مشاهده نسخه کامل
: ◄◄ درخواست مرتبط با YouTube و FLV فقط در این تاپیک
هشت بهشت
13-04-2010, 11:51
سلام .
من K-Lite Mega Codec Pack 4 را روی سیستم دارم اما ویدئو هایی را که از youtube میگیرم را باز نمیکنه و مجبورم با Ashampoo Clip Finder باز کنم . Codec خاصی برای این ویدئو ها وجود داره ؟ با FLV Player هم باز نمیشن .
L.A.M.P.A.R.D
13-04-2010, 20:09
درخواست نرم افزار برای دانلود از هر سایتی که قابلیت دانلود نداشته باشه..........مرسی
nader_233
17-04-2010, 14:45
دوستان آی پی یو.تو.ب رو هر کسی داره لطفا بذاره
mohammad_twe
03-05-2010, 20:54
درخواست نرم افزار برای دانلود از هر سایتی که قابلیت دانلود نداشته باشه..........مرسی
منم همچین برنامه ای رو میخوام ! فقط به جز internet download manager
که بشه به راحتی ویدیو های سایت ها رو که برای نمایش انلاین هست دانلود کنه !
ghasem13
04-05-2010, 08:53
منم همچین برنامه ای رو میخوام ! فقط به جز internet download manager
که بشه به راحتی ویدیو های سایت ها رو که برای نمایش انلاین هست دانلود کنه !
به نظرمن بهترین نرم افزار برای دانلود فیلم ها از سایتهایی مثل گوگل و یوتیوب یه دانلودر پرسرعت و کاربردی و البته رایگان به اسم orbit هست. من خودم خیلی وقته که از این نرم افزار برای دانلود کلیپ شو از سایت یوتیوب استفاده می کنم:31::46:.در زیر آدرس سایت رسمی نرم افزارو همینطور لینک دانلود نرم افزار به صورت مستقیم با حجم دو و نیم مگ رو میزارم امیدوارم از دانلود کلیپ های مورد نظر لذت ببرین:27::10: اگه مشکلی داشتین در خدمتم:18:
لینک سایت نرم افزار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود به صورت مستقیم
msa d820
09-05-2010, 14:00
نرم افزاری هست که بتونه flvرو تبدیل کنه به mp3یا سایر فرمت ها
نرم افزاری هست که بتونه flvرو تبدیل کنه به mp3یا سایر فرمت ها
سلام
Xilisoft Video Converter Ultimate 5.0
موفق باشید :40:
Ding_Dong
11-05-2010, 21:07
من چند تا فایل FLV که از یوتوب دانلود کرده بودم رو به دوستم دادم اما نتونست روی سیستمش پخش کنه.برنامه Klit codec pack و FLV player رو هم بهش دادم نصب کرده اما میگه پخش نمیکنه.مشکل چیه؟عقلم به جایی قد نمیده،چون این دوتا بهترین برنامه های پخش فلش ویدئو هستن:13:
سلام
منم تا حالا موفق نشدم فایل هلی flv رو رو سیستمم اجرا کنم
هر نرمافزاری بگین امتحان کردم اما نشد
باید چی کار کنم؟
moslem47
13-05-2010, 19:13
نمیدونم این سایت رو قبلا معرفی کردند یا نه ولی برای من جواب داد.
catchvideo.net
mortezaon
15-05-2010, 00:14
براي پخش فايل هاي يوتيوب از gom player هم ميتونيد استفاده كنيد
firefox7
15-05-2010, 01:49
من نمیتوانم وارد سایت یوتیوب شوم
این سایت فلتر هستش!
یکی راهنمایی کنه، چگونه وارد یوتیوب شوم؟
سلام
دوستانی که اینترنت پر سرعت دارن لطف کنن فایل زیر رو دانلود کنن
تو این فایل 4 تا فایل تصویریه
یکیش فرمتش mp4
و سه تا دیگش flv
من خودمو کشتم نتونستم اون فایل های flv رو اجرا کنم
شما ببینین فایلا خرابن که اجرا نمیشن یا نرم افزار خاصی میخواد
من هر نرم افزاری بگین امتحان کردم ولی نشد
شما لطف کنین ببینین میتونین به من کمک کنین
منتظر جواب دوستانم
دوستان یکی ای پی یوتیوب داره ؟ قیلتر هست با ------ که میرم تو بخش انلاین مشکل داره ولی تو دانلودمشکلی نیست ...
خواهشا یکی بده ! ...
popowoody
29-05-2010, 11:27
نرم افزار sothink flv player برای پخش فایل ویدئو فلش در کامپیوتر است میشه برام لینک دانلود مستقیم بگذارید یا اگه سریال یا کرک داشت هم بذارید؟
codec رو نصب کنید و با نرم افزار km player راحت فایل های youtube رو اجرا کنید
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
دوستان یکی ای پی یوتیوب داره ؟ قیلتر هست با ------ که میرم تو بخش انلاین مشکل داره ولی تو دانلودمشکلی نیست ...
خواهشا یکی بده ! ...
از مرور گر usejump استفاده کنید برای وارد شدن به سایت you tube
xeNociDe
30-05-2010, 09:40
نرم افزار sothink flv player برای پخش فایل ویدئو فلش در کامپیوتر است میشه برام لینک دانلود مستقیم بگذارید یا اگه سریال یا کرک داشت هم بذارید؟
بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
golmohammadi
31-05-2010, 09:30
ای پی یوتویوب جدیدش رو کسی نداره ؟
جاسم کدخدایی بنت
07-06-2010, 23:12
من نمیتوانم وارد سایت یوتیوب شوم
این سایت فلتر هستش!
یکی راهنمایی کنه، چگونه وارد یوتیوب شوم؟
از ultresurf استفاده کن عبور از فیلتر
.Robert Downey Jr
15-06-2010, 13:23
شما با استفاده از نرم افزار های مختلف می تونید flv رو تبدیل کنید به فرمت های رایج من خودم از youtube دانلود می کنم با نرم افزار IDM این نرم افزار کارش اینه که وقتی شما فیلم رو میارید بالا یه گزینه سبز رنگی می زنه که می گه اگر میخواهید دانلود کنید و من این فیلم ها رو با نرم افزار KMplayer اجرا می کنم و اگر می خواهید تبدیل کنید با نرم افزار Jetaudio در قسمتConvert Audio این نرم افزار هم فیلم و هم فایل های صوتی را convert می کنه
Steps-Rap
17-06-2010, 12:49
آقا ینی کسی آی پی یوتویوب رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با نرم افزار های قند شکن پدر ادم در میاد بره تو یوتویوب....
اگرم نرم افزار پوف رو دارید لطفا یه لینک بزارید.....
armin15000
21-06-2010, 19:32
سلام دوستان
نرم افزاري نياز دارم كه فايلهاي flv رو به هم وصل كنه .
morteza51
22-06-2010, 19:10
یه برنامه میخام برای دانلود از سایت youtube
و کلیپ هاشو بتونم از سایتش دانلود کنم ..:5:
این نرم افزار هم برای شما ::
YouTube Downloader 3.0.28
دانلود از :: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات انگلیسی ::
Xilisoft Download YouTube Video is easy-to-handle and stable free YouTube video downloader software which can download videos from YouTube in high speed and you can directly play downloaded files with the stand-alone FLV player.This download YouTube video software makes it easy to download YouTube video: just drag the video file to Drop Zone, drag YouTube video URL to main window, or copy URL to "New Task" dialog box. Moreover, multithreaded and batch processing assure you of the fastest speed to download video from YouTube.com.
morteza51
22-06-2010, 19:17
سلام من يه برنامه مي خوام كه فايلهاي با پسوند flv كه فيلمن رو نگاه كنم مرسي
فقط به خاطر،از تو این هم می تونی استفاده کنی::
1Click YouTube Downloader
لینک دانلود ::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
p30worldapm
24-06-2010, 19:24
سلام
من همیشه فیلمهای یوتوب رو با اینترنت دانلود منیجر دانلود می کردم.
ولی جدیدا یه دونه از فیلمها که دوتایی کنار هم هستند که خود یوتوب اونها رو سه بعدی تبدیل می کنه دانلود کردم.
این فیلمها رو یوتوب خودش به صورت سه بعدی تو یه تصویر نشون می ده ولی وقتی من این رو دانلود کردنم دوتایی بود یعنی دوتا فیلم به هم چسبیده که یکی سمتراست بود ویکی سمت چپ. این میون فقط یه مشکل وجود داشت اونم این بود که این فیلمها از بالا کشیده شده بودند و از بقل کوچیک شده بودند به طوری که دوتا فیلم توی اندازه اصلی جا شده بود و وقتی من فیلم رو نگاه می کردم فیلم کشیده می شد.
می خوام ببینم راهی نداره که تو همون اندازه اصلی دانلودش کنم یا همون جوری سه بعدی دانلودش کنم؟
p30worldapm
24-06-2010, 22:17
سلام
من همیشه فیلمهای یوتوب رو با اینترنت دانلود منیجر دانلود می کردم.
ولی جدیدا یه دونه از فیلمها که دوتایی کنار هم هستند که خود یوتوب اونها رو سه بعدی تبدیل می کنه دانلود کردم.
این فیلمها رو یوتوب خودش به صورت سه بعدی تو یه تصویر نشون می ده ولی وقتی من این رو دانلود کردنم دوتایی بود یعنی دوتا فیلم به هم چسبیده که یکی سمتراست بود ویکی سمت چپ. این میون فقط یه مشکل وجود داشت اونم این بود که این فیلمها از بالا کشیده شده بودند و از بقل کوچیک شده بودند به طوری که دوتا فیلم توی اندازه اصلی جا شده بود و وقتی من فیلم رو نگاه می کردم فیلم کشیده می شد.
می خوام ببینم راهی نداره که تو همون اندازه اصلی دانلودش کنم یا همون جوری سه بعدی دانلودش کنم؟
ممنون از کمک دوستان، درست شد!!!:31:
با سلام خدمت دوستان بحث ip پیش امده اگر برای فیس بوک هم سراغ دارین لطف کنید..........
shayan5800
30-06-2010, 11:06
شرمنده دوستان یه سوال!!:چه جوری من سایت youtube رو باز کنم؟؟؟روز fire fox میخوام عزیزان...ممنون همتون
xeNociDe
30-06-2010, 12:02
شرمنده دوستان یه سوال!!:چه جوری من سایت youtube رو باز کنم؟؟؟روز fire fox میخوام عزیزان...ممنون همتون
صفحه های قبلی رو یک نگاه بندازی متوجه میشی.
مگه یوتیوب هم بازه؟!!!!!!!:18:
با سلام خسته نباشي
من يك نرم افزار ميخوام flv هاي ناقص دانلود ميشه پخش كنه مثلا حجم flv 600 mb ,و 300mb دانلود شده اون مقداري كه دانلود شده بتونه بخش .
دم شما نه 15 متر شما گرم
هم اكنون يه ياري سبز تان نيازمنديم
Bobby Sands
08-07-2010, 18:36
الان برنامه ای هست که بشه باهاش فیلمهای یوتیوب رو دانلود کرد؟
farid0485
22-07-2010, 11:25
سلام
من مي خواستم اينو بگيرم....
همه تاپيك رو زير رو كردم نشد....كه نشد.........
اگر ميشه لنك دانلود مستقيمش رو برام بذاريد....
ممنون بچه ها...
shs_micro2
22-07-2010, 13:14
سلام
من مي خواستم اينو بگيرم....
همه تاپيك رو زير رو كردم نشد....كه نشد.........
اگر ميشه لنك دانلود مستقيمش رو برام بذاريد....
ممنون بچه ها...
بفرمایید :
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
ای اونایی که می خواید از یوتیوب دانلود کنید بفرمایید این سایتو ببینید:
راستی اگه خواستید راحت باشید فقط کافیه فایر فاکسو نصب کنید و idmرو اونوقت بالای اون فیلمی که میخواید ببینید میزنه دانلود با idm
البته اگه صبر کنید تا فیلم تموم بشه و اون تو تا فیلم پیشنهادی رو نشون بده میتونید بدون این که صبر کنید دانلود کنید مثلاٌ فیلم 10گیگه رو در عرض 1ثانیه دانلود میکنه
22-07-2010, 17:07
بفرمایید :
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
ای اونایی که می خواید از یوتیوب دانلود کنید بفرمایید این سایتو ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی اگه خواستید راحت باشید فقط کافیه فایر فاکسو نصب کنید و idmرو اونوقت بالای اون فیلمی که میخواید ببینید میزنه دانلود با idm
البته اگه صبر کنید تا فیلم تموم بشه و اون تو تا فیلم پیشنهادی رو نشون بده میتونید بدون این که صبر کنید دانلود کنید مثلاٌ فیلم 10گیگه رو در عرض 1ثانیه دانلود میکنه
دوست من مي گه لينك خرابه...مطمئن هستي كه لينك رو درست دادي؟؟؟؟
V A H í D
22-07-2010, 21:22
راستی اگه خواستید راحت باشید فقط کافیه فایر فاکسو نصب کنید و idmرو اونوقت بالای اون فیلمی که میخواید ببینید میزنه دانلود با idm
من منظورتو نفهمیدم !
من وقتی می رم توی تمام Stream Player ها وقتی Play می کنم اون می اد بالا منم می زنم دانلود شه ! تا تهش نمی خواد وایستی ..
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
دوست من مي گه لينك خرابه...مطمئن هستي كه لينك رو درست دادي؟؟؟؟
به جای " --- " اینو بنویس البته بدون فاصله : H a c k
farid0485
23-07-2010, 06:05
من منظورتو نفهمیدم !
من وقتی می رم توی تمام Stream Player ها وقتی Play می کنم اون می اد بالا منم می زنم دانلود شه ! تا تهش نمی خواد وایستی ..
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
به جای " --- " اینو بنویس البته بدون فاصله : H a c k
وحيد جون فايل رو دانلود كردم....ولي وقتي بازش مي كنم....هيچ تصويري نشون...نميده....
ميشه يك نفر منو راهنمايي كنه؟؟؟؟ممنونم...
xeNociDe
23-07-2010, 07:35
وحيد جون فايل رو دانلود كردم....ولي وقتي بازش مي كنم....هيچ تصويري نشون...نميده....
ميشه يك نفر منو راهنمايي كنه؟؟؟؟ممنونم...
دوست من فایل های FLV رو فقط میتونی با IDM دانلود کنی... وقتی فایل تصویری با این فرمت پخش میشه کنار تصویر گزینه ای بانام Download This Vide ظاهر میشه تو با زدن اون دکمه میتونی اون فایل رو بطور کامل دانلود کنی...
tyrannosaurus
23-07-2010, 09:15
سلام
من میخوام از یوتوب فیلم دانلود کنم اگه میشه یه نرم افزار خوب معرفی کنید
من دیال آپم
ممنون
farid0485
24-07-2010, 11:46
دوست من فایل های FLV رو فقط میتونی با IDM دانلود کنی... وقتی فایل تصویری با این فرمت پخش میشه کنار تصویر گزینه ای بانام Download This Vide ظاهر میشه تو با زدن اون دکمه میتونی اون فایل رو بطور کامل دانلود کنی...
من مشكلم اينه كه فايل رو باز نمي كنه...منظورم اينه كه تو يوتوب حتي با پروك-سي هم نمي تونم ويديو رو ببينم....جاواي پروك-سي هم فعال كردم ولي بازهم بازي نميشه.....
