مشاهده نسخه کامل
: تمامی مباحث مربوط به Gprs ایرانسل
mehdi_47
11-12-2011, 23:36
این چند روز چقدر سرعتش ت خ م ی شده :2: با مودم GSM امتحان کردم همین بود.با موبایل هم تست کردم همین گ و ه بود.گند زده به اعصابم.
با خودم فکر کردم بهتره وایمکسش رو بخرم منتها دیدم اونم شرایط بیخودی داره.نوشتن مودم رایگان میدیم به شرط خرید اشتراک 6 ماه به صورت یکجا،منتها من تو هیچ کدوم از تعرفه هاش قسمتی برای این موضوع ندیدم
Farhad 8904
11-12-2011, 23:47
این چند روز چقدر سرعتش ت خ م ی شده :2: با مودم GSM امتحان کردم همین بود.
مشکل افت سرعت شاید واسه منطقه شما باشه و کلی نیست اکثرا دارن استفاده میکنن و راضی هستند.
mehran_pqqp
11-12-2011, 23:49
من امروز برای اولین بار از اینترنت ایرانسل دارم استفاده می کنم نمیدونم شاید بستگی به منطقه داره ، ولی سرعت خیلی خوبه ، البته یه چند وقت پیش یه آنتن نزدیک خونمون زدن (نمی دونم ایرانسله یا همراه اول) حدود 100 متر باهاش فاصله داریم و این که این آنتن ربطی تو سرعت داره یا نه نمی دونم
همراه اول که تعطیله اینجا ولی ایرانسل سرعتش خیلی خوبه
Farhad 8904
11-12-2011, 23:54
چند وقت پیش یه آنتن نزدیک خونمون زدن (نمی دونم ایرانسله یا همراه اول) حدود 100 متر باهاش فاصله داریم و این که این آنتن ربطی تو سرعت داره یا نه نمی دونم
100% آنتن دهی توی سرعت تاثیر داره هرچی سیگنال دریافتی شما بیشتر باشه کیفیت هم بالا میره.
اقا هي نگيد شايد و بايد.
اين سرويس لعنتيش بايد 128 باشه.من روي آيپد گيم دارم که بايد اول بازي به سرورش وصل شه .اصلا نميشه!!!
آخه اين که نشد اينترنت.در بهترين جاش هم براي لود يه صفحه 1 دقيقه بايد واستاد.در هر صورت اصلا اسمش اينترنت نيست.خدايا کي ميشه ما هم به يه اينترنتي وصل شيم که حداقل حقوق مصرف کننده رعايت بشه.
"خوبه که ما اينترنت رو نساختيم .فقط يه سيم وصل کرديم بهش و هي اطلاعات مي کشيم و بعد از دوبله سوبله قيمت و ----- و هزار سنگ ديگه با بدترين وضع مي ديم دست مردم"
سرعت اتصال 115.2 هست . البته طبیعیه که پینگ کمی بالا باشه .
mehdi_47
12-12-2011, 21:15
سلام
دوستان الان شما سرعت دانلودتون چقدره ؟ ( بیشتر مد نظرم کسانی هستند که رو PC استفاده میکنن )
در ضمن تو این چند روز وضعیت سرعت جستجو تو گوگل برای شما چطوره ؟ منکه دهنم سرویس میشه یه چیز رو سرچ کنم
Farhad 8904
12-12-2011, 21:26
سلام
دوستان الان شما سرعت دانلودتون چقدره ؟ ( بیشتر مد نظرم کسانی هستند که رو PC استفاده میکنن )
در ضمن تو این چند روز وضعیت سرعت جستجو تو گوگل برای شما چطوره ؟ منکه دهنم سرویس میشه یه چیز رو سرچ کنم
سرعت دانلود من وقتی شبکه خلوت باشه 32~35 هست موقعی که شبکه شلوغ باشه بین 20 تا 25
منم با گوگل مشکل دارم هم با ADSL و هم با ایرانسل!
mehdi_47
12-12-2011, 21:37
سرعت دانلود من وقتی شبکه خلوت باشه 32~35 هست موقعی که شبکه شلوغ باشه بین 20 تا 25
منم با گوگل مشکل دارم هم با ADSL و هم با ایرانسل!
شما از مودم GPRS استفاده میکنید ؟
Farhad 8904
12-12-2011, 22:30
شما از مودم GPRS استفاده میکنید ؟
نه Nokia 5230
italia88
13-12-2011, 01:20
سلام
حق با شماست دوست عزیز سرعت ایرانسل چندی روزی میشه که افتضاح شده و همونطور که بعضی از دوستا هم کفتن فکر میکنم منطقه ای هم باشه و درباهر گوگل که هم خیلی جالبه برای من بعضی مواقع ارور اینکه سایت گوگل ق ی ل ت ر رو میده ... :41:
mehran_pqqp
13-12-2011, 03:19
برای من الان سرعت دانلود 25 هست ، ولی گوگل رو بد باز می کنه
nihilnigritude
22-12-2011, 13:58
خیلی قطعی داره! همیشه اینطوریه؟؟ :13:
چند وقته روی موبایلم استفاده میکنم خیلی قطعی داره کلا ضد حاله:13:
mrmostafa
26-12-2011, 16:27
من شماره ایرانسل همراه اولم رو خریدم از خود ایرانسل به کسی داده بودم بعد زنگ زدم به ایرانسل برام سوزوند الان چند ماهی هست نرفتم بگیرم جدیدش رو. حالا امروز از یه شماره زنگ زدن میگن شماره ایرانسل همراه اولتون رو میخواین گفتم شما چطور شماره خودم رو به خودم میتونین بفروشین؟؟ چجوریه واقعا؟؟ چه بی در و پیکره؟!!!
nihilnigritude
26-12-2011, 22:57
من شماره ایرانسل همراه اولم رو خریدم از خود ایرانسل به کسی داده بودم بعد زنگ زدم به ایرانسل برام سوزوند الان چند ماهی هست نرفتم بگیرم جدیدش رو. حالا امروز از یه شماره زنگ زدن میگن شماره ایرانسل همراه اولتون رو میخواین گفتم شما چطور شماره خودم رو به خودم میتونین بفروشین؟؟ چجوریه واقعا؟؟ چه بی در و پیکره؟!!!
یسری شماره ها رو یه مدت استفاده نکنی میسوزونه دوباره میفروشه! هرچی رندتر باشه زودتر این اتفاق براش میافته!
البته اینجا تایپک gprs ایرانسله!
italia88
27-12-2011, 19:00
(فقط حهت اطلاع )درباره سیمکارتهای ایرانسل اگه شما سه ماه ازش استفاده نکنید غیر فعال میشه و از مالکیت شما خارج خواهد شد ولی درباره سیم کارت جایزه این مهلت به یک ماه کاهش پیدا میکنه ...
براي من روز 8 دي کامل و روز 9 دي تا بعد ظهر قطع بود.براي شما هم اين طوري بود؟
مي خوام زنگ بزنم شاکي شم.پول بسته مي ديم دو روز قطعه.حداقل بگم دو روز اضافه کنن.از بس هيچي نمي گيم پررو شدن اين اپراتورها.
Farhad 8904
31-12-2011, 08:45
براي من روز 8 دي کامل و روز 9 دي تا بعد ظهر قطع بود.براي شما هم اين طوري بود؟
مي خوام زنگ بزنم شاکي شم.پول بسته مي ديم دو روز قطعه.حداقل بگم دو روز اضافه کنن.از بس هيچي نمي گيم پررو شدن اين اپراتورها.
در این دو روز به خاطر یه سری مسائل اصلا کلا سرعت اینترنت در همه جای ایران پایین بود:31:
بسته های gprs ایرانسل هنوزم هست؟
Farhad 8904
06-01-2012, 15:34
بسته های gprs ایرانسل هنوزم هست؟
بله دوست عزیز میشه فعال کرد!
babelirani
11-01-2012, 15:06
سلام ببخشید دوستانت سرعت GPRS ایرانسل واسه همه خرابه ؟
italia88
17-01-2012, 19:36
سلام ببخشید دوستانت سرعت GPRS ایرانسل واسه همه خرابه ؟
یه چند روزی میشه که سرعت ایرانسل ناپایدار شده البته سرعت کل شبکه اینترنت کشور هر روز داره بدتر میشه ...
معلوم نیست آخر و عاقبتمون چی میشه !! خدا بهمون رحم کنه :41:
behroz3666
19-01-2012, 19:04
دوستان چرا سرعت اینطوری شده اصلا سایت نمیشه باز کرد همین جا هم به زور تونستم باز کنم؟!!!!
افتضاح شده به تمام معناااااااااا!!!
italia88
02-02-2012, 14:41
از بس سرعت سرویس اینترنت همراه اپراتورا افتضاح شده این تاپیک هم بدجوری سوت و کور شده یادش به خیر قبلانا چه برو بیایی داشت:41:
jojonice
20-02-2012, 01:12
سلام
لطفا راهنمائی کنید
برای استفاده از اینترنت اعتباری ایرانسل کدام کد را بزنیم که ارزون باشه و زود فعال بشود مرسی
M A M M U T
21-02-2012, 14:00
سلام
من 11 هزار تومن شارژ ایرانسل خریدم (یه ده هزاری و یه هزارتومنی) و با شارژ شگفت انگیز فعالش کردم.... اما حالا که میخوام با این شارژه شگفت انگیز بسته ی gprs ده هزار تومنی بخرم میگه اعتبار کافی نیست چرا؟
Farhad 8904
21-02-2012, 14:14
سلام
من 11 هزار تومن شارژ ایرانسل خریدم (یه ده هزاری و یه هزارتومنی) و با شارژ شگفت انگیز فعالش کردم.... اما حالا که میخوام با این شارژه شگفت انگیز بسته ی gprs ده هزار تومنی بخرم میگه اعتبار کافی نیست چرا؟
سلام
با شارژ شگفت انگیز نمیشه طرح فعال کرد!
M A M M U T
21-02-2012, 17:27
سلام
با شارژ شگفت انگیز نمیشه طرح فعال کرد!
متاسفانه من نمیدونستم:41:
حالا این ده هزار تومن دیگه عمرا برنمیگرده؟ یعنی باید این ده هزار تومن رو مدت مقررش مصرف کنم؟ اگه تا پایان مهلتش تموم نشه کل پوله از بین میره؟
matr!x_2008
21-02-2012, 19:54
حالا این ده هزار تومن دیگه عمرا برنمیگرده؟ یعنی باید این ده هزار تومن رو مدت مقررش مصرف کنم؟ اگه تا پایان مهلتش تموم نشه کل پوله از بین میره؟
اره دوست عزیز باید تا موعد مقرری که ایرانسل قرار داده شارژتون رو استفاده کنید و گرنه همش از بین میره! طرح که نمیشه زد فقط میشه برای مکالمه و اس ام اس استفاده کرد
Farhad 8904
21-02-2012, 19:55
خیر برنمیگرده
باید طبق مورد مقرر مصرف بشه وگرنه تمام شارژ از بین میره!!
mrmostafa
24-02-2012, 18:21
دوستان تو انجمن ir-tci یکی اینترنت رایگان ایرانسل میفروشه نامحدود. آیا حقیقت داره؟؟؟ میه یه ترفند هست و تضمینی میده. ولی 7000 تومان میگیره. آیا همچین امکانی وجود داره هنوز روی ایرانسل ؟
Farhad 8904
25-02-2012, 10:03
دوستان تو انجمن ir-tci یکی اینترنت رایگان ایرانسل میفروشه نامحدود. آیا حقیقت داره؟؟؟ میه یه ترفند هست و تضمینی میده. ولی 7000 تومان میگیره. آیا همچین امکانی وجود داره هنوز روی ایرانسل ؟
بهتره به این حرف ها اعتماد نکنی!!!
تا حالا من خیلی از افراد رو در انجمن ir-tci دیدم که تایپیک میزنند به ادعا دارن که اینترنت رو رایگان می کنند که تمام تایپیک هاشون به دلیل دروغ بودن حذف شده!
Soroush-S
17-03-2012, 19:48
دوستان دو سه روزه سرعت دانلود ایرانسل اومده پایین . واسه شماهم اینطوریه؟ سرعت بین 2 تا 5 kb شده در صورتیکه قبلا حدود 25kb بود
بله
من الان یکی دو ساعته دارم 7 - 9 مگ رو دانلود می کنم و هنوز تموم نشده:18::27:
دو گیگ به 10 تومان تازه اگه با موبایل وصل بشید باطری خراب میشه و مشکل آنتن دهی هم دارید و در حرکت هم نمیشه باید اول ثابت بشه بعد وصل شد.
