماه به صرفه تر میشه ! :18:
ببخشید اشتباه گفتم قیمتها اینه:
1 روزه 1000تومن و 125mb
7روزه 4000تومن و 600mb
1ماهه 10000تومن و 2Gb
befermatooo
21-07-2011, 23:08
uppppppppp
این تاپیک قرار نیست استیکی بشه ؟
مجتبی ، همراه اول داری ؟
:20:
نه خیر عزیزم ، اسپم نزن : دی
قبلا بسته ی یک روزه 3 روزه شارژ میشد ولی الان چرا همون یک روز میشه؟؟
Hadi King
22-07-2011, 18:28
این تاپیک قرار نیست استیکی بشه ؟
:20:
سلام ، به موقعشــــ اینکـار رو انجـام میــدم :46:
موفق باشیـد !:40:
هیچکسی مشکلی برای اپلود فایلها با ایرانسل پیدا نکرده؟
وی پی ا ن هم کانکت نمیشه؟چرا؟
یاهو مسنجر بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا هم نه؟چرا؟
یعنی هیچ راه حلی نیست؟
سلام دوستان
سرعت دانلود همراه اول برای شما چقدر هست؟
من ایرانسل دارم اما سرعت دانلودش از 5 بیشتر نمیشه
با این اوصاف اصلا به صرفه نیست 10000 تومن بدم برای یک ماه بهتره 3000 تومن بدم همراه اول ساعات کم مصرف استفاده کنم
frontlines
25-07-2011, 17:08
سلام.
من هرکاری می کنم این gprs گوشیم فعال نمیشه . تا حالا 4,5 راه هم امتحان کردم هیچ کدوم جواب ندادن . وقتی ایرانسل اس ام اس رو میفرسته ذخیرش میکنم . اما بعدش که میخوام کانکت شم نمیشه.
چیکارش باید بکنم؟ ممکنه با اپدیت مشکلش حل شه؟
در ضمن گوشیم 5800 هستش
سلام دوستان
سرعت دانلود همراه اول برای شما چقدر هست؟
من ایرانسل دارم اما سرعت دانلودش از 5 بیشتر نمیشه
با این اوصاف اصلا به صرفه نیست 10000 تومن بدم برای یک ماه بهتره 3000 تومن بدم همراه اول ساعات کم مصرف استفاده کنم
من ایرانسل استفاده میکنم سرعت همیشه بین 20 تا 35 هست ایرانسل هر کی استفاده
کرده سرعت همیشه بالا بوده ولی همراه اول برای من یه بار استفاده کردم سرعت دانلودش
از 3 بیشتر نمیشد در کل ایرانسل سرعتش بهتره تا همراه اول.
beckham7
25-07-2011, 20:07
جاهای زیادی دیدم دوستان از دزدی ایرانسل میگفتن اما باور نمیکردم تا الان که خودم تجربش کردم سه تا بسته نامحدود پشت هم بعد از سه چهر روز در حالی که 500مگ هم دانلود نکرده بودم پرید کوفتشون بشه انشاله زهر مارشون بشه
سه بسته هم تاییدفعالسازیشون گرفتم اما کوفتش کردن با این پشتیبانی 700 مسخره
هیچی ایران با هیچی هیچ جای دیگه نمی بره افغانستان هم بهتر اینجاست:2:
AMIR.KIK
25-07-2011, 20:15
من ایرانسل استفاده میکنم سرعت همیشه بین 20 تا 35 هست ایرانسل هر کی استفاده
کرده سرعت همیشه بالا بوده ولی همراه اول برای من یه بار استفاده کردم سرعت دانلودش
از 3 بیشتر نمیشد در کل ایرانسل سرعتش بهتره تا همراه اول.
من از ایرانسل استفاده کردم سرعت از 5 بالاتر نرفت .:41: ولی چطور واسه تو بین 20 تا 35هست؟؟
من از ایرانسل استفاده کردم سرعت از 5 بالاتر نرفت .:41: ولی چطور واسه تو بین 20 تا 35هست؟؟
میدونی دوست عزیز از همه با هم فرق میکنه مثلا همراه اول برای من از 3 بیشتر نمیشه ولی از
بعضی دوستان چند برابره الان برای من ایرانسل همیشه بین همین 25 تا 35 هست دانلودش
بعضی مواقع البته خیلی کم تا 50 هم میره میگم از همه ی نحوه س سرعتشون با هم فرق داره
و دلیلشو نمیدونم.
من از ایرانسل استفاده کردم سرعت از 5 بالاتر نرفت . ولی چطور واسه تو بین 20 تا 35هست؟؟
میدونی دوست عزیز از همه با هم فرق میکنه مثلا همراه اول برای من از 3 بیشتر نمیشه ولی از
بعضی دوستان چند برابره الان برای من ایرانسل همیشه بین همین 25 تا 35 هست دانلودش
بعضی مواقع البته خیلی کم تا 50 هم میره میگم از همه ی نحوه س سرعتشون با هم فرق داره
و دلیلشو نمیدونم.
دلیلش کاملا واضح و مشخصه
چون فعلا تو ایران تو تکنولوژی برای اینترنت وجود داره یکیش GPRS هستش که سرعتش در حد دیال آپ هست و یکی هم EDGE که سرعت تا 50 هم می تونه باشه
و حالا سرعت تو منطقه شما به این بستگی داره که اونجا اپراتورها کدوم سرویس رو ارائه بدن GPRS یا EDGE
برای فهمیدنش هم باید به علامتی کنار آنتن گوشی نوشته شده دقت کنید اگه G باشه یعنی تو منطقه شما GPRS وجود داره و حداکثر سرعت دانلودی شما می تونه در حد دیال آپ باشه ولی اگه E نوشته شده باشه یعنی تو منطقه شما EDGE وجود داره و می تونید ازش استفاده کنید
ZEDEHAL DEGE
25-07-2011, 23:11
اره مربوط به منطقس من تو انزلی از ایرانسل استفاده میکنم پدرمو در میاره:2: ینی فقط اگه مسئله مرگ و زندگی باشه میارزه ازش استفاده کرد ولی خیلی مواقع کمی هم هست که سرعتش خوبه !.ولی رودسر خودمون عین هلو میمونه همیشه.:31:
AMIR.KIK
25-07-2011, 23:18
برای فهمیدنش هم باید به علامتی کنار آنتن گوشی نوشته شده دقت کنید اگه G باشه یعنی تو منطقه شما GPRS وجود داره و حداکثر سرعت دانلودی شما می تونه در حد دیال آپ باشه ولی اگه E نوشته شده باشه یعنی تو منطقه شما EDGE وجود داره و می تونید ازش استفاده کنید
من اون علامت E هم نوشته ولی اگه نبود فک کنم بهتر میبود سرعتش :31:
چرا این ایرانسل بعضی مواقع که وصل میشیم یهو قطع میشه دیگه وصل نمیشه
یه بار من 1000 تومان شارژ کزدم 30 مگابایت استفاده کردم دیگه وصل نشد و پرید
خیلی مسخره هست بعضی مواقع....
من اون علامت E هم نوشته ولی اگه نبود فک کنم بهتر میبود سرعتش
این اواخر هم سرعت ایرانسل خیلی پایین اومده به طوری که گاهی وقتها با گوگل هم مشکل داره
شاید شما اون موقع امتحان کردی
یه بار من 1000 تومان شارژ کزدم 30 مگابایت استفاده کردم دیگه وصل نشد و پرید
مطمئن هستید؟
احتمالا ایرانسل روزها اعتبار رو از همون کیلوبایتی 5 ریال کم می کنه و شبها هم از 1 ریال
که با این حساب شما روزها فقط یک پنجم از حجم گفته شده رو می تونید استفاده کنی
دوستان توجه کنند
من اول تیر یه بسته یک ماهه گرفتم که نوشته بود تا اول شهریور می تونی ازش استفاده کنی یعنی دوماه من هم به خیال این که دوماه وقت دارم زیاد دانلود نکردم تا اعتبار هدر نره ولی امروز که یه ماه از اعتبار بسته گذشت دیدم وقت نمی شه شارژم رو نگاه کردم دیدم نوشته شما اعتباری در حساب GPRS ندارید شارژ خودم رو که دیدم از 1500 تومن شده بود 1 ریال یعنی ایرانسل یه ماه بیشتر می نویسه
پس مراقب باشد شما هم مثل من اشتباه نکنید
امروز هم که دوباره بسته رو زدم دیدم نوشته تا اول مهر وقت داری از اعتبارت استفاده کنی ولی احتمالا بازم همون اول شهریور میخواد تموم بشه
مطمئن هستید؟
احتمالا ایرانسل روزها اعتبار رو از همون کیلوبایتی 5 ریال کم می کنه و شبها هم از 1 ریال
که با این حساب شما روزها فقط یک پنجم از حجم گفته شده رو می تونید استفاده کنی
نه میدونی من شارژ که کردم وصل شدم یه 30 دقیقه ای وصل بود بعد قطع شد
هر کار کردم وصل نشد مهلتشم تا 2 روز بود که تو این دو روز وصل نشد و پرید.
