ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ C905

صفحه ها : 1 2 3 [4]

Skull-00747
26-02-2009, 01:38
این گوشی ئورژن نهاییش توی بازار هست ولی براش فریمور میاد که با آپدیت به اون ورژن قابلیتهای بیشتری بهش اضافه میشه.
آخرین نسخه اون هم توی هفته قبل منتشر شده.
فیلم برداریش تغییری نخواهد کرد.
تشخیص لبخند اضافه شد ؟

KERMANSHA
26-02-2009, 10:30
دوربینش که از i8510 بهتر نیست

noisymind
26-02-2009, 10:39
دوربینش که از i8510 بهتر نیست

روایات متفاوت هست. بعضی ها که هر دوش رو داشتن میگن این یوزر فرندلی تر و با کیفیت تر هست.

احمدصالح پور
26-02-2009, 19:36
دوستان آخرین قیمت این گوشی چنده؟؟

corey
27-02-2009, 14:06
نزدیک 440 باید باشه

hussain
28-02-2009, 02:18
سلام دوستان.
بالا خره من هم اين گوشي را خريدم.رنگ طلاي با قيمت حدود 420 تومن از دبي.
محتوياتش هم .فلش 4گيگ و بند و باتري و هدفون و دفترچه راهنما و ..... مثل بقيه.
ولي عجب گوشي خوش دستيه از اونيكه فكر مي كردم بهتره.
اگه سوالي هست بفرماييد.

KERMANSHA
28-02-2009, 20:13
فیلمبرداریش چطوره؟

enamoured1985f19
28-02-2009, 22:08
تشخیص لبخند اضافه شد ؟

بله.اضافه شده

N70C905
01-03-2009, 00:26
سلام دوستان، خسته نباشید. من خیلی از این گوشی خوشم اومده. یعنی به نظر میاد علی رغم یکسری کمبودها مثل کیفیت فیلم برداری، ساخت خوبی داشته باشه. این فیلم برداری هم همه رو گیج کرده. مثلا وقتی می گن کیفیت فیلم برداری بده یعنی به نسبت 8 مگاپیکسل بودن و انتظار آدم بده یا واقعا افتضاحه؟ فکر کنم تنها راه خلاص شدن از این وضعیت این باشه که دوستان عزیزی که گوشی رو خریدن، لطف کنن و چند تا فیلم کوتاه با گوشی بگیرن و بذارن اینجا تا ملت تکلیفشونو بدونن. یه نکته دیگه اینکه من کلوپای گوشی های دیگه زیاد سر زدم. احساس می کنم اونجا بچه ها فعال ترن. نقد های خیلی خوب، انواع عکس، فیلم، تم. خلاصه فکر کنم دوستان c905 بهتره یه ذره آستین بالا بزنن و اینجا رو بسازن. با تشکر از همگی.

Sasuke-7
01-03-2009, 05:44
میشه نمونه عکس این گوشی رو بزارید می خوام بدونم 5 مگاپیکسلش چطوریه!

Original Titan
01-03-2009, 07:55
میشه نمونه عکس این گوشی رو بزارید می خوام بدونم 5 مگاپیکسلش چطوریه!
يحتمل اين گوشي 8 مگاپيكسل باشه! :31:
نمونه عكسش هم تو همين تاپيك خيلي زياده!

hamed1297
01-03-2009, 13:30
سلام دوستان.
بالا خره من هم اين گوشي را خريدم.رنگ طلاي با قيمت حدود 420 تومن از دبي.
محتوياتش هم .فلش 4گيگ و بند و باتري و هدفون و دفترچه راهنما و ..... مثل بقيه.
ولي عجب گوشي خوش دستيه از اونيكه فكر مي كردم بهتره.
اگه سوالي هست بفرماييد.
آقا بسی مبارک.
فقط اگر برات ممکنه نمونه عکس بگذار.
قیمتش داره خیلی خوب میشه.شیراز من 430 قیمت گرفتم.بدون گارانتی البت.

hussain
02-03-2009, 01:49
آقا بسی مبارک.
فقط اگر برات ممکنه نمونه عکس بگذار.
قیمتش داره خیلی خوب میشه.شیراز من 430 قیمت گرفتم.بدون گارانتی البت.

بسي ضد حال خورديم.فردا مي خوام پس ببرم.يارو گفت اصل تضميني و حالا كه نگاه ميكنم ميبينم كه چينيه.

Punisher_2008
02-03-2009, 09:47
بسي ضد حال خورديم.فردا مي خوام پس ببرم.يارو گفت اصل تضميني و حالا كه نگاه ميكنم ميبينم كه چينيه.

سلام

خوبی دوست من

اول بهت تبریک میگم
دوم مگه سونی اریکسون گوشی هاش چینی نیست؟ چین زیر نظر سونی اریکسون نیست؟ یعنی تقلبی بهت داده؟ از کجا فهمیدی

hussain
02-03-2009, 10:53
سلام

خوبی دوست من

اول بهت تبریک میگم
دوم مگه سونی اریکسون گوشی هاش چینی نیست؟ چین زیر نظر سونی اریکسون نیست؟ یعنی تقلبی بهت داده؟ از کجا فهمیدی

اصولا گوشي هاي سوني سري اول رو خود كارخونه اصلي(سوئد يا زاپن) ميزنه ولي بعد از مدتي خواست روي طرح جديد كار كنه امتيازش رو ميده به كارخونه اي كه توي چينه(البته اين كارخونه مال خود سوني اريكسون است).
اگر بلد باشي وارد به منوي مخفي گوشي سوني اريكسون بشي بهت نشون ميده كه در كجا ساخته شده.

hussain
02-03-2009, 10:54
سلام

خوبی دوست من

اول بهت تبریک میگم

اصولا گوشي هاي سوني سري اول رو خود كارخونه اصلي(سوئد يا زاپن) ميزنه ولي بعد از مدتي خواست روي طرح جديد كار كنه امتيازش رو ميده به كارخونه اي كه توي چينه(البته اين كارخونه مال خود سوني اريكسون است).
اگر بلد باشي وارد به منوي مخفي گوشي سوني اريكسون بشي بهت نشون ميده كه در كجا ساخته شده.
در ضمن ديشب زدم توي آپ ديت وقتي تموم شد هيچي بهش اضافه نشد

vahidsport
02-03-2009, 11:43
یه چنتا عکس ازش بزار ثواب داره

Original Titan
02-03-2009, 12:05
فك نكنم اينجور چيزي باشه تو منو مخفي!!!
كي گفته كه گوشي هاي سوني اريكسون اولش سوئد يا ژاپن ميزنه؟ تو هم دلت خوشه ها! :31:
حالا مطمئني كه وقتي آپديت كردي اسمايل شاتر و تشخيص چهره برات نيومده؟

hamed1297
02-03-2009, 13:53
آره من هم نشنیده بودم.شاید یه زمانی اینطور بود.زمان p990 فقید.ولی الان کمپلت چاینا میزنه.این رو مطمئنم.
در ضمن شاید نتونستی آپدیت کنی وگر نه من یه ویدئو دیدم از قابلیتهای جدیدی که بعد از آپدیت بهش اضافه میشه.اون هم شده بود.
البته میدونم خودت استادی.

hussain
02-03-2009, 14:13
یه چنتا عکس ازش بزار ثواب داره
چشم.فقط يك سايت معرفي من

فك نكنم اينجور چيزي باشه تو منو مخفي!!!
كي گفته كه گوشي هاي سوني اريكسون اولش سوئد يا ژاپن ميزنه؟ تو هم دلت خوشه ها! :31:
حالا مطمئني كه وقتي آپديت كردي اسمايل شاتر و تشخيص چهره برات نيومده؟
حالا كه اينجوريه.

آره من هم نشنیده بودم.شاید یه زمانی اینطور بود.زمان p990 فقید.ولی الان کمپلت چاینا میزنه.این رو مطمئنم.
در ضمن شاید نتونستی آپدیت کنی وگر نه من یه ویدئو دیدم از قابلیتهای جدیدی که بعد از آپدیت بهش اضافه میشه.اون هم شده بود.
البته میدونم خودت استادی.

وقتي آپديت كردم نوشت كه گوشي شما جديد ترين آپ ديت را دارا ميباشد آيا مايل هستيد آپ ديت كني ما هم گفتيم بله.

hussain
02-03-2009, 14:15
يه چيز ديگه هم بگم كه كيفيت فيلم برداريش از k850 بهتره.
اسم آخرين فريمورش چيه واز داخل گوشي چطور نگاه كنم؟

hamed1297
02-03-2009, 14:51
از توی منو مخقی ببین.این هم آخرین نسخه آپدیت این گوشی:

R1ba034 => r1ba038 => r1ba042 => r1da032

Original Titan
02-03-2009, 15:34
حالا كه اينجوريه.
يعني مي گي رفته تو پاچت؟ :دی

چشم.فقط يك سايت معرفي من
irapic.com يه سايت ساخت وطن!! بريز توش عكساتا!
ببينم چه مي كني!

hussain
02-03-2009, 21:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Original Titan
02-03-2009, 22:01
اين خر مگس چيه بر داشتي آپلود كردي؟ اه اه
حالمون هم خورد!!!
==============================
باريكلا... خوب عكس ميگيره!

hussain
02-03-2009, 23:27
فردا يه چند تا ديگه آپ ميكنم.
همراه با قطعه اي از فيلم

hamed1297
03-03-2009, 00:28
بی زحمت ترجیحا چند فروند ماکرو + چند مورد landscape باشه.اینطوری فکر کنم بهتر باشه.ممنون.

فریمور چی شد؟به روز بود؟

hussain
03-03-2009, 11:41
بی زحمت ترجیحا چند فروند ماکرو + چند مورد landscape باشه.اینطوری فکر کنم بهتر باشه.ممنون.

فریمور چی شد؟به روز بود؟

چشم.در مورد آپ ديت هم بگم كه نشده ولي خالا هرچي سعي ميكنم نميشه

RoYaYeEe_NiIiLi
04-03-2009, 00:04
من دو روز پیش قیمت گرفتم حدود 375 تومنه...به نظرم خیلی خیلی می ارزه.ولی اینطور که این عکی هارو گذاشتن اونطوری نیست که من یکی منتظرش بودم..مخصوصا توی اون عکی که مال کوچه هست.به تاری ای توش هست که من خیلی از این جور تاری ها بدم میاد.ولی اصولا باید با آپ دیت بهتر بشه.
حالا اگه این دوستمون لطف کنن که عکس های بیشتری بگیرن ما بی نهایت ممنونشون می شیم

hamed1297
04-03-2009, 19:50
آقا مطمئنی 375؟اشتباه نمیکنی؟آخه یکم مشکوکه این قیمت.

RoYaYeEe_NiIiLi
04-03-2009, 19:55
نه والا مطمئنم..گفتن که 1500 درهم که میشه 375 تومن.البته گارانتی نداره.با اینکه من شنیدم اصلا سونی اریکسون گارانتی نداره(البته تو دبی رو می گم.شاید بعضی شرکت ها تو ایران داشته باشه)

hamed1297
04-03-2009, 22:34
اتفاقا دبی به نظرم نمایندگی رسمی داره.چون تقریبا با بقیه کشورها اونجا میرسه.مطمئنا داره.ولی این قیمت عالیه ه ه ه

jackfrost283
08-03-2009, 22:55
دوستان آخرین قیمت چنده؟

Original Titan
08-03-2009, 23:36
دوستان آخرین قیمت چنده؟
520 تومن! نه 420 تومن :دی

hamed1297
08-03-2009, 23:57
نه بابا.تا 430 من خودم قیمت کردم.

Original Titan
09-03-2009, 00:06
نه بابا.تا 430 من خودم قیمت کردم.
او شرمنده!
اشتباه زدم! مي خواستم بزنم 420 زدم 520!

jackfrost283
09-03-2009, 13:57
دوستان ممنون بابت قیمت، رنگ صورتی (Tender Rose) تو بازار دیده شده؟ به نظرتون کدم رنگش دخترونه تره؟!!!

hamed1297
09-03-2009, 19:42
به نظرم همین صورتی دخترانه تره.

jackfrost283
10-03-2009, 13:33
دوستان عزیز سلام.

کل علائدین گشتم صورتی یافت نشده!!!
قیمت امروز:

مشکی : 420
نقره ای : 420
طلایی : 4:50-445
صورتی : ------

البته به قیمتهای فوق مبلغ 30 تومن بابت پول زور (مثلاً برنامه یا آپگرید) اضافه نمائید.
من نقرهای رو از طبقه ششم 437 خریدم... البته نمیخواستم پول اضافی بدم ولی دیگه چاره ای نداشتم، کادوی تولد بود و از 17 تومن اضافی گذشتم... راستی من چون توسط یه آشنا معرفی شدم 17 گفت، هرچند میدونم بازم بهم انداخته.

جالبتر اینکه اصلاً بصورت خام نمیدن یعنی آپگرید الزامیه و باید 30 تومن بره تو جیبشون... به هر حال مبارک صاحبش باشه.

alirafaat
10-03-2009, 13:52
از توی منو مخقی ببین.این هم آخرین نسخه آپدیت این گوشی:

R1ba034 => r1ba038 => r1ba042 => r1da032

سلام

میشه بگید چه جوری میشه وارد منوی مخفیش شد؟

با تشکر

hamed1297
10-03-2009, 13:56
راست >ستاره>چپ>چپ>ستاره>چپ>ستاره.

jackfrost283
10-03-2009, 20:05
دوستان کابل tv باید داخل جعبه باشه یا اینم دزدیدن!!!
یه سرچی زدم و دیدم همراه گوشی ارائه شده، ولی واسه من نیست!!! دوستانی که گرفتن جواب لطفاً.

hamed1297
10-03-2009, 23:48
فکر نکنم.نیست توی پک.من شنیدم ولی ندیدم که اون باید مجزا خریده بشه.

alirafaat
12-03-2009, 20:31
سلام

برا من هم توی جعبه سیم اتصال تلویزیون نبود

فقط 2 نکته :

عکاسی توی نور کم ( شب) برا این گوشی فکر کنم یه مقدار ضعیفه البته نسبت به سایر گوشی ها نمی دونم اما من یه w810 هم دارم توی شب خیلی بهتر عکس میگره

توی تنظیماتش هم وقتی حالت - پورتره - شب - رو انتخاب می کنم تصویر دیده شده کند و با تاخیر زیاد میشه طوری که حتما باید رو پایه ثابت عکس گرفت نمی دونم چرا اینطوریه

مساله دیگه هم که نمی دونم چرا روی این موضوع کار نمیشه سرعت شاتر دوربین هست 1/10 توی این دوربین
واقعا پایینه (نسبت به میانگین 1/500 برای دوربین های اماتوری و 1/5000 برای دوربین های حرفه ای )

hamed1297
12-03-2009, 22:14
توی تنظیماتش هم وقتی حالت - پورتره - شب - رو انتخاب می کنم تصویر دیده شده کند و با تاخیر زیاد میشه طوری که حتما باید رو پایه ثابت عکس گرفت نمی دونم چرا اینطوریه
توی دوربین دیجیتال هم همینه.ولی بعید میدونم توی فلش کم بیاره.

jackfrost283
13-03-2009, 11:27
سلام.
دوستان فریم ویر گوشی من اینه:
R1BA042

Prg1208-0527_CHINA_SI R1BA042

هر کاری کردم نتونستم با آپدیت سرویس آپ کنم... گوشی رو حالت فون مود هست و درایور مربوطه هم نصب شده ولی هنگام اتصال یو اس پی پیغام USB DEVICE NOT RECOGNIZED ظاهر میشه و مس استوریج فعال میشه و درایو مموری خارجی و داخلی نمایان میشه!!!

این فریم ویر چرا زده چین و جنریک ورد نیست!!! نیاز به آپدیت داره؟
ممنونم.

arizona
21-03-2009, 14:38
حامد یعنی این رهیاب با استفاده از جی پی اس موقعیت رو توی نقشه نشون میده ؟؟ مثل گارمین ؟؟؟
فک نکنم !! فک کنم این رهیاب همین نقشه خالی تهران هست و فک نکنم کالیبره شده برای جی پی اس باشه

آره عزیزم،مثل گارمین.با دقت نیم متر.9500 باید بالاش پول بدی.اگه راه مجانی میخاید،یه سر به قسمت نرم افزارای سونی اریکسون تو سایت موبایلستان بزنید،اونجا برنامه جاوا واسه gps بدون نیاز به gprs گذاشتم.

Ssarshar
05-07-2009, 23:00
سلام دوستان نميدونم چرا اين تاپيك اينقدر راكد شده !! 107 روزه كسي پستي نزده !

ميخواستم از آقايون بپرسم كيفيت صداي اين گوشي و بلنديش در هدفون و در اسپيكر چطوره ؟ يه مقايسه اي هم انجام بديد ممنون ميشيم

hamed1297
06-07-2009, 13:25
علتش اینه که خریدارش کم بوده.

Ssarshar
06-07-2009, 14:05
علتش اینه که خریدارش کم بوده.

يعني يه نفر هم با اين گوشي كار نكرده كه به ما بگه كيفيت صداش و بلنديش در هدفون و اسپيكر چطوره ؟

hamed1297
06-07-2009, 14:23
فکر کنم ایشون قبلا داشتن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hussain
06-07-2009, 22:09
مرسی حامد.:11:
خدمت دوستان عرض کنم که من این گوشی رو 2هفته داشتم که بخاطر X1 فروختمش.
قبل از C905 منK850 داشتم که C905 صداش توی هدفون واقا عالی تر از K850 بود.
اسپیکرش هم یکمی بفهمی نفهمی زیاده ولی مهمترین برتریش دوربینش که واقعا عکسای توپی می گرفت.
در مورد فیلم برداریش هم موقع تماشا روون نشون میداد وهی گیر گیر نداشت.
اگر سوالی داشتی درخدمتم:10:

Ssarshar
06-07-2009, 23:54
مرسی حامد.:11:
خدمت دوستان عرض کنم که من این گوشی رو 2هفته داشتم که بخاطر X1 فروختمش.
قبل از C905 منK850 داشتم که C905 صداش توی هدفون واقا عالی تر از K850 بود.
اسپیکرش هم یکمی بفهمی نفهمی زیاده ولی مهمترین برتریش دوربینش که واقعا عکسای توپی می گرفت.
در مورد فیلم برداریش هم موقع تماشا روون نشون میداد وهی گیر گیر نداشت.
اگر سوالی داشتی درخدمتم:10:
ممنونم از توجهت حسين عزيز :11:
پس ميشه روي صداي درون هدفون C905 بعنوان يه صداي با كيفيت حساب كرد درسته ؟
هنزفريش كيفيتش خوبه و خوب تو گوش ميره ؟ چون جك 5/3 نداره ميگم !

hussain
07-07-2009, 10:15
ممنونم از توجهت حسين عزيز :11:
پس ميشه روي صداي درون هدفون C905 بعنوان يه صداي با كيفيت حساب كرد درسته ؟
هنزفريش كيفيتش خوبه و خوب تو گوش ميره ؟ چون جك 5/3 نداره ميگم !
بله صداش توی هدفون از تقکیک بالای برخورداره.
هنزقریش هم مثل دیگر گوشی ها سونی هست اما کیفیت صداش یه چیز دیگست

به قول حاجی:
مخلصیم:11:

Ssarshar
09-07-2009, 10:11
بله صداش توی هدفون از تقکیک بالای برخورداره.
هنزقریش هم مثل دیگر گوشی ها سونی هست اما کیفیت صداش یه چیز دیگست

به قول حاجی:

هدفونش رو ميزاري توي گوش و آهنگ گوش ميكني صداهاي اطراف حذف ميشن يا نه ؟

hussain
09-07-2009, 11:26
هدفونش رو ميزاري توي گوش و آهنگ گوش ميكني صداهاي اطراف حذف ميشن يا نه ؟
هدفونش از سری W نیست که توی گوش جا بگیره ولی تا حدودی صدا قطع میشه در حدی که بغل دستیت که صدات می کنه خودت رو به بیخیالی بزنی که صداش رو نمی شنوی و اون هم باور می کنه:10:

Ssarshar
12-07-2009, 19:01
حسين جان يه سوال ديگه ازت داشتم ببخش فقط هي مزاحمت ميشيم !

من هنوز راجع به كيفيت صداي هدفونش توجيه نشدم !!!

ميشه با چند تا گوشي كيفيتش رو مقايسه كني ؟!

در ضمن به نظرت چه رنگيش از همه بهتره ؟

مجموعا گوشي خوبيه ؟ از خريدش پشيمون نميشم ؟ ممنون

hamed1297
13-07-2009, 14:51
از لحاظ کیفیت گوشی های سونی اریکسون حرف ندارن.تقریبا خیالت راحت.
رنگش هم که سلیقه ای هست.

البته با اجازه مش حسین.دی...

Eureka204
13-07-2009, 19:41
حسين جان يه سوال ديگه ازت داشتم ببخش فقط هي مزاحمت ميشيم !

من هنوز راجع به كيفيت صداي هدفونش توجيه نشدم !!!

ميشه با چند تا گوشي كيفيتش رو مقايسه كني ؟!

در ضمن به نظرت چه رنگيش از همه بهتره ؟

مجموعا گوشي خوبيه ؟ از خريدش پشيمون نميشم ؟ ممنون

سلام دوست عزیز
من این گوشی رو تقریبا دو هفته پیش خریدم. صداش تو هدفون خوبه. الان بیشتر گوشی ها مخصوصا سونی صداشون تو هدفون عالین. مگه اینکه بخوای با Mp3 player های iAudio مقایسه کنی.
تنها مشکل گوشی صدای کم اسپیکرش هست (البته نمیشه مشکل به حسابش آورد چون سری Cybershot هست نه Walkman) ولی کیفیتش عالیه. من تو w های سونی همچین صدایی رو نشنیدم تا حالا. قبل از اینکه C905 بگیرم W705 داشتم. صدای اسپیکرش به خوبی C نبود. صدا کاملا صاف و بدون خش هست. مخصوصا در حالت رینگتون.
در کل پیشنهاد می کنم اگه می خوای سونی بگیری حتما C905 بگیر. چون قیمتش به اندازه ی کافی افتاده و نسبت به امکاناتش خیلی می ارزه. همه ی رنگاش قشنگه.(نکته: من خودم موقع خرید حواسم نبود، ولی فکر کنم رنگ های دیگه این گوشی جنسشون با رنگ مشکیش فرق داره. جون مشکیش ماته) من خودم مشکیش رو گرفتم خیلی کلاس داره. هر کی می بینه مجذوبش میشه مخصوصا وقتی می فهمه دوربینش 8 مگه. دوربینش هم در حد یه موبایل عالیه.
من خودم از Wi-fi و GPS گوشی استفاده می کنم و از عملکرد کلی گوشی راضی ام.
در ضمن نه تنها پشیمون نمیشی بلکه به سونی بیشتر ایمان میاری. هم زمان با من یکی از دوستان 5800 خرید با اینکه اون تاچه و استیل خاصی داره ولی اصلا به چشم نمیاد. دیروز داشت می گفت کاش منم C905 می گرفتم!!!
خلاصش ته استیله. بخر و ببر، حالشو ببر.
شما فقط رنگش رو انتخاب بکن بقیش حله.

باز اگه سوالی بود بنده و دیگر دوستان در خدمتیم.

Ssarshar
13-07-2009, 20:01
سلام دوست عزیز
من این گوشی رو تقریبا دو هفته پیش خریدم. صداش تو هدفون خوبه. الان بیشتر گوشی ها مخصوصا سونی صداشون تو هدفون عالین. مگه اینکه بخوای با Mp3 player های iAudio مقایسه کنی.
تنها مشکل گوشی صدای کم اسپیکرش هست (البته نمیشه مشکل به حسابش آورد چون سری Cybershot هست نه Walkman) ولی کیفیتش عالیه. من تو w های سونی همچین صدایی رو نشنیدم تا حالا. قبل از اینکه C905 بگیرم W705 داشتم. صدای اسپیکرش به خوبی C نبود. صدا کاملا صاف و بدون خش هست. مخصوصا در حالت رینگتون.
در کل پیشنهاد می کنم اگه می خوای سونی بگیری حتما C905 بگیر. چون قیمتش به اندازه ی کافی افتاده و نسبت به امکاناتش خیلی می ارزه. همه ی رنگاش قشنگه.(نکته: من خودم موقع خرید حواسم نبود، ولی فکر کنم رنگ های دیگه این گوشی جنسشون با رنگ مشکیش فرق داره. جون مشکیش ماته) من خودم مشکیش رو گرفتم خیلی کلاس داره. هر کی می بینه مجذوبش میشه مخصوصا وقتی می فهمه دوربینش 8 مگه. دوربینش هم در حد یه موبایل عالیه.
من خودم از Wi-fi و GPS گوشی استفاده می کنم و از عملکرد کلی گوشی راضی ام.
در ضمن نه تنها پشیمون نمیشی بلکه به سونی بیشتر ایمان میاری. هم زمان با من یکی از دوستان 5800 خرید با اینکه اون تاچه و استیل خاصی داره ولی اصلا به چشم نمیاد. دیروز داشت می گفت کاش منم C905 می گرفتم!!!
خلاصش ته استیله. بخر و ببر، حالشو ببر.
شما فقط رنگش رو انتخاب بکن بقیش حله.

باز اگه سوالی بود بنده و دیگر دوستان در خدمتیم.

ممنون از پاسخي كه دادي دوست عزيز .

پس ميتونم روي كيفيت هدفونش حساب ويژه باز كنم ؟
فيلمبرداريش چطوره ؟ 30 فريم واقعي ميگيره ؟
گوشي خوشدست هست ؟!
كيفيت صفحه نمايش چطوره ؟

دستت درست

hussain
13-07-2009, 23:34
ممنون از پاسخي كه دادي دوست عزيز .

پس ميتونم روي كيفيت هدفونش حساب ويژه باز كنم ؟
فيلمبرداريش چطوره ؟ 30 فريم واقعي ميگيره ؟
گوشي خوشدست هست ؟!
كيفيت صفحه نمايش چطوره ؟

دستت درست
دوستمون Eureka204 جواب کاملی دادن.
مال من طلای بود.درسته که صداش توی اسپیکر پایین ولی میتونی با هک افزایش بدی.
فیلمبرداریش هم گفتم در حد قابل قبولی هست موقع نمایش هی گیرگیر نداره.
اگر خوشدست نبود طرفدار نداشت.
کیفیت صفخه نمایش هم عالیه و زیر نور خورشید هم میشه دید.

Eureka204
15-07-2009, 10:38
سلام بنده کوچیک تمام بر و بچه های این فروم هستم
....
هنوز نخریدیش!!!
سایز فیلم هایی که میگیره 320x240 هست و bitrate شون تا 1 مگابیت هست که نمیدونم با این دوربین چرا اینجوریه!
ولی راضی کننده است. (فکر کنم باید منتظر سری H سونی باشیم Handycam)
و چون خود گوشی تا همین حدود Bitrate قابلیت پردازش داره میتونه خیلی خوب این فیلم ها رو نشون بده.
فیلم هایی که من گرفتم بین 28 تا 30 فریم بر ثانیه هستند.
سری جدی کیپد های سونی که بیشتر روی مدل های اسلاید وجود دارند خیلی نرم و راحت هستند. مخصوص اگه اس ام اس باز باشی......................
این گوشی یه سیستم جدید برای LED های کیپد داره که خیلی با حاله. در حالت دوربین یه سری از کلید ها که مربوط میشن به تنظیمات و شاتر دوربین با LED آبی روشن میشن.
وقتی گوشی رو میخوای از استندبای در بیاری اول صفجه نمایش روشن میشه و به ترتیب از بالا به پایین LED کلید ها روشن میشه و موقعی که استندبای میشه از پایین به بالا LED ها خاموش میشن.
در مورد صفحه نمایش : من P990 داشتم وقتی یه تم مشکی روش میذاشتم بیرون زیر نور آفتاب هیچی نمیدیدم
W705 هم همینطور و یک مقدار انعکاس نور داشت، ولی این اصلا اینحوری نیست. اینجا بهتر نوشته

خودش یه تم تاریک داره که خیلی با حاله ، به خاطر منوی فلاشی که داره من تا حالا عوضش نکردم.
بالاخره گوشی Cybershot هست و صفحه نمایشش باید در همون حد باشه.
از لحاظ خوش دستی هم نمیدونم چجوری باید توضیح بدم. چون گوشی یک مقدار سنگین هست (136gr)
تقریبا میشینه رو دست و کار باهاش راحت میشه ( حالا خودتون موقع خرید میتونین این یک مورد رو چک کنید)
W705 وزنش 90 گرم بود و همینجور از دستم سر میخورد. یه بار هم نزدیک بود از ماشن پرت بشه بیرون.

فکر کنم با توضیحاتی که من دادم اکثر دوستان حتی طرفداران نوکیا هم اقدام به خرید این گوشی می کردن.
ولی جدا سونی روی این گوشی کم نذاشته و تنها رقیبش الان سامسونگ i8510 هست.
من رفتم علاالدین که بین X1 و HTC diamond2 یکی رو انتخاب کنم و بخرم. خیلی انتخاب سخت بود. X1 با 500 تومن واقعا می ارزید ولی HTC خیلی وسوسه کننده بود.
دوستم می خواست تا 400 یه گوشی بخره که فروشنده بهش C905 هم پیشنهاد داد.تا حالا حتی یه review هم از C905 نخونده بودم ولی وقتی تو ویترین دیدم و دستم گرفتم بی خیال اون دو تا شدم. ته استیل بود.
بالاخره قیافه گوشی رو همه اول می بینن بعد حالا اگه چیزی سرشون بشه از امکاناتش می پرسن. امکانات هم که دیگه ترکونده.
من در مورد کارکرد گوشی i8510 زیاد اطلاع ندارم ولی تا عمر دارم از سامسونگ هیچ محصولی نمی خرم.
ولی به نظر گوشی شاخی میاد و تو gsmarena دومین گوشی هست.
حالا خیلی بخوایم تحویلش بگیریم میذاریم تو دوربین با هم مقایشه بشن که اونم سونی برندس. (با سند و مدرک)
از لحاظ اینترفیس و گردش در منو ها کلا symbian هم خشک و بی روحه و هم کلافه کننده.
فقط LCD بزرگتر داره که اونم مشکل سازه برای جیب.

دیگه سرت رو درد نیارم
امیدوارم به خوبی و خوشی بری بخری و لذتشو ببری.

Highbury
16-07-2009, 06:51
در ضمن ديشب زدم توي آپ ديت وقتي تموم شد هيچي بهش اضافه نشد
تمام مدلها یا حداقل تمام مدلهای سری سایبرشات رو چین میزنه.اصلا هم عیب نیست همانطور که ان97 رو هم چین میزنه

Ssarshar
17-07-2009, 21:57
دوستان آيا رنگ مشكي اين گوشي يكدست مشكيه يا كليدهاش نقره ايه ؟

كلا مسي بهتره يا مشكي ؟

Eureka204
18-07-2009, 15:07
دوستان آيا رنگ مشكي اين گوشي يكدست مشكيه يا كليدهاش نقره ايه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(کلید accept و end call مال بنده سبزو قرمز نیست و LEDشون سفید هست) 6 تا کلید دور جواستیک تو نور شدید بنفش میشن.
اگه عکسای بیشتر خواستی:

كلا مسي بهتره يا مشكي ؟

من پیشنهادم مشکیه ( موقع خرید به جنس هر رنگ دقت کن )
اینجا هم یه سر بزن

hesam68
18-07-2009, 15:41
سلام
یکی از دوستام این گوشیو داره
نمیدونم چرا دوربینش یک جوریه
دوستم فقط توی خونه عکس میگیره
فلاششو رو حالت اتو گذاشته و وقتی توی خونه با نور مناسب عکس میگیره عکس خیلی روشن میشه
میخواستم بدونم چه تنظیماتی انجام بده که عکسارو توی خونه با بهترین کیفیت بگیره؟

Eureka204
18-07-2009, 19:53
سلام
یکی از دوستام این گوشیو داره
نمیدونم چرا دوربینش یک جوریه
دوستم فقط توی خونه عکس میگیره
فلاششو رو حالت اتو گذاشته و وقتی توی خونه با نور مناسب عکس میگیره عکس خیلی روشن میشه
میخواستم بدونم چه تنظیماتی انجام بده که عکسارو توی خونه با بهترین کیفیت بگیره؟

اگه بتونی از دوستت بپرسی که فریمور گوشیش چیه بهتر میشه کمکش کرد.

1. بعضی از فریمور ها و یا درایورهای دوربین در حالت SmartContrast این حالت براشون پیش میاد.
اولین کمکی که میتونم بکنم اینه که مطمئن بشین این حالت غیر فعال باشه.
(در قسمت تنظیمات و منوی Shoot Mode این حالت قابل تنظیم هست)

2. با تنظیم Exposure هم میتونه این حالت رو تا حدودی بهبود بده. اگه کمش کنه میزان نور دریافتی هنگام عکاسی توسط سنسور دوربین کم میشه. برای تنظیمش جهت بالای جواستیک رو بزنه و مقدارش رو کاهش بده. این مقدار میتونه بین -2 تا +2 تنظیم بشه که هرچی بیشتر باشه عکس پر نور تر میشه.

امیدوارم مفید باشه
موفق باشی

tirdad_60
19-07-2009, 22:55
دوستان gps گوشی رو چطور میشه فعال کرد؟

hamed1297
20-07-2009, 00:01
کدوم اپراتور؟همراه اول یا ایرانسل؟
واسه ایرامسل که اینطوریه توی گوشی های SE:

توی setting و قسمت connectivity و اونجا هم internet account بعد هم اسم کانکشن رو میگذارید ایرانسل مثلا.
همین.

tirdad_60
22-07-2009, 21:34
برنامه ای مثله smartcom یا garmin نیست که بشه راحت باهاش کار کرد؟

Original Titan
22-07-2009, 22:12
دوستان gps گوشی رو چطور میشه فعال کرد؟

برنامه ای مثله smartcom یا garmin نیست که بشه راحت باهاش کار کرد؟
نه متاسفانه!
تو فكرشم يه تاپيك بزنم دقيق ياد بدم! برعكسي كه همه فكر مي كنن جي پي اس فقط مال نوكيا و سيستم عامل دار ها هست جي پي اس اين گوشي خيلي عالي هست!
برنانه اي هست تحت جاوا به نام trekkbuddy
براي استفاده از جي پي اس!

hamed1297
22-07-2009, 22:27
ببخشد من اشتباه کردم.فکر کردم GPRS رو میگید.
با ایشون تماس بگیرید:

ویرایش:دی..صاحبش زودتر پست زد.یقه همین بالایی رو بچسب.

ALFA323
31-08-2009, 19:41
سلام دوستان گلم ...گوشیم مشکلی داشت ..البته تو بخش مشکلات گوشی ها هم گفتم.. اما چون تاپیک اختصاصیه اینجا هم میگم...

Earphone گوشیم از کار افتاده!!...یک دفعه و باعث تعجبه...
Vibration گوشی هم یکی 2 ساعت بعد از کار افتاد...

به نظرتون مشکل از کجاست؟!! آیا با فلش مشکل حل میشه؟؟...
در این صورت Frimware گوشیم رو از کجا گیر بیارم و با چه نرم افزاری فلش کنم ...
ممنونم.

R@R#M@N
31-08-2009, 20:26
اول از همه یه تشکر ازت میکنم چون خیلی با امضات حال کردم
همشون سونی بودن : دی
دوم ! ایرفون منظورت همون بلندگو گوشی هست که باهاش مکالمه میکنی ؟؟
احتمال خیلی خیلی قوی سخت افزاری هست ! یا بلندگوش سوخته یا فلتش مشکل پیدا کرده
خدا کنه اولی باشه ! چون فلت سی905 گیر نمیاد و اگرم بیاد قیمتش فضاست :دی (اینجا توی شهر ما 90 تومنه)

Original Titan
31-08-2009, 21:08
داداش شما يه آپديت بزن گوشي را اگه درست نشد بعد حرص و جوش بوخور! اين بهراد يه كم روكه :دي اعصاب برا هيچ كي جا نميذاره!

ALFA323
31-08-2009, 21:15
ممنونم دوست عزیزم ... خداکنه اشکال سخت افزاری باشه ...دلمم نمیاد بدم تعمیرکار :( بخواد با خشونت باهاش رفتار کنه :D

راستی بابت امضاء هم ممنونم...:دی

Original Titan
31-08-2009, 21:19
خداکنه اشکال سخت افزاری باشه ...دلمم نمیاد بدم تعمیرکار
اخرش مي خواي باشه يا نباشه؟ مشكل سخت افزاري رو ميگم

ALFA323
01-09-2009, 01:13
اخرش مي خواي باشه يا نباشه؟ مشكل سخت افزاري رو ميگم

Titan جان منظورم اینه که خداکنه اشکال از فلت نباشه ، چون اونجوری دردسرم زیاد میشه...
ولی تست کردم دیدم صدای خیلی خیلی ضعیی ازش میاد با اونم با خش خش...
احتمال میدم نیمه سوز شده باشه ...Earphone

جالبه Vibration خود به خود درست شد .. نمیدونم یک دفعه چش شده این گوشی...

سرعت ADSL هم که بدجور اومده پایین ، اگه بخوام آپدیتش کنم وسط کار به مشکل بر میخورم...

>>پس کـــــی میخواد این سرعت اینترنت درست بشه:18::41:

Original Titan
01-09-2009, 10:15
سرعت ADSL هم که بدجور اومده پایین ، اگه بخوام آپدیتش کنم وسط کار به مشکل بر میخورم...

>>پس کـــــی میخواد این سرعت اینترنت درست بشه
والا سرعت adsl ما كه مشكلي نداره! ولي سرعت هم كه پايين باشه به گوشي آسيبي نميرسه! چون اول دانلود ميشه بعد شروع ميكنه به نصب
حالا خود داني!
فك كنم گوشيت سكته مغزي كرده! دي!

R@R#M@N
02-09-2009, 00:09
فریموری رو که میخوای نیگا کن ببر بده بیرون واست فلش بزنن
4 تا 8 تومن میگیرن ! عوضش خیالت تخته

ALFA323
04-09-2009, 00:44
سلام دوست من ... مشکل نت حل شد الان 100K در ثانیه سرعت دانلود دارم...
نرم افزار Update رو دانلود کردن ، خودش گوشی رو بررسی کرد و نیازی به آپدیت نداشت...
فلش و که خودم میکنم ..فقط فریمور C905 ---> R1DA032 تو چه سایتی گیرم میاد ؟...

naseronline
16-09-2009, 19:14
دوستان نميشه با اين گوشي WBMP به صورت اسمس فرستاد ؟ با اضافه كردن انيميشن ها يا تصاوير wbmp تبديل به MMS ميشه ؟

jackfrost283
28-09-2009, 20:53
دوستان نميشه با اين گوشي WBMP به صورت اسمس فرستاد ؟ با اضافه كردن انيميشن ها يا تصاوير wbmp تبديل به MMS ميشه ؟

فکر میکنم این مشکل در فریم ویرهای جدید ایجاد شده که حالت اس ام اس و ام ام اس بصورت یکپارچه شده و دیگه نمیشه در حالت اس ام اس انیمیشن ارسال کرد که واقعاً مشکله!!!

دوستان من هرچی سعی میکنم نمیتونم گوشیمو توسط SEUS آپدیت کنم!!! درایور نصب کردم، پی سی سوئیت نصب کردم و بصورت فون مود در حالتی که گوشی روشنه به پی سی متصل شدم و در کل همه مراحل رو طی کردم ولی وقتی C رو نگه میدارم و کابل رو متصل میکنم گوشی روشن میشه و به حالت فایل ترنسفر میره!!! کسی میتونه کمک کنه؟
فریم ویر فعلی من اینه: R1EA033

یه نکته: من اسفند سال گذشته این گوشی رو هدیه خریدم، جعبه این گوشی واقعاً زیبا و طراحی جالبی داشت... دقیقاً شبیه جعبه X1 ولی الان دیگه روم نمیشه این جعبه های جدیدشو نگاه کنم... البته خودمم مجبور شدم یکیشو بخرم!

Alamate Soal
01-10-2009, 15:29
دوستان عزيز ميشه معايب و مزاياي كلي اين گوشي رو در يك سطر توضيح بدين ؟‌

naseronline
01-10-2009, 15:45
معايب :
_ سرعت پايين منو ها و بخش مديا سنتر
_ عدم ارسال تصاوي متحرك و عكس هاي wbmp بصورت SMS
_ باطري نسبتاً ضعيف
_ وجود يك تيزي در پشت درب دوربين
_ صفحه نمايش كوچك نسبت به گوشي هاي مشابه
_فيلم برداري پايين تر نسبت به گوشي هاي مشابه
_ كليد هاي چهار جهتي هم نسبتاً سفته
_ كاهش سرعت با افزايش رم اشغالي
_ رستارت شدن گوشي در مواقعي كه آنتن بطور مكرر عوض ميشه
_ صداي فوق العاده ضعيف ( فقط يك اسپيكر كوچيك پايين گوشي هست )
_ وزن نسبتا بالا
مزايا :
_ دوربين فوق العاده با تنظيمات فراوان و مناسب براي عكس برداري در شب و روز
_ داشتن wi - fi كه تو گوشي هاي جاوا كم نظيره و سرعت اينترنت بالايي هم داره
_ سنسور شتاب سنج جهت چرخش اتوماتيك تصاوير و ...
_ تشخیص چهره و لبخند، کنتراست هوشمند، تثبیت کننده­ی تصویر،Geotagging، حذف قرمزی چشم

hosseinmusicmaster
05-10-2009, 04:23
معايب :
_ سرعت پايين منو ها و بخش مديا سنتر
_ عدم ارسال تصاوي متحرك و عكس هاي wbmp بصورت SMS
_ باطري نسبتاً ضعيف
_ وجود يك تيزي در پشت درب دوربين
_ صفحه نمايش كوچك نسبت به گوشي هاي مشابه
_فيلم برداري پايين تر نسبت به گوشي هاي مشابه
_ كليد هاي چهار جهتي هم نسبتاً سفته
_ كاهش سرعت با افزايش رم اشغالي
_ رستارت شدن گوشي در مواقعي كه آنتن بطور مكرر عوض ميشه
_ صداي فوق العاده ضعيف ( فقط يك اسپيكر كوچيك پايين گوشي هست )
_ وزن نسبتا بالا
مزايا :
_ دوربين فوق العاده با تنظيمات فراوان و مناسب براي عكس برداري در شب و روز
_ داشتن wi - fi كه تو گوشي هاي جاوا كم نظيره و سرعت اينترنت بالايي هم داره
_ سنسور شتاب سنج جهت چرخش اتوماتيك تصاوير و ...
_ تشخیص چهره و لبخند، کنتراست هوشمند، تثبیت کننده­ی تصویر،Geotagging، حذف قرمزی چشم
یکی دیگه از امکاناتش هم داشتن خروجی تلویزیون ! البته من هنوز دقیق نفهمیدم این خروجی تلویزیون کلا به چه دردی می خوره ؟ یعنی می شه باهاش عکسهایی که انداختیم رو صفحه تلوزیون ببینیم ؟
یه چیزه دیگه : میگن دوربینش نسبت به 8 مگا پیکسلی های دیگه ضعیفتره ؟ درسته ؟
البته من چند تا عکس تو تاپیک "آلبوم عکسهای سونی اریکسون" دیدم ! اونا که فوق العاده بودن !

Original Titan
05-10-2009, 08:51
براي اين كه سرعت گوشي درست بشه كافيه به جاي مموري هاي سوني از مموري sandisk استفاده كنيد...

naseronline
05-10-2009, 10:47
یکی دیگه از امکاناتش هم داشتن خروجی تلویزیون ! البته من هنوز دقیق نفهمیدم این خروجی تلویزیون کلا به چه دردی می خوره ؟ یعنی می شه باهاش عکسهایی که انداختیم رو صفحه تلوزیون ببینیم ؟
اره ميشه... يك كابل هست كه يك سمتش به جاي شارژ وصل ميشه و طرف ديگه اش سه تا فيش هست كه به خروجي هاي صدا و تصوير وصل ميشه با اجراي مديا سنتر در داخل گوشي در داخل تلويزيون نمايش داده ميشه.

یه چیزه دیگه : میگن دوربینش نسبت به 8 مگا پیکسلی های دیگه ضعیفتره ؟ درسته ؟
در اين مورد من با گوشي ها ديگه كار نكردم اما از قرار معلوم طي مقايسه هايي كه انجام شده رتبه كمتري رو بدست آورده. اما عكس هاي اين گوشي مطمئنا طبيعي تر از ساير 8 مگا پيكسلي هاست.

براي اين كه سرعت گوشي درست بشه كافيه به جاي مموري هاي سوني از مموري sandisk استفاده كنيد...

رو چه حسابي اين حرف رو مي فرمائيد ؟ من گوشيم مموري sandisk هستش...اصلا مموري اصلي كه همراه گوشي ارائه ميشه sandisk‌هستش .

shuahin_kh
11-10-2009, 12:35
این صفحه آخر تاپیک منو نا امید کرد. میخواستم C905 بخرم. یعنی تو این رنج قیمت گوشی دیگه ای هست که کارایی C905 رو داشته باشه؟

Original Titan
11-10-2009, 14:00
رو چه حسابي اين حرف رو مي فرمائيد ؟ من گوشيم مموري sandisk هستش...اصلا مموري اصلي كه همراه گوشي ارائه ميشه sandisk‌هستش .
رو اين حساب كه داداش من خريد روش سوني بود! سرعتش هم خوب نبود! sandisk گذاشتم روش ميدودئيد...
حالا ديگه نميدونم!

amin 3gp
24-10-2009, 01:39
اخرین قیمت این گوشی ؟

Original Titan
24-10-2009, 09:03
320 تومنو اينا

panther99
26-11-2009, 01:37
تا اينجا مثل اينكه صدا و دوربين اين گوشي خيلي برجسته هستن . كه من هم دقيقا همين رو ميخوام . صداش تو هدفون عالي باشه ( چه بلندي صدا چه كيفيت )
و عكسهاش هم جوري باشه كه كسي فكر نكنه با يه گوشي عكس گرفتي !!! آيا اينطوره ؟؟؟؟!!!!!!!!!!
آخرين فريم ويرش چيه ؟؟؟
بهترين فريم ويرش براي عكاسي چيه ؟؟؟؟؟
بدجوري رفته رو مخم اين گوشي رو بگيرم !!!
در ضمن رم 4 گيگ M2 چنده الان تو بازار ؟؟؟؟

panther99
27-11-2009, 00:58
آقا من اين گوشي رو ميخوام بخرم حتما بايد 4 روز بگذره تا جواب بدين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
در مورد باطري چي ؟؟؟؟ من تنها نگرانيم بابت باطريه كه اصل نباشه !! اونو چه جوري بشناسم اصل بودنشو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vahidsport
27-11-2009, 11:50
این روشی که میگم فکر کنم درست باشه و برای تشخیص باطری اصل هستش بازم استادید راهنمایی کنن

روی باطری اونجایی که به گوشی وصل میشه اون سه تیکه مس سمت راستش یه کاغذ سفید هستش اگه با زبونت یه خورده خیسش کنی باید رنگش قرمز بشه اگه قرمز شد باطری اصله در ضمن باطری های تقلبی یه رو زهم شارژ نگه نمیدارن حتی اگه ازشون استفاده نکنی

این روش رو مطمئن نیستم که درست یا نه

panther99
27-11-2009, 13:30
ممنون . من الان از جمهوري ميام . فقط يه مغازه اونهم تو علائ الدين مشكي داشت 335 ميداد .
ولي يه نفر يه چيزي بهم گفت كه خيلي شك كردم : گفت اگه مشكي هم پيدا بشه Refresh شده ست مواظب باش ممكنه قابش رو عوض كرده باشن !!!!
يكي ديگه هم ميگفت اصلا هر جوري قاب رو عوض كنن معلوم ميشه . البته ايني كه ديدم رو صفحه و درپوش لنزش كاور پلاستيكي داشت و هرچي سعي كردم اثري از اينكه قابش تعويضي باشه ببينم هيچي پيدا نكردم . كي پدش هم كه مشكي و نو بود .
برام عجيبه ناپديد شده تو بازار رنگ مشكيش !!!!
به نظر شما چي كار كنم ؟؟؟ برم همونو بگيرم يا صبر كنم ؟؟؟ ( هرچند معلوم نيست كه مشكيش اصلا بياد يا نه !! خيلي ها هم همينو ميگفتن تو جمهوري !! )
در مورد باطري هم كمك كنيد . ممنون .
در ضمن دوستاني كه مشكيش رو گرفتن ميشه يه عكس از جعبه و متعلقاتش بذارن ؟؟؟ رنگ جعبه ش مشكي مگه نيست ؟؟؟
ممنون . فقط زود جواب بديد تصميممو بگيرم .

hussain
27-11-2009, 14:42
ممنون . من الان از جمهوري ميام . فقط يه مغازه اونهم تو علائ الدين مشكي داشت 335 ميداد .
ولي يه نفر يه چيزي بهم گفت كه خيلي شك كردم : گفت اگه مشكي هم پيدا بشه Refresh شده ست مواظب باش ممكنه قابش رو عوض كرده باشن !!!!
يكي ديگه هم ميگفت اصلا هر جوري قاب رو عوض كنن معلوم ميشه . البته ايني كه ديدم رو صفحه و درپوش لنزش كاور پلاستيكي داشت و هرچي سعي كردم اثري از اينكه قابش تعويضي باشه ببينم هيچي پيدا نكردم . كي پدش هم كه مشكي و نو بود .
برام عجيبه ناپديد شده تو بازار رنگ مشكيش !!!!
به نظر شما چي كار كنم ؟؟؟ برم همونو بگيرم يا صبر كنم ؟؟؟ ( هرچند معلوم نيست كه مشكيش اصلا بياد يا نه !! خيلي ها هم همينو ميگفتن تو جمهوري !! )
در مورد باطري هم كمك كنيد . ممنون .
در ضمن دوستاني كه مشكيش رو گرفتن ميشه يه عكس از جعبه و متعلقاتش بذارن ؟؟؟ رنگ جعبه ش مشكي مگه نيست ؟؟؟
ممنون . فقط زود جواب بديد تصميممو بگيرم .
سلام دوست عزیز
من این گوشی رو داشتم البته رنگ طلایی.
فکر کنم جلد اصل حالت مخملی داره مثل k800 و از غیر اصل میشه تشخیص داد از روی لگوی خود سونی.
باطریش هم من که زیاد عکس مینداختم و آهنگ گوش می کردم 3-4 روزی دووم میاورد.
اگر سوالی داشتی درخدمتم:11:

panther99
27-11-2009, 15:52
جلدش كه دقيقا حالت مخملي رو داره !!
در مورد refresh بودن چي ؟؟؟؟؟
باطري رو نميشه با نگاه كردن فهميد ؟؟؟؟؟

در ضمن بهترين فيرم ويرc905 ( ازلحاظ دوربين و صدا ) كدومه ؟؟؟؟؟؟

ali_power42
27-11-2009, 17:24
اگه میخوای خیالت راحت باشه و مطمئن باشی که گوشی و باتریش اصلیه بهتره با گارانتی اصلی پارس سیتادل یا پارس کامتل بخری
یه سری گارانتی ها با نامهای مشابه مثلا پارس کامتل اراتل یا پارس کامتل نوین یا ... هم هستن که یک کلمه اضافه تر یا کمتر دارن که اونها اصلی نیستن
یک مغازه کنار علاءالدین (درب جمهوری) هست که نمایندگی سیتادل هستش ولی دقیقا نمیدونم که سیتادل هست یا پارس سیتادل
امارشو بگیر اگه پارس سیتادل بود اصلیه
چند سال قبل یه w810 با گارانتی نوین خریدم که اسپیکرش خش خش میکرد ولی دوستم با پارس سیتادل خرید و اصلا خش خش نداشت گارانتی های متفرقه دیگه هم همشون خش خش میکردن.از اون موقع پشت دستمو داغ کردم که گوشی با گارنتی متفرقه نخرم
گارانتی های اصلی فقط شامل دو کلمه هستن نه کمتر نه بیشتر:
پارس +کامتل یا پارس +سیتادل
در ضمن گوشیهای با گارانتی اصلی همگی جعبشون پلمپ شده هست و اگه فروشنده بهت گفت فقط یه دونه داریم که اونم پشت ویترینه بدون که اصلی نیست

panther99
28-11-2009, 16:17
آقا من كه امروز رفتم بخرم اولا مشكيش گير نمياد !!! اگر هم باشه 20 تومن گرونتر .
دوما از 315 هست تا 355 تومن !!!!
سوما همه جا ميگن بايد برنامه رو بريزيم بدون برنامه گوشي رو نميديم (پدر سوخته بازيهاي اهالي جمهوري ) !!!!!!!!!!!!!! كه با برنامه 15 تومن مياد روي گوشي . مثلا 340 قيمت گوشي 15 هم برنامه كه ميشه 355 !!!!!
حالا دوستان رنگ مشكي اين گوشي رو اگه اين اواخر خريدن چند خريدن ؟؟؟ از كجا ؟؟؟ ( به ما هم آدرس بديد ) از لحاظ باطري و لوازم مطمئن باشه .
در ضمن من 3 روزه ميپرسم بهترين فيرم وير اين گوشي براي عكس و صدا چيه ؟؟؟؟؟؟
شماره تلفن از پارس كامتل يا پارس سيتادل نداريد ؟؟؟؟؟
نميشه رفت از همينها خريد ؟؟؟؟؟؟؟( به جمهوري كه اصلا نميشه اطمينان كرد )
كدي هست كه بشه به گوشي داد كه ببينيم گوشي كاركرده ست يا آكبنده ؟؟؟؟
كابل tv تداشت پكش !!!! در ضمن يه عكس از آداپتورتون بذاريد ببينم اصليش چه جوريه ؟؟؟
و به نظرتون اگه صبر كنم مشكيش مياد يا ناياب ميمونه ؟؟؟؟ الان كه تقريبا نايابه !!!!!!
شارژ اوليه باطريش چند ساعت بايد باشه ؟؟؟؟ يكي ميگفت بذار شارژش كامل تمام بشه بعد بزن به شارژ اونهم 6 ساعت .
خواهش ميكنم زود جوابمو بديد .

panther99
29-11-2009, 16:43
بابا چرا اين تاپيك اينجوريه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كسي نيست درست و حسابي جواب ما روبده ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

panther99
01-12-2009, 01:00
كسي نميخواد يه سري به اين تاپيك بزنه سوالهاي مارو جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه ميگين اگه سوالي داشتيد ما در خدمتيم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hussain
01-12-2009, 11:01
آقا من كه امروز رفتم بخرم اولا مشكيش گير نمياد !!! اگر هم باشه 20 تومن گرونتر .
دوما از 315 هست تا 355 تومن !!!!
سوما همه جا ميگن بايد برنامه رو بريزيم بدون برنامه گوشي رو نميديم (پدر سوخته بازيهاي اهالي جمهوري ) !!!!!!!!!!!!!! كه با برنامه 15 تومن مياد روي گوشي . مثلا 340 قيمت گوشي 15 هم برنامه كه ميشه 355 !!!!!
حالا دوستان رنگ مشكي اين گوشي رو اگه اين اواخر خريدن چند خريدن ؟؟؟ از كجا ؟؟؟ ( به ما هم آدرس بديد ) از لحاظ باطري و لوازم مطمئن باشه .
در ضمن من 3 روزه ميپرسم بهترين فيرم وير اين گوشي براي عكس و صدا چيه ؟؟؟؟؟؟
شماره تلفن از پارس كامتل يا پارس سيتادل نداريد ؟؟؟؟؟
نميشه رفت از همينها خريد ؟؟؟؟؟؟؟( به جمهوري كه اصلا نميشه اطمينان كرد )
كدي هست كه بشه به گوشي داد كه ببينيم گوشي كاركرده ست يا آكبنده ؟؟؟؟
كابل tv تداشت پكش !!!! در ضمن يه عكس از آداپتورتون بذاريد ببينم اصليش چه جوريه ؟؟؟
و به نظرتون اگه صبر كنم مشكيش مياد يا ناياب ميمونه ؟؟؟؟ الان كه تقريبا نايابه !!!!!!
شارژ اوليه باطريش چند ساعت بايد باشه ؟؟؟؟ يكي ميگفت بذار شارژش كامل تمام بشه بعد بزن به شارژ اونهم 6 ساعت .
خواهش ميكنم زود جوابمو بديد .

شرمنده اینترنتم قطع بود
نه دوسن عزیز طلایش گرونتره من قیمت دارم.
قیمتش هم ربطی بجز رنگ نداره که بالا و پایین باشه در ضمن ریختن برنامه همش الکیه به قول معروف پوله زوره:31:.
بهترین فریمورش هم اسمش نمی دونم ولی درکل هرچی جدید باشه(از نظر آپ دیت)بهتره
درضمن تو پکش کابل tvنیست.اون زمون که من خریدم یه مموری 8گیگ همراش بود.
اینجور که دوستان میگن تو شهرستان نمیشه به فروشنده ها اطمینان کرد.ولی از اینجا که من خریدم پکش کامل کامل بود.
بازم شرمنده که دیر جواب دادم.

panther99
02-12-2009, 00:38
آقا من هم اين گوشي رو خريدم .340 تومن. 2گيگ هم رم داره كه نصفش رو پر كردم ولي سرعتش خيلي خوبه .sandisk. ديشب 6 ساعتي زدم به شارژ . فول شد . حدودا 2 ساعت و نيم باهاش آهنگ گوش دادم و دوستان هم كلي زيرو روش كردن . چندتا هم اس ام اس دادم باهاش الان كه ساعت 12:30 شبه 55% شارژ داره . كلا 12 ساعته كه گوشي رو فعال كردم . از نظر باطري چطوره ؟؟؟؟؟
در ضمن يك سري تم هست كه شكل آيكونهاي منو رو هم عوض ميكنه ( البته خودش هم داره يه دونه ) . اگه از اين تمها داريد براي c905 داريد و ازش استفاده ميكنيد همينجا برام بذاريد . ممنون ميشم .

^^ HAMID ^^
02-12-2009, 14:11
اون تمها منوش فلش هست که باید تو فایل سیستمی گوشی باشه ... منوی فلش و تمش رو اینجا میتونی دانلود کنی :

یه چند وقتیه سایت رو انگولک کردن درست نشون نمیده ولی دانلود میشه ..

باید فایل منوی فلش رو بریزی تو فایلهای سیستمی گوشی با برنامه a2 uploader

بعد تم رو انتقال میدی به مموری کارت و اجراش میکنی اونوقت منوش عوض میشه .

panther99
03-12-2009, 01:01
دوست عزيز اينجا كه من فايلي براي دانلود نديدم .
طرز كارش رو هم ميگيد با هر چي كه ميخواد ؟؟؟
تو خود گوشيم 2 تا از اين تمها هست من تمهاي قشنگتري ميخوام اگه خودتون داريد برام همينجا آپ كنيد ممنون .
يعني همون فايلهايي كه اسمش swf هست ؟؟؟ تو هر تم مثل اينكه 2 تا از اين فايلها هست . چند تا تم دارم . اونها رو بايد انتقال بدم ؟؟؟؟ آدرس مشخصي داره تو خود گوشي ؟؟؟
آقا كار خطرناكي كه نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

^^ HAMID ^^
03-12-2009, 19:27
اون فایلهای swf منو فلشه دیگه ..تو تم نیست باید خودت بریزی تو گوشی .. کمپانی پیشفرض دو سه تا میریزه تو گوشی ... و تم هم اونها رو آدرس دهی میکنه .. چطور نشون نمیده این مثلا برا w995 هست :

این برای c901 :

البته تو این لینک بری بهتره تم هاشونم هست :

با برنامه a2uploader باید بریزی تو یه مسیری در گوشی الان بهت میگم.

panther99
04-12-2009, 13:12
تو كدوم مسير ؟؟؟؟
منتظريم .

panther99
05-12-2009, 11:10
در ضمن مثل بعضي از گوشيهاي سوني اريكسون نميشه آيكونهاي باطري و آنتن رو هم تو اين گوشي تغيير داد ؟؟؟؟
اگه ميشه چه جوري ؟؟؟ هر چي ميخواد بذاريد .
ممنون . فقط يه كم زود جواب بديد .

^^ HAMID ^^
05-12-2009, 18:11
آها من اصلا یادم رفته بود :دی خوب ادامه میدیم :

باید اینارو دانلود کنی :

a2aploader آخرین ورژن است :

یه فایل ggsetup-2.2.0.1.exe همچین اسمایی هست نصب کنید ...که کارش نصب درایور usb flash هست که شما بتونی با کابل خود گوشی ..گوشی رو فلش کنی ..
اینارو که گرفتی همه رو از حالت زیپ خارج میکنی.... گوشی تا تا ته فول شارژ میکنی (لازم نیست تا ته شارژ کنی ولی بهر حال اینقدر شارژ داشته باشه که وسط کار خاموش نشه مثلا 30 درصد ).. برنامه a2aploader رو باز میکنی و سمت راستش چند تا دکمست ..

اول فایل رو که دانلود کردید آنتی ویروس بهش گیر میده (ماله من نود 32) ولی چیزی نیست .. موقع کار باهاش آنتی ویروس رو غیر فعال کنید وگرنه پاکش میکنه ..یه فایل دیگه همراه برنامه هست که باید اول نصب کنید اسمش :ggsetup-2.2.0.1.exe هست اول اونو نصب کنید بعد برنامه رو اجرا کنید ..یه همچین پنجره ای باز میشه :

برای دسترسی به فایلهای سیستمی گوشی :

گوشی رو خاموش میکنید و (برای احتیاط سیم کارت و مموری رو در میارید و باطری رو جا میزنید ) دکمه file system tools رو میزنید بعد طبق دستوراته برنامه (همون نگه داشتن کلید c , و وصل کردنه کابل usb) تو سه سوت فایلهای سیستمی براتون باز میشه مثله پنجره زیر :

که فولدر های مختلف رو نشون میده .. تو ifs بعد setting کلیه درایور های صدا و دوربین و ... گوشی هست میتونید عوض کنید... تو قسمت tpa بعد preset بعد system بعد desktop بعد flash میتونید منوهای فلش بریزید و حالشو ببرید (این مسیرها رو من از حفظ میگم ممکنه توش خطا باشه بعدا سوال داشتید بپرسید )

فقط یادتون باشه بعد از تغییرات در فایلهای سیستمی در آخر حتما دکه قرمزه shutdown fs manager رو بزنید تا اتصال قطع شه و برنامه بنویسه ready !بعد میتونید گوشی رو از کابل جدا کنید..

دکمه write script برای نصب پچ هست ... پچ های مربوط به ورژن فریمورتون رو دانلود کنید با پسوند vkp تو کادر misc file لود کنید و write script رو بزنید و طبق دستوراته برنامه گوشی رو وصل کنید ..
برای نصب پچ برنامه یه بار گوشی رو وصل میکنید وسطش میگه کابل رو جدا کنید باتری رو از گوشی در بیارید دوباره جا بزنید و دکمه ready رو کلیک کنید بعد دوباره کلید c رو نگه دارید و کابل رو وصل کنید.

دکمه identify برای شناساییه ورژن فریمور گوشی ..imei و phone lock گوشی به کار میرود..

دکمه فلش برای فلش کردن گوشی هست وقتی خراب گوشی خراب شه با این میشه فلشش کرد تا درست شه .

^^ HAMID ^^
05-12-2009, 18:19
فایلهایی که میخواین تو فولدر های سیستمی گوشی کپی کنید باید از حالت زیپ خارج کنید ..بعد بکشید بیارید تو پنجره برنامه جایی که فولدر بازه .. یعنی از پنجره فولدر هاوی فایلها تو کامپیوترتون فایلها رو سلکت کنین بعد درگشون کنید تو پرنجه برنامه جایی که فولدر سیستمی مورد نظر بازه دراپشون کنید !

شما اول میرید تو مسیری که برای منوهای فلش هست یعنی این مسیر اگه اشتباه نکنم (برای ورود به فولدر ها روش دابل کلید کنید )
tpa>preset>system>desktop>flash
بعد باید یه فایل منوی پیش فرض خود گوشی با پسوند swf اون تو باشه .. اونوقت فایلهای منوی swf خودتون رو (که دانلود و آنزیپ 9 کردید سلکت آل میکنید و میگیرید میارید میندازید تو فولدر flash یعنی درگ و دراپشون میکنید .

فقط یادتون باشه بعد از تغییرات در فایلهای سیستمی در آخر حتما دکه قرمزه shutdown fs manager رو بزنید تا اتصال قطع شه و برنامه بنویسه ready !بعد میتونید گوشی رو از کابل جدا کنید..

فقط یادتون باشه هر تمی از منوی مخصوص خودش استفاده میکنه ..تم رو باید انتقال بدید به مموری و گوشی رو روشن کنید و اجراش کنید.. توی تم یه فایل با پسوند xls هست که میتونید اونو ادیت کنید که منوی مورد استفاده تم رو عوض کنید .. که قصه اش درازه !!!! شما همین تم های اورجینال گوشیها رو بگیرید .

^^ HAMID ^^
05-12-2009, 18:24
در ضمن مثل بعضي از گوشيهاي سوني اريكسون نميشه آيكونهاي باطري و آنتن رو هم تو اين گوشي تغيير داد ؟؟؟؟
اگه ميشه چه جوري ؟؟؟ هر چي ميخواد بذاريد .

این کارو از چند راه میشه انجام داد .1- با نصب یه پچ انجام میشه به اسم sysgfx که باید مخصوص همون گوشی و ورژن فریمورش باشه اونقت میشه همه آیکونهای گوشی رو انگولک کرد باهاش یعنی عوض کرد .. همه آیکون ها و شکلهایی که تو گوشی به کار رفته

2. یه سری پچ هم هستند تک کاره .. یعنی یکی رنگ آنت رو عوض میکنه یکی رنگ باتری رو عوض میکنه و ...

نکته : پچ ها حتما باید با گوشی سازگار باشن یعنی پچی باشه که برای c905 و ورژن فریمورش نوشته شده باشه .. شما باید چک کنید ببینید ورژن فریمورتون چیه ( با همون کلید identify برنامه )

نکته 2 : من خبر ندارم همچین پچ هایی برای c905 نوشته شده یا نه .. میتونید تو گوگل سرچ کنید یا به سایت topsony.com مراجعه کنید که مرجعی از پچها و فریمورها و درایور های گوشیهای سونی اریکسون هست !

توضیحات کامل بود ؟ :دی

vahidsport
06-12-2009, 01:37
این کارو از چند راه میشه انجام داد .1- با نصب یه پچ انجام میشه به اسم sysgfx که باید مخصوص همون گوشی و ورژن فریمورش باشه اونقت میشه همه آیکونهای گوشی رو انگولک کرد باهاش یعنی عوض کرد .. همه آیکون ها و شکلهایی که تو گوشی به کار رفته

2. یه سری پچ هم هستند تک کاره .. یعنی یکی رنگ آنت رو عوض میکنه یکی رنگ باتری رو عوض میکنه و ...

نکته : پچ ها حتما باید با گوشی سازگار باشن یعنی پچی باشه که برای c905 و ورژن فریمورش نوشته شده باشه .. شما باید چک کنید ببینید ورژن فریمورتون چیه ( با همون کلید identify برنامه )

نکته 2 : من خبر ندارم همچین پچ هایی برای c905 نوشته شده یا نه .. میتونید تو گوگل سرچ کنید یا به سایت topsony.com مراجعه کنید که مرجعی از پچها و فریمورها و درایور های گوشیهای سونی اریکسون هست !

توضیحات کامل بود ؟

اگه C905 هم جزوه گوشی های A2 باشه بدونه پچ میشه تمام اکون هاش رو عوض کرد البته اگه اشتباه نکنم چون من ایکون های K850 رو بدونه پچ عوض کردم و فقط کافیه اون ایکون ها رو تو یه جایی که الان ادرش یادم نیست کپی بعد اکون ها عوض میشه ولی C905 رو نمیدونم که احتمالا اونم همین طوری باشه

^^ HAMID ^^
06-12-2009, 10:50
گه C905 هم جزوه گوشی های A2 باشه بدونه پچ میشه تمام اکون هاش رو عوض کرد البته اگه اشتباه نکنم چون من ایکون های K850 رو بدونه پچ عوض کردم و فقط کافیه اون ایکون ها رو تو یه جایی که الان ادرش یادم نیست کپی بعد اکون ها عوض میشه ولی C905 رو نمیدونم که احتمالا اونم همین طوری باشه

C905 که حتما جزء A2 هست .. اون قدیما باید یه پچ نصب میکردی بعد آیکونها رو میریختی تو مموری کارت .. اگه بدون پچ هم میشه مسیرشو یادت اومد بگو دوستمون کارش راه بیوفته .

adrenalin
06-12-2009, 11:46
سلام حمید خوبی :دی
گوشی C905 گوشی سری گوشی های A2 هست و خیلی راحت هم میشه منو و...... عوض کرد شما فقط نیاز به یک برنامه به نام a2 uploader دارید که تو بخش هک هست اینم لینک کلوبش

تو تایپیکش یه دوری بزنید همه چی دستتون میاد راحته

وقتی وارد FS با اون برنامه شدید می تونید یه پوشه تو میسر Tpa/preset/system/icons این پوشه ایکونز وجود نداره اونجا شما کلیک راست می کنید یه فولدر درست کنید
ایکون هاتون رو بریزید تموم می تونید ایکون های مخصوص گوشیتون رو هم از سایت های هک SE تهیه کنید

^^ HAMID ^^
06-12-2009, 13:37
درود بر شما ! زنده ایم هنوز . شما خوبین ؟ بچه ها خوبن ؟ سلام برسونید :دی

وقتی وارد FS با اون برنامه شدید می تونید یه پوشه تو میسر Tpa/preset/system/icons این پوشه ایکونز وجود نداره اونجا شما کلیک راست می کنید یه فولدر درست کنید

چه خوب ! خودشم خیلی قشنگ :دی

یادش بخیر قدیما .

panther99
06-12-2009, 15:33
خب چند تا آيكون باطري و آنتن بذاريد اگه ممكنه و طريقه ريختنش رو هم بگيد اينجا .
ممنون ميشم .

adrenalin
06-12-2009, 18:38
درود بر شما ! زنده ایم هنوز . شما خوبین ؟ بچه ها خوبن ؟ سلام برسونید :دی

چه خوب ! خودشم خیلی قشنگ :دی

یادش بخیر قدیما .

قربونت حمید جون همه خوفن :31:
واقعا یادش بخیر اون موقع توحید هم بود که قبلا فروم یه صفای دیگه داشت :13:
الان هم صفا داره ها بعضی اوقات میام تو این تایپیک ها با این بروبچ نوکیا و....... کل کل می کنید کلی روحیم :دی عوض میشه

ممنون ميشم .

والا ایکون که به اون صورت نیست :دی
ولی تادلت بخواد فلش منو هست رنگ بارنگ :31:

فعلا این مگاپک رو نصب کنید
راستی یه برنامه جاوا هست مسیرهای FS رو بهتون نشون میده انو نصب کنید مسیر ها رو سریع یاد میگیرید

С905 Acoustics + Menu + Theme + Font + Sidebar + Layout

یه PDF آموزشی برات گذاشتم دیگه راحت می تونید گوشیتون رو هک کنید +اون برنامه هم توشه

^^ HAMID ^^
06-12-2009, 22:24
قربونت حمید جون همه خوفن :31:
واقعا یادش بخیر اون موقع توحید هم بود که قبلا فروم یه صفای دیگه داشت :13:
الان هم صفا داره ها بعضی اوقات میام تو این تایپیک ها با این بروبچ نوکیا و....... کل کل می کنید کلی روحیم :دی عوض میشه

بله واقعا اون زمان صفا و صمیمیت بین بچه ها بود الان همه به مادیات فکر میکنن :دی

من که کل کل و گزاشتم کنار یه مشت سوسول موسول ریختن با هم کل کل میکنن :دی الان زمونه فرق کرده قدیم ما میگفتیم اس ای ! تا تهش وایمیستادیم ولی الان همه خائن سست عنصر شدن , یکی میگه اس ای بعد میره هیرو میخره یکی میگه نوکیا میره سامسونگ میخره .. جاسوس دو طرفست ! :دی اسمشو نمیخوام بگم ولی علی ریسره اسمش :دی

شاد باشید گل پسران :دی (به نقل از مصطفی خدا بیامرز )

ممنون ميشم .

آقا شما من برات چهار تا پست گزاشتم اینجا برای ریختن منوی فلش با آموزش و لینک برنامه .. اینا رو انجام بده خوب که بلد شدی برو سراغ کارهای دیگه .. لینکشم که داداش احمد برات گزاشت .

panther99
07-12-2009, 00:24
ممنون دوستان . من اون فايل رو گرفتم و توضيحات رو خوندم . فعلا فقط ميخوام صفحه اصلي رو تغيير بدم به طوري كه مثل عكسش ساعت رو بياره وسط صفحه و تقويم رو ببره بالا زير آنتن .
و منوهاي فلش رو هم اجرا كنه . فقط فايلهاي llayout و swf رو تو مسيري كه گفته بريزم ؟؟؟؟؟

adrenalin
07-12-2009, 12:56
بله واقعا اون زمان صفا و صمیمیت بین بچه ها بود الان همه به مادیات فکر میکنن :دی

من که کل کل و گزاشتم کنار یه مشت سوسول موسول ریختن با هم کل کل میکنن :دی الان زمونه فرق کرده قدیم ما میگفتیم اس ای ! تا تهش وایمیستادیم ولی الان همه خائن سست عنصر شدن , یکی میگه اس ای بعد میره هیرو میخره یکی میگه نوکیا میره سامسونگ میخره .. جاسوس دو طرفست ! :دی اسمشو نمیخوام بگم ولی علی ریسره اسمش :دی

شاد باشید گل پسران :دی (به نقل از مصطفی خدا بیامرز )

آقا شما من برات چهار تا پست گزاشتم اینجا برای ریختن منوی فلش با آموزش و لینک برنامه .. اینا رو انجام بده خوب که بلد شدی برو سراغ کارهای دیگه .. لینکشم که داداش احمد برات گزاشت .

eeeeeeee کل کل گذاشتی کنار :31: چه بهتر
بله ما که تا آخر پای حرفم هستیم کوتاهم نمیایم :31:
علی مگه دوباره برگشته :5:

Only SonyEricsson:20:

ممنون دوستان . من اون فايل رو گرفتم و توضيحات رو خوندم . فعلا فقط ميخوام صفحه اصلي رو تغيير بدم به طوري كه مثل عكسش ساعت رو بياره وسط صفحه و تقويم رو ببره بالا زير آنتن .
و منوهاي فلش رو هم اجرا كنه . فقط فايلهاي llayout و swf رو تو مسيري كه گفته بريزم ؟؟؟؟؟

خواهش می کنم بله SWF تو جای خودش لایوت هم توجای خوش فقط تم رو یادتون نره
یه برنامه هم واستون میزارم به راحتی می تونید دسکتاپ گوشیتون رو تغییر بدید وبعد بعد فایل رو تو پوشه لایوت بریزید
راستی این برنامه برای اجرا شدن به Net Framework. 2 نیاز داره
راستی فلش منو های که دانلود می کنید حتما باید ورژن فلش لایتش (FL( 2.1 باشه

panther99
17-12-2009, 01:23
آقا من وقتي ميرم تو قسمت system info وقتي روي اون slider count ميرم هميشه عدد صفر رو زده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميخوام بدونم چرا تعداد باز و بسته شدن رو نميشماره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنضيمات خاصي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

panther99
19-12-2009, 00:23
كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

naseronline
19-12-2009, 20:25
دوست عزيز واسه منم نميشمره... فك نكنم كار كنه اصلا

panther99
20-12-2009, 00:52
كسي از دوستان بازم هست امتحان كرده باشه ببينه چه جورياست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arsinn
20-12-2009, 04:44
درود.دوستان گوشی من مشکلش اینه که با ایرانسل کانکت نمیشه .با همراه اول ir-mci هیچ مشکلی ندارم اما نمیدونم چرا شبکه ایرانسل رو پیدا نمیکنه.کسی اطلاعی داره باید چکارش کنم ایا مشکل نرم افزاریه؟ فریمور گوشی R1BA034 هست.در ضمن گوشی من تشخیص لبخند (نه چهره) رو نداره.شنیدم که در فریمور جدیدتر بهش اضافه میشه اگه درسته ممکنه بگید چه فریموری رو باید استفاده کنم ؟با سپاس:11:

hussain
21-12-2009, 22:52
درود.دوستان گوشی من مشکلش اینه که با ایرانسل کانکت نمیشه .با همراه اول ir-mci هیچ مشکلی ندارم اما نمیدونم چرا شبکه ایرانسل رو پیدا نمیکنه.کسی اطلاعی داره باید چکارش کنم ایا مشکل نرم افزاریه؟ فریمور گوشی R1BA034 هست.در ضمن گوشی من تشخیص لبخند (نه چهره) رو نداره.شنیدم که در فریمور جدیدتر بهش اضافه میشه اگه درسته ممکنه بگید چه فریموری رو باید استفاده کنم ؟با سپاس:11:
فکر نمی کنم مشکل از گوشی باشه از نظر آنتن ولی سیمکارتت رو روی یه گوشی دیگه امتحان کن ببیم چی میشه.
از نظر آپ دیت هم با update servis امتحان کن ببین برای گوشیت آپ دیت جدید اومده یا نه چون من هم آپ دیت کردم تشخیص لبخند اضافه شد

arsinn
23-12-2009, 04:45
فکر نمی کنم مشکل از گوشی باشه از نظر آنتن ولی سیمکارتت رو روی یه گوشی دیگه امتحان کن ببیم چی میشه.
از نظر آپ دیت هم با update servis امتحان کن ببین برای گوشیت آپ دیت جدید اومده یا نه چون من هم آپ دیت کردم تشخیص لبخند اضافه شد
درود.قطعا از گوشیه چون سیمکارت ایرانسل رو گوشی دیگه ای که دارم کار میکنه.ضمنا اولی که گوشی رو خریدم تو مغازه امتحان کرد سالم.اومدم خونه سیمکارت خودم رو که انداختم دیدم همین مشکل انتنو داره بردم گفت چون سیمکارتت قدیمیه رو این جواب نمیده سیمکارت رو که ir-tci بود جدیدش کردم شد ir-mci که خوب جواب داد و مشکلی نداشتم تا این اواخر که ایرانسل انداختم روش دیدم ایرانسل رو هم مشکل داره و میزنه عدم دسترسی به شبکه.اینگاری فقط با ir-mci سالم کار میده.ممکنه بگید گوشی شما چه فریموری داره که تشخیص لبخند رو هم داره؟و ایا این فریمور فارسی هست یا نه؟اخه مال من چندین بار خواستم اپدیتش کنم پیغام میده که اخرین اپدیت رو گوشی هست و نیازی نداره .در حالی که تشخیص لبخند نداره و گوشی رو زمستون پارسال خریدم و یک ماه بعد هم دادم فاریسش کردند یعنی که سری اوله.:41:

hussain
23-12-2009, 10:02
درود.قطعا از گوشیه چون سیمکارت ایرانسل رو گوشی دیگه ای که دارم کار میکنه.ضمنا اولی که گوشی رو خریدم تو مغازه امتحان کرد سالم.اومدم خونه سیمکارت خودم رو که انداختم دیدم همین مشکل انتنو داره بردم گفت چون سیمکارتت قدیمیه رو این جواب نمیده سیمکارت رو که ir-tci بود جدیدش کردم شد ir-mci که خوب جواب داد و مشکلی نداشتم تا این اواخر که ایرانسل انداختم روش دیدم ایرانسل رو هم مشکل داره و میزنه عدم دسترسی به شبکه.اینگاری فقط با ir-mci سالم کار میده.ممکنه بگید گوشی شما چه فریموری داره که تشخیص لبخند رو هم داره؟و ایا این فریمور فارسی هست یا نه؟اخه مال من چندین بار خواستم اپدیتش کنم پیغام میده که اخرین اپدیت رو گوشی هست و نیازی نداره .در حالی که تشخیص لبخند نداره و گوشی رو زمستون پارسال خریدم و یک ماه بعد هم دادم فاریسش کردند یعنی که سری اوله.:41:
در حال حاضر من این گوشی رو ندارم خیلی فقط پیش فروختم و X1 گرفتم.
من این گوشی رو همون اوایل که اومده بود گرفتم و فارسی هم داشت و نمیدونم چرا مال شما فارسی نداشته اگر جسارت نباشه شک دارم مال شما سری اول باشه.به هر حال شما یکار دیگه بکن با یه سیم کارت ایرانسل دیگه هم امتحان کن چون بعضی سیمکارتها مقاومت کمتری دارند و روی هر گوشی جواب نمیدن.:11:

panther99
23-12-2009, 16:18
آقا يه كم در مورد GPS توضيح ميديد ؟؟؟؟
وقتي وصل ميشم مكانم رو حوالي سعادت آباد ميزنه در صورتي كه با اونجا خيلي فاصله داريم !!!!!
با Google map خود گوشي وصل ميشم . نرم افزار ديگه اي هم هست كه دقيقا موقعيت مكاني خودم رو نشون بده .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه داره و دوستان رو c905 امتحان كردن اينجا برام بذارن . ممنون .
در ضمن با wayfinder چطوري بايد كار كنم ؟؟؟؟
gprs گوشيم رو هم فعال كردم در ضمن .
ممنون ميشم جوابمو بديد .

arsinn
23-12-2009, 23:25
آقا يه كم در مورد GPS توضيح ميديد ؟؟؟؟
وقتي وصل ميشم مكانم رو حوالي سعادت آباد ميزنه در صورتي كه با اونجا خيلي فاصله داريم !!!!!
با Google map خود گوشي وصل ميشم . نرم افزار ديگه اي هم هست كه دقيقا موقعيت مكاني خودم رو نشون بده .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه داره و دوستان رو c905 امتحان كردن اينجا برام بذارن . ممنون .
در ضمن با wayfinder چطوري بايد كار كنم ؟؟؟؟
gprs گوشيم رو هم فعال كردم در ضمن .
ممنون ميشم جوابمو بديد .
way finder نرم افزار پولیه و توایران کاربردی نداره.شما باید تراک بادی را رو گوشیت نصب کنی نقشه های مربوط به اون هم همه جا تو نت یافت میشه .خیلی هم خوب و دقیق کار میکنه و افلاین هست یعنی که هزینه ای نداره(بر عکس گوگل مپ که هزینه نسبتا زیادی داره) .برنامه رو که دانلود کردی و در others گوشی ریختی فایل jad اون رو اجرا کن خودش نصب میشه .در مدیریت فایلت پوشه ای بنام تراک بادی به وجود میاد .این پوشه رو که باز کنی در قسمت map اون باید نقشه شهری رو که دانلود کردی بریزی.

panther99
24-12-2009, 17:32
ممنون. گرفتم . ولي هنوز اجرا نكردم .
يعني دقيقا محلي كه هستم رو نشون ميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arsinn
24-12-2009, 19:38
ممنون. گرفتم . ولي هنوز اجرا نكردم .
يعني دقيقا محلي كه هستم رو نشون ميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال ما که نشون میده.دقتش قابل قبوله به نظرم کمتر از 10 متر اختلاف با شه.هم جا رو نشون میده و هم میشه مختصات محل رو ذخیره کرد و بعدا دوباره به محل ذخیره شده رهنمون شد.یعنی مسیر یابی و جلوگیری از گم شدن در کوه و بیابان و... .در کل همه قاببلیت های لازم رو داره

Manuchehrr
29-12-2009, 13:02
الان p1 دارم میخوام عضوش کنم.. اما موندم c905 بگیرم یا x1 :13:

sajjadgameactor
03-01-2010, 11:00
سلام
میگم چه طور رو این گوشی بازی نصب کنم

با نوکیا راحت بازی نصب میکردم ولی با سونی اریکسون بلد نیستم

hessam_sz
03-01-2010, 23:40

آخه x1 كجا c905 كجا؟
من هم پي 1 دارم ميخوام عوضش كنم ولي منتظرم تا قيمت ساتيو بياد پايين ساتيو بخرم فكر كنم ارزشش را داشته باشه يكم ديگه صبر كني.

panther99
12-01-2010, 00:48

بستگی داره از گوشی چی بخوای ؟؟!!
ببین از نظر آپشنهای عکاسی وقتی میری تو حالت عکس تو C905 یه دوربین عکاسی رو در دستت داری !!
از لحاظ منوی عکاسی و غیره .
اما X1 ویندوز داره و کلی برنامه واسش هست !!!!
خودم به C905 علاقه داشتم و خریدمش . شکلش و خوشدستیش هم عالیه به نظر من . مخصوصا رنگ دودیش !!

sajjadgameactor
27-01-2010, 17:57
بهترین پلیر برای این گوشی چیه؟

من یه مشکل با پلیر c905 دارم خیلی وقتا 2-3 ثانیه مونده به اخر اهنگ مینویسه پخش انجام نشد و نمیره اهنگ بعد ؟ شما این مشکل رو داشتین؟

panther99
01-02-2010, 10:17
آقا من گوشیم C905 هست و دقیقا 2 ماه و نیمه که خریدمش . اوایل تقریبا هفته ای 2 بار میزدم به شارژ و خیلی خوب شارژ نگه میداشت ولی الان تقریبا هر 48 ساعت با وجودیکه زیاد هم ازش کار نمیکشم ( تو همون شرایط قبل ) میزنم به شارژ !!!!!!!!!!!!
آبا باطریم تقلبیه !!!!!!!!!
چه جوری اصل بودن باطری رو بفهمم . در ضمن قیمت باطری اصلی C905 چنده تو تهران ؟؟؟؟
ممنون میشم زود جواب بدید .

shahram007
07-02-2010, 18:10
چکار کنم gpsموبایلم فعال بشه

mani_arian
11-02-2010, 00:43
کیفیت بدنه و صفحه کلیدش اصلا خوب نیست..c903 خیلی بهتره

madscoother
18-02-2010, 21:44
سلام دوستان من امروز این گوشی رو خریدم چطور میتونم از جی پی اس اون استفاده کنم چون تایپکت ها طولانی هست نمیتونم بخونم ممنون میشم راهنماییم کنید

damn
19-02-2010, 12:14
سلام دوستان

این گوشی چقدر شارژ نگه می داره ؟ چند ساعت ؟

من باهاش کار می کردم 20 ساعته تموم شد شارژش ... ؟

بعد اونهایی که رو صفحه کلیدش فارسی هم خورده اصله یا نه؟

golmohammadi
20-02-2010, 02:00
آقا من گوشیم C905 هست و دقیقا 2 ماه و نیمه که خریدمش . اوایل تقریبا هفته ای 2 بار میزدم به شارژ و خیلی خوب شارژ نگه میداشت ولی الان تقریبا هر 48 ساعت با وجودیکه زیاد هم ازش کار نمیکشم ( تو همون شرایط قبل ) میزنم به شارژ !!!!!!!!!!!!
آبا باطریم تقلبیه !!!!!!!!!
چه جوری اصل بودن باطری رو بفهمم . در ضمن قیمت باطری اصلی C905 چنده تو تهران ؟؟؟؟
ممنون میشم زود جواب بدید .

اگه اوایل خوب بود یعنی باطری اصله
شما یه بار بزار باطری تموم بشه تا جایی که گوشی خاموش بشه
بعد تو همون حالت خاموش شب تا صبح بزار شارژ
بعد تست کن ببین فرق میکنه ؟

seyed_reza
23-02-2010, 16:09
بچه ها براش پچ خاصی اومده ؟

hussain
24-02-2010, 12:21
باید بری کلوپ -- اونجا حتما پیدا میکنی

seyed_reza
24-02-2010, 17:06
باید بری کلوپ -- اونجا حتما پیدا میکنی
.
.
لطف کن لینکشو بذار
.
یه کمم بیشتر راهنمایی کن

hussain
24-02-2010, 20:35
.
.
لطف کن لینکشو بذار
.
یه کمم بیشتر راهنمایی کن
برای شما که تنبلی:31:

seyed_reza
25-02-2010, 01:43
برای شما که تنبلی:31:

.
شیفته جذابیت های شما شدیم
.:11:
لطف کردی
ممنون

coralline
07-03-2010, 19:52

من هم دقیقا همین دل مشغولی رو دارم دوستانی که آشنا هستند می تونند به این دو سوال من جواب بدهند؟

1- کیفیت آنتن دهی c905 بهتره یا x1؟

2- کار کردن با ایکس1 با توجه به صفحه کوچک آن سخت نیست؟

hussain
07-03-2010, 20:45
من هم دقیقا همین دل مشغولی رو دارم دوستانی که آشنا هستند می تونند به این دو سوال من جواب بدهند؟

1- کیفیت آنتن دهی c905 بهتره یا x1؟

2- کار کردن با ایکس1 با توجه به صفحه کوچک آن سخت نیست؟
1.من هردو گوشی رو دارم
آنتن دهی C905 بهتره و لی X1 با ریختن یه برنامه آنتن دهیش خوب میشه
2.صفحش اونقدر هم کوچیک نیست از C905 بزرگتره
کلا X1 و C905 دو جنس در رده هم نیستند که بشه مقایسه کرد ولی از نظر تجربه من X1 بهتره
بخاطر تنوع و اینکه حالتش ثابت نیست که کسل کننده باشه
سوالی بود در خدمتم:11:

golmohammadi
10-03-2010, 04:45
سلام بچه ها
دیشب یه c905 واسه یکی از آشنایان گرفتیم
فعلا من نتونستم کامل تستش کنم
ولی بهم زنگ زد میگفت وقتی تو محیط بسته(داخل خانه) و با نور چراغ رشته ای عکس میگیره خود سوژه خوب هست اطرافش زرد رنگ
در سایبرشاتهای قبلی مثل سی901 یا کا800 وقتی مثلا از یک شخص عکس میگرفتی چهره شخص بطور کامل روشن بود و بدون ایراد (البته با فلش) و پشت شخص که دیوار و .. هست سیاه بود (خیلی نور پشتش کم)
در این سی905 به جای اینکه پشت شخص سیاه باشه زرد رنگ هست

خب حالا بگین ایا مال همه اینطوریه ؟
این یک باگ هست ؟
یا فقط این گوشی اینطوریه ؟
آخرین فیرمور این گوشی چی هست ؟

hussain
10-03-2010, 12:28
سلام بچه ها
دیشب یه c905 واسه یکی از آشنایان گرفتیم
فعلا من نتونستم کامل تستش کنم
ولی بهم زنگ زد میگفت وقتی تو محیط بسته(داخل خانه) و با نور چراغ رشته ای عکس میگیره خود سوژه خوب هست اطرافش زرد رنگ
در سایبرشاتهای قبلی مثل سی901 یا کا800 وقتی مثلا از یک شخص عکس میگرفتی چهره شخص بطور کامل روشن بود و بدون ایراد (البته با فلش) و پشت شخص که دیوار و .. هست سیاه بود (خیلی نور پشتش کم)
در این سی905 به جای اینکه پشت شخص سیاه باشه زرد رنگ هست

خب حالا بگین ایا مال همه اینطوریه ؟
این یک باگ هست ؟
یا فقط این گوشی اینطوریه ؟
آخرین فیرمور این گوشی چی هست ؟
احتمالا مشکل از گوشی هست چون مال من اینجوری نبود و از محیط در شب حتی بهتر از کا800 عکس مینداخت حتی با آپدیت هم کیفیت عکسش بهتر شد.

golmohammadi
10-03-2010, 14:46
احتمالا مشکل از گوشی هست چون مال من اینجوری نبود و از محیط در شب حتی بهتر از کا800 عکس مینداخت حتی با آپدیت هم کیفیت عکسش بهتر شد.

خودم تست کردم گوشیو
در محیط بسته حتی بدون فلش هم جاهایی که تاریک هستند را زرد میندازه
گوشی هم بدون گارانتی گرفتیم
نگفنی فیرمور آخرش چیه ؟

hussain
12-03-2010, 23:49
خودم تست کردم گوشیو
در محیط بسته حتی بدون فلش هم جاهایی که تاریک هستند را زرد میندازه
گوشی هم بدون گارانتی گرفتیم
نگفنی فیرمور آخرش چیه ؟
فریمور آخرش نمیدونم چیه و لی آخریش رو آپدیت کن.درضمن تاجالا ندیدم تصویر زرد نشون بده
اگر تونستم یه عکس برت آپلود میکنم:11:

hussain
17-03-2010, 14:16
این هم خدمت دوست عزیز

گوموش
20-03-2010, 00:22
سلام دوستان من امروز این گوشی رو خریدم چطور میتونم از جی پی اس اون استفاده کنم چون تایپکت ها طولانی هست نمیتونم بخونم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
آخرین ورژن نرم افزار trekbuddy رو از اینجا دانلود کن واگه مشکلی در نصبش بود در خدمتیم

تشکر فراموش نشه لطفا.................:11:

samyar_red
25-03-2010, 17:11
سلام
من یه چندتا سوال داشتم.
gps فرقش با gprs چیه؟؟!!
wi-fi چه دردی میخوره؟ چطور فعالش کنم؟؟؟
مکان یاب این گوشی و چطور ازش استفاده کنم؟؟
ممنون

hussain
25-03-2010, 19:46
سلام
من یه چندتا سوال داشتم.
gps فرقش با gprs چیه؟؟!!
wi-fi چه دردی میخوره؟ چطور فعالش کنم؟؟؟
مکان یاب این گوشی و چطور ازش استفاده کنم؟؟
ممنون
gps یه موقیت یاب ماهواره ای هست که بدون نیاز به اینترنت کار میکنه
gprs اینترنت برای موبایل که از طرف اوپراتور فراهم میشه
wi-fi هم یه نوع اینترنت که توسط اسخاص خصوصی به فروش گذاشته میشه شما میتونی توی گوشیت استفاده کنی

runner
27-03-2010, 07:16
سلام
دوستان یکی دوستای من این گوشیو داره به همراه کابل TV و گوشی رو وصل می کنه به تلویزیون
عکسارو میاره اما فیلم رو که پخش می کنه تصویر نداره اما صدا داره!!
می خوام ببینم ایراد از چیه؟؟
گوشی فیلم رو روی TV پخش نمیکنه یا ایراد از کابل هست!!!؟؟
ممنون

گوموش
04-04-2010, 13:27
gps یه موقیت یاب ماهواره ای هست که بدون نیاز به اینترنت کار میکنه
gprs اینترنت برای موبایل که از طرف اوپراتور فراهم میشه
wi-fi هم یه نوع اینترنت که توسط اسخاص خصوصی به فروش گذاشته میشه شما میتونی توی گوشیت استفاده کنی
يعني اينجا GPS همه رديفه يا رغبتي نيست؟:34:

shabab2
04-04-2010, 14:16
البته میگن درب پشت دوربین بعد از مدتی میلنگه و فیلمشم با کیفیت مطلوبی نیست؟

m.afkarian
16-04-2010, 09:30
سلام به همه
لطفا اين گوشي را نخريد مشكلات و معايب c905 سوني اريكسون خيلي زياده گوشي بنده تو 6 ماه دو بار خراب شد يه بار اسپيكر و بلندگو و يه بارم فلتش سوخت و هر دو بار هم از دستم افتاده بود اين گوشي فقط كافيه يك بار از دستتون بيفته زمين كارش تمومه و قطعات مصرفي در آن از جنس بنجل چيني هستش. از خدمات پس از فروش كامتل هم براتون بگم كه هيچ چيزش گارانتي نيست و همه چيز را بيشتر از بازار با شما حساب مي كنند. ولي انصافا دوربينش عاليه و من الان هنوزم دارمش و يه سيم كارت ايرانسل انداختم روش و به جاي دوربين ميخوام ازش استفاده كنم و يك گوشي لمسي نوكيا x6 خريدم تا به عنوان تلفن ازش استفاده كنم وقتي واسه تعمير سوني اريكسون c905 را برده بودم تعميركار ميگفت تنها گوشي كه اينروزها پاي ثابت تعمير هست همين گوشي هستش و مواظب باش حتي از نيم متري زمين نخوره چون هر لحظه احتمال داره بازم فلتش خراب بشه.
اصلا شما تو گوگل سرچ كنيد تعمير c905 يا مشكلات آن يا خراب شدن آن يا فريمور آن و ... تا ببينين چند تا سايت درگير خرابي اين گوشي هستند و بعد يك بار براي x6 نوكيا سرچ كنيد واقعا براي كمپاني سوني متاسفم با اين توليدات بيكيفيتش از لپ تاپ گرفته تا گوشي.
مراقب خودتون باشيد.

R@R#M@N
16-04-2010, 11:06
شما اولین نفری هستی که اینجوری میگی !
احتمالآ گوشیت چینی بوده (ازین تقلبیها)
+
البته چند وقتیه که یوزرهای جدید همش میان تو تاپیکای سونی ! یوزرهایی که 2 تا پستم ندادن و میان اینجا عملیات خرابکارانه انجام میدن ! جالب اینجاس که فقطم تو سونی هستن ! یه سر به تاپیک ویواز و ستیو هم بندازین جالب میشه !
نمیدونم جریان چیه :27: ! اگه مدیرا یه لطفی بکنن آی پی این یوزرا رو بررسی کنن خیلی خوب میشه :10:

hussain
17-04-2010, 10:32
دوستان عزیز(خطاب به افراد خاطی)
بنده نزدیک به یک سال این گوشی رو داشتم و اصلا خراب نشده بود با وجود اینکه چندبار از دستم افتاده بود.
شما مجبور نیستید گوشی چینی بخرید که بعدش این مشکلات پیش بیاد
درضمن X6 تازه وارد بازار شده یکم صبر کن آب از سرش بگذره بعد معلوم میشه نقاط ضعفش چیه
مخلصیم

shabab2
17-04-2010, 20:31
سلام.خواهش میکنم از روی تعصب جواب من رو ندید من دو سه روز دیگه میخوام برم گوشی بخرم. دلمم گوشیc905رو بدجوری گرفته شما بگین چکار کنم ؟ چی بخرم درحد 300 تومان پول دارم .از لمسی هم خوشم نمیاد.

hussain
18-04-2010, 13:04
سلام.خواهش میکنم از روی تعصب جواب من رو ندید من دو سه روز دیگه میخوام برم گوشی بخرم. دلمم گوشیc905رو بدجوری گرفته شما بگین چکار کنم ؟ چی بخرم درحد 300 تومان پول دارم .از لمسی هم خوشم نمیاد.
شما چون تازه وارد هستی نمیدونی که راست میگه کی دروغ
یک پیش نهاد بهت میدم که خودم همیشه همین کارو میکنم:10:
شما برو از نزدیک این گوشی رو تو دست بگیر و امتحانش کن همه چیز تو دستت میاد

Javadnet
24-04-2010, 17:07

آره،حسین :املا درست میگه من چند روز این گوشی دستم بود واقعا عالی بود.رنگ اصلیش هم مسیه که واقعا قشنگه البته کیفیت ال سی دی اون یکم پایینه ولی موقعی که تو کامپیوتر عکسهارو میبینی یا موقع چاپ کردن واقعا دوربینش خودشو نشون میده صداش هم عالیه من و امکاناتش هم که توپه من داییم موبایل فروشی داره همین پنجشنبه C905 رو فروخت دو ماه کارکرده بود حدود 230 فروختش من استار سامسونگ خریدم گوشیش عالیه ولی به C905 نمیرسه.من C905 رو فقط به خاطر دوربینش میخوام بخر که پشیمون میشی هر وقت هم خواستیم در کلوب استار بگین تا قیمت مشهد رو بهتون بدم.

Javadnet
25-04-2010, 13:54

سلام،اگه خواستی میتونی 6600 اسلاید بگیری واقعا عالیه آخرین قیمت مشهد هم 230 تومنه البته اگه لمسی دوست داشته باشی 5800 گوشیه مشتیه همراه با کلی امکانات.

mahdi1360
29-04-2010, 13:57
با سلام لطفا یه نرم افزار با فرمت جاوا برای استفاده gps این گوشی معرفی کنید با تشکر

Majid393
29-04-2010, 18:41
با سلام لطفا یه نرم افزار با فرمت جاوا برای استفاده gps این گوشی معرفی کنید با تشکر

TrekBuddy - موقعیت یاب و مسیر یاب GPS جاوا به همراه نقشه شهر های ایران + همه آموزش ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahdi1360
30-04-2010, 09:46
TrekBuddy - موقعیت یاب و مسیر یاب GPS جاوا به همراه نقشه شهر های ایران + همه آموزش ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیلی ممنون مجید جان بد جوری توش مونده بودم هیچ کدوم از برنامه ها به این صورت نیازمو برطرف نمیکرد بازم ممنون:11:

damn
07-05-2010, 10:08
سلام به همه
لطفا اين گوشي را نخريد مشكلات و معايب c905 سوني اريكسون خيلي زياده گوشي بنده تو 6 ماه دو بار خراب شد يه بار اسپيكر و بلندگو و يه بارم فلتش سوخت و هر دو بار هم از دستم افتاده بود اين گوشي فقط كافيه يك بار از دستتون بيفته زمين كارش تمومه و قطعات مصرفي در آن از جنس بنجل چيني هستش. از خدمات پس از فروش كامتل هم براتون بگم كه هيچ چيزش گارانتي نيست و همه چيز را بيشتر از بازار با شما حساب مي كنند. ولي انصافا دوربينش عاليه و من الان هنوزم دارمش و يه سيم كارت ايرانسل انداختم روش و به جاي دوربين ميخوام ازش استفاده كنم و يك گوشي لمسي نوكيا x6 خريدم تا به عنوان تلفن ازش استفاده كنم وقتي واسه تعمير سوني اريكسون c905 را برده بودم تعميركار ميگفت تنها گوشي كه اينروزها پاي ثابت تعمير هست همين گوشي هستش و مواظب باش حتي از نيم متري زمين نخوره چون هر لحظه احتمال داره بازم فلتش خراب بشه.
اصلا شما تو گوگل سرچ كنيد تعمير c905 يا مشكلات آن يا خراب شدن آن يا فريمور آن و ... تا ببينين چند تا سايت درگير خرابي اين گوشي هستند و بعد يك بار براي x6 نوكيا سرچ كنيد واقعا براي كمپاني سوني متاسفم با اين توليدات بيكيفيتش از لپ تاپ گرفته تا گوشي.
مراقب خودتون باشيد.

گوشيت رفرش هست ..

damn
07-05-2010, 10:15
دوستان كسي مي دونه چطور مي شه دسترسي به 2 تا دكمه كوچيك بالاي ال سي دي رو سفارشي كرد؟

مشكل من با اين دكمه ها اينه كه با فشار دادنشون تمام عكسهاي توي گوشي (‌و نه فقط عكسهاي تو فولدر دوربين) نمايش داده مي شن . راهي براي محدود كردن اين كار نيست؟

ممنون

vahid0801
11-05-2010, 21:46
سلام.
من میخواستم یه c905 بگیرم.خواستم نظرتونو بدونم.چطوریاس؟
البته رفیقم داره ها.اما یه هفتس گرفته.
خواستم ببینم شما که استفاده کردید راضی هستید یا نه.
با تشکر

icarous
16-05-2010, 18:50
سلام همگی من چند تا سوال داشتم فقط نخندین
1- من هر چی میکردم توی گوشی c903 نمیتونم مرکز ارسال پیام رو پیدا کنم ؟!!! میشه کامل بکید کجا برم ؟
2- چه جوری میتونم برای منو پسورد بزارم که با پسورد باز شه مثل نوکیا ؟
3-وقتی یکی اس ام اس میده پاک میکنم بعد که میخوام شماره وارد کنم شماره اونایی که حذف کردم میاد .؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .

گوموش
17-05-2010, 21:06
دوستان سلام
يه سوال دارم خيلي فوريه:42:
من اين ترك بادي رو به گوشي داداشم كه C905 داره نصب كردم كه به ماهواره هم كانكت ميشه ولي موقعيت خودم رو كه مي خوام نشون بده (كه اصولا بايد با فشردن دكمه 5 بايد اين كار رو انجام بده) نشون نمي ده در ضمن فقط ورژن 0.9.95 روش نصب مي شه و ورژنهاي قديم و جديدتر از اين رو ارور ميده لطفا كمك كنيد:10:
در ضمن خودم رنوار دارم و حالشو مي برم با ترك بادي:11:

amaska
19-05-2010, 17:37
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به LG KC910i Renoir ,Samsung M880 Pixon, Samsung S8300 Ultratouch, SonyEricsson C905 رسیدم.به نظر شما کدوم بهتر.
ملاک های تصمیم گیری من:
1.قیمت از 250000 تا 300000 تومان
2.دارای بهترین کیفیت عکاسی و فیلم برداری(دوربین 8 مگا پیکسل به بالاو فیلم برداری 30fps به بالا)
3.وضوح و بلندی صدا
4.زیبایی
5.نداشتن مشکل محدودیت در نصب برنامه های جاوا
اشکالاتی که از LG KC910i Renoir گرفتن:
1.صدای زیر متوسط
2.مشکل با نصب برنامه های جاوا (محدودیت حجمی 3 مگا بایت)
3.باتری ضعیف
اشکالات samsung M8800 Pixon:
1.کیفیت فیلم برداری پائین تر ار LG KC910i Renoir
2.باتری ضعیف
3.از لحاظ عملکرد پائین تر از Samsung S8300 Ultatouch
اشکالات Samsung S8300 Ultratouch:
1.عمر يا زمان باطريش:اگر 25 دقیقه باهاش حرف بزنی باطریش کاملا خالی میشه.شارژ گوشیم تقریبا نصف روزه.
2.ساپورت نرم افزاری نداره.
3.صداش خیلی ضعیفه.
4.دوربینش کیفیت خوبی نداره.
اشکالات c905:
1.اسپیکراش ضعیفه
2.كيفيت متوسط فيلمبرداري .ضبط فیلم با رزولوشن QVGA و 30 فریم در ثانیه انجام می­شود.و همچنین دوام كم محافظ كشوئي لنز دوربين
ممنون از حسن توجهتان

گوموش
06-06-2010, 13:03
واقعا كه...
عجب كلوپ خلوتي:2::39:

ali_ab
13-06-2010, 13:55
با سلام به دوستان عزیز

سی دی نصب نرم افزار گوشی رو گم کردم . میخوام عکسهای روی گوشی رو به کامپیوتر انتقال بدم . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.چطور میتونم به نرم افزارهاش دسترسی پیدا کنم؟

با سپاس فراوان

پاینده و موفق باشید

naseronline
14-06-2010, 07:51
برنامه رو توی سایت خود گوشی میتونی دانلود کنی.

hussain
03-07-2010, 22:01
با سلام به دوستان عزیز

سی دی نصب نرم افزار گوشی رو گم کردم . میخوام عکسهای روی گوشی رو به کامپیوتر انتقال بدم . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.چطور میتونم به نرم افزارهاش دسترسی پیدا کنم؟

با سپاس فراوان

پاینده و موفق باشید
شما از برنامه pc suite مخصوص سونی اریکسون استفاده کن کارت راه میوفته

onlygame
23-07-2010, 14:57
سلام دوستان
من این گوشی رو دقیقا یک ساله دارم. قبل از خرید اون، گوشی هام نوکیا بودن و آخرین نوکیام n70 بود که ازش راضی بودم ولی برای تنوع و به دلیل اهمیت دوربین گوشی رفتم c905 خریدم. خوشبختانه ازش خیلی راضی هستم. دوربینش عملکرد مناسبی داره، فیلم برداریش معمولیه اما از n70 بهتره و از n95 , n85 پایین تر. یه بارم همون روزای اولی که خریده بودمش از دستم افتاد اما طوریش نشد. در مجموع من از کار و کیفیتش راضی هستم. به نظرم کسانی که دوربین و شیک بودن ظاهر گوشی براشون مهمه، میتونن c905 رو جزو انتخاباشون بذارن. از نظر صدا هم قدرتش از n95 کمتره اما بستگی به انتظار شما از قدرت صدا داره. برای من مناسبه. در مقایسه با خیلی از گوشی ها صداش خوبه و بدون تعصب روی برند خاصی، من ازش در مجموع راضی هستم. فکر میکنم این جر و بحث هایی که اتفاق میفته توی این تاپیک ها درست نیست. یه بخشی از کارایی هر وسیله ای به مصرف کننده بر می گرده. از طرفی همیشه شانسم دخیله اونم تو آشفته بازار گوشی ایران.حتی بهترین گوشی ها هم ممکنه خراب از آب در بیان. به نظرم بهتره همه دوستان نظر شخصی خودشون رو بدون قصد و تعصب خاصی بگن تا کسانی که میخوان گوشی بخرن یه کم از سر در گمی در بیان

LORD GAMES
23-07-2010, 19:56
سلام
دوستان تو تنظيمات يك قسمت داره برا آپديت ميخواستم بدونم اين آپديت چه تاثيري داره ؟:11:

onlygame
24-07-2010, 19:11
من گوشی رو یه بار آپدیت کردم و بعضی امکانات به گوشی اضافه شد مثل تشخیص لبخند که گوشی من از اول نداشت اما بعضی چیزا هم مثل نرم افزار یوتیوپ پرید. اگر گوشی شما جدید باشه ممکنه نیازی به آپدیت کردن نباشه. من گوشی رو یک سال قبل خریده بودم.

ali_ab
08-08-2010, 12:22
با سلام به دوستان عزیز

ایا رطوبت و شرجی بودن هوا بر روی سرعت دشارژ شدن باتری گوشی اثر میزاره؟زمانی که در مناطقی با رطوبت هوای بالا هستم هر روز باید باتری گوشی رو شارژ کنم در صورتی که در سایر مواقع با همون کارکرد سه تا چهار روز باتری شارژ داره !!

از راهنمایی و لطف دوستان بی نهایت سپاسگزارم

کامیاب و برقرار باشید

panther99
28-09-2010, 01:20
سلام
دوستان تو تنظيمات يك قسمت داره برا آپديت ميخواستم بدونم اين آپديت چه تاثيري داره ؟:11:

دوستان این سوال ، سوال من هم هست . اگه ممکنه جواب بدید .
من میخوام گوشیم رو فقط از طریق خودش ( یعنی با اینترنت یک سیمکارت ایرانسل ) آپدیت کنم . دوستان تا حالا کسی تجربه این کار رو داشته ؟؟؟؟ یعنی فقط از طریق سیمکارت و بدون نیاز به اتصال به کامپیوتر ؟؟؟ اگه داشتید بگید چه جوری ؟؟ و اینکه با اینترنت ایرانسل چقدر زمان میبره ؟؟؟ با توجه به اینکه EDGE هم داره . / ممنون .
درضمن من گوشیم رو 1 ساله که خریدم آخرین آپدیتی که براش اومده چیه ؟؟؟؟؟؟ و آیا به راحتی به این ورژن تبدیل میشه یا نه ؟؟؟؟؟

panther99
29-09-2010, 00:57
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

total_overdose
29-09-2010, 01:09
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز.
والا من یکیشو دارم اما دادمش دست برادرم.با خود گوشی تا جایی که میدونم نشد آپدیتش کرد.حالا باز بعد نگاه میکنم خبر 100 درصدش رو بهت میدم.
من با updatere خود سونی اریکسون آپدیتش کردم.باتوجه به اینکه گوشیت ماله 1 سال پیشه احتمالا آپدیت جدیدتر براش هست:46:

ALFA323
01-10-2010, 13:17
دوستان اینجا تاحالا کسی فلت کیبورد گوشیش خراب نشده ؟؟!! من خیلی ها رو دیدم از جمله خودم که خراب شد ... واسه همین از این گوشی خیلی ناراضی شدم ... 400 تومن دادم گوشی خریم 1 سال پیش . دادم یکی فلتش عوض کنه زد بقیه جاهای گوشی رو هم خراب کرد :41:

A R E S
01-10-2010, 18:20
دوستان اینجا تاحالا کسی فلت کیبورد گوشیش خراب نشده ؟؟!! من خیلی ها رو دیدم از جمله خودم که خراب شد ... واسه همین از این گوشی خیلی ناراضی شدم ... 400 تومن دادم گوشی خریم 1 سال پیش . دادم یکی فلتش عوض کنه زد بقیه جاهای گوشی رو هم خراب کرد :41:
بله متاسفانه بدترین عیب گوشی های قشنگ و کم ایراد c905 همین کیبورد هاشه در واقع می تونم بگم تنها نقطه ضعفش کیبورد ناجورشه که علاوه بر این مشکل مشکلاتی رو برای تایپ کردن هم داره

panther99
04-10-2010, 00:08
سلام دوست عزیز.
والا من یکیشو دارم اما دادمش دست برادرم.با خود گوشی تا جایی که میدونم نشد آپدیتش کرد.حالا باز بعد نگاه میکنم خبر 100 درصدش رو بهت میدم.
من با updatere خود سونی اریکسون آپدیتش کردم.باتوجه به اینکه گوشیت ماله 1 سال پیشه احتمالا آپدیت جدیدتر براش هست:46:

دوست عزیز یعنی با آپدیت خود گوشی نمیشه آپدیت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی رفتید تو سایت سونی اریکسون آپدیت کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین فیرم ویرش چیه ؟؟؟؟؟؟؟ آیا تغیرات خاصی رخ میده بعد از آپدیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موقع آپدیت باید مموری رو خارج کنیم ؟؟؟

panther99
04-10-2010, 13:23
آقا اگه ممکنه یکی زود جواب بده میخوام امروز آپدیت کنم . ممنون .

spacoir
29-11-2010, 10:48
با سلام

وایرلس گوشی c905 من کارنمیکند تادیروز کار میکرد اما الان کارنمیکند و به شبکه متصل نمی شود...

ایراد سخت افزاری می تونه باشه یا با ریست و یا فلش حل می شه؟

spacoir
29-11-2010, 10:48
با سلام

وایرلس گوشی c905 من کارنمیکند تادیروز کار میکرد اما الان کارنمیکند و به شبکه متصل نمی شود...

AC_POP
14-12-2010, 00:15
با سلام

من که فکر کنم سخت افزاری باشه. ولی باز قبل از اینکه به تعمیر بدیش یه بار ریست کن بعد راه های دیگه رو امتحان کن . امیدوارم که سخت افزاری نباشه :11:

AC_POP
27-01-2011, 00:14
از اساتید محترم یک سوال داشتم.اینکه واسه کیفیت فیلمبرداری این گوشی که 240*320 هست هیچ راه حلی پیدا نشده ؟؟؟
آخه دوربین 8 مگاپیکسل با این فیلمبرداری واقعا زشته.راه حلی واسش نیست ؟ مثلا با یه نرم افزاری ه ک بشه یا اینکه آپدیتی واسش اومده باشه و توی اون آپدیت این مشکل حل شده باشه ؟
ممنون

AC_POP
31-01-2011, 14:20
از اساتید محترم یک سوال داشتم.اینکه واسه کیفیت فیلمبرداری این گوشی که 240*320 هست هیچ راه حلی پیدا نشده ؟؟؟
آخه دوربین 8 مگاپیکسل با این فیلمبرداری واقعا زشته.راه حلی واسش نیست ؟ مثلا با یه نرم افزاری ه ک بشه یا اینکه آپدیتی واسش اومده باشه و توی اون آپدیت این مشکل حل شده باشه ؟
ممنون
کسی نیست جواب منو بده ؟

ghandeasall
06-04-2011, 13:37
کسی نیست جواب منو بده ؟
سلام
چرا هست باید درایور دوربینتو عوض کنی
من عوض کردم رزولیشینش بیشتر شده تازه wide هم شده. فوکوس دوربینم دستی کردم

damn
10-04-2011, 09:14
ممنون
مال من که 640 در 480 ه

---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------

دوستان مدیا پلیر برای c905 هست؟ می خوام همه فرمتها ی تصویری رو پخش کنه ..

ممنون

damn
18-04-2011, 10:49
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

LiverBarca
09-05-2011, 14:03
سلام دوستان...
میخواستم بدونم اخرین و بهترین فریموری که برای این گوشی اومده چیه و از کجا میشه دریافتش کرد؟؟؟؟
راستی کدوم فریمور سایز(رزولیشن)فیلم برداری گوشی رو افزایش میده؟؟؟؟
تو رو خدا اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بگه،بینهایت ممنون میشم:11:

LiverBarca
10-05-2011, 20:51
سلام دوستان...
میخواستم بدونم اخرین و بهترین فریموری که برای این گوشی اومده چیه و از کجا میشه دریافتش کرد؟؟؟؟
راستی کدوم فریمور سایز(رزولیشن)فیلم برداری گوشی رو افزایش میده؟؟؟؟
تو رو خدا اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بگه،بینهایت ممنون میشم:11:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19::19::19: :19::19::19::31:

mahiar_bass
13-08-2011, 07:52
R1FA035
اینم جواب جنابعالی بعد از چند ماه

AC_POP
13-08-2011, 08:15
سلام
چرا هست باید درایور دوربینتو عوض کنی
من عوض کردم رزولیشینش بیشتر شده تازه wide هم شده. فوکوس دوربینم دستی کردم

چجوری باید عوضش کنم ؟؟؟ کسی لینکی یا آموزشی داره بذاره ؟

AC_POP
13-08-2011, 08:29
آقا کسی میدونه قضیه این صفحه چیه ؟؟؟
بنظرتون این چیزایی که این آقا تو صفحه زیر توضیح دادن نیاز به یه ه ک یا فیرم ویر و درایور خاصی داره یا اینکه با تنظیمات معمولی گوشی هم میشه ؟؟؟

AC_POP
13-08-2011, 09:14
آقا تورو خدا اگه کسی از این لینک چیزی فهمیده به ما هم بگه . من رفتم یکم سرچ کردم درایورش رو پیدا کردم ولی انگار توی انجمن های خارجی نوشته بودن که بعضی ورژن هاش مشکل دارن ( مخصوصا در حالت Auto mode ) .
اسم درایور هم اینه C905 Cybershot Xperience v 7.5
خواستم واسه این موضوع یه تاپیک باز کنم بعد منصرف شدم.
با این درایور کلی تنظیمات اضافی هم به امکانات دوربین اضافه میشه مثل Shutter Speed ، ISO Control و ... ولی توی انجمن ها نوشته بودن که با این کار انگار بعضی آیکون های گوشی عوض میشه یا کار نمیکنه . آقا خلاصه حالا اینارو بی خیال.اگه کسی (مخصوصا مدیران این بخش از انجمن) سر در میارن بیان مارو راهنمایی کنن.

vahidsport
13-08-2011, 10:50
K850 هم از این درایور دوربین هم داره من یه بار رو گوشی برادرم تست کردم و ISO و... رو تنظیم میکردی زیاد یادم نمونه خیلی وقت پیش این کا رو کردم اینم حتما همونه ولی برای c905

برای اینکار باید گوشی رو -- کنی و تو یه ادرس تو فون مموری گوشی درایور دوربین رو میریزی اونجا

AC_POP
13-08-2011, 13:21
K850 هم از این درایور دوربین هم داره من یه بار رو گوشی برادرم تست کردم و ISO و... رو تنظیم میکردی زیاد یادم نمونه خیلی وقت پیش این کا رو کردم اینم حتما همونه ولی برای c905

برای اینکار باید گوشی رو -- کنی و تو یه ادرس تو فون مموری گوشی درایور دوربین رو میریزی اونجا

خوب عیب و ایراد نداشت این درایور ؟؟؟
یعنی دوربین گوشیت تخصصی و حرفه ای شده بود ؟؟؟
خوب کار میکرد ؟؟؟

vahidsport
13-08-2011, 14:10
خوب عیب و ایراد نداشت این درایور ؟؟؟
یعنی دوربین گوشیت تخصصی و حرفه ای شده بود ؟؟؟
خوب کار میکرد ؟؟؟

اون چیز هایی نوشته بود رو داشت دقیق یادم نمیاد برای K850 یه درایور دارم با اون عالی تو شب عکس میندازه با فلاش فقط حجم عکساش معمولا 2 مگ میشد تا اونجایی که یادمه به خاطر این بود که از اون درایور "حرفه ای" استفاده نکردم

alirafaat
30-09-2011, 23:38
سلام

برا گوشی مشکلی پیش اومده

موقع صحبت کردن صدای من میره اما صدای طرف مقابل نمیاد

چه جوری میشه مشکل رو بر طرف کرد ؟ (این مشکل نرم افزاری هم پیش میاد ؟)

با تشکر

سعید عسگری
24-10-2011, 15:13
سلام

برا گوشی مشکلی پیش اومده

موقع صحبت کردن صدای من میره اما صدای طرف مقابل نمیاد

چه جوری میشه مشکل رو بر طرف کرد ؟ (این مشکل نرم افزاری هم پیش میاد ؟)

با تشکر

ببخشید به تاریخ توجه نکردم !!!!
ولی جهت اطلاع

مشکل سخت افزاری هست
خرجش 8.000 که خود قطعه رو درست میشه
18.000 که قعطه تعویض میشه

panther99
03-02-2012, 12:43
آقا تا حالا كسي قاب گوشيش رو عوض كرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ميخوام بدونم قاب اصل از كجا گير بيارم ( تو تهران ) . قيمتش چنده ؟؟؟؟؟

vampire2070
26-06-2012, 09:01
آقا تا حالا كسي قاب گوشيش رو عوض كرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ميخوام بدونم قاب اصل از كجا گير بيارم ( تو تهران ) . قيمتش چنده ؟؟؟؟؟

زمانی این گوشی رو داشتم می خواستم قاب گوشیم را عوض کنم فروشنده بهم گفت آنتن دهی گوشیت کم میشه.بهتره عوض نکنی.

kingmichael
21-08-2012, 12:22
من گوشیم نمایشگرش مشکل پیدا کرده . فقط نور سفید میده!
جایی نشون دادم گفت احتمالا فلت و مانیتورت مشکل داره . کسی میدونه قیمت این دو تا قطعه چقدره؟

AC_POP
14-12-2012, 23:07
رفتم حموم ، شنیده بودم هم خیلی ها با خودشون گوشی میبرن حموم . منم خیر سرم برای اولین بار خواستم ببرم حموم . بردمش ، مطمئنم آب بهش نخورده خورده باشه هم موقعی بوده که گوشی رو یکی دو بار دستم گرفتم ، بعدش که اومدم بیرون از عصر دیگه شارژ نمیکنه :n03:

گوشیم C905 هست ، یه لحظه آیکون باطری عوض میشه و عکس برق میاد روی باطری اما زود همون عکس برق میره و اینجا که باید بنویسه شارژر از گوشی رو از پریز قطع کن نه از گوشی تا صرفه جویی بشه ( داستان های سونی اریکسون !!! ) ، اینو نمینویسه . و وقتی که از پریز یا از گوشی کابلش رو میکشم بیرون این هشدار رو میده . پس معلومه که هوشش حداقل تا اینجا میکشه که شارژر وصله به گوشی اما شارژ نمیکنه . 2 بار هم الان شد که ارور میده Cannot Charge The Battery . You Must use a sony ericsson battery . بچه ها خواهش میکنم تورو خدا اگه راهی هست واسش بگین . من دوس ندارم گوشیم تعمیری شه . مخصوصا اینکه اینجا ارومیه هیشکی بلد نیست C905 باز کنه و ببنده ، مطمئنم اگه بدمش تعمیرش بعدش طوری گوشی رو واسم تحویل میده که از گوشی زده بشم :n03:

mili_k
29-12-2012, 14:13
خب میرید حموم گوشی بذارید تو یه پلاستیک فریزر .