ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینو چطوری ساختن؟ (منم میخوام این شکلی یه چیزی درس کنم)

mobiledead
23-06-2008, 17:11
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه آموزشی چیزی هس لینک بدین لطفا

شرمنده که تاپیک زدم:46:

aram_nfs
23-06-2008, 17:50
ساختن این عکس توی محیط های سه بعدی خیلی راحته
ولی امکان ایجاد کردنش توی فتوشاپ هم وجود داره ببینم شاید آموزششو پیدا کردم
توی بخش تمرینات و آموزش ها هست

huti_421
23-06-2008, 18:20
توی کورل یه ابزاری هست که میتونی همچین افکتی بهش بدی ولی باید بیاریش تو فوتوشاپ سایه و رنگش رو درست کنی ...

YAHYA-PRO
24-06-2008, 11:02
البته با خود فتوشاپ هم میشه همچین طرحی زد فقط زحمتش زیاده باید لایه های زیادی ایجاد کنی و زیر لایه اصلی بکشی و یه خورده جابه جاش کنی
اگه چیز خاصی مد نظرت هست بگو تا برات انجام بدیم

4MaRyAm
24-06-2008, 11:20
فقط زحمتش زیاده باید لایه های زیادی ایجاد کنی و زیر لایه اصلی بکشی و یه خورده جابه جاش کنی
زحمتی نداره، با ترکیب کلیدهای میانبر ctrl+ alt+ shift+ T کار به راحتی انجام میشه
====================

دوست عزیز همونطور که دوستان گفتند در محیطهای 3 بعدی بهتر انجام میشه، من یه نمونه با فتوشاپ درست کردم واست میذارم، اما با 3 بعدی بهتر و تمیزتر در میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

YAHYA-PRO
24-06-2008, 11:22
زحمتی نداره، با ترکیب کلیدهای میانبر ctrl+ alt+ shift+ T کار به راحتی انجام میشه
====================

دوست عزیز همونطور که دوستان گفتند در محیطهای 3 بعدی بهتر انجام میشه، من یه نمونه با فتوشاپ درست کردم واست میذارم، اما با 3 بعدی بهتر و تمیزتر در میاد

منظور من از زحمت کپی گرفتن از لایه ها نبود جا به جا کردنشون زحمت داره :20:

4MaRyAm
24-06-2008, 15:07
منظور من از زحمت کپی گرفتن از لایه ها نبود جا به جا کردنشون زحمت داره :20:

شما از لایه ای که می خواهی مکرر کپی بگیری، اول بیا انتخابش کن بعد کلیدهای ctrl+t را بزن، در همین حال یکی از کلیدهای جهت نما (بالا یا پایین یا چپ یا راست) رو بزن، بعد تایید کن تا قاب برود
حالا کلیدهای ترکیبی ctrl+alt+shift+T را مکررا همزمان بزنید
خیلی جالب میشه
امتحانش ضرر نداره

huti_421
24-06-2008, 15:42
من یه کسی رو میشناختم یه راهی بهم گفتم واسه کپی کردن ... :

توی ابزار move روی لایه ی مورد نظرت باش بعد کلید alt رو نگه دار و همون لایه رو جابه جا کن با کیبورد ... جالب میشه ...

4MaRyAm
24-06-2008, 15:45
توی ابزار move روی لایه ی مورد نظرت باش بعد کلید alt رو نگه دار و همون لایه رو جابه جا کن با کیبورد ... جالب میشه ...
این کار در واقع باعث میشه از لایه ی فعال سریعا کپی بگیری

huti_421
24-06-2008, 15:46
این کار در واقع باعث میشه از لایه ی فعال سریعا کپی بگیری

منم منظورم همین بود بعد روشون سایه رو ایجاد می کنی ;)

mobiledead
24-06-2008, 16:33
ممنونم دوستان

Shahin King
24-06-2008, 20:58
سلام

در آموزش بستنی شکلاتی به این تکنیک اشاره شده . آموزش رو کامل بخونین متوجه میشین .
آموزشهای زیادی در این زمینه داریم . ( جستجو )

قربانت
شاهین :6:

sooshiyanet
24-06-2008, 22:25
میری و متن مورد نظرت رو انتخاب میکنی

بعد میری روش , کلید های Alt + Shift رو با هم نگه میداری (( َAlt = کپی لایه . Shift = جا به جا نشدن موضوع انتخاب )) , میکشی به سمتی که میخوای (( چپ یا راست ))

لایه کپی رو انتخاب میکنی , میری توی منوی لایه ها , روش راست کلیک میکنی , Restrize Layer میکنیش که از حالت فونت و Shape در بیاد و جزء گرافیکی

دکمه های Ctrl + T رو میزنی , بعد Ctrl رو نگه میداری , بالای کادر Transfer رو میگیری و میکشی یه سمت که میخوای (( گرفتن Ctrl باعث میشه که بتونی هر گوشه ای رو بخوای کم و زیاد کنی , یا ذوزنقه کنیش ))

حالا لایه جلو رو از از توی Bleding Option بهش Bevel اعمال میکنی و تنظیمش میکنی هر جور میخوای

بعد لایه زیر رو انتخاب میکنی و باز با Bevel روشن تر , کاری میکنی که شبیه ضخامت بایه رویی بشه

==

تمام

==

سایه رو هم توی یه تاپیک دیگه گفتم , دقیقا توضیح دادم

اسم تاپیک توی این مایه ها بود : (( چطوری میتونم سایه درست کنم ))