مشاهده نسخه کامل
: ◄◄ درخواست مرتبط با YouTube و FLV فقط در این تاپیک
AFSORDEH
11-10-2011, 04:47
:11:
يعني به نظر شما با اينكه ممكنه پسوند اوليه خود ويدئو در يوتوب Flv باشه ولي پسوند MP4 كيفيت بالاتري از اون داره! همينطوره؟ :mellow:
:11:
يعني به نظر شما با اينكه ممكنه پسوند اوليه خود ويدئو در يوتوب Flv باشه ولي پسوند MP4 كيفيت بالاتري از اون داره! همينطوره؟ :mellow:
" با نام او "
بله از نظر من همینطوره.
موفق باشید.:11:
معمولا اگه یه فایلی رو از یو تیوب بگیری میشه تو وی ال سی پلیر اجراش کرد ولی نمیئونم چرا هر چی وی ال سی پلیر نصب میکنم اجرا نمیشه !
Best_Downloads
12-10-2011, 22:15
اقا سلام.شرمنده.يكي نيست به ما برنامه Adobe Flash Player رو بده؟چون از سايتش دانلود ميكني وسط نصبش ميگه:Time out.اخرين ورژن
اقا سلام.شرمنده.يكي نيست به ما برنامه Adobe Flash Player رو بده؟چون از سايتش دانلود ميكني وسط نصبش ميگه:Time out.اخرين ورژن
" با نام او "
با سلام خدمت شما دوست عزیز
شما می تونید همیشه آخرین ورژن این برنامه رو از سایت سافت گذر(---------.com) بگیرید.
موفق باشید.:11:
سلام با توجه به اینهک سایت یو*تیوب هیل تره آیا نرم افزاری وجود داره که بشه توی ویدیوهای اون سایت search کرد و بعد لینک دانلودشو گرفت و با idm دانلود کرد؟
سلام با توجه به اینهک سایت یو*تیوب هیل تره آیا نرم افزاری وجود داره که بشه توی ویدیوهای اون سایت search کرد و بعد لینک دانلودشو گرفت و با idm دانلود کرد؟
دوست من اين كه يـــوتـــوب فيـــــلتر باشه شما توسط هر نرم افزاري بخواي لينك از تو اون سايت دربياري و دانلود كني نمي توني و ارور مي ده مگه اين كه اون رو دور بزني كه واسه اين كار راه هاي مختلفي وجود داره كه مي توني استفاده كني.
موفق باشي.:11:
بفرما دوست من :
Adobe Flash Player 11.0.1.152
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Adobe Shockwave Player 11.6.1.629
موفق باشي:11:
اکثــر نرم افزار هایی که در این رابــطه منتشر میشن ، اونطور که بایـد جوابــ نمیدن !!
شما نرم افزار Ashampoo Clipfinder HD رو امتحان کن ببین جوابــ میده ! من قبلا تست کردم جوابــ داده و کلیپ ها رو دان کردم .
Ashampoo ClipFinder HD
2oo.ir/1990
اگه نشد نرم افـــزار 4U Download YouTube Video رو هم امتحان کن .
4U Download YouTube Video
cli.gs/jj1kn2w
البته بنده توسط آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد یوتیوبـــ شدم و با IDM ویدئوی مورد نظرم رو دانلود کردم ! این روش رو هم امتحان کن شاید جوابـــ داد.
معمولا اگه یه فایلی رو از یو تیوب بگیری میشه تو وی ال سی پلیر اجراش کرد ولی نمیئونم چرا هر چی وی ال سی پلیر نصب میکنم اجرا نمیشه !
پلیر های دیگه رو امتحان کــردی ؟!
کدکـــ ها رو حتماً دانلود و نصبــ کــن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
خیلی از کلیپهای تو اینترنت فرمتش fly هست
ولی بعضی از فایلها با اینکه fly باز قابل پخش نیست و ارور میده...
jafarian
17-10-2011, 15:00
با سلام
برنامه پخش خودتون عوض کنیدببینیدبازم به همون صورت درمرحله آخرم فایل تصویری خودتون کانورت کنید:20:
با سلام
دوست من منظورت FLV هست دیگه؟
شما پکیج K-Lite Mega Codec رو دانلود کن و نصب کن می تونی با همون مدیا پلیر کلاسیک فرمت های FLV رو تگاه کنی.
موفق باشی دوست من:11:
سلام
من با ویندوز سون کار میکنم اما واسه نگاه کردن فیلمها flash player میخواد دانلود میکنم اما نصب نمیشه لطفا کمکم کنید
سلام
من با ویندوز سون کار میکنم اما واسه نگاه کردن فیلمها flash player میخواد دانلود میکنم اما نصب نمیشه لطفا کمکم کنید
دوست من موقع نصب چه اروری می ده؟
موفق باشی.:11:
برنامع تبدیل flv به vob یا mpg
I Gangster
08-11-2011, 13:51
كسي VLC پلير داره بزاره !
ممنون ميشم اخه فقط با اين برنامه ميتونيد ويديو هايي رو كه از يوتيوب گرفتي باز كنم !
مرسي !
برنامع تبدیل flv به vob یا mpg
دوست من شما از این برنامه استفاده کن ، رایگانه.
خدمت شما :
Freez Flv to AVI / MPEG / WMV Converter 1.6
موفق باشي:11:
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
كسي VLC پلير داره بزاره !
ممنون ميشم اخه فقط با اين برنامه ميتونيد ويديو هايي رو كه از يوتيوب گرفتي باز كنم !
مرسي !
بفرما :
VLC media player 1.1.11
I Am Gangster
13-11-2011, 13:59
سلام
چه برنامه اي براي اجراي فايل هاي 3 جي پي !
پيشنهاد ميكنيد؟؟
ميخوام فايل هاي 3 جي پي رو با كيفيت صدا و تصوير بالا تري اجرا كنم !
اگه ميتونيد منو راهنمايي كني؟؟
!مرسي از دوستان !
سلام
یک نرم افزار میخوام که بدون اینکه ف ی ل ت ر ش کن وصل باشه بهش لینک ویدیو یوتیوبمو بدم واسم با سرعتبالا دانلود بکنه
ممنونتون میشم راهنماییم بکنین
سلام
یک نرم افزار میخوام که بدون اینکه ف ی ل ت ر ش کن وصل باشه بهش لینک ویدیو یوتیوبمو بدم واسم با سرعتبالا دانلود بکنه
ممنونتون میشم راهنماییم بکنین
" با نام او "
سلام خدمت شما دوست عزیز:11:
والا نرم افزاری که بدون همون که گفتی بخواد کار کنه من تا حالا ندیدم. اگر بخوای بدون همون(:27:آخه کلمه بهتر نبود؟؟؟؟!!!!:18:) دانلود کنی باید از طریق سایت ها فیلم ها رو بارگزاری کنی تو سرور اونا(همون سایت ها) بعد از اونجا دانلود کنی.
امیدوارم منظورم رو گرفته باشی.