A.M.D.D.E.V.I.L
24-07-2010, 11:57
راحت ترین راه دانلود فیلم از یو تیوب اینه که اگه ویندوز 7 داری لازم نیست هیچ چیزی نصب کنی- با بوروکسی برو به سایتشون با استفاده از fire fox و IDM و وقتی فیلم شروع به پخش شد توسط IDM دانلود کن به همین راحتی- بعدا میتونی با نرم افزار های مختلف کیفیتشو بالا ببری مثلا با xilisoft
delnavazan
24-07-2010, 22:58
دوستانی که دارن با IDM و فایر فاکس و ... از یوتیوپ دانلود میکنند، یه سئوال منو جواب بدند:
درحال حاضر با چه فرمتی دان میکنید؟؟! فقط FLV؟؟! چرا بنده تا چند مدت پیش میتونستم با همین روش تصاویر را با دو فرمت (به صورت انتخاب اختیاری)FLV و MP4 دانلود کنم؛ اما الان فقط امکان دانلود با فرمت FLV هست؟؟!!! یادآوری میکنم روش کارم تغییر نکرده یعنی با همون دانلود منیجر و فایرفاکس و ...!
saeedsamiri
25-07-2010, 13:51
سلام
من فایلی را دانلود کردم که با پسوند mkv می باشد
با چه برنامه ای میتوانم این فایل را باز کنم؟
delnavazan
26-07-2010, 00:07
سلام
دوست عزیز؛ میتونی با kmplayer تماشا کنی
این هم لینکش ؛ اگه نداری... :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
malkemid
26-07-2010, 00:20
سلام
شما باید آخرین ورِِژن k-lite mega codec pack رو نصب کنی...بعد با هر نرم افزاری می تونی ببینی.
raminmousavi
27-07-2010, 01:03
دوستانی که دارن با IDM و فایر فاکس و ... از یوتیوپ دانلود میکنند، یه سئوال منو جواب بدند:
درحال حاضر با چه فرمتی دان میکنید؟؟! فقط FLV؟؟! چرا بنده تا چند مدت پیش میتونستم با همین روش تصاویر را با دو فرمت (به صورت انتخاب اختیاری)FLV و MP4 دانلود کنم؛ اما الان فقط امکان دانلود با فرمت FLV هست؟؟!!! یادآوری میکنم روش کارم تغییر نکرده یعنی با همون دانلود منیجر و فایرفاکس و ...!
اگه تو اپشن برنامه نگاه کنی نوشته که هرچیزی که سایت پخش کنرو میگیره. بعضی سایت ها mp4 رو مستقیم میگیره.
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
راحت ترین راه دانلود فیلم از یو تیوب اینه که اگه ویندوز 7 داری لازم نیست هیچ چیزی نصب کنی- با بوروکسی برو به سایتشون با استفاده از fire fox و IDM و وقتی فیلم شروع به پخش شد توسط IDM دانلود کن به همین راحتی- بعدا میتونی با نرم افزار های مختلف کیفیتشو بالا ببری مثلا با xilisoft
منم موافقم. سریع و بی دردسره. اما مشکل من الان اینه که میتونم فایلهای دانلودیمو ببینم. اما نمیتونم تبدیلشون کنم به فال دیگه که مثلا صداشو کپچر کنم یا رو مبایل بریزم. لا اقل برنامه های سابق رو ایکس پی جواب نمیده. نصب میشه اما این یه قلمو تبدیل نمیکنه
Ship Storm
27-07-2010, 05:20
سلام
همونطور که گفتید دوستان بهترین برنامه از نظر من هم K-Lite Mega Codec Pack هست که تو بخش معرفی و دانلود نرم افزار میتونی با یک جستجو پیدا کنید
Milad4171
04-08-2010, 10:20
البته برای ورود به سایت و دیدنش غیر از استفاده از IDM میتونین از Opera mini استفاده کنین
کار باهاش ساده هست!
طرز کار به این صورته!!!
اول برنامه ی JavaRuntime رو اگه ندارین دانلود میکنین
بعد برنامه ی میکروامولاتور microemulator
میتونین از سایت 4shared دانلودش کنین.
بعد هم اپرا میری رو از این سایت میگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط فرمت Jar
بعد از دانلود همه اینا و نصب جاوا
روی فایل امولاتور توی فولدرش کلیک میکنین که برنامه ی شبیه ساز گوشی باز بشه!
بعد میری روی microemulator/devices . و فایل microemu-device-resizable.jar رو میزنین تا قابلیت تغییر سایز به برنامه اضافه بشه.
بعد Resizable device رو روی حالت دیفالت میگذارین بعد هم میتونین از قسمتی که نوشته Resize یه رزولوشنی که مال سیستمون هست رو بهش بدین ولی خوب با Maximaze کردن خودش فول سایز میشه.
بعدش هم فایل اپرا با فرمت Jar رو Drag میکنین تو برنامه!!!
یکم شاید عجیب غریب بشه روی کامپیوتر چون به حالت مبایلی صفحه ها رو باز میکنه و چیزهای دیگه ولی بهترین راه برای استفاده از یه سری سایت های شیلتر هست!!!
همون کاری رو میکنه که روی گوشی میکرد.
خلاصه و سریع گفتم کسی خسته نشه!!! توضیحات کاملتر کسی خواست حتما میدم!!!:46:
(شاید واسه بعضی ها هم دردستر از ------ ها و برنامه ی عبور از شیلتر بیشتر باشه ولی اصلا و هرگز قطعی نداره)
mhv_kntu
04-08-2010, 17:26
من از IDM 5.15 استفاده می کنم و چنین گزینه ای نداره ! امکانش هست لینک دانلود IDM مورد نظر رو بدین ؟! ممنون
من از IDM 5.15 استفاده می کنم و چنین گزینه ای نداره ! امکانش هست لینک دانلود IDM مورد نظر رو بدین ؟! ممنون
سلام
اگر از سایت قیللطرشک/ن استفاده میکنی معمولا این مشکل پیش میاد.
ربطی به ورژن IDM نداره.
mhv_kntu
04-08-2010, 19:22
سلام
اگر از سایت قیللطرشک/ن استفاده میکنی معمولا این مشکل پیش میاد.
ربطی به ورژن IDM نداره.
فکر کنم به ورژن ربط داشته باشه . چون اصلا گزینه دانلود FLV نیست حتی بدون فیلشر شکن.
Dew Drop
04-08-2010, 21:24
فکر کنم به ورژن ربط داشته باشه . چون اصلا گزینه دانلود FLV نیست حتی بدون فیلشر شکن.
سلام
تو تب option دانلود منیجرتون برید به قسمت general بعد اونجا مقابل گزینه های
coustomize idm menu item in context...., idm download panel for web-player in browser
edit رو بزنید و گزینه های flv رو تیک بزنید و ok کنید.
از اینجام میتونید idm مورد نظرتون رو دانلود کنید.
Internet Download Manager / تمام ورژنها در این تاپیک
بچه ها این ultra9.9 یا 9.5 کسی داره بفرسته؟ یا لینکی
بچه ها این ultra9.9 یا 9.5 کسی داره بفرسته؟ یا لینکی
سلام
قانون شماره 16 فروم :
بی باک بی بال
16-08-2010, 18:06
sellam
سلام
من یه سری فیلم در بار komatsu pc8000 می خواستم میشهبگید چه طوری می تونم از youtube دانلود کنم
sellam
سلام
من یه سری فیلم در بار komatsu pc8000 می خواستم میشهبگید چه طوری می تونم از youtube دانلود کنم
سلام
براتون پ.خ شد.
MOHAMMAD2010
19-08-2010, 14:44
بچه ها من یه فایل flv دارم از youtube گرفتم با هیچ نرم افزاری نمیتونم به هیچ فرمت دیگه تبدیلش کنم !
کسی میتونه این فایل رو برام به mp4 یا 3gp تبدیل کنه ؟
sepehr_x50
19-08-2010, 16:29
بچه ها من یه فایل flv دارم از youtube گرفتم با هیچ نرم افزاری نمیتونم به هیچ فرمت دیگه تبدیلش کنم !
سلام. با سایت زیر امتحان کن
با ImTOO MPEG Encoder Platinum هم نتونستی تبدیل کنی؟!
اگر نشد بده من...
سلام
نرم افزار زیر یکی از کاملترین نرم افزار ها در این زمینه است :
Xilisoft Video Converter Ultimate 5.0
reza3600
23-08-2010, 07:01
سلام
ایا سایت گوگل ویدئو همون یوتیوب هست؟
من توی چند تا سایت کلیپهایی دیدم که گفته شده بود مال گوگل ویدئو هست. ایا منظور همون یوتیوب هست.
ولی یوتیوب بسته هست و طبیعتن فیلمهاش باز نمیشن ولی اون کلیپ ها راحت بدون قند شکن باز میشدند.
pouria_br
24-08-2010, 14:14
سلام
ایا سایت گوگل ویدئو همون یوتیوب هست؟
من توی چند تا سایت کلیپهایی دیدم که گفته شده بود مال گوگل ویدئو هست. ایا منظور همون یوتیوب هست.
ولی یوتیوب بسته هست و طبیعتن فیلمهاش باز نمیشن ولی اون کلیپ ها راحت بدون قند شکن باز میشدند.
سلام
نه عزیز برادر google video همون یوتیوب نیست.ولی مثل یوتیوب عمل میکنه.
یعنی فیلمهای آنلاین داره.
دوم اینکه ویدیو هایی که در یوتیوب هست امکان داره در google video هم وجود داشته باشه.
خدا رو شکر فعلا گوگل ویدئو فیلزرت نشده.:31:
سلام دوستان
من با دانلود از you tube مشکلی ندارم و راحت فایل های flv رو میتونم دانلود کنم ولی فکر میکنم این فایل های flv دانلود شده از you yube با بقیه flv ها فرق دارن چون با هیچ برنامه ای تا حالا نتونستم فایل های دانلود شده از you yube رو تبدیل کنم در حالی که تمام این برنامه ها فایل ها flv که از قبل خودم داشتم یا با همین برنامه ها ساختم رو راحت تبدیل میکنن.
لطفا یه برنامه معرفی کنین که فایل ها flv دانلود شده از you tube رو تبدیل کنه خواهشا تست شده باشه.
البته صفحه قبل یه نرم افزار معرفی شده بود ولی لطف کنین یه نرم افزار کم حجم تر معرفی کنین که بشه با dial up دانلود کرد.
آقا ما یه آدرس از you tube داریما !
هر کی خواست پیام بده.
لطفا یک برنامه یا سایتی که 100 درصد بدون هیچ مشکلی از سایت یوتوب دانلود میکنه رو معرفی کنید . مثلا مثل سایت keepved فی** نباشه . یه سایت باز یا برنامه که بتونه دانلود کنه
با تشکر
xeNociDe
31-08-2010, 14:40
orgimagi
31-08-2010, 20:23
سلام دوستان
من با دانلود از you tube مشکلی ندارم و راحت فایل های flv رو میتونم دانلود کنم ولی فکر میکنم این فایل های flv دانلود شده از you yube با بقیه flv ها فرق دارن چون با هیچ برنامه ای تا حالا نتونستم فایل های دانلود شده از you yube رو تبدیل کنم در حالی که تمام این برنامه ها فایل ها flv که از قبل خودم داشتم یا با همین برنامه ها ساختم رو راحت تبدیل میکنن.
لطفا یه برنامه معرفی کنین که فایل ها flv دانلود شده از you tube رو تبدیل کنه خواهشا تست شده باشه.
البته صفحه قبل یه نرم افزار معرفی شده بود ولی لطف کنین یه نرم افزار کم حجم تر معرفی کنین که بشه با dial up دانلود کرد.
دوست عزيز شما ميتونيد با استفاده از برنامه Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter براحتي فايل هاي flv خودتون با كيفيت بالا به هر نوع فرمت تصويري دلخواه كانورت كنيد
لطفا یک برنامه یا سایتی که 100 درصد بدون هیچ مشکلی از سایت یوتوب دانلود میکنه رو معرفی کنید . مثلا مثل سایت keepved فی** نباشه . یه سایت باز یا برنامه که بتونه دانلود کنه
با تشکر
شما اگه از دانلود منيجر استفاده كنيد براحتي مي تونيد فايل هاي يو تيوب با فرمت flv دانلود كنيد با اين حال برنامه ي مخصوص اين كار هم هست كه اسمش youtube_flv_downloader_install هست
pouria_br
31-08-2010, 23:18
سلام.
فایلت خرابه آقا محمد
:20:
دوست عزيز شما ميتونيد با استفاده از برنامه Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter براحتي فايل هاي flv خودتون با كيفيت بالا به هر نوع فرمت تصويري دلخواه كانورت كنيد
شما اگه از دانلود منيجر استفاده كنيد براحتي مي تونيد فايل هاي يو تيوب با فرمت flv دانلود كنيد با اين حال برنامه ي مخصوص اين كار هم هست كه اسمش youtube_flv_downloader_install هست
ممنون از راهنماییتون .چه طوری با برنامه ی دانلود منجر میشه این فایل ها رو دانلود کرد ؟
pouria_br
01-09-2010, 13:39
ممنون از راهنماییتون .چه طوری با برنامه ی دانلود منجر میشه این فایل ها رو دانلود کرد ؟
سلام دوست عزیز.
بله. با استفاده از این قابلیت IDM=internet download manager از یو . تیوب که هیچی از اکثر سایتهایی که ویدیو های آنلاین دارند می تونید دانلود بفرمایید.
خود من هم از این قابلیت استفاده میکنم.
حقیقتش من از ورژن 18 به بعدش تونستم از این سایتها دانلود کنم.ورژن های پایینتر رو نمیدونم.
راهنمایی: اولین کاری که میکنید پنجره ی مرورگرتون رو ببندید.(IE Or Firefox)
دومین کاری که باید انجام بدین نصب IDM هستش.
بعد از تمام شدن نصب به این مسیری که میگم مراجعه کرده و تیک آن را بزنید.
IDM----Downloads----options----General
در این برگه شما باید تیک گزینه use advanced browser integration را بردارید.
و تیک گزینه ی Mozilla Firefox را بزنید.
و در آخر برنامه Firefox را باز کنید.
شما کافیه سایت موردنظرتون که ویدیوی آنلاین داره رو باز کنید.خود IDM اتوماتیک یه پنجره مثل این
میاره که کافی روش کلیلک کنید.
اگه نتونستی عکسو ببینی از لینک زیر استفاده کن:
اگه مشکلی بود بگید تا بیشتر تر راهنمایی کنم.
Mehr.Iman
01-09-2010, 15:35
شما کافیه سایت موردنظرتون که ویدیوی آنلاین داره رو باز کنید.
مشکل دقیقا همینجاس!
سایت مورد نظر(یوتیوب) باز نمیشه،با قند شیکنم که باز میکنی خیلی کنده،الان شما چجوری این سایتو باز میکنید؟
Mehr.Iman
01-09-2010, 15:49
من مرورگر UseJump هم دانلود کردم اما خیلی کنده و حتی سایته گوگل رو هم بعد 1 رب باز میکنه!
کسی راه بهتری سراغ نداره؟
xeNociDe
01-09-2010, 18:10
من مرورگر UseJump هم دانلود کردم اما خیلی کنده و حتی سایته گوگل رو هم بعد 1 رب باز میکنه!
کسی راه بهتری سراغ نداره؟
برای مشاهده ویدئو ها مرورگر AOL رو دانلود کن .
پ.ن:
قبل از دانلود مرورگر باید حتماً یک اکانت در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بسازی.
Mehr.Iman
01-09-2010, 20:43
ممنون دوست من
ولی من هرکاری کردم تو سایتش یه اکانت بسازم صفحشو باز نکرد:
من یه لینک مستقیم برا اونلود این نرم افزار پیدا کردم که حجمش 40 مگه:
اگه همینو مستقیم دانلود کنم جواب میده با حتما باید قبلش یه اکانت بسازم تا بتونم استفاده کنم ازش؟
pouria_br
01-09-2010, 21:18
مشکل دقیقا همینجاس!
سایت مورد نظر(یوتیوب) باز نمیشه،با قند شیکنم که باز میکنی خیلی کنده،الان شما چجوری این سایتو باز میکنید؟
دوست عزیز نیازی به فیلزرت شکن و قند شکن و.... این چیزا نیست.:31:
هر چند وقت یه بار خود یوتیوب یه آدرس هایی میده بیرون که برای باز کردنش نیازی به فیلزرت شکن نیست.