GHOST RECON
28-07-2011, 15:28
سلام دوستان من یه بسته افزایشی 1 ماهه گرفتم تا از gprs رو کامپیوتر استفاده کنم
حالا مشکل اینجاست که تو گوشی من بالای گوشی علامت E میاد ولی سرعت از دایل آپ هم کمتره برای استفاده از فناوری edge کار خاصی باید انجام بدم؟
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی حساب بسته افزایشی رو چک میکنم مینویسه مثلا مانده حساب شما 20000 ریال این بر حسب همون ریاله یا بر حسب کیلو بیت
bleu2u4u
31-07-2011, 21:47
اقا من یه ایپد گرفتم
میخواستم ببینم برای استفاده از اینترنت همراه اول بگیرم یا ایرانسل؟
سرعت هرکدوم رو اگه اطلاع دارید بگید
درضمن مصرفم هم زیاده
مطمئنم محدودیت ایرانسل برای 1یه هفتم هم جواب نمیده چه برسه به 1 ماه
اقا من یه ایپد گرفتم
میخواستم ببینم برای استفاده از اینترنت همراه اول بگیرم یا ایرانسل؟
سرعت هرکدوم رو اگه اطلاع دارید بگید
درضمن مصرفم هم زیاده
مطمئنم محدودیت ایرانسل برای 1یه هفتم هم جواب نمیده چه برسه به 1 ماه
اگه با سرعت خیلی کم و قطع بودن های اینترنت همراه اول مشکل نداری همراه اول بگیر که نا محدود باشه ولی من همین الان بگم که اگه همراه اول گرفتی فقط اسمن اینترنت داری ولی رسما هیچکار نمیتونی بکنی
italia88
01-08-2011, 20:08
اگه با سرعت خیلی کم و قطع بودن های اینترنت همراه اول مشکل نداری همراه اول بگیر که نا محدود باشه ولی من همین الان بگم که اگه همراه اول گرفتی فقط اسمن اینترنت داری ولی رسما هیچکار نمیتونی بکنی
به نظر من به اینترنت همراه اول اسمن هم نمیشه گفت اینترنت ... چند مدتیه خیلی سرعتش افتض شده :41:
توی لود کردن پیج نصف دایالاپ هم سرعت نداره!!!
من یه بار همراه اول استفاده کردم برای 77 پشتم بس بود اون موقع گفتم صد رحمت یا دایل اپ.........
باید ببینم با اون نرم افزاره میشه آنتن های Edge رو پیدا کرد یانه ، شاید بتونیم از اینترنت نا محدود استفاده کنیم.
hamid_diablo
03-08-2011, 14:16
سلام دوستان
من یه گوشی چینی دارم که هر کاری انجام میدم GORS نصب نمیشه و نمیتونم از اینترنت استفاده کنم
سلام دوستان
من یه گوشی چینی دارم که هر کاری انجام میدم GORS نصب نمیشه و نمیتونم از اینترنت استفاده کنم
شما اول از تو سایت ایرانسل باید نگاه کنی ببینی که ایا gprs از گوشی شما پشتیبانی میکنه
و اسم شما تو لیست گوشی ها هست...بعد یه اس بفرستی که تنظیمات gprs برای
شما بفرسته بعد کد تعرفه ها رو بدی هر کدوم رو می خواهی استفاده کنی
اینا رو همه تو سایت ایرانسل هست.
mrmostafa
05-08-2011, 19:58
دوستان من با بدون بسته افزایشی وصل میشم و مشکلی نداره چیزی هم کم نمیشه تازه من شارژ اصلی ندارم با شارژ شگفت انگیز هستم همون کد 144. در ضمن سرعتش اگه همیشه خوب باشه آدم با همین استفاده کنه ولی زیاد جالب نیست گوشی من N8 هست مودمش قویه.
جطوری میتونم از گوشی فکس بفرستیم یا فکس بگیریم؟؟؟؟ باید چیزی فعال بشه؟؟؟؟ برنامه خاصی هم میخواد؟؟؟
راستی اگه همینطور گوشی به اینترنت وصل باشه حجم کم میکنه؟؟؟؟
راستی فیس بوک رو هم بعضی وقتها میاره بعضی وقتها میزنه ف ی ل ت ر هست.
دوستان من با بدون بسته افزایشی وصل میشم و مشکلی نداره چیزی هم کم نمیشه تازه من شارژ اصلی ندارم با شارژ شگفت انگیز هستم همون کد 144. در ضمن سرعتش اگه همیشه خوب باشه آدم با همین استفاده کنه ولی زیاد جالب نیست گوشی من N8 هست مودمش قویه.
عزیز همینجوری هم وصل میشه ولی اینجوری دقیقه ای تقریبا 50 تومان کم میکنه
مگه میشه از شارژ کم نکنه؟؟
ZEDEHAL DEGE
05-08-2011, 21:54
شنیدم تلویزیون یه چیزایی در مورد افزایش سرعت gprs ایرانسل میگفت مال همین شارژای ماهیانه خودمونه؟یا یه طرح جدیده باز؟!
سلام
کد این بسته افزایشی ها رو میشه یکی بزاره؟؟؟
تو سايت ايرانسل هست
italia88
11-08-2011, 23:15
شنیدم تلویزیون یه چیزایی در مورد افزایش سرعت gprs ایرانسل میگفت مال همین شارژای ماهیانه خودمونه؟یا یه طرح جدیده باز؟!
از این ایرانشل هرچی بگی برمیاد! اینم بعید نیس...!
Hadi King
13-08-2011, 20:10
سلام دوسـتان ..
بعضی از دوستان اومدن شکایت کردن که چـرا تایپک Gprs همراه اول مهم ( استیکی ) شده ولی برای ایرانسل نـه !
تایپک مهم شـد ، ;)
موفق باشید!:40:
adrenalin
13-08-2011, 20:28
این ایرانسل چرا سرعتش اینجوری شده قبلا خیلی بهتر بود
اینم آب قاطیش کرد اه ......:2:
اینترنت xperia arc به چه صورتی تنظیم میشه ؟
Amin Genius
16-08-2011, 05:34
اول سلام . بعد یه سوال .
اگر گوشی X10 mini من جزو لیست پشتیبانی GPRS ایرانسل نیست ، کاری میتونم بکنم ؟ :9:
اصلا مشخصه که کی این گوشی به لیست اونها اضافه میشه ؟
نیازی هست خودم هم کاری بکنم ؟ :rambo:
در غیر این صورت اگر کسی صداش میرسه درد مارو برسونه به مسئولیــن MTN
Immunology
16-08-2011, 10:03
ملت رو خر فرض کرده.داره رو 100کیلوبایت اینترنت مانور میده.تازه اعتبارشم 1ماهست.یکی نیست بگه آخه 100کیلوبایت به چه دردی میخوره.یه عکس هم نمیشه..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------
100کیلوبایت اینترنت همراه رایگان یک ماهه
تمامی مشترکینی که سیم کارت خود را در فاصله ۴ تیر تا ۳۱ شهریور ۹۰ خریداری نمایند، پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک میتوانند از ١٠٠ کیلوبایت اینترنت همراه رایگان بهره مند شوند.
توجه: مهلت استفاده از اینترنت رایگان تنها ٣٠ روز است.
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
اول سلام . بعد یه سوال .
اگر گوشی X10 mini من جزو لیست پشتیبانی GPRS ایرانسل نیست ، کاری میتونم بکنم ؟ :9:
دوست عزیز یه مورد واسه دوست من اینطوری بود و میگفت تنظیمات گوشی شما وجود نداره.بعد فهمیدیم مشکل از سیمکارته.یه سیم کارته دیگه انداختیم رو گوشی و *140*3*6# رو زدیم درست شد.بعد سیم کارت قبلیو انداختیم اینترنت کار میکرد.شما هم این روش رو تست کنید احتمالا جواب بده.
اول سلام . بعد یه سوال .
البته تو خود سایت هم نوشته که اگه گوشی شما تو لیست نیست با پشتیبانی
یا یه چیز دیگه بود تماس بگیرید تا اسم گوشیتون رو تو لیست اضافه کنن.
Amin Genius
17-08-2011, 13:14
ممنون از دوست خوبم Immunology . حتما این رو تست میکنم . ایشالله که درست میشه .
اما اگه نشد طبق گفته OKK عمل میکنم.
ممنونم بچه ها / :46:
100کیلوبایت اینترنت همراه رایگان یک ماهه
تمامی مشترکینی که سیم کارت خود را در فاصله ۴ تیر تا ۳۱ شهریور ۹۰ خریداری نمایند، پس از تکمیل ثبت نام و ارسال مدارک میتوانند از ١٠٠ کیلوبایت اینترنت همراه رایگان بهره مند شوند.
توجه: مهلت استفاده از اینترنت رایگان تنها ٣٠ روز است.
واقعا همچين چيزي گفتن؟؟؟:38::39:
کلا مزخرف میگن مثلا نوشته شما تا یه مقدار دیگه شارژ کنید
240 کیلو بایت gprs دریافت میکنید اخه کسی نیست بگه که
این مقدار بدرده چی میخوره یه سایت بخوایم باز کنیم تموم شده....:41:
Amin Genius
18-08-2011, 01:35
دوستان من شما به خودمون نگاه نکنید که ذره ذره اینترنت و نمیزاریم حروم شه . بابای تورنتو در میاریم . هی دانلود میبندیم به خیک نت . کاربرای شبکه ایرانسل افراد دیگری هم هستند . مثل پزشکان .
برای مثال یه استفاده خوب چت کردن با گوشیه . من خودم امروز داشتم تو مترو ور میرفتم با تنظیمات گو شی دیدم تنظیمات رو فرستاد ، تا یکم چت کردم و 2 تا سرچ زدم 1600 تومن پرید . خیلی عجیب .
حالا شما حساب کن 250 KB تو مسنجر یعنی 2 ساعت تایپ / :46: و این میتونه خیلی مفید باشه .
ضمنا . ایرانسل برای هارد من و شما کار نمیکنه . برای جیب ارباباش کار میکنه. :3:
italia88
18-08-2011, 10:05
برا من چندروز پیش مسیج داده بودکه بزودی مبلغ 1000 ریال اعتبار درون شبکه به حساب شما ریخته خواهدشد! دیروز گفتم یه تست کنم ببینم بازم دروغ تحویل ملت دادن یانه؟ تیکه تیکه ده هزار ریال!! استفاده کردم ولی از هدیه خبری نبود ازشارژم کم میشد!!
ایرانشله دیگه از این چرت وپرتا زیاد میگه!
دوستان من شما به خودمون نگاه نکنید که ذره ذره اینترنت و نمیزاریم حروم شه . بابای تورنتو در میاریم . هی دانلود میبندیم به خیک نت . کاربرای شبکه ایرانسل افراد دیگری هم هستند . مثل پزشکان .
برای مثال یه استفاده خوب چت کردن با گوشیه . من خودم امروز داشتم تو مترو ور میرفتم با تنظیمات گوشی دیدم تنظیمات رو فرستاد ، تا یکم چت کردم و 2 تا سرچ زدم 1600 تومن پرید . خیلی عجیب .