اینم یه نمونه سایت ایرانی که خداییش خوبه و همون هم نیست:
" با نام او "
سلام خدمت شما دوست عزیز:11:
والا نرم افزاری که بدون همون که گفتی بخواد کار کنه من تا حالا ندیدم. اگر بخوای بدون همون(:27:آخه کلمه بهتر نبود؟؟؟؟!!!!:18:) دانلود کنی باید از طریق سایت ها فیلم ها رو بارگزاری کنی تو سرور اونا(همون سایت ها) بعد از اونجا دانلود کنی.
امیدوارم منظورم رو گرفته باشی.
اینم یه نمونه سایت ایرانی که خداییش خوبه و همون هم نیست:
ممنون
لطف کردی
منظورت و کامل و واضح فهمیدم
pesaremehrabooon86
07-01-2012, 14:36
salam man 1 barname ---- bazi world of warcraft mikhastam kasi dare
az pathe 2.4.3 mesle gold ---- honor ---- damage ----
jafarian
07-01-2012, 14:41
salam man 1 barname ---- bazi world of warcraft mikhastam kasi dare
az pathe 2.4.3 mesle gold ---- honor ---- damage ----
تو تاپیک پایین مطرح کنید :20:
pesaremehrabooon86
07-01-2012, 14:49
salam barname h a c k world of warcraft mikhastam kasi nadare? mesle wowemu ----!
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
man ke to in page chizi peyda nakaradam age kasi chize dg e i dare bezare mamnon misham
jafarian
07-01-2012, 14:53
salam barname h a c k world of warcraft mikhastam kasi nadare? mesle wowemu ----!
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
man ke to in page chizi peyda nakaradam age kasi chize dg e i dare bezare mamnon misham
این مخصوص بازی تو انجمن خودش مطرح کنیدهمونجا که لینکش گذاشتم.
S.R Download
11-01-2012, 11:06
عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییه
دمتون گرم !!!
Ship Storm
11-01-2012, 11:52
عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییه
دمتون گرم !!!
سلام
دوست عزیز اسپم پراکنی نکنید در انجمن
این دومین پست مشابه شما در این انجمن هست
مورد بعدی حتما برای شما اخطار رو در پی خواهد داشت
یه نرم افزار منشی تلفنی که خودش حرف بزنه میخوام.گوشیم ام نوکیا6220 هستش.
باتشکر
jafarian
21-01-2012, 01:12
یه نرم افزار منشی تلفنی که خودش حرف بزنه میخوام.گوشیم ام نوکیا6220 هستش.
باتشکر
توتاپیک پایین مطرح کنید:20:
dash_mehdi
22-01-2012, 00:31
سلام دوستان یه نرم افزار می خوام که باهاش ویدئو ebit کنم (بیشتر می خوام قسمتی از ویدئو رو cut کنم و در یه قسمت دیگه از ویدئو بچسبونم) برای pc خواهشن یک برنامه با کاربری اسان معرفی کنید چون کار با برنامه های سخت رو بلد نیستم.
خیلی ممنون از دوستان
dash_mehdi
22-01-2012, 01:11
دوستان یه سوال دیگه
چه جوری ویدئو رو از you tube دانلود کنم؟ .. اخه هرچی میگردم لینک دانلود پیدا نمی کنم .. یعنی فقط میشه انلاین مشاهده کرد؟
jafarian
22-01-2012, 01:43
واسه مورد اول ازبرنامه VideoPad Video Editor استفاده کنید برای مورد دوم هم از برنامه youtube downloader بطورمثال استفاده کنید :20:
dash_mehdi
22-01-2012, 14:50
واسه مورد اول ازبرنامه VideoPad Video Editor استفاده کنید برای مورد دوم هم از برنامه youtube downloader بطورمثال استفاده کنید :20:
خـــــــــــــــــیلی ممنون ولی فایل you tube downloder به صورت rar هست و رمز می خواد:41:
jafarian
22-01-2012, 21:12
خـــــــــــــــــیلی ممنون ولی فایل you tube downloder به صورت rar هست و رمز می خواد:41:
ازلینک پایین دان کنید .
یه نرم افزار خوب واسه تبدیل flv به Avi چی هست ؟
کیفیت رو بالا نگه داره
jafarian
17-02-2012, 14:50
یه نرم افزار خوب واسه تبدیل flv به Avi چی هست ؟
کیفیت رو بالا نگه داره
پیشنهاد من استفاده ازبرنامه Xilisoft FLV Converter یا که Pazera Free FLV to AVI Converter هست
سلام
مرورگر من اپرا هست البته با فایرفاکس هم امتحان کردم همین مشکل هست
من وقتی در گوگل یه ویدئو را در یوتوب جستجو می کنم مانند لینک زیر
وقتی روی لینکش میرم و کلیک راست می کنم و copy link address را میزنم به جای اینکه لینک بالایی را بده به من این لینک زیر را میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PP_c5Bgs&ei=ZPJCT8zLA8na0QWk1t2ODw&usg=AFQjCNH_IaIMZMo89LIrKzpOLM3EGOMShQ
البته لینک زیر هم مربوط به همون ویدئو هست.اما من نیاز به لینک بالایی دارم.چه کار باید کرد؟این یک نمونه لینک بود و این مشکل با همه لینک ها هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
مرورگر من اپرا هست البته با فایرفاکس هم امتحان کردم همین مشکل هست
من وقتی در گوگل یه ویدئو را در یوتوب جستجو می کنم مانند لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3D8OLPP_c5Bgs)
وقتی روی لینکش میرم و کلیک راست می کنم و copy link address را میزنم به جای اینکه لینک بالایی را بده به من این لینک زیر را میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PP_c5Bgs&ei=ZPJCT8zLA8na0QWk1t2ODw&usg=AFQjCNH_IaIMZMo89LIrKzpOLM3EGOMShQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3DSamsung%2BGalaxy%2BNot e%2BAndroid%2B4.0%2BIce%2BCream%26source%3Dweb%26c d%3D3%26ved%3D0CD4QtwIwAg%26url%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52F[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %26ei%3DZPJCT8zLA8na0QWk1t2ODw%26usg%3DAFQjCNH_IaI MZMo89LIrKzpOLM3EGOMShQ)
البته لینک زیر هم مربوط به همون ویدئو هست.اما من نیاز به لینک بالایی دارم.چه کار باید کرد؟این یک نمونه لینک بود و این مشکل با همه لینک ها هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز شما وقتی در گوگل این ویدئو رو سرچ میکنین ، خب طبیعتاً آدرس گوگل رو هم در لینک خواهی دید چرا که به اصطلاح عمل Redirect انجام میگیره . لینک رو اگر از همین سایت (P30World) باز کنیم خواهی دید که در ابتدا این عمل صورت می گیره.
البته اینجا جاش نیست ولی ، شما بدین صورت عمل کنید : [در مرورگر فایرفاکس]
همانطور که لینک در روبرو یا یا گاها زیر تصویر مشخص هست رو کپی کرده و ازش استفاده کنید .
خواهشا ادامه بحث در انجمن مربوط !
با سلام
دوستان لطفا" یه نرم افزار بهم معرفی کنید که توانایی دانلود از یوتیوب رو به همراه گزینه انتخاب فرمت داشته باشه (در کل بهترین و جامعترین نرم افزار دانلود از یوتیوب باشه) و ضمنا" مشکل پیلتر هم شاملش نشه.
