مشاهده نسخه کامل
: نظرتون در مورد این قالب جدید
siavosh1
12-06-2008, 16:34
یه نگاه به این قالب بندازید . تازه طراحیش کردم .. انتقادی پیشنهادی در موردش دارید بگید تا تغییرات رو انجام بدم ..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق پیشنهاد و راهنمایی دوستان تا کنون تغییرات زیر در وب سایت اعمال شده است :
1 - تغییر سایز فونت
2 - تغیر نوع فونت
3 - ساپورت FireFox
اگر نظری دارید بگید تا در وب سایت اعمال بشه :10:
وب سایت قبل از اعمال تغییرات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وب سایت بعد از اعمال تغییرات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MATRIX reloaded
12-06-2008, 17:32
عرض سایتو حداکثر 960px در نظر بگیری بهتره. اندازه فونتها رو هم حداکثر 9pt کن.
طوری استایل نوشتی که اصلا تو firefox به هم می خوره. باید بدونی که الان firefox خیلی طرفدار داره پس باید با firefox هم سازگار کنی.
یه نگاه به یاهو بنداز فایرفاکس یا ie واسش فرقی نمی کنه، یه ذره هم اینور اونور نمی شه.
siavosh1
12-06-2008, 23:55
عرض سایتو حداکثر 960px در نظر بگیری بهتره. اندازه فونتها رو هم حداکثر 9pt کن.
طوری استایل نوشتی که اصلا تو firefox به هم می خوره. باید بدونی که الان firefox خیلی طرفدار داره پس باید با firefox هم سازگار کنی.
یه نگاه به یاهو بنداز فایرفاکس یا ie واسش فرقی نمی کنه، یه ذره هم اینور اونور نمی شه.
تازه الان سایز فونت رو کم کردم که انقدره :31: خود فونت چه طوره ؟؟
در مورد فایرفاکس هم روش کار میکنم .. ممنونم از نظرت .. تغییرات رو اعمال میکنم بازم خبرتون میکنم ببینید:10:
mohammadreZa
13-06-2008, 01:25
قالبت خوبه ولی خیلی جای کار داره هنوز
میتونی خیلی بیشتر از اینی که هست بهش برسی
نمیخوام نا امیدت کنم چون مشخص هست تازه کاری ولی خوب نیست .
اول از همه که قالب کلی که طراحی کردی بشدت مشکل داره داره یعنی مشخص نیست اصلا چیکار کردی لایه ها رو گذاشتی تو Table بعد کلی Li استفاده کردی خیلی بهم ریختست و هیچی درست نیست تو لیات کلی کافیه فقط با Firefox تست کنی تا ببنی چقدر مشکلاتش زیاده .
حالا مشکلات ریز درشت دیگش بماند فعلا سعی کنی قالب اولیه رو دو باره طراحی کنی شما اگر توانایی استفاده از CSS رو داری , که دیدم استفاده کردی اصلا چرا دیگه Table بهتر از Table استفاده نکنی مگه مجبور بشی بعضی جاها هست که شاید Table بهتر جواب بده . ولی برای قالب یا Layout کلی از لایه استفاده کن .
sooshiyanet
15-06-2008, 23:24
فونتها رو عوض کن
رنگ خیلی تیره است
خیلی شلوغه
کمی سنگینه
siavosh1
02-07-2008, 21:01
یه نگاه دوباره بندازید firefox supoort شد و یه سری مشکلات ریز ودرشتش حل شد .. بازم نظر بدید .. فونت رو عوض کردم .. اگر فونت خاصی تو نظرتون هست بگید .
siavosh1
02-07-2008, 22:35
اول از همه که قالب کلی که طراحی کردی بشدت مشکل داره داره یعنی مشخص نیست اصلا چیکار کردی لایه ها رو گذاشتی تو Table بعد کلی Li استفاده کردی خیلی بهم ریختست
اول از همه از راهنماییت ممنونم .. ولی هر کسی فرم برنامه نویسی خودش رو داره و به نظر من اینکه از یک سری روش های کتابی استفاده بشه خلاقیت و انعطاف پذیری سایت رو پایین میاره .. یکی از خصوصیاتی که li های بالای صفحه دارن اینه که منوی بالای صفحه برعکس اکثر منو ها که نیاز به جاوا اسکریپت دارن این منو بی نیاز از جاوا اسکریپت هست .. البته جاهایی که مجبور بودم این کارها رو کردم و برای یکسان دیدن صفحات در سیستم های مختلف این کار ضروری بود ..