حالا شما حساب کن 250 KB تو مسنجر یعنی 2 ساعت تایپ / :46: و این میتونه خیلی مفید باشه .
ضمنا . ایرانسل برای هارد من و شما کار نمیکنه . برای جیب ارباباش کار میکنه. :3:
دوست عزیز شما چرا اینقدر کارهای اینا رو توجیه میکنی اصلا !!!!!؟
ایرانسل اگه برای جیب اربابهاش کار میکنه پس چرا بهش مجوز دادن به مردم خدمت کنه و چرا الان درش رو تخته نمیکنن!؟ شاید به خاطر اینکه یکی به کاربر میده 3 تا به ارباب!
ایرانسل و grprs هم که برای کارکردن با هارد ساخته نشده که! مگه حتما باید باهاش هارد پر کرد! اونایی که میخوان دانلود کنن برن سرویسهای حرفه ای بی سیم و باسیم و وایمکس! بگیرن یا ساعت 7 صبح برن کافی نت دانلود کنن.
بشه با در حین مرور وب خونسردی خودمون رو حفظ کنیم و روی اعصابمون سیگنال منفی نفرسته همین کافیه فوقش دو مگ هم دانلود میکنیم. اینقدر قطع نشه یا افت سرعت نداشته باشه و پینگهاش هم پایین باشه.
یه خاصلی ایرانسل اینه که نمیشه باهاش جایی رو مورد حمله DDOS قرار داد چون اگه همزمان 7 تا درخواست باهم بفرستی هنگ میکنه از شبکه پرت میکنه بیرون!!! تازه اونایی هم که میخوان چی پی ان استفاده کنن رو حسابی شرمنده میکنه!!! یعنی شما مثل بچه ادم بیا بشین پیوندها رو ببین تا رستگار شوی. اگه هم چیز مفید میخواهی خداوند اجازه داده تـبـیـان نفس بکشه.
در ضمن من خیلی شنیدم و خودم هم تجربه کردم : اول توی موبایل gprs جواب مده وقتی تو سیستم استفاده میکنی بعد از مدتی دیگه از اینترنت توی موبایل نمیشه استفاده کرد وصل نمیشه!
پزشکان هم اینقدر پول ... در میارن هر روز که حرص 250 کیلوبایت رایگان به جای 1600 تومان رو نخورن.
این بدبختی ها همش مختص کاربرای ساده است و اونایی که راحت پول در نمیارن.
میگن در دوره ظهور اینترنت پر سرعت به صورت رایگان در اختیار عموم مسلمانان قرار میگیره و اصلا بنیادهای اشاعه فـحـشـا و محتواـی مجـرمانه ای وجود نخواد داشت که نیاز به تشکیل شورای مقابله با مصادیق مـجـرمـانـه و غیر مـجـرمـانـه و اشتباه وجود داشته باشد و به امید خدا دیگر هیچ حقی پایمال نخواهد شد و البته هیچ فســادی و جـرمـی به وقوع نخواهد پیوست.
من هم این رویا رو شنیدم و انشالله اون روز بیاد و ببینیم و یه 200 سالی به خوبی و خوشی و با ارامش زندگی کنیم و بعدش هم بریم بهشت. الهی آمین:20:
ایرانسل اگه برای جیب اربابهاش کار میکنه پس چرا بهش مجوز دادن به مردم خدمت کنه و چرا الان درش رو تخته نمیکنن!؟ شاید به خاطر اینکه یکی به کاربر میده 3 تا به ارباب!
ایرانسل و grprs هم که برای کارکردن با هارد ساخته نشده که! مگه حتما باید باهاش هارد پر کرد! اونایی که میخوان دانلود کنن برن سرویسهای حرفه ای بی سیم و باسیم و وایمکس! بگیرن یا ساعت 7 صبح برن کافی نت دانلود کنن.
بشه با در حین مرور وب خونسردی خودمون رو حفظ کنیم و روی اعصابمون سیگنال منفی نفرسته همین کافیه فوقش دو مگ هم دانلود میکنیم. اینقدر قطع نشه یا افت سرعت نداشته باشه و پینگهاش هم پایین باشه.
یه خاصلی ایرانسل اینه که نمیشه باهاش جایی رو مورد حمله DDOS قرار داد چون اگه همزمان 7 تا درخواست باهم بفرستی هنگ میکنه از شبکه پرت میکنه بیرون!!! تازه اونایی هم که میخوان چی پی ان استفاده کنن رو حسابی شرمنده میکنه!!! یعنی شما مثل بچه ادم بیا بشین پیوندها رو ببین تا رستگار شوی. اگه هم چیز مفید میخواهی خداوند اجازه داده تـبـیـان نفس بکشه.
در ضمن من خیلی شنیدم و خودم هم تجربه کردم : اول توی موبایل gprs جواب مده وقتی تو سیستم استفاده میکنی بعد از مدتی دیگه از اینترنت توی موبایل نمیشه استفاده کرد وصل نمیشه!
پزشکان هم اینقدر پول ... در میارن هر روز که حرص 250 کیلوبایت رایگان به جای 1600 تومان رو نخورن.
میگن در دوره ظهور اینترنت پر سرعت به صورت رایگان در اختیار عموم مسلمانان قرار میگیره و اصلا بنیادهای اشاعه فـحـشـا و محتواـی مجـرمانه ای وجود نخواد داشت که نیاز به تشکیل شورای مقابله با مصادیق مـجـرمـانـه و غیر مـجـرمـانـه و اشتباه وجود داشته باشد و به امید خدا دیگر هیچ حقی پایمال نخواهد شد و البته هیچ فســادی و جـرمـی به وقوع نخواهد پیوست.
من هم این رویا رو شنیدم و انشالله اون روز بیاد و ببینیم و یه 200 سالی به خوبی و خوشی و با ارامش زندگی کنیم و بعدش هم بریم بهشت. الهی آمین:20:
تایید میشه ...:10:
Amin Genius
19-08-2011, 15:29
913 جان ، اگه من میدونستم اینقدر دلت از ایرانول پره ازشون طرفداری نمیکردم. البته طرفداری نبود واقعیت بود .
همونطور که گفتم هر فروشنده ای اول به منافع خودش نگاه میکنه . بعد به منو شما فکر میکنه . اگه یه بقالی بستنی میفروشه که سود کنه نباید بهش مجوز بدن ؟ خوب من و شما اگه از این راضی نیستیم میتونیم از یه فروشگاه دیگه خرید کنیم .
جدیدا هم از سرعت GPRS تست نگرفتم که بدونم چه خبر شده . چون در حال تست گوشی جدید هستم . اگه خراب خروبه خوب . . . چه مشه کرد . . .
ببینم مگه شما حمله DDos هم انجام میدی به ایرانسل ؟ خوب بابا معلومه جواب نمیده . اما قی پی ان رو اگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم میشه استفاده کرد . ( پ . خ )
ولی خوب کلا ما از اینا طرفداری نمیکنیم . طرفدار اونا ها نیستیم .
اصلا نه شرقی ، نه غربی . خودت رو عشقه عشــــقی :31:
من نمی تونم اینترنت ایرانسل ر و فعال کنم؟ وقتی کد رو وارد میکنم پیغام خطا میده مشکل چیه؟
من نمی تونم اینترنت ایرانسل ر و فعال کنم؟ وقتی کد رو وارد میکنم پیغام خطا میده مشکل چیه؟
شما تنظیمات رو انجام دادی روی گوشی؟؟
شما تنظیمات رو انجام دادی روی گوشی؟؟
من کد رو که میزنم تنظیمات بیاد پیغام خطا میده
italia88
22-08-2011, 15:36
پیغام خطایی که میده چیه؟
پیغام خطایی که میده چیه؟
پیغام میده قابل اجرا نیست
با عرض سلام
من یک گوشی htc legend خریداری کردم اما نمی تونم تنظیمات مربوط به جی پی آر اس رو براش بگیرم هی میگه مشخصات گوشی شما موجود نیست از چند روش استفاده کردم نشد
حالا از شما در خواست دارم تا من رو راهنمایی کنید
با تشکر
با عرض سلام
من یک گوشی htc legend خریداری کردم اما نمی تونم تنظیمات مربوط به جی پی آر اس رو براش بگیرم هی میگه مشخصات گوشی شما موجود نیست از چند روش استفاده کردم نشد
حالا از شما در خواست دارم تا من رو راهنمایی کنید
با تشکر
دو راه هست یکی از دوستان اینو گفته...
دوست عزیز یه مورد واسه دوست من اینطوری بود و میگفت تنظیمات گوشی شما وجود نداره.بعد فهمیدیم مشکل از سیمکارته.یه سیم کارته دیگه انداختیم رو گوشی و *140*3*6# رو زدیم درست شد.بعد سیم کارت قبلیو انداختیم اینترنت کار میکرد.شما هم این روش رو تست کنید احتمالا جواب بده.
اگر هم نشد جواب خودم...
البته تو خود سایت هم نوشته که اگه گوشی شما تو لیست نیست با پشتیبانی
یا یه چیز دیگه بود تماس بگیرید تا اسم گوشیتون رو تو لیست پشتیبانی از gprs اضافه کنن.
Amir Hossein
02-09-2011, 22:04
سلام
مدتی بود که از همراه اول استفاده میکردم و از وقتی که پوشش gprs از محله ما رفت مجبور شدم که از ایرانسل استفاده بکنم
فقط یه سوال
من الان یکی از بسته های ایرانسلو فعال کردم
میخواستم بدونم در حین چت با یاهو مسنجر چطور از اعتبار بستم کم میشه
Highbury
04-09-2011, 15:38
سلام
به دلیل مشکلاتی قصد استفاده از GPRS بر روی لب تاب دارم.
اما چند سوال
1- سرعت استفاده از GPRS از طریق مودم gprs با گوشی های موبایل متفاوته؟
2-معمولا سرعت دانلود در چه حدی هست ؟ اما 90 درصد کاربرد من برای چت کردنه
3-چه نوع مودمی را ترجیح میدهید؟با ذکر قیمت و مدل.