سپاسگذارم
رضا
با سلام
دوستان لطفا" یه نرم افزار بهم معرفی کنید که توانایی دانلود از یوتیوب رو به همراه گزینه انتخاب فرمت داشته باشه (در کل بهترین و جامعترین نرم افزار دانلود از یوتیوب باشه) و ضمنا" مشکل پیلتر هم شاملش نشه.
سپاسگذارم
رضا
سلام خدمت شما:11:
متاسفانه فکر نمی کنم که برنامه ای باشه که از یوتیوب بخواد دانلود کنه و بسته نباشه.(از لحاظ فنی غیر ممکن میشه) اگر هم باشه باید برنامه ای باشه که به سرور های غیر از یوتیوب انتقال بده و بعد شما از سرورهای اون دانلود کنید.
که برای این کار سایت هایی زیادی هست که می تونید انتخاب فرمت هم داشته باشید. ولی بهترین هاشون بسته هست.
یک سایت ایرانی خیلی خوب هم هست که می تونید از اون استفاده کنید. آدرسش در بخش سرویس های دانلود و آپلود هست.
سوالی بود در خدمتم.:11:
سلام خدمت شما:11:
متاسفانه فکر نمی کنم که برنامه ای باشه که از یوتیوب بخواد دانلود کنه و بسته نباشه.(از لحاظ فنی غیر ممکن میشه) اگر هم باشه باید برنامه ای باشه که به سرور های غیر از یوتیوب انتقال بده و بعد شما از سرورهای اون دانلود کنید.
که برای این کار سایت هایی زیادی هست که می تونید انتخاب فرمت هم داشته باشید. ولی بهترین هاشون بسته هست.
یک سایت ایرانی خیلی خوب هم هست که می تونید از اون استفاده کنید. آدرسش در بخش سرویس های دانلود و آپلود هست.
سوالی بود در خدمتم.:11:
ممنون دوست عزیزم پس باید از پیلترشکن استفاده کنم در عین حال لطفا" بفرمائید بهترین و جامعترین نرم افزار دانلود از یوتیوب کدوم نرم افزار هست.
ممنونم
ممنون دوست عزیزم پس باید از پیلترشکن استفاده کنم در عین حال لطفا" بفرمائید بهترین و جامعترین نرم افزار دانلود از یوتیوب کدوم نرم افزار هست.
ممنونم
من خودم وقتی هایی که مشکلی برای استفاده از پیل شکن نداشته باشم با استفاده از برنامه IDM فیلم هارو دانلود می کنم که خوبی هایی خاص خودش رو داره:
1. میتونی بزاری در ساعت مشخص شروع بشه.
2. لینک هم منقضی بشه خودش خودکار جایگزین میکنه.
3. بالاترین سرعت رو داره.
حالا برای وقت هایی که نمی خوام از پیل شکن برای دانلود استفاده کنم. از سایت هایی که مستقیم سازی می کنن استفاده می کنم. برای مثال:
معمولا سایت های لیچری که از پلاگین RapidLeech استفاده می کنن که پلاگین معروفی هم هست. مثل سایت:
بعدش انتقالش می دم تو سایت های ریموت آپلود مثل:
بعدش از اونجا بدون هر گونه مشکلی دانلود می کنم.
-----
البته این راه حلی بود برای شما من خودم به شخصه و بیشتر اوقات از همون راه حل اولی و با IDM استفاده می کنم.
امیدوارم مشکل حل شده باشه:20:
بازم سوالی بود در خدمتم:11:
تاپیک Internet download Manager
و آخرین ورژن کرک شده :
Internet Download Manager 6.09 Build 3 Final Retail ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] inal.Retail.rar)
پـَس : soft*98.ir
موفق باشــی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PrinceEmir
09-03-2012, 10:29
دوستان میخواستم بدونم قویترین نرم افزار برای اجرای فایلهای FLV چیه؟
KMPlayer هم فکر میکنم نرم افزار مناسبی برای این نوع فایلهاست درسته؟
به نظرتون کدوم نرم افزار برای اجرای فایلهای تصویری بهتره، از این جهت که هم اکثر فرمتها رو ساپورت کنه و در عین قدرتمند بودن سبک هم باشه.
با تشکر
Kmplayer که خیلی خوبه ولی شما میتونی از VLC Media Player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم استفاده کنی.
فقط کدکــ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارو فراموش نکن.
jafarian
09-03-2012, 13:34
دوستان میخواستم بدونم قویترین نرم افزار برای اجرای فایلهای FLV چیه؟
KMPlayer هم فکر میکنم نرم افزار مناسبی برای این نوع فایلهاست درسته؟
به نظرتون کدوم نرم افزار برای اجرای فایلهای تصویری بهتره، از این جهت که هم اکثر فرمتها رو ساپورت کنه و در عین قدرتمند بودن سبک هم باشه.
با تشکر
ازبرنامه SPlayer یا که potplayer هم میتونید استفاده کنیدکه یکی برای سیستمی که کانفیگ چندان بالایی نداره:20:
masoud45
26-03-2012, 08:45
سلام دوستان
یه سایت پزشکی هست که میخوام ازش ویدیو دانلود کنم اما نمیتونم هیچ جایی واسه کلیک واسه دانلود نداره حتی دانلود منیجر هم شناسایی نمیکنه
کسی میتونه کمک کنه بگه چجوری میتونم ویدیو ها رو دانلود کنم
اینم لینک سایته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ervices.ca%2F224.asp%23blood)
اگه برین تو این سایت یه سیری لینک ها هست رو هر کدوم کلیک کنید یه صفحه جاداگانه باز میکنه که خودش یه پلیر داره شروع میکنه به پلی کردن منم نمیتونم دانلودشون کنم کمکم کنید لطفا
ali_phd71
26-03-2012, 12:24
سلام دوستان
خیلی اوقات پیش میاد تو سایت های مختلف ویدیو ببینیم بعد ازش خشمون میاد بخوایم دانلود کنیم در این صورت دو باز ازمون حجم کم میشه یه بار واسه دیدن یه بارهم واسه دانلود یه برنامه داشتم وقتی ویدیو میدیدم چه یوت.و.ب چه باقی سایت ها وقتی پخش میشد حالت این داشت که ذخیرش میکرد اگه میخواستیش یه جا سیوش میکردی دیگه دوبار حجم کم نمیکرد اما فقط با ie کار میکردالان هم اسمشو نمیدونم خاستم ییه نرم افزار با همین ویژگی بهم معرفی کنید که توی firefox و chrome هم جواب بده
با تشکر
ali_phd71
14-04-2012, 21:36
سلام دوستان
خیلی اوقات پیش میاد تو سایت های مختلف ویدیو ببینیم بعد ازش خشمون میاد بخوایم دانلود کنیم در این صورت دو باز ازمون حجم کم میشه یه بار واسه دیدن یه بارهم واسه دانلود یه برنامه داشتم وقتی ویدیو میدیدم چه یوت.و.ب چه باقی سایت ها وقتی پخش میشد حالت این داشت که ذخیرش میکرد اگه میخواستیش یه جا سیوش میکردی دیگه دوبار حجم کم نمیکرد اما فقط با ie کار میکردالان هم اسمشو نمیدونم خاستم ییه نرم افزار با همین ویژگی بهم معرفی کنید که توی firefox و chrome هم جواب بده
با تشکر
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه
سلام
Internet Download Manager این قابلیت رو داره
CRIS Joon CR7
14-06-2012, 09:16
دیگه میخواستم تاپیک نزنم مجبور شدم سوالم رو اینجا بپرسم:
آخرین وررژن نرم افزار KMPlayer رو میخواستم:11:
سایت filehippo برای دریافت نرم افزار بهترین گزینه هست
jafarian
20-06-2012, 22:52
دیگه میخواستم تاپیک نزنم مجبور شدم سوالم رو اینجا بپرسم:
آخرین وررژن نرم افزار KMPlayer رو میخواستم:11:
ازلینک پایین دانلود کنید :20:
CRIS Joon CR7
21-06-2012, 10:48
این تبلیغات یو=تیوب رو چجوری غیر فعالش کنم؟
اصلا میشه؟
خیلی رو اعصابه:19:
jafarian
21-06-2012, 13:37
این تبلیغات یو=تیوب رو چجوری غیر فعالش کنم؟
اصلا میشه؟
خیلی رو اعصابه:19:
اگر که مرورگر شما فایر فاکس از add ons داخل سایت اول استفاده کنید اگر هم که کروم از یکی داخل سایت دوم استفاده کنید.
