ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اين‌بار با W850 و لطف دوستان

Dj.Bobo
24-06-2008, 17:49
سلام به تمامي دوستان مخصوصا اساتيد محترم:
راستش من مثل هميشه مزاحم دوستان شدم تا اينبار منو در مورد خريد گوشي W850 راهنمايي کنند.
لطفا شاکي نشيد که چرا به تاپيک مربوطه نرفتم!راستش من تقريبا در اين 2سالي که در خدمت دوستان بودم تا حد قابل قبولي در اين زمينه مهارت کسب کردم و البته تاپيک مربوطه را مورد بررسي قرار دادم اما باز هم مايلم تا از تجارب اساتيد محترم انجمن نهايت استفاده رو ببرم.
به همين جهت ممنون ميشم اگر منو در موراد زير راهنمايي کنيد:
1- ظاهرا بهترين نوع اين گوشي مال کشور چين هست.آيا اساتيد اينو تاييد مي‌کنند؟
2- نام آخرين فريمور ارائه شده براي اين گوشي رو لطف کنيد.
3- من ساکن تهران هستم اگر دوستان در جمهوري يا علاءالدين آشنايي دارند که مي‌تونم اين گوشي رو با شرايط فوق ازش تهيه کنم ممنون ميشم اگر آدرس رو لطف کنيد.
4- لطفا هر نوع پيشنهاد و يا موضوعي رو که فکر مي‌کنيد مي‌تونه منو در زمينه خريد اين گوشي کمک کنه رو ذکر کنيد.
با تشکر از تکتک دوستان و اساتيد ارزشمند اين مجموعه...

:11::11::11:

Hadi King
25-06-2008, 01:06
دوست عزيز شما اگه تو انجمن مشاور خريد گوشي برين زودتر به جوابتون ميرسين:11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!:40:

Dj.Bobo
25-06-2008, 10:26
با تشکر فراوان از شما دوست عزيز.
اميدوارم اينبار هم دوستان و اساتيد محترم سايت منو مورد لطف و محبت خودشون قرار بدن و در اين زمينه منو راهنمايي کنند
از همکاري تمامي دوستان متشکرم.

ali_power42
25-06-2008, 13:04
دوست عزیز w850 قسمت کشویی درش خیلی زود لق میشه و حال ادمو میگیره اینو به شخصه تو گوشی دوستم دیدم
در مورد امکاناتش هم چیز فوق العاده ای نداره و از همه مهمتر دوربینش auto focus نداره و این خودش یک امتیاز منفی بزرگ برای این گوشیه
صداش در حد w300 هست که کیفیت و بلندی خوبی داره
از نظر پچهای vkp باید بگم که چون ironmaster همون پچ ساز معروف روسی در حال حاضر این گوشیو داره درنتیجه هر پچی براش وجود داره و امکانات جدید میشه بهش اضافه کرد مثل w810 چون ironmaster قبلا w810 داشت

Dj.Bobo
28-06-2008, 09:32
دوست عزیز w850 قسمت کشویی درش خیلی زود لق میشه و حال ادمو میگیره اینو به شخصه تو گوشی دوستم دیدم
در مورد امکاناتش هم چیز فوق العاده ای نداره و از همه مهمتر دوربینش auto focus نداره و این خودش یک امتیاز منفی بزرگ برای این گوشیه
صداش در حد w300 هست که کیفیت و بلندی خوبی داره
از نظر پچهای vkp باید بگم که چون ironmaster همون پچ ساز معروف روسی در حال حاضر این گوشیو داره درنتیجه هر پچی براش وجود داره و امکانات جدید میشه بهش اضافه کرد مثل w810 چون ironmaster قبلا w810 داشت
خيلي ممنون از شما دوست عزيز.
راستش در مورد لقي در بايد بگم من از دوستان پرسيدم گفتن اگر کمي احتياط کني مشکلي يش نمياد.دوربينشو خودم امتحان کردم درسته از امکان auto focus بهره نمي‌بره اما انصافا کيفيت بسيار بالايي داره!
خيلي ممنون ميشم اگر لطف کنيد و آخرين ورژن فريمور گوشي رو در اختيارم بذاريد.
بسيار ممنون و سپاسگذارم.:11::11:

ali_power42
28-06-2008, 12:56
دوست عزیز والا بنظر من لقی درش انقدر زیاد بود که اگه خیلی هم مواظب باشی باز هم لق میشه
اما firmware:
W850i - R1ED001 => R1EG001 => R1EJ001 (Hutch only) => R1EL002 (Hutch only) => R1GA029 => R1GB001 => R1JC002 => R1JE001 => R1JG001 => R1KC001 => R1KG001

به نقل از :

Dj.Bobo
30-06-2008, 16:21
دوست عزیز والا بنظر من لقی درش انقدر زیاد بود که اگه خیلی هم مواظب باشی باز هم لق میشه
اما firmware:
W850i - R1ED001 => R1EG001 => R1EJ001 (Hutch only) => R1EL002 (Hutch only) => R1GA029 => R1GB001 => R1JC002 => R1JE001 => R1JG001 => R1KC001 => R1KG001

به نقل از :

دوست عزيز از لطف و همکاريتون بسيار سپاسگزارم. انشاالله که بتونم جبران کنم.
معذرت مي‌خوام به عنوان آخرين سوال، نظر شما اينکه ميگن شارژرهاي اصلي آرم سوني اريکسون روشون هک نشده چيه؟
تا چه حد اين مساله واقعيت داره و قابل اطمينان است؟و آيا واقعا تو ايران ميشه اين مدل رو به راحتي پيدا کرد؟

Hadi King
30-06-2008, 16:34
معذرت مي‌خوام به عنوان آخرين سوال، نظر شما اينکه ميگن شارژرهاي اصلي آرم سوني اريکسون روشون هک نشده چيه؟
تا چه حد اين مساله واقعيت داره و قابل اطمينان است؟و آيا واقعا تو ايران ميشه اين مدل رو به راحتي پيدا کرد؟
دوست عزيز اصل و غيره اصل نداره مال من الان نگاه كردم ارم سوني اريكسون روش نبود يعني اصله !:18:
مگه يه شارژر چيه كه اصل يا غيره اصلش تو ايران باشه يا نباشه :11:

ali_power42
30-06-2008, 16:52

خواهش میکنم
والا الان یه چند وقتیه گوشیمو فروختم و یادم نیست که روش ارم داشت یا نه ولی پیدا شدنش اگه بگردین هست ولی کمتر جایی دارن

Dj.Bobo
01-07-2008, 17:14
دوست عزيز اصل و غيره اصل نداره مال من الان نگاه كردم ارم سوني اريكسون روش نبود يعني اصله !:18:
مگه يه شارژر چيه كه اصل يا غيره اصلش تو ايران باشه يا نباشه :11:

راستش دوست عزيز من خودمم توش موندم براي همين مطرح کردم!!
من خودم 2تا گوشي خريدم و در حال حاضرم دارم ازشون استفاده مي‌کنم.يکي W810 و اون يکي p990 و جالبه بدونيد که هر دوتاشون پشت شارژر مارک سوني هک شده و جالبتر اينکه من خيلي از کارايي شون راضيم( ناگفته نماند که خيلي هم با گوشي ور ميرم!!!). کاش ميشد دوستاني که اين بحث رو مطرح کردن ميومدن جواب ميدادن تا تکليفمون معلوم شه.
از شما دوست عزيز بخاطر لفتون بسيار ممنونم:11:

Dj.Bobo
01-07-2008, 17:39
خواهش میکنم
والا الان یه چند وقتیه گوشیمو فروختم و یادم نیست که روش ارم داشت یا نه ولی پیدا شدنش اگه بگردین هست ولی کمتر جایی دارن