اگه خواستی بگو تا برات پیغام خصوصی(پ.خ ) کنم.
Mehr.Iman
02-09-2010, 18:23
[/CODE]من یه لینک مستقیم برا اونلود این نرم افزار پیدا کردم که حجمش 40 مگه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه همینو مستقیم دانلود کنم جواب میده با حتما باید قبلش یه اکانت بسازم تا بتونم استفاده کنم ازش؟
میشه یکی جواب بده؟،آخه من محدودیت حجمی دارم نمیدونم اگه اینو دانلود کنم کار میکنه یا نه یا اینکه باید حتما برم تو سایتش اکانت بسازم آخه وقتی تو سایتش رو New Account کلیک میکنم هم هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه:41:(البته این روزا یاهو هم باز نمیشه)
به نظر من راحت ترين راه همون نصب افزونگر برا موزيلاست.
يا از نظر نرم افزار هم كه download accelator يه نرم افزار كم حجم مخصوص دانلود از يوتيوب داره كه رايگان هم هست.
Mehr.Iman
02-09-2010, 20:48
AOL رو از همون لینکی که دادم دانلود و نصب کردم ولی برای اینکه کار کنه باید حتما Sign in کرد(فک کنم) چون در غیر اینصورت مثه یه مرورگر معمولی کار میکنه و سایتارو باز نمیکنه.در حال حاضرم که امکان ثبت نام تو سایتش نیست.:42:
Mehr.Iman
03-09-2010, 21:35
دوستان شما این لینکو میتونید باز کنید؟!
مربوط به ثبت نام تو سایت AOL هست ولی هرکاری میکنم باز نمیشه نمیدونم چرا:41:
poloton7
03-09-2010, 22:50
Mehr.Iman
03-09-2010, 23:55
عجیبه،پس چرا برا من بازش نمیکنه titleش رو میاره(Free AOL Mail) ولی بازش نمیکنه همینجوری تو loading میمونه،با ff و ie و use jump هم امتحان کردم ولی اونا هم بازش نکردن،شما با چه مرورگری بازش کردین؟
poloton7
04-09-2010, 22:07
سلام--من با اخرین نسخه فایرفاکس باز کردم-یکی طول کشید وثبت نام هم کردم----
Mehr.Iman
05-09-2010, 12:36
منم بالاخره موفق شدم!:8:
mhv_kntu
07-09-2010, 20:53
سلام دوست عزیز.
بله. با استفاده از این قابلیت IDM=internet download manager از یو . تیوب که هیچی از اکثر سایتهایی که ویدیو های آنلاین دارند می تونید دانلود بفرمایید.
خود من هم از این قابلیت استفاده میکنم.
حقیقتش من از ورژن 18 به بعدش تونستم از این سایتها دانلود کنم.ورژن های پایینتر رو نمیدونم.
راهنمایی: اولین کاری که میکنید پنجره ی مرورگرتون رو ببندید.(IE Or Firefox)
دومین کاری که باید انجام بدین نصب IDM هستش.
بعد از تمام شدن نصب به این مسیری که میگم مراجعه کرده و تیک آن را بزنید.
IDM----Downloads----options----General
در این برگه شما باید تیک گزینه use advanced browser integration را بردارید.
و تیک گزینه ی Mozilla Firefox را بزنید.
و در آخر برنامه Firefox را باز کنید.
شما کافیه سایت موردنظرتون که ویدیوی آنلاین داره رو باز کنید.خود IDM اتوماتیک یه پنجره مثل این
میاره که کافی روش کلیلک کنید.
اگه نتونستی عکسو ببینی از لینک زیر استفاده کن:
اگه مشکلی بود بگید تا بیشتر تر راهنمایی کنم.
وقتی سایت فیاتر باشه نمیشه دانلود کرد.
گزینه ش میاد ولی موقع دانلود ارور میده.
pouria_br
08-09-2010, 16:48
ببین خوشتیپ اگه از آدرس جدیده وارد یوتیوب بشی سایتش برات باز میشه و راحت میتونی فیلمهاشو دان کنی.:21:
اون اروری هم که میده اگه از فیلزرت شکن استفاده کنی حله.ولی من فیلزرت شکن رو پیشنهاد نمیکنم.
پ خ بده تا آدرس جدید رو بهت بدم:5:
autumn63
09-09-2010, 21:07
سلام ... نمی دونم قبلا کسی پرسیده یا نه ... اما من نمیتونم فایلهای FLV رو موقعی که تو اینترنت هستم ببینم . یعنی به حالت آنلاین نمیتونم فایل FLV ای رو تماشا کنم . کسی می تونه کمکم کنه؟ درایوری که بتونه مشکل منو حل کنه کسی سراغ داره؟
mhv_kntu
10-09-2010, 11:29
ببین خوشتیپ اگه از آدرس جدیده وارد یوتیوب بشی سایتش برات باز میشه و راحت میتونی فیلمهاشو دان کنی.:21:
اون اروری هم که میده اگه از فیلزرت شکن استفاده کنی حله.ولی من فیلزرت شکن رو پیشنهاد نمیکنم.
پ . خ دیگه لازم نیست خوش تیپ !
آدرس تو SS که گذاشتی معلومه دیگه !
Dew Drop
10-09-2010, 14:36
برای این کار باید تنظیمات پ*ر*و*کسی رو هم تو دانلود منیجرتون وارد کنید.
سلام ... نمی دونم قبلا کسی پرسیده یا نه ... اما من نمیتونم فایلهای FLV رو موقعی که تو اینترنت هستم ببینم . یعنی به حالت آنلاین نمیتونم فایل FLV ای رو تماشا کنم . کسی می تونه کمکم کنه؟ درایوری که بتونه مشکل منو حل کنه کسی سراغ داره؟
شما فلش پلیر رو برا مرورگرتون نصب کردید؟
artoor32
10-09-2010, 15:15
پ . خ دیگه لازم نیست خوش تیپ !
آدرس تو SS که گذاشتی معلومه دیگه !
سلام.لطفا آدرس بدون قیل تر رو قرار دهید.مرسی.
Dew Drop
10-09-2010, 16:26
تو عکسی که از صفحه مرورگر شون گذاشتن,از ادرس بار مرورگرشون می تونید بفهمید.
pouria_br
11-09-2010, 15:26
توی یکی از پستهام یه عکسی قرار دادم که آدرس جدید youtube توشه.
بفرما:
Mehran Gamer
21-09-2010, 08:44
بهترین نرم افزار پخش کننده FLV چی هست ؟
بهترین نرم افزار پخش کننده FLV چی است ؟
سلام
من خودم با KM پخش میکنم :46:
popowoody
25-09-2010, 18:32
Sothink FLV Player و FLV Player هم خوبند
alireza1411
25-09-2010, 20:02
بهترین همو kmplayer یا ورژن تصحیح شده ی اون pot player هست. چرا ؟
خب تو اینا یا فلش آدوب میریزن یا از کدک آن تو استفاده میکنن و یا استاندارد h.264 رو استفاده میکنن. هر سه رو هم kmplayer دیکد میکنه. امکانات ویرایشی برای پخش هم داره خوشبختانه.
pouria_br
26-09-2010, 15:39
Media Player Clasic
alireza1411
03-10-2010, 21:55
ورژن جدید مدیا پلیر کلاسیک که دیروز اومده واسه دانلود.
:11:
Nocturne
10-10-2010, 18:01
من كه خودم هميشه با kmplayer مي بينم.
---
لطفا يه برنامه براي تبديل flv به فرمت هاي رايج مثل mp4 و avi و... به من بديد.
من خودم چندتا دانلود كردم هر كدوم يه مشكلي داشت...
لطفا ايني كه ميديد به من رجيستر نخواد يا اگه ميخواد كركش باهاش باشه. راحت و بي دردسر باشه.
تو تاپیک کانورتر های ها تاپیک ها جامعـی در این رابطـه هسـت ؛ من بهتون Any Video Converter رو پیشنهاد میکنم . موفق باشید
alireza1411
10-10-2010, 21:16
من كه خودم هميشه با kmplayer مي بينم.
---
من خودم چندتا دانلود كردم هر كدوم يه مشكلي داشت...
لطفا ايني كه ميديد به من رجيستر نخواد يا اگه ميخواد كركش باهاش باشه. راحت و بي دردسر باشه.
من با ویدئو کانورت مستر همه چیز رو به اف ال وی و بالعکسش تبدیل میکنم.
اگه مشکل از فایل اصلی نباشه باید به راحتی اینکارو بکنه.
Nocturne
11-10-2010, 14:50
من با ویدئو کانورت مستر همه چیز رو به اف ال وی و بالعکسش تبدیل میکنم.
اگه مشکل از فایل اصلی نباشه باید به راحتی اینکارو بکنه.
من نسخه پورتيبل اينو دانلود كردم. كار نميكنه.
يعني هيچ فايل flv اي رو تبديل نميكنه.
يه كادر مياد كه مثلا بايد روند كانورت كردن رو نشون بده اما درصدش جلو نميره. همون صفره. چند ثانيه بعدم كادره بسته ميشه و يه فايل بي حجم ايجاد ميشه...
لطفا total video converter رو بديد. بعضيا ميگن اون بهتره.
همينطور any video converter كه Lt.Ali پيشنهاد كرده.
يه كادر مياد كه مثلا بايد روند كانورت كردن رو نشون بده اما درصدش جلو نميره. همون صفره. چند ثانيه بعدم كادره بسته ميشه و يه فايل بي حجم ايجاد ميشه...
سلام
نرم افزار زیر خیلی خوبه :
Xilisoft Video Converter | برای تبدیل انواع فرمتهای ویدئویی به یکدیگر
USeesoft Total Video Converter | تمامی ورژنها اینجا
EffectMatrix Total Video Converter | تبدیل تمام فرمتهای ویدئو یی به يكديگر
alireza1411
11-10-2010, 21:20
total video converter 3.5 از سایت فری دانلود :
اینم اون یکی:
امیدوارم مشکل حل بشه. ولی فکر میکنم مشکل مربوط به خود فایل هم میتونه باشه.
:11::11::11::11:
sajad_n90
19-10-2010, 16:53
سلام
تو سایت سافت گذر یه ویدیو فلش هست خیلی قشنگ چه جوری میتونم دانلودش کنم
ممنون
لینک مورد نظر:
alireza1411
19-10-2010, 22:40
سلام
تو سایت سافت گذر یه ویدیو فلش هست خیلی قشنگ چه جوری میتونم دانلودش کنم
ممنون
لینک مورد نظر:
این فایلهای وقتی دارن رو مرورگر پخش میشن یه جا تو درایور ویندوزتون هم سیو میشن که مسیرش رو یادم نیست ولی تو فولدر مثلا مازیلا میشه پیداشون کرد.
با این نرم افزار هم میشه دانلودشون کرد:
GetFLV Pro 8.9.1.2
شبیهش برنامه های دیگه هم هست که تو سایتای فارسی با کرک میشه پیدا کرد.
Arash4484
22-10-2010, 14:16
دوستان من با چندین player مهجور و معروف امتحان کردم- شک نکنید jetAudiov.8.x
با سرعت جت!
کیفیت 20!
و قابلیت فیت کردن تصویر و پیکسل گیری
سلام من یه برنامه برا دانلود میخواستم فقط اگه میشه قابلیت resume داشته باشه و اگه سریال میخواد کرکش رو هم بذارید.راستی کسی ادرس بدون هیتلر از یوتیوب نداره؟
سلام
برای دانلود از یوتیوب با بالاترین کیفیت به جز IDM راهی هست؟!؟
alireza1411
01-11-2010, 21:59
این لینک شاید مناسب باشه:
یه برنامه به اسم aTube Catcher 2.2.502 هم هست نمیدونم از کجا دانلود کردمش .... اون هم باید برای این کار مناسب باشه.
Nocturne
02-11-2010, 00:27
از یوتیوب با دانلود منیجر دانلود کنید.
با بالاترین کیفیت هم میشود.
ali_agha1981
05-11-2010, 14:02
من برعکس....
من میحوام ویدیو های یوتیوب رو با کیفیت پایین 3gp دانلود کنم چطوری میکنم ..!
آیا روشی هست که ویدیو یوتیوب رو فقط بشه 3gp یا mp4 موبایل با حجم پایین از سایت یوتیوب بگیرم.
آدرس بدون شیلتر یوتیوب رو کسی داره ؟؟؟
omid.pari
05-11-2010, 15:13
من برعکس....
من میحوام ویدیو های یوتیوب رو با کیفیت پایین 3gp دانلود کنم چطوری میکنم ..!
آیا روشی هست که ویدیو یوتیوب رو فقط بشه 3gp یا mp4 موبایل با حجم پایین از سایت یوتیوب بگیرم.
آدرس بدون شیلتر یوتیوب رو کسی داره ؟؟؟
سلام
بهترین کار برای دانلود ویدیوهای youtube استفاده از مرورگر firefox می باشد. شما باید برای این منظور از add-one موجود در فایرفاکس استفاده کنید این add-one به شما اجازه می دهند با هر کیفیتی (3gp,mp4,flv,hd) ویدیوی دلخواه رو دانلود کنید.
ali_agha1981
05-11-2010, 16:18
سلام
بهترین کار برای دانلود ویدیوهای youtube استفاده از مرورگر firefox می باشد. شما باید برای این منظور از add-one موجود در فایرفاکس استفاده کنید این add-one به شما اجازه می دهند با هر کیفیتی (3gp,mp4,flv,hd) ویدیوی دلخواه رو دانلود کنید
یوتیوب که هیلتره....
با چی برم ؟ با قندشکن که اسکریت و بقیه چیزا غیر فعاله
چیکار کنم ؟
در ضمن من میخوام فایل رو از ابتدا با حجم کم بگیرم.. نه اینکه 20 مگ رو واستم تا باز بشه بعد تبدیلش کنم به 3gp...!!
مثلا فایل 20 مگ flv رو 3 مگ 3gp دان کنم ...
omid.pari
05-11-2010, 22:13
یوتیوب که هیلتره....
با چی برم ؟ با قندشکن که اسکریت و بقیه چیزا غیر فعاله
چیکار کنم ؟
در ضمن من میخوام فایل رو از ابتدا با حجم کم بگیرم.. نه اینکه 20 مگ رو واستم تا باز بشه بعد تبدیلش کنم به 3gp...!!
مثلا فایل 20 مگ flv رو 3 مگ 3gp دان کنم ...
سلام
عزیز من شما چرا مساله رو اینقدر پیچیده می کنی
اول اینکه اولین قدم رو بردار برو firefox چند تا add-on دانلود youtube رو دانلود کن(از قسمت سرچ add-on فایرفاکس تایپ کن download youtube) حجمشون هم کمه
دوم اینکه این add-on ها خودشون فرمت ها رو بهت پیشنهاد میدن که شامل 3gp , flv , mp4 میشه یعنی شما میتونی همون اول فرمت 3gp رو انتخاب کنی دیگه نمیخواد اول mp4 رو دانلود کنی بعد تبدیل کنی
سوم اینکه از قند شکنی استفاده کنی که اسکریپتش فعال باشه و اگر نتونستی پیدا کنی میتونی تو سایت youtube عکس فیلم رو ببینی و تصمیم بگیری که دانلود کنی یا نه(اون add-on اونجا فعاله یعنی میتونی دانلود کنی)
ali_agha1981
06-11-2010, 01:07
ممنون امید عزیز
فقط یه سوال دیگه
بهترین add-on که بشه 3gp دانلود کرد چی پیشنهاد می دید ؟
همچنین مثلا من روی عکس کوچیک فایل توی سرچ یوتیوب هستم چیکار باید بکنم ؟
omid.pari
07-11-2010, 19:29
خواهش میکنم
بهترین add-on که بشه 3gp دانلود کرد به نظره من 1-click youtube video downloaderr
برای دانلود هم روی عکس کلیک میکنی بعد خود add-on زیر ویدیو ظاهر میشه و فرمتاشو قرار میده
سعی کن add-on های گوناگونی رو امتحان کنی
این add-on ها در صفحه ویدیو مورد نظر ظاهر میشن و فرمتاشونو قرار میدند. با کلیک روی فرمت مورد نظر ویدیوی دلخواه شما دانلود میشه.
ali_agha1981
08-11-2010, 01:30
مهدی عزیز ممنون
ولی من هر کاری کردم نشد هر چی add بود تست کردم یعنی کاملا نصب میشد ولی توی یوتیوب هیچ ضمیمه ای زیر ویدیو نبود ..