alizarghami
17-07-2012, 16:37
سلام.
دنبال برنامه ی video downloader suite می گردم. کسی می تونه کمکم کنه؟
با تشکر
jafarian
17-07-2012, 22:32
سلام.
دنبال برنامه ی video downloader suite می گردم. کسی می تونه کمکم کنه؟
با تشکر
ازلینک پایین دانلود کنید:20:
alizarghami
17-07-2012, 23:51
ممنون به خاطر پاسخ سریعتون. ولی من این برنامه رو نمی خواستم. برنامه ی Video downloader suite رو می خواستم نه youtube downloader suite. به هر حال ممنون.
mohsen.rajabi
20-07-2012, 10:53
ببخشید یه نرم افزار می خوام که فایلهای با پسوند FLV رو برام برگردونه (ریکاوری کنه)
با تشکر
Arius.anthesious
20-07-2012, 11:00
بهترین نرم افزار r-studio است
jafarian
20-07-2012, 12:35
ببخشید یه نرم افزار می خوام که فایلهای با پسوند FLV رو برام برگردونه (ریکاوری کنه)
با تشکر
ازبرنامه FLV recovery استفاده کنید درضمن سئوال خودتون باید تو این تاپیک مطرح نمیکردین:20:
نرم افزاری هست که تمام وید ای یک کانال بتونیم دانلود کنیم؟ درutub
یا اندکس بشه ما انتخاب کنیم؟
مرسی
مژده مژده
خیلی خیلی عضر میخوام بابت اینکه اینجا درخواست میکنم ولی اگه میشه یه پلاگین خوب برای دانلود فیلمای یوتیوب که تو فایرفاکس 12 هم کار کنهپ
ممنون:11:
jafarian
29-07-2012, 12:54
مژده مژده
خیلی خیلی عضر میخوام بابت اینکه اینجا درخواست میکنم ولی اگه میشه یه پلاگین خوب برای دانلود فیلمای یوتیوب که تو فایرفاکس 12 هم کار کنهپ
ممنون:11:
از پلاگین YouTube downloader برای فایرفاکس استفاده کنید:20:
Amin4All
04-08-2012, 03:55
از پلاگین YouTube downloader برای فایرفاکس استفاده کنید:20:
وقتی نصب شد دقیقا چطور باید ویدیو رو از یـــــــو تیوب دانلود کرد ؟
یه روش بهتر برا دانلود ویدیو اگر دارید بگید .
jafarian
04-08-2012, 07:49
وقتی نصب شد دقیقا چطور باید ویدیو رو از یـــــــو تیوب دانلود کرد ؟
یه روش بهتر برا دانلود ویدیو اگر دارید بگید .
خیلی ساده وقتی فیلم درحال پخش روی آیکن دانلود طبق عکس پایین کلیک میکنید خوبی که داره اینه فرمت فایل تصویری رو خودتون میتونید مشخص کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amin4All
07-08-2012, 03:07
من از این استفاده کردم سرعتش خیلی بهتره :
video-downloadhelper
pay_man_utd
03-09-2012, 18:44
سلام دوستان
اول از همه عذرخواهی می کنم چون واقعا نمی دونم جای سوالی که می کنم اینجا هست یا نه
کامپیوتر من با فایل های flv یه مشکل اساسی داره بطوریکه اگه من وارد یه فولدری بشم که توش فقط یه فایل flv باشه بعد از چند ثانیه هنگ می کنه و باید حتما ریستارت بشه جالب تر این که این فایل ها رو حتی پاک هم نمی تونم بکنم چون بازم ویندوز هنگ می کنه واین یعنی من به هیچ عنوان نمی تونم یه فایل flv رو از هیچ جای اینترنت دانلود کنم یا این که حتی تو کامپیوترم داشته باشمش البته بگم این مشکل به ویندوزم مربوط نمیشه چون من ویندوزم رو هم عوض کردم بازم درست نشد
خواهشمندم اگر ممکنه کمکم کنید
با تشکر فراوان
jafarian
04-09-2012, 13:21
سلام دوستان
اول از همه عذرخواهی می کنم چون واقعا نمی دونم جای سوالی که می کنم اینجا هست یا نه
کامپیوتر من با فایل های flv یه مشکل اساسی داره بطوریکه اگه من وارد یه فولدری بشم که توش فقط یه فایل flv باشه بعد از چند ثانیه هنگ می کنه و باید حتما ریستارت بشه جالب تر این که این فایل ها رو حتی پاک هم نمی تونم بکنم چون بازم ویندوز هنگ می کنه واین یعنی من به هیچ عنوان نمی تونم یه فایل flv رو از هیچ جای اینترنت دانلود کنم یا این که حتی تو کامپیوترم داشته باشمش البته بگم این مشکل به ویندوزم مربوط نمیشه چون من ویندوزم رو هم عوض کردم بازم درست نشد
خواهشمندم اگر ممکنه کمکم کنید
با تشکر فراوان
سئوالتون تو قسمت پایین که قراردادم باید مطرح میکردین شما باید اینکار کنید گزینه فلدر آپشن اجرا کنید به سربرگ view برین بعدشم اونجا تیک گزینه always show icons never thumbnails بزنید بعدشم تایید اکی کنیدبیاین بیرون:20:
مباحث عمومی نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
این فیلم رو اصلا نمی تونم دانلود کنم. کسی می تونه کمکم کنه؟
xeNociDe
21-09-2012, 23:08
سلام
این فیلم رو اصلا نمی تونم دانلود کنم. کسی می تونه کمکم کنه؟
از این سایت ها استفاده کنید :
funham.com
break.com
videobam.com
animeflavor.com
و
Cyber-Tube.ir
Milad4171
22-09-2012, 03:18
دوستان .یه خبرایی هست از اینکه برنامه ی Orbit Downloder کلیپهای یوتوپ رو مثل IDM دانلود میکنه.