علي جان خيلي خيلي ممنونم که به سوالاتم جواب ميدي. راستش من خيلي برام مهمه که اين گوشي خوب از آب دربياد براي همين مي‌خوام يکم بيشتر تحقيق کنم. تا الان هر گوشيي که خريدم شکر خدا بهترين بوده اميدوارم تو اين يکي هم شانس با من باشه.
راستي علي آقا شما جايي رو تو جمهوري نميشناسي که قابل اطمينان باشه؟

Hadi King
01-07-2008, 18:21
کاش ميشد دوستاني که اين بحث رو مطرح کردن ميومدن جواب ميدادن تا تکليفمون معلوم شه.
از شما دوست عزيز بخاطر لفتون بسيار ممنونم:11:
دوست عزيز كدوم بحث اين تايپك كه خودتون زدين :18: و جوابتون هم فكر كنم گرفتين :46:
اگه منظورتون ارم سوني اريكسون روي شارژر كه هيچ فرقي نداره كه باشه يا نباشه من ديروز تو همين دست فروشي ها افغاني نگاه ميكردم شارژر ها رو بعضي هاشون داشتن بعضي ها نداشتن اگه اصل بود كه دست اينا نميرسيد و دارن ميفروشن 2 هزارتومن :27::27:

ali_power42
01-07-2008, 23:24
علي جان خيلي خيلي ممنونم که به سوالاتم جواب ميدي. راستش من خيلي برام مهمه که اين گوشي خوب از آب دربياد براي همين مي‌خوام يکم بيشتر تحقيق کنم. تا الان هر گوشيي که خريدم شکر خدا بهترين بوده اميدوارم تو اين يکي هم شانس با من باشه.
راستي علي آقا شما جايي رو تو جمهوري نميشناسي که قابل اطمينان باشه؟

خواهش میکنم والا تجربه خودم در مورد خرید دوتا گوشی w300 و w810 اینطوری بود که w300 رو با گارانتی سیتادل گرفتم 225 در حالیکه همون موقع میتونستم با 225 یه w700 بگیرم با گارانتی متفرقه خیلیها بهم میگفتن اشتباه کردی و... ولی خودم از w300 خیلی راضی بودم
اما بعد از یه مدتی از w810 خوشم اومد و چون یکی از دوستام از گارانتی سیتادل یه w810 به قیمت 335 خریده بود و خیلی خیلی هم ازش راضی بود (بدون حتی یه مشکل کوچک) من هم وسوسه شدم w810 بگیرم اما اینبار گفتم بیام و به حرف بقیه گوش کنم و یه w810 سریال چنج با گارانتی نوین گرفتم به قیمت 240 تومن
همه چیزشو ازمایش کردم و درست بود اما متوجه یه چیز نشده بودم و اون خش خش صدای اسپیکر پشت گوشی بود و فرداش رفتم و با کلی دعوا پس دادم و یه w810 دیگه گرفتم ولی همونطور که خود فروشنده میگفت اون یکی هم همونطوری خش خش داشت و همه اینا در حالی بود که گوشی دوستم با گارانتی سیتادل اصلا خش خش نداشت و خلاصه بعد از کلی سرچ تو اینترنت و کسب اطلاعات از مغازه دارها فهمیدم که گوشیهای با گارانتی متفرقه بیشترشون (نه همشون) از نوع درجه یک نیستن ولی کیفیت قابل قبولی دارن و بیخود نبود که سیتادل اونهمه گرونتر میداد چون اکثر مغازه دارها هم میگفتن که فقط بخاطر سریال اصلی و چنج و.... هست که سیتادل اینقدر گرون میده که تجربه من ثابت کرد که فقط بخاطر سریال نبود بلکه بخاطر کیفیتش هم بود
الان هم که دیگه سیتادل نیست وفقط تک و توک بتونی با این گارانتی پیدا کنی
توصیه من به شما اینه که اگه خیلی حساس هستی با گارانتی اصلی مثل کامتل گوشی بگیری و بخاطر مثلا 20-25 تومن کمتر خودتو به دردسر نندازی که این دردسرها از خش خش اسپیکر تا خراب بودن باتری و ... میتونه باشه

البته خیلی از دوستان با نظر من مطمئنم که مخالفن ولی خوب این تجربه من بود