خوب چرا adsl مخابرات وصل نمیشید ؟ یک گیگ 2500 با مالیاتش 2600 سرعت هم به جای 32 gprs میشه 256 که در اوج کارش همون 32 رو میده دیگه!
من یه وقتی از همین gprs استفاده میکردم با این مودم edgeها که نمیشد درست آنتن گرفت با موبایل وصل میشد و ب نرم افزار آنتنها رو عوض میکردم تا به بیشتری سرعت برسم و بعد گوشی رو هی جا به جا میکردم به حالت مناسب برسه. سر یکسال باطری نو از بین رفت چون دائم شارژ تموم میکرد. هر ماه هم 10 تومان با سرعت بد و نوسان دار. فقط نیمه شب ها گاهی تا 30 هم میرسید و روزها روی 5 کیلوبایت و حداکثر 12
بعضی وقتها هم از دستم در میرفت بسته تموم میشد بدون اینکه تایید بگیره میرفت سراق شارژ اصلی خط و آزاد کم میکرد در یک ربع یک کارت شارژ میخورد!
چت تعطیل. بعضی پورتها هم بسته. دائم هم هنگ میکرد.
رنگ edge هم ندیدیم هر جا رفتیم مینوشت به edge وصل شده ولی همون gprs بود.
الان وایرلس گرفتم ولی برای کسانی که ارزونتر میخوان adsl هم هست. وایرلس 15 تومانی یک گیگ هم هست. adsl گیگی 2500 میشه بدون هزینه رانژه. سرعتش هم جا تا جا داره ولی میتونید یک ماه تست کنید اگه خوب بود بگیرید.
Farhad 8904
18-03-2012, 12:57
دو گیگ به 10 تومان تازه اگه با موبایل وصل بشید باطری خراب میشه و مشکل آنتن دهی هم دارید و در حرکت هم نمیشه باید اول ثابت بشه بعد وصل شد.
خوب چرا adsl مخابرات وصل نمیشید ؟ یک گیگ 2500 با مالیاتش 2600 سرعت هم به جای 32 gprs میشه 256 که در اوج کارش همون 32 رو میده دیگه!
من یه وقتی از همین gprs استفاده میکردم با این مودم edgeها که نمیشد درست آنتن گرفت با موبایل وصل میشد و ب نرم افزار آنتنها رو عوض میکردم تا به بیشتری سرعت برسم و بعد گوشی رو هی جا به جا میکردم به حالت مناسب برسه. سر یکسال باطری نو از بین رفت چون دائم شارژ تموم میکرد. هر ماه هم 10 تومان با سرعت بد و نوسان دار. فقط نیمه شب ها گاهی تا 30 هم میرسید و روزها روی 5 کیلوبایت و حداکثر 12
بعضی وقتها هم از دستم در میرفت بسته تموم میشد بدون اینکه تایید بگیره میرفت سراق شارژ اصلی خط و آزاد کم میکرد در یک ربع یک کارت شارژ میخورد!
چت تعطیل. بعضی پورتها هم بسته. دائم هم هنگ میکرد.
رنگ edge هم ندیدیم هر جا رفتیم مینوشت به edge وصل شده ولی همون gprs بود.
الان وایرلس گرفتم ولی برای کسانی که ارزونتر میخوان adsl هم هست. وایرلس 15 تومانی یک گیگ هم هست. adsl گیگی 2500 میشه بدون هزینه رانژه. سرعتش هم جا تا جا داره ولی میتونید یک ماه تست کنید اگه خوب بود بگیرید.
مشکل ما اینه که میخواهیم از EDGE استفاده ADSL رو بکنیم
خوب این معلومه که EDGE پاسخگو نیست. GPRS برای انجام کار های سنگین نیست.
باطری خراب میشهمن الان یه ساله دارم از edge استفاده می کنم مشکل باتری هم نداشتم.
مشکل آنتن دهی هم داریدمغمولا تو جاده یا مترو این مشکل پیش میاد مگر نه تو شهر هیچ مشکلی نیست.
حرکت هم نمیشه باید اول ثابت بشه بعد وصل شد.شما وقتی که با تلفن صحبت می کنید حتما باید ثابت یه جا بیاستید تا بشه صحبت کرد؟
من خیلی وقت ها تو ماشین هم به راحتی از وب گردی کردم و مشکلی نداشتم.
یک گیگ 2500 با مالیاتش 2600تا اونجایی که یادم میاد یه گیگ تو adsl هم همون 5000 تومن بود.
سرعت هم به جای 32 gprs میشه 256 که در اوج کارش همون 32 رو میده دیگه!شما جایی رو می شناسید که با ماهی ده تومن adsl 256 اون هم با 2 گیگ ترافیک بده؟ تازه پول مودم هم هست.
هر ماه هم 10 تومان با سرعت بد و نوسان دار. edge برای دانلود اصلا ماسب نیست. برای وب گردی مخصوصا تو موبایل خوبه ولی برای دانلود نه.
رنگ edge هم ندیدیم هر جا رفتیم مینوشت به edge وصل شده ولی همون gprs بود.راستش من یکی که تا به حال رنگ gprs رو ندیدم و هر جا رفتم edge بوده.
من یکی که اون قدر معتاد اینترنت شدم که حتی adsl هم داشته باشم بازم edge می گیرم.
مشکل ما اینه که میخواهیم از EDGE استفاده ADSL رو بکنیم
خوب این معلومه که EDGE پاسخگو نیست. GPRS برای انجام کار های سنگین نیست.
من نمیدونم منظور شما چیه اما فکر کنم شما هم منظور من رو نفهمیدین.
اون دوستمون هم که میگه همش داره دانلود میکنه و اون یکی هم میگه قطعی داره و اون یکی هم میگه سرعت هی کم میشه یا نوسان داره ثابت نمیشه. من برای اونایی گفتم که مشکل دارن و البته همه مشکل دارن.
برادر adsl هم برای کارهای سنگین نیست. اینی که میدن برای کارهای روزانه کم هست تازه محدود هم هست. دیگه این چیه فکر کن gprs دیگه هیچی نیست فقط کار راه بندازه اونم بعضی وقتها.
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
بله
من الان یکی دو ساعته دارم 7 - 9 مگ رو دانلود می کنم و هنوز تموم نشده:18::27:
دوست من اگه بسته ماهیانه فعال کرده باشی تا 2048 مگ حداکثر میتونید دانلود کنید. محدودیت ماهیانه 2 گیگ هست.
دوست من اگه بسته ماهیانه فعال کرده باشی تا 2048 مگ حداکثر میتونید دانلود کنید. محدودیت ماهیانه 2 گیگ هست.
متوجه منظورتون نشدم
من فقط یه پست گذاشتم کسی مشکل پیدا کرد بدونه چکار کنه وگرنه بقیه برن از همون gprs که دوست دارن استفاده کنن و واسه منم هیچ فرقی نمیکنه/
من الان یه ساله دارم از edge استفاده می کنم مشکل باتری هم نداشتم.
مشکل باطری هم پیدا میکنی مخصوصا اگه اینترنت گوشی رو منتقل کنی به سیستم یا از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید. از تعمیر کار هم نپرسید وقتی ببینید گوشی رو باید زودتر شارژ کنید یا شارژر وصل کنید دائم سلولهاش خراب میشه. هر باطری طول عمر داره.
مغمولا تو جاده یا مترو این مشکل پیش میاد مگر نه تو شهر هیچ مشکلی نیست.
تو جاده اصلا نمیشه تمرکز داشت فقط به درد سرویسهای خودکار میخوره.
شما وقتی که با تلفن صحبت می کنید حتما باید ثابت یه جا بیاستید تا بشه صحبت کرد؟
هر کسی میدونه وقتی در حرکتی دائم بین BTS ها سوئیچ میشی و بعضی وقتها میزان آنتن دهی کم میشه.
هر کسی میدونه اگه ثابت باشه بهتره با این تجهیزاتی که ما داریم.
من خیلی وقت ها تو ماشین هم به راحتی از وب گردی کردم و مشکلی نداشتم.
خوشت باشه.:8:
تا اونجایی که یادم میاد یه گیگ تو adsl هم همون 5000 تومن بود.
اصلا مطلب من رو نخوندی علکی نقل قول کردی. من گفتم adslکه مخابرات میده.
این تجربه منه : شرکتهای خصوصی گرونتر میدن و هزینه رانژه و مالیات بیشتر هم میگیرن. شرکت خصوصی هم مودم رو بهت میفروشه هم هزینه راه اندازی میگیره هم باید پیش پرداخت کنی هم یه چیز اضافه تر از 4% حدود 15 درصد مالیات بهت میبندن (هر چی زورشون رسید) هم قطعی داره هم گیگ اضافه گرونتره. روی کارتاشون مینویسن یک گیگ 15 تومن ولی پات 30 تومن در میاد.
شما جایی رو می شناسید که با ماهی ده تومن adsl 256 اون هم با 2 گیگ ترافیک بده؟ تازه پول مودم هم هست.
اولا من تبلیغ جایی رو نمیکنم فقط نظرم رو میدم.
adsl رو بالا گفتم چقدر در میاد پات ولی من تحقیق کردم اونجا که گفتم برجی یک گیگ میده به 2500 تازه اول استفاده میکنی بعد میاد رو قبضت و هزینه رانژه نداره و هزینه راه اندازیش همون پول مودمه که اگه داشته باشی خودت وصل میکنی و مالیاتش هم 100 تا تک تومنی هست.
پشتیبانیش هم زنگ زدم خیلی خوب صحبت میکرد و راهنمایی میکرد یک ربع واسه من حرف میزد توضیح میداد خودم خداحافظی کردم.
سرعتش هم میگن خوب بوده و الان هم مثل همه اینترنتهای دیگه یه کم افت کرده اما بازم بالاتر از gprs هست.
هر گیگ اضافه هم 2500 میده و همه کارهاش هم آنلاین هست با تلفن گویا هم هست اپراتور هم داره.
وایرلس یک گیگ یک ماهه 15 هزار تومان هم هست که اگه یک ساله ببندی مودم رایگان بهت میدن.
edge برای دانلود اصلا ماسب نیست. برای وب گردی مخصوصا تو موبایل خوبه ولی برای دانلود نه.
برای دانلود adsl و وایرلس حجمی هم خوب نیست چه برسه به edge/gprs
این موبایلی واسه وبگردی هم خوب نیست بیشتر وقتها. من که با نرم افزار مخصوص هی بین btsها جابه جا میشدم تا سرعت خوب بگیرم. بعضی ها سرعت دارن ولی قطعی زیاد و بعضی سرعت کم و قطعی کم./
سرویس حجمی رو طبق قانونی که گذاشتن اصلا نباید بفروشن باید نامحدود باشه.
راستش من یکی که تا به حال رنگ gprs رو ندیدم و هر جا رفتم edge بوده.
واسه من همه جا مینوشت با edge وصل شده ولی همون gprs بود.
من یکی که اون قدر معتاد اینترنت شدم که حتی adsl هم داشته باشم بازم edge می گیرم.
این تعریف درستی نیست.
adsl ثابته.
وایرلس رو میتونی ببری دنبالت با این مودم usb هاش
grps هم میتونی با موبال داشته باشی هم مودمش هست واسه usb ولی به درد کار نمیخوره.
----------
سرعت edge و gprs هم فرق میکنه ولی اینجا ها نه.
من کاری ندارم شما هر اینترنتی میخواهی استفاده کنید همشون به درد نمیخورن./
حرف من اینه واسه کسایی که فکر میکنن از شر دایالاپ راحت شدن و gprs خیلی خوبه سرعتش دو برابره و 10 تومن میدن یک ماه 2 گیگ دارن اینه که اگه ثابتن با پنج هزار و 200 تومن میتونن به جای مالیات 4 درصدی شارژ که 400 تومان میشه و 10 تومان خود شارژ برای ثبت بسته اینترنت بگیرن و بهتر.
و اگه در حرکتن وایرلس و وایمکس 15 تومانی هم هست هم تو خونه هم در حرکت میتونن استفاده کنن و انواع و اقسام مودم داره.
هدف اطلاع رسانی بود هر کی هر چی میخواد استفاده کنه همشون به درد کار حرفه ای نمیخورن.