کسی داره که چک کرده باشه.
البته نسخه ی رایگانش منظورمه نمیدونم نسخه ی پولی هم داره یا نه !
xeNociDe
22-09-2012, 08:14
دوستان .یه خبرایی هست از اینکه برنامه ی Orbit Downloder کلیپهای یوتوپ رو مثل IDM دانلود میکنه.
کسی داره که چک کرده باشه.
البته نسخه ی رایگانش منظورمه نمیدونم نسخه ی پولی هم داره یا نه !
مثل اینکه میشه :
از این سایت ها استفاده کنید :
و
Cyber-Tube.ir
لینک دادم تا خودتون یه دقیقه امتحان بکنید. 5تا سایت لینک دادید با هیچکدوم موفق نشدم.
لطفا راهکار عملی بدید.
jafarian
22-09-2012, 14:35
لینک دادم تا خودتون یه دقیقه امتحان بکنید. 5تا سایت لینک دادید با هیچکدوم موفق نشدم.
لطفا راهکار عملی بدید.
اگر مرورگری که دارین فایرفاکس این افزونه Flash Video Downloader رو دانلود کنید بعدشم از نوع اقدام به دانلود فیلم کنید تست کنید اگر که نشد یکار فقط میتونید بکنید به اینصورت که برنامه bandicam نصب کنید بعدشم فیلمی که در حین پخش شدن هست با این برنامه رکورد کنید که هم صدا و هم تصویر فیلم ضبط میشه:20:
Flash Video Downloader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad_87
05-10-2012, 06:09
سلام
آیا میشه لینکهای یوتیوب رو کاملا به یک سرور دیگه منتقل کرد و اونها رو مستقیمم کرد؟مثلا من اکانت رپیدباز دارم ولی لینک صفحه فایل رو که میزنم نمیتونه مستقیم کنه.
کلا امکان این برای فایلهای یوتیوب هست یا نه؟
مهمترین علت هم اینه که فایلهای خود سایت پس از مدتی اکسپایر میشن و می خوام که ماندگاری بیشتری داشته باشند.
چه طوری من میتونم لینک ویدیوی توی این صفحه که مربوط به یوتیـــوب هست رو پیدا کنم ؟!؟
راهی هست بدون چیزشکن این رو دانلود کزد ؟
ممنون...
jafarian
05-10-2012, 12:07
چه طوری من میتونم لینک ویدیوی توی این صفحه که مربوط به یوتیـــوب هست رو پیدا کنم ؟!؟
راهی هست بدون چیزشکن این رو دانلود کزد ؟
ممنون...
شما باید از v p n استفاده کنید امابعضی سایتها هستن که اینکار شاید انجام بدن مثل:20:
YouConvertIt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما باید از v p n استفاده کنید امابعضی سایتها هستن که اینکار شاید انجام بدن مثل:20:
YouConvertIt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میگم الان من ویدیو رو توی یوتِِِِِــــــیوب از کردم.... فایر فاکس افزونه ای چیزی نداره که من بتونم ویدیو رو دالنود کنم ؟!؟! که میخوام چیز شکن رو قطع کنم... سرعت دانلودم میاد پایین.
jafarian
05-10-2012, 14:21
میگم الان من ویدیو رو توی یوتِِِِِــــــیوب از کردم.... فایر فاکس افزونه ای چیزی نداره که من بتونم ویدیو رو دالنود کنم ؟!؟! که میخوام چیز شکن رو قطع کنم... سرعت دانلودم میاد پایین.
برای دانلود از youtube اگر افزونه برای فایرفاکس بخواین از Flash Video Downloader یا VKontakte.ru Downloader میتونید استفاده کنید.
Flash Video Downloader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
VKontakte.ru Downloader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yamabushi_Heydar
24-10-2012, 07:23
با سلام.
من تو یک تاپیک دیگه این مسئله رو مطرح کردم .
آقایون و خانم ها سلام.
چرا یوتیوب دیگه باز نمیشه؟
منظورم اینه که پ+ر+و+ک+س+ی فیر باز نمیکنه!!!!!!! مدام ارور میده. الان یکی دو هفته ای است که ارور میده.
"""""""********************************************"""""""
Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at 10.10.34.34.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
"""""""********************************************"""""""
با مرورگر های دیگه هم امتحان کردم. یک همچین اروری میدن. دقیقا همینو نمیدن ولی مشابه میدن.
با تشکّر , موفّق باشید.
بعدش دوستی درجواب بنده اینو داد.
علتش رو میتونی توی آوارت پیدا کنی...
ضمنا اینجا تاپیک مربوط به cyber-tube هست پست اول رو ببینی متوجه میشی.
مشکلات یوتیوب اینجا:
اگه این سرویس رو داری لینکهای یوتیوب رو که در گوگل میبینی میتونی کپی کنی و لازم نیست وارد خود یوتیوب بشی.
حالا کسی اینجا هست کمک کنه مشکل بنده حل بشه؟
این آوارت چیه اصلاً؟ و ... .
موفّق باشید :sq_8:
NET DOCTOR
24-10-2012, 10:34
با سلام.
این آوارت چیه اصلاً؟ و ... .
موفّق باشید :sq_8:
سلام
منظورشون آواتارتون بود(یعنی عکسی که گذاشتید برای خودتون) سریع تایپ کردن ، اشتباه تایپیه
یعنی اینکه بعد قضیه فیلم موهن و.... قضیه فیل///تر یو/تیو/ب سفت و سخت تر شده(چون این فیلم در اونجا پخش شد)
علت فیل//تر هم که معلومه که برادران هستن!
فکر نمی کنم راهی وجود داشته باشه برای دور زدنش
mohammad_87
26-10-2012, 05:13
آقا اشتباه تایپی بود.تصادفی اینجا دیدم ویرایش شد :sq_2:
-----------
-------------
پی نوشت:
اون پست بخاطر همون خط اولش حذف شد!!!
الان هم این پست حتما حذف میشه...