فکر کنم به خاطر سایت شیلترشکنی هست که استفاده میکنم
شما از چه طریقی وارد یوتیوب میشید ؟
omid.pari
08-11-2010, 10:03
مهدی عزیز ممنون
ولی من هر کاری کردم نشد هر چی add بود تست کردم یعنی کاملا نصب میشد ولی توی یوتیوب هیچ ضمیمه ای زیر ویدیو نبود ..
فکر کنم به خاطر سایت شیلترشکنی هست که استفاده میکنم
شما از چه طریقی وارد یوتیوب میشید ؟
دوست عزیز شما قبل از ورود به سایتهایی که ویدیوهای فلش دارند باید فلش پلیر رو نصب کنی یعنی قبل از هر بار ورود به مرورگر اینترنتی تون و بعد از هر بار روشن شدن کامپیوترتون باید فلش پلیر رو نصب کنید و اگر ورژن آخر باشد که چه بهتر
و همچنین جاوا اسکریپت مرورگر هم باید فعال باشه.
اگر این کارا انجام بشه و add-on هم نصب باشه باید ویدیوی دلخواه شما اجرا بشه و فرمتهای دانلود موجود باشه.
اگه بازم نشد اشکال از همونیه که خودتون گفتین.
سلام
من جدیدترین نسخه فلش پلیر رو نصب کردم.ولی فیلم های آنلاین رو نشون نمیده.
البته با اینترنت اکسپلورر میاره ولی با فایر فکس نمیاره.
اگه راهی دارین بگین واسه فایرفکس
شما نسخه مخصوص اينترنت اكسپلورر رو نصب كردي و بايد نسخه مخصوص فاير فاكس رو هم نصب كني يا اينكه كلا از نسخه كامل اون استفاده كني
سلام دوستان
من یه سوال راجع به دانلود از youtube داشتم
وقتی یه ویدیو رو play میکنم بلافاصله idm فعال میشه و میتونم ویدیو رو دانلود کنم
ولی توی opera این کار نمیشه در حالی با بقیه مرورگرها این مشکلو ندارم
از دوستانی که opera دارن میتونن راهنماییم کنن ؟
Dew Drop
24-11-2010, 01:12
سلام دوستان
من یه سوال راجع به دانلود از youtube داشتم
وقتی یه ویدیو رو play میکنم بلافاصله idm فعال میشه و میتونم ویدیو رو دانلود کنم
ولی توی opera این کار نمیشه در حالی با بقیه مرورگرها این مشکلو ندارم
از دوستانی که opera دارن میتونن راهنماییم کنن ؟
idm رو تنظیم کردید که برای opera هم فعال بشه؟
فقط با you tube این مشکل رو دارید؟
اگه منظورتون این قسمته فکر کنم تنظیماتش درست باشه
کلا با همه ویدیو ها توی هر سایتی این مشکل رو دارم
سلام .
یه سایت یا برنامه ای می خوام که بشه ویدیوهایی آنلاین و باهاش به mp4 تبدیل و ذخیره کرد !
p30worldapm
06-12-2010, 23:00
برنامه یا روشی هست که بشه باهاش توی یوتوب فیلم آپلود کرد؟ می خوام قابلیت stop و resume داشته باشه.
sirchicco
06-12-2010, 23:16
سلام .
یه سایت یا برنامه ای می خوام که بشه ویدیوهایی آنلاین و باهاش به mp4 تبدیل و ذخیره کرد !
ببینید این به کارتون میاد:
p30worldapm
08-12-2010, 22:52
برنامه یا روشی هست که بشه باهاش توی یوتوب فیلم آپلود کرد؟ می خوام قابلیت stop و resume داشته باشه.
آقا اگه نمی شه یه همچین کاری کرد بگین، من طاقت شنیدنش رو دارم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگه نمی شه یه همچین کاری کرد بگین، من طاقت شنیدنش رو دارم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا که نه :دی
p30worldapm
09-12-2010, 14:57
توی این آدرس هیچ توضیحی در مورد آپلود فیلم با قابلیت resume نداده!
خود یوتوب فقط آپلود یه دفعه رو قبول می کنه نمی شه قطعش کرد و بعدا دوباره ادامه اش داد.
توی این آدرس هیچ توضیحی در مورد آپلود فیلم با قابلیت resume نداده!
خود یوتوب فقط آپلود یه دفعه رو قبول می کنه نمی شه قطعش کرد و بعدا دوباره ادامه اش داد.
یوتیوب در مقابل تمامی فایلهایی که آپلود میشن همینطور عمل میکنه ولی بینش حالت ریزیوم داره .
saeid 22
13-12-2010, 06:11
سلام
جدیدترین نرم افزاری که بشه فایلها تصویری در youtube را به فرمت های دیگر در هارد ذخیره کرد چی هستش؟
من با دانلود منجر و اکسپلور این کار را آنجام میدم ولی حجم فیلم ها زیاد هستش و وقت زیادی میگیره یک نرم افزاری باشه همون لحظه با کیفیت پایین تر ذخیره کنه؟با تشکر از زحمات شما
saeid 22
13-12-2010, 23:46
سلام
جدیدترین نرم افزاری که بشه فایلها تصویری در youtube را به فرمت های دیگر در هارد ذخیره کرد چی هستش؟
من با دانلود منجر و اکسپلور این کار را آنجام میدم ولی حجم فیلم ها زیاد هستش و وقت زیادی میگیره یک نرم افزاری باشه همون لحظه با کیفیت پایین تر ذخیره کنه؟با تشکر از زحمات شما
کسی کمک نمیکنه من چند تا برنامه نصب کردم ولی هیچکدام کار نکرد دوستانیکه نرم افزاری را میشناسند لطفا کمک کنند
کسی کمک نمیکنه من چند تا برنامه نصب کردم ولی هیچکدام کار نکرد دوستانیکه نرم افزاری را میشناسند لطفا کمک کنند
سلام
saeid 22
15-12-2010, 00:50
سلام
سلام دست شما درد نکنه
برنامه ای میتونید به من معرفی کنید که به صورت همزمان از سایت یوتیوب به فرمتهایی مثل 3gp یا mp4 یا wmv تبدیل کنه با دانلود منجر میتونم دانلود کنم ولی نمیشه انتخاب کرد که مثلا با فرمت 3gp در هارد ذخیره کن که در غیر این صورت اینطوری حجم کلیپ ها بالا میشه و زمان زیادی میبره
سلام دست شما درد نکنه
برنامه ای میتونید به من معرفی کنید که به صورت همزمان از سایت یوتیوب به فرمتهایی مثل 3gp یا mp4 یا wmv تبدیل کنه با دانلود منجر میتونم دانلود کنم ولی نمیشه انتخاب کرد که مثلا با فرمت 3gp در هارد ذخیره کن که در غیر این صورت اینطوری حجم کلیپ ها بالا میشه و زمان زیادی میبره
سلام
نرم افزار که نه ولی سایت برای این کار زیاد هست .
saeid 22
16-12-2010, 01:01
سلام
نرم افزار که نه ولی سایت برای این کار زیاد هست .
چند تا سایت خوب معرفی میکنید
باتشکر :11:
سلام
خدمت شما :
Windows (.mpg) , Flash (.flv) , Mac (.mov) , Audio Only (.mp3) , Mobile (.3gp) , iPod/PSP/iPhone (.mp4)
mohammad_twe
22-12-2010, 01:04
سلام
یه برنامه قوی برای دانلود کلیپ های که تو youtube یا هر سایتی که فیلم انلاین نشون میده میخواستم !
به جز Internet Download Manager !
کلا بتونه کلیپ های انلاین رو دانلود کنه, flash وflv ....
چند تا سایت خوب معرفی میکنید
باتشکر :11:
سلام
یه برنامه قوی برای دانلود کلیپ های که تو youtube یا هر سایتی که فیلم انلاین نشون میده میخواستم !
به جز Internet Download Manager !
کلا بتونه کلیپ های انلاین رو دانلود کنه, flash وflv ....
سلام
دانلود از youtube ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهي براي دانلود بي دردسر از يوتوب هست ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در انجمن اینترنت و شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ابزارهای زیادی برای این کار معرفی شده.
mohammad_twe
26-12-2010, 22:44
ممنون اما تو انجمن شبکه همچین تاپیکی پیدا نکردم
ممنون میشم لینک بدین
ممنون اما تو انجمن شبکه همچین تاپیکی پیدا نکردم
ممنون میشم لینک بدین
سلام
در انجمن سرویس های دانلود و آپلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به دفعات زیاد درخواست شده.
M A M M U T
29-12-2010, 10:47
سلام دوستان.ببخشید اگه سوالم تکراریه.یه نرم افزار می خوام که هر مدل ویدئوی تحت وب رو دانلود کنه.منظورم اینه که فقط از گوگل و یوتیوب نباشه و از هر سایتی که کلیپ فلشی رو به اشتراک میذاره بتونه دانلود کنه.ممنون
alireza1411
29-12-2010, 12:51
سلام دوستان.ببخشید اگه سوالم تکراریه.یه نرم افزار می خوام که هر مدل ویدئوی تحت وب رو دانلود کنه.منظورم اینه که فقط از گوگل و یوتیوب نباشه و از هر سایتی که کلیپ فلشی رو به اشتراک میذاره بتونه دانلود کنه.ممنون
فکر کنم همون آی دی ام خوب باشه. همون گزینه ی Advanced Browser Integration رو بزنید مشکل حله. البته همه سایتا رو ساپورت نمیکنه. مثلا فایل swf رو یه بار لازم داشتم کلی ور رفتم لینکش رو پیدا کردم و دانلود کردم. آی دی ام هیچ کمکی به من نکرد.:41::41:
اگه پیدا کردید خیلیییییییی ممنون میشم با پیام خصوصی به من هم اطلاع بدید.:20:
البته آی دی ام در مورد فیلم هایی که به اصطلاح mp4 یا flv هست و با فلش پلیر باز میشه خوب عمل میکنه.:31:
:11::11:
با سلام خدمت دوستان.
پستهای قبلی رو خوندم ولی نمیدونم جواب سوال من تو کدوما بود و گفتم سوالم رو دوباره بپرسم (با توضیحات کامل!)
قبلا برای دانلود از یوتیوب از روشهای زیاد استفاده میکردم مثل سایت کیپ-تیوب.کام (keep-tube.com) که میتونستم فایلهای یوتیوب رو با 3 فرمت مختلف (3gp,FLV,MP4)
اما حالا این سایت و سایتهای دیگری که فرمت 3gp ویدئو رو ارائه میدادن این فرمت رو حذف کردن و فقط فرمتهای flv , mp4 رو دارند
سایتهای زیادی رو تست کردم و کلی هم تو اینترنت دنبال نرم افزار و ... گشتم.
تو یه وبلاگ یه پلاگین و اسکریپت مخصوص فایرفاکس با اسم GreasMonkey دیدم که همراه با عکس نوشته بود میشه با فرمتهای 3gp,flv,mp4 دانلود کرد. ولی وقتی مراحل رو انجام دادم باز هم فقط همون فرمتهای flv,mp4 رو داشت.:41:
لینک و توضیحات و عکس نمونه در این وبلاگ رو ببینید :
توسایت userscript.org هم نزدیک به 10-15 تا اسکریپت دیگه رو تست کردم که بعضی از این اسکریپتها یا کار نمیکردن یا اینکه همون فرمتهای flv,mp4 رو داشتند.
ممنون میشم دوستانی که حرفه ای تر هستند توضیح بدن و یه راه خوب برای دانلود از یوتیوب با فرمت 3gp ارائه بدن. برای دانلود با فرمتهای flv,mp4 راههای زیادی وجود داره ولی فرمت 3gp نه!
اگر یه اسکریپت خوب برای فایرفاکس گیر میومد خوب بود.
ارادتمند.
alireza1411
31-12-2010, 12:12
با سلام خدمت دوستان.
پستهای قبلی رو خوندم ولی نمیدونم جواب سوال من تو کدوما بود و گفتم سوالم رو دوباره بپرسم (با توضیحات کامل!)
قبلا برای دانلود از یوتیوب از روشهای زیاد استفاده میکردم مثل سایت کیپ-تیوب.کام (keep-tube.com) که میتونستم فایلهای یوتیوب رو با 3 فرمت مختلف (3gp,FLV,MP4)
اما حالا این سایت و سایتهای دیگری که فرمت 3gp ویدئو رو ارائه میدادن این فرمت رو حذف کردن و فقط فرمتهای flv , mp4 رو دارند
سایتهای زیادی رو تست کردم و کلی هم تو اینترنت دنبال نرم افزار و ... گشتم.
تو یه وبلاگ یه پلاگین و اسکریپت مخصوص فایرفاکس با اسم GreasMonkey دیدم که همراه با عکس نوشته بود میشه با فرمتهای 3gp,flv,mp4 دانلود کرد. ولی وقتی مراحل رو انجام دادم باز هم فقط همون فرمتهای flv,mp4 رو داشت.:41:
لینک و توضیحات و عکس نمونه در این وبلاگ رو ببینید :
توسایت userscript.org هم نزدیک به 10-15 تا اسکریپت دیگه رو تست کردم که بعضی از این اسکریپتها یا کار نمیکردن یا اینکه همون فرمتهای flv,mp4 رو داشتند.
ممنون میشم دوستانی که حرفه ای تر هستند توضیح بدن و یه راه خوب برای دانلود از یوتیوب با فرمت 3gp ارائه بدن. برای دانلود با فرمتهای flv,mp4 راههای زیادی وجود داره ولی فرمت 3gp نه!
اگر یه اسکریپت خوب برای فایرفاکس گیر میومد خوب بود.
ارادتمند.
یعنی با آی دی ام هم نمیشد ؟؟؟
یه نرم افزار میخوام که از سایت xvideos , tube8 راحت دانلود کنم
یعنی با آی دی ام هم نمیشد ؟؟؟
سلام.
با IDM تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط با فرمت flv میشه دانلود کرد. البته میشه قبل از دانلود مثلا به جای flv پسوند رو به 3gp تغییر داد ولی در حجم فایل تاثیری نمیزاره و فقط بصورت ظاهری پسوند رو از flv به 3gp تغییر میده و ماهیت اصلی فایل همون flv هست.
تو صفحه فیسبوک سایت keep-tube خوندم که دانلود با فرمت 3gp تو این سایت با مشکل مواجه شده و در حال حاضر دارن سخت روش کار میکنند تا درستش کنن. خیلیها رو تو صفحه فیسبوکشون دیدم که نیاز به فرمت 3gp داشتند و فقط من تنها نبودم.
ارادتمند.
alireza1411
03-01-2011, 08:37
سلام.
با IDM تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط با فرمت flv میشه دانلود کرد. البته میشه قبل از دانلود مثلا به جای flv پسوند رو به 3gp تغییر داد ولی در حجم فایل تاثیری نمیزاره و فقط بصورت ظاهری پسوند رو از flv به 3gp تغییر میده و ماهیت اصلی فایل همون flv هست.
تو صفحه فیسبوک سایت keep-tube خوندم که دانلود با فرمت 3gp تو این سایت با مشکل مواجه شده و در حال حاضر دارن سخت روش کار میکنند تا درستش کنن. خیلیها رو تو صفحه فیسبوکشون دیدم که نیاز به فرمت 3gp داشتند و فقط من تنها نبودم.
ارادتمند.