هر چی پول بدی باز هم اینترنتی که میخواهی نداری.
تازه برای کاربارن خانگی تا 256 بیشتر نمیدن چقدر مسخره است باید کارت دانشجویی یا مجوز ببری تازه 512 بدن!!!!! بین 1000 نفر هم شیر میشه.. انگار نه انگار قانون اومده نامحدود باشه و 8 نفر روی یک خط باشن!! کلی هم اینترنت زیادی داریم خوب تقاضا نیست لابد که استنفاده نمیشه!!!!!:13:
میدونی یه چیزی گفته میشه بر اثر تکرار نهادینه میشه خوب این کم فروشی یا مسخره بازی ها سر مصرف کننده نهایی نهادینه شده یا همین دلال بازی ها یا گرونی ها اینا رفته تو خون مردم عادت شده.
خیلی سخته ما بتونیم سر یک پروژه 100 تومانی 1 میلیون بگیریم و نگیریم. آدم باید عابد و زاهد و چمیدونم خیلی تو این دوره زمونه خودش رو کنترل کنه همه مالش پاک و حلال باشه. طرف میبینه چیز گرون شد خوب اونم چزاش گرون میکنه. جنسارو 4 ماهه انبار کردن و اگه وارد میکنن با یوان وارد میکنن بعد با دلار بازار سیاه میفروشن!!!!!! اون به قیمت روز میگن ما بخواهیم جایگزین کنیم سرمایمون از بین میره. هر روز تا ظهر باید صبر کنیم قیمتا در بیاد!!!!!!! از طرف کی از طرف دلال بازار!! این فروشنده های ساده فکر میکنن جنس دیروز رو به قیمت روز بیشتر میفروشن سود میکنن واقعا در اشتباهن.
اینترنت هم از هر ...شده ای میخواهید بگیرید.
mrmostafa
21-03-2012, 22:19
بهشت زهرا با تبلت با سیم کارت ایرانسل و وی پی ان چه سرعتی داشتم واقعا عالی بود :)))) ولی همه جا اینجوری بود خوب بود :))
دوستان سلام
گوشی من بعضی وقتا G هست بعضی وقتا هم E !
من می خواستم بدونم چطوری همش باید E باشه؟
15-04-2012, 08:58
دوستان سلام
گوشی من بعضی وقتا G هست بعضی وقتا هم E !
من می خواستم بدونم چطوری همش باید E باشه؟
اینم مورد به دلیل ابن هست که شما در مرزر 2 آنتن قرار دارید و این باعث میشه که یک بار آنتن شما E و یک باز G شود.
اگر گوشی نوکیا دارید میتونید از برنامه Fieldtest استفاده کنید.
italia88
20-04-2012, 15:47
بهشت زهرا با تبلت با سیم کارت ایرانسل و وی پی ان چه سرعتی داشتم واقعا عالی بود :)))) ولی همه جا اینجوری بود خوب بود :))
با این وضعیت سرعت این اپراتورا و این چیزی که شما گفتی شاید حداقل کاربرا توی اون دنیا شاید سرعت خوبی داشته باشن :41: اینجاها که خبری از سرعت نیس :2:
mehdi-2009
20-04-2012, 17:55
دوستان سلام منطقه ما وایمکس ایرانسل پوشش نمیده میتونم مودم وایمکس بگیرم ولی بااین بسته ماهیانه gprs وصل بشم؟
Farhad 8904
20-04-2012, 22:39
دوستان سلام منطقه ما وایمکس ایرانسل پوشش نمیده میتونم مودم وایمکس بگیرم ولی بااین بسته ماهیانه gprs وصل بشم؟
سلام
نه دوست عزیز این چیزی که شما میگید اصلا بع هیچ وجه امکان پذیر نیست.
وایمکس و GPRS تکنولوژِی خاص خودشون رو دارند و اصلا سیستمسون به هم مربوط نیست.
Hossein_Bahal
21-04-2012, 15:33
10 فروردین بود که یه بسته 1 ماهه gprs فعال کردم الان که کد اطلاع از حساب gprs رو زدم میگه اعتبار gprs شما 1997501 ریال میباشد و تا تاریخ 91/3/14 فرصت استفاده دارید !
قاطی کرده ؟
italia88
21-04-2012, 18:25
10 فروردین بود که یه بسته 1 ماهه gprs فعال کردم الان که کد اطلاع از حساب gprs رو زدم میگه اعتبار gprs شما 1997501 ریال میباشد و تا تاریخ 91/3/14 فرصت استفاده دارید !
قاطی کرده ؟
خوبه که !!!
یه دفه هم شده ایرانشل به نفع شما قاطی کرده :31: برای ما که برعکسش اتفاق افتاد پارسال :46:
mehdi-2009
22-04-2012, 15:51
قاطی کرده ؟
منضورش ازریال همون گیگ خودمونه:31::27:
سلام
ما نقل مکان کردیم خونه جدید و تا بخوام درخواست وصل Adsl واسه این خط بدم یه مدت طول میکشه حالا میخوام تا وصل شه از بسته های ایرانسل استفاده کنم ولی تا حالا سیمکارت ایرانسل نداشتم و با شارژ و ایناش اشنایی ندارم حالا یه سیمکارت ایرانسل جور کردم رفتم سایت ایرانسل زده :
شارژ ویژه GPRS
با این پیشنهاد تشویقی، شما مشترکین اعتباری می توانید با خرید کارت شارژ و شماره گیری کد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویژه شارژ حساب GPRS، از تخفیف ویژه بهرهمند شوید.
جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این چجوریه الان ؟ من یه شارژ 5 تو.منی میگیرم بعد این کدی که گفته رو میزنم خوب اونا از کجا میفهمن من کدوم بسته رو میخوام ده روزه میخوام یا بیست روزه ؟
یه راهنمایی کنید ممنون میشم
italia88
23-04-2012, 19:59
سلام
ما نقل مکان کردیم خونه جدید و تا بخوام درخواست وصل Adsl واسه این خط بدم یه مدت طول میکشه حالا میخوام تا وصل شه از بسته های ایرانسل استفاده کنم ولی تا حالا سیمکارت ایرانسل نداشتم و با شارژ و ایناش اشنایی ندارم حالا یه سیمکارت ایرانسل جور کردم رفتم سایت ایرانسل زده :
شارژ ویژه GPRS
با این پیشنهاد تشویقی، شما مشترکین اعتباری می توانید با خرید کارت شارژ و شماره گیری کد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویژه شارژ حساب GPRS، از تخفیف ویژه بهرهمند شوید.
جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است:
خوب این چجوریه الان ؟ من یه شارژ 5 تو.منی میگیرم بعد این کدی که گفته رو میزنم خوب اونا از کجا میفهمن من کدوم بسته رو میخوام ده روزه میخوام یا بیست روزه ؟
یه راهنمایی کنید ممنون میشم
اولا خونه جدید مبارک باشه :40:
دوما توی سایت ایرانشل تمام تعرفه ها با کد مجزا مشخص شدن مثلا برای بسته یک ماهه 2 گیگ بعد از شارژ سیمتون به میزان لازم با شماره گیری این کد فعال سازی بسته به شما خبر داده میشه :
*140*3*7*1*#3
Golbarg01
27-04-2012, 21:51
تعرفه های gprs ایرانسل رو به طور کامل اعلام می کنید؟
italia88
27-04-2012, 22:07
تعرفه های gprs ایرانسل رو به طور کامل اعلام می کنید؟
دوست عزیز تعرفه های کامل روتوی سایت ایرانسل ببینید که کامل و جامع هم هست...
بطور مثال در حال حاضر ایرانشل بسته های افزایشی رو ارائه میده که باعث میشه gprs برای شما ارزونتر تموم بشه مثلا :
5هزار تومن شارژ 10 روز استفاده
10 هزار تومن شارژ یک ماهه ترافیک 2 گیگ و
20 هزار تومان شارژ یک ماهه ترافیک 4.5 گیگ و ....
Golbarg01
27-04-2012, 22:09
بطور مثال در حال حاضر ایرانشل بسته های افزایشی رو ارائه میده که باعث میشه gprs برای شما ارزونتر تموم بشه مثلا :
لیست کامل تعرفه هاش رو می خوام.
یا لینکی بدید که کلش رو نوشته باشه
ممنون
Golbarg01
27-04-2012, 22:31
اون چیزی که من تو سایت ایرانسل دیدم این بود:
ارسال و دريافت ديتا از طريق gprs براي ساعات اوج در هر ثانيه مصرف 5 ريال و براي ساعات کاهش مصرف 1 ريال
ولی مثلا 5 هزار تومن شارژ 10 روز استفاده رو که شما گفتید ندیدم
italia88
27-04-2012, 22:32
لیست کامل تعرفه هاش رو می خوام.
یا لینکی بدید که کلش رو نوشته باشه
ممنون
لیست کامل تعرفه ها : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Golbarg01
27-04-2012, 22:53
لیست کامل تعرفه ها : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه شما گذاشتید لینک صفحه اصلی ایرانسل هست
من لینک اون قسمتی که جدول تعرفه ها رو گذاشته می خوام
چون خودم چیزی پیدا نکردم متاسفانه با عرض شرمندگی از شما
italia88
27-04-2012, 22:59
اینکه شما گذاشتید لینک صفحه اصلی ایرانسل هست
من لینک اون قسمتی که جدول تعرفه ها رو گذاشته می خوام
چون خودم چیزی پیدا نکردم متاسفانه با عرض شرمندگی از شما
اینا رو ببین شاید کمکی بکنه:
خدایی سرعتاش خیلی خوبه
من شارژ شگفت انگیز پنج هزار تومنی گرفتم یک گیگش
سرعتش مثل 256 adsl هست سرعت دانلود بین 26-32 متغیره فعلا در نبود adsl کار خوب راه میندازه
برعکس همیشه این دفعه یه شانس خوب دیگه داشتیم اینجا شبا از ساعت 12 شب تا 9 صبح یکی وایرلس بدون اینکه پسورد گذاشته باشه هست شبا با اونم دانلود میکنیم با موبایل
خدا اینترنت رسونه :دی
babaei57
29-04-2012, 17:01
سلام
لطفا" ترفند آن را دقیقتر بنویس
ZEDEHAL DEGE
30-04-2012, 18:57
تو رودسر سرعتش خیلی خوبه ولی گرمسار که میام خیلیییییییییییییییییییییی ی حال میگیره پدرمو در اورده یه صفحه رو چن بار باید رفرش کنی تا باز بشه با سرعت خیلی پایین گاهی هم سرعتش صفر میشه!. همیشه هم همینطوره.
تو رودسر سرعتش خیلی خوبه ولی گرمسار که میام خیلیییییییییییییییییییییی ی حال میگیره پدرمو در اورده یه صفحه رو چن بار باید رفرش کنی تا باز بشه با سرعت خیلی پایین گاهی هم سرعتش صفر میشه!. همیشه هم همینطوره.
اگه گوشیا نوکیا داری برنامه field test بگیر چیز خوبیه
Golbarg01
30-04-2012, 21:29
دوستان من می خواستم بسته 1 ماهه روزه GPRS بخرم ولی اشتباهی دو تا خریدم.
چجوری می تونم یکیشو غیر فعال کنم یعنی پس بدم؟
این کد رو وارد کردم:
اون کدی که تو این صفحست وارد کردم:
Farhad 8904
30-04-2012, 22:59
دوستان من می خواستم بسته 1 ماهه روزه GPRS بخرم ولی اشتباهی دو تا خریدم.
چجوری می تونم یکیشو غیر فعال کنم یعنی پس بدم؟
این کد رو وارد کردم:
اون کدی که تو این صفحست وارد کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Layer2%2F%3Fid%3D787)
نمیشه پس داد باید استفاده کنی.
italia88
01-05-2012, 22:12
سلام
لطفا" ترفند آن را دقیقتر بنویس
ترفند چی رو ؟!!!!!!
سلام اينترنت ايرانسل من 2 روزه قطع شده و وصل نميشه گوشي برادرم هم وصل نميشه مشكل چي هست؟!
italia88
02-05-2012, 17:31
سلام اينترنت ايرانسل من 2 روزه قطع شده و وصل نميشه گوشي برادرم هم وصل نميشه مشكل چي هست؟!
چون گفتید برادرتونم نمیتونه کانکت شه یحتمل باید آنتن دهی منطقه تونو بررسی کنید شاید کلی باشه قطع شدنش
سلام
gprs ایرانسل تعطیل شده چرا
از دیروز هست که قطعه ولی تونستم با نرم افزار field test یه دکل گیر بیارم و کانکت شم اونم سرعت خیلی پایینه
واسه شما قطع نشده؟
Farhad 8904
31-05-2012, 08:59
سلام
gprs ایرانسل تعطیل شده چرا
از دیروز هست که قطعه ولی تونستم با نرم افزار field test یه دکل گیر بیارم و کانکت شم اونم سرعت خیلی پایینه
واسه شما قطع نشده؟
سلام
مشکل سراسری نیست.
شما در کجا زندگی می کنید؟
احتمالا فقط منطقه شما مشکل داره با FieldTest مشخصات اون BTS که مشکل داره رو به 700 بدید تا وستون فرم رسیدگی پر کنند یا میتونید از طریق کنترل حساب اینترنتی این کار رو انجام بدید.
italia88
16-06-2012, 20:42
سرعت اینترنت ایرانشل دو روزی میشه افت زیادی کرده برای دوستان دیگه هم همینطوره؟؟:41:
سرعت اینترنت ایرانشل دو روزی میشه افت زیادی کرده برای دوستان دیگه هم همینطوره؟؟:41:
چرا برای منم سرعت اومده پایینتر خدا روشکر adsl م وصل شده چند روزه و فقط اسپیلیترم خرابه باید بگیرم و چون 3-4 روزه دیگه هم از مدت 10 روزه ایرانسل مونده فعلا از همین gprs استفاده میکنم ازش تا صفرش کنم حجمو خوش به حالشون نشه :دی
italia88
16-06-2012, 20:59
چرا برای منم سرعت اومده پایینتر خدا روشکر adsl م وصل شده چند روزه و فقط اسپیلیترم خرابه باید بگیرم و چون 3-4 روزه دیگه هم از مدت 10 روزه ایرانسل مونده فعلا از همین gprs استفاده میکنم ازش تا صفرش کنم حجمو خوش به حالشون نشه :دی
درسته که هیچی جای ADSL رونمیگیره ولی چون ایرانشل رو برای مواقع بیرون از خونه لازمش دارم می گیرمش وگرنه کار با اینترنت GPRS دیگه ستمه از بس کاربراش زیاد شدن و کیفیت خدماتشم افت کرده:41:
سلام
در مورد اینترنت edge ایرانسل سوال داشتم ، می خوام ببیننم سرعتش در چه حدیه؟ بچه ها امتحان کردند؟
مثلا میشه (1) باهاش از نرم افزار های تلفن اینترنتی (مثل viber) استفاده کرد؟ (2) میشه باهاش به رادیو اینترنتی گوش کرد؟
سرعتش چقدره؟ و stable هست یا هی کم و زیاد و قطع و وصل میشه؟
حوابی که توی اون تاپیک دادن بهم
جواب سوالات شما هم بله و هم نه هست و منطقه به منطقه و ساعت به ساعت فرق داره و اصلا stable نیست
و سوال الان بنده»
کدوم طرف غالبه؟ الان من از خونمون امتحان کردم شد رادیو رو گوش کنم اما نمی دونم بیرون هم خوبه یا نه؟ (اصفهان و تهران) ( و احیانا بین راه اصفهان تهران)
+ طرح های رنگی که فعال بشه پیشنهاد های تشویقی دیگه کنسل میشه!؟ یا همزمان قابل استفاده اند؟ (مثل (1) شارژ شگفت انگیز (2) بسته های تشویقی اینترنت (3) لیست تخفیف)
مرسی
italia88
29-06-2012, 18:57
سلام
در مورد اینترنت edge ایرانسل سوال داشتم ، می خوام ببیننم سرعتش در چه حدیه؟ بچه ها امتحان کردند؟
مثلا میشه (1) باهاش از نرم افزار های تلفن اینترنتی (مثل viber) استفاده کرد؟ (2) میشه باهاش به رادیو اینترنتی گوش کرد؟
سرعتش چقدره؟ و stable هست یا هی کم و زیاد و قطع و وصل میشه؟
حوابی که توی اون تاپیک دادن بهم
جواب سوالات شما هم بله و هم نه هست و منطقه به منطقه و ساعت به ساعت فرق داره و اصلا stable نیست
و سوال الان بنده»
کدوم طرف غالبه؟ الان من از خونمون امتحان کردم شد رادیو رو گوش کنم اما نمی دونم بیرون هم خوبه یا نه؟ (اصفهان و تهران) ( و احیانا بین راه اصفهان تهران)
+ طرح های رنگی که فعال بشه پیشنهاد های تشویقی دیگه کنسل میشه!؟ یا همزمان قابل استفاده اند؟ (مثل (1) شارژ شگفت انگیز (2) بسته های تشویقی اینترنت (3) لیست تخفیف)
مرسی
خب شما همونطور که توی خونه امتحان کردید باید بیرون و توی مسیر رفت و آمدتون هم امتحانش کنید چون توی بعضی از جاده ها سرعت در حد صفر میرسه ولی مقطعیه
اما درباره سول دوم مشکلی در استفاده بعضی از طرحها نیس مثلا من از بسته افزایشی به همراه لیست تخفیف دوستان استفاده می کنم فقط شارژ شگفت انگیزش مهلت داره و با 20 درصد اضافش نمیشه طرح فعال کرد
سلام . من امروز اومدم gprs سیم کارتم رو فعال کنم . کد #6*3*140* رو وارد کردم پیغام زیر رو نشون داد . حالا باید چی کار کنم؟
the setting for your particular phone could not be found in our database please consult your handset manual and MTN irancell for phone configuration
ممنون.
Saeed System
11-07-2012, 20:33
سلام دوستان رمز بسته های حجمی ایرانسل رو می خواستم...با تشکر. تو ایرنترنت هم گشتم پیدا نکردم چند صفحه اول تاپیک هم خوندم نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif (javascript:void(0))
بسته ها یحجمی 1 روزه و ...
می خواستم بدونم اگر بسته فعال کنیم سرعتش بیشتر میشه؟ چون من گوشی رو با بلوتوث میزنم به کامپیوتر و فکر کنم رایگانه و از حسابم کم نمیشه ولی سرعت نداره هنگ داره و خیلی ضعیفه گفتم شاید با خرید بسته سرعتش افزایش پیدا کنه با تشکر
اینترنت ایرانسل چه وقتهایی رایگانه ویا طرح رایگان نداره ؟
italia88
12-07-2012, 23:10
اینترنت ایرانسل چه وقتهایی رایگانه ویا طرح رایگان نداره ؟
دوست عزیز دیگه دوره ی رایگان و طرح های مجانی به سر اومده و هر دو تا اپراتور( و جند وقت بعد هم سه تا اپراتور) فقط به چاپیدن پول من و شما فکر میکنن .....:41:
فقط یه سری طرح های افزایشی ارائه میدن
italia88
12-07-2012, 23:15
سلام دوستان رمز بسته های حجمی ایرانسل رو می خواستم...با تشکر. تو ایرنترنت هم گشتم پیدا نکردم چند صفحه اول تاپیک هم خوندم نبود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]></strong>:void(0))
بسته ها یحجمی 1 روزه و ...
می خواستم بدونم اگر بسته فعال کنیم سرعتش بیشتر میشه؟ چون من گوشی رو با بلوتوث میزنم به کامپیوتر و فکر کنم رایگانه و از حسابم کم نمیشه ولی سرعت نداره هنگ داره و خیلی ضعیفه گفتم شاید با خرید بسته سرعتش افزایش پیدا کنه با تشکر
دوست عزیز توی سایت ایرانسل بطور کامل توضیح داده ...
ولی درباره سرعت باید بگم که فعال کردن بسته ربطی به سرعت نداره و با بسته و بدون بسته سرعتش برابره سرعت فقط به منطقه شما بستگی داره
Amin4All
13-07-2012, 15:30
دوستان mms ایرانسل کار میکنه ؟
mms همراه اول بهتره یا ایرانسل ؟
Mohammad Yek110
18-07-2012, 15:01
سلام
من یه بسته GPRS یه روزه گرفتم 125 مگابایت.
حالا کد اطلاع از حسابو که می زنم ، مینویسه اعتبار GPRS شما124745ریال می باشد
چرا؟؟؟
ممنون:11:
Soroush-S
18-07-2012, 15:26
خب چی چرا ؟ به ریال مینویسه دیگه
Mohammad Yek110
18-07-2012, 18:45
خب چی چرا ؟ به ریال مینویسه دیگه
خب قیمتش هزار تومن بود
نوشته دوازده تومن اعتبار:18:
سلام
من یه بسته GPRS یه روزه گرفتم 125 مگابایت.
حالا کد اطلاع از حسابو که می زنم ، مینویسه اعتبار GPRS شما124745ریال می باشد
چرا؟؟؟
ممنون:11:
ریال استعاره از کیلوبایت میباشد در اینجا :دی
Mohammad Yek110
18-07-2012, 19:52
ریال استعاره از کیلوبایت میباشد در اینجا :دی
پس از اون لحاظ:دی
من فقط فروم گردی می کنم
منوی اطلاع رسانی هم ندارم:13:
italia88
21-07-2012, 17:50
دوستان mms ایرانسل کار میکنه ؟
mms همراه اول بهتره یا ایرانسل ؟
mms ایرانشل کار میکنه و بهتره
چند روزی میشه که اینترنتم مشکل پیدا کرده و خیلی از سایتها رو باز نمی کنه. عوضش سایت فارس نیوز تو ۲ ثانیه بالا میاد. به نظر میرسه اینترنت ملی در حال فعال شدنه.
مال شما هم اینجوری شده؟
چند روزی میشه که اینترنتم مشکل پیدا کرده و خیلی از سایتها رو باز نمی کنه. عوضش سایت فارس نیوز تو ۲ ثانیه بالا میاد. به نظر میرسه اینترنت ملی در حال فعال شدنه.
مال شما هم اینجوری شده؟
بله ............
Soroush-S
24-07-2012, 11:34
مال شما هم اینجوری شده؟
البته زیادنه ولی یکمقدار سرعت پایین اومده - واسه من هرچندوقت یکبار این مشکل پیش میاد
omid-p30
16-08-2012, 22:55
دوستان من به مدت یک هفته مسافرت هستم و میخوام از یکی از سرویس های هفت روزه همراه اول ویا ایرانسل استفاده کنم.
کدوم سرعتشون بیشتر هست و مشکلات کمتری داره ؟
ممنون.
فعلا یه مدته ایرانسل داره شبکهاش رو ارتقا میده و وضع اینترنتش خرابه البته این اواخر بهتر شده ولی ...
اگه برای 1 هقته می خوایید فعلا همراه آخر بهتره البته قبلش چک کنید ببینید همراه آخر تو شهری که میرید edge داره یا نه.
من می خوام از اینترنت یکماهه دوگیگ استفادهع کنم سرعت زیاد مهم نست چون وبگردی دارم
فقط کدش رو می خواستم بدونم! لست کدها کجا هست؟ چی بزنم؟
jojo_2000
27-08-2012, 21:37
سلام!
حساب e-care من رمزشو اشتباه زدموالان نمیتونم وارد حسابم بشم و میگه حسابت قفل شدهو چطوری میتونم فعالش کنم؟ رمز جدید هم گرفتم ولی....................!!:41:
mohammad_77
25-11-2012, 18:46
سلام.
من يک سيم کارت دائمي از يکي از فاميل خريده ام که متاسفانه نمي دونه از کي خريده و در نتيجه مالکيتش رو هواست و چند بار هم که سعي کرديم نتونستيم پيداش کنيم . کدپستي داده شده هم الکي بوده است . حالا مي خواهم سيم کارت رو بندازم دور و يکي ديگه درست و حسابي بگيرم ( البته بايد بي خيال مبلغ داخلش بشوم - يادم هست اون موقع کمتر از 100 هزار تومان خريدم ) . براي همين دنبال روشي هستم که تا مي تونم ازش استفاده کنم . دوستان کسي پيشنهادي چيزي داره ؟ - البته مي تونستم به کسي بفروشم که توي يکماه به اندازه کل اعتبارش صحبت کنه تا تموم بشه ولي کسي رو پيدا نکردم - .
این طرح 30 روزه برای وبگردی صرف داره؟زود تموم نمیشه
مثلا روزی 3 ساعت وب گردی تو همین پی سی ورد
Saeed System
05-01-2013, 17:12
سرعت بسیار پایین gprs ایرانسل فقط برای من...
سلام من یک شارژ هزا رتومانی رو با کد 145 شارژ کردم بر روی گوشی موبایلم...اما موقع استفاده ا زاینترنت شاید بگم به جان خودم هر ثانیه 1 کیلوبایت یا کمتر سند و رسیو میشه..
یعنی سرعتش از دیال آپم کمتره...اصلا وصل نشی سنگینتره..تا همین قسمت پی سی ورلد هم که اومدم حدود 10 دقیقه طول کشید....
طریقه استفادمم از دانگل بلوتوس به موبایل و مودم کردن موبایل برای کامپیوتره با شماره تماش *99# و کانکت میشه و بینهایت سرعتش کمه..
می خواستم بدونم چرا سرعت ش اینقدر پایینه...؟
آنتن ده یموبایل هم فوله...روی خود گوشی هم همینطور با خود گوشی هم 1 سایت رو میخاد باز کنه حداقل 5 دقیقه برای صفحه اول سایت طول میکشه..
Saeed System
06-01-2013, 08:01
سرعت بسیار پایین gprs ایرانسل فقط برای من...
سلام من یک شارژ هزا رتومانی رو با کد 145 شارژ کردم بر روی گوشی موبایلم...اما موقع استفاده ا زاینترنت شاید بگم به جان خودم هر ثانیه 1 کیلوبایت یا کمتر سند و رسیو میشه..
یعنی سرعتش از دیال آپم کمتره...اصلا وصل نشی سنگینتره..تا همین قسمت پی سی ورلد هم که اومدم حدود 10 دقیقه طول کشید....
طریقه استفادمم از دانگل بلوتوس به موبایل و مودم کردن موبایل برای کامپیوتره با شماره تماش *99# و کانکت میشه و بینهایت سرعتش کمه..
می خواستم بدونم چرا سرعت ش اینقدر پایینه...؟
آنتن ده یموبایل هم فوله...روی خود گوشی هم همینطور با خود گوشی هم 1 سایت رو میخاد باز کنه حداقل 5 دقیقه برای صفحه اول سایت طول میکشه..
دوستان دلیلش رو فهمیدم.!
دلیلش پار-ازیت شدیدیه که تو منطقه ما بر روی ماه-واره-ها میندازن...باعث میشه که gprs ایرنسل هم از کار بیفته!! تو منطقه ما فقط 6 ساعت پارازیت نیست 3 شب تا 9 صبح .....و من گفت بزار تو این زمان بیام چک کنم..باورتون نمیشه در عرض 30 ثانیه
اومد تو این قسمت سایت!! سرعتشم حدود 10 کیلوبایت در ثانیست.....
حالا فهمیدم که همسایه پایینیمون وایمکس گرفته بود و جمش کرد میگفت آنتن نمیده بخاطر چی بود... خلاصه من الان دارم راحت وبگردی میکنم...و همچنین تمام شبکه هخای ماه-واره هم میگیره ولی ساعت 9 صبح به بعد هم تمام شبکه ها ماه-واره قطع میشه هم
gprs ایرانسل...تا 3 شب
Saeed System
06-01-2013, 08:17
دوستان دلیلش رو فهمیدم.!
دلیلش پار-ازیت شدیدیه که تو منطقه ما بر روی ماه-واره-ها میندازن...باعث میشه که gprs ایرنسل هم از کار بیفته!! تو منطقه ما فقط 6 ساعت پارازیت نیست 3 شب تا 9 صبح .....و من گفت بزار تو این زمان بیام چک کنم..باورتون نمیشه در عرض 30 ثانیه
حالا فهمیدم که همسایه پایینیمون وایمکس گرفته بود و جمش کرد میگفت آنتن نمیده بخاطر چی بود... خلاصه من الان دارم راحت وبگردی میکنم...و همچنین تمام شبکه هخای ماه-واره هم میگیره ولی ساعت 9 صبح به بعد هم تمام شبکه ها ماه-واره قطع میشه هم
gprs ایرانسل...تا 3 شب
اینم تست سرعت همین الان گرفتم:
italia88
24-01-2013, 22:26
دوستان دلیلش رو فهمیدم.!
gprs ایرانسل...تا 3 شب
یعنی پارازیت روی چی پی آر اس هم تاثیر داره !! روی سلامتی مون که اثر میزاشت حالا هم که به جی پی آر اس رسیده یحتمل به ای دی اس ال های وایرلسی و وایمکس هم میرسه ... :n03:
Alishmas
25-01-2013, 00:49
طرح اس ام اس فعال نمیشه ؟
imanmarket
06-03-2013, 12:17
با عرض سلام و خسته نباشید:n01:
امروز میخوام بهترین و راحترین روش اینترنت ایرانسل رایگان(برای کامپیوتر) رو یادتون بدم
1-نرم افزار پ*ر*و*ک*س*ی* (ا*و*لترا *س*ورف) را دانلود کنید
2-نرم افزار رو اجرا کنید.
3-option/p*r*o*x*y setting رو بزنید.
4-تیک دومی را بزنید
5-قسمت host:10.131.26.138 و port:8080 را بزنید
6-حالا ok رو بزنید.
7-در قسمت مرورگرتون مثل فایرفاکس(tools\option\advence\network\sett ing\manual p*r*o configration) قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و port:9666 را بزنید و تیک use this... را بزنید و ok را بزنید.
حالا برنامه رو اجرا کنید و حالشو ببرید.
نکته:با استفاده از کابل یا بلوتوث باید به کامپیوتر متصل باشید.
سلام
چرا کد میزان اعتبار مونده Gprs کار نمیکنه!؟
*140*3*7*3*#1
Thor God
19-03-2013, 15:02
سلام
چرا کد میزان اعتبار مونده Gprs کار نمیکنه!؟
*140*3*7*3*#1
کد رو با 145 وارد کنید بعد تو پاسخ به سوال بعدی 1 رو بزنید مقدار باقی مونده رو نشون میده
ما پیر شدیم رو gprs ایرانسل :n09:
دوستان شما با چند دانلود می کنید ؟! من حتی با 41 هم دانلود داشتم الان هم معمولی رو 20 هست اما تا 15 هم میاد
abdolahe
19-03-2013, 15:19
عجب قیمتایی داره اینترنت ش !:n02: این بود اینترنت ارزان :n04::n29:
Thor God
19-03-2013, 18:23
150 مگ 980 تومن و 300 مگ 1970 ! من با همین تعرفه 4 یا 5 ساله میام اینترنت ... حساب بزن هر روز بخوای بخری چه قدر میشه :n10:
با سلام.
دوستان کاربرد سیم کارت هدیه ایرانسل چیه؟ و چقدر اعتبار داره؟
Thor God
20-03-2013, 09:45
خب این سوال چه ربطی داره به gprs ایرانسل ؟!
خب سیم کارت هدیه هم یه نوع سیم کارته دیگه ! سوال نداره که. میتونی باهش زنگ بزنی. بری اینترنت و هر کاره دیگه ای . فکر کنم 2 یا 5 هزار تومن هم اعتبار اولیه داشته باشه
mohsen0000000000
26-03-2013, 09:48
سلام.چن وقتی هست که میخوام با گوشی به اینترنت وصل بشم اما نمیشه. تقریبا از اول سال نو .مشکل چیه؟با کامپیوتر راحت وصل میشم.
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-04-2013, 02:29
سلام دوستان
چند سوال دارم در مورد نحوه ی پی بردن به مقدار ترافیک مصرف شده و باقیمانده در اینترنت اعتباریِ ایرانسل :
این عکس رو ببینید
اینجا وقتی موجودی ترافیک بخواین بگیرین این صفحه باز میشه که همه چیز واضح و روشن نوشته شده
بنده تو ایران با ایرانسل موجودیِ ترافیک میگرفتم یه پیامک میاد که توش نوشته شما 1053483 ریال موجودیِ ترافیک دارید !!!
یعنی چی این ؟
چرا مثل همه ی شرکتهای دنیا نمینویسند اینقدر مگا مصرف کردی اینقدر مگابیت هم باقیمانده دارید ؟
=============================
سوال دوم :
چرا اصلاً خبر نمیدن با پیامک که موجودی داره تمام میشه .
وقتی موجودی اشتراکِ ماهیانه تمام میشه ( قبل از پایان یک ماه ) بی سر و صدا تبدیل میشه به اشتراک کیلوبایتی و از از موجودی شارژ موبایل هی کم میشه تا اینکه تا قرونِ آخرش رو هم میکشند بعد طرف میبینه اینترنت قطع شده .
میره موجودی اینترنت میگیره میگه شما اعتباری ندارین
میره موجودی شارژ خطش رو میگیره میبینه ای دل غافل هر چی پول داشته همش روی برای اینترنت کیلوبایتی کشیدین و بردند .
این سرقت و دزدی و کلاهبرداری نیست ؟
الان هم همینطوره ؟
با تشکر
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-04-2013, 02:33
یه تجربه با اینترنت موبایل :
وقتی یهو کند میشه و سرعت اُفت میکنه , موبایل رو بذارید رو حالت هواپیما ( قطع کاملِ آنتن ) بعدش دوباره وصل بشین به اینترنت , سرعت میره بالا .
Thor God
10-04-2013, 14:41
سلام دوستان
چند سوال دارم در مورد نحوه ی پی بردن به مقدار ترافیک مصرف شده و باقیمانده در اینترنت اعتباریِ ایرانسل :
این عکس رو ببینید
اینجا وقتی موجودی ترافیک بخواین بگیرین این صفحه باز میشه که همه چیز واضح و روشن نوشته شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بنده تو ایران با ایرانسل موجودیِ ترافیک میگرفتم یه پیامک میاد که توش نوشته شما 1053483 ریال موجودیِ ترافیک دارید !!!
یعنی چی این ؟
چرا مثل همه ی شرکتهای دنیا نمینویسند اینقدر مگا مصرف کردی اینقدر مگابیت هم باقیمانده دارید ؟
=============================
سوال دوم :
چرا اصلاً خبر نمیدن با پیامک که موجودی داره تمام میشه .
وقتی موجودی اشتراکِ ماهیانه تمام میشه ( قبل از پایان یک ماه ) بی سر و صدا تبدیل میشه به اشتراک کیلوبایتی و از از موجودی شارژ موبایل هی کم میشه تا اینکه تا قرونِ آخرش رو هم میکشند بعد طرف میبینه اینترنت قطع شده .
میره موجودی اینترنت میگیره میگه شما اعتباری ندارین
میره موجودی شارژ خطش رو میگیره میبینه ای دل غافل هر چی پول داشته همش روی برای اینترنت کیلوبایتی کشیدین و بردند .
این سرقت و دزدی و کلاهبرداری نیست ؟
الان هم همینطوره ؟
با تشکر
خب اینجا ایرانه برادره من ...
برای اینکه ببینی چه قدر حجم برات مونده بهتره که از رو قیمت باقی مونده خودت یه جوری محاسبه کنی !!
هر ۱ مگابایت تقریبا ۱۰۰ تومن محسوب میشه یعنی ۱۵ هزار تومن میشه ۱۵۰ مگابایت ( گفتم که تقریبا یه کم اینو اونور تر ) و ۷ هزار و پونصد تومن میشه ۷۵ مگابایت ... ده هزار تومن شاارژی هم که شما داری میشه ۱۰۰ مگ ...
در ظمن برای اینکه مقدار بیشتری شارژ اینترنت بگیری بهتره که رمز رو با ستاره ۱۴۵ بزنی با ۹۰۰ و ۷۰ تومن ۱۵۰ مگ اینترنت میده ولی اگه بخوای از راه معمولی بری با ۱۰۰۰ تومن ( دقیقا ۱۰۰۰ تومن یعنی اگه ۹۵۰ باشه قبول نیست ) تقریبا ۱۳۰ مگ بهت میده
برای ساول دومت هم جوابی ندارم اگه مشکلی داری تو خونت اعتراض کن ...:n02:
meysamghaderi
07-05-2013, 16:23
سلام به همه ی رفقا.... یه سوال فنی و مهندسی دارم!!!!:n04:
این روزا که هیچ ف ی ل ت ر ش ک ن ی کار نمیده!!!
مجبوریم با گوشی بریم اینترنت و فیس بوک....مصرف شارژم خیلی بالا رفته....به نظرتون چکار کنم خرجم کم بشه؟؟!!
طرحی-کدی-کلکی... چیزی نیست؟؟؟!!
از بسته های ایرانسل کدوما پیشنهاد میکنید و به صرفه هستش؟؟
Thor God
08-05-2013, 18:18
یه کارت شارز ۱۰۰۰ تومنی میخری با ستاره ۱۴۵ ستاره رمز مربع شارژ که کردی ۱۵۰ مگ نت بهت میده که استفاده کنی خوبه دیگه
من ۴ ساله دارم با همین ایرانسل میام اینترنت
برای پیچوندن ایرانسل هم والا یه جریانی بود با اولتراسورف میشد با تنظیمات پورت و همین جور جریانک های یه کارهایی کرد و اینترنت رایگان ایرانسل گرفت ولی من تا حالا امتحان نکردم
meysamghaderi
08-05-2013, 19:55
اهان مرسی عزیز....
محدوده؟؟ از لحاظ زمانی؟ یعنی یه روزه باید شرشو بکنی؟؟!!!
مرگ من اگه کلک بلدی بهم بگو...جبران میکنم برات!!!!!!!!!!!!!1
Thor God
08-05-2013, 20:53
مگه تو همین جوری با ۱۴۱ میزدی میومدی اینترنت ؟:n04: اینجوری که خیلی برات گرون در میاد
۶۴ روز فکر کنم باشه !
نه والا زیاد تو خطه کلک ملک نیستم ولی بگردی تو نت زیاده
meysamghaderi
10-05-2013, 21:44
اقا یه قسمتی هست جدید اضافه شده.... شارژ بسته های اینترنت....
این چیه جریان؟؟؟!!!
یکی از رفقا میگفت: 150 مگ فضا و نمیدونم چند تا پیامک رایگان و چقدر مکالمه و اینجور چیزا....2 تومن کم میکنه 7 روزه...
کسی میدونه جریان چیه؟؟؟!!
Thor God
11-05-2013, 05:25
از اينها هم هست ولي به درد نمي خوره ايرانسل اين بسته ها رو برا بازار كرمي ساخته الان كسي اس ام اس نميده همه رفتن تو كاره نيمباز و wechat و از اين دست روم ها كه خرجش هم كمتره
Soroush-S
04-07-2013, 21:42
دوستان با گوشی اندرویدی چطوری باید رفت اینترنت ؟ من هرکاری میکنم نمیشه - تنظیمات خاصی داره؟
mohsenmas
07-07-2013, 10:00
سلام. من یک بسته یک روزه با اعتبار 150 مگابایت از ایرانسل فعال کردم.
با نرم افزار DU METER مقدار مصرف اندازه گرفتم. الان وضعیت مصرف اینجوری هست
بعد با #10*141* مقدار اعتبار باقی مونده برام 15 مگابایت اعلام میکنه.
الان نرم افزار اشتباه حساب میکنه یا ایرانسل؟
کلا ایرانسل تو این بسته های حجمیش فقط دانلود در نظر میگیره یا کل استفاده رو؟
Thor God
07-07-2013, 10:18
کل استفاده رو در نظر می گیره.
با #10*141* که حجم رو نمی گه ؟ مقدار اینترنت رو به ریال می گه. فکر کنم اشتباه حساب کردی
mohsenmas
07-07-2013, 14:22
دوباره نگاه کردم. حجم باقیمانده به kb میده.
زمان یک روز رو چی جوری حساب میکنه؟
من دیروز ساعت 13 فعال کردم طبق حساب من تا الان 26 ساعت از زمان بسته میگذره و هنوز اعتبار داره.
زمان یک روز تا ساعت 24 روز بعد محاسبه میشه؟
خطم 0939 هست. هنوز 5mb اعتبار داره.
Thor God
07-07-2013, 15:18
نه به ساعت نیست به روز هست. 1 روز مهلت میده. به غیر از اون روزی که اینترنت رو زدین. مثلا : بنده الان اینترنت بزنم فردا شب ساعت 1 اینترنت تموم میشه اما 3 ساعت پیش هم اینترنت فعال می کردم باز هم همون موقع تموم میشد. شما تا آخر امروز اینترنت دارید( البته اگه با *145* اینترنت رو فعال کرده باشید 2 روز نت میده.)
در مورد مقدار اینترنت هم حق با شماست به کیلوبایت می گه. من الان که چک می کنم میبینم که به کیلوبایت اینترنت می ده.
( چه قدر مصرف اینترنتت بالاست. :n02: من 150 رو اضاف هم میام)
mohsenmas
08-07-2013, 08:52
ممنون. من قبلا از این بسته ها نصفه نیمه استفاده میکردم واسه موقعی که به adsl دسترسی ندارم.
این دفعه میخواستم ببینم تا چه قدر میشه ازش استفاده کرد.
البته به هم ضرر هم زد تا محدودیت حجمیش تموم شد تا اومدم قطع کنم بدون اعلام از اعتبار 500تومان مصرف کرد.
اینجوری ایرانسل تلافی اضافه مصرف ازم گرفت.
elaheeshgh
09-07-2013, 12:38
mer30 az rahnamaei hay hamaton.
سلام دوستان میخواستم یه خط ایرانسل برای این تعرفه های اینترنتش بگیرم، به نظرتون کدومش سریعتره؟ 935 بگیرم یه نه فرقی بینشون نیست؟
سرعتش چطوره؟برای وب گردی مناسبه؟
Soroush-S
15-07-2013, 23:34
سلام دوستان میخواستم یه خط ایرانسل برای این تعرفه های اینترنتش بگیرم، به نظرتون کدومش سریعتره؟ 935 بگیرم یه نه فرقی بینشون نیست؟
سرعتش چطوره؟برای وب گردی مناسبه؟
بنظرم رایتل بهتره . ایرانسل که بدرد نمیخوره ولی از همراه اول بهتره
rezaei73
16-07-2013, 09:37
بنظرم رایتل بهتره . ایرانسل که بدرد نمیخوره ولی از همراه اول بهتره
تعرفه بسته های اینترنتش نسبت به ایرانسل خیلی گرونه اما سرعت ۱۲۸ هم خیلی بهتر از ایرانسله
رایتل حتی اگر یه خونه از آنتنش پر باشه بازم تو کیفیت اینترنت تأثيری نمیذاره حتی تو کیفیت مکالمه!!!:n04:
italia88
26-07-2013, 13:12
سرعت نت رایتل با ایرانسل و همراه اول قابل قیاس نیس رایتل یه کلاس بالاتر از این دو تاس....
alireza20
26-07-2013, 13:32
دوستان این بسته های اینترنت ایرانسل کدومش بهتره؟
Thor God
27-07-2013, 13:37
alireza20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرعت ها که یکیه.
با توجه به نیازتون یک بسته رو انتخاب کنید من گاهی اوقات 150 مگ رو تو کمتر از 1 روز تموم می کنم و گاهی هم از 150 مگ 100 مگ الکی حروم میشه و استفاده ای نمی کنم.
italia88
27-07-2013, 22:29
دوستان این بسته های اینترنت ایرانسل کدومش بهتره؟
بستگی به کار خودتون داره اگه زیاد باهاش نت میرید بسته های یه ماهه 10 هزارتومن 2 گیگ خوبه وگرنه با همون بسته های 5000 تومنی یه ماهه 200 مگ هم میشه استفاده کرد
alireza20
28-07-2013, 15:44
alireza20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرعت ها که یکیه.
با توجه به نیازتون یک بسته رو انتخاب کنید من گاهی اوقات 150 مگ رو تو کمتر از 1 روز تموم می کنم و گاهی هم از 150 مگ 100 مگ الکی حروم میشه و استفاده ای نمی کنم.
بستگی به کار خودتون داره اگه زیاد باهاش نت میرید بسته های یه ماهه 10 هزارتومن 2 گیگ خوبه وگرنه با همون بسته های 5000 تومنی یه ماهه 200 مگ هم میشه استفاده کرد
ممنون دوستان.
من همیشه به ADSL دسترسی دارم به جز معدود روزهایی که جایی میرم و اونجا کلا اینترنت ندارن.
یه بسته یک روزه میخوام نهایت 200 مگ باشه کافیه برام
victor021
28-07-2013, 16:52
دوستان چهار روزی میشه سرعت نت خیلی کم شده،میخوام بدونم از طرف ایرانسله یا گوشیم مشکل پیدا کرده؟
چون همیشه سرعت دانلودم در تهران 28-29 بود الان چندروزی میشه که رسیده به 5
کسی مشکل افت سرعت نداره؟
italia88
28-07-2013, 17:16
دوستان چهار روزی میشه سرعت نت خیلی کم شده،میخوام بدونم از طرف ایرانسله یا گوشیم مشکل پیدا کرده؟
چون همیشه سرعت دانلودم در تهران 28-29 بود الان چندروزی میشه که رسیده به 5
کسی مشکل افت سرعت نداره؟
دوست عزیز چند روزی میشه که وضعیت اینترنت دوباره بد شده ونت موبایل بدتر
victor021
28-07-2013, 21:31
اخه هیچوقت اینقدر طول نمیکشید معلوم نیست چیکار دارن میکنن.
italia88
28-07-2013, 22:06
اخه هیچوقت اینقدر طول نمیکشید معلوم نیست چیکار دارن میکنن.
خب یه جورایی حق با شماست چون زیادی طول کشیده ...
alireza20
28-07-2013, 23:45
این بسته یک روزه هنوز هم موجوده؟
victor021
29-07-2013, 00:33
این بسته یک روزه هنوز هم موجوده؟
خیر-خیلی وقته که که 200 مگ رو به 150 کاهش دادن.
alireza20
29-07-2013, 23:56
خیر-خیلی وقته که که 200 مگ رو به 150 کاهش دادن.
کدوم قسمت سایت ایرانسل این بسته ها رو توضیح داده؟هرچی میگردم پیدا نمیکنم:n13:م!
-----------------------------
پیداش کردم!
Thor God
30-07-2013, 01:45
victor021 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من سرعتم تغییر نکرده. حتی آپلود هم می کنم!
alireza20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این بسته ها رو بیخیال شو. یه کارت شارژ هزار تومنی بگیر با این کد وارد کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راحت 150 مگ نت میده بهت حالشم ببر.
اینجوری با 950 تومن میتونی یه نت بگیری اما با این عکسی که گزاشتی حتما باید 1000 تومن فول شارژ داشته باشی.
موفق باشید.
M o h a m m @ d
09-10-2013, 18:43
من اینترنت یه ماه 200 مگ ثبت کردم که 6 روزه میگذره.
دو دفعه که شارژ پولیم با اینکه بسته گرفتم خالی میکنه !
ایرانسل اینم کمش نیست بازم تا گوشی شارژ پولی نداشته باشه اصلا به نت وصل نمیشه ؟
چکار کنم؟
دزدی تا چه حد اخه !؟
gombashi
09-10-2013, 19:25
درسته منم حرف این دوستمون رو تایید میکنم.
من چون اینترنت پر سرعت ندارم مجبورم از بسته های gprs ایرانسل استفاده کنم! هر ماه طرح 2 گیگ ماهانه رو فعال میکنم به مبلغ 10000 تومان
15 هزار سیم کارتمو شارژ میکنم 10 تومن برای طرح و بقیه رو برای تماس و پیامک نگه میدارم اما مگه ایرانسل میزاره! تا شارژمو صفر نکنه دست از سرم بر نمیداره
الان مجبورم همیشه با حساب صفر ادامه بدم!
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
italia88
09-10-2013, 23:24
درسته منم حرف این دوستمون رو تایید میکنم.
من چون اینترنت پر سرعت ندارم مجبورم از بسته های gprs ایرانسل استفاده کنم! هر ماه طرح 2 گیگ ماهانه رو فعال میکنم به مبلغ 10000 تومان
15 هزار سیم کارتمو شارژ میکنم 10 تومن برای طرح و بقیه رو برای تماس و پیامک نگه میدارم اما مگه ایرانسل میزاره! تا شارژمو صفر نکنه دست از سرم بر نمیداره
الان مجبورم همیشه با حساب صفر ادامه بدم!
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
درسته برای من و دوتا از رفیقام هم همینطوره
با اینکه بسته 10 هزار تومانی 2 گیگی میخریم بازم باقی مانده شارژ ریالی و تا تهش صفر میکنه دزدی توی روز روشن :n04: دزدای پف.... :n03:
Tehranshahr
14-10-2013, 02:00
تو تهران سرویس اینترنت ایرانسل فاجعس فوق داغونه کلا لههه :|
mohsenmas
14-11-2013, 09:49
سلام
من گاهی اوقات از بسته اینترنت ایرانسل استفاده میکنم،با موبایل نوکیا n85 وصل میکنم به لپتاپ. مشکلی که دارم اینکه میتونم از اینترنت استفاده کنم اما هیچگونه فایلی در هیچ جایی نمیتونم آپلود کنم حتی با حجم خیلی کم در ایمیل هم همینطور هست. با بسته اینترنت همراه اول هم چک کردم اونم همینطور بود.
به نظرتون ایراد از چی میتونه باشه؟
این gprs دو روزیه افتضاح شده.توی خونه قطع میشه ولی وقتی میرم بیرون وصل میشه به اینترنت.
راهی نیست این وضعیت درست کنم؟
mohsenmas
16-11-2013, 19:18
سلام.کلا سرعت GPRS ایرانسل پایین هست در تعطیلات بدتر هم میشود من در شهرهای مختلف هم امتجان کردن همه جا همینجوری هست.
mrmostafa
12-12-2013, 15:03
کد ۱ هفته اینترنت ۱۰۰۰ تومان ایرانسل به چه شکل هست؟؟؟؟ کدهای بسته های اینترنت ایرانسل کدام ها به صرفه تر هست؟؟؟ برای آنلاین بودن برای وایبر و وی چت و غیره؟؟؟؟؟
سرعت ایرانسل از همراه اول بهتره ؟؟؟؟
ممنون
italia88
25-12-2013, 20:51
کد ۱ هفته اینترنت ۱۰۰۰ تومان ایرانسل به چه شکل هست؟؟؟؟ کدهای بسته های اینترنت ایرانسل کدام ها به صرفه تر هست؟؟؟ برای آنلاین بودن برای وایبر و وی چت و غیره؟؟؟؟؟
سرعت ایرانسل از همراه اول بهتره ؟؟؟؟
ممنون
سرعت نت همراه آخر و ایرانشل بسته به مکان شما فرق میکنه باید از چن تا از دوستان اطراف بپرسی ولی اگه درباره بسته های ایرانشل بخوای از همه بهترش 10 تومن دو گیگ ماهیانه س و هر دوتاشونم وایبر اینا رو میارن ولی برای بسته هاش سایت خودش توضیحات کاملتری داده : irancell.ir
italia88
25-12-2013, 20:53
سلام.کلا سرعت GPRS ایرانسل پایین هست در تعطیلات بدتر هم میشود من در شهرهای مختلف هم امتجان کردن همه جا همینجوری هست.
درسته متاسفانه سرعت اینترنت دو سه هفته ای میشه نوسانش خیلی زیاد شده ...
روانپریش
30-12-2013, 21:24
با اینترنت سیم کارت ایرانسل میشه وب گردی کرد راحت؟
LOVEFORLOVE
30-12-2013, 21:28
همراه اخر چطوره؟من که خییری از ایرانسل ندیدم همشم با وای فای انلاینم زنده باد وای فای
italia88
01-01-2014, 14:50
همراه اخر چطوره؟من که خییری از ایرانسل ندیدم همشم با وای فای انلاینم زنده باد وای فای
سرعت نت موبایل بستگی مستقیمی با مکان جغرافیایی شما داره در بعضی جاها سرعتش بهتر از ابرانسله و برعکس...
italia88
01-01-2014, 14:56
-
با اینترنت سیم کارت ایرانسل میشه وب گردی کرد راحت؟
آره میشه البته بستگی به نوع کارکرد شما هم داره
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-01-2014, 15:10
سرعت نت موبایل بستگی مستقیمی با مکان جغرافیایی شما داره در بعضی جاها سرعتش بهتر از ابرانسله و برعکس...سلام . بنده امتحان کردم . پایین شهر سرعت بیشتر از بالا شهره چون تعداد کمتره . در ضمن هر وقت سرعت اُفت کرد , موبایل رو بذارین رو حالت هواپیما ( قطع کامل آنتن ) بعدش دوباره وصل بشین به نت , سرعت میره بالا
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-01-2014, 15:16
همراه اخر چطوره؟
من که خییری از ایرانسل ندیدم همشم با وای فای انلاینم
زنده باد وای فای
سلام .
در حال حاضر بهترین سرعت متعلق به رایتل هست که در دانلود به 45 هم میرسه اما گرانتر هست .
اشتراک ماهیانه برای افراد معمولی 12000 تومن با 1,5 گیگ .
اگر دانشجو باشین یا جواز کسب داشته باشین سرعتهای بالاتر هم هست البته گرانتر .
سیم کارت رایتل مجانی درمیاد وقتی بگیرینش چون سارژ مجانی میده بهتون بعلاوه ی 300 یا 400 مگ مجانی برای بار اول .
هر بار هم که شارژ میگیرین حدود 20% سارژ مجانی میده
اما رایتل همه جا آنتن نمیده چون هنوز نوپا هست اما تعداد آنتنهاش روزبروز داره بیشتر میشه توسط ایرانسل !!!!
وقتی به نت وصل میشین از رایتل , اسم شبکه ایرانسل هست .
===============================
بله , وای فای خیلی سریع هست و کار رو راحت میکنه. خیلی هم اقتصادی هست
assassins_green
20-02-2014, 18:09
سلام. چند روزی هست از شیراز واسه دانشگاه رفتم بیرجند در خراسان جنوبی. اینترنت خط من تو خوابگاه قطعه. مشکل از چیه؟ آیا از دکل های آنتن هستش؟ پلیییززز راهنماییم کنین.:n13::n15::n04::n28:
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-02-2014, 18:18
سلام. چند روزی هست از شیراز واسه دانشگاه رفتم بیرجند در خراسان جنوبی. اینترنت خط من تو خوابگاه قطعه. مشکل از چیه؟ آیا از دکل های آنتن هستش؟ پلیییززز راهنماییم کنین.:n13::n15::n04::n28:سلام . با یک گوشی امتحان کنین . اگر وصل شد پس مشکل از گوشیتون هست . اگر وصل با گوشی دیگه هم وصل نشد , با اوپراتور تماس بگیرین . اونها میدونند از کدوم دکل وصل میشین به شبکه و بهتون میگن مشکل چیه . تماس با اپراتور مجانی هست .
سلام...
دوستان میگم سرعت ایرانسل همیشه همینقده؟؟؟(5-6 کیلوبایت...)
سرویس ارزون قیمت که به درد چک میل و فیس بوق بخوره( ماهی 200-300 مگ)۹ داره که ماهانه بگیرییم؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-04-2014, 13:16
سلام...دوستان میگم سرعت ایرانسل همیشه همینقده؟؟؟(5-6 کیلوبایت...)سرویس ارزون قیمت که به درد چک میل و فیس بوق بخوره( ماهی 200-300 مگ)۹ داره که ماهانه بگیرییم؟سلام . اول از همه رایتل هست , ماهی 12 تومن . بعداً ایرانسل ماهی 10تومن بعدش همراه اول
Mohammad_Vazin
29-04-2014, 13:39
سلام...
دوستان میگم سرعت ایرانسل همیشه همینقده؟؟؟(5-6 کیلوبایت...)
سرویس ارزون قیمت که به درد چک میل و فیس بوق بخوره( ماهی 200-300 مگ)۹ داره که ماهانه بگیرییم؟
اگر ایرانسل دارید خوبه.
سرویس ماهیانه 5 هزار تومانی داره که مقرون به صرفه تره.
Amin4All
19-05-2014, 14:30
من میخام رو لپ تاپ و یا سیستم خودم با گوشی به نت وصل بشم .
الان gprs همراه اول بهتره یا ایرانسل برای کار من ؟
تو تاپیک وایمکس مبین نت و ایرانسل هم که گفتم گفتن وضعیتشون داغونه برو gprs استفاده کن . سرعت دانلود چیزی حدود 30 باشه خوبه .
حجمیه یا نامحدود هم داره ؟
italia88
23-05-2014, 10:51
من میخام رو لپ تاپ و یا سیستم خودم با گوشی به نت وصل بشم .
الان gprs همراه اول بهتره یا ایرانسل برای کار من ؟
تو تاپیک وایمکس مبین نت و ایرانسل هم که گفتم گفتن وضعیتشون داغونه برو gprs استفاده کن . سرعت دانلود چیزی حدود 30 باشه خوبه .
حجمیه یا نامحدود هم داره ؟
الان خدمات جفتشون خیلی به هم نزدیک شده و بسته به محلی که هستید سرعتاشون بالاپایین میشه
خدمات نامحدود هم ندارن ایرانسل 2 گیگ میده ماهی 10 هزار تومن
همراه اول هم 2.5 گیگ ماهی ده تومن
sistani14
07-07-2014, 21:26
قبلا 26کبلوبایت سرعت داشتم با ایرانسل اما حالا بهزور به2.5میرسه البته اگه قطع نشه!چیکار کنم؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-07-2014, 08:36
قبلا 26کبلوبایت سرعت داشتم با ایرانسل اما حالا بهزور به2.5میرسه البته اگه قطع نشه!چیکار کنم؟سلام . وقتی سرعت افت میکنه , آنتن گوشی رو قطع کنین ( حالت هواپیما ) , بعدش دوباره وصل بشین به نت سرعت میره بالا . بنده بارها امتحان کردم در 90% موارد سرعت میره بالا
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-07-2014, 15:26
اگر قبل از تمام شدن مدت اشتراکتون یک اشتراک دیگه بگیرین , ترافیک باقیمانده اضافه میشه به اشتراک جدید .بنده با اشتراک ماهیانه امتحان کردم . خبر ندارم که روزانه و هفتگی هم همینطور هست یا نه
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-08-2014, 22:44
سلام بر همگی . دوستانی که اینترنتِ پرسرعتِ ایرانسل ( 3G ) رو امتحان کرده اند اگه میشه لطف کنند بگن چطوریه ( سرعتِ دانلود - قیمت اشتراکِ ماهانه - حجم ترافیک چقدره ؟ ) با تشکر
shayan0o21
14-08-2014, 23:16
سلام بر همگی . دوستانی که اینترنتِ پرسرعتِ ایرانسل ( 3G ) رو امتحان کرده اند اگه میشه لطف کنند بگن چطوریه ( سرعتِ دانلود - قیمت اشتراکِ ماهانه - حجم ترافیک چقدره ؟ ) با تشکر
سرعت دانلود طبق گفته خودشــون حداکثر 1 مگ هست ، قیمت هم همون قیمت های قبلی و همون حجم ها فرقی نمی کنه :n16:
سلام.
تو این تاپیک به طور مفصّل در مورد 3G ایرانسل بحث میشه:
3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sistani14
21-08-2014, 21:39
یه ماهی میشه که gprsایرانسل واقعا وضعش خراب شده هر بار هم که با700تماس میگیرم جوابی میدن که اصلا ربطی به موضوع نداره!!!
mahmodcomputer92
24-08-2014, 17:12
سلام
طریقه دریافت تنظیمات gprs ایرانسل چطوری هست؟
sistani14
24-08-2014, 21:11
از طریق پیکربندی که در قالب یک smsارسال میشه.*555#رو شماره گیری کنید و طبق منو جلو برید.
omid-p30
02-09-2014, 12:14
سلام.
من یک بسته یک ماهه 200 مگ به قیمت 5 تومن حدود ده روز پیش فعال کردم. الان کد باقیمانده رو میزنم این پیام رو میده که مفهوم دقیق تمام اعدادش رو نمیفمم.
ممنون.
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-09-2014, 23:48
سلام.من یک بسته یک ماهه 200 مگ به قیمت 5 تومن حدود ده روز پیش فعال کردم. الان کد باقیمانده رو میزنم این پیام رو میده که مفهوم دقیق تمام اعدادش رو نمیفمم.ممنون.سلام . 76 مگ 741 کیلو بایت ( 76.741 مگابایت ) باقی مونده که تا 27 روز دیگه اعتبار داره
omid-p30
03-09-2014, 09:53
سلام . 76 مگ 741 کیلو بایت ( 76.741 مگابایت ) باقی مونده که تا 27 روز دیگه اعتبار داره
اون صفر کیلوبایت و صفر روز قبل و بعدش برای چی هستند ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-09-2014, 16:27
اون صفر کیلوبایت و صفر روز قبل و بعدش برای چی هستند ؟اگر فهمین به بنده هم خبر بدین لطفاً .:20: زنگ بزنین 700 بپرسین چیه , البته اگه خودشون هم بدونند چیه
sistani14
04-09-2014, 20:19
فک کنم واسه اینه که چند تا طرح با هم فعال باشن مشترک بدونه از هر طرح چقدر حجم و زمان مونده:n18:
یه سوال اگه یک بسته ۲,۵ گیگابایت برای اینترنت همراه اول رو بگیریم بازم کیلو بایت جداگانه حساب میشه؟؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 00:33
تست نسلام سوم و چهارم ایرانسل در رباط کریم روز عاشورا
hosseinkarimi937
05-11-2014, 00:34
تست نسل سوم و چهارم ایرانسل در رباط کریم روز عاشورا
SADEGH 7
12-12-2014, 10:32
سلام
الآن تو خیلی از مناطق تهران 3g هم فعال شده ولی تو خونه ی ما edge با سرعت 2 کیلوبایت و نهایتا 7 کیلوبایت وصل می شه.
1 چهارراه بالاتر از خونه ما 3g فعال هست ولی تو کوچه ما این وضعیتی هستش که گفتم.
راهی برای پیگیری هست؟ کسی هست پیگیری کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟
kishamins
27-03-2015, 13:04
سلام
دوستان من یه بسته سه ماهه خریدم حجمش تموم شده تقریبا اگه بسته پنجاه گیگی پونزده روزه شو بخرم مجبورم تو ۱۵ روز مصرفش کنم یا اینکه حجمش به بسته سه ماهه که داشتم اضافه میشه؟
ممنون
Sent from my C5303
shayan0o21
27-03-2015, 15:39
سلام
الآن تو خیلی از مناطق تهران 3g هم فعال شده ولی تو خونه ی ما edge با سرعت 2 کیلوبایت و نهایتا 7 کیلوبایت وصل می شه.
1 چهارراه بالاتر از خونه ما 3g فعال هست ولی تو کوچه ما این وضعیتی هستش که گفتم.
راهی برای پیگیری هست؟ کسی هست پیگیری کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟
بله فکر کنم بشه
شما با اپراتور تماس بگیرید مشکلتون رو درمیون بگذارید
شنیده بودم که همچین مشکلاتی رو برطرف کردند
حالا شما هم تماس بگیرید ببینید می شود یا خیر
SADEGH 7
27-03-2015, 15:41
بله فکر کنم بشه
شما با اپراتور تماس بگیرید مشکلتون رو درمیون بگذارید
شنیده بودم که همچین مشکلاتی رو برطرف کردند
حالا شما هم تماس بگیرید ببینید می شود یا خیر
دوست گلم این پست من مال 4 ماه پیش بود.
همون موقع تماس گرفتم، گفتن باید مثل سایر مناطق صبر کنم تا فعال بشه.
الآنم حدود 2-3 ماهی می شه که فعال شده.
Glad Boy
15-04-2015, 17:24
سلام دوستان
اینترنت گوشی من از صب تا حالا قطع شده ! یعنی دیتا که وصل باشه علامت h با اون فلش های دانلود آپلود بالا هست و خاموش روشن میشه ولی با هیچ کدوم از اپلیکیشن هام نمی تونم پی ام بفرستم! با مرورگر هم تو هیچ سایتی نمیره ! شبکه گوشی هم درسته همه کاری اعم از خاموش روشن کردن گوشی و خارج و وارد کردن سیم کارت هم انجام دادم درست نمیشه !!
شما می دونین باید چیکار کنم ؟ به 700 ام که زنگ بزنم دری وری تحویل آدم میدن.
mobile101
23-04-2015, 10:09
یه سوال اگه یک بسته ۲,۵ گیگابایت برای اینترنت همراه اول رو بگیریم بازم کیلو بایت جداگانه حساب میشه؟؟
نه دوست عزیز بسته اینترنت مقدار کیلوبایتی هست که می تونید ازش استفاده کنید و بعد تموم شدن اون بسته است که کیلوبایتی حساب میشه.مثلا شما یه بسته 1 gb می گیرید و یک فیلم با همین حجم دانلود می کنید و تموم و بعدش هست که همراه اول شروع می کنه به مک زدن شارژتون.بازم سوالی بود در خدمتم.
چطوری یه شهری 3G میدا ؟ الآن شهر ما 3g نداره باید چیکار کرد !
دور و اطراف همه دارن
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-05-2015, 08:35
سلام
بسته ی ماهانه ی 500mb بعلاوه ی 2.5gb شبانه به قیمت 10,000 تومنز
توی ماهانه ها به نظرم بهترین باشه
سلام دوستان بنده اینترنت 5 گیگ یک ماهه گرفتم حالا 2گیگش مونده و امروز اخرین مهلت استفاده است ایا یک ماهه 200مگ تمدید کنم 2گیگم میسوزه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-06-2015, 16:23
سلام دوستان بنده اینترنت 5 گیگ یک ماهه گرفتم حالا 2گیگش مونده و امروز اخرین مهلت استفاده است ایا یک ماهه 200مگ تمدید کنم 2گیگم میسوزه؟سلام
اضافه میشه به بسته ی جدید
برای اطمینان بیشتر زنگ بزنین 700 و بپرسید
اگر گفتند اضافه نمیشه , اینجا درج کنین تا ما هم مطلع بشیم
با تشکر
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-06-2015, 17:44
فعلا فعال شد
بعد از فعال شدنِ بسته ی جدید اگر این کد رو بزنید مقدار ترافیک رو میبینید
*141*10#
بله درسته 2گیگ داشتم شد 2200
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-06-2015, 14:37
بله درسته 2گیگ داشتم شد 2200مدتِ بسته ی جدید هم اضافه میشه به تاریخ بسته ی قبلی
یعنی اگر بسته ی قبلی هنوز 10 روز وقت داره , با خرید بسته ی جدید , مدتش میشه 40 روز
مدتِ بسته ی جدید هم اضافه میشه به تاریخ بسته ی قبلی
یعنی اگر بسته ی قبلی هنوز 10 روز وقت داره , با خرید بسته ی جدید , مدتش میشه 40 روز
برای من که نشد
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-06-2015, 17:35
برای من که نشدسلام
شما گفتین در آخرین روزِ بسته ی قبلی یک بسته ی جدید گرفتین یعنی از مدتِ بسته ی قبل دیگه چیزی نمونده بوده که اضافه بشه به مدتِ بسته جدید
شما فقط ترافیکِ باقیمانده داشتین . اگر روز آخر یک بسته جدید نخریده بودین باقیمانده ی ترافیک هم میسوخت و غیر قابل استفاده میشد براتون
اگر بر فرض مثال 10 روز قبل از پایان اعتبار بسته , یک بسته ی جدید بخرین درحالیکه هنوز مقداری از ترافیک بسته ی قبلی باقی مونده باشه , اعتبار بسته ی جدید میشه 40 روز از تاریخ خریدش
اگر 20 روز قبلش بخرین , اعتبار بسته ی جدید میشه 50 روز
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-06-2015, 19:05
سلام دوستان
یکی از آشناهای بنده وقتی در ایران بوده این مسج رو دریافت کرده
وجود پـروکسـی در تنظیمات اینترنت شما باعث افت سرعت شده و برای افزایش سرعت اینترنت نیاز به حذف پـروکــسی هست
با استفاده از کد *555*4*4*1#و انتخاب سیستم عامل گوشی وارد تنظیمات گوشی خود بشید و از درست بودن تنظیمات و خالی بودن گزینه ی پروکـسـی اطمینان حاصل نمایید.
چند روز بعدش این مسج رو براش فرستادند
وجود پــروکـسی در تنظیمات اینترنت شما باعث افت سرعت اینترنت شده و امکان استفاده از اینترنت با تنظیمات کنونی شما فقط 5 روز امکان پذیر است
برای جلوگیری از قطع شدن دسترسی به اینترنت باید پــروکـسی را حذف کنید با استفاده از کد*555*4*4*1#و انتخاب سیستم عامل گوشی وارد تنظیمات گوشی شده و از درست بودن تنظیمات و خالی بودن گزینه ی پـروکسـی اطمینان حاصل کنید
البته قبل از تموم شدنِ 5 روز از ایران رفته
خودش میگه گاهی از برنامه ی ســـایـفــون برای فیســبـو ک و یوتـیـوب استفاده میکرده
شما تا حالا این پیامکها براتون ارسال شده ؟
استفاده از پروکــسی و فـلـتــر شکــن کلاً ممنوع شده در ایران ؟
mohsenmas
15-06-2015, 22:29
سلام
همچین پیامکی برای من هم اومده.
به نظرم چیز خاصی نیست. تنظیمات رو تغییر میده.
shah abas
18-06-2015, 21:40
این پیغام میگه که تنظیمات APNگوشی باید عوض بشه. اون ------ که گفته مربوط به همین تنظیمات APN هست. اگه برید تو تنظیمات و apnهای موجود رو ببینید قاعدتا روی گوشی این آشنای شما apnیی که برا اینترنت استفاده میشه ------ داره.
شما برید یه apnجدید بسازید. اسمش هر چی میتونه باشه و فقط apn رو باید mtnirancell بزارید و ------ و بقیه رو دست نزنید.
donkeyoxte
27-07-2015, 22:57
سلام دوستان
این بسته ایرانسل که 2تا 8 صبح و حجمش 1 گیگه کلا حذف شده؟
من تو گوشی میزنم دیگه جز گزینه ها نیست
donkeyoxte
27-07-2015, 23:11
----------------------
حذف شود
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-06-2016, 08:12
سلام
دیگه ترافیک مانده اضافه نمیشه به بسته ی جدید
مثال
اگر 5 روز قبل از تمام شدن بسته ی ماهانه با مانده ی 500 مگ یک بسته ی جدید بخرین و بعدش با کد *555*1*4*1# چک کنین مینویسه:
بسته یک ماهه 500 مگ تا تاریخ 1/3/95 و بسته یک ماهه 3 گیگ تا تاریخ یک ماه بعد از تاریخ پایانِ بسته ی قدیمی یعنی 1/4/95
Nocturne
17-12-2016, 21:18
سلام
دوستان دیتای ایرانسل پوشش چطوره و آیا توی مترو خوب کار میکنه؟؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-12-2016, 21:37
سلامدوستان
دیتای ایرانسل پوشش چطوره و آیا توی مترو خوب کار میکنه؟؟
سلام
در ایستگاههای مترو خوبه اما داخل تونلها گاهی بسیار ضعیف و یا قطع میشه
بعضی ایستگاهها هم فقط 2G داره
FOURTH RETURN
11-11-2018, 14:37
کد فعال سازی اینترنت ایرانسل رو میخوام برای سیمکارت نو
توجه کنید کد دریافت تنظیمات رو نمیخوام بلکه کد فعالسازی اینترنت ایرانسل رو میخوام تو نت فقط یه کد *130*3*6# رو پیدا کردم که اونهم که میزنم فقط ارور میده و میگه بعدا تلاش کنید❗
Free Spirit
28-07-2019, 20:16
سلام
دوستم خط دائمی ایرانسل داره و می خواد مثلا یک بسته چند گیگابایتی و یا ساعتی بخره. ولی از داخل اپ خود ایرانسل انگار باید برای خرید شماره کارت بانکی و رمز دوم و این چیزها رو بزنیم تا خرید بسته و شارژ اینترنت بسته انجام بشه. شاید هم جایی هست که من نتونستم پیدا کنم چون خودم همراه اول اعتباری هستم و ساعتی یا روزانه بسته می خرم و از شارژم کم میشه ولی در مورد خط دائمی ایرانسل بدون وارد کردن اطلاعات کارت بانکی نمیشه بسته خرید و هزینه روی قبض بیاد؟ اگر کسی بلده و کد خاصی هست که بشه تو گوشی زد بفرمائید چطوری هست که بسته خریداری بشه و هزینه روی قبض بیاد نه اینکه برای خرید مجبور به وارد کردن اطلاعات بانکی بشیم.
pcwor|d.user
29-08-2024, 10:55
این 5g انگار کلاهبرداریه اکثر اوقات سرعتش پایینه
4.5 جی هم سرعتش جااب نیست
چرا اینجوریه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.