--------------------------------
یه سایت می خوام مثل cyber-tube که بتونه فایلهای تصویری رو مستقیم کنه.اگه خارجی باشه چه بهتر ...
majidgbox
27-10-2012, 19:51
سلام
دوستان یک نرم افزار میخواهم برای تبدیل فایل ویدئو به اف ال وی برای قرار دادن توی سایت یو توب و سایت ها مشابه لطفا یک نرم افزار ساده معرفی کنید
که بع محض تبدیل همون فایل بزارم روی یو توب آیا برای ایجاد اپشن برای بازدید کننده باید با چند کیفیت اپلود بشه میدونید منظورم چیه دیگه
متشکرم از زحمت هایی که میکشید
farzad3260
28-10-2012, 12:49
سلام.یک نرم افزار می خواستم که بتونم باهاش ویدیو 720p mov رو که با وبکم مک گرفتم به flv تبدیل کنم.چند نرم افزار امتحان کردم.صدا و تصویر رو نا هماهنگ تحویل میده.
yashgin128
18-12-2012, 15:30
سلام
من نرم افزاری میخوام که بتونم یه لینک از یوتیوب بهش بدم (مثلا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و نرم افزار خودش برام ویدیو رو دانلود کنه.در ضمن نرم افزار جدا از مرورگر ها باشه(افزونه نباشه)
سلام
من نرم افزاری میخوام که بتونم یه لینک از یوتیوب بهش بدم (مثلا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و نرم افزار خودش برام ویدیو رو دانلود کنه.در ضمن نرم افزار جدا از مرورگر ها باشه(افزونه نباشه)
از این نرم افزار استفاده کنید
سلام.یک نرم افزار می خواستم که بتونم باهاش ویدیو 720p mov رو که با وبکم مک گرفتم به flv تبدیل کنم.چند نرم افزار امتحان کردم.صدا و تصویر رو نا هماهنگ تحویل میده.
سلام. ای کاش نرم افزارهای که استفاده کرده و نتیجه نگرفته بودید را ذکر می کردید.
این نرم افزار ها رو چک کنید
Mr_100_dolari
23-12-2012, 18:40
سلام
چرا
یوتیوب برای فایل های خود از پسوند FLV استفاده میکند ؟ (برای اینکه بهترین پسوند از نظر کم حجم بودن و خوب بودن کیفیت هستش ؟)
پسوندی بهتر از FLV از نظرکم حجم تر بودن + کیفیت خوب تصویر و صدا برای فیلم های طولانی و یا کلیپ های کوتاه وجود ندارد ؟
ممنون
سلام. ای کاش نرم افزارهای که استفاده کرده و نتیجه نگرفته بودید را ذکر می کردید.
این نرم افزار ها رو چک کنید
بهترین برنامه FREEMAKE VIDEO CONVERTOR
SPIRIT PALST III
06-01-2013, 18:24
از این نرم افزار استفاده کنید
با این نرم افزار تست کردم میشه دانلود کرد ولی مشکلی که داره اینه که باید v...p...n کانکت باشه اینطوری سرعت خیلی کمه در ضمن به این روش با همون دانلود منجر میشه دانلود کرد.
آیا روشی هست که بشه بدون نیاز به v..p..n و با انتخاب کیفیت ویدئو دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟>
SPIRIT PALST III
06-01-2013, 18:27
برای دانلود از youtube اگر افزونه برای فایرفاکس بخواین از Flash Video Downloader یا VKontakte.ru Downloader میتونید استفاده کنید.
VKontakte.ru Downloader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه از افزونهFF استفاده کنیم باید v...p..n کانکت باشه؟؟؟؟؟ اگه اینطوریه که فایده نداره سرعت پائینه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
connect2
12-01-2013, 10:53
من با استفاده از سا*ک*س تو همه سایت ها میتونم برم ولی تو سایت youtube هر کاری می کنم نمیتونم وارد بشم . همه مرور گرها رو هم امتجان کردم , ارور m5-1 میده!! جالبه که با سا*کس میرم و این ارور رو میده . مشکل از کجاست؟
SPIRIT PALST III
13-01-2013, 12:56
من با استفاده از سا*ک*س تو همه سایت ها میتونم برم ولی تو سایت youtube هر کاری می کنم نمیتونم وارد بشم . همه مرور گرها رو هم امتجان کردم , ارور m5-1 میده!! جالبه که با سا*کس میرم و این ارور رو میده . مشکل از کجاست؟
خیلی وقته که Youtube رو رو سا...ک...س فیلتر شده ولی با v....p...n باز میشه...
vahid_vh2
17-01-2013, 14:09
سلام
چرا
یوتیوب برای فایل های خود از پسوند FLV استفاده میکند ؟ (برای اینکه بهترین پسوند از نظر کم حجم بودن و خوب بودن کیفیت هستش ؟)
پسوندی بهتر از FLV از نظرکم حجم تر بودن + کیفیت خوب تصویر و صدا برای فیلم های طولانی و یا کلیپ های کوتاه وجود ندارد ؟
ممنون
فرمت Webm هم خیلی عالیه از نظر حجم وکیفیت فایلها
blackRoze
18-01-2013, 11:00
سلام ببخشید اینجا میزارم
من با 10 مدل پلیر امتحان کردم
میخوام یک فیلم رو باز کنم که اج دی هست اما با jet که باز میکنم روی index 34 درصد میمونه و موقعی به یک تایمی میرسه باز از اول شروع میشه
با km و Vlc و splash و . . .
ممنون میشم کمکم کنید
blackRoze
19-01-2013, 00:23
یکی جواب ما رو میده ؟
SPIRIT PALST III
19-01-2013, 11:57
یکی جواب ما رو میده ؟
فکر نکنم سوالتون به این تاپیک ربط داشته باشه توی تاپیک پلیر ها بپرسید...
GHAGHALEELEE
24-01-2013, 00:37
سلام دوستان
واسه دانلود ویدیوهای فیس بوک نرم افزاری هست؟ با idm که نتونستم دانلود کنم
مرسی
m.salehi20
24-01-2013, 05:36
سلام دوستان
مرسی
سلام دوست عزیز
من از Freegate استفاده میکنم که هزینهای نداره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توسایت فایل گیر هم اکانت خریدم واسه اوم موقه ها که این جواب نمیده!فایل گیر در اصل یه مستقیم کننده لینک هاست که اکثر سرورهارو ساپورت میکنه(از جمله یوتیوبو ...)
این افزونه فایرفاکس هم استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jafarian
24-01-2013, 16:22
سلام دوستان
مرسی
سایت پایین چند تا برنامه معرفی کرده نیما ببین بکارت میاد:n01:
G.R.E.E.N
06-04-2013, 16:23
سلام
از یه صفحه وب ( فلش) میخوام فایل صوتی رو استخراج کنم
با چه نرم افزاری میشه ؟
دوستان یه نرم افزار معرفی کنید لینکه ویدیو های یه پیج تو یوتیوب رو یه کجا استخراج کنه...اگه بخوام لینکه ویدیو ها رو تک تک در بیارم یه هفته طول میکشه...ممنون.
سلام , من شنيدم كه يه برنامه اي هست كه باهاش ميشه از سايت YouTube ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ويدئوها رو دانلود كرد اگر لينك دانلودش رو دارين لطفا" بذارين...
از سایت dirpy.com هم خیلی راحت می تونین دانلود کنین
من از برنامه ی flv player استفاده می کنم اما بازم فایل های با پسوند flv رو نشون نمیده میشه راهنمایی کنید؟
چرا با ای دی ام نمیشه دیگه ویدئو یوتیوب رو دانل.ود کرد؟
با چه نرم افزاری میشسه این کار رو به راحتی انجام داد
تایتانیک1
30-07-2013, 09:34
سلام به همه دوستان
من یوتیوب خودمو فارسی کردم اما باز هم گزینه های اشتراک انگلیسی هستش اما من قبلا اونها رو به فارسی داشتم.