من دیشب هم داشتم فیلم با آی دی ام دانلود میکردم که فرمتش mp4 بوده. ببینید FLV به دلیل ساپورت نکردن استریم های ویدئویی h264 دیگه محبوبیتی نداره. خود آدوب با فلش پلیر 9 و خورده ای به بعد کاری کرده که mp4 هم باز بشه. ما تو پیچ گوشتی هم با فرمت mp4 و با فلش پلیر فیلم میذاریم. آی دی ام هم به راحتی تشخیص میده و لینک دانلود رو در اختیار کاربر میذاره.
خیلی بعیده که وقتی آدوب زده تو کار mp4 اون وقت آی دی ام نتونه دانلودش کنه.
من بحث شما رو درست متوجه نشدم. فکر کنم منظورتون اینه که رو یه سایت با کیفیت های مختلف برای پخش وجود داره و شما میخواین مثلا اون خوبه رو دانلود کنید. این مشکل خاصی نیست چون شما بزنید هر کدومش که پخش بشه آی دی ام لینک همون رو بهتون میده.:11::11::11:
من دیشب هم داشتم فیلم با آی دی ام دانلود میکردم که فرمتش mp4 بوده. ببینید FLV به دلیل ساپورت نکردن استریم های ویدئویی h264 دیگه محبوبیتی نداره. خود آدوب با فلش پلیر 9 و خورده ای به بعد کاری کرده که mp4 هم باز بشه. ما تو پیچ گوشتی هم با فرمت mp4 و با فلش پلیر فیلم میذاریم. آی دی ام هم به راحتی تشخیص میده و لینک دانلود رو در اختیار کاربر میذاره.
خیلی بعیده که وقتی آدوب زده تو کار mp4 اون وقت آی دی ام نتونه دانلودش کنه.
من بحث شما رو درست متوجه نشدم. فکر کنم منظورتون اینه که رو یه سایت با کیفیت های مختلف برای پخش وجود داره و شما میخواین مثلا اون خوبه رو دانلود کنید. این مشکل خاصی نیست چون شما بزنید هر کدومش که پخش بشه آی دی ام لینک همون رو بهتون میده.:11::11::11:
سلام آقا علیرضا و خیلی ممنون از توجهتون.
والا خواست اصلی من این هست که بتونم ویدئوهای یوتیوب رو با فرمت 3gp که هم کیفیت کمتری و بخصوص حجم کمتری نسبت به سایر فرمتها داره دانلود کنم.
فرضا یه ویدئو رو میخوام دانلود کنم که فرمت flv یا mp4 این ویدئو 40 مگ هست و با سرعت لاک پشتی اینترنت ملی فکر کنم چیزی حدود 2 ساعت طول بکشه دانلود کنه.
پس مجبورم که بیام با فرمت 3gp دانلود کنم که حجمش کمتر بشه و قید کیفیت رو بزنیم.:41: (از هیچی بهتره)
بعد به نظر من هم فرمت mp4 بهتر از flv هست و ویدئوهای کوتاه رو هم من با فرمت mp4 دانلود میکنم.
تو فیسبوک سایت keep-tube هم خیلیها پرسیدن که چرا نمیشه با فرمت 3gp دانلود کرد که مدیر این سایت نوشته :
Keep Tube ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Youtube has changed their engine and they dont give us access to their 3GP files anymore! Our team is working on it! Stay tuned! Thanks for your patience! :-
و پیغام جدیدتر مدیر این سایت که 6 روز پیش گذاشته :
Keep Tube ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Happy Holidays everyone! We are working hard to fix the 3GP downloads! Stay tuned for updates!
در کل اگر از این مدل سایتها رو بررسی کنید که قبلا فرمت 3gp رو ارائه میدادن متوجه میشید که با فرمتهای flv , mp4 میشه دانلود کرد اما یا فرمت 3gp رو از روی سایتشون برداشتن یا فرمت 3gp رو دانلود نمیکنه که فکر کنم این وسطا یوتیوب یه کاری کرده احتمالا.
با تشکر.
پ.ن : دکمه تشکر برای من زیر پستها فعال نیست.:46:
alireza1411
03-01-2011, 23:11
سلام آقا علیرضا و خیلی ممنون از توجهتون.
والا خواست اصلی من این هست که بتونم ویدئوهای یوتیوب رو با فرمت 3gp که هم کیفیت کمتری و بخصوص حجم کمتری نسبت به سایر فرمتها داره دانلود کنم.
فرضا یه ویدئو رو میخوام دانلود کنم که فرمت flv یا mp4 این ویدئو 40 مگ هست و با سرعت لاک پشتی اینترنت ملی فکر کنم چیزی حدود 2 ساعت طول بکشه دانلود کنه.
پس مجبورم که بیام با فرمت 3gp دانلود کنم که حجمش کمتر بشه و قید کیفیت رو بزنیم.:41: (از هیچی بهتره)
بعد به نظر من هم فرمت mp4 بهتر از flv هست و ویدئوهای کوتاه رو هم من با فرمت mp4 دانلود میکنم.
تو فیسبوک سایت keep-tube هم خیلیها پرسیدن که چرا نمیشه با فرمت 3gp دانلود کرد که مدیر این سایت نوشته :
Keep Tube ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Youtube has changed their engine and they dont give us access to their 3GP files anymore! Our team is working on it! Stay tuned! Thanks for your patience! :-
و پیغام جدیدتر مدیر این سایت که 6 روز پیش گذاشته :
Keep Tube ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Happy Holidays everyone! We are working hard to fix the 3GP downloads! Stay tuned for updates!
در کل اگر از این مدل سایتها رو بررسی کنید که قبلا فرمت 3gp رو ارائه میدادن متوجه میشید که با فرمتهای flv , mp4 میشه دانلود کرد اما یا فرمت 3gp رو از روی سایتشون برداشتن یا فرمت 3gp رو دانلود نمیکنه که فکر کنم این وسطا یوتیوب یه کاری کرده احتمالا.
با تشکر.
پ.ن : دکمه تشکر برای من زیر پستها فعال نیست.:46:
دکمه ی تشکر میخوای واسه چی ؟؟؟:31::31:
اوهوم .... الان فهمیدم قضیه چیه. خب زودتر میگفتی ....
من یا کروم گوگل کار میکنم. آخرین بتا رو دار ولی شما نسخه ی 9 یا 8 بگیر بتا نباشه ... یه کم مورد داره. حالا میخوام چه بگویم ؟
این سایت رو بنگر شما:
یه اکستنشن واسه کروم میده که وقتی یوتیوب هستی بالای ویدئو ها لینک اضافه میکنه. لینک همین سایت رو اضافه میکنه. کارش چیه ؟
خب کاری اینه که لینک فیلم رو میدی. دانلود میکنه روی سرور خودش. بهش میگی به فلان فرمت تبدیل کن و برات تبدیل میکنه و لینک مستقیم میده. فعلا آزمایشیه و خوشبختانه پولی نیست. تا میتونی استفاده کن. حجم محدودیت داره متاسفانه!!! یعنی کلیپ 400 یا 200 مگ نمیتونی بهش بدی. اما همین هم که 40 50 مگی رو کوچیک کنه خوبه.
راستی برای تبدیل فکر کنم همه میدونن که mp4 با کدک صدا و تصویر AAC و AVC یا همون h264 بهترینه فعلا.
:11::11::11:
ویرایش
ببین این بخش اضافات مرورگرها رو نگاه کنی واسه فایرفاکس و سفری اپل هم داره:
کروم کلا نگیر.:31:
دکمه ی تشکر میخوای واسه چی ؟؟؟:31::31:
اوهوم .... الان فهمیدم قضیه چیه. خب زودتر میگفتی ....
من یا کروم گوگل کار میکنم. آخرین بتا رو دار ولی شما نسخه ی 9 یا 8 بگیر بتا نباشه ... یه کم مورد داره. حالا میخوام چه بگویم ؟
این سایت رو بنگر شما:
یه اکستنشن واسه کروم میده که وقتی یوتیوب هستی بالای ویدئو ها لینک اضافه میکنه. لینک همین سایت رو اضافه میکنه. کارش چیه ؟
خب کاری اینه که لینک فیلم رو میدی. دانلود میکنه روی سرور خودش. بهش میگی به فلان فرمت تبدیل کن و برات تبدیل میکنه و لینک مستقیم میده. فعلا آزمایشیه و خوشبختانه پولی نیست. تا میتونی استفاده کن. حجم محدودیت داره متاسفانه!!! یعنی کلیپ 400 یا 200 مگ نمیتونی بهش بدی. اما همین هم که 40 50 مگی رو کوچیک کنه خوبه.
راستی برای تبدیل فکر کنم همه میدونن که mp4 با کدک صدا و تصویر AAC و AVC یا همون h264 بهترینه فعلا.
ویرایش
ببین این بخش اضافات مرورگرها رو نگاه کنی واسه فایرفاکس و سفری اپل هم داره:
کروم کلا نگیر.:31:
سلام مجدد آقا علیرضا.
آقا من تو فایرفاکس پلاگین مربوط به این سایتو نصب کردم و بالای ویدئو گزینه ClipConverter رو آورد.
وقتی روش زدم رفت به سایت اصلی خودش که این صفحه رو آورد :
بعد با همون گزینه پیش فرضسومی زدم با فرمت mp4 و حجم 27.15 مگ دانلود کنه...
یعنی پایین عکس روی گزینه Start! کلیک کردم
وفتی گزینه استارت رو زدم رفت به یه صفحه جدید که عکس زیر نشون میده :
در کل پیغام داد که
You are not allowed to download this file!
چندین ویدئو و همچنین چندین فرمت مختلف رو هم امتحان کردم ولی همین پیعام رو میداد همش!
آیا سایت کلا مشکل داره یا من به مشکل برخوردم ؟ شما تونستید از این سایت دانلود کنید ؟
با تشکر.
alireza1411
05-01-2011, 02:13
سلام مجدد آقا علیرضا.
آقا من تو فایرفاکس پلاگین مربوط به این سایتو نصب کردم و بالای ویدئو گزینه ClipConverter رو آورد.
وقتی روش زدم رفت به سایت اصلی خودش که این صفحه رو آورد :
بعد با همون گزینه پیش فرضسومی زدم با فرمت mp4 و حجم 27.15 مگ دانلود کنه...
یعنی پایین عکس روی گزینه Start! کلیک کردم
وفتی گزینه استارت رو زدم رفت به یه صفحه جدید که عکس زیر نشون میده :
در کل پیغام داد که
You are not allowed to download this file!
چندین ویدئو و همچنین چندین فرمت مختلف رو هم امتحان کردم ولی همین پیعام رو میداد همش!
آیا سایت کلا مشکل داره یا من به مشکل برخوردم ؟ شما تونستید از این سایت دانلود کنید ؟
با تشکر.
من همین الان تست کردم. مجدد یعنی تست کردم چون قبلا چند باز این کارو کرده بودم.
ببینید این رو با دانلود منیجر خودتون باز کنید ببینید درسته (کلیپ بازی فاننل فنتزی 13 بیده، همین یارو موتوری که تو آواتار من هم عکسش هست :31:):
من مشکلی نداشتم تا به حال فقط فیلم حجیم نشد دانلود کنم. از رو عکسی که گذاشتید لینک رو وارد کردم و همونطور که تو بخش FAQ گفته این اروری که شما دریافت کردی دو علت داره. یا سرویس برای کشوری خاص ممنوعه که این نبوده و یا ویدئو خرایه و موقتا رو یوتیوب موجود نیست که دقیقا همین دومی بود.
ویدئوی دیگه همین طوری یه چیزی الکی تست کنید فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه.
من همین الان تست کردم. مجدد یعنی تست کردم چون قبلا چند باز این کارو کرده بودم.
ببینید این رو با دانلود منیجر خودتون باز کنید ببینید درسته (کلیپ بازی فاننل فنتزی 13 بیده، همین یارو موتوری که تو آواتار من هم عکسش هست :31:):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن مشکلی نداشتم تا به حال فقط فیلم حجیم نشد دانلود کنم. از رو عکسی که گذاشتید لینک رو وارد کردم و همونطور که تو بخش FAQ گفته این اروری که شما دریافت کردی دو علت داره. یا سرویس برای کشوری خاص ممنوعه که این نبوده و یا ویدئو خرایه و موقتا رو یوتیوب موجود نیست که دقیقا همین دومی بود.
ویدئوی دیگه همین طوری یه چیزی الکی تست کنید فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه.
سلام آقا علیرضا.
آقا ممنون از جواب و راهنمایی شما. مشکلم برطرف شد و اتفاقا مشکل من اولی یا همون مشکل سرور بود و ویدئوها مشکلی نداشتن چون تو پست قبلی هم گفتم که چند ویدئو رو تست کردم!
من برای دانلود از آی پی AOL استفاده میکردم که مشکل داشت و ارور میداد.
بعد با آی پی الترا امتحان کردم و دیدم که مشکلی نیست و میشه دانلود کرد (مخصوصا 3gp !!!!!!!)
به هر حال از اینکه وقت گذاشتین و مشکل منو پیگیری کردین تا برطرف بشه ممنونم.
انشالله بتونم جبران کنم.
بازم تشکر .
ارادتمند شما.
amirfiri
05-01-2011, 22:31
بعد از اینکه یک فیلم رو در یوتیوب با فایرفاکس دیدم؛ کجا می تونم اون فیلم رو از درایو ویندوز بکشم بیرون؟
alireza1411
06-01-2011, 01:14
بعد از اینکه یک فیلم رو در یوتیوب با فایرفاکس دیدم؛ کجا می تونم اون فیلم رو از درایو ویندوز بکشم بیرون؟
توی ویستا و سون شبیه اینه:
C:\Users\alireza\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Pro files\vzsyazsi.default\Cache
دقیق مطمئن نیستم چون خیلی وقته از فایرفاکس استفاده نمیکنم. ولی فکر کنم همینه.
به جای علیرضا اسم یوزر قرار میگیره. به جای vzsyazsi.default هم ممکنه اسم دیگری قرار داشته باشه ولی default رو توش حتما داره.:11:
ali_agha1981
06-01-2011, 13:49
سلام من جدیدا دیگه نمیتونم با ADD-ON توی فایرفاکس دانلود کنم
من چون سرعتم پایین هست 3gp میگرم ولی الان دو سه تا add-on نصب کردم ولی وقتی میخوام دانلود کنم دانلود نمیکنه و به فایل 0 کیلوبایت 3gp دانلود میکنه ..روشی دیگه برای دانلود 3gp هست ...؟؟
alireza1411
06-01-2011, 15:33
سلام من جدیدا دیگه نمیتونم با ADD-ON توی فایرفاکس دانلود کنم
من چون سرعتم پایین هست 3gp میگرم ولی الان دو سه تا add-on نصب کردم ولی وقتی میخوام دانلود کنم دانلود نمیکنه و به فایل 0 کیلوبایت 3gp دانلود میکنه ..روشی دیگه برای دانلود 3gp هست ...؟؟
شماها چه قدر فیلم دانلود میکنید !!! :31::46::20:
پستهای قبلی یعنی همین صفحه و صفحه قبل رو نگاه کن شاید اون سایتی که گفتم به کارتون بیاد. تازه IDM هم تو صفحه قبلی گفتم چه طوری دانلود میکنه. البته صد در صد که جواب نمیده ولی خیلی مواقع من باهاش ویدئو دانلود میکنم.
ali_agha1981
06-01-2011, 16:14
Extacy عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم ...