4-هزینه ی اشتراک یک ماهه چقدر هست؟
5- ایا ایرانسل از edge در شهر گرگان پشتیبانی میکند؟
6- برای گرگان همراه اول خوبه یا ایرانسل؟
meshkiposh2200
04-09-2011, 16:15
دوست من سرعت ایرانسل خیلی بهتر از همره اخره ولی به دلیل محدودیت حجمی به دانلود فک نکن
پینگ GPRS ایرانسل روی 250 تا 300 است در بهترین شرایط ولی بعضی وقتها 1500 یا 2000 و بیشتر یا کلا قطع میشه! اینم مثل همون شبکه هاست که بیشتر از توانش مشترک داره!
----------
من برای مواقعی که مجبور بشم از gprs استفاده میکنم ولی مدام باید BTS رو عوض کنم(با نرم افزار) که بتونم سرعت بهتر رو بگیرم. و سر موبایل رو به اینطرف و اونطرف که میچرخونم سرعت کم و زیاد میشه!
حالا اگه ازین مودمهای سیمکارتی بگیرم میتونم از طریق کامپیوتر به سیمکارت فرمان بدم برای شارژ کردن یا عوض شدن BTS ؟ یه مدل خوب مودم چیه؟
Highbury
05-09-2011, 11:57
متاسفانه من از موبایلم نمیتوانم به عنوان مودم استفاده کنم و باید مودم بخرم.
مودم edge بخرم و اگر در آن محل از edge پشتیبانی نشود ، بازم میشه از اون مودم استفاده کرد؟
آخه من مودم تا حالا مودم usb و بعضی جاها مودم edge شنیدم. اصلا این دو تا با هم فرق دارند یا نه.
مي شه ولي جايي كه edge پشتيباني بشه
فرقي هم نمي كنن همون دستگاهه ولي با يه اسم ديگه
شما به جاي اين كه 70 تومن بدي پول مودم
گوشي رو بفروش و بزار رو اين 70 تومن و يه گوشي بهتر بخر كه هم edge داشته باشه و هم امكانات بيشتري داشته باشه
babelirani
05-09-2011, 18:07
مي شه ولي جايي كه edge پشتيباني بشه
فرقي هم نمي كنن همون دستگاهه ولي با يه اسم ديگه
شما به جاي اين كه 70 تومن بدي پول مودم
گوشي رو بفروش و بزار رو اين 70 تومن و يه گوشي بهتر بخر كه هم edge داشته باشه و هم امكانات بيشتري داشته باشه
سلام اصلا" این کارو نکن من گوشی سوخت دیگم درست نشد 400 تومن گوشی پرید
منم به همین خاطر میگم مودم EDGEخوب چی هست که از طریق سیستم کاملا بشه کنترلش کرد و حتی پیامک فرستاد و گرفت.
گوشی موبایل هم تند تند باطری خالی میکنه هم عمر قطعاتش کم میشه هم زود داغ میکنه!
بالاخره کسی جواب میده ؟
Highbury
06-09-2011, 00:13
دی لینک شاید خوب باشه. چون تو کار مودمه.
اما اینجور که من دیدم قیمتش بالاست.
اگه یه مودم خوب سراغ دارید همینجا معرفی کنید تا خیال ما راحت بشه. امکانات جانبیش هم بالا و سرعت خوبی داشته باشه ،همچنین گارانتی و قیمت خوب
تو سایتهای فروشگاهی هزار مدل ازین مودمها هست فقط نمیدونم کدوم خوبه! اینها هم که کامل و مشخص نمینویسن چه امکاناتی داره!
قیمت از 35 به بالاست.
موقع خرید مواظب باشید به جای EDGE به شما GPRS ندن!
omid-p30
07-09-2011, 12:07
دوستان وقتی یکی از سرویس های ویژه اینترنت رو فعال میکنیم ، مثلا یک روزه یا هفت روزه. و قبل از این که مهلتش تموم بشه، ترافیک مخصوص اون سرویس تموم بشه، در این حالت بهمون خبر داده میشه ؟ یا همینطوری ادامه میده با حساب نرخ معمولی ؟
هيچ اطلاع رساني وجود نداره و به محض تموم شدن بسته شروع مي كنه به خالي كردن شارژ با نرخ معمولي
omid-p30
08-09-2011, 13:10
آقا من امروز ظهر یه بسته 1 روزه فعال کردم ولی وقتی اطلاع از حساب رو میزنم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی تا 12 امشب ؟
میگه 24 ساعته نیست ؟
omid-p30
09-09-2011, 11:40
آقا من امروز ظهر یه بسته 1 روزه فعال کردم ولی وقتی اطلاع از حساب رو میزنم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی تا 12 امشب ؟
میگه 24 ساعته نیست ؟
آقا کسی نبود ؟ امروز هم که 18 ام هست بازم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی چی ؟ یعنی هم دیروز برام فعال بوده هم امروز ؟ یکی بیاد این سیستمش رو برام تشریح کنه پلیز.
italia88
15-09-2011, 19:58
آقا کسی نبود ؟ امروز هم که 18 ام هست بازم میگه تا 18 ام فرصت دارید. یعنی چی ؟ یعنی هم دیروز برام فعال بوده هم امروز ؟ یکی بیاد این سیستمش رو برام تشریح کنه پلیز.
سیستمی در کار نیس! شیر تو شیریه که نگو و نپرس!!
ایرانسل حالا دیگه ظاهرا پیامک میده قبل از تموم شدن بسته اما به کار ما نمیاد چون دیگه این gprs بیخودش رو نمیخواهیم.
سرعتش خوب نیست هنوز و قطعی هم زیاد داره. اگه وصل کنی به سیستم و بخواهی چنتا لینک رو همزمان باز کنی هنگ میکنه ترافیک صفر میشه!! باید قطع کنی و دوباره کانکت...
تا یک هفته پیش از pn/\ با l2tp لااقل میشد استفاده کرد الان اینم بسته یعنی دیگه GPRS ایرانسل به هیچ دردی نمیخوره و باید انداختش دور!
behroz3666
18-09-2011, 08:24
منم همین مشکل رو دارم مدتیه قطعه کسی خبر نداره کی وصل میشه؟
اصلا واسه چی قطعش کردن؟
ایرانسل حالا دیگه ظاهرا پیامک میده قبل از تموم شدن بسته اما به کار ما نمیاد چون دیگه این gprs بیخودش رو نمیخواهیم.
سرعتش خوب نیست هنوز و قطعی هم زیاد داره. اگه وصل کنی به سیستم و بخواهی چنتا لینک رو همزمان باز کنی هنگ میکنه ترافیک صفر میشه!! باید قطع کنی و دوباره کانکت...
تا یک هفته پیش از vpn با l2tp لااقل میشد استفاده کرد الان اینم بسته یعنی دیگه GPRS ایرانسل به هیچ دردی نمیخوره و باید انداختش دور!
دوستان کسی این مشکل vpn رو داره الان؟ راهی دیگه نیست در gprs ایرانسل با vpn کانکت بشیم؟
شما این روش رو تست کنید 100 درصد جواب میده . الانPN/\ خودم با همین روش وصله...
وقتی که وصل میشید به اینترنت برید تو cmd و تایپ کنید ipconfig
شما آی پی خودتون رو به صورت زیر خواهید دید ...
حالا باید اونقدر قطع و وصل بشید تا آی پیتون به صورت زیر دربیاد ...
حالا چیز پی ان رو با پروتکل PPTP به راحتی وصل کنید!
راستی یه نکته دیگه هم لازمه بگم و اون اینکه باید یا با کابل یا با بلوتوث اینترنت گوشیتون رو با کامپیوتر share کنید
با وایرلس share کنید فرمت آی پی عوض میشه و احتمال وصل شدن چیز پی ان خیلی کمه ( بعضی وقتا وصل میشه)
شما این روش رو تست کنید 100 درصد جواب میده . الانPN/\ خودم با همین روش وصله...
راستی یه نکته دیگه هم لازمه بگم و اون اینکه باید یا با کابل یا با بلوتوث اینترنت گوشیتون رو با کامپیوتر share کنید
با وایرلس share کنید فرمت آی پی عوض میشه و احتمال وصل شدن چیز پی ان خیلی کمه ( بعضی وقتا وصل میشه)
قبلا من با همه آی پی ها وصل میشد.
یجایی همین ترفند نوشته بود که آی پی 10.0.x.x باید باشه و حالا 10.3.x.x ... جدیدا تست کردین؟ شاید هم ایرا-نسل گوشی دستش اومده اینا رو هم محدود کرده دیگه!!!
یک سوال : این pn/\ ها بعضی از ip و بعضی از دامین استفاده میکنن. اونایی که دامینشون فیلو شده هنوز میشه بهش وصل شد یا اینکه به غیر پورت 80 همه پورتهاش رو بستن!!؟؟؟
والا ما میخواهیم یه چیزی از گوگل دانلود کنیم یا یک مقاله در سایت وردپرس ببینیم یا یک لغت در لغتنامه دهخدا یا یک مقاله لاتین رو به فارسی ترجمه ببینیم یا یک فایل دانلود کنیم!! این انصافه بدون هیچ بزار و برداری و هیچ منطقی اومدن کلی سایت مفید رو بستن فقط به خاطر اینکه یک کلمه پیدا شده یا نشده تو متنش!!! حالا فیس و توتیر رو بستین مهم نیست کاریش نداریم چرا اینترنت رو زهر مار ملت میکنید!! هر راهی هم هست دارید یکی یکی میبنیدد درست مثل عصر دایی ناصر ها که به هیچ جایی دسترسی نبود وگرنه خورده میشدید!!!
...
---------------------- خود سان__سور__ی ----------------------
...
کاش یکی بود روی خود این روند فیتیلینگ نظارت میکرد !