چیکار کنم که اونها دوباره فارسی بشن؟
دوستان یه نرم افزار معرفی کنید لینکه ویدیو های یه پیج تو یوتیوب رو یه کجا استخراج کنه...اگه بخوام لینکه ویدیو ها رو تک تک در بیارم یه هفته طول میکشه...ممنون.
یکی هم به من کمک کنه...میشه همچین کاری کرد؟
درخواست نرم افزاری برای استخراج لینک از یک پیج در یوتیوب:
دوستان اگر نرم افزاری هستش که لینکهای ویدیویی رو در یک پیجه یوتیوب استخراج کنه تا راحت تر بتونیم دانلودشون کنیم....اگر بخوایم تک تک ویدیو ها رو لینکش رو استخراج کنیم خیلی زمان بر هستش...ممنون میشم راهنماییم کنید.
کسی نبود کمک کنه؟
مثل این پیج مثلن:
خب بالاخره بعد از امتحان کردن یه دو جین نرم افزار و پلاگین بهترین برنامه برای اینکار رو پیدا کردم
که هم ویدئوهای یک پیج میتونه براتون دانلود کنه...هم میتونه اگر خواستید کانورت کنه و هم لینکه ویدئوها رو بصورت text یا xml بهتون بده تا اگر خواستید لینکها رو مستقیم کنید...
VideoGet
از اینجا میتونید دانلود کنید:
دانلود VideoGet v6.0.2.66 x86/x64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاهزاده خانوم
19-09-2013, 17:07
سلام
دوستان من ی نرم افزار خوب برای دانلود از یوتوپ میخوام نرم افزار save2 pc رو دانلود کردم اما برام کاربردی نداشت
لطفا ی نرم افزار خوب بهم معرفی کنید
ممنون میشم :n16:
با IDM به راحتی میتونی میتونی :)
این لینک دانلود مستقیــم :
شاهزاده خانوم
19-09-2013, 18:21
سلام
سورنا عزیز اولا ک خوشحال شدم شما رو دیدم :n16: یاد کاربرای قدیمی بخیر :)
+
این لینکی ک دادین کار نمیکنه برام ولی اگه IDM هست تو سیستم نصبه
خیلی ممنون .
سلام. به نظر من همونطور که آقا سورنا گفتن از idm استفاده کنید ! :n01:
نرم افزار هم در این زمینه هست . میتونید این برنامه هم امتحان کنید :
YTD Video Downloader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید:n12:
majiddiddridriddid
28-11-2013, 13:14
سلام نرم افزاری که بشه باهاش از youtube کلیپ دانلود کرد فرمت٬اش هم جاوا باشهخودم یکی،دوتا امتحان کردم ولی جواب نداده'وری وری تنکس'
سلام دوستان
تورو خدا کمک کنید. این ویدیو رو میخوام دانلود کنم ولی با هیچ چی نتونستم. برای خیلی مهمه دانلود کردنش. دوستان لطفا کمک کنید.
ممنونم
سلام
چرا نمیشه از youtube با کیفیت 1080 دانلود کرد؟
OMiD.1080p
29-11-2013, 10:45
سلام
چرا نمیشه از youtube با کیفیت 1080 دانلود کرد؟
يه قسمتي هستش توي همون پلير يوتوب (يك چرخ دنده گرد مانند - سمت راست ) كه از اون جا شما ميتوني كيفيت پخش رو انتخاب كني . 240-360-480-720 يا 1080p.
بعد از اينكه كيفيت رو انتخاب كردي ميتوني با IDM فايلش رو بگيري.
سلام دوستان
تورو خدا کمک کنید. این ویدیو رو میخوام دانلود کنم ولی با هیچ چی نتونستم. برای خیلی مهمه دانلود کردنش. دوستان لطفا کمک کنید.
ممنونم
کمک کنید لطفا
يه قسمتي هستش توي همون پلير يوتوب (يك چرخ دنده گرد مانند - سمت راست ) كه از اون جا شما ميتوني كيفيت پخش رو انتخاب كني . 240-360-480-720 يا 1080p.
بعد از اينكه كيفيت رو انتخاب كردي ميتوني با IDM فايلش رو بگيري.
آخرین بار کی امتحان کردید......جدیدا IDM واسه 1080 لینک نمیده!!!.....نمیدونم چرا
OMiD.1080p
01-12-2013, 01:43
آخرین بار کی امتحان کردید......جدیدا IDM واسه 1080 لینک نمیده!!!.....نمیدونم چرا
البته یادم رفت بگم من لينك رو میدم یه سایتی و اونم واست لینک رو مستقیم میکنه .
خیلی هم خوب و عالی این کار رو انجام میده و با بهترین سرعت .
البته میشه کیفیتش رو هم اونجا انتخاب کرد.
سلام بچه ها من هرچی نرم افزار نصب میکنم برا دانلود فایل های یوتیوب هیچ کدام کار نمیکنه شما نرم افزاری بلد هستید معرفی کنید برای دانلود فایل های یوتیوب؟؟؟
نرم افزاری هست که بشه فایل های تصویری یوتیوب رو دانلود کرد؟
من قبلا یه دانلود منیجر و فلاش پلیر نصب میکردم میتونستم دانلود کنم ولی الان نمیدونم چرا نمیشه
سلام.
این پست رو ببینید ::n01:
ستاره سه
28-12-2013, 14:30
سلام با نصب دانلود منجر می شه دانلود کرد البته داخل خود فیلم های یوتیپ آموزش دانلود دارد
سلام دوستان
یه افزونه خیلی مناسب برای کروم هست، جهت دانلود از یو تیوب ؟
djbehnam73
02-02-2014, 19:37
سلام دوستان
ممنونم
دوسته عزیز اگه می خوای دانلود کنی یه سر به این سایت برو بعدش اون url ویدیو رو بزار تو همون جا بعد دانلودش کن
سلام
دوستان جهت دانلود ویدئو از هر سایت ویدئویی از جمله یوتیوب و ... در مرورگر وب فرییر هیچ افزونه یا نرم افزاری هست؟ من با IDM نمیتونم هرکاری میکنم نمیگیره لینکارو...
با تشکر
سلام
من قبلا از ای دی ام بریا دانلود از یو تیوب استفاده میکردم.
الان یه صفحه اموزش نرم افزار پیدا کردم که توش 200 تا ویدو اپلود شده.دانلود اینا با idm ادمو دیونه میکنه.
ایا برنامه ایی هست که بشه به شکل گروهی از یو تیوب دانلود کرد؟
مثلا بر اساس اسم اپلود کننده؟
یا بر اساس پلی لیست یا اسم صفحه؟
دوستان یه سایت برای دیلی موشن با قابلیت ریموت آلپود میخواستم....
کمک.
کمک.
چی .این یعنی چه؟
xeNociDe
21-02-2015, 20:05
کمک.