DaRiOuShJh
02-07-2008, 23:56
به به به
سیاوش جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینورا
اول از همه خوشحالم که یه سایت طراحی و آپلود کردی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آفنر پسر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه تا به حال که مشکل نمیدونم از کجاس که هر چه زور زدم چه از آدرسه مستقیم چه گوگول! نتونستم وارده سایت بشم هی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه برسه به نظراته کارشناسانه
والبته چند تا نظر برایه بهتر و کاملتر جواب گرفتن در مورد این تاپیـــــــــــــــــــک:h ttp://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. تغییراتی که تو سایت میدی برگرفته از سخنانه گوهرباره دوستان در این تاپیک یا ... تو پسته اول بزاری و هر چند مدت آپدیت کنی
2. یه عکس از شمایه کلیه سایت بندازی بزاری تو پسته اول که همه بدونن باید اونطوری نشون داده بشه و اینطوری اگه احیانا با مرورگری یا ... ای مشکل داشت راحت تر بفهمی
3. اگه از CMS خاصی استفاده کردی و مشکلی نداره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگی optional
4. اگه امکانش بود یه کوچولو یا نمونه از سورسه اصلی بزاری که اگه کسی در مورده کد نویسی راه های بهتری داره بگه! optional
5. یه مقدار در مورده نحوه ی کارت هم چه از نظره گرافیکی چه از نظره کدنویسی بگی که کاربرهای غریبه زودتر بیان تو باغ optional
فعلا همینا تا بعدا که تونستم سایت رو باز کنم نظراته کارشناسانه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدم
در مورده تئوری و استاندارد طراحیه نوین!!! هم که حق با bracket عزیز هست
ولی قاونونه خاصی وجود نداره
میتونید هر طوری که راحت ترید و دوست دارید طراحی کنید و در مورده لزوم بعد ها استاندارد سازیش کنید (البته از نظره من)
موفق باشی
در مورده عکسه امضات هم به نظرم اگه از jpg استفاده کنی به جایgif در عکسه background شکسته رنگ نداری دیگه
gears of war هست اگه اشتباه نکنم
نه؟
siavosh1
03-07-2008, 16:40
سیاوش جان
اینورا
اول از همه خوشحالم که یه سایت طراحی و آپلود کردی... آفنر پسر
متاسفانه تا به حال که مشکل نمیدونم از کجاس که هر چه زور زدم چه از آدرسه مستقیم چه گوگول! نتونستم وارده سایت بشم هی!
چه برسه به نظراته کارشناسانه
والبته چند تا نظر برایه بهتر و کاملتر جواب گرفتن در مورد این تاپیـــــــــــــــــــک:
1. تغییراتی که تو سایت میدی برگرفته از سخنانه گوهرباره دوستان در این تاپیک یا ... تو پسته اول بزاری و هر چند مدت آپدیت کنی
2. یه عکس از شمایه کلیه سایت بندازی بزاری تو پسته اول که همه بدونن باید اونطوری نشون داده بشه و اینطوری اگه احیانا با مرورگری یا ... ای مشکل داشت راحت تر بفهمی
3. اگه از CMS خاصی استفاده کردی و مشکلی نداره! بگی optional
4. اگه امکانش بود یه کوچولو یا نمونه از سورسه اصلی بزاری که اگه کسی در مورده کد نویسی راه های بهتری داره بگه! optional
5. یه مقدار در مورده نحوه ی کارت هم چه از نظره گرافیکی چه از نظره کدنویسی بگی که کاربرهای غریبه زودتر بیان تو باغ optional
فعلا همینا تا بعدا که تونستم سایت رو باز کنم نظراته کارشناسانه!!! بدم
در مورده تئوری و استاندارد طراحیه نوین!!! هم که حق با bracket عزیز هست
ولی قاونونه خاصی وجود نداره
میتونید هر طوری که راحت ترید و دوست دارید طراحی کنید و در مورده لزوم بعد ها استاندارد سازیش کنید (البته از نظره من)
موفق باشی
خیلی خوشحال شدم که نظراتت رو دادی داریوش جان و امیدوارم با استفاده از تجربه و راهنمایی همه دوستان ، کار بهتری ارائه بدم..