Vahidking.75
20-09-2011, 08:14
دوستان من الان دارم از نرم افزار aol browser 9.5 استفاده میکنم
به جرات میتونم بگم سرعتش با چیز پی ان فرقی نداره شایدم اصلا افت سرعت نداره
خوبیش هم اینه که با gprs ایرانسل کار میده
و تنها بدیش اینه که با استفاده از مرورگر خود برنامه نمیشه به facebook وصل شد ولی اگه فایرفاکس یا اپرا رو روی آی پی و پورت برنامه تنظیم کنی با این دو مرورگر میشه وارد فس بوک شد
Aminmeshki1
03-10-2011, 18:15
چند وقتی هست که مرورگرها بویژه اپرامینی با اختلاله شدید مواجه شده (بستنش!!) حالا می خوام بدونم من از طریق گوشی چه جوری بیام تو نت؟؟از طریق مرورگر خود گوشی که بی خیال!! سرعتش افتضاحه،هنگ میکنه و .......!! یه اپرامینی هم خودم دارم که از تو سایتهای موبایلی دانلود کردم که بیشتر انجمنهای گفتگو رو باز نمیکنه و خیلی هنگ میکنه!(نسخه ۶) البته یه چیزی حدود ۲۵ تا مرورگر اپرامینی و فایرفاکس و گوگل کروم و یوسی بروسر و بولت بروسر و اکسپلوئر و .... دارم که یا نصب نمیشند و یا کانکت نمیشن!!!
حالا شما بگید من چکار کنم؟؟ بدنم درد گرفته ;طور خدا کار منو راه بنداز اشغر!!
گوشیم: Nokia7230 جاوا
Air Born
03-10-2011, 23:48
سلام
من گالکسی جیو دارم.اینترنتم فعاله.با گوشی قبلیم دانلود هم میکردم.الان هم رو دو سه تا گوشی دیگه امتحان کردیم کار میکنه..تنظیمات گوشی رو هم از سایت همراه اول برای همین مدل میگیرم و نصب میکنم.ولی نمیتونم کانکت بشم.تنظیمات رو دستی هم وارد کردم ولی فایده ای نداشت.جالب اینجاست که یه بار تو یه شهر دیگه تو یه میدون دیدم علامت جی پی آر اس اومده رو صفحه گوشی.یکم باهاش کار کردم خوب بود.ولی وقتی با تاکسی دوتا میدون اونورتر رفتم دیدم اینترنت دیگه کار نمیکنه! برگشتم همون میدون اولی دوباره اینترنت کار کرد!
در ضمن با ایرانسل مشکلی ندارم.ولی نه سیم کارت اعتباری و نه خط دائمی همراه اول هیچکدوم به نت وصل نمیشن.
فکر میکنین مشکل چیه؟
یه بار گوشی رو هم فلش کردم درس نشد.
چند وقتی هست که مرورگرها بویژه اپرامینی با اختلاله شدید مواجه شده (بستنش!!)
اپرا مینی و هر browser موبایلی هست الان 2 سه ماهی هست برای من از کار افتاده اصلا هیچ برنامه های مرتبط با اینترنت هم در گوشی کار نمیکنند!!! باز چی رو ندونسته بستن!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی نیست روی کار خود اینا نظارت داشته باشه؟
اون یکی میاد میگه 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلو بایت برای کاربر ایرانی و محقق و پژوهشگر و خلاصه عامل پیشرفت مملکت بسته و اون یکی میاد میزنه هر چی سایت و سرویسه مسدود میکنه و هر چی پورته میبنده! فقط تبیان باز میشه!!
آخه این چه وضع نظارته.. خون ما رو تو شیشه کردن. برید همون خلاف ها رو ببندید با بقیه چیکار دارید آخه!! اینا همش خدابیامرزی میشه واستون! از ما گفتن.
italia88
06-10-2011, 18:34
چند وقتی هست که مرورگرها بویژه اپرامینی با اختلاله شدید مواجه شده (بستنش!!) حالا می خوام بدونم من از طریق گوشی چه جوری بیام تو نت؟؟از طریق مرورگر خود گوشی که بی خیال!! سرعتش افتضاحه،هنگ میکنه و .......!! یه اپرامینی هم خودم دارم که از تو سایتهای موبایلی دانلود کردم که بیشتر انجمنهای گفتگو رو باز نمیکنه و خیلی هنگ میکنه!(نسخه ۶) البته یه چیزی حدود ۲۵ تا مرورگر اپرامینی و فایرفاکس و گوگل کروم و یوسی بروسر و بولت بروسر و اکسپلوئر و .... دارم که یا نصب نمیشند و یا کانکت نمیشن!!!
حالا شما بگید من چکار کنم؟؟ بدنم درد گرفته ;طور خدا کار منو راه بنداز اشغر!!
گوشیم: Nokia7230 جاوا
درسته اپرا مینی الان دو سه ماهی هست که قطع شده و این بخصوص برای دوستانی که از موبایل های جاوا استفاده میکنن نظیر نوکیا 5310 - نوکیا 6300 و 6303 و .... باعث شده که استفاده از اینترنت موبایل خیلی سخت بشه چون خود گوشی مرورگر درست و حسابی نداره و مرورگر فارسی ساپورتی مثل اپرا مینی هم موجود نیست که کار راه بنداز باشه !!
و اگه کسی باشه که کار مجاز !!! هم داشته باشه باید بسوزه و بسازه و با این کار (قطع کلی نرم افزار )تر و خشک باهم می سوزن :41:
عزیزان یک نگاهی هم به اینجا بیندازید
cuteetuc
08-10-2011, 08:35
از htc smart چجوري به عنوان مودم براي اينترنت ايرانسل استفاده كرد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
cuteetuc
08-10-2011, 15:00
دوستان زكات علم آموختن است.:10:...دوستان و اساتيد لطف كنيد راهنمايي كنيد.
از htc smart چجوري به عنوان مودم براي اينترنت ايرانسل استفاده كرد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
GPRS ایرانسل
مشترکین گرامی،
شبکه GPRS ایرانسل از روز شنبه 5 اسفند 85 رسما افتتاح شده است و ارسال تنظیمات GPRS برای مشتریان آغاز گردیده است. ایرانسل تنظیمات GPRS را از طریق پیام کوتاه (SMS) برای مشترکیــن ارسـال می نماید. درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید با شماره گیری این اطلاعات را دریافت نمایید.
توجه:
پس از دریافت پیام کوتاه حاوی تنظیمات، آنرا باز و در گوشی ذخیره (save) نمایید تا تنظیمات GPRS به گوشی منتقل شود.
برای اولین بار در ایران اینترنت 24 ساعته در تلفن همراه شما!
درهنگام حرکت و رفت و آمد، بدون هیچ زحمتی می توانید به شبکه جهانی اینترنت متصل باشید.
(General Packet Radio Service) GPRS سرویسی است که از طریق آن شما همیشه و همه جا آنلاین بوده و می توانید از اینترنت استفاده نمایید. شما می توانید از طریق لپ تاپ، رایانه دستی (PDA) یا مرورگر WAP روی گوشی خود در کمترین زمان به اینترنت متصل شوید.
چگونه می توان به GPRS متصل شد؟
گوشی شما باید برای اتصال به شبکه GPRS مناسب باشد (برای اطلاع از این موضوع اینجا را کلیک کنید).
تنظیمات GPRS بطور خودکار در یک پیام کوتاه (SMS) برای شما ارسال می شود. برای آنکه تنظیمات این سرویس به گوشی شما منتقل شود، باید اطلاعات ارسال شده را در تلفن همراهتان ذخیره (save) کنید.
اگر از دیتا کارت (PCMCIA) برای اتصال لپ تاپ خود استفاده می کنید، هنگام نصب کارت یا تنظیم اتصال به شبکه این اطلاعات را وارد کنید (*اسامی اطلاعات زیر ممکن است برای مدل های مختلف کارت متفاوت باشد):
Value
Item
Irancell-GPRS
Connection Name
GSM-GPRS/GPRS
Bearer
mtnirancell
APN
Home Page
10.131.26.138
WAP 1.0 Proxy
9201
Port
CO-WSP
Service
10.131.26.138
WAP 2.0 Proxy
8080
Port
HTTP
Service
WAP 1.0 Proxy : گوشی هایی که از نسخه WAP 1.0 برای ارتباط با اینترنت استفاده کرده و از نسخه WAP 2.0 پشتیبانی نمیکنند.
WAP 2.0 Proxy : گوشی هایی که از نسخه WAP 2.0 برای ارتباط با اینترنت استفاده کرده و از نسخه WAP 1.0 پشتیبانی نمیکنند.
این سرویس برای کلیه مشترکین ایرانسل (اعم از پیش پرداخت یا پرداخت ماهیانه) که گوشی با قابلیت GPRS دارند، موجود می باشد.
نحوه دسترسی به اینترنت
پس از اینکه از تنظیمات گوشی خود مطمئن شدید و علامت اتصال به شبکه GPRS (یک علامت G یا یک مثلث برعکس در کنار علامت آنتن) بر روی صفحه تلفن همراه شما ظاهر شد، می توانید با انتخاب مرورگر (WAP/ Web browser) در منوی گوشی خود و سپس وارد کردن آدرس اینترنتی (URL) به شبکه جهانی اینترنت دسترسی پیدا کنید.
این مرورگر (browser) در اغلب گوشی ها با علامت "کره زمین" نشان داده شده است.
رایانه دستی (PDA) و GPRS
با داشتن یک PDA و سرویس GPRS، جهان در دستان شماست. می توانید ایمیل تان را چک کرده و گشتی در اینترنت بزنید. امروزه رایانه های دستی به سرعت در حال فراگیر شدن هستند بطوریکه بسیاری از وب سایت ها نسخه هایی از صفحات خود را بطور ویژه برای کاربران PDA طراحی نموده اند تا صفحات بطور کامل با اندازه صفحه رایانه دستی شما سازگار باشند.
حتی برای مرور آن دسته از وب سایت هایی که نسخه ویژه PDA ندارند نیز مشکلی وجود نخواهد داشت. صرفاً مجبورید در صفحه کمی بالا و پایین بروید تا کل صفحه را مشاهده کنید.
آشنایی با GPRS
GPRS در واقع روش نوینی برای ارسال داده ها از طریق تلفن همراه است. با استفاده از GPRS:
اینترنت از آن شماست!
با قابلیت GPRS تلفن همراهتان می توانید 24 ساعته به اینترنت متصل باشید.
اینترنت همه جا، همه وقت
اطلاعات بر سرانگشتان شما جاریست! دیگر محدود به دفتر کار، میزتان یا رایانه تان نیستید.
همیشه آنلاین هستید!
بطور دائمی به اینترنت متصل هستید و صرفاً برای ارسال و دریافت اطلاعات هزینه می پردازید. بنابراین نگران هزینه آنلاین بودن خود نباشید.
سرعت و راحتی اینترنت
مرور اینترنت یا ذخیره اطلاعات (download) به سادگی و با سرعتی بالا امکانپذیر است. همیشه اولین چیزی که روی گوشی شما ظاهر می شود، متن ها و لینک های موجود در صفحه است تا سرعت شما برای دسترسی به داده های مورد نظرتان افزایش یابد.
هزینه منطقی
صرفاًٌ زمانی هزینه به حساب شما منظور می شود که داده ای ارسال و یا دریافت کرده باشید. همین! شما برای متصل ماندن به شبکه جهانی هزینه ای نمی پردازید. این منصفانه است زیرا شما فقط پول آنچه را مصرف می کنید می پردازید.
تعرفه GPRS
بطور کلی حجم داده ها براساس بایت سنجیده می شود. همانطور که می دانید، حدوداً به هر 1000 بایت یک کیلوبایت (KB) و به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت (MB) می گویند. شما به آسانی می توانید در هرلحظه هزینه های خود را محاسبه کنید. کافی است تا تعداد بایت هایی که ارسال یا دریافت کرده اید را در تعرفه ضرب کنید.
لطفاً به خاطر داشته باشید که کارکرد دیتای شما شامل کلیه اطلاعاتی خواهد بود که توسط خود شما یا به صورت خودکار از گوشی، رایانه دستی یا لپ تاپ شما ارسال و یا دریافت می گردد.
براي مشاهده تعرفه GPRS اينجا را كليك كنيد.
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد.
من هیچ وقت تا حالا از اینترنت موبایل استفاده نکرده بودم چند روز پیش سیم کارت ایرانسل رو گذاشتم داخل گوشی و اس ام اس اومد گوشی شما قابلیت اتصال به اینترنت رو داره منم وارد مرور گر شدم دیدم متصل شد منم از خوشحالی بال دراوردم ولی ناگهان شارژ ایرانسلم تموم شد منم یه 5 تومن شارژش کردم گفتم تا یه چند وقت باشه ! فقط 10 دقیقه باهاش یه اینترنت وصل شدم شارژ5تومنی تموم شد هزینه اتصال به اینترنت با ایرانسل چه جوریه؟ این قدر بالاست؟ من دارم دیونه میشم 5 تومن بود!
italia88
12-10-2011, 01:09
من هیچ وقت تا حالا از اینترنت موبایل استفاده نکرده بودم چند روز پیش سیم کارت ایرانسل رو گذاشتم داخل گوشی و اس ام اس اومد گوشی شما قابلیت اتصال به اینترنت رو داره منم وارد مرور گر شدم دیدم متصل شد منم از خوشحالی بال دراوردم ولی ناگهان شارژ ایرانسلم تموم شد منم یه 5 تومن شارژش کردم گفتم تا یه چند وقت باشه ! فقط 10 دقیقه باهاش یه اینترنت وصل شدم شارژ5تومنی تموم شد هزینه اتصال به اینترنت با ایرانسل چه جوریه؟ این قدر بالاست؟ من دارم دیونه میشم 5 تومن بود!
خب بهتره شما از بسته های ایرانسل استفاده کنید برای 2 گیگ ترافیک ماهانه ایرانسل از شما 10 هزهر تومان میگیره
توی سایت ایرانسل جزئیاتش هست ...
سلام دوستان
موقع وصل شدن با ایرانسل چه طور میشه سایت هایی که فی/لتر شده مثل فـــیس بوک رو باز کرد؟
وی پی ان که جواب نمیده!!راهی هست در کل؟
italia88
07-11-2011, 20:59
سلام دوستان
موقع وصل شدن با ایرانسل چه طور میشه سایت هایی که فی/لتر شده مثل فـــیس بوک رو باز کرد؟
خب اگه با چیز پی ان نتونستی از هیتلر رد بشی راه دیگه ای نیس !!
البته چیز پی انا هم خیلی بازی در میارن این روزا
Mehran NZ
07-11-2011, 21:08
سلام دوستان
برادر شبکه TOR رو که هیچ احدالناسی نمی تونه دور بزنه حتی پلیس اف بی ای -البته اینها هم کار خاصی نکردن ابلها گرفتن پورتش و کلهم بستن مثلا وی پی ان دانشگاهها هم با اینکار قطع می شه-از برنامه toonel هم فکر کنم بتونی استفاده کنی من شخصا استفاده می کردم
italia88
08-11-2011, 22:27
برادر شبکه TOR رو که هیچ احدالناسی نمی تونه دور بزنه حتی پلیس اف بی ای -البته اینها هم کار خاصی نکردن ابلها گرفتن پورتش و کلهم بستن مثلا وی پی ان دانشگاهها هم با اینکار قطع می شه-از برنامه toonel هم فکر کنم بتونی استفاده کنی من شخصا استفاده می کردم
خوبی برادر!! هنوز هم از برنامه toonel استفاده می کنی ؟ یا می کردی؟
Mehran NZ
08-11-2011, 22:36
سلام هنوزم استفاده می کنم از تونل ولی الان ایرانسل ندارم منظورم این بود که با ایرانسل و برنامه تونل استفاده می کردم یه زمانی و قاعدتا الان هم باید بشه (این برنامه تحت جاوا هست توی لینوکس هم خودم استفاده کردم باهاش)
یا اینکه بعضی از وی پی انها هستند که با پورت استاندارد عرضه نمی شن قاعدتا باید بتونید از اونها استفاده کنید چون اصلا پورت می دونید پورت یه چیز نرم افزاریه دیگه خودتون هم می تونید عوضش کنید - حتی یک پروتکل جدید بنویسید (مثل http ) که پورت خودش و داشته باشه - یک سری پورت استاندارد هستند که اینها اون رو می بندن پورتها دستی رو نمی تونن کاری کنن من چند تا ایمیل تبلیغاتی اینجور وی پی انها برام اومده بود که با پورت استاندارد کار نمی کردن اینها رو مخصوص ماها درست کردن نمونه بارزش هم برنامه TOR هست که از پورت نا استادندارد استفاده می کنه!
ببینید قضیه دقیقا سر همینه مثلا کشور مثل چین هم نمیاد پورت استانداردش و ببنده چون راحت می شه برای عبور از فیلتر دورش زد ولی ادارات دولتی مثل دانشگاهها دچار مشکل می شن چون مجبورن استاندارد کار کنن سر همین قضیه بستن پورت وی پی ان داد همه در اومده بود هیچکی نمی تونست مقاله دانلود کنه بس که این وزیر ارتباطات ما بی خرده!
wichidika
17-11-2011, 00:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرپرست مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت خبر داد:
تست GPRS مشترکان موبایل در سامانه متماموبنا- سرپرست مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت اعلام کرد: ازآنجا که اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه نیز در کشور فراهم است، نحوه سرویس دهی اپراتورهای موبایل در سامانه مرکز سنجش اینترنت در سامانه متمامورد ارزیابی قرار می گیرد.
محمدرضا توکلی در گفت وگو با خبرنگار موبنا با اشاره به راه اندازی پرتال ملی سنجش ضریب نفوذ اینترنت در کشور اظهار داشت: از این طریق می توان آمار صحیح و واقعی از وضعیت اینترنت کشور به صورت به روز و یکپارچه بدست آورد.
وی با بیان اینکه شاخص ضریب نفوذ فناوری اطلاعات از شاخص های پیشرفت ارتباطی محسوب می شود ادامه داد: یکی از مواردی که می توان براساس آن کشورها را با یکدیگر مقایسه کرد آمار ضریب نفوذ اینترنت است که در کشور ما یکی از مشکلاتی است که از سوی رسانه های داخلی و مراجع بین الملل مورد انتقاد قرار می گیرد. به نحوی که در برخی موارد حتی اعداد غیرکارشناسی و یکسان اعلام می شود.
اظهار داشت: در مرحله بعدی از پروژه های مرکز متما ، 8 سامانه در حال طراحی و تولید است که پیش بینی می شود در سال 91 به بهره برداری برسد.
توکلی گفت: سامانه تحلیل اطلاعات ترافیک شبکه ، سامانه نمونه گیری و جمع آوری اطلاعات آماری به صورت تلفنی ، پرتال مدیریت دانش تخصصی مدیریت منابع اینترنت کشور، سامانه جویشگر وب ، سامانه آدرسهای IP ، سامانه مدیریت اطلاعات آماری ، پرتال اصلی مرکز متما و مدیریت منابع اینترنتی ، 8 سامانه خدماتی کاملا تخصصی هستند که تا یک سال دیگر به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به راه اندازی سرویس سنجش سرعت اینترنت از سوی مرکز متما که طی آن هرماه شرکت های برتر ارایه دهنده خدمات اینترنت از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران ارزیابی می شوند، تصریح کرد: ازآنجا که اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه نیز در کشور فراهم است، نحوه سرویس دهی اپراتورهای موبایل نیز دراین سیستم مورد ارزیابی قرار می گیرد.
117
omid.pari
29-11-2011, 15:37
با تشکر از دوستمون بابت معرفی این سایت
این نتایج تست سرعت اینترنت ایرانسل من با استفاده از سایت متما بود.
شما هم نتایج تست سرعتتون رو بذارید.
من تو منطقه شمالغرب هستم.
در مورد نتایج تست سرعت جالبه که سرعته آپلود دو برابره سرعته دانلوده (از دو برابرم بیشتر)
و این نکته رو بگم که البته سرعت ثابت نیست و تو ساعتهای مختلف روز تغییر میکنه
lovely_fox
01-12-2011, 10:10
من یک مدت اپرا مینی داشتم و راحت از تمام سایت های فیلتر رد میشدم
الان 2 یا 3 روز ایرانسل گمونم پورت اپرا را بسته
البته الان یکجور دیگه وارد سایت های فیلتر میشم ولی خوب این مرورگر به خوبی اپرا نیست
من نمیدونم مشکل دقیقا کجاست
آیا به نظرتون دوباره اپرا باز میشه یا نه؟
mohammad20ali20
01-12-2011, 10:20
دوستان من امروز نمی تونم طرح بزنم شما مشکلی ندارید؟
Farhad 8904
01-12-2011, 11:05
دوستان من امروز نمی تونم طرح بزنم شما مشکلی ندارید؟
طرح ها به علت یه سری تغییرات موقتا غیر فعال شدن به زودی فعال میشن.
italia88
02-12-2011, 15:20
من یک مدت اپرا مینی داشتم و راحت از تمام سایت های فیلتر رد میشدم
الان 2 یا 3 روز ایرانسل گمونم پورت اپرا را بسته
البته الان یکجور دیگه وارد سایت های فیلتر میشم ولی خوب این مرورگر به خوبی اپرا نیست
من نمیدونم مشکل دقیقا کجاست
آیا به نظرتون دوباره اپرا باز میشه یا نه؟
با توجه به حساسیتهایی که هست بعیده دوباره بازش کنن :41:
ولی با بستن اپرا وب گردی با موبایل دیگه حال نمیده مگر اینکه بری سراغ چیز پی ان یا گوشی رو عوض کنی یا ...
toolhelp
02-12-2011, 17:44
دوستان چرا طرحهاي افزايشي gprsايرانسل ديگه كار نميكنه؟ من امروز 10 تومن شارژ كردم واسه 1 ماه ولي افزايش اعتبار gprs نشد! الان همينجوري داره از شارژم كم ميشه ! واسه 1 ساعت ويگردي 2000 تومن كم كرده!
Farhad 8904
02-12-2011, 19:13
طرحای نامحدودش جمع شده ؟
به طور موقت به خاطر ورود اپراتور سوم و رقابت با اون حذف شدن به زودی و به احتمال زیاد بصورت نا محدود دوباره فعال میشن!
واسه 1 ساعت ويگردي 2000 تومن كم كرده!
دوست عزیز تو این یک ساعتی که وبگردی کردی هرچی ارسال و دریافت داشتی رو در 5 ضرب کن هزینه مصرفت بدست میاد. الکی که 2000 تومن کم نمیکنه که!
toolhelp
02-12-2011, 20:05
به طور موقت به خاطر ورود اپراتور سوم و رقابت با اون حذف شدن به زودی و به احتمال زیاد بصورت نا محدود دوباره فعال میشن!
دوست عزیز تو این یک ساعتی که وبگردی کردی هرچی ارسال و دریافت داشتی رو در 5 ضرب کن هزینه مصرفت بدست میاد. الکی که 2000 تومن کم نمیکنه که!
مشكل من اينه كه شارژ هفتگي يا ماهانه واسه من كار نميكنه از 2-3 روز پيش اينجوري شده !
يعني وقتي كد فعال سازي gprs رو وارد ميكنم ديگه نميگه شارژ انجام شد ! ميگه براي ديدن اعتبار خود كد فلان را وارد كنيد ! بعد وقتي اعتبار رو چك ميكتم ميگه اعتباري نداري در صورتيكه 11 تومن شارژ دارم! الان كه تو نت ميچرخم تو طرح نيستم و فكر ميكنم 11 تومن همين امشب تموم شه. يكي بگه چه مرگشه اين ايرانسل...
كسي اين مشكل پيش نيومده واسش؟
منم ایرانسل که خط دوممه رو 10 تومن شارژ کردم که طرح نامحدود بزنم واسه این چند روزی که ADSL ندارم
رفت تو پاچمون انگاری :41:
Farhad 8904
02-12-2011, 20:36
مشكل من اينه كه شارژ هفتگي يا ماهانه واسه من كار نميكنه از 2-3 روز پيش اينجوري شده !
يعني وقتي كد فعال سازي gprs رو وارد ميكنم ديگه نميگه شارژ انجام شد ! ميگه براي ديدن اعتبار خود كد فلان را وارد كنيد ! بعد وقتي اعتبار رو چك ميكتم ميگه اعتباري نداري در صورتيكه 11 تومن شارژ دارم! الان كه تو نت ميچرخم تو طرح نيستم و فكر ميكنم 11 تومن همين امشب تموم شه. يكي بگه چه مرگشه اين ايرانسل...
دوست عزیز من که در پست قبل گفتم بسته های GPRS کلا از منوی USSD حذف شدن و فقط دستور باقیمانده اعتبار وجود داره واسه کسایی که از قبل طرح رو فعال کرده بودن و هنوز اعتبار GPRS دارن به احتمال زیاد تا اول جشنواره زمستان یعنی 1 دیماه بسته ها فعال نمیشن!!!!
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
منم ایرانسل که خط دوممه رو 10 تومن شارژ کردم که طرح نامحدود بزنم واسه این چند روزی که ADSL ندارم
شما اگه خیلی به ابنترنت احتیاج داری به جای بسته های GPRS میتونی از طرح ضرب در 3 ایرانسل استفاده کنی!! توی این لینک توضیح کامل داده شده.
italia88
03-12-2011, 01:08
این مشکلات از ایرانسل هیچ وقت بعید نیست جدا اینکه در حال حاضر ارائه بسته های افزایشی امکان پذیر نسیت برای من هم چند بار پیش اومده که حتی با داشتن شارژ GPRS از شارژ معمولیم کم کرده باشه :41: یه دفه که شارژ 20 تومنیم همینطور هدر شد و رفت تو جیب ایرانشل ...
italia88
03-12-2011, 01:26
با توجه به توقف ارائه بسته های افزایشی ایرانسل ، شنیده شده برای جشنواره زمستان قراره بسته های 1.5 گیگ ماهانه با قیمت 10 هزار تومن عرضه بشه :41: و بسته های حجیم تر با قیمت بالاتر ارائه بشه :41:
به هر صورت باید منتظر بود و دید ایرانشل این دفه چه دسته گلی میخاد به آب بده !!!
Farhad 8904
03-12-2011, 09:59
این مشکلات از ایرانسل هیچ وقت بعید نیست جدا اینکه در حال حاضر ارائه بسته های افزایشی امکان پذیر نسیت برای من هم چند بار پیش اومده که حتی با داشتن شارژ GPRS از شارژ معمولیم کم کرده باشه :41: یه دفه که شارژ 20 تومنیم همینطور هدر شد و رفت تو جیب ایرانشل ...
همون موقع که دیدی شارژ ازتون کم شد باید با 700 تماس میگرفتید و موضوع رو پیگیری میکردید 100 % مشکلتون رو حل میکردن.
با توجه به توقف ارائه بسته های افزایشی ایرانسل ، شنیده شده برای جشنواره زمستان قراره بسته های 1.5 گیگ ماهانه با قیمت 10 هزار تومن عرضه بشه :41: و بسته های حجیم تر با قیمت بالاتر ارائه بشه :41:
منبع؟ :31:
behroz3666
03-12-2011, 10:05
نه دیگه فکر نمیکنم ایرانسل تا این حد احمق باشه!!
الان که اپراتور سوم داره میاد اینکار صد در صد به ضرر ایرانسل خواهد بود
تمام دنیا هر روز خدماتشون رو افزایش میدن ایرانسل هی کم میکنه!!!!:41:
دوست عزیز من بارها به 700 زنگ زدم و مشکلم رو حل نکردن، به هیچ کسی هم توسیه نمیکنم بزنگه
italia88
03-12-2011, 20:18
[/COLOR]
[QUOTE=Farhad 8904;6673936]همون موقع که دیدی شارژ ازتون کم شد باید با 700 تماس میگرفتید و موضوع رو پیگیری میکردید 100 % مشکلتون رو حل میکردن.
اون برای از ما بهترونه:31:
اما جدا از شوخی این مورد 20 تومنی اون موقعی بود که ایرانشل قاطی کرده بود و هر کیلو استفاده رو 500 تومن !!!! :18: حساب کرد پام :41:
با 700 هم تماسیدم برای این یه مورد کاری از دستشون برنیومد:2:
ایرانشل چون من مشتری قدیمیشم همیشه به من حال داده و انواع و اقسام مشکلا رو روی من آزمایش کرده... :19:
M A M M U T
06-12-2011, 12:48
دوستان ایرانسل اینترنت نامحدود ارائه میده؟قیمتش چه قدره؟ سرعتش نسبت به gprs همراه اول چطوره؟
mohammad20ali20
06-12-2011, 15:13
نامحدود که قبلا میداد. الان هم به صورت بسته های 125mb 600mb 2000mb ارائه میداد که اونم دیگه نمیده.
فقط دلم میخواد این اپراتور سوم کارش بگیره تا حداقل یک رقیب جدی برا ایرانسل باشه . دیگه دارم از دستش خسته میشم.
Farhad 8904
06-12-2011, 16:34
دوستان ایرانسل اینترنت نامحدود ارائه میده؟قیمتش چه قدره؟ سرعتش نسبت به gprs همراه اول چطوره؟
شما سرعت GPRSایرانسل رو با همراه اول مقایسه می کنید؟
سرعت ایرانسل خیلی بهتر همراه اوله!!! همراه اول زیاد تعریفی نداره!
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
نامحدود که قبلا میداد. الان هم به صورت بسته های 125mb 600mb 2000mb ارائه میداد که اونم دیگه نمیده.
فقط دلم میخواد این اپراتور سوم کارش بگیره تا حداقل یک رقیب جدی برا ایرانسل باشه . دیگه دارم از دستش خسته میشم.
شما مطمئن باش ایرانسل از اپراتور سوم کم نمیاره و ازش عقب نمیمونه
هسته اصلی شبکه ایرنسل بر پایه 3G هست و خیلی راحت میتونه نسل سوم ارئه بده به نظر من این همراه اول هست باید به خودش یه تکونی بده و این شبکه قدیمی رو به روز کنه!!!
mr_khodaei2008
06-12-2011, 16:36
سلام
من میخام خط ایرانسلم را gprs ش را غیر فعال کنم اخه خودش بعضی وقتا وصل میشه و شارژ کم میکنه
چطورب باید قطع کرد؟
بر تو تنظمیات کانکشن گوشیت و اونجا یه آی پی الکی بهش بده و یا اینکه بهش پسورد بهش بده یعنی فیلد پسورد رو پر کن اینجوری حتی یک بایت هم رد و بدل نمی کنه!
چی شده امروز کد قبول نمی کنه؟ چه مرگشه؟
Farhad 8904
06-12-2011, 18:39
چی شده امروز کد قبول نمی کنه؟ چه مرگشه؟
اگه منظورت از کد بسته های GPRS هست تا پایان جشنواره پائیز فعال نمیشن!
اگه منظورت از کد بسته های GPRS هست تا پایان جشنواره پائیز فعال نمیشن!
خاک بر سر بی شعورشون.پس ما چیکار کنیم که گرفتار اینا شدیم.باز اون همراه اول با این که سرعت و تکنولوژیش کمتره ،انقدر نامردی نمیکنه دیگه
Farhad 8904
06-12-2011, 23:25
خاک بر سر بی شعورشون.پس ما چیکار کنیم که گرفتار اینا شدیم.باز اون همراه اول با این که سرعت و تکنولوژیش کمتره ،انقدر نامردی نمیکنه دیگه
شما درست میگی ایرانسل نباید بسته ها رو 20 روز مونده به پایان جشنواره غیر فعال می کرد
انشاالله با خبر های خوشی که در زمستان خواهید شنید جبران میشه.
nihilnigritude
07-12-2011, 16:52
این حشمواره زمستونی ایرانسل که میگید از کی شروع میشه؟
الان بسته gprs من تا 22این ماه اعتبار داره بعدش اونوقت باس سماق بمکیم؟؟ مملکته داریم؟؟ :41::13::19:
اصن حجمی با زمان نامحدود نداره بگیریم؟
Farhad 8904
07-12-2011, 19:22
این حشمواره زمستونی ایرانسل که میگید از کی شروع میشه؟
الان بسته gprs من تا 22این ماه اعتبار داره بعدش اونوقت باس سماق بمکیم؟؟ مملکته داریم؟؟ :41::13::19:
اصن حجمی با زمان نامحدود نداره بگیریم؟
از اسمش که مشخصه جشنواره زمستانی ( از اول زمستان)
نه دوست عزیز فعلا هیچ کدوم از طرح های تشویقی ایرانسل فعال نمیشن!
123arash
09-12-2011, 10:21
سلام دوستان.
طرح ها دوباره فعال شدن.
مثل دفعه قبل هستن.
125 مگ
600 مگ
و فكر كنم 2 گيگ.
هيچ تغييري نكردن ولي فعال شدن..ميتونيد استفاده كنيد.
ممنونم.
Farhad 8904
09-12-2011, 11:55
سلام دوستان.
طرح ها دوباره فعال شدن.
مثل دفعه قبل هستن.
125 مگ
600 مگ
و فكر كنم 2 گيگ.
هيچ تغييري نكردن ولي فعال شدن..ميتونيد استفاده كنيد.
ممنونم.
دوست عزیز تغییرات از اول جشنواره زمستان هست!
behroz3666
09-12-2011, 13:17
دوستان من الان زدم فعال شد مثل قبل هست هیچ تغییری نکرده یه ماهه دو گیگ
ولی فکر کنم از اول زمستان دوباره عوض شه
Farhad 8904
09-12-2011, 14:25
دوستان من الان زدم فعال شد مثل قبل هست هیچ تغییری نکرده یه ماهه دو گیگ
ولی فکر کنم از اول زمستان دوباره عوض شه
بله دوست عزیز تغییرات کلی از اول زمستان هست.
nihilnigritude
09-12-2011, 19:58
هنوز تغییرات مشخص نیست؟
من 22ماه گذشته یک ماهه رو فعالش کردم برای اولین بار، الان بازم همون 22باید کدشو وارد کنم؟ اگه الان بزنم کنترشو از الان شروع میکنه؟
Farhad 8904
09-12-2011, 20:52
هنوز تغییرات مشخص نیست؟
من 22ماه گذشته یک ماهه رو فعالش کردم برای اولین بار، الان بازم همون 22باید کدشو وارد کنم؟ اگه الان بزنم کنترشو از الان شروع میکنه؟
دوست عزیز کد فعال سازی هیچ تغییری نکرده شما هر موقع که کد رو وارد کنید از همون موقع اعتبار واستون فعال میشه!
Eblis 2011
09-12-2011, 20:54
جشنواره زمستان طرح ها چه تغییری میکنه ؟ کسی اطلاع داره
Farhad 8904
09-12-2011, 21:08
جشنواره زمستان طرح ها چه تغییری میکنه ؟ کسی اطلاع داره
دوست عزیز تغییر بسته ها در جشنواره زمستان یه احتمال هست. ولی ایرانسل برای رقابت با اپراتور سوم شاید این کار رو انجام بده!
Eblis 2011
09-12-2011, 21:13
اگه تغییرات باشه مثلا چقدر ؟ تا چه حد؟
Farhad 8904
09-12-2011, 21:22
اگه تغییرات باشه مثلا چقدر ؟ تا چه حد؟
یا نا محدودمیشن یا حجمشون افزایش پیدا میکنه به صورتی که نیاز مشترکین برطرف بشه!
Eblis 2011
09-12-2011, 21:23
تا 12 روز دیگه مشخص میشه . . . به نظر بنده هیچ تغییری صورت نمیگیره . .. این شرکت ها اینقدر پ د ر س و خ ت ه هستند که حد و اندازه نداره . . . فقط به فکر جیب خودشون هستند
LittLe_BeAr
10-12-2011, 21:19
پرتال یا فروشگاه برنامه های کاربردی که با نام تجاری «چارسوی ایرانسل» عرضه شده، قرار است اپلیکیشن های مبتنی بر سیستم عامل های رایج تلفن همراه از جمله جاوا، سیمبین، اندروید و... را که در گروه های متفاوت و توسط توسعه دهندگان داخلی و خارجی تولید شده به کاربران ایرانسل عرضه کند. چارسوی ایرانسل بستری برای کسب درآمد توسعه دهندگان اپلیکیشن های اسمارت فون و تبلت از طریق عرضه برنامه های تولیدی خود (به خصوص برنامه های بومی) فراهم خواهد آورد. البته باید ببینیم با وجود این همه گزینه های متنوع، کاربران تا چه حد از این فروشگاه آنلاین ایرانسل استقبال می کنند.
پیامک صوتی ایرانسل
در این سرویس یک تلفن گویا در اختیار شما قرار می گیرد تا پیام خود را حداکثر در ۶۰ ثانیه ضبط کنید و آن را به مشترکین ایرانسل یا سایر اپراتورها ارسال کنید. این کار می تواند از طریق اس ام اس، پیام چند رسانه ای و یا تماس تلفنی خودکار انجام شد. علاوه بر این امکان پاسخگویی صوتی و دسترسی به صندوق پست صوتی از طریق تلفن ثابت و دیگر خطوط تلفن همراه فراهم خواهد بود.
مودم وایمکس وای فای جیبی
از محصولات جدید ایرانسل یک مودم جیبی است که قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وایمکس را بدون نیاز به برق شهری برای کاربران فراهم می کند. این مودم با قدرت گیرندگی بالا و بدون نیاز به تقویت کننده، دارای امکان WiFi هم بوده و از طریق رابط USB شارژ می شود. جالب اینکه اندازه آن واقعا کوچک بوده و به راحتی درون جیب جا می شود و بدون دردسر آن را همه جا به همراه خواهید داشت.
شارژ از طریق تلفن گویا
ایرانسل در ادامه گسترش شیوه های شارژ سیم کارت، تلفن گویایی را برای این کار راه اندازی کرده که مشترکین می توانند با پیگیری راهنمای این تلفن، سیم کارت اعتباری خود را شارژ کرده و یا صورتحساب سیم کارت دائمی خود را پرداخت کنند و از مزایایی همچون شارژ شگفت انگیز نیز برخوردار شوند. در این سرویس امکان دریافت شارژ محدود به ارقام موجود بر روی کارت های شارژ نبوده و مشترکین می توانند رقم مورد نظر خود را بین ۱۰۰ هزار تا یک میلیون ریال شماره گیری کرده و به مبلغ شارژ را دریافت کنند. پرداخت در تلفن گویای ۷۱۷ از طریق کارت های شتاب انجام می شود و بیشتر به درد کسانی می خورد که امکان شارژ سیم کارت با وارد کردن کد را ندارند (مانند کاربران تبلت ها).
از ديشب بسته ها فعال شده.آشغال تر از هميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 يه صفحه گوگل رو با اينترنت ادج نميتونه باز کنه.من رو ايپد گذاشتم واقعا خيلي خيلي تعطيله.
"""""""""""""""""""""""""" رايتل جان کجايي؟""""""""""""""""""""""
Eblis 2011
11-12-2011, 17:37
ایرانسل هم مثل همراه اول خودشو گ ه زده . . . ببینیم رایتل چیکار میکنه
Farhad 8904
11-12-2011, 18:16
ایرانسل هم مثل همراه اول خودشو گ ه زده . . . ببینیم رایتل چیکار میکنه
شاید توی یه منطقه خاص سرعت کم باشه که اونم به عوامل زیاد بستگی داره و این دلیل نمیشه که کم بودن سرعت رو به کل نسبت بدیم!
از ديشب بسته ها فعال شده.آشغال تر از هميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 يه صفحه گوگل رو با اينترنت ادج نميتونه باز کنه.من رو ايپد گذاشتم واقعا خيلي خيلي تعطيله.
شايد شما مشكل انتن دهي داشته باشيد.من الان دارم از بسته هاي اينترنتش استفاده ميكنم و مشكلي نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.