سلام
shahram15000
12-05-2015, 20:48
سلام به همه دوستان .ببخشید که این درخواست نرم افزار را در این تاپیک مطرح میکنم. من نتونستم این نرم افزار رو دانلود کنم .اگر کسی میتونه این نرم افزار رو پیدا کنه بسیار ممنون میشم .Windows 7 Product Key Checker 1.0.1
:n37:
سلام برنامه ای که بتونه پلی لیست یوتیوب رو دانلود کنه میخواستم یا اگه بتونه لینک های تمام ویدئو پلی لیست بده خوب ؟!
misaghilb
27-07-2015, 20:46
سلام برنامه ای که بتونه پلی لیست یوتیوب رو دانلود کنه میخواستم یا اگه بتونه لینک های تمام ویدئو پلی لیست بده خوب ؟!
سلام
من خودم خیلی گشتم تا این راهو پیدا کردم
برای بدست آوردن لینکای یک پلی لیست شما ابتدا باید افزونه SaveFrom رو نصب بکنید و بعد در یو تیوب به صفحه پلی لیست مورد نظر رفته و حالا روی افزونه کلیک کنید و Download a PlayList رو بزنید و کیفیت موردنظر رو انتخاب کنید و منتظر بمونین تا لینکارو بهتون بده به همین سادگی ...
(این مراحل رو باید با دور زدن فیلتر انجام بدین)
behnamy01
28-07-2015, 13:01
سلام
من خودم خیلی گشتم تا این راهو پیدا کردم
برای بدست آوردن لینکای یک پلی لیست شما ابتدا باید افزونه SaveFrom رو نصب بکنید و بعد در یو تیوب به صفحه پلی لیست مورد نظر رفته و حالا روی افزونه کلیک کنید و Download a PlayList رو بزنید و کیفیت موردنظر رو انتخاب کنید و منتظر بمونین تا لینکارو بهتون بده به همین سادگی ...
(این مراحل رو باید با دور زدن فیلتر انجام بدین)
این افزونه که گفتید برای فایرفاکس هستش یا کروم؟ لینک ها رو فقط میده یا دانلود هم میکنه؟
misaghilb
28-07-2015, 20:22
این افزونه که گفتید برای فایرفاکس هستش یا کروم؟ لینک ها رو فقط میده یا دانلود هم میکنه؟
من خودم با موزیلا میرم ولی واسه کروم هم هست
لینکهارو بهتون میده که میتونید تو یک فایل متنی ذخیرشون کنید اگه زیاد بودن و داخل idm ایمپورت کنید و دانلود کنید.
aminkhan2014
09-08-2015, 16:57
جدیدترین نسخه نرم افزار mprojector به همراه کرک و یا سریال میخواستم،هرچی توی سایتها دیدم یا تریاله یا قدیمی هست و کار نمیکنه،پیشاپیش ممنون
mikail11
28-10-2015, 16:22
برای تبدیل این نوع فایل magic studio convert یا ccp رو دانلود کن که من خودم اولیش رو پیشنهاد میکنم
برای دیدنش هم از vlc player یا km player کمک بگیر به نطر من km player بهتره:sq_25::sq_2:
سلام دوستان راهی هست بشه لینک همه ویدئو تو یک playlist خارج کرد؟!
قبلا یه برنامه بود با هاش انجا میدادم ولی کلا اسم یادم رفته ؟!
farid0485
20-01-2016, 00:30
سایتی هست که چیلتر نباشه و بشه از یوتیوب ویدیو لیچ کرد؟!
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
Farshad26
10-08-2016, 20:23
سلام روش های دانلود از youtube را توضیح دهید ؟ به غیر از دانلود منیجر که به نظرم مناسب ترین راه برای دانلود هست.
" M e H r D a D "
11-08-2016, 01:06
سلام روش های دانلود از youtube را توضیح دهید ؟ به غیر از دانلود منیجر که به نظرم مناسب ترین راه برای دانلود هست.
سلام
من قبلا از این روش استفاده میکردم:
به این صورت که به لینک ویدئوی مورد نظرتون برید و قبل از you tube توی نوار آدرس 10 یا ss اضافه کنید.
به عنوان مثال:
یا
بعد به یه صفحه منتقل میشید که میتونید واسه دانلود لینک دریافت کنید....
ولی باز هم به نظر من بهترین راه استفاده از IDM ه
mahdi_opi
08-09-2016, 05:20
سلام
من یک کمک نیاز دارم
من فیلم یوتیوپ را دانلود کردم ولی وقتی پخش می شود فقط صفحه اول ثابت می ماند باید چی کار کنم
rezagholamipour
12-09-2016, 13:19
سلام
من یک کمک نیاز دارم
من فیلم یوتیوپ را دانلود کردم ولی وقتی پخش می شود فقط صفحه اول ثابت می ماند باید چی کار کنم
شاید دانلود ناقص انجام شده...:n13:
با IDM دانلود کن احتمالا مشکلت حل شه.:n01:
hossein2016
04-10-2016, 14:52
ممنون از جوابتون منم استفاده کردم
alan wake
21-11-2016, 15:50
سلام اساتید
اگه میشه یکی از دوستان روش دانلود از یوتیوب رو با استفاده از idm توضیح بده...
ممنون
سلام اساتید
اگه میشه یکی از دوستان روش دانلود از یوتیوب رو با استفاده از idm توضیح بده...
ممنون
سلام دوست عزیز.
شما آخرین نسخه مرورگر به عنوان مثال موزیلا رو دانلود و نصب کنید.
و همچنین این نسخه از آی دی ام رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید : (اکتیو شده هست!)
بعد نصبشون شما وقتی وارد سایت یوتیوب شدید گوشه اون فیلم موردنظرتون آیکون دانلود آی دی ام میاد و از اونجا میتونید دانلود کنید !
hasan4454
28-02-2017, 00:40
لطفا یک نرم افزار معرفی کنید که بتونم فایل تصویری حاوی چند آهنگ رو تکه تکه کنم و به صورت ترک در بیارم.
منظورم کلیپ یوتیوب هستش که چند اهنگ داخل یک ویدیو هست.
372gholamreza
21-04-2017, 18:55
سلام چطور میشه youtubrرا تو تلویزیون اسمارت سامسونگ دید
لطفا یک نرم افزار معرفی کنید که بتونم فایل تصویری حاوی چند آهنگ رو تکه تکه کنم و به صورت ترک در بیارم.
منظورم کلیپ یوتیوب هستش که چند اهنگ داخل یک ویدیو هست.
سلام دوست عزیز.
میتونید از نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate استفاده کنید .:n01:
Morteza9388
30-04-2021, 19:52
بچه ها یه نرم افزار می شناسم به محض اینکه وارد بشی چنددقیقه بعد 1000 فالووررایگان میده روی پیج خودت
قابل دانلودداخل کافه بازار و مایکت هست
کافه اینستا تاپ هست اسم نرم افزار
ارزاینجا هم میتوین دانلودکنی
followshopp.ir
هرکی هم خاست پیام بده لینکش بفرسم واسش
soheilbastani1368
05-08-2023, 20:15
سلام دوستان
چجوری میتونم با سرعت بالا از یوتیوب داشنلود داشته باشم؟
soheilbastani1368
05-08-2023, 20:16
سلام دوستان
چجوری میتونم با سرعت بالا از یوتیوب داشنلود داشته باشم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.