یک تصویر از وب سایت تو پست اول گذاشتم . و فکر خوبیه که هر تغییر رو طبق نظر دوستان تو پست اول اعلام کنم:10:
نمی دونم چرا شما نتونستید وب سایت رو باز کنید .. البته شاید موقع ریکاوری سرور رفته باشی ولی در هر صورت بروزر و اکانتی رو که استفاده میکنی بگو که اگه مشکلی هست با سرور در میون بذارم
یک چیزی که در مورد وب سایت هست اینه که کلیه صفحات وب سایت داینامیک و هوشمند هستند و نسبت به موضوع صفحه لینکها و ... به طور اتوماتیک در کنار هم قرار میگیرن .. که البته در حال حاضر که حجم مطالب سایت کم هست شاید به نظر نیاد ولی حتی اگر هزاران صفحه به وب سایت اضافه بشه تغییر دادن اونها و ... به سرعت امکان پذیره که به خاطر استفاده از php و css هست ..
ولی یک سری مشکلات هم دارم که به عنوان مثال وب سایت در حال حاضر چیزی نزدیک به دویست و سی چهل صفحه داره ولی به نظر مطالبش خیلی کم میاد .. که دارم یه کارایی تو این زمینه هم میکنم و از دوستا هم این انتظار رو دارم که اگه فکری ابتکاری تو این زمینه دارن با من در میون بذارن تا مطالب بهتر و جدیدرتری رو در اختیار کاربرا بذارم
از cms خاصی استفاده نکردم و کلیه طراحی و برنامه نویسی سایت کار خودمه ..
یک چیزی که توی کارم واسم خیلی مهمه ابتکار و خلاقیته و شاید همین امر باعث میشه یک سری نقاط غیر استاندارد کار کنم که از لحاظی خوبه و از لحاظی بد .. خوبیش اینه که اگر به هر عنوانی کارت دزدیده بشه و یا کپی بشه کسی نمیتونه ازش استفاده کنه یا حداقل گسترشش بده :27: بدیش هم اینه که troubleshooting اون توسط دیگران مشکل میشه و در واقع چون این کار ماله خودمه از این روش استفاده کردم واگرنه برای مشتری ان روش رو اصلاً پیشنهاد و به کار نمیبرم:5:
باز هم چه از لحاظ محتوا چه از لحاظ ظاهر ازتون می خوام که نظرتون رو بگید ..
در مورد عکسه امضاء هم اگه توجه کنی تصویر شامل رنگ مشکی و طیف های قرمز هست و در واقع مجموعه رنگ زیادی نداره .. همیشه واسه تصاویر بزرگ jpeg مناسبتر از gif هست ولی تو این حالت استثناء قائل شدم چون موقعی که طیف رنگی کمی داشته باشیم تصاویر با کیفیت تر و کم حجم تر رو با gif میشه ایجاد کرد . در واقع همین تصویر با همین کیفیت رو اگه با jpeg درست میکردم حجمش نزدیک پنج برابر الانش میشد !! و فکر اون بنده خدایی رو کن که از 56K استفاده میکنه:31:
داریوش جان قالب وبلاگت واقعاً عالیه .. کار خودته ؟ کار تمیز و جمع وجوریه
سلام.
نظراتشون رو که دوستان و کارشناسان محترم مطرح کردن، منم یه چیزای کوچیک می گم.
اول اینکه، مشکل اصلی سایت شما بیشتر بر می گرده به گرافیک ضعیفش! که باید خیلی روش کار بشه، اینطور که معلومه فقط از bevel & emboos در فتوشاپ استفاده کردی، که به نظر من اصلا نیازی به اینکار نیست، سعی کن با ابزار گرادیانت جلوه های سه بعدی یا دو بعدی تولید کنی...
رنگ بندیش هم خیلی ضعیفه!
سایز فونتها، به نظر من هنوز خیلی بزرگه...
روی منوهاش باید هنوز کار کنی.
-----
یه چیز دیگه ربطی به قالب سایت نداره:
این واسه چی اینجوریه؟
این رو حذف کن:
خب اینها نظرات من بود، امیدوارم سایتت بهتر از اینی که هست بشه!
DaRiOuShJh
03-07-2008, 21:17
خیلی خوشحال شدم که نظراتت رو دادی داریوش جان و امیدوارم با استفاده از تجربه و راهنمایی همه دوستان ، کار بهتری ارائه بدم..
یک تصویر از وب سایت تو پست اول گذاشتم . و فکر خوبیه که هر تغییر رو طبق نظر دوستان تو پست اول اعلام کنم:10:
نمی دونم چرا شما نتونستید وب سایت رو باز کنید .. البته شاید موقع ریکاوری سرور رفته باشی ولی در هر صورت بروزر و اکانتی رو که استفاده میکنی بگو که اگه مشکلی هست با سرور در میون بذارم
یک چیزی که در مورد وب سایت هست اینه که کلیه صفحات وب سایت داینامیک و هوشمند هستند و نسبت به موضوع صفحه لینکها و ... به طور اتوماتیک در کنار هم قرار میگیرن .. که البته در حال حاضر که حجم مطالب سایت کم هست شاید به نظر نیاد ولی حتی اگر هزاران صفحه به وب سایت اضافه بشه تغییر دادن اونها و ... به سرعت امکان پذیره که به خاطر استفاده از php و css هست ..
ولی یک سری مشکلات هم دارم که به عنوان مثال وب سایت در حال حاضر چیزی نزدیک به دویست و سی چهل صفحه داره ولی به نظر مطالبش خیلی کم میاد .. که دارم یه کارایی تو این زمینه هم میکنم و از دوستا هم این انتظار رو دارم که اگه فکری ابتکاری تو این زمینه دارن با من در میون بذارن تا مطالب بهتر و جدیدرتری رو در اختیار کاربرا بذارم
از cms خاصی استفاده نکردم و کلیه طراحی و برنامه نویسی سایت کار خودمه ..
یک چیزی که توی کارم واسم خیلی مهمه ابتکار و خلاقیته و شاید همین امر باعث میشه یک سری نقاط غیر استاندارد کار کنم که از لحاظی خوبه و از لحاظی بد .. خوبیش اینه که اگر به هر عنوانی کارت دزدیده بشه و یا کپی بشه کسی نمیتونه ازش استفاده کنه یا حداقل گسترشش بده :27: بدیش هم اینه که troubleshooting اون توسط دیگران مشکل میشه و در واقع چون این کار ماله خودمه از این روش استفاده کردم واگرنه برای مشتری ان روش رو اصلاً پیشنهاد و به کار نمیبرم:5:
باز هم چه از لحاظ محتوا چه از لحاظ ظاهر ازتون می خوام که نظرتون رو بگید ..
در مورد عکسه امضاء هم اگه توجه کنی تصویر شامل رنگ مشکی و طیف های قرمز هست و در واقع مجموعه رنگ زیادی نداره .. همیشه واسه تصاویر بزرگ jpeg مناسبتر از gif هست ولی تو این حالت استثناء قائل شدم چون موقعی که طیف رنگی کمی داشته باشیم تصاویر با کیفیت تر و کم حجم تر رو با gif میشه ایجاد کرد . در واقع همین تصویر با همین کیفیت رو اگه با jpeg درست میکردم حجمش نزدیک پنج برابر الانش میشد !! و فکر اون بنده خدایی رو کن که از 56K استفاده میکنه:31:
داریوش جان قالب وبلاگت واقعاً عالیه .. کار خودته ؟ کار تمیز و جمع وجوریه
خواهش
احتمالا همون موقعه ریکاوری بوده، الان مشکلی نداشت:46:
در ضمن مسنکه یکی از بچه ها گفته بود سنگینه ولی به نظره من حجمش خوبه
البته همونطور که امنین جان هم اشاره کردن قالب و همخونی رنگ ها و گرافیک ها و ... حالا حالا ها جای کار دارن
به نظرم بهتره یه مقدار از قالب های آماده در زمینه های مختلف استفاده کنی و اگه نمیخوای تکراری باشه حداقل ازشون الهام بگیری
اینطوری به مراتب کارت ساده تر میشه و بیشتر میتونی وقتت رو رو گرافیک ها و .... ی قالبه اصلی بزاری
و اما باقیه نظرات رو با عدد میدم که اگه خواستی پسخ بدی راحت تر باشی:
هر کدوم رو خواستی تجدید نظر کن و اونایی رو هم که نخواستی ignore!!! کن:31:
از بالا به پایین:
1. icon سایت با لوگو و موضوعه سایت هم خونی نداره
2. در مورده title صفحه بهتره اون کلماته اضافی رو حذف کنی، تو همون keywords باشه بهتر و کاربر پسند تره
3. @font=face{ font-family:"yagut"; src:url(yagut.ttf)}
این نه نصب میشه نه کاره استانداردیه
بهتره یا با همین فونت و به صورته گرافیکی کار کنی یعنی عکس بزاری یا اینکه از فونت های متداول مثله
arial
times new roman
tahoma
و ....
استفاده کنی... arial - bold توصیه میشه
4. BODY {
FONT-FAMILY: arial,traffic ;
font-size: 16px;
میتونی تغییراتی در این زمینه بدی
5. li.bali2 { background:url('../im/menulistbg.gif') repeat-y;}
li.bali3 { background:url('../im/menutopbg.gif') no-repeat;
این عکسا و عکسای حیاتیه دیگه رو بتونی قبل از بقیه گرافیک ها preload کنی به مراتب بهتره
6. استفاده از او اسکریپت و li هم کاره جالبیه
7. بهتره یه header برایه سایتت بالای بالا و بغله اون لوگوی سایتت بزاری جالب تر میشه
8. چون میگی مطالب و احیانا لینک ها زیاده استفاده از 3 ستون به جای 2 ستون یه مراتب استانداردتره و کارت رو در آینده هم راحت تر میکنه
9. برای لینک های متن یه class جدا تعریف کنی که هم رنگشون فرق داشته باشه با لینک های منو و ... و هم hover داشته باشه که کاربر راحت تر بتونه اونا رو از متن تشخیص بده
10. یه چند پیکسل فاصله بینه جدول های قسمنت های مختلف بدی جالب تر میشه
11. javascript:location='Index.php';window.open('darba reyema\.html','AboutUs','width=634,height=800,scro llbars=yes')
در کناره توصیه امین جان در کل فک نکنم به جاوااسکریپت و popup احتیاجی باشه
استاندارد تر و بهتره که مثله لینک های دیگه تو صفحه اصلی باز شه
حالا برای help باز خیلی فرق نداره
12. لینک های خارجی از سایت رو همه رو target="_blank" کنی که تو صفحه خودت باز نشن
13. لوگوی گوشه رو هم به صفحه اصلیه سایت لینک کنی
14. برای تبلیغاته وسطه پست ها تونستی یه جدوله جدا یزاری جالب تر میشه
15. میبینم که بر عکسه من که تا شدیدا!!! لازم نباشه از gif استفاده نمیکنم عاشقه استفاده از gif هستی
16. گرافیک ها باز خیلی جایه کار دارن
17. اسمایه بعضی کلاسا عجیب غریب میزنن!:31: مثلا <p class="mp3"> :18:
18. اون گیفه تبلیغ سرعته فریم هاش مقادیری زیادی زیاده! یه مقدار کمتر کنی جالب تر میشه
19. کیفیته اون گیفه بازی های آنلاین افتضاحه!:31: بد بگو گیف خوبه
به نظرم به جاش یه کده جاوااسکرپیت photo slide show بزاری هم بهتره، هم با کیفیت تر و هم اینکه بعد ها راحت میتونی عکس ها رو در صورته لزوم آپدیت کنی (باید تا اونجا که میکنی فکره آینده رو از اول بکنی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20. یه مقدار زیادی تو قسمته پست ها فضایه خالی داری
سعی کن از اونا هم استفاده کنی مخصوصا در قسمته چپ
21. بالایه سایت هم نمیدونم top margin گزاشتی یا نه ولی زیادی فضا خالیه
22. اون سایت هایی که تو پایینه سایت برای افزایشه بازدیده سایت گزاشتی اصلا جالب نیستن و استاندارد هم نیستن
حالا اگه میخوای بزاری سعی کن یه جای نا محسوس بزاریشون و هم با فونته هم رنگه بک گراند و 1 پیکسل
مثله این سایت:
23. اون parstron تو کپی رایت رو لینک کن به صفحه اصلیه سایت
24. هز چه زودتر تو سایت های webgozar و ... هم عضو شو و بزار برایه آماره سایت به درد میخوره
فعلا همینا:46:
siavosh1
04-07-2008, 00:55
سلام.
نظراتشون رو که دوستان و کارشناسان محترم مطرح کردن، منم یه چیزای کوچیک می گم.
اول اینکه، مشکل اصلی سایت شما بیشتر بر می گرده به گرافیک ضعیفش! که باید خیلی روش کار بشه، اینطور که معلومه فقط از bevel & emboos در فتوشاپ استفاده کردی، که به نظر من اصلا نیازی به اینکار نیست، سعی کن با ابزار گرادیانت جلوه های سه بعدی یا دو بعدی تولید کنی...
رنگ بندیش هم خیلی ضعیفه!
سایز فونتها، به نظر من هنوز خیلی بزرگه...
روی منوهاش باید هنوز کار کنی.
-----
یه چیز دیگه ربطی به قالب سایت نداره:
کد:
javascript:location='Index.php';window.open('help/fa/help1.html','Help','width=469,height=400,scrollbar s=yes')این واسه چی اینجوریه؟
این رو حذف کن:
کد:
location='Index.php';خب اینها نظرات من بود، امیدوارم سایتت بهتر از اینی که هست بشه!
قشنگ زدی تو خال :43: دقیقاً همین کارو کردم و مشکل اصلی همین گرافیکه .. چون من بیشتر برنامه نویس هستم تا گرافیست .. و همونطور که می دونید واسه طراحی گرافیک وب سایت باید موضوع داشته باشی تا طبق اون طراحی کنی .. خوب بازی های رایانه ای یکی از قسمت های وب سایت هست که الان راه اندازی شده ولی موضوعات وب سایت خیلی گسترده است و حتی شامل موضوعات الکترونیک و ... هم میشه .. واسه همینم دیدم اگه تو طراحی قالب وب سایت بخوام رو بحث بازی های رایانه ای تمرکز کنم بعدها که قسمتهای دیگه وب سایت آماده به کار بشن با موضوعشون با قالب سایت هم خونی نداره ... در واقع مجبور بودم که این طرح رو به سرعت طراحی کنم و به قسمت های دیگه وب سایت برسم .. شاید باید به فکر همکاری با یک گرافیست باشم !
فونت رو الان 12pt هست . ولی باز دستکاری میکنم ..
در مورد کد جاوا هم .. نمی دونم چرا location رو نمی زنم پیوند کار نمیکنه .. یعنی خودمم این کارو کرده بودم ولی صفحه جدید باز نمی شد و می دونم کلاً location دادن واسه پیوند دادن به frameset ها کاربرد داره و این کارم اشتباهه .. در واقع اینک یکی از اون ریزه کاری هاس که باید روش کار کنم
در مورد نظرات داریوش جان هم میام مینویسم .. الان دیر وقته واقعاً خوابم میاد ..
از اینکه انقدر با دقت بررسی کردید واقعاً ممنونم تا فردا :10:
اگه این قالب سایت پس چرا من داخل وبلاگم گذاشتمش ها مسخره کردی
این قالب وبلاگ منه
دیگه نگی قالب سایت ها فول کردی
این همه خرج این قالب کرده این همه حوصله داشته نرفته view source ببنده خوب الان قالب وب سایت تو قالب وبلاگ منم هست اشکال که نداره
ادامه داستان .................داریوش جان بیاد قضاوت کنه
فونت هاتو tahoma کنی خیلی بهتره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.