شما در add-on فایرفاکس
1 click download youtube رو دانلود کن ..ونصب کن
من خودم قبلا با همین add-on فرمت 3gp دانلود میکردم ولی الان دیگه نمیتونم ..(هیچ فرمتی نمیتونم دانلود کنم)
شما یه تست کن ببین میتونی ...
alireza1411
این گزینه پایین که میگی کجاست ؟
Advanced Browser Integration
در ضمن من با IDM فقط میتونم همون FLV دانلود کنم که حجمش بالا میره و سرعت دانلود منم...:2:
من قبلا با همون ADD-ON بالا که گفتم مثل باقلوا از یوتیوب 3GP میگرفتم الان با این و هیچ ADD-ON دیگه ای:2: ..هیج فرمتی:2: نمیتونم دانلود کنم ...:2:
دوستان راهنمایی کنند دیووونه شدم....:19::19::19::19::19:
alireza1411
06-01-2011, 19:30
گزینه ی Advanced Browser Integration
یا یکی شدن پیشرفته با مرورگرها
این گزینه در منوی Downoad>Options تب اول هست. گزینه ی چهرام در تب اول.
وقتی این گزینه رو فعال کنیم و بریم در سایتهای مختلف، میبینیم وقتی یک فایل فلش یا mp4 تو اون وجود داره ،IDM به طور اتوماتیک متوجه میشه که مرورگر تمایل داره چیزی رو دانلود بکنه و به ما یک پیام کوچیک گوشه صفحه میده که اسمش Dowload this video هستش.
گاهی یه برنامه مثل yahoo Messenger تمایل داره که یه چیزایی توسط پلاگین های خودش دانلود کنه که باز هم IDM پیام میده. ممکنه گاها محصولاتی مثل Adobr Acrobat هم بخوان چیزی مثل آپدیت خودشون رو دانلود کنند و با فعال کردن این گزینه باز هم پیام ممکنه نشون بده.
در واقع همه ی این حراف واسه این بود که بگم واقعا به شکل پیشرفته ای با مرورگرها و حتی نرم افزارهای یکی میشه و همه ی دانلود ها رو خودش میخواد بر عهده بگیره.
من شدیداااااااااااا توصیه میکنم نسخه 6 رو دانلود کنید چون یک تفاوت اساسی با 5 داره. اون هم اینه که اگه شما این گزینه رو فعال و یا نا عفال کنید برای موثر واقع شدن اون لازم نیست ری استارت کنید!!!! قدیم نسخه ی 5 همیشه ری استارت لازم داشت.
چرا حالا نا فعال کنید ؟ خب گاهی ممکنه دوست نداشته باشید حالا به هر دلیلی که IDM فایل شما رو دانلود کنه.
امیدوارم توضیحات یه طوری باشه که نفرات بعدی که میان تو این تاپیک باز سوال نکنند که " با IDM که نمیشه از فیس بوک و یو تیوب و ... دانلود کرد!!!"
ali_agha1981
07-01-2011, 18:59
سلام ممنون..
من یه سوال دیگه درباره یوتیوب دارم اینکه مگه در یوتیوب محدودیت آپلود بیشتر از 10 دقیقه ویدیو وجود ندارد...؟
پس چرا بعضی فیلم ها توی توتیوب بالای 10 دقیقه آپلود میشن...و حتی یکی دو ساعت ...آیا این محدودیت برداشته شده ؟
xeNociDe
07-01-2011, 20:04
سلام ممنون..
من یه سوال دیگه درباره یوتیوب دارم اینکه مگه در یوتیوب محدودیت آپلود بیشتر از 10 دقیقه ویدیو وجود ندارد...؟
پس چرا بعضی فیلم ها توی توتیوب بالای 10 دقیقه آپلود میشن...و حتی یکی دو ساعت ...آیا این محدودیت برداشته شده ؟
احتمالاً سرویس Premium یوتوب هست ... چون قرار دادن چنین فضایی برای کــاربران کمی از خود گذشتگی میخواد !
mojtaba2321
07-01-2011, 21:13
یه کانورتور که flv رو تبدیل به فایلی بکنه که تو گوشی سونی اریکسون راحت پخش بشه سریعا میخواستم.
xeNociDe
08-01-2011, 08:55
یه کانورتور که flv رو تبدیل به فایلی بکنه که تو گوشی سونی اریکسون راحت پخش بشه سریعا میخواستم.
Bigasoft FLV Converter 2
WorldOfWarcraft
08-01-2011, 20:44
سلام ، سایت یوتوب خیلتره که !!! شما ها چگونه مشاهده میکنین ؟!
WorldOfWarcraft
08-01-2011, 20:45
ممنون میشم راهنمایی کنین !!!
alireza1411
08-01-2011, 23:11
ممنون میشم راهنمایی کنین !!!
اینجا احتمالا بحثش ممنوعه ولی تو وب سرچ کن پیلتر میلتر شکن و اینا .... شرمنده بیشتر راهنمایی نمیکنم.:11::11:
hamzeh_golafshan
09-01-2011, 12:18
سلام
من از دانلود منجر استفاده ميكنم. يه كليپ ويديوئي آنلاين كه دارم نگاه ميكنم ميتونم دانلودش كنم حتي از دقيقه مثلا 2:16 تا آخرش. ولي دانلود منجر نميتونه از دقيقه مثلا 2:16 تا 3:45 رو دانلود كنه.
ايا با همين دانلود منجر ميشه اينكارو كرد يا نرم افزار ديگه اي ميخواد؟
ممنونم
سلام
من از دانلود منجر استفاده ميكنم. يه كليپ ويديوئي آنلاين كه دارم نگاه ميكنم ميتونم دانلودش كنم حتي از دقيقه مثلا 2:16 تا آخرش. ولي دانلود منجر نميتونه از دقيقه مثلا 2:16 تا 3:45 رو دانلود كنه.
ايا با همين دانلود منجر ميشه اينكارو كرد يا نرم افزار ديگه اي ميخواد؟
ممنونم
فکر نمیکنم بشه یک بازه زمانی مشخصی رو دانلود کرد !!
اما اگه که شما اینطور میخواهین میتونین این ویدئو رو از تایم شروع مشخص تا پایانش دانلود کنین و از نرم افزار های برش مثل Boilsoft Video Splitter استفاده کنید . :20:
لینک دانلود نرم افزار در این تاپیک :
پ.ن : البته اگه دوستان راه حلی میشناسن بگن که ما هم استفاده کنیم .:11:
hamzeh_golafshan
12-01-2011, 14:32
فکر نمیکنم بشه یک بازه زمانی مشخصی رو دانلود کرد !!
اما اگه که شما اینطور میخواهین میتونین این ویدئو رو از تایم شروع مشخص تا پایانش دانلود کنین و از نرم افزار های برش مثل Boilsoft Video Splitter استفاده کنید . :20:
لینک دانلود نرم افزار در این تاپیک :
پ.ن : البته اگه دوستان راه حلی میشناسن بگن که ما هم استفاده کنیم .:11:
ممنونم. ولي اين روشو خودم ميدونستم. آخه فايل خيلي حجيمه و من مثلا فقط 5 دقيه رو ميخوام. آيا مثلا نرم افزاري هست كه كليپهاي آنلاينو پخش كنه و همچين قابليتو داشته باشه؟!
alireza1411
12-01-2011, 15:49
ممنونم. ولي اين روشو خودم ميدونستم. آخه فايل خيلي حجيمه و من مثلا فقط 5 دقيه رو ميخوام. آيا مثلا نرم افزاري هست كه كليپهاي آنلاينو پخش كنه و همچين قابليتو داشته باشه؟!
اگر خودت میدونستی کجای فایل هست میشد با این سایتی که قبلا تو صفحات پیش معرفی کردم اون تیکه رو بدی برات تبدیل کنه ولینک دانلودش رو بده.
گزینه های Start of video و to the end رو برداری میشه زمان به جاش بزاری ... خودت نگاه کن ...:11::11:
hamzeh_golafshan
13-01-2011, 12:04
اگر خودت میدونستی کجای فایل هست میشد با این سایتی که قبلا تو صفحات پیش معرفی کردم اون تیکه رو بدی برات تبدیل کنه ولینک دانلودش رو بده.
گزینه های Start of video و to the end رو برداری میشه زمان به جاش بزاری ... خودت نگاه کن ...:11::11:
سلام عليرضاي عزيز
اين سايت لينكو كانورت ميكنه و بعد بايد كل فايلو دانلود كني و سپس يك تيكه مثلا 1 دقيقه اي رو جدا كني. ولي منظورم اينه كه قبل از دانلود كردن كل فايل كه خيلي حجيمه ما فايلو مثلا از دقيقه 3:34 تا 5:45 رو از يك فايل 35 دقيقه اي (قبل از دانلود) جدا كنيم و صرفا همين تيكه رو دانلود كنيم.
نكته ديگه: متوجه منظورت از"Start of video و to the end رو برداری" نشدم.
desperanish
13-01-2011, 13:04
يوتوب آپلودر ميخوام
كه البته قيلتر نشده باشه و بشه تو يوتوب آپ كرد
Dark Shine
13-01-2011, 13:37
You Tube Uploader
از این استفاده کن ! :40:
alireza1411
13-01-2011, 14:23
سلام عليرضاي عزيز
اين سايت لينكو كانورت ميكنه و بعد بايد كل فايلو دانلود كني و سپس يك تيكه مثلا 1 دقيقه اي رو جدا كني. ولي منظورم اينه كه قبل از دانلود كردن كل فايل كه خيلي حجيمه ما فايلو مثلا از دقيقه 3:34 تا 5:45 رو از يك فايل 35 دقيقه اي (قبل از دانلود) جدا كنيم و صرفا همين تيكه رو دانلود كنيم.
نكته ديگه: متوجه منظورت از"Start of video و to the end رو برداری" نشدم.
ببین لینک رو میدی این سایت و برات دانلودش میکنه. بعد میتونی تیک اون دو گزینه رو برداری و بگی از چه زمانی تا چه زمانی رو جدا کرده و تبدیل کنه و در نهایت لینک مستقیم بده به شما.
اگه اون تیک ها رو برنداری از ابتدا تا انتها تبدیل میکنه و کل فایل رو میده.:31::11::11:
ali_agha1981
13-01-2011, 18:06
سلام درخصوص دانلود یوتیوب که اون تاپیک که معرفی کردید ما هر چی روش بود امتحان کردیم نتونستیم 3gp بگیریم
حداقل بگید من چطوری میتونم با یه مدیا پلیر آنلاین ویدیو یوتیوب رو 3gp ببینم...
مثلا لینک پایین 3gp شده یه فایل یوتیوب هست که از نخسه موبایل یوتیوب گرفته که توی موبایل راحت میشه آنلاین 3gp دید ولی توی کامپیوتر هر چی مدیا پلیر بود چک کردم ولینک open URL زیر رو بهش دادم بخش نکرد ولی توی موبایل میشه راحت 3GP آنلاین نگاه کرد...
در ضمن توی یوتیوب آیا کیفیت ویدیو از 240p که نوشته پایین تر هم میاد که توی همون یوتیوب کیفیت خیلی پایین نگاه کرد ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالانم خواستم توی یوتیوب عضو بشم بعد از یورز و پسورد و ایمیل و...یه صفحه میاد نمیدونم چی بنویسم و چیکار کنم اینم عکسش : اینجا باید چیکار کرد ؟
ممنون میشم اگه دوستان جواب بدن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alireza1411
13-01-2011, 20:38
سلام درخصوص دانلود یوتیوب که اون تاپیک که معرفی کردید ما هر چی روش بود امتحان کردیم نتونستیم 3gp بگیریم
حداقل بگید من چطوری میتونم با یه مدیا پلیر آنلاین ویدیو یوتیوب رو 3gp ببینم...
مثلا لینک پایین 3gp شده یه فایل یوتیوب هست که از نخسه موبایل یوتیوب گرفته که توی موبایل راحت میشه آنلاین 3gp دید ولی توی کامپیوتر هر چی مدیا پلیر بود چک کردم ولینک open URL زیر رو بهش دادم بخش نکرد ولی توی موبایل میشه راحت 3GP آنلاین نگاه کرد...
در ضمن توی یوتیوب آیا کیفیت ویدیو از 240p که نوشته پایین تر هم میاد که توی همون یوتیوب کیفیت خیلی پایین نگاه کرد ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالانم خواستم توی یوتیوب عضو بشم بعد از یورز و پسورد و ایمیل و...یه صفحه میاد نمیدونم چی بنویسم و چیکار کنم اینم عکسش : اینجا باید چیکار کرد ؟
ممنون میشم اگه دوستان جواب بدن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که تائید اکانته. دو صورت داره. اول این که با پیام فرستادن به گوشی شما اکانت فعال میشه و دوم اینکه با تماس تلفنی با گوشی شما توسط گوگل این اکانت فعال میشه.:41::41:
نمیدونم گزینه ی فراری چیزی نداره در برین؟:31:
حالا نهایت شماره بدین ببینید کی زنگ میزنه. البته کشور رو ایران بزنید فارسی صحبت کنه ...:41::31::11:
ali_agha1981
13-01-2011, 22:23
ن که تائید اکانته. دو صورت داره. اول این که با پیام فرستادن به گوشی شما اکانت فعال میشه و دوم اینکه با تماس تلفنی با گوشی شما توسط گوگل این اکانت فعال میشه.
نمیدونم گزینه ی فراری چیزی نداره در برین؟
حالا نهایت شماره بدین ببینید کی زنگ میزنه. البته کشور رو ایران بزنید فارسی صحبت کنه ..
یعنی چی ؟ معنی ثبت نام FREE نیست ..؟
پس این کارا چیه ؟ حداقل اون قسمت اول سوالم رو جواب بدین که با رنگ دیگه نوشتم ..
ممنون
hamzeh_golafshan
14-01-2011, 08:33
ببین لینک رو میدی این سایت و برات دانلودش میکنه. بعد میتونی تیک اون دو گزینه رو برداری و بگی از چه زمانی تا چه زمانی رو جدا کرده و تبدیل کنه و در نهایت لینک مستقیم بده به شما.
اگه اون تیک ها رو برنداری از ابتدا تا انتها تبدیل میکنه و کل فایل رو میده.:31::11::11:
سلام
خيلي عالي بود.ولي اين فقط براي يوتيوب هست.براي سايتهاي ديگه مثل patrickaviation.com چيكار كنم؟
alireza1411
14-01-2011, 13:58
سلام
خيلي عالي بود.ولي اين فقط براي يوتيوب هست.براي سايتهاي ديگه مثل patrickaviation.com چيكار كنم؟
لینک دانلود رو یه جوری باید به این سایت بدی. سرورس یوتیوب خب مشخصه که قبول میکنه ولی خیلی سایتهایی که لینک مستقیم میدن رو هم قبول میکنه. در واقع این سایت فقط لینک فیلم میخواد که برسونی به دستش.
سایتهای دیگه رو باید تست کنی. نمیدونم میشه یا نه. در ضمن من فقط با IDM بلدم از یوتیوب دانبود کنم یا با همین سایت. راه دیگری نمیشناسم.:11:
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
یعنی چی ؟ معنی ثبت نام FREE نیست ..؟
پس این کارا چیه ؟ حداقل اون قسمت اول سوالم رو جواب بدین که با رنگ دیگه نوشتم ..
ممنون
خب رایگان که هست ولی تائید هم میخواد دیگه. اون بخش اول رو هم من چیزی بلد نیستم کمک کنم.:11::11:
ali_agha1981
14-01-2011, 20:06
سلام
من جدیدا دیگه اصلا با IDM هم نمیتونم دانلود کنم اول خیلی راحت کنار ویدیو روش کلیک میکردم دانلود میکرد الان نمیدونم مشکل از چیه از FIRE FOX یا IDM یا یوتیوب ؟:19:
سلام
من جدیدا دیگه اصلا با IDM هم نمیتونم دانلود کنم اول خیلی راحت کنار ویدیو روش کلیک میکردم دانلود میکرد الان نمیدونم مشکل از چیه از FIRE FOX یا IDM یا یوتیوب ؟:19:
سلام
یه بار IDM رو با Firefox ل Reintegrate کنین .
desperanish
16-01-2011, 19:05
كلا گوگل جديد اين ابزار رو به كار گرفته...
وقتي ميخواي ازش اكانت بگيري نبايد لفت بدي
اگه دير كني بهت ميگه تلفن بده تا فعال سازي كنه...
منم براي ساختن وبلاگ تو بلاگر همين مشكل رو داشتم.
ولي اگه با يه بار انتخاب اكانت بزني و درست كني مشكل رو نمياره.
Mohammad_Asus
21-01-2011, 13:18
سلام دوستان
چند وقته وقتی میخواهم توی یوتیوب ویدئو هارو تماشا کنم با این پیغام روبه رو میشم ، کسی میدونه مشکل کجا بید ؟
An error occurred , please try again later
:41:
Mehran-King
22-01-2011, 18:46
آره برای منم همین پیغام رو نمایش میده اما نمیدانم مشکل از چیه ؟ آیا ربطی به قدیمی بودن مرورگر یا جاوا اسکریپت داره ؟
چطور میتونم ورژن جاوا اسکریپتم رو پیدا کنم ؟ در ضمن نرم افزاری هست که بشه من به یوتیوب نروم ، اما لینک بدم که دانلودش کنه ؟
سلام دوستان
چند وقته وقتی میخواهم توی یوتیوب ویدئو هارو تماشا کنم با این پیغام روبه رو میشم ، کسی میدونه مشکل کجا بید ؟
An error occurred , please try again later
:41:
آره برای منم همین پیغام رو نمایش میده اما نمیدانم مشکل از چیه ؟ آیا ربطی به قدیمی بودن مرورگر یا جاوا اسکریپت داره ؟
چطور میتونم ورژن جاوا اسکریپتم رو پیدا کنم ؟ در ضمن نرم افزاری هست که بشه من به یوتیوب نروم ، اما لینک بدم که دانلودش کنه ؟
درود دوستان عزیز ...
شما باید تمامی Cookie هارو پاک کنید و یا مرورگرتون رو عوض کنید .
در ضمن نرم افزاری هست که بشه من به یوتیوب نروم ، اما لینک بدم که دانلودش کنه ؟
نرم افزار YouTube Downloader v2.5 که با دادن لینک و یا URL به این نرم افزار میتوانید دانلود کنید .
برخی ویژگی ها :
نرم افزاری که دارای هیچ گونه :
ADWARE ، SPYWARE ، REGISTRATION ، POPUPS ، MALWARE نمی باشد .
این نرم افزار قادر به پشتیبانی از file های AVI ، MPEG و FLV می باشد .
آخرین تغییرات صورت گرفته در این نسخه :
- توانایی دانلود ویدئو از Google Video .
- پشتیبانی از ------ با یوزرنیم و پسورد.
- ذخیره کردن تنظیمات در هنگام خروج از نرم افزار.
- ذخیره فایل های ویدئویی با نام اصلی آنها.
- برطرف کردن چند باگ موجود در نسخه قبلی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BMeDRV6xiocv_EKuxNl دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع و پسوورد :
چرا بعضی وقتها که میخوام از catchvideo.net دانلود کنم این ارور رو میده و دیگه خوب نمیشه؟!!؟
Too much request from your ip
چرا بعضی وقتها که میخوام از catchvideo.net دانلود کنم این ارور رو میده و دیگه خوب نمیشه؟!!؟
Too much request from your ip
میتونه بخاطر ترافیک هایی باشه که IP لینک مربوطه رو مختل میکنه .
در واقع سیستم ریپ میزنه و تا آپلود دوباره فایل درست نمیشه !
موفق باشید ....:11:
actros 1843
16-02-2011, 22:59
سلام دوستان
یه نرم افزار میخواستم برای تبدیل flv به mp4 یا 3gp
ممنون
سلام رضـــا جون :40:
به این پست ها برو :
یا
اینم بصورت پرتابل :
:11:
javaneh-2
22-02-2011, 15:03
ضمن سلام و خسته نباشید ، در مورد نحوه ورود به سایت یوتیوپ سوال داشتم با هر مرورگری امتحان کردم موفق به باز کردن سایت نشدم . لطفا طریقه عبور از این مشکل را راهنمایی بفرمائید.
با تشکر
بهترین نرم افزار برایخوندن تمام فایلهای Flv چیه
چون من بعضی فایل های flv رومیتونم باز کنم..بعضی رو با یه نرم افزار دیگه..ممنون
GHAGHALEELEE
06-03-2011, 01:37
KMPlayer بهترین پلیر دنیا
FLV Player هـــــم پلیر خوبیــــــه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.ir/dl1/FLV-Player-1.3.3-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* رو بــــردارید .
منبع و پسوورد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:
ANTI REPORTER
13-03-2011, 11:00
سلام میشه یه برنامه واسه تبدیل flvبه mp4 بدید:31:
دوستان مدتیه که با idm نمیتونم از سایت فیس بوک و یوتیوب کلیپ دانلود کنم، قبلا اینجوری بود که پلی رو میزدم مستطیل میومد که روش کلیک میکردم دانلود شروع میشد، ولی الان دیگه وقتی روش کلیک میکنم و بعدش استارت میکنم یه ارور میده با این مضمون که درخواست اول رو اکسپلورر ( یا فایرفاکس) برای دانلود داده و سایت مورد نظر نمیذاره بیشتر از یه درخواست ارسال بشه
راهی داره یا برنامه جایگزین؟ ممنون
پیروز پاییز
17-03-2011, 02:00
سلام من يه برنامه مي خوام كه فايلهاي با پسوند flv كه فيلمن رو نگاه كنم مرسي
بهتر از KM Player پیدا نمی کنی !!!
مطمئن باش
:46:سلام يه نرم افزار آموزش تايپ سريع مي خوام لطفا" معرفي كنيد .
اینم لینکش
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
سلام میشه یه برنامه واسه تبدیل flvبه mp4 بدید:31:
بالام جان این لینک رو ببین
MERLIN_BOZORG
23-03-2011, 19:10
دوستان مدتیه که با idm نمیتونم از سایت فیس بوک و یوتیوب کلیپ دانلود کنم، قبلا اینجوری بود که پلی رو میزدم مستطیل میومد که روش کلیک میکردم دانلود شروع میشد، ولی الان دیگه وقتی روش کلیک میکنم و بعدش استارت میکنم یه ارور میده با این مضمون که درخواست اول رو اکسپلورر ( یا فایرفاکس) برای دانلود داده و سایت مورد نظر نمیذاره بیشتر از یه درخواست ارسال بشه
راهی داره یا برنامه جایگزین؟ ممنون
شما احتمالا با چیلتر شکن میرین توی این سایتها که در این صورت باید IDM رو هم قسمت پروکسیش رو فعال کنید.
بهتره از چیز پی ان استفاده کنید.
اینطوری بدون مشکل خود IDM دانلود میکنه
sadeghakbari
12-04-2011, 00:05
معذرت اشتباه شد
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
دوستان چكاري هست براي دانلود ار يوتوپ راهايي زيادي هست شامل
1-نصب اخرين ورژن IDM كه 6.5 بيلد 11 هست بعد شا هر صفحه كه باز كنيد فيلم داشته باشه يعني روي وي قابل پخش رو دانلود مي كنه
2-اگر ار مروگر كروم استفاده كنيد خودش يك افزونه داره كه هر وقت شما يوتوپ برويد لينك دانلود پايين اضافه مي شود البته بايد مرورگر هاي ديگه اين افزونه رو داشته باشه
3-يكسري نرم افزار ها هستند كه لينك يوتوپ مورد نظر خود رو مي دهيد بعد دانلود مي كنه
4-يكسري هم تحت وب اين امكان رو مي دهند مثل (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید),
(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) و سايتهاي زيادي ديگه
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
براي نگاه كردن فايل هاي FLV نرم افزارهاي مثل Kmplayer ,Gom player , VLC player FLV player CODec classic player ver 7.1
و خيلي هاي ديگه
سلام
مشكلم با دانلود منيجر و يوتيوب چيه كه بعده چند ثانيه از دانلود، سرعتش 0 ميشه و بعدم منيجرم قطع !؟
بعد از زدن حدودا 1200 پست در انجمن من موندم كه چرا با بي دقتي نسبت به مكان تالار و تاپيك اقدام به زدن پست ميكنيد
يك اخطار در كارنامه شما ثبت شد
رعايت كنيد
بهتر از KM Player پیدا نمی کنی !!!
مطمئن باش
km واقعا عالیه فقط یه بدیه خیلی بدی که داره اینه که کیفیت فیلم رو واقعا محسوس میاره پایین!
mamomeys
27-04-2011, 02:01
نرم افزاری نیست با وجود چیلتر از یوتوب دانلود کنه؟
سلام، من وقتی می خوام از یو هزار و ... برای وارد شدن به یوتیوب استفاده کنم سرعت دانلود فیلم ها (با IDM) خیلی خیلی میاد پایین در حدود 5 یا 4 با وجود اینکه در حالت عادی سرعتم 50 تا 60 هستش.
چه راهی هست که وارد یوتیوب بشم و برای دانلود با IDM سرعت واقعیم رو هم داشته باشم؟
لطفا راهنمایی کنید
MERLIN_BOZORG
28-04-2011, 11:36
یه سایت برای Converte file هست میشه از اون هم برای دانلود از یوتیوپ استفاده کرد
کافیه لینک یوتیوب رو بدین بهش بعد با هر فرمتی که خواستین میتونین اون فایلو دانلود کنین از روی همین سایت (چیلتر هم نیست سایتش)
mamadcity
30-04-2011, 14:35
تو این سایت می تونی آدرسه فیلمی که تو یوتوب هست ک÷ی کنی بعد دانلودش کنی!!
M o h a m m @ d
04-05-2011, 21:02
سلام یه نرم افزار برای دانلود ار یوتیوب میخوام قوی باشه همه مدل نرم افزار تست کردم هیچ کدوم کار نمیکرد ممنون میشم یکی که کار کنه برام بزارید
سلام یه نرم افزار برای دانلود ار یوتیوب میخوام قوی باشه همه مدل نرم افزار تست کردم هیچ کدوم کار نمیکرد ممنون میشم یکی که کار کنه برام بزارید
دوستـــ من میشه گفتـــ یه جورایی تمامی نرمـ افـــزار هــا Reject شـــده اند !!
شمـــا بوسیــله ی اکــانتـــ های آنتـــی ـــیلتر می تونیــد خیلی راحتـــ با دانــلود منیجرتون دانلــود کنید .
لطـــفاً اینــ بحثــ رو ادامـــه ندید !!
new.operations
13-05-2011, 23:55
سلام
این درسته که بعضی از video ها قابلیت دیده شدن توسط همه رو نداره .چند روز پیش به این موضوع بر خردم که تو محل پخش نوشته بود این ویدئو در محدوده شما قابل دسترسی نیست ! اگه این در سته, همه کاربرا میتونن این محدودیت ip رو برای فیلماشون بر قرار کنن؟
سلام
بهترین نرم افزار برای کانورت فایل های flv به mp4 رو میخواستم
سلام
این درسته که بعضی از video ها قابلیت دیده شدن توسط همه رو نداره .چند روز پیش به این موضوع بر خردم که تو محل پخش نوشته بود این ویدئو در محدوده شما قابل دسترسی نیست ! اگه این در سته, همه کاربرا میتونن این محدودیت ip رو برای فیلماشون بر قرار کنن؟
سلام ...
اینـــ موضــوع بــه YouTube مربــوطـ میشــه ؟!
سلام
بهترین نرم افزار برای کانورت فایل های flv به mp4 رو میخواستم
سلامـ ....
در اینــــ تاپیکـــ مطــرح کنیــدـ :
درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ◄◄[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
miladatashin
03-06-2011, 10:13
لینک download helper رو کسی داره؟
لینک download helper رو کسی داره؟
برای فایر فاکس ؟!
»» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسـوورد : p30world.com
hermione
30-06-2011, 15:12
بعد از این 80 صفحه بحث میشه اسم یه نرم افزار که باهاش میشه از یوتوب دانلود کرد بگید ؟ ممنون میشم .
بعد از این 80 صفحه بحث میشه اسم یه نرم افزار که باهاش میشه از یوتوب دانلود کرد بگید ؟ ممنون میشم .
Internet Download Manager
soulmatee
10-07-2011, 16:45
سلام
من یه کلیپ FLV ساختم
حالا می خوام Upload کنم ولی خیلی ظرفیت داره
با چی حجم و کم کنم طوری که کیفیت خیلی پایین نیاد!
با تشکــر از علی (ask_bl) عزیز
البته برای دانلود از یوتیوبـــ نیاز به یکــ کانکشن همـ دارید که Ip شما رو به Usa تغییر بده ..
عذر خواهی میکنمـ از مدیران محترمـ ولی لازمـ به ذکر بود :20:
سلام
من یه کلیپ FLV ساختم
حالا می خوام Upload کنم ولی خیلی ظرفیت داره
با چی حجم و کم کنم طوری که کیفیت خیلی پایین نیاد!
میتونید با نرمـ افــزاری مثل Jet Audio بیت ریت (Bitrate) ویدئو رو کاهش بدید که طبیعتاً افتــ همـ خواهد داشتـــ .
pezhmantoop
26-07-2011, 01:55
سلام بچه ها
من یه نرم افزار می خوام وقتی با فایرفاکس ( ترجیحا ) کار می کنم و یه فیلم میاد واسه پخش و قالب فلش داره با یه کلیک راست تو همون برنامه و به راحتی فیلم را دانلود کنم . اکثرا فیلم ها swf یا flv یا حتی سایت mp4 است . من یه چی می خوام همرو ساپورت کنه. فقط با کلیک راست و دانلود
لطفا برنامه بدید
pezhmantoop
27-07-2011, 19:09
یکی جواب بده
سلام بچه ها
من یه نرم افزار می خوام وقتی با فایرفاکس ( ترجیحا ) کار می کنم و یه فیلم میاد واسه پخش و قالب فلش داره با یه کلیک راست تو همون برنامه و به راحتی فیلم را دانلود کنم . اکثرا فیلم ها swf یا flv یا حتی سایت mp4 است . من یه چی می خوام همرو ساپورت کنه. فقط با کلیک راست و دانلود
لطفا برنامه بدید
سلامـ ..
افــزونه ی DownloadHelper فایرفاکس .
پســوورد: p30day.com
پ.ن : اگــه از Ip آمریکا (وی ... ن) بهره مندی از همون IDM استفاده کن کارتو راه میندازه چون در برخی مواقع همـ همین افــزونه نیاز به Ipــی غیر از آی پی ایران داره !
clickme6144
09-08-2011, 21:26
INTERNET DOWNLOAD MANAGER نرم افزار قدرتمندی است که فایلهای سایت های تیوب رو می یاره پایین فقط کافی ویدیو پخش بشه تو گوشه سمت راست ویدیو یا وب پیج کادر مستطسیلی ظاهر میشه که نوشته : OWNLOAD THIS VIDEO
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
البته نسخه برنامه internet download manger باید جدید باشه . 5 به بعد ترجیحا.
mrmostafa
11-08-2011, 16:51
دوستان من از داخل یوتوب که کلیپ دانلود میکنم وارد اینترنت دانلود منیجر میشه و میزارم اتوماتیک همه رو دانلود کنه بعد که یه فایلی مثلا 200 مگابایت بود رو تا 99 درصد دانلود کرد بعد قطع شد بعد دوباره آدرس رو بازسازی میکنه از اول دانلود میکنه؟؟؟ چرا اینجوری هست لینک های یوتوب؟؟ در صورتی که همون لینکی که قبلا داخل اینترنت دانلود منیجر وارد شده دوباره وارد همون میشه کلیپ رو دانلود میکنم یعنی آدرس فرقی نکرده ولی چرا اینطوری میشه؟؟؟؟
jafarian
11-08-2011, 16:57
اول ازهمه دانلود منیجرخودتون بایک برنامه آنیستالرپاک کنید بعدش آخرین ورژن دانلود منیجرنصب کنید همچنین کرک برنامه رو هم چنج کنید پ ر و ک س ی که برای دانلود منیجر خوردتون تعریف میکنید تغییر بدین واسه دانلود کرکم میتونید ازتاپیک پایین استفاده کنید:20:
amir deja vu
12-08-2011, 11:26
سلام .
لطفا يه نرم افزار معرفي كنيد كه بتونم كليپ هاي انلاين رو با اون ببينم. Adobe flash player رو نصب كردم
ولي بازم وقتي ميخوام فيلمي رو ببينم ميگه بايد flash player نصب كنم.
سلام بچه ها
لطفا برنامه بدید
سلام
Flash and Video 0.3
سلام .
لطفا يه نرم افزار معرفي كنيد كه بتونم كليپ هاي انلاين رو با اون ببينم. Adobe flash player رو نصب كردم
ولي بازم وقتي ميخوام فيلمي رو ببينم ميگه بايد flash player نصب كنم.
خـُبــــ فلش پلیرتون باید بروز رسانی بشه .
km player
gom player
and ...
یه نــــــــرم افزار برای تبدیل فایل هـــــا به FLV می خــوام؛ لطفـــــا!
یه نــــــــرم افزار برای تبدیل فایل هـــــا به FLV می خــوام؛ لطفـــــا!
AVS Video Converter | تبديل انواع فرمت فيلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AFSORDEH
13-09-2011, 12:32
سيلام بر شما دوستان... :40::11::40::11:
سوالي داشتم كه در يكي از تايپك هايي كه يكي از دوستان زده بودن عنوان كردم ....
و علاوه بر اون مي خواستم بپرسم آيا افزونه اي براي اينترنت اكسپلورر وجود داره كه بشه با اون از سايت يوتوب دانلود كرد؟
و دوم اينكه چرا افزونه ي اپرا بر روي ورژن هاي جديد Opera قابل اجرا نيستند؟ آيا اخيرا افزونه جديدي عرضه شده؟
jafarian
13-09-2011, 14:45
سيلام بر شما دوستان... :40::11::40::11:
سوالي داشتم كه در يكي از تايپك هايي كه يكي از دوستان زده بودن عنوان كردم ....
و علاوه بر اون مي خواستم بپرسم آيا افزونه اي براي اينترنت اكسپلورر وجود داره كه بشه با اون از سايت يوتوب دانلود كرد؟
و دوم اينكه چرا افزونه ي اپرا بر روي ورژن هاي جديد Opera قابل اجرا نيستند؟ آيا اخيرا افزونه جديدي عرضه شده؟
یک ------ ازقسمت تنظیمات برای idm خودتون تعریف کنید باید درست بشه یا idm خودتون با یک برنامه آنیستالرکامل پاک کنید ازنوع نصبش کنید ببینید درست میشه ازپلا گین Easy YouTube Video Downloader برای ie میتونید استفاده کنید:20:
AFSORDEH
13-09-2011, 22:05
ممنون از شما دوست عزيز :11:
اين قسمت كه گفتين:
یک ------ ازقسمت تنظیمات برای idm خودتون تعریف کنید
به نظر شما چقدر كارساز هست؟
در اين باره (ساخت ------ براي دانلود منيجر) اگه يه توضيح كوتاه بدين ممنون ميشم.... :35:
jafarian
14-09-2011, 00:03
ممنون از شما دوست عزيز :11:
اين قسمت كه گفتين:
به نظر شما چقدر كارساز هست؟
در اين باره (ساخت ------ براي دانلود منيجر) اگه يه توضيح كوتاه بدين ممنون ميشم.... :35:
تو قسمت options دانلود منیجر میرین اول بعدش طبق عکس گزینه اول فعال کنید بعدش یک ------ تعریف کنید البته قبلش idm همونطور که گفتم با یک برنامه آ«یستالر کامل پاک کنید ازنوع نصب کنید.
tondar2011
15-09-2011, 00:51
منم مشكل دانلود از سايت you tube دارم اين ------ راازكجا بايد پيدا كنيم ؟
tondar2011
15-09-2011, 16:34
اقا من با idmمي خوام دانلود كنم ولي يه كارجالب ميكنه بعد از اينكه فيلم فلش به طوركامل پخش شد ميتونه دانلود كنه قبل ان اصلا نمي تونه دانلود كنه وخطا ميده كه سرور اجازه نميده دانلود بشه
AFSORDEH
18-09-2011, 12:20
اقا من با idmمي خوام دانلود كنم ولي يه كارجالب ميكنه بعد از اينكه فيلم فلش به طوركامل پخش شد ميتونه دانلود كنه قبل ان اصلا نمي تونه دانلود كنه وخطا ميده كه سرور اجازه نميده دانلود بشه
سلام بر شما.... :11:
براي من هم يك چنين اتفاقي مي افته.. كه در پست هاي قبليم در تايپكي ديگه هم به اين موضوع اشاره كردم...
با هر مرورگري كه استفاده كنم باز هم همينطوره.
ولي اوايل اينطوري نبود... دو سه ساليه اينطوري بازي درمياره :13:
دوستان من از داخل یوتوب که کلیپ دانلود میکنم وارد اینترنت دانلود منیجر میشه و میزارم اتوماتیک همه رو دانلود کنه بعد که یه فایلی مثلا 200 مگابایت بود رو تا 99 درصد دانلود کرد بعد قطع شد بعد دوباره آدرس رو بازسازی میکنه از اول دانلود میکنه؟؟؟ چرا اینجوری هست لینک های یوتوب؟؟ در صورتی که همون لینکی که قبلا داخل اینترنت دانلود منیجر وارد شده دوباره وارد همون میشه کلیپ رو دانلود میکنم یعنی آدرس فرقی نکرده ولی چرا اینطوری میشه؟؟؟؟
" به نام او "
با سلام خدمت دوست عزیز.:20:
البته مطمئن نیستم که این کاملا درست باشه پس اگه غلطی بود دوستان تصحیح کنن.:46:
سایت یوتیوب و غیره برای اینکه بخوان فیلمهایشان رو پخش کنن این فیلمها به چند قسمت تقسیم میشه و وقتی ما برای تماشا یا دانلود میریم مرورگر این اطلاعات رو میگیره و کنار هم میچینه و حالا برای پخش یا دانلود می فرسته. آدرس ها در سایتی مثل یوتیوب که میخواد از فیلمهاش مواظبت کنه هرچند وقت یکبار تغییر میکنند که در IDM برنامه نویسان توانستند که تشخیص بدن از چه الگوریتمهایی برای تغییر آدرس استفاده میکنه و تونستن آنها رو پیش بینی کنن:21: پس وقتی دیگه نمی تونه از آدرسی که داره دانلود بکنه به آدرسهای بعدی میره تا دانلود دوباره شروع بشه.
امیدوارم درست بوده باشه.:20:
موفق باشید.:11:
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
سلام بر شما.... :11:
براي من هم يك چنين اتفاقي مي افته.. كه در پست هاي قبليم در تايپكي ديگه هم به اين موضوع اشاره كردم...
با هر مرورگري كه استفاده كنم باز هم همينطوره.
ولي اوايل اينطوري نبود... دو سه ساليه اينطوري بازي درمياره :13:
" با نام او "
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.:20:
من فکر میکنم به خاطر اینه که اون سایتهایی که اینجوری میشه فیلمها رو بستن و یا برای افراد خاصی باز هست برای دانلود. وقتی فیلم تا آخر پخش میشه در حقیقت فیلم در کامپیوتر شما ذخیره شده به خاطر همین IDM میتونه استفاده کنه.
امیدوارم درست گفته باشم.
موفق باشد.:11:
M-I-L-A-D
22-09-2011, 14:56
من وی ال سی پلیر میخوا کی داره !!؟؟
که فایل های یو تیوبو میخونه !
سلام
من یه نرم افزار میخوام که فیلمهایی که به صورت آن لاین پخش میشه رو ذخیره کنم، یه برنامه آموزش زبان تو سایت bbc فارسی هست که تا چند روز پیش فایلاش قابل ذخیره بود حالا دیگه نمی شه (یا اینکه من بلد نیستم، میشه اون سایت رو هم ببینید شاید راهی به ذهنتون خورد)
ممنون
jafarian
25-09-2011, 16:15
با برنامه idm ببینید میتونید اینکارانجام بدین یعنی حین پخش فیلم آیکن برنامه idm ظاهر بشه که بعدش شما بتونید فیلم بگیرین یا اینکه برنامه bandicam نصب کنید بعدش بعد گزینه رکوردش انتخاب کنید تا فیلم شما رو حین پخش رکورد کنه :20:
تاپیک bandicam
به نظر من از مرور گر فایرفاکس به همراه اکتنشن downloadhelper استفاده کن
سلام میشه بگین نحوه کار کردن download helper جگونه است؟
من وی ال سی پلیر میخوا کی داره !!؟؟
که فایل های یو تیوبو میخونه !
" با نام او "
دوست عزیز برنامه VLC Player یه برنامه رایگانه که می تونید خیلی راحت با جستجو دانلودش بکنید.
و اینکه این برنامه تنها برنامه ای نیست که می تونه فایلهای یوتیوب رو بخونه برنامه قدرتمند KMPlayer هم می تونه انواع فیلمهای یوتیوب رو پخش کنه. که اون برنامه هم رایگان هست و میتونید به راحتی با جستجو دانلود نمایید.
jafarian
06-10-2011, 01:15
سلام میشه بگین نحوه کار کردن download helper جگونه است؟
این افزونه وقتی به فایرفاکس اضاف بشه طبق شکلی که قراردارم شما روی اون فلش کلیک میکنید بعدش یک منو باز میشه که میتونید فرمت ذخیره قایا تصویری و همچنین محل ذخیره اون فایل مشخص کنید اگربااین برنامه هم نشد باید ازهمون برنامه bandicam استفاده کنید .
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AFSORDEH
10-10-2011, 09:12
با درود و سلام :11:
چرا وقتي براي دانلود از سايت يوتوب از افزونه ها استفاده ميشه و يا اينكه از سايت هاي مخصوص دانلود استفاده مي كنيم.. از چندين نوع پسوند مي تونيم براي دانلود يك ويدئو استفاده كنيم؟ چرا بعضي از ويدئوها داراي پسوندهاي بيشتر و بعضي ديگه پسوندهاي كمتري دارند؟ آيا اين سوندها زير مجموعه فايل هاي ويدئو خود يوتوب هستند يا اينكه تبديل و دستكاري ويدئو هست برا تغيير در حجم اون؟!
كيفيت اورجينال خود اون ويدئويي كه در يوتوب قرار گرفته كدوم يكي هست؟ آيا دانلود از طريق دانلود منيجر ويدئوها رو با كيفيت اوليه دانلود مي كنه؟
و در ادامه سوالاتم:
از بين ليست پسوند فايل هايي كه براي دانلود وجود دارد بهترين كيفيت كدام است؟ (با توجه به اينكه flv ظاهرا پسوند اصلي و اوليه ويدئو هست)
در بين خود فايل هاي FLV، كدام كيفيت بهتر از همه ست؟
مثلا:
›› Download FLV ‹‹ - 240p
›› Download FLV ‹‹ - 360p
›› Download FLV ‹‹ - 480p
آيا با كيفيت ترينشون، كيفيت اوليه ويدئوي يوتوب در حال پخش رو داره؟
ممنون :11:
با درود و سلام :11:" با نام او "
سلام خدمت شما دوست عزیز و تمام عزیزان انجمن
چرا وقتي براي دانلود از سايت يوتوب از افزونه ها استفاده ميشه و يا اينكه از سايت هاي مخصوص دانلود استفاده مي كنيم.. از چندين نوع پسوند مي تونيم براي دانلود يك ويدئو استفاده كنيم؟من حدس می زنم که منظور شما همون FLV و MP4 هستش که خوب این پسوندها که هر کدوم دارای یک نوع کیفیت هستش رو برای کسانی که میخوان و بسته به نوع و سرعت اینترتی که در دسترس دارند متفاوت قرار دادند (در خود سایت یوتیوب) که تا این افراد انتخابهای زیادی داشته باشند.
چرا بعضي از ويدئوها داراي پسوندهاي بيشتر و بعضي ديگه پسوندهاي كمتري دارند؟خوب اینم به خاطر سلیقهی آپلودر (کسی که ویدئو را در سایت قرار میدهد) و در دسترس بودن انواع متفاوت کیفیت ویدئو میباشد.
آيا اين سوندها زير مجموعه فايل هاي ويدئو خود يوتوب هستند يا اينكه تبديل و دستكاري ويدئو هست برا تغيير در حجم اون؟!من فکر میکنم که اگر افراد مثلا ویدئویی با کیفیت 1080p آپلود بکنن خود یوتیوب اونها رو به کیفیتهای پایینتر تبدیل میکنه و قرار میده مثل 720p یا 480p و... .
كيفيت اورجينال خود اون ويدئويي كه در يوتوب قرار گرفته كدوم يكي هست؟بالاترین کیفیت اگر باشه 1080p هست و بعداز اون720p و بعدازاون 480p بعد از اون 360p و بعداز اون 240p هستش.
پس کیفیت اورجینال (اصلی) همون بالاترین کیفیتی هستش که در دسترس هست.
آيا دانلود از طريق دانلود منيجر ويدئوها رو با كيفيت اوليه دانلود مي كنه؟اگر مثلا شما یک ویدئو را بخواهید با کیفیت اولیه (که من حدس زدم منظور شما همون اصلی هست) دانلود کنید باید همون بالاترین کیفیت رو دانلود کنید.
و در ادامه سوالاتم:
از بين ليست پسوند فايل هايي كه براي دانلود وجود دارد بهترين كيفيت كدام است؟ (با توجه به اينكه flv ظاهرا پسوند اصلي و اوليه ويدئو هست)فکر کنم این سوالم جوابشو بتونین در بالا پیدا کنید.
در بين خود فايل هاي FLV، كدام كيفيت بهتر از همه ست؟
مثلا:
›› Download FLV ‹‹ - 240p
آيا با كيفيت ترينشون، كيفيت اوليه ويدئوي يوتوب در حال پخش رو داره؟در بین فایلهای 480p , FLV از همه بالاتر میباشد.
ممنون :11:خواهش میکنم:27:
AFSORDEH
10-10-2011, 19:52
واقعا ممنون از شما دوست عزيز.... :11:
يعني به نظر شما ويدئويي كه با پسوند FLV در يوتوب آپلود ميشه..در كنار اون، كيفيتي مثل Mp4 نيز توسط آپلودر در خود سايت آپلود ميشه كه در ليست دانلودي قرار ميگره؟
نظر شما از نظر كيفيت، بيشتر دانلود با بالاترين كيفيت flv هست يا با كيفيت هاي mp4 ؟
در مورد پسوند mp4 ، باز هم مثل FLV بالاترين كيفيت دانلود هموني هست كه بالاترين عدد را داره درسته؟
Download FLV ‹‹ - 240p
باز هم ممنون :11::40::40::40:
واقعا ممنون از شما دوست عزيز.... :11:
يعني به نظر شما ويدئويي كه با پسوند FLV در يوتوب آپلود ميشه..در كنار اون، كيفيتي مثل Mp4 نيز توسط آپلودر در خود سايت آپلود ميشه كه در ليست دانلودي قرار ميگره؟
نظر شما از نظر كيفيت، بيشتر دانلود با بالاترين كيفيت flv هست يا با كيفيت هاي mp4 ؟
در مورد پسوند mp4 ، باز هم مثل FLV بالاترين كيفيت دانلود هموني هست كه بالاترين عدد را داره درسته؟
Download FLV ‹‹ - 240p
باز هم ممنون :11::40::40::40:
" با نام او "
ببینید کیفیتها همینجور که میگم به ترتیب از بالا به پایین هست. حالا شما کدوم رو بخواهید بستگی به خود شما داره.
Download MP4 ‹‹ 1080p (بالاترین کیفیت ممکن)
Download MP4 ‹‹ 720p
Download FLV ‹‹ 480p
Download FLV ‹‹ 360p
Download FLV ‹‹ 240p (پایینترین کیفیت ممکن)
در خدمتیم